Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio"

Transkript

1 Tränarintervjuer Bro Park 28.9 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Freemanip är ett trevligt nyförvärv som varit i min träning sedan i våras. Hästen har ju fina meriter i sitt tidigare hemland Argentina över - inte minst - korta distanser på DT. Jag har medvetet tagit det lugnt med honom i träningen och formen är inte vässad inför denna uppgift på Bro Park. Detta får nog främst ses som ett led i matchningen, säger Peter Jardby. 3 IKC Dragon Heart gjorde det väldigt bra i torsdags med tanke på den hårda konkurrensen. Han tog loppet på ett bra sätt, men nu handlar det om täta starter. Distansen är den rätta och jag tror att han kommer passa bra på Bro Parks DT-bana, säger Johan Reuterskiöld. 4 Be My Buck var förvånansvärt snabb senast och ytterst nära att vinna på den extremt korta distansen. Hon står nu tufft till på talet och jag ställer inga krav i detta getingbo. säger Anna Skoglund-Figueroa. 5 Stonefield Flyer och 6 Mr David är båda i jättefin form av träningen att döma. Mr David är ju normalt den mest kapable, men samtidigt behöver han hitta rytmen i loppet och distansen 1000 m på DT är möjligtvis i kortaste laget. Stonefield Flyer står bra till med lärlingslättnaden och drog ett fördelaktigt startspår. Jag bedömer att mina hästar har jämngoda chanser, säger Claes Björling. 7 Govinda visade lite av gamla hederliga takter vid segern på Bro Park. Hästen mår som en prins och ser ut att trivas på DT-banan. Jag har dock svårt att bedöma om han verkligen hinner med i svängarna, säger Hans-Inge Larsen. Lopp 2 - V4-2 / LD-1, Trio 1 Mr Minley var inte så speciellt stort slagen i Breeders' med tanke på den hårda konkurrensen. Hästen känns förbättrad i jobben och motståndet är ju av en helt annan kaliber denna gång. Jag tycker uppgiften ser spännande ut, säger Maria Johansson. 2 Barny är i oförändrad fin form. En rejäl treåring som drog ett fördelaktigt lågt spår på 1200 m DT. Med lite draghjälp så kommer han att göra sig gällande i striden, säger Henrik Engblom. 3 Bourbon Bay är en fartfylld sprintertyp som sannolikt tar om befälet från start. Jag tror att hon håller ställningarna länge och blir inte det minsta förvånad om det går vägen, säger Henrik Engblom. 4 Haweswater gör sitt i loppen utan att ha det rätta flytet. Hon trivs över kort distans även om det inte är någon fördel direkt. Underlaget spelar ingen roll och jag blir inte förvånad om Haweswater är långt framme, säger Caroline Malmborg. 5 The Olympus Man står inte speciellt bra till, men formen är bättre än raden och han är under utveckling. Det är ett öppet lopp i mina ögon och jag tycker mig ha en liten outsider, säger Dina Danekilde. 6 Silky Road är nu fullt frisk efter tidigare ha varit nedsatt av halsinfektion. Min häst är helt och hållet beroende av att pricka starten för sin vassa spurt. Jag vet inte heller hur han kommer att fungera på Bro Parks DT-bana, säger Bodil Blomqvist.

2 7 Magical Red var nära att vinna senast och jag tror att finns utveckling i mitt treåriga fuxsto. Nu lär hon dock få bekänna färg i det här sällskapet. Mina förhoppningar är att hon tjänar lite pengar, säger Ann-Marie Säberg. 9 Myron är bra i ordning. Min treåring är lite grön och barnslig och av den anledningen utrustar vi honom med blinkers. Jacob Johansen är en stark jockey som kan komma till nytta ifrån det utvändiga startspåret, säger Karin Möller. 10 Enge Euphoria plockar jag ned i distans och det är ingen nackdel. Formen är som den ska och startspåret oroar inte. Min häst är en av de som kan vinna loppet, säger Roy Arne Kvisla. 11 Breaking News är nu äntligen pigg och kry och formen är på "g". Min häst har ju visat goda egenskaper över distansen och jag är nöjd med valet av jockey. Är kapabel men svårbedömd, säger Ylva Brandt. Lopp 3 - V4-3 / LD-2, Trio 1 Labjaar känns dunderfin och är i bättre form än någonsin. Det innersta startspåret kan dock vara en "fälla" då han är beroende av ett fritt löpsätt för sin aktion och vassa avslutning. Jag hoppas att det löser sig, säger Hans-Inge Larsen. 3 Double End svarade för en mycket bra insats senast och det var ett klart fall framåt. Hon är på "g" i formen och ska absolut inte underskattas i mötet mot äldre hästar, säger Patrick Wahl. 4 Puyol mår alldeles utmärkt och behåller segerformen från Jägersro. Distansen fungerar bra och i träningen följer han "railen" utan några större problem. Jag ser ganska ljust på uppgiften, säger Henrik Engblom. 5 Electrostatic var väldigt rejäl när hon dirigerade loppet från start till mål i Göteborg. Hon verkar fortsatt fin i träningen. Det är väl möjligtvis distansen 1400 m som kan vara i längsta laget. Fäste i DTbanan är ett krav, säger stallet. 6 Rex Kalejs har nog en bit kvar till toppformen efter att ha varit borta ett tag. Jag ligger lite lågt i den här starten, säger Bodil Blomqvist. 7 Zamir är en hederskämpe som alltid gör sitt bästa och lite till. Jag tycker att han står vettigt till i loppet och är ett bud bland flera med chans, säger Sandra Brolin. 8 Bear Wells var jag jättenöjd med senast, han verkar vara i utveckling. Nu blir det täta starter och det vet jag inte hur det kommer att fungera. Jag ligger lite lågt då han möter några vassa och äldre konkurrenter, säger Tommy Gustafsson. 10 Finial gör det bra i varje start, hon är fortsatt på väg uppåt. Hon klarar de flesta banunderlag och att det är första starten på Bro Park oroar mig inte - bara det är ordenligt med fäste i DT-banan. Distansen är mitt i prick och jag tror på god segerchans, säger Dina Danekilde. 11 Montus tycks ha fått en nytändning och tagit två raka segrar på kort tid i min regi. Att distansen nu är 1400 meter borde inte ha någon större betydelse. Det höga startspåret fungerar bra och jag blir inte förvånad om han dyker upp i striden, säger Maria Johansson.

