Hymermobil B-klass DynamicLine

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hymermobil B-klass DynamicLine"

Transkript

1 Hymermobil B-klass DynamicLine

2 Hymermobil B-klass DynamicLine Höjdpunkter Inget är lättare än det: tydligt under 3,5 ton. Största möjliga komfort vid extra låg vikt det var det som gällde när Hymermobil B-klass DynamicLine utvecklades. Resultatet är en ny Hymermobilgeneration som är körklar tydligt under 3,5 ton. Och det är inte så lätt för någon annan att klara av! Hos Hymermobil B-klass DynamicLine måste man trots den reducerade vikten inte avstå från några av de viktiga attributen som gör en förstklassig husbil: flexibilitet, komfort, design, perfektion och kvalitet. B-klass DynamicLine vinner med ett helt nytt möbelkoncept och en karaktäristisk design. Med lanseringen har startskottet gått för början av en ny husbilsgeneration. Characteristics Vikt: kg Längd: 5,99 m 7,49 m Bredd: 2,22 m Höjd: 2,96 m Antal bäddar: 2 5

3 Highlights Premium helintegrerad med dubbelgolv i klassen 3,5 t Största förvaringsutrymme i klassen: upp till 1,22 m fri lasthöjd! Bästa komfort in i minsta detalj: bred ingångsdörr, bodel utan trappsteg, uppvärmt dubbelgolv, dusch utan hjulhus, nattbelysning, pilotstolar, stora sängar med sovkomfortsystem och mycket mer Innovativt utseende: Ny framdel med större panoramavindruta plus exklusiv HYMER-strålkastare med LED-varselljus Premium-hightech-konstruktion med glasfiberarmerat lättkonstruktionsgolv, glasfiberarmerad takbeläggning, alu/alu sidovägg och ramfönster Ny specialutrustning som t.ex. full-led-strålkastare, servicekamera för avloppsvattentömning, uppfällbar enkelsäng, utdragbar släde för gasolflaskor och mycket mer.

4 Hymermobil B-klass DynamicLine Utsida och förvaring Hymermobil B-klass DynamicLine Den nya looken för Hymermobil B-klass DynamicLine kännetecknas framför allt av den helt omgjorda designen för framdelen.

5 Hymermobil B-klass DynamicLine Sidovy Den nya designen ger Hymermobil B-klass DynamicLine stramare linjer och ett betydligt sportigare utseende Hymermobil B-klass DynamicLine 444 Sidovy Med ett nytt planlösningskoncept med enormt kök, 142 l Smart-Tower-kylskåp, stor förvaring med garage undertill med en fri lasthöjd till höger på 1,22 m är husbilen perfekt för två personer, den är dessutom härligt kompakt med en totallängd på 5,99 m.

6 Hymermobil B-klass DynamicLine Frontvy Ett modernt automotivt helhetsintryck skapas av HYMERS nya ansikte med markanta intakes i spoilern och den stramare sammanlagda designen tillsammans med LED-ljuset, exklusivt utvecklat för HYMER. Hymermobil B-klass DynamicLine Hymermobil B-klass DynamicLine Vy mot bakvagnen

7 Garage Hymermobil B-klass DynamicLine 444 Hymermobil B-klass DynamicLine 444 har som standard garage med en lastkapacitet 350 kg och en stor garagedörr till vänster och höger. Den vänstra dörren har ett fritt mått på B 43 x H 105 cm höger garagedörr har till och med ett lastmått på hela B 58 x H 122 cm och det är faktiskt ganska ovanligt i branschen. Quickstarter-facket befinner sig bredvid ingångsdörren till bodelen och här finns plats för däckkilar, kabelvinda etc. så att allt som behövs snabbt finns till hands när man kommer fram till ställplatsen (beroende på planlösning). Det går också att bekvämt komma åt garaget inifrån via ett praktiskt genomgående förvaringsfack. Som tillval finns en garagelucka på garagets bakvägg så att det går perfekt att lasta in i fordonet.

8 Garage i bakdelen Hymermobil B-klass DynamicLine 588 Det enorma garaget med en lastkapacitet på 350 kg (tillval 450 kg) kan lastas bekvämt från båda sidorna via de båda rumshöga garagedörrarna. Fritt mått för de båda garagedörrarna är B 99 x H 122 cm, och det är unikt i branschen. På så vis kommer man alltid åt bagaget i garaget i bakdelen utifrån. I garaget i bakdelen i Hymermobil B-klass DynamicLine 588 får också cyklar bekvämt plats.

9 Med en bredd på 60 cm har Maxi-ingångsdörren mer plats än en vanlig ingångsdörr och gör det extra bekvämt att gå in. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

10 Hymermobil B-klass DynamicLine Bodel Komfort-L-soffgruppen med loungedynor här med möbelstilen Palatino creme tillsammans med textillädertygkombinationen Santana skapar en generös boendekänsla på semestern. Här kan man äta frukost, läsa, spela eller bara umgås på ett trivsamt sätt, det finns mycket plats för avkoppling.

11 Soffgruppen har mycket plats för att det skall bli riktigt trivsamt. Tack vare den genomtänkta designen smälter den uppfällbara sängen i B-klass DynamicLine diskret in i bodelen. Lyxbordet kan vridas 360 och skjuts enkelt på längden och tvären till det önskade läget. (Bild som exempel) I Hymermobil B-klass DynamicLine är en TFT-hållare redan monterad som standard. På önskemål går det att beställa en 22 tums LED-plattskärm med integrerade högtalare, fjärrkontroll, DVD-spelare, HYMER Smart-Multimedia-system med Bluetooth.

12 Riktigt automotivt: multifunktionsratten som finns som specialutrustning för Hymermobil B-klass DynamicLine. Vid viktreduceringen för nya Hymermobil B-klass DynamicLine rörde det sig ibland bara om några gram, men som summerades till flera kilo för att ge en högre lastvikt. Vid exemplet HYMER låssystem betyder det att vi inte ville låta bli metallens känsla och utseende. Vi har därför använt ihåliga tryckgjutna aluminiumhandtag som är 100 g lättare än konventionella handtag. Per husbil sparar det hela 1,5 kg. I soffgruppen i Hymermobil B-klass DynamicLine är det verkligen trivsamt. Vid behov skjuter man enkelt lyxbordet på längden och tvären.

