ATT JOBBA HOS PANINI INTERNAZIONALE 2016 / 2017

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ATT JOBBA HOS PANINI INTERNAZIONALE 2016 / 2017"

Transkript

1 ATT JOBBA HOS PANINI INTERNAZIONALE 2016 / 2017

2 VÄLKOMMEN TILL PANINI INTERNAZIONALE Vi vet att vår personal är helt avgörande för vår verksamhet. Utan er blir det ingen god mat, ingen perfekt espresso, inga glada skratt i köken och inga nöjda kunder. Vi letar efter dig som är ambitiös, matintresserad, vill arbeta nytänkande och flytta gränserna inom serviceområdet snabbmat. I gengäld erbjuder vi spännande utmaningar, möjlighet att växa och chansen att så småningom driva en egen Paninibutik. DET HÄR ÄR PANINI Känner du till oss? Det är du inte ensam om. Enligt en undersökning som marknadsakademin på Stockholms universitet utförde 2011 känner 81% av alla Stockholmare till Panini Internazionale. Idag är det ännu fler. Panini är en kedja av måltidsbutiker. Som måltidsbutik skiljer vi oss från t ex kafé- och snabbmatskedjor i det att vi lagar riktig mat från grunden på rena råvaror. Snabbmat, menar vi, går inte att äta. Det är bara en serveringsform. Alla våra måltider tillreds varje dag från grunden i våra butiker. Alla rätter bygger på rena råvaror och tydligt redovisat näringsinnehåll. Resultatet är god, hälsosam mat för gäster som inte har tid att vänta. Vi är stolta över vårt varumärke det vill vi att du också ska vara. Panini Internazionale står för spännande, internationella matupplevelser och handplockade råvaror av högsta kvalitet. Samma kvalitetssyn går igen i designen, materialvalen och miljön i våra butiker och hos vår personal. Men allra mest märks den i maten vi serverar: Allt vi serverar i våra butiker är dagsfärskt och det mesta tillagas på plats eller i närheten. Vårt stenugnsbakade surdegsbröd kommer t ex färskt varje dag från Vallentuna Stenugnsbageri. Vår meny har en modern och internationell prägel. Vi serverar Bocadillos från Iberiska halvön, italiensk Farro-sallad, eller japansk Bento och Nabemono. På Panini går smaken alltid först. Vi skulle aldrig välja en fuskmozzarella när vi vet att originalet smakar bättre. När vi inte hittar det vi söker gör vi det själva. Vi jobbar efter mottot att varje strökund kan bli en stamkund. Har våra kunder frågor eller kommer med bra förslag på förändringar testar vi dem gärna. Dialogen med kunderna är viktig för oss. Vi samarbetar med Stadsmissionen och andra välgörenhetsorganisationer. De måltider vi inte säljer under dagen skänker vi till Stockholms hemlösa. Vi värnar om miljön. Vi väljer miljövänliga alternativ där vi kan, t ex för att minska transportbehov och minimera avfall.

3 EN DAG PÅ JOBBET Hos oss finns det möjlighet att börja jobba tidigt och att gå hem tidigt Nu anländer de första medarbetarna, tar en kaffe och börjar preppa inför dagens produktion. Varuleveranser plockas in, maskiner sätts på och kassan förbereds De Paninibutiker som serverar frukost laddar nu för att ta emot morgonhungriga kunder. Samtidigt monterar personalen sallader, smörgåsar och wraps till lunchen Nu öppnar de Paninibutiker som serverar frukost. Arbetet i köket varvas med försäljning och förberedelser inför lunchen, eftermiddagen och nästa dag Strax före lunch kommer de inte lika morgonpigga kollegorna in. Det är de som ska arbeta på eftermiddagen och stänga. Morgonpersonalen tar sin lunchrast Lunchruschen tar fart och alla jobbar för att hålla uppe produktionen. Våra kunder ska alltid gå från butiken nöjda. Är något slut i hyllan, gör vi nytt medan de väntar Nu börjar lunchförsäljningen mattas av. Medan förmiddagspersonalen städar köket, rundar av och förbereder sig för att gå hem passar eftermiddagspersonalen på att ta rast en stund Eftermiddagarna är lugnare och vi hinner prata med och ta hand om våra kunder lite extra. Nu tar vi också upp beställningar, städar, förbereder inför nästa dag och redovisar kassan De flesta av våra butiker stänger och vi går hem.

4 VÄX OCH MÅ BRA PÅ PANINI Vi söker dig som vill lära och hjälpa andra, som är effektiv, trevlig och duktig på att leverera förstklassig service till våra kunder. Är du det, har du stora möjligheter att avancera inom företaget. Det är vårt mål att du, på sikt, ska kunna driva en Paninibutik och styra din egen tid med ansvar för personal och försäljning. Personalhälsa Panini värnar om personalens hälsa. Alla som vill får träna gratis två gånger i veckan på Balance. Du kan välja mellan ett Panini-gruppass eller egenträning i gymmet. Vi erbjuder gratis vaccination mot den årliga influensan för dem som vill, och erbjuder ett läkarbesök från första dagen om du insjuknar. Utbildningar Alla Paninis anställda genomgår kontinuerligt utbildningar inom sälj, service, hygien och råvaruhållning. Du som vill fördjupa dina kaffekunskaper kan få en barista-utbildning i tre steg. För dig som vill avancera till butikschef finns kurser i dagligt ledarskap. Teamwork Panini är ett familjeföretag. Familjen är viktig för oss. Vi jobbar för varandra. Genom gemensamma frivilliga aktiviteter vill vi stärka vänskapsbanden och lagandan. Varje butik får en aktivitetsbudget som medarbetarna själva bestämmer över. Tanken är att dessa pengar ska gå till team-byggande aktiviteter. Personalundersökning Varje år gör Panini en personalundersökning för att ta reda på hur våra medarbetare mår, vad vi gjort rätt och vad vi kan göra bättre. Vi ser också till att vi tillsammans arbetar mot samma mål. Kollektivavtal Panini är medlem i Visita och följer därför det kollektivavtal som förhandlats fram mellan Visita, Unionen och HRF. Det är en trygghet för dig som anställd, men också för oss som arbetsgivare. Lön Din lön betalas ut i efterskott den 25:e varje månad. Alla medarbetare startar med en timlön som motsvarar kollektivavtalets lönetabell. Utöver det har du möjlighet att löneförhandla individuellt, efter prestation och lojalitet de faktorer som vi värdesätter högst. På Panini har du möjlighet att avancera och då få ett fast ansvarstillägg, eller att driva en egen butik som butikschef med fast månadslön. Semester Anställda får 25 semesterdagar per år. Semesterlönen baseras enligt lag på intjänade år och betalas ut i efterskott. Majoriteten av alla anställda kan ta ut sin semester mellan midsommar och sista augusti. Det är Paninis lugnaste period då vi stänger vissa butiker helt. Under vår högsäsong, från april till midsommar, är det däremot svårare att få semester. Midsommar, jul, nyår och påskhelgerna håller vi stängt då får du också ledigt.

