SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria"

Transkript

1 SOLNA JÄRVASTADEN tallkronan Småskaligt mellan natur och galleria

2

3 Nybyggt kvarter på bördig mark I barnvänliga Järvastaden, alldeles intill Igelbäckens naturreservat och nära till Stockholms city, kikar ett nytt kvarter fram. Det heter Tallkronan och blir med sina sammanlagt 102 lägenheter ett framträdande bidrag till en växande stadsdel. På ett centralt läge i Järvastaden planerar JM ett kvarter med omsorgsfull tegelsättning och ett markerat hörntorn som reser sig över gatulivet. Tallkronan omfattar 102 välplanerade och varierande lägenhetslösningar i två rejäla tegelkroppar med kraftfulla fasader i jordiga kulörer. Som en mjuk motsats till den tuffa gatusidan får kvarteret en frodig och varm gårdssida. Från fasadens subtila stenmönster till den noggranna planteringen av gårdens smultronbuskar är Tallkronan en boplats där detaljerna är en stor del av helheten. De två husen ringar in den blomstrande utemiljön på ett sätt som gör att den blir en trygg och privat oas för dig och dina grannar. Bilen parkerar du i garaget under huset, där det även finns särskilda laddningsuttag för dig med elbil. Med gården som utflyktsmål Tallkronans gård är ett kapitel i sig. Här anlägger vi stora och fria gräsytor som bjuder in till barfotaspring. Längs kanterna planterar vi äppelträd, vinbärsbuskar, krusbärsplantor och smultronställen så att du kan plocka bär och frukt på den egna innergården. Kvartersgrönskan är vackert välansad och kontrasterar fint mot det lummiga skogsbrynet mittemot. På gårdens soliga söderspets bygger vi en ny lekplats, och i anslutning till den en grillplats. Här kan du arrangera en utflykt för hela familjen utan att ens behöva lämna hemmaplan.

4 ken län nge mli Ky JÄRVASTADEN a ps Up lav ingsvägen öp en äg E nk ägen gsha m ra v Ber PÅGÅENDE JM-PROJEKT PLANERADE JM-PROJEKT INFLYTTADE JM-PROJEKT TALLKRONAN Skola Kommunikationer I Järvastaden ska alla barn kunna gå i skola och förskola på hemmaplan. Redan i dag finns flera olika förskolor i området och hösten 2014 öppnas en ny grundskola vid Ulriksdals pendeltågsstation. Dessutom finns det en tomt i Järvastaden som är planerad för en framtida skola. Med närhet till busslinjer, tunnelbana, pendeltåg samt motorvägspåfarter är det lätt att få karriär och vardag att samspela. Pendeltåget från Ulriksdal tar dig till Stockholm city på 11 minuter. Mulle Meck Den stora Mulle Meck-parken har snabbt blivit en familjeklassiker med fantasieggande miljöer fyllda med lekstugor, linbanor, bilar och roliga raketer. Centrum Ett stort och brett utbud av butiker hittar du i Kista Galleria och Solna Centrum invigs dessutom Mall of Scandinavia, Nordens största köpcentrum, i arenastaden. Service Serviceutbudet växer i Järvastaden. Du har ett ICa runt hörnet och nära till bland annat gym, café och restaurang. Natur Igelbäckens naturreservat, Hagaparken, Överjärva gård, Ulriksdals slottsträdgård, Edsviken. Järvastaden är omringad av elljusspår, promenadstråk och natursköna utflyktsmål.

