De oändliga möjligheterna med nätverksvideo. Videoövervakning som hjälper dig uppfylla din vision.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "De oändliga möjligheterna med nätverksvideo. Videoövervakning som hjälper dig uppfylla din vision."

Transkript

1 De oändliga möjligheterna med nätverksvideo. Videoövervakning som hjälper dig uppfylla din vision.

2 då Axis lanserade världens första nätverkskamera. Vi har sedan dess försett marknaden med en mängd prisbelönta nätverksvideoprodukter och banbrytande teknik. 1996Året

3 Axis är känt som ett av de mest pålitliga varumärkena inom videoövervakningsbranschen. Marknadsundersökningsföretag rangordnar Axis som den ledande aktören på den globala nätverksvideomarknaden och som en av de fyra främsta leverantörerna av utrustning för videoövervakning.* *Källa: IMS-rapport, The world market for CCTV & Video Surveillance Equipment, 2011 edition Som den drivande kraften är det vi som sätter standarden. Axis hjälper kunder över hela världen att skydda människor, egendom och tillgångar samt optimera processer och förbättra företags effektivitet. På detta sätt hjälper vi till att skapa mervärde för verksamheter. Vårt mål är enkelt, men effekterna är långtgående: att hjälpa dig få ut så mycket som möjligt av ditt nätverksvideosystem, vilket hjälper dig att uppfylla din vision och ger dig möjligheten att vidga dina vyer. Alltid steget före Som ledande aktör inom nätverksteknik har Axis drivit utvecklingen och varit först att tillämpa fördelarna med nätverksvideo inom videoövervakning och fjärrstyrda övervakningssystem. För att kunderna ska få det de eftersträvar fortsätter vi att utveckla användningsområdena och användbarheten av nätverksvideo genom ett växande sortiment av produkter. Axis lösningar garanterar en flexibilitet och skalbarhet som ger dig ljusa framtidsutsikter, genom användningen av öppna standarder och inbyggd intelligens. Fokus på nätverksvideo Vi är innovatörer och specialister som fokuserar på professionell nätverksvideo. Vi på Axis och våra partners, till exempel säkerhets- och IT-experter runt om i världen, utvecklar, levererar och stöder kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar. Samtidigt använder vi nätverksvideons potential till att bana väg för nya affärslösningar och affärsmöjligheter både för branschen som helhet och för dess kunder. En stabil grund att bygga vidare på Axis har levererat världens största installerade bas av nätverkskameror. Det finns mer än fem miljoner nätverksprodukter från Axis som används av kunder i hela världen. Erfarenheten från dessa installationer inspirerar alla våra lösningar, vilket resulterat i kundnära produktutveckling, beprövade lösningar och en tydlig vision om nästa steg inom videoövervakning. Som en av grundarna till ONVIF, har Axis som mål att etablera en global sammanlänkning av alla nätverksvideoprodukter. De rätta kontakterna Axis arbetar över hela världen med ett heltäckande nätverk av specialister. Vi har ett nära samarbete och satsar mycket resurser på att dela med oss och bygga vidare på kunskapsbanken i vårt partnernätverk, från riskbedömning till installation och support. Detta ger dig en säker och tillförlitlig lösning för videoövervakning med bestående resultat och som levereras av ett team som alltid prioriterar kundens bästa.

4 Antal år Axis har haft starkt fokus på forskning och utveckling. Vi arbetar systematiskt för att utveckla och förfina våra tekniska plattformar och produkter som gör att nätverksvideo 25+kan nå nya tillämpningsområden.

