De oändliga möjligheterna med nätverksvideo. Videoövervakning som hjälper dig uppfylla din vision.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "De oändliga möjligheterna med nätverksvideo. Videoövervakning som hjälper dig uppfylla din vision."

Transkript

1 De oändliga möjligheterna med nätverksvideo. Videoövervakning som hjälper dig uppfylla din vision.

2 då Axis lanserade världens första nätverkskamera. Vi har sedan dess försett marknaden med en mängd prisbelönta nätverksvideoprodukter och banbrytande teknik. 1996Året

3 Axis är känt som ett av de mest pålitliga varumärkena inom videoövervakningsbranschen. Marknadsundersökningsföretag rangordnar Axis som den ledande aktören på den globala nätverksvideomarknaden och som en av de fyra främsta leverantörerna av utrustning för videoövervakning.* *Källa: IMS-rapport, The world market for CCTV & Video Surveillance Equipment, 2011 edition Som den drivande kraften är det vi som sätter standarden. Axis hjälper kunder över hela världen att skydda människor, egendom och tillgångar samt optimera processer och förbättra företags effektivitet. På detta sätt hjälper vi till att skapa mervärde för verksamheter. Vårt mål är enkelt, men effekterna är långtgående: att hjälpa dig få ut så mycket som möjligt av ditt nätverksvideosystem, vilket hjälper dig att uppfylla din vision och ger dig möjligheten att vidga dina vyer. Alltid steget före Som ledande aktör inom nätverksteknik har Axis drivit utvecklingen och varit först att tillämpa fördelarna med nätverksvideo inom videoövervakning och fjärrstyrda övervakningssystem. För att kunderna ska få det de eftersträvar fortsätter vi att utveckla användningsområdena och användbarheten av nätverksvideo genom ett växande sortiment av produkter. Axis lösningar garanterar en flexibilitet och skalbarhet som ger dig ljusa framtidsutsikter, genom användningen av öppna standarder och inbyggd intelligens. Fokus på nätverksvideo Vi är innovatörer och specialister som fokuserar på professionell nätverksvideo. Vi på Axis och våra partners, till exempel säkerhets- och IT-experter runt om i världen, utvecklar, levererar och stöder kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar. Samtidigt använder vi nätverksvideons potential till att bana väg för nya affärslösningar och affärsmöjligheter både för branschen som helhet och för dess kunder. En stabil grund att bygga vidare på Axis har levererat världens största installerade bas av nätverkskameror. Det finns mer än fem miljoner nätverksprodukter från Axis som används av kunder i hela världen. Erfarenheten från dessa installationer inspirerar alla våra lösningar, vilket resulterat i kundnära produktutveckling, beprövade lösningar och en tydlig vision om nästa steg inom videoövervakning. Som en av grundarna till ONVIF, har Axis som mål att etablera en global sammanlänkning av alla nätverksvideoprodukter. De rätta kontakterna Axis arbetar över hela världen med ett heltäckande nätverk av specialister. Vi har ett nära samarbete och satsar mycket resurser på att dela med oss och bygga vidare på kunskapsbanken i vårt partnernätverk, från riskbedömning till installation och support. Detta ger dig en säker och tillförlitlig lösning för videoövervakning med bestående resultat och som levereras av ett team som alltid prioriterar kundens bästa.

4 Antal år Axis har haft starkt fokus på forskning och utveckling. Vi arbetar systematiskt för att utveckla och förfina våra tekniska plattformar och produkter som gör att nätverksvideo 25+kan nå nya tillämpningsområden.

5 Banbrytande teknik från Axis Våra produkter använder Axis kärnteknik ETRAX - och ARTPEC -chipsen. Tack vare marknadens längsta erfarenhet av nätverksvideo, kan vi leverera kraftfull nätverksfunktionalitet och viktiga funktioner som till exempel rörelsedetektering, Power over Ethernet, megapixel, HDTV, ljud, in- och utgångar för larm, värmedetektorer och mycket mer. Vi tänker ett steg längre. Nyckeln till att optimera din säkerhet och utnyttja kraften hos nätverksvideo är att välja en partner med kunskap, fokus och resurser som kan hjälpa dig att uppfylla din långsiktiga vision. Branschens mest heltäckande och användbara portfölj med professionella nätverksvideoprodukter och lösningar levererar kvalitet, tillförlitlighet och flexibilitet för att du ska nå dina mål. Nätverkskameror överlägsen detaljrikedom Axis designar och tillverkar fasta kameror, fasta domekameror, PTZ-kameror, PTZ-domer, megapixel, HDTV samt värmekameror för dag- och nattbruk, inomhusoch utomhusbruk. Dessa ger överlägsna fördelar för användare av videoövervakning och fjärrstyrda övervakningssystem. Videokodare en säker övergång till IP Axis erbjuder ett komplett utbud av lösningar som hjälper kunderna att kostnadseffektivt integrera befintliga, analoga CCTV-system till IP-baserade videolösningar, eller tvärtom. Det skyddar dina analoga investeringar, ger nätverksvideons alla fördelar och en säker övergång till framtiden. Videohantering anpassad kontroll Axis programvara för videohantering av fjärrstyrd visning, inspelning och händelsehantering ger dig möjlighet att utnyttja alla fördelar med nätverksvideo. Du kan även välja ett videohanteringssystem som skräddarsys efter dina behov från det breda utbud av programlösningar utvecklade av Axis Application Development Partners (ADP). Tillbehör för förbättrad prestanda För att stödja och förstärka möjligheterna med våra kameror och videokodare, erbjuder Axis ett komplett utbud av användbara tillbehör som till exempel skyddskåpor, IR-belysning, linser och monteringstillbehör, joystickar med mera.