3 12 Heart Man verkar vara ordentligt i stöten för dagen. Numera behöver han inte ha ledningen ifrån start och Carlos Lopez kan lägga upp taktiken själv. Jag hoppas och tror på en framskjuten tätplacering, säger Yva Brandt. Lopp 4 - V4-4 / V5-1, Trio 1 Pim hade svårt att hinna med på den snabba gräsbanan i Göteborg. Nu ser det betydligt bättre ut med innerspåret på Bro Parks DT-bana över 1600 m. Jag tycker att min treåring ska räknas tidigt, säger Henrik Engblom. 3 Defence Event har haft lite problem och hästen är svår att träna. Jag är ganska nöjd med honom för dagen och tycker att formen börjar likna något. Är kapabel och får väl ses som en outsider efter det långa uppehållet, säger Maria Johansson. 4 Pampas Soul måste visa bättring, säger Tommy Gustafsson. 5 Top Scene var en stor besvikelse senast som oplacerad i Amatörhandicapen. Man får ju hoppas att han undviker någon startförlust och visar lite av gammal hederlig form, säger Caroline Thomson. 6 Al Muna är helt ny i min träning. Hästen var i ett jättefint skick när hon anlände för några veckor sedan. Hon får bedömas på tidigare insatser än så länge, säger Emilie Backlund. 7 Purpurheart känns uppåt värre i jobben. Näst senast på Bro Park vann hon över distansen och övertygade rejält. Nu möter hon lämpligt motstånd och är ju vass i spurten. Är försiktigt optimist, säger Henrik Engblom. 8 Superstitious mår förträffligt bra och han verkar ha acklimatiserat sig fint i nya miljön. Min häst står ju inte allra bäst till i handicapen och vi inriktar oss på pengar i första hand, säger Jessica Ohlson. 9 Cartouche är en fin häst, jag verkligen gillar honom. Glöm debuten. Han satt fast bakom hästar och när han väl fick luckan så blev det ett stopp. Jag hoppas att min häst lärt sig något av debutloppet, säger Tommy Gustafsson. 10 Dapple möter väl inte det allra värsta motståndet, men har ju inte varit hos mig så länge och är kanske inte redo för några stordåd direkt? Å andra sidan ska man veta att det finns bra kapacitet i treåringen m är väl inte direkt någon fördel och hästen har dragits med diverse problem. Om det stämmer så kan de räcka långt, säger Roy Arne Kvisla. 11 Sixties Pilgrim var struken senast, men det var inget allvarligt. Hon tränar på enligt ritningarna, trivs på distansen och underlaget. En outsiderchans, säger Caroline Malmborg. Lopp 5 - V5-2, Trio 1 Funinthesand svarade för en strong insats som fyra i mål senast. Formen är riktigt bra och DT är normalt hans favoritunderlag. Jag tror på segerchans, säger Hans- Inge Larsen. 2 Flaming Glory är i oförändrad form. Motståndet är dock av en helt annan kaliber den här gången och det är ju fina pengar att tävla om, säger Sandra Brolin.

4 3 Absolut Silver behåller formen och möter nu enklare hästar än vanligtvis. Distans och underlag passar henne perfekt. Jag tror på segerchans, säger Tommy Gustafsson. 4 Caravelle är i knallform för dagen. Nu möter hon dock några riktigt bra hästar i Guldlöpningen som ser svåra ut på papperet. En tredjeplats ligger inom räckhåll, säger Sandra Brolin. Lopp 6 - V5-3, Trio 1 Tizian har varit borta några månader p.g.a. en muskelsträckning och är inte på något sätt vässad för uppgiften. Hästen är tillräckligt kapabel, men säsongen är lång och jag har svårt att sia något om chanserna här, säger Karin Lindberger. 2 Awesome Delight mår som en prins. Vi vill nu gärna testa honom över längre distanser, vilket han gjort förr i tiden med gott resultat. Jag tror att han leder väldigt länge om han bara håller sig lugn och kopplar av i loppet, säger Isadora Karlsson-Gomez. 3 Svalbard är nog tillräckligt kapabel för att vinna om han bara inte ödelägger sina krafter i onödan i loppet. Svårbedömd, säger Anna Skoglund-Figueroa. 4 Tomhid gör det bra i varje start och formen sitter i. Hästen trivs i amatörsammanhang och kommer allt närmare sin första seger i karriären, säger Sandra Brolin. 6 Behind The Scream var riktigt fin vid segern senast, hon visade moral och bra uppfattning. Formen är intakt, distans och underlag passar perfekt. Jag tror på segerchans, säger Caroline Malmborg. 7 Calais mår förträffligt bra, men distansen är möjligtvis i längsta laget den här gången. Det är dock inte det värsta motståndet så en outsider ska han vara, säger Tommy Gustafsson. 9 Mint Chocolate gör sina tydliga framsteg och blir bättre för varje start. Hon har haft lite ont om starttillfällen. Nu återstår det att se vad hon kan åstadkomma i denna handicap. säger Anna Skoglund-Figueroa. Lopp 7 - V5-4, Trio 2 Uncle Sam är en jättefin tvååring som så sakteliga börjar "fatta galoppen". Jag har dock svårt att bedöma hur han kommer att hantera DT-banan för första gången, säger Isadora Karlsson-Gomez. 3 Kagamega är inte riktigt färdigslipad för några stordåd i tävlingsdebuten. Hon behöver skaffa sig erfarenhet och få lite rutin, säger stallet. 4 Skyhawk blev dessvärre påriden senast och kom bort i hanteringen. Min tvååring gör ett lovande intryck och kan med rätt löpningsförlopp säkert hävda sig här, säger Sandra Brolin. 5 Enge River tränar på ett femstjärnigt sätt och ingen av stallets övriga hästar hinner med i svängarna. Det här kommer att bli en spännande uppgift. Jag har goda förhoppningar, säger Annika Sjökvist. 6 Prince Divider såg fin ut i kvalet på ett bra sätt. Jag ställer inga större krav i tävlingsdebuten utan hoppas i första hand på pengar, säger Maria Sandh.