5 Mat på jobbet Vi vill att våra anställda ska äta lika gott som våra kunder! Därför tänjer vi på kollektivavtalets lagstadgade, dagliga ersättning som endast innefattar en lunchrätt med dryck (vatten). Som anställd hos oss får du äta och dricka så mycket du vill. Allt vi ber om är att du dricker ur den flaska du påbörjat innan du tar en ny och att drycken och måltiden äts på plats i restaurangen. Du får också 50% rabatt på hela sortimentet för dig och upp till tre vänner om du fikar på Panini när du är ledig. Kläder Panini tillhandahåller tröjor, förkläde och huvudbonad. Skor och byxor står du för själv. Varje medarbetare ansvarar själv för tvätt och strykning av sina arbetskläder. Kläder och skor ska se välvårdade ut och alltid vara hela och rena. Av säkerhetsskäl måste skor täcka hela fram- och ovansidan av foten och inte vara av tyg. Ringar och andra arm- och handsmycken är inte tillåtna under arbetspasset, med hänsyn till hygienen. Långt hår ska vara uppsatt och vi bär alltid huvudbonad i butiken. Vill du söka jobb hos oss, börja med att skicka ett personligt brev och gärna ett CV till rekrytering@panini.nu. Har du frågor eller vill veta mer går det bra att mejla till samma adress. Välkommen till Panini Internazionale!

6 VÅRA BUTIKER Birger Jarlsgatan Birger Jarlsgatan 64B T: F: Birger Jarlspassagen Smålandsgatan 10 T: F: Centralstation Klarabergsviadukten 49 T: F: Centralstationen Tunnelgången Centralplan 15 T: F: Drottninggatan Drottninggatan 2 T: F: Garnisonen Karlavägen 100 T: F: Jakobsbergsgatan Jakobsbergsgatan 9 T: F: K25 Kungsgatan 25 T: F: Kista Kistagången 20 T: F: Kungsbron Kungsbron 12 T: F: Kungshallen Kungsgatan 44 T: F: Kungsholmen Parmmätargatan 5 T: F: Lindhagen Lindhagensgatan 104 C T: F: Norrmalmstorg Hamngatan 15 T: F: Regeringsgatan Regeringsgatan 26 T: F: Solna / Mall of Scandinavia Stjärntorget 2 T: Sveavägen Sveavägen 61 T: F: Söderhallarna Medborgarplatsen 1 T: F: Västermalmsgallerian Sankt Eriksgatan 45 T: Östermalmstorg Östermalmstorgs T-bana, Uppgång Sibyllegatan T: F: Panini Huvudkontor Linnégatan 89 T: F: info@panini.nu

7 1990 öppnade vi den första Panini-butiken Panini&Delikatesser på Jakobsbergsgatan i Stockholm. Det var en liten delikatessbutik med korvar och skinkor som hängde från krokar i taket. Lunchen vi serverade var exotisk för sin tid. Ingredienser som salami, lufttorkad skinka, feta, taleggio och kalamataoliver är förstås vardagliga nu, men när Panini började med soltorkade tomater i sina rätter fanns de fortfarande inte att köpa i svenska matbutiker och halloumin på vår meny var den första i Sverige. Genom åren har vi på Panini utvecklats tillsammans med våra gäster. Vi har idag ett 20-tal butiker i Stockholms innerstad. Varje år öppnar vi 3-5 nya. Precis som i början letar vi alltid efter nya råvaror och spännande smakupplevelser som möter våra gästers behov: Att hitta god och hälsosam snabbmat i Stockholm.

ATT JOBBA HOS PANINI INTERNAZIONALE 2016 / 2017

ATT JOBBA HOS PANINI INTERNAZIONALE 2016 / 2017 ATT JOBBA HOS PANINI INTERNAZIONALE 2016 / 2017 VÄLKOMMEN TILL PANINI INTERNAZIONALE Vi vet att vår personal är helt avgörande för vår verksamhet. Utan er blir det ingen god mat, ingen perfekt espresso,

Läs mer

ATT JOBBA HOS PANINI INTERNAZIONALE 2014 / 2015

ATT JOBBA HOS PANINI INTERNAZIONALE 2014 / 2015 ATT JOBBA HOS PANINI INTERNAZIONALE 2014 / 2015 VÄLKOMMEN TILL PANINI INTERNAZIONALE Vår personal är en av våra absolut viktigaste resurser. Utan dem, ingen god mat, ingen perfekt espresso, inga glada

Läs mer

Jobba hos oss! kom och

Jobba hos oss! kom och kom och Jobba hos oss! Det är Astrid Lindgren som har skapat ramarna för vad vi kan erbjuda våra gäster, men det är vi som jobbar här som fyller dem med innehåll. Låt oss göra det på ett sätt som gör våra

Läs mer

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse!

