Asperos UF-företag 2012/2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Asperos UF-företag 2012/2013"

Transkript

1 Snapback UF Rebecka Holmström, Linus Andaya- Karlsson, Ewelina Stjernberg, Diana Farzi Robin Emil Frii, Amandus Sebastian Hennings Frida Johansson, Erika Faith, Tobias Johansson Jesper Beutler, Victor Ahlberg, Emil Karlsson, William Gillberg, Andreas Olsson Erik Sahlberg, Filip Leksjö, David Zebardast För dig som vill ha en personligare mobil, nu kan du få det samtidigt som den håller sig ren och fräsch på samma gång! Lasher UF säljer trendiga mobilsmycken till ett bra pris samtidigt som Du som kund får ett gott bemötande av vår drivna personal. Idrottsprofil UF:s erbjuder dig som idrottare ett lätt, smart och bra sätt att synas inom din idrott. Med hjälp av vår smarta webtjänst så underlättar vi din vardag och din karriär. Det finns en stjärna och en kock i oss alla och vi från Simplex UF har satt ihop detta i en spännande och upplevelserik kokbok. Vi erbjuder dig som är nyfiken en exceptionell kokbok med svenska kändisars favoritrecept. Smaka på kändisarnas goda recept och samtidigt förgylla sjuka barns vardag. Bon appetit! Snapback UF erbjuder dig som vill se bra ut i keps eller dölja morgonfrisyren i en snygg och modeinriktad snapbackkeps av yttersta kvalitet till ett bra pris som gör att så många som möjligt kan köpa våra kepsar. Fed Up UF erbjuder miljövänliga, moderna och prisvärda T-shirts i bra kvalitet för modemedvetna personer som vill sticka ut lite extra. Samtidigt som du köper våra t-shirts så bidrar du till välgörenhet beroende på vilken t- shirt du köper. Besök vår smidiga hemsida och bidra till en bättre värld!

2 Asperos UF-företag 2012/2013 Företag Medlemmar Affärsidé Ikenna Abika, Anton Yoran Isaak Fresh Boots uf erbjuder produkter som förtränger illaluktande dofter från olika typer av skor. Vi jobbar med en aktiv kundservice och säljer våra produkter till ett rimligt pris och med snabb leverans. Vi vill att kunden alltid skall gå med ett leende efter affären. Hanna Behmer Vår affärsidé är född ur varje människas behov av självuppskattning, att använda smycken och accessoarer för att visa vem man är och vad man känner. Vi vänder oss i första hand till ungdomar men är inte begränsade till den målgruppen då vi kommer ha möjligheten för kunden att specialbeställa smycken utifrån behov och önskemål samt ha ett grundläggande sortiment av standardsmycken till rätt pris. Michel da Graca, Hermon Tewelde Vår affärsidé är att sälja en Usbkoppvärmare, som håller kaffe eller te varmt. Det här skulle kunna vara bra för folk som har det stressigt på sitt jobb, och för andra som har ont om tid. Isac Robin Elfström, Fredrik Johansson, Fredrik Jyborn, Knut Pittja icam UF erbjuder ett miniobjektiv i fickformat med tre funktioner som är enkel att använda. Målgruppen är fotooch filmintresserade personer med iphone 4/4s som är ute efter helt nya sorters bilder. Vi arbetar för en aktiv kundservice som innebär snabba leveranser av vår högkvalitativa produkt.

3 Uspastorp Paintball UF Nicki Hellberg, Viktor Knutsen, Jimmy Nydén, Amanda Parvainen André Danielsson, Addi Jakupovic, Anton Karlsson, Urban Tallheden Jessica Mikaela Rylander, Camilla Wiklund Linda Göthberg, Florina Haxhimehmedi, Bahoz Aziz, David Karlsson, Alexander Svan Vi på Swag UF arbetar för att göra din smartphone lite personligare och lite snyggare. Vi riktar oss framförallt till den yngre generationen men man blir aldrig för gammal för swag. Vi erbjuder kunden två olika produkter, dels stilrena mobilväskor som kan dekoreras enligt den egna stilen och dels möjligheten att enkelt ändra sin iphones utseende genom att byta ut baksidan. Vårt koncept bygger på varje enskild individ och endast fantasin sätter gränser. Vår affärsidé är att erbjuda kunderna en aktivitet där de kan få en rolig upplevelse och teambuilding. Kunderna vi vänder oss till är företag, föreningar, kompisgäng, alltså alla som ser fram emot en fart- och actionfylld upplevelse där du kan välja din egen speltyp. Vi gör detta genom att erbjuda en upplevelse med paintball i skogsmiljö med kvalitativ utrustning. För att uppnå detta så använder vi motiverad personal som vill se företaget växa allt eftersom. Vi är ett företag på tre modeintresserade och serviceinriktade tjejer som vill behaga andra tjejer i unga åldrar med snygga, moderna toppar till ett bra pris. Våra toppar är unika och egendesignade som passar alla stilar. Vi på café BIG erbjuder ett gott mellanmål till alla som går på skolan för att få energi till att orka studera, till ett pris som passar studerande. vi kommer möta er kunder på ett trevligt och positivt sätt.

4 Drinkfast-T UF Kaliber UF YOUNG EVENT UF Daniel Garcia, Esrom Solomon, Hampus Steen, Niklas Svenningsson Silvia Zimmerman, Ida Vehmanen Erik Bodin, Joel Mekonen, Dino Mundzic, Nicklas Wik Edison Jusufi, Louay Halabi, Tomas Yemane, Dali Esmahil Hanna Samuelsson, Douglas Montonen Linn Melander Vi ska åka runt till olika skolor och sälja föreläsningar om mobbning, där vi ska prata om olika situationer, när vi blivit mobbade eller har mobbat någon. Vi vill hjälpa till att folk ska trivas mer i skolan och förstå allvaret med mobbning. Vår affärsidé är att anordna evenemang, i första hand till studenten. Vi kommer inrikta oss på allt från festevenemang till det praktiska runt studenten. Vår styrka är att vi har många bra kontakter och vi vill göra studenten till en oförglömlig upplevelse. Vår affärsidé går ut på att vi erbjuder alla som tränar ett nytt och enkelt sätt att släcka törsten under träning. Genom att flaskan sitter på armen blir det alltid lätt att dricka ur den. På det här sättet kan man dricka i farten utan att behöva avbryta träningen. Vår produkt är enkel och lätt att använda. Vår produkt kommer att ta itu med problemet att batteriet inte räcker till och när man inte har möjligheten att ladda på det vanliga sättet. En portabel laddare till iphone. Vår affärsidé är att aktivera så många av Göteborgs ungdomar som möjligt. Vi kommer jobba inom evenemang till exempel: discon, turneringar, fotbollsskolor och fester för ungdomar (alkoholfritt). Vi kommer också sälja kläder där 50% av vinsten går till cancerfonden. Vi i Young Event UF prioriterar säkerheten på våra evenemang.

