Granskningspromemoria 2010

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Granskningspromemoria 2010"

Transkript

1 STADSREVISIONEN Nr 07 Februari 2011 DNR /2011 Granskningspromemoria 2010 SKOLFASTIGHETER I STOCKHOLM AB (SISAB)

2 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet som bedrivs i nämnder och bolagsstyrelser. Stadsrevisionen i Stockholm granskar nämnders och styrelsers ansvarstagande för att genomföra verksamheten enligt fullmäktiges uppdrag. Stadsrevisionen omfattar både de förtroendevalda revisorerna och revisionskontoret. I årsrapporter för nämnder och granskningspromemorior för styrelser sammanfattar Stadsrevisionen det gångna årets synpunkter på verksamheten. Särskilda granskningar som sker under året publiceras löpande som revisionsrapporter och i vissa fall som promemorior. Publikationerna finns på Stadsrevisionens hemsida. De kan också beställas från revisionskontoret. STADSREVISIONEN Revisionskontoret Besöksadress: Hantverkargatan 3 A, 1 tr Postadress: Stockholm Telefon: Fax:

3 STADSREVISIONEN INNEHÅLL Sid 1 Redogörelse för granskningens planering och genomförande Redogörelse för granskningsresultatet Särskild granskning Förtroendekänsliga områden Tillämpning av offentlighetsprincipen Avtalshantering Hållbar energianvändning Basgranskning Bolagets arbete med internkontroll Bolagets ekonomiska prognoser Uppföljning av ägarnas direktiv och uppdrag...7

4 STADSREVISIONEN 1(8) 1 Redogörelse för granskningens planering och genomförande Årets granskningsinsats har planerats tillsammans med samtliga lekmannarevisorer vid ett planeringsmöte den 18 maj Vid planeringsmöte den 1 juni 2010 avseende SISAB, informerade lekmannarevisorn om det granskningsuppdrag han givit revisionskontoret. Den auktoriserade revisorn presenterade sin revisionsplan. I övrigt har informationsutbyte skett mellan samtliga involverade i revisions- och granskningsarbetet. Resultatet av granskningen av intern kontroll och delårsbokslutet per rapporterades vid ett gemensamt avstämningsmöte den 27 september 2010, där bolagets ledning deltog. Även representanter från Stockholms Stadshus AB närvarade vid mötet. Under granskningsåret har revisionskontoret sammanträffat med bolagets ledning i samband med information och avstämning av genomförda granskningar. Slutrevisionsmöte med bolagsledningen äger rum den 11 februari Årets granskning har enligt fastställd granskningsplanering omfattat bl a följande områden: Förtroendekänsliga områden Tillämpning av offentlighetsprincipen Avtalshantering Hållbar energianvändning Denna granskningspromemoria har faktakontrollerats av bolaget. 2 Redogörelse för granskningsresultatet 2.1 Särskild granskning Förtroendekänsliga områden Revisionskontoret har genomfört en granskning med syftet att bedöma om de styrande dokument bolaget har upprättat inom de förtroendekänsliga områdena gör att förutsättningar finns för en tillräcklig intern kontroll inom dessa områden. En verifierande granskning genom stickprov har skett för att bedöma om bolagsledningen och övriga anställda följer gällande regler för representation, kontokortsanvändning och resor.

