DELÅRSRAPPORT 1 januari 30 september 2014 (NGM: LIFE B)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DELÅRSRAPPORT 1 januari 30 september 2014 (NGM: LIFE B)"

Transkript

1 DELÅRSRAPPORT 1 januari 30 september 2014 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari september 2014 uppgick till tkr (1 716 tkr motsvarande period föregående år). Resultatet efter skatt uppgick till tkr ( tkr motsvarande period föregående år). Resultat per aktie blev 0,29 kr (-0,71 kr motsvarande period föregående år). Blodanalysbolaget LifeAssays ABs affärsidé är att tillgodose läkare och patienters behov av enkla och tillförlitliga test för snabb patientnära blodanalys. Bolagets patenterade produkter utgörs av egentillverkade instrument och engångsreagens vilka är ofarliga för patienter, personal och miljö. Alternativa marknader för bolagets produkter återfinns inom veterinärmedicin samt livsmedels- och läkemedelsindustrin. 1(13)

2 VD har ordet Första halvåret 2014 gav en total försäljning av två millioner kronor, det tredje kvartalet tog oss över tre miljonerssträcket! Tredje kvartalets försäljning är bolagets näst bästa kvartal någonsin och avslutningen i september, bolagets bästa månad någonsin. 2010, Q1 2010, Q2 2010, Q3 2010, Q4 2011, Q1 2011, Q2 2011, Q3 2011, Q4 2012, Q1 2012, Q2 2012, Q3 2012, Q4 2013, Q1 2013, Q2 2013, Q3 2013, Q4 2014, Q1 2014, Q2 2014, Q3 Det tredje kvartalet befäster den positiva utveckling av försäljningen som LifeAssays inledde under årets första halvår. Antalet tester som såldes totalt under tredje kvartalet var exakt densamma som under årets andra kvartal, trots att Q3 på grund av semestrar normalt är ett svagare kvartal. Försäljningen av instrument fortsätter att Fsl, tester Fsl, Kr växa och under årets Totalt antal instrument tre första kvartal har vi sålt 108 instrument vilket är fler instrument än hela 2013 men också fler än 2012! Målet är nu att överträffa försäljningen 2011, bolagets näst bäst år vad gäller sålda , Q1 to Q3 instrument, då 132 instrument såldes och kanske nå upp till de 168 Totalt antal instrument instrument som såldes Nettoomsättningen de första tre kvartalen var tkr vilket är 76 % högre än motsvarande tid 2013, bruttovinsten var tkr vilket är 71 % bättre än motsvarande tid 2013 och rörelseresultatet c:a 500 tkr bättre än de tre första kvartalen September är nu den månad som har all time high i försäljningen av hund-test. Tillväxten i försäljningen av både katt och häst-tester fortsätter och, om vi lägger samman försäljningen av hästtester och system i Sverige, är det vårt tredje största marknadssegment. Fsl per land, 2013 Det är extra roligt att konstatera att försäljningen under de tre första kvartalen har ökat markant samtidigt som vårt beroende av Norden faktiskt minskat. Länder som Korea och Turkiet växer snabbt, häst-testen som säljs via Mountain Brand och deras nätverk likaså. Vi fortsätter att kontrollera kostnaderna i Bolaget och de ökade personalkostnader vi har, balanseras fortfarande av en aktiv kostnadskontroll vad gäller rörelsens övriga kostnader. Norden ex. häst Korea Häst Turkiet USA Italien Taiwan Övrigt Fsl per land, Q1 - Q Norden ex. häst Korea Häst Turkiet USA Italien Taiwan Övrigt Våra marginaler på reagensen totalt är c:a 50 % idag och de kommer att kunna förbättras det kommande året, dels med bättre råvarupriser på katt-testens nyckelkomponenter när försäljningen ökar, men också med ökad hållbarhet på reagensen. Vi inför nu 2(13)

3 en förlängning av hållbarheten på hund-testen från fem till åtta månader, vilket kommer att möjliggöra en effektivare produktion, med framför allt lägre kontrollkostnader. Motsvarande förlängning av de övriga testerna kommer att genomföras så snart vi har mer data som underlag. Nu har både katt- och häst-testen fem månaders hållbarhet. LifeAssays varumärke och produkter har exponerats på ett antal utställningar under tredje kvartalet. Vi ställde bl.a. ut i Indianapolis (USA) tillsammans med vår distributör IVS, där samarbetet med Henry Schein, världens största distributör av veterinärmedicin offentliggjordes. Vi har besökt hästveterinärmässan BEVA i Birmingham. Dessutom har vi visat upp vår häst-test på Axvalla, Auktionskriteriet på Solvalla m.fl. ställen. FoU och Produktion fortsätter att stödja marknad och försäljning. Vår unika högkänsliga hund CRP test har som tidigare meddelats utvärderats av ett australiensiskt bolag, för att ingå i en klinisk validering för att förbättra cancerbehandling av hundar. De har meddelat oss att vår test klarade deras kriterier och vi är nu med i den kliniska valideringen. På humansidan har vi slutit vårt första avtal. I slutet av juli slöt vi ett avtal med det kinesiska bolaget Dynamiker där tester för svår svampinfektion skall föras över till LifeAssays teknologi. De första reagensen finns på plats hos oss och initiala laboratorieförsök kommer att genomföras de närmaste veckorna. Fortsatt utveckling kommer att finansieras av Dynamiker. Produktionen förbereder den ökande produktion av tester och instrument som förväntas komma under Q4 och framåt, beroende på försäljningsökning i USA och Japan. Beslutet om en nyemission i bolaget, för att stärka kassan och möjliggöra en fokuserad satsning på USA och Japan de kommande tolv månaderna, togs den 2 oktober. Under tredje kvartalet har vi arbetat med Erik Penser Bank för att säkerställa garantier, och teckningsförbindelser, på 80% av emissionens total belopp på c:a tkr. Som VD i LifeAssays känner jag ett stort stöd från styrelse och större ägare, samt de externa garanter som kommer via Erik Penser Bank. oktober 12, 2014 Anders Ingvarsson, MSc VD för LifeAssays AB anders.ingvarsson@lifeassays.com 3(13)

4 Viktiga händelser under tredje kvartalet LifeAssays AB och Dynamiker Biotechnology Ltd. har undertecknat ett avtal att utvekladynamikers tester för invasiv svampinfektion hos patienter med svagt immunförsvar, till LifeAssays patenterade plattform för patientnära diagnostik (PoC). LifeAssays AB (publ) kallar till extra bolagsstämma med förslag om företrädesemission av units. Distributör har slutit ett avtal med en av världens största Distributörer av veterinärprodukter, Henry Schein. Viktiga händelser efter utgången av tredje kvartalet Presentation vid LifeAssays AB (publ) extra bolagsstämma den 2 oktober kl i bolagets lokaler i Lund. Kommuniké - Extra bolagsstämma i LifeAssays AB (publ). LifeAssays offentliggör prospekt avseende företrädesemission. 4(13)

5 PERIODENS RESULTAT Resultatet för perioden 1 januari 30 september 2014 uppgår till ( ) tkr. Resultatet per aktie uppgår till -0,29 (-0,71) kr. INVESTERINGAR Periodens investeringar uppgick till 266 (527) tkr av vilka 251 tkr utgör patentinvesteringar. Resten utgör inköp av inventarier. KASSAFLÖDE OCH FINANSIELL STÄLLNING Kassaflöde från den löpande verksamheten före förändringar av rörelsekapital var ( ) tkr. Likvida medel per den 30 september 2014 uppgick till (2 101) tkr. ( Av brygglånet på 4 Mkr ifrån Tibia Konsult AB finns 1.8 Mkr kvar och detta kapital beräknas räcka tills emissionslikviden inflyter i slutet av oktober månad.) Styrelsen har noterat att mer än halva det registrerade aktiekapitalet är förbrukat enligt den finansiella redovisningen men bedömer att det finns övervärden i tidigare kostnadsförda immateriella tillgångar (utvecklingsutgifter) som väl svarar mot kapitalbristen. Vid extra bolagsstämma den 2 oktober 2014 fattades bl.a. beslut om företrädesemission av units och minskning av aktiekapitalet. Efter genomförd nyemission kommer aktiekapitalet att vara intakt. Stämman beslutade om företrädesemission av högst units enligt huvudsakligen följande villkor: Bolagets aktieägare har företrädesrätt att teckna units För varje aktie i bolaget som innehas på avstämningsdagen erhålls en (1) uniträtt En (1) uniträtt berättigar till teckning av en (1) unit En (1) unit består av två (2) nya aktier av serie B och en (1) teckningsoption av serie 2014/2015 Teckningskursen uppgår till 0,60 kronor per unit, varav 0,30 kronor avser respektive aktie och teckningsoptionerna ges ut utan vederlag Avstämningsdag för rätt att erhålla uniträtter är den 9 oktober 2014 Varje teckningsoption av serie 2014/2015 berättigar till teckning av en (1) aktie av serie B i bolaget under perioden från och med registrering av teckningsoptionerna hos Bolagsverket till och med den 15 september 2015, till en teckningskurs om 40 öre per aktie Teckning av units ska ske under perioden 13 oktober 27 oktober 2014 Följande tidplan gäller för unitemissionen. Avstämningsdag: 9 oktober 2014 Teckningstid: 13 oktober 27 oktober 2014 Sista dag för handel med LifeAssays-aktien inklusive uniträtter: 7 oktober 2014 Första dag för handel med LifeAssays-aktien exklusive uniträtter: 8 oktober 2014 Handel med uniträtter kommer att ske på NGM Equity under perioden 13 oktober 23 oktober Handel med BTU kommer att ske på NGM Equity från och med den 13 oktober 2014 fram till dess att Bolagsverket har registrerat unitemissionen. För innehavare av teckningsoption i serie B2 2013/2014 innebär unitemissionen att det kommer att ske en omräkning av teckningskursen och det antal aktier som varje teckningsoption ger rätt att teckna. Information om resultatet av omräkningen kommer att offentliggöras genom pressmeddelande efter att teckningstiden i unitemissionen har löpt ut. 5(13)