6 Skillnaden ligger i detaljerna. Vi satsar på att leverera pålitliga produkter som passar i användarens miljö. På utsidan kännetecknas produkterna av en modern, strömlinjeformad design som diskret smälter in i omgivningen. På insidan finns Axis överlägsna bildkvalitet och pålitliga, prisbelönta prestanda. Enkel installation Axis nätverkskameror är designade för att enkelt kunna installeras och konfigureras och finesser som fjärrstyrd zoom och fokus, samt pixelräknare gör det enkelt och smidigt att få igång kamerorna. Integrerat ljud Många av Axis nätverkskameror integrerar ljudsignaler i videoströmmen och gör det möjligt att använda ljud från avlägsna platser. Lokal lagring SD/SDHC minneskort möjliggör inspelning utan extern utrustning. Power over Ethernet RJ-45-kontakten möjliggör anslutning till IPnätverket. Inbyggt stöd för Power over Ethernet gör att kameran kan spänningssättas via nätverket, vilket ger en fast strömförsörjning och minskar installationskostnaderna, eftersom ingen separat strömförsörjning behövs. Avancerad signalbehandling Axis tillhandahåller inbyggda system och har lång erfarenhet av att utforma ASIC till högpresterande inbyggda tillämpningar. Till expertområdena hör nätverk, öppna standarder, nätverksprotokoll och de flesta välkända operativsystem. Normgivande chip Vår ARTPEC chip betraktas som en industrinorm för nätverkshantering liksom för kommunikation och bildkomprimering. Video kvalitet utan kompromisser Axis nätverksvideoprodukter kan konfigureras för olika upplösningar och bildhastigheter och de stödjer de viktigaste komprimeringsformaten såsom Motion JPEG, MPEG-4 och H.264 allt för att säkerställa utmärkt videokvalitet med minsta möjliga bandbredd och lagringskrav.

7 ONVIF ombord Axis designar nu alla sina produkter enligt ONVIF-specifikationerna, för att säkerställa full interoperabilitet med produkter från andra tillverkare. Dag och natt Kameror med dag- och nattfunktion har ett automatiskt borttagbart infrarött, så kallat cut-filter. Detta möjliggör färgvideo under förhållanden med stark eller svag belysning, liksom IR-känslig svartvit video under dåliga ljusförhållanden. Osynligt men avgörande: VAPIX Alla Axis nätverkskameror och videoenkoders använder ett programmeringsgränssnitt som gör det möjligt att begära bilder, kontrollera kamerans funktioner (PTZ, reläer, etc.) och ange / hämta interna parametervärden. VAPIX underlättar utveckling av kundanpassade applikationer och säkerställer att kunderna kan dra nytta av det breda utbudet av tredjeparts-applikationer. Linskvalitet Våra linser genomgår noggranna kontroller för att garantera högsta kvalitet ur alla aspekter. Avancerad Iris kontroll P-Iris, ett exakt iris kontrollsystem som finns i vissa Axis nätverkskameror, säkerställer ytterligare optimal bildkvalitet i alla ljusförhållanden. Högkvalitativa bildsensorer med multi-megapixel Axis nätverkskameror använder sensorer med hög bildkvalitet, vilket ger stor flexibilitet för optimering av bildkvalitet enligt viktiga parametrar såsom ljuskänslighet och upplösning. Inga interlace-fördröjningar Tack vare progressive scan-teknik fångar nätverkskameror hela bilden på en gång. Detta garanterar en klar och skarp bild av både video och stillbilder och eliminerar fladdrandet som är karakteristiskt för analog video. Detaljrika bilder Nätverkskameror kan erbjuda mycket högre upplösning än analoga kameror. Alla våra nätverkskameror - från standardupplösning till megapixel och HDTV - erbjuder överlägsen bildkvalitet baserad på avancerad signalbehandling, skräddarsydd bildbehandling och nätverksvideochip, samt noggrant urval och matchning av den senaste tekniken inom bildsensorer och linser.

8 Var du än är och oavsett affärssektor eller storlek, arbetar Axis med ett professionellt team som ser till att du får ut mesta möjliga av din nätverksvideosatsning. Vår kombinerade expertis ger varje kund en högkvalitativ och kostnadseffektiv lösning.

9 Vår praktiska inställning till samarbeten innebär bl.a. heltäckande utbildningsprogram på Axis Communications Academy, vilket ger Axis samarbetspartners möjlighet att ligga steget före inom tekniska nyheter och marknadstrender. Det gemensamma målet är att bemöta kunderna på bästa sätt, oavsett om de är multinationella bolag, offentliga organisationer eller små till medelstora företag. Nätverksvideo som utvecklar dina möjligheter. På Axis genomsyras teknologin vi utvecklar, samarbetena vi odlar och sättet vi arbetar på, av ett öppet sinnelag. Vi strävar efter att du ska få ett kontinuerligt mervärde genom att dra fördel av våra lösningar, nå en högre grad av utbyte och vara redo för kommande utmaningar. Kompletta lösningar Axis skapar nätverksvideolösningar för hela spektrat av branschsegment och tillämpningar, men även särskilda lösningar för särskilda behov till exempel sömlös och effektiv migrering från analoga CCTV-system till nätverksvideo. Vare sig det är en uppgradering eller en nyinstallation, 10 eller kameror, gör Axis med samarbetspartners implementeringen enkel: inomhus eller utomhus, fast eller trådlöst, i de mest extrema miljöer och på de mest avlägsna platser. Integrering och utbyte Axis open application programming interface bygger på ONVIF-standarden och VAPIX och innebär att våra lösningar säkerställer enkel integration och hög säkerhet. Vi införlivar öppna teknologiska standarder, skapar lösningar som kan köras i standardnätverk och använder utrustning som finns på plats så att du får ut det mesta från dina befintliga infrastrukturer. Axis fokuserar alltid på användbarhet: genom att använda vår egen kärnteknik kan vi förutse och snabbt anpassa våra erbjudanden till marknadens behov och få den integrering och utbyte som morgondagens tillämpningar kommer att kräva. Resultat genom expertis Oavsett vilket mål du har att skydda människor och egendom, optimera processer eller förbättra affärseffektiviteten erbjuder vi en nätverksvideolösning som tillgodoser dina behov. Axis samarbetspartners inom ledande global teknologi och bland lokala experter garanterar den geografiska täckningen och expertkunskapen att leverera tillfredställande resultat. Även för de mest kundanpassade tillämpningskraven.

10 900+ Antalet Axis Application Development Partners (ADP) som erbjuder programvarulösningar för videoövervakningshantering och fjärrstyrd kontroll från programvara för mindre system till heltäckande industriella och kommersiella tillämpningar. Oavsett vilken sektor du tillhör kan du räkna med att finna den rätta lösningen hos Axis världsledaren inom nätverksvideo.