5 STADSREVISIONEN 2(8) Iakttagelser Styrelsen har antagit en etisk policy för bolaget år 2000 som senast är reviderad Här framgå bl a tydliga regler vad som gäller för gåvor och evenemang. Vidare skickas alltid ut ett brev till berörda leverantörer och samarbetspartners där det tydligt framgår bolagets policy i samband med representation och att bolaget iakttar stor försiktighet i samband med representation. Bolaget har även antagit Riktlinjer om mutor och representation ( , reviderad ). Denna innehåller allmänna regler där det t ex framgår att all representation ska ske med stor restriktivitet och att bolaget inte utnyttjar företagskort betalning för representation ska ske kontant, med privatkort eller faktura. Vidare finns regler för vad som avses med intern representation och extern representation. Vid stickprovsgranskning av verifikationer bokförda på berörda konton per har konstaterats att riktlinjerna efterlevs. Endast i ett fåtal fall saknades ändamål (syfte) och namn på deltagare. Komplettering av dessa verifikationer har gjorts i efterhand. Revisionskontorets bedömningar och kommentarer Revisionskontoret bedömer att den interna kontrollen är tillräcklig inom de delar av det förtroendekänsliga området som har varit föremål för granskning Tillämpning av offentlighetsprincipen Offentlighetsprincipen är viktig för rättssäkerhet, effektivitet och demokrati. För att garantera insyn i myndigheternas arbete har principen om handlingsoffentlighet skrivits in i en av grundlagarna, tryckfrihetsförordningen. Revisionskontoret har granskat bolagets tillämpning av offentlighetsprincipen vad gäller handlingsoffentlighet. Syftet med granskningen är att bedöma om bolaget följer gällande lagar, förordningar och stadens regler vad gäller diarieföring och utlämnande av handlingar. Iakttagelser Bolaget har ett stort antal styrande och stödjande dokument som innehåller information om registrering och utlämnande av allmän handling. Dokumenten innehåller även riktlinjer kring ansvarsfördelning och arkivering.

6 STADSREVISIONEN 3(8) Bolagets rutin- och policydokument finns tillgängliga på intranätet. Det finns även en broschyr framtagen, som alla anställda har fått, där det på ett överskådligt sätt framgår vad som gäller angående dokumenthantering. Nyanställda får information om offentlighetsprincipen och i övrigt lämnas råd och stöd från personalen i registraturen till avdelningar och enheter. På bolaget är diarieföringen uppdelad i två delar. Upphandlingsärenden diarieförs av upphandlingsenheten och övriga handlingar diarieförs centralt av registraturen. Bolaget använder diariesystemet Diabas. Alla inkommande dokument scannas in i detta system. Beslut om att inte lämna ut något dokument, t ex på grund av sekretess, fattas av VD. När det gäller postöppningen finns en dokumenterad rutinbeskrivning. Fullmakt finns för samtliga anställda när det gäller postöppning. Stickprov har genomförts utifrån ett antal slumpvis valda ärenden i diariesystemet. Stickproven visar att dessa ärenden har hanterats på ett korrekt sätt enligt gällande regelverk. Revisionskontorets bedömning och kommentarer Revisionskontoret bedömer att bolaget i allt väsentligt har ändamålsenliga regler och riktlinjer för hantering av allmänna handlingar. De styrdokument som finns täcker in de aspekter som utgör fokus i denna granskning; registrering och utlämnande av allmän handling samt hantering av sekretess. Revisionskontoret bedömer vidare att personalen har getts förutsättningar att förstå och kunna tillämpa offentlighetsprincipen. Arbetet med att kontinuerligt informera/utbilda berörda tjänstemän att agera i enlighet med givna instruktioner bedöms som en kritisk faktor som bör prioriteras. Vår sammanfattande bedömning är att de allmänna handlingar som passerar registraturet (och upphandlingsenheten) hanteras på ett tillfredsställande sätt Avtalshantering Bolaget anlitar konsulter, entreprenörer och leverantörer för betydande delar av verksamheten. Enligt stadens upphandlingspolicy är det viktigt att staden uppfattas som en god avtalspart och beställare. Syftet med granskningen är att bedöma hur väl bolaget följer upp ingångna avtal.

