NACKA DOJO VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "NACKA DOJO VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013"

Transkript

1 NACKA DOJO VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013

2 VERKSAMHETEN 1 Vi är alltjämt en av Sveriges största och framgångsrikaste kamp sportsklubbar och har så varit under många år. Vi har vår vana troget erbjudit ett fullspäckat vecko schema med över 30 pass även under den period när vi samtidigt kämpade med ombyggnad av hallarna och upp till makalösa 45 pass per vecka när väl huset stod klart. Det har vi kunnat göra tack vare de 30-talet aktiva instruktörer som på ideell basis håller pass och engagerar sig i klubben och tävlingsverksamheten varje vecka. Dessa utgör stommen i vår verksamhet, men har numera också stöd av ett fåtal inhyrda och avlönade professionella instruktörer som hjälper oss att kontinuerligt hålla hög kvalitet på våra pass. På schemat har vi precis som innan Sport Ju-Jutsu, Brasiliansk Jiu-Jitsu, MMA, Submission Wrestling, Judo, Box& Kick, Yoga. Vi har även utökat vårt gym successivt och erbjuder ett fullgott gym med konditions och styrketränings utrustning för alla medlemmar. THAIBOXNING, CROSSCTRL OCH YOGA NYHETER PÅ SCHEMAT I år har vi dessutom utökat vårt utbud och infört Thaiboxning, vår egen form av kamsports inriktad fysträning som vi döpt till CrossCtrl och återinfört Yoga på schemat. Både Thaiboxningen och CrossCtrl-passen fick omedelbart en enorm popularitet, medan Yogan fick kämpa i motvind till en början, detta trots att vi har en mycket meriterad och jätteduktig instruktör. Mot slutet av året hittade fler och fler dock till Yoga klasserna och vi har stora förhoppningar om att den kommer öka ännu mer om vi ger den tid att hitta sin plats hos våra medlemmar. PERSONAL OCH DEN DAGLIGA DRIFTEN Vi har under detta år, främst på grund av den omställning och de ökade krav som våra nya lokaler inneburit, sett att vi inte längre kan driva verksamheten med fullgott resultat enbart med hjälp av ideella insatster och har därför gått över till att ha deltids anställda som sköter den dagliga driften av anläggning, administration, reception och försäljning Ralf Carneborn (1) graderades till svart bälte av Ricard och Dynamix övriga svartbälten under Dynamix instructors weekend i Jönköping. (2) Maxine Thylin är Nacka Dojos första kvinnliga brunbälte i BJJ och graderades av Leticia Ribeiro (4dan) och Ricard i USA efter VM. I samband med sommarlägret så graderades även Henrik Rauge (3) och Michael Alpäng (4) till brunt bälte i BJJ. Linda Lindström (5) graderade till 4:e dan på sommarlägret och godkändes av en enig riksgraderingskommité efter en fantastisk gradering.

3 NYTT TRÄNINGSCENTER, NYA MÖJLIGHETER Arbetet med omformning av lokalerna som påbörjades på hösten 2012 har präglat årets verksamhet mer än något annat. Processen och arbetet med detta har påverkat den övriga verksamheten och tyvärr har frågor om ekonomi, administration och andra liknande praktiska ställningstaganden tagit fokus från idrottsliga sådan. Vi såg följaktligen ett sjunkande antal tränande medlemmar under hösten, men när väl bygget avslutats och vi återigen kunde koncentrera oss på den idrottsliga verksamheten såg vi att medlemmarna kom tillbaka med förnyad kraft och entusiasm. I slutet av året stod lokalerna färdiga, och vi genomförde en inofficiell invigning för alla medlemmar. Vi kunde konstatera att omvandlingen gått smärtfritt att det resulterat i ett nytt center med fantastiska lokaler och enorm potential. När nyheten om att vi byggt ett nytt kampsportscenter med fräscha lokaler och fantastiska träningsmöjligheter började sippra ut till omvärlden, föddes snabbt ett intresse bland olika aktörer att vilja vara med och skapa något ännu bättre. Vi fick således en rad påstötningar och förfrågningar om samarbeten och valde också själva att kontakta personer och organisationer som vi tror kan hjälpa till att ytterligare höja kvaliteten och förstärka upplevelsen för våra medlemmar. MARTIN LIDBERG, VÄRLDSMÄSTARE I BROTTNING INSTRUKTÖR PÅ NACKA DOJO Martin valde att komma till oss håller nu mycket uppskattade pass varje vecka i CrossCtrl, en motions/fysträningsform för vanliga motionärer som vill ha en utmaning och komma i riktigt bra form. Tanken är även att Martin ska bidra med sin långa och unika erfarenhet som brottare för våra tävlingsatsande medlemmar. OMNI4 Omni4 som är ett av landets främsta kompetenscenter inom fysioterapi och träning valde att utöka samarbetet med oss. Vi haft ett samarbete för vårt tävlingsteam sedan tidigare och har nu en naprapat/massör på plats flera dagar i veckan i våra egna lokaler.

