Glögg-SM,

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Glögg-SM,"

Transkript

1 Kongl. Datasektionen vid THS Glögg-SM (6) Glögg-SM, Ordförande Robert börjar med att gå igenom mötesteknik för att visa hur ett sektionsmöte ska gå till. 1 Mötets högtidliga öppnande Ordföranden förklarar mötet öppnat klockan med 71 teknologer närvarande. För närvarolistan, se bilaga 1, och för lista på de som kommit sent eller gått tidigt, se bilaga 2. 2 Formalia 1. Till mötesordförande valdes ordf Robert Andersson, sextus decimus. 2. Till mötessekreterare valdes sekr Jenny Olare, septa decima. 3. Till justeringsmän valdes Joakim Meldahl, sigvard samt Andreas Jansson, septus decimus. 4. SM anser att mötet har utlysts korrekt. 5. Övriga frågor, se punkt Dagordningen fastställdes utan ändringar, punkt 10.7 och 9.3 behandlades efter punkt Inga adjungeringar. 3 Rapporter 1. D-rektoratet (a) SNO Peter Modin berättar att det är Studienämndsmöte på måndag 10 december kl 15:15 med samling i E-ljusgården. Elkursen görs om till våren, det blir två tentor och ingen kontrollskrivning. (b) PR-chef Peter Lindström berättar att det var 10 företag som var här på D-dagen i oktober. (c) Studerandeskyddsombud Andreas Mattsson berättar att han har gått en skyddsrond med Akademiska Hus där det upptäcktes att det är något fel på belysningen i E-huset. En motion om totalt rökförbud i Kårhuset har kommit upp på Kårfullmäktige. (d) Vice Ordförande Lars Dobos berättar att sektionen med sannolikt kommer skaffa ett eget organisationsnummer till halvårsskiftet. Han ska kolla upp vilka ändringar som kan behöva göras i stadgarna i och med inskaffandet.

2 Kongl. Datasektionen vid THS Glögg-SM (6) (e) Kassör Mark Peldius har varit upptagen med att få in pengar från D-dagen och betala ut löpande kostnader. (f) Kongl. Lokalchef Henrik Janhagen berättar att ESCapen har problem med elen, säkringar går hela tiden, speciellt när alla microsar är på för fullt. Inga fler microsar kommer köpas in innan problemet är löst, men Henrik håller på att titta på offerter för elektriker som kan åtgärda saken. (g) Informationsansvarig Andreas Ehn berättar att IOR har fått en ny webbserver sponsrad och att den nya webben kommer komma upp inom kort. I övrigt fortsätter IOR med löpande arbete som att uppdatera hemsidan. (h) Klubbmästare Lars Holmberg berättar att DKM har ordnat pubar under hösten och ska ha Djulmiddag inom kort. Till våren planerar de en repris av badfesten från förra året, PLUMS02 i februari, tillsammans med I och L. (i) DIUo Pernilla Axelsson berättar att de internationella studenterna har julpysslat tillsammans. De har också hållit i en information om utbytesstudier tillsammans med kansli DEF. (j) Ordförande Robert Andersson har varit på KF och ordföranderåd. Ett ämne som kommit upp är att det har varit problem med serveringsansvariga på sektionerna. Ett åtgärdsprogram har kommit igång för att avhjälpa detta; THS kommer att ha en utbildning så att de serveringsansvariga är medvetna om vad det innebär att vara ansvarig. Robert har också varit med och utvärderat Chalmers Datateknikutbildning, styrt upp Drek, planerat nya styrelsesammansättningen och skrivit PM, m.m. 2. Sektionsfunktionärer (a) KF-ledamöter Mattias Amnefelt, Christer Tamm, Andreas Mattson och Josef Grahn berättar attt det inte har valts någon ISS-ordförande eller revisor. Det behövs kandidater så fort som möjligt. Rökförbud i Kårhuset har motionerats av Studiemiljörådet, Programgruppen har fått i uppdrag att utreda frågan. Diskutera gärna ämnet i news så att KF-ledamöterna får veta sektionens åsikt. Det har också varit en diskussion om samarbete med andra kårer utanför SFS. (b) PAS Carolin Jonsson har varit på möte med UNDEF. I år finns en ny inriktning som Ettan kan välja, inbäddade datorsystem. (c) Studs02 Christer Tamm berättar att Studs02 har en ny styrelse, de jobbar på för att få ihop resan. Senare under mötet ska budgeten visas. (d) Datas Damer Datas Damer söker en ny ordförande. På lördag, 8 december, kommer den årliga dammiddagen gå av stapeln. I januari/februari kommer nästa års Tjejkonferens äga rum i Luleå. (e) Sångledare Jenny Olare berättar att Datasektionen var med i Sångartäfvlan i lördags, 1 december. Vi fick en fjärdeplats med vårt blygsamma bidrag IT-boom.