5 Banbrytande teknik från Axis Våra produkter använder Axis kärnteknik ETRAX - och ARTPEC -chipsen. Tack vare marknadens längsta erfarenhet av nätverksvideo, kan vi leverera kraftfull nätverksfunktionalitet och viktiga funktioner som till exempel rörelsedetektering, Power over Ethernet, megapixel, HDTV, ljud, in- och utgångar för larm, värmedetektorer och mycket mer. Vi tänker ett steg längre. Nyckeln till att optimera din säkerhet och utnyttja kraften hos nätverksvideo är att välja en partner med kunskap, fokus och resurser som kan hjälpa dig att uppfylla din långsiktiga vision. Branschens mest heltäckande och användbara portfölj med professionella nätverksvideoprodukter och lösningar levererar kvalitet, tillförlitlighet och flexibilitet för att du ska nå dina mål. Nätverkskameror överlägsen detaljrikedom Axis designar och tillverkar fasta kameror, fasta domekameror, PTZ-kameror, PTZ-domer, megapixel, HDTV samt värmekameror för dag- och nattbruk, inomhusoch utomhusbruk. Dessa ger överlägsna fördelar för användare av videoövervakning och fjärrstyrda övervakningssystem. Videokodare en säker övergång till IP Axis erbjuder ett komplett utbud av lösningar som hjälper kunderna att kostnadseffektivt integrera befintliga, analoga CCTV-system till IP-baserade videolösningar, eller tvärtom. Det skyddar dina analoga investeringar, ger nätverksvideons alla fördelar och en säker övergång till framtiden. Videohantering anpassad kontroll Axis programvara för videohantering av fjärrstyrd visning, inspelning och händelsehantering ger dig möjlighet att utnyttja alla fördelar med nätverksvideo. Du kan även välja ett videohanteringssystem som skräddarsys efter dina behov från det breda utbud av programlösningar utvecklade av Axis Application Development Partners (ADP). Tillbehör för förbättrad prestanda För att stödja och förstärka möjligheterna med våra kameror och videokodare, erbjuder Axis ett komplett utbud av användbara tillbehör som till exempel skyddskåpor, IR-belysning, linser och monteringstillbehör, joystickar med mera.

6 Skillnaden ligger i detaljerna. Vi satsar på att leverera pålitliga produkter som passar i användarens miljö. På utsidan kännetecknas produkterna av en modern, strömlinjeformad design som diskret smälter in i omgivningen. På insidan finns Axis överlägsna bildkvalitet och pålitliga, prisbelönta prestanda. Enkel installation Axis nätverkskameror är designade för att enkelt kunna installeras och konfigureras och finesser som fjärrstyrd zoom och fokus, samt pixelräknare gör det enkelt och smidigt att få igång kamerorna. Integrerat ljud Många av Axis nätverkskameror integrerar ljudsignaler i videoströmmen och gör det möjligt att använda ljud från avlägsna platser. Lokal lagring SD/SDHC minneskort möjliggör inspelning utan extern utrustning. Power over Ethernet RJ-45-kontakten möjliggör anslutning till IPnätverket. Inbyggt stöd för Power over Ethernet gör att kameran kan spänningssättas via nätverket, vilket ger en fast strömförsörjning och minskar installationskostnaderna, eftersom ingen separat strömförsörjning behövs. Avancerad signalbehandling Axis tillhandahåller inbyggda system och har lång erfarenhet av att utforma ASIC till högpresterande inbyggda tillämpningar. Till expertområdena hör nätverk, öppna standarder, nätverksprotokoll och de flesta välkända operativsystem. Normgivande chip Vår ARTPEC chip betraktas som en industrinorm för nätverkshantering liksom för kommunikation och bildkomprimering. Video kvalitet utan kompromisser Axis nätverksvideoprodukter kan konfigureras för olika upplösningar och bildhastigheter och de stödjer de viktigaste komprimeringsformaten såsom Motion JPEG, MPEG-4 och H.264 allt för att säkerställa utmärkt videokvalitet med minsta möjliga bandbredd och lagringskrav.

