SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti"

Transkript

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti

2 Vyer du inte hittar på kartan.

3

4

5 Dom små äventyren som börjar precis utanför dörren.

6 Perfekt inne i shoppingens stadsdjungel.

7

8 Hemligheten bakom Yetins distinkta design ligger i kombinationen av ett robust yttre och funktionella detaljer. Samtidigt som den karakteristiska frontgrillen tydligt visar att det handlar om en Škoda, finns det andra inslag i frontens design som ger Yeti ett originellt och slående utseende. Strålkastarna sveper runt karossens sidor. Bredvid dem sitter runda lampor med varselljus för körning i dagsljus och dimljus. Yeti kan också utrustas med Bi-Xenonstrålkastare med kurvfunktion samt främre dimljuslampor med kurvtagningsfunktion (se bilden). Bakljusen sträcker sig också hela vägen till sidorna och när de aktiveras tänds den traditionella bokstaven C. Din bilkörning får en helt ny dimension tack vare det elstyrda panoramafönstret i taket som låter dig skapa ett stort öppet utrymme ovanför stolarna i framsätet.

9

10 Tämj det vilda med ett knapptryck.

11 Men om du verkligen vill att Yetin ska bekänna färg måste du lämna landsvägarna. Var inte rädd för lera och sand. Yetin med fyrhjulsdrift, uppbackad av fjärde generationens Haldexkoppling samt ett off-road-läge klarar lätt av de svåraste terrängförhållanden. Off-road står här för ett antal funktioner, såsom assistenten som hjälper dig när du kör i nedförsbackar eller ska starta, anpassning av de elektroniska systemen ABS, ASR och EDS efter körförhållandena och en mer följsamt konfi gurerad acceleration. Yeti är den perfekta mixen mellan komfort och praktiska lösningar, och mellan sportig stil och elegans. Det ser man till exempel av fotpedalskydden från Noble Steel eller de integrerade teleskopiska strålkastarspolarna.

12 Du kommer att upptäcka all den moderna teknik som ligger bakom en behaglig körupplevelse. Yeti erbjuder ett stort urval olika radio- och navigationssystem. Yeti är utrustad med Bluetoothhands freesystem med multifunktionsratt för radio och telefon. Bilen kan också utrustas med MDI (Mobile Device Interface), ett uttag som är placerat framför växelspaken och som gör det möjligt att styra extern media (ipod, USB etc) via reglagen på radion, navigations sys temet eller den multifunktionella ratten. Den avancerade tekniken märks också i motorerna, några med framhjulsdrift. Motorn TSI/105 hk finns med den automatiska sjustegade växellådan DSG som sänker bränsleförbrukningen. En komplett översikt över olika motor alternativ och tekniska specifikationer finns längre fram i broschyren. Bolero radio är ett modernt ljudsystem med många funktioner, bland annat en integrerad cdväxlare för 6 skivor. En fantastisk ljudupplevelse väntar tack vare Sound System med sina 12 högtalare och en digital equaliser. Columbus navigation med 6,5" pekskärm och 30 GB hårddisk. Kartdata över västra Europa. Navigering off road som gör att du kan registrera och spara ett vägval utanför vägnätet. Flerfunktionsdisplayen Maxi DOT är centralt placerad mitt i instrumentpanelen. Med Amundsen+ får du ett navigationssystem med 5" pekskärm och en kartdata över västra Europa."

13 Lämna storstadens stress, utan att lämna dess komfort.

14 Mer säkerhet. Så att du har mindre att oroa dig för. Det dubbla solskyddet skyddar föraren och passageraren i framsätet från bländande ljus framifrån eller från sidan. Sidoairbags fram skyddar bäcken och bröstparti på förare och passagerare vid en eventull sidokollision. Nackstöden av typen WOKS är justerbara i höjdled och konstruerade för att skydda vid en eventuell påkörning bakifrån. Förarens airbag sitter dold i ratten, medan passagerarens airbag är placerad i instrumentpanelen. Den kan deaktiveras om man vill placera en barnstol fram. Vindrutetorkarna Aero sveper jämnt i hela sin längd, tack vare sin särskilda konstruktion. Knapparna för att aktivera/deaktivera vissa funktioner är placerade i mittkonsolens nederdel. Beroende på utrustningsversion kan du här hitta bland annat följande: ASR, parkeringssensorer, off-road-läge, TPM och parkeringsassistenten.

15 Airbags för huvudet skapar en skyddande vägg längs sidofönstren när de aktiveras för att skydda passagerarnas huvuden fram och bak. Ett tredje nackstöd bak kan justeras i höjdled och ökar säkerheten för passageraren som sitter i mitten. Markbelysning som är avsedd att lysa upp instegsområdet har integrerats i ytterspeglarna och gör så du kan undvika vattenpölar och stenar och komma in i bilen säkert, även om det är beckmörkt. Ett larm med övervakning av bilens inre, signalhorn med reservström och lutningssensor spelar en viktig roll för att skapa trygghet i bilen. Airbag vid förarens knän förhindrar kontakt med nedre delen av instrument brädan vid en eventuell kollision.

16 För dom som vill komma tillbaka efter en resa med mer än bara fotografier.

17 VarioFlex (system för baksätet) tre separata baksäten som kan fällas eller tas bort oberoende av varandra. Förvaringsutrymmen på bagageutrymmets sidor och flyttbara krokar. Fästsystem i bagageutrymmet. Nätpaketet erbjuder flera olika alternativ.

18 Förvaringsfack mitt på instrumentpanelens överdel. Fällbart bord i baksätets ryggstöd. Mittkonsol med en dryckeshållare, förvaringsfack och pennhållare. Flaskhållare i framdörrarnas förvaringsutrymme. Facket för solglasögon är placerat i takpanelen.

19 Skidsäck Unibag löstagbar påse. Takreling, silver (standardversionen är utrustad med svart takreling). Drickahållare för baksätet. Fällbart bord i baksätet. Fällbart framsäte som ökar lastningsmöjligheten. Skyddsnät skiljer passagerarutrymmet från bagageutrymmet och skyddar passagerarna.

20 Om du ställer stora krav på komfort, så uppfyller Yeti dem. Upptäck oväntade utrymmen, förutom en fantastisk variation. Sedan har vi förstås den angenäma upplevelsen av att kontrollera fordonet. Instrumentpanelen utformades speciellt för Yetin och du hittar rent intuitivt alla reglage exakt där du väntar dig att de ska finnas. För komforten för samtliga passagerare svarar ett helt sortiment av komfortprodukter som finns som standard eller extrautrustning.