5 7 My Cup Of Tea fick ett "snällt" lopp i tävlingsdebuten och hon gjorde det bra. Hon är nu framsatt till den här starten och tränar plusbetonat. Bland dom tre, säger Henrik Engblom. 8 Amandine Rose är en kapabel tvååring. Hon kvalade med stort plus i kanten och tog loppet på bästa sätt. Debutloppet kommer kanske lite tätt inpå och jag vill framför allt se att hon sköter sig. Det finns dock bra fart i henne, säger Caroline Malmborg. 9 Rock My Head är en riktigt lovande och välstammad tvååring på sikt. Nu är tävlingsdebuten avklarad och jag förväntar mig en bra prestation här, säger Annika Sjökvist. 10 Maxi Motion avslutade starkt till tredjeplatsen i Svealandlöpning bakom några riktigt vassa importer. Min tvååring håller bra klass och siktet är ju framför allt inställt på SM senare i höst. Är försiktigt optimist, säger Maria Sandh. Lopp 8 - V5-5, Trio 1 Stenid känns jättefin i träningen och allt verkar normalt efter all otur i Göteborg. Hästen är startsnabb och drog det bästa startspåret på 1200 m DT. Bör ses med vinstchans om allt stämmer i loppet, säger Henrik Engblom. 2 Eliot uppträder normalt i jobben och formen verkar fin. Dessa förutsättningar ser riktigt lovande ut på förhand, säger Sandra Brolin. 3 Reglissé är i toppform och mår hur bra som helst. Melissa är van att rida honom i träningen och det ska inte vara några problem alls. Även om 1200 m är i kortaste laget så tror jag att han blir giftig i målgången, säger Therese Juneskans. 4 Siam var bra senast och hon har tagit loppet på rätt sätt. Hon borde kunna vinna det här racet, säger Tommy Gustafsson. 5 Rossmos Secret har gjort det mycket bra i sina två starter efter sommaruppehållet m DT är helt okay under förutsättning att banan blir fast och åt det lättare hållet. Är med i matchen, säger Annika Sjökvist. 6 The Penny Horse tränar betydligt bättre än vad han presterar i loppen. Jag tycker att han står bra till i Amatörhandicapen och hoppas att det börjar lossna när som helst, säger Peter Jardby.

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 25.10 Lopp 1, Trio 1 Ghallab tränar på ett bra sätt och är nu framsatt i konditionen efter förra starten. 2100 m på DT är optimala förutsättningar. Jag tycker att min häst ska

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 8.11

Tränarintervjuer Bro Park 8.11 Tränarintervjuer Bro Park 8.11 Lopp 1, Trio 1 Qwinners Shogun hade svårt med tempot senast över den alltför korta distansen. Nu ser det betydligt bättre ut och jag förväntar mig en bra penningplacering,

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 1.1

Tränarintervjuer Bro Park 1.1 Tränarintervjuer Bro Park 1.1 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Haweswater kan bättre än hon visat på sistone. Hon jobbar som hon ska, trivs på distansen och innerspåret är inget negativt. Nu testar vi ett nytt upplägg

Läs mer

Gobertier Faffa Swedish Dancer Integria Wolf Dance Lopp 2 Echippus Top Scene

Gobertier Faffa Swedish Dancer Integria Wolf Dance Lopp 2 Echippus Top Scene Lopp 1 Gobertier är behandlad sedan senaste starten och jobbar nu med plus i kanten. Han är jämn och säker, men har ändå droppat i handicap. Startspåret är perfekt, distansen likaså. Jag tror på en placering

Läs mer

1 The Penny Horse 2 Govinda 3 Outlaw 4 Stonefield Flyer 5 Monkey Bar Flies

1 The Penny Horse 2 Govinda 3 Outlaw 4 Stonefield Flyer 5 Monkey Bar Flies Lopp 1 1 The Penny Horse tränar på fint och är bra i ordning. Startspåret är dock inte det bästa och det är ju tufft emot. Tvåa trea och jag är nöjd, säger Peter Jardby. 2 Govinda har varit borta en tid

Läs mer

1 Peace In Our Time 2 Gold Run 4 Path Changer 5 Caravelle 6 Dreams Cape 7 Ede s Piraya 1 Silence Is Bliss 2 Turn The Page

1 Peace In Our Time 2 Gold Run 4 Path Changer 5 Caravelle 6 Dreams Cape 7 Ede s Piraya 1 Silence Is Bliss 2 Turn The Page Lopp 1 1 Peace In Our Time behövde loppet på en tungsprungen bana senast han kommer göra en vassare insats den här gången. Distansen är den rätta och bland de tre ska han kunna vara, säger Katharina Stenefeldt.

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 5.10 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Moon Pearl blandar och ger i sina prestationer, men nu tränar han stabilt och bra. Det invändiga startspåret passar honom och jag hoppas på ledningen

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 8.1

Tränarintervjuer Bro Park 8.1 Tränarintervjuer Bro Park 8.1 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Stonefield Flyer är i jättefin form för dagen. Nu står han bra till med lärlingslättnaden på tre kilo. Jag tycker att Guldhandicapen ser lovande ut på

Läs mer

Well Tried El Abandonado Staring At The Seas Proud Possibility Energia Colonial Brazil Jack

Well Tried El Abandonado Staring At The Seas Proud Possibility Energia Colonial Brazil Jack Lopp 1 Well Tried senaste prestation kan man stryka ett streck över, han hade en halsinfektion. Min häst tränar fint och jag hoppas vara trea, fyra, säger Vanja Sandrup. El Abandonado mår fint, men är

Läs mer

Lopp 1 Mr David Mister Admiral Uncle Alfie Glad Bear Earth Hour Monkey Bar Flies Lopp 2 Barn Dance Pine Wood Avestruz

Lopp 1 Mr David Mister Admiral Uncle Alfie Glad Bear Earth Hour Monkey Bar Flies Lopp 2 Barn Dance Pine Wood Avestruz Lopp 1 Mr David är förbättrad av jobben att döma. Han fungerar över distansen och på underlaget jag vill se honom högt uppe, men inte i front. I mina ögon är det en bra vinstchans, säger Claes Björling.

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 16.10 Lopp 1, Trio 1 Zamir är en hedersman som alltid gör sitt bästa och lite till i loppen. Även om SM-Sprinters är en svår uppgift, så tror jag inte att dom springer ifrån honom

Läs mer

Lopp 1 2 Falmouth Bay 4 Castillo 5 Shepherd Gate 7 Lord Handsome 8 Breaking News Lopp 2 1 My Dream 2 Eldivo 3 Night Of St George.

Lopp 1 2 Falmouth Bay 4 Castillo 5 Shepherd Gate 7 Lord Handsome 8 Breaking News Lopp 2 1 My Dream 2 Eldivo 3 Night Of St George. Lopp 1 2 Falmouth Bay gick okey senast på för kort distans. Han har blivit mer bekväm av sig på ålders höst. Träningen sköts med ackuratess och han står ganska fint till. Jag har respekt för ett par av

Läs mer

IKC Moneypenny Skyfall London Mayor Rimfrost Cara Blanca Secret Charge Stormzig Silmara

IKC Moneypenny Skyfall London Mayor Rimfrost Cara Blanca Secret Charge Stormzig Silmara Lopp 1 IKC Moneypenny har fin form och jag är ganska säker på att den längre distansen är en fördel. Göteborgs långa upplopp talar också till vår fördel. Jag tror på chans, säger Johan Reuterskiöld. Skyfall

Läs mer

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15.

