Asperos UF-företag 2012/2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Asperos UF-företag 2012/2013"

Transkript

1 Snapback UF Rebecka Holmström, Linus Andaya- Karlsson, Ewelina Stjernberg, Diana Farzi Robin Emil Frii, Amandus Sebastian Hennings Frida Johansson, Erika Faith, Tobias Johansson Jesper Beutler, Victor Ahlberg, Emil Karlsson, William Gillberg, Andreas Olsson Erik Sahlberg, Filip Leksjö, David Zebardast För dig som vill ha en personligare mobil, nu kan du få det samtidigt som den håller sig ren och fräsch på samma gång! Lasher UF säljer trendiga mobilsmycken till ett bra pris samtidigt som Du som kund får ett gott bemötande av vår drivna personal. Idrottsprofil UF:s erbjuder dig som idrottare ett lätt, smart och bra sätt att synas inom din idrott. Med hjälp av vår smarta webtjänst så underlättar vi din vardag och din karriär. Det finns en stjärna och en kock i oss alla och vi från Simplex UF har satt ihop detta i en spännande och upplevelserik kokbok. Vi erbjuder dig som är nyfiken en exceptionell kokbok med svenska kändisars favoritrecept. Smaka på kändisarnas goda recept och samtidigt förgylla sjuka barns vardag. Bon appetit! Snapback UF erbjuder dig som vill se bra ut i keps eller dölja morgonfrisyren i en snygg och modeinriktad snapbackkeps av yttersta kvalitet till ett bra pris som gör att så många som möjligt kan köpa våra kepsar. Fed Up UF erbjuder miljövänliga, moderna och prisvärda T-shirts i bra kvalitet för modemedvetna personer som vill sticka ut lite extra. Samtidigt som du köper våra t-shirts så bidrar du till välgörenhet beroende på vilken t- shirt du köper. Besök vår smidiga hemsida och bidra till en bättre värld!

2 Asperos UF-företag 2012/2013 Företag Medlemmar Affärsidé Ikenna Abika, Anton Yoran Isaak Fresh Boots uf erbjuder produkter som förtränger illaluktande dofter från olika typer av skor. Vi jobbar med en aktiv kundservice och säljer våra produkter till ett rimligt pris och med snabb leverans. Vi vill att kunden alltid skall gå med ett leende efter affären. Hanna Behmer Vår affärsidé är född ur varje människas behov av självuppskattning, att använda smycken och accessoarer för att visa vem man är och vad man känner. Vi vänder oss i första hand till ungdomar men är inte begränsade till den målgruppen då vi kommer ha möjligheten för kunden att specialbeställa smycken utifrån behov och önskemål samt ha ett grundläggande sortiment av standardsmycken till rätt pris. Michel da Graca, Hermon Tewelde Vår affärsidé är att sälja en Usbkoppvärmare, som håller kaffe eller te varmt. Det här skulle kunna vara bra för folk som har det stressigt på sitt jobb, och för andra som har ont om tid. Isac Robin Elfström, Fredrik Johansson, Fredrik Jyborn, Knut Pittja icam UF erbjuder ett miniobjektiv i fickformat med tre funktioner som är enkel att använda. Målgruppen är fotooch filmintresserade personer med iphone 4/4s som är ute efter helt nya sorters bilder. Vi arbetar för en aktiv kundservice som innebär snabba leveranser av vår högkvalitativa produkt.