6 För fullständiga villkor, anvisningar och ytterligare information om unitemissionen och bolaget hänvisas till det prospekt som bolaget har offenliggjort den 6 oktober Prospektet finns tillgängligt på bolagets webbplats och på Erik Penser Bankaktiebolags webbplats Teckningsförbindelser och emissionsgarantier LifeAssays har erhållit teckningsförbindelser från ett antal större aktieägare samt av styrelse och ledning om totalt cirka 7,7 MSEK, motsvarande cirka 33 procent av Unitemissionen. Därtill har Bolaget ingått avtal om emissionsgarantier om cirka 10,8 MSEK, motsvarande cirka 47 procent av Unitemissionen. Sammanlagt är Unitemissionen därmed garanterad upp till ett belopp om cirka 18,5 MSEK, motsvarande 80 procent av emissionsbeloppet (beräknat på Unitemissionens storlek utan hänsyn tagen till utestående teckningsoptioner som om de utnyttjas kan öka Unitemissionens storlek). Styrelsen gör bedömningen att rörelsekapitalet efter genomförande av Unitemissionen är tillräckligt för att bedriva verksamheten de kommande 12 månaderna. ÄGARSTRUKTUR Antalet registrerade aktier i Bolaget uppgick vid rapporteringsperiodens utgång till aktier. Vid motsvarande tid 2013 uppgick antalet registrerade aktier till stycken. Aktiekursen (senaste betalkursen) för tredje kvartalet 2014 var 0,58 (1,33) kr, vilket ger ett börsvärde på 22,4 (33,3) Mkr. Aktiens kvotvärde är 0,33 kr. Genomsnittligt antal aktier för år 2014 uppgår till stycken. Någon utspädningseffekt föreligger för närvarande inte. Ägarstruktur för LifeAssays AB (publ) Ägare ( ) Aktier Röster & Kapital % Tibia Konsult AB ,76 Parvus Invest AB ,14 Avanza Pension ,85 Unisam AB ,26 Nordnet Pensionsförsäkring AB ,47 Övriga (<3%/ägare, ~3 600 aktieägare) ,52 Summa: REDOVISNINGSPRINCIPER LifeAssays tillämpar årsredovisningslagen och RFR 2 Redovisning för juridiska personer vid upprättandet av finansiella rapporter. Detta innebär att bolaget ska tillämpa den internationella redovisningsstandarden IFRS i den omfattning som RFR 2 tillåter. Vid upprättandet av delårsrapporter tillämpas IAS 34 Delårsrapportering. De IFRS-standarder och tolkningar som publicerats men inte trätt i kraft den 30 september 2014 bedöms inte få någon väsentlig påverkan på bolagets finansiella rapporter. De redovisningsprinciper och beräkningsmetoder som tillämpas i denna delårsrapport är desamma som de som beskrivs i årsredovisningen NÄRSTÅENDETRANSAKTIONER I dagsläget finns ett avtal mellan Bolaget och European Institute of Science AB som berättigar European Institute of Science AB att uppbära en royalty om 2 % baserat på LifeAssays ABs omsättning fram till Vidare har European Institute of Science AB en exklusiv rätt att kommersiellt exploatera delar av teknologin för tillämpning i genomflödessystem. Denna tillämpning kommer inte att konkurrera med LifeAssays ABs planerade produkter och ger inte LifeAssays AB rätt till någon royaltyersättning. Under 2014 har LifeAssays ABs försäljning genererat royaltyintäkter om 47,8 tkr (47,3 tkr för helåret 2013) åt European Institute of Science AB. UPPLYSNINGAR AVSEENDE SÄSONGSEFFEKTER Företagets verksamhet är i dagsläget, ej påverkad av vare sig cykliska effekter eller säsongsvariationer. 6(13)

7 EKONOMISK INFORMATION Bokslutskommuniké (Q4) för 2014 fredagen den 30:e januari 2015 Kvartalsrapport (Q1) fredagen den 10:e april 2015 Årsstämma onsdagen den 15:e april 2015 Halvårsrapport (Q2) för 2015 fredagen den 10:e juli 2015 Delårsrapport (Q3) för 2015 fredagen den 16:e oktober (13)

8 RESULTATRÄKNING I SAMMANDRAG Not ( i tusen kronor ) 1/1-30/9 1/1-30/9 1/7-30/9 1/7-30/9 1/1-31/12 Rörelsens intäkter Nettoomsättning Övriga rörelseintäkter Summa intäkter Rörelsen kostnader Råvaror och förnödenheter Övriga externa kostnader Personalkostnader Avskrivningar och nedskrivningar av materiella och immateriella anläggningstillgångar Summa rörelsekostnader Rörelseresultat Resultat från finansiella poster Ränteintäkter Räntekostnader Resultat efter finansiella poster Skatt på årets resultat Periodens resultat Resultat per aktie -0,29-0,71-0,08-0,13-0,95 Genomsnittligt antal aktier Antal aktier vid periodens slut RAPPORT ÖVER TOTALRESULTAT (i tusen kronor) 1/1 30/9 1/1 30/9 1/7 30/9 1/7 30/9 1/1 31/12 Periodens resultat Övrigt totalresultat S:a TOTALRESULTAT FÖR PERIODEN (13)

9 BALANSRÄKNING I SAMMANDRAG Not ( i tusen kronor ) 30-sept 30-sept 31 -dec Tillgångar Tecknat men ej inbetalt aktiekapital Anläggningstillgångar Immateriella anläggningstillgångar Materiella anläggningstillgångar Summa anläggningstillgångar Omsättningstillgångar Summa varulager Summa kortfristiga fordringar Kassa och bank Summa omsättningstillgångar Summa tillgångar Eget kapital och skulder Eget kapital Bundet eget kapital Aktiekapital Ej reg. aktiekapital Ansamlad Förlust Överkursfond Balanserat resultat Periodens resultat Summa eget kapital Kortfristiga skulder Summa kortfristiga skulder Summa eget kapital och skulder Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser sept 30-sept 31-dec Företagsinteckningar Inga Inga Inga Ansvarsförbindelser Inga Inga Inga 9(13)

10 KASSAFLÖDESANALYS I SAMMANDRAG (i tusen kronor) 1/1 30/9 1/1 30/9 Den löpande verksamheten Resultat efter finansiella poster Justeringar för poster som inte ingår i kassaflödet mm Kassaflöde från den löpande verksamheten före förändring av rörelsekapital Kassaflöde från förändringar i rörelsekapitalet Förändring av lager Förändring av kortfristiga fordringar Förändring av kortfristiga skulder Kassaflöde från den löpande verksamheten Investeringsverksamheten Investeringar i immateriella anläggningstillgångar Investeringar i materiella anläggningstillgångar Kassaflöde från investeringsverksamheten Finansieringsverksamheten Upptagande av lån Nyemission Teckningsoptioner 0 37 Kassaflöde från finansieringsverksamheten Periodens kassaflöde Likvida medel vid periodens början Förändring av likvida medel Likvida medel vid periodens slut (13)