7 STADSREVISIONEN 4(8) Iakttagelser Bolagets upphandlingsverksamhet är centraliserad. Samtliga upphandlingar genomförs av bolagets upphandlingsavdelning på uppdrag av och i samråd med verksamhetsansvariga. Upphandlingsavdelningen ansvarar för att samtliga avtal, ramavtal och upphandlade avtalsparter registreras i bolagets beställningssystem som samtliga berörda handläggare har tillgång till. Projektavtalen registreras inte i beställningssystemet. Däremot är samtliga avtal registrerade i bolagets diariehanteringssystem och arkiveras i separata arkiv. I bolagets upphandlingspolicy framgår bl a att chef för respektive avdelning och region ansvarar för beställning mot ramavtal och direktupphandling sker i enlighet med upprättade riktlinjer, anvisningar och mallar, samt SISABs attestinstruktioner. Ramavtalen för olika områden är upphandlade med en fördelningsnyckel, som innebär att en procentuell uppdelning fastställs för hur avropen ska fördelas mellan avtalsparterna. T ex när det gäller ramavtalet för elinstallation är en avtalspart garanterad 45 procent av total verklig volym, övriga avtalsparter i ramavtalet är garanterade 35 respektive 20 procent. Upphandlingsavdelningen bevakar hur avropen fördelas mellan respektive avtalspart så att rätt volym enligt avtalen avropas. För att kunna hantera en faktura från en leverantör måste denna vara registrerad i beställningssystemet, vilket innebär att det inte går att beställa från en leverantör som inte bolaget har avtal med. Upphandlingsavdelningen bevakar avtalens giltigheter. Kontakt tas i god tid med berörd avdelning med förfrågan om vilka avtal som ska sägas upp, förlängas eller om ny upphandling ska genomföras. Upphandlingsavdelningen ansvarar också för att löpande seriositetskontroller av de företag som SISAB har ramavtal med genomförs. När det gäller anlitande av underleverantör framgår av bolagets Administrativa föreskrifter för ramavtal att det är avtalsparten som har det fulla ansvaret för att i händelse att de anlitar en underleverantör, samt ska tillse att deras underleverantör också följer vad som gäller mellan SISAB och avtalsparten. SISAB gör normalt inte någon kontroll av underleverantör, förutom när avtalsparten anmäler till SISAB att de har för avsikt att anlita en underleverantör och när så sker ska de ange vilken. Då kan SISAB begära av sin avtalspart att de genomför och redovisar en seriositetskontroll innan SISAB godkänner deras underleverantör. Revisionskontoret har genomfört en stickprovskontroll av vissa bolag med höga belopp bokförda i leverantörsreskontran. Avtal för samtliga dessa bolag har återfunnits i bolagets avtalsregister samt i diariet.

8 STADSREVISIONEN 5(8) Revisionskontorets bedömning och kommentarer Enligt revisionskontorets bedömning har bolaget ändamålsenliga rutiner och god kontroll över sina leverantörsavtal vad gäller registrering, bevakning, förnyelse, uppsägning mm Hållbar energianvändning Revisionskontoret har granskat hur några av stadens byggnadsförvaltande nämnder och styrelser arbetar med energieffektivisering (revisionsrapport 2, oktober 2010). SISAB har ingått i granskningen. Revisionskontorets bedömning och kommentarer I rapporten gjordes den sammanfattande bedömningen att SISAB har en tillfredsställande styrning och kontroll av arbetet med energieffektivisering. Bolaget bedömdes arbeta på ett systematiskt sätt med styrning och uppföljning av sitt energieffektiviseringsarbete. Revisionsrapporten behandlades av bolagets styrelse Basgranskning Bolagets arbete med internkontroll Styrelsen antog en internkontrollplan för år 2010 som till stora delar överensstämmer med internkontrollplanen för år Planen bygger på en riskanalys av bolagets omvärlds-, process- och beslutsrisker. Rapportering till styrelsen av internkontrollarbetet för 2009 gjordes på sammanträde i mars Här framgick att internkontrollplanen i huvudsak har följts.

9 STADSREVISIONEN 6(8) Revisionskontorets bedömning och kommentarer Bolaget har arbetat enligt fastställd policy och plan för De kontroller som tagits upp i planen har i stort sett genomförts, avrapportering till styrelsen kommer att göras under våren Bolagets ekonomiska prognoser Revisionskontoret har granskat tertialrapporter och bokslut med inriktning på bolagets prognoser och resultat efter finansnetto. Av nedanstående tabeller framgår bl a kommunfullmäktiges och koncernstyrelsens krav på resultat enligt budget 2010 och bolagets prognoser över resultat och investeringar. SISAB har fått ett minskat resultatkrav på 80 mnkr med anledning av ärendet Stimulans för Stockholm. Resultat efter finansnetto, mnkr Kf:s budget Bolagets budget Prognos T1 Prognos T2 Bokslut Tertialrapport 1 och 2 Resultatet efter finansnetto exklusive realisationsvinster beräknas till -80 mnkr efter prognosen i tertialrapport 1 och till -90 mnkr efter prognosen i tertialrapport 2. Resultatet efter realisationsvinster/förluster beräknas till -74 mnkr respektive -84 mnkr. Intäkts- och kostnadsutvecklingen analyseras och förklaras i tertialrapporterna. Bokslut Enligt VD-kommentaren till bokslutet uppgår resultatet efter finansnetto exklusive realisationsvinst till -97 mnkr, vilket ska jämföras med det fastställda resultatkravet om -80 mnkr. Om man tar hänsyn till realisationsvinsten uppgår årets resultat till -87 mnkr. Avvikelsen beror främst på höga kostnader för uppvärmning och snöröjning. Investeringar, mnkr Bolagets Prognos Prognos Bokslut budget T1 T

