Brf Stjärnhusen Stockholm

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Brf Stjärnhusen Stockholm"

Transkript

1 Till dig som bor i BRF Stjärnhusen Vi i styrelsen hoppas att du trivs i din bostad och i vår förening. Här hittar du grundläggande information om vår bostadsrättsförening. Kompletterande och mer detaljerad information och svar på frågor hittar du på vår hemsida, Facebook, eller genom att skicka ett mail till styrelsen. Adresser hittar du längre ned i detta brev. Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över. Har du förbättringsförslag eller idéer som gör ditt boende och föreningen bättre är det välkommet. Om att bo i bostadsrättsförening Att bo och vara medlem i en bostadsrättsförening innebär att man tillsammans med alla andra medlemmar i föreningen äger de fastigheter som föreningen består av. Alla kostnader och utgifter som föreningen har för hus och gårdar fördelas ut på varje enskild bostadsrätt genom en avgift som fastställs av föreningens styrelse. Det finns med andra ord aldrig någon annan som betalar, utan alla kostnader och utgifter betalas gemensamt av oss medlemmar. Ju lägre kostnader och utgifter föreningen har, desto lägre avgift för respektive bostadsrätt. Det är därför viktigt att vi medlemmar är aktsamma om vår gemensamma utrustning som till exempel tvättmaskiner, portar, buskar, träd, cykelparkering, föreningslokal osv. Föreningen Föreningen har cirka 200 medlemmar. Tillsammans äger vi två juridiska fastigheter, Akterspegeln 20 och Akterspegeln 23. Det finns totalt 224 lägenheter samt ett antal lokaler för uthyrning. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningsstämma Ordinarie föreningsstämma äger rum under mars, april eller maj månad. Kallelse med tid, plats och dagordning skickas ut till samtliga medlemmar senast två veckor före ordinarie föreningsstämma. Läs om syftet med föreningsstämman på vår hemsida. Styrelsen Styrelsen är föreningens företrädare utåt och ansvarar för det löpande arbetet. Det omfattar att ingå avtal med leverantörer för föreningens räkning och ansvara för föreningens ekonomi. Styrelsen är föreningens verkställande organ medan föreningsstämman är föreningens högsta beslutande organ. Styrelsen träffas en gång i månaden för att gå igenom aktuella händelser. Styrelsen utses av den ordinarie föreningsstämman. En valberedning som är utsedd av föregående ordinarie föreningsstämman föreslår en ny styrelse, ny internrevisor och ny valberedning. Styrelseledamöterna sitter normalt två år varvid ungefär halva styrelsen är uppe för val varje år. Har du frågor, funderingar eller åsikter skickar du i första hand ett mail till Alternativt kan du lämna en lapp i föreningens postlåda i port nr 16. Vill Du kontakta någon specifik person i styrelsen hittar du adresserna nedan.

2 Styrelseledamöter Per- Ola Skrifvare. Ordförande, teknisk förvaltning Helena Löfgren, Kassör Sara Magnusson. Ledamot, gästlägenhet, informationsfrågor, andrahandsuthyrning Lars- Eric Grip. Ledamot, mark och trädgård samt teknisk förvaltning Simon Mossnelid. Ledamot, IT, mäklar- och informationsfrågor Henrik Mandén. Hyreslägenheter, lokaler, cykelrum Styrelsesuppleant Bo Eriksson Valberedning: Helena Wiklund, Sjöbjörnsvägen 10 Björn Gustafsson, Sjöbjörnsvägen 40 Sara Skönnbrink, Sjöbjörnsvägen 38 Det är varje medlems ansvar att; - Väl vårda sin lägenhet och föreningens gemensamma utrymmen enligt mönsterstadgarna Felanmäla skada på elledning, avlopp, rörstammar eller fönster till styrelsen. - I enlighet med den förordning som antagits av Stockholms Stad ha en brandvarnare. Det är lägenhetsinnehavarens skyldighet att se till att brandvarnaren fungerar. - Ansvara för att avlopp i kök och badrum inte blir tilltäppta. - Iaktta sparsamhet vid varmvattenförbrukning och inte lämna kranar rinnande i onödan. - Göra en anmälan om ohyra visar sig i lägenheten. Föreningen har, via försäkringsbolaget, ett avtal med ANTICIMEX Kontakta dem vid behov på tel Framkomligheten inte försvåras för ambulans, brandförsvar eller taxi.