11 En skräddarsydd lösning för varje tillämpning Flexibilitet och skalbarhet är viktiga löften som nätverksvideo uppfyller. Axis erbjuder nätverksvideolösningar med bestående resultat, oavsett vilket affärsområde eller vilka tillämpningsbehov du har. Detaljhandel Nyckeln till framgång inom detaljhandeln är att ge en tillfredsställande kundupplevelse. Med Axis nätverksvideo kan du höja säkerheten och förebygga svinn, optimera butikshanteringen och påtagligt förbättra resultatet. En nätverksvideolösning från Axis är enkel att integrera med POS- och EAS-system och möjliggör fjärrstyrd och lokal övervakning när som helst och överallt. Du får både snabb ROI och samverkansförmåga, till exempel genom att kombinera nätverksvideo med kundräkning, integrerade larmfunktioner och kassaövervakning. Transport Axis nätverksvideo ger dig verktygen att kontrollera flöden och förbättra säkerheten på flygplatser och allmänna transportcentraler samt även i fordon. Med fjärrstyrd övervakning kan du kontrollera allt: incheckningsområden, perronger, flygutgångar, hangarer, bagagesystem, parkeringar och fordon i bruk. Trafikövervakning och planering med hjälp av nätverksvideo minskar bilköer och förbättrar trafikflödet. Utbildning I såväl förskolor som på universitet kan Axis nätverksvideosystem avskräcka från vandalisering samt öka personalens och elevernas säkerhet. Genom att använda befintlig IP-infrastruktur behövs ingen extra kabeldragning. Funktioner som rörelsedetektering ger säkerhetspersonalen kraftfulla verktyg för att stödja ingripanden och undvika falska larm. Distansutbildning är en annan intressant tillämpning, t.ex. för studenter som inte kan närvara personligen vid föreläsningar. Industri Axis nätverksvideo används i en mängd industriella tilllämpningar, som t.ex. fjärrstyrd kontroll av produktionslinjer och processer, prestandaförbättring i automatiserade produktionssystem, incidenthantering och yttre säkerhet. Nätverksvideo kan även stödja virtuella möten samt förbättra teknisk support och underhåll på distans. Stadsövervakning Nätverksvideo är ett oumbärligt verktyg för brottsbekämpning och skydd av allmänheten. I nödlägen kan nätverkskameror hjälpa polis eller brandkår att snabbt fokusera på ingripandet. Axis avancerade nätverkskameror ger knivskarpa detaljer, rörelsedetektering och sabotageskydd. Eftersom de fungerar både i fasta och trådlösa nätverk, är de perfekta och mycket kostnadseffektiva verktyg för att höja säkerheten och ge tryggare städer. Förvaltning Axis nätverksvideo hjälper till att skydda alla typer av offentliga byggnader, från museum och kontor till bibliotek och fängelser. Axis kameror ökar säkerheten för personal och besökare genom att övervaka alla in- och utgångar till byggnader 24 timmar om dygnet. De hjälper även till att förebygga vandalisering och kan ge besöksstatistik. Sjukvård Axis nätverksvideo erbjuder kostnadseffektiv och högkvalitativ patientövervakning samt videoövervakningslösningar som ökar trygghet och säkerhet för såväl personal som patienter, besökare och egendom. Sjukhusets auktoriserade säkerhetspersonal kan granska video i realtid från flera platser, upptäcka aktivitet, tillhandahålla fjärrassistans och mycket mer. Bank och finans Genom att börja med befintlig CCTV-utrustning och infrastruktur kan du skapa avancerade nätverksvideoövervakningssystem som ger utomordentligt detaljrika bilder och kraftfull händelsehantering. Säkerhetspersonalen kan övervaka flera avdelningar från en central eller mobil plats samt snabbt verifiera och agera vid larm. Gör som Axis. Ligg steget före.

12 /SV/R1/1204 Om Axis Communications Axis är marknadsledaren inom nätverksvideo och är en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning, som banar väg för en tryggare, smartare och säkrare värld. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer med produkter och lösningar som är baserade på innovativa och öppna tekniska plattformar. Axis har fler än engagerade medarbetare på 40 platser runt om i världen och med samarbetspartner i 179 länder. Axis grundades 1984 och är ett Sverigebaserat IT-företag som är noterat på NASDAQ OMX Stockholm under symbolen AXIS. Mer information om Axis finns på Axis Communications AB. AXIS COMMUNICATIONS, AXIS, ETRAX och VAPIX är registrerade varumärken eller varumärkesansökningar tillhörande Axis AB i diverse jurisdiktioner. Alla andra företagsnamn och produkter är varumärken eller registrerade varumärken tillhörande respektive företag. Vi reserverar oss rätten att införa ändringar utan föregående tillkännagivande.

Nya säkerhetsmöjligheter för kollektivtrafiken Centraliserad bevakning i realtid

Nya säkerhetsmöjligheter för kollektivtrafiken Centraliserad bevakning i realtid Nya säkerhetsmöjligheter för kollektivtrafiken Centraliserad bevakning i realtid Rätt beslut. För varje incident. Många säkerhetsutmaningar i ett omfattande och skiftande transportsystem. När ert kollektivtrafiksystem

Läs mer

MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk

MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk 2 MIC Series 550 Sätter standarden inom övervakning Tilltalande, kompakt design för diskret integrering i övervakningsmiljöer Tålig, vandalsäker

Läs mer

Bosch köper Extreme Extreme CCTV-gruppens produkter finns nu tillgängliga hos Bosch

Bosch köper Extreme Extreme CCTV-gruppens produkter finns nu tillgängliga hos Bosch Bosch köper Extreme Extreme CCTV-gruppens produkter finns nu tillgängliga hos Bosch 2 I Bosch köper Extreme Integritet, nyskapande och prestanda Tack vare Boschs förvärv nyligen av Extreme CCTVgruppen,

Läs mer

Nu lanserar vi AutoDome Easy Den perfekta lösningen för mellanstora miljöer

Nu lanserar vi AutoDome Easy Den perfekta lösningen för mellanstora miljöer Nu lanserar vi AutoDome Easy Den perfekta lösningen för mellanstora miljöer PTZ-kamera utformad för att passa perfekt När en fast minidome-kamera inte räcker till och en traditionell PTZ-kamera är mer

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR BANK OCH FINANS

SÄKERHETSLÖSNINGAR BANK OCH FINANS SÄKERHETSLÖSNINGAR BANK OCH FINANS Som verksam inom segmentet för bank och finans ställs du dagligen inför utmaningen att bland annat säkra hundratals anställda och besökare på bankkontor samt användare

Läs mer

Den visuella konsten. Answers for infrastructure.