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Smaka! I din hand håller du presentkortet Smaka på Norrköping. Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Med presentkortet,

Läs mer

no-20 LÄSTMAKARGATAN

no-20 LÄSTMAKARGATAN n o 20 LÄSTMAKARGATAN vi ses vid svampen om en minut! Det finns många omskrivningar av ordet mittpunkt. När det gäller våra lokaler på Lästmakargatan skulle man vilja använda samtliga floskler mitt i smeten,

Läs mer

Genomförandeplan Personlig omsorg

Genomförandeplan Personlig omsorg Fastställd 300 Vad ska göras Morgon Personlig hygien Klädsel Bäddning Diskning Sophantering När ska det göras Ca 8.30 Detta gör jag själv Jag går med min rollator bredvid dig till toaletten. Under tiden

Läs mer

Pedagogens manus till BILDSPEL 2 Åk 6 KROPPEN OCH MAT

Pedagogens manus till BILDSPEL 2 Åk 6 KROPPEN OCH MAT Pedagogens manus till BILDSPEL 2 Åk 6 KROPPEN OCH MAT 1. Manus: Dagens bildspel handlar om kroppen och mat och dryck. Man brukar säga mätt och glad vilket stämmer ganska bra är vi mätta och otörstiga blir

Läs mer

RESTAURANG RETRO Catering

RESTAURANG RETRO Catering RESTAURANG RETRO Catering BRA MAT FÖR BRA MÖTEN Du vet väl att du är mer än välkommen att anlita oss för catering? Oavsett om det handlar om interna eller externa möten och events är den sociala biten

Läs mer

Smaka! Innehåll. 4 Brasserie Charlies. Athena. 5 Butlers Bistro & Winebar. 6 Fiskmagasinet. 7 Gamla Bryggeriet. 8 Harrys

Smaka! Innehåll. 4 Brasserie Charlies. Athena. 5 Butlers Bistro & Winebar. 6 Fiskmagasinet. 7 Gamla Bryggeriet. 8 Harrys Innehåll Athena 4 Brasserie Charlies 5 Butlers Bistro & Winebar 6 Fiskmagasinet 7 Gamla Bryggeriet 8 Harrys 9 Smaka! Härlig Pasta Kopparhammaren La Uva 10 11 12 I din hand håller du presentkortet Smaka

Läs mer

FYLL I DE ORD SOM SAKNAS I TEXTEN

FYLL I DE ORD SOM SAKNAS I TEXTEN FYLL I DE ORD SOM SAKNAS I TEXTEN dialog Samir sida 5 i häftet Skriv ord på raden. Det kan vara ord från dialogen i häftet eller andra ord som du tycker passar. Hej Samir. Det bra. är det? Har det något

Läs mer

Äntligen skollunch! Vi vill bjuda dig på lunch. www.fazeramica.se

Äntligen skollunch! Vi vill bjuda dig på lunch. www.fazeramica.se Vi vill bjuda dig på lunch Det bästa sättet att förklara för dig hur vi tänker och arbetar är att träffa dig under en lunch på några av våra restauranger. Då får du smaka, dofta och uppleva våra värderingar

Läs mer

Organisation Kvalitet

Organisation Kvalitet 1(6) 2(6) I Svedala kommun är maten alltid viktig. Mat tillhör livets glädjeämnen och angår oss alla, den har stor betydelse ur många aspekter. Den är helt nödvändig, i rätt mängd och rätt sammansättning,

Läs mer

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du:

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du: Visst vill vi vara friska och hålla trivselvikten, men ibland hinner eller orkar man inte ta hand om sig själv så bra som man borde. I Hälsa Viktklubb får du den inspiration och motivation du behöver för

Läs mer

Svenska från början 3

Svenska från början 3 Svenska från början 3 1 Fyll i rätt ord Höger patienten studenten hämta vann hjälp CV Viktigt 1. Här kan du få att sluta röka. 2. Bilar ska köra på sida i Sverige. 3. Det är att ha ett körkort. 4. Läkaren

Läs mer

Sveriges bästa sjukhusmat Information till Medborgarutskottet

Sveriges bästa sjukhusmat Information till Medborgarutskottet Sveriges bästa sjukhusmat 20181017 Information till Medborgarutskottet Succéförbättring på bara två år Nationella patientenkäten 2012 Nationella patientenkäten 2014 Det var så här. Vi var totalt nedskrivna

Läs mer

Jubileumsresan till RIGA 2019

Jubileumsresan till RIGA 2019 Jubileumsresan till RIGA 2019 För att fira att Radio Vikings Supporterklubb hade funnits i 25 år så arrangerades en specialgjord resa till RIGA för våra medlemmar. Vi åkte med M/S Romantika den 29 augusti.

Läs mer

Hemlagade middagar till dörren

Hemlagade middagar till dörren Hemlagade middagar till dörren Det nystartade företaget Ellens gryta erbjuder vällagade middagar med fokus på traditionellt långkok, inspirerade av mormor Ellens goda grytor. Vi träffade grundaren Ann-Louise

Läs mer

Saad är byggarbetare YLVA HEROU ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN

Saad är byggarbetare YLVA HEROU ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN Omslaget Titta på bilden på omslaget och berätta vad du ser. Svara på frågorna: 1. Vad ser du på bilden? 2. Var är de? 3. Vilket yrke har mannen? 4. Vad gör han? Sida 5 arbeta

Läs mer

Hagalund. Vi är OMSORG PÅ VÄG med nöjda omsorgstagare, stolta medarbetare och trygga medborgare. Hur vi arbetar för att nå omsorgsnämndens mål

Hagalund. Vi är OMSORG PÅ VÄG med nöjda omsorgstagare, stolta medarbetare och trygga medborgare. Hur vi arbetar för att nå omsorgsnämndens mål Hagalund Hagalund Omsorgsnämndens vision Vi är OMSORG PÅ VÄG med nöjda omsorgstagare, stolta medarbetare och trygga medborgare. Hur vi arbetar för att nå omsorgsnämndens mål På Hagalund arbetar vi med

Läs mer

Välkommen till Skällinge Hembageri!

Välkommen till Skällinge Hembageri! Leveransbageri Ungefär 85 procent av det vi bakar levererar vi till skolor, förskolor, restauranger, butiker och caféer. ICA och Ullared är två av våra stora kunder på kaffebrödssidan. Vi har fyra bussar

Läs mer

Inspiration till godare kaffe på jobbet

Inspiration till godare kaffe på jobbet Inspiration till godare kaffe på jobbet ett komplett kaffekoncept I samarbete med Zoégas kan incup nu presentera ett nytt och unikt helhetskoncept för godare kaffe och trevligare fikapauser. Idag väljer

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse 2012-11-07 Rosengård stadsdelsförvaltning Vård och omsorg Verksamhetsberättelse Teamarbete kring mat i Riddargårdens hemtjänstgrupp Riddargårdens hemtjänstgrupp består av sektionschefen, och med alla yrkeskategorier

Läs mer

Årets godaste matgåvor. kylvaror!