4 TÄVLINGAR OCH LÄGER Vi har liksom tidigare år arrangerat Nordic Cup/Nordic Junior Cup i Ju-Jutsu, Nordic BJJ Open och Dynamix Summer camp med ett stort antal nöjda deltagare. Vi har haft tävlande på nationella och internationella tävlingar precis som tidigare år, även om det kanske detta år handlat om färre individer än vad vi är vana vid, så har några få utmärkt sig med extrema framgångar internationellt. TÄVLINGSRESULTAT 2013 I KORTHET Nedan följer utdrag från rapportering av tävlingsresultat hämtat från nackadojo.com. Syftet med sammanställningen är att ge en översikt över det flitiga och mestadels mycket framgångsrika tävlandet som våra aktiva tävlingsutövare i de olika disciplinerna ägnar sig åt. Medlemmarna, deras uppförande på bortaplan och deras framgångar utgör en viktig del av klubbens bild utåt och bidrar till stor del till klubbens positiva utveckling. Deras erfarenheter kommer övriga klubbmedlemmar till godo i den vardagliga verksamheten och även hjälper oss som ledare och arrangörer i våra andra satsningar som träningsläger, tävlingar, coaching och träningsupplägg. Sammanställningen är uppdelad per idrott men utan övrig sortering. JU-JUTSU FREDRIK GICK SUPERFIGHT Vår VM 2:a Fredrik Widgren gickr en superfight mot världmästaren i JJIF Ju-Jutsu i Frankrike i helgen SM JU-JUTSU SM Guld: Anton Villberg, Fredrik Widgren SILVER: Joakim Wallberg JR GULD: Sam Olsson, Robin Vistam, Vilma Wallberg, Fanny Seth Wenzel, Emil Palmqvist. SILVER: Frida Leine, Emilia Leiderman; Aurora Eijvall, Nisse Lindberg, Vilma Wallberg. BRONS: William Garell, Axel Thervhen, Sid Ros. GULD I PARIS Sara Widgren tog guld i den prestigefyllda tävlingen Paris Open i helgen. BÄSTA KLUBB PÅ JFL Vi var total 19 st på plats och alla levererade och tog medalj, helt otroligt. Samtidigt sammanställdes 2012/2013 sju deltävlingar i Jujutsu Fighting League där Nacka Dojo tog hem totalsegern. DUBBLA EM SILVER! Senior EM i Walldorf Tyskland Sara Widgren silver i -62 Fredrik Widgren silver i -77kg Isabelle Vistam, yngst i EM 17 år, förlorade bronsfinalen i -55kg. Joakim Wallberg- 77kg Anton Villberg -85 SARA VANN WORLD GAMES! Sara Widgren vann sin viktklass -62 kg på World Games som arrangerades i Colombia. GERMAN OPEN 2013 Johanna Sand U21 70 kg: Brons William Seth-Wenzel U18-81 kg: Silver SILVER OCH BRONS PÅ COMBAT GAMES Fredrik vann silver och Sara brons på World Combat Games i Ryssland.

5 TRE MEDALJER PÅ JVM I RUMÄNIEN Den november genomfördes JVM i Bukarest. Svenska landslaget skickade en rutinerad trupp där alla uttagna denna gång var från Nacka Dojo! William Seth-Wenzel; U18-81 kg brons. Johanna Sand; U21-70 kg, förlorade bronsfinalen mot Belgiskan Verheyen. Rasmus Nolbratt; Ne-Waza U21-70 kg. brons och pris som turneringens nykomling! Fredrik Widgren; U21-77 kg Silver. BRASILIANSK JIU-JITSU /SW DUBBLA SILVER UNDER EUROPEAN OPEN Maxine The Machine Thylin vann dubbla silver under European Open Championships som avgjordes i Lissabon under helgen. 4 GULD I TYSKLAND Vi hade tre fighters som åkte till Tyskland och deltog i grapplingtävlingen NAGA och de vann totalt 4 guld! ÖVRIGT FÖRTROENDEUPPDRAG Klubben har under året haft tre personer med förtroendeuppdrag i olika landslag: Michael Kuntz Förbundskapten Ju-jutsulandslaget, Joakim Vistam coach JR-landslaget/assisterande coach seniorlandslaget. Ricard Carneborn coach BJJ landslaget. KAMSPORTSGALAN På Kampsortsgalan hade vi i år två nomineringar genom Sara Widgren(Årets mästarinna) och Fredrik Widgren (Årets genombrott). MEDALJREGN PÅ STHLM OPEN BJJ På söndagen tävlade de vuxna och vi tog tre guld och ett brons. På lördagen tävlade våra juniorer och under säker coaching från Anders och Micke samt flera föräldrar så tog vi hem 17 medaljer. NO-GI VM I USA Vi skickade fem fighters till USA för att tävla på No-Gi VM och de kommer tillbaka med en silvermedalj och en bronsmedalj samt massor av erfarenheter. SVENSKA GRAPPLINGLIGANS FINALTÄVLING ägde rum i Malmö den 14:e december. Ralf Carneborn vann guld i viktklassen herrar avancerad -77 kg och tog hem hela SGL, Hermez Lazarus Pantazidis tog bronsmedalj i herrar fortsättning -77 kg. RALF VANN SILVERMEDALJ I SM! SM i submission wrestling ägde rum den 30:e november på Rosengårds Sporthall i Malmö. Efter 4 matcher landade Ralf Carneborn på en andraplats. MAXINE PÅ PAN AMS Ett silver till Maxine i -58,5 kg lilabälte. MMA/THAIBOXNING/SHOOTFIGHTING SIMON GICK MATCH PÅ CAGE 23 I FINLAND och tyvärr blev det förlust efter ca 2 minuter på en heelhook mot finnen Mika Hämäläinen. SLÅ HAN PÅ KÄFTEN Simon Sköld medverkade som en av tre huvudpersoner i Slå han på käften, den dokumentär som visades på SVT Play/Webben där man under åtta avsnitt följde några väldigt olika MMA fighters i deras vardag med träning och förberedelser inför match. Tack vare Simons medverkan syntes dojon mer än nånsin i publika media och fick fantastiskt bra publicitet. ALL STYLE OPEN Simon som var inbjuden av All Style Open, deltog i en 4 manna turnering i samband med att All Style firade 20 års jubileum. KUNG FU SM Simon Sköld tog silver på KUNG FU SM förra helgen. Simon tävlade då för Södermalms Shaolin (eftersom vi inte är medlemmar i Wushu förbundet)

6 STYRELSE OCH LEDARE NACKA DOJOS STYRELSE UNDER ÅRET Ingemar Sköld, styrelseordförande, 9 dan i Sport Ju-Jutsu, blått bälte i Brasiliansk Jiu-Jitsu. Anders Nolbratt, kassör, lila bälte i Brasiliansk Jiu-Jitsu. Ola Lantéli, sekreterare, 1 dan i Sport Ju-Jutsu, lila bälte i Brasiliansk Jiu-Jitsu. Ernst Fusser, ledamot, 1 dan i Sport Ju-Jutsu, blått bälte i Brasiliansk Jiu-Jitsu. Joakim Vistam, ledamot, 1 dan i Sport Ju-Jutsu, lila bälte i Brasiliansk Jiu-Jitsu. SPORTCHEF Ricard Carneborn, 5 dan i Sport Ju-Jutsu, svart bälte i Brasiliansk Jiu-Jitsu. REVISOR: Nicklas Chalalatos. VALBEREDNING FÖR ÅRET 2013: Vulle Dordevic. TEAM TRÄNARE: SJJ: Ingemar Sköld, Linda Lindström, Joakim Vistam. BJJ: Ricard Carneborn, Ralf Carneborn Teamtränare JR BJJ: Anders Nolbratt, Michael Alpäng SJJ: Joakim Vistam, Pernilla Carneborn, Peter Palmelin. Tack för ett bra verksamhetsår Styrelsen för Nacka Dojo

Vi samarbetar med Omni4 som har fysioterapeuter och sjukgymnaster i våra lokaler.