3 Uspastorp Paintball UF Nicki Hellberg, Viktor Knutsen, Jimmy Nydén, Amanda Parvainen André Danielsson, Addi Jakupovic, Anton Karlsson, Urban Tallheden Jessica Mikaela Rylander, Camilla Wiklund Linda Göthberg, Florina Haxhimehmedi, Bahoz Aziz, David Karlsson, Alexander Svan Vi på Swag UF arbetar för att göra din smartphone lite personligare och lite snyggare. Vi riktar oss framförallt till den yngre generationen men man blir aldrig för gammal för swag. Vi erbjuder kunden två olika produkter, dels stilrena mobilväskor som kan dekoreras enligt den egna stilen och dels möjligheten att enkelt ändra sin iphones utseende genom att byta ut baksidan. Vårt koncept bygger på varje enskild individ och endast fantasin sätter gränser. Vår affärsidé är att erbjuda kunderna en aktivitet där de kan få en rolig upplevelse och teambuilding. Kunderna vi vänder oss till är företag, föreningar, kompisgäng, alltså alla som ser fram emot en fart- och actionfylld upplevelse där du kan välja din egen speltyp. Vi gör detta genom att erbjuda en upplevelse med paintball i skogsmiljö med kvalitativ utrustning. För att uppnå detta så använder vi motiverad personal som vill se företaget växa allt eftersom. Vi är ett företag på tre modeintresserade och serviceinriktade tjejer som vill behaga andra tjejer i unga åldrar med snygga, moderna toppar till ett bra pris. Våra toppar är unika och egendesignade som passar alla stilar. Vi på café BIG erbjuder ett gott mellanmål till alla som går på skolan för att få energi till att orka studera, till ett pris som passar studerande. vi kommer möta er kunder på ett trevligt och positivt sätt.

4 Drinkfast-T UF Kaliber UF YOUNG EVENT UF Daniel Garcia, Esrom Solomon, Hampus Steen, Niklas Svenningsson Silvia Zimmerman, Ida Vehmanen Erik Bodin, Joel Mekonen, Dino Mundzic, Nicklas Wik Edison Jusufi, Louay Halabi, Tomas Yemane, Dali Esmahil Hanna Samuelsson, Douglas Montonen Linn Melander Vi ska åka runt till olika skolor och sälja föreläsningar om mobbning, där vi ska prata om olika situationer, när vi blivit mobbade eller har mobbat någon. Vi vill hjälpa till att folk ska trivas mer i skolan och förstå allvaret med mobbning. Vår affärsidé är att anordna evenemang, i första hand till studenten. Vi kommer inrikta oss på allt från festevenemang till det praktiska runt studenten. Vår styrka är att vi har många bra kontakter och vi vill göra studenten till en oförglömlig upplevelse. Vår affärsidé går ut på att vi erbjuder alla som tränar ett nytt och enkelt sätt att släcka törsten under träning. Genom att flaskan sitter på armen blir det alltid lätt att dricka ur den. På det här sättet kan man dricka i farten utan att behöva avbryta träningen. Vår produkt är enkel och lätt att använda. Vår produkt kommer att ta itu med problemet att batteriet inte räcker till och när man inte har möjligheten att ladda på det vanliga sättet. En portabel laddare till iphone. Vår affärsidé är att aktivera så många av Göteborgs ungdomar som möjligt. Vi kommer jobba inom evenemang till exempel: discon, turneringar, fotbollsskolor och fester för ungdomar (alkoholfritt). Vi kommer också sälja kläder där 50% av vinsten går till cancerfonden. Vi i Young Event UF prioriterar säkerheten på våra evenemang.

5 Markus Törnlund, Jonathan Dahl, Robert Hedelin, Teodor Nastevski SockLock UF erbjuder dig en unik produkt som hjälper dig att hålla ihop dina strumpor under hela tvättprocessen. Med vår produkt slipper du lägga onödig tid på att sortera strumpor och förgäves leta efter den bortsprungna sockan. Perfekt för dig som vill ha mer tid till annat. Together UF Amanda Filippa Matilda Öst Bawan Burhan Saman Durim Vi på Together UF vill bidra med en rolig och minnesvärd stund för dig tillsammans med ditt sällskap. Vi arrangerar allting ifrån barnkalas till bingokvällar för både unga och äldre för att sprida glädje och gemenskap. Aktiviteten skräddarsys efter just dina önskemål och görs med ett otroligt engagemang där bra service kommer i första hand Importerar digitalklockor. August André D Sanel Marcos David G Anton Jacob Snatch UF erbjuder en högklassig skoltidning med intresseväckande innehåll för att ge ungdomarna en avslappnande och underhållande paus i den hektiska skoldagen Just SNATCH it! Find it Easy UF tillgodoser en prisvärd applikation som kommer att lokalisera allt ifrån nycklar till laptops med hjälp av en mottagare. Vi hjälper människor i alla åldrar med tidsnöd och stress i vardagen att finna borttappade ägodelar på ett effektivt, tidsbesparande och enkelt sätt.