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

1 Monkey Bar Flies fick ett utmärkt startspår nu blir det enklare att ta hand om spetsen. Formen är som den

1 Monkey Bar Flies fick ett utmärkt startspår nu blir det enklare att ta hand om spetsen. Formen är som den Lopp 1 1 Mr Walker tränar på fint, men möter tuffa hästar. Å andra sidan bär han lite vikt. Jag tror han kommer göra ett bra lopp, säger Ricardo Ramallo. 2 Carolingian var struken senast, men har inte

Läs mer

fick hästen en stygg resa ute i spåren. Den här uppgiften ser intressant ut och trots utvändigt startspår är jag optimist, säger Catharina Vång.

fick hästen en stygg resa ute i spåren. Den här uppgiften ser intressant ut och trots utvändigt startspår är jag optimist, säger Catharina Vång. Lopp 1 Mister Admiral blev det fel för senast glöm loppet. Han är bättre än raden och fick ett bra startspår. Min häst kan vinna loppet, säger Roy Arne Kvisla. Timeless Stride passar normalt sett bättre

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 19.3

Tränarintervjuer Bro Park 19.3 Tränarintervjuer Bro Park 19.3 Här kan du läsa tränarintervjuer och Ulf Zeiders kommentarer inför tävlingarna på Bro Park den 19 mars. V4 avgörs i lopp 1-4 och du spelar V5 i lopp 4-8. Lopp 1 - V4-1, Trio

Läs mer

1 Eddie Shoestring 2 Greenday 3 Caravelle 4 Evans 5 Hurry Lime 6 Entillglory 7 Glory Face

1 Eddie Shoestring 2 Greenday 3 Caravelle 4 Evans 5 Hurry Lime 6 Entillglory 7 Glory Face Lopp 1 1 Eddie Shoestring gynnas av den 400 meter kortare distansen. Formen är väldigt bra, jag är nöjd startspåret och har min favoritjockey Jacob Johansen i sadeln. Jag förväntar mig en riktigt god prestation

Läs mer

1 Pepper 2 Rosehill 3 Monkey Bar Flies 4 Silence Is Bliss 5 Bollinger 6 Muspelheim 7 The Olympus Man 1 Zamway

1 Pepper 2 Rosehill 3 Monkey Bar Flies 4 Silence Is Bliss 5 Bollinger 6 Muspelheim 7 The Olympus Man 1 Zamway Lopp 1 1 Pepper gör alltid sitt, är i god form och lottades till ett utmärkt startspår. Vi har en stark jockey ombord och hästen har varit fin i jobben inför detta. Jag hoppas på en bra placering, säger

Läs mer

1 Falmouth Bay 2 Fajry 3 Shepherd Gate 4 Afaal 5 Castillo 6 El Abadonado 7 Whatdoesthefoxsay

1 Falmouth Bay 2 Fajry 3 Shepherd Gate 4 Afaal 5 Castillo 6 El Abadonado 7 Whatdoesthefoxsay Lopp 1 1 Falmouth Bay var jag nöjd med efter vila senast. Han är vassare nu och distansen är definitivt en fördel. Jag tycker han står mycket bra till och blir inte förvånad om han är långt framme, säger

Läs mer

Castillo Philadelfia lad Bear Jimmy Mack Falmouth Bay Brazil Jack

Castillo Philadelfia lad Bear Jimmy Mack Falmouth Bay Brazil Jack Lopp 1 Castillo sköter sig i träningen och står helt fint till med vikten. Han klarar distansen och har viss chans i ett öppet lopp, säger Tommy Gustafsson. Philadelfia har inte startat på länge och behöver

Läs mer

1 Red Glory 2 Silky Road 3 Hall Of Fame 4 Mr Minley 5 Iceandsnow 6 Miss Rebel 7 Mecado 8 Typhoon Season

1 Red Glory 2 Silky Road 3 Hall Of Fame 4 Mr Minley 5 Iceandsnow 6 Miss Rebel 7 Mecado 8 Typhoon Season Lopp 1 1 Red Glory har startat två gånger på Täbys gräsbana över kort distans och vunnit båda Jag är nöjd med formen och hoppas att min häst är rätt långt framme från ett utmärkt startspår, säger Henrik

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 2.8. Lopp 1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park 2.8. Lopp 1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 2.8 Lopp 1, Trio 1 The Edge är en jättefin tvååring som svarade för en hedrande tredjeplats i tävlingsdebuten på Jägersro. Jag tror att han är ytterligare förbättrad till den

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg Galopp Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Göteborg Galopp Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Göteborg Galopp 31.7 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Dancewithastranger är en okomplicerad och ärlig häst som gör sitt jobb i loppen. Hon fungerar bra i Göteborg och står bra till i Adalöpning.

Läs mer

1 Zamir 2 Ascot Hill 3 Kasbhom 4 Falmouth Bay 5 Afaal 6 Outlaw 7 Castillo 8 Shepherd Gate

1 Zamir 2 Ascot Hill 3 Kasbhom 4 Falmouth Bay 5 Afaal 6 Outlaw 7 Castillo 8 Shepherd Gate Lopp 1 1 Zamir kan betydligt mer än han visat på sistone. Jag hoppas på en resa i mittfältet gärna lite utvändigt. Han kan speeda vasst över upploppet med rätt resa, speciellt som han vika ned sig och

Läs mer

Cordelia Himalaya Focus On Me Mr Naughty Boy Red Hot Chili Gecko

Cordelia Himalaya Focus On Me Mr Naughty Boy Red Hot Chili Gecko Lopp 1 Cordelia jobbar bra inför comebacken. Startspåret passar och hon har vunnit över distansen och på underlaget. Det är ett tufft och bra lopp, men min häst ska räknas, säger Tommy Gustafsson. Himalaya

Läs mer

3 Shalalee är i gott slag och bör passa bra på banan. Motståndet är dock väldigt hårt och jag är nöjd med en bättre slant, säger Wido Neuroth.

3 Shalalee är i gott slag och bör passa bra på banan. Motståndet är dock väldigt hårt och jag är nöjd med en bättre slant, säger Wido Neuroth. Tränarintervjuer Bro Park 17.8 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Bokan är jag helnöjd med för dagen. han har gjort allt rätt så här långt. Det här ser ut som en bra test inför eventuell start i Stockholm Cup den 11

Läs mer

Smith: 5 Timeless Stride har varit en besvikelse i år och inte motsvarat mina förväntningar på honom. Kapacitet finns, men...