Årets godaste matgåvor. kylvaror! K A R I N S M A T G Å V O R 2015 Årets godaste matgåvor Ej 1 Låt oss hjälpa er till en smakfull lösning! För 25:e året i rad har vi glädjen att presentera ett nytt fräscht sortiment av Matgåvor att glädja

Läs mer

Du borde bli ombud! Riksmöte 2009. 20-22 november - Stockholm. Fyra bra anledningar: - Du får lära känna massor av intressanta

Du borde bli ombud! Riksmöte 2009. 20-22 november - Stockholm. Fyra bra anledningar: - Du får lära känna massor av intressanta Riksmöte 2009 20-22 november - Stockholm Du borde bli ombud! Fyra bra anledningar: - Du får lära känna massor av intressanta människor som har samma intressen som dig. - Du får tre dagars intensiv och

Läs mer

Trögdshemmets omvårdnadsboende - personalrutiner. Vård- och omsorgsförvaltningen

Trögdshemmets omvårdnadsboende - personalrutiner. Vård- och omsorgsförvaltningen Trögdshemmets omvårdnadsboende - personalrutiner Vård- och omsorgsförvaltningen 2 Bemötande På Trögdshemmet arbetar vi utifrån vård- och omsorgsförvaltningens värdegrund Rätt stöd till ett självständigt

Läs mer

Smaka! Innehåll. Athena Butlers Bistro & Winebar Fiskmagasinet. Gamla Bryggeriet Härlig Pasta Kopparhammaren La Uva Lagerqvist Restaurant & Bar

Smaka! Innehåll. Athena Butlers Bistro & Winebar Fiskmagasinet. Gamla Bryggeriet Härlig Pasta Kopparhammaren La Uva Lagerqvist Restaurant & Bar på Norrköping 2018 Innehåll Smaka! Athena Butlers Bistro & Winebar Fiskmagasinet 5 6 7 I din hand håller du presentkortet Smaka på Norrköping. Här får du välja bland spännande menyer tillagade av välrenommerade

Läs mer

Sammanställning av enkätundersökning

Sammanställning av enkätundersökning Sammanställning av enkätundersökning Feriearbete sommaren 2017 Arbetsmarknadsenheten Nordanstigs kommun Arbetsmarknadsenheten skickade per brev ut totalt 63 enkäter i december 2017. Vi fick in 22 svar,

Läs mer

Gladare. måndagar. Gladare. måndagar. Innehåller medlemsanmälan. Prova oss utan kostnad i tre månader* Sms:a Vision till 71501

Gladare. måndagar. Gladare. måndagar. Innehåller medlemsanmälan. Prova oss utan kostnad i tre månader* Sms:a Vision till 71501 Gladare måndagar Gladare måndagar. Innehåller medlemsanmälan Prova oss utan kostnad i tre månader* Sms:a Vision till 71501 *Om du är under 30 betalar du endast 100 kr för hela första året Vi är ett fackförbund

Läs mer

Vår affärsidé: Vårt löfte:

Vår affärsidé: Vårt löfte: Välkommen till oss! Vår affärsidé: Att hjälpa restauranger och storkök med de varor, tjänster och den kunskap de behöver för att driva och utveckla sin verksamhet. Vårt löfte: Vi bryr oss om din verksamhet.

Läs mer

Facit Spra kva gen B tester

Facit Spra kva gen B tester Facit Spra kva gen B tester En stressig dag B 1 Pappan (mannen) låser dörren. 2 Han handlar mat efter jobbet. 3 Barnen gråter i affären. 4 Han diskar och tvättar efter maten. 5 Han somnar i soffan. C 1

Läs mer

DAGS ATT GE FÖRETAGET EN VITAMININJEKTION JUICA PÅ JOBBET

DAGS ATT GE FÖRETAGET EN VITAMININJEKTION JUICA PÅ JOBBET DAGS ATT GE FÖRETAGET EN VITAMININJEKTION JUICA PÅ JOBBET JUICA PÅ JOBBET Allt fler företag upplever sig periodvis behöva en vitamininjektion. Och vi på Juica ser många fördelar för företag som adderar

Läs mer

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du:

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du: Visst vill vi vara friska och hålla trivselvikten, men ibland hinner eller orkar man inte ta hand om sig själv så bra som man borde. I Hälsa Viktklubb får du den inspiration och motivation du behöver för

Läs mer

Kontorslokal högst upp i huset om 388 m 2 med utsikt över takåsarna

Kontorslokal högst upp i huset om 388 m 2 med utsikt över takåsarna Kontorslokal högst upp i huset om 388 m 2 med utsikt över takåsarna Bibliotekstan Atmosfären när man stiger ut i området är unik för Bibliotekstan, där klassiskt möter modernt. Bakom sekelskiftesfasaderna

Läs mer

Klara Strand Stockholm city på riktigt

Klara Strand Stockholm city på riktigt Klara Strand Stockholm city på riktigt Kontorsplats på första parkett Klara Strand är själva definitionen av centralt läge. Här sitter du bokstavligen mitt i stan intill idylliska Klara Strand och bara

Läs mer

ALLTID EN AVGÅNG SOM PASSAR

ALLTID EN AVGÅNG SOM PASSAR G142 AVGÅNGAR PER DY N THE BEST BREAK ALLTID EN AVGÅNG SOM PASSAR UNIKA MÖTEN I EN INSPIRERANDE MILJÖ Luftombyte sätter ofta fart på tankeverksamheten. Inte minst när det är den friska havsluften du byter

Läs mer

Genomförandeplan Exempel på en genomförandeplan som utgår från exempelutredning

Genomförandeplan Exempel på en genomförandeplan som utgår från exempelutredning Genomförandeplan 161111 Exempel på en genomförandeplan som utgår från exempelutredning Lärande och tillämpa kunskap, allmäna uppgifter och krav, kommunikation Vad ska stödet innehålla: Att genomföra daglig

Läs mer

Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Martin & Servera-gruppen

Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Martin & Servera-gruppen Välkommen till oss! Vår affärsidé Vi förser den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar våra kunders vardag och förbättrar deras affär. Sveriges ledande restaurang-

Läs mer

Vad händer om jag förlorar jobbet? Ett utbildningsmaterial om a-kassa

Vad händer om jag förlorar jobbet? Ett utbildningsmaterial om a-kassa Vad händer om jag förlorar jobbet? Ett utbildningsmaterial om a-kassa 1 INNEHÅLL Ordlista... 3 När du har ett jobb... 4 Intervju med Samir... 5 Om du förlorar ett jobb... 6 7 Intervju med Anna... 8 Första