7 ONVIF ombord Axis designar nu alla sina produkter enligt ONVIF-specifikationerna, för att säkerställa full interoperabilitet med produkter från andra tillverkare. Dag och natt Kameror med dag- och nattfunktion har ett automatiskt borttagbart infrarött, så kallat cut-filter. Detta möjliggör färgvideo under förhållanden med stark eller svag belysning, liksom IR-känslig svartvit video under dåliga ljusförhållanden. Osynligt men avgörande: VAPIX Alla Axis nätverkskameror och videoenkoders använder ett programmeringsgränssnitt som gör det möjligt att begära bilder, kontrollera kamerans funktioner (PTZ, reläer, etc.) och ange / hämta interna parametervärden. VAPIX underlättar utveckling av kundanpassade applikationer och säkerställer att kunderna kan dra nytta av det breda utbudet av tredjeparts-applikationer. Linskvalitet Våra linser genomgår noggranna kontroller för att garantera högsta kvalitet ur alla aspekter. Avancerad Iris kontroll P-Iris, ett exakt iris kontrollsystem som finns i vissa Axis nätverkskameror, säkerställer ytterligare optimal bildkvalitet i alla ljusförhållanden. Högkvalitativa bildsensorer med multi-megapixel Axis nätverkskameror använder sensorer med hög bildkvalitet, vilket ger stor flexibilitet för optimering av bildkvalitet enligt viktiga parametrar såsom ljuskänslighet och upplösning. Inga interlace-fördröjningar Tack vare progressive scan-teknik fångar nätverkskameror hela bilden på en gång. Detta garanterar en klar och skarp bild av både video och stillbilder och eliminerar fladdrandet som är karakteristiskt för analog video. Detaljrika bilder Nätverkskameror kan erbjuda mycket högre upplösning än analoga kameror. Alla våra nätverkskameror - från standardupplösning till megapixel och HDTV - erbjuder överlägsen bildkvalitet baserad på avancerad signalbehandling, skräddarsydd bildbehandling och nätverksvideochip, samt noggrant urval och matchning av den senaste tekniken inom bildsensorer och linser.

8 Var du än är och oavsett affärssektor eller storlek, arbetar Axis med ett professionellt team som ser till att du får ut mesta möjliga av din nätverksvideosatsning. Vår kombinerade expertis ger varje kund en högkvalitativ och kostnadseffektiv lösning.

9 Vår praktiska inställning till samarbeten innebär bl.a. heltäckande utbildningsprogram på Axis Communications Academy, vilket ger Axis samarbetspartners möjlighet att ligga steget före inom tekniska nyheter och marknadstrender. Det gemensamma målet är att bemöta kunderna på bästa sätt, oavsett om de är multinationella bolag, offentliga organisationer eller små till medelstora företag. Nätverksvideo som utvecklar dina möjligheter. På Axis genomsyras teknologin vi utvecklar, samarbetena vi odlar och sättet vi arbetar på, av ett öppet sinnelag. Vi strävar efter att du ska få ett kontinuerligt mervärde genom att dra fördel av våra lösningar, nå en högre grad av utbyte och vara redo för kommande utmaningar. Kompletta lösningar Axis skapar nätverksvideolösningar för hela spektrat av branschsegment och tillämpningar, men även särskilda lösningar för särskilda behov till exempel sömlös och effektiv migrering från analoga CCTV-system till nätverksvideo. Vare sig det är en uppgradering eller en nyinstallation, 10 eller kameror, gör Axis med samarbetspartners implementeringen enkel: inomhus eller utomhus, fast eller trådlöst, i de mest extrema miljöer och på de mest avlägsna platser. Integrering och utbyte Axis open application programming interface bygger på ONVIF-standarden och VAPIX och innebär att våra lösningar säkerställer enkel integration och hög säkerhet. Vi införlivar öppna teknologiska standarder, skapar lösningar som kan köras i standardnätverk och använder utrustning som finns på plats så att du får ut det mesta från dina befintliga infrastrukturer. Axis fokuserar alltid på användbarhet: genom att använda vår egen kärnteknik kan vi förutse och snabbt anpassa våra erbjudanden till marknadens behov och få den integrering och utbyte som morgondagens tillämpningar kommer att kräva. Resultat genom expertis Oavsett vilket mål du har att skydda människor och egendom, optimera processer eller förbättra affärseffektiviteten erbjuder vi en nätverksvideolösning som tillgodoser dina behov. Axis samarbetspartners inom ledande global teknologi och bland lokala experter garanterar den geografiska täckningen och expertkunskapen att leverera tillfredställande resultat. Även för de mest kundanpassade tillämpningskraven.

10 900+ Antalet Axis Application Development Partners (ADP) som erbjuder programvarulösningar för videoövervakningshantering och fjärrstyrd kontroll från programvara för mindre system till heltäckande industriella och kommersiella tillämpningar. Oavsett vilken sektor du tillhör kan du räkna med att finna den rätta lösningen hos Axis världsledaren inom nätverksvideo.