13 Kvalitetsdynorna är komfortabla och bekväma och dessutom mycket lättskötta. Textilerna har fläckskydd, det gör dem enkla att rengöra om man skulle råka spilla något på dynorna. Takskåpen har stabila metallås, de hålls då säkert stängda när man kör och kan inte öppnas helt plötsligt. I källarfacken i det uppvärmda dubbelgolvet finns massor av förvaringsutrymme. Golv och fack är uppvärmda, det skyddar både fötterna och bagaget mot låga temperaturer.

14 Alla dyntyg och textiler bearbetas i vårt eget skrädderi. Tygen har fläckskydd och uppfyller normerna för UV-stabilitet, färg- och ljusäkthet. Nattbelysningen med trappomkopplare ger mjukt ljus i hela husbilen så att man kan röra sig säkert också när det är mörkt. Tiderna när man slog i stortår och lilltår är förbi!

15 Takskåpen över soffgruppen i Hymermobil B-klass DynamicLine har enormt mycket förvaringsutrymme. De kan stängas säkert med de stabila skåpsluckorna med metallås. I det rumshöga klädskåpet i Hymermobil B-klass DynamicLine 588 går det också att hänga in längre plagg prydligt och ordentligt på galgar.

16 Den bekväma sittgruppen i Hymermobil B-klass DynamicLine 504 är som gjord att ta det lugnt i. Kvalitetshusbilen avbildas här med möbeldekoren Trentino päron kombinerat med textilläderdesignen Cremissimo. Förarhytten i Hymermobil B-klass DynamicLine går som standard att mörklägga med en komfortgardin av plisserat kvalitetstyg (visas här på förarhyttens sidofönster). De elektroniska jalusierna för framrutan finns som tillval och skyddar mot både mot nyfikna blickar och kyla utifrån. Tillsammans med tillvalet elektroniskt jalusi för framrutan är Hymermobil B-klass DynamicLine utrustad med ett insynsskydd som går att stänga bekvämt nedifrån och upp.

17 Med en bredd på 24 cm och de varierbara iläggsskivorna erbjuder det rumshöga klädskåpet i Hymermobil B-klass DynamicLine 504 flexibla möjligheter att få plats med olika klädesplagg. Ljus, vänlig och inbjudande: soffgruppen i Hymermobil B-klass DynamicLine här med textilläderdesignen Cremissimo i kombination med den vänliga möbeldekoren Trentino päron

18 Det exklusiva lyxbordet i Hymermobil B-klass DynamicLine har en elegant kromdekorlist runt om som ger bordet ett extra elegant utseende. Platsen bredvid köksarbetsbänken i bakdelen på Hymermobil B-klass DynamicLine 444 används för att få plats med ett klädskåp som har mycket utrymme för olika klädesplagg.

19 Den trivsamma sittgruppen i Hymermobil B-klass DynamicLine är som gjord för trivsamma stunder. Det ädla lyxbordet kan göras större i en handomvändning så att också passagerare enkelt når bordet från passagerarsätet. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

20 Hymermobil B-klass DynamicLine Sovrum Enkelsängarna på längden bak har sängstorleken 200 x 80 resp. 190 x 80 cm. Som standard har sängarna HYMERsovkomfortsystemet med tallriksfjäderbotten och flerzons kallskummadrasser.

21 Tack vare tillvalet extradyna kan enkelsängarna på längden bak göras om till en stor liggyta som man kommer åt bekvämt med en stege. Den uppfällbara sängen med ny utformning med perfekt övergång till takskåpen smälter in i bodelsdesignen i Hymermobil B-klass DynamicLine. Som standard har den HYMER-sovkomfortsystemet med flerzons kallskummadrasser. För att alla i familjen eller spontana besökare skall kunna sova lugnt, har Hymermobil B-klass DynamicLine en gemytlig uppfällbar säng med fast låsning. Den är perfekt integrerad i bodelen och kan fällas ner elektriskt vid behov. På dagen fäller man sedan upp den med en knapptryckning så att den inte är i vägen eller stör. För alla som gärna vill sova ensamma finns den uppfällbara sängen också som variant med enkelsängar på längden.

22 För alla som gärna vill sova ensamma finns den flexibla uppfällbara sängen också som variant med enkelsäng på längden (tillval). Genom en utdragbar förlängning av den uppfällbara sängen och med extra dyndelar får man i en handomvändning två enkelsängar på längden. Så känner man igen den uppfällbara sängen i en helintegrerad husbil: som spännband för säkertvärstäng för två personer. I Hymermobil B-Klasse DynamicLine ger den en enormt generös fri höjd så att det inte alls känns trångt. Den flexibla uppfällbara sängen i Hymermobil B-klass DynamicLine finns som tillval som variant med enkelsängar på längden. För att sitta extra säkert säkras den dessutom med ett band på fordonstaket.

23 På förvaringen mellan enkelsängarna på längden i Hymermobil B-klass DynamicLine 588 går det att lägga allt som man vill komma åt snabbt igen. Med en extradyna går det att göra om enkelsängarna på längden till en stor liggyta. I bakdelen i Hymermobil B-klass DynamicLine finns ett eluttag, en antennanslutning plus USB-uttag.

24 Trots totallängden på endast 5,99 m har Hymermobil B-klass DynamicLine 504 en säng i bakdelen med en liggyta på 200 cm x 116/90 cm. Med en stabil stege kommer man bekvämt upp i bakre sängen i Hymermobil B-klass DynamicLine 504. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot

25 accept any liability for content errors and modifications.

26 Hymermobil B-klass DynamicLine Kök Det är roligt att laga mat i köket i Hymermobil B-klass DynamicLine 588. Det går att laga alla möjliga läckerheter också när man reser.

27 Köket med den ädla väggpanelen smälter harmoniskt in i bodelen och helhetsintrycket för Hymermobil B-klass DynamicLine. Köket i Hymermobil B-klass DynamicLine 588 har som standard elegant bänkbelysning med LED och har en arbetsyta som man enkelt fäller ut vid behov för att göra den större. Raffinerad är också sophinken som kan hängas in i lådorna för att man snabbt och enkelt ska få undan t.ex. grönsaksavfall när man lagar mat.