3 Kongl. Datasektionen vid THS Glögg-SM (6) (f) SIL Datasektionen har en stående tid kl varje onsdag i KTH-hallen. Ett sektionsmästerskap kommer snart att äga rum. 3. THS Centralt Det finns ingen här som kan rapportera. 4 Tillkännagivande av Hedersdelta Maria Kruse, quinta decima, Anna Eriksson, sigvard, Arvid Nilsson, quintus decimus, Pontus Axelsson, dodecimus, Jonas Högberg, tertius decimus och Niklas Persson, qiuntus decimus har förärats varsitt hedersdelta. För motivering se bilaga 3. 5 Hyrköp av datorer, informationspunkt Lars Dobos berättar att idag har BEST och IBM varit här och demonstrerat deras datorer som alla sektionens medlemmar kan få hyrköpa. Det har varit ett stort intresse och tanken är att sektionen ska ge en branchdagsplats till det företag som visats sig ha det mest attraktiva hyrköpet. Det är dock fortfarande osäkert hur räntan kommer bli. Systemgruppen är också orolig för att folk ska missbruka uttagen och koppla ur fasta burkar vilket är helt mot reglerna. Lasse ska försöka kontakta NADA för att hitta en bra lösning. 6 Studs 2002:s budget, beslutspunkt För budgeten, se bilaga 4. SM beslutar godkänna budgeten. 7 Rekryteringsnämnd, informationspunkt Robert tycker att vi ska arbeta mer för att rekrytera folk till Datautbildningen på KTH. Ett möte för intresserade som vill vara med och arbeta med rekrytering kommer att äga rum på måndag 10 december kl 18. Det som kan vara viktigt att fokusera på är varför man egentligen går på KTH, information om kurser, intervjuer med examinerade och nuvarande teknologer mm. 8 Bordlagda frågor 1. Fantävling Carl Ljungqvist och Josefin Hallberg har arbetat fram ett förslag till en fana. Till Nobelfesten krävs en helsydd fana. För förslaget, se bilaga 5. Ett yrkande om bordläggning uppkom men SM beslutar att inte bordlägga. SM beslutar att skaffa en fana enligt det uppkomna förslaget. 2. Revision av Mottagningen 2000 Revisionen har tagit lång tid på grund av Kårens revisor. Nu är den till slut klar, se bilaga 6. SM beslutar att bevilja Mottagningen 2000 ansvarsfrihet. 3. Revision av Dataspelet Revision av Studs 2000

4 Kongl. Datasektionen vid THS Glögg-SM (6) 5. Revision av Datasektionen 2000/ Revision av DKM 2000/ Revision av Datas Damer 2000/ Revision av Prylmångleriet 2000/2001 Ingen av revisionerna är klara, SM beslutar att behandla dem i klump. SM beslutar att bordlägga revisionerna i klump. Paus med glögg och lussekatter. 9 Motioner 1. Stöd för utökad seniorverksamhet, Simon Grönlund Då Drek anser sig kunna genomföra det motionären önskar drar motionären tillbaka sin motion. För motionen i sin helhet, se bilaga Äskning ur Tjejkonferensfonden, Jenny Olare och Thérèse Palm I januari/februari kommer Tjejkonferensen äga rum i Luleå. Datasektionens tjejer här vill förstås resa dit. Tjejkonferensfonden är till för att bidraga till detta ändåmål. För motionen i sin helhet, se bilaga 8. För Drektoratets svar, se bilaga 9. SM beslutar att enhälligt bifalla motionen. 3. Bidrag till Djulmiddag, Lars Holmberg Varje år håller DKM en Djulmiddag för sektionen. Tyvärr är budgeten lite för snål för att DKM ska kunna genomföra detta i år och vill ha ett pengabidrag för att kunna ordna en trevlig fest. För motionen i sin helhet, se bilaga 10. För D-rektoratets svar, se bilaga 11. SM beslutar att bifalla motionen. 4. Permanent nämnd Dataspelet, Robert Andersson Då spexintresset på sektionen är lågt för tillfället vore det bra med en permanent nämnd för Dataspelet som kan spexa lite hela tiden. För motionen i sin helhet, se bilaga 12. För D-rektoratets svar, se bilaga 13. Ett tilläggsyrkande inkom under mötet, motionären jämkade sig med detta, se bilaga 14. SM beslutar att bifalla motionen med tilläggsyrkandet. 10 Valärenden, Valberedningen 1. Vice Studerandeskyddsombud (fyllnadsval) Kandidat till posten är: Oscar Göthberg, dodevicesimus. SM beslutar att välja Oscar Göthberg till Vice Studerandeskyddsombud. 2. Ordförande Datas Damer (fyllnadsval) Det finns inga kandidater. Karin Björkman, septa decima, nomineras på sittande möte. SM beslutar att välja Karin Björkman till Datas Damers ordförande.

5 Kongl. Datasektionen vid THS Glögg-SM (6) 3. Styrelseledamot för utbildningsfrågor Kandidater till posten är Jon Larsson, undevicesimus, Thérèse Palm, dodevicesima, Daniel Ashhami, undevicesimus och Andreas Ehn, dodevicesimus. SM beslutar att välja Thérèse Palm till styrelseledamot för utbildningsfrågor. 4. Styrelseledamot för studiemiljöfrågor Kandidater till posten är Jon Larsson, undevicesimus och Erik Edstam, undevicesimus. SM beslutar att välja Erik Edstam till styrelseledamot för studiemiljöfrågor. 5. Styrelseledamot för sociala frågor och relationer Kandidat till posten är Magnus Hult, dodevicesimus. SM beslutar att välja Magnus Hult till styrelseledamot för sociala frågor och relationer. 6. PR-chef Kandidat till posten är Johan Ullberg, dodevicesimus. SM beslutar att välja Johan Ullberg till PR-chef. 7. Ordförande Datas Internationella Utskott Kandidater till posten är Peter Söderlund, septus decimus och Pascal Laue, septus decimus. SM beslutar att välja Pascal Laue till DIUo. 8. Chefredaqtuer Kandidat till posten är Tommie Gannert, dodevicesimus. SM beslutar att välja Tommie Gannert till Chefredaqteur. 9. Storasyster/Storebror Kandidat till posten är Tomas Weber, sextus decimus. SM beslutar att välja Tomas Weber till Storebror. 10. Kongl. Öfverdrif Kandidat till posten är Sara Englund, sexta decima. SM beslutar att välja Sara Englund till Kongl. Öfverdrif. 11 Övriga frågor Inga övriga frågor. 12 Mötets högtidliga avslutande Ordföranden avslutade mötet klockan