5 Modern stadsdel med naturligt läge Trygga Järvastaden har blivit förstahandsvalet för stadsbitna och aktiva familjer och alla andra som vill leva skog- och stadsnära utan kompromisser. I denna stadsdel bor du storslaget och småskaligt mellan naturreservat och köpcentrum. 11 pendelminuter från innerstaden ligger Järvastaden. Den nya stadsdelen har inom loppet av bara några år blomstrat och blivit ett populärt bostadsområde. Förvandlingen har varit omedelbar och gensvaret stort. Järvastaden är i dag mer synonymt med frodig småstadsidyll än dess förflutna som värnpliktskontor. Läget är som skräddarsytt för ändamålet då det ansluter till Igelbäckens natur reservat, Överjärva gård, Mulle Mecks äventyrspark och har Stockholms city och Kista centrum inom cykelavstånd. Husbeståndet är blandat och dynamiskt med friliggande villor och stads kvarter. Oavsett om du är ute efter naturupplevelser eller pendlingsmöjligheter så har Järvastaden mycket att erbjuda. Naturskönt och arenanära Järvastaden är en bra ort för dig som uppskattar lugna skogspromenader såväl som storslagen arenaunderhållning. Att bo granne med Igelbäckens hundraåriga lövverk och ändå ha cykelavstånd till Friends Arena och Arenastaden har sina fördelar du behöver inte välja mellan svampplock och konsertpop. Däremot behöver du inte ta cykeln till vare sig gym, restaurang eller förskola. Allt det där hittar du redan runt husknuten.

6

7 Kvarterets hörntorn vetter mot parken, sträcker sig över de omgivande huslängorna och blir en synlig del av stadsbilden. Gunilla Hamelius Arkitekt, HMXW Arkitekter Stenstaden i modern tappning Tallkronan inspireras av stenstadens kraftfulla tegelarkitektur och återuppfinner den. Mönstermurade och färgskiftande tegelfasader samt ett ståtligt hörntorn gör Tallkronan till ett sällsynt Järvakvarter. Jag har tittat mycket på den traditionella stenstaden, säger arkitekten Gunilla Hamelius. De tegelmurade kvarter som uppfördes i Stockholm under 1800-talets sekelskifte har fungerat som inspiration för Tallkronan. Till Järvastadens senaste tillskott handplockar vi enstaka detaljer från stenstadens kvartersarkitektur, såsom mönstrade tegelfasader och pampiga hörntorn, och gör något nytt av dem. Tallkronan blir en modern variant av det klassiska stenstadshuset. Tegelfasaderna får en mönstermurning och i ett av gatuhörnen reser vi ett torn. Det nya kvarteret blir uppdelat i två hus om fem till sex våningar. Ett av husen får en större och L-formad kropp, det andra blir ett mindre punkthus. Det ståtliga tornet kröner det större husets gatuhörn. Gemensamt för båda husen är att de får teglade fasader mot både gård och gata. För att göra kvarteret till en estetiskt varierad upplevelse har vi letat efter livfulla stenar med mycket färgskiftningar i. Tornet får ett markerande gråbrunt tegel med röda inslag medan huset i övrigt går i beigerosa. Det andra huset får en orangeröd ton och blir kvarterets färgchock. Lägenheterna blir ljusa med öppna och välplanerade ytor. Särskild vikt har lagts vid förvaringsutrymmen. Många av lägenheterna får därför stora och praktiska klädkammare. En annan detalj som arkitekten gärna lyfter fram är det öppna sambandet mellan kök och vardagsrum, i de flesta fall blir de bara separerade med en elegant bardisk. Alla bostäder, oavsett storlek, får antingen uteplats eller balkong. Flera av de större lägenheterna får till och med dubbla balkonger mot två väderstreck.

8

9 Mot gatan får Tallkronan murar i granit samt varierande och vintergröna planteringar. Elin Hulefors Landskapsarkitekt L/MSA, Novamark AB Tallkronans gröna hjärta Det är på Tallkronans gårdssida som kvarteret öppnar upp sig från stadsmässig till naturskön. En kvartersgård är som bäst när den fyller olika funktioner beroende på vem som vistas i den. Där någon ser en lustfylld äventyrspark ser någon annan en trygg trädgårdsmiljö. När landskapsarkitekten Elin Hulefors ska prata om kvaliteterna i Tallkronans gårdsmiljö behöver hon ingen betänketid. Tallkronan får en södervänd gård som går i varma kulörer och öppnar upp sig mot ett skogsparti och en bergknalle. De varma kulörerna på fasaderna återspeglas i gårdens blomster och trämaterial. På den sida som vetter mot skogspartiet bygger JM en rolig och varierad lekplats. Utmed sandlåda och kompisgunga läggs en brygga i trä på vilken du lätt kan komma fram med barnvagnen. Bredvid lekplatsen blir det en grillplats komplett med bord och bänkar. Härifrån får du god uppsyn på barnen samtidigt som du förbereder maten. En annan smakfull detalj är hur vi pryder lekoch matplatsens omgivning med bärbuskar. Vinbär, krusbär, äpplen, smultron och plommon gör att gården får en hemtrevlig trädgårdskänsla och blir en spännande miljö att upptäcka för lekfulla barn. Längre in på gården väntar en lugnare och mer tillbakalutad miljö. Här finns en pergola med sittbänkar omgiven av slingrande klätterväxter och blommande perenner. Det blir en plats för dig som vill fånga lite sol, läsa en bok och känna dig som hemma.