11 En skräddarsydd lösning för varje tillämpning Flexibilitet och skalbarhet är viktiga löften som nätverksvideo uppfyller. Axis erbjuder nätverksvideolösningar med bestående resultat, oavsett vilket affärsområde eller vilka tillämpningsbehov du har. Detaljhandel Nyckeln till framgång inom detaljhandeln är att ge en tillfredsställande kundupplevelse. Med Axis nätverksvideo kan du höja säkerheten och förebygga svinn, optimera butikshanteringen och påtagligt förbättra resultatet. En nätverksvideolösning från Axis är enkel att integrera med POS- och EAS-system och möjliggör fjärrstyrd och lokal övervakning när som helst och överallt. Du får både snabb ROI och samverkansförmåga, till exempel genom att kombinera nätverksvideo med kundräkning, integrerade larmfunktioner och kassaövervakning. Transport Axis nätverksvideo ger dig verktygen att kontrollera flöden och förbättra säkerheten på flygplatser och allmänna transportcentraler samt även i fordon. Med fjärrstyrd övervakning kan du kontrollera allt: incheckningsområden, perronger, flygutgångar, hangarer, bagagesystem, parkeringar och fordon i bruk. Trafikövervakning och planering med hjälp av nätverksvideo minskar bilköer och förbättrar trafikflödet. Utbildning I såväl förskolor som på universitet kan Axis nätverksvideosystem avskräcka från vandalisering samt öka personalens och elevernas säkerhet. Genom att använda befintlig IP-infrastruktur behövs ingen extra kabeldragning. Funktioner som rörelsedetektering ger säkerhetspersonalen kraftfulla verktyg för att stödja ingripanden och undvika falska larm. Distansutbildning är en annan intressant tillämpning, t.ex. för studenter som inte kan närvara personligen vid föreläsningar. Industri Axis nätverksvideo används i en mängd industriella tilllämpningar, som t.ex. fjärrstyrd kontroll av produktionslinjer och processer, prestandaförbättring i automatiserade produktionssystem, incidenthantering och yttre säkerhet. Nätverksvideo kan även stödja virtuella möten samt förbättra teknisk support och underhåll på distans. Stadsövervakning Nätverksvideo är ett oumbärligt verktyg för brottsbekämpning och skydd av allmänheten. I nödlägen kan nätverkskameror hjälpa polis eller brandkår att snabbt fokusera på ingripandet. Axis avancerade nätverkskameror ger knivskarpa detaljer, rörelsedetektering och sabotageskydd. Eftersom de fungerar både i fasta och trådlösa nätverk, är de perfekta och mycket kostnadseffektiva verktyg för att höja säkerheten och ge tryggare städer. Förvaltning Axis nätverksvideo hjälper till att skydda alla typer av offentliga byggnader, från museum och kontor till bibliotek och fängelser. Axis kameror ökar säkerheten för personal och besökare genom att övervaka alla in- och utgångar till byggnader 24 timmar om dygnet. De hjälper även till att förebygga vandalisering och kan ge besöksstatistik. Sjukvård Axis nätverksvideo erbjuder kostnadseffektiv och högkvalitativ patientövervakning samt videoövervakningslösningar som ökar trygghet och säkerhet för såväl personal som patienter, besökare och egendom. Sjukhusets auktoriserade säkerhetspersonal kan granska video i realtid från flera platser, upptäcka aktivitet, tillhandahålla fjärrassistans och mycket mer. Bank och finans Genom att börja med befintlig CCTV-utrustning och infrastruktur kan du skapa avancerade nätverksvideoövervakningssystem som ger utomordentligt detaljrika bilder och kraftfull händelsehantering. Säkerhetspersonalen kan övervaka flera avdelningar från en central eller mobil plats samt snabbt verifiera och agera vid larm. Gör som Axis. Ligg steget före.

12 /SV/R1/1204 Om Axis Communications Axis är marknadsledaren inom nätverksvideo och är en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning, som banar väg för en tryggare, smartare och säkrare värld. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer med produkter och lösningar som är baserade på innovativa och öppna tekniska plattformar. Axis har fler än engagerade medarbetare på 40 platser runt om i världen och med samarbetspartner i 179 länder. Axis grundades 1984 och är ett Sverigebaserat IT-företag som är noterat på NASDAQ OMX Stockholm under symbolen AXIS. Mer information om Axis finns på Axis Communications AB. AXIS COMMUNICATIONS, AXIS, ETRAX och VAPIX är registrerade varumärken eller varumärkesansökningar tillhörande Axis AB i diverse jurisdiktioner. Alla andra företagsnamn och produkter är varumärken eller registrerade varumärken tillhörande respektive företag. Vi reserverar oss rätten att införa ändringar utan föregående tillkännagivande.