10 STADSREVISIONEN 7(8) Tertialrapport 1 och 2 I prognos 1 beräknas investeringarna uppgå till 522 mnkr och i prognos 2 till 527 mnkr. Avvikelserna mot budget beror främst på stoppade/förskjutna projekt. Bokslut Av VD-kommentaren framgår att investeringarna uppgår till 459 mnkr, vilket är en minskning i förhållande till budget med 223 mnkr. Av analysen framgår att avvikelsen beror på stoppade och förskjutna projekt. Revisionskontorets bedömning och kommentarer Enligt revisionskontorets bedömning är bolagets prognossäkerhet tillfredsställande. Fullmäktiges resultatkrav har inte helt uppnåtts. Nöjaktiga förklaringar till detta redovisas. Beträffande investeringarna finns en stor avvikelse mellan bokslut och prognos 2. Detta förklaras med stoppade/förskjutna projekt Uppföljning av ägarnas direktiv och uppdrag Enligt kommunfullmäktiges och koncernstyrelsens budget för år 2010 ska bolagsstyrelsen arbeta med ett antal bolagsspecifika ägardirektiv: Bolaget ska arbeta kontinuerligt med åtgärder för en tryggare miljö i och omkring förskolan och skolan. Prioriteringen av förebyggande åtgärder mot klotter och annan skadegörelse ska fortsätta. Bolaget ska tillsammans med stadsdelsnämnderna och utbildningsnämnden verka för kostnadseffektiva lösningar Bolaget ska arbeta med utveckling och förvaltning av förskole- och skollokaler Bolaget ska arbeta kontinuerligt med åtgärder som bidrar till energieffektivisering. Bolaget ska i samarbete med utbildningsnämnden genomföra nödvändiga åtgärder så att utbildningsnämndens krav på minskade energikostnader uppnås Bolaget ska fortsätta arbetet med att minska administrativa och indirekta produktionskostnader

11 STADSREVISIONEN 8(8) Revisionskontorets bedömning och kommentar Enligt revisionskontorets sammanfattande bedömning arbetar bolaget aktivt med kommunfullmäktiges och koncernstyrelsens mål och ägardirektiv. Lars-Erik Örsing Bitr stadsrevisor Stefan Rydberg Certifierad kommunal revisor

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 08 Februari 2011 DNR 368-11/2011 Granskningspromemoria 2010 STOCKHOLMS STADS PARKERINGS AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 11 Februari 2011 DNR 372-14/2011 Granskningspromemoria 2010 STOCKHOLMS STADSTEATER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 12 Februari 2013 DNR 375-15/2013 Granskningspromemoria 2012 STOCKHOLM GLOBE ARENA FASTIGHETER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 09 Februari 2011 DNR 369-12/2011 Granskningspromemoria 2010 STOCKHOLM VATTEN AB (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 12 Februari 2008 DNR 375-13/2008 Granskningspromemoria 2007 STOCKHOLM GLOBE ARENA FASTIGHETER AB (KONCERN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholms Stadsteater AB

Granskningspromemoria. Stockholms Stadsteater AB Granskningspromemoria 2018 Stockholms Stadsteater AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 11, 2019 Dnr: 3.1.4-11/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria. S:t Erik Markutveckling AB

Granskningspromemoria. S:t Erik Markutveckling AB Granskningspromemoria 2017 S:t Erik Markutveckling AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 17, 2018 Dnr: 3.1-2-18/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 12 Februari 2011 DNR 375-15/2011 Granskningspromemoria 2010 STOCKHOLM GLOBE ARENA FASTIGHETER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2008