Den visuella konsten. Answers for infrastructure. Den visuella konsten Answers for infrastructure. Lösningar för alla behov Videoövervakning ger full visuell kontroll över en verksamhet dygnet runt. Med hjälp av digital lagring kan man i efterhand identifiera

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR KRITISK INFRASTRUKTUR

SÄKERHETSLÖSNINGAR KRITISK INFRASTRUKTUR SÄKERHETSLÖSNINGAR KRITISK INFRASTRUKTUR Som verksam inom segmentet för kritisk infrastruktur ställs du dagligen inför utmaningen att säkra några av vårt samhällets viktigaste och mest värdefulla resurser.

Läs mer

FlexiDome-kameror Perfekta bilder på alla platser. Bosch FlexiDome-lösningar med Dinion-kameraprestanda

FlexiDome-kameror Perfekta bilder på alla platser. Bosch FlexiDome-lösningar med Dinion-kameraprestanda FlexiDome-kameror Perfekta bilder på alla platser Bosch FlexiDome-lösningar med Dinion-kameraprestanda Ingen situation är för svår Tror du att din situation är för krävande för en domkamera? Dags att tänka

Läs mer

Hantera övervakning Ett komplett sortiment IP-kameror

Hantera övervakning Ett komplett sortiment IP-kameror Hantera övervakning Ett komplett sortiment IP-kameror 2 Ett komplett sortiment IP-kameror Varför skulle du välja något annat än det bästa för din CCTV-nätverkslösning? FlexiDome IP perfekt formgivna kameror

Läs mer

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Vi skapar framtidens kommunikationsnätverk Dagens kommunikation kräver snabb och stabil nätverksuppkoppling. Att utöka bredbandsnätet och uppgradera

Läs mer

SÄKERHET FLIR THERMAL FENCE. Detekterar. Verifierar. Reagerar. Omedelbart.

SÄKERHET FLIR THERMAL FENCE. Detekterar. Verifierar. Reagerar. Omedelbart. SÄKERHET FLIR THERMAL FENCE Detekterar. Verifierar. Reagerar. Omedelbart. THE FLIR THERMAL FENCE Fullt integrerat varningssystem för omedelbar detektering och verifiering av objekt. FLIR Thermal Fence

Läs mer

Divar. Användningsguide. Divar application guide

Divar. Användningsguide. Divar application guide Divar Användningsguide Bosch Divar application Divar Digital guide mångsidig inspelare, DVR Bosch Divar Digital mångsidig inspelare, DVR Divar är den digitala inspelare som gör digital CCTV överkomlig

Läs mer

Säkerhet helt anpassad till just era behov DS7220 V2 / DS7240 V2 centralapparater för inbrottslarm

Säkerhet helt anpassad till just era behov DS7220 V2 / DS7240 V2 centralapparater för inbrottslarm Säkerhet helt anpassad till just era behov DS7220 V2 / DS7240 V2 centralapparater för inbrottslarm Säkerhet har sitt pris, men det behöver inte kosta en förmögenhet. Centralapparaterna DS7220 V2 och DS7240

Läs mer

Kompletta entrélösningar från ASSA ABLOY Entrance Systems

Kompletta entrélösningar från ASSA ABLOY Entrance Systems Kompletta entrélösningar från ASSA ABLOY Entrance Systems En ingång för alla dina behov Väl fungerande entréer är en förutsättning för bra affärer. Men det krävs också väl fungerande relationer. ASSA ABLOY

Läs mer

Security Products Partnerprogram

Security Products Partnerprogram Security Products Partnerprogram Answers for infrastructure. Security Products Partnerprogram med oss är du säker Security Products är ett affärsområde inom Siemens AB, Building Technologies Division och

Läs mer

UltraView IP-systemkameror

UltraView IP-systemkameror UltraView IP-systemkameror UltraView IP-kameror kombinerar hög prestanda och avancerad XP4- teknologi och har den mest avancerade videokomprimeringen. UltraViewkamerorna levererar bilder med hög kvalitet

Läs mer

ASCOM IP-DECT TRÅDLÖS IP-TELEFONI MED BEPRÖVAD TEKNOLOGI

ASCOM IP-DECT TRÅDLÖS IP-TELEFONI MED BEPRÖVAD TEKNOLOGI ASCOM IP-DECT TRÅDLÖS IP-TELEFONI MED BEPRÖVAD TEKNOLOGI 2 ASCOM IP-DECT Ascom är ledande inom trådlös telefoni för professionella användare. Våra lösningar är kända för sin flexibilitet, tillförlitlighet

Läs mer

Områdesövervakning - Områdesövervakning inklusive kameraövervakning

Områdesövervakning - Områdesövervakning inklusive kameraövervakning SvK4005, v3.3, 2012-08-09 VÅR BETECKNING TR09-06 DATUM 2007-04-04 TEKNISK RIKTLINJE UTGÅVA A Områdesövervakning - Områdesövervakning inklusive kameraövervakning Inledning Under senare år har elbranschen

Läs mer

Konferenssystemet DCN multimedia Informera. Imponera. Inspirera.

Konferenssystemet DCN multimedia Informera. Imponera. Inspirera. Konferenssystemet DCN multimedia Informera. Imponera. Inspirera. 2 Konferenssystemet DCN multimedia från Bosch Informera. Imponera. Inspirera. Hjälp människor att komma igång Syftet med de flesta möten

Läs mer

IP Communications Platform

IP Communications Platform IP Communications Platform Löftet om konvergens har uppfyllts Kommunikation är viktigt för företag, men utförs i slutändan på en personlig nivå vid arbetsplatsen. Om du överväger en ny kommunikationslösning

Läs mer

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad.

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad. SA TER Vision Center SAUTER Vision Center håller dig uppdaterad. Modern fastighetsautomation blir alltmer komplex men, tack vare SAUTER Vision Center, så är konsten att övervaka systemet ganska enkel.