Smith: 5 Timeless Stride har varit en besvikelse i år och inte motsvarat mina förväntningar på honom. Kapacitet finns, men... Tränarintervjuer 5.11 Lopp 1 Lindberger: 1 Web Of Dreams har tränat på fint inför comebacken och han brukar normalt gå bra efter vila. Distansen fungerar perfekt och han är en typisk outsider. Gustafsson:

Läs mer

Indibow Attila Ascha Eddie Shoestring Greenday Greenday Estrela Superior Pretty Boy Floyd

Indibow Attila Ascha Eddie Shoestring Greenday Greenday Estrela Superior Pretty Boy Floyd Lopp 1 Indibow är väl förberedd, men det här är mest en genomkörare inför Breeders. Distansen är den rätta och startspåret perfekt. Om han kommer till ledningen vill jag se honom i den positionen. Det

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 4.12 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Castillo känns fin i jobben och formen är det inget större fel på. Hästen är sänkt i handicapen och borde kunna hävda sig långt i Ulriksdals Minneslöpning,

Läs mer

Mr Minley var positiv senast, men jag ville inte riskera något på den tunga banan gången efter.

Mr Minley var positiv senast, men jag ville inte riskera något på den tunga banan gången efter. Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemesida en sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

Afaal Visiteur Du Pom Jimmy Mack Proud Possibility Castillo Breaking News

Afaal Visiteur Du Pom Jimmy Mack Proud Possibility Castillo Breaking News Lopp 1 Afaal har fått mycket grundträning under vintern och ser fin ut i kroppen. Spår och distans är plusfaktorer. Det är ett tufft lopp, men platschans måste det vara, säger Roy Arne Kvisla. Visiteur

Läs mer

Ray Zarzuela IKC Moneypenny Antigua Arabda Shylock Baltic Eagle

Ray Zarzuela IKC Moneypenny Antigua Arabda Shylock Baltic Eagle Lopp 1 Ray trivs på distansen och älskar ju gräsbana. Formen är som den ska, men hon möter ett par starka konkurrenter. Jag är nöjd om Ray är typ trea, säger Jessica Long. Zarzuela är framsatt formmässigt,

Läs mer

Mister Admiral The Wicked Lord Monkey Bar Flies Mykonos Pepper Fajry

Mister Admiral The Wicked Lord Monkey Bar Flies Mykonos Pepper Fajry Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemesida en sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

1 Jimmy Mack 2 Capaill Liath 3 Funinthesand 4 Embarkation 6 Mutaaleq 1 Glad Bear 2 Fayry

1 Jimmy Mack 2 Capaill Liath 3 Funinthesand 4 Embarkation 6 Mutaaleq 1 Glad Bear 2 Fayry Lopp 1 1 Jimmy Mack hade grepp, men blev utkontrad senast han föll dock med flaggan i topp, visade sig speedig och fin. Min häst gynnas av den här distansen och jag tror på chans, säger Patrick Wahl. 2

Läs mer

Tränarintervjuer och tips inför tävlingarna på Bro Park måndag 6 november

Tränarintervjuer och tips inför tävlingarna på Bro Park måndag 6 november Tränarintervjuer och tips inför tävlingarna på Bro Park måndag 6 november Av Erik Ivares och Ulf Zeider Lopp 1 1 Staring At The Sea har inte fått till det i årets starter, men kan så klart bättre. Han

Läs mer

Tränarintervjuer Täby Galopp 9 april 2014

Tränarintervjuer Täby Galopp 9 april 2014 Tränarintervjuer Täby Galopp 9 april 2014 Av Ulf Zeider. Lopp 1 - V4-1 Stall Helander: 1 Catmandu har haft en strålande vintersäsong och formen är fortsatt på topp. Hon är startsnabb och håller förhoppningsvis

Läs mer

Lopp 1 Hot Wing Yajamila Erroll Castillo Jimmy Mack Capail Liath Paid

Lopp 1 Hot Wing Yajamila Erroll Castillo Jimmy Mack Capail Liath Paid Lopp 1 Hot Wing har inte startat på Täby på evigheter, men jag har god feeling för att han ska fungera förbättrat där med pisk. Dock får inte banan bli för snabb. En tung dito vore ett stort plus för vår

Läs mer

1 Carolingian 2 Mutaaleq 3 Ashwaat 4 Glück Zurück 5 Manchester

1 Carolingian 2 Mutaaleq 3 Ashwaat 4 Glück Zurück 5 Manchester Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det är Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 24 juli. Lopp 1

Tränarintervjuer Bro Park 24 juli. Lopp 1 Tränarintervjuer Bro Park 24 juli Lopp 1 Easter Surprise vann på gott sätt i Århus senast och den formen är bevisad av måltvåan som sedan vann lätt gången efter. Nu är det första resan och dessutom nytt

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg

Tränarintervjuer Göteborg Tränarintervjuer Göteborg Lopp 1 1 Golden Pursuit har gått sämre än väntat kan betydligt bättre än hittills visat. Startspåret är inget vidare, men jag kan bara hoppas, säger Peter Jardby. 3 Silky Road

Läs mer

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3 Lopp 1 Lataradud är klart gynnad av mjuk bana och har absolut ingenting emot den längre distansen. Han var fin vid vinsten och är ytterligare framsatt till den här starten. Min häst känns pigg och fin

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg Galopp Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Göteborg Galopp Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Göteborg Galopp 18.9 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Spread My Wings gick bra på Klampenborg i förra starten och formen är fin. Hästen är som allra vassast bakifrån. För hans del spelar underlaget

Läs mer

Tinnitus Dapple Hero Kalejs Double End Rock Dancer Siam Cruel Intentions Sir Benjamin Glory Days

Tinnitus Dapple Hero Kalejs Double End Rock Dancer Siam Cruel Intentions Sir Benjamin Glory Days Lopp 1 Tinnitus är en bra häst som skött sig väl i två starter och det finns fortsatt utveckling i honom. En outsider, säger Niels Petersen. Dapple är en jättefin häst stor och rejäl. Han kan behöva loppet

Läs mer

Tränarintervjuer Strömsholm

Tränarintervjuer Strömsholm Tränarintervjuer Strömsholm Många av tränarna har varit svåra att nå och det kan bli kompletteringar under eftermiddagen och kvällen fredag. Lopp 1 1 Taurito tränar bra och gillar lätt bana. Han har varit

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 2 augusti. Lopp 1

Tränarintervjuer Bro Park 2 augusti. Lopp 1 Tränarintervjuer Bro Park 2 augusti Lopp 1 Ninety Bullets var okej senast även om distansen var för för kort. Han är gynnad av den här längre distansen och fick ett passande startspår. Jag hoppas på en

Läs mer

På grund av tekniska problem kommer tränarintervjuerna inför den 4 maj att visas i en pdf

På grund av tekniska problem kommer tränarintervjuerna inför den 4 maj att visas i en pdf Av Ulf Zeider På grund av tekniska problem kommer tränarintervjuerna inför den 4 maj att visas i en pdf Lopp 1 - V4-1 Smith: 1 Timeless Stride avslutade förra årets säsong med två övertygande DT-segrar.

