SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti"

Transkript

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti

2 Vyer du inte hittar på kartan.

3

4

5 Dom små äventyren som börjar precis utanför dörren.

6 Perfekt inne i shoppingens stadsdjungel.

7

8 Hemligheten bakom Yetins distinkta design ligger i kombinationen av ett robust yttre och funktionella detaljer. Samtidigt som den karakteristiska frontgrillen tydligt visar att det handlar om en Škoda, finns det andra inslag i frontens design som ger Yeti ett originellt och slående utseende. Strålkastarna sveper runt karossens sidor. Bredvid dem sitter runda lampor med varselljus för körning i dagsljus och dimljus. Yeti kan också utrustas med Bi-Xenonstrålkastare med kurvfunktion samt främre dimljuslampor med kurvtagningsfunktion (se bilden). Bakljusen sträcker sig också hela vägen till sidorna och när de aktiveras tänds den traditionella bokstaven C. Din bilkörning får en helt ny dimension tack vare det elstyrda panoramafönstret i taket som låter dig skapa ett stort öppet utrymme ovanför stolarna i framsätet.

9

10 Tämj det vilda med ett knapptryck.

11 Men om du verkligen vill att Yetin ska bekänna färg måste du lämna landsvägarna. Var inte rädd för lera och sand. Yetin med fyrhjulsdrift, uppbackad av fjärde generationens Haldexkoppling samt ett off-road-läge klarar lätt av de svåraste terrängförhållanden. Off-road står här för ett antal funktioner, såsom assistenten som hjälper dig när du kör i nedförsbackar eller ska starta, anpassning av de elektroniska systemen ABS, ASR och EDS efter körförhållandena och en mer följsamt konfi gurerad acceleration. Yeti är den perfekta mixen mellan komfort och praktiska lösningar, och mellan sportig stil och elegans. Det ser man till exempel av fotpedalskydden från Noble Steel eller de integrerade teleskopiska strålkastarspolarna.

12 Du kommer att upptäcka all den moderna teknik som ligger bakom en behaglig körupplevelse. Yeti erbjuder ett stort urval olika radio- och navigationssystem. Yeti är utrustad med Bluetoothhands freesystem med multifunktionsratt för radio och telefon. Bilen kan också utrustas med MDI (Mobile Device Interface), ett uttag som är placerat framför växelspaken och som gör det möjligt att styra extern media (ipod, USB etc) via reglagen på radion, navigations sys temet eller den multifunktionella ratten. Den avancerade tekniken märks också i motorerna, några med framhjulsdrift. Motorn TSI/105 hk finns med den automatiska sjustegade växellådan DSG som sänker bränsleförbrukningen. En komplett översikt över olika motor alternativ och tekniska specifikationer finns längre fram i broschyren. Bolero radio är ett modernt ljudsystem med många funktioner, bland annat en integrerad cdväxlare för 6 skivor. En fantastisk ljudupplevelse väntar tack vare Sound System med sina 12 högtalare och en digital equaliser. Columbus navigation med 6,5" pekskärm och 30 GB hårddisk. Kartdata över västra Europa. Navigering off road som gör att du kan registrera och spara ett vägval utanför vägnätet. Flerfunktionsdisplayen Maxi DOT är centralt placerad mitt i instrumentpanelen. Med Amundsen+ får du ett navigationssystem med 5" pekskärm och en kartdata över västra Europa."

13 Lämna storstadens stress, utan att lämna dess komfort.

14 Mer säkerhet. Så att du har mindre att oroa dig för. Det dubbla solskyddet skyddar föraren och passageraren i framsätet från bländande ljus framifrån eller från sidan. Sidoairbags fram skyddar bäcken och bröstparti på förare och passagerare vid en eventull sidokollision. Nackstöden av typen WOKS är justerbara i höjdled och konstruerade för att skydda vid en eventuell påkörning bakifrån. Förarens airbag sitter dold i ratten, medan passagerarens airbag är placerad i instrumentpanelen. Den kan deaktiveras om man vill placera en barnstol fram. Vindrutetorkarna Aero sveper jämnt i hela sin längd, tack vare sin särskilda konstruktion. Knapparna för att aktivera/deaktivera vissa funktioner är placerade i mittkonsolens nederdel. Beroende på utrustningsversion kan du här hitta bland annat följande: ASR, parkeringssensorer, off-road-läge, TPM och parkeringsassistenten.

15 Airbags för huvudet skapar en skyddande vägg längs sidofönstren när de aktiveras för att skydda passagerarnas huvuden fram och bak. Ett tredje nackstöd bak kan justeras i höjdled och ökar säkerheten för passageraren som sitter i mitten. Markbelysning som är avsedd att lysa upp instegsområdet har integrerats i ytterspeglarna och gör så du kan undvika vattenpölar och stenar och komma in i bilen säkert, även om det är beckmörkt. Ett larm med övervakning av bilens inre, signalhorn med reservström och lutningssensor spelar en viktig roll för att skapa trygghet i bilen. Airbag vid förarens knän förhindrar kontakt med nedre delen av instrument brädan vid en eventuell kollision.

16 För dom som vill komma tillbaka efter en resa med mer än bara fotografier.

17 VarioFlex (system för baksätet) tre separata baksäten som kan fällas eller tas bort oberoende av varandra. Förvaringsutrymmen på bagageutrymmets sidor och flyttbara krokar. Fästsystem i bagageutrymmet. Nätpaketet erbjuder flera olika alternativ.

18 Förvaringsfack mitt på instrumentpanelens överdel. Fällbart bord i baksätets ryggstöd. Mittkonsol med en dryckeshållare, förvaringsfack och pennhållare. Flaskhållare i framdörrarnas förvaringsutrymme. Facket för solglasögon är placerat i takpanelen.