11 RAPPORT ÖVER FÖRÄNDRING I EGET KAPITAL I SAMMANDRAG Förändring av eget kapital (i tusen kronor) 1/1 30/9 1/1 30/9 Ingående eget kapital Nyemission Teckningsoptioner 0 37 Totalresultat för perioden Utgående eget kapital NOTER NOT 1 Nettoomsättning Nettoomsättning (i tusen kronor) 1/1 30/9 1/1 30/9 Försäljning Test Försäljning Instrument Försäljning Övrigt Summa NOT 2 NOT 3 NOT 4 Råvaror och Förnödenheter I posten Råvaror och Förnödenheter för perioden 1 jan till 30 september 2014 ingår kasserade råvaror och förnödenheter på 0 tkr (0 tkr) samt ren materialkostnad för sålda varor på tkr (943 tkr). Immateriella anläggningstillgångar Immateriella anläggningstillgångar utgörs i sin helhet av nedlagda utgifter för patent och andra liknande rättigheter, vilka skriv av på 10 år. Materiella anläggningstillgångar Materiella anläggningstillgångar utgörs av maskiner och inventarier, vilka skrivs av på 5 år. NYCKELTAL /1 30/9 1/1 31/12 1/1 31/12 1/1 31/12 1/1 31/12 1/1 31/12 1/1-31/12 1/1-31/12 Soliditet % (periodslut) Avkastn. justerat eget kapital Neg Neg Neg Neg Neg Neg Neg Neg Res. efter finansnetto (tusen kr) Resultat per aktie (kr/aktie) -0,29-0,95-4,35-25,97-41,01-35,39-38,28-31,74 Kassaflöde (tusen kr) Resultat per aktie har räknats om med hänsyn till den sammanslagning av aktier som skett (13)

12 RISKER OCH OSÄKERHETSFAKTORER VID UPPRÄTTANDET AV DENNA RAPPORT Denna rapport innehåller uttalanden om framtiden som grundar sig på LifeAssays aktuella syn på framtida händelser och målsättning för finansiell samt operativ utveckling. Framtidsbedömningar gäller endast per det datum de görs och LifeAssays gör ingen utfästelse om att offentliggöra uppdateringar eller revideringar av framtidsinriktade uttalanden till följd av ny information, framtida händelser eller dylikt. LifeAssays ger inga garantier för att dessa framtidsinriktade uttalanden förverkligas eller visar sig vara korrekta varför presumtiva investerare bör inte lägga otillbörlig vikt vid dessa. På denna sida finns en beskrivning, dock ej fullständig, av faktorer som kan medföra att verkligt utfall komma att avvika betydligt från framtidsinriktade uttalanden. Rapporten kan innehålla historisk marknadsinformation och branschprognoser, bl a storlek på de marknader inom vilka LifeAssays verkar. Informationen har hämtats från olika externa källor och återgivits av LifeAssays på ett korrekt sätt. Även om LifeAssays anser att dessa källor är tillförlitliga har ingen oberoende verifiering gjorts, varför riktigheten eller fullständigheten i informationen ej kan garanters. Det har inte kommit till LifeAssays kännedom och kan därför försäkras att genom jämförelse med annan information som offentliggjorts av de tredje parten varifrån informationen har hämtats, att inga uppgifter utelämnats på ett sätt som skulle göra den återgivna informationen felaktig eller missvisande. Riskfaktorer En investering i LifeAssays AB innebär betydande risker. Bolaget befinner sig i ett tidigt skede av sin utveckling, vilket innebär att risken är hög såväl tekniskt, affärsmässigt som finansiellt. En investering i LifeAssays AB medför såväl hög risknivå som hög förtjänstnivå, vilket kan innebära goda förtjänstmöjligheter vid en positiv utveckling, men den kan också vid negativ utveckling innebära att hela det investerade kapitalet förloras. Varje investerare måste själv bilda sig en uppfattning om bolagets möjligheter och risker. Följande faktorer, som inte framställs i någon prioritetsordning och heller inte gör anspråk på att vara heltäckande, bör övervägas noga vid en utvärdering av bolaget. Vid osäkerhet gällande riskbedömning bör råd inhämtas från kvalificerade rådgivare. Rörelserelaterade risker Teknikrelaterade risker: LifeAssays ABs produkter kräver ytterligare aktiviteter bl a utveckling, tester samt certifiering/tillstånd och ackreditering innan tillräckliga försäljningsintäkter kan uppnås. Det finns ingen garanti för att utfallet av sådana aktiviteter kommer att bli positivt eller att produkterna kommer att tas väl emot på marknaden. Det är förenat med stora kostnader att få produkten godkänd att användas inom vården. Dessa kostnader kommer inte att kunna återvinnas om produkten inte uppnår uppsatta kvalitetskrav. Dessutom kan andra bolag utveckla metoder som visar sig vara överlägsna våra. I båda fallen skulle detta inverka negativt på bolagets möjligheter att generera framtida intäkter. Marknad: En misslyckad eller felinriktad marknadsintroduktion kan innebära uteblivna intäkter och att LifeAssays inte når uppsatta finansiella mål. LifeAssays är i stor utsträckning beroende av att distributörer marknadsför bolagets produkter på deras respektive marknad. Upphör ett eller flera av dessa samarbeten eller om distributörerna misslyckas med marknadsföringen, skulle detta kunna få negativa konsekvenser för LifeAssays verksamhet. Konkurrenter: Det medicintekniska området utvecklas snabbt och antas fortsätta göra så. Andra företag forskar och utvecklar analysinstrument som kan komma att konkurrera med LifeAssays produkter. Vissa av dessa företag både inom och utanför Sverige har avsevärt större resurser och längre verksamhetshistorik än LifeAssays AB. Uppkomsten av konkurrerande produkter som idag är okända kan innebära en förlust av förväntade framtida marknadsandelar. Konkurrerande produkter kan också störa etableringen av viktiga strategiska allianser med något eller några av de företag som utvecklar analysinstrument. Rätt timing kan vara helt avgörande för LifeAssays AB:s produkters genomslagskraft. Patent och immateriella rättigheter: Eftersom LifeAssays ABs patentskydd är fördelat på olika patentfamiljer och dessa är begränsade till vissa geografiska områden och tidsperioder kan konkurrenter lansera produkter som bygger på liknande teknik på de marknader som inte skyddas av befintliga patent. Bolaget avser dock att driva en fortsatt aktiv patentstrategi för vidareutveckling av patentskydd för existerande samt nyutvecklade produkter. Värdet av LifeAssays är delvis beroende av förmågan att erhålla och försvara patent och andra immateriella rättigheter. Det finns ingen garanti för att patenten kommer att ge tillräckligt skydd eller att de inte kommer att kringgås av andra eller att de gör intrång i andra bolags immateriella rättigheter. Beroende av nyckelpersoner: LifeAssays AB är beroende av ett fåtal nyckelpersoner. Bolagets framtida utveckling beror i hög grad på förmågan att attrahera och behålla kompetent personal. Om någon eller några av dessa nyckelpersoner skulle lämna LifeAssays, skulle detta kunna få en negativ effekt på bolagets möjligheter att nå sina planerade utvecklingsmål. Finansiella risker Framtida kapitalbehov: Det finns inga garantier för att kapital från nyemissioner tillsammans med internt genererade medel kommer att räcka till dess att LifeAssays är kassaflödespositivt. Det finns inga garantier för att nytt kapital, om behov uppstår, kan anskaffas eller att det kan anskaffas på för befintliga aktieägare fördelaktiga villkor. Likviditetsrisk: Likviditetsrisken bedöms hög då det inte finns tillräckligt med kapital så att driften kan säkerställas under verksamhetsåret Styrelsen bedömer att det finns goda möjligheter att få in det kapital som krävs för att möta bolagets åtaganden under innevarande verksamhetsår. Valutarisk: Eftersom LifeAssays kommer att ha försäljning i olika länder och köper in varor till sin produktion från hela världen, kommer en exponering för fluktuationer i olika valutor resultera i en ökad risk för bolagets finansiella ställning. Kreditrisk: LifeAssays huvudsakliga finansiella tillgångar är placerade i bank varför kreditrisken är mycket begränsad. Fordringarna exklusive banktillgodohavanden uppgår till per till tkr. Bolaget har gjort bedömningen att erforderliga reserveringar har gjorts. Aktie och aktiemarknadsrelaterade risker Aktiens likviditet och kurs: LifeAssays aktier är noterad på den av Finansinspektionen auktoriserade börsen NGM. Kursen påverkas av ett antal olika omvärldsfaktorer. Eftersom avståndet mellan köp- och säljkurs varierar från tid till annan finns ingen garanti att aktier som förvärvas kan säljas på för innehavaren acceptabla nivåer vid varje given tidpunkt. Ägare med betydande inflytande: Ett fåtal av LifeAssays aktieägare äger tillsammans en väsentlig andel av samtliga utestående aktier. Följaktligen har dessa aktieägare möjligheten att utöva inflytande på alla ärenden som kräver godkännande av aktieägarna. Denna ägarkoncentration kan vara till nackdel för andra aktieägare som har andra intressen än huvudaktieägarna. 12(13)