3 Grannsämja Grillning är ej tillåten på balkonger eller på uteplatser. Om grannen spelar för hög musik, ring i första hand på och säg det. Om det inte hjälper efter att detta påpekats ett antal gånger så kan du kontakta styrelsen. Tänk på att det egna golvet är någon annans tak. Hjälp gärna grannen genom att sticka ner tidningar och post i brevlådan. Då är det inte så uppenbart att någon är bortrest. Rökning Det är inte tillåtet att röka i de gemensamma utrymmena. Tänk också på att rökning på den egna balkongen kan störa grannen. Prata med din granne och fråga om det är ett problem. Nycklar Det finns inga huvudnycklar till lägenheterna. Lägenhetsinnehavaren har ansvaret för låset till respektive lägenhetsdörr. Fastighetsskötaren och styrelsen har en nyckel som passar till den "nyckeltub" som sitter högst upp på varje ytterdörr. Efter överenskommelse kan lägenhetsinnehavaren lägga en nyckel i "nyckeltuben" så att fastighetsskötaren eller styrelsen kan komma in i lägenheten då lägenhetsinnehavaren inte är hemma. Föreningen samarbetar med Bysmeden i Västberga som också förvaltar vårt låssystem. Vid behov av nya nycklar kan de beställas och betalas direkt hos Bysmeden Lås AB, Elektravägen 22, Hägersten , mot uppvisande av senaste avgifts- eller hyresavisering, eller motsvarande utskrift från din internetbank om du har autogiro, respektive hyreskontrakt samt legitimation. Gemensamma utrymmen Tänk på att du inte får förvara brandfarliga ämnen i källarförråden. Av säkerhetsskäl får inte cyklar eller barnvagnar stå uppställda i trapphusen. Dessa står i vägen vid städning och kan blockera vägen vid en utrymning eller en sjuktransport. Kom ihåg att det ska vara fria ytor i trapphus och entré. Cyklar ställs så att framkomligheten blir bra för andra boende, både utomhus och inne i cykelförråden. Följande regler gäller förvaring av brandfarliga varor. - I lägenhet får förvaras sprayburkar och gasolflaskor av högst 5 liters storlek samt brandfarlig vätska i behållare av högst 10 liters storlek. - På balkong, gasolflaskor i högst P11 storlek (26 liter). Brandfarlig vätska i behållare av högst 25 liters storlek. Förvara gärna behållarna i ett skåp så att de skyddas från väder och vind. - Källarförråd får ingen förvaring ske. Cykelrum och källarförråd Dörrar till cykelrum, källargångar och grovsophus ska alltid hållas låsta. Till dörren för källarförråden krävs särskild källarnyckel, till cykelrum och grovsoprummen passar lägenhetsnyckeln.