Läs mer

Uppercut Action Cruikadyke Flyer Forward Planning Monkey Bar Flies Silver Ocean Sweet Loreen Well Tried

Uppercut Action Cruikadyke Flyer Forward Planning Monkey Bar Flies Silver Ocean Sweet Loreen Well Tried Lopp 1 Uppercut Action är en riktig hedershäst i form som kommer göra ett bra lopp uppe i Göteborg. Det är dock ett par riktigt bra emot, men en sund platschans ska det vara, säger Lennart Reuterskiöld

Läs mer

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15.

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Tränarintervjuer Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg)

Läs mer

1 Windy Mandy tränar bättre än resultat raden. Jag hoppas på ett högt tempo i loppet så hon kan koppla av.

1 Windy Mandy tränar bättre än resultat raden. Jag hoppas på ett högt tempo i loppet så hon kan koppla av. Tränarintervjuer Täby Galopp 18/10 Lopp 1-2 Calvados är fortsatt fin i träningen efter segern senast. Han brukar dock går ur form vid denna tidpunkten på året men uppgiften ser lämplig ut. Calvados är

Läs mer

Inför tävlingarna tisdagen den 30 augusti, med bland annat V65, V4, V3, och 8 lopp! LOPP 1 FIRST MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden, 100.

Inför tävlingarna tisdagen den 30 augusti, med bland annat V65, V4, V3, och 8 lopp! LOPP 1 FIRST MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden, 100. Tränarintervjuer Inför tävlingarna tisdagen den 30 augusti, med bland annat V65, V4, V3, och 8 lopp! Denna tisdagkväll inleds med en 2-års maiden sedan rider vi en V65:a och avslutar med en amatörryttar-handicap.

Läs mer

Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3

Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3 Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3 Ett härligt Silverdivisionsförsök över den korta distansen inleder V75 och vi tar

Läs mer

Twistedlittlestar var bara dålig senast utan att jag har någon förklaring. Hon jobbar mycket fint, passar på distansen och fick ett bra startspår.

Twistedlittlestar var bara dålig senast utan att jag har någon förklaring. Hon jobbar mycket fint, passar på distansen och fick ett bra startspår. Lopp 1 Sharav har varit borta länge, men ser nu fin ut i träningen. Startspåret är fint och Göteborgs gräsbana oroar inte. Det är ett par bra emot, men en outsider kan väl Sharav kallas, säger Johan Reuterskiöld.

Läs mer

Bacchus The Grape Any Questions Pretty Boy Floyd Evans Shepherd Gate Aboule Le Fric Paratico

Bacchus The Grape Any Questions Pretty Boy Floyd Evans Shepherd Gate Aboule Le Fric Paratico Lopp 1 Bacchus The Grape mår fint, men möter för bra hästar så jag voore mycket nöjd om han blev trea, säger Patrick Wahl. Any Questions mår väldigt bra för dagen. Han passar på distansen och gräs är också

Läs mer

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Ett lopp över sprinterdistans inleder V86 och vi ger förstatipset till

Läs mer

Yamato Glorious Magic Barnum Hands Up Corcuvelo Zaphir

Yamato Glorious Magic Barnum Hands Up Corcuvelo Zaphir Lopp 1 Yamato är mycket startsnabb och jag hoppas och tror på spets. Han står nog distansen, i alla fall på Gärdet. Formen är mycket bra och gräset är ett plus. Bra segerchans, säger Göran Schillström.

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg Galopp 27.7. Lopp 1 - V4-1

Tränarintervjuer Göteborg Galopp 27.7. Lopp 1 - V4-1 Tränarintervjuer Göteborg Galopp 27.7 Lopp 1 - V4-1 Olsen: 1 Goldstep är en väldigt grundkapabel treåring de dagar han känner sig pigg och fräsch. Jag tycker att han ska räknas bland de tre främsta i mål.

Läs mer

1 Addictive Star 4 Watch Me Prosper 5 Bacchus The Grape 6 Sing In Colours 7 Art Law 8 Philadelfia 9 Hurricane Emerald 1 Saint Sebastian 3 Lumineuse

1 Addictive Star 4 Watch Me Prosper 5 Bacchus The Grape 6 Sing In Colours 7 Art Law 8 Philadelfia 9 Hurricane Emerald 1 Saint Sebastian 3 Lumineuse Lopp 1-1 Addictive Star har formen på topp och står bra till med lärlingslättnaden. Första gången på Göteborg, men det ska inte vara något problem. Han gillar alla slags underlag och jag tror på en hygglig

Läs mer

Tränarintervjuer LOPP 1 V4-1 LOPP 2 V4-2 LD-1. 1. ISALINA Han var bra senast. Lite svårare motstånd nu.

Tränarintervjuer LOPP 1 V4-1 LOPP 2 V4-2 LD-1. 1. ISALINA Han var bra senast. Lite svårare motstånd nu. Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 17 september, ONSDAGSLUNCH. LOPP 1 V4-1 1. ISALINA Han var bra senast. Lite svårare motstånd nu. 2. MOCACHA Det var länge sedan han startade. Svårbedömd.

Läs mer

Monfalcone Moss Cloud Rockinger Elegant Song Lady Dylan Athlete Del Sol

Monfalcone Moss Cloud Rockinger Elegant Song Lady Dylan Athlete Del Sol Lopp 1 Monfalcone är i jättefint slag faktiskt bättre nu än vid vinsten senast. Han klarar en mjuk till tung bana, men det är ingen fördel precis. Jag tror på bra chans det är väl Rockinger emot, säger

Läs mer

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15.

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

Addictive Star Funny s Chap Embarkation Energia Carioca Lataradud Paid Carolingian Cecilia

Addictive Star Funny s Chap Embarkation Energia Carioca Lataradud Paid Carolingian Cecilia Lopp 1 Addictive Star är lite på gång formmässig och fick dessutom ett utmärkt startspår. Distansen är okej och viktläget inte så tokigt. Det är ett tufft lopp, men platschans måste det väl vara, säger

Läs mer

Tränarintervjuer LOPP 1 LOPP 2

Tränarintervjuer LOPP 1 LOPP 2 Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 10 augusti, OAKSDAGEN. LOPP 1 1. LEE LOO MINAI Hon vann lite överraskande senast. Längre distans nu är bara bra. Hon är bäst av mina två här. Jag tycker

Läs mer

SportSvensson. Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav!

