Upplev en storartad förvandling av ditt hår

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Upplev en storartad förvandling av ditt hår"

Transkript

1

2 Upplev en storartad förvandling av ditt hår Sedan 1964, har Kérastase varit först med skräddarsydda behandlingar, specifika produktfamiljer och banbrtyande teknologier designade för att skapa skönhet för håret.

3 ELIXIR ULTIME Välgörande oljor för alla hår typer för ett vackert hår

4 TEXTURERA V Å R D A R E N A ELIXIR ULTIME SERIE & SKÖNHETSRUTINER ALLA HÅRTYPER ALLA TJOCKA TORRA HÅR 1 BAIN ELIXIR ULTIME BAIN RICHE 2 FONDANT ELIXIR ULTIME MASQUE ELIXIR ULTIME FÖR TJOCKA TORRA HÅR ALLA HÅRTYPER FÄRGBEHANDLADE HÅR TUNNA FINA HÅR 3 SERUM SOLIDE ORIGINAL BEAUTYFING OIL ELIXIR ULTIME CRÈME FINE ELIXIR ULTIME ELIXIR ULTIME IMPERIAL TEA VOLUME BEAUTYFING OIL MIST ELIXIR ULTIME

5 Bain Elixir Ultime HÅRBAD Välgörande renade hårbad med oljor Alla hårtyper. Håret får en silkig känsla med en vacker lyster samtidigt som det blir luftigt och lätt. Renar varsamt samtidigt som håret blir mjukt, vårdar på djupet och får en viktlös känsla. OLÉO-COMPLEXE Arganolja: Reparerande, vitaliserande och närande. Majsolja: Uppmjukande olja som är rik på antioxidanter. Kameliaolja: Mjukgör håret och ger en strålande glans. Pracaxiolja: Glansgivande, närande och utredande. E L I X I R U LT I M E Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

6 HÅRBAD Bain Riche Berikande hårbad med förskönande oljor För tjockt torrt hår. Välgörande för alla typer av tjocka torra hår. Det tjocka håret får näring och en omedelbar lyster med en viktlös och rik känsla. OLÉO-RICHE En skräddasydd kombination av 2 dyrbara och närande oljor Koriander och kokosnötsolja är berikade med Sheasmör som tränger igenom håret på djupet med näring och förser det med en omedelbar lyster. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant. E L I X I R U LT I M E

7 VÅRD E L I X I R U LT I M E Fondant Elixir Ultime Förskönande balsam med oljor Alla hårtyper. Den gör håret: Lätt att reda ut: Omedelbar utredningseffekt. Mjukt: Håret får näring och en silkeslen känsla. Skimrande: Håret får en strålande glans. OLÉO-COMPLEXE Arganolja: Reparerande, vitaliserande och närande. Majsolja: Uppmjukande olja som är rik på antioxidanter. Kameliaolja: Mjukgör håret och ger en strålande glans. Pracaxiolja: Glansgivande, närande och utredande. HUR ANVÄND DEN? Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Låt verka 1 till 2 minuter och skölj därefter noggrant.

8 VÅRD E L I X I R U LT I M E Masque Elixir Ultime Förskönande inpackning med oljor Alla hårtyper. Håret får fyllighet, näring, mjukhet och en strålande glans. OLÉO-COMPLEXE Arganolja: Reparerande, vitaliserande och närande. Majsolja: Uppmjukande olja som är rik på antioxidanter. Kameliaolja: Mjukgör håret och ger en strålande glans. Pracaxiolja: Glansgivande, närande och utredande. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

9 TEXTURERA E L I X I R U LT I M E Elixir Ultime Original: förskönade olja för alla hårtyper Alla hårtyper. För skydd, näring och en strålande glans. Gör håret 71% blankare jämfört med ett naturligt hår Skyddar håret mot värme upp till 230 C Ökar hårets motståndskraft för avbrytningar Reducerar avbrutan toppar Ger näring till håret Förenklar formbarheten Ger en 24-timmars antifuktskydd OLÉO-COMPLEXE Arganolja: Reparerande, vitaliserande och närande. Majsolja: Uppmjukande olja som är rik på antioxidanter. Kameliaolja: Mjukgör håret och ger en strålande glans. Pracaxiolja: Glansgivande, närande och utredande. Applicera 1 till 2 pumptryck på fuktigt eller torrt hår. Börja på längderna och arbeta ut produkten i topparna. Leave-in.

10 TEXTURERA E L I X I R U LT I M E Elixir Ultime Förskönade olja för en hållbar och vacker färg Alla hårtyper med färgbehandlat hår för reparation och hållbarhet för upprepade färgbehandlingar. Det färgade håret får en vacker lyster, hållbart skydd och näring. Håret blir mjukt, vackert och får en strålande glans. OLÉO-COMPLEXE + IMPERIAL TEA Arganolja: Reparerande, vitaliserande och närande. Majsolja: Uppmjukande olja som är rik på antioxidanter. Kameliaolja: Mjukgör håret och ger en strålande glans. Pracaxiolja: Glansgivande, närande och utredande. Extrakt från vitt te: Ger hållbarhet till färgat hår, Applicera 1 till 2 pumptryck på fuktigt eller torrt hår. Börja på längderna och arbeta ut produkten i topparna. Leave-in.

11 TEXTURERA E L I X I R U LT I M E Elixir Ultime Volymgivande förskönade oljespray för tunt fint hår För tunt fint hår för volym och fyllighet samtidigt som håret får näring och en vacker lyster. Håret blir fylligare, får volym samtidigt som det får en skimrande glans. Det känns luftigt med en underbar mjukhet. OLÉO-COMPLEXE + INTRACYLANE Arganolja: Reparerande, vitaliserande och närande. Majsolja: Uppmjukande olja som är rik på antioxidanter. Kameliaolja: Mjukgör håret och ger en strålande glans. Pracaxiolja: Glansgivande, närande och utredande. Intra-Cylane: Ger volym, expansion och fyllighet till håret Skaka flaskan väl så det blandas väl. Spraya i fuktigt eller torrt hår. Leave-in.

12 TEXTURERA E L I X I R U LT I M E Crème Fine Elixir Ultime Förskönade oljecreme Alla hårtyper. Håret återfuktas och repareras utan att tyngas ned och får en naturlig glans samt ett effektivt skydd. Håret känns lätt och luftigt. Olja från vita blommor: Djupt återfuktande och reparerande. Håret blir mjukt och luftigt i känslan. Granatäppleextrakt: För extra skydd och glans. UV filter: Reducerar nedbrytning av håret. Applicera en liten mängd produkt i handen. Massera in produkten i längder och toppar för att få en optimal mjukhet och naturlig glans. Leave-in.

13 TEXTURERA E L I X I R U LT I M E Serum Solide Solid serum med förskönande oljor För tjockt torrt hår. Skänker skönhet och näring som skyddar, reparerar och vitaliserar de mest känsliga delarna av håret: toppar, skadade delar, blekta partier och frissighet. OLÉO-COMPLEXE 15 Den högsta koncentrationen av oljor, där produkten är berikad med 15 dyrbara välgörande oljor för en extrem och riktad reparation. Applicera en liten mängd produkt med fingertopparna. Massera in produkten i de känsliga delarna av längder och toppar för att få en optimal mjukhet, näring och en vacker glans. Leave-in.

14 DISCIPLINE För svårformat hår som får mjukhet och vacker rörelse DISCIPLINE FLUIDÉALISTE DISCIPLINE CURL IDÉAL För rakt eller lockigt svårformat hår för mjukhet och rörelse För lockigt svårformat hår för formbarhet och rörelse

15 TEXTURERA VÅRDA RENA DISCIPLINE SERIE & SKÖNHETSRUTINER FÖR RAKT ELLER LOCKIGT SVÅRFORMAT HÅR FÖR MJUKHET OCH RÖRELSE FÖR LOCKIGT SVÅRFORMAT HÅR FÖR FORM OCH RÖRELSE 1 BAIN FLUIDEALISTE BAIN FLUIDEALISTE UTAN SULFATTENSIDER CLEANSING CONDITIONER CURLIDÉAL 2 FONDANT FLUIDEALISTE MASKERATINE MASQUE CURL IDÉAL 3 SPRAY FLUIDISSIME KERATINE THERMIQUE OLÉO- CURL MOUSSE CURLIDÉAL

16 HÅRBAD D I S C I P L I N E Bain Fluidealiste Hårbad för disciplin och rörelse Hår som behöver disciplin och som är svårt att forma. Ger håret en viktlös smidighet, disciplin, flytande rörelse och med en mjuk känsla. MORPHO-KERATINE KOMPLEX: Morpho-Uppbyggande ämnen + Ytförseglande Polymerer Återställer hårets jämnhet och klär in hårytan för att ge en lättare formbarhet och skydd mot frissighet. + Mjukgörande ämnen: Gör håret smidigt, mjukt och lätt att reda ut. + Vårdande ämnen: Återställer håret med en naturlig känsla och en viktlös effekt. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

17 HÅRBAD D I S C I P L I N E Bain Fluidealiste Utan sulfattensider Hårbad för disciplin och rörelse Hår som behöver disciplin och som är svårt att forma. Passar/Lämplig för mycket känsligt och kemiskt behandlat hår. Ger håret en viktlös smidighet, disciplin, flytande rörelse och med en mjuk känsla. MORPHO-KERATINE KOMPLEX: Morpho-Uppbyggande ämnen + Ytförseglande Polymerer Återställer hårets jämnhet och klär in hårytan för att ge en lättare formbarhet och skydd mot frissighet. + Mjukgörande ämnen: Gör håret smidigt, mjukt och lätt att reda ut. + Vårdande ämnen: Återställer håret med en naturlig känsla och en viktlös effekt. + Utan Sulfattensider Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

18 VÅRD D I S C I P L I N E Fondant Fluidealiste Vård för disiplin och rörelse Hår som behöver disciplin och som är svårt att forma. Ger hårets yta en viktlös smidighet, disciplin, flytande rörelse och med en mjuk känsla. Kraftfullt antifriss skydd och underlättar formbarhet vid föning. MORPHO-KERATINE KOMPLEX: Morpho-Uppbyggande ämnen + Ytförseglande Polymerer Återställer hårets jämnhet och klär in hårytan för att ge en lättare formbarhet och skydd mot frissighet. + Mjukgörande ämnen: Håret får en extrem mjukhet. + Lipider: Sammansättning av kosmetiska lipider som ger en andra hud och antifriss skydd till håret. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera in i längder och toppar. Låt verka 2 till 3 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

19 VÅRD D I S C I P L I N E Maskeratine Intensiv vård för disiplin och rörelse Hår som behöver disciplin och som är svårt att forma. Håret får en intensiv mjukhet, en omedelbar smidighet samtidigt som håret blir viktlöst med en flytande rörelse. Kraftfullt antifriss skydd och underlättar formbarhet vid föning. MORPHO-KERATINE COMPLEX: Morpho-Uppbyggande ämnen + Ytförseglande Polymerer Återställer hårets jämnhet och klär in hårytan för att ge en lättare formbarhet och skydd mot frissighet. + Mjukgörande ämnen: Håret får en extrem mjukhet. + Lipider: Sammansättning av kosmetiska lipider som ger en andra hud och antifriss skydd till håret. + Antifriss skydd: För optimerad antifriss verkan och förenklad föning. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

20 TEXTURERA D I S C I P L I N E Spray Fluidissime Vårdande leave-in för disiplin och rörelse Hår som behöver disciplin och som är svårt att forma. Håret skyddas från fukt och frissighet upp till 72 timmar. Ger en snabbare föning och skyddar mot värme. Håret får en omedelbar mjukhet, glans och en viktlös känsla. MORPHO-KERATINE COMPLEX: Morpho-Uppbyggande ämnen + Ytförseglande Polymerer Återställer hårets jämnhet och klär in hårytan för att ge en lättare formbarhet och skydd mot frissighet. + Mjukgörande ämnen: Håret får en extrem mjukhet. + Glansförstärkare : Ger glans till håret. + Xylose: Värmeskyddande egenskaper speciellt utvecklat för att användas med värme. Appliceras på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Styla håret som vanligt. Leave-in.

21 TEXTURERA D I S C I P L I N E Keratine Thermique Vårdande och värmeskyddande leave-in för disiplin och rörelse Hår som behöver disciplin och som är svårt att forma. Ger en omedelbar smidighet och mjukhet. Skyddar mot fukt, frissighet och värme. Vid föning förkortas tiden och håret blir lättare att forma. MORPHO-KERATINE COMPLEX: Morpho-Uppbyggande ämnen + Ytförseglande Polymerer Återställer hårets jämnhet och klär in hårytan för att ge en lättare formbarhet och skydd mot frissighet. + Ceramide 1.000: Hög koncentration av ceramider. + Xylose: Värmeskyddande egenskaper speciellt utvecklat för att användas med värme. Appliceras på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Styla håret som vanligt. Leave-in.

22 HÅRBAD D I S C I P L I N E Cleansing Conditioner Curlidéal Renande och vårdande hårbad för normalt till tjockt hår med form och rörelse Lockigt, svårformat hår som behöver form och definition. RENAR & VÅRDAR: Renar varsamt och vårdar håret för att uppnå perfekt lockighet med definition. Lågskummande - utan silikon - utan sulfattensider MORPHO-KERATINE KOMPLEX: Pro-Kératin+Elastin: Förstärker vridpunkter, förbättrar elasticitet och mjukgör ytan för en bättre sammanhållning av håret. Lågskummande teknologi: Katjoniska & amfotära tensider: Avlägsnar varsamt orenheter. Vårdande ämnen: Lipidföreningar som ger näring och mjukhet till håret. 1. Applicera hårbadet jämnt på en fuktig hårbotten med cirkelrörelser och försäkra att hela hårbotten är täckt. Emulgera igenom och skölj noggrant 2. Gör en andra schamponering och applicera även ut schampo på längder och toppar. 3. Låt verka i 2-3 minuter. Emulgera igenom och skölj noggrant.