5 Markus Törnlund, Jonathan Dahl, Robert Hedelin, Teodor Nastevski SockLock UF erbjuder dig en unik produkt som hjälper dig att hålla ihop dina strumpor under hela tvättprocessen. Med vår produkt slipper du lägga onödig tid på att sortera strumpor och förgäves leta efter den bortsprungna sockan. Perfekt för dig som vill ha mer tid till annat. Together UF Amanda Filippa Matilda Öst Bawan Burhan Saman Durim Vi på Together UF vill bidra med en rolig och minnesvärd stund för dig tillsammans med ditt sällskap. Vi arrangerar allting ifrån barnkalas till bingokvällar för både unga och äldre för att sprida glädje och gemenskap. Aktiviteten skräddarsys efter just dina önskemål och görs med ett otroligt engagemang där bra service kommer i första hand Importerar digitalklockor. August André D Sanel Marcos David G Anton Jacob Snatch UF erbjuder en högklassig skoltidning med intresseväckande innehåll för att ge ungdomarna en avslappnande och underhållande paus i den hektiska skoldagen Just SNATCH it! Find it Easy UF tillgodoser en prisvärd applikation som kommer att lokalisera allt ifrån nycklar till laptops med hjälp av en mottagare. Vi hjälper människor i alla åldrar med tidsnöd och stress i vardagen att finna borttappade ägodelar på ett effektivt, tidsbesparande och enkelt sätt.

6 Footcomfo!UF Make it Beautiful UF Amar Enis Alem Jure Kacper Edgar Tobias L Caroline Emelie T Liridona Gelena Arda Clean Desk UF säljer små dammsugare som man kopplar in i datorns usb till alla människor som använder en dator. Vi erbjuder våra kunder glädje och belöning samt en fräsch stund bakom det rena tangentbordet. Med rätt pris och bra kvalité erbjuder vi våra kunder ett snabbt och smidigt sätt att rengöra ditt tangentbord var och när som helst på nolltid. Våran affärsidé med Cybercleaner är att med våran produkt så tar vi bort den damm som kommer in i dessa små områden och på så sätt så håller föremålen längre. Vi erbjuder ett stöd när det gör ont eller när det känns obehagligt.våra fotinlägg passar till alla med skostorlek från 36 och uppåt och i alla åldrar av båda könen. Den är riktad främst till dem som har problem med långa dagar i klackskor eller har hålfotsbesvär som inte vill försvinna. Vår personal är alltid trevliga och vill kundens bästa för att linda smärtan. Make It Beautiful UF erbjuder billiga Iphone skal, för kvinnor och män i alla åldrar. Med denna prisvärda produkt vill vi få våra kunder att bli så nöjda som möjligt och att de skall kunna visa sin personlighet genom finare mobiler som även blir säkrare med våra skal.vi arbetar alltid med en positiv energi,passion och respekt för våra kunder så att de känner sig så nöjda som möjligt efter affärer med oss.

7 Björn A Viktor B Henrik K Quickfix UF är ett företag som säljer multifunktionshammare. Dessa hammare är perfekta för campingturen men kan även hjälpa människor att fixa enklare byggproblem i huset och i det dagliga livet utan att behöva ta fram hela verktygslådan. Produkten är unik på den svenska marknaden och kommer säljas till ett bra pris. Pålina Cristian Mimmi Elin Stefan Sonnie Linus B Erik E Andreas H Royal Bakery erbjuder hembakat när det är som bäst. Bra råvaror och god kvalité har vi att erbjuda till både stora och små. Vi tar emot beställningar och ordnar hemleverans inom Göteborgs region. Vi bidrar också till en bra miljö genom ekologiska produkter. Vi på UrBra UF erbjuder armbandsur i varierande modeller till ett mycket bra pris. Eftersom att passa tider är en viktig del i vår vardag så anser vi att en klocka ska vara billig så att alla ska kunna ha tillgång till en. Vi strävar efter att nå fram till samtliga målgrupper inom både företag och bland privatpersoner. Med vår välvilliga personal och goda kundservice har vi som mål att alltid tillfredsställa kundens behov.

VT 2008 1 h / v 700 kr 2 h / v 1330kr 3 h / v 1890 kr 4 h / v 2380 kr 5 h / v 2800 kr 6 h / v eller mer 3150 kr Obegränsat spel lediga tider

VT 2008 1 h / v 700 kr 2 h / v 1330kr 3 h / v 1890 kr 4 h / v 2380 kr 5 h / v 2800 kr 6 h / v eller mer 3150 kr Obegränsat spel lediga tider Hej Då startar träningen igen för tränings-, utvecklings- och tävlingsjuniorerna vecka 2. Träningen håller på t.o.m. vecka 17. Under vecka 18 startar sedan vår sommarträning som håller på t.o.m. vecka

Läs mer

Resultat. Färs & Frosta Cup. 6-7 februari 2010 Kävlinge

Resultat. Färs & Frosta Cup. 6-7 februari 2010 Kävlinge Resultat Färs & Frosta Cup 6-7 februari 2010 Kävlinge Resultat L9 1 Fanny Johansson Sjöbo Usg 419.6 2 Moa Theodersson Sjöbo Usg 409.4 3 Max Andersson Vellinge Ssk 396.9 4 Linus Lindén Veberöds Skf 374.9

Läs mer

Bredd Junior Senior Deltävling 1 Deltävling 2 Deltävling 3 Deltävling 4 Deltävling 5 Deltävling 6 Totalt Placering Startnr Namn Klubb Heat 1 Heat 2