SportSvensson. Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav! Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav! Den här veckan är det dags för tävlingar på Solvalla i Stockholm och höjdpunkten är givetvis försöket till Olympiatravet,

Läs mer

Tränarintervjuer. LOPP 1 MÅRTEN-LÖPNING 1200m (guld) V4-1. LOPP 2 EVEREST-LÖPNING 2400m (brons) V4-2 LD-1

Tränarintervjuer. LOPP 1 MÅRTEN-LÖPNING 1200m (guld) V4-1. LOPP 2 EVEREST-LÖPNING 2400m (brons) V4-2 LD-1 Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 1 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp! Vid denna tid på året hålls många utländska auktioner och det har varit svårt att nå

Läs mer

3 Neumarthes står inte derbyd-distansen och går nu tillbaka på 1600 meter. Jag tror han kommer göra en bra insats här, säger Jan-Erik Pettersson.

3 Neumarthes står inte derbyd-distansen och går nu tillbaka på 1600 meter. Jag tror han kommer göra en bra insats här, säger Jan-Erik Pettersson. Tränarintervjuer Göteborg Galopp 21.8 Lopp 1 V4-1 1 Last Interviewer är ute på för kort distans. Det är första gången han reser och detta är ett förlöp inför Stockholm i september. Denna gången är han

Läs mer

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Februari 2015

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Februari 2015 Träningsrapport Februari 2015 Nytt från stallet! Vi gör nu bokslut för februari och vi har startat 10 gånger, 2 segrar, en andraplats och tre tredjeplatser! Summerar vi månaden så har det varit en bra

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg 30 juli. Lopp 1

Tränarintervjuer Göteborg 30 juli. Lopp 1 Tränarintervjuer Göteborg 30 juli Lopp 1 Seaside Song mår toppen och ett sådant här lopp ska hon normalt bara vinna, säger Lars Kelp. Swedish Dream är ute över passande distans och fick ett perfekt startspår.

Läs mer

Tränarintervjuer. LOPP 1 GALE-LÖPNING 1200m (2 års maiden) LOPP 2 WENDES ARTILLERIREGEMENTES CUP 5 1200m V5-1 (hcp, brons, amatörryttare)

Tränarintervjuer. LOPP 1 GALE-LÖPNING 1200m (2 års maiden) LOPP 2 WENDES ARTILLERIREGEMENTES CUP 5 1200m V5-1 (hcp, brons, amatörryttare) Tränarintervjuer Inför tävlingarna måndagen den 30 november, med bland annat V3, V4, V5 och Triolopp! Denna tävlingsdag avrids ju istället för den inställda dagen den 22/11, så av naturliga skäl är många

Läs mer

Tränarintervjuer. LOPP 1 MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden) LOPP 2 SEPTEMBER MAIDEN 1600m (2 års maiden) LOPP 3 SUPER SPRINT 300m (Silverlöpn)

Tränarintervjuer. LOPP 1 MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden) LOPP 2 SEPTEMBER MAIDEN 1600m (2 års maiden) LOPP 3 SUPER SPRINT 300m (Silverlöpn) Tränarintervjuer Inför tävlingarna torsdagen den 24 september, med bland annat V3, V4, V64, DD och 2 Triolopp! LOPP 1 MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden) 1. REDSNAKE (Stf Susanne Berneklint) Debut. Tränar

Läs mer

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 V75 inleds med ett försök i Klass II över den dryga distansen. 5 Sembs Rebir

Läs mer

Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 20 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 10 lopp!

Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 20 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 10 lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 20 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 10 lopp! Söndagslunchen inleds kl 12.45 på sedvanligt sätt med en V4:a som ser svårtippad ut.

Läs mer

V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige)

V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige) V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige) V75-1 8 Perle Ole höll bra när han gick i ledningen senast, där ska han egentligen inte gå för han är bättre bakifrån. Nu blir det ett invändligt

Läs mer

Inför tävlingarna onsdagen den 8 juni, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och Trio i alla lopp!

Inför tävlingarna onsdagen den 8 juni, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och Trio i alla lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 8 juni, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och Trio i alla lopp! Denna onsdagslunch ser spelmässigt intressant ut, då det inte finns några utpräglade

Läs mer

BRO PARK NR 16 ONSDAG 28 SEPTEMBER 2016 KL 12.20

BRO PARK NR 16 ONSDAG 28 SEPTEMBER 2016 KL 12.20 NR ONSDAG 8 SEPTEMBER 0 KL.0 BRO PARK Guldlöpning Silverlöpning Tvåårsmaiden Mr David hos Claes Björling är en välmeriterad klasshäst som har visat gryende form i sommar och nu kommer ut i V-, Prairie

Läs mer

2. HOSHI Både häst och ryttare var strålande senast. Nu är det längre distans och tuffare emot. Vi hoppas på en slant här.

2. HOSHI Både häst och ryttare var strålande senast. Nu är det längre distans och tuffare emot. Vi hoppas på en slant här. Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 1 oktober, ONSDAGSLUNCH. LOPP 1 V4-1 1. PATH CHANGER Han har vinstchans 2. HOSHI Både häst och ryttare var strålande senast. Nu är det längre distans och

Läs mer

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 12 april, med bland annat V4, V5, och trio-spel i alla 9 lopp!

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 12 april, med bland annat V4, V5, och trio-spel i alla 9 lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 12 april, med bland annat V4, V5, och trio-spel i alla 9 lopp! Onsdagslunchen inleds kl 12.20 på sedvanligt sätt med en V4:a som ser svårtippad ut. V4-1

Läs mer

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 30 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp!

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 30 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 30 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp! Denna onsdag inriktar vi oss återigen på 2-åringarna med Manoustie-löpning (200.000:-)

Läs mer

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3 Lopp 1 Superman var en besvikelse senast, men jag har fått en förklaring till detta halsinfektion. Jag har lagt om träningen på hästen vilket han svarat bra på så jag är helnöjd med formen. Superman hanterar

Läs mer

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Förstatipset till 3 West Wing som har visat rejäl form och stabila takter

Läs mer

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Ett försök i Silverdivisionen och tipset till 2 Dante Boko som senast var ute i Upp till bevis, ett lopp där tränare själva

Läs mer

Solvalla Onsdag 6 januari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 FLERA OM BUDET A: 7-1-6 B: 9-5-3-8-4-2

Solvalla Onsdag 6 januari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 FLERA OM BUDET A: 7-1-6 B: 9-5-3-8-4-2 Solvalla Onsdag 6 januari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 FLERA OM BUDET A: 7-1-6 B: 9-5-3-8-4-2 7 Only in its Class svarade för ett par fina insatser under fjolåret. Har dock ite vunit

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

Inför tävlingarna söndagen den 22 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp!