23 HÅRBAD D I S C I P L I N E Cleansing Conditioner Curlidéal Renande och vårdande hårbad för tunt, fint hår med form och rörelse Tunt, fint, lockigt, svårformat hår som behöver form och definition. RENAR & VÅRDAR: Renar varsamt och vårdar håret för att uppnå perfekt lockighet med definition. Lågskummande utan silikon - utan sulfattensider. + MORPHO-KERATINE KOMPLEX: Pro-Kératin+Elastin: Förstärker vridpunkter, förbättrar elasiticieten och mjukgör ytan för en bättre sammanhållning av håret. Lågskummande teknologi: Katjoniska & amfotära tensider: Avlägsnar varsamt orenheter. Vårdande ämnen: Lipidföreningar som ger näring och mjukhet till håret. 1. Applicera Bain Fludealiste utan sulfattensider jämnt på en fuktig hårbotten med cirkelrörelser och försäkra att hela hårbotten är täckt. Emulgera igenom och skölj noggrant. 2. Gör en andra schamponering med Cleansing conditioner Curl-Ideal och applicera även ut schampo på längder och toppar. 3. Låt verka i 2-3 minuter. Emulgera igenom och skölj noggrant.

24 HÅRBAD D I S C I P L I N E Masque Curlidéal Intensiv inpackning för form och rörelse Övervolymiöst, lockigt hår som behöver reducera volym och få kontroll från hårbotten. Reducerar volymen och motverkar frissighet. Håret förstärks och får smidighet. MORPHO-KERATINE KOMPLEX: Pro-Kératin+Elastin: Förstärker vridpunkter, förbättrar elasiticiet och mjukgör ytan för en bättre sammanhållning av håret. Katjoniskt derivat: Mjukgör och ger smidighet till håret. Silikon: Kontrollerar volym och frissighet. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

25 HÅRBAD D I S C I P L I N E Oléo-Curl Creme som ger definition och smidighet för lockiga hår Det ger definition och lugna lockar för ett svårkontrollerat lockigt hår. Formar lockarna och definierar dem utan att det blir stelt. Lockarna blir smidiga och relaxerade med en polerad känsla. Motverkar frissighet MORPHO-KERATINE KOMPLEX: Pro-Kératin+Elastin: Förstärker vridpunkter, förbättrar elasiticiet och mjukgör ytan för en bättre sammanhållning av håret. Xylose: Värmeskyddande egenskaper Speciellt utvecklat för att användas med värme. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Fördela i längder och toppar för att forma relaxerade och definierade lockar. Leave-in.

26 HÅRBAD D I S C I P L I N E Mousse Curl Idéal Mousse som ger definition och elastiska lockar Det ger definition och elastiska lockar för ett svårkontrollerat lockigt hår. Formar lockigheten och definierar utan att det blir stelt. Lockarna blir elastiska och med en naturlig känsla. Motverkar frissighet MORPHO-KERATINE KOMPLEX: Pro-Kératin+Elastin: Förstärker vridpunkter, förbättrar elasiticiet och mjukgör ytan för en bättre sammanhållning av håret. Carraghénane (algextrakt): Naturlig fixeringspolymer som försäkrar elastiska lockar med en vårdad känsla. Glukos: Ger form och definition till lockar. Glycerin: Mjukgör, återfuktar och vårdar håret. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Fördela i längder och toppar för och forma lockar uppåt (krama upp håret). Leave-in.

27 CRISTALLISTE För långt och naturligt hår vill ha lätthet och naturlig lyster i håret.

28 V Å R D A R E N A CRISTALLISTE SERIE & SKÖNHETSRUTINER 1 BAIN CRISTAL FINT HÅR 2 LAIT CRISTAL MASQUE CRISTAL

29 HÅRBAD CRISTALLISTE Bain Cristal För Fint Hår Hårbad för en skimrande glans Långa naturliga hår. Håret vid hårbotten renas och blir lätt, luftigt och får en skimrande glans. LIQUID LIGHT COMPLEX System som lösgör orenheter: Ny generation med högskummande tensider som löser upp och samlar upp orenheter. Polymerer: Fjällskiktet blir jämnt och slätt samt skyddas. Aloe Vera: Är en kraftfull naturlig fuktgivare som ger en naturlig glans till håret. Utan silikon, paraben och färgämnen. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

30 VÅRD CRISTALLISTE Lait Cristal Lätt vård för en skimrande glans Långa naturliga hår. Ger mjukhet, smidighet samt utredningseffekt för ett långt naturligt hår. LIQUID LIGHT COMPLEX Polymerer: Fjällskiktet blir jämnt och slätt samt skyddas. Aloe Vera: Är en kraftfull naturlig fuktgivare som ger en naturlig glans till håret. Utan silikon, paraben och färgämnen. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera in i längder och toppar. Låt verka 2 till 3 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

31 VÅRD CRISTALLISTE Masque Cristal Intensiv vård för en skimrande glans Långa naturliga hår. Mjukgör och ger vård till ett långt naturligt hår. Polymerer : Fjällskiktet blir jämnt och slätt samt skyddas. Aloe Vera: Kraftfull fuktgivare som återställer lipidstrukturen i fjällskiktet. Torr olja: Vårdar håret och som den framhäver håret naturliga rörelser. Candelilla Cera: Kristalliserar sig på hårets yta, ger ett ytskydd mot skador orsakat av föning. Ceramider: Förstärker håret på djupet. Utan silikoner Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

32 NUTRITIVE För normalt till mycket torrt uttorkat hår NUTRITIVE IRISOME NUTRITIVE MAGISTRAL För normal till mycket torrt hår För mycket torrt och uttorkat hår

33 TEXTURERA V Å R D A R E N A NUTRITIVE SERIE & SKÖNHETSRUTINER NORMAL TILL LÄTT TORRT HÅR TORRT HÅR MYCKET TORRT HÅR 1 BAIN SATIN 1 BAIN SATIN 2 BAIN MAGISTRAL 2 LAIT VITAL MASQUINTENSE FINE/THICK HAIR FONDANT MAGISTRAL MASQUE MAGISTRAL 3 NECTAR THERMIQUE CRÈME MAGISTRALE

34 HÅRBAD N U T R I T I VE Bain Satin 1 Lätt närande hårbad för lätt torrt hår Normalt till lätt torrt hår. Renar håret och hårbotten från torra partiklar. Håret får näring med lätthet av Irisome komplexet och blir silkesmjukt. IRISOME KOMPLEX: Glukos: Ger energi och näring till hårroten och håret. Lipider: Skapar en näringsdepå på hårets yta och skyddar det från att torka ut. Proteiner: Ger näring och mjukhet till hårstråets längder och toppar. Iris Rhisome Extrakt: Kraftfulla antioxidanter och aminosyror som skyddar alla hårets delar samtidigt som det förlänger resultatet av näringen. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

35 VÅRD N U T R I T I VE Lait Vital Lätt närande vård för torrt hår Normalt till lätt torrt hår. Håret får perfekt näring från hårbotten ut i längder och toppar. Det får lätthet, mjukhet och en fin lyster. IRISOME KOMPLEX: Glukos: Ger energi och näring till hårroten och håret. Lipider: Skapar en näringsdepå på hårets yta och skyddar det från att torka ut. Proteiner: Ger näring och mjukhet till hårstråets längder och toppar. Iris Rhisome Extrakt: Kraftfulla antioxidanter och aminosyror som skyddar alla hårets delar samtidigt som det förlänger resultatet av näringen. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera in i längder och toppar. Låt verka 2 till 3 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

36 HÅRBAD N U T R I T I VE Bain Satin 2 Närande hårbad för torrt hår Torrt hår. Renar håret och hårbotten från torra partiklar. Håret får näring av Irisome komplexet och blir silkesmjukt. IRISOME KOMPLEX: Glukos: Ger energi och näring till hårroten och håret. Lipider: Skapar en näringsdepå på hårets yta och skyddar det från att torka ut. Proteiner: Ger näring och mjukhet till hårstråets längder och toppar. Iris Rhisome Extrakt: Kraftfulla antioxidanter och aminosyror som skyddar alla hårets delar samtidigt som det förlänger resultatet av näringen. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

37 VÅRD N U T R I T I VE Masquintense fint/tjockt hår Intensivt närande vård för torrt hår Torrt hår. Håret får perfekt näring från hårbotten ut i längder och toppar. Det blir silkesmjukt, får en fin lyster och en sammetskänsla. IRISOME KOMPLEX: Glukos: Ger energi och näring till hårroten och håret. Lipider: Skapar en näringsdepå på hårets yta och skyddar det från att torka ut. Proteiner: Ger näring och mjukhet till hårstråets längder och toppar. Iris Rhisome Extrakt: Kraftfulla antioxidanter och aminosyror som skyddar alla hårets delar samtidigt som det förlänger resultatet av näringen. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

38 TEXTURERA N U T R I T I VE Nectar Thermique Polerande, närande & värmeskyddande creme för torrt hår Alla torra hår. Mjukgör, polerar och ger omedelbar näring till håret. Skyddar håret mot värme upp till 180 C och gör föningen 2x snabbare. IRIS ROYAL KOMPLEX: Royal Jelly extrakt: Ger rik näring till håret. Iris Rhsome Extrakt: Skyddar hela hårstrået med kraftfulla antioxidanter. Linfröolja: Ger en glatt och smidig yta. Polerar och ger glans till håret + Xylose: Värmeskyddande egenskaper Speciellt utvecklat för att användas med värme. Appliceras på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Styla håret som vanligt. Leave-in.

39 HÅRBAD N U T R I T I VE Bain Magistral Intensivt närande hårbad för mycket torrt och uttorkat hår Mycket torrt hår och uttorkat hår. RENANDE: Renar håret och hårbotten från torra partiklar och förbereder för vård. NÄRANDE: Håret får intensiv näring på djupet och blir silkesmjukt, smidigt och fullt av glans. LÄTTFORMAT: Håret blir lättare att reda ut och lättare att forma. IRISOME KOMPLEX 4600 ppm är kombinationen av Gluco-Active med den högsta koncentrationen tillsammans med Iris rhizome extrakt för att få det mest kraftfulla närande komplexet som vi hittills skapat. Gluco-active är en kombination av essentiella näringsämnen,glukos, proteiner och lipider som förser håret med en komplett näring från hårbotten ut i längder och toppar samtidigt som det skyddar håret från att torka ut. Iris rhizome extrakt: Rhizome är en del av Irisblomman som har en kraftigt närande effekt på hårets torra delar. Benjoin resin: är en dyrbar harts som utsöndras ur Benjoin trädet och återskapar sin inre näring till håret. Ceramider: Återuppbygger fjällskiktets cement och bidrar till att håret förstärks. Xylose: Värmeskydd som skyddar håret mot uttorkning och värme. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant med varmt vatten.

40 VÅRD N U T R I T I VE Fondant Magistral Intensiv närande vård för mycket torrt och uttorkat hår Mycket torrt hår. NÄRANDE: Håret får intensiv näring från hårbotten ut i längder och toppar. MJUKHET OCH GLANS: Det får lätthet, mjukhet och en fin lyster. LÄTTFORMAT: Håret blir lättare att reda ut och lättare att forma. IRISOME KOMPLEX 4600 ppm är kombinationen av Gluco-Active med den högsta koncentrationen tillsammans med Iris rhizome extrakt för att få det mest kraftfulla närande komplexet som vi hittills skapat. Gluco-active är en kombination av essentiella näringsämnen,glukos, proteiner och lipider som förser håret med en komplett näring från hårbotten ut i längder och toppar samtidigt som det skyddar håret från att torka ut. Iris rhizome extrakt: Rhizome är en del av Irisblomman som har en kraftigt närande effekt på hårets torra delar. Benjoin resin: är en dyrbar harts som utsöndras ur Benjoin trädet och återskapar sin inre näring till håret. Ceramider: Återuppbygger fjällskiktets cement och bidrar till att håret förstärks. Xylose: Värmeskydd som skyddar håret mot uttorkning och värme. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera in i längder och toppar. Låt verka 2 till 3 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant med varmt vatten.

41 VÅRD N U T R I T I VE Masque Magistral Intensiv närande vård för mycket torrt uttorkat hår Mycket torrt uttorkat hår. NÄRANDE: Håret får intensiv näring från hårbotten ut i längder och toppar. MJUKHET OCH GLANS: Det blir silkesmjukt, får en fin lyster och en sammetskänsla. LÄTTFORMAT: Håret blir lättare att reda ut och lättare att forma. IRISOME KOMPLEX 4600 ppm är kombinationen av Gluco-Active med den högsta koncentrationen tillsammans med Iris rhizome extrakt för att få det mest kraftfulla närande komplexet som vi hittills skapat. Gluco-active är en kombination av essentiella näringsämnen,glukos, proteiner och lipider som förser håret med en komplett näring från hårbotten ut i längder och toppar samtidigt som det skyddar håret från att torka ut. Iris rhizome extrakt: Rhizome är en del av Irisblomman som har en kraftigt närande effekt på hårets torra delar. Benjoin resin: är en dyrbar harts som utsöndras ur Benjoin trädet och återskapar sin inre näring till håret. Ceramider: Återuppbygger fjällskiktets cement och bidrar till att håret förstärks. Xylose: Värmeskydd som skyddar håret mot uttorkning och värme. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant med varmt vatten.

42 VÅRD / TEXTURERA N U T R I T I VE Crème Magistrale Intensiv närande leave-in vård för mycket torrt uttorkat hår Mycket torrt uttorkat hår. NÄRANDE: Håret får intensiv näring med en lättviktig finish. MJUKHET OCH GLANS: Det blir silkesmjukt och får en vacker glans. LÄTTFORMAT: Värmeskydd och håret blir lättare att forma. IRISOME KOMPLEX 4600 ppm är kombinationen av Gluco-Active med den högsta koncentrationen tillsammans med Iris rhizome extrakt för att få det mest kraftfulla närande komplexet som vi hittills skapat. Gluco-active är en kombination av essentiella näringsämnen,glukos, proteiner och lipider som förser håret med en komplett näring från hårbotten ut i längder och toppar samtidigt som det skyddar håret från att torka ut. Iris rhizome extrakt: Rhizome är en del av Irisblomman som har en kraftigt närande effekt på hårets torra delar. Benjoin resin: är en dyrbar harts som utsöndras ur Benjoin trädet och återskapar sin inre näring till håret. Ceramider: Återuppbygger fjällskiktets cement och bidrar till att håret förstärks. Xylose: Värmeskydd som skyddar håret mot uttorkning och värme. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Massera in i längder och toppar. Styla håret som vanligt. Kan appliceras i både fuktigt och torrt hår. Leave-in.