28 På kvalitetshyllan av plexiglas på köksväggen lägger man snabbt disktillbehör och andra saker som alltid måste finnas inom räckhåll Extra breda kökslådor som kan delas in fritt hjälper då till att förvara kökstillbehör säkert och inom räckhåll. Lådorna har den praktiska Servo-Soft-stängningen och takskåpen har Soft-Close-funktion. Kökslådorna har den praktiska Servo-Soft-stängningen. Alla takskåp går att stänga mjukt tack vare Soft-Closefunktionen. I den stora och djupa diskhon går det sedan enkelt att klara av disken.

29 Hymermobil B-klass DynamicLine 444 är den perfekta planritningen för 2 personer och har på 5,99 m förutom en stor säng (finns även som uppfällbar enkelsäng) och ett bekvämt kök med 142 l kylskåp också ett stort komfortbadrum med enorm yta att stå på. I besticklådan med Servo-Soft-stängning förvarar man bestick och små föremål översiktligt. I köket finns en enorm arbetsyta, därför kan man också tillaga avancerade måltider utan problem.

30 I de stora takskåpen med bakre ventilation och Soft-Close-funktion finns plats för alla möjliga köksvaror. Som standard har köket i Hymermobil B-klass DynamicLine 588 ett kylskåp på 90 liter. Som tillval finns ett Jumbo-kylskåp på 160 liter eller som på bilden TEC-Tower med kyl-/fryskombination och bakugn med grill. I de djupa takskåpen över köket finns plats för alla möjliga husgeråd och reseproviant.

31 På den generösa hällen med tre lågor, som finns som standard i Hymermobil B-klass DynamicLine, lagar man enkelt avancerade eller flerarätters måltider. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

32 Hymermobil B-klass DynamicLine Badrum Det nyutvecklade komfortbadrummet har inget störande hjulhus i duschdelen och man har hela den generösa ytan att stå på i badrummet. Kvalitetshandfatet av Cool Glass och den lättrengjorda bänktoaletten avrundar det nya komfortbadrummet komplett.

33 Det flotta Cool Glass -handfatet av pressat glasdamm ger ett verkligt förstklassigt intryck. Det ser ut och känns som gediget porslin precis som hemma i badrummet. Också när det gäller hantering av gråvatten erbjuder Hymermobil B-klass DynamicLine mycket på plussidan när det gäller komfort. Den har en elektrisk tömningsventil som kan styras från instrumentbrädan. På önskemål finns dessutom en servicekamera för exakt rangering över locket till tömningsbrunnen en innovation made in Bad Waldsee.

34 Med hjälp av servicekameran som sitter under golvet (tillval) kan man manövrera fordonets utlopp för gråvatten exakt över tömningskanalen utan att föraren eller passageraren behöver lämna fordonet. Bilden visas bekvämt på displayen på instrumentbrädan. Komfortbadrummen med möbeldekoren Palatino äpple tillsammans med den ljusa bänktoaletten och Cool Glasshandfatet ger ett tilltalande och modernt intryck. Komfortbadrummet i Hymermobil B-klass DynamicLine har mycket rörelsefrihet framför kvalitetshandfatet och Thetford-bänktoaletten.

35 Cool Glass av hög kvalitet i komfortbadrummet i Hymermobil B-klass DynamicLine har dessutom vettiga avlastningsytor på sidan för tvålflaskor och andra badrumstillbehör som snabbt måste vara till hands. Duschen i Hymermobil B-klass DynamicLine har en genomgående ståyta utan störande hjulhus.

36 Det ädla handfatet i Hymermobil B-klass DynamicLine har en vettig storlek för att tvätta händerna, borsta tänderna och den dagliga hygienen. De integrerade LED-lamporna över spegeln ger tillräckligt med ljus i badrummet. Praktisk är den tredubbla klädstången i komfortbadrummet i Hymermobil B-klass DynamicLine. Där kan man hänga upp exempelvis fuktiga kläder, våta jackor etc. för att torka.

37 Badrumsskåpet har praktiska hyllfack som är säkrade med spännband för säker förvaring av badrumstillbehören. I badrumsskåpet finns dessutom ett 230 V-uttag plus en brytare för vattenpumpen. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

38 Hymermobil B-klass DynamicLine Dekor, klädsel och mattor Översikt interiör. Textil Fayon Millau Santorin Tokio Pico Textilläder/textil Cremissimo Etna Santana (Specialutrustning) (Specialutrustning) (Specialutrustning)

39 Äkta läder/textil Tobago Paradiso (Ecotech/Textil) (Specialutrustning) (Specialutrustning) Äkta läder Leder Kiesel (Specialutrustning) Mattor Roma Samara (Specialutrustning) (Specialutrustning)

40 Trädekorer Palatino äpple Trentino päron

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två.

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Höjdpunkter Exklusiv helintegrerad för par. Med HYMER DuoMobil har ett fordon utvecklats tillsammans med det äkta paret Schleinkofer som är perfekt

Läs mer

Hymermobil B-klass DynamicLine

Hymermobil B-klass DynamicLine Hymermobil B-klass DynamicLine Hymermobil B-klass DynamicLine Höjdpunkter Inget är lättare än det: tydligt under 3,5 ton. Största möjliga komfort vid extra låg vikt det var det som gällde när Hymermobil

Läs mer

Maximal täthet. Praktisk hjälp

Maximal täthet. Praktisk hjälp Standardutrustning Sedan mer än 30 år skapar HYMER B- klass ständigt nya standarder för utrustningskomfort. Det är en bra tradition, som också fortsätter det här modellåret, med många förfinade och exklusiva

Läs mer

Hymermobil B-klass DynamicLine

Hymermobil B-klass DynamicLine Hymermobil B-klass DynamicLine Hymermobil B-klass DynamicLine Höjdpunkter Inget är lättare än det: tydligt under 3,5 ton. Största möjliga komfort vid extra låg vikt det var det som gällde när Hymermobil

Läs mer

HYMER Van S. Höjdpunkter. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Höjdpunkter. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Höjdpunkter Den halvintegrerade husbilen HYMER Van S står för körglädje, smidighet och framför allt för flexibilitet. Därför kan du också välja mellan två planritningar för att

Läs mer

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två.