Granskningspromemoria 2008 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 12 Februari 2009 DNR 375-15/2009 Granskningspromemoria 2008 STOCKHOLM GLOBE ARENA FASTIGHETER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningsprome moria 2018 Stockholms Stads Parkerings AB

Granskningsprome moria 2018 Stockholms Stads Parkerings AB Granskningsprome moria 2018 Stockholms Stads Parkerings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 8, 2019 Dnr: 3.1.4-8/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Stockholm Globe Arena Fastigheter AB

Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Granskningspromemoria 2013 Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 12, 2014 Dnr 3.1.2-13/2014 2014-02-06 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 11 Februari 2008 DNR 372-12/2008 Granskningspromemoria 2007 STOCKHOLMS STADSTEATER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 7 Februari 2008 DNR 367-08/2008 Granskningspromemoria 2007 SISAB (SKOLFASTIGHETER I STOCKHOLM AB) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 17 Februari 2013 DNR 365-20/2013 Granskningspromemoria 2012 S:t Erik Markutveckling AB (Koncern) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 10 Februari 2013 DNR 370-13/2013 Granskningspromemoria 2012 STOCKHOLMS HAMN AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

S:t Erik Livförsäkrings AB

S:t Erik Livförsäkrings AB Granskningspromemoria 2014 S:t Erik Livförsäkrings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 15, 2015 Dnr 3.1.2-16/2015 2015-02-04 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 9 Februari 2008 DNR 369-10/08 Granskningspromemoria 2007 STOCKHOLM VATTEN AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 08 Februari 2010 DNR 368-10/2010 Granskningspromemoria 2009 STOCKHOLMS STADS PARKERINGS AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2008

Granskningspromemoria 2008 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 07 Februari 2009 DNR 367-10/09 Granskningspromemoria 2008 SKOLFASTIGHETER I STOCKHOLM AB (SISAB) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2013

Granskningspromemoria 2013 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 1 Februari 2013 DNR 360-4/2013 Granskningspromemoria 2013 Stockholm Stadshus AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

AB Stokab (koncern) Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 6, Dnr /

AB Stokab (koncern) Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 6, Dnr / Granskningspromemoria 2014 AB Stokab (koncern) Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 6, 2015 Dnr 3.1.2-7/2015 2015-02-04 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 2 Februari 2013 DNR 361-5/2013 Granskningspromemoria 2012 AB FAMILJEBOSTÄDER (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 01 Mars 2012 DNR 360-03/2012 Granskningspromemoria 2011 Stockholms Stadshus AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Bostadsförmedlingen. Stockholm AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 14, 2015. Dnr 3.1.2-15/2015 2015-02-04

Bostadsförmedlingen. Stockholm AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 14, 2015. Dnr 3.1.2-15/2015 2015-02-04 Granskningspromemoria 2014 Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 14, 2015 Dnr 3.1.2-15/2015 2015-02-04 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Bostadsförmedlingen. Stockholm AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 14, Dnr /

Bostadsförmedlingen. Stockholm AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 14, Dnr / Granskningspromemoria 2015 Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 14, 2016 Dnr 3.1.2-16/2016 2016-02-02 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 8 Februari 2008 DNR 368-09/2008 Granskningspromemoria 2007 STOCKHOLMS STADS PARKERINGS AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholm Globe Arena Fastigheter AB

Granskningspromemoria. Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Granskningspromemoria 2018 Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 12, 2019 Dnr: 3.1.4-12/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 14 Februari 2013 DNR 377-17/2013 Granskningspromemoria 2012 Stockholms Stads Bostadsförmedling AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

S:t Erik Försäkrings AB

S:t Erik Försäkrings AB Granskningspromemoria 2013 S:t Erik Försäkrings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 16, 2014 Dnr 3.1.2-17/2014 2014-02-05 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 6 Februari 2011 DNR 366-09/2011 Granskningspromemoria 2010 AB STOKAB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet

Läs mer

Stockholms Stadsteater AB

Stockholms Stadsteater AB Granskningspromemoria 2015 Stockholms Stadsteater AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 11, 2015 Dnr 3.1.2-13/2016 2016-02-02 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 10 Februari 2008 DNR 370-11/2008 Granskningspromemoria 2007 STOCKHOLMS HAMN AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 13 Februari 2011 DNR 376-16/2010 Granskningspromemoria 2010 STOCKHOLM BUSINESS REGION AB (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