43 RESISTANCE För skadat och överbearbetat hår RESISTANCE FORCE ARCHITECTE RESISTANCE THERAPISTE Erosion 1-2 Erosion 3-4

44 T E XT U R E R A V Å R D A R E N A RESISTANCE SERIE & SKÖNHETSRUTINER FÖRSVAGAT OCH SKADAT HÅR MYCKET SKADAT OCH ÖVERBEARBETAT HÅR 1 BAIN FORCE ARCHITECTE BAIN THÉRAPISTE Tunt, fint hår Tjockt hår 2 CIMENT ANTI-USURE MASQUE FORCE ARCHITECTE SOIN PREMIER THERAPISTE MASQUE THÉRAPISTE 3 CIMENT THERMIQUE SÉRUM THÉRAPISTEARCHITECTE

45 HÅRBAD R ESISTA N C E Bain Force Architecte Reparerande och återuppbyggande hårbad för skadat hår För skadat och försvagat hår. Återuppbygger och förstärker håret. Håret får en stark känsla. VITA-CIMENT Pro-Keratin: Ett mimetiskt protein som efterliknar hårets egna Keratin och som återuppbygger håret på djupet. Ceramide : Återuppbygger fjällskiktets cement och bidrar till att håret förstärks. EXTRAKT AV UPPSTÅNDELSEVÄXT: Välkänd för sin föryngrande kraft. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

46 VÅRD R ESISTA N C E Ciment Anti-Usure Reparerande och återuppbyggande vård för skadat hår För skadade längder och toppar. Håret återuppbyggs och förstärks. Det blir starkt och mer motståndskraftigt. Motverkar avbrytningar av håret. VITA-CIMENT Pro-Keratin: Ett mimetiskt protein som efterliknar hårets egna Keratin och som återuppbygger håret på djupet. Ceramide : Återuppbygger fjällskiktets cement och bidrar till att håret förstärks. EXTRAKT AV UPPSTÅNDELSEVÄXT: Välkänd för sin föryngrande kraft. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera in i längder och toppar. Låt verka 2 till 3 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

47 VÅRD R ESISTA N C E Masque Force Architecte Reparerande och återuppbyggande inpackning för skadat hår För skadat och sprött hår med delade toppar. Varje hårstrå blir återuppbyggt på djupet, får ny vitalitet, glans och mjukhet. Kraftfull förstärkningseffekt på håret. VITA-CIMENT Pro-Keratin: Ett mimetiskt protein som efterliknar hårets egna Keratin och som återuppbygger håret på djupet. Ceramide : Återuppbygger fjällskiktets cement och bidrar till att håret förstärks. EXTRAKT AV UPPSTÅNDELSEVÄXT: Välkänd för sin föryngrande kraft. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera i hårbotten och ut i längder och toppar. Låt verka 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

48 TEXTURERA R ESISTA N C E Ciment Thermique Reparerande & värmeskyddande creme för skadat hår För skadat och försvagat hår. Förstärker och återuppbygger omedelbart håret samtidigt som det får ett skydd till ytan. Skyddar håret mot värme upp till 180 C och gör föningen 2 x snabbare. VITA-CIMENT Pro-Keratin: Ett mimetiskt protein som efterliknar hårets egna Keratin och som återuppbygger håret på djupet. Ceramide : Återuppbygger fjällskiktets cement och bidrar till att håret förstärks. VITA-TOPSEAL: Återskapar hårets yttersta och skyddande lager. Klär in hårstrået med en skyddande ytförsegling. EXTRAKT AV UPPSTÅNDELSEVÄXT: Välkänd för sin föryngrande kraft. Appliceras på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Styla håret som vanligt. Leave-in.

49 HÅRBAD R ESISTA N C E Bain Thérapiste Vårdande hårbad för förnyad hårkvalitet Mycket skadade och överbearbetade hår. Sveper och skyddar in håret mot friktion under schamponeringen. Varje hårstrå blir förstärkt, mjukt och får en fin lyster. FIBRA-KAP : Kompenserar för förlorade KAPs och återskapar deras funktioner. SP 94: Energigivande och närande effekt till håret 6 aminosyror: Essentiella aminosyror som finns naturligt i håret. Återuppbygger de mest skadade delarna av håret. Veteprotein derivat: Återställer hårets skadade delar; mjukgör hårets yta och återställer dess jämnhet. EXTRAKT AV UPPSTÅNDELSEVÄXT: Välkänd för sin föryngrande kraft. Fukta igenom håret. Dosera 10 ml av Bain Théraphiste i händerna och emulgera upp produkten. Applicera i längder och toppar först. Emulgera igenom, massera upp ett lödder och fördela ner produkten i hårbotten. Massera igenom hela håret och skölj noggrant.

50 FÖRBEREDA R ESISTA N C E Soin Premier Thérapiste Vård för förnyad hårkvalitet speciellt för tunt fint hår Mycket skadade och överbearbetade hår. Håret skyddas, repareras och blir mjukt med en viktlös känsla. FIBRA-KAP : Kompenserar för förlorade KAPs och återskapar deras funktioner. SP 94: Energigivande och närande effekt till håret 6 aminosyror: Essentiella aminosyror som finns naturligt i håret. Återuppbygger de mest skadade delarna av håret. Veteprotein derivat: Återställer hårets skadade delar; mjukgör hårets yta och återställer dess jämnhet. EXTRAKT AV UPPSTÅNDELSEVÄXT: Välkänd för sin föryngrande kraft. Applicera på fuktigt hår före hårbadet. Massera in i längder och toppar. Låt verka 2 till 3 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

51 VÅRD R ESISTA N C E Masque Thérapiste Intensiv vård för förnyad hårkvalitet speciellt för tjockt hår Mycket skadade och överbearbetade hår. Håret reparereas på djupet. Varje hårstrå förstärks och får elastiscitet. Hela håret blir starkare och får vitalitet. FIBRA-KAP : Kompenserar för förlorade KAPs och återskapar deras funktioner. SP 94: Energigivande och närande effekt till håret 6 aminosyror: Essentiella aminosyror som finns naturligt i håret. Återuppbygger de mest skadade delarna av håret. Veteprotein derivat: Återställer hårets skadade delar; mjukgör hårets yta och återställer dess jämnhet. EXTRAKT AV UPPSTÅNDELSEVÄXT: Välkänd för sin föryngrande kraft. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

52 TEXTURERA R ESISTA N C E Sérum Thérapiste Vårdande serum för förnyad hårkvalitet Mycket skadade och överbearbetade hår. Skyddar håret mot värme. (upp till 180 C). Hårstrået blir omedelbart reparerat, återuppbyggt och får en perfekt yta. Håret skyddas mot värme och föningen går 2 x fortare. Omedelbart förseglas hårets toppar. FIBRA-KAP : Kompenserar för förlorade KAPs och återskapar deras funktioner. SP 94: Energigivande och närande effekt till håret 6 aminosyror: Essentiella aminosyror som finns naturligt i håret. Återuppbygger de mest skadade delarna av håret. Veteprotein derivat: Återställer hårets skadade delar; mjukgör hårets yta och återställer dess jämnhet. EXTRAKT AV UPPSTÅNDELSEVÄXT: Välkänd för sin föryngrande kraft. Appliceras på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Styla håret som vanligt. Leave-in. Kan också med fördel användas som finish produkt på ett torrt hår.

53 RESISTANCE VOLUMIFIQUE För tunt, fint hår utan volym

54 TEXTURERA TRAITER VÅRDA RENA RESISTANCE SERIE & SKÖNHETSRUTINER TUNT, FINT HÅR 1 BAIN VOLUMIFIQUE 2 GELÉE VOLUMIFIQUE 3 SOIN VOLUMIFIQUE MOUSSE VOLUMIFIQUE

55 HÅRBAD RESISTANCE VOLUMIFIQUE Bain Volumifique Hårbad med förtjockande effekt Tunt, fint hår. Tunna, fina hår får en viktlös volym. Renar och vårdar håret samtidigt som det blir lätt och luftigt. AMPLIFLEX SYSTEM Cellulosa pulver: En utvidgande effekt vid kontakt med vatten. Katjoniska Polymerer: Reparerande på skadade delar av håret. + Intra-Cylane: Förstärkning av den inre strukturen med en långvarig hållbarhet. + Stylight Textur: Specifikt designat för det tunna hårets diameter och skapar volym med en viktlös känsla. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

56 VÅRD RESISTANCE VOLUMIFIQUE Gelée Volumifique Vårdande gelé med förtjockande effekt Tunt, fint hår. Ger en omedelbar, hållbar volym till håret med en viktklös känsla. AMPLIFLEX SYSTEM Cellulosa pulver: En utvidgande effekt vid kontakt med vatten. Katjoniska Polymerer: Reparerande på skadade delar av håret. + Stylight Textur: Specifikt designat för det tunna hårets diameter och skapar volym med en viktlös känsla. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera in i längder och toppar. Låt verka 2 till 3 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

57 TEXTURERA RESISTANCE VOLUMIFIQUE Soin Volumifique Expanderande volymspray Tunt, fint hår. Ger en omedelbar volym och substans till håret samtidigt som det blir lätt och luftigt. SYSTÈME AMPLI-CIMENT Vita-Ciment : Återuppbygger och förstärker håret på djupet. Kontur Polymerer: Volymgivande ingrediens som ger ett tjockare hårstrå från hårbotten ut på längder och toppar. + Stylight Texture: Specifikt designat för det tunna hårets diameter och skapar volym med en viktlös känsla. Appliceras på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Styla håret som vanligt. Leave-in.

58 TEXTURERA RESISTANCE VOLUMIFIQUE Mousse Volumifique Texturerande och volymgivande mousse Tunt, fint hår. Ger en omedelbar volym och substans till håret samtidigt som det blir lätt och luftigt. SYSTÈME AMPLI-CIMENT Vita-Ciment : Återuppbygger och förstärker håret på djupet. Kontur Polymerer: Volymgivande ingrediens som ger ett tjockare hårstrå från hårbotten ut på längder och toppar. + Stylight Texture: Specifikt designat för det tunna hårets diameter och skapar volym med en viktlös känsla. Appliceras på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Styla håret som vanligt. Leave-in.

59 REFLECTION För färgbehandlat hår REFLECTION CHROMA CAPTIVE REFLECTION CHROMA RICHE Färgat hår Färgat och slingat hår

60 TEXTURIZE V Å R D A R E N A REFLECT ION SERIE & SKÖNHETSRUTINER FÄRGBEHANDLAT HÅR FÄRGBEHANDLAT OCH SLINGAT HÅR 1 BAIN CHROMA CAPTIVE BAIN CHROMA RICHE 2 FONDANT CHROMA CAPTIVE MASQUE CHROMA CAPTIVE MASQUE CHROMA RICHE

61 HÅRBAD REFLECT ION Bain Chroma Captive Färgbevarande och glansgivande hårbad för färgat hår Färgbehandlat hår. Ett komplett skydd för det färgade håret. Håret blir mjukt och får en strålande glans. SYSTÈME CAPTURE Zink Glukonat: Används för sina färgbevarande egenskaper. «Syr» ihop färgmolekylerna för låsa in dem djupt inne i håret. Vitamin E och UV filter: Skyddar reflexerna från alla yttre aggressioner. Linfröolja: Klär in ytan så den blir jämn och slät samtidigt som den blir mjuk och får en strålande glans. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

62 VÅRD REFLECT ION Fondant Chroma Captive Färgbevande och glansgivande vård för färgat hår Färgbehandlat hår. Färgens hållbarhet förlängs och dess glans intensifieras med en viktlös känsla. SYSTÈME CAPTURE Zink Glukonat: Används för sina färgbevarande egenskaper. «Syr» ihop färgmolekylerna för låsa in dem djupt inne i håret. Vitamin E och UV filter: Skyddar reflexerna från alla yttre aggressioner. Linfröolja: Klär in ytan så den blir jämn och slät samtidigt som den blir mjuk och får en strålande glans. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera in i längder och toppar. Låt verka 2 till 3 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

63 VÅRD REFLECT ION Masque Chroma Captive Färgbevande och glansgivande intensiv vård för färgat hår Färgbehandlat hår. En intensiv vård för att förlänga färgen i sitt perfekta tillstånd och med en strålande glans. SYSTÈME CAPTURE Zink Glukonat: Används för sina färgbevarande egenskaper. «Syr» ihop färgmolekylerna för låsa in dem djupt inne i håret. Vitamin E och UV filter: Skyddar reflexerna från alla yttre aggressioner. Linfröolja: Klär in ytan så den blir jämn och slät samtidigt som den blir mjuk och får en strålande glans. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

64 HÅRBAD REFLECT ION CHROMA RICHE Bain Chroma Riche Glansgivande och mjukgörande hårbad för färgat och slingat hår Färgbehandlat och slingat hår. Håret blir mjukt, smidigt, glansigt och skyddas mot de yttre aggressioner som ger livlöshet. SYSTÈME AQUA-IONIC Ger mjukhet och glans till hårstrået. En hydrofobisk film runt hårstrået skyddar mot frissighet.. + Vitamin E och UV filter: Skyddar mot de skador som orsakats av fria radikaler samt skyddar färgen mot UV strålar. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

65 VÅRD REFLECT ION CHROMA RICHE Masque Chroma Riche Glansgivande och mjukgörande intensiv vård för färgat och slingat hår Färgbehandlat och slingat hår. Håret blir mjukare och får en strålande lyster. Färgen skyddas på djupet samtidigt som håret skyddas mot yttre aggressioner. SYSTÈME AQUA-IONIC Ger mjukhet och glans till hårstrået. En hydrofobisk film runt hårstrået skyddar mot frissighet.. + Vitamin E och UV filter: Skyddar mot de skador som orsakats av fria radikaler samt skyddar färgen mot UV strålar. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

66 FUSIO-DOSE För alla hårtyper och transformerar omedelbart håret med en skräddarsydd vård

67 V Å R D V Å R D F U S I O - D O SE SERIE & SKÖNHETSRUTINER TORRT HÅR SKADAT & ÖVERBEARBETAT HÅR FÄRGBEHANDLAT HÅR TUNT & FINT HÅR 1 sta BEHOV CONCENTRÉ OLÉO-FUSION CONCENTRÉ VITA-CIMENT CONCENTRÉ PIXELIST CONCENTRÉ DENSIFIQUE TORRT HÅR SKADAT & ÖVERBEARBETAT HÅRR FÄRGBEHANDLAT HÅR TUNT & FINT HÅR DISCIPLIN OCH RÖRELSE 2 ra BEHOV BOOSTER NUTRITION BOOSTER RECONSTRUCTION BOOSTER BRILLANCE BOOSTER DENSITÉ BOOSTER DISCIPLINE

68 Concentré Oléo-Fusion VÅRD Intensivt närande vård För torrt hår. Ger en omedelbar näring, mjukhet, utredningseffekt och en fin lyster till håret. NUTRI-HUILE Mikroemulsion som kombinerar rik näring från oljor (Jojoba & Avokado) med lätthet från vatten. Mikro droppar av olja, 100 gånger mindre än i en klassisk emulsion, förändras genom en nanospridningsprocess. Denna nanoemulsion skapas för en omedelbar och djup näring av håret. F U S I O - D OS E 1. Välj en Concentré utifrån hårets primära behov. Välj därefter en Booster utifrån hårets sekondära behov. 2. Skruva fast Boostern försiktigt i Concentréflaskan i en medsols riktining tills det tar stopp. Den exakta dosen av boostern blandas med Concentrén (6ml). Flödet stoppas automatiskt. Skruva av boostern i motsols riktning. 3. Skruva på spraydosören och spraya på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Skölj noggrant. Ingen verkningstid.