21 SunSet fönster med mörkare toning i bakre delen av bilen. Automatiskt fällbara ytterbackspeglar minskar risken för skador när bilen står parkerad. Climatronic 2-zons klimatanläggning med elektronisk reglering inklusive luktfilter och automatisk luftcirkulation. Eluppvärmd framruta tar snabbt bort frost från framrutan. Elektriskt justerbart förarsäte med minne. Farthållare som automatiskt håller konstant hastighet. Parkeringsassistentens instruktioner visas i en Maxi DOT display.

22 GreenLine är Skodas övergripande namn för de mest bränsleeffektiva versionerna i Skodas modellutbud, och är bilar som idag klassas som miljöbilar enligt Transportstyrelsens riktlinjer. I begreppet GreenLine finns vid sidan av effektiva dieselmotorer ett antal faktorer som gör att förbrukningen minimeras och bidrar till låga CO 2 -tal. De bidragande huvudfaktorerna är idag startstopsystem, braking recovery system, växlingsindikator, lättviktsmaterial och lättare produkter, lättrullande däck, aerodynamiska lösningar och utväxlingen i växellådan. Här under kan du se vilka motorer som är klassade som miljöbilar enligt Transportstyrelsens riktlinjer för miljöbilar, vilket för närvarande har en gräns på 120g Yeti GreenLine TDI 105 hk CO 2 119g GreenLine emblemet hittar man på bakluckan samt kylargrillen. GreenLine modellerna utrustas med 16" MOON lättmetallfälgar på lättrullande däck. Start-Stop systemetet slår av förbränningsmotorn när fordonet starar till vid ett rödljus eller kö för att sedan automatiskt starta igen när kopplingen trycks ned och bilen körs iväg. Föraren kan avaktivera systemet genom att trycka på knappen som sitter vid instrumentbrädan. Bromsenergin tas tillvara genom att ladda generatorn i situationer där kraften inte behövs för att driva bilen framåt. Generatorn omvandlar bromsenergin till elektrisk energi och när man sedan belastar motorn kopplas generatorn bort vilket sänker bilens bränsleförbrukning.

23 ŠKODA Yeti GreenLine är väl förberedd för de tuffa vägarna, samtidigt som den värnar om miljön.

24 Den unika stilen Yeti har kan utökas med Reef utrustningspaket, som innehåller takreling i silver, dörrlist i silver samt 17" Matterhorn fälgar.

25 Anpassad efter din livsstil: Reef utrustningspaket.

26 Utrustningsversionen Elegance har tagits fram för dem som vill ha mycket god komfort, speciellt praktiska lösningar. Inredningen Dune med tygklädsel finns i två färgkombinationer: svart eller Gobi Sand. Instrumentbrädan i svart-svart eller svart-gobi Sand har dekorlister av typen Cosmic. I standard utrust ningen för Experience-versionen ingår dessutom det lilla läderpaketet 4-ekrad Multifunktionsratt i läder för radio och telefon, Bluetooth, framsäten som är justerbara i höjdled med svankstöd, Jumbo Box med justerbart armstöd mellan framsätena, Climatronic 2-zons luftkonditionering, off-roadläge (för fyrhjulsdrivna bilar) och 7.0J x 17" Dolomite lätt metallfälgar. Som tillval kan Elegance-versionen beställas med exklusiv klädsel av typen Antilope (Alcantara) eller Lynx (läder) och Boreal Wooddekor (imiterat trä).

27 Utrustningsversionen Ambition är det perfekta valet för den som vill ha en sportig stil, men ändå komfort på hög nivå. Inredningen Spirit med tygklädsel finns i två färgkombinationer, svart-blå eller svart-silver, och dörrpanelerna finns i två olika färgutföranden. Dörr och instrumentbrädan i svart-svart eller svart-grå har dekorlister av typen Quartz. I standardutrustningen för Ambition-versionen ingår dessutom kromade inre dörrhandtag, 4-ekrad Multifunktionsratt i läder för radio och telefon, Bluetooth, elektriskt justerbara sidorutor fram och bak, Maxi DOT-display, ett tredje nackstöd bak, ett fällbart bord i baksätets ryggstöd, ett fästsystem med flyttbara krokar i bagageutrymmet off-roadläge (för fyrhjulsdrivna bilar) och 7.0J x 16" Moon lättmetallfälgar. Som tillval kan Ambition-versionen beställas med exklusiv klädsel av typen Antilope (Alcantara) eller Lynx (läder).

28 Candyvit Corridaröd Pacificblå Brilliant Silver metallic Cappuccino Beige metallic Matobrun metallic Rosso Brunello metallic Lavablå metallic Stormblå metallic Malakitgrön metallic Aquablå metallic Platinagrå metallic Terrakottaorange metallic Black Magic metallic

29 Spirit klädsel Ambition svart-blå tyg Spirit klädsel Ambition svart-silver tyg Dune inredning Elegance svart tyg Dune klädsel Elegance Gobi Sand tyg Antilope klädsel Ambition och Elegance svart Alcantara/läder/konstläder Antilope inredning Ambition och Elegance Gobi Sand Alcantara/läder/konstläder Lynx klädsel Ambition och Elegance svart läder/konstläder Lynx klädsel Elegance Gobi Sand läder/konstläder 7.0J x 17" Annapurna lättmetallfälgar med polerad yta för 225/50 R17-däck (tillval). 7.0J x 17" Spitzberg lättmetallfälgar för 225/50 R17-däck (tillval). 7.0J x 17" Dolomite lättmetallfälgar för 225/50 R17-däck, standard Elegance (tillval Ambition). 7.0J x 17" Matterhorn lättmetallfälgar för 225/50 R17-däck (endast i Reef-paketet). 7.0J x 16" Moon lättmetallfälgar för 215/60 R16-däck standard GreenLine samt Ambition (tillval Elegance).