19 Skidsäck Unibag löstagbar påse. Takreling, silver (standardversionen är utrustad med svart takreling). Drickahållare för baksätet. Fällbart bord i baksätet. Fällbart framsäte som ökar lastningsmöjligheten. Skyddsnät skiljer passagerarutrymmet från bagageutrymmet och skyddar passagerarna.

20 Om du ställer stora krav på komfort, så uppfyller Yeti dem. Upptäck oväntade utrymmen, förutom en fantastisk variation. Sedan har vi förstås den angenäma upplevelsen av att kontrollera fordonet. Instrumentpanelen utformades speciellt för Yetin och du hittar rent intuitivt alla reglage exakt där du väntar dig att de ska finnas. För komforten för samtliga passagerare svarar ett helt sortiment av komfortprodukter som finns som standard eller extrautrustning.

21 SunSet fönster med mörkare toning i bakre delen av bilen. Automatiskt fällbara ytterbackspeglar minskar risken för skador när bilen står parkerad. Climatronic 2-zons klimatanläggning med elektronisk reglering inklusive luktfilter och automatisk luftcirkulation. Eluppvärmd framruta tar snabbt bort frost från framrutan. Elektriskt justerbart förarsäte med minne. Farthållare som automatiskt håller konstant hastighet. Parkeringsassistentens instruktioner visas i en Maxi DOT display.

22 GreenLine är Skodas övergripande namn för de mest bränsleeffektiva versionerna i Skodas modellutbud, och är bilar som idag klassas som miljöbilar enligt Transportstyrelsens riktlinjer. I begreppet GreenLine finns vid sidan av effektiva dieselmotorer ett antal faktorer som gör att förbrukningen minimeras och bidrar till låga CO 2 -tal. De bidragande huvudfaktorerna är idag startstopsystem, braking recovery system, växlingsindikator, lättviktsmaterial och lättare produkter, lättrullande däck, aerodynamiska lösningar och utväxlingen i växellådan. Här under kan du se vilka motorer som är klassade som miljöbilar enligt Transportstyrelsens riktlinjer för miljöbilar, vilket för närvarande har en gräns på 120g Yeti GreenLine TDI 105 hk CO 2 119g GreenLine emblemet hittar man på bakluckan samt kylargrillen. GreenLine modellerna utrustas med 16" MOON lättmetallfälgar på lättrullande däck. Start-Stop systemetet slår av förbränningsmotorn när fordonet starar till vid ett rödljus eller kö för att sedan automatiskt starta igen när kopplingen trycks ned och bilen körs iväg. Föraren kan avaktivera systemet genom att trycka på knappen som sitter vid instrumentbrädan. Bromsenergin tas tillvara genom att ladda generatorn i situationer där kraften inte behövs för att driva bilen framåt. Generatorn omvandlar bromsenergin till elektrisk energi och när man sedan belastar motorn kopplas generatorn bort vilket sänker bilens bränsleförbrukning.

23 ŠKODA Yeti GreenLine är väl förberedd för de tuffa vägarna, samtidigt som den värnar om miljön.

24 Den unika stilen Yeti har kan utökas med Reef utrustningspaket, som innehåller takreling i silver, dörrlist i silver samt 17" Matterhorn fälgar.

25 Anpassad efter din livsstil: Reef utrustningspaket.

26 Utrustningsversionen Elegance har tagits fram för dem som vill ha mycket god komfort, speciellt praktiska lösningar. Inredningen Dune med tygklädsel finns i två färgkombinationer: svart eller Gobi Sand. Instrumentbrädan i svart-svart eller svart-gobi Sand har dekorlister av typen Cosmic. I standard utrust ningen för Experience-versionen ingår dessutom det lilla läderpaketet 4-ekrad Multifunktionsratt i läder för radio och telefon, Bluetooth, framsäten som är justerbara i höjdled med svankstöd, Jumbo Box med justerbart armstöd mellan framsätena, Climatronic 2-zons luftkonditionering, off-roadläge (för fyrhjulsdrivna bilar) och 7.0J x 17" Dolomite lätt metallfälgar. Som tillval kan Elegance-versionen beställas med exklusiv klädsel av typen Antilope (Alcantara) eller Lynx (läder) och Boreal Wooddekor (imiterat trä).

27 Utrustningsversionen Ambition är det perfekta valet för den som vill ha en sportig stil, men ändå komfort på hög nivå. Inredningen Spirit med tygklädsel finns i två färgkombinationer, svart-blå eller svart-silver, och dörrpanelerna finns i två olika färgutföranden. Dörr och instrumentbrädan i svart-svart eller svart-grå har dekorlister av typen Quartz. I standardutrustningen för Ambition-versionen ingår dessutom kromade inre dörrhandtag, 4-ekrad Multifunktionsratt i läder för radio och telefon, Bluetooth, elektriskt justerbara sidorutor fram och bak, Maxi DOT-display, ett tredje nackstöd bak, ett fällbart bord i baksätets ryggstöd, ett fästsystem med flyttbara krokar i bagageutrymmet off-roadläge (för fyrhjulsdrivna bilar) och 7.0J x 16" Moon lättmetallfälgar. Som tillval kan Ambition-versionen beställas med exklusiv klädsel av typen Antilope (Alcantara) eller Lynx (läder).