69 VÅRD Concentré Vita-Ciment Intensivt återuppbyggande vård För skadat och överbearbetat hår. Håret blir intensivt återuppbyggt, repareras och blir mer motståndskraftigt. VITA-CIMENT Återskapar hårets inre intercellulära bindmedel och gör håret mer motståndskraftigt. 1. Välj en Concentré utifrån hårets primära behov. Välj därefter en Booster utifrån hårets sekondära behov. 2. Skruva fast Boostern försiktigt i Concentréflaskan i en medsols riktining tills det tar stopp. Den exakta dosen av boostern blandas med Concentrén (6ml). Flödet stoppas automatiskt. Skruva av boostern i motsols riktning. 3. Skruva på spraydosören och spraya på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Skölj noggrant. Ingen verkningstid. F U S I O - D OS E

70 VÅRD Concentré Pixelist Intensivt glansgivande vård För färgbehandlat hår. Hårets färg intensifieras och håret blir mjukt med en strålande glans. FIBRIONIC SYSTEM: En mängd mikro-ljusreflekterande ämnen (joniska mikropolymerer) som skapar ett mikronät av ljus runt varje hårstrå. 1. Välj en Concentré utifrån hårets primära behov. Välj därefter en Booster utifrån hårets sekondära behov. 2. Skruva fast Boostern försiktigt i Concentréflaskan i en medsols riktining tills det tar stopp. Den exakta dosen av boostern blandas med Concentrén (6ml). Flödet stoppas automatiskt. Skruva av boostern i motsols riktning. 3. Skruva på spraydosören och spraya på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Skölj noggrant. Ingen verkningstid. F U S I O - D OS E

71 THINNING VÅRD HAIR Concentré Densifique Intensiv vård för fyllighet För fint och tunt hår. Håret får fyllighet och densitet. PRO-CALCIUM: Kalcium derivat, tillför mineraler, som ger förstärker sammanhållningen i hårets fjällskikt. Håret får mer densitet, fyllighet och en förbättrad elastisitet. 1. Välj en Concentré utifrån hårets primära behov. Välj därefter en Booster utifrån hårets sekondära behov. 2. Skruva fast Boostern försiktigt i Concentréflaskan i en medsols riktining tills det tar stopp. Den exakta dosen av boostern blandas med Concentrén (6ml). Flödet stoppas automatiskt. Skruva av boostern i motsols riktning. 3. Skruva på spraydosören och spraya på nytvättat handdukstorkathår sektion för sektion. Skölj noggrant. Ingen verkningstid. F U S I O - D OS E

72 VÅRD Booster Näring Ger en omedelbar näring för torrt hår För torrt hår. Ger håret 3 gånger mer näring.* Nutritive Complex PPM Rik med näringsämnen (Glucider, Proteiner och Lipider) blir håret mjukt och får en underbar lyster. Royal Iris: Skyddar håret från oxidation och ger en lång hållbarhet åt de närande ämnena. 1. Välj en Concentré utifrån hårets primära behov. Välj därefter en Booster utifrån hårets sekondära behov. 2. Skruva fast Boostern försiktigt i Concentréflaskan i en medsols riktining tills det tar stopp. Den exakta dosen av boostern blandas med Concentrén (6ml). Flödet stoppas automatiskt. Skruva av boostern i motsols riktning. 3. Skruva på spraydosören och spraya på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Skölj noggrant. Ingen verkningstid. F U S I O - D OS E *Instrumental tests

73 VÅRD Booster Reparation Reparerar håret omedelbart För skadat och överbearbetat hår. Gör håret 50% mer motståndskraftigt.* Anti-Erosion Complex PPM Återuppbygger och reparerar hårets mest känsliga delar för ett jämnt starkt resultat. Extrakt av uppståndelse växt: Välkänd för sin föryngrande kraft. 1. Välj en Concentré utifrån hårets primära behov. Välj därefter en Booster utifrån hårets sekondära behov. 2. Skruva fast Boostern försiktigt i Concentréflaskan i en medsols riktining tills det tar stopp. Den exakta dosen av boostern blandas med Concentrén (6ml). Flödet stoppas automatiskt. Skruva av boostern i motsols riktning. 3. Skruva på spraydosören och spraya på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Skölj noggrant. Ingen verkningstid. F U S I O - D OS E *Instrumental tests

74 VÅRD Booster Briljans Ökar färgens briljans För färgbehandlat hår. Ger håret 5 gånger mer glans och lyster.* Amino-shine Agent PPM Skapar en jämn yta och återskapar hårets yta på dess känsligaste delar. Zinc Gluconate: Ett patenterat ämne som «syr» ihop färgmolekylerna för låsa in dem djupt inne i håret. 1. Välj en Concentré utifrån hårets primära behov. Välj därefter en Booster utifrån hårets sekondära behov. 2. Skruva fast Boostern försiktigt i Concentréflaskan i en medsols riktining tills det tar stopp. Den exakta dosen av boostern blandas med Concentrén (6ml). Flödet stoppas automatiskt. Skruva av boostern i motsols riktning. 3. Skruva på spraydosören och spraya på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Skölj noggrant. Ingen verkningstid. F U S I O - D OS E *Instrumental tests

75 VÅRD Booster Densite Ger fyllighet åt varje hårstrå För fint och tunt hår. Håret har synligt mer textur och fyllighet.* Bodifying Agent PPM Ger mer textur och fyllighet på alla hårets tunnare delar. 1. Välj en Concentré utifrån hårets primära behov. Välj därefter en Booster utifrån hårets sekondära behov. 2. Skruva fast Boostern försiktigt i Concentréflaskan i en medsols riktining tills det tar stopp. Den exakta dosen av boostern blandasmed Concentrén (6ml). Flödet stoppas automatiskt. Skruva av boostern i motsols riktning. 3. Skruva på spraydosören och spraya på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Skölj noggrant. Ingen verkningstid. F U S I O - D OS E *Instrumental tests

76 TREAT VÅRD Booster Discipline Kontrollerar rörelse För disiplin och rörelse. Ger 72 timmars skydd av frissighet & ett smidigare resultat.* Mjukgörande ämne PPM Ger disciplin, utredningseffekt och smidighet till hårets känsligaste delar. Morpho Keratine : Återställer hårets jämnhet och klär in hårytan för att ge en lättare formbarhet och skydd mot frissighet. 1. Välj en Concentré utifrån hårets primära behov. Välj därefter en Booster utifrån hårets sekondära behov. 2. Skruva fast Boostern försiktigt i Concentréflaskan i en medsols riktining tills det tar stopp. Den exakta dosen av boostern blandas med Concentrén (6ml). Flödet stoppas automatiskt. Skruva av boostern i motsols riktning. 3. Skruva på spraydosören och spraya på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Skölj noggrant. Ingen verkningstid. F U S I O - D OS E *Instrumental tests

77 SPECIFIQUE För alla hårbottensbehov

78 R E N A SPECIFIQUE & DERMO-CALM SERIE & SKÖNHETSRUTINER ALLA HÅRTYPER VITALISERA VÅRDA F Ö R B E R E D HÅRAVFALL BAIN PREVENTION HÅRBOTTEN MED MJÄLL BAIN ANTI-PELLICULAIRE MASQUARGIL BAIN RICHE DERMO-CALM ALLA HÅRTYPER MASQUE HYDRA-APAISANTE KÄNSLIG IRRITERAD HÅRBOTTEN BAIN VITAL DERMO-CALM FET HÅRBOTTEN BAIN DIVALENT STIMULISTE CURE ANTI-CHUTE INTENSIV CURE ANTI-PELLICULAIRE CURE APAISANTE ANTI-INCONFORTES

79 HÅRBAD SPEC I F I Q U E Masquargil Djupt renande behandling för hårbotten För alla typer av hår och hårbotten Renar noggrant hårbotten från föroreningar, smuts och absorberar överskott av sebum. Hårbotten känns ren och fräsch.. Kaolin lera 20%: Renande lera som absorberar sebum från hårbotten. Moringa: Rengör hårbotten och håret från föroreningar. Kylande ämne: Kylande och lindrande. Formula utan silikoner. Applicera sektion för sektion på en torr hårbotten och hår. Fukta igen håret med vatten och fördela ut produkten genom massage. Emulgera igenom, massera upp produkten och skölj. Endast för salongsbehandling.

80 HÅRBAD SPEC I F I Q U E Bain Prévention Hårbad för en balanserad hårbotten För periodiskt håravfall. Optimerar mikrocirkulationen och normaliserar hårbotten. Håret känns fylligare och får en omedelbar volymeffekt. Système Pro-Actif: Pirocton Olamine: Förebygger irritationer och klåda i hårbotten. Glycerin: Lugnar och mjukgör hårbotten genom dess återfuktande egenskaper. Lugnande och lindrande ämne: För normalisering av hårbotten. Formula utan silikoner. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj.

81 VITALISERA SPEC I F I Q U E Stimuliste Daglig spray för periodiskt håravfall För periodiskt håravfall. Stimulerar hårproduktionen. Aminexil : Förbättrar hårets fyllighet och förebygger periodiskt håravfall. Vitamin PP: Optimerar mikrocirkulationen och stärker hårstrået. Arginine: En av de viktigaste aminosyrorna i hårets konstruktion och stimulerar hårets substans och hårstrået blir starkare. Gluco-Lipide GL : Ger näring och energi till hårroten så hårstrået blir starkare. Applicera dagligen, morgon eller kväll, på torrt eller handdukstorkat hår. Fördela och applicera produkten i hårbotten (ca 10 pumptryck). Massera ner produkten i hårbotten med fingertopparna. Styla håret som vanligt. Leave-in.

82 VITALISERA SPEC I F I Q U E Cure Anti-Chute Intensive Intensiv behandling för periodiskt håravfall För ett periodiskt håravfall. Förebygger ett periodiskt håravfall. Förlänger hårets livcykel. Håret får motstånds- kraft, volym, fyllighet, elasticitet och blir starkt. Aminexil PPM: Förbättrar hårets fyllighet och förebygger periodiskt håravfall. COMPLEX AOX: Förebygger oxidation av sebumet i hårbotten. Rhamnose: Ökar skyddet av fibroblasterna och stimulerar den biologiska aktiviteten djupt nere i huden. Återuppbygger hudens kvalitet och mjukhet. Gluco-Lipide GL : Ger näring och energi till hårroten så hårstrået blir starkare. Madecassoside: Reducerar mikroinflammation och har en antiinflammatorisk effekt i hudens övre lager. Applicera dagligen, morgon eller kväll, i 6 veckor på torrt eller handdukstorkat hår. Fördela och applicera produkten i hårbotten. 1 flaska vid varje applicering. Massera ner produkten i hårbotten med fingertopparna. Styla håret som vanligt. Leave-in.

83 HÅRBAD SPEC I F I Q U E Bain Anti-Pelliculaire Renande hårbad för hårbotten med mjäll För fet eller torr hårbotten med mjäll. Långtidsverkande skydd mot mjäll. Renar och tar bort synliga flagor upp till 8 veckor för all typ av mjäll. Hårbotten mjukgörs och exfolieras. Håret blir mjukt och fylligt. Zinc Pyrithione: Motverkar och förebygger mjäll genom att motverka jästbakterier som är den främsta orsaken till mjäll. Salicylsyra: Lindrar och exfolierar varsamt hårbotten. Formula utan silikoner. Applicera hårbadet på fuktigt hår och distribuera ut det direkt på hårbotten sektion för sektion. Massera med fingertopparna och skölj noggrant.

84 VITALISERA SPEC I F I Q U E Cure Anti-Pelliculaire Intensiv långvarig behandling för hårbotten med mjäll För fet och torr hårbotten med riklig mjäll. Reducerar uppkomsten av flagor på hårbotten och uppkomsten av synliga flagor minskar upp till 4 veckor efter behandlingen har avslutats. Lindrar klåda som uppkommer av torrhet. Octopirox 2500 PPM: Reducerar mjäll för fet och torr hårbotten samtidigt som det har en renande verkan på hårbotten. Rhamnose: Ökar skyddet av fibroblasterna och stimulerar den biologiska aktiviteten djupt nere i huden. Återuppbygger hudens kvalitet och mjukhet. COMPLEX AOX: Förebygger oxidation av sebumet i hårbotten. Applicera 3 gånger i veckan, morgon eller kväll, i 4 veckor på torrt eller handdukstorkat hår. Fördela och applicera produkten i hårbotten. 1 flaska vid varje applicering. Massera ner produkten i hårbotten med fingertopparna. Styla håret som vanligt. Leave-in.

85 HÅRBAD SPECIFIQUE DERMO-CALM Bain Riche Dermo-calm Hypoallergeniskt hårbad för känslig och torr hårbotten För en känslig och irriterad torr hårbotten. Hårbotten återfuktas och lindras. Den renas varsamt samtidigt som hårets längder får näring, lätthet och en fin lyster. Calophyllum Olja: Lindrar och lugnar en känslig irriterad hårbotten. Pirocton Olamine: Förebygger irritationer och klåda i hårbotten. Glycerin: Lugnar och mjukgör hårbotten genom dess återfuktande egenskaper. Menthol derivat: Ger en kylande och fräsch känsla Hypoallergenisk. Formula utan silikoner. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

86 HÅRBAD SPECIFIQUE DERMO-CALM Bain Vital Dermo-calm Hypoallergeniskt hårbad för känslig och torr hårbotten För en känslig och irriterad torr hårbotten. Hårbotten återfuktas och lindras. Den renas varsamt samtidigt som hårets längder får näring, lätthet och en fin lyster. Calophyllum Olja: Lindrar och lugnar en känslig irriterad hårbotten. Pirocton Olamine: Förebygger irritationer och klåda i hårbotten. Glycerin: Lugnar och mjukgör hårbotten genom dess återfuktande egenskaper. Menthol derivat: Ger en kylande och fräsch känsla Hypoallergenisk. Formula utan silikoner. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

87 VITALISERA SPECIFIQUE DERMO-CALM Cure Apaisante Anti-inconfortes Intensiv behandling för känslig, irriterad hårbotten För en känslig, irriterad hårbotten. Ger hårbotten en lindrande och lugnande effekt genom att motverka klåda och irritationer. PS 21: Lindrar och ökar toleransen i hårbotten samtidigt som den skyddar mot externa aggressioner. Rhamnose: Ökar skyddet av fibroblasterna och stimulerar den biologiska aktiviteten djupt nere i huden. Återuppbygger hudens kvalitet och mjukhet. COMPLEX AOX: Förebygger oxidation av sebumet i hårbotten. Applicera 3 gånger i veckan, morgon eller kväll, i 4 veckor på torrt eller handdukstorkat hår. Fördela och applicera produkten i hårbotten. 1 flaska vid varje applicering. Massera ner produkten i hårbotten med fingertopparna. Styla håret som vanligt. Leave-in.