S:t Erik Livförsäkrings AB

S:t Erik Livförsäkrings AB Granskningspromemoria 2015 S:t Erik Livförsäkrings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 15, 2016 Dnr 3.1.2-17/2016 2016-02-02 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Stockholm Globe Arena Fastigheter AB

Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Granskningspromemoria 2014 Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 12, 2015 Dnr 3.1.2-13/2015 2015-02-06 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2008

Granskningspromemoria 2008 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 09 Februari 2009 DNR 369-12/09 Granskningspromemoria 2008 STOCKHOLM VATTEN AB (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 3 Februari 2013 DNR 362-6/2013 Granskningspromemoria 2012 AB STOCKHOLMSHEM (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria. Bostadsförmedlingen i Stockholm AB

Granskningspromemoria. Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Granskningspromemoria 2018 Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 14, 2019 Dnr: 3.1.4 14/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 2 Februari 2011 DNR 361-05/2011 Granskningspromemoria 2010 AB FAMILJEBOSTÄDER (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2008

Granskningspromemoria 2008 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 10 Februari 2009 DNR 370-13/2009 Granskningspromemoria 2008 STOCKHOLMS HAMN AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria. AB Stokab

Granskningspromemoria. AB Stokab Granskningspromemoria 2017 AB Stokab Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 6, 2018 Dnr: 3.1.2-6/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet som

Läs mer

Stockholm Stadshus AB

Stockholm Stadshus AB Granskningspromemoria 2016 Stockholm Stadshus AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 1, 2017 Dnr 3.1.2-2/2017 2017-02-21 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 3 Februari 2011 DNR 362-06/2011 Granskningspromemoria 2010 AB STOCKHOLMSHEM (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

S:t Erik Försäkrings AB

S:t Erik Försäkrings AB Granskningspromemoria 2014 S:t Erik Försäkrings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 16, 2015 Dnr 3.1.2-17/2015 2015-02-04 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholm Hamn AB

Granskningspromemoria. Stockholm Hamn AB Granskningspromemoria 2018 Stockholm Hamn AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 10, 2019 Dnr: 3.1.4-10/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 10 Februari 2010 DNR 370-12/2010 Granskningspromemoria 2009 STOCKHOLMS HAMN AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

AB Svenska Bostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 4, 2015. Dnr 3.1.2-5/2015 2015-02-06

AB Svenska Bostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 4, 2015. Dnr 3.1.2-5/2015 2015-02-06 Granskningspromemoria 2014 AB Svenska Bostäder Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 4, 2015 Dnr 3.1.2-5/2015 2015-02-06 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 14 Februari 2012 DNR 377-17/2012 Granskningspromemoria 2011 Stockholms Stads Bostadsförmedling AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 12 Februari 2012 DNR 375-15/2012 Granskningspromemoria 2011 KONCERNEN STOCKHOLM GLOBE ARENA FASTIGHETER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Stockholm Stadshus AB

Stockholm Stadshus AB Granskningspromemoria 2013 Stockholm Stadshus AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 1, 2014 Dnr 3.1.2-2/2014 2014-02-18 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Stockholm Business Region AB (Koncern)

Stockholm Business Region AB (Koncern) Granskningspromemoria 2013 Stockholm Business Region AB (Koncern) Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 13, 2014 Dnr 3.1.2-14/2014 2014-02-06 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 4 Februari 2012 DNR 363-06/2012 Granskningspromemoria 2011 AB SVENSKA BOSTÄDER (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 4 Februari 2013 DNR 363-7/2013 Granskningspromemoria 2012 AB SVENSKA BOSTÄDER (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 01 MARS 2011 DNR 360-04/2011 Granskningspromemoria 2010 STOCKHOLMS STADSHUS AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria. S:t Erik Markutveckling AB

Granskningspromemoria. S:t Erik Markutveckling AB Granskningspromemoria 2018 S:t Erik Markutveckling AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 17, 2019 Dnr: 3.1.4-17/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 13 Februari 2008 DNR 376-14/2008 Granskningspromemoria 2007 STOCKHOLM BUSINESS REGION AB (KONCERN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 13 Februari 2012 DNR 376-16/2012 Granskningspromemoria 2011 KONCERNEN STOCKHOLM BUSINESS REGION AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Stockholms Stadsteater AB