4 Grovsoprum och källsortering Det finns tre grovsoprum på vårt område, utanför nummer 6, 10 och 38. Det går bra att lämna grovsopor, tidningspapper, papper och wellpapp, mindre elektronik, batterier och kompostavfall i respektive kärl. Det finns skyltar på väggen som förklarar vad som får läggas i kärlen. I grov- soprummet finns papperspåsar för komposterbart avfall, komposthinkar finns att tillgå via styrelsen. Har Du grovsopor såsom målarfärg, möbler, kylskåp, tvättmaskiner och andra vitvaror måste Du själva åka till kommunens återvinningscentraler. Läs mer om återvinningscentralerna i Stockholm på Föreningens har fått ökade kostnader för avfall- och grovsopshanteringen på grund av att allt fler medlemmar börjat slänga grovsopor som inte hör hemma i våra grovsoprum. Det kostar föreningen tusentals kronor extra varje år att frakta bort saker någon medlem ställt in, till exempel kyl/frys, spis, diskmaskin eller annat som skall lämnas på en återvinningscentral. Tvättstuga Föreningens tvättstuga ligger i källarplan vid Sjöbjörnsvagen 28 och 46, med nedgång från bägge sidor. Tvättstugan är utrustad med 4 tvättstationer som innefattar 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare samt 1 torkskåp. Därutöver finns det en större tvättmaskin för grövre textilier och tillhörande torkskåp. Dessutom finns två kallmanglar och en stenmangel. Till varje lägenhet tillhör en bokningsbricka, bokningen är datorstyrd vilket innebär att boende endast har tillgång till tvättutrymmena under bokad tid. Utanför varje ingång finns det en bokningstavla. Max 6 tvättpass per månad kan bokas. Kontakta styrelsen om Du behöver en ny tvättbricka, kostnad 250 kronor. Den gamla brickan spärras för fortsatt användning. Efter varje tvätt ska maskinerna torkas av, kvarliggande tvättmedel i doseringsfacken och dammet i torktumlarens filter tas bort. Städning av golv och soptömning sker av föreningens städpersonal. OBS! Färgning av kläder och andra textilier får under inga omständigheter ske i tvättmaskinerna! Parkering Det finns ett antal parkeringsplatser utanför husen. Platserna är till för föreningens medlemmar. Det finns parkeringsplatser med och utan eluttag. Endast 1 bilplats per bostadslägenhet i Brf Stjärnhusen tillåts. Bostadsrättsinnehavaren/hyresgästen är platshyresgäst. Andrahandsuthyrning av parkeringsplatser är inte tillåtet. Kölistan för parkeringsplatserna sköts av vår ekonomiska förvaltare Storholmen Förvatning AB, eller Föreningen har ett avtal med Europark för parkeringsbevakning. Europark har rätt att ta ut avgift för fordon som ej är parkerat på markerad p- plats. Ring om du vill anmäla ett felparkerat fordon.

5 Föreningen har även gästparkeringar utanför port 10, 16 och port SMS betalning gäller. Har du frågor ang parkeringsplatserna kontaktar du vår ekonomiska förvaltare Storholmen Förvatning AB, eller Övernattningslägenhet och föreningslokal Bor du trångt och behöver mer utrymme för dina gäster? Då kan du som medlem hyra vår övernattningslägenhet med möjlighet att bo upp till fem personer. I anslutning till denna finns en föreningslokal som även kan hyras för privata sammankomster eller kostnadsfritt lånas för möten för arbetsgrupper eller andra möten för föreningens medlemmar. Ingång till lokalerna ligger en trappa ner till vänster om Sjöbjörnsvägen 16 Mer information hittar du på vår hemsida Internet, TV och telefoni Internetanslutning via fiber/lan Mbit/s ingår i månadsavgiften. För att använda detta så anmäler man sig till Ownit. Kontakta Ownits kundtjänst via telefon eller via I och med föreningens flera nät så kan TV levereras på flera sätt, antingen via det nya bredbandet genom så kallad IPTV, eller genom kabel- TV- nätet. Leverantören av TV via bredbandet, IPTV, är Canal Digital. För frågor eller för att teckna ett abonnemang, kontakta Canal Digitals kundtjänst via telefon eller Föreningen har ett kabel- TV- nät med ComHem som leverantör. För att nyttja tjänsten krävs ett abonnemang. Kontakta ComHem för mer information, eller Fast telefoni kan fås via traditionella teleledningar eller genom vårt fiber/lan- nät eller annat internetabonnemang. För telefoni över vårt fiber/lan- nät, kontakta Ownits kundtjänst via telefon eller via Storholmen Förvaltning Storholmen Förvaltning AB sköter föreningens ekonomi, fastigheter, trädgårds- och markunderhåll. De ser bland annat till att ta emot felanmälan, hjälper till med avläsning av elmätaren och att betalningsavier skickas till lägenhetsinnehavaren. Du når Storholmen via eller Uppge BRF Stjärnhusen och ditt lägenhetsnummer.