Vi samarbetar med Omni4 som har fysioterapeuter och sjukgymnaster i våra lokaler. Nacka Dojo grundades 1982 av Ingemar Sköld, 9 dan i Sport Ju- Jutsu - På japanska betyder dojo en lokal där man tränar Vi är en av Nackas framgångsrikaste idrohsföreningar År 2010 valdes vi Kll Årets klubb

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014 ORDFÖRANDE HAR ORDET

Verksamhetsberättelse 2014 ORDFÖRANDE HAR ORDET ORDFÖRANDE HAR ORDET Snart har ännu ett år passerat sen jag fick fortsatt förtroende som ordförande för Svenska jujutsufederationens, ett förtroende som jag är tacksam för och tagit på största allvar.

Läs mer

Svenska jujutsufederationen

Svenska jujutsufederationen Ordförande har ordet Federationen har under 2012 fortsatt sitt arbete när det gäller rutiner, administration och verksamhetsinriktning. Ett fortsatt arbete med Federationens organisationsföreskrifter har

Läs mer

Protokoll Nr , 2016

Protokoll Nr , 2016 Datum: 28/11 2016 Tid: 20.30 22.15 Plats: Skype Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Nico Christoforidis (kassör), Isabelle Sarfati (ledamot), Hamid Fazeli (ledamot),

Läs mer

Protokoll Nr , 2016

Protokoll Nr , 2016 Datum: 26/9 2016 Tid: 20.30 22.45 Plats: Skype Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Nico Christoforidis (kassör till och med 228), Isabelle Sarfati (ledamot), Hamid Fazeli

Läs mer

Protokoll Nr 2, 26-48, 2016

Protokoll Nr 2, 26-48, 2016 Datum: 1/2 2016 Tid: 20.00-21.30 Plats: Skype Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Nico Christoforidis (kassör), Isabelle Sarfati (ledamot), Hamid Fazeli (ledamot). Frånvarande:

Läs mer

Svenska Jujutsufederationen

Svenska Jujutsufederationen Ordförande har ordet Federationen har under 2012 fortsatt sitt arbete när det gäller rutiner, administration och verksamhetsinriktning. Ett fortsatt arbete med Federationens organisationsföreskrifter har

Läs mer

Protokoll Nr 4 73-96, 2016

Protokoll Nr 4 73-96, 2016 Datum: 28/3 2016 Tid: 21.15 22.45 Plats: Skype Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Isabelle Sarfati (ledamot), Hamid Fazeli (ledamot), Dick Pettersson (ledamot), Joakim

Läs mer

MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31

MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31 MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31 STYRELSEN har under verksamhetsåret haft följande sammansättning: Ronnie Rosberg. Ordförande Klara Svensson. Sekreterare Thomas Lundin.

Läs mer

Protokoll Nr , 2016

Protokoll Nr , 2016 Datum: 29/8 2016 Tid: 20.30 22.00 Plats: Skype Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Nico Christoforidis (kassör till och med 203), Isabelle Sarfati (ledamot), Dick Pettersson

Läs mer

Protokoll Nr , 2016

Protokoll Nr , 2016 Datum: 8/5 2016 Tid: 09.30 11.45 Plats: Scandic City Linköping Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Nico Christoforidis (kassör), Hamid Fazeli (ledamot), Dick Pettersson

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2004

Verksamhetsberättelse år 2004 Verksamhetsberättelse år 2004 År 2004 var ett händelserikt år för Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion regionalt, nationellt och internationellt. Styrelse ITF sektionens styrelse för år 2004 hade följande

Läs mer

Protokoll Nr 9, , 2015

Protokoll Nr 9, , 2015 Datum: 27/10 2015 Tid: 21.30 23.20 Plats: Skype Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Nico Christoforidis (kassör), Isabelle Sarfati (ledamot), Sara Holm (ledamot), Hamid

Läs mer

Svenska Taekwondoförbundet / ITF Sektionen

Svenska Taekwondoförbundet / ITF Sektionen JANUARI Svenska Taekwondoförbundet / ITF Sektionen Verksamhetsberättelse år 2002 Preliminär landslagsuttagning 26/1 gjordes den sista av de tre preliminära landslagsuttagningarna. Denna gång var det Uppsala

Läs mer

NYHETSBREV EN FANTASTISK START FÖR TEAM CONTEST VAD HAR TEAM CONTEST FÖR VISION OCH SYFTE?

NYHETSBREV EN FANTASTISK START FÖR TEAM CONTEST VAD HAR TEAM CONTEST FÖR VISION OCH SYFTE? NYHETSBREV ÅRG ÅNG 1, NUM ME R 1 2012-01-12 I DET HÄR NUMRET: PRESENTATION AV TEAM CONTEST MARCUS NYMAN 3 2 EN FANTASTISK START FÖR TEAM CONTEST Team Contest har redan i starten av sitt andra verksamhetsår

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse För Nya Skellefteå Squashklubb omfattande tiden 2014-07-01 2015-06-30. Styrelsens sammansättning Jan Kaiding Ulf Andren Malin Forsmark Tomas Widmark Mikael Åström Ann Holmberg Gunnar

Läs mer

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Verksamhetsberättelse år 2003 Januari Annonsprojekt På initiativ av ITF sektionens styrelse inleddes ett annonsprojekt för sektionens klubbar i tidningen Fighter

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013 Svenska Kickboxningsförbundet

Verksamhetsberättelse 2013 Svenska Kickboxningsförbundet Verksamhetsberättelse 2013 Svenska Kickboxningsförbundet Författare: Håkan Ozan, Ordförande Nationell tävlingsstatistik... 2 Svenska Mästerskapen 2013... 3 Svenska mästare 2013... 3 Landslag... 4 PRO...