30 Tekniska specifikationer Yeti 4x2 Motor TSI/105 hk TSI/122 hk TDI/105 hk GreenLine TDI CR/110 hk TSI/160 hk TDI CR/110 hk TDI CR/140 hk TDI CR/170 hk Turboladdad bensinmotor, OHC Turboladdad bensinmotor, OHC Turboladdad dieselmotor, turboladdare med självjusterande blad, DOHC Turboladdad dieselmotor, turboladdare med självjusterande blad, DOHC Turboladdad bensinmotor, DOHC Turboladdad dieselmotor, turboladdare med självjusterande blad, DOHC 4x4 Turboladdad dieselmotor, turboladdare med självjusterande blad, DOHC Turboladdad dieselmotor, turboladdare med självjusterande blad, DOHC Cylindrar Cylindervolym (cc) Max. effekt/varvtal (kw/min -1 ) 77/ / / / / / / /4200 Max. vridmoment/varvtal (Nm/min -1 ) 175/ / / / / / / / Utsläppsbestämmelser EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Bränsle Blyfri bensin, RON 95/91* Blyfri bensin 95 Diesel Diesel Blyfri bensin, RON 95/91* Diesel Diesel Diesel Prestanda Maximal hastighet (km/h) 175 (173) (187) 201 Acceleration km/h (s) 11,8 (12,0) 10,5 12,1 11,6 8,4 12,2 9,9 (10,2) 8,4 Bränsleförbrukning stadskörning (l/100 km) 7,6 (8,0) 8,9 5,2 6,6 10,1 7,5 7,1 (7,6) 6,9 landsväg (l/100 km) 5,9 (5,8) 5,9 4,2 4,7 6,9 5,3 5,3 (5,8) 5,3 blandad körning (l/100 km) 6,4 (6,6) 6,8 4,6 5,4 8,0 6,1 6,0 (6,5) 5,9 CO 2 utsläpp (g/km) 149 (154) (169) 155 Vänddiameter (m) 10,32 10,32 10,32 10,32 10,32 10,32 10,32 10,32 Kraftöverföring Typ Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Fyrhjulsdrift Fyrhjulsdrift Fyrhjulsdrift Fyrhjulsdrift Koppling Hydraulisk skivkoppling (dubbel el-hydrauldriven koaxialkoppling) Hydraulisk skivkoppling Hydraulisk skivkoppling Hydraulisk skivkoppling Haldexkoppling Haldexkoppling Haldexkoppling Haldexkoppling Växellåda Manuell sexstegad, helsynkroniserad (automatisk sjustegad DSG) Manuell sexstegad, helsynkroniserad Manuell femstegad, helsynkroniserad Manuell femstegad, helsynkroniserad Manuell sexstegad, helsynkroniserad Manuell sexstegad, helsynkroniserad Manuell sexstegad, helsynkroniserad (automatisk sexstegad DSG) Vikt Tjänstevikt med förare (kg)** 1400 (1430) (1642) 1622 Maxlast utan förare (kg) Totalvikt (kg) 1885 (1915) (2100) 2080 Taklast (kg) Högsta släpvagnsvikt, obromsad (kg) Högsta släpvagnsvikt, bromsad - 12 % (kg) Kaross Femsitsig, femdörrars, tvådelad Luftmotståndskoefficient Cw 0,37 0,37 0,361 0,37 0,37 0,37 0,37 0,37 Chassi Framaxel McPherson-fjädring med nedre triangellänkar och krängningshämmare Bakaxel Multi-länkaxel med längsgående och tvärgående länkar och krängningshämmare Bromssystem Hydrauliskt vakuumassisterat tvåkrets diagonalt bromssystem med Dual Rate frambromsar Skivbromsar med inre kylning, enkelkolv och flytande ok bakbromsar Skivbromsar Styrning Kuggstångsstyrning med elektromekaniskt servo Hjul 7,0J x 16"; 7,0J x 17; 7,0J x 16" Däck 215/60 R16; 225/50 R17; 215/60 R16 Vätskor Tankkapacitet (l) 55 4x2 och 60 4x4 Manuell sexstegad, helsynkroniserad * Användning av lågoktanigt bränsle kan påverka motorns prestanda. ** I standardutförande; förarens vikt 75 kg. ( ) Gäller versioner med automatisk växellåda. Mått Markfrigång 180 mm Bagageutrymmesvolym (l) med baksätet uppfällt (Kapaciteten beror på baksätets läge) med baksätet nedfällt (Kapaciteten beror på baksätets läge, fällt/urplockat)

31 1,541 1,793 Škoda Yeti med framhjulsdrift (motorer: TSI/105 hk, TSI /122 hk och TDI CR/110 hk) 1,034 1, l , ,223 1,446 1,437 1,004 1,691 1,537 1,956 Škoda Yeti med fyrhjulsdrift och fjärde generationens Haldexkoppling (TSI/160 hk och TDI CR/110 hk, TDI CR/140 hk och TDI CR/170 hk)