6 Felanmälan och jourservice Vill Du göra en felanmälan på fastigheten så skickar Du den direkt till Storholmen Förvaltning AB. Du lämnar er felanmälan via telefon, mail eller enklast via kontaktformulär på Om du behöver hjälp utanför ordinarie arbetstid finns Dygnets Fastighetsjour, dit ringer man endast under tiden samt helger. Du når Dygnets fastighetsjour på , dygnet runt. Läs mer om Dygnets fastighetsjour på deras webbplats, OBS! Dygnets Fastighetsjour ska bara användas vid akuta behov. Om ansvaret ej är föreningens så kan du i efterhand bli betalningsskyldig. Namn på dörren, och i porten Saknar du ditt namn på dörren eller infotavlan i trappan vänder du dig direkt till Storholmen så hjälper de dig. Detta gäller även för tillägg av namn samt efter namnbyte. Renovering Se stadgar i första hand. Det är inte tillåtet att ändra vatten, avlopp eller ventilation utan styrelsens och Stadsbyggnadskontorets tillstånd. Du får inte heller ta ner väggar eller öppna upp väggar utan godkännande. Är du osäker på vad du får göra kontakta Styrelsen innan du sätter igång. Eftersom våra hus är k- märkta är det viktigt att de dörrar som sätts in i trapphusen stämmer överens med den ursprungliga dörren. Kontakta styrelsen så får du hjälp med att hitta rätt dörr. Andrahandsuthyrning Om du vill hyra ut din lägenhet måste du ha styrelsens samtycke. För att styrelsen ska kunna ta ett beslut behöver du upprätta ett kontrakt med hyresgästen och skicka det till styrelsen, ärendet tas upp vid nästkommande styrelsemöte. Glöm inte bort att ange skälet till uthyrningen. När styrelsen har tagit ställning till din förfrågan får du ett meddelande. Styrelsen kontaktas enklast genom Försäkring Hemförsäkringen ska kompletteras med bostadsrättstillägg. Du måste själv försäkra ditt lösöre inklusive det som du förvarar på vind eller i källare. Förvara inte stöldbegärlig egendom i förråd, det har hänt att vi haft inbrott i våra källare.

7 Adresser och telefonnummer Föreningens hemsida: Föreningen på Facebook: Föreningens e- post: Föreningens postadress: Brf Stjärnhusen Stockholm, Sjöbjörnsvägen 16 nb, Stockholm Föreningens faktureringsadress: Brf Stjärnhusen Stockholm, c/o Storholmen Förvaltning AB 488, Box 56012, Stockholm Storholmen Förvaltning: eller Felanmälan, ej akut: Fastighetsjour vid akuta ärenden: Bysmeden Lås AB, Elektravägen 22, Hägersten Internet: Ownit eller Kabel- TV: ComHem eller Europark parkeringsbevakning: Anmälan om ohyra: ANTICIMEX, tel

Trivselregler Bostadsrättsföreningen Grönkålen i Solna

Trivselregler Bostadsrättsföreningen Grönkålen i Solna Trivselregler Bostadsrättsföreningen Grönkålen i Solna Att visa respekt och ta hänsyn till sina grannar är naturligtvis mycket viktigt för att alla i huset ska trivas. Vårda grannsämjan genom att behandla

Läs mer

Information till boende och nyinflyttade! Information till boende och nyinflyttade!

Information till boende och nyinflyttade! Information till boende och nyinflyttade! Välkommen till vår förening! Information till boende och nyinflyttade! Information till boende och nyinflyttade! Vi hälsar dig välkommen och hoppas att du skall trivas i din lägenhet och med vår bostadsrättsförening.

Läs mer

HSB BRF Vilunda i Upplands Väsby Information till boende i föreningen

HSB BRF Vilunda i Upplands Väsby Information till boende i föreningen HSB BRF Vilunda i Upplands Väsby Information till boende i föreningen Observera att informationen i denna folder kan komma att ändras. För att hålla dig uppdaterad hänvisar vi till BRF Vilundas hemsida:

Läs mer

Trivselregler för Bostadsrättsföreningen Skvadronen Ett 1 (9)

Trivselregler för Bostadsrättsföreningen Skvadronen Ett 1 (9) Trivselregler för Bostadsrättsföreningen Skvadronen Ett 1 (9) TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Skvadronen Ett Styrelsen för Brf Skvadronen Ett vill önska dig välkommen som boende och medlem. Vi

Läs mer

Välkommen till. brf MASTEN

Välkommen till. brf MASTEN Välkommen till brf MASTEN Denna informationsmapp innehåller: - Information för nyinflyttade till HSB brf Masten - Aptusinformation - Information gällande hyresavgiften - Trivselregler för brf Masten -

Läs mer

Välkommen till Brf Haren i Krokslätt!