88 HÅRBAD SPEC I F I Q U E Bain Divalent Balanserande hårbad för fet hårbotten med torra längder Fet hårbotten med torra längder. Hårbotten känns ren och luftig. Reglerar sebumproduktionen. Ger näring till de torra längderna. Håret blir mjukt, luftigt och får en fin lyster. Glycine : Renande och reglerande ämne. Vitamin B6: Ger näring till hårbotten och förstärker hårstråna. Formula utan silikoner. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

89 HÅRBAD SPEC I F I Q U E Masque Hydra-Apaisante Vitaliserande gele inpackning För alla typer av hår och hårbotten Vitaliserar, mjukgör och gör håret smidigt utan att tynga ner. Skyddar och renar håret och hårbotten mot yttre aggressioner. Håret får lätthet och blir enkelt att forma. COMPLEX AOX: L-CARNOSINE: begränsar förstelnadet av hudens proteiner, kollagenfibrer och elasinet. VITAMIN E: Antioxidant som skyddar mot oxidativ stress. MORINGA: renar hårbotten från föroreningar. RHAMNOSE: Ökar skyddet av fibroblasterna och stimulerar den biologiska aktiviteten djupt nere i huden. Återuppbygger hudens kvalitet och mjukhet. Kylande ämne: Kylande och lindrande Formula utan silikoner. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår och i hårbotten. Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

90 DENSIFIQUE För hår som saknar densitet DENSIFIQUE FÖR KVINNOR DENSIFIQUE FÖR MÄN

91 VITALISERA V Å R D A DENSIFIQUE SERIE & SKÖNHETSRUTINER HÅRTÄTHET KVINNOR HÅRTÄTHET MÄN TEXTURERA R E N A FONDANT DENSITÉ DENSIFIQUE BAIN DENSITÉ MASQUE DENSITÉ SERUM JEUNESSE BAIN DENSITÉ HOMME CURE DENSITÉ HOMME SERUM JEUNESSE DENSIMORPHOSE BAUME DENSITÉ HOMME

92 HÅRBAD D E N S I F I Q U E Bain Densité Hårbad för fyllighet Hår som behöver får fyllighet och densitet. Ger textur, substans och elasticitet till håret. Håret blir fylligare, får mer motståndskraft och densitet. Stemoxidine : Härmar stamcellernas miljö och optimerar deras aktivitet. Hyaluronsyra: Ett naturligt salt som kan dra till sig 1000 gånger sin fuktvikt. Återfuktar, ger motståndskraft och fyllighet till håret. Gluco-Peptide: Det agerar djupt inne i hårets kärna och ger en vitalitet till hår som saknar densitet och fyllighet. Håret får textur, blir jämnt och fylligt. + Ceramider: Återuppbygger och förstärker håret. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

93 VÅRD D E N S I F I Q U E Fondant Densité Vård för fyllighet och densitet För tunt eller förtunnat hår som saknar densitet. Ger textur, substans och elasticitet till håret. Håret blir fylligare, får mer motståndskraft och densitet. Hyaluronsyra: Ett naturligt salt som kan dra till sig 1000 gånger sin fuktvikt. Återfuktar, ger motståndskraft och fyllighet till håret. Intra-Cylane : Förstärkning av den inre strukturen med en långvarig hållbarhet. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår och i hårbotten Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 1-2 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

94 VÅRD D E N S I F I Q U E Masque Densité Föryngrande masque Hår som behöver får fyllighet och densitet. Texturerar, ger substans och elasticitet till hela håret. Håret får vitalitet från hårbotten och ut I längder och toppar. Stemoxidine : Härmar stamcellernas miljö och optimerar deras aktivitet. Hyaluronsyra: Ett naturligt salt som kan dra till sig 1000 gånger sin fuktvikt. Återfuktar, ger motståndskraft och fyllighet till håret. Gluco-Peptide: Det agerar djupt inne i hårets kärna och ger en vitalitet till hår som saknar densitet och fyllighet. Håret får textur, blir jämnt och fylligt. + Ceramider: Återuppbygger och förstärker håret. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår och i hårbotten Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

95 VITALISERA D E N S I F I Q U E Densifique Hårtäthet och fyllighet för kvinnor För kvinnor, 30 år eller äldre, som vill återställa hårets fyllighet och densitet eller få en bättre hårtäthet. Formula som är designad för alla hårtyper. Bibehåller hårets densitet och fyllighet - Ger ny vitalitet till håret. - Håret känns tjockare, fylligare och får en fin lyster. Stemoxidine : Härmar stamcellernas miljö och optimerar deras aktivitet. Glykan komplex: Ansvarar för cellförnyelse och hårets diameter. Återställer ett fylligare hår. Vitamin B3, B5 & B6: Närande och energigivande. Ökar hårsäckarnas aktivitet. Texturerande Polymer: Omedelbar fyllighet, substans och volym till håret. Applicera dagligen, morgon eller kväll, på torrt eller handdukstorkat hår vid hårbotten. Fördela och applicera produkten i hårbotten. 1 flaska vid varje applicering. Massera ner produkten i hårbotten med fingertopparna. Styla håret som vanligt. Leave-in

96 VITALISERA D E N S I F I Q U E Serum Jeunesse Föryngrande serum Män & Kvinnor med tunt, vitt hår. Skyddar hårets Melanin. Kompenserar för den förlorade hårkvalitet som sker när håret blir vitt; glans, formbarhet och densitet. Hårets kvalitet förbättras och håret får en föryngrad känsla. Stemoxidine : Härmar stamcellernas miljö och optimerar deras aktivitet. Anti-OX Cellular : Antioxidant komplex som skyddar mot oxidativ stress och förebygger nedbrytning av Melanin. + Ceramider & Texturerande Polymer: Förbättrar hårkvaliteten vid förlust av melanin Applicera spraypump på torrt eller handdukstorkat hår. Fördela och applicera produkten i hårbotten och ut i längder och toppar. Massera ner produkten i hårbotten med fingertopparna. Styla håret som vanligt. Leave-in. Dosering: 15 spraypump för kort hår och 20 spraypump för långt hår.

97 TEXTURERA D E N S I F I Q U E Densimorphose Vårdande mousse för volym och fyllighet Hår som behöver får fyllighet och densitet. Ger volym och substans med en lätt och luftig känsla. Håret får elasticitet och vitalitet från hårbotten och ut i längder och toppar. Hyaluronsyra: Ett naturligt salt som kan dra till sig 1000 gånger sin fuktvikt. Återfuktar, ger motståndskraft och fyllighet till håret. Gluco-Peptide: Det agerar djupt inne i hårets kärna och ger en vitalitet till hår som saknar densitet och fyllighet. Håret får textur, blir jämnt och fylligt. + Ceramider: Återuppbygger och förstärker håret. Appliceras på nytvättat handdukstorkat hår sektion för sektion. Styla håret som vanligt. Leave-in.

98 VITALISERA D E N S I F I Q U E Cure Densifique Homme Behandling för hårtäthet speciellt för män För män med synligt förtunnat hår utan fyllighet. På 1 månad: mer fyllighet och mer hårtäthet. På 3 månader: 1000 nya hårstrån*, x5 starkare hår 3x mer fyllighet Stemoxidine : Härmar stamcellernas miljö och optimerar deras aktivitet. Glykan komplex: Ansvarar för cellförnyelse och hårets diameter. Återställer ett fylligare hår. Texturerande Polymerer: Omedelbar fyllighet, substans och volym till håret. Applicera dagligen, morgon eller kväll, på torrt eller handdukstorkat hår vid hårbotten. Fördela och applicera produkten i hårbotten. 1 flaska vid varje applicering. Massera ner produkten i hårbotten med fingertopparna. Styla håret som vanligt. Leave-in

99 HÅRBAD D E N S I F I Q U E Bain Densité Homme Hårbad för daglig användning För män med synligt förtunnat hår utan fyllighet. Håret vid hårbotten känns lättare. Hårstråna ser tjockare ut. Håret ser fylligare ut. Biotin: Förbättrar kvaliteten på hudens sammansättning runt hårsäcken. Texturerande polymerer: Ger en omedelbar fyllighet på håret. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

100 TEXTURERA D E N S I F I Q U E Baume Densité Homme Formbar, texturerande paste För män med synligt förtunnat hår utan fyllighet. Flexibel styrka Utfyllande effekt Hårets fyllighet bevaras och är lätt att arbeta igenom. Arginine: En av de viktigaste aminosyrorna i hårets konstruktion och stimulerar hårets substans och hårstrået blir starkare. Texturerande polymerer: Ger en omedelbar fyllighet på håret. Appliceras på nytvättat handdukstorkat hår:

101 CHRONOLOGISTE Alla hårtyper för vitalisering

102 VÅRDA R E N A CHRONOLOGISTE SERIE & SKÖNHETSRUTINER TEXTURERA F Ö R B E R E D LE SOIN-GOMMAGE RÉNOVATEUR LE BAIN REVITALISANT LA CRÈME DE RÉGÉNÉRATION LE PARFUM EN HUILE

103 FÖRBEREDA CHRO N O LOGISTE Le Soin-gommant Rénovateur Vårdande och renande peeling för hårbotten och håret. Alla hårtyper. Renar och vårdar hårbotten och håret. Aktiverar och stimulerar hårbotten samtidigt som det förbereder håret och hårbotten för de vårdande ingrediensernas effekter. Abyssine: Kraftfull lindrande ingrediens med lugnande och lindrande egenskaper. Oleo Complexe: Amla-, Majs-, Kamelia-, Arganolja: För näring, mjukhet och en exceptionell glans. Skölj igenom håret och applicera därefter produkten direkt i hårbotten sektion för sektio. Massera med fingertopparna för en bättre exfolieringseffekt. Tillsätt vatten och fördela ut produkten i längder och toppar. Emulgera och skölj noggrant.

104 HÅRBAD CHRO N O LOGISTE Le Bain Revitalisant Renade och revitaliserande hårbad för alla hårtyper. Alla hårtyper. Ger mjukhet, och en sammetsmjuk känsla på håret utan att tynga ner. Mjukgör, jämnar ut och förstärker hårstrået. Återfuktar och revitaliserar hårbotten. Abyssine: Kraftfull lindrande ingrediens med lugnande och lindrande egenskaper. Vitamin E: Antioxidant som skyddar mot oxidativ stress. Ceramider: Förstärkande molekyler som ökar styrkan och förstärker hårets sammanhållning Oleo Complexe: Amla-, Majs-, Kamelia-, Arganolja: För näring, mjukhet och en exceptionell glans. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

105 VÅRD CHRO N O LOGISTE La Crème De Régénération Revitaliserande inpackning för hårbotten och håret för långvarig hållbarhet. Alla hårtyper. Revitaliserar, mjukgör och förstärker håret. Lugnar och lindrar hårbotten. irritationer på Abyssine: Kraftfull lindrande ingrediens med lugnande och lindrande egenskaper. Bisabolol: Lindrar, lugnar och normaliserar hårbotten. Gluco-Lipider: Ger näring och energi till hårroten så hårstrået blir starkare. Ceramider: Förstärkande molekyler som ökar styrkan och förstärker hårets sammanhållning. Katjoniskt mjukgörande derivat: Ger mjukhet, lätthet och ger utredningseffekt på håret. Vitamin E: Antioxidant som skyddar mot oxidativ stress. Vitamin A: Antioxidant med föryngrande effekt på huden. Oleo Complexe: Amla-, Majs-, Kamelia-, Arganolja: För näring, mjukhet och en exceptionell glans. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår och i hårbotten Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

106 TEXTURERA CHRO N O LOGISTE Le Parfum En Huile Förskönade parfymolja intensivt närande för alla hårtyper. Alla hårtyper. Intensiv näring med en långvarig försköning av håret. Förseglar håret med en sensuell doft. Mjukgör, vårdar och ger en strålande glans. Jasmine absolute : Essentiell jasminolja I hög koncentartion Extrakt av Myrra: Hög koncentration och för en långvarig effekt. Oleo Complexe: Amla-, Majs-, Kamelia-, Arganolja: för näring, mjukhet och en exceptionell glans. Applicera 1 till 2 pumptryck på torrt hår beroende av hårmängd.

107 SOLEIL För hår som exponeras i solen

108 V Å R D A RENA S K Y D D A SOLEIL SERIE & SKÖNHETSRUTINER ALLA HÅRTYPER KÄNSLIGT HÅR 1 CC CRÈME AQUA-SEAL FÄRGBEHANDLAT HÅR 2 BAIN APRÈS-SOLEIL FÄRGBEHANDLAT HÅR 3 LAIT RICHESSE MASQUE UV DÉFENSE ACTIVE

109 SKYDDA SO L E I L Aqua-Seal Flytande vattenfast creme Hår som exponeras i solen. Glans och kontroll. Vattenfast effekt. Återfuktande känsla. SYSTEME AQUA-LOCK UV filter: Skyddar mot UV strålar och reducerar deras effekt på hårets yta. Ceramider + KatjoniskPolymerer: Återuppbygger och förstärker fjällskiktet. Provitamin B5: Förbättrar hårets förmåga att bibehålla fukt och gör hårstrået mjukt. Appliceras och masseras in i hela håret före eller efter exponering i solen på torrt eller handdukstorkat hår. Leave-in.