Bredd Junior Senior Deltävling 1 Deltävling 2 Deltävling 3 Deltävling 4 Deltävling 5 Deltävling 6 Totalt Placering Startnr Namn Klubb Heat 1 Heat 2 Bredd Junior Senior 1 52 Jakob Lindgren Bengtsfors MCC ( 0 ) ( 0 ) 48 52 56 61 54 53 61 61 446 2 37 Niklas Sjöqvist Lilla-Edets MCK 61 61 61 61 70 70 ( 0 ) ( 0 ) 384 3 39 Andreas Dunert Sotenäs MCC 56

Läs mer

MÅNDAG. Tävlingsgrupp Utvecklingsgrupp Träningsgrupp. Tennisskola Mini & miditennis

MÅNDAG. Tävlingsgrupp Utvecklingsgrupp Träningsgrupp. Tennisskola Mini & miditennis Tävlingsgrupp Utvecklingsgrupp Träningsgrupp MÅNDAG Tennisskola Mini & miditennis 08.00-10.00 TP 07.45-10.00 SAMUEL 16.00-17.00 16.00-17.00 SAMUEL Amanda Sjöholm Elin Kumlin Olivia Svensson Saga Alenäs

Läs mer

Utomhusstatistik Klippans FK 2005

Utomhusstatistik Klippans FK 2005 Utomhusstatistik Klippans FK 2005 60 meter Mathilda Hurtig -94 9,19 Felicia Svantesson -94 9,68 Josefin Enoksson -95 9,79 Matilda Kvist -94 9,82 Cajsa Nilsson -94 9,86 Isabella Dahlgren -94 9,94 Emma Callin

Läs mer

Resultatlista, ackumulerat - netto:

Resultatlista, ackumulerat - netto: Flickor 1 24-8-1 Antal pristagare: 4 1 Madeleine Yström ÖSTERHANINGE GK, 83 2 Johanna Lennberg SALEMS GK, 84 3 Sandra Sohlberg TROXHAMMAR GK, 4 Natalie Wille BRO-BÅLSTA GK, 88 5 Lina Elmsäter TROXHAMMAR

Läs mer

KLASS L 15 KLASS L 15 STÅ

KLASS L 15 KLASS L 15 STÅ KLASS L 9 1 Ronja Nordh Schönbeck Sjöbo 50 50 50 50 50 50 50 50 400 2 Joakim Ergiis Sjöbo 50 50 50 50 50 50 50 49 399 3 André Lindgren Sjöbo 50 48 50 49 50 50 50 50 397 4 Anton Nilsson Sjöbo 50 49 50 49

Läs mer

GRUPP - 5 Börjar Kl: 08:30

GRUPP - 5 Börjar Kl: 08:30 GRUPP - 5 Börjar Kl: 08:30 1 13 Christoffer Nordkvist 2 36 Karl Salmi 3 51 Sebastian Andersson 4 82 Joakim Karlsson 5 127 Christian Östher Nilsson 6 167 Joakim Liljedal 7 176 Marcus Nilsson 8 183 Jörgen

Läs mer

SM Distans OFFICIELLA RESULTAT

SM Distans OFFICIELLA RESULTAT 2015-01-04 SM Distans Åktid L S L S T Total Diff. Junior D 16-17 Skidskytte distans 1 74 LUNDSTRÖM Amanda I 19 IF 28:00.1 0 0 0 0 0 28:00.1 0.0 2 68 HAGSTRÖM Maja Anundsjö SF 27:41.5 0 1 0 1 2 29:41.5

Läs mer

MARS VÄLKOMMEN TILL UF & HANDELSMÄSSA I ÄLMHULT. Om Mässan. Kolla in årets UF-företagare. Programmet. Krönika: Det handlar om att våga!

MARS VÄLKOMMEN TILL UF & HANDELSMÄSSA I ÄLMHULT. Om Mässan. Kolla in årets UF-företagare. Programmet. Krönika: Det handlar om att våga! VÄLKOMMEN TILL UF & HANDELSMÄSSA 2014 I ÄLMHULT Om Mässan (s.2) Kolla in årets UF-företagare (s. 3-5) Programmet (s. 6) Krönika: Det handlar om att våga! (s. 7) 5 MARS 11:00-18:00 IKEA:S Multihall Aktivitetshuset

Läs mer

HÖGLANDSSKOTTET NÄSSJÖ Klass: L9

HÖGLANDSSKOTTET NÄSSJÖ Klass: L9 Klass: L9 1 ANDREAS HENRYSSON F VÄRNAMO 395 2 MARTINA BJÖRK-KLAESSON F SÄVSJÖ 393 3 LINNEA BERGEMALM F NÄSSJÖ 372 4 JAKOB WILHELMSSON F BÄCKSEDA 369 5 EMRIK HULTMAN F BÄCKSEDA 366 6 SIMON ERIKSSON F ANDERSTORP

Läs mer

Svenskars rekord i NHL

Svenskars rekord i NHL Svenskars rekord i NHL Uppdaterad: 2015-06-16 SLUTSPELET Flest matcher av en svensk i NHL-slutspelet Nicklas Lidström 263 Tomas Holmström 159 Bob Nystrom 157 Peter Forsberg 151 Tomas Sandström 139 Ulf

Läs mer

P Gymn U, SO 3000 M 1 Yavar Birandvand Idrottsgymnasiet Bollnäs 10.57,29 2 Alexander Lindholm Idrottsgymnasiet Bollnäs 13.02,72

P Gymn U, SO 3000 M 1 Yavar Birandvand Idrottsgymnasiet Bollnäs 10.57,29 2 Alexander Lindholm Idrottsgymnasiet Bollnäs 13.02,72 P Gymn U 60 M HEAT 1 1 Robin Nygren Idrottsgymnasiet Bollnäs 7,95 Final 2 Johan Sörlander Idrottsgymnasiet Bollnäs 8,32 3 Mattias Jönsson Norrängsskol Hässleholm 8,68 4 Andreas Jönsson Idrottsgymnasiet

Läs mer

DELTAGARLISTA KLASSER UTAN TIDTAGNING

DELTAGARLISTA KLASSER UTAN TIDTAGNING DELTAGARLISTA KLASSER UTAN TIDTAGNING 0-8 år KNATTAR 0-6 ÅR St nr Namn Klubb 21 ANDERS ROOS SSOK GJURD 19 CARL ENGSTRÖM SSOK GJURD 17 ELIN HOLMGREN SSOK GJURD 12 EMANUEL WESTBERG SSOK GJURD 9 EMMA SAHLIN