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen

Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen Tid: 2017-04-24, kl. 20.00 22.00 Plats: Skype. Närvarande: Tobias Back (ordförande), Dick Pettersson (vice ordförande), 76-87, Johan Pettersson

Läs mer

Europamästerskapen Sofia, Bulgarien / april 2017

Europamästerskapen Sofia, Bulgarien / april 2017 www.itfsverige.se Europamästerskapen Sofia, Bulgarien / 20-23 april 2017 Söndag 23 april kl. 17.45 Landslagstränare Arto Alahäivälä rapporterar från dagens tävlingar: Bloggen uppdateras av: Petra Dydiszko

Läs mer

Verksamhetsbera ttelse Svenska Kyokushin och fullkontaktkaratefo rbundet

Verksamhetsbera ttelse Svenska Kyokushin och fullkontaktkaratefo rbundet fullkontaktkarateförbundet (SKOFF) är till för att främja tävlandet inom vår idrott. Allmänt Styrelsen har arbetat fram ett avtal för att komma vidare med tvisten om rättigheten till SM i kyokushin. Styrelsen

Läs mer

Protokoll Nr , 2016

Protokoll Nr , 2016 Datum: 19/12 2016 Tid: 20.30 21.40 Plats: Skype Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Nico Christoforidis (kassör), Isabelle Sarfati (ledamot), Hamid Fazeli (ledamot),

Läs mer

1. Regerande svensk mästare i den aktuella klassen och om denne tackar nej går platsen till finalmotståndaren.

1. Regerande svensk mästare i den aktuella klassen och om denne tackar nej går platsen till finalmotståndaren. Fyra olika vägar till en SM-plats 1. Regerande svensk mästare i den aktuella klassen och om denne tackar nej går platsen till finalmotståndaren. 2. Vinnaren av den nationella ligan JFL i den klassen. 3.

Läs mer

Vägen till Landslaget

Vägen till Landslaget Svenska Judoförbundet Landslaget Vägen till Landslaget Uttagning riktlinjer för svenska Judoförbundets utvecklingstrupper Utvecklingstrupp Utvecklingstruppen är en del i Svenska judoförbundets landslagsprogram

Läs mer

PROTOKOLL Nr 8 2009 Sid 1 (4) Fört vid möte i Stockholm med styrelsen för Svenska Ju-jutsufederationen 2009-08-15 kl. 10.00-15.00.

PROTOKOLL Nr 8 2009 Sid 1 (4) Fört vid möte i Stockholm med styrelsen för Svenska Ju-jutsufederationen 2009-08-15 kl. 10.00-15.00. PROTOKOLL Nr 8 2009 Sid 1 (4) Fört vid möte i Stockholm med styrelsen för Svenska Ju-jutsufederationen 2009-08-15 kl. 10.00-15.00. Närvarande: Emil Gustafsson (ordförande), Gunnar Hoffsten (vice ordförande),

Läs mer

LOMMA CUP. 9-11 Maj 2014. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade

LOMMA CUP. 9-11 Maj 2014. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade SEDAN 1984 LOMMA CUP 9-11 Maj 2014 Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade. Välkomna till årets roligaste Internationella tävling i Kamp och Poomsae med Combat MMA på söndagen

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet KALLELSE TILL ÅRSMÖTE SMÅLANDS JUDOFÖRBUND När: Söndagen den 3 mars 2013 Kl 11:30, Västbo Judoklubbs dojo, Ringvägen 7, 33236 Gislaved Föredragslista för Smålands judoförbunds årsmöte 2013-03-03 1 Mötet

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Lindome judoklubb. Verksamhetsåret 2009

Verksamhetsberättelse för Lindome judoklubb. Verksamhetsåret 2009 Verksamhetsberättelse för Lindome judoklubb Verksamhetsåret 2009 Innehållsförteckning: 1. Styrelsens sammansättning 2. Medlemmar 3. Distriktsrepresentation 4. Lokaler 5. Träningsaktivitet 6. Gympingverksamhet

Läs mer

Svenska Brottningsförbundet Swedish Wrestling Federation

Svenska Brottningsförbundet Swedish Wrestling Federation Svenska Brottningsförbundet Swedish Wrestling Federation Fédération Suédoise de Lutte Rapport från Fristilslandslaget tävling och träningsläger i Järvenpää Finland. Fredagen den 14 juni reste fristilslandslaget

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2014 Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion

Verksamhetsberättelse år 2014 Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion Verksamhetsberättelse år 2014 Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion Styrelse ITF sektionen ITF sektionens styrelse för år 2014 hade följande sammansättning: Ordförande Vice Ordförande Sekreterare Kassör

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2010

Verksamhetsberättelse år 2010 Verksamhetsberättelse år 2010 Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion Sveriges Landslag samt officiella representanter under EM 2010. Styrelse ITF sektionen ITF sektionens styrelse för år 2010 hade följande

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 ORDFÖRANDE HAR ORDET Kära Jujutsuka, vi har nu lämnat 2015 bakom oss och det är dags för mig som ordförande att försöka summera det gångna året. Styrelsen fick en tuff start när två valda ledamöter valde

Läs mer

Protokoll Nr 3, 34-51, 2015

Protokoll Nr 3, 34-51, 2015 Datum: 12/5 2015 Tid: 21.10 23.00 Plats: Skype Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Nico Christoforidis (kassör), Jennie Brolin (vice ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Isabelle Sarfati (ledamot),