6 Footcomfo!UF Make it Beautiful UF Amar Enis Alem Jure Kacper Edgar Tobias L Caroline Emelie T Liridona Gelena Arda Clean Desk UF säljer små dammsugare som man kopplar in i datorns usb till alla människor som använder en dator. Vi erbjuder våra kunder glädje och belöning samt en fräsch stund bakom det rena tangentbordet. Med rätt pris och bra kvalité erbjuder vi våra kunder ett snabbt och smidigt sätt att rengöra ditt tangentbord var och när som helst på nolltid. Våran affärsidé med Cybercleaner är att med våran produkt så tar vi bort den damm som kommer in i dessa små områden och på så sätt så håller föremålen längre. Vi erbjuder ett stöd när det gör ont eller när det känns obehagligt.våra fotinlägg passar till alla med skostorlek från 36 och uppåt och i alla åldrar av båda könen. Den är riktad främst till dem som har problem med långa dagar i klackskor eller har hålfotsbesvär som inte vill försvinna. Vår personal är alltid trevliga och vill kundens bästa för att linda smärtan. Make It Beautiful UF erbjuder billiga Iphone skal, för kvinnor och män i alla åldrar. Med denna prisvärda produkt vill vi få våra kunder att bli så nöjda som möjligt och att de skall kunna visa sin personlighet genom finare mobiler som även blir säkrare med våra skal.vi arbetar alltid med en positiv energi,passion och respekt för våra kunder så att de känner sig så nöjda som möjligt efter affärer med oss.

7 Björn A Viktor B Henrik K Quickfix UF är ett företag som säljer multifunktionshammare. Dessa hammare är perfekta för campingturen men kan även hjälpa människor att fixa enklare byggproblem i huset och i det dagliga livet utan att behöva ta fram hela verktygslådan. Produkten är unik på den svenska marknaden och kommer säljas till ett bra pris. Pålina Cristian Mimmi Elin Stefan Sonnie Linus B Erik E Andreas H Royal Bakery erbjuder hembakat när det är som bäst. Bra råvaror och god kvalité har vi att erbjuda till både stora och små. Vi tar emot beställningar och ordnar hemleverans inom Göteborgs region. Vi bidrar också till en bra miljö genom ekologiska produkter. Vi på UrBra UF erbjuder armbandsur i varierande modeller till ett mycket bra pris. Eftersom att passa tider är en viktig del i vår vardag så anser vi att en klocka ska vara billig så att alla ska kunna ha tillgång till en. Vi strävar efter att nå fram till samtliga målgrupper inom både företag och bland privatpersoner. Med vår välvilliga personal och goda kundservice har vi som mål att alltid tillfredsställa kundens behov.

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR!

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR! Joel Ström, Caroline Lindgren, Emilia Fagerberg, Dennis Berg, Julia Ärleskog, Daniel Holst, Josephine Jansson, Sebastian Moholm, Linus Blomqvist, Jonas Karlsson. Brinellgymnasiet nässjö klass Te08 RÄDDA

Läs mer

StayGreen är vår idé, inte vilken idé som helst utan en idé som kommer att förändra

StayGreen är vår idé, inte vilken idé som helst utan en idé som kommer att förändra är vår idé, inte vilken idé som helst utan en idé som kommer att förändra Med ditt -kort gör du din energistatus synlig i samhället. Med hjälp av så kan du enkelt hålla reda på din energiförbrukning. Du

Läs mer

JAG, en ent rep renör?