32

33 Utrustningsalternativ i detalj GreenLine Ambition GreenLine Elegance Ambition Elegance Säkerhet Förarairbag Passagerarairbag med nyckelavstängning Sidoairbags fram Huvudairbags på ytterplatsena fram och bak Knä-airbag på förarplatsen Justerbart 3-punktsbälte fram Bältessträckare fram och på ytterplatserna bak med kraftbegränsare Bältesvarningssignal på förar och passagerarplatsen Nackkuddar med whiplashskydd (WOKS) ABS (låsningsfria bromsar) EBD (elektronisk bromskraftsfördelning) HBA (hydraulisk bromsassistans) EDS (elektronisk differentialbroms) MSR (elektronisk motorbroms reglering) ASR (antispinn reglering) ESP (elektroniskt stabilitetsprogram, antisladd) DSR (driver steering recommendation) TPM (Tire Pressure Monitoring) däcktrycksvarning Hill hold control (behåller bromstrycket ett par sekunder vid start i backe) Lastförskjutningsnät 4x4 / 4x2 4x4 / 4x2 Elektroniskt stöldskydd, Immobilizer Larm med rörelsedetektor, lutningsvinkelsensor och back-upbatteri Varningstriangel i bagageuteymmet Kurvdimljus fram (tänds automatiskt under 40 km/t) Strålkastarspolning högtryck Eluppvärmda vindrutespolarmunstycken Helgalvaniserad kaross Bränsleavstängning, aktivering av varningsblinkers vid krock Bluetooth handsfree för mobiltelefon Isofix på ytterplaterna bak (barnstolsfästen) EuroNCAP ***** Funktion Adaptiv elektro-mekanisk servostyrning Ratt justerbar i höjd och längled 4-Ekrad läderratt med styrning av stereon och telefon 3-Ekrad läderratt med styrning av stereon och telefon Bi-Xenon med kurvfunktion Off Road assist (förbättrar framkomligheten vid körning Off Road) 4x4 / 4x2 4x4 / 4x2 Underkörningsskydd för motor och växellåda 4x4 / 4x2 4x4 / 4x2 Karossunderdel med extra stenskottsskydd Coming home, leaving home belysningsfunktion Vindrutetorkare med Aero-wiper teknologi Handskfack med belysning och kylfunktion Förvaringsfack i dörrsidorna fram och bak Mittarmstöd med kylt förvaringsutrymme mellan framstolarna Förvaringsfack under passagerarstolen Förvaringsfack för solglasögon i takkonsolen Förvaringsfack med lock på instrumentpanelen AUX-uttag för t ex MP3-spelare, 3,5 mm uttag Parkeringsbiljetthållare i framrutan Yttertemperaturmätare Färddator med Maxi-Dot informationsdisplay 12V uttag i mittkonsoll 12V uttag i bagageutrymmet Make-up speglar på solskydden fram Varning för öppen dörr/bagageutrumme Lastnät till bagageutrymmet Lastförankringsöglor 4 st i bagageutrymmet Shopping krokar i bagagutrymmet (förhindrar att kassarna välter) Avtagbar dragkrok 4x4 / 4x2 4x4 / 4x2 Elförberedelse för dragkrok 4x2 4x2 GreenLine Ambition Ambition GreenLine Elegance Varioflexbaksäte (tre separata stolar som kan sjutas längsgående, fällas eller tas ur med ett enkelt handgrepp) Takreling (svart) Takreling (svart/silver) Service-intervall indikator Däcklagningskitt med 12V kompressor Läslampor i fram och baksäte Fällbart passagerarsäte fram Fällbart bord i baksätet Komfort Tygmattor Fjärrstyrt centrallås med fällbar nyckel Climatic luftkonditionering Climatronic 2-zons klimatanläggning Farthållare Panoramaglastak elektriskt öppningsbart (längd 1.36 m, bredd 0,87 m) Regnsensor (reglerar automatiskt intervallhastigheten) Stereo Swing - CD-radio, MP3 med 8 högtalare Stereo Bolero - Touch screen CD-radio med integrerad CD-växlare (6 CD), MP3 med 8 högtalare Amundsen+" navigation, 5" touch screen, CD/MP3,WMA, 2D eller 3D kartvisning, TMC (Traffic Message Channel), AUX samt SD-kort läsare, 8 högtalare Columbus färgnavigationssystem 6,5" touchscreen, 30 GB hårddisk varav ca 20 GB för musik, SD-kortläsare, dubbel radiomottagare för optimal mottagning, MP3 med 8 högtalare CD-växlare (6 CD) i bagageutrymmet Sound-System (förstärkare, 12 högtalare) MDI (Mobile Device Interface, för anslutning av externt media t.ex. IPOD, extern hårddisk etc. Parkeringssensorer bak Parkeringssensorer fram och bak Parkeringsassistans Eluppvärmda framstolar Webastovärmare (erbj. ej till TSI 160 hk) Elhissar fram och bak Manuellt höjdjusterbar förar och passagerastol med svankstödsjustering El-justerbar förarstol rned minne Elektriskt uppvärmda och justerbara ytterbackspeglar med integrerad blinkers Ytterbackspeglar med markbelysning Automatiskt avbländande innerbackspegel (tonas ned för att undvika bländning) Automatiskt avbländande ytterbackspeglar (tonar ned backspeglarna för att undvika bländning) Sunset - Extra tonade rutor på bakdörrar och bakruta Dubbelt solskydd (förar och passagerare fram) Eluppvärmd framruta (ej i komb. med webastovärmare) Eluppvärmd framruta inkl sunset (ej i komb. med webastovärmare) Design 7Jx16" lättmetallfälgar MOON 7Jx17" lättmetallfälgar DOLOMITE 7Jx17" lättmetallfälgar SPITZBERG 7Jx17" lättmetallfälgar ANNAPURNA Skyddslister på dörrarna (svarta) Lackerade backspeglar och dörrhandtag Decor Quartz Decor Cosmic Decor Boreal Wood Läder/Alcantara klädsel Antilope Läder klädsel Lynx Sportpedaler med inlägg av rostfritt stål Utan modellbeteckning på bakluckan Standardutrustning Tillval Ej beställningsbar Elegance

34 ŠKODA originaltillbehör utformar bilen på ett personligt sätt och ökar användbarheten Škoda Originaltillbehör breddar sortimentet av extrautrustning. Utifrån dina egna önskemål och behov kan du välja bland en mängd olika tillbehör som lyfter fram bilens image, ökar dess användbarhet, gör resandet behagligare eller ökar transportkapaciteten. I sortimentet från Škoda Originaltillbehör kan du hitta dekorstripes, lättmetallfälgar, läderprodukter, golvmattor, radio- och navigationssystem, takrelingar, barnstolar etc. Det finns till och med en kramvänlig Yeti-docka. Här brevid visas ett urval att tillbehörssortimentet för Skoda Yeti, en komplett tillbehörsbroschyr finns tillgänglig hos din Skodahandlare eller på Skoda.se Bagagerumsmatta, textil (DCD ) 2. Förhöjt lastgolv (DAA ) 3. Bagagerumsmatta, gummi (DCD ) 4. Bagagerumsskydd i plast med förhöjda kanter (DCE ) 5. Yeti mjukdjur (5L )

35 Backspegelkåpa ALU look (5L ) Sidoskyddslister ALU look inlägg (KGA ) Dekorinlägg till stötfångaren fram ALU look (5L ) Golvmattor, 4 delar (DCC gummi; DCC Textil PA; DCC Textil PP) Ändrör i rostfritt stål. OBS! Olika beroende på motoralternativ (5L ) Anslutningskabel för MDI (Mobile Device Interface) (AZO till ipod MDI; AZO till USB MDI; AZO till miniusb MDI; AZO till 3,5mm jack MDI) Bagagerumsskydd, metall (DMM ) Nedre sidolister Off road ALU look (FAA ) Pedaler i rostfritt stål manuell (5L ) automat (5L ) Lastskydd för bakre stötfångare ALU look (5L ) Instegslister med inlägg i rostfritt stål (KDA )