Läs mer

ÅRSMÖTE LIDKÖPINGS BUDOKLUBB 2010-03-10 KL 19.00 IDROTTENS HUS KONFERENSRUM, LIDKÖPING

ÅRSMÖTE LIDKÖPINGS BUDOKLUBB 2010-03-10 KL 19.00 IDROTTENS HUS KONFERENSRUM, LIDKÖPING ÅRSMÖTE LIDKÖPINGS BUDOKLUBB 2010-03-10 KL 19.00 IDROTTENS HUS KONFERENSRUM, LIDKÖPING 1. MÖTETS ÖPPNANDE. 2. FASTSTÄLLANDE AV RÖSTLÄNGD FÖR MÖTET. 3. FRÅGA OM MÖTET ÄR BEHÖRIGEN UTLYST. 4. VAL AV ORDFÖRANDE

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Hudiksvall ju-jutsu klubb Görel Groos och Christian Carlsson 1:a dan Ju-jutsu Kai

Verksamhetsberättelse. Hudiksvall ju-jutsu klubb Görel Groos och Christian Carlsson 1:a dan Ju-jutsu Kai Verksamhetsberättelse Hudiksvall ju-jutsu klubb 2010 Görel Groos och Christian Carlsson 1:a dan Ju-jutsu Kai Ludde kastar seoi nage på Lukas under sommarlägrets tävling Hudiksvall ju-jutsu klubbs styrelse

Läs mer

Träning med dräkt (gi) VT 2014

Träning med dräkt (gi) VT 2014 Träning med dräkt (gi) VT 2014 08.00-09.00 11.15-12.30 18.30-20.00 19.15-20.45 + Grupp 2 18.30-19.45 + 18.15-19.45 19.45-21.00 18.00-19.00 Sparring BJJ + SW 16.15-17.30 Nybörjare mindre än två terminers

Läs mer

IF Göteborg Karate Akademi Verksamhetsberättelse år 2016

IF Göteborg Karate Akademi Verksamhetsberättelse år 2016 1(8) Träning Kursstarter Vårterminen startade från måndag den 11 januari och höstterminen från den 22 augusti för tidigare medlemmar. Nybörjarkurser startade från den 26 januari för vårterminen och från

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2016 Januari 2017 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft drygt 280 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem.

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem. Geråscupen 2010 Denna strålande höstdag 9 oktober drog våra brottare österut för ännu en kamp i den ädla sporten brottning. Vi möttes några timmar efter skymningen vid Geråshallen. Solen sken som den bästa

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014 Korpehôla Judoklubb

Verksamhetsberättelse 2014 Korpehôla Judoklubb Verksamhetsberättelse 2014 Korpehôla Judoklubb Ännu ett träningsår är till ända. Ett år fyllt av många träningspass där flera medlemmar har utvecklat sin personliga judo. Året har gett möjlighet att se

Läs mer

Protokoll Nr , 2017

Protokoll Nr , 2017 Datum: 7/1 2017 Tid: 10:30-12:00 Plats: Lågehallarna, Hörby Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Nico Christoforidis (kassör), Isabelle Sarfati (ledamot), Joakim Östan

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2011 1 Funktionärer 2011 Styrelsen för IK Södra 2011 Ordförande: Gustav Fagerberg Kassör: Tommy Engström Vice ordförande: Björn Nyberg Sekreterare: Marcus Elfver Ledamot: Ann Löf

Läs mer

Protokoll Nr 7, , 2015

Protokoll Nr 7, , 2015 Datum: 13/9 2015 Tid: 11.00 12.00 Plats: Scandic, Värnamo Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Nico Christoforidis (kassör), Isabelle Sarfati (ledamot), Jennie Brolin

Läs mer

Europamästerskap 2006

Europamästerskap 2006 Europamästerskap 2006 Constanta, Rumänien 12-14 maj 2006 Av: Swavek Dydiszko landslagstränare och coach Den svenska truppen till EM 2006. Stående från vänster: Örjan Eriksson (domare), Robert Andersson

Läs mer

Alla deltagare i U9, U11, U13 och U15 ska väga in i judobyxor och t-shirt och ska klara vikten med kläderna på. Inga avdrag görs.

Alla deltagare i U9, U11, U13 och U15 ska väga in i judobyxor och t-shirt och ska klara vikten med kläderna på. Inga avdrag görs. Inbjudan till Södra Judo Open 2 och JUDO4LIFE WEEKEND TÄVLING: LÖRDAG 21 APRIL 2018 i HANINGE Tävlingsplats: Torvalla Sporthall i Haninge, strax söder om Stockholm. Dalarövägen 66. Invägning: Fredag 20/4:

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2017 Januari 2018 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft cirka 300 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Delegeringsbeslut. Följande delegeringsbeslut anmäls: Föreningsbidrag 10/2015 Föreningsbidrag 11/2015

Delegeringsbeslut. Följande delegeringsbeslut anmäls: Föreningsbidrag 10/2015 Föreningsbidrag 11/2015 Tjänsteskrivelse 2015-11-06 KFN 2015.0005 Delegeringsbeslut Följande delegeringsbeslut anmäls: Föreningsbidrag 10/2015 Föreningsbidrag 11/2015 Kultur och föreningsförvaltningens förslag till beslut Kultur

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 802434-4429 1 av 5 Verksamhetsberättelse 2015 Umekawa budokai Mattias och Lillemor tränar jodo i dojon i december. I bakgrunder ser vi Anders och Claire. 802434-4429 2 av 5 Verksamhetsåret 2015 har varit

Läs mer

NYHETSBLAD. Västernorrlands Parasportförbund (VPSF) Föreningsbesök. Nyhetsbladet Nyhetsbladet har som målsättning. Årgång 2017, utgåva 2

NYHETSBLAD. Västernorrlands Parasportförbund (VPSF) Föreningsbesök. Nyhetsbladet Nyhetsbladet har som målsättning. Årgång 2017, utgåva 2 NYHETSBLAD Västernorrlands Parasportförbund (VPSF) Föreningsbesök Den 20 februari var det dags för Västernorrlands Parasportförbund tillsammans med SISU Idrottsutbildarna att besöka föreningen Sollefteå

Läs mer

Mötesprotokoll VKFS 1/2017

Mötesprotokoll VKFS 1/2017 Page 1 of 5 a. Mötets öppnande & val av protokolljusterare Norman Hatfield valdes som Protokolljuterare. Christofer Carlsson valdes som mötes sekreterare. b. Närvarande Siamak Rezaie, Norman Hatfield,