Läs mer

NY INSPIRATION I KÖKET

NY INSPIRATION I KÖKET NY INSPIRATION I KÖKET UFS PROVKÖK Anmäl dig nu! Två provkök, tre erfarna kockar, obegränsade möjligheter. I våra moderna provkök i Solna och Köpenhamn erbjuder vi inspiration för dig som arbetar professionellt

Läs mer

Utbildningsnämndens arbetsutskott

Utbildningsnämndens arbetsutskott VALLENTUNA KOMMUN Sammanträdesprotokoll Utbildningsnämndens arbetsutskott 2017-06-01 40 Frukostsatsning Vallentunas skolor (UN 2017.032) Beslut Arbetsutskottetet noterar informationen. Ärendebeskrivning

Läs mer

familj Korv Stroganoff med pepparrot Höstpasta med sockerärter och senap Kyckling med krämig gnocchi

familj Korv Stroganoff med pepparrot Höstpasta med sockerärter och senap Kyckling med krämig gnocchi adagar 6 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet nu med vännerna Lollo & Bernie Se veckans roliga tips och pyssel! Vecka 46 a Korv Stroganoff med pepparrot b Höstpasta med sockerärter och senap

Läs mer

Butiken är scenen Du är viktig Vi vågar Vi har koll Vi är starka tillsammans

Butiken är scenen Du är viktig Vi vågar Vi har koll Vi är starka tillsammans 9 Butiken är scenen Du är viktig Vi vågar Vi har koll Vi är starka tillsammans 8 11 Varje dag är en ny föreställning. Vi lyssnar aktivt på våra kunder, för att bli bättre. Vi tar personligt ansvar för

Läs mer

TÄBY LÄRVUX Utbildningskatalog 2015 2016

TÄBY LÄRVUX Utbildningskatalog 2015 2016 TÄBY LÄRVUX Utbildningskatalog 2015 2016 Det här är Lärvux Att studera tillsamans med andra ger dig möjlighet att träffa nya vänner. På rasten får du tillfälle att fika och prata med andra. Vi erbjuder

Läs mer

Utvecklingsoch lönesamtal ger dig inflytande

Utvecklingsoch lönesamtal ger dig inflytande Utvecklingsoch lönesamtal ger dig inflytande Utvecklingsoch lönesamtal ger dig inflytande För att du ska trivas på jobbet och känna att du gör ett bra arbete behöver du kunna påverka din arbetssituation

Läs mer

Bli medlem! byggnads.se/bli-medlem. Håll koll på. dina rättigheter på jobbet

Bli medlem! byggnads.se/bli-medlem. Håll koll på. dina rättigheter på jobbet Bli medlem! byggnads.se/bli-medlem Håll koll på dina rättigheter på jobbet 2018-2020 1 Låt dig inte utnyttjas! Du vet väl att du har rättigheter enligt lag och avtal? De har kommit genom mer än 100 års

Läs mer

Avtalsextra 12 juni 2012

Avtalsextra 12 juni 2012 Avtalsextra 12 juni 2012 Nytt kollektivavtal med HRF Allmänt Visita och HRF träffade efter medling ett nytt kollektivavtal den 10 juni 2012. Nedan finns en sammanfattning av avtalet. - avtalsperioden är

Läs mer

Lärvux - en plats där du växer. Lärvux. Särskild utbildning för vuxna.

Lärvux - en plats där du växer. Lärvux. Särskild utbildning för vuxna. Lärvux - en plats där du växer Lärvux Särskild utbildning för vuxna 2019 2020 www.vaxjo.se/vuxnaslarande Välkommen till Lärvux Lärvux Växjö en plats där du växer! Att studera som vuxen är roligt och stimulerande.

Läs mer

Jakobsbergsgatan 22 Kontor, Stockholm 371 kvm

Jakobsbergsgatan 22 Kontor, Stockholm 371 kvm Jakobsbergsgatan 22 Kontor, Stockholm 371 kvm Välkommen till Jakobsbergsgatan 22, plan 10 Fastigheten Här på Jakobsbergsgatan, mitt i Stockholms city erbjuds en kontorslokal med ett populärt och representativt

Läs mer

Ett paradis för. matälskare

Ett paradis för. matälskare s q rtuopv ms tuopv Ett paradis för matälskare s q rtuopv ms tuopv Hej och välkommen till ICA Stop i Täby s q rtuopv ms tuopv ms q rtuopvq rtuopv m suopv m suopv m Vare sig du brukar komma in till oss

Läs mer

Vet du att ni kan få glutenfria, fat från oss på Toppenköket? Toppenbutiken 040 45 39 15 Catering 040 45 91 89

Vet du att ni kan få glutenfria, fat från oss på Toppenköket? Toppenbutiken 040 45 39 15 Catering 040 45 91 89 Vet du att ni kan få glutenfria, mjölkfria fat från oss på Toppenköket? Toppenbutiken 040 45 39 15 Catering 040 45 91 89 Detta erbjuder vi på Toppen: Delikatesser När du vill unna dig något extra! Bli

Läs mer

framtidens mat i västerås

framtidens mat i västerås framtidens mat i västerås Västerås stad vill göra skillnad Framtidens mat ska främja en hälsosam livsstil med bra matvanor hos barn, ungdomar och äldre och med hänsyn till miljön och klimatet. En av mänsklighetens

Läs mer

Så här beställer du catering från Malmborgs

Så här beställer du catering från Malmborgs Så här beställer du catering från Malmborgs I samtliga våra butiker finns ett kök med kunniga kallskänkor. Allt du behöver göra för att beställa är att besöka delidisken i din närmsta Malmborgsbutik eller

Läs mer

Riktlinjer för måltider på Förskolan Blåklinten

Riktlinjer för måltider på Förskolan Blåklinten Riktlinjer för måltider på Förskolan Blåklinten Riktlinjerna är framtagna av Blåklintens styrelse i samråd med förskolechef, kostansvarig, kokerska, föräldrar och pedagoger. Mat är viktigt. Mat och måltider

Läs mer

Kunskap, inspiration och nya möjligheter! Utbildningar från Hushållningssällskapet