10 Vita stadsrum i gröna landskap Järvastadens storslagna naturlandskap har fått stå som mall för Tallkronans inredning. Till våra interiörer lånar vi det tidlösa och hållbara från naturen och väver ihop det med våra moderna lösningar. Det fi nns bara ett sätt att skapa en naturlig inredningsgrund och det är med hållbara naturmaterial. Det fi nns inga genvägar. av den anledningen får Tallkronans lägenheter en fond av smarta och vackra material som ingår i den inredning som vi kallar JM original. Hållbara material som sten, kakel, klinker och en mattlackad ekparkett ser till att naturen blir en del av ditt hem. Tallkronans lägenheter får harmoniska planlösningar där personliga inredningsdetaljer sätter prägel och gör skillnaden. Stiliga och välutrustade kök I köket kompletterar vi den naturliga inredningen med modern kvalitetsutrustning. Utöver stora arbetsytor får du induktionshäll, varmluftsugn, micro, diskmaskin samt kyl och frys från Electrolux. Stilmässigt är köket en smakfull kompott med vita släta luckor, rostfria vitvaror, antracitgrå laminatskiva och stora ljusgrå väggkakelplattor med naturstenskänsla. Helkaklat med tvättutrustning Badrummen är helkaklade, från golvets grå klinker till det vita matta väggkaklet. Ytorna är inte bara vackra de är slitstarka och enkla att hålla rena. Badrummet utrustar vi även med duschvägg i glas, tvättställ med vit kommod samt spegel med belysning. Du har också en egen tvättmaskin och torktumlare från Electrolux som vi placerat under en praktisk ljus arbetsbänk där du kan sortera och vika tvätt. ovanför tvättutrustningen fi nns ytterligare förvaring i vita väggskåp med handtagslös klicköppning.

11

12 Därför ska du välja JM Det tar tid att bygga förtroenden. Efter drygt 60 år vet vi att det krävs både kunskap, erfarenhet och engagemang. Och inte minst en dos lyhördhet. En konstant och nära dialog med våra kunder har bland annat resulterat i följande: Trivsel i kvadrat Vi bygger bara ljusa, luftiga och funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar och praktiska detaljer. Smarta kvadrat helt enkelt. För att inte säga fräscha kvadrat. Här har ju ingen annan bott! Allt är nybyggt och färdigt, så det är bara att flytta in och börja trivas. Om du vill får du dessutom vara med och påverka slutresultatet. Med tillval som vitvaror, skåpluckor, kakel och mycket mer, sätter du enkelt din egen prägel på ditt hem. Helhetstänk För oss är det viktigt att varenda detalj, liten som stor, i ditt nya hem är fulländad. Det är bara så man kan bygga en oslagbar helhet, med gott om plats för trivsel och bekvämlighet. Inne likväl som ute; vem vill inte ha en genomtänkt balkong eller uteplats? Det är här framtiden håller hus Vi sätter dessutom det personliga boendet i ett större sammanhang. Många kan bygga miljövänliga hus, men alla kan inte bygga samtliga sina hus miljövänliga. Det faktum att vi bara bygger lågenergihus, gynnar till exempel både ekonomin, klimatet och nästa generation. Men att ta ansvar för miljön är inte bara en klimatfråga. För oss handlar det också om miljövänliga transporter, att undvika farliga kemikalier och att så mycket som möjligt av byggmaterialen går att återvinna, med mera. Vi tar kort sagt ansvar för hela byggprocessen, från förvärv till förvaltning. Och när vi utvecklar bostadsområden, så bygger vi samtidigt samhällen, vilket ställer krav på ekologisk hållbarhet och socialt ansvar. Då är varje krona hemma Att köpa ett nytt hem är förmodligen den största affären man gör i sitt liv. Därför guidar vi dig hela vägen, från första visningen till första flyttkartongen. Med oss slipper du dessutom påfrestande budgivningar. Lägg därtill ett trygghetspaket så ska du se att din största affär också kan bli den bästa, och inte minst den mest trivsamma. Välkommen hem.