Läs mer

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Ledande inom färg, lack och verkstadsoptimering Nexa Autocolor är en av världens ledande färgleverantörer och finns i över 147 länder. Nexa Autocolor har

Läs mer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer 2 Praesideo högtalar- och utrymningslarmssystem från Bosch Hålla allmänheten informerad och skyddad Med fler

Läs mer

EIO Teledagar 2008 IP kameror Smart bildanalys. Vlada Durdanovic & Peter Dahlgren

EIO Teledagar 2008 IP kameror Smart bildanalys. Vlada Durdanovic & Peter Dahlgren EIO Teledagar 2008 IP kameror Smart bildanalys Vlada Durdanovic & Peter Dahlgren Pelco Sweden 2008 Pelco är Marknadsledande inom videosäkerhet Världens största tillverkare av system för videosäkerhet Branschledande

Läs mer

Produkter, segment samt geografisk spridning

Produkter, segment samt geografisk spridning Axis är världsledande på den snabbväxande marknaden för nätverkskameror och står just inför en expansion i Asien. Samtidigt satsar man på att bredda sitt sortiment för att enklare tillgodose sina kunders

Läs mer

MM8000 ökad säkerhet och kontroll med intelligent övervakning

MM8000 ökad säkerhet och kontroll med intelligent övervakning MM8000 ökad säkerhet och kontroll med intelligent övervakning Skalbart och flexibelt övervakningssystem för alla användningsområden Answers for infrastructure. Övervakningsstation MM8000 Brand Inbrott

Läs mer

150 år av erfarenhet och nytänkande

150 år av erfarenhet och nytänkande 150 år av erfarenhet och nytänkande 1 Lyhörda och proaktiva Vi har valt Beijer Industri som huvudleverantör eftersom de är lyhörda och proaktiva. De har det tekniska kunnandet som krävs för att hålla vår

Läs mer

Storage. Effektivare datalagring med det intelligenta informationsnätet.

Storage. Effektivare datalagring med det intelligenta informationsnätet. Storage. Effektivare datalagring med det intelligenta informationsnätet. 2 Teknik och samverkan i en gemensam infrastruktur skapar nya möjligheter för effektivare datalagring Datalagring är en central

Läs mer

Störst sortiment och bäst kompetens i lager

Störst sortiment och bäst kompetens i lager Störst sortiment och bäst kompetens i lager 1 Värdeskapande kundanpassning Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta

Läs mer

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Endast fantasin sätter gränser Din verksamhet är unik. Det borde din lösning för Print & Apply också vara. Print & Apply lösningar för

Läs mer

Med 40 års erfarenhet av kommunikation och under affärsidén pålitliga kommunikationslösningar

Med 40 års erfarenhet av kommunikation och under affärsidén pålitliga kommunikationslösningar Med 40 års erfarenhet av kommunikation och under affärsidén pålitliga kommunikationslösningar i tiden levererar Induo AB produkter och tjänster för kommunikation i system med krav på tillgänglighet och

Läs mer

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Vårt löfte: THINK 360 Intelligenta passerlösningar utgör i dag en central beståndsdel av säkerhetskoncepten inom många branscher. THINK 360 är en filosofi

Läs mer

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget Oslagbara affärsmöjligheter med Mamut Business Software Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Prisbelönta affärssystem som dina kunder kan

Läs mer

Gränslös kommunikation

Gränslös kommunikation Ericsson enterprise multimedia server Gränslös kommunikation Den nya generationen multimedielösningar för företagskommunikation Kunnig personal och högeffektiva arbetssätt är viktiga faktorer om ett företag

Läs mer

SISTORE. Siemens digitala videolagringsenheter. Building Technologies, Security Products

SISTORE. Siemens digitala videolagringsenheter. Building Technologies, Security Products SISTORE Siemens digitala videolagringsenheter Building Technologies, Security Products Öka tryggheten i din verksamhet med kompetent och modern teknik! Med videoövervakning får du full visuell kontroll

Läs mer

mer färg och ljus Videokameror med 3CCD från Panasonic

mer färg och ljus Videokameror med 3CCD från Panasonic mer färg och ljus Videokameror med 3CCD från Panasonic PRESSENS BETYG Våra videokameror har testats av pressen och vunnit massvis med priser och utmärkelser. Inte minst tack vare vårt 3CCD-system som ger

Läs mer

POWER TO YOUR NEXT STEP Fånga varje tillfälle

POWER TO YOUR NEXT STEP Fånga varje tillfälle POWER TO YOUR NEXT STEP Fånga varje tillfälle you can 2 Vår resa börjar Surfs up! Dags för surflektioner Fördelen med digitala systemkameror Byt objektiv, se allt på ett annat sätt Med utbytbara objektiv

Läs mer

Kraftfulla dual-core-prestanda för företag idag och imorgon

Kraftfulla dual-core-prestanda för företag idag och imorgon Kraftfull dual-core-prestanda Kraftfulla dual-core-prestanda för företag idag och imorgon Toshibas senaste bärbara datorer för professionellt bruk med Intel Core 2 Duo-processorer är innovativa, kraftfulla

Läs mer

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 MINI DESIGN XS4 MINI DESIGN : Modern och stilren design är SALTO:s varumärke. Med XS4 Mini

Läs mer

Canon EOS 1D X Mark II Kamerahus

Canon EOS 1D X Mark II Kamerahus Canon EOS 1D X Mark II Kamerahus Sensorstorlek: Fullformat (35,9 x 23,9) Upplösning: 20 Mp Ljuskänslighet: 100 51200 (50 409600) Slutartider: 30s 1/8000 s Kampanj! Få minneskort och kortläsare på köpet.

Läs mer

Är din plattform redo för High Performance?

Är din plattform redo för High Performance? Är din plattform redo för High Performance? Få optimal utdelning av din investering i Dynamics eller nu och i framtiden. Delta på Dynamics-dagen och se branschmoduler, tilläggslösningar och tjänster som

Läs mer

AEGIS-lampor från Bosch Skydds- och säkerhetsbelysning

AEGIS-lampor från Bosch Skydds- och säkerhetsbelysning AEGIS-lampor från Bosch Skydds- och säkerhetsbelysning 2 AEGIS-lampor AEGIS-lampor Skydds- och säkerhetsbelysning Patentsökt Constant Light-teknik kompenserar för nedbrytning av lysdioderna. Black Diamond-teknik

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Sharp Optimised Services kontroll l effektivitet I produktivitet Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Möjligheterna med Managed Print Services Fakta: upp till 5 % av ett företags avkastning

Läs mer

THE WISE CHOICE FOR PROFESSIONALS. [Professional Megapixel network cameras]