Läs mer

Björksta Open 2006 Luftgevär Resultat L 7

Björksta Open 2006 Luftgevär Resultat L 7 Re: 9 av 19 2006-01-08 21:21 Lättare att hitta drömresan med MSN Resor http://www.msn.se/resor/ Resultat L 7 1 Tobias Jansson Ludvika Skf (W) 398 0.0 2 Mattias Pettersson Björksta Skf (U) 387 0.0 3 Alexandra

Läs mer

Sprint DM 3 Januari 2010

Sprint DM 3 Januari 2010 Sprint DM 3 Januari 2010 DM-sprint klassiskt Anmälda lopare per klass Klass Antal D 0-8 2 D 11-12 år 10 D 13-14 år 7 D 15-16 år 4 D 17-20 8 D 21-2 D 9-10 år 5 H 0-8 4 H 11-12 år 11 H 13-14 år 13 H 15-16

Läs mer

Final Gevär Liggande Klass 15 Final Gevär Liggande Klass 17

Final Gevär Liggande Klass 15 Final Gevär Liggande Klass 17 RESULTAT Final Gevär Liggande Klass 15 1 Victor Isaksson Los/LOS (GÄ) 196 50 50 296 2 Oscar Klemmedsson Slättäng/Kristianstad (SK) 198 49 47 294 3 Rasmus Barrsten Los/LOS (GÄ) 194 49 50 293 4 Anna Eklöf

Läs mer

Startlista KRETSTÄVLING I ÄLVDALEN. Sida HERRAR 0-6 ÅR DAMER 0-6 ÅR

Startlista KRETSTÄVLING I ÄLVDALEN. Sida HERRAR 0-6 ÅR DAMER 0-6 ÅR 1 HERRAR 0-6 ÅR 400 M 201 18:00:00. 202 18:00:00. 203 18:00:00. 204 18:00:00. 205 18:00:00. 206 18:00:00 JACOB LARSSON 207 18:00:00 TORE JOHANSSON 208 18:00:00 ALEXANDER ANDERSSON 209 18:00:00 LINUS SJÖDÉN

Läs mer

Sala Open

Sala Open Sala Open 2015-02-14-15 Resultat L 9 Prispeng 1 Evelina Neuman Fagersta skf (VM) 50 50 50 50 50 49 50 50 399;35 200 2 Markus Svensson Bogsta Skg (SÖ) 50 50 49 50 49 50 48 48 394;29 175 3 Ingrid Björklund

Läs mer

INLINEHOCKEYLEAGUE MATCHPROTOKOLL. mv Mattias Banérson Amar Zubcevic

INLINEHOCKEYLEAGUE MATCHPROTOKOLL. mv Mattias Banérson Amar Zubcevic INLINEHOCKEYLEAGUE MATCHPROTOKOLL Småland Seriematch 1 36 10 juni 2007 0930 Arena Oskarshamn Lag A Lemmings Lag B Dövesta FÖRLOPP mv Mattias Banérson Amar Zubcevic mv Stefan Håkansson Eric Aldebert Fredrik

Läs mer

Sotenäs MCC

Sotenäs MCC Bredd Senior Deltävling 1 1 40 Henrik Jonasson Sotenäs MCC 40 40 80 2 28 Johan Larsson SMK Trollhättan 35 35 70 3 24 Eric Dahl Sotenäs MCC 28 31 59 4 13 Pär Andersson Sotenäs MCC 31 28 59 5 34 Martin Gustawsson

Läs mer

Måndag. Bana: Grus 1 Bana: Grus 2 Bana: Plexi 1 Tränare: Olof Tränare: Peter Tränare: David 14.45-15.30 olof/david 14.45-15.

Måndag. Bana: Grus 1 Bana: Grus 2 Bana: Plexi 1 Tränare: Olof Tränare: Peter Tränare: David 14.45-15.30 olof/david 14.45-15. Måndag Tränare: Olof Tränare: Peter Tränare: David 14.45-15.30 olof/david 14.45-15.30 olof/david Evelina Rosendahl Axel Rosendahl Carl Reinhardt Jacob Van Hollebeke Samuel Gradén Evelina Rosendahl Axel

Läs mer

Resultatlista U23 Herrar Kvalet

Resultatlista U23 Herrar Kvalet Resultatlista U23 Herrar Kvalet 2006-10-10 Plac. Namn Efternamn Klubb Serie 1 Serie 2 Serie 3 Serie 4 Serie 5 Serie 6 Totalt 1 Sebastian Gustavsson BK Triss 226 208 290 183 215 225 1347 2 James Gruffman

Läs mer

DM Fri stil OFFICIELLA RESULTAT

DM Fri stil OFFICIELLA RESULTAT 2011-01-15 DM Fri stil D -8 Intervallstart klassisk stil 1 12 FOGELSTRÖM Emma - H -8 Intervallstart klassisk stil 1 13 SKÖLD Loke - 2 14 ÖSTERMAN Isak - 3 15 BORELL Lucas IK Rex - D 9-10 Intervallstart

Läs mer

Vännäs Skidfestiva,Distr.final Kalle OFFICIELLA RESULTAT

Vännäs Skidfestiva,Distr.final Kalle OFFICIELLA RESULTAT 2008-02-02 Vännäs Skidfestiva,Distr.final Kalle H 8 år 1 104 ÅSTOT Simon IFK Umeå 6:48 0:01.0 6:49.0 2 103 LIND Anton Vännäs SK 7:47 0:01.0 7:48.0 59.0 3 105 LJUNGHOLM Lukas Täfteå IK 10:24 0:01.0 10:25.0

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet! Det kan ha varit en tjej-/ killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske ordnat ett musikarrangemang, skött ett café,

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet. Det kan ha varit ett LAN, ett musikarrangemang, en tjej-/ killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske skött ett

Läs mer

RESULTATLISTA för Vinter-Spelen 2009

RESULTATLISTA för Vinter-Spelen 2009 Sida 1 av 6 RESULTATLISTA för Vinter-Spelen 2009 2009-01-05 Arrangör: IFK Arvidsjaur Skidor Resultat H 21 F Banlängd 15 km 1 8 Markus Ottosson Skellefteå SK 43:26,3 0,0 2 2 Tor Larsson Skellefteå SK 44:58,4