28 Candyvit Corridaröd Pacificblå Brilliant Silver metallic Cappuccino Beige metallic Matobrun metallic Rosso Brunello metallic Lavablå metallic Stormblå metallic Malakitgrön metallic Aquablå metallic Platinagrå metallic Terrakottaorange metallic Black Magic metallic

29 Spirit klädsel Ambition svart-blå tyg Spirit klädsel Ambition svart-silver tyg Dune inredning Elegance svart tyg Dune klädsel Elegance Gobi Sand tyg Antilope klädsel Ambition och Elegance svart Alcantara/läder/konstläder Antilope inredning Ambition och Elegance Gobi Sand Alcantara/läder/konstläder Lynx klädsel Ambition och Elegance svart läder/konstläder Lynx klädsel Elegance Gobi Sand läder/konstläder 7.0J x 17" Annapurna lättmetallfälgar med polerad yta för 225/50 R17-däck (tillval). 7.0J x 17" Spitzberg lättmetallfälgar för 225/50 R17-däck (tillval). 7.0J x 17" Dolomite lättmetallfälgar för 225/50 R17-däck, standard Elegance (tillval Ambition). 7.0J x 17" Matterhorn lättmetallfälgar för 225/50 R17-däck (endast i Reef-paketet). 7.0J x 16" Moon lättmetallfälgar för 215/60 R16-däck standard GreenLine samt Ambition (tillval Elegance).

30 Tekniska specifikationer Yeti 4x2 Motor TSI/105 hk TSI/122 hk TDI/105 hk GreenLine TDI CR/110 hk TSI/160 hk TDI CR/110 hk TDI CR/140 hk TDI CR/170 hk Turboladdad bensinmotor, OHC Turboladdad bensinmotor, OHC Turboladdad dieselmotor, turboladdare med självjusterande blad, DOHC Turboladdad dieselmotor, turboladdare med självjusterande blad, DOHC Turboladdad bensinmotor, DOHC Turboladdad dieselmotor, turboladdare med självjusterande blad, DOHC 4x4 Turboladdad dieselmotor, turboladdare med självjusterande blad, DOHC Turboladdad dieselmotor, turboladdare med självjusterande blad, DOHC Cylindrar Cylindervolym (cc) Max. effekt/varvtal (kw/min -1 ) 77/ / / / / / / /4200 Max. vridmoment/varvtal (Nm/min -1 ) 175/ / / / / / / / Utsläppsbestämmelser EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Bränsle Blyfri bensin, RON 95/91* Blyfri bensin 95 Diesel Diesel Blyfri bensin, RON 95/91* Diesel Diesel Diesel Prestanda Maximal hastighet (km/h) 175 (173) (187) 201 Acceleration km/h (s) 11,8 (12,0) 10,5 12,1 11,6 8,4 12,2 9,9 (10,2) 8,4 Bränsleförbrukning stadskörning (l/100 km) 7,6 (8,0) 8,9 5,2 6,6 10,1 7,5 7,1 (7,6) 6,9 landsväg (l/100 km) 5,9 (5,8) 5,9 4,2 4,7 6,9 5,3 5,3 (5,8) 5,3 blandad körning (l/100 km) 6,4 (6,6) 6,8 4,6 5,4 8,0 6,1 6,0 (6,5) 5,9 CO 2 utsläpp (g/km) 149 (154) (169) 155 Vänddiameter (m) 10,32 10,32 10,32 10,32 10,32 10,32 10,32 10,32 Kraftöverföring Typ Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Fyrhjulsdrift Fyrhjulsdrift Fyrhjulsdrift Fyrhjulsdrift Koppling Hydraulisk skivkoppling (dubbel el-hydrauldriven koaxialkoppling) Hydraulisk skivkoppling Hydraulisk skivkoppling Hydraulisk skivkoppling Haldexkoppling Haldexkoppling Haldexkoppling Haldexkoppling Växellåda Manuell sexstegad, helsynkroniserad (automatisk sjustegad DSG) Manuell sexstegad, helsynkroniserad Manuell femstegad, helsynkroniserad Manuell femstegad, helsynkroniserad Manuell sexstegad, helsynkroniserad Manuell sexstegad, helsynkroniserad Manuell sexstegad, helsynkroniserad (automatisk sexstegad DSG) Vikt Tjänstevikt med förare (kg)** 1400 (1430) (1642) 1622 Maxlast utan förare (kg) Totalvikt (kg) 1885 (1915) (2100) 2080 Taklast (kg) Högsta släpvagnsvikt, obromsad (kg) Högsta släpvagnsvikt, bromsad - 12 % (kg) Kaross Femsitsig, femdörrars, tvådelad Luftmotståndskoefficient Cw 0,37 0,37 0,361 0,37 0,37 0,37 0,37 0,37 Chassi Framaxel McPherson-fjädring med nedre triangellänkar och krängningshämmare Bakaxel Multi-länkaxel med längsgående och tvärgående länkar och krängningshämmare Bromssystem Hydrauliskt vakuumassisterat tvåkrets diagonalt bromssystem med Dual Rate frambromsar Skivbromsar med inre kylning, enkelkolv och flytande ok bakbromsar Skivbromsar Styrning Kuggstångsstyrning med elektromekaniskt servo Hjul 7,0J x 16"; 7,0J x 17; 7,0J x 16" Däck 215/60 R16; 225/50 R17; 215/60 R16 Vätskor Tankkapacitet (l) 55 4x2 och 60 4x4 Manuell sexstegad, helsynkroniserad * Användning av lågoktanigt bränsle kan påverka motorns prestanda. ** I standardutförande; förarens vikt 75 kg. ( ) Gäller versioner med automatisk växellåda. Mått Markfrigång 180 mm Bagageutrymmesvolym (l) med baksätet uppfällt (Kapaciteten beror på baksätets läge) med baksätet nedfällt (Kapaciteten beror på baksätets läge, fällt/urplockat)

31 1,541 1,793 Škoda Yeti med framhjulsdrift (motorer: TSI/105 hk, TSI /122 hk och TDI CR/110 hk) 1,034 1, l , ,223 1,446 1,437 1,004 1,691 1,537 1,956 Škoda Yeti med fyrhjulsdrift och fjärde generationens Haldexkoppling (TSI/160 hk och TDI CR/110 hk, TDI CR/140 hk och TDI CR/170 hk)