13 jm.se

14 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbilder: Diakrit Interactive Foto: Richard Hammarskiöld, Gustav Kaiser, Johnér, Folio, Bildarkivet, Shutterstock, istock Photo Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2014 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet jm.se I Mobil mobil.jm.se

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia UPPSALA NORRA LUTHAGEN TEGELBACKEN Bli del av en ny historia Rustikt hantverk i modern tappning Då du flyttar till Norra Luthagen kommer du till en industrihistorisk adress som en gång rymde brädgårdar,

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress STOCKHOLM LIDINGÖ DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress Dalénum växer vidare På Lidingös soligaste läge bygger JM en ny stadsdel från grunden. Dalénum är den inspirerande boendemiljön som blandar nutidsarkitektur

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära

Läs mer

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder SVEDALA Segestrand SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder Huset sträcker sig högt över landskapet. Tio våningar hemkänsla Nu bygger Seniorgården Segestrand som är ett 55+boende, tre minuters promenad

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress STOCKHOLM KVARNHOLMEN STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress PANORAMAVY FRÅN KLASSISKT KUSTLÄGE Till Kvarnholmens utsökta kustläge duger inget mindre än utmärkt arkitektur. Därför reser

Läs mer

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden LINKÖPING ÖVRE VASASTADEN SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden SVEAHOV ALLT ÄR NÄRA I LINKÖPINGS NYA STADSDEL Stadsdelen Vasastaden började byggas redan kring sekelskiftet och i dag är de

Läs mer

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö stockholm lidingö DALÉNUM Välkommen till en ny sida av Lidingö Innehåll Intervju med JMs VD...sid. 4 Visionen för Dalénum...sid. 6 Kommunikationer...sid. 8 Dina nya vyer...sid. 10 Det goda livet...sid.

Läs mer

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden Tyresö tyresö STRANDTORG Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden N jut av design och kom fort på hemmaplan. Ett behagligt hem med vackra former Flytta till den väletablerade trädgårdsstaden i Tyresö Strand.

Läs mer

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR DIN STÖRSTA AFFÄR SKA KITTLA UNDER FÖTTERNA. INTE I MAGEN. En kopp nybryggt kaffe och mjukt kittlande grässtrån under tårna. Drömmer inte du också om en sådan start

Läs mer

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Grevinnan

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Grevinnan ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA Grevinnan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 2 rum & kök...sid. 4 3 rum & kök...sid. 8 4 rum & kök... sid. 15 5 rum & kök... sid. 24 Våningsplan... sid. 26 JM Original...sid.

Läs mer

Anmäl intresse nu! BRF MOROTEN SJÖDALEN, HUDDINGE. Antal lägenheter: 91 storlek: 1 3 rum och kök Inflyttning: våren 2017

Anmäl intresse nu! BRF MOROTEN SJÖDALEN, HUDDINGE. Antal lägenheter: 91 storlek: 1 3 rum och kök Inflyttning: våren 2017 Anmäl intresse nu! BRF MOROTEN SJÖDALEN, HUDDINGE Antal lägenheter: 91 storlek: 1 3 rum och kök Inflyttning: våren 2017 Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Hiss och garage finns. 2 Odla din framtid

Läs mer

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Baronessan

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Baronessan ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA Baronessan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 1 rum & kök...sid. 4 2 rum & kök...sid. 5 3 rum & kök... sid. 13 4 rum & kök...sid. 20 Våningsplan...sid. 23 Fasadritning...