JAG, en ent rep renör? Ef tersom det vi gjorde var okänt för de flesta så intresserade sig många för vad vi gjorde och blev nyfikna Tove West lund, ShapeUp Club JAG, en ent rep renör? Många inbillar sig att det är SVÅRT att

Läs mer

Nyhetsbrev. Missa inte! FRI ENTRÉ! Regional UF-Mässa2013, Stadium Arena Norrköping 5 MARS. Öppettider: TISDAG 13.00-18.00

Nyhetsbrev. Missa inte! FRI ENTRÉ! Regional UF-Mässa2013, Stadium Arena Norrköping 5 MARS. Öppettider: TISDAG 13.00-18.00 Nyhetsbrev Ung Företagsamhet i Östergötland Missa inte! 5 MARS FRI ENTRÉ! Öppettider: TISDAG 13.00-18.00 Bästa Affärsplan: LRF Konsult AB Bästa Logotyp: Norrköping Science Park Bästa UF-företag: Svenskt

Läs mer

"Content is king" - Vacker Webbdesign & Effektiv Sökmotorsoptimering för företag

Content is king - Vacker Webbdesign & Effektiv Sökmotorsoptimering för företag "Content is king" Skapad den jul 20, Publicerad av Anders Sällstedt Kategori Webbutveckling Jag funderade ett tag på vad jag skulle kalla detta blogginlägg. Problemet som sådant är att många undrar varför

Läs mer

BAMBOO. Företagsrapport 2012/2013. Org.nr. 012561-8561 Skåne Län, Bronsgatan 19, 25361 HELSINGBORG

BAMBOO. Företagsrapport 2012/2013. Org.nr. 012561-8561 Skåne Län, Bronsgatan 19, 25361 HELSINGBORG Skåne Län, Bronsgatan 19, 25361 HELSINGBORG BAMBOO Företagsrapport 2012/2013 Rådgivare: Bo Jansson, Marcus Gunnarsson, Anneli Gunnarsson Coach: Chris Hansson VD-rapport 2 Innehållsförteckning VD-rapport

Läs mer

Nyhetsbrev maj 2015. Bästa Brismedlemmar,

Nyhetsbrev maj 2015. Bästa Brismedlemmar, Nyhetsbrev maj 2015 Bästa Brismedlemmar, Först och främst tack för att just du är medlem. Via ditt medlemskap har vi möjlighet att hänga med i barnens behov och utveckla verksamheten. Fler får en större

Läs mer

Rebeca Hultman Dorothy Tse Marknadsplan-Pizza strut

Rebeca Hultman Dorothy Tse Marknadsplan-Pizza strut Marknadsplan-Pizza strut Innehå ll Inledning och bakgrund... 3 Marknadsanalys... 3 Marknadsmix... 4 Problembakgrund... 7 SWOT-analys... 8 Styrkor... 8 Svagheter... 8 Möjligheter... 8 Hot... 9 PEST-analys...

Läs mer

Processledar manual. Landsbygd 2.0

Processledar manual. Landsbygd 2.0 Processledar manual Landsbygd 2.0 Inledning och tips Bilda grupper Börja med att placera deltagarna i grupper om ca 5-8 personer i varje. De som kommer från samma ort ska vara i samma grupp eftersom det

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner?

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner? JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner? Av: Jesper Lindén Många företagare startar upp verksamheter utan att egentligen fundera över

Läs mer

Innehållsförteckning. Bakgrund... 3. Affärsidé... 3. Organisation... 3. Logotyp och företagsnamn... 4. Rådgivare... 4. Miljö... 5. Produkt...

Innehållsförteckning. Bakgrund... 3. Affärsidé... 3. Organisation... 3. Logotyp och företagsnamn... 4. Rådgivare... 4. Miljö... 5. Produkt... Innehållsförteckning Bakgrund... 3 Affärsidé... 3 Organisation... 3 Logotyp och företagsnamn... 4 Rådgivare... 4 Miljö... 5 Produkt... 5 Produktion... 6 Marknad... 6 Kunder... 7 Konkurrenter... 7 Marknadsföring...