32

33 Utrustningsalternativ i detalj GreenLine Ambition GreenLine Elegance Ambition Elegance Säkerhet Förarairbag Passagerarairbag med nyckelavstängning Sidoairbags fram Huvudairbags på ytterplatsena fram och bak Knä-airbag på förarplatsen Justerbart 3-punktsbälte fram Bältessträckare fram och på ytterplatserna bak med kraftbegränsare Bältesvarningssignal på förar och passagerarplatsen Nackkuddar med whiplashskydd (WOKS) ABS (låsningsfria bromsar) EBD (elektronisk bromskraftsfördelning) HBA (hydraulisk bromsassistans) EDS (elektronisk differentialbroms) MSR (elektronisk motorbroms reglering) ASR (antispinn reglering) ESP (elektroniskt stabilitetsprogram, antisladd) DSR (driver steering recommendation) TPM (Tire Pressure Monitoring) däcktrycksvarning Hill hold control (behåller bromstrycket ett par sekunder vid start i backe) Lastförskjutningsnät 4x4 / 4x2 4x4 / 4x2 Elektroniskt stöldskydd, Immobilizer Larm med rörelsedetektor, lutningsvinkelsensor och back-upbatteri Varningstriangel i bagageuteymmet Kurvdimljus fram (tänds automatiskt under 40 km/t) Strålkastarspolning högtryck Eluppvärmda vindrutespolarmunstycken Helgalvaniserad kaross Bränsleavstängning, aktivering av varningsblinkers vid krock Bluetooth handsfree för mobiltelefon Isofix på ytterplaterna bak (barnstolsfästen) EuroNCAP ***** Funktion Adaptiv elektro-mekanisk servostyrning Ratt justerbar i höjd och längled 4-Ekrad läderratt med styrning av stereon och telefon 3-Ekrad läderratt med styrning av stereon och telefon Bi-Xenon med kurvfunktion Off Road assist (förbättrar framkomligheten vid körning Off Road) 4x4 / 4x2 4x4 / 4x2 Underkörningsskydd för motor och växellåda 4x4 / 4x2 4x4 / 4x2 Karossunderdel med extra stenskottsskydd Coming home, leaving home belysningsfunktion Vindrutetorkare med Aero-wiper teknologi Handskfack med belysning och kylfunktion Förvaringsfack i dörrsidorna fram och bak Mittarmstöd med kylt förvaringsutrymme mellan framstolarna Förvaringsfack under passagerarstolen Förvaringsfack för solglasögon i takkonsolen Förvaringsfack med lock på instrumentpanelen AUX-uttag för t ex MP3-spelare, 3,5 mm uttag Parkeringsbiljetthållare i framrutan Yttertemperaturmätare Färddator med Maxi-Dot informationsdisplay 12V uttag i mittkonsoll 12V uttag i bagageutrymmet Make-up speglar på solskydden fram Varning för öppen dörr/bagageutrumme Lastnät till bagageutrymmet Lastförankringsöglor 4 st i bagageutrymmet Shopping krokar i bagagutrymmet (förhindrar att kassarna välter) Avtagbar dragkrok 4x4 / 4x2 4x4 / 4x2 Elförberedelse för dragkrok 4x2 4x2 GreenLine Ambition Ambition GreenLine Elegance Varioflexbaksäte (tre separata stolar som kan sjutas längsgående, fällas eller tas ur med ett enkelt handgrepp) Takreling (svart) Takreling (svart/silver) Service-intervall indikator Däcklagningskitt med 12V kompressor Läslampor i fram och baksäte Fällbart passagerarsäte fram Fällbart bord i baksätet Komfort Tygmattor Fjärrstyrt centrallås med fällbar nyckel Climatic luftkonditionering Climatronic 2-zons klimatanläggning Farthållare Panoramaglastak elektriskt öppningsbart (längd 1.36 m, bredd 0,87 m) Regnsensor (reglerar automatiskt intervallhastigheten) Stereo Swing - CD-radio, MP3 med 8 högtalare Stereo Bolero - Touch screen CD-radio med integrerad CD-växlare (6 CD), MP3 med 8 högtalare Amundsen+" navigation, 5" touch screen, CD/MP3,WMA, 2D eller 3D kartvisning, TMC (Traffic Message Channel), AUX samt SD-kort läsare, 8 högtalare Columbus färgnavigationssystem 6,5" touchscreen, 30 GB hårddisk varav ca 20 GB för musik, SD-kortläsare, dubbel radiomottagare för optimal mottagning, MP3 med 8 högtalare CD-växlare (6 CD) i bagageutrymmet Sound-System (förstärkare, 12 högtalare) MDI (Mobile Device Interface, för anslutning av externt media t.ex. IPOD, extern hårddisk etc. Parkeringssensorer bak Parkeringssensorer fram och bak Parkeringsassistans Eluppvärmda framstolar Webastovärmare (erbj. ej till TSI 160 hk) Elhissar fram och bak Manuellt höjdjusterbar förar och passagerastol med svankstödsjustering El-justerbar förarstol rned minne Elektriskt uppvärmda och justerbara ytterbackspeglar med integrerad blinkers Ytterbackspeglar med markbelysning Automatiskt avbländande innerbackspegel (tonas ned för att undvika bländning) Automatiskt avbländande ytterbackspeglar (tonar ned backspeglarna för att undvika bländning) Sunset - Extra tonade rutor på bakdörrar och bakruta Dubbelt solskydd (förar och passagerare fram) Eluppvärmd framruta (ej i komb. med webastovärmare) Eluppvärmd framruta inkl sunset (ej i komb. med webastovärmare) Design 7Jx16" lättmetallfälgar MOON 7Jx17" lättmetallfälgar DOLOMITE 7Jx17" lättmetallfälgar SPITZBERG 7Jx17" lättmetallfälgar ANNAPURNA Skyddslister på dörrarna (svarta) Lackerade backspeglar och dörrhandtag Decor Quartz Decor Cosmic Decor Boreal Wood Läder/Alcantara klädsel Antilope Läder klädsel Lynx Sportpedaler med inlägg av rostfritt stål Utan modellbeteckning på bakluckan Standardutrustning Tillval Ej beställningsbar Elegance