Kunskap, inspiration och nya möjligheter! Utbildningar från Hushållningssällskapet KUNSKAP FÖR LANDETS FRAMTID Kunskap, inspiration och nya möjligheter! Utbildningar från Hushållningssällskapet Mat angår oss alla! Hushållningssällskapets matkonsulter bygger sin verksamhet på kunskap,

Läs mer

SAMVERKANS PROJEKT FRÄMJA HÄLSOSAMMA LEVNADSVANOR OCH FÖREBYGGA ÖVERVIKT OCH FETMA HOS FÖRSKOLEBARN

SAMVERKANS PROJEKT FRÄMJA HÄLSOSAMMA LEVNADSVANOR OCH FÖREBYGGA ÖVERVIKT OCH FETMA HOS FÖRSKOLEBARN SAMVERKANS PROJEKT FRÄMJA HÄLSOSAMMA LEVNADSVANOR OCH FÖREBYGGA ÖVERVIKT OCH FETMA HOS FÖRSKOLEBARN Regionledningen Skåne har beviljat projektmedel för samverkansprojekt Främja hälsosamma levnadsvanor

Läs mer

Personligt varumärke. Jag vill till toppen, hur ska jag nå dit?

Personligt varumärke. Jag vill till toppen, hur ska jag nå dit? Personligt varumärke Jag vill till toppen, hur ska jag nå dit? CV Korrekturläs! Framhäv dina kunskaper och din kompetens, men utan att skryta Ta med relevant erfarenhet för jobbet du söker Var ödmjuk Använd

Läs mer

RIKTLINJER FÖR MÅLTIDSVERKSAMHETEN FÖRSKOLA, GRUNDSKOLA OCH FRITIDSHEM

RIKTLINJER FÖR MÅLTIDSVERKSAMHETEN FÖRSKOLA, GRUNDSKOLA OCH FRITIDSHEM RIKTLINJER FÖR MÅLTIDSVERKSAMHETEN FÖRSKOLA, GRUNDSKOLA OCH FRITIDSHEM BARN- OCH UNGDOMSFÖRVALTNINGEN Beslutad i: Barn- och ungdomsnämnden Uppdaterad: 2014-10-22 POLICY Uttrycker ett övergripande förhållningssätt.

Läs mer

Riktlinjer för måltider på Förskolan Blåklinten

Riktlinjer för måltider på Förskolan Blåklinten Riktlinjer för måltider på Förskolan Blåklinten Riktlinjerna är framtagna av Blåklintens styrelse i samråd med förskolechef, kostansvarig, föräldrar och pedagoger. Mat är viktigt. Mat och måltider är centrala

Läs mer

CERTIFIERAD SVERIGE. Lästmakargatan 13 Kontor, Stockholm 190 kvm

CERTIFIERAD SVERIGE. Lästmakargatan 13 Kontor, Stockholm 190 kvm CERTIFIERAD SVERIGE MILJÖBYGGNAD SILVER Lästmakargatan 13 Kontor, Stockholm 190 kvm Denna fastighet använder klimatneutral fjärrvärme. Välkommen till Lästmakargatan 13 Fastigheten Mer centralt blir det

Läs mer

Fråga 1: Du ligger bra till för ett nytt jobb och har uppmanats att lämna löneanspråk. Vad gör du?

Fråga 1: Du ligger bra till för ett nytt jobb och har uppmanats att lämna löneanspråk. Vad gör du? Fråga 1: Du ligger bra till för ett nytt jobb och har uppmanats att lämna löneanspråk. Vad gör du? 1. Tar del av Unionens marknadslönestatistik för att få koll på löneläget för mitt yrke och min bransch.

Läs mer

På grund av bildrättigheter är vissa bilder borttagna i presentationen FUTURE KITCHEN Lockar ny arbetskraft till offentliga kök 1 Väl

På grund av bildrättigheter är vissa bilder borttagna i presentationen FUTURE KITCHEN Lockar ny arbetskraft till offentliga kök 1 Väl På grund av bildrättigheter är vissa bilder borttagna i presentationen FUTURE KITCHEN 2018 -Lockar ny arbetskraft till offentliga kök 1 Välkommen till Future Kitchen Du får erfarenhet av hur det är att

Läs mer

Utvecklingsoch lönesamtal ger dig inflytande

Utvecklingsoch lönesamtal ger dig inflytande Utvecklingsoch lönesamtal ger dig inflytande Utvecklingsoch lönesamtal ger dig inflytande För att du ska trivas på jobbet och känna att du gör ett bra arbete behöver du kunna påverka din arbetssituation

Läs mer

Till Dig som har matdistribution.

Till Dig som har matdistribution. Handläggare Datum Karolin Gleisner 2015-04-23 0480-45 35 12 Till Dig som har matdistribution. Du får detta brevet för att du har matportioner levererade hem till din bostad, så kallad matdistribution.

Läs mer

Måltiderna i förskolan och skolan och hur vi ska göra dem bättre

Måltiderna i förskolan och skolan och hur vi ska göra dem bättre Måltiderna i förskolan och skolan och hur vi ska göra dem bättre Måltiden har betydelse Våra måltider har stor betydelse. Det är säkert alla överens om. Näringsriktig mat ger energi och hälsa. God och

Läs mer

Smartbox - Lika roligt att ge som att få. 18 teman NU över 900 upplevelser!

Smartbox - Lika roligt att ge som att få. 18 teman NU över 900 upplevelser! Smartbox - Lika roligt att ge som att få 18 teman NU över 900 upplevelser! Smartbox produktutbud En skön dag Världens kök Kropp och själ Sport och aktivitet Golf Äventyr Spa och skönhet Härliga hotell

Läs mer

Robert Orajärvi. Reseledare i Kiruna som gillar action. Nummer 1/2011

Robert Orajärvi. Reseledare i Kiruna som gillar action. Nummer 1/2011 Nummer 1/2011 PEP på Stockholm Arlanda Succé med öppet hus Gyllene pris i Visby Nytänkande på Åre Östersund Robert Orajärvi Reseledare i Kiruna som gillar action Nya sidor av Swedavia Välkommen till Swedavia

Läs mer

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN LÄSFÖRSTÅELSE STORA SÄCKAR väckarklocka (sida 3, rad 1), alarm när man måste vakna brevbärare (sida 3, rad 9), den som delar ut post sorterar (sida 4, rad 7), lägger på rätt

Läs mer

Välkommen!