Läs mer

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Moderna drömhem mitt i Nyköping City Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Välkommen till Östra Villastaden ett smakfullt boende mitt i centrala Nyköping Vill du bo mitt i charmiga Nyköping? Då hälsar

Läs mer

Parken mitt i Västra Hamnen

Parken mitt i Västra Hamnen Parken mitt i Västra Hamnen Läs mer på ikanobostad.se PARKEN BRF MURGRÖNAN & BRF HUMLE ANTAL LÄGENHETER 143 ANTAL RUM 1 4 rok, ca 36 86 kvm INFLYTTNING påbörjas 20 Hiss och garage finns. 2 PARKEN Antal

Läs mer

Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP

Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP Vasatorps trädgård Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP vasatorps trädgård ger dig det bästa av två världar Söker du det lugna boendet men vill behålla närheten till stadens puls, service

Läs mer

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder!

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder! Blecktornet Södermalm Vi ses hemma hos oss på Söder! På tiden det begav sig. Ett foto från 1939 visar Metargatan 15 och det bostadshus som då låg på samma fastighet där Abacus nu bygger Brf Blecktornet.

Läs mer

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Ett modernt boende i en ny stadsdel Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Välkommen till Tegnérlunden 2 - spännande arkitektur och inspirerande natur Brf Tegnérlunden 2 i Gideonsberg är ett nytt

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. Solvändan, etapp 2

SOLNA JÄRVASTADEN. Solvändan, etapp 2 SOA JÄRVAADE BOADSFAKTA Solvändan, etapp Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. rum & kök... sid. 5 rum & kök...sid. Våningsplan... sid. 6 Fasadritningar... sid.

Läs mer

Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY. Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper

Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY. Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Hiss finns och det

Läs mer

Drömmen om här och nu

Drömmen om här och nu BRF HOVÅS PARK Drömmen om här och nu STEG Oxsjön Havet, naturen och det bästa från staden Väg 158 Askimsbadet Säröbanan Fascinerande visioner är nu på väg att bli verklighet i Nya Hovås. Här växer en mysig

Läs mer

BOSTADSFAKTA Segestrand

BOSTADSFAKTA Segestrand SVEDALA Segestrand BOSTADSFAKTA Segestrand Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 1 rum & kök...sid. 0 Våningsplan...sid. Fasadritningar...sid. 5 JM Original...sid.

Läs mer

Stockholm långbro park. Grindstugorna

Stockholm långbro park. Grindstugorna Stockholm långbro park bostadsfakta rindstugorna Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 6 5 rum & kök...sid. Våningsplan... sid. Fasadritningar... sid. 8 JM Original...sid.

Läs mer

I en storslagen & gemytlig idyll

I en storslagen & gemytlig idyll HÖST 2014 I en storslagen & gemytlig idyll Riksbyggen utvecklar en helt ny stadsdel Kom på visningshelg! några ord om i detta nummer Foto: Kristian Pohl Hej på dig granne säger du kanske inte när du möter

Läs mer

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Flaggskeppet

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Flaggskeppet VÄRA ERIKSBER KAJE BOADSFAKTA Flaggskeppet Innehåll Situationsplan Situationsplan...sid. Flaggskeppet består av två hus på åtta respektive nio våningar, med totalt 7 lägenheter och ett trapphus i vardera

Läs mer

Läge för livsnjutare. Brf Äppelblom - 45 bostadsrätter i Hildedal Park, centrala Hisingen.

Läge för livsnjutare. Brf Äppelblom - 45 bostadsrätter i Hildedal Park, centrala Hisingen. Läge för livsnjutare. Brf Äppelblom - 45 bostadsrätter i Hildedal Park, centrala Hisingen. 1 ott om plats för det goda livet Välkommen till Hildedal Park som förenar både grönska och ett 2 av de absolut

Läs mer