13 Styrelsen och verkställande direktören försäkrar att rapporten ger en rättvisande översikt av företagets verksamhet, ställning och resultat samt beskriver väsentliga risker och osäkerhetsfaktorer som företaget står inför. Lund den 12 oktober 2014 Styrelsen för LifeAssays AB Anders Norling, styrelseordförande Bo Unéus, ledamot Björn Lundgren, ledamot Joakim Lindqvist, ledamot Peter Forssberg, ledamot Anders Ingvarsson, VD Kontaktinformation: LifeAssays AB, Scheelevägen 19F:2, LUND, tel , fax Web: epost: För ytterligare information kontakta VD för LifeAssays AB, Anders Ingvarsson på telefon eller 13(13)

14

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 31 december 2014 (NGM: LIFE B)

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 31 december 2014 (NGM: LIFE B) BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 31 december 2014 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari december 2014 uppgick till 3 965 tkr (2 482 tkr motsvarande period föregående år).

Läs mer

Implementa Hebe AB (publ) HALVÅRSRAPPORT

Implementa Hebe AB (publ) HALVÅRSRAPPORT Implementa Hebe AB (publ) Orgnr 556581-9272 HALVÅRSRAPPORT 1 januari - 30 juni CE-märkning av CoolHeater 150 CoolHeater -höljen tillverkade Ny VD utsedd Intäkterna för halvårsperioden uppgick till 0 tkr

Läs mer

KVARTALSRAPPORT 1 januari 31 mars 2014 (NGM: LIFE B)

KVARTALSRAPPORT 1 januari 31 mars 2014 (NGM: LIFE B) KVARTALSRAPPORT 1 januari 31 mars 2014 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari mars 2014 uppgick till 815 tkr (366 tkr motsvarande period föregående år). Resultatet

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 31 december 2013 (NGM: LIFE B)

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 31 december 2013 (NGM: LIFE B) BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 31 december 2013 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari december 2013 uppgick till 2 482 tkr (2 063 tkr motsvarande period föregående år).

Läs mer

KVARTALSRAPPORT 1 januari 31 mars 2015 (NGM: LIFE B)

KVARTALSRAPPORT 1 januari 31 mars 2015 (NGM: LIFE B) KVARTALSRAPPORT 1 januari 31 mars 2015 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari mars 2015 uppgick till 1 184 tkr (815 tkr motsvarande period föregående år). Resultatet

Läs mer

KVARTALSRAPPORT (Q1) 1 januari 31 mars 2012 (NGM: LIFE B)

KVARTALSRAPPORT (Q1) 1 januari 31 mars 2012 (NGM: LIFE B) KVARTALSRAPPORT (Q1) 1 januari 31 mars (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari mars uppgick till 489 tkr (332 tkr motsvarande period föregående år). Resultatet efter

Läs mer

KVARTALSRAPPORT 1 januari 31 mars 2013 (NGM: LIFE B)

KVARTALSRAPPORT 1 januari 31 mars 2013 (NGM: LIFE B) KVARTALSRAPPORT 1 januari 31 mars 2013 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari mars 2013 uppgick till 366 tkr (489 tkr motsvarande period föregående år). Resultatet

Läs mer

LifeAssays AB (publ) Kvartalsrapport 1 januari 31 mars 2009 (NGM: LIFE B)

LifeAssays AB (publ) Kvartalsrapport 1 januari 31 mars 2009 (NGM: LIFE B) LifeAssays AB (publ) Kvartalsrapport 1 januari 31 mars 2009 (NGM: LIFE B) Intäkterna för perioden januari mars 2009 uppgick till 3 tkr (0 tkr motsvarande period föregående år). Resultatet efter finansiella

Läs mer

(publ) Delårsrapport 1 januari 30 september 2007 (NGM: LIFE B)

(publ) Delårsrapport 1 januari 30 september 2007 (NGM: LIFE B) (publ) Delårsrapport 1 januari 30 september 2007 (NGM: LIFE B) Intäkterna för perioden januari - september 2007 ökade till 456 tkr (53 tkr motsvarande period föregående år). Resultatet efter finansiella

Läs mer

HALVÅRSRAPPORT 1 januari 30 juni 2015 (NGM: LIFE B)

HALVÅRSRAPPORT 1 januari 30 juni 2015 (NGM: LIFE B) HALVÅRSRAPPORT 1 januari 30 juni 2015 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari juni 2015 uppgick till 2 390 tkr (2 000 tkr motsvarande period föregående år). Resultatet

Läs mer

HALVÅRSRAPPORT 1 januari 30 juni 2013 (NGM: LIFE B)

HALVÅRSRAPPORT 1 januari 30 juni 2013 (NGM: LIFE B) HALVÅRSRAPPORT 1 januari 30 juni 2013 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari juni 2013 uppgick till 912 tkr (1 079 tkr motsvarande period föregående år). Resultatet

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 31 december 2012 (NGM: LIFE B)

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 31 december 2012 (NGM: LIFE B) BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 31 december 2012 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari december 2012 uppgick till 2 063 tkr (1 787 tkr motsvarande period föregående år).

Läs mer

HALVÅRSRAPPORT 1 januari 30 juni 2012 (NGM: LIFE B)

HALVÅRSRAPPORT 1 januari 30 juni 2012 (NGM: LIFE B) HALVÅRSRAPPORT 1 januari 30 juni 2012 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari juni 2012 uppgick till 1 079 tkr (861 tkr motsvarande period föregående år). Resultatet

Läs mer

Halvårsrapport (Q2) 1 januari 30 juni 2010 (NGM: LIFE B)

Halvårsrapport (Q2) 1 januari 30 juni 2010 (NGM: LIFE B) Halvårsrapport (Q2) 1 januari 30 juni 2010 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari juni 2010 uppgick till 900 tkr (36 tkr motsvarande period föregående år). Resultatet

Läs mer

HALVÅRSRAPPORT (Q2) 1 januari 30 juni 2011 (NGM: LIFE B)

HALVÅRSRAPPORT (Q2) 1 januari 30 juni 2011 (NGM: LIFE B) HALVÅRSRAPPORT (Q2) 1 januari 30 juni 2011 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari juni 2011 uppgick till 861 tkr (900 tkr motsvarande period föregående år). Resultatet

Läs mer

Implementa Hebe AB (publ)

Implementa Hebe AB (publ) Implementa Hebe AB (publ) Orgnr 556581-9272 DELÅRSRAPPORT 1 januari - 30 september Förvärv av magnetismbaserade patent och produkter Uppdragsavtal tecknat med LifeAssays AB Intäkterna för delårsperioden

Läs mer

Kvartalsrapport (Q1) 1 januari 31 mars 2010 (NGM: LIFE B)

Kvartalsrapport (Q1) 1 januari 31 mars 2010 (NGM: LIFE B) Kvartalsrapport (Q1) 1 januari 31 mars 2010 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari mars 2010 uppgick till 697 tkr (3 tkr motsvarande period föregående år). Resultatet

Läs mer

Deflamo AB (publ) Delårsrapport januari-september 2018

Deflamo AB (publ) Delårsrapport januari-september 2018 Deflamo AB (publ) Delårsrapport januari-september 2018 Perioden i sammandrag Nettoomsättningen för de tre första kvartalen 2018 uppgick till 889 ksek (2 895) Periodens rörelsekostnader minskade kraftigt

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 31 december 2011 (NGM: LIFE B)

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 31 december 2011 (NGM: LIFE B) BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 31 december (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari december uppgick till 1 787 tkr (1 401 tkr motsvarande period föregående år). Resultatet

Läs mer

Delårsrapport Q1 2010 MedCore AB (publ)

Delårsrapport Q1 2010 MedCore AB (publ) Medcore AB (Publ) Org.nr 556470-2065 Delårsrapport Q1 2010 MedCore AB (publ) Januari mars 2010 Nettoomsättningen uppgick till 14,9 (12,4) MSEK +20% EBITDA 0,6 (0,2) MSEK Resultat efter skatt uppgick till

Läs mer

European Institute of Science AB (publ) för perioden

European Institute of Science AB (publ) för perioden European Institute of Science AB (publ) DELÅRSRAPPORT för perioden 2007-01-01---2007-09-30 (NGM : EURI B) Intäkterna för perioden januari-september 2007 ökade till 3 629 tkr (3 255 tkr motsvarande period

Läs mer

Bokslutskommuniké (Q4) 1 januari 31 december 2010 (NGM: LIFE B)

Bokslutskommuniké (Q4) 1 januari 31 december 2010 (NGM: LIFE B) Bokslutskommuniké (Q4) 1 januari 31 december 2010 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari december 2010 uppgick till 1 401 tkr (200 tkr motsvarande period föregående

Läs mer

Delårsrapport (Q3) 1 januari 30 september 2010 (NGM: LIFE B)

Delårsrapport (Q3) 1 januari 30 september 2010 (NGM: LIFE B) Delårsrapport (Q3) 1 januari 30 september 2010 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari september 2010 uppgick till 1 110 tkr (90 tkr motsvarande period föregående år).