36 ŠkodaFinansiering Nyckeln till mobilitet. Finansieringen av din nya Skoda är en viktig del av bilköpet, och våra finansieringsalternativ är en del av erbjudandet från Skoda. Vi finns hos Skodaåterförsäljaren som är vårt ombud och samarbetspartner. Detta innebär en enkel hantering där du får tips om den finansieringsform som passar dig bäst, med god kännedom om bilens förväntade framtida värde. Vi erbjuder rölig ränta på kontrakt upp till 84 månader och vår rörliga ränta är baserad på och följer STIBOR 90 dagar, en marknadsnoterad räntebas. Fast ränta sätts på leveransdagen och följer därefter kontraktet upp till 60 månader. Några exempel på populära finansieringsformer för privatperson och företag: ŠkodaBillån Vårt vanligaste lån med flera individuella valmöjligheter avseende tid, kontantinsats (lägst 20% för privatperson) och om ditt billån ska vara med eller utan restskuld. ŠkodaBillån Plus+ Vi erbjuder en attraktiv variant för dig som vill kombinera vår finansiering med försäkring och serviceavtal. ŠkodaPrislån Betala 1% per månad oavsett vilken Skoda-modell som du är intresserad av. ŠkodaMillån För dig som använder din Skoda både privat och i tjänsten. ŠkodaKonsumentleasing Du vill betala för nyttjandet, att äga din Skoda är inte lika viktigt. Du be stäm mer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad. ŠkodaLåneskydd Utrusta ditt lån med extra säkerhet. Låneskydd är en försäkring som täcker din månadsbetalning vid tillfälligt nedsatt betalningsförmåga. ŠkodaFinansförsäkring Vi erbjuder ersättningsnivå och innehåll utöver det vanliga. Kombinera vår finansiering med försäkring. ŠkodaServiceavtal Alla bilar behöver service och med ett serviceavtal undviker du överraskningar. Du betalar en fast månadskostnad och vet vad din service kommer att kosta. Serviceavtal kan kombineras med alla våra finansieringsformer. ŠkodaLeasing Vi erbjuder individuellt anpassad finansiering för stora och små företag. Du kan med fördel kombinera vår finansiering med serviceavtal och försäkring. Allt på samma faktura specificerat för sig. ŠkodaTjänstebil Med ett stadigt växande modellprogram, välutrustade redan från start finns många intressanta och ekonomiska tjänstebilsalternativ för dig. ŠkodaPersonalbil Fler och fler företag upptäcker denna löneväxlingsmodell, som ger den anställda en löneförmån. Erbjudandet personalbil är kostnadsneutralt för företaget och attraktivt för personalen. ŠkodaMilfakta Med vår administration samlar vi in samtliga bilrelaterade kostnader på en faktura som färdigkonteras enligt ditt företags kontoplan. Statistik per bilmodell eller för hela vagnparken hittar du sedan enkelt med vår webblösning. Garantier 2 års nybilsgaranti utan milbegränsning skyddar dig mot eventuella fabrikationsfel. 3 års vagnskadegaranti. 3 års lackgaranti. Samtliga lacker är vattenbaserad och fria från tungmetaller. 12 års rostskyddsgaranti. 2 års garanti på Skoda Original Reservdelar och Skoda Original Tillbehör. ŠkodaMobilitetsGaranti. Som ger dig fri bärgning, fri lånebil i upp till tre dagar eller fri övernattning om något trots allt skulle hända med din Skoda var du än befinner dig i Europa. ŠkodaMobilitetsGaranti förlängs vid varje Grundservice/Longlife Service (med eventuella tilläggs-arbeten) hos den auktoriserade Skoda-verkstaden. Service Skoda Yeti har flexibla serviceintervaller; den känner av körsätt, antal kall starter m m. och vet när den behöver service. Bilen varnar alltid i god tid innan det är dags för service. I Sverige finns ca. 130 auktoriserade Skoda servicepartners, hos dem kan du bland annat lämna in bilen för service och köpa Skoda Original Reservdelar och Skoda Original Tillbehör. Alla Skodamekaniker ingår i ett utbildningsprogram som ser till att vi alltid har de senaste kunskaperna om reparationsteknik och handhavande för våra bilar. Dessutom har de tillgång till diagnosinstrument och specialverktyg som gör att reparationer blir rätt utförda i enlighet med tillverkarens anvisningar. Gå in på för att hitta din närmaste verkstad. Originaldelar Skoda Originaldelar och Original Tillbehör innehåller samma innovationer och förändringar som uppstår under produktion av varje modell och genomgår precis samma rigorösa tester för kvalitet och hållbarhet som de delar som används på produktionslinan. Alla Skoda Originaldelar och Original Tillbehör säljs med 2 års garanti från ett nätverk bestående av återförsäljare (cirka 130 i Sverige), där kunder inte bara kan handla delen de behöver utan även få montering och expertråd av personalen. Varumärkena Škoda Original Reservdelar och Škoda Original Tillbehör används för att identifiera produkter som är godkända, levererade och rekommenderade av Skoda Auto. Skodakortet Skodakortet är ett kostnadsfritt kundkort för dig som Skodaägare. Kortet ger dig möjlighet att delbetala inköp hos din återförsäljare, både service och tillbehör. Köpesumman delas i sex månadsbetalningar som är helt fria från ränta och avgifter. Skodakortet ger dig en mängd förmåner och rabatter hos våra samarbetspartners och fungerar dessutom som tankkort på ca stationer i landet. Läs mer på BRO Informationen i den här broschyren gällande utföranden, teknisk data och utrustningar gäller för tiden vid tryckningen. Bilarna som visas i broschyren kan vara extrautrustade utöver svensk standard. Vi förbehåller oss rätten till eventuella ändringar och avvikelser. För korrekt information om modeller, utrustning, priser, finansiering etc. kontakta din lokala Skoda-handlare. Broschyren är tryckt på klorfritt papper återvinningsbart till 100%. Utgåva: 02/2012 Mer information gällande Skodas modellprogram, priser, teknisk information, återförsäljarnät och verkstäder finner du även på följande Internet adress:

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Från rally till väg: Škoda Fabia RS har ärvt det bästa av våran långa motorsportserfarenhet. Medan grillen med RS-märket ger bilen ett vänligt utseende, åberopar den robusta

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Förberedd för varje väg hårdheten i ŠKODA Octavia Scout. Med 4x4 lever körglädjen vidare även om vägen tar slut. Infällbara ytterbackspeglar fälls in automatiskt när

Läs mer

SIMPLY CLEVER. Škoda Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. Škoda Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Škoda Fabia Monte Carlo Ett enkelt sätt att få adrenalinet att flöda. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Föreställ dig en solig kustlinje eller nersmutsade stänkskärmar och dundrande motorer. En lugn

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia RS Vad skulle bättre kunna komplementera sportig elegans än ett väl planerat säkerhetskoncept. Känslan av ansvarstagande och körglädje går hand i hand. Infällbara ytterbackspeglar

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Redo för storstaden. Praktisk och smidig. Perfekt för mindre utflykter För shopping och sightseeing. Citigo är en kompakt bil men har ändå ett generöst bagageutrymme för sin

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Visa dina barn det vackra som omger dom. Det finns alltid utrymme för fantasi. Skoda Roomsters unika design ger den en kaxigare och mer dynamisk look. Den främre stötfångaren,

Läs mer

SIMPLY CLEVER. NYA ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. NYA ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA Yeti Har du också märkt att parkeringsbiljetter är som strumpor? De försvinner alltid! Som t.ex. när man ska köra ut från P-huset, står där vid bommen, men inte kan hitta P-biljetten!