110 SKYDDA SO L E I L CC Crème Komplett vårdande creme Alla hårtyper som exponeras i solen. Håret blir omedlbart återfuktat med en lätt känsla. Det blir lätt att reda ut och får en fin glans. Det solskadade håret blir omedlbart reparerat och skyddas från solens strålar. Linfröolja: Skyddar hårets färg. + UV filter: Skyddar mot UV strålar och reducerar deras effekt på hårets yta. + Glansgivande polymerer: Mjukgör och ger en perfekt polerande effekt till håret. + Safflorolja: Rik på essentiella fettsyror och återställer hårets naturliga skydd och smidighet. + Ceramider: Förstärker och återuppbygger fjällskiktet. + Anti-oxidanter: Skyddar håret mot solens skadliga effekter. Appliceras och massaers in i hela håret före eller efter exponering i solen på torrt eller handdukstorkat hår. Leave-in.

111 HÅRBAD SO L E I L Bain Après-soleil Hårbad för hår som exponers i solen Hår som exponeras i solen. Håret blir mer motståndskraftigt, färgen skyddas mot UV stålar. Det blir mjukt och lätt att reda ut. FILTRE PHOTO-DEFENSE Katjoniska Polymerer: Återställer hårets yta. UV filter: Skyddar mot UV strålar och reducerar deras effekt på hårets yta. Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

112 VÅRD SO L E I L Lait Richesse Återfuktande och förstärkande vård Alla hår som exponerats i solen. Vårdar håret som får en lätthet och mjukhet. SYSTÈME AQUA-LISS Ceramider + Katjoniska Polymerer: Förstärker och återuppbygger fjällskiktet. Glycerin: Mjukgörande och återfuktande för håret. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera in i längder och toppar. Låt verka 2 till 3 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

113 VÅRD SO L E I L Masque Uv Défense Active Intensivt återfuktande och förstärkande vård Hår som exponerats i solen. Håret repareras på djupet och färgen skyddas från solens nedbrytande effekter. FILTRE PHOTO-DEFENSE Katjoniska Polymerer: Förstärker ytan på fjällskiktet. UV filter: Skyddar mot UV strålar och reducerar deras effekt på hårets yta. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera in i längder och toppar. Låt verka 3 till 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant

114 COUTURE STYLING En kollektion med ikoniska stylingprodukter som förverkligar varje stil COUTURE STYLING CONSTRUCTION COUTURE STYLING FINITION

115 F I N I S H I N G CONSTRUCTION COUTURE STYLING SERIE & SKÖNHETSRUTINER VOLYM TEXTURE DEFINITION KONTROLL OCH FORMNIING LOCKAR FÖRTJOCKANDE MOUSSE BOUFFANTE LIFT VERTIGE SPRAY À PORTER BAUME DOUBLE JE L INCROYABLE BLOWDRY FORME FATALE CREME DE LA CREME BOUCLES D ART CURL FEVER MATÉRIALISTE VOLYM HÅRSPRAYER V.I.P VOLUME IN POWDER LAQUE COUTURE LAQUE NOIRE FIX FABULOUS

116 CONSTRUCTION COUTURE STYLING Mousse Bouffante Lyxig volymgivande mousse Alla hårtyper. Fylligt hår från botten till toppen. Kontrollerad volym beroende på mängden som används. Flexibel effekt. STYRKA Stark Vitamin E och UV filter: Skyddar mot UV strålar. Xylose: Har värmeskyddande egenskaper. Mikroniserad Polymerer: Skapar en extremt fint, motståndskraftigt och flexibelt nätverk som häftar vid varje hårstrå. Applicera en generös mängd vid hårbotten, ut I längder och toppar på ett nytvättat handdukstorkat hår. För torka igenom håret och försätt därefter och styla med borste eller diffuser.

117 CONSTRUCTION COUTURE STYLING Lift Vertige Volymgivande gelé för extra lyft Alla hårtyper. Omedelbar volym vid hårbotten. Långvarig effekt av fyllighet och volym. STYRKA Medium POWERSOFT Klär in håret i en extra motståndskraftig mikrofin styling polymer som är lättare än traditionella polymerer. + Xylose: Har värmeskyddande egenskaper. + Katjoniska Polymerer: återställer hårets yta. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår 1-2 pump vid hårbotten och styla formen med fingertopparna. Massera in produkten i längderna. Försätt att lyfta vid hårbotten under föningen.

118 CONSTRUCTION COUTURE STYLING Matérialiste Expanderande och volymgivande spray gelé För tunt fint hår som behöver mer material. Den expanderar tjockleken på varje hårstå. Då håret känns och ser tjockare ut underlättar det stylingen av håret. STYRKA Flexibel styrka Intra-Cylane: Mineral som producerar en 3-dimentionell nät som förstärker av den inre strukturen med en långvarig hållbarhet Xylose: Har värmeskyddande egenskaper. Spraya produkten I händerna, arbeta därefter in den sektion för sektion på ett fuktigt hår. Föna eller låt det självtorka. Styla håret som du önskar.

119 CONSTRUCTION COUTURE STYLING Spray À Porter Geléspray med exturerande effekt Alla hårtyper. Vågig texturerad, mineral effekt. Glamoröst texturerade längder. Texturerar utan att smutsa ner håret. STYRKA Flexibel Xylose: Har värmeskyddande egenskaper. Mineralsalt: Halvmatt texturerande effekt. Spraya över ett fuktigt eller torrt hår. Låt håret självtorka eller styla med fön.

120 CONSTRUCTION COUTURE STYLING Baume Double Je Mångsidig styling paste Alla hårtyper. Formminne. Hög strukturerad styling. Naturlig lyster till en lätt matt finish. STYRKA Medium Mikrokristalline vax: Gör texturen smidig och cremig. Lämnar inga rester. Långvarig Fixeringspolymerer: För hållbar fixering. Xylose: Har värmeskyddande egenskaper. Applicera en mängd motsvarande en hasselnöt I ett nytvättat handdukstorkat hår. Fördela produkten genom längder och toppar. Styla håret med fingrarna, med lock eller platt tång för att uppnå den slutliga formen.

121 CONSTRUCTION COUTURE STYLING L Incroyable Miracle reshapable heat lotion För alla kvinnor som fönar sitt hår. Gör det enkelt att forma håret med en långvarig hållbarhet och glans samtidigt som håret rör sig naturligt. Ger en form utan att ge stelhet. Har ett perfekt formminne med en långvarig hållbarhet. 96 h anti fukt och anti friss skydd. Värmeskydd upp till 180 och aktiveras på låg temperatur som 150 C. Möjliggör omformning gång på gång utan att behöva applicera produkt igen... S.R.S. Mikrovaxer.: Fantastiska värme känsliga mikrovaxer som stylas och omstylas samtidigt som håret skyddas mot värme. Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Föna och använd de värmeverktyg som passar en formen som önskas. Återstyla igen och igen med värmeverktyg.

122 CONSTRUCTION COUTURE STYLING Forme Fatale Fönings gelé för fylliga former i håret Alla hårtyper. Formflexibilitet. Formminne. Långvarigt föningsresultat. STYRKA Stark Xylose: Har värmeskyddande egenskaper. Mikroniserad Polymerer: Skapar en extremt fint, motståndskraftigt och flexibelt nätverk som häftar vid varje hårstrå. Applicera en mängd motsvarande en hasselnöt i ett nytvättat handdukstorkat hår. Fördela produkten genom längder och toppar. Massera in I håret före styling.

123 CONSTRUCTION COUTURE STYLING Boucles D`Art Vattenmousse för skulpturala lockar Vågiga och lockiga hår. Naturlig och flexibel effekt och som motverkar frissighet. Glansiga och definierade lockar. STYRKA Flexibel POWERSOFT Klär in håret i en extra motståndskraftig mikrofin styling polymer som är lättare än traditionella polymerer. + Xylose: Har värmeskyddande egenskaper. + Extralätt mousseämne: För lätthet och luftighet. Applicera en generös mängd vid hårbotten, ut I längder och toppar nytvättat handdukstorkat hår. För torka igenom håret och låt det självtorka eller torkamed en diffuser. Observera, skaka inte produkten före användning. på ett

124 CONSTRUCTION CONSTRUCTION COUTURE STYLING Curl Fever Formande gelé för lockar Alla hårtyper. För definierade lockar och fin lockform med en lång hållbarhet. Ger mycket mjukhet och glans till håret. STYRKA Medium POWERSOFT i gelé Klär in håret i en extra motståndskraftig mikrofin styling polymer som är lättare än traditionella polymerer. Håret får mjukhet och formminne. + Fuktgivande ämne: Återfuktande och glansgivande effekt. + Xylose: Har värmeskyddande egenskaper. Tag en liten mängd pprodukt, ca 2-3 pumptryck, i händerna och värm upp den. Fördela produkten på nytvättat handdukstorkat hår. Torka med en diffuser eller med en locktång för att skapa vackra lockar.

125 CONSTRUCTION COUTURE STYLING Crème De La Crème Kontrollerande och utsätande fönings gelécreme För normalt till tjockt hår med stor volym, och som vill kontrolla av frissighet och få en slät polerad yta. Kontrollerar omedelbart volym och frissighet med lång hållberhet. Håret blir slätt, mjukt, smidigt och lätt att forma. En fuktavvisande film bibehåller formen och skyddar mot frissighet. STYRKA Medium Katjonisk Ploymer: Ger flexibilitet, glans samt skyddar mot frissighet och fukt. Mjukgörande Elastomer: Inspiration från hudvård och ger en mjukgörande effekt samtidigt som det underlättar föningen av håret. Applicera en liten mängd på ett nytvättat handdukstorkat hår och föna med en rundborste. För att underlätta föningen så lägg till några pumptryck med Elixir Ultime olja.

126 FINISHING COUTURE STYLING V.I.P Volume In Powder Pulverspray för bakåtkammade effeker Alla hårtyper. Ger omedelbart volym och volumiös effekt. Omedelbar bakåtkammad effekt. Ingen klistrig effekt och lämnar inga rester. Den ger en matt och naturlig finish. STYRKA Stark Kristallin Mineral Pulver: Ger en omedelbar textur och volum utan att tynga ner håret. Långvarig Fixeringspolymerer: För hållbar fixering. Applicera ca cm på torrt hår. Styla håret för att få en volumiös bakåtkammad effekt.

VERY PERSONAL CARE FOR EXCEPTIONAL HAIR

VERY PERSONAL CARE FOR EXCEPTIONAL HAIR Produkt guide VERY PERSONAL CARE FOR EXCEPTIONAL HAIR Kvinnor ser sitt hår som ett intimt uttryck för sin identitet, och därför erbjuder Kérastase dem en skräddarsydd och personlig vård för ett exceptionellt

Läs mer

TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE

TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE K E V I N. M U R PHY T R E AT M E N T S använder det bästa från naturen och tekniken med hudvårdsingredienser. Våra produkter verkar på molekylärnivå och vårt mål är att

Läs mer

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE Produkter för kropp och ansikte Kronans Extra Care Kroppstvål, pris: 49 kr för 350 ml En mild och skonsamt rengörande tvål med hudvänligt ph-värde för torr och känslig hud.

Läs mer

Mint & Citrongräs BIOLAGE-RAW

Mint & Citrongräs BIOLAGE-RAW Mint & Citrongräs BIOLAGE-RAW WE CARE ABOUT THE PLANET. BIOLAGE R.A.W NOURISH RECOVER UPLIFT COLOR CARE VAD ÄR #LIVERAW? EN TREND OCH EN LIVSSTIL #LIVERAW VARFÖR SKA MAN VÄLJA BIOLAGE-R.A.W? En ny holistisk

Läs mer

TEXTURE K.NEWS WILD.LIFE TEXTURE.MASTER 150 ML BEACH.LIFE HAIR.RESORT.SPRAY 150 ML

TEXTURE K.NEWS WILD.LIFE TEXTURE.MASTER 150 ML BEACH.LIFE HAIR.RESORT.SPRAY 150 ML STYLING.GUIDE K.NEWS WILD.LIFE TEXTURE.MASTER 150 ML TEXTURE.MASTER ÄR EN EXTREMT VOLYMGIVANDE TEXTURSPRAY SOM GER EN TOPERAD KÄNSLA. DU APPLICERAR DEN TYNGDLÖSA SPRAYEN I TORRT HÅR DÄR DEN GER VOLYM OMGÅENDE

Läs mer

the KEVIN.MURPHY TREAT.ME menu TEKNISK GUIDE

the KEVIN.MURPHY TREAT.ME menu TEKNISK GUIDE the KEVIN.MURPHY TREAT.ME menu TEKNISK GUIDE KEVIN.MURPHY TREATMENTS Använd det bästa från naturen och tekniken kombinerat med hudvårdsingredienser som papaya, orkideé och lotusblomma. De naturliga, aktiva

Läs mer

Låt drömmen växa fram och ge den näring, ta fram den ibland och smaka på den, men ge aldrig upp din dröm. Den kan bli verklighet om du verkligen

Låt drömmen växa fram och ge den näring, ta fram den ibland och smaka på den, men ge aldrig upp din dröm. Den kan bli verklighet om du verkligen Låt drömmen växa fram och ge den näring, ta fram den ibland och smaka på den, men ge aldrig upp din dröm. Den kan bli verklighet om du verkligen vill! ÄNDA SEDAN MITTEN PÅ 90-TALET när jag började arbeta

Läs mer

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande.

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande. Caring ml Produkt Beskrivning Aktiva ingredienser Grupp 00 00 00 00 00 50 00 Colour care Skyddande Colour care Skyddande Volume Djuprengörande Protein Reparerande Reparerande Fuktgivande Hair Pack Fuktgivande

Läs mer

Aktiva ingredienser: Climbazole Piroctone olamine Skifferolja Salicylsyra Hydrocolor komplex Rosmarin Kitosan

Aktiva ingredienser: Climbazole Piroctone olamine Skifferolja Salicylsyra Hydrocolor komplex Rosmarin Kitosan System 4 Therapeutic Hair Spa är en bred parfymfri serie av effektiva terapeutiska produkter för olika hårbottenbesvär. Noggrant utvalda aktiva ingredienser hjälper till att eliminera mjäll, minska klåda

Läs mer

from dream to reality

from dream to reality from dream to reality Easy Care Dream En återuppbyggande skönhetskur för håret. Synbart resultat redan efter första behandlingen. DREAM POST- SHAMPOO MILT RENGÖRANDE SCHAMPO UTAN SLS. Vårdande schampo

Läs mer

Behandlings- Broschyr

Behandlings- Broschyr Behandlingsbroschyr COLOR SAVE intensive color Levande färg med en djupt fuktighetsgivande effekt som varar. Ge håret en extra dimension genom att inkludera en Infusion i din behandling. hydrate SP Color

Läs mer

MAXIMERA RESULTATET MED KEVIN.MURPHY.TOOLS

MAXIMERA RESULTATET MED KEVIN.MURPHY.TOOLS STYLING.GUIDE 2 TIPS FÖR ATT SÄKERSTÄLLA: MER GLANS BÄTTRE KVALITÉ PÅ HÅRET BÄTTRE HÅLLBARHET PÅ FÄRGEN ENKLARE ATT REDA UT TRASSLIGT HÅR MAXIMERA RESULTATET MED KEVIN.MURPHY.TOOLS TIPS 1 ANVÄND MAXI.WASH!