Läs mer

Kiwok Nordic AB (publ) Bokslutskommuniké 1 januari 31 december 2009. Viktiga händelser under helåret 2009. Viktiga händelser efter rapportperioden

Kiwok Nordic AB (publ) Bokslutskommuniké 1 januari 31 december 2009. Viktiga händelser under helåret 2009. Viktiga händelser efter rapportperioden Kiwok Nordic AB (publ) Bokslutskommuniké 1 januari 31 december 2009 Koncernens nettoomsättning för perioden uppgick till 3,7 (-) MSEK Rörelseresultatet före av- och nedskrivningar för perioden uppgick

Läs mer

HALVÅRSRAPPORT Xavitech AB (publ) (org. nr )

HALVÅRSRAPPORT Xavitech AB (publ) (org. nr ) Q2 HALVÅRSRAPPORT 219 Xavitech AB (publ) (org. nr. 556675-2837) www.xavitech.com 3 4 6 12 SAMMANFATTNING & VD HAR ORDET FINANSIELL INFORMATION XAVITECH KONCERN XAVITECH MODERBOLAG 2 SAMMANFATTNING - Resultat

Läs mer

LifeAssays AB (publ)

LifeAssays AB (publ) LifeAssays AB (publ) Bokslutskommuniké 1 januari- 31december 2004 LifeAssays utvecklar morgondagens generation av Point of Care instrument dvs patientnära analysinstrument som dessutom kan utföra ett flertal

Läs mer

För perioden: januari - september 2011

För perioden: januari - september 2011 För perioden: januari - september 2011 Affärsidé Bolagets nya inriktning skall vara att investera i och utveckla företag i syfte att skapa värdetillväxt för bolagets aktieägare samt tillhandahålla administrativa

Läs mer

European Institute of Science AB (publ) EURIS

European Institute of Science AB (publ) EURIS European Institute of Science AB (publ) EURIS HALVÅRSRAPPORT för perioden 2009-01-01---2009-06-30 (AKTIETORGET : EURI B) Intäkterna uppgick till 517 (17) tkr Resultatet efter finansiella poster uppgick

Läs mer

DELÅRSRAPPORT CloudRepublic AB (publ) Januari - Mars Sammanfattning för första kvartalet 2017 (jämfört med samma period föregående år)

DELÅRSRAPPORT CloudRepublic AB (publ) Januari - Mars Sammanfattning för första kvartalet 2017 (jämfört med samma period föregående år) DELÅRSRAPPORT Januari - Mars 2017 Sammanfattning för första kvartalet 2017 (jämfört med samma period föregående år) -- Nettoomsättningen för första kvartalet uppgår till 747 TSEK, vilket är en ökning med

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 1 januari 30 september2012 (NGM: LIFE B)

DELÅRSRAPPORT 1 januari 30 september2012 (NGM: LIFE B) DELÅRSRAPPORT 1 januari 30 september2012 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari september 2012 uppgick till 1 474 tkr (1 176 tkr motsvarande period föregående år).

Läs mer

Nettoomsättningen uppgick till (54 165) kkr motsvarande en tillväxt om 19,2 %.

Nettoomsättningen uppgick till (54 165) kkr motsvarande en tillväxt om 19,2 %. Kvartalsrapport Januari - mars 2019 Period 1 januari 31 mars 2019 Nettoomsättningen uppgick till 64 558 (54 165) kkr motsvarande en tillväxt om 19,2 %. Rörelseresultatet uppgick till 2 520 (3 217) kkr.

Läs mer

DELÅRSRAPPORT (Q3) 1 januari 30 september 2011 (NGM: LIFE B)

DELÅRSRAPPORT (Q3) 1 januari 30 september 2011 (NGM: LIFE B) DELÅRSRAPPORT (Q3) 1 januari 30 september 2011 (NGM: LIFE B) Finansiell information Nettoomsättningen för perioden januari september 2011 uppgick till 1 176 tkr (1 110 tkr motsvarande period föregående

Läs mer

Delårsrapport Januari mars 2015

Delårsrapport Januari mars 2015 Delårsrapport Januari mars 2015 Period 1 januari - 31 mars 2015 Nettoomsättningen uppgår till 68 650 (62 493) kkr motsvarande en tillväxt om 10 %. Rörelseresultatet före avskrivningar uppgår till 4 365

Läs mer

Delårsrapport 2013-07-01 2013-09-30

Delårsrapport 2013-07-01 2013-09-30 Delårsrapport 2013-07-01 2013-09-30 VD-rekrytering klar Sammanfattning tredje kvartalet 2013 Tillväxt på 13 % i Bolaget under tredje kvartalet. Tillväxten kommer från förvärvet Watchonwatch.com. Hedbergs

Läs mer

Nettoomsättningen uppgick till (91 192) kkr motsvarande en tillväxt om 11,4 %.

Nettoomsättningen uppgick till (91 192) kkr motsvarande en tillväxt om 11,4 %. Halvårsrapport Januari - juni 2019 Period 1 april 30 juni 2019 Nettoomsättningen uppgick till 101 620 (91 192) kkr motsvarande en tillväxt om 11,4 %. Rörelseresultatet uppgick till 10 774 (12 047) kkr.

Läs mer

LifeAssays AB (publ) Delårsrapport 1 januari 30 september 2009 (NGM: LIFE B)

LifeAssays AB (publ) Delårsrapport 1 januari 30 september 2009 (NGM: LIFE B) LifeAssays AB (publ) Delårsrapport 1 januari 30 september 2009 (NGM: LIFE B) Nettoomsättningen för perioden januari september 2009 uppgick till 90 tkr (0 tkr motsvarande period föregående år). Intäkterna

Läs mer

KVARTALSRAPPORT Xavitech AB (publ) (org. nr )

KVARTALSRAPPORT Xavitech AB (publ) (org. nr ) Q1 KVARTALSRAPPORT 219 Xavitech AB (publ) (org. nr. 556675-2837) www.xavitech.com 3 4 6 11 SAMMANFATTNING & VD HAR ORDET FINANSIELL INFORMATION XAVITECH KONCERN XAVITECH MODERBOLAG 2 SAMMANFATTNING - Resultat

Läs mer

Implementa Hebe AB (publ)

Implementa Hebe AB (publ) Implementa Hebe AB (publ) Orgnr 556581-9272 HALVÅRSRAPPORT 1 januari 30 juni Nettoomsättningen för första halvåret uppgick till 124 tkr (0 tkr), varav Q2 utgör 59 tkr (0 tkr). Resultatet för första halvåret

Läs mer

European Institute of Science AB (publ) EURIS

European Institute of Science AB (publ) EURIS European Institute of Science AB (publ) EURIS KVARTALSRAPPORT för perioden 2009-01-01---2009-03-31 (AKTIETORGET : EURI B) Intäkterna (Q1) uppgick till 177 (1) tkr Resultatet efter finansiella poster (Q1)

Läs mer

Juli-September Computer Innovation i Växjö AB (publ) Delårsrapport

Juli-September Computer Innovation i Växjö AB (publ) Delårsrapport Delårsrapport Juli-September 2016 Computer Innovation i Växjö AB (publ) För perioden 2016-07-01 2016-09-30 Computer Innovation i Växjö AB (publ) www.compinn.se 556245-1269 Juli-September 2016 Ne5oomsä5ning

Läs mer

Bokslutskommuniké 2015

Bokslutskommuniké 2015 ANODARAM AB (PUBL) Bokslutskommuniké FJÄRDE KVARTALET Vid extra bolagsstämma den 18 december beslutades om avyttring av verksamheten samt att ändra bolagets namn från WYA Holding AB till Anodaram AB. Avyttringen