Genväg till Axis. Mer information om Axis finns på www.axis.com

Genväg till Axis. Mer information om Axis finns på www.axis.com Årsredovisning 2008 Genväg till Axis Axis är ett IT-företag som erbjuder nätverksvideo lösningar för professionella installationer. Företaget är global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande

Läs mer

Axis Årsredovisning 20 Om Axis Communications 2013 Årsredovisning

Axis Årsredovisning 20 Om Axis Communications 2013 Årsredovisning 2013 Årsredovisning Innehåll Året i korthet 1 Axis på en minut 2 VD har ordet 4 Verksamhet och mål 6 Strategi 8 Marknad 10 Fokus Americas 14 Fokus Asia 16 Fokus EMEA 18 Kundsegment 20 Affärsmodell 22 Forskning

Läs mer

Året i korthet. Innehåll. Kvartalen 2012 i korthet

Året i korthet. Innehåll. Kvartalen 2012 i korthet Årsredovisning 2012 10 33 Q1 Q2 Q3 Q4 Året i korthet > Omsättningen uppgick till 4 184 Mkr (3 578), vilket motsvarar en tillväxt på 17 procent. > Rörelseresultatet uppgick till 575 Mkr (633). > Vinst efter

Läs mer

Axis AB Årsredovisning 2004

Axis AB Årsredovisning 2004 Axis AB Årsredovisning 2004 Axis marknadsledande inom nätverksbaserad video och skrivarservrar. Företagets produkter och lösningar används främst i applikationer för säkerhetssystem, fjärrövervakning och

Läs mer

Axis AB Årsredovisning 2004

Axis AB Årsredovisning 2004 Axis AB Årsredovisning 2004 Axis marknadsledande inom nätverksbaserad video och skrivarservrar. Företagets produkter och lösningar används främst i applikationer för säkerhetssystem, fjärrövervakning och

Läs mer

En presentation av. Cisco Systems i Sverige

En presentation av. Cisco Systems i Sverige En presentation av Cisco Systems i Sverige Nu startar vi en ny revolution. 1984 startade vi en revolution för kommunikation. Det var då datorer för första gången kunde dela data genom att koppla ihop

Läs mer

Bosch IP Presentation av IP-teknik och CCTV:s framtid. Bosch IP Network Video Produktguide

Bosch IP Presentation av IP-teknik och CCTV:s framtid. Bosch IP Network Video Produktguide Bosch IP Presentation av IP-teknik och CCTV:s framtid Bosch IP Network Video Produktguide 2 3 Ändringar i CCTV-tekniken har drivits fram på grund av tre huvudsakliga krav. Det första är behovet att reducera

Läs mer

Smart säkerhetsteknik spar miljarder för företag

Smart säkerhetsteknik spar miljarder för företag En tidning från om säkerhet för företag och offentlig miljö. Ingår som bilaga i Dagens Industri oktober 2009. Övervakningskameror i utomhusmiljö Säkerheten i utomhusmiljön är viktig för många företag.

Läs mer

En tidning från om säkerhet för företag och offentlig miljö. Ingår som bilaga i Dagens Industri oktober 2007.

En tidning från om säkerhet för företag och offentlig miljö. Ingår som bilaga i Dagens Industri oktober 2007. HELA DENNA BILAGA ÄR EN FRÅN AR MEDIA INTERNATIONAL En tidning från om säkerhet för företag och offentlig miljö. Ingår som bilaga i Dagens Industri oktober 2007. Sony i framkant inom intelligent kameraövervakning

Läs mer

En tryggare värld. Ett samlat grepp om säkerheten. Building Technologies, Security Products

En tryggare värld. Ett samlat grepp om säkerheten. Building Technologies, Security Products En tryggare värld Ett samlat grepp om säkerheten Building Technologies, Security Products Hitta balansen i dina säkerhetsinköp > Siemens är ett av världens största företag inom elektronik och elteknik

Läs mer

Hela denna bilaga är en annons från AR Media International

Hela denna bilaga är en annons från AR Media International En tidning från om säkerhet för företag och offentlig miljö. Ingår som bilaga i Dagens Industri september 2010. Kameror tryggar skolorna Trygghet och säkerhet är en växande fråga för skolan. Som ett medel

Läs mer

En tidning från om säkerhet för företag och offentlig miljö. Ingår som bilaga i Dagens Industri september 2008.