6 Kongl. Datasektionen vid THS Glögg-SM (6) Vid protokollet: Jenny Olare, septa decima, mötessekreterare Justeras: Robert Andersson, sextus decimus, mötesordförande Justeras: Joakim Meldahl, sigvard, justeringsman Justeras: Andreas Jansson, septus decimus, justeringsman Bilagor (1) Närvarolista vid mötet (2) Lista på de som kommit sent eller avvikit tidigare. (3) Motivering till Hedersdeltan. (4) Studs02 budget. (5) Fanförslag. (6) Revision Mottagningen (7) Motion om Stöd för utökad Seniorverksamhet. (8) Motion om äskning ur Tjejkonferensfonden. (9) Drektoratets svar på Äskning ur Tjejkonferensfonden. (10) Motion om bidrag till Djulmiddag. (11) Drektoratets svar på motion om bidrag till Djulmiddag. (12) Motion om permanent nämnd för Dataspelet. (13) Drektoratets svar på permanent nämnd Dataspelet. (14) Tilläggsyrkande permanent nämnd Dataspelet.

Kongl. Datasektionen vid THS Val-SM 2002-05-15 1(8) Val-SM, 2002-05-15

Kongl. Datasektionen vid THS Val-SM 2002-05-15 1(8) Val-SM, 2002-05-15 Kongl. Datasektionen vid THS Val-SM 2002-05-15 1(8) Val-SM, 2002-05-15 1 Mötets högtidliga öppnande Ordföranden förklarar mötet öppnat klockan 17.41 med 39 teknologer närvarande. För närvarolista, se bilaga

Läs mer

Extra Sektionsmöte, 2000-11-09

Extra Sektionsmöte, 2000-11-09 Kongl. Datasektionen vid THS Extra Sektionsmöte 2000-11-09 1(5) Extra Sektionsmöte, 2000-11-09 1 Mötets högtidliga öppnande Ordföranden förklarar mötet öppnat klockan 17:21 med 26 teknologer närvarande.

Läs mer

Glögg-SM, 2000-12-06

Glögg-SM, 2000-12-06 Kongl. Datasektionen vid THS Glögg-SM 2000-12-06 1(7) Glögg-SM, 2000-12-06 1 Mötets högtidliga öppnande Ordföranden förklarar mötet öppnat klockan 17.26 med 63 teknologer närvarande. 2 Formalia 1. Till

Läs mer

Glögg-SM,

Glögg-SM, Kongl. Datasektionen vid THS Glögg-SM 2002-12-11 1(9) Glögg-SM, 2002-12-11 1 Mötets högtidliga öppnande Ordföranden förklarar mötet öppnat klockan 16.20 totalt 76 teknologer. För närvarolista, se bilaga

Läs mer

Kongl. Datasektionen vid THS Val-SM 2003-05-13 1(8) Val-SM, 2003-05-13

Kongl. Datasektionen vid THS Val-SM 2003-05-13 1(8) Val-SM, 2003-05-13 Kongl. Datasektionen vid THS Val-SM 2003-05-13 1(8) Val-SM, 2003-05-13 1 Mötets högtidliga öppnande Ordföranden förklarar mötet öppnat klockan 16.24 med ett antal teknologer närvarande. För närvarolista,

Läs mer

Protokoll fört vid Revisions-SM (Fylle-SM) Konglig Datasektionen

Protokoll fört vid Revisions-SM (Fylle-SM) Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen Revisions-SM (Fylle-SM) 2004-11-08 1(5) Protokoll fört vid Revisions-SM (Fylle-SM) Konglig Datasektionen Tidpunkt 2004-11-08, 17:28 18:38 Plats E31, KTH Närvarande Ordförande Frej

Läs mer

(c) StURe Jens Larsson har gått skyddsrond i datorsalarna. Förutom de vanliga felen så är det främst ventilation och ljuset som fungerar dåligt. Akade

(c) StURe Jens Larsson har gått skyddsrond i datorsalarna. Förutom de vanliga felen så är det främst ventilation och ljuset som fungerar dåligt. Akade Sektionsmöte, 2000-05-15 1 Mötets högtidliga öppnande Ordföranden förklarade mötet öppnat klockan 18.24 med 54 teknologer närvarande, se bilaga 1. 2 Formalia (a) Till mötesordförande valdes ordf Joakim

Läs mer

Protokoll fört vid Glögg-SM Konglig Datasektionen

Protokoll fört vid Glögg-SM Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen Glögg-SM 2007-12-11 1(8) Protokoll fört vid Glögg-SM Konglig Datasektionen Tidpunkt 2007-12-11, 17:18 22:30 Plats K1, KTH Närvarande Sektionsordförande Simon Habtemikael, D-04 1 Mötets

Läs mer

Protokoll fört vid Revisions-SM Konglig Datasektionen

Protokoll fört vid Revisions-SM Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen Revisions-SM 2006-10-10 1(9) Protokoll fört vid Revisions-SM Konglig Datasektionen Tidpunkt 2006-10-10, 17:20 20:06 Plats E2, KTH Närvarande Sektionsordförande Jakob Bergendahl, D-03

Läs mer

Protokoll fört vid Kårfullmäktige sammanträde tre tisdag den 14 november 2001.

Protokoll fört vid Kårfullmäktige sammanträde tre tisdag den 14 november 2001. Protokoll fört vid Kårfullmäktige sammanträde tre tisdag den 14 november 2001. Närvaro : bilaga 1 B Kajsa Boström B Anne Von Oelreich D Mattias Amnefelt D Robert Andersson D Christer Tamm D Andreas Mattsson

Läs mer

Maskinsektionens vårterminsmöte

Maskinsektionens vårterminsmöte Maskinsektionens vårterminsmöte Protokoll fört tisdagen den 19/3 i M:A 1 TFMÖ Talman Johan Bson Bergfalk förklarade mötet öppnat kl. 17.15. 2 Val av mötessekreterare att välja Rakel Hed till mötessekreterare.