Läs mer

CK Masters Mountainbike Race

CK Masters Mountainbike Race CK Masters Mountainbike Race Klass Pojkar 10-12 år. Distans: 2 varv x 3 km = 6 km. Start: 10:00:00. 231 ANDERSSON Carl IK Hakarpspojkarna 232 HELIN Mathias IK Ymer 233 JOHANSSON Jesper Hjo Velocipedklubb

Läs mer

Storvretaloppet / UNT-Cupen OFFICIELL STARTLISTA

Storvretaloppet / UNT-Cupen OFFICIELL STARTLISTA 2010-01-23 Storvretaloppet / UNT-Cupen D 9-10 Intervallstart fri stil tid 1 11:00:00 2 11:00:30 3 11:01:00 4 11:01:30 5 11:02:00 6 11:02:30 7 MELÉN-OLSSON Lisa 11:03:00 8 SÖDERQVISTT Madeleine Bälinge

Läs mer

Graningerundan OFFICIELL STARTLISTA

Graningerundan OFFICIELL STARTLISTA 2015-01-17 Graningerundan tid H 10 Intervallstart klassisk stil 1.5 KM 1 11:00:00 2 11:00:30 3 PETTERSSON Linus 11:01:00 4 OLSSON Viking 11:01:30 5 TINGELÖF Axel 11:02:00 6 ELIASSON Charlie 11:02:30 7

Läs mer

Distans: 9 km. Antal varv: 1 Antal anmälda: 6 Antal startande: 6 Antal brutit:

Distans: 9 km. Antal varv: 1 Antal anmälda: 6 Antal startande: 6 Antal brutit: Jönköpings varvlopp 2013 Resultat P10-12 Distans: 9 km Antal varv: 1 Antal anmälda: 6 Antal startande: 6 1 195 2050634 Estehag Gabriel Nässjö CK 22:03 2 193 2062362 Pettersson Jesper Halmstads CK 3 194

Läs mer

GRANINGERUNDAN/Distriktsfinal Kalle Anka Cup OFFICIELLA RESULTAT

GRANINGERUNDAN/Distriktsfinal Kalle Anka Cup OFFICIELLA RESULTAT 2008-02-02 GRANINGERUNDAN/Distriktsfinal Kalle Anka Cup H 10 år Intervallstart fri stil 1,5 km 1 6 STRÖMBÄCK Elis Nätra SK 4:48 0 2 4 STARK Jacob Sollefteå SK 5:15 27 3 8 MODIN Jonathan Remsle Skidklubb

Läs mer

OFFICIELLA RESULTAT 2014-02-16. H17 Skidskytte masstart 6.1km 1 21:04.5 0.0 3 22:08.8 1:04.3 4 22:34.2 1:29.7 4 23:36.2 2:31.7.

OFFICIELLA RESULTAT 2014-02-16. H17 Skidskytte masstart 6.1km 1 21:04.5 0.0 3 22:08.8 1:04.3 4 22:34.2 1:29.7 4 23:36.2 2:31.7. 2014-02-16 OFFICIELLA RESULTAT Åktid L S T Total Diff. H17 Skidskytte masstart 6.1km 1 NYKVIST Emil SK Bore 21:04.5 0 1 1 21:04.5 0.0 2 110 OLAUSSON Nicklas Tullus SG 21:47.8 1 2 3 21:47.8 43.3 3 105 ARONSSON

Läs mer

Vi på SmartLens UF erbjuder. Sverige tre olika kameralinser via web och direktförsäljning. Innehållsförteckning. 2 Affärsidé

Vi på SmartLens UF erbjuder. Sverige tre olika kameralinser via web och direktförsäljning. Innehållsförteckning. 2 Affärsidé Affärsplan 12/13 Innehållsförteckning 2 Affärsidé 3 Vara och Produktion Ledstjärnor 4 Kunder Marknadsföring 5 Marknad konkurrenter 6 Mission & Vision 7 Framtid 8 SWOT Vi på SmartLens UF erbjuder Smartphoneanvändaren

Läs mer

Åsloppet OFFICIELL STARTLISTA

Åsloppet OFFICIELL STARTLISTA 2015-01-18 tid D 7-8 Intervallstart klassisk stil 1 11:00:30 2 11:01:00 3 11:01:30 4 11:02:00 5 MELIN Miranda 11:02:30 6 PETERSSON Elvira 11:03:00 H 7-8 Intervallstart klassisk stil 7 11:03:30 8 11:04:00

Läs mer

KALLE ANKA CUP LÅNG STAFETT 4X2 KM

KALLE ANKA CUP LÅNG STAFETT 4X2 KM 1 1 Dalarna 1 22:36.2 0.0 1-1 SJÖDEN Sanna 5:29.2 1 1-2 BARKEGREN Viktor 5:53.1 20 1-3 ERIKSSON Sofia 6:03.6 5 1-4 DANIELSSON Oskar 5:10.1 1 5:29.2 1 11:22.4 5 17:26.0 5 22:36.2 1 2 2 Västerbotten 1 22:41.4

Läs mer

JärvsjöRennet 2006 OFFICIELLA RESULTAT

JärvsjöRennet 2006 OFFICIELLA RESULTAT 2006-01-22 JärvsjöRennet 2006 Längd Knatte Intervallstart klassisk stil 0.6 km AllService AB 3 FIGARO Nicklas Järvsjöby IF 2 FILIPSSON Emma Järvsjöby IF 5 FILIPSSON Moa Järvsjöby IF 7 KRISTOFFERSSON Sanna

Läs mer

Ekebyloppet OFFICIELLA RESULTAT

Ekebyloppet OFFICIELLA RESULTAT 2015-01-06 Ekebyloppet H 17-18 Masstart klassisk stil 20 km 1 4 STRID Gabriel 48:12 0 2 2 BERG Elis 52:36 4:24 3 3 THORN Erik Bengtsfors BOIS 53:54 5:42 4 1 FILIPSSON Jens 53:55 5:43 H 21- Masstart klassisk

Läs mer

Pågen Nybörjartävling mar 2010

Pågen Nybörjartävling mar 2010 6-7 mar 2010 GENERELL MATCHSTATISTIK Totalt antal deltagare: Antal deltagande män: Antal deltagande kvinnor: Totalt antal matcher i tävlingen: Antal spelade matcher incl. WO-matcher: Antal spelade matcher

Läs mer

Herrar 22 Cup 1 Cup 2 Cup 3 Cup 4 Cup 5 Cup 6 Cup 7 Cup 8 Cup 9 Cup 10 1 Jakob Börjesson Lima SKG Christian Backe Tull