En tidning från om säkerhet för företag och offentlig miljö. Ingår som bilaga i Dagens Industri september 2008. HELA DENNA BILAGA ÄR EN FRÅN AR MEDIA INTERNATIONAL En tidning från om säkerhet för företag och offentlig miljö. Ingår som bilaga i Dagens Industri september 2008. Smart teknik för ökad lönsamhet Dagens

Läs mer

välkommen till det uppkopplade samhället

välkommen till det uppkopplade samhället välkommen till det uppkopplade samhället Ericsson Årsredovisning 2014 innehåll Verksamheten Ericsson i korthet... 1 2014: en överblick... 2 Brev från VD... 4 Detta är Ericsson... 8 Strategisk inriktning...

Läs mer

Ett komplett utbud för pappers- och massaindustrin. En partner En helhet ger ökad produktivitet

Ett komplett utbud för pappers- och massaindustrin. En partner En helhet ger ökad produktivitet s Ett komplett utbud för pappers- och massaindustrin En partner En helhet ger ökad produktivitet insikt Globaliseringen av pappers- och massaindustrin skapar stark konkurrens i branschen. Koncernerna blir

Läs mer

DOKUMENT & UTSKRIFTER DOKUMENTHANTERING

DOKUMENT & UTSKRIFTER DOKUMENTHANTERING DOKUMENT & UTSKRIFTER DOKUMENTHANTERING - PRODUKTER - LÖSNINGAR - SERVICE - MILJÖ - PARTNERS DOKUMENTHANTERING EFFEKTIVISERING & LÖNSAMHET RING OSS! RING OFFICE NÄR DET GÄLLER DOKUMENTHANTERING En fungerande

Läs mer

Innehåll. Ekonomisk information för 2003. Detta är Axis 2 VD har ordet 4 Verksamhet & Strategisk inriktning 6 Axis affärsmodell 8

Innehåll. Ekonomisk information för 2003. Detta är Axis 2 VD har ordet 4 Verksamhet & Strategisk inriktning 6 Axis affärsmodell 8 Axis AB Årsredovisning 2002 Innehåll Detta är Axis 2 VD har ordet 4 Verksamhet & Strategisk inriktning 6 Axis affärsmodell 8 Products&Systems Solutions Video 9 Print 12 Scan & Store 13 Access 13 Platforms&Customized

Läs mer

hms networks Omsättningen ökade med 11% till 384 Mkr HMS Partner Program viktig säljkanal för Gateways och Netbiter Anybus stödjer grön automation

hms networks Omsättningen ökade med 11% till 384 Mkr HMS Partner Program viktig säljkanal för Gateways och Netbiter Anybus stödjer grön automation hms networks Å R S R E D O V I S N I N G 2 0 1 1 försäljningsrekord I ÅR IGEN! Omsättningen ökade med 11% till 384 Mkr HMS Partner Program viktig säljkanal för Gateways och Netbiter Anybus stödjer grön

Läs mer

I DENNA UTGÅVA. Nyheter från Oracle. Regelefterlevnad. Vinn loppet. Satsa på innovation. www.oracle.com/goto/data-security/se.

I DENNA UTGÅVA. Nyheter från Oracle. Regelefterlevnad. Vinn loppet. Satsa på innovation. www.oracle.com/goto/data-security/se. Hösten 2010 Nyheter från Oracle I DENNA UTGÅVA Vinn loppet Se till att din information inte hamnar i fel händer. Satsa på innovation Ta reda på hur du kan skapa ny tillväxt genom förbättrad produktivitet.