Läs mer

Resultatet med. 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår

Resultatet med. 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår Styling.guide 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår Maximera Resultatet med KEVIN.MURPHY.tools Tips 1 Använd MAXI.WASH!

Läs mer

L E S S E G O. M O R E S O U L.

L E S S E G O. M O R E S O U L. LESS EGO. MORE SOUL. HÖGKLASSIG, PARFYMFRI FRISÖRPRODUKTSSERIE TILLVERKAD I FINLAND Överbelastning av kemikalier och överkänslighet för parfymer är viktiga utmaningar för oss, vilket har lett till inspirationen

Läs mer

MAXIMERA RESULTATET MED KEVIN.MURPHY

MAXIMERA RESULTATET MED KEVIN.MURPHY STYLING.GUIDE HÄR KOMMER LITE TIPS PÅ HUR DU BÖR ANVÄNDA KEVIN.MURPHY, DETTA SÅ ATT VI SÄKERSTÄLLER: MER GLANS BÄTTRE KVALITÉ PÅ HÅRET BÄTTRE HÅLLBARHET PÅ FÄRGEN ENKLARE ATT REDA UT TRASSLIGT HÅR TIPS

Läs mer

Resultatet med. 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår

Resultatet med. 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår Styling.guide 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår Maximera Resultatet med KEVIN.MURPHY.tools Tips 1 Använd MAXI.WASH!

Läs mer

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Produktöversikten är indelad efter respektive hudtyp/användningsområde. Samma produkt kan passa för fler hudtyper, varför den kan förekomma på

Läs mer

Rain Dance - naturlig återfuktning

Rain Dance - naturlig återfuktning easy care guide Rain Dance - naturlig återfuktning Naturligt återfuktande produktserie för alla torra hår. Innehåller exklusiva oljor och naturliga ingredienser som ger glans och maximal utredning. Spännande

Läs mer

TEKNOLOGIN. Består av 2 aktiva nyckelingredienser. KOMBU EXTRAKT: boostar hudens energi och syreupptagningsförmåga

TEKNOLOGIN. Består av 2 aktiva nyckelingredienser. KOMBU EXTRAKT: boostar hudens energi och syreupptagningsförmåga JANUARI 2014 INNERGY TM - en exklusiv teknologi för en idealisk hud CARITA har skapat de första serumen som aktiverar hudens energi. Hudens livscykel påverkas dagligen av externa attacker och interna störningar

Läs mer

find balance. see clarity. feel rescue.

find balance. see clarity. feel rescue. EASY CARE T find balance. see clarity. feel rescue. En effektiv lösning i några enkla steg... rescue clarity balance mot håravfall mot mjäll mot fet hårbotten Balance mot fet hårbotten balance mot fet

Läs mer

THERESE NÄFVE - PUBLIC RELATIONS MANAGER MATRIX REDKEN KÉRASTASE SHU UEMURA LÓRÉAL PROFESSIONNEL ESSIE PROFESSIONNEL EMAIL THERESE.NAFVE@LOREAL.

THERESE NÄFVE - PUBLIC RELATIONS MANAGER MATRIX REDKEN KÉRASTASE SHU UEMURA LÓRÉAL PROFESSIONNEL ESSIE PROFESSIONNEL EMAIL THERESE.NAFVE@LOREAL. THERESE NÄFVE - PUBLIC RELATIONS MANAGER MATRIX REDKEN KÉRASTASE SHU UEMURA LÓRÉAL PROFESSIONNEL ESSIE PROFESSIONNEL EMAIL THERESE.NAFVE@LOREAL.COM MAKE YOUR MIX. BOOST YOUR STYLE. 12 PRODUKTER + 3 BOOSTERS

Läs mer

d år sv ropp Hud & K

d år sv ropp Hud & K 34-001 34-002 34-003 34-007 34-004 34-006 34-005 34-008 15-600 15-601 15-604 15-606 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 >> www.vadeco.se 23 NORMAL

Läs mer

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten.

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten. milk närande mjukgörande rengöringsmjölk En effektiv och mild rengöring av orenheter, makeup och rester från föroreningar. Ger en mjuk och återställd hud. Innehåller antioxidanter och ger ett avancerat

Läs mer

www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland TEKNISK MANUAL

www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland TEKNISK MANUAL www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland TEKNISK MANUAL Steve Hogan Creative Director för Essential Looks, Schwarzkopf Professional För att styla hår till catwalken

Läs mer

Ny ekochic stylingserie från Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style

Ny ekochic stylingserie från Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Ny ekochic stylingserie från Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Alterna Bamboo lanserar en rad innovativa och naturliga stylingprodukter för kräsna och miljömedvetna konsumenter. Produkterna innehåller

Läs mer

Mint & Citrongräs BIOLAGE

Mint & Citrongräs BIOLAGE Mint & Citrongräs BIOLAGE BIOLAGE o Grundades 1990 o Strävar mot att nå den ultimata harmonin mellan natur och teknologi o Erbjuder anpassad vård för alla slags hår o Innehåller Exklusiva blandningar av

Läs mer

Resultatet med. 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår

Resultatet med. 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår Styling.guide 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår Maximera Resultatet med KEVIN.MURPHY.tools Tips 1 Använd MAXI.WASH!

Läs mer

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt!

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! Art. 103/104 All Purpose Cream normal/torr hud Verkar mjukgörande, binder fuktigheten ihuden och stärker vävnaden.

Läs mer

Ditt gladaste, vackraste färgade hår - någonsin!

Ditt gladaste, vackraste färgade hår - någonsin! ColourSystems Ditt gladaste, vackraste färgade hår - någonsin! Minimalt med kemikalier och maximalt med certifierade ekologiska ingredienser. Tillverkad i Storbritannien Organic Colour Systems tillverkar

Läs mer

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se Hud & Kroppsvård \\ Hud & Kroppsvård JUL 15-650 15-651 15-652 JUL 15-606 15-600 15-601 15-604 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 www.vadeco.se

Läs mer

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd SOLUTION BY VICTUS Solution by Victus är en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd. Fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och

Läs mer

Zerran-folder-ny.indd :55

Zerran-folder-ny.indd :55 Zerran-folder-ny.indd 1 2015-10-13 16:55 2 Zerran-folder-ny.indd 2 2015-10-13 16:55 OM ZERRAN NO.1 BOND AMPLIFIER NO.2 BOND COMPLETION ANVÄNDNING AV NO.1 OCH NO.2 NO.3 HAIR REDEMPTION ANVÄNDNING AV NO.3

Läs mer

Ny teknologi för att reparera skadat hår

Ny teknologi för att reparera skadat hår Pressinformation 2008-08-14 Schwarzkopf Gliss - Ny teknologi för att reparera skadat hår Ett skadat hår blir torrt och matt, men det finns också skador i den inre strukturen som inte syns för blotta ögat.

Läs mer

HEMPZ HAIR GUIDE. Hårvård och styling berikad med 100% naturlig hampafröolja

HEMPZ HAIR GUIDE. Hårvård och styling berikad med 100% naturlig hampafröolja HEMPZ HAIR GUIDE Hårvård och styling berikad med 100% naturlig hampafröolja HEMPZ HERBAL COLLECTION Shampoo & Conditioner Hempz Hair Care är underbara hårvård och stylingprodukter som ger ditt hår den

Läs mer

Nya BC Bonacure: Ultimat hårperfektion

Nya BC Bonacure: Ultimat hårperfektion Relansering BC Bonacure Henkel Beauty Care Bromma, mars 2014 Nya BC Bonacure: Ultimat hårperfektion Med nya BC Bonacure tar vi håret närmare naturlig perfektion än någonsin tidigare! Med den nya innovativa

Läs mer

DET HÄR ÄR ELEVEN AUSTRALIA

DET HÄR ÄR ELEVEN AUSTRALIA PRODUKTGUIDE DET HÄR ÄR ELEVEN AUSTRALIA År 2011, föddes ELEVEN Australia ur behovet av okomplicerade hårprodukter. Joey Scandizzo, en av företagets creative directors, är själv stylist och ägare till

Läs mer

Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig!

Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig! Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig! Efter flera års forskning lanserar Weleda nu en innovativ och ekologisk hårvårdsserie med sex produkter som baseras på

Läs mer

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE Antioxidant blandning av frukt och örter En kliniskt bevisad antioxidantblandning som skyddar och reparerar tecken på åldrad hud samt bidrar till ett ungdomligare utseende.

Läs mer

3 Håret ser genast friskare ut och omedelbart i bättre kondition. Ett långvarigt skydd slätar ut fjällskiktet och skyddar mot ytterligare skador.

3 Håret ser genast friskare ut och omedelbart i bättre kondition. Ett långvarigt skydd slätar ut fjällskiktet och skyddar mot ytterligare skador. I århundraden har Hawaiis urinvånare använt den väldoftande fruktjuicen från ingefärsplantan Awapuhi för att ge fukt åt hår och hud. Förtrollade av plantans välgörande ämnen, etablerade John Paul DeJoria

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy APOLOSOPHY MAKEUP ANSIKTE Apolosophy Foundation Foundation med lätt konsistens som ger ett naturligt, halvmatt resultat. Ger näring åt huden och har fettreglerande egenskaper som

Läs mer

Visste du att? Vår historia. Vår vision. We are the science. You are the Living Proof.

Visste du att? Vår historia. Vår vision. We are the science. You are the Living Proof. Produktguide We are the science. You are the Living Proof. Vår vision Vi är inte ett traditionellt skönhetsföretag. Vi är mer än så. Vi tror på att ompröva konventionell vetenskap. Vi tror att när man

Läs mer

HÄR KOMMER LITE TIPS PÅ HUR DU BÖR ANVÄNDA KEVIN.MURPHY, DETTA SÅ ATT VI SÄKERSTÄLLER:

HÄR KOMMER LITE TIPS PÅ HUR DU BÖR ANVÄNDA KEVIN.MURPHY, DETTA SÅ ATT VI SÄKERSTÄLLER: STYLING.GUIDE HÄR KOMMER LITE TIPS PÅ HUR DU BÖR ANVÄNDA KEVIN.MURPHY, DETTA SÅ ATT VI SÄKERSTÄLLER: MER GLANS BÄTTRE KVALITÉ PÅ HÅRET BÄTTRE HÅLLBARHET PÅ FÄRGEN ENKLARE ATT REDA UT TRASSLIGT HÅR TIPS

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy Apolosophy makeup Ansikte Apolosophy Foundation Foundation som ger näring åt huden och motverkar blankhet. Anpassar sig efter hudens rörelser vilket motverkar ansamlingar av produkten

Läs mer

SHOCKWAVES. Styling Tips! STYLE MADE FOR CONNECTION.

SHOCKWAVES. Styling Tips! STYLE MADE FOR CONNECTION. SHOCKWAVES Styling Tips! STYLE MADE FOR CONNECTION. Power Hold Spray Power Hold Spray För att få frisyren att sitta som gjuten! En finishprodukt för att förlänga frisyrens hållbarhet. För bästa resultat

Läs mer

ETERNALIXIR SKIN-VOLUMIZING OIL SERUM

ETERNALIXIR SKIN-VOLUMIZING OIL SERUM CORRECTIVES ETERNALIXIR SKIN-VOLUMIZING OIL SERUM Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum är ett unikt mineralberikat tvåfas serum. Laddad med kalcium som stärker upp huden och groblad extrakt som har volymgivande

Läs mer

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY Rapsodine Hudvård Naturlig skönhet på naturens villkor! Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud. Det är härligt att få känna

Läs mer

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INTENSIVE SPA - ANSIKTSVÅRD 2 Mineral Cleansing Milk Mineralrik rengöringsmjölk med tillsatser av plantextrakt och naturliga oljor. Rengör effektivt men skonsamt och

Läs mer

superfood FEED YOUR SKIN Nourish from the outside-in with these new additions to the vitamin-packed Pre-Biotic SUPERFOOD SKINCARE RANGE.

superfood FEED YOUR SKIN Nourish from the outside-in with these new additions to the vitamin-packed Pre-Biotic SUPERFOOD SKINCARE RANGE. superfood FEED YOUR SKIN Nourish from the outside-in with these new additions to the vitamin-packed Pre-Biotic SKINCARE RANGE. The SQUAD Just Got Tastier Genom att kombinera den rena kraften från koncentrerade

Läs mer

FÄRG. Oljebaserad färg med exklusiva eteriska oljor

FÄRG. Oljebaserad färg med exklusiva eteriska oljor FÄRG Oljebaserad färg med exklusiva eteriska oljor Oljebaserad färgning Varför ska jag välja detta system? Oljebaserat färgningssystem för professionellt bruk utan ammoniak, behagligt parfymerad; Nickel-

Läs mer

FÄRG. Oljebaserad färg med exklusiva eteriska oljor

FÄRG. Oljebaserad färg med exklusiva eteriska oljor FÄRG Oljebaserad färg med exklusiva eteriska oljor Oljebaserad färgning Filosofin Varför ska jag välja Ett etiskt val Oljebaserat färgningssystem för professionellt bruk utan ammoniak, behagligt parfymerad;

Läs mer

Vad är Hempz Body Care? Vad är Hampafrö?

Vad är Hempz Body Care? Vad är Hampafrö? Produktbroschyr Vad är Hempz Body Care? Hempz Body Care är lyxiga och skönt kroppsvårdande produkter som doftar ljuvligt. Alla Hempz Body Care produkter innehåller 100% naturlig hampafröolja, en av naturens

Läs mer

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Förmodlgen det mest eleganta sättet att uppnå synbart vackrare hy. Det revolutionerande SQOOM konceptet kombinerar ultraljud med jontofores i en stilfull och

Läs mer

FÖR VÅRD AV HUD OCH PÄLS HOS HUND OCH KATT. Hudprodukter. Hudprodukter. från Virbac. se.virbac.com

FÖR VÅRD AV HUD OCH PÄLS HOS HUND OCH KATT. Hudprodukter. Hudprodukter. från Virbac. se.virbac.com FÖR VÅRD AV HUD OCH PÄLS HOS HUND OCH KATT Hudprodukter Hudprodukter från Virbac se.virbac.com Allerderm schamposerie till hund, katt och häst Virbacs Allerderm schamposerie består av fyra unika schampon

Läs mer

Ekologisk, vegansk hårvård från NONIQUE.