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Heidi och Lothar Schleinkofer Initiativtagarna till HYMER DuoMobil. Mer information finns på: www.duomobil.de Fiat Ducato Maxi 8 hk Multifunktionell

Läs mer

HYMER DuoMobil - Konceptet

HYMER DuoMobil - Konceptet HYMER DuoMobil - Konceptet Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil en helt skräddarsydd husbil för par som reser på tu man hand! HYMER DuoMobil är tilltalande och bekväm som en semesterlägenhet och

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 gäller från 08/2009 Arctic Star 595 När de första snöflingorna dansar i vinden. När en klar himmel och gnistrande kyla bjuder

Läs mer

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd S 4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd Nya Dethleffs 4-travel Innovation möter design Det här hör också till 4-travel: elegant köksdel med gashäll med tre plattor och stora lådor. Särskild

Läs mer

malibu van Bussen att trivas i.

malibu van Bussen att trivas i. Modellprogram 1/2016 malibu van Bussen att trivas i. www.malibu-carthago.com Exklusivitet malibu en namn med historia. Kära husbilsvänner, malibu van är exklusiv: genomtänkt, trivsam och bekväm på samma

Läs mer

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD.

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. design in motion KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Collect Beauty. SNYGG, SPÄNNANDE, MODERN: ETRUSCO ERBJUDER DET VACKRASTE SÄTTET ATT UPPTÄCKA VÄRLDEN. PÅ RESANDE FOT OCH ÄNDÅ HEMMA. Collect Moments. BLI EN

Läs mer

HYMER Van. Halvintegrerad med andrabilskaraktär.

HYMER Van. Halvintegrerad med andrabilskaraktär. HYMER Van Halvintegrerad med andrabilskaraktär. HYMER ses som uppfinnare av vanen i branschen för mobilt resande. Med HYMER Van svarar vi nu på den ökade efterfrågan på en superkompakt halvintegrerad som

Läs mer

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Husbilarna är delvis avbildade med extra utrustning, som finns i den gällande prislistan och kan beställas mot pristillägg. vbildade dekorationer ingår inte i arados leverans. Vattenförsörjningsanläggningen

Läs mer

L!VE WAVE. Taksäng ÅRETS NYHET. Välj mellan låga eller höga enkelsängar utan extra kostnad! FRÅN Isofix fäste för 2 barnstolar

L!VE WAVE. Taksäng ÅRETS NYHET. Välj mellan låga eller höga enkelsängar utan extra kostnad! FRÅN Isofix fäste för 2 barnstolar ÅRETS NYHET L!VE WAVE Taksäng Välj mellan låga eller höga enkelsängar utan extra kostnad! ETT UNIVERSELLT GENI Med denna nyhet ger sig Knaus in i ett helt nytt prissegment. L!VE Wave är en elegant, modern

Läs mer

HYMER Van. Halvintegrerad med andrabilskaraktär.

HYMER Van. Halvintegrerad med andrabilskaraktär. HYMER Van Halvintegrerad med andrabilskaraktär. HYMER ses som uppfinnare av vanen i branschen för mobilt resande. Med HYMER Van svarar vi nu på den ökade efterfrågan på en superkompakt halvintegrerad som

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Unternehmen Mer än 50 års know-how HYMER-produktionsställe i Bad Waldsee. Europas modernaste husvagnsproduktion

Läs mer

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET.

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. 72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. Ljus, mycket plats, trygghet. Integra återspeglar samtidigt lusten till

Läs mer

HYMER Van. Halvintegrerad med andrabilskaraktär.

HYMER Van. Halvintegrerad med andrabilskaraktär. HYMER Van Halvintegrerad med andrabilskaraktär. HYMER Van Höjdpunkter HYMER ses som uppfinnare av vanen i branschen för mobilt resande. Med HYMER Van svarar vi nu på den ökade efterfrågan på en superkompakt

Läs mer

Hymer Van & Exsis-i Premium 50

Hymer Van & Exsis-i Premium 50 MPA Hymer Van & Exsis-i Premium 50 Fem decennier av husbilskonstruktion: specialutgåvan. Hymer Van & Exsis-i Premium 50 Bernhard Kibler leder affärsområdet husbilar hos Hymer. Han har varit i företaget

Läs mer

En modell för alla MATRIX SERIEN CROSSOVER MATRIX SUPREME MATRIX PLUS MATRIX AXESS

En modell för alla MATRIX SERIEN CROSSOVER MATRIX SUPREME MATRIX PLUS MATRIX AXESS SERIEN SUPREME PLUS AXESS En modell för alla SUPREME Vår eleganta och mångsidiga crossover-serie Matrix är fylld med praktiska lösningar. Nytt för säsong 2017 är ny inredning och grafisk exteriör. Byggd

Läs mer

Exklusivitet att fira

Exklusivitet att fira HYMER Tramp Premium 50. Fem decennier med husbilskonstruktion: specialutgåvan. Exklusivitet att fira www.premium50.hymer.se bättre tänkt, bättre gjort Exklusiv utvändig design. Exklusiv möbel- och klädseldesign.

Läs mer

Eriba Jumbo-Jet 773 är tillverkad av: Hymer AG, Bad Waldsee, Tyskland. Svensk generalagent: Bergholm.com

Eriba Jumbo-Jet 773 är tillverkad av: Hymer AG, Bad Waldsee, Tyskland. Svensk generalagent: Bergholm.com Eriba Jumbo-Jet 773 är tillverkad av: Hymer AG, Bad Waldsee, Tyskland Svensk generalagent: Bergholm.com READY FOR TAKEOFF! 50.000 testkilometrar, 300 testdagar, 150 övernattningar i temperaturer ned till

Läs mer

HYMER Tramp SL. Halvintegrerad på högsta nivå.

HYMER Tramp SL. Halvintegrerad på högsta nivå. HYMER Tramp SL Halvintegrerad på högsta nivå. HYMER Tramp SL - Höjdpunkter Konsekvent från uppbyggnad till inventarier. Den halvintegrerade HYMER Tramp SL uppnår näst intill samma höga nivå som de helintegrerade

Läs mer

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet!

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i Höjdpunkter Flexibilitet och komfort på ett enkelt sätt. Med Hymermobil Exsis-i behöver du inte avstå från något på resan

Läs mer

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet!

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i - Höjdpunkter Flexibilitet och komfort på ett enkelt sätt. Med Hymermobil Exsis-i behöver du inte avstå från något på resan

Läs mer

Kompakta mått, oändliga möjligheter

Kompakta mått, oändliga möjligheter SERIEN SLIDE OUT AXESS Kompakta mått, oändliga möjligheter SLIDE OUT Compact sätter standarden för de lite mindre husbilarna. En smidig stadsbil men med fullgott utrymme som passar för alla typer av semestrar.