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL 1112-KSM-10

MÖTESPROTOKOLL 1112-KSM-10 Sid 1(5) MÖTESPROTOKOLL 1112-KSM-10 Måndagen den 5 december 2011 kl. 18.00 LG-rummet, Nymble, Drottning Kristinas väg 15 Närvarande Kårstyrelsen Johan Persson Sara Emilsson Ivan Milles (från 18:11) Elias

Läs mer

Protokoll från Sektionsmöte 1 09/10 (inklusive bilagor)

Protokoll från Sektionsmöte 1 09/10 (inklusive bilagor) Protokoll från Sektionsmöte 1 09/10 (inklusive bilagor), KTH 2009-09-17 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande Jonas Lundgren förklarar mötet för öppnat kl. 17.22. 1.2 Mötets behöriga utlysande SM finner mötet

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-06-03

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-06-03 Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-06-03 Styrelsemöte 3 juni 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 17:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionsordförande Tonima Afroze öppnar mötet 17.07.

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2014-03-04

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2014-03-04 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2014-03-04 Adress: Lindstedsvägen 3, Stockholm (E36) Sektionsmöte nr 4, VÅ 2013/2014 Datum: 2014-03-04 Tid: 17.38-18.22 Närvarande: Se punkt

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18 Stockholm 2015-03-18 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 16.14 1.2. Mötets behöriga utlysande Extrainsatt Styrelsen beslutar

Läs mer

Kårordförande 14/15 Emilia Wallin Kårstyrelsen 14/15. Cecilia Molinder Vice kårordförande 14/15 Petter Djupfeldt Kårstyrelsen 14/15

Kårordförande 14/15 Emilia Wallin Kårstyrelsen 14/15. Cecilia Molinder Vice kårordförande 14/15 Petter Djupfeldt Kårstyrelsen 14/15 Sid 1( 9) PROTOKOLL Kårstyrelsemöte 01 14/15 Måndagen den 11 September 2014 klockan 18.00 Plats Sammanträdesrummet, plan 1, Nymble * = bilaga finnes. Närvarande THS Kårstyrelse Teddy Juhlin- Henricson

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2013-02-11

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2013-02-11 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2013-02-11 Adress: Lindstedsvägen 3, Stockholm (E36) Sektionsmöte nr 3, VÅ 2013/2014 Datum: 2013-02-11 Tid: 17.33 18.57 Närvarande: Se punkt

Läs mer

Vårmöte #1, VT Tid : Torsdagen den 8:e februari, kl Plats: Vasa A, Vasa

Vårmöte #1, VT Tid : Torsdagen den 8:e februari, kl Plats: Vasa A, Vasa Vårmöte #1, VT 2018 Tid : Torsdagen den 8:e februari, kl. 15.30 Plats: Vasa A, Vasa 1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat 15.35 av ordförande Jacob Hellke. 2. Val av mötesordförande Jacob Hellke nominerar

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2015-02-23

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2015-02-23 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2015-02-23 Adress: Gråttan, Osquars backe 8 Sektionsmöte nr 6, VÅ 2014/2015 Datum: 2015-02- 23 Tid: 17.44-19.47 Närvarande: Se punkt 1.4 1. Formalia

Läs mer

Protokoll fört vid Val-SM Konglig Datasektionen

Protokoll fört vid Val-SM Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen Val-SM 2010-05-11 1(10) Protokoll fört vid Val-SM Konglig Datasektionen Tidpunkt 2010-05-11, 17:42 21:03 Plats Närvarande L1, KTH se bilaga 1 Mötets högtidliga öppnande Egil Antonsen

Läs mer

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet SIDA 1 AV 9 COPEN VAL-SM 2013 Tisdagen den 15 oktober 2013 kl. 15.15, M2, KTH Campus * = medföljd bilaga 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Niklas öppnar mötet 15:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet

Läs mer

Protokoll för: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte #1 Tisdag den 19/5, 17.16.15 å Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm

Protokoll för: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte #1 Tisdag den 19/5, 17.16.15 å Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll för: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte #1 Tisdag den 19/5, 17.16.15 å Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm Mötet öppnas av sektionsordförande Nina Jansson

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Extrainsatt Styrelsemöte 26 APRIL 2017 (* betyder att bilaga finns i handlingarna) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Emma Olsson förklarade mötet öppnat klockan 17:42. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse

Läs mer

PROTOKOLL: FLYGSEKTIONENS SEKTIONSMÖTE 3, 2013

PROTOKOLL: FLYGSEKTIONENS SEKTIONSMÖTE 3, 2013 Sida 1(7) PROTOKOLL: FLYGSEKTIONENS SEKTIONSMÖTE 3, 2013 Närvarande ur styrelsen, 14 oktober: Joakim Trobeck, Jennifer Idman,, Josefine Severholt (ankommer under punkt 6.1), Petra Hesselmar (ankommer under

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2016-03-01

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2016-03-01 Styrelsemöte 2 mars 2016 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Matilda Carlson förklarar mötet öppnat klockan 17:21. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse gick ut den 24 februari,

Läs mer

HÖSTMÖTESPROTOKOLL

HÖSTMÖTESPROTOKOLL HÖSTMÖTESPROTOKOLL 20 Närvarolista: rocket, Roderik Bauhn daniel, Daniel Karlsson karlsson, Niklas Karlsson kmk, Karl Mellerup nh, Niklas Hernaeus laban, Henrik Sköllermark frazz, Franz Levin he-man, Lasse

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Styrelsemöte Torsdagen den 25/10 å grupprum i E-huset, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Ordf öppnar mötet 17.14! 1.2 Närvaro Närvarande