Välkommen! 2017-02-16 Välkommen! Vår affärsidé Vi förser den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar våra kunders vardag och förbättrar deras affär. Vår vision Där mat och dryck

Läs mer

Humlegårdsgatan 20 Kontor, Stockholm 804 kvm

Humlegårdsgatan 20 Kontor, Stockholm 804 kvm Humlegårdsgatan 20 Kontor, Stockholm 804 kvm Välkommen till Humlegårdsgatan 20 Gamla Brogatan 34 Yta: 804 kvm Plan: 3 Lokalens utformning En modern och representativ hörnlokal, till största delen rumsindelad

Läs mer

SKI KDS (KunskapsDelningsSeminarium)

SKI KDS (KunskapsDelningsSeminarium) SKI KDS (KunskapsDelningsSeminarium) VÄLKOMMEN! Hej, Vi heter Per och Elina och arbetar på Svenskt Kvalitetsindex. Vi har äran att bjuda in dig till en KDS (KunskapsDelningsSeminarium) på temat Lokal förankring

Läs mer

Sommarjobb, tips och idéer

Sommarjobb, tips och idéer Sommarjobb, tips och idéer Vill du tjäna extra pengar under sommaren och samtidigt få ut det mesta av lovet? Då är det ett perfekt tillfälle att söka jobb under sommaren! Vem vet, kanske leder sommarjobbet

Läs mer

Östra Göinge kommun

Östra Göinge kommun Daglig verksamhet Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se Vad är daglig verksamhet? Att ha ett arbete eller en sysselsättning är viktigt för de flesta människor. Ett arbete innebär att man ingår i en gemenskap

Läs mer

En välkomnande paus Tre koncept som ökar energin och trivseln

En välkomnande paus Tre koncept som ökar energin och trivseln En välkomnande paus Tre koncept som ökar energin och trivseln En meny för varje behov Classic Snacking Allas favoriter samlade på samma ställe Classic Snacking är för de som ibland behöver lite extra energi

Läs mer

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan Träna svenska A och B Häfte Klockan 0 Del analog klocka Vad är klockan? Läs klockan är tolv klockan är ett klockan är två klockan är tre klockan är fyra klockan är fem klockan är sex klockan är sju klockan

Läs mer

Som medlem i Hälsoklubben får du:

Som medlem i Hälsoklubben får du: Visst vill vi vara friska och må bra, men ibland hinner eller orkar man inte ta hand om sig själv så bra som man borde. I Hälsoklubben får du den inspiration och motivation du behöver för att steg för

Läs mer

Grillmackor. den perfektasommarmaten

Grillmackor. den perfektasommarmaten Grillmackor den perfektasommarmaten tio recept på nöjda gäster Det är så mycket som är bra med grillmackor! De är tacksamma att förbereda. När du gjort mackorna klara för grillning är det bara att låta

Läs mer

Nyetableringar - Sibylla

Nyetableringar - Sibylla Nyetableringar - Sibylla Krav och förutsättningar Rätt FT Vinnande koncept Rätt läge Sibyllakedjan Kedjan drivs av Nordic Fast Food AB (NFF). NFF ägs till 51% av Atria Concept och 49% ägs av Franchisetagarna

Läs mer

Handlings plan RoM projektet för : Stattutgatan 4, avd 6 Datum: 2010. Förbättringsområde Delmål/Mål Hur gör vi? Klart/när?

Handlings plan RoM projektet för : Stattutgatan 4, avd 6 Datum: 2010. Förbättringsområde Delmål/Mål Hur gör vi? Klart/när? Handlings plan RoM projektet för : Stattutgatan 4, avd 6 Datum: 2010 Förbättringsområde Delmål/Mål Hur gör vi? Klart/när? Resultat Ny arbetsordning Vardagsrehabilitering Gå till maten Förbättra personalens

Läs mer

Sveavägen 20 Butik, Stockholm 318 kvm

Sveavägen 20 Butik, Stockholm 318 kvm Sveavägen 20 Butik, Stockholm 318 kvm Denna fastighet använder klimatneutral fjärrvärme. Välkommen till Sveavägen 20 Fastigheten Kontorsbyggnaden uppfördes 1964-1967 i åtta våningar mot Sveavägen. 2006

Läs mer

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN KIRSTEN AHLBURG LÄSFÖRSTÅELSE STORA SÄCKAR väckarklocka (sida 3, rad 1), alarm när man måste vakna brevbärare (sida 3, rad 9), den som delar ut post sorterar (sida 4, rad 7),

Läs mer

Jakobsbergsgatan 18 Kontor, Stockholm 902 kvm

Jakobsbergsgatan 18 Kontor, Stockholm 902 kvm Jakobsbergsgatan 18 Kontor, Stockholm 902 kvm Välkommen till Jakobsbergsgatan 18, plan 8 Fastigheten Här på Jakobsbergsgatan, mitt i Stockholms city erbjuds en kontorslokal med ett populärt och representativt

Läs mer

UT-I-LIVET EN TRYGG VÄG MOT EGET BOENDE FÖR DIG MED HÖGFUNGERANDE AUTISM/ASPERGERS ELLER NÄRLIGGANDE FUNKTIONSNEDSÄTTNING

UT-I-LIVET EN TRYGG VÄG MOT EGET BOENDE FÖR DIG MED HÖGFUNGERANDE AUTISM/ASPERGERS ELLER NÄRLIGGANDE FUNKTIONSNEDSÄTTNING UT-I-LIVET EN TRYGG VÄG MOT EGET BOENDE FÖR DIG MED HÖGFUNGERANDE AUTISM/ASPERGERS ELLER NÄRLIGGANDE FUNKTIONSNEDSÄTTNING NÄR DU BÖRJAR FUNDERA PÅ ATT FLYTTA HEMIFRÅN. NÄR DET BEHÖVS EN TRYGG ÖVERGÅNG

Läs mer

Drottningatan 89 catering

Drottningatan 89 catering Drottningatan 89 catering Vi är inte främmande för någon typ av beställning, kontakta oss så ska vi ordna allt till det bästa. Beställ via mail: fabegedrottninggatan.se@sodexo.com Vi bekräftar alltid din