34 ŠKODA originaltillbehör utformar bilen på ett personligt sätt och ökar användbarheten Škoda Originaltillbehör breddar sortimentet av extrautrustning. Utifrån dina egna önskemål och behov kan du välja bland en mängd olika tillbehör som lyfter fram bilens image, ökar dess användbarhet, gör resandet behagligare eller ökar transportkapaciteten. I sortimentet från Škoda Originaltillbehör kan du hitta dekorstripes, lättmetallfälgar, läderprodukter, golvmattor, radio- och navigationssystem, takrelingar, barnstolar etc. Det finns till och med en kramvänlig Yeti-docka. Här brevid visas ett urval att tillbehörssortimentet för Skoda Yeti, en komplett tillbehörsbroschyr finns tillgänglig hos din Skodahandlare eller på Skoda.se Bagagerumsmatta, textil (DCD ) 2. Förhöjt lastgolv (DAA ) 3. Bagagerumsmatta, gummi (DCD ) 4. Bagagerumsskydd i plast med förhöjda kanter (DCE ) 5. Yeti mjukdjur (5L )

35 Backspegelkåpa ALU look (5L ) Sidoskyddslister ALU look inlägg (KGA ) Dekorinlägg till stötfångaren fram ALU look (5L ) Golvmattor, 4 delar (DCC gummi; DCC Textil PA; DCC Textil PP) Ändrör i rostfritt stål. OBS! Olika beroende på motoralternativ (5L ) Anslutningskabel för MDI (Mobile Device Interface) (AZO till ipod MDI; AZO till USB MDI; AZO till miniusb MDI; AZO till 3,5mm jack MDI) Bagagerumsskydd, metall (DMM ) Nedre sidolister Off road ALU look (FAA ) Pedaler i rostfritt stål manuell (5L ) automat (5L ) Lastskydd för bakre stötfångare ALU look (5L ) Instegslister med inlägg i rostfritt stål (KDA )

36 ŠkodaFinansiering Nyckeln till mobilitet. Finansieringen av din nya Skoda är en viktig del av bilköpet, och våra finansieringsalternativ är en del av erbjudandet från Skoda. Vi finns hos Skodaåterförsäljaren som är vårt ombud och samarbetspartner. Detta innebär en enkel hantering där du får tips om den finansieringsform som passar dig bäst, med god kännedom om bilens förväntade framtida värde. Vi erbjuder rölig ränta på kontrakt upp till 84 månader och vår rörliga ränta är baserad på och följer STIBOR 90 dagar, en marknadsnoterad räntebas. Fast ränta sätts på leveransdagen och följer därefter kontraktet upp till 60 månader. Några exempel på populära finansieringsformer för privatperson och företag: ŠkodaBillån Vårt vanligaste lån med flera individuella valmöjligheter avseende tid, kontantinsats (lägst 20% för privatperson) och om ditt billån ska vara med eller utan restskuld. ŠkodaBillån Plus+ Vi erbjuder en attraktiv variant för dig som vill kombinera vår finansiering med försäkring och serviceavtal. ŠkodaPrislån Betala 1% per månad oavsett vilken Skoda-modell som du är intresserad av. ŠkodaMillån För dig som använder din Skoda både privat och i tjänsten. ŠkodaKonsumentleasing Du vill betala för nyttjandet, att äga din Skoda är inte lika viktigt. Du be stäm mer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad. ŠkodaLåneskydd Utrusta ditt lån med extra säkerhet. Låneskydd är en försäkring som täcker din månadsbetalning vid tillfälligt nedsatt betalningsförmåga. ŠkodaFinansförsäkring Vi erbjuder ersättningsnivå och innehåll utöver det vanliga. Kombinera vår finansiering med försäkring. ŠkodaServiceavtal Alla bilar behöver service och med ett serviceavtal undviker du överraskningar. Du betalar en fast månadskostnad och vet vad din service kommer att kosta. Serviceavtal kan kombineras med alla våra finansieringsformer. ŠkodaLeasing Vi erbjuder individuellt anpassad finansiering för stora och små företag. Du kan med fördel kombinera vår finansiering med serviceavtal och försäkring. Allt på samma faktura specificerat för sig. ŠkodaTjänstebil Med ett stadigt växande modellprogram, välutrustade redan från start finns många intressanta och ekonomiska tjänstebilsalternativ för dig. ŠkodaPersonalbil Fler och fler företag upptäcker denna löneväxlingsmodell, som ger den anställda en löneförmån. Erbjudandet personalbil är kostnadsneutralt för företaget och attraktivt för personalen. ŠkodaMilfakta Med vår administration samlar vi in samtliga bilrelaterade kostnader på en faktura som färdigkonteras enligt ditt företags kontoplan. Statistik per bilmodell eller för hela vagnparken hittar du sedan enkelt med vår webblösning. Garantier 2 års nybilsgaranti utan milbegränsning skyddar dig mot eventuella fabrikationsfel. 3 års vagnskadegaranti. 3 års lackgaranti. Samtliga lacker är vattenbaserad och fria från tungmetaller. 12 års rostskyddsgaranti. 2 års garanti på Skoda Original Reservdelar och Skoda Original Tillbehör. ŠkodaMobilitetsGaranti. Som ger dig fri bärgning, fri lånebil i upp till tre dagar eller fri övernattning om något trots allt skulle hända med din Skoda var du än befinner dig i Europa. ŠkodaMobilitetsGaranti förlängs vid varje Grundservice/Longlife Service (med eventuella tilläggs-arbeten) hos den auktoriserade Skoda-verkstaden. Service Skoda Yeti har flexibla serviceintervaller; den känner av körsätt, antal kall starter m m. och vet när den behöver service. Bilen varnar alltid i god tid innan det är dags för service. I Sverige finns ca. 130 auktoriserade Skoda servicepartners, hos dem kan du bland annat lämna in bilen för service och köpa Skoda Original Reservdelar och Skoda Original Tillbehör. Alla Skodamekaniker ingår i ett utbildningsprogram som ser till att vi alltid har de senaste kunskaperna om reparationsteknik och handhavande för våra bilar. Dessutom har de tillgång till diagnosinstrument och specialverktyg som gör att reparationer blir rätt utförda i enlighet med tillverkarens anvisningar. Gå in på för att hitta din närmaste verkstad. Originaldelar Skoda Originaldelar och Original Tillbehör innehåller samma innovationer och förändringar som uppstår under produktion av varje modell och genomgår precis samma rigorösa tester för kvalitet och hållbarhet som de delar som används på produktionslinan. Alla Skoda Originaldelar och Original Tillbehör säljs med 2 års garanti från ett nätverk bestående av återförsäljare (cirka 130 i Sverige), där kunder inte bara kan handla delen de behöver utan även få montering och expertråd av personalen. Varumärkena Škoda Original Reservdelar och Škoda Original Tillbehör används för att identifiera produkter som är godkända, levererade och rekommenderade av Skoda Auto. Skodakortet Skodakortet är ett kostnadsfritt kundkort för dig som Skodaägare. Kortet ger dig möjlighet att delbetala inköp hos din återförsäljare, både service och tillbehör. Köpesumman delas i sex månadsbetalningar som är helt fria från ränta och avgifter. Skodakortet ger dig en mängd förmåner och rabatter hos våra samarbetspartners och fungerar dessutom som tankkort på ca stationer i landet. Läs mer på BRO Informationen i den här broschyren gällande utföranden, teknisk data och utrustningar gäller för tiden vid tryckningen. Bilarna som visas i broschyren kan vara extrautrustade utöver svensk standard. Vi förbehåller oss rätten till eventuella ändringar och avvikelser. För korrekt information om modeller, utrustning, priser, finansiering etc. kontakta din lokala Skoda-handlare. Broschyren är tryckt på klorfritt papper återvinningsbart till 100%. Utgåva: 02/2012 Mer information gällande Skodas modellprogram, priser, teknisk information, återförsäljarnät och verkstäder finner du även på följande Internet adress:

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Från rally till väg: Škoda Fabia RS har ärvt det bästa av våran långa motorsportserfarenhet. Medan grillen med RS-märket ger bilen ett vänligt utseende, åberopar den robusta

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik Även små företag har stora ambitioner. Skoda Praktik är välutrustad med bl a ABS-bromsar, antispinn, antisladdsystem, förar- och passagerarairbag, sidoairbags, stereo fjärrstyrt

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Förberedd för varje väg hårdheten i ŠKODA Octavia Scout. Med 4x4 lever körglädjen vidare även om vägen tar slut. Infällbara ytterbackspeglar fälls in automatiskt när

Läs mer

SIMPLY CLEVER. Škoda Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. Škoda Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Škoda Fabia Monte Carlo Ett enkelt sätt att få adrenalinet att flöda. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Föreställ dig en solig kustlinje eller nersmutsade stänkskärmar och dundrande motorer. En lugn

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia RS Vad skulle bättre kunna komplementera sportig elegans än ett väl planerat säkerhetskoncept. Känslan av ansvarstagande och körglädje går hand i hand. Infällbara ytterbackspeglar

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Redo för storstaden. Praktisk och smidig. Perfekt för mindre utflykter För shopping och sightseeing. Citigo är en kompakt bil men har ändå ett generöst bagageutrymme för sin

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 V50 2,4i 170 V50 T5 V50 T5 AWD V50 1,6D B5244 S4 170 HK (125 kw) DIN D5254 T3 220 HK D5254 T3 Haldex 220 HK D4164 T 109 HK (80 kw) DIN

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Man imponeras av hur mycket den här bilen har att erbjuda. Välkänt märke med ny utformning. Efter att vi fräschat upp ŠKODA-logon rent grafiskt tyckte vi det var dags att den

Läs mer

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket April 2000 Passat Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Lastför- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg måga kg vagnsvikt kg 1) skatt klass Passat 1.6

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Visa dina barn det vackra som omger dom. Det finns alltid utrymme för fantasi. Skoda Roomsters unika design ger den en kaxigare och mer dynamisk look. Den främre stötfångaren,

Läs mer

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181.

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181. Prislista Ford C-Max Grand C-Max Ford C-Max Trend Hk Växellåda Pris 100 181.400:- 125 193.400:- 1.6BF (För CNG-konvertering) 177 5-vxl manuell 191.400:- 1.5 TDCi 95 203.400:- 1.5 TDCi 105 213.400:- 1.5

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900 Opel ADAM år 2018- Utgåva 2017-11-09 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 1.4 ECOTEC Hk MT5 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S GLAM 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 155 1.4 ECOTEC Hk MT5 159 17 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl.

Läs mer

Aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden. HÖST/2016 Aktuella erbjudanden. Volkswagen Stockholm Nya Tiguan. Idéer på väg. Pris från 293 000 kr. Nya innovativa Tiguan är standardutrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift, 3-zons klimatanläggning,

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning Tillval endast för R5 TDI och V6 2-zon klimatanläggning 4-zon klimatanläggning Memory-paket för förarstol, speglar, ratt och bälte Endast i kombination läderpaket Cricket med komfortstolar eller läderpaket

Läs mer

1781 Cyl. diam/slagl (mm) 81/86,4 Effekt kw (hk) vid r/min. 110(150)5800 Max vridmoment (Nm) vid r/min. 220/2000-4200 Bränsle.