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 8 15/16

Protokoll Styrelsemöte 8 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 2516 januari December 2016 2015 Anders Lundqvist Persson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 8 15/16 Tid: Onsdagen den 16:e December 2015 klockan 17.15 Plats:

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2013-09-17

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2013-09-17 s första ordinarie höstmöte Plats: HA1 HA1 Tid: 12:00 13:00 och 17:15 à Tisdagen den 17 September kl. 12:00 1 Mötets öppnande Erik Hansson förklarar mötet öppnat 12.05. 2 Adjungeringar Lisa Hanse, Lisa

Läs mer

Bioteknikutbildningar i Sverige Org. nummer 802446-2155. BUS Vårmöte 2013. Innehåll. Justering av protokoll

Bioteknikutbildningar i Sverige Org. nummer 802446-2155. BUS Vårmöte 2013. Innehåll. Justering av protokoll BUS Vårmöte 2013 Innehåll Justering av protokoll Kallelse med preliminär föredragningslista och beslutsunderlag Protokoll Närvarolista Justering av protokoll Jenny Salin, ordförande samt mötesordförande

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionens ordförande Sander Riedberg öppnar mötet klockan 16.38. 1.2

Läs mer

Lina Johansson valdes till mötesordförande. David Grimfors valdes till mötessekreterare.

Lina Johansson valdes till mötesordförande. David Grimfors valdes till mötessekreterare. THS Fysiksektionen STYM3/05 050405 1(5) PROTOKOLL Mötets art: STYM 3 Datum: Tisdag 05 April 2005 Tid: 17.07 Plats: Fockrummet Närvarande: Lina Johansson, Ordförande David Grimfors, Kassör Georgios Dimitriadis,

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Onsdagen den 2/11 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionsordförande Johan Suvanen öppnar mötet 17.06. 1.2

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2018-05-16 Adress: Gråttan, Osquars backe 8 Sektionsmöte nr 7, Verksamhetsår 2017/2018 Datum: 2018-05-16 Tid: 17.38-19.51 Närvarande: Se närvararolista

Läs mer

Dagordning DM 2014-02-27 Konglig Datasektionen

Dagordning DM 2014-02-27 Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen DM 2014-02-27 1(6) Dagordning DM 2014-02-27 Konglig Datasektionen 1 Mötets högtidliga öppnande 2 Formalia 1. Val av mötesordförande 2. Val av mötessekreterare 3. Val av justeringsperson

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik sektionsmöte# 3 Måndagen den 10/ , 17:16:15 Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik sektionsmöte# 3 Måndagen den 10/ , 17:16:15 Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik sektionsmöte# 3 Måndagen den 10/11 2015, 17:16:15 Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm Sektionens ordförande Nina Jansson Bertheussen

Läs mer

PROTOKOLL HÖSTMÖTE THS, KONGLIGA FLYGSEKTIONEN. THS Kongliga Flygsektionen Höstmöte 2012 L1 2012-10-25 KLOCKAN 17:30

PROTOKOLL HÖSTMÖTE THS, KONGLIGA FLYGSEKTIONEN. THS Kongliga Flygsektionen Höstmöte 2012 L1 2012-10-25 KLOCKAN 17:30 THS Kongliga Flygsektionen Höstmöte 2012 PROTOKOLL HÖSTMÖTE 2012 THS, KONGLIGA FLYGSEKTIONEN L1 KLOCKAN 17:30 NÄRVARANDE UR STYRELSEN: ADAM BERG ERIKA KLINGMARK JONAS HÄGGMARK ERIK FLOGVALL BJÖRN MAGNUSSON

Läs mer

2. Rapporter Föredragande

2. Rapporter Föredragande Styrelsemöte den 6 februari 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet öppnas kl 17:16. 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet anses vara behörigt utlyst. 1.3. Justering av röstlängd Alla är närvarande.

Läs mer

Fysikteknologsektionen, Chalmers Studentkår Sida 1 (6) Något försenat öppnades sektionsmötet lite efter halv fyra av Magnus Våge.

Fysikteknologsektionen, Chalmers Studentkår Sida 1 (6) Något försenat öppnades sektionsmötet lite efter halv fyra av Magnus Våge. Fysikteknologsektionen, Chalmers Studentkår 2008-12-05 Sida 1 (6) F-TEKNOLOGSEKTIONEN PROTOKOLL FÖRT VID SEKTIONSMÖTE 2008-11-25 Tid: 15:30-00:30 Plats: HB1 1 MÖTETS ÖPPNANDE Något försenat öppnades sektionsmötet

Läs mer

KALLELSE SM3. Mötestid: 2 Oktober 17:30 på TC Extra mötestid: 3 & 4 Oktober 17:30 Motionsstopp: 22 September Väl mött!

KALLELSE SM3. Mötestid: 2 Oktober 17:30 på TC Extra mötestid: 3 & 4 Oktober 17:30 Motionsstopp: 22 September Väl mött! KALLELSE SM3 Mötestid: 2 Oktober 17:30 på TC Extra mötestid: 3 & 4 Oktober 17:30 Motionsstopp: 22 September Väl mött! Kongliga Flygsektionen Fack vid THS SE-100 44 Stockholm Dagordning Flygsektionens Sektionsmöte

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04 Styrelsemöte 4 augusti 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat klockan 18.21 1.2. Mötets behöriga utlysande att anse mötet behörigt utlyst 1.3. Emma Klint

Läs mer

Protokoll fört vid Budget-SM Konglig Datasektionen

Protokoll fört vid Budget-SM Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen Budget-SM 2009-11-03 1(8) Protokoll fört vid Budget-SM Konglig Datasektionen Tidpunkt 2009-11-03, 17.17 21.43 Plats Närvarande K2, KTH se bilaga 1 Mötets högtidliga öppnande Joel

Läs mer

1. Formalia 1.1. Mötets öppnande

1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Styrelsemöte den 20 november 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet öppnas kl 17:19. 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet anses vara behörigt utlyst. 1.3. Närvarande Alla förutom Lukas Häggström.