Ekologisk, vegansk hårvård från NONIQUE. Ekologisk, vegansk hårvård från NONIQUE www.gaiasverige.se EXKLUSIV HÅRVÅRD FRÅN NONIQUE! TA STEGET OCH BYT TILL EKOLOGISK HÅRVÅRD Ett sunt och vackert hår börjar med en frisk och sund hårbotten. I hårbotten

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT www.gaiasverige.se Ax & Lin GAIA:S HISTORIA Hudvårdsserien skapades av mamma Michelle vars son föddes med känslig hud och utvecklade eksem redan vid 8 veckors ålder. De provade

Läs mer

ProCor texx. Niosome Strengthening System

ProCor texx. Niosome Strengthening System ProCor texx Niosome Strengthening System PROCORTEXX Revolutionerande frisörprodukt Oavsett hur skonsam färg eller permanent du använder, skadar alltid en kemisk process håret. När hårets bindningar bryts,

Läs mer

Djurvård till hund och katt för alla tillfällen

Djurvård till hund och katt för alla tillfällen Djurvård till hund och katt för alla tillfällen NÄR HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE KÄNNS EXTRA BRA Frontline har över 22 års erfarenhet av hälsa och välbefinnade hos hundar och katter. Den nya djursvårdserien

Läs mer

Varför tappar man hår

Varför tappar man hår Varför tappar man hår Ett tjockt hår är lika med och signalerar alltid hälsa och välbefinnande. Rakt eller lockigt, långt eller kort, blont, brunt eller svart, håret har alltid spelat en avgörande roll

Läs mer

SKÖTSELRÅD PERUKER OCH HÅRERSÄTTNINGAR SYNTETFIBER SID 2-3 020-36 87 00 / SHOP ONLINE TOUPEMABELGAL.SE

SKÖTSELRÅD PERUKER OCH HÅRERSÄTTNINGAR SYNTETFIBER SID 2-3 020-36 87 00 / SHOP ONLINE TOUPEMABELGAL.SE SKÖTSELRÅD PERUKER OCH HÅRERSÄTTNINGAR SYNTETFIBER SID 2-3 ÄKTA HÅR SID 4-5 CYBERHAIR SID 6-7 VITAL HAIR SID 8 SYNTETFIBER Vi gratulerar till ditt val av denna kvalitetsprodukt från Toupéma Belgal. Ditt

Läs mer

PRO- COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM

PRO- COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM JANUARI 2019 PRO- COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM Med ELEMIS Exklusiva English Rose Olea Extract PRO-COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM Med ELEMIS Exclusiva English Rose Oleo Extrakt, Från en familjeägd och driven

Läs mer

NYHET UTAN KOMPROMISSER. LJUSA UPP! BLONDERA! FÄRGA!

NYHET UTAN KOMPROMISSER. LJUSA UPP! BLONDERA! FÄRGA! NYHET LJUSA UPP! BLONDERA! FÄRGA! UTAN KOMPROMISSER. www.schwarzkopfpro.com LJUSA UPP! BLONDERA! FÄRGA! UTAN KOMPROMISSER. Blonderings-, färg- och höglyftande behandlingar är en viktig källa till affärer

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

DET HÄR ÄR ELEVEN AUSTRALIA

DET HÄR ÄR ELEVEN AUSTRALIA PRODUKTGUIDE DET HÄR ÄR ELEVEN AUSTRALIA År 2011, föddes ELEVEN Australia ur behovet av okomplicerade hårprodukter. Joey Scandizzo, en av företagets creative directors, är själv stylist och ägare till

Läs mer

Genombrott inom färgbevarande hårvård!

Genombrott inom färgbevarande hårvård! Pressmeddelande från Schwarzkopf Professional Maj 2015 RELANSERING! BC COLOR FREEZE Genombrott inom färgbevarande hårvård! Din hårfärg ska hålla så länge som möjligt och se ut precis som när du kom ifrån

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt laboratorium.

Läs mer

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå NONIQUE Naturlig och läkande hudvård från topp till tå Betydelsen av namnet Står för den vintergröna växten noni som är hjärtat i våra produkter Betyder + eller och Noni från Panama - odlingarnas paradis

Läs mer

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag Din hud andas! Camoufl age och concealer förbättrar din hud varje dag Den första täckande cremen som låter din hud andas. Avancerad teknologi hjälper huden att förbättra sin egen läkningsprocess efter

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S Schhh Cetaphil har länge varit en skönhetshemlighet i Hollywood. Eller ja, så hemlig är den egentligen inte. Cetaphil kommer nämligen ofta först bland stjärnornas

Läs mer

HEALTH FOR HAIR Neccin

HEALTH FOR HAIR Neccin HEALTH FOR HAIR Neccin HEALTH FOR HAIR Neccin 4 Nyhet Shampoo. Sensitive Balance Hjälpen för dig som störs av kliande, torr och irriterad hårbotten. Ett extremt skonsamt schampo för känslig hårbotten

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE www.gaiasverige.se Ax & Lin PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP GAIA har skapat en unik serie fantastiska produkter för kvinnor. En enkel, okomplicerad och effektiv

Läs mer

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie Hösten 2017 lanserade IDUN Minerals en ny hudvårdsserie som nu utökas med fler problemlösande produkter som peeling och fuktmask.

Läs mer

*artister, fotografer, musiker, hårstylister, frisörer, kläddesigners

*artister, fotografer, musiker, hårstylister, frisörer, kläddesigners Det var på gatorna i Los Angeles som en grupp med likasinnande och oberoende *artister möttes och tillsammans skapade ett nytt socialt nätverk, www.bangstyle.com *artister, fotografer, musiker, hårstylister,

Läs mer

Nu Skin Hair Care Conditioners

Nu Skin Hair Care Conditioners Nu Skin Hair Care Conditioners Den perfekta följeslagaren till ditt schampo från Nu Skin Ta hårvården ett steg längre med effektiva balsam från Nu Skin. Balsam som inte kompromissar vare sig det gäller

Läs mer

EGENSKAPER FÖRDELAR RESULTAT HUR GÖR MAN?

EGENSKAPER FÖRDELAR RESULTAT HUR GÖR MAN? EGESKAPER Självreglerande permanent Firm - för fasta lockar till alla hårtyper FÖRDELAR Kan användas på hår med varierade kvalitéer i ett och samma hår, ex hår med utväxt (dock ej alltför blekt). Återuppbygger

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

Hälsa alla välkomna. Då startar vi.

Hälsa alla välkomna. Då startar vi. Hudvårdstimme Hudvårdstimme Hälsa alla välkomna Hej och välkomna, presentera dig själv och säg att ni idag bjuder på en örtdryck med koncentrat från kinesiskt grönt te samt örter. Den innehåller mycket

Läs mer

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars.

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. É M I N E N C E O R G A N I C S O R G A N I S K A A N S I K T S B E H A N D L I N G A R T H E O R I G I N A L S I N

Läs mer

It s Time To Switch Your Skin Back On

It s Time To Switch Your Skin Back On It s Time To Switch Your Skin Back On It s Time To Switch Your Skin Back On Med banbrytande teknologi lanseras nu produkter från ELEMIS som tar din hudvård till nästa nivå. Sedan lanseringen utav prisbelönta

Läs mer

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING.

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. COFFEEBERRY * NATURECEUTICALS NATURE S MOST POTENT ANTI-AGING BOTANICAL PRIORI - the Anti-Aging Authority UPPTÄCK VETENSKAPEN BAKOM HUDENS FÖRVANDLING

Läs mer

*adjuvans för kosmetiskt bruk som gynnar fysiologisk tillväxt av håret

*adjuvans för kosmetiskt bruk som gynnar fysiologisk tillväxt av håret *adjuvans för kosmetiskt bruk som gynnar fysiologisk tillväxt av håret Varför tappar man hår... Ett tjockt hår är lika med och signalerar alltid hälsa och välbefinnande. Rakt eller lockigt, långt eller

Läs mer

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk.

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk. Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Assimilation är nyckeln till effektiv hudvård Växternas kraft upphör

Läs mer

VRID TILLBAKA KLOCKAN

VRID TILLBAKA KLOCKAN VRID TILLBAKA KLOCKAN EUROPE SWE FRISK HUD ÄR VACKER HUD Alla föds med mjuk och elastisk hud. Dina celler är nyckeln till din naturliga hälsa och skönhet. Hudceller hos yngre personer återskapas hela

Läs mer

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 77

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 77 Marja Entrich me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 77 Männen i fokus bäst i test i expressens söndagsbilaga hela 7 gånger. (5 getingar) Nu har vi kommit en bit in på det nya året 2012......och

Läs mer

SOCOLOR.beauty KLASSISK OXIDATIONSFÄRG

SOCOLOR.beauty KLASSISK OXIDATIONSFÄRG SOCOLOR.beauty KLASSISK OXIDATIONSFÄRG Färgteknologi som ger förutsägbara resultat Enastående kvalitet Skyddande och vårdande ämnen, Cera-Oil Complex Brett färgspektra och färgsystem för alla behov Logisk

Läs mer

BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT

BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT Kliniska hudvårdsbehandlingar med dermatologiska resultat Vill du också ha snabba, synliga och bestående resultat? Dr Dennis Gross

Läs mer

Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård

Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård Allergiförebyggande hår- och hudvård för den medvetna familjen utan konserveringsmedel och utan parfym. - alltid en mildare lösning Konserveringsmedel

Läs mer

FEBRUARI 2019 SUPERFOOD

FEBRUARI 2019 SUPERFOOD FEBRUARI 2019 FEBRUARI 2019 SUPERFOOD Kraften och styrkan bakom Superfood Serien ligger i att ELEMIS kombinera den rena kraften hos koncentrerad mat med vetenskap och expertisen bakom varje ELEMIS formula.

Läs mer

Prislista Dermaceutic

Prislista Dermaceutic Prislista Dermaceutic Tri Vita C30 Extra koncentrerat serum med 30% C-vitaminMotverkar uppkomsten av fina linjer och rynkor, bristande spänst och ojämn hudton. Råd vid använding: Applicera på ansikte och

Läs mer

NEW CLEAN GLOW COLLECTION

NEW CLEAN GLOW COLLECTION NEW CLEAN GLOW COLLECTION CLEAN GLOW FREE OF UNNATURAL FINISHES Få en fräsch glow på ett ögonblick! Skräddarsy din egen färg och lyster med hjälp av tre enkla steg med nya Clean Glow serien från bareminerals.

Läs mer

Skönhet kommer inifrån... IIZI FORMULA

Skönhet kommer inifrån... IIZI FORMULA Skönhet kommer inifrån... IIZI FORMULA henneiizi Varför behöver man kosttillskott? Det går naturligtvis att få i sig alla ämnen som man behöver genom kosten, men studier har visat att det är få som faktiskt

Läs mer

Fem känslosamma doftkombinationer som stöttar dig under din dag och hjälper dig att hitta tillbaka till dig själv.

Fem känslosamma doftkombinationer som stöttar dig under din dag och hjälper dig att hitta tillbaka till dig själv. LIFE ELIXIRS är serien som är framtagen för ett liv i rörelse. När det finns ett behov av mindfulness, men inte tid. När välmående eftersträvas men stress dominerar. Oavsett om du vill lugna sinnet, harmonisera

Läs mer

Herrarnas hudvårdsskola

Herrarnas hudvårdsskola Herrarnas hudvårdsskola Först och främst: hudvård är inte bara för brudarna. Även riktiga män behöver ta hand om sin hud. Du vet hur det är med ett par nya fräscha sneakers. Man vill ju behålla dem fräscha

Läs mer

ZO Medical/ZO Skin Health by Zein Obagi

ZO Medical/ZO Skin Health by Zein Obagi Dr Zein Obagis målsättning är att alla ska få en möjlighet till att uppnå en frisk hud oavsett ålder, etnicitet eller livssituation. För att kunna uppnå detta har han utvecklat två olika serier: ZO Skin

Läs mer

Produktkatalog. www.peakshair.se

Produktkatalog. www.peakshair.se Produktkatalog 2010 www.peakshair.se Vi på Peak s Hair har en idé och vision om att ta fram prisvärda kvalitativa produkter som passar alla. Genom vår erfarenhet och goda vilja kan vi vägleda dig som kund

Läs mer

innehåll 18 PROFESSION Rapid Blond+ 04 VILKA ÄR INDOLA?

innehåll 18 PROFESSION Rapid Blond+ 04 VILKA ÄR INDOLA? 04 VILKA ÄR INDOLA? 05 PROFESSION PERMANENT CARING COLOR 06 PROFESSION PERMANENT CARING COLOR De viktigaste ingredienserna 07 PROFESSION PERMANENT CARING CREAM COLOR Ny krämbas innehåll 08 FÄRGKUNSKAP

Läs mer

STYLING.GUIDE #2 2016

STYLING.GUIDE #2 2016 STYLING.GUIDE #2 2016 BOKA EN TREAT.ME-BEHANDLING PÅ DIN KEVIN.MURPHYSALONG KEVIN.MURPHY TREATMENTS 1 2 3 4 TREAT.ME MOISTURE FÖR HÅR SOM ÄR TORRT, FRISSIGT ELLER KEMISKT BEHANDLAT TREAT.ME STRENGTH FÖR

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym och har inte testats på djur.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym och har inte testats på djur. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen och Robin Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt

Läs mer

Vad är SATINIQUE? * Gäller endast patent i USA SATINIQUE - VANLIGA FRÅGOR 2

Vad är SATINIQUE? * Gäller endast patent i USA SATINIQUE - VANLIGA FRÅGOR 2 nya VANLIGA FRÅGOR PRODUKTSERIEN Vad är SATINIQUE? Satinique är en förstklassig produktserie för vård, behandling och styling av håret, som utformats för att uppfylla behoven hos alla hårtyper och som

Läs mer

Braun Satin Hair Dryer HD 750

Braun Satin Hair Dryer HD 750 Braun Satin Hair Dryer HD 750 EAN: 4210201644347 2000 watt Colour Saver-knapp för att skydda färgat hår från att torka ut 3 värmeinställningar och 2 luftflödesinställningar för personlig föning Ceramic

Läs mer