Läs mer

Hymermobil ML-I. Milstolpar av innovation.

Hymermobil ML-I. Milstolpar av innovation. Hymermobil ML-I Milstolpar av innovation. Hymermobil ML-I Höjdpunkter Premium-helintegrerad under 3,5 ton. Hymermobil ML-I är en klassiskt elegant och lättmanövrerad helintegrerad i klassen 3,5 ton med

Läs mer

Hymermobil B-klass PremiumLine. Ett tekniskt mästerverk.

Hymermobil B-klass PremiumLine. Ett tekniskt mästerverk. Hymermobil B-klass PremiumLine Ett tekniskt mästerverk. Hymermobil B-klass PremiumLine Höjdpunkter Elegant in- och utvändigt som aldrig förr. Sedan 1981 erövrar vi husbilsåkarnas hjärtan med våra modeller

Läs mer

HYMER Tramp Premium 50.

HYMER Tramp Premium 50. HYMER Tramp Premium 50. Exklusivitet att fira. HYMER Tramp Premium 50 HYMER husbilar Komfort för alla krav SPECIALUTGÅVA MODELLSERIERNA Modellserie Tramp Premium 50 Compact Exsis-t Tramp CL Beskrivning

Läs mer

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet!

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i - Höjdpunkter Flexibilitet och komfort på ett enkelt sätt. Med Hymermobil Exsis-i behöver du inte avstå från något på resan

Läs mer

Alkovhusbilar 2009. Hymer Camp

Alkovhusbilar 2009. Hymer Camp Alkovhusbilar 2009 Hymer Camp Hymer Van Hymer Tramp CL Hymer Tramp SL Eriba-Touring Hymer-Feeling Hymer-Sporting Hymer-Nova SL Hymer-Nova GL Hymer-Nova S Hymer EXSIS-i Hymermobil B-Klasse CL Hymermobil

Läs mer

Camping med 4 hjul och motor?

Camping med 4 hjul och motor? simple clever smart Camping med 4 hjul och motor? HUSBILAR 2013 www.weinsberg.com Ibland är det lätt att vara fri Är du en punkare? Skate-åkare? Bergsklättrare? Husbyggare? Romantisk? Spelar ingen roll:

Läs mer

HYMER husbilar 2018 Måttstocken. för mobilt resande.

HYMER husbilar 2018 Måttstocken. för mobilt resande. HYMER husbilar 2018 Måttstocken för mobilt resande. Innehåll HYMER-vägen HYMER-vägen Pionjär... 4 Historia... 6 Märkesvärden... 8 HYMER-klasserna... 14 Komfort-klassen Serien... 16 Översikt HYMER Van...

Läs mer

stolt Partner till Längdlandslaget

stolt Partner till Längdlandslaget stolt Partner till Längdlandslaget KATALOG FÖR samtliga MODELLER polar campers En camper är ett energisnålt och smidigt sätt att resa med övernattningsmöjlighet. Det är också en perfekt lösning för den

Läs mer

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Sygg, spännande, modern: Etrusco erbjuder det vackraste sättet att upptäcka världen.

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Sygg, spännande, modern: Etrusco erbjuder det vackraste sättet att upptäcka världen. design in motion KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD Sygg, spännande, modern: Etrusco erbjuder det vackraste sättet att upptäcka världen. UPPLEV FRIHETEN ATT VARA HEMMA ÖVERALLT Spontana utflykter eller långa semesterresor

Läs mer

ERIBA COMPACT ERIBA VAN ERIBA CAR ERIBA JET

ERIBA COMPACT ERIBA VAN ERIBA CAR ERIBA JET Den bästa erfarenheten ERIBA COMPACT ERIBA VAN ERIBA CAR ERIBA JET Eriba erbjuder sköna semesterupplevelser. Upplev frihet och säkerhet. Kärlek 2 ERIBA COMPACT Utvändigt 4 invändigt 6 Tyg 10 Tekniska data

Läs mer

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet!

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i - Höjdpunkter Flexibilitet och komfort på ett enkelt sätt. Med Hymermobil Exsis-i behöver du inte avstå från något på resan

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas.

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T Höjdpunkter Perfekt kombinerat. I HYMER ML-T förenas modernaste drivteknik och innovativ lättkonstruktion med högsta komfort till en

Läs mer

HYMER halvintegrerade. HYMER Exsis-t, HYMER Tramp CL, HYMER Tramp SL och HYMER ML-T.

HYMER halvintegrerade. HYMER Exsis-t, HYMER Tramp CL, HYMER Tramp SL och HYMER ML-T. HYMER halvintegrerade HYMER Exsis-t, HYMER Tramp CL, HYMER Tramp SL och HYMER ML-T. HYMER 3 Bästa husbilsåkare, för oss är begreppet vardagsrum på hjul inte bara en tom floskel. Husbilar av märket HYMER

Läs mer

Adria Action. av Markus Vesala

Adria Action. av Markus Vesala Adria Action av Markus Vesala Vi kan lika gärna börja med stjärnan på mässan med det samma. Iallafall den Stora stjärnan i mina ögon. Även om storleken är liten. En frisk nyhet, med många smarta ideer

Läs mer

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas.

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T Höjdpunkter Perfekt kombinerat. I HYMER ML-T förenas modernaste drivteknik och innovativ lättkonstruktion med högsta komfort till en

Läs mer

HYMER Tramp CL. Generös helt enkelt.

HYMER Tramp CL. Generös helt enkelt. HYMER Tramp CL Generös helt enkelt. HYMER Tramp CL Höjdpunkter Optimal standardutrustning. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Läs mer

Carado Husbil 2019 SE

Carado Husbil 2019 SE Carado Husbil 2019 SE Kompakt, flexibel och underbart okomplicerad. Carado Husbil 2019 Utrustning Översikt Höjdpunkter Paket 10 14 18 Jämför modeller Planlösningar Tvärbädd Långbädd 20 22 26 Resa med Vlow

Läs mer

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA.

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA. www.adria.se Designa din alldeles egen husvagn och njut av Altea4fours prisbelönta funktioner. Designa din egen Altea4four. Med nya Altea4four firar vi 50 år som framgångsrika husvagnstillverkare. Och

Läs mer

Hymermobil B-klass PremiumLine. Ett tekniskt mästerverk.