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012 CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI Inspiration väntar med Skoda Yeti, oavsett vilken väg du tar. Vare sig det är staden med dess ständiga puls eller landsbygden där vägen tar slut och en värld full av äventyr tar

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat 2012 Polo Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Golf Beetle Tiguan Passat Ett erbjudande till Svensk Tennis Erbjudandet gäller under 2012 och prisexemplen avser läget

Läs mer

PREMIÄRHELG! NYA ŠKODA FABIA

PREMIÄRHELG! NYA ŠKODA FABIA PREMIÄRHELG! NYA ŠKODA FABIA LÖR 10-15 & SÖN 11-15 Fy Fabian va bra AUTO MOTOR & SPORT En bil som har det mesta. Fabia är praktisk att använda, trevlig att köra och enkel att leva med. AFTONBLADET Snyggare,

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite Q5 Totalpris 368 100 SEK Produktnr. Beskrivning Pris Q5 Motor 8RB0Q9\1 2.0 TDI clean diesel quattro 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,6 l CO2-utsläpp: 147

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A4 Avant Totalpris 323 600 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Avant Motor 8K50QC\0 2.0 TDI clean diesel 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,6 l CO2-utsläpp:

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk.

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk. Prislista Citan 2015 Typ Skåp Kompakt Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Skåp Lång med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Effekt

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Drivmedel Växellåda Utrustningsnivå LagerföRD 1.4 Bensin Manuell 5-vxl Select Ja 1.6 Bensin Manuell 6-vxl Premium Ja 1.6 Bensin Automat 4-vxl Premium Ja 1.6 Bensin Manuell

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

4 cylindrar 16 ventiler. Högtrycksinsprutning Direktinsprutning. Turbo, laddluftkylare Trevägskatalysator. Variabel turbingeometri Kväveoxidsensor

4 cylindrar 16 ventiler. Högtrycksinsprutning Direktinsprutning. Turbo, laddluftkylare Trevägskatalysator. Variabel turbingeometri Kväveoxidsensor Touran 1,6 FSI TDI TDI 136 Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar 16 ventiler Högtrycksinsprutning Högtrycksinsprutning Direktinsprutning Turbo, laddluftkylare Turbo, laddluftkylare Trevägskatalysator

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga*

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom

Läs mer

Yaris Limited Edition Produktinformation

Yaris Limited Edition Produktinformation Yaris Limited Edition Produktinformation URVAL AV UTRUSTNING Interiört Backspegel, inre, avbländbar. Bakruta, eluppvärmd. Baksäte, justerbart 15 cm. Burk-/mugghållare, 2 st fram. Centrallås, fjärrstyrt.

Läs mer

LEXUS RX 400h. Fr o m 0503

LEXUS RX 400h. Fr o m 0503 LEXUS RX 400h Fr o m 0503 MILJÖ- DEKLARATION RX 400h Tillverkning Fabriken är certifi erad enligt internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km. Blandad

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

Tillbehör Splash. Maj 2009

Tillbehör Splash. Maj 2009 Tillbehör Splash Maj 2009 Sportig och dynamisk GT-paket GT-paketet för Suzuki Splash består av: 00A5B-GTPAK-000 - Spoiler för bakluckan, lackerad i svart som standard - Del till främre stötfångaren som

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Även om varenda förälder gör sitt bästa för sin familj, kan de ibland behöva lite hjälp på vägen. Därför har vi tagit fram en speciell verktygslåda för dig. Den heter ŠKODA Rapid.

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ BESTÄLLNINGSKOD 2,5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select GDF36B857D-H880 2,5 CRDi (136 hk)

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB Du kommer att tillbringa ca. 3 år av ditt liv i en bil. Nya ŠKODA Superb. Oslagbar komfort. I våra tider är det är svårt att tänka sig ett liv utan resor. Även om din bil

Läs mer

Prislista Ford Galaxy

Prislista Ford Galaxy Prislista Ford Galaxy Trend Hk Växellåda Pris 1.6 EcoBoost Start/Stop 160 6-vxl manuell 280.700:- 1.6 TDCi Start/Stop 115 5-vxl manuell 280.700:- 2.0 TDCi 140 6-vxl manuell 290.700:- 2.0 TDCi 140 Powershift

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

Utgåva 2. Cross Caddy

Utgåva 2. Cross Caddy Utgåva 2 Cross Caddy Cross Caddy Life 03 Cross Caddy Life lockar till äventyr med sitt tuffa ut seende. Designat underredsskydd i silver och svarta skärm breddare ger distinkt off-road-prägel. Första intrycket

Läs mer

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER TEKNISK FAKTA NYA PARTNER JUNI 2015 2015-06-17 NYA PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi Electric Electric L1 75 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 120

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4 MT6 250 hk

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km Insignia Drive Ord. Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4

Läs mer

Vito Skåp. Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment. ex.moms 235.500:- 242.400:- 249.100:- 1.598 cm³ 195/65 R 16C 100 T 6,5Jx16

Vito Skåp. Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment. ex.moms 235.500:- 242.400:- 249.100:- 1.598 cm³ 195/65 R 16C 100 T 6,5Jx16 Vito Skåp Typ Vito Vito Vito Vito Vito 119 BlueTEC Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment insprutningssystem, VTG-turbo och 4- ventilsteknik, Euro 5b+/Gr III med växellåda 230 Nm vid 1.500-2.000 v/min, framhjulsdrift

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4

Läs mer

tekniska fakta peugeot boxer chassi

tekniska fakta peugeot boxer chassi tekniska fakta peugeot boxer chassi boxer 2013-11-08 PEUGEOT BOXER CHASSI MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 3,0 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1 L3 L3 L3 DH L3 DH L4 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³)

Läs mer

Bilen på bilden är extrautrustad.

Bilen på bilden är extrautrustad. panda Fiat Panda har allt det du behöver, gott om utrymme trots sitt smidiga yttre, generös standardutrustning med bland annat ABS-bromsar, ESP med Hill Holder, servostyrning med cityfunktion, dubbla krockkuddar

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Drivmedel Växellåda UTRUSTNINGSNIVÅ 1.6 GDI Bensin Manuell 6-vxl V1/V2 1.6 GDI Bensin Automat 6-vxl (DCT) V1/V2 1.6 Turbo-GDI Bensin

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12 SE-18C-0489 NISSAN NV400 SKÅP PRISLISTA 2014-11-12 Ca-pris Moms Rekommenderat Lastvolym Växel- ex. Moms 25 % cirkapris Motor Effekt Version Model Chassis m³ låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID Kommer att ändra din syn på utrymme. De platser vi trivs bäst på har vi oftast varit med om att skapa själva. De avspeglar våra egna känslor, vårt temperament och vår kreativitet