Läs mer

SeeTec 5. Total hantering av IP-video

SeeTec 5. Total hantering av IP-video SeeTec 5 Total hantering av IP-video Nätverksbaserad videoövervakning med SeeTec 5: något om dina fördelar. SeeTec 5 är flexibel och skalbar Mjukvaran SeeTec är inte bunden till någon tillverkare och kan

Läs mer

Aastra Solidus ecare multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst

Aastra Solidus ecare multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst Aastra Solidus ecare multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst Multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst Aastra Solidus ecare I dagens hårda konkurrens är det oerhört viktigt

Läs mer

Hela denna bilaga är en annons från AR Media International

Hela denna bilaga är en annons från AR Media International En tidning från om säkerhet för företag och offentlig miljö. Ingår som bilaga i Dagens industri oktober 2013 22 23 oktober 2013 på Rica Talk Hotel i Älvsjö Säkerhetsmässan Sectech är här! Smart teknik

Läs mer

Aastra BusinessPhone» En guide till morgondagens telefoni

Aastra BusinessPhone» En guide till morgondagens telefoni Aastra BusinessPhone» En guide till morgondagens telefoni Om Aastra Aastra är en av världens ledande leverantörer av telefonsystem. Vi utvecklar lösningar som ger högre effektivitet och produktivitet i

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2012. ZetaDisplay AB (publ) LAST METER MARKETING

ÅRSREDOVISNING 2012. ZetaDisplay AB (publ) LAST METER MARKETING ÅRSREDOVISNING 2012 ZetaDisplay AB (publ) LAST METER MARKETING Det här gör ZetaDisplay! INNEHÅLL Året i sammandrag 3 VD har ordet 4 Last Meter Marketing 7 Marknadsöversikt 10 Verksamhetsbeskrivning 12

Läs mer

Mitel Solidus ecare. Smart kommunikation för utmärkt kundservice. En helt integrerad, komplett lösning för företagskommunikation

Mitel Solidus ecare. Smart kommunikation för utmärkt kundservice. En helt integrerad, komplett lösning för företagskommunikation Mitel Solidus ecare Smart kommunikation för utmärkt kundservice En helt integrerad, komplett lösning för företagskommunikation De företag som lyckas bäst är de sombäst förstår och tillgodoser kundernasbehov.

Läs mer

Årsredovisning 2000 Industrial and Financial Systems, IFS AB

Årsredovisning 2000 Industrial and Financial Systems, IFS AB Årsredovisning 2000 Industrial and Financial Systems, IFS AB Bolagsstämma Ordinarie bolagsstämma äger rum tisdagen den 27 mars, 17.00 i Collegiums lokaler, Teknikringen 7, Linköping. Ekonomisk information

Läs mer

THE DIFFERENCE IS ABAX. Världens ledande leverantör av elektronisk körjournal.

THE DIFFERENCE IS ABAX. Världens ledande leverantör av elektronisk körjournal. THE DIFFERENCE IS ABAX Världens ledande leverantör av elektronisk körjournal. THE DIFFERENCE IS ABAX ABAX har tre värdeskapande element som gör det möjligt för företaget att skapa en konkurrenskraftig

Läs mer

Årsredovisning. Utvecklad säkerhet med ny teknik

Årsredovisning. Utvecklad säkerhet med ny teknik 2014 Utvecklad säkerhet med ny teknik VD har ordet 2 4 Marknader 6 7 Strategi 8 9 Vårt erbjudande 10 13 Verksamheter 14 19 Översikt affärssegmenten 14 15 Security Services North America 16 Security Services

Läs mer

ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2005

ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2005 ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2005 INNEHÅLL MILSTOLPAR 2005 ÅRSREDOVISNING 2005 1 VERKSAMHETSÖVERSIKT 25 AKTIEINFORMATION 30 TVÅÅRSÖVERSIKT DE STÖRSTA KONTRAKTEN I VÅR 129-ÅRIGA HISTORIA Ericsson skriver flerårsavtal

Läs mer

Samarbete för framgång Förbättrad maskinbyggnad med innovativa lösningar

Samarbete för framgång Förbättrad maskinbyggnad med innovativa lösningar Samarbete för framgång Förbättrad maskinbyggnad med innovativa lösningar Betydelsefullt för dig Som producent av utrustning för industriell automation vet du att det inte finns någon lösning som passar

Läs mer

Prodoc Världsledande produkter och lösningar för din informationshantering

Prodoc Världsledande produkter och lösningar för din informationshantering Prodoc Stockholm Prodoc Svenska KB Box 95 Bolmensvägen 43 121 22 Johanneshov Telefon: 08-602 06 00 Fax: 08-602 06 10 Prodoc 2014 Prodoc Göteborg Prodoc Göteborg AB Krokslätts Parkgata 4 431 68 Mölndal

Läs mer