Hymermobil B-klass PremiumLine. Ett tekniskt mästerverk. Hymermobil B-klass PremiumLine Ett tekniskt mästerverk. Hymermobil B-klass PremiumLine Höjdpunkter Elegant in- och utvändigt som aldrig förr. Sedan 1981 erövrar vi husbilsåkarnas hjärtan med våra modeller

Läs mer

Davis. för alla. Åka till sjön för att bada med

Davis. för alla. Åka till sjön för att bada med Davis Det finns något för alla. Åka till sjön för att bada med familj och vänner, hämta den nya sogruppen från möbelaären, köra uppför branta serpentinvägar, erövra livliga småstäder... Livet har rätt

Läs mer

Elegantare dekor och ny karossplåt tillhör de utvändiga nyheterna.

Elegantare dekor och ny karossplåt tillhör de utvändiga nyheterna. Helt nya KABE 2009 Förnyad utvändig design på husvagnarna, nya snickerier i både husvagnar och husbilar, många nya husvagnsmodeller och en helt ny lite mindre Travel Master. Ja, nyheterna är verkligen

Läs mer

Carado Camper Van The New Movement.

Carado Camper Van The New Movement. Carado Camper Van 2018 SE The New Movement. Sverige har Vlow. Carados nya husbil är kompakt, flexibel och underbart okomplicerad. Använd Vlow som husbil på semestern, personbil i vardagen eller en kombination.

Läs mer

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår!

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår! PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015 Res smart, allt ingår! TEKNISK INFORMATION MODELLÅR 2015 HALVINTEGRERADE MODELLER Modell T 132 T 135 Grundpris inkl. moms. 409.000 kr 429.000 kr Längd / bredd / höjd cm 598

Läs mer

Hymermobil B-Klasse CL Ambition

Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-klass CL Ambition En bodröm för varje mål Den perfekta instegsmodellen för de helintegrerade Den bästa utrustningen redan standard Extra teknik på resan: Hymermobil

Läs mer

Davis. Dexter. Colorado

Davis. Dexter. Colorado 2013 Davis Dexter Colorado 2 Design, Dynamik, Komfort Den som gör en resa... har alltid något att berätta. För många entusiastiska husbilsresenärer har de bästa berättelserna alltid börjat i en Karmann-mobil.

Läs mer

S 10 års jubileumserbjudande

S 10 års jubileumserbjudande S 10 års jubileumserbjudande 10 succéfyllda år med Sunlight! Det ska firas! Praktiskt L-formad kök i Sunlight. Smart och snyggt! Vi säger tack! för din lojalitet med de två populära modellerna T 68 och

Läs mer

Hymermobil B-klass SL. Komfort utan kompromisser.

Hymermobil B-klass SL. Komfort utan kompromisser. Hymermobil B-klass SL Komfort utan kompromisser. Hymermobil B-klass SL Höjdpunkter Komfort på högsta nivå. Välkommen till toppsegmentet för mobilt resande med den exklusiva Hymermobil B-klass SL. Med en

Läs mer

känt till. För att inte nämna den utsökta inredningen med dekor av päronträ och silverränder, vilket erbjuder en smakfull atmosfär.

känt till. För att inte nämna den utsökta inredningen med dekor av päronträ och silverränder, vilket erbjuder en smakfull atmosfär. Dexter Realisera dina visioner Att låta sina drömmar bli sanna och ta itu med vardagen mer avslappnat - det kan du uppleva på ett perfekt sätt i en Dexter. Knappast någon husbil har flyttat så mycket,

Läs mer

PremiumF örd elar. 4 En luftkanal och konvektorer för påbyggnadsvärmaren på instrumentpanelen garanterar snabb avfrostning av rutan.

PremiumF örd elar. 4 En luftkanal och konvektorer för påbyggnadsvärmaren på instrumentpanelen garanterar snabb avfrostning av rutan. G lobet rotter X l i i n T e G rerad PremiumF örd elar 1 I XL I finns det enbart ergonomiska Aguti-pilotsäten med integrerade trepunktsbälten. De integrerade bältena ger maximal rörelsefrihet och perfekt

Läs mer

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas.

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T - Höjdpunkter Perfekt kombinerat. I HYMER ML-T förenas modernaste drivteknik och innovativ lättkonstruktion med högsta komfort till en

Läs mer

KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013. Upptäck mer.

KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013. Upptäck mer. KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013 Upptäck mer. Att bo i husbil är ett smidigt sätt att uppleva naturen på nära håll. Dessutom blir själva resan riktigt bekväm eftersom du har en öppen passage mellan

Läs mer

Hymermobil ML-I. Milstolpar av innovation.

Hymermobil ML-I. Milstolpar av innovation. Hymermobil ML-I Milstolpar av innovation. Hymermobil ML-I Höjdpunkter Premium-helintegrerad under 3,5 ton. Nya Hymermobil ML-I är en klassiskt elegant och lättmanövrerad helintegrerad i klassen 3,5 ton

Läs mer

Hymermobil Exsis-i. Den nya lättheten.

Hymermobil Exsis-i. Den nya lättheten. Hymermobil Exsis-i Den nya lättheten. Hymermobil Exsis-i Höjdpunkter Flexibilitet och komfort på ett enkelt sätt. Maximal flexibilitet och största möjliga komfort är idealen för mobilt resande. Hymermobilen

Läs mer

HYMER husbilar. Måttstocken för mobilt resande: HYMER halv- och helintegrerade 2017.

HYMER husbilar. Måttstocken för mobilt resande: HYMER halv- och helintegrerade 2017. HYMER husbilar Måttstocken för mobilt resande: HYMER halv- och helintegrerade 2017. HYMER 3 Pionjären Uppfinnare, visionär, företagare Erwin Hymer utvecklade sin företagsgrupp till marknadsledare i Europa

Läs mer

Hymermobil B-klass DynamicLine

Hymermobil B-klass DynamicLine Hymermobil B-klass DynamicLine Hymermobil B-klass DynamicLine Höjdpunkter Inget är lättare än det: tydligt under 3,5 ton. Största möjliga komfort vid extra låg vikt det var det som gällde när Hymermobil

Läs mer

Dethleffs Camper Snow 750 DB

Dethleffs Camper Snow 750 DB Dethleffs Camper Snow 750 DB av Markus Vesala Sedan finns det en annan storlek av Camper Snow vagnarna. Den heter 750 och kommer i tre olika planlösningar. Lika alla tre utom längst bak i husvagnen, där

Läs mer

Hymer Exsis-i DEN NYA LÄTTHETEN. Hymer Exsis-i

Hymer Exsis-i DEN NYA LÄTTHETEN. Hymer Exsis-i Hymer Exsis-i DEN NYA LÄTTHETEN Hymer Exsis-i Bernhard Kibler leder affärsområdet husbilar hos Hymer. Han har varit i företaget sedan 1989. 2 Hymer husbilar Alltid ett original För generationer av semesterfirare

Läs mer

Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010.

Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010. KABE husvagnar 2010: Förfinad design in- och utvändigt Nya tekniska lösningar 2010 Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010. KABE-vagnarnas bakljusramp har fått en

Läs mer

EN STJÄRNA BÄTTRE. Hymermobil StarLine

EN STJÄRNA BÄTTRE. Hymermobil StarLine Hymermobil StarLine EN STJÄRNA BÄTTRE Hymermobil StarLine Bernhard Kibler leder affärsområdet husbilar hos Hymer. Han har varit i företaget sedan 1989. 2 Hymer husbilar Alltid ett original För generationer

Läs mer

HYMER helintegrerade. HYMER Exsis-i, HYMER B-Klass, HYMER B-Klass SL och HYMER StarLine S.

HYMER helintegrerade. HYMER Exsis-i, HYMER B-Klass, HYMER B-Klass SL och HYMER StarLine S. HYMER helintegrerade HYMER Exsis-i, HYMER B-Klass, HYMER B-Klass SL och HYMER StarLine S. HYMER Bästa husbilsåkare, för oss är begreppet vardagsrum på hjul inte bara en tom floskel. Husbilar av märket

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E KABE husvagnar 2011 Mer kungligt från KABE Marknadens bredaste modellprogram blir nu ännu större! Royal serien utökas nu med ytterligare 3 modeller, vilket ger hela 18 nya planlösningar detta tack vare

Läs mer

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas.

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T - Höjdpunkter Perfekt kombinerat. I HYMER ML-T förenas modernaste drivteknik och innovativ lättkonstruktion med högsta komfort till en

Läs mer

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende.

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Campingbilar 2013 BoxStar Freiheit, Frihet die bewegt. på väg. bergholm.com Frihet... har olika meningar för var och en Du kommer att upptäcka nya

Läs mer

HELT ENKELT GENERERÖS. Hymer Tramp CL

HELT ENKELT GENERERÖS. Hymer Tramp CL Hymer Tramp CL HELT ENKELT GENERERÖS Hymer Tramp CL Bernhard Kibler leder affärsområdet husbilar hos Hymer. Han har varit i företaget sedan 1989. 2 Hymer husbilar Alltid ett original För generationer av

Läs mer

HYMER Tramp CL. Generös helt enkelt.

HYMER Tramp CL. Generös helt enkelt. HYMER Tramp CL Generös helt enkelt. HYMER Tramp CL Höjdpunkter Optimal standardutrustning. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.at Quaturis S HÖRNSKÅPSYSTEM Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja

Läs mer

First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se

First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING www.bocamp.se Välkommen till First Camp Ekerum Campingen ligger mycket attraktivt alldeles vid Kalmarsund endast en dryg mil från sommarmetropolen Borgholm med dess

Läs mer

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster Gardiner Den vackraste inramningen till dina fönster Gardinskenan Star, med PowerView, gör att gardinerna blir en del av ditt smarta hem 2 Gardiner Ramar in och skapar rymd Långa, svepande gardiner skapar

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

HYMER Tramp CL. Helt enkelt genererös. HYMER Tramp CL

HYMER Tramp CL. Helt enkelt genererös. HYMER Tramp CL HYMER Tramp CL. Helt enkelt genererös. HYMER Tramp CL Bernhard Kibler leder affärsområdet husbilar hos HYMER. Han har varit i företaget sedan 1989. 2 HYMER husbilar Alltid ett original För generationer

Läs mer

Upplev nästa generation husbil. Nya Hymermobil B-klass SL: Förening av det bästa.

Upplev nästa generation husbil. Nya Hymermobil B-klass SL: Förening av det bästa. Upplev nästa generation husbil. Nya Hymermobil B-klass SL: Förening av det bästa. Åka före från första början Varje stor innovation börjar med en liten idé. Utifrån önskemålet att göra semester möjligt

Läs mer

Komfort utan K ompromisser. Hymermobil B-klass SL

Komfort utan K ompromisser. Hymermobil B-klass SL las Hymermobil B-klass SL Komfort utan K ompromisser Hymermobil B-klass SL Bernhard Kibler leder affärsområdet husbilar hos Hymer. Han har varit i företaget sedan 1989. 2 Hymer husbilar Alltid ett original

Läs mer

HYMER StarLine. En stjärna bättre. HYMER StarLine

HYMER StarLine. En stjärna bättre. HYMER StarLine HYMER StarLine. En stjärna bättre. HYMER StarLine Bernhard Kibler leder affärsområdet husbilar hos HYMER. Han har varit i företaget sedan 1989. 2 HYMER husbilar Alltid ett original För generationer av

Läs mer

NEU. S Husbilar 2015

NEU. S Husbilar 2015 32 1 Det sto ra JUBELeumet! NEU S Husbilar 2015 2 3 Välkommen till ˮSunlight-världenˮ En liten vägvisare: Innehåll 10 år med Sunlight Delintegrerade Delintegrerade med uppfällbar bädd 3 4 6 10 Alkovmodeller

Läs mer

Vill du ha det ännu bekvämare? Med förbehåll för tekniska ändringar och fel (men inte för nöje!)