Herrar 22 Cup 1 Cup 2 Cup 3 Cup 4 Cup 5 Cup 6 Cup 7 Cup 8 Cup 9 Cup 10 1 Jakob Börjesson Lima SKG Christian Backe Tull Sverige Cup 08-09 Damer 22 Cup 1 Cup 2 Cup 3 Cup 4 Cup 5 Cup 6 Cup 7 Cup 8 Cup 9 Cup 10 Totalt Sprint Jaktstart Distans Sprint Sprint Jaktstart Masstart Sprint Distans Jaktstart Totalt 1 Emelie Larsson

Läs mer

Ludvika Skytteförening

Ludvika Skytteförening Förening 1 2 3 4 5 6 7 8 Summa Tioett Decimal Pris kr L7 1. Linus Lind Skoga-Ekshärad Skf L7 27 35 41 38 41 38 39 36 295 1 312 200 L9 1. Emil Skoog Ludvika Skf L9 49 50 50 50 48 50 50 50 397 32 415,2 250

Läs mer

SWE CUP Elite Men Malmö Älvsjö Kungsbacka Hallstavik. Elite Women Malmö Älvsjö Kungsbacka Hallstavik

SWE CUP Elite Men Malmö Älvsjö Kungsbacka Hallstavik. Elite Women Malmö Älvsjö Kungsbacka Hallstavik SWE CUP 2011 Elite Men Malmö Älvsjö Kungsbacka Hallstavik 1 1 Filip Gustafsson Märsta 0 60 30 30 0 0 0 0 0 0 2 107 Filip Svanberg Kungsbacka Blue n yellow 48 23 25 0 0 0 0 0 0 3 160 Theis Tanning Nordkvist

Läs mer

Seriespel div2 Herr Dag Lag Spelform Spelare Resultat Dag 1 Dag 2 Total 1 Fre Fre 149 Fre Fre 129 278 Lör Lör 148 Lör Lör Lör Lör 302 450 728 Fre

Seriespel div2 Herr Dag Lag Spelform Spelare Resultat Dag 1 Dag 2 Total 1 Fre Fre 149 Fre Fre 129 278 Lör Lör 148 Lör Lör Lör Lör 302 450 728 Fre Dag Lag Spelform Spelare Resultat Dag 1 Dag 2 Total 1 Fre Värnamo GK Foursome Tobias Rommeskog/Carl-Oskar Sandén 76 Fre Värnamo GK Foursome Linus Olsson/Christoffer Palfi 73 149 Fre Värnamo GK Bästboll

Läs mer

Seriematch 2, div. 3, i Karlshamn

Seriematch 2, div. 3, i Karlshamn Seriematch 2, div. 3, i Karlshamn 2011-06-12 Män 100m Vind 2,8 m/s 1 Per Strandquist-87 Öresunds FK 11,13 2 Fredrik Ottosson-84 Alvesta Friidrott 11,20 3 Simon Tofft-93 FIF Gnistan 11,39 4 Adam Axelsson-93

Läs mer

Organisationsplan IK Oskarshamn Ungdomssektion

Organisationsplan IK Oskarshamn Ungdomssektion Organisationsplan IK Oskarshamn Ungdomssektion Isschema/ Hockeygym Oskar Öberg **Emil Ivansson Robin Danielsson Styrgrupp ungdom J-20 - HS 1 *Roger Jönsson Sportchef Thomas Håkansson Styrelse Robert Karlberg

Läs mer

Enhjuling SM2010 i Tyresö Fredag 18/6 & Lördag 19/6 Slowrace

Enhjuling SM2010 i Tyresö Fredag 18/6 & Lördag 19/6 Slowrace U10 Födda 2000 och senare 68 Emil Westerlund Enebyberg 43 Nicola Hammargren Djursholm 6,15 15 Oskar Winterfeldt Trollhättan 9,88 29 Oscar Östergren Örebro 37 Oriane Bonnevie Åkersberga 6,03 48 Rut Jerlström

Läs mer

"Nr";"Namn";"Ort";"Sträcka, km";"starttid";"tid idrottsparken";;"tid mål";"resultat" 1;"Philip

Nr;Namn;Ort;Sträcka, km;starttid;tid idrottsparken;;tid mål;resultat 1;Philip "Nr";"Namn";"Ort";"Sträcka, km";"starttid";"tid idrottsparken";;"tid mål";"resultat" 1;"Philip Hanning";"Motala";45;"18:30";"19:20";"00:50";"20:12";"01:42" 2;"Mattias Svernedahl";"Bankeryd";45;"18:30";"19:20";"00:49";"20:13";"01:43"

Läs mer

TropicBox INNEHÅLLSFÖRTECKNING. 1. Sammanfattning. 2. Innehållsförteckning. 3. Utgångspunkter. 4. Användarstudie. 5. Koncept och visualisering

TropicBox INNEHÅLLSFÖRTECKNING. 1. Sammanfattning. 2. Innehållsförteckning. 3. Utgångspunkter. 4. Användarstudie. 5. Koncept och visualisering är en applikation som gör det möjligt för dig att enkelt reglera värmen i huset. Därefter ska man kunna följa statistiken över sin elförbrukning och dess kostnader. Möjligheten att ställa värmen inom en

Läs mer

Vara-Bjertorp Golfklubb. 130 Åtvidabergs Golfklubb 1,0 Vit 0 A X. 86 Ale Golfklubb 0,3 Vit 0 A X. 32 Landeryds Golfklubb 0,1 Vit 0 A X

Vara-Bjertorp Golfklubb. 130 Åtvidabergs Golfklubb 1,0 Vit 0 A X. 86 Ale Golfklubb 0,3 Vit 0 A X. 32 Landeryds Golfklubb 0,1 Vit 0 A X Startlista, singel Datum Bana Starttid Hål Startordning Förnamn Efternamn Nr Klubb HCP Tee S-HCP Klass 0800 1 0810 1 0820 1 0830 1 0840 1 0850 1 0900 1 0910 1 0920 1 1 Jakob Good 130 Åtvidabergs Golfklubb

Läs mer

Sala Open Resultat L 7 1 Evelina Neuman Fagersta skf (VM) ; Albin Pettersson Ludvika Skf (DA) 49 48