Välkommen till Brf Haren i Krokslätt! Välkommen till Brf Haren i Krokslätt! Som medlem i en bostadsrättsförening har du inte bara rätten till en bostad i föreningens fastighet utan du har också skyldigheter mot föreningen och övriga medlemmar.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL Brf Konvojen

VÄLKOMMEN TILL Brf Konvojen VÄLKOMMEN TILL Brf Konvojen Välkommen som ny medlem i Brf Konvojen! Vi hoppas du skall trivas i din nya bostad och i vårt härliga bostadsområde med trevliga grannar och en av de vackraste gårdarna i Hammarby

Läs mer

ORDNINGSREGLER. Ansvar för ordningen. För vem gäller reglerna. Vad händer om ordningsreglerna inte följs

ORDNINGSREGLER. Ansvar för ordningen. För vem gäller reglerna. Vad händer om ordningsreglerna inte följs ORDNINGSREGLER För Bostadsrättsföreningen Askungen Fredhällsgatan 5 7 Stockholm Ordningsreglerna är reviderade 2010 06 31 för att anpassas till verkligheten samt mindre detaljerat styra över oss som bor

Läs mer

Trivselregler för Brf Gnejsen 2. Första version, maj 2005. Reviderade i januari 2008. Reviderade 2013. Reviderade 2014.

Trivselregler för Brf Gnejsen 2. Första version, maj 2005. Reviderade i januari 2008. Reviderade 2013. Reviderade 2014. Trivselregler för Brf Gnejsen 2 Första version, maj 2005. Reviderade i januari 2008. Reviderade 2013. Reviderade 2014. Brf Gnejsen 2 Innehåll Brf Gnejsen 2... 4 Bakgrund och historik... 4 Fakta, antal

Läs mer

ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER A - Ö

ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER A - Ö ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER A - Ö Enligt bostadsrättslagen skall varje förening ha ordningsregler. I enlighet med lagens formulering måste man alltid sköta sitt boende så att man iakttar sundhet, ordning

Läs mer

Trivselregler A Ö. BRF Diligensen 4

Trivselregler A Ö. BRF Diligensen 4 BRF Diligensen 4 A-Ö Trivselregler A Ö om vad som gäller i BRF Diligensen 4 När man har valt ett boende i ett flerfamiljshus, så innebär det att man har grannar nära inpå sig, ofta både ovanför, under

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN LILJAN

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN LILJAN BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN LILJAN FRÅN A TILL Ö Välkommen till BRF Liljan! Vare sig du är nyinflyttad eller gammal i gården finns det säkert en hel del saker du undrar över vad gäller våra hus och vår förening.

Läs mer

Förutom bostadsrättsföreningens stadgar gäller följande regler för att alla ska trivas.

Förutom bostadsrättsföreningens stadgar gäller följande regler för att alla ska trivas. Trivselregler Välkommen till Bostadsrättsföreningen Roslagsskutan5 på följande sidor finns allmän information om hur föreningen fungerar och lite annat smått och gott som kan vara bra att känna till. Om

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Riddarsporren 9. Ordningsregler

Bostadsrättsföreningen Riddarsporren 9. Ordningsregler Bostadsrättsföreningen Riddarsporren 9 Ordningsregler Ordningsregler Bostadsrättsföreningen Riddarsporren 9 Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är

Läs mer

Ordningsregler för Brf Facklan Haga rev 130520

Ordningsregler för Brf Facklan Haga rev 130520 Ordningsregler för Brf Facklan Haga rev 130520 Välkommen som medlem och granne! Följande skrift talar om vad du ska känna till om föreningen. 1. Allmänt 2. Andrahandsuthyrning 3. Badrum/Badrumsrenovering

Läs mer

Välkommen till Brf Målaren!

Välkommen till Brf Målaren! Bostadsrättsföreningen MÅLAREN Välkommen till Brf Målaren! Bostadsrättsföreningen MÅLAREN Verkmästargatan 7, 754 36 UPPSALA Hej! Vi hoppas att du ska komma att trivas i ditt nya boende hos oss i bostadsrättsföreningen

Läs mer

Brf Ymsens INFORMATIONSDOKUMENT

Brf Ymsens INFORMATIONSDOKUMENT I detta dokument hittar du information om Brf Ymsen, vad som gäller för diverse frågor och vem du ska vända dig till med frågor och om problem uppstår. ADB fastighetsservice ADB fastighetsservice är föreningens