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING VD HAR ORDET 3 VERKSAMHETSBESKRIVNING 4 VERKSAMHETEN UNDER RÄKENSKAPSÅRET 4 PRODUKTER 5 PERSONAL 6

INNEHÅLLSFÖRTECKNING VD HAR ORDET 3 VERKSAMHETSBESKRIVNING 4 VERKSAMHETEN UNDER RÄKENSKAPSÅRET 4 PRODUKTER 5 PERSONAL 6 INNEHÅLLSFÖRTECKNING VD HAR ORDET 3 VERKSAMHETSBESKRIVNING 4 VERKSAMHETEN UNDER RÄKENSKAPSÅRET 4 PRODUKTER 5 PERSONAL 6 HÄNDELSER UNDER RÄKENSKAPSÅRET 7 FÖRETAGETS EKONOMI 9 FINANSIELL STÄLLNING OCH LIKVIDITET

Läs mer

TropicBox INNEHÅLLSFÖRTECKNING. 1. Sammanfattning. 2. Innehållsförteckning. 3. Utgångspunkter. 4. Användarstudie. 5. Koncept och visualisering

TropicBox INNEHÅLLSFÖRTECKNING. 1. Sammanfattning. 2. Innehållsförteckning. 3. Utgångspunkter. 4. Användarstudie. 5. Koncept och visualisering är en applikation som gör det möjligt för dig att enkelt reglera värmen i huset. Därefter ska man kunna följa statistiken över sin elförbrukning och dess kostnader. Möjligheten att ställa värmen inom en

Läs mer

HemsidaExpress. När du vill ha en professionell hemsida snyggt, snabbt och enkelt!

HemsidaExpress. När du vill ha en professionell hemsida snyggt, snabbt och enkelt! HemsidaExpress När du vill ha en professionell hemsida snyggt, snabbt och enkelt! Skaffa din egen identitet på nätet Välkommen till HemsidaExpress! Med HemsidaExpress kan du skapa egna hemsidor utan att

Läs mer

Tips & trix för dig som ska starta eget

Tips & trix för dig som ska starta eget Tips & trix för dig som ska starta eget *************************************************************************************************** Innehållsförteckning ****************************************************************************************************

Läs mer

UngDrive Värnamo kommun 2011

UngDrive Värnamo kommun 2011 Projektutvärdering UngDrive Värnamo kommun 2011 1 Vi samlar... UNGA ENTREPRENÖRER Meritlistan för våra coacher kan göras lång. Europas främsta Unga Entreprenörer, Årets Studentföretagare, Sveriges främsta

Läs mer

Marknadsplan Mary Kay Marknadsföring 7,5 hp, 723G04 Linköpings Universitet Författare: Linn Eriksson, Emma Åsvärd, Rand Putrus, Kristina Lingebrandt

Marknadsplan Mary Kay Marknadsföring 7,5 hp, 723G04 Linköpings Universitet Författare: Linn Eriksson, Emma Åsvärd, Rand Putrus, Kristina Lingebrandt Marknadsplan Mary Kay Marknadsföring 7,5 hp, 723G04 Linköpings Universitet Författare: Linn Eriksson, Emma Åsvärd, Rand Putrus, Kristina Lingebrandt Sammanfattning När Mary Kay Ash 1963 gick i pension

Läs mer

Hur ska Nacka leva sin. och mångfald?

Hur ska Nacka leva sin. och mångfald? SLUTRAPPORt Hur ska Nacka leva sin vision, öppenhet och mångfald Ungt inflytande 2014 SLUTRAPPORT Hur ska Nacka leva sin vision, öppenhet och mångfald? 1 Innehåll FÖRORD...2 BAKGRUND - EN LEVANDE STAD

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

www.bokaflerkunder.se

www.bokaflerkunder.se För många människor underskattar vad de kan, och överskattar vad det inte kan. Nu är det dags för dig att visa vad du kan. För alla kan någonting, som ingen annan kan. av: Lotta Carlberg Lotta Carlberg

Läs mer

ECO 2 llector är en tjänst som bygger på ett poängsystem.