Sala Open Resultat L 7 1 Evelina Neuman Fagersta skf (VM) ; Albin Pettersson Ludvika Skf (DA) 49 48 Sala Open 2014-02-15-16 Resultat L 7 1 Evelina Neuman Fagersta skf (VM) 49 49 49 49 50 49 50 48 393;26 200 2 Albin Pettersson Ludvika Skf (DA) 49 48 50 47 48 47 50 49 388;21 Resultat L 9 1 Amelia Pettersson

Läs mer

SydOstSmashen ProViva 2009. 7-8 feb 2009

SydOstSmashen ProViva 2009. 7-8 feb 2009 7-8 feb 2009 GENERELL MATCHSTATISTIK Totalt antal deltagare: Antal deltagande män: Antal deltagande kvinnor: Totalt antal matcher i tävlingen: Antal spelade matcher incl. WO-matcher: Antal spelade matcher

Läs mer

Kretstävling i Älvdalen OFFICIELLA RESULTAT

Kretstävling i Älvdalen OFFICIELLA RESULTAT 2016-02-16 Kretstävling i Älvdalen D 0-6 Masstart fri stil 400 M 8 13 6 9 15 12 10 11 5 7 14 DALROT Fanny ERIKSSON Joline GRUBB Emilia HELL Elin LINDBERG Annie MÖRK Ellie MÖRK Molly NYSTRÖM Minna RYDQVIST

Läs mer

Så gör man en Klädbytardag på Miljövänliga Dagen 9 april

Så gör man en Klädbytardag på Miljövänliga Dagen 9 april Så gör man en Klädbytardag på Miljövänliga Dagen 9 april Ordna en Klädbytardag på Sveriges största Klädbytardag den 9 april som också är Miljövänliga Dagen. Naturskyddsföreningens kretsar, ideella medlemmar

Läs mer

RESULTAT DECEMBERKAMPEN

RESULTAT DECEMBERKAMPEN RESULTAT DECEMBERKAMPEN 2002-12-07 F7 Tvåkamp (50 m, längd) Längd 50 m 1 Beatrice Karlsson -97 Katrineholms SK Friidrott 1,83 33 11,31 263 296 2 Emma Strömbäck -97 IFK Södertälje 2,07 57 11,62 201 258

Läs mer

Regionsomgång Sydöstra

Regionsomgång Sydöstra Skyttiaden Resultat L11 1 Joel Josefsson Karlslunda Skf (HS) 425.0 Vidare till riksfinal 2 Gustav Karlsson Ålems Skf (HS) 422.9 Vidare till riksfinal 3 Maria Bondesson Gullabo Skf (HS) 422.7 Vidare till

Läs mer

Seriematch 2, div. 3, i Karlshamn

Seriematch 2, div. 3, i Karlshamn Seriematch 2, div. 3, i Karlshamn 2011-06-12 Män 100m Vind 2,8 m/s 1 Per Strandquist-87 Öresunds FK 11,13 2 Fredrik Ottosson-84 Alvesta Friidrott 11,20 3 Simon Tofft-93 FIF Gnistan 11,39 4 Adam Axelsson-93

Läs mer

Hemmabanetävling. Luftgevär 10 m. Resultat

Hemmabanetävling. Luftgevär 10 m. Resultat Hemmabanetävling Luftgevär 10 m Resultat Januari 2013 L 7, 20 skott sittande med stöd 1 Elvira Söderlund Ramselefors 145 157 158 185 2 Marcus Glaas Vännäs 162 178 168 Jonathan Andersson Vännäs 146 100

Läs mer

Resultatlista, enskild rond - brutto:

Resultatlista, enskild rond - brutto: F12-klassen 1 Emelie Ferlin MÄLARÖ GK SKYTTEHOLM 0,0 95 2 Johanna Tillström STOCKHOLMS GK 0,0 96 3 Maria Kjelldorff SALTSJÖBADENS GK 0,0 98 4 Magdalena Sjöqvist WÄSBY GK 0,0 103 5 Rebecka Surtevall WERMDÖ

Läs mer

Resultat. Färs & Frosta Cup Kävlinge 7-8 februari 2009

Resultat. Färs & Frosta Cup Kävlinge 7-8 februari 2009 Resultat L9 1 Marcus Ekdahl Åkarps Sportskyttar 419.6 2 Hampus Bokelund Össjö Skf 419.0 3 Niklas Jogmark Eslövs Skg 409.4 4 Olof Gränsbo Vellinge Ssk 408.5 5 Dennis Oscarsson Åkarps Sportskyttar 405.8

Läs mer

SVENSKA PISTOLSKYTTEFÖRBUNDET RESULTAT FRÅN RIKSTÄVLINGEN MED LUFTPISTOL

SVENSKA PISTOLSKYTTEFÖRBUNDET RESULTAT FRÅN RIKSTÄVLINGEN MED LUFTPISTOL SVENSKA PISTOLSKYTTEFÖRBUNDET RESULTAT FRÅN RIKSTÄVLINGEN MED LUFTPISTOL 2013-2014 Resultat från Rikstävlingen för ungdom med luftpistol på hemortens banor 2013-2014 redovisas härmed. Tävlingen har denna

Läs mer

Graningerundan OFFICIELL STARTLISTA

Graningerundan OFFICIELL STARTLISTA 2017-01-21 tid H 10 Intervallstart klassisk stil 1.5 KM 1 11:00:00 2 11:00:30 3 GUSTAFSSON Erik 11:01:00 4 KALLIN Hugo 11:01:30 5 KÄLLSTRÖM Edvin 11:02:00 6 LUNDBLAD Theo 11:02:30 7 HÖGLUND Johan 11:03:00

Läs mer

Ludvika Skytteförening

Ludvika Skytteförening Förening 1 2 3 4 Summa Tioett Heltal Pris kr LSi7 1. Emil Björkqvist Ludvika Skf LSi7 103,8 104,3 103,3 104,4 415,8 31 395 Hederspris 2. Ville Andersson Ludvika Skf LSi7 101,2 101,1 101,2 102,1 405,6 22

Läs mer

Plac Stnr Namn/ L S L S Sluttid Diff Förening. 1 9 Jennifer Sahlström Bore Biathlon 2 10 Moa Larsson