Läs mer

Halvårsrapport. Attana AB

Halvårsrapport. Attana AB Halvårsrapport för Attana AB 556931-4106 Perioden 2019-01-01--2019-06-30 Förvaltningsberättelse Information om verksamheten Bolaget bedriver utveckling och försäljning av biosensorer samt förbrukningsvaror

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ. Mertiva AB (publ), Org nr januari 2016 december 2016

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ. Mertiva AB (publ), Org nr januari 2016 december 2016 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ Mertiva AB (publ), Org nr 556530-1420 januari 2016 december 2016 Perioden 1 juli 2016 31 december 2016 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 MSEK Rörelseresultatet uppgick till -0,2 MSEK

Läs mer

Bokslutskommuniké Paradox Entertainment AB (publ), räkenskapsåret 2005

Bokslutskommuniké Paradox Entertainment AB (publ), räkenskapsåret 2005 Bokslutskommuniké Paradox Entertainment AB (publ), räkenskapsåret 2005 Resultatet efter finansiella poster blev för helåret 13,2 Mkr (1,3) Omsättningen ökade med 54,7% till 24,9 Mkr (16,1) Nettomarginalen

Läs mer

Fortnox International AB (publ) - Bokslutskommuniké januari - december 2012

Fortnox International AB (publ) - Bokslutskommuniké januari - december 2012 Fortnox International AB (publ) Bokslutskommuniké januari december 212 Fjärde kvartalet 212 Nettoomsättningen uppgick till 41 (453) tkr Rörelseresultatet uppgick till 9 65 (1 59) tkr Kassaflödet från den

Läs mer

DELÅRSRAPPORT. 1 januari 2012 till 31 mars 2012. Keynote Media Group AB (publ)

DELÅRSRAPPORT. 1 januari 2012 till 31 mars 2012. Keynote Media Group AB (publ) 1 (13) Informationen lämnades för offentliggörande den 16 maj 2012 kl. 12.00. Keynote Media Groups Certified Adviser på First North är Remium AB. Tel. +46 8 454 32 00, ca@remium.com DELÅRSRAPPORT 1 januari

Läs mer

LifeAssays AB (publ)

LifeAssays AB (publ) LifeAssays AB (publ) Delårsrapport 1 januari-30 september 2003 LifeAssays utvecklar morgondagens generation av Point of care instrument, ett instrument som kan utföra ett flertal analyser parallellt. Teknologin

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖRSTA KVARTALET 2014

DELÅRSRAPPORT FÖRSTA KVARTALET 2014 DELÅRSRAPPORT FÖRSTA KVARTALET 2014 Första kvartalet Nettoomsättningen uppgick till 88,6 (85,4) Mkr Rörelseresultatet uppgick till 31,6 (28,2) Mkr, vilket motsvarade en marginal på 36 (33) % Resultatet

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 2011 Januari mars. Aktietorgetlistade bolaget Relation & Brand AB (556573-6500) presenterar idag första kvartalet 2011.

DELÅRSRAPPORT 2011 Januari mars. Aktietorgetlistade bolaget Relation & Brand AB (556573-6500) presenterar idag första kvartalet 2011. STOCKHOLM 2011-04-21 DELÅRSRAPPORT 2011 Januari mars Aktietorgetlistade bolaget Relation & Brand AB (556573-6500) presenterar idag första kvartalet 2011. Viktiga händelser under första kvartalet Omsättningen

Läs mer

Q1 Kvartalsrapport januari mars 2010

Q1 Kvartalsrapport januari mars 2010 Q1 Kvartalsrapport januari mars 2010 Koncernen januari mars Nettoomsättning 115,1 Mkr (120,3) Resultat före skatt 17,4 Mkr (17,0) Resultat efter skatt 12,9 Mkr (12,7) Resultat per aktie 0,61 kr (0,60)

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JAN-JUNI XAVITECH AB (publ) (ORG. NR )

DELÅRSRAPPORT JAN-JUNI XAVITECH AB (publ) (ORG. NR ) DELÅRSRAPPORT JAN-JUNI 2017 XAVITECH AB (publ) (ORG. NR. 556675-2837) www.xavitech.com Nettomsättningen uppgick till 2 145TKR (1 834Tkr) Resultatet uppgick till -372Tkr (-289Tkr) Orderingången under perioden

Läs mer

Nettoomsättningen uppgick till (31 988) kkr motsvarande en tillväxt om 69,3 %.

Nettoomsättningen uppgick till (31 988) kkr motsvarande en tillväxt om 69,3 %. Kvartalsrapport Januari - mars 2018 Period 1 januari 31 mars 2018 Nettoomsättningen uppgick till 54 165 (31 988) kkr motsvarande en tillväxt om 69,3 %. Rörelseresultatet uppgick till 3 217 (-178) kkr.

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 2013 januari - september

DELÅRSRAPPORT 2013 januari - september STOCKHOLM 2013-10-23 DELÅRSRAPPORT 2013 januari - september Relation & Brand AB (556573-6500) presenterar idag tredje kvartalet 2013. Januari - september Rörelseresultatet (EBITDA) under perioden uppgick

Läs mer

Halvårsrapport 1 januari -30 juni 2014

Halvårsrapport 1 januari -30 juni 2014 Halvårsrapport 1 januari -30 juni Nettoomsättningen uppgick till 3,1 MSEK (2,3) Rörelseresultatet blev -3,1 MSEK (-3,7) Rörelsemarginalen blev -102% (-154%) Periodens resultat efter skatt uppgick till

Läs mer

Fortnox International AB (publ) - Delårsrapport januari - mars 2012

Fortnox International AB (publ) - Delårsrapport januari - mars 2012 Fortnox International AB (publ) - Delårsrapport januari - mars 2012 Första kvartalet 2012 Nettoomsättningen uppgick till 859 (372) tkr Rörelseresultatet uppgick till -4 418 (-455) tkr Kassaflödet från

Läs mer

Kvartalsrapport för kvartal conpharm ab (publ)

Kvartalsrapport för kvartal conpharm ab (publ) Kvartalsrapport för kvartal 1 2013 conpharm ab (publ) Kvartal 1, 2013 i sammandrag (Kvartal 1, 2012) Rörelseintäkt Resultat efter skatt Vinst per aktie Likvida medel vid periodens slut Verksamheten 1 tsek

Läs mer

Delårsrapport Januari - september 2015

Delårsrapport Januari - september 2015 Delårsrapport Januari - september 2015 Period 1 juli 30 september 2015 Nettoomsättningen uppgår till 83 192 (69 703) kkr motsvarande en tillväxt om 19,4%. Rörelseresultatet före avskrivningar uppgår till

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 2013 31 december 2013

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 2013 31 december 2013 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 2013 31 december 2013 - Oktober December 2013 Nettoomsättningen uppgick till 0,1 (71,8) MSEK. Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till -0,8 (1,5) MSEK. Resultat

Läs mer

Nettoomsättningen uppgick till (60 776) kkr motsvarande en tillväxt om 50,0 %.

Nettoomsättningen uppgick till (60 776) kkr motsvarande en tillväxt om 50,0 %. Halvårsrapport Januari - juni 2018 Period 1 april 30 juni 2018 Nettoomsättningen uppgick till 91 192 (60 776) kkr motsvarande en tillväxt om 50,0 %. Rörelseresultatet uppgick till 12 047 (7 426) kkr. Resultatet

Läs mer

Fortsatt försäljningstillväxt

Fortsatt försäljningstillväxt 1 januari 31 mars 2010 BM Impex erbjuder Nordiska bygg och fastighetsföretag ökad konkurrenskraft genom att tillhandahålla högkvalitativa, prisvärda insatsvaror i komponent respektive konceptform. Bolagets

Läs mer

Implementa hebe ab (publ)

Implementa hebe ab (publ) Implementa hebe ab (publ) Org nr 556581-9272 Delårsrapport 1 januari 31 mars Resultatet för Q1 uppgick till -268 tkr (-188 tkr). Nettoomsättningen för Q1 uppgick till 66 tkr (134 tkr). Under Q1 förstärktes

Läs mer

NETTOOMSÄTTNINGEN UNDER HALVÅRET UPPGICK TILL TKR (2 145 TKR) ORDERINGÅNGEN UNDER HALVÅRET UPPGICK TILL TKR (2 023 TKR)