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #6 Fredagen den 12/ , 12:03 å Funq, Tolvan

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #6 Fredagen den 12/ , 12:03 å Funq, Tolvan Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #6 Fredagen den 12/10 2018, 12:03 å Funq, Tolvan 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Jonas Stylbäck öppnar mötet 12:03. 1.2 Val av mötesordförande Mötet väljer

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Tekniks Budget-SM Torsdag den 15/5 2014, kl 16:17:18 å Osquars Backe 12, Stockholm

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Tekniks Budget-SM Torsdag den 15/5 2014, kl 16:17:18 å Osquars Backe 12, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Tekniks Budget-SM Torsdag den 15/5 2014, kl 16:17:18 å Osquars Backe 12, Stockholm Sektionsordförande Louise Anderberg öppnar

Läs mer

Protokoll. 1. Formalia. Protokoll SM3/1415 Mars 2015 Sid. 1 av 8

Protokoll. 1. Formalia. Protokoll SM3/1415 Mars 2015 Sid. 1 av 8 Sid. 1 av 8 Protokoll Mötets art: SM3 Datum: Tisdag 03 Tid: 17:17 Plats: M1 Närvarande: Jonathan Cressell (Mötesordförande) Tim Hallor (Koordinator) Övriga se bilaga. 1. Formalia 1.1. Mötets öppnades 17:24

Läs mer

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande.

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Protokoll sektionsmöte 2013-10-10

Protokoll sektionsmöte 2013-10-10 Sidan 1 av 7 Kl: 17.17 Mötesnummer: 3-2013/2014 Plats: HB3 Kallelse: [Bilaga 1] Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande David Ådvall advall Vice Robert Kemi kemi Sekreterare Adam Sandberg Eriksson

Läs mer

Teknologsektionen Informationsteknik, Chalmers Sektionsmöte 2011-02-22 HA2 17:30

Teknologsektionen Informationsteknik, Chalmers Sektionsmöte 2011-02-22 HA2 17:30 Teknologsektionen Informationsteknik, Chalmers Sektionsmöte 2011-02-22 HA2 17:30 1 Mötets öppnande Fiona Rolander (ordf styrit) förklarar mötet öppnat. 2 Val av mötets ordförande Sektionen väljer Josef

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-11-10

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-11-10 Styrelsemöte 10 november 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 17:21 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen anser att anse mötet behörigt utlyst.

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #9 Måndagen den 14/1 2019, 17:30 å Sektionsrummet, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #9 Måndagen den 14/1 2019, 17:30 å Sektionsrummet, Stockholm Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #9 Måndagen den 14/1 2019, 17:30 å Sektionsrummet, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Jonas Stylbäck öppnar mötet 17:35. 1.2 Val av mötesordförande Mötet

Läs mer

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid: Plats: A3001

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid: Plats: A3001 Närvarande Arvid Marklund Lucas Asplund Oskar Tengberg Emma Nordekvist Carl Ekberg Philip Skånberg Erika Holmgren Tove Audhav Jonas Dahlgren Ordförande Vice Ordförande Kassör Utbildningsbevakningssamordnare

Läs mer

THS Kårstyrelse Pontus Gard Kårordförande 15/16 Oskar Hektor Kårstyrelsen 15/16

THS Kårstyrelse Pontus Gard Kårordförande 15/16 Oskar Hektor Kårstyrelsen 15/16 Sid 1(7) PROTOKOLL Kårstyrelsemöte 01 15/16 Måndagen den 24 augusti 2015 klockan 18.00 Plats (Sammanträdesrummet, Nymble) * = bilaga finnes. Närvarande THS Kårstyrelse Pontus Gard Kårordförande 15/16 Oskar

Läs mer

Ordförande Rebecca Lundberg förklarade mötet för öppnat kl att justera röstlängden till 20 stycken ombud att justera röstlängden löpande

Ordförande Rebecca Lundberg förklarade mötet för öppnat kl att justera röstlängden till 20 stycken ombud att justera röstlängden löpande 1. Mötets öppnande Rebecca Lundberg förklarade mötet för öppnat kl 18.02 2. Justering av röstlängd Röstlängden justerades till 20 stycken ombud att justera röstlängden till 20 stycken ombud att justera

Läs mer

Föredragare: Mattias Thorwid. Till mötesordförande väljs Mattias Thorwid. Till mötessekreterare väljs Dennis Forslund.

Föredragare: Mattias Thorwid. Till mötesordförande väljs Mattias Thorwid. Till mötessekreterare väljs Dennis Forslund. 1 Inledande formalia Föredragare: Mattias Thorwid 1.1 Mötet öppnas Mattias Thorwid förklarar mötet öppnat klockan 18:41 den 12 maj 2015 i C305. 1.2 Val av mötesordförande Till mötesordförande väljs Mattias

Läs mer

Protokoll Årsmöte 2015-04-12 Feministiskt Initiativ Gävle

Protokoll Årsmöte 2015-04-12 Feministiskt Initiativ Gävle Protokoll Årsmöte 2015-04-12 Feministiskt Initiativ Gävle Plats: Fängelsemuseets konferenslokal (Hamiltongatan 1 Gävle) 1 Mötets öppnande förklarar mötet öppnat klockan 13:11 ÅRSMÖTE 2015 2 Fastställande

Läs mer

Kongliga Bergssektionen

Kongliga Bergssektionen Protokoll för sektionsmöte den 29 april 2012 (Vår-SM) Styrelsen: Ordförande Vice ordförande SNO PAS Sekreterare Ettans Post Klubbmästare Femten KOMMA Oscar Hessling Leo Carlsson Tomas Romson Fia Vikman

Läs mer

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) hälsar alla välkomna och öppnar motet klockan 18:05.