Läs mer

Årsredovisning för räkenskapsåret

Årsredovisning för räkenskapsåret 0 Årsredovisning för räkenskapsåret 2013.01.01-2013.12.31 Styrelsen för Idrottsföreningen avger härmed följande årsredovisning Innehåll Sida Förvaltningberättelse 1 Resultaträkning 3 Balansräkning 4 Noter

Läs mer

12-13 Maj. 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade. Pilängshallen i Lomma. Vi förväntar oss cirka

12-13 Maj. 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade. Pilängshallen i Lomma. Vi förväntar oss cirka 2012 Vi kommer att arrangera Kamp & Poomsae tävling Vi förväntar oss cirka 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade 12-13 Maj Pilängshallen i Lomma w w w. l o m m a c u p. c o

Läs mer

Vi utbildar vinnare Brottningsgymnasiet Klippan Ljungbyhed

Vi utbildar vinnare Brottningsgymnasiet Klippan Ljungbyhed Vi utbildar vinnare Brottningsgymnasiet Klippan Ljungbyhed Därför bör du söka till Brottningsgymnasiet Klippan Ljungbyhed! Du har här en enastående möjlighet att tillsammans med likasinnade utveckla alla

Läs mer

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Seglingssektionen har detta år haft sitt verksamhetsår från den 1 april till den 31 december vilket således är den period som omfattas av denna verksamhetsbeskrivning.

Läs mer

Presentation av Skanör-Falsterbo TK

Presentation av Skanör-Falsterbo TK Presentation av Skanör-Falsterbo TK Skanör-Falsterbo Tennisklubb gör en storsatsning inför höstterminen 2017. Med ett riktigt bra tränar team som har klara riktlinjer och mål för samtliga grupper är vi

Läs mer

Svenska Taidoförbundet

Svenska Taidoförbundet Verksamhetsberättelse 2015 Ordföranden har ordet 2015 har varit extra intensivt, speciellt under våren och sommaren, då Svenska Taidoförbundet i början av augusti anordnade EM (European Taido Championship),

Läs mer

World Cup Montego Bay, Jamaica / 26-30 augusti 2014

World Cup Montego Bay, Jamaica / 26-30 augusti 2014 World Cup Montego Bay, Jamaica / 26-30 augusti 2014 www.itfsverige.se 2014-08-31 Nu är ITF:s World Cup avslutad. Det blev ett riktigt medaljregn över de svenska deltagarna vilket gjorde att Sverige slutligen

Läs mer

NYHETSBLAD. Västernorrlands Parasportförbunds. Parahockey med Permobil

NYHETSBLAD. Västernorrlands Parasportförbunds. Parahockey med Permobil NYHETSBLAD Västernorrlands Parasportförbund Parahockey med Permobil Måndagen den 18 februari var det dags för Permobil att prova på parahockey i NHK arena. Permobil hade vunnit en budgivning som musikhjälpen

Läs mer

Vision & Mål Riksveterankommittén 2014-2020. Idrott hela livet

Vision & Mål Riksveterankommittén 2014-2020. Idrott hela livet Vision & Mål Riksveterankommittén 2014-2020 Idrott hela livet 1 Introduktion Detta dokument beskriver Riksveterankommitténs mål och vision för verksamheten 2014-2020 samt aktiviteter för att nå dit. Vi

Läs mer

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D Stockholms SS Nyhetsbrev November 2011 Kära schackförälder, året går mot sitt slut och det börjar bli dags att avrunda höstterminen med några punkter. Eftersom vi hittills inte hunnit skicka några nyhetsbrev

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen

Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen Tid: 2017-06-03, kl. 09.00 12.00 Plats: Scandic, Linköping. Närvarande: Tobias Back (ordförande), Dick Pettersson (vice ordförande), Nico Christoforidis

Läs mer

ISRACING-MÖTE I Östersund 2004-04-17

ISRACING-MÖTE I Östersund 2004-04-17 ISRACING-MÖTE I Östersund 2004-04-17 Närvarande: Se sid 4 1. Mötets öppnande Lukas hälsade alla välkomna och öppnande mötet. Sverker Olsson Ordförande i hälsade även han välkommen och berättar lite om

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse För Nya Skellefteå Squashklubb omfattande tiden 2015-07-01 2016-06-30. Styrelsens sammansättning Jan Kaiding Ulf Andren Malin Forsmark Tomas Widmark Mikael Åström Ann Degerman Gunnar

Läs mer

SEPTEMBER VM-silver till lag Wranå. Curly Camp i Danderyd. gantrack1.com

SEPTEMBER VM-silver till lag Wranå. Curly Camp i Danderyd. gantrack1.com SEPTEMBER 2015 gantrack1.com VM-silver till lag Wranå BERN, SCHWEIZ 12-20 september 2015. Totalt 36 lag fanns med i startfältet i curlinghistoriens första mixed-vm och det blev ett historiskt VM-silver

Läs mer

Pressmeddelande. Sex stipendiater delar på 150 000 kronor. Årets stipendiater på internationell nivå: Aurelia Hagberg, Ed

Pressmeddelande. Sex stipendiater delar på 150 000 kronor. Årets stipendiater på internationell nivå: Aurelia Hagberg, Ed Pressmeddelande Från Rättighetskommitténs kansli 2015-10-20 14:00 Sex stipendiater delar på 150 000 kronor Glada och förväntansfulla stipendiater inom parasport i Västra Götaland fick idag ta emot stipendium

Läs mer

Bjuvs Brottarklubb SKÅNSKA MÄSTARE Uppdaterad: Skånska Seniormästare

Bjuvs Brottarklubb SKÅNSKA MÄSTARE Uppdaterad: Skånska Seniormästare Skånska Seniormästare 2013 Niklas Amnemo 66 kg 2006 Joakim Westergren 66 kg 1998 Verksamhetsberättelse saknas 1991 Johnny Wiegerth 48 kg 1989 Tomas Nilsson 48 kg 1986 Helge Hvam 68 kg 1986 Stefan Damm