Läs mer

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA LITEN BIL MED STORT HJÄRTA Suzuki Swift uppfyller mer än väl alla krav du som medveten bilförare kan ställa på en modern och kompakt bil för framtiden. En sportig bil som är både ekonomisk, säker och otroligt

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

harmoni elegans utseende

harmoni elegans utseende Crossover Stor Frihet 28 29 harmoni elegans utseende En helt unik modell som med sina atletiska drag och sin rymliga elegans alltid är beredd. Med stora glasytor runt bilen är det lätt för föraren att

Läs mer

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 RENAULT MASTER Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 Nu med ännu lägre förbrukning! från 7,8 l / 100 km NYHET: Master Flak & Master Konceptskåp Alla rekommenderade

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen

En liten bil med stora utrymmen Nya Kia 1 design En liten bil med stora utrymmen Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom att Venga är

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta peugeot Expert TEPEE Expert TEPEE PEUGEOT Expert MOTORER 2,0 HDi 2,0 HDi auto BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268, 16" & 17" hjul) Stad 7,6 9,0 Landsväg 6,0 6,8 Blandad 6,6

Läs mer

ds4 Nya CITROËN ds4 CITROËN ds3 CITROËN

ds4 Nya CITROËN ds4 CITROËN ds3 CITROËN ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Citroën ANNONS CITROËN DS4 Nya Citroën DS4 inte som alla andra bilar Style it your way Citroën DS3 Citroën Mindre förbrukning, större besparing Öppet hus i helgen

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2013-11-08 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga*

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron BRÄNSLEFÖRBRUKNING Blandad körning CO2 blandad (g/km) Räckvidd MOTOR 13,5 kwh/100km Batteri typ / Kapacitet (kw.h) Litium-ion / 16 Maxeffekt kw (hk

Läs mer

ŠKODA Fabia Tillbehör

ŠKODA Fabia Tillbehör SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Tillbehör Skoda Fabia och Skoda Fabia Combi är bilar som körs av människor med olika yrken och intressen unga par, barnfamiljer, aktiva människor liksom människor

Läs mer

OPEL Agila Specifikationer och prislista 23 februari 2009

OPEL Agila Specifikationer och prislista 23 februari 2009 OPEL Agila Specifikationer och prislista 23 februari 2009 2 Advantage Enjoy Motor/växellåda Kod Inkl. moms* Kod Inkl. moms* Motor/utrustningsnivåer Bensin 1.0 ecoflex 48kW/65 hk manuell växellåda, 5-växlad

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) Kampanjpris (inkl. moms) - Kampanjen gäller tom (inget datum = gäller befintliga lagerbilar)

Läs mer

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Insignia Edition Diesel Bensin l/100 km Insignia Edition Ord. Pris Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250

Läs mer

Sharan Advantage fakta

Sharan Advantage fakta Sharan Advantage fakta Sharan Advantage Standard för Turbo och TDI 140. Förarmiljö Sharan Advantage. Navigationssystem erbjuds som tillbehör. Eluppvärmd fram- och bakruta. Färddator. Lättmetallfälg 16"

Läs mer

NYA NISSAN QASHQAI. Business+ Euro5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 01.06.2015 EURO5

NYA NISSAN QASHQAI. Business+ Euro5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 01.06.2015 EURO5 NYA NISSAN Business+ Euro5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA Versioner nedan gäller endast bilar i lager och tillgängligheten är begränsad. Det kompletta utbudet finns tillgängligt

Läs mer

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL Avensis NYA TOYOTA EN LÄNGE EFTERLÄNGTAD NYHET PREMIÄR I JUNI 2015 TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL DESSUTOM Ny dynamisk design Helt

Läs mer

Nya Passat Alltrack December Juni 2015 2014

Nya Passat Alltrack December Juni 2015 2014 Nya Passat Alltrack December Juni 2015 2014 Nya Passat Alltrack 2.0 TSI 220 DSG6 GT 2.0 TDI 190 DSG6 GT 2.0 TDI 240 DSG7 GTS Nu fortsätter succén med Passat Alltrack. Kombinationen av kraftfulla effektiva

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 1.0 Blue Manuell, 5-växlad SelectBlue Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Select Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Comfort

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 15.06.2015 EURO5

NYA NISSAN PULSAR. EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 15.06.2015 EURO5 NYA NISSAN EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA Versioner nedan gäller endast bilar i lager och tillgängligheten är begränsad. Det kompletta utbudet finns tillgängligt på kundprislistan

Läs mer

NISSAN e-nv200 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR. Printa Avsluta

NISSAN e-nv200 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR. Printa Avsluta NISSAN e-nv00 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR Skaffa dig ett rejält underhållsskydd med kraftiga gummimattor, stolsöverdrag i slitstarkt tyg och lastskydd i plast för golv och dörrar samt stabila taklastbågar

Läs mer

CITROËN DS5. Nya Citroën DS5 början på en ny tid. Öppet hus i helgen 21 22 april

CITROËN DS5. Nya Citroën DS5 början på en ny tid. Öppet hus i helgen 21 22 april ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Citroën ANNONS CITROËN DS5 Nya Citroën DS5 början på en ny tid Citroën FreeDrive Sveriges mest generösa serviceavtal? Citroën. Med innovation i generna Öppet

Läs mer

A3 Sedan. A3 Sedan. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A3 Sedan. A3 Sedan. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A3 Sedan Produktnr. Beskrivning A3 Sedan Motor 8VSBR9\0 2.0 TDI quattro Sport 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,7 l CO2-utsläpp: 122 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A8 Totalpris 850 900 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A8 Motor 4HC0UA\0 3.0 TDI clean diesel quattro tiptronic Power: 190(258) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,9 l CO2-utsläpp: 155

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

ALTEA XL ENJOYNEERING

ALTEA XL ENJOYNEERING ALTEA XL ENJOYNEERING KLÄDEL OCH FÄLGAR I-TECH 24 16" ELIO TITANIUM 17" ALBEA tandard Tillval FÄRGER White B4B4 OLID Emocion Red 9M9M OLID Nevada White 2Y2Y METALLIC Estrella ilver P5P5 METALLIC Pirineos

Läs mer

FIAT PERSONBILAR. PRIsÖVERSIKT 1 oktober 2010

FIAT PERSONBILAR. PRIsÖVERSIKT 1 oktober 2010 FIAT PERSONBILAR PRIsÖVERSIKT 1 oktober 2010 INNEHÅLL: fiat Panda MY Sida 3 fiat 500/500c Sida 4 Fiat punto evo sida 7 Fiat qubo sida 9 fiat DoblÒ sida 12 version fiat panda MY Km/l CO2 g/km Dynamic Dynamic

Läs mer

"En löneförmån, du knappt behöver förhandla om."