Läs mer

Förutom föreningens stadgar gäller följande trivselregler för att alla ska trivas! :

Förutom föreningens stadgar gäller följande trivselregler för att alla ska trivas! : TRIVSELREGLER för Förutom föreningens stadgar gäller följande trivselregler för att alla ska trivas! : Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen

Läs mer

BRF VÄDUREN II FRÅN A - Ö

BRF VÄDUREN II FRÅN A - Ö BRF VÄDUREN II FRÅN A - Ö Andrahandsuthyrning Om du vill hyra ut din lägenhet, fyll i blanketten: Ansökan om andrahandsuthyrning och lägg i föreningens brevlåda Roslagsgatan 22 i god tid före uthyrningen.

Läs mer

ORDNINGSREGLER för BRF Kompassrosen

ORDNINGSREGLER för BRF Kompassrosen ORDNINGSREGLER för BRF Kompassrosen Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa de

Läs mer

Här är (nästan) allt du behöver veta som medlem i Brf Gunilla

Här är (nästan) allt du behöver veta som medlem i Brf Gunilla 2014 Här är (nästan) allt du behöver veta som medlem i Brf Gunilla Styrelsen, Brf Gunilla Innehåll OM BRF GUNILLA?... 3 BRA ATT KÄNNA TILL... 3 Felanmälan... 3 Om proppen går... 3 Stadgar... 3 ÅTERVINNINGSCENTRAL...

Läs mer

Autogiro (A) Avgift (B)

Autogiro (A) Avgift (B) Autogiro (A) Avgift (B) Avlopp (B) Bostadsrättstillägg (B) Kontakta SBC om du vill betala avgiften till föreningen eller hyran automatiskt, via autogiro varje månad. Telefon 08-775 72 60, telefontid 09-12.

Läs mer

Välkommen till bostadsrättsförening Torsdammen

Välkommen till bostadsrättsförening Torsdammen Välkommen till bostadsrättsförening Torsdammen Innehåll Välkommen... 3 Om Torsdammen... 3 Kontaktuppgifter... 4 Ekonomisk förvaltning... 4 Att tänka på vid problem i din lägenhet eller fastigheten... 4

Läs mer

Information från A - Ö

Information från A - Ö Information från A - Ö Furusundsgatan 13 2012 / 2013 Autogiro (A) Avgift (B) Avlopp (B) Bostadsrättstillägg (B) Kontakta SBC om du vill betala avgiften till föreningen eller hyran automatiskt, via autogiro

Läs mer

Från A till Ö. Handbok för hushållen i Brf Spetsbonaden. För hyresgästerna undantas de punkter som är riktade till hushåll med bostadsrätt.

Från A till Ö. Handbok för hushållen i Brf Spetsbonaden. För hyresgästerna undantas de punkter som är riktade till hushåll med bostadsrätt. Tillhör lägenhet nr: Från A till Ö Handbok för hushållen i Brf Spetsbonaden. För hyresgästerna undantas de punkter som är riktade till hushåll med bostadsrätt. Uppdaterad 2015-02-07 Anna Georgiadis 1 Inledning

Läs mer

Brf Husby. Basinformation 2012. Stockholm 2011-12-01

Brf Husby. Basinformation 2012. Stockholm 2011-12-01 Brf Husby Basinformation 2012 Stockholm 2011-12-01 Välkommen till vår bostadsrättsförening! Bostadsrättsföreningen Husby nr 1 är en ekonomisk förening som tillhör HSBrörelsen, där vi bildar en egen ekonomisk

Läs mer

Basinformation 2015 Stockholm 2015-06-15

Basinformation 2015 Stockholm 2015-06-15 Brf Husby Basinformation 2015 Stockholm 2015-06-15 Välkommen till vår bostadsrättsförening! Bostadsrättsföreningen Husby nr 1 är en ekonomisk förening som tillhör HSBrörelsen, där vi bildar en egen ekonomisk

Läs mer

Information från A Ö. För oss som bor i. Brf. Gumshornet

Information från A Ö. För oss som bor i. Brf. Gumshornet Information från A Ö För oss som bor i Brf. Gumshornet Andrahandsuthyrning Anticimex Avgift Avlopp Balkonger Du måste ha styrelsens tillstånd för att hyra ut din lägenhet. Tillstånd till andrahandsuthyrning

Läs mer