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2010. Umekawa budokai

Verksamhetsberättelse 2010. Umekawa budokai 1 av 8 Verksamhetsberättelse 2011 2 av 8 Under verksamhetsåret 2011 har föreningen anordnat två träningsläger och genomfört sin första gradering i den egna dojon. Dessutom blev det tangerat rekord med

Läs mer

Lomma Cup. Kamp och Poomsae Maj. Internationell tävling. Vi förväntar oss 600 deltagare. Välkomna

Lomma Cup. Kamp och Poomsae Maj. Internationell tävling. Vi förväntar oss 600 deltagare. Välkomna 2013 Internationell tävling Kamp och Poomsae 11-12 Maj Vi förväntar oss 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+ Nybörjare och Avancerade Välkomna Lomma Taekwondoklubb bjuder in Era

Läs mer

Juniorer. Racing. Ansvarig Laszlo Varga. Slättvattenskommittén elit Stefan Granstedt Kalle Sundkvist Magnus Sköldbäck Börje Andersson

Juniorer. Racing. Ansvarig Laszlo Varga. Slättvattenskommittén elit Stefan Granstedt Kalle Sundkvist Magnus Sköldbäck Börje Andersson Juniorer Racing Ansvarig Laszlo Varga Slättvattenskommittén elit Stefan Granstedt Kalle Sundkvist Magnus Sköldbäck Börje Andersson Genomförda aktiviteter Aktivitet # Vad 0 Vintersamling i Malmö Vårläger

Läs mer

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Text: Swavek Dydiszko Foto: Swavek Dydiszko, Jerzy Jedut, Katarzyna Rozwodowska Det 25:e senior och 16:e junior Europamästerskapen i Taekwon-Do ITF

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2009

Verksamhetsberättelse år 2009 Verksamhetsberättelse år 2009 Styrelse - sektionen ITF sektionens styrelse för år 2009 hade följande sammansättning: Ordförande Vice Ordförande Sekreterare Kassör Ledamöter Suppleanter Robert Andersson,

Läs mer

2013 12 Maj. Lomma Cup. Internationell tävling. Välkomna. Nybörjare och Avancerade

2013 12 Maj. Lomma Cup. Internationell tävling. Välkomna. Nybörjare och Avancerade 2013 12 Maj Internationell tävling Nybörjare och Avancerade Öppet för alla combat stilar: JU JUTSU, SHOoT-FIGHTING, MMA, THAIBOXING, WRESTLING, SUBMISSION WRESTLING, TAEKWONDO, KARATE, KUNG-FU, JUDO mm

Läs mer

TRANSPLANTSWEDEN IDROTTSFÖRENINGEN FÖR TRANSPLANTERADE. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 Org.nr

TRANSPLANTSWEDEN IDROTTSFÖRENINGEN FÖR TRANSPLANTERADE. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 Org.nr TRANSPLANTSWEDEN IDROTTSFÖRENINGEN FÖR TRANSPLANTERADE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 Org.nr 802418-4213 Ett verksamhetsår i en ny världsdel! Höjdpunkten under verksamhetsåret 2013 var World Transplant Games

Läs mer

600 deltagare. 14-15 Maj. Vi förväntar oss cirka. Vår Internationella tävling kommer att hållas den. Pilängshallen i Lomma

600 deltagare. 14-15 Maj. Vi förväntar oss cirka. Vår Internationella tävling kommer att hållas den. Pilängshallen i Lomma 2011 Vi kommer att arrangera Kamp & Poomsaetävling Vi förväntar oss cirka 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade Vår Internationella tävling kommer att hållas den 14-15 Maj

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL STIPENDIEUTDELNINGEN 2018

VÄLKOMMEN TILL STIPENDIEUTDELNINGEN 2018 VÄLKOMMEN TILL STIPENDIEUTDELNINGEN 2018 ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER FÖR ERT STÖD TILL IDROTTENS VÄNNER! Ella Bromée Sundsvalls Slalomklubb 1:a störtlopp YJSM Fjätervålen 2018 2:a Super G YJSM Fjätervålen

Läs mer

Protokoll Nr 6, 92-113, 2015

Protokoll Nr 6, 92-113, 2015 Datum: 25/8 2015 Tid: 22.00 23.15 Plats: Skype Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Isabelle Sarfati (ledamot), Jennie Brolin (ledamot). Frånvarande: Nico Christoforidis

Läs mer

Årsberättelse 2011. Svenska Muaythai förbundet

Årsberättelse 2011. Svenska Muaythai förbundet Årsberättelse 2011 Svenska Muaythai förbundet Diplommatcher Den första diplommatchgalan någonsin arrangerades i Varberg i januari och deltagande klubbar var Glommen, Halmstad och Varberg. Arrangemanget

Läs mer

Verksamhetsplan Falun-Borlänge SK säsongen

Verksamhetsplan Falun-Borlänge SK säsongen Verksamhetsplan Falun-Borlänge SK säsongen 2015-2016 Ver_150903_1.1 Inledning Falun-Borlänge Skidklubbs stora mål är att vara Sveriges ledande elitklubb år 2020. För att möta denna utmaning stödjer klubben

Läs mer

Dagens tredje medalj kom i lagkross där det efter många omgångar med omkross stod klart att bronset tilldelades Sverige efter Petras handteknik.

Dagens tredje medalj kom i lagkross där det efter många omgångar med omkross stod klart att bronset tilldelades Sverige efter Petras handteknik. Senaste inlägg: 1 SILVER OCH 2 BRONS SISTA TÄVLINGSDAGEN Under sista tävlingsdagen var det lagkamp och lagkross på programmet. 2011-10-23, söndag - kl. 23.50 För herrarna var de första motståndarlagen

Läs mer

En sann Taekwon-Do mästare

En sann Taekwon-Do mästare En sann Taekwon-Do mästare Master Per Andresen, 7 Dan Pionjär av TKD ITF i Europa. Ledare för en av världens största ITF organisationer, National Taekwon-Do Norway med drygt 6000 medlemmar. Huvudinstruktör

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 Funktionärer 2008 Styrelsen för IK Södra 2008 Ordförande, Gustav Fagerberg Kassör, Tommy Engstöm Sekreterare, Adolfo Tijero Vice ordförande, Björn Nyberg Vice kassör, Jan Köhler

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE GÄVLE JUDO CLUB

VERKSAMHETSBERÄTTELSE GÄVLE JUDO CLUB VERKSAMHETSBERÄTTELSE GÄVLE JUDO CLUB 2003-07-01 2004-06-30 Innehållsförteckning Sammanfattning av verksamhetsåret... 3 Handikappjudon... 3 Bidragsgivare och sponsorer... 3 Styrelsen... 4 Ansvarsområden...