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) hälsar alla välkomna och öppnar motet klockan 18:05. 1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) hälsar alla välkomna och öppnar motet klockan 18:05. 2 Val av mötets ordförande Daniel Ström (IT09) väljs som mötesordförande. 3 Val av mötets sekreterare

Läs mer

Styrelsemöte #6, HT 2013

Styrelsemöte #6, HT 2013 Styrelsemöte #6, HT 2013 Tid: Onsdagen den 18:e september, kl 12.00 Plats: Styrelserummet, Vasa Närvarande Viktor Sjöstrand Anna Danielsson Daniel Wising Caroline Hansson Caroline Eriksson Henrik Nel Jerkrot

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2014-10-06

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2014-10-06 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppna 17.18 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse utgick måndagen den 6 oktober, i enlighet med stadgan. att anse mötet behörigt utlyst 1.3. Frånvarande

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #10 Lördagen den 2/2 2019, 9:10 å Pom & Flora, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #10 Lördagen den 2/2 2019, 9:10 å Pom & Flora, Stockholm Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #10 Lördagen den 2/2 2019, 9:10 å Pom & Flora, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Andrea Lundkvist öppnar mötet 9:17. 1.2 Val av mötesordförande Mötet

Läs mer

Protokoll från Sektionsmöte 2013-2 P2

Protokoll från Sektionsmöte 2013-2 P2 Sida 1 (7) Protokoll från Sektionsmöte 2013-2 P2 Tisdagen den 17 december klockan 17:15 i sal 4112 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande Mötet öppnades 17.13 1.2 Val av mötesordförande Karin Fernström 1.3 Val

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Styrelsemöte Torsdagen den 17/5 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Mötet öppnas kl 17:10. 1.2 Närvaro Närvarande vid dagens

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2015-01-26 Adress: Hemma hos Aisan Styrelsemöte nr 9, VÅ 2014/2015 Datum: 2015-01- 26 Tid: 18.11 20.27 Närvarande: Kajsa Lundgren (PAS), Emma

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2016-03-14

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2016-03-14 Styrelsemöte 15 mars 2016 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Matilda Carlson förklarar mötet öppnat klockan 17:30. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse gick ut den 14 mars,

Läs mer

Art Datum Tid Plats Sida Sektionsmöte :00 C305 1(6)

Art Datum Tid Plats Sida Sektionsmöte :00 C305 1(6) Sektionsmöte 2 2014-11- 19 18:00 C305 1(6) 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande Sektionens ordförande Daniel Karlsson förklarar mötet öppnat. 1.2 Mötesfunktionärer Till mötets ordförande väljs Daniel Smirat,

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-04-08

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-04-08 Stockholm 2015-04-08 Styrelsemöte 8 april 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 17:15 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen beslutar att anse mötet

Läs mer

Protokoll STYM2/13 Mars 2013 Sid. 1 av 3. Protokoll

Protokoll STYM2/13 Mars 2013 Sid. 1 av 3. Protokoll Sid. 1 av 3 Protokoll Mötets art: STYM2 Datum: Torsdag 07 Tid: 12:13 Plats: V-huset Närvarande: Ludvig Hult (Ordförande) Carolina Eriksson (Vice ordförande) Erik Ahlberg (Sekreterare) Marcus Ahlström (Kassör)

Läs mer

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) öppnar mötet klockan 18:07 och hälsar alla välkomna.

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) öppnar mötet klockan 18:07 och hälsar alla välkomna. 1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) öppnar mötet klockan 18:07 och hälsar alla välkomna. 2 Val av mötets ordförande Viktor Mellgren (IT08) väljs som mötets ordförande. 3 Val av mötets sekreterare

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

PROTOKOLL ÅRSMÖTE. Närvarande. Protokoll Årsmöte 14/15. Samsek Pontus Neander Sekreterare. Datum: Tid: 15:15 Plats: Samvetet

PROTOKOLL ÅRSMÖTE. Närvarande. Protokoll Årsmöte 14/15. Samsek Pontus Neander Sekreterare. Datum: Tid: 15:15 Plats: Samvetet Samsek Pontus Neander Sekreterare Protokoll Årsmöte 14/15 PROTOKOLL ÅRSMÖTE Datum: 2015-05-27 Tid: 15:15 Plats: Samvetet Närvarande Samsek Filip Åhlander Ordförande Alexandra Eriksson Vice ordförande Pontus

Läs mer

5. Murat Sabotic(IT04) och Martin Björling(IT06) väljs till justerare och rösträknare.

5. Murat Sabotic(IT04) och Martin Björling(IT06) väljs till justerare och rösträknare. PROTOKOLL IT-SEKTIONENS STORMÖTE NÄRVARANDE STYRELSEMEDLEMMAR: Jens Hammarlund, ordförande Lotta Svensson, vice ordförande Andreas Sembrant, sekreterare Erik Hedberg, studierådsordförande Anders Lisspers,

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #8 Onsdagen den 28/ , 17:00 å Tolvan, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #8 Onsdagen den 28/ , 17:00 å Tolvan, Stockholm Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #8 Onsdagen den 28/11 2018, 17:00 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Jonas Stylbäck öppnar mötet 17:11. 1.2 Val av mötesordförande Mötet väljer

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 7 Tisdag den 18/11 2014, 15:17 å Tolvan, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 7 Tisdag den 18/11 2014, 15:17 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 7 Tisdag den 18/11 2014, 15:17 å Tolvan, Stockholm Mötet öppnas fyra minuter sent, 15:21. Detta tack vare en viss Sekreterare

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: Geoexpen, Tid: måndag den 28 april kl. 12.00 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Josef Persson, Emelie Hedlund Nilsson, Axel Flodin Vacher, Harald Börestam, Joel Carlsson Adjungerade: Nicklas

Läs mer

Protokoll från MästarRåd #8

Protokoll från MästarRåd #8 1(9) från TraditionsMEsterIT 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande TraditionsMästare Simon Öhman förklarade mötet öppnat klockan 15:23. 1.2 Val av mötesordförande TraditionsMästare Simon Öhman valdes till mötesordförande.