1781 Cyl. diam/slagl (mm) 81/86,4 Effekt kw (hk) vid r/min. 110(150)5800 Max vridmoment (Nm) vid r/min. 220/2000-4200 Bränsle. Beetle 1,6 2,0 Turbo Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar, 20 ventiler 8 ventiler 8 ventiler Multi-Point-Injektion Multi-Point-Injektion Multi-Point-Injektion Turbo Laddluftkylare Katalysator Katalysator

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

SIMPLY CLEVER. NYA ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. NYA ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA Yeti Har du också märkt att parkeringsbiljetter är som strumpor? De försvinner alltid! Som t.ex. när man ska köra ut från P-huset, står där vid bommen, men inte kan hitta P-biljetten!

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012 CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Det är imponerande hur mycket den här bilen har att erbjuda: ŠKODA Fabia det finns en för alla. Exteriören på Skoda Fabia och Fabia Combi ger en kaxig och dynamisk look. Detta

Läs mer

SIMPLY CLEVER. NYA ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. NYA ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA Yeti Har du också märkt att parkeringsbiljetter är som strumpor? De försvinner alltid! Som t.ex. när man ska köra ut från P-huset, står där vid bommen, men inte kan hitta P-biljetten!

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

Audi A2 Fakta och cirkapriser augusti 2002

Audi A2 Fakta och cirkapriser augusti 2002 Audi A2 Fakta och cirkapriser augusti 2002 Modellprogram Dörrar Motor Växellåda Tjänste- Lastför- Max Max dragvikt Fordons- Premiehk vikt kg 1) måga kg 1) totalvikt kg kg skatt 1) klass Audi A2 1,2 TDI

Läs mer

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet Sharan fakta Utrustning Sharan Bas Standard för 2,0, Turbo, samt TDI 140 PF. SÄKERHET/TRYGGHET ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram Damm- och pollenfilter

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 18 november 2016

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 18 november 2016 NYA CITROËN C3 Produktfakta Från 18 november 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S PureTech 110 S&S EAT6 Motortyp Sugmotor Turbo Turbo Bränsletyp Bensin, Blyfri 95 oktan

Läs mer

Prislista Ford Fiesta

Prislista Ford Fiesta Prislista Ford Fiesta Hk Växellåda 3D 5D 1.25 60 5-vxl manuell 124.300:- 124.300:- 1.0 utan start/stop* 80 5-vxl manuell 129.300:- 129.300:- 1.0 EcoBoost utan start/stop* 100 5-vxl manuell 141.300:- 141.300:-

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

Sommarerbjudanden från Volkswagen!

Sommarerbjudanden från Volkswagen! Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Syd. Sommarerbjudanden från Volkswagen! Malmö, Lund, Helsingborg och Trelleborg. Passat Variant TDI 140 4Motion Masters Sweden Edition. Gäller endast lagerbilar.

Läs mer

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval Opel ADAM år 2017,5- Utgåva 2017-01-02 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 142 500 1.4 ECOTEC 87 Hk MTA (Easytronic) 118 147 500 1.4 ECOTEC Hk MT5 146 500 159 500 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S 110 164 500 GLAM

Läs mer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-02-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-02-27 Versioner Bensin: Ypsilon, 5-vxl manuell 1) Ypsilon 1) Ypsilon, 5-vxl manuell

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat 2012 Polo Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Golf Beetle Tiguan Passat Ett erbjudande till Svensk Tennis Erbjudandet gäller under 2012 och prisexemplen avser läget

Läs mer

Prislista Ford Mondeo

Prislista Ford Mondeo Prislista Ford Mondeo Trend Hk Växellåda 5D Kombi 1.6 EcoBoost med start/stop, 160 6-vxl manuell 227.300:- 234.800:- 2.0 TDCi ECO 140 6-vxl manuell 237.300:- 244.800:- 2.0 TDCi 140 Powershift Automat 254.800:-

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725 NISSAN NV400 SKÅP EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 SKÅP PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt GVW Axel Transmissio n (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Van L1H1 Working

Läs mer

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk.

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk. Prislista Citan 2015 Typ Skåp Kompakt Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Skåp Lång med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Effekt

Läs mer

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar, 16 ventiler 16 ventiler 16 ventiler Högtrycksinsprutning Högtrycksinsprutning Direktinsprutning Direktinsprutning

Läs mer

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket April 2000 Golf Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Total- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg vikt vagnsvikt kg 1) skatt klass Golf 1,4 3/5 75 5

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI Inspiration väntar med Skoda Yeti, oavsett vilken väg du tar. Vare sig det är staden med dess ständiga puls eller landsbygden där vägen tar slut och en värld full av äventyr tar

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA Design... 6 Simply Clever...24 Teknologi...30 Säkerhet...38 Prestanda...44 Din unika Fabia...48 Tillbehör...62...68 Utrustningsalternativ i detalj...70 NNEHÅ L 3 Bra självförtroende

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Tillbehör

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Tillbehör SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Tillbehör Även om ŠKODA Citigo känner sig hemma på stadens gator är dess kapacitet mycket större än så. Dessutom, med Škoda Original tillbehör får du en särprägel på din bil

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

A6 Avant. A6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris 357 000 SEK

A6 Avant. A6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris 357 000 SEK Audi unite A6 Avant Totalpris 365 000 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A6 Avant Motor 4GD0DC\1 2.0 TDI 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,5 l CO2-utsläpp: 117 g/km (EU

Läs mer

Tillbehör Splash. Maj 2009

Tillbehör Splash. Maj 2009 Tillbehör Splash Maj 2009 Sportig och dynamisk GT-paket GT-paketet för Suzuki Splash består av: 00A5B-GTPAK-000 - Spoiler för bakluckan, lackerad i svart som standard - Del till främre stötfångaren som