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen

Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen Tid: 2017-08-28, kl. 20.30 21.30 Plats: Skype. Närvarande: Dick Pettersson (vice ordförande), Nico Christoforidis (kassör), Johan Pettersson (sekreterare),

Läs mer

Talangutveckling. Examensarbete Pernilla Bjuhr

Talangutveckling. Examensarbete Pernilla Bjuhr Talangutveckling Examensarbete 2014-2015 Pernilla Bjuhr Innehållsförteckning 1. Inledning... 1 1.1Syfte... 1 2. Upplägg med Östgötateamet... 2 2.1Kriterier för att vara med i Östgötateamet fälttävlan...

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arnö IF Baseboll 2012

Verksamhetsberättelse Arnö IF Baseboll 2012 Verksamhetsberättelse Arnö IF Baseboll 2012 I år firade basebollen 10-årsjubileum i Arnö IF. Det har varit tio mycket händelserika år och verksamheten har vuxit både i kvantitet och kvalitet. Vi har nu

Läs mer

Hannes Holmberg. Tf. Ordförande

Hannes Holmberg. Tf. Ordförande Verksamhetsberättelse 2018 Inledande ord 2018 var ett år av förändring för Nyköpings basket. Det var en stor utmaning för föreningen, som tappade många av de basketsjälar som varit viktiga i att driva

Läs mer

Sv Curlingförbundet, juni 2018

Sv Curlingförbundet, juni 2018 1 CENTRAL VERKSAMHET 10 Intäkter Budget Budget Budget Intäkter Kostnader 101 Försäljning 10 000 10 000 102 Medlemsavgifter 1 050 000 1 050 000 103 Hyra lånestenar 0 0 104 Bidrag RF. Utvecklingsstöd 720

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2011

Verksamhetsberättelse år 2011 Verksamhetsberättelse år 2011 Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion Styrelse ITF sektionen ITF sektionens styrelse för år 2011 hade följande sammansättning: Ordförande Vice Ordförande Sekreterare Kassör

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2013 Styrelsen för Stockholmspolisens IF Judoklubb, avger följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013.

Verksamhetsberättelse år 2013 Styrelsen för Stockholmspolisens IF Judoklubb, avger följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013. Verksamhetsberättelse år 2013 Styrelsen för Stockholmspolisens IF Judoklubb, avger följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013. Styrelsen Styrelsen har haft följande sammansättning: Ordförande:

Läs mer

LOMMA CUP. 10-11 Maj 2014. Nyhet Daedovästar. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade

LOMMA CUP. 10-11 Maj 2014. Nyhet Daedovästar. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade SEDAN 1984 LOMMA CUP 10-11 Maj 2014 Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade. Välkomna till årets roligaste Internationella tävling i Kamp och Poomsae med Combat MMA på

Läs mer

Stockholms Judoförbund informerar

Stockholms Judoförbund informerar Stockholms Judoförbund informerar Gör som Ekerö JK Den 10 januari kommer Ekerö JK att ha ett arbetsseminarium med sin klubbstyrelse då man går igenom Stockholms Judoförbunds nya Mål och visionen 2015,

Läs mer

Verksamhetsberättelse Gothenburg Cheer One

Verksamhetsberättelse Gothenburg Cheer One Verksamhetsberättelse 2015-2016 Gothenburg Cheer One Verksamhetsberättelse 2015-2016 Gothenburg Cheer One Verksamhetsåret 2015-07- 01-2016- 06-30 1. Organisation Medlemmar Under året hade föreningen 417st

Läs mer

Verksamhetsberättelse för. Epic Training Center

Verksamhetsberättelse för. Epic Training Center Verksamhetsberättelse för Epic Training Center 2011 Styrelsen Styrelsen har bestått under verksamhetsåret av följande personer: Ordförande: Per Hellqvist V. ordf: Ulf Säreborn t om 25/5 Peter Lenberg from

Läs mer

Rapport från Fristilslandslaget tävling Helsinki Open i Helsingfors Finland

Rapport från Fristilslandslaget tävling Helsinki Open i Helsingfors Finland Rapport från Fristilslandslaget tävling Helsinki Open i Helsingfors Finland Fredagen den 28 nov reste frisilslandslaget till Helsingfors för att delta i årets upplaga av Helsinki Open i fristil. Årets

Läs mer

KONVENT 13-14/

KONVENT 13-14/ KONVENT 13-14/10 2018 Ny förbundschef vem är jag? Jobbat länge i periferin av svensk pingis Ansvarig för marknadsföring, webb samt grafisk produktion vid VM i Halmstad Bidra med energi och entusiasm Utvecklingsfokuserad

Läs mer

Sverige under TKD ITF VM i Argentina

Sverige under TKD ITF VM i Argentina Sverige under TKD ITF VM i Argentina Text: Swavek Dydiszko 2009-11-30, 00:30 Detta är mitt sista inlägg angående VM i Argentina. För Sveriges del var det mycket tråkigt tävling där i många fall var det

Läs mer

Protokoll Nr 8, , 2015

Protokoll Nr 8, , 2015 Datum: 29/9 2015 Tid: 21.10 22.30 Plats: Skype Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Nico Christoforidis (kassör), Jennie Brolin (ledamot), Sara Holm (ledamot), Hamid Fazeli

Läs mer

Svensk Bordtennis - Landslag - Sporten

Svensk Bordtennis - Landslag - Sporten Svensk Bordtennis - Landslag - Sporten FRAMKANT - NYTÄNK - UTVECKLING Fokus ; Work in Progress och Pingisligan SBTF Konvent - Okt 13-14 - Mikael Andersson Micke Andersson - Sportchef Landslags identitet.

Läs mer