Läs mer

Mötesprotokoll. Närvarande: Per inledning Genomgång av mötesformalia. Formalia

Mötesprotokoll. Närvarande: Per inledning Genomgång av mötesformalia. Formalia Mötesprotokoll Vårstämma 2015 Datum och tid: 2015-05-06 klockan 18:00 Plats: C305 Mötestyp: Vårstämma Kallade: Studenter inom sektionens utbildningsområde Närvarande: Anna Karlsson Ebba Jadelind Ola Olsson

Läs mer

Art Datum Tid Plats Sida Sektionsmöte 2015-03- 04 18:15 C305 1(5)

Art Datum Tid Plats Sida Sektionsmöte 2015-03- 04 18:15 C305 1(5) Sektionsmöte 2015-03- 04 18:15 C305 1(5) 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande Sektionens vice ordförande Michael Janfjord förklarade mötet öppnat. 1.2 Mötesfunktionärer Till mötets ordförande valdes Daniel

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH

Maskinsektionen inom TLTH Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: Klockan 12.05 (..), ons 22 januari 2014 Plats: Styrelserummet M-huset Närvarande styrelseledamöter: Henrik Håkansson (ordf.), Robin Hjerén (cafémästare),

Läs mer

Dagordning styrelsemöte

Dagordning styrelsemöte Dagordning styrelsemöte Styrelsemöte för Datasektionen klockan 16.30 den 20:e februari 2017. 1. Formalia 1. Närvaro David Rutqvist, Elna Warnhag, Carl Bäck, Simon Ranefjärd, Carl-Henrik Hanquist (CH),

Läs mer

Dagordning SM 4, 11 december 2014, Oasen Klockan 17:00

Dagordning SM 4, 11 december 2014, Oasen Klockan 17:00 Konglig Samhällsbyggnadssektion Dagordning SM 4, 11 december 2014, Oasen Klockan 17:00 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande 1.2 Val av mötesordförande 1.3 Val av mötessekreterare 1.4 Val av två justeringspersoner

Läs mer

Protokoll från nämndmöte #4

Protokoll från nämndmöte #4 1(6) från nämndmöte #4 TraditionsMEsterIT 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande TraditionsMästare Simon Öhman förklarade mötet öppnat klockan 17:16. 1.2 Val av mötesordförande TraditionsMästare Simon Öhman valdes

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL $$M 8 20/4. Närvarande. Bilagor: 12 1. Mötets öppnande. 2. Formalia. a. Mötets behöriga utlysande Bilaga 1. b. Val av justeringsperson

MÖTESPROTOKOLL $$M 8 20/4. Närvarande. Bilagor: 12 1. Mötets öppnande. 2. Formalia. a. Mötets behöriga utlysande Bilaga 1. b. Val av justeringsperson Sid 1(7) MÖTESPROTOKOLL $$M 8 20/4 Tid: Måndagen den 20 april 2015, kl. 18:08. Plats: Dragskåpet, Teknikringen 36B. Närvarande Aneri Patel, ordförande Michael Ekström, vice ordförande Daniel Ruotsalainen,

Läs mer

Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens Sektionsmöte 3 uti Oktober Tordagen den 25/10 u.n.å. 111001 (2012 b.t.) å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens Sektionsmöte 3 uti Oktober Tordagen den 25/10 u.n.å. 111001 (2012 b.t.) å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens Sektionsmöte 3 uti Oktober Tordagen den 25/10 u.n.å. 111001 (2012 b.t.) å Tolvan, Stockholm Mötets högtidliga öppnande av Teddy

Läs mer

ÅRSMÖTESPROTOKOLL IK VAVD Mötets öppnande Ordföranden, Ann Axelsson, hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat.

ÅRSMÖTESPROTOKOLL IK VAVD Mötets öppnande Ordföranden, Ann Axelsson, hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat. ÅRSMÖTESPROTOKOLL IK VAVD 2016 03 07 Plats: Närvarande: Klubblokalen medlemmar, närvarolista bifogas 1 Mötets öppnande Ordföranden, Ann Axelsson, hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 2

Läs mer

Vårterminsmötesprotokoll

Vårterminsmötesprotokoll Vårterminsmötesprotokoll Närvaro: Mattias Axelsson D96 Talman Christian Berling D00 Sekreterare Jonas Hörström D99 Anders Rangevall D98 (tom 20) Fredrik Salomonsson D98 Johan Persson D99 Torbjörn Eklund

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2014-10-17

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2014-10-17 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2014-10-17 Adress: D34 Sektionsmöte nr 2, VÅ 2014/2015 Datum: 2014-10- 17 Tid: 12.12 13.03 Närvarande: Se punkt 1.4 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande

Läs mer

Protokoll sektionsmöte 2013-05-21

Protokoll sektionsmöte 2013-05-21 Sidan 1 av 6 Kl: 17.17 Mötesnummer: 1-2012/2014 Plats: HC4 Kallelse: [Bilaga 1] Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande David Ådvall advall Vice Robert Kemi kemi Sekreterare Adam Sandberg Eriksson

Läs mer