Läs mer

URBAN WINERY STOCKHOLM

URBAN WINERY STOCKHOLM URBAN WINERY STOCKHOLM NU KOMMER VINVÄRLDEN TILL SOLNA OCH THE WINERY HOTEL. Den gemensamma passionen för vin sammanförde familjerna Söder, Östlundh och Ruhne att skapa The Winery Hotel, Sveriges första

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

En vanlig dag på jobbet

En vanlig dag på jobbet En vanlig dag på jobbet Läs texten många gånger! Träna på att läsa meningarna högt tio gånger. Morgon Mitt alarm ringer klockan 05.20. Jag brukar ligga kvar en stund och tänka på vad jag ska göra under

Läs mer

PÅ ANSTALTEN BEATEBERG KRIM: VÅRD

PÅ ANSTALTEN BEATEBERG KRIM: VÅRD Till dig som ska på besök hos oss PÅ ANSTALTEN BEATEBERG KRIM: VÅRD TILL DIG SOM ÄR BARN Du är inte ensam. På nästan varje skola och i varje bostadsområde finns det barn som också har en mamma, pappa eller

Läs mer

Sveavägen 38 Kontor, Stockholm 156 kvm

Sveavägen 38 Kontor, Stockholm 156 kvm Sveavägen 38 Kontor, Stockholm 156 kvm Välkommen till Sveavägen 38, plan 7 Fastigheten Fastigheten byggdes 1980 och genomgick en övergripande renovering 2010. Fastigheten har erhållit certifieringen Miljöbyggnad

Läs mer

Enkelt. Smart. Prisvärt.

Enkelt. Smart. Prisvärt. Enkelt. Smart. Prisvärt. Rätt råvara. Rätt maskin. Rätt service. Hur många koppar serverar du per dag? MERRILD 94 grader Kaffe- och tekonceptet 94 grader ger dig en helhetslösning för din kaffeoch teservering.

Läs mer

EN GUIDE AV. 10 frågor du som arbetsgivare bör ställa under medarbetarsamtalet

EN GUIDE AV. 10 frågor du som arbetsgivare bör ställa under medarbetarsamtalet EN GUIDE AV 10 frågor du som arbetsgivare bör ställa under medarbetarsamtalet EN GUIDE AV Inledning Medarbetarsamtalet är det perfekta tillfället att stämma av läget med dina medarbetare. Vad krävs för

Läs mer

CERTIFIERAD SVERIGE. Jakobsbergsgatan 18 Kontor, Stockholm 907 kvm

CERTIFIERAD SVERIGE. Jakobsbergsgatan 18 Kontor, Stockholm 907 kvm CERTIFIERAD SVERIGE MILJÖBYGGNAD BRONS Jakobsbergsgatan 18 Kontor, Stockholm 907 kvm Denna fastighet använder klimatneutral fjärrvärme. Välkommen till Jakobsbergsgatan 18, plan 8 Fastigheten Här på Jakobsbergsgatan,

Läs mer

Lästmakargatan 19 Kontor, Stockholm 378 kvm

Lästmakargatan 19 Kontor, Stockholm 378 kvm Lästmakargatan 19 Kontor, Stockholm 378 kvm Välkommen till Lästmakargatan 19, markplan Fastigheten Här på Lästmakargatan, mitt i Stockholms city erbjuds en kontorslokal med ett populärt och representativt

Läs mer

Kundpanelrapport. Mat i vardagen och under helgen

Kundpanelrapport. Mat i vardagen och under helgen Kundpanelrapport Mat i vardagen och under helgen Solna maj 2010 Mat i vardagen och under helgen Hur ser svenskarnas matvanor ut under helg respektive vardag? Det är den grundläggande frågeställningen i

Läs mer

Social-och omsorgskontoret. Kostpolicy. äldreomsorgen. Handläggare: Kerstin Sjölin, kostenheten Inga-Lena Palmgren, social-och omsorgskontoret

Social-och omsorgskontoret. Kostpolicy. äldreomsorgen. Handläggare: Kerstin Sjölin, kostenheten Inga-Lena Palmgren, social-och omsorgskontoret Social-och omsorgskontoret Kostpolicy äldreomsorgen Handläggare: Kerstin Sjölin, kostenheten Inga-Lena Palmgren, social-och omsorgskontoret Kostpolicy Kommunen har sin kostverksamhet inom skilda områden

Läs mer

Sveavägen 71, Stockholm Tel: 08 34 32 72 Öppettider: Alla dagar 09:00 05:00

Sveavägen 71, Stockholm Tel: 08 34 32 72 Öppettider: Alla dagar 09:00 05:00 30% PÅ ALLA MENYER (gäller ej tallrikar) Sveavägen 71, Stockholm Tel: 08 34 32 72 Öppettider: Alla dagar 09:00 05:00 Med reservation för eventuella prisändringar och tryckfel. Kan ej kombineras med andra

Läs mer

KOSTPOLICY. Antagen av kommunfullmäktige den 7 mars Ändringar införda till och med KF

KOSTPOLICY. Antagen av kommunfullmäktige den 7 mars Ändringar införda till och med KF KOST Antagen av kommunfullmäktige den 7 mars 2019 Ändringar införda till och med KF Innehållsförteckning GOD OCH AV BRA KVALITET... 2 INFLYTANDE... 2 NÄRINGSRIKTIG... 3 MILJÖ OCH HÅLLBARHET... 3 SÄKER...

Läs mer

Beirut, en korsväg mellan orienten och västerlandet. Omstridd och erövrad av många stora härförare genom århundraden. Ur denna korseld växte det

Beirut, en korsväg mellan orienten och västerlandet. Omstridd och erövrad av många stora härförare genom århundraden. Ur denna korseld växte det Beirut, en korsväg mellan orienten och västerlandet. Omstridd och erövrad av många stora härförare genom århundraden. Ur denna korseld växte det berömda libanesiska köket sakta fram. En kombination av

Läs mer

GÅVAN ALLA VÄLJER. www.joyfulgiftcard.com

GÅVAN ALLA VÄLJER. www.joyfulgiftcard.com GÅVAN ALLA VÄLJER www.joyfulgiftcard.com VAD ÄR JOYFUL GIFTCARD EN ENKEL LÖSNING DÄR MOTTAGAREN SJÄLV VÄLJER SIN GÅVA MED STARKA VARUMÄRKEN & NÅGOT FÖR ALLA! Ett av Joyful Giftcards många styrkor är den

Läs mer