Vill du ha det ännu bekvämare? Med förbehåll för tekniska ändringar och fel (men inte för nöje!) Vill du ha det ännu bekvämare? Med förbehåll för tekniska ändringar och fel (men inte för nöje!) För dina personliga komfortönskemål erbjuder vi prisvärd specialutrustning. Mer information hittar du i

Läs mer

Förebilden för mobilt resande. Hymermobil B-Klass

Förebilden för mobilt resande. Hymermobil B-Klass Hymermobil B-Klass Förebilden för mobilt resande Hymermobil B-Klass Bernhard Kibler leder affärsområdet husbilar hos Hymer. Han har varit i företaget sedan 1989. 2 Hymer husbilar Alltid ett original För

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.eu Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja utrymmet är en av de

Läs mer

Floor Heating - Comfort for Generations

Floor Heating - Comfort for Generations råd med det bästa Floor Heating Comfort for Generations Floor Heating - Comfort for Generations www.kakelplattan.se Värme till alla typer av golv Till klinkergolv väljer du HEATCOM System Cable Mat eller

Läs mer

VÅR MEST PRISVÄRDA ÅRET RUNT-BIL

VÅR MEST PRISVÄRDA ÅRET RUNT-BIL VÅR MEST VÄRDA ÅRET RUNT-BIL 594.000 ALL- INCLUSIVE NORDKAPP EDITION matrix - coral - twin MATRIX nordkapp edition Planlösningar M 670 SC L (mm) 7503 5 5 B (mm) 2299 769.000 M 670 SL L (mm) 7503 5 +1 5

Läs mer

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas.

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T Höjdpunkter Perfekt kombinerat. I HYMER ML-T förenas modernaste drivteknik och innovativ lättkonstruktion med högsta komfort till en

Läs mer

HYMER husbilar. Måttstocken för mobilt resande: HYMER halv- och helintegrerade 2016.

HYMER husbilar. Måttstocken för mobilt resande: HYMER halv- och helintegrerade 2016. HYMER husbilar Måttstocken för mobilt resande: HYMER halv- och helintegrerade 2016. HYMER 3 Pionjären Uppfinnare, visionär, företagare Erwin Hymer utvecklade sin företagsgrupp till marknadsledare i Europa

Läs mer

TEXT ULRIKA LINDGREN FOTO MIKAEL DAMKIER. KÖKET ÄR HEMMETS HJÄRTA. Familjen gillar att laga mat och önskade en rejäl köksö att samlas kring.

TEXT ULRIKA LINDGREN FOTO MIKAEL DAMKIER. KÖKET ÄR HEMMETS HJÄRTA. Familjen gillar att laga mat och önskade en rejäl köksö att samlas kring. Magi MAGI VID SJÖN HEMMA HOS vid sjön Mathias och Christina hade länge drömt om att bygga ett riktigt magiskt hus, med alla de där detaljerna och funktionerna som de längtat efter. Och de visste redan

Läs mer

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster Gardiner Den vackraste inramningen till dina fönster Stofgardiner Ramar in och skapar rymd Långa, svepande gardiner skapar en alldeles speciell känsla i ett rum. Det ramar in fönstren och ger en lyxig

Läs mer

CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv. 2 SE Kristinehamn Sweden Tel Fax

CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv. 2 SE Kristinehamn Sweden Tel Fax 2007 2007 www.home-car.nl Photo s by: Rolf Verhagen Home-Car husvagnar tillhör den nederländska Tirus gruppen Yves Demaria, Världsmästare MX3: Mitt val blev en Home-Car. CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv.

Läs mer

Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984

Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984 Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984 Utveckling, säkerhet, design och urval av komponenter är alla viktiga faktorer för att upprätthålla arvet av Chatenet s bilar. Tillverkas i Frankrike

Läs mer

Med åtta hörn. Utan kanter.

Med åtta hörn. Utan kanter. 06 Tipi semesterstugor i boltenhagen göhren Med åtta hörn. Utan kanter. våra regenbogen tipi stugor Koppla av i våra åttakantiga Tipi stugor. Packa upp väskan och känn dig som hemma direkt. Du får 39 välplanerade

Läs mer

Hymermobil B-klass. Måttstocken för mobilt resande.

Hymermobil B-klass. Måttstocken för mobilt resande. Hymermobil B-klass Måttstocken för mobilt resande. Hymermobil B-klass - Höjdpunkter Av tradition i framkant. Med fler än 55.000 sålda fordon har HYMER B-Klass skapat en ny standard i alla kategorier. I

Läs mer

NOVA PRO utdragssystem

NOVA PRO utdragssystem NOVA PRO utdragssystem Det kompletta programmet för lådor med precision och individualitet. www.grass.eu NOVA PRO utdragssystem Nova Pro Originalet Klassikern som inspirerar även morgondagens design. Hur

Läs mer

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse TYLÖ EVOLVE I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse Läs mer på www.tylo.se/evolve Välkommen in i värmen. Här finns inga problem. Här är det avslappnat och skönt. I vår nya serie Evolve

Läs mer

Njut av mer tid ute i det fria. Med terrassmarkiser från WAREMA

Njut av mer tid ute i det fria. Med terrassmarkiser från WAREMA Njut av mer tid ute i det fria. Med terrassmarkiser från WAREMA Inred ditt trivselrum! Vill du njuta av mer tid ute i det fria utan att behöva kompromissa med solskyddet? Med våra innovativa markislösningar

Läs mer

ew York Praktfullt i 49 KRONOR 80 NOK

ew York Praktfullt i 49 KRONOR 80 NOK Stilguide ALLT FÖR EN DAG PÅ BRYGGAN Shopping HETASTE GRILLARNA I SOMMAR Trend SENASTE NYTT FRÅN MILANO EN DAG PÅ BRYGGAN GRILLARNA I SOMMAR NYTT FRÅN MILANO Stilguide Shopping Trend NUMMER 005 2013 ALLT

Läs mer

Handdukstorkar www.wosab.se

Handdukstorkar www.wosab.se Torkar och värmer Handdukstorkar www.wosab.se Linear Den elektriska handdukstorken Linear fi nns i 2 storlekar 300W och 600W. Handdukstorken Är försedd med en elektronisk termostat som dimmar temperaturen

Läs mer

LÄGENHETERNA MED 1 SOVRUM ÄR KOMPLETT UTRUSTADE MED FÖLJANDE:

LÄGENHETERNA MED 1 SOVRUM ÄR KOMPLETT UTRUSTADE MED FÖLJANDE: LÄGENHETERNA MED 1 SOVRUM ÄR KOMPLETT UTRUSTADE MED FÖLJANDE: KÖK MATERIAL OCH ELEKTRISK UTRUSTNING Diskbänk med värmeresistent material enligt de arkitektiska ritningarna. ÖVRE: En rad köksskåp i pressat

Läs mer