Stockholms Stadsteater AB Granskningspromemoria 2016 Stockholms Stadsteater AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 11, 2017 Dnr 3.1.2-12/2017 2017-02-02 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

S:t Erik Livförsäkrings AB

S:t Erik Livförsäkrings AB Granskningspromemoria 2013 S:t Erik Livförsäkrings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 15, 2014 Dnr 3.1.2-16/2014 2014-02-05 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholm Business Region AB

Granskningspromemoria. Stockholm Business Region AB Granskningspromemoria 2017 Stockholm Business Region AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 13 Dnr: 3.1.2-14/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

AB Stokab. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 6, Dnr /

AB Stokab. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 6, Dnr / Granskningspromemoria 2016 AB Stokab Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 6, 2017 Dnr 3.1.2-7/2017 2017-02-06 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet

Läs mer

Bostadsförmedlingen. Stockholm AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr Dnr /

Bostadsförmedlingen. Stockholm AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr Dnr / Granskningspromemoria 2013 Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 14 2014 Dnr 3.1.2-15/2014 2014-02-07 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2008

Granskningspromemoria 2008 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 3 Februari 2009 DNR 362-06/2009 Granskningspromemoria 2008 AB STOCKHOLMSHEM Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 10 Februari 2011 DNR 370-13/2011 Granskningspromemoria 2010 STOCKHOLMS HAMN AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

AB Svenska Bostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 4, Dnr /

AB Svenska Bostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 4, Dnr / Granskningspromemoria 2013 AB Svenska Bostäder Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 4, 2014 Dnr 3.1.2-5/2014 2014-02-07 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

AB Familjebostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 2, Dnr /

AB Familjebostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 2, Dnr / Granskningspromemoria 2013 AB Familjebostäder Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 2, 2014 Dnr 3.1.2-3/2014 2014-02-07 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 10 Februari 2012 DNR 370-13/2012 Granskningspromemoria 2011 Stockholms Hamn AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholms Stadshus AB

Granskningspromemoria. Stockholms Stadshus AB Granskningspromemoria 2017 Stockholms Stadshus AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 1, 2018 Dnr: 3.1-2-1/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 02 Februari 2010 DNR 361-04/2010 Granskningspromemoria 2009 AB FAMILJEBOSTÄDER (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 3 Februari 2008 DNR 362-04/2008 Granskningspromemoria 2007 AB STOCKHOLMSHEM (KONCERN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 4 Februari 2011 DNR 363-07/2011 Granskningspromemoria 2010 AB SVENSKA BOSTÄDER KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria. Bostadsförmedlingen i Stockholm AB

Granskningspromemoria. Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Granskningspromemoria 2017 Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 14, 2018 Dnr: 3.1-2-15/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2018 AB Familjebostäder

Granskningspromemoria 2018 AB Familjebostäder Granskningspromemoria 2018 AB Familjebostäder Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 2, 2019 Dnr: 3.1.4-2/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 12 Februari 2010 DNR 375-14/2010 Granskningspromemoria 2009 STOCKHOLM GLOBE ARENA FASTIGHETER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 08 Februari 2012 DNR 368-11/2012 Granskningspromemoria 2011 STOCKHOLM STADS PARKERINGS AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 2 Februari 2012 DNR 361-04/2012 Granskningspromemoria 2011 AB FAMILJEBOSTÄDER (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Stockholms stads parkerings AB

Stockholms stads parkerings AB Granskningspromemoria 2016 Stockholms stads parkerings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 8, 2017 Dnr 3.1.2-9/2017 2017-02-02 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Granskningspromemoria. Micasa Fastigheter i Stockholm AB

Granskningspromemoria. Micasa Fastigheter i Stockholm AB Granskningspromemoria 2017 Micasa Fastigheter i Stockholm AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 5, 2018 Dnr: 3.1.2-5/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 03 Februari 2010 DNR 362-05/2010 Granskningspromemoria 2009 AB STOCKHOLMSHEM (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 11 Februari 2012 DNR 372-14/2012 Granskningspromemoria 2011 STOCKHOLMS STADSTEATER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 7 Februari 2012 DNR 367-10/2012 Granskningspromemoria 2011 Skolfastigheter i Stockholm AB (SISAB) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Stockholms Hamn AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 10, 2015. Dnr 3.1.2-11/2015. Datum 2015-02-05