Inför tävlingarna söndagen den 22 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 22 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp! LOPP 1 HERES-HANDICAP 2400m (järn) V4-1 1. ENJOY THE LIGHT Han var klart positiv senast

Läs mer

Inför tävlingarna söndagen den 14 augusti IKC-dagen, med bland annat V64, V4 och V3, och 10 totolopp!

Inför tävlingarna söndagen den 14 augusti IKC-dagen, med bland annat V64, V4 och V3, och 10 totolopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 14 augusti IKC-dagen, med bland annat V64, V4 och V3, och 10 totolopp! Denna söndag består av två 2-årslöpningar (Lambada Cup 1200m + Hööks maiden 1000m),

Läs mer

Inför tävlingarna onsdagen den 25 maj, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och Trio i alla lopp!

Inför tävlingarna onsdagen den 25 maj, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och Trio i alla lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 25 maj, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och Trio i alla lopp! Denna onsdagslunch inleds med en spännande 3-årsbatalj över 2200m i SÖDRA SKÅNINGARNAS

Läs mer

Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013.

Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013. Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013. Sandra Nilsson Född 95 Meriter : Lag-SM medaljer på ponny Startat

Läs mer

Princess Wine tog Arvikadubbel

Princess Wine tog Arvikadubbel STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Princess Wine tog Arvikadubbel SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 2 2 3 11% 37% 149.431:- MAGNUS HAR ORDET... Efter vårens väldiga framgångar har det

Läs mer

SPETSSTRIDEN Det ser onekligen ut som att 1 Global Trader har en jättechans att behålla ledningen.

SPETSSTRIDEN Det ser onekligen ut som att 1 Global Trader har en jättechans att behålla ledningen. V75 Datum: 2017-12-09 Tid: 16:20 Spelstopp: 16:20 (2017-12-09) Skotvång och open stretch - nycklar på Åby! FINA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR GLOBAL TRADER! Avdelning 1 A: 1-5 B: 3-4-6-11-12-10-2-7 C: 9-8 Det ser

Läs mer

Inför tävlingarna tisdagen den 3 maj, Prammsdagen! Med bland annat V3, V4, V64 och Dagens Dubbel.

Inför tävlingarna tisdagen den 3 maj, Prammsdagen! Med bland annat V3, V4, V64 och Dagens Dubbel. Tränarintervjuer Inför tävlingarna tisdagen den 3 maj, Prammsdagen! Med bland annat V3, V4, V64 och Dagens Dubbel. Årets första stordag på Jägersro Galopp med PRAMMS MEMORIAL som huvudnummer, där vi får

Läs mer

Dubbelseger i Sturup

Dubbelseger i Sturup Dubbelseger i Sturup I helgen så lossnade det ordentligt för Joakim och teamet. Det var dags för den 3:e deltävlingen i det Danska mästerskapet och den andra deltävlingen i Sverige. Platsen var Sturup,

Läs mer

Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 13 november, med bland annat V64, V4, V3, och trio-spel i alla 11 lopp!

Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 13 november, med bland annat V64, V4, V3, och trio-spel i alla 11 lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 13 november, med bland annat V64, V4, V3, och trio-spel i alla 11 lopp! Ännu en dag med V64 och Dagens Dubbel på Jägersro Galopp på denna Kriteriedag! Dagen

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. East Herkules vinner vidare

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. East Herkules vinner vidare STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt East Herkules vinner vidare SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 13 3 3 1 23% 54% 152.700:- MAGNUS HAR ORDET... Det har inte blivit så många starter men det

Läs mer

Åby Onsdag 3 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 DANSKT I TOPP A: 2-5-3 B: 6-1-4-9-7-8

Åby Onsdag 3 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 DANSKT I TOPP A: 2-5-3 B: 6-1-4-9-7-8 Åby Onsdag 3 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 DANSKT I TOPP A: 2-5-3 B: 6-1-4-9-7-8 Ett lopp över den korta distansen inleder V86 och förstatipset till 2 Gantab Håleryd som i regi

Läs mer

Världens snabbaste, tuffaste och största hästsport. Galopp!

Världens snabbaste, tuffaste och största hästsport. Galopp! Världens snabbaste, tuffaste och största hästsport. Varje vecka i Sverige. Galopp! Galopp är världens största hästsport. Både vad gäller publik och spel. Spänning. Fa rt. Skönhet. Jockeys. Full blod. Högsta

Läs mer

framåt, han blir mycket intressant på lördag och lite bort glömd. Kan öppna om han vill. Volt start är minus.

framåt, han blir mycket intressant på lördag och lite bort glömd. Kan öppna om han vill. Volt start är minus. v75info.sev75 Axevalla Torsdag kväll info V75-1)23 JAN 2016 KL 16:20 HUVUDSPONSORERNAS LOPP - BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 6 I MEETING 1 (FINAL SOLVALLA 13 FEBRUARI 2016) AXEVALLA2140 METER VOLTSTART 1 DIGGERS

Läs mer

2 V : Wi Bui Du 7/ dt ,5 90. FREE RIDE (IRE) -s4- J Johansen (F Castro) 55,5 79

2 V : Wi Bui Du 7/ dt ,5 90. FREE RIDE (IRE) -s4- J Johansen (F Castro) 55,5 79 Jä21641 1 V4-1 PRAMMSDAGEN 3 MAJ GULD Lopp 1 Jägersro (Jg=34) Sö 22 dt FUNINTHESAND (IRE) -v7- S Karlsson (Hi Larsen) 63 87 1 981 894 Ja Joh Jä 2/12-2 16 dt 4-6,5 57 86 68 1 15:8 1--1 Sh Kar Tä 3/1-1 24

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt GLOBAL OFFSHORE. avslutade på topp

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt GLOBAL OFFSHORE. avslutade på topp STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt GLOBAL OFFSHORE avslutade på topp SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 9 2 1 2 22% 56% 82.227:- MAGNUS HAR ORDET... Vi brukar alltid köra lugnt i december

Läs mer

Tips vid propositionsskrivning inom ponnytravet

Tips vid propositionsskrivning inom ponnytravet Tips vid propositionsskrivning inom ponnytravet Inledning Det är en konst att skriva bra propositioner, men med fantasi och god kännedom om materialet som kan tänkas anmäla kommer man långt! Börja med

Läs mer

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN Av Marie Hansson - Känns hunden för snabb? - Har du svårt att hinna dit du vill på banan? Själva kärnan i lösningen på problemet borde väl vara att förkorta din väg? Ju svårare

Läs mer