THE WISE CHOICE FOR PROFESSIONALS. [Professional Megapixel network cameras] THE WISE CHOICE FOR PROFESSIONALS [Professional Megapixel network cameras] REVISED 09-2013 The Wise Choice for Professionals WiseNetIII innehåller Samsungs mest avancerade funktioner för övervakningskameror

Läs mer

Introduktion till MultiQ International AB

Introduktion till MultiQ International AB Introduktion till MultiQ International AB Vad gör MultiQ? MultiQ är ett ledande företag inom Digital Signage och bildskärmslösningar för publika miljöer - Kunder över hela världen men främst norra Europa

Läs mer

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Förslutning för alla behov Effektiv, pålitlig och användarvänlig Hela cirkulationen av sterilgods måste tas i

Läs mer

Information inför köp

Information inför köp Information inför köp Alla har vi behov av att få bättre koll på våra saker. Det finns dock några saker man bör tänka på inför sitt första inköp. För att underlätta vad som gäller i de olika sammanhangen

Läs mer

Bosch IP Presentation av IP-teknik och CCTV:s framtid. Bosch IP Network Video Produktguide

Bosch IP Presentation av IP-teknik och CCTV:s framtid. Bosch IP Network Video Produktguide Bosch IP Presentation av IP-teknik och CCTV:s framtid Bosch IP Network Video Produktguide 2 3 Ändringar i CCTV-tekniken har drivits fram på grund av tre huvudsakliga krav. Det första är behovet att reducera

Läs mer

Axis på 5 minuter. 30 länder 70 länder 179 länder. Axis ett globalt företag med lokal närvaro. Fakturering per region, 2010.

Axis på 5 minuter. 30 länder 70 länder 179 länder. Axis ett globalt företag med lokal närvaro. Fakturering per region, 2010. Årsredovisning Axis på 5 minuter Axis är ett IT-företag som erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer. Axis är global marknadsledare inom nätverksvideo och erbjuder högkvalitativa

Läs mer

Innovation för system integration

Innovation för system integration Innovation för system integration PERFORMANCE MADE SMARTER PR-bakplan En användarvänlig och tillförlitlig montagelösning mellan DCS/PLC/SIS systemet och isolatorer/i.s. gränssnitten TEMPERATUR EX GRÄNSSNITT

Läs mer

När samverkan mellan affärssystemen är en besvärlig väg med många hinder

När samverkan mellan affärssystemen är en besvärlig väg med många hinder När samverkan mellan affärssystemen är en besvärlig väg med många hinder ITWorks Group System Integration Specialists Tel: 08 625 46 40 E-post: filexfilexpress ... gör vi vägen både rakare, snabbare och

Läs mer

Tusen installationer borgar för kvalitet

Tusen installationer borgar för kvalitet Tusen installationer borgar för kvalitet 1 Karlebo_F-pres 120920.indd 1 2012-09-21 14.39 Lösningar som optimerar din produktion. Karlebo är ett företag med lång tradition av att leverera nytänkande lösningar

Läs mer

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Lösningar för övervakning och underhåll kontroll l produktivitet I styrning Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Det enkla sättet att hantera arbetsflöden Fakta: Att skrivare

Läs mer

Cam. YOYOCam Pro trådlösa nätverkskameror för bevakning inom- eller utomhus

Cam. YOYOCam Pro trådlösa nätverkskameror för bevakning inom- eller utomhus Cam YOYOCam Pro trådlösa nätverkskameror för bevakning inom- eller utomhus Direkt till mobilen (P2P) Dag- och nattseende (IR-cut) Väderbeständig (IP66) Trådlöst via Wi-Fi eller 3G Ström via nätverkskabel

Läs mer

Fördelar med Scanteco HC & SC- DVR Series

Fördelar med Scanteco HC & SC- DVR Series Scanteco HC & SC- DVR Series I vår senaste HC & SC-DVR Serie har vi samlat all vår erfarenhet till en mycket attraktivt och effektivt hårddiskbaserat videoinspelningspaket. Med prestanda och tillförlitlighet

Läs mer

Kameraövervakning Stefan Aimer

Kameraövervakning Stefan Aimer Kameraövervakning Stefan Aimer Svensk Säkerhetsvideo AB Bolaget. Grundades 1993 av Stefan Aimer och Juha Järvinen och är idag Sveriges ledande distributör av CCTV system. Personal. Vi har 21 personer anställda

Läs mer

IRL KALMAR 2013-03 - 13

IRL KALMAR 2013-03 - 13 IRL KALMAR 2013-03 - 13 AGENDA Björn och Fredrik Om vår ägare Om oss i Europa och Sverige Vår organisation lokalt Vår funktion/erbjudande Presentation Kamerabevakning OM VÅR ÄGARE: STANLEY BLACK & DECKER

Läs mer

Så avancerad att vi blev tvungna att skapa en ny kategori

Så avancerad att vi blev tvungna att skapa en ny kategori Vi presenterar Fluke VT02 Visual IR Thermometer Så avancerad att vi blev tvungna att skapa en ny kategori Visuell inspektion Inga fel kan identifieras med blotta ögat Traditionell IR-termometer Optimerad

Läs mer

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård.

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite Time Care Hälso- och sjukvårds Suite En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite erbjuder långsiktiga

Läs mer

>Nyhetsblad Pacom Nordic Maj 2013

>Nyhetsblad Pacom Nordic Maj 2013 >Nyhetsblad Pacom Nordic Maj 2013 Viktiga samarbeten Pacom Nordic har inlett ett betydande samarbete med säkerhetsföretagen Swesafe och Zenita. Samarbetet innebär att de tillsammans med nuvarande partners

Läs mer

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar 1 Bred kompetens och snabb service oavsett behov Tebeco är en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och förnödenheter till ytbehandling, gjutning

Läs mer

Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN. Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service

Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN. Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service Det blev inte riktigt som det var tänkt. Tack för det, kära kunder och medarbetare. När jag var med och startade

Läs mer

effektiv tillståndskontroll för alla branscher

effektiv tillståndskontroll för alla branscher effektiv tillståndskontroll för alla branscher pålitliga onlinesystem och portabla lösningar avancerad vibrationsanalys Kugg- och lagerövervakning your reliable partner SPM löser underhållsproblem, i hela

Läs mer

Kontrollerad mobilitet

Kontrollerad mobilitet Kontrollerad mobilitet Kommunala fordon Med fokus på Arbetsmaskiner Lant- och skogsbruk Transport och logistik Övertygande Mobil styrteknik fungerar tack vare att alla komponenter är perfekt samtrimmade.