NETTOOMSÄTTNINGEN UNDER HALVÅRET UPPGICK TILL TKR (2 145 TKR) ORDERINGÅNGEN UNDER HALVÅRET UPPGICK TILL TKR (2 023 TKR) Q2 NETTOOMSÄTTNINGEN UNDER HALVÅRET UPPGICK TILL 2 186 TKR (2 145 TKR) ORDERINGÅNGEN UNDER HALVÅRET UPPGICK TILL 2 522 TKR (2 023 TKR) RÖRELSERESULTATET FÖR HALVÅRET UPPGICK TILL -983 TKR (-310 TKR). XAVITECH

Läs mer

Deflamo AB (publ) Delårsrapport januari-mars 2019

Deflamo AB (publ) Delårsrapport januari-mars 2019 Deflamo AB (publ) Delårsrapport januari-mars 2019 Perioden i sammandrag Nettoomsättningen för första kvartalet 2019 uppgick till 346 ksek (106) Rörelsens kostnader exklusive avskrivningar och nedskrivningar

Läs mer

KVARTALSRAPPORT JAN-MARS XAVITECH AB (publ) (ORG. NR )

KVARTALSRAPPORT JAN-MARS XAVITECH AB (publ) (ORG. NR ) 1 KVARTALSRAPPORT JANMARS 217 XAVITECH AB (publ) (ORG. NR. 5566752837) www.xavitech.com Nettomsättningen uppgick till 998 TKR (94 Tkr) Resultatet uppgick till 155 Tkr (13 Tkr) Orderingången under perioden

Läs mer

Halvårsrapport 2015-01-01 2015-06-30

Halvårsrapport 2015-01-01 2015-06-30 Halvårsrapport 2015-01-01 2015-06-30 Vivoline Medical AB 556761-1701 Sammanfattning av halvårsrapport Med Bolaget eller Vivoline avses Vivoline Medical AB med organisationsnummer 556761-1701. Första halvåret

Läs mer

Delårsrapport januari mars 2019

Delårsrapport januari mars 2019 Delårsrapport januari mars 2019 Halmstad 2019-05-14 1 januari 31 mars 2019 Nettoomsättningen uppgick till 0 SEK Rörelseresultatet uppgick till - 879 049 SEK Resultatet efter finansiella poster uppgick

Läs mer

European Institute of Science AB (publ) EURIS

European Institute of Science AB (publ) EURIS European Institute of Science AB (publ) EURIS HALVÅRSSRAPPORT för perioden 2010-01-01---2010-06-30 (AKTIETORGET : EURI B) Nettoomsättningen uppgick till 351 (246) tkr Royaltyintäkterna för Q2 2010 uppgick

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1 Göteborg 2014-10-17 Delårsrapport perioden januari-september 2014 Kvartal 3 (juli september) ) 2014 Omsättningen uppgick till 11,3 (11,5) Mkr, en minskning med 0,2 Mkr eller 1,5 procent Rörelseresultatet

Läs mer

Kiwok Nordic AB (publ) Org. nr. 556665-3068

Kiwok Nordic AB (publ) Org. nr. 556665-3068 Org. nr. 556665-368 Delårsrapport 1 jan 31 mars 211 Koncernen Koncernens nettoomsättning för perioden uppgick till (,83) MSEK Rörelseresultatet före av- och nedskrivningar för perioden uppgick till 1,45

Läs mer

Bokslutskommuniké avseende COT-koncernen för perioden januari december 2013.

Bokslutskommuniké avseende COT-koncernen för perioden januari december 2013. Bokslutskommuniké avseende COT-koncernen för perioden januari december 2013. Rörelseintäkterna uppgick till 659 tkr (1.618 tkr) Rörelsens kostnader uppgick till 7.569 1 tkr (12.810 2 tkr) Årets resultat

Läs mer

Delårsrapport Q1 januari mars 2014

Delårsrapport Q1 januari mars 2014 Delårsrapport Q1 januari mars 2014 Koncernen januari-mars Nettoomsättning 99,7 Mkr (102,0) Resultat före skatt 13,3 Mkr (9,1) Resultat efter skatt 10,3 Mkr (7,1) Resultat per aktie 0,49 kr (0,34) Fortsatt

Läs mer

Delårsrapport januari mars 2013 FÖR SMARTEQ AB (PUBL), ORG NR 556387-9955 FÖR KVARTAL 1, 2013

Delårsrapport januari mars 2013 FÖR SMARTEQ AB (PUBL), ORG NR 556387-9955 FÖR KVARTAL 1, 2013 Delårsrapport januari mars 2013 FÖR SMARTEQ AB (PUBL), ORG NR 556387-9955 FÖR KVARTAL 1, 2013 Delårsrapport Q1 2013 Smarteqs affärsidé är att sälja och utveckla antennsystem för ökad tillgänglighet, effektivitet

Läs mer

TMT One AB (publ) Delårsrapport. 1 januari 30 juni 2001. HQ.SE Holding delat i två renodlade företag; HQ.SE Aktiespar och HQ.

TMT One AB (publ) Delårsrapport. 1 januari 30 juni 2001. HQ.SE Holding delat i två renodlade företag; HQ.SE Aktiespar och HQ. TMT One AB (publ) Delårsrapport 1 januari 30 juni 2001 Ökat ägande i Wihlborgs HQ.SE Holding delat i två renodlade företag; HQ.SE Aktiespar och HQ.SE Fonder HQ.SE Aktiespar har förvärvat Avanza Utvecklingen

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september 2017

Delårsrapport perioden januari-september 2017 Göteborg 2017-10-20 Delårsrapport perioden januari-september 2017 Kvartal 3 (juli september) 2017 Omsättningen uppgick till 12,5 (10,1) Mkr, en ökning med 2,4 Mkr eller 24 procent Rörelseresultatet (EBIT)

Läs mer

Tillägg till prospekt avseende inbjudan till teckning av aktier i C-Rad AB (publ)

Tillägg till prospekt avseende inbjudan till teckning av aktier i C-Rad AB (publ) Tillägg till prospekt avseende inbjudan till teckning av aktier i C-Rad AB (publ) Tillägg till prospekt Detta dokument ( Tilläggsprospektet ) har upprättats av C-Rad AB (publ) 556663-9174 ("C-RAD" eller

Läs mer

Delårsrapport. 1 januari 30 september 2014. Kvartalet 1 juli 30 september 2014 (Q3) Kassaflöden från den löpande verksamheten - 1,7MSEK (- 0,1)

Delårsrapport. 1 januari 30 september 2014. Kvartalet 1 juli 30 september 2014 (Q3) Kassaflöden från den löpande verksamheten - 1,7MSEK (- 0,1) Delårsrapport 1 januari 30 september Nettoomsättningen uppgick till 4,3 MSEK (3,2) Rörelseresultatet blev - 5,4 MSEK (- 5,7) Rörelsemarginalen blev - 127 % (- 176 %) Periodens resultat efter skatt uppgick

Läs mer

Bokslutskommuniké Sleepo AB (publ) (SLEEP) 29 juli 2016 Styrelsen för Sleepo AB

Bokslutskommuniké Sleepo AB (publ) (SLEEP) 29 juli 2016 Styrelsen för Sleepo AB Bokslutskommuniké 2015-06-01 2016-05-31 Sleepo AB (publ) 556857-0146 (SLEEP) 29 juli 2016 Styrelsen för Sleepo AB Sleepo AB är ett e-handelsbolag som säljer möbler och heminredning på nätet med ett uttalat

Läs mer

Mertiva DELÅRSRAPPORT. Mertiva AB (publ), Org nr 556530-1420 september 2014 februari 2015

Mertiva DELÅRSRAPPORT. Mertiva AB (publ), Org nr 556530-1420 september 2014 februari 2015 DELÅRSRAPPORT AB (publ), Org nr 556530-1420 september 2014 februari 2015 Perioden 1 september 2014 28 februari 2015 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (0,0) MSEK Rörelseresultatet uppgick till - 0,4 (-

Läs mer

Gullberg & Jansson AB (publ) Delårsrapport januari - juni 2012

Gullberg & Jansson AB (publ) Delårsrapport januari - juni 2012 Gullberg & Jansson AB (publ) Delårsrapport januari - juni 2012 Nettoomsättning 15 105 (12 816) KSEK Rörelseresultat 2 505 (2 806) KSEK Resultat efter skatt 1 873 (2 077) KSEK Resultat per aktie 0,43 (0,51)

Läs mer

Koncernen. Kvartalsrapport januari mars 2009

Koncernen. Kvartalsrapport januari mars 2009 Q1 Kvartalsrapport januari mars 2009 Koncernen Omsättningen uppgick till 120,3 Mkr (138,4) Resultatet före skatt 17,0 Mkr (25,8)* Resultatet efter skatt 12,7 Mkr (18,5)* Vinst per aktie 0,60 kr (0,87)*