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

Tekniska specifikationer Standardutrustning och tillval

Tekniska specifikationer Standardutrustning och tillval Tekniska specifikationer Standardutrustning och tillval Distinctive Sportpaket 1 och Sportpaket 2 Instrumentpanel Saten i Distinctive : Saten i samband med utrustningspaket Sport : Competizione blå 324

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite Q5 Totalpris 368 100 SEK Produktnr. Beskrivning Pris Q5 Motor 8RB0Q9\1 2.0 TDI clean diesel quattro 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,6 l CO2-utsläpp: 147

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A4 Avant Totalpris 323 600 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Avant Motor 8K50QC\0 2.0 TDI clean diesel 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,6 l CO2-utsläpp:

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ 1.0t (100 hk) Bensin Manuell 5-växlad ComfortPlus 1.0t (100 hk) Bensin Manuell 5-växlad Premium 1.0t (120 hk) Bensin Manuell 6-växlad

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Drivmedel Växellåda Utrustningsnivå LagerföRD 1.4 Bensin Manuell 5-vxl Select Ja 1.6 Bensin Manuell 6-vxl Premium Ja 1.6 Bensin Automat 4-vxl Premium Ja 1.6 Bensin Manuell

Läs mer

PREMIÄRHELG! NYA ŠKODA FABIA

PREMIÄRHELG! NYA ŠKODA FABIA PREMIÄRHELG! NYA ŠKODA FABIA LÖR 10-15 & SÖN 11-15 Fy Fabian va bra AUTO MOTOR & SPORT En bil som har det mesta. Fabia är praktisk att använda, trevlig att köra och enkel att leva med. AFTONBLADET Snyggare,

Läs mer

Yaris Limited Edition Produktinformation

Yaris Limited Edition Produktinformation Yaris Limited Edition Produktinformation URVAL AV UTRUSTNING Interiört Backspegel, inre, avbländbar. Bakruta, eluppvärmd. Baksäte, justerbart 15 cm. Burk-/mugghållare, 2 st fram. Centrallås, fjärrstyrt.

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K503C\0 1.8 TFSI 6-växlad Power: 125(170) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 6,1 l CO2-utsläpp: 141 g/km (EU6) Stadskörning: 7,7 l Landsvägskörning:

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 850 1992-94 1/5 Volvo 850 är en av våra största framgångar genom tiderna. Undersökningar visar att det är den bil som flest svenskar önskar sig. Inte undra på med en mängd utmärkelser, t.ex. Världens

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Sharan Freestyle fakta

Sharan Freestyle fakta Sharan Freestyle fakta Sharan Freestyle Standard för Turbo och TDI 140. Förarmiljö Sharan Freestyle. Eluppvärmd fram- och bakruta. Färddator. Lättmetallfälg 16" Valencia. Tygklädsel Epsilon. Freestyle

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

LEXUS RX 400h. Fr o m 0503

LEXUS RX 400h. Fr o m 0503 LEXUS RX 400h Fr o m 0503 MILJÖ- DEKLARATION RX 400h Tillverkning Fabriken är certifi erad enligt internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km. Blandad

Läs mer

DS 5 PRODUKTFAKTA FRÅN 29 JULI 2015

DS 5 PRODUKTFAKTA FRÅN 29 JULI 2015 DS 5 PRODUKTFAKTA FRÅN 29 JULI 2015 TEKNISK SPECIFIKATION MOTOR BlueHDi 120 BlueHDi 180 EAT6 (1) Hybrid4 Bränsletyp Diesel Diesel Diesel / El Antal cylindrar 4 4 4 Antal ventiler / cylinder 2 4 4 Cylindervolym

Läs mer

4 cylindrar 16 ventiler. Högtrycksinsprutning Direktinsprutning. Turbo, laddluftkylare Trevägskatalysator. Variabel turbingeometri Kväveoxidsensor

4 cylindrar 16 ventiler. Högtrycksinsprutning Direktinsprutning. Turbo, laddluftkylare Trevägskatalysator. Variabel turbingeometri Kväveoxidsensor Touran 1,6 FSI TDI TDI 136 Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar 16 ventiler Högtrycksinsprutning Högtrycksinsprutning Direktinsprutning Turbo, laddluftkylare Turbo, laddluftkylare Trevägskatalysator

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga*

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom

Läs mer

LEON X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY ECHNOLOGY O ENJOY FÄLGAR KLÄDEL X-PERIENCE AD X-PERIENCE 17" LEAHER BLACK AD PL1 X-PERIENCE 18" tandard illval ALCANARA X-PERIENCE AD PL3 FÄRGER WHIE B4B4 OLID EMOCION RED 9M9M OLID NEVADA WHIE 2Y2Y MEALLIC

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Även om varenda förälder gör sitt bästa för sin familj, kan de ibland behöva lite hjälp på vägen. Därför har vi tagit fram en speciell verktygslåda för dig. Den heter ŠKODA Rapid.

Läs mer

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENA LINJER. RAFFINERADE DETALJER. INBJUDANDE ELEGANS. DET ÄR MER ÄN EN STIL, DET ÄR ETT SÄTT ATT LEVA. HIMLEN SOM DEKOR 365 DAGAR OM ÅRET. ÖPPET ELLER STÄNGT

Läs mer

GRECAV Scandinavia AB, Box 9102, 200 39 Malmö tel 040 210600 fax 040 469747 www.grecav.nu

GRECAV Scandinavia AB, Box 9102, 200 39 Malmö tel 040 210600 fax 040 469747 www.grecav.nu GRECAV EKE diesel GRECAV Scandinavia AB, Box 9102, 200 39 Malmö tel 040 210600 fax 040 469747 www.grecav.nu josefin@grecav.nu GRECAV EKE Stile L Kaross: Säkerhetsram i aluminium, Motorram i rostskyddsbehandlat

Läs mer