En löneförmån, du knappt behöver förhandla om. SIMPLY CLEVER Billigare än privatägd bil. Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda, en kostnadsneutral personalförmån som vanligtvis finansieras genom att företagets anställda

Läs mer

NYA NISSAN QASHQAI. Business+ Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 08.05.2014 SE-06C-0397

NYA NISSAN QASHQAI. Business+ Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 08.05.2014 SE-06C-0397 NYA NISSAN QASHQAI Business+ Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MO TO R VÄXELLÅDA Driv ning Utrus tnings niv å CO 2 g/k m Bräns leförbruk ning l/100k m Rek ommenderat c irk apris

Läs mer

TILLBEHÖR I NYA DACIA DUSTER. Allt du behöver för livslångt skydd och maximal komfort.

TILLBEHÖR I NYA DACIA DUSTER. Allt du behöver för livslångt skydd och maximal komfort. NYA DACIA DUSTER TILLBEHÖRSKATALOG TILLBEHÖR I NYA DACIA DUSTER Allt du behöver för livslångt skydd och maximal komfort. 2 INNEHÅLL I NYA DACIA DUSTER DESIGN TRANSPORT Off-Road 4 Styling 5 Last och drag

Läs mer

A4 Sedan. A4 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Sedan. A4 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi Konfigurator A4 Sedan Totalpris Per månad (Bilförmån) 463 100 SEK Per månad 3 165 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Sedan Motor 8K2069\0 2.0 TFSI quattro 6-växlad Power: 155(211) kw(hk) Bränsleförbrukning:

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta peugeot Expert TEPEE Expert TEPEE PEUGEOT Expert MOTORER 2,0 HDi 2,0 HDi auto PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 299 900 kr 314 900 kr Kampanjpris (inkl. moms)

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO S70/V70 1997 1/9 En ny Volvo-epok inleds 1997 då marknadsledaren och bästsäljaren Volvo 850 lämnar över stafettpinnen till sin efterträdare sedanmodellen Volvo S70 och herrgårdsmodellen Volvo V70.

Läs mer

NYA NISSAN QASHQAI EURO5. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 01.06.2015 EURO5

NYA NISSAN QASHQAI EURO5. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 01.06.2015 EURO5 NYA NISSAN EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA Versioner nedan gäller endast bilar i lager och tillgängligheten är begränsad. Det kompletta utbudet finns tillgängligt på kundprislistan

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 107

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 107 PRISER & PRODUKTFAKTA 107 MOTORER 1,0 man 1,0 man 1,0 Auto 3D Access 5D Active 5D Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 99 900 kr 115 900 kr 122 900 kr Kampanjpris (inkl. moms)

Läs mer

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA LITEN BIL MED STORT HJÄRTA Nya Suzuki Swift uppfyller mer än väl alla krav du som medveten bilförare kan ställa på en modern och kompakt bil för framtiden. En sportig bil som är både ekonomisk, säker och

Läs mer

OPEL Vectra MY 08,5B Specifikationer & Prislista 1 juli 2008

OPEL Vectra MY 08,5B Specifikationer & Prislista 1 juli 2008 OPEL Vectra MY 08,5B Specifikationer & Prislista 1 juli 2008 2 Kombikupé Enjoy Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Motorer / Utrustningsnivåer, Kombikupé Bensin Diesel 1.8 16v 103kW/140hk 5-växlad manuell

Läs mer

Miljödeklaration. 2 st 3-vägs katalysatorer. Placerade nära motorn.

Miljödeklaration. 2 st 3-vägs katalysatorer. Placerade nära motorn. Lexus GS Miljödeklaration GS 300 GS 460 GS 450h Tillverkning Fabriken tillämpar den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning redovisat i l/100 km. Blandad körning

Läs mer

LEON ST ENJOYNEERING

LEON ST ENJOYNEERING LEON ST ENJOYNEERING NYA SEAT LEON ST Kombi LEV LIVET MED STIL Hela Leon-familjen har tagits fram utifrån devisen "teknik att njuta av". Modellen med fem dörrar lanserades först och innehåller den senaste

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta Sedan

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta Sedan 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta Sedan MODELLPROGRAM Motor Drivmedel Växellåda UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 1.6 bensin manuell 6-vxl Select Nej specialorder 2.0 bensin manuell 6-vxl Select/Business/Premium/Sport

Läs mer

OPEL Antara MY 08,5A Specifikationer & Prislista 1 april 2008

OPEL Antara MY 08,5A Specifikationer & Prislista 1 april 2008 OPEL Antara MY 08,5A Specifikationer & Prislista 1 april 2008 2 AWD Enjoy Cosmo Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Kod Inkl moms* Val Motorer / Utrustningsnivåer, AWD Bensin Diesel 2,4 103 kw/140 hk 5-växlad

Läs mer

MYCKET BIL FÖR PENGAR

MYCKET BIL FÖR PENGAR TOLEDO ENJOYNEERING SEAT Toledo är utvecklad för att motsvara högt ställda krav. Gott om plats för passage rare och bagage. Säkerhet som matchar de bästa i klassen. Snygg design och underhållande att köra.

Läs mer

Porsche Macan MY14 Macan S Diesel

Porsche Macan MY14 Macan S Diesel Macan S Diesel 595.000 kr PRnr Övrig merutrustning Pris (inkl) 9Q6 Indikering av hastighetsbegränsning Färgpriser Pris (inkl) Exteriörfärger N0 Agate Grey Metallic 8 800kr 2T Jet Black Metallic 8 800kr

Läs mer

citroën DS design och teknologi som väcker känslor

citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS5 Väldigt mycket känsla i en ovanligt snygg Citroën Lasse Svärd, DN Motor 26 maj 2012 Med sin avancerade teknik, design och materialval är Citroën

Läs mer

AYGO Produktinformation

AYGO Produktinformation AYGO Produktinformation www.toyota.se AYGO älskar stadens puls. Flexibel, dynamisk och bränslesnål. MILJÖDEKLARATION TILLVERKNING Fabriken är certifierad enligt internationella miljöledningsstandarden

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Växellåda Utrustningsnivå LAGERFÖRD 1.0 Blue Manuell, 5-växlad SelectBlue Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Select Ja (begränsat antal) 1.0 Manuell, 5-växlad Comfort

Läs mer

Fler och fler väljer ŠKODA Finansiering

Fler och fler väljer ŠKODA Finansiering SIMPLY CLEVER 2 Fler och fler väljer ŠKODA Finansiering Alla bilar finansieras Finansiering för din SKODA är en viktig del av ditt bilköp eller bilinnehav. Den sker på många sätt: genom någon oberoende

Läs mer