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JAN-JUNI XAVITECH AB (publ) (ORG. NR )

DELÅRSRAPPORT JAN-JUNI XAVITECH AB (publ) (ORG. NR ) DELÅRSRAPPORT JAN-JUNI 2016 XAVITECH AB (publ) (ORG. NR. 556675-2837) INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sammanfattning av kvartalet VD har ordet Resultaträkning Balansräkning Kassaflödesanalys SAMMANFATTNING AV PERIODEN

Läs mer

Halvårsrapport Januari - juni 2015

Halvårsrapport Januari - juni 2015 Halvårsrapport Januari - juni 2015 Period 1 april 30 juni 2015 Nettoomsättningen uppgår till 90 655 (81 127) kkr motsvarande en tillväxt om 12 %. Rörelseresultatet före avskrivningar uppgår till 8 943

Läs mer

Net Trading Group NTG AB (publ) Delårsrapport. 1 januari 30 september 2018

Net Trading Group NTG AB (publ) Delårsrapport. 1 januari 30 september 2018 Delårsrapport 1 januari 30 september 2018 Styrelsen och verkställande direktören för avger härmed delårsrapport för koncernens verksamhet under de första nio månaderna 2018. Sammanfattning perioden januari

Läs mer

Delårsrapport januari juni 2005

Delårsrapport januari juni 2005 Delårsrapport januari juni 2005 April-juni 2005 Nettoomsättningen ökade med 43 % till 10,6 (7,4) mkr Resultatet efter skatt uppgick till 0,5 (-0,8) mkr Resultatet per aktie uppgick till 0,17 (-0,25) kr

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1 Göteborg 2015-10-16 Delårsrapport perioden januari-september 2015 Kvartal 3 (juli september) ) 2015 Omsättningen uppgick till 8,5 (11,3) Mkr, en minskning med 2,8 Mkr eller 25 procent Rörelseresultatet

Läs mer

European Institute of Science AB (publ) för perioden

European Institute of Science AB (publ) för perioden European Institute of Science AB (publ) BOKSLUTSKOMMUNIKÈ för perioden 2008-01-01---2008-12-31 (NGM : EURI B) Intäkterna för perioden januari-december 2008 uppgick till 302 tkr (4 515 tkr motsvarande period

Läs mer

Faktureringen under tredje kvartalet uppgick till 6,5 MSEK (2,5 MSEK), vilket är en ökning med 4,0 MSEK (156 %).

Faktureringen under tredje kvartalet uppgick till 6,5 MSEK (2,5 MSEK), vilket är en ökning med 4,0 MSEK (156 %). NFO DRIVES AB (Publ.) Org.nr 556529-9293 Delårsrapport 1/1 30/9 2012 Faktureringen under tredje kvartalet uppgick till 6,5 MSEK (2,5 MSEK), vilket är en ökning med 4,0 MSEK (156 %). Resultat efter skatt

Läs mer

Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB (publ) Organisationsnummer: 556817-1812. Kvartalsrapport 20110101-20110930

Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB (publ) Organisationsnummer: 556817-1812. Kvartalsrapport 20110101-20110930 Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB (publ) Organisationsnummer: 556817-1812 Kvartalsrapport 21111-21193 VD HAR ORDET HYRESFASTIGHETSFONDEN MANAGEMENT SWEDEN AB (publ) KONCERNEN KVARTALS- RAPPORT

Läs mer

Bokslutskommuniké Januari december 2006

Bokslutskommuniké Januari december 2006 Sammanfattning Bokslutskommuniké Januari december 2006 Mobwatcher AB: s tillväxt fortsätter och under 2006 uppgick nettoomsättningen till 1 148 KSEK. Det var en ökning med 160 % jämfört med föregående

Läs mer

European Institute of Science AB (publ) EURIS

European Institute of Science AB (publ) EURIS European Institute of Science AB (publ) EURIS KVARTALSRAPPORT för perioden 2010-01-01---2010-03-31 (AKTIETORGET : EURI B) Nettoomsättningen uppgick till 188 (126) tkr Royaltyintäkterna för Q1 2010 uppgick

Läs mer

Bokslutskommuniké januari december 2012

Bokslutskommuniké januari december 2012 Q4 Bokslutskommuniké januari december 2012 Januari - December 2012 1 Rörelsens intäkter för perioden i bolaget uppgick till 4,7 (17,7) tkr Rörelseresultatet uppgick till - 1 008,0 (- 1 886,2) tkr Årets

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 JANUARI 30 JUNI 2006

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 JANUARI 30 JUNI 2006 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 JANUARI 30 JUNI 2006 Insplanets resultat och omsättning utvecklas fortsatt starkt > Nettoomsättningen ökade med 180 procent till 23 974 (8 567) TSEK. > Rörelseresultatet förbättrades

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1 Göteborg 2013-10-18 Delårsrapport perioden januari-september 2013 Kvartal 3 (juli september) ) 2013 Omsättningen uppgick till 11,5 (12,4) Mkr, en minskning med 0,9 Mkr eller 7 procent Rörelseresultatet

Läs mer

DELÅRSRAPPORT Q3 2011 MOBISPINE AB (PUBL) 556666-6466 (MOBS) 1 NOVEMBER 2011

DELÅRSRAPPORT Q3 2011 MOBISPINE AB (PUBL) 556666-6466 (MOBS) 1 NOVEMBER 2011 DELÅRSRAPPORT Q3 MOBISPINE AB (PUBL) 556666-6466 (MOBS) 1 NOVEMBER STYRELSEN FÖR MOBISPINE AB Väsentliga händelser under perioden Mobispine har nu lyckats med överflyttning av i princip samtliga operatörskontrakt

Läs mer

Delårsrapport januari - september 2008

Delårsrapport januari - september 2008 Delårsrapport januari - september 2008 Koncernen * - Omsättningen uppgick till 389,7 Mkr (389,1) - Resultatet före skatt 77,3 Mkr (80,5)* - Resultatet efter skatt 56,1 Mkr (59,2)* - Vinst per aktie 2,65

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ XAVITECH AB (publ) (ORG. NR )

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ XAVITECH AB (publ) (ORG. NR ) BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 2017 XAVITECH AB (publ) (ORG. NR. 5566752837) www.xavitech.com NettoOmsättningen uppgick till 4 476 TKR för helåret 2017 (3 505 Tkr) en ökning med 28% jämfört med helåret 2016 Orderingången

Läs mer

Stingbet Holding AB (publ) Halvårsrapport 1 januari 30 juni 2010

Stingbet Holding AB (publ) Halvårsrapport 1 januari 30 juni 2010 Stingbet Holding AB (publ) Halvårsrapport 1 januari 30 juni 2010 Resultat Q2 uppgick till -35 tkr (-50 tkr). Resultat H1 uppgick till -282 tkr (-306 tkr). Nettoomsättning Q2 uppgick till 1 997 tkr (1 761

Läs mer

Bokslutskommuniké. Senzime AB (publ) 556565-5734. Perioden 2012-01-01 2012-12-31

Bokslutskommuniké. Senzime AB (publ) 556565-5734. Perioden 2012-01-01 2012-12-31 Senzime AB (publ) 1 (7) Bokslutskommuniké för Senzime AB (publ) Perioden 2012-01-01 2012-12-31 Senzime AB (publ) 2 (7) Senzime AB (publ) får härmed avge bokslutskommuniké för verksamhetsåret 2012. Nettoomsättningen

Läs mer

XAVITECH AB (publ) (ORG. NR )

XAVITECH AB (publ) (ORG. NR ) DELÅRSRAPPORT KVARTALSRAPPORT JAN-SEPT JAN-MARS 217 217 XAVITECH AB (publ) (ORG. NR. 556675-2837) www.xavitech.com NETTOMSÄTTNINGEN UPPGICK TILL 3 169 TKR (2 261 TKR) EN ÖKNING MED 4% JÄMFÖRT MED SAMMA

Läs mer

LifeAssays AB (publ) Halvårsrapport 1 januari 30 juni 2008 (NGM: LIFE B)

LifeAssays AB (publ) Halvårsrapport 1 januari 30 juni 2008 (NGM: LIFE B) LifeAssays AB (publ) Halvårsrapport 1 januari 30 juni 2008 (NGM: LIFE B) Intäkterna för perioden januari juni 2008 uppgick till 0 tkr (316 tkr motsvarande period föregående år). Resultatet efter finansiella

Läs mer