ECO 2 llector är en tjänst som bygger på ett poängsystem. Page1 ECO 2 llector är en tjänst som bygger på ett poängsystem. Genom poängsystemet så vill vi motivera fler personer till att välja mer miljövänliga alternativ som att åka kollektivt istället för att

Läs mer

Dokumentation Trygghetsdagen i Vårby gård 2 nov 2011

Dokumentation Trygghetsdagen i Vårby gård 2 nov 2011 Dokumentation Trygghetsdagen i Vårby gård 2 nov 2011 Nedan följer en sammanställning av dokumentation från Trygghetsdagen i Vårby gård den 2 november. Eftersom tre parallella seminarier/gruppdiskussioner

Läs mer

Vi ser till att du får. till att göra det du är bäst på

Vi ser till att du får. till att göra det du är bäst på VI HJÄLPER SVERIGES BYGGARE ATT UTFÖRA SITT JOBB ÄNNU BÄTTRE Würth hela vägen bygg Vi ser till att du får TID ÖVER till att göra det du är bäst på Bra, Bättre, Bäst betala för den kvalitet du behöver Rätt

Läs mer

ÅRETS ÅRSREDOVISNING. Styrelsemedlemmar: William Theil, Johanna Lööf, Nadja Alizadeh, Eric Rahn Langguth. Rådgivare: Helen Björge

ÅRETS ÅRSREDOVISNING. Styrelsemedlemmar: William Theil, Johanna Lööf, Nadja Alizadeh, Eric Rahn Langguth. Rådgivare: Helen Björge Å R S R E D O V I S N I N G Vi erbjuder den kvalitetsmedvetna kunden ett effektivt sätt att baka på, där ekologiska ingredienser, personlighet och en gnutta kärlek är paketerat i en och samma förpackning

Läs mer

Vi på SmartLens UF erbjuder. Sverige tre olika kameralinser via web och direktförsäljning. Innehållsförteckning. 2 Affärsidé

Vi på SmartLens UF erbjuder. Sverige tre olika kameralinser via web och direktförsäljning. Innehållsförteckning. 2 Affärsidé Affärsplan 12/13 Innehållsförteckning 2 Affärsidé 3 Vara och Produktion Ledstjärnor 4 Kunder Marknadsföring 5 Marknad konkurrenter 6 Mission & Vision 7 Framtid 8 SWOT Vi på SmartLens UF erbjuder Smartphoneanvändaren

Läs mer

framåt! vi jobbar Samverkan är nyckeln till framgång professionellt företagsklimat i bygden Öppet och Ett ledarskap med dubbel effekt

framåt! vi jobbar Samverkan är nyckeln till framgång professionellt företagsklimat i bygden Öppet och Ett ledarskap med dubbel effekt vi jobbar framåt! En jubileumstidning från Åtvidabergs kommun Samverkan är nyckeln till framgång Öppet och professionellt företagsklimat i bygden Ett ledarskap med dubbel effekt VÄLKOMMEN TILL emesterhandla

Läs mer

R I D S P O R T E N V I L L

R I D S P O R T E N V I L L RIDSPORTEN VILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING Vet du vad Ridsporten Vill? 3 Du är en del av svensk ridsport 4 Till ridklubben är alla välkomna! 6 Ridsport ska vara roligt! 8 Ansvar engagerar och utvecklar 10 Ryttare

Läs mer

Affärsplan 2012/2013. Relax your mind

Affärsplan 2012/2013. Relax your mind Affärsplan 2012/2013 Relax your mind Face UF erbjuder, via direktförsäljning, dig som privatperson väldoftande ansiktsmasker som ger dig chansen att skapa ditt eget hemma spa s Innehåll Affärside Ledstjärnor

Läs mer

Tjäna Pengar!! stöd din förening. ewear.se

Tjäna Pengar!! stöd din förening. ewear.se Tjäna Pengar!! stöd din förening 2014 Tjäna pengar så här går det till enkelt med ewear Här finns möjligheter för klubbar, föreningar och skolklasser att genom försäljning av våra produkter enkelt tjäna

Läs mer

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter Information ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER och FÖRENINGAR Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter VÄLKOMMEN till SOCKGROSSISTEN!

Läs mer