Läs mer

Framtidens produktion

Framtidens produktion Framtidens produktion Framtidens produktion Framtidens produktion Framtidens Framtidens produktion Siemens är en pionjär inom Future of Manufacturing. Vi hjälper Sveriges industrier att ta klivet upp till

Läs mer

Företagspresentation

Företagspresentation Företagspresentation Vi bryter branschens mönster varje dag Under ett och samma tak levererar vi pneumatik, industriventiler, linjärteknik och profiler En unik mix av produktprogram Öbergs - en oberoende

Läs mer

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering 1 (5) Office 365 Du har tillgång till Office överallt Oavsett om du arbetar på ditt kontor eller är ute på uppdrag, har du tillgång till en uppsättning välbekanta, professionella produktivitetsverktyg.

Läs mer

discovery evo Mångsidighetens mästare

discovery evo Mångsidighetens mästare discovery evo Mångsidighetens mästare Det finns en Discovery Evo för varje tillfälle. Vilket är ditt? När vi lanserade Discovery var tänket helt nytt. Ett rakt, enkelt och lättjobbat koncept där en enda

Läs mer

BEST IQ säker vårdkommunikation i klartext! EN PRODUKT FRÅN

BEST IQ säker vårdkommunikation i klartext! EN PRODUKT FRÅN BEST IQ säker vårdkommunikation i klartext! EN PRODUKT FRÅN BEST IQ systemet som växer med uppgiften! Idag sker förändringar snabbare än någonsin. Inte minst inom vården. För att kunna möta morgondagens

Läs mer

Effektiv och smidig kommunikation

Effektiv och smidig kommunikation Effektiv och smidig kommunikation TAL TEXT VIDEO TAL TEXT VIDEO Ökad tillgänglighet, förbättrad kundservice och effek tivare försäljning. Med våra unika kommunikationslösningar är det möjligt. Vi har en

Läs mer

Pressmeddelande. Hög hastighet, stort intryck Canon ger dig prestanda och stil med den nya IXUS 300 HS 2010-05-11

Pressmeddelande. Hög hastighet, stort intryck Canon ger dig prestanda och stil med den nya IXUS 300 HS 2010-05-11 2010-05-11 Pressmeddelande Hög hastighet, stort intryck Canon ger dig prestanda och stil med den nya IXUS 300 HS Canon utökar i dag sin IXUS-serie med den otroliga nya IXUS 300 HS en elegant och kraftfull

Läs mer

Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional.

Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional. Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional. 2 Effektivitet genom anpassning Idealiska lösningar för din framgång För att garantera omedelbart svar på hjälpanrop, snabb service och sammanhängande

Läs mer

S Series Receiver-In-Canal

S Series Receiver-In-Canal S Series Receiver-In-Canal Bevisad Prestanda. Maximalt av allt. Välkommen till S Series med Drive Architecture Starkeys nya hörapparatsfamilj med hörtelefon i örat (RIC) där marknadsledande teknologi och

Läs mer

PACOM UNISON SECURITY MANAGEMENT MADE EASY

PACOM UNISON SECURITY MANAGEMENT MADE EASY PACOM UNISON SECURITY MANAGEMENT MADE EASY Sjukhus Den öppna och integrerade säkerhetsplattformen. PACOM Unison är en öppen och integrerad säkerhetslösning som gör det möjligt för dig att hantera passer-,

Läs mer

Målmedveten hörsel och varseblivning Dina kunder anförtror dig

Målmedveten hörsel och varseblivning Dina kunder anförtror dig Hör ditt hem Målmedveten hörsel och varseblivning Dina kunder anförtror dig sina hörselproblem: Smart Alert System ger ett meningsfullt och mycket enkelt tillfälle att utöka hjälpen till dem och samtidigt

Läs mer

Pumpstyrning typ ABS PC 242 Övervakning och styrning av pumpar och pumpstationer

Pumpstyrning typ ABS PC 242 Övervakning och styrning av pumpar och pumpstationer Pumpstyrning typ ABS PC 242 Övervakning och styrning av pumpar och pumpstationer En enkel enhet för övervakning och styrning Det finns många sätt att göra avloppsnät effektivare och mer tillförlitliga

Läs mer

COBS Porttelefoner från 2N. -För ökad säkerhet och komfort!

COBS Porttelefoner från 2N. -För ökad säkerhet och komfort! COBS Porttelefoner från 2N -För ökad säkerhet och komfort! Porttelefonen - din dörrvakt På grund av bland annat vandalisering så är kontroll i dagens samhälle en nödvändighet. Ett vanligt krav för nästan

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer

Blue Line-rörelsedetektorer Detektering för trygghet

Blue Line-rörelsedetektorer Detektering för trygghet Blue Line-rörelsedetektorer Detektering för trygghet Säkerhet du kan lita på Blue Line Gen 2-rörelsedetektorer Oavsett om det är ett hem, en butik eller annat företag behöver systemen vara pålitliga. Med

Läs mer

EXCELLUM. Adresserbart system för ljusstyrning och energibesparing DALI. Excellum Network

EXCELLUM. Adresserbart system för ljusstyrning och energibesparing DALI. Excellum Network Excellum Network DALI EXCELLUM Adresserbart system för ljusstyrning och energibesparing EXCELLUM KOMBINERAR BESPARINGAR OCH BELYSNINGSKOMFORT Excellum är ett unikt adresserbart styrsystem för belysning

Läs mer

Fokusera Bosch IVA (Intelligent Video Analysis)

Fokusera Bosch IVA (Intelligent Video Analysis) Fokusera Bosch IVA (Intelligent Video Analysis) 2 Och vidta åtgärder...... med Bosch Intelligent Video Analysis Det spelar ingen roll hur få eller många kameror ditt system använder att övervaka allt effektivt

Läs mer

GETINGES DA VINCI-LÖSNING

GETINGES DA VINCI-LÖSNING GETINGES DA VINCI-LÖSNING 2 GETINGES DA VINCI-LÖSNING TOPPMODERN LÖSNING, VALIDERAD OCH KLAR FÖR ROBOTASSISTERAD KIRURGI I mer än 100 år har Getinge genomgående levererat högeffektiva produkter för behandling

Läs mer

Delårsrapport Januari juni 2012

Delårsrapport Januari juni 2012 Delårsrapport Januari juni Andra kvartalet Nettoomsättningen ökade till 1 044 Mkr (747), motsvarande en tillväxt under andra kvartalet på 40 procent. I lokala valutor ökade nettoomsättningen med 31 procent.