Stockholms Hamn AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 10, 2015. Dnr 3.1.2-11/2015. Datum 2015-02-05 Granskningspromemoria 2014 Stockholms Hamn AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 10, 2015 Dnr 3.1.2-11/2015 Datum 2015-02-05 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 09 Februari 2010 DNR 369-11/2010 Granskningspromemoria 2009 STOCKHOLM VATTEN AB (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Skolfastigheter i Stockholm AB

Skolfastigheter i Stockholm AB Granskningspromemoria 2013 Skolfastigheter i Stockholm AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 7, 2014 Dnr 3.1.2-8/2014 2014-02-04 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Stockholms Hamn AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 10, Dnr /2014. Datum

Stockholms Hamn AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 10, Dnr /2014. Datum Granskningspromemoria 2013 Stockholms Hamn AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 10, 2014 Dnr 3.1.2-11/2014 Datum 2014-02-07 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 11 Februari 2013 DNR 372-14/2013 Granskningspromemoria 2012 STOCKHOLMS STADSTEATER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 13 Februari 2013 DNR 376-16/2013 Granskningspromemoria 2012 Stockholm Business Region AB (koncern) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria. AB Familjebostäder

Granskningspromemoria. AB Familjebostäder Granskningspromemoria 2017 AB Familjebostäder Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 2 Dnr: 3.1.2-2/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet

Läs mer

AB Stockholmshem. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 3, Dnr /

AB Stockholmshem. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 3, Dnr / Granskningspromemoria 2015 AB Stockholmshem Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 3, 2016 Dnr 3.1.2-5/2015 2016-02-03 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

AB Svenska Bostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 4, Dnr /

AB Svenska Bostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 4, Dnr / Granskningspromemoria 2016 AB Svenska Bostäder Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 4, 2017 Dnr 3.1.2-5/2017 2017-02-03 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholmshem

Granskningspromemoria. Stockholmshem Granskningspromemoria 2018 AB Stockholmshem Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 3, 2019 Dnr: 3.1.4-3/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 01 Mars 2010 DNR 360-03/2010 Granskningspromemoria 2009 STOCKHOLMS STADSHUS AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

AB Stockholmshem. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 3, Dnr /

AB Stockholmshem. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 3, Dnr / Granskningspromemoria 2013 AB Stockholmshem Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 3, 2014 Dnr 3.1.2-4/2014 2014-02-06 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 01 Mars 2008 DNR 360-02/2008 Granskningspromemoria 2007 STOCKHOLMS STADSHUS AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholm Vatten och Avfall AB

Granskningspromemoria. Stockholm Vatten och Avfall AB Granskningspromemoria 2017 Stockholm Vatten och Avfall AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 9, 2018 Dnr: 3.1-2-9/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Stockholm Vatten och Avfall AB

Stockholm Vatten och Avfall AB Granskningspromemoria 2016 Stockholm Vatten och Avfall AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 9, 2017 Dnr 3.1.2-10/2017 2017-02-06 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholms Stads Parkering AB

Granskningspromemoria. Stockholms Stads Parkering AB Granskningspromemoria 2017 Stockholms Stads Parkering AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 8 Dnr: 3.1.2-8/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Micasa Fastigheter i Stockholm AB

Micasa Fastigheter i Stockholm AB Granskningspromemoria 2015 Micasa Fastigheter i Stockholm AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 5, 2015 Dnr 3.1.2-7/2016 2016-02-03 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 11 Februari 2010 DNR 372-13/2010 Granskningspromemoria 2009 STOCKHOLMS STADSTEATER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Årsrapport 2014 Kulturnämnden avseende stadsarkivet

Årsrapport 2014 Kulturnämnden avseende stadsarkivet Årsrapport 2014 Kulturnämnden avseende stadsarkivet Rapport från Stadsrevisionen Nr 23, 2015 Dnr 3.1.2-65/2015 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet

Läs mer