Läs mer

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG Protection Service for Business DET ÄR EN MOBIL VÄRLD Wifi Fotgängare Idag använder vi fler enheter med fler anslutningar än någonsin tidigare. Att då kunna välja var

Läs mer

LiNX Kontrollsystem. Invacare. Simply Smart

LiNX Kontrollsystem. Invacare. Simply Smart Simply Smart Invacare LiNX är vårt senaste användarvänliga kontrollsystem, som lär sig över tid och på så sätt erbjuder en banbrytande körupplevelse för varje individ. Detta moduluppbyggda kontrollsystem

Läs mer

Teletec HDR-2008. Övervakning i Full HD. 100% Plug and Play. HD300 Full HD 1080p IP-kamera ingår utan kostnad.

Teletec HDR-2008. Övervakning i Full HD. 100% Plug and Play. HD300 Full HD 1080p IP-kamera ingår utan kostnad. Teletec HDR-2008 Nyhet! Övervakning i Full HD. 100% Plug and Play. HD300 Full HD 1080p IP-kamera ingår utan kostnad. Rev 2013.05 SE 8Nyhet! Teletec HDR-2008 Övervakning i Full HD. 100% Plug and Play. HD300

Läs mer

Årsredovisning 2008 Global Reports LLC

Årsredovisning 2008 Global Reports LLC Årsredovisning 2008 Genväg till Axis Axis är ett IT-företag som erbjuder nätverksvideo lösningar för professionella installationer. Företaget är global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande

Läs mer

Partnerprogram. Gigaset pro:s partnerprogram ger din verksamhet skräddarsydda, kommunikationsförbättrande telefonsystem.

Partnerprogram. Gigaset pro:s partnerprogram ger din verksamhet skräddarsydda, kommunikationsförbättrande telefonsystem. Partnerprogram. Gigaset pro:s partnerprogram ger din verksamhet skräddarsydda, kommunikationsförbättrande telefonsystem. 13/EN/PP/PRO/1 Gå med på http://partner.gigasetpro.se Kontakta din lokala Gigaset

Läs mer

Din guide till IP. Tema trådlöst IP DECT och WLAN. Porttelefonsystem Bild och ljud i porten via SIP. Övervaka talkvalitet VoIPFuture ny leverantör

Din guide till IP. Tema trådlöst IP DECT och WLAN. Porttelefonsystem Bild och ljud i porten via SIP. Övervaka talkvalitet VoIPFuture ny leverantör for you Nummer 4 2010 Din guide till IP Ur innehållet Tema trådlöst IP DECT och WLAN Porttelefonsystem Bild och ljud i porten via SIP Övervaka talkvalitet VoIPFuture ny leverantör Talk Telecom Distribution,

Läs mer

medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare TRENDER OCH TEKNIK FÖR KONTORET

medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare TRENDER OCH TEKNIK FÖR KONTORET Rekrytera rätt medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare Bland tusentals bärbara datorer är det inte lätt att hitta rätt modell i förhållande till verksamhetens krav. Måste den vara

Läs mer

Nestor i kamerabranschen djupt engagerad i normarbetet

Nestor i kamerabranschen djupt engagerad i normarbetet Nestor i kamerabranschen djupt engagerad i normarbetet Fleming Eklund har jobbat med kameror och kameraövervakning under hela sitt yrkesverksamma liv. I den svenska CCTV-branschen är han både en nestor

Läs mer

Upptäck vad SKF smörjsystem kan göra för ditt sågverk!

Upptäck vad SKF smörjsystem kan göra för ditt sågverk! Upptäck vad SKF smörjsystem kan göra för ditt sågverk! SKF en pålitlig partner Att ha rätt partner för smörjning är en viktig framgångsfaktor. Väljer du SKF kan du lita på att våra tekniker ger marknadsledande

Läs mer

Årsstämma Stabil utveckling under osäkert år

Årsstämma Stabil utveckling under osäkert år Årsstämma Stabil utveckling under osäkert år Ray Mauritsson verkställande direktör Axis i korthet > Grundat 1984 > IT-företag som agerar på säkerhetsmarknaden > Omsättning 2009, 2 301 MSEK > Global närvaro

Läs mer

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst egenskap SateLlite p100 Satellite p100 Njut av ny bild- och ljudteknologi när Toshibas bärbara dator Satellite P100 ger personligt anpassat digital innehåll med spets. Satellite P100 har kapacitet att

Läs mer

REG-Sentry från Bosch Automatiskt passersystem för fordon

REG-Sentry från Bosch Automatiskt passersystem för fordon REG-Sentry från Bosch Automatiskt passersystem för fordon 2 REG-Sentry - Boschs automatiska passersystem för fordon REG-Sentry är en lösning för fordonspasserkontroll som bygger på LPR (License Plate Recognition)

Läs mer

Vi sänker kostnaderna för högt tryck i er verksamhet!

Vi sänker kostnaderna för högt tryck i er verksamhet! Vi sänker kostnaderna för högt tryck i er verksamhet! Minimum Size Maximum Power Varför investera i kostsamma högtryckspumpar, när ni kan få högtryckshydraulik med ert redan befintliga låga hydraultryck

Läs mer

PRODUKTIONSSTYRNING ÄR INTE LÄNGRE EN KONKURRENSFÖRDEL VARFÖR!

PRODUKTIONSSTYRNING ÄR INTE LÄNGRE EN KONKURRENSFÖRDEL VARFÖR! PRODUKTIONSSTYRNING ÄR INTE LÄNGRE EN KONKURRENSFÖRDEL VARFÖR! För många små och medelstora företag övervakas produktionen fortfarande för hand med Excel eller Access och en hel del påhittighet. Vid tillväxt

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

Genväg till Axis. Mer information om Axis finns på www.axis.com

Genväg till Axis. Mer information om Axis finns på www.axis.com Årsredovisning 2008 Genväg till Axis Axis är ett IT-företag som erbjuder nätverksvideo lösningar för professionella installationer. Företaget är global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande

Läs mer