Plac Stnr Namn/ L S L S Sluttid Diff Förening. 1 9 Jennifer Sahlström Bore Biathlon 2 10 Moa Larsson 1 Damer 9-10 3 x 700 m 1 9 Jennifer Sahlström 0 0 13.58.9 2 10 Moa Larsson 0 0 14.34.8 00.35.9 Herrar 11-12 3 x 700 m 1 13 Erik Johannesson 3 2 14.47.5 2 14 Viktor Lindman 1 1 16.24.9 01.37.4 3 12 Johan

Läs mer

Knattar -6 år 500 m, K (ej stafett)

Knattar -6 år 500 m, K (ej stafett) Starttlista Vårbyfläkten knattar 2009 Knattar -6 år 500 m, K (ej stafett) 2009-02-28 Startnr Namn Klubbnamn Starttid 1 Love Wagman Sollefteå SK 11.00.00 2 Isak Karlsson Anundsjö IF 11.00.30 3 Johan Söderholm

Läs mer

Jämtlands Motorklubb - Autoexprten Swedish Open Östersund

Jämtlands Motorklubb - Autoexprten Swedish Open Östersund debutanter Kvalomgång 1 1 1 Alvin Andersson Krokoms - - - - juniorer A-final (Heat 89) 1 19 Max Lindberg Krokoms MK 4 --- Ej start --- 7 7 Great Lake Racing B-final 2 12 Oscar Jansson Krokoms - 7 4 - Team

Läs mer

DISTANS: 09:34 Färg på nummerlapp: Orange DISTANS: DISTANS: Nr Namn Klubb/Land Max Wiklund Hellstadius Borås CA SWE

DISTANS: 09:34 Färg på nummerlapp: Orange DISTANS: DISTANS: Nr Namn Klubb/Land Max Wiklund Hellstadius Borås CA SWE STARTLISTA XC KLASS: Pojkar 13-14 2X3,7 = 7,4 KM 09:30 Färg på nummerlapp: Vit 2010-09-26 11 Max Wiklund Hellstadius Borås CA SWE19961130 12 Lucas Eriksson Borås CA SWE19960410 13 Robin Thyrstedt Kolmårdens

Läs mer

Resultat söndag. Waplanspelen. M 5000m Final. M Stav DM 1 Rasmus Nim 89 Gäddede SK Samuel Wiktorsson 92 Trångsvikens IF X ej res

Resultat söndag. Waplanspelen. M 5000m Final. M Stav DM 1 Rasmus Nim 89 Gäddede SK Samuel Wiktorsson 92 Trångsvikens IF X ej res Resultat söndag Waplanspelen Datum: 2010-08-07/08 Plats: Krokoms SC Arrangör: Trångsvikens IF Tfn: 0640-165 13 Tävlingsledare: Peter Bring E-mail: kansli@trangsvikensif.se Väder: Soligt och varmt M 5000m

Läs mer

Gren 1, 4x50m Medley Damer, Finaler Plac.Namn Född Förening 50m Tid Statu

Gren 1, 4x50m Medley Damer, Finaler Plac.Namn Född Förening 50m Tid Statu Sida: 1 Resultat Totalt - Officiell Tävling: Seriesim Tävlingsort: Höganäs Arrangör: Höganäs SS Tävlingsledare: Annette Bergendorf Tävlingssekreterare: Tobias Tillheden Gren 1, 4x50m Medley Damer, Finaler

Läs mer

Gruppindelning Sommartennis Vecka 24 Alla grupper Grupp 1, Hård Grupp 2, Maxi Grupp 3, Midi

Gruppindelning Sommartennis Vecka 24 Alla grupper Grupp 1, Hård Grupp 2, Maxi Grupp 3, Midi Vecka 24 Alla grupper 9.00-13.00 Grupp 1, Hård Grupp 2, Maxi Grupp 3, Midi Albin G/Ludwig L Johannes J/Stina B Karolina W/Andreas D Eero Huittinen Axel Norberg Emilia Arnström Elias Smedjegård Klara Helldahl

Läs mer

Segrare 2017 Carl Eklund

Segrare 2017 Carl Eklund Stegfinal Match om 3:e plats Jonatan Liew Carl Eklund 182 214 Finalmatch Carl Eklund Markus Lenefjäll 254 202 Segrare 2017 Carl Eklund Stort Grattis!!! 1 2 3 4 Resultatlista Hajen Cup 2017, klass 1 P Namn

Läs mer

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009 NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009 Män seniorer samt P19 och P17 100m 11.59 +0.9 Hector Falk -93 Stockholm/S 1.8 1155-08 11.97 +1.2 Oscar Hinrichsen -91 Visby 15.6 1177-08 12.06 +0.9 Karl Schenström

Läs mer

Prislista Gärdscupen. Södra Gärds SKF. Inteckning vandringspris Stående Andrarum Brösarp 2003 Södra Gärds 2004

Prislista Gärdscupen. Södra Gärds SKF. Inteckning vandringspris Stående Andrarum Brösarp 2003 Södra Gärds 2004 Prislista Gärdscupen 2004 Södra Gärds SKF Inteckning vandringspris Sittande Hässleholm 2002 Bromölla 2003 Bromölla 2004 Inteckning vandringspris Stående Andrarum Brösarp 2003 Södra Gärds 2004 Resultat

Läs mer

Resultatlista. Röbäcksspelen. Umåker Knatte, pojkar och flickor. Anmälda: 4 Startande: 4 Ant kontroller 0. Herrar, 8 år.

Resultatlista. Röbäcksspelen. Umåker Knatte, pojkar och flickor. Anmälda: 4 Startande: 4 Ant kontroller 0. Herrar, 8 år. Knatte, pojkar och flickor Startnr Vakant NOTEAM Startnr Vakant NOTEAM Niklas Edlund Maja Stenmark Samuel Adolfsson Viktor Strömberg Elin Widestedt Maja Hedström Jenny Adelsson Tvärålunds IF Hugo Andersson

Läs mer

MTB Täby KM XC #

MTB Täby KM XC # 2:a deltävlingen i MTB Täbys KM Serie. Anstaltsbanan - Österåkers Kyrka. Nybörjare P/F8-10 Startnr Namn Klubb Mål 7 Sixten Van Doorn MTB Täby 20:33.5 1 Linus Landh MTB Täby 22:47.5 4 Jack Hertzberg MTB

Läs mer

Resultatlista från Kinneveds Skytteförenings Luftgevärstävling den december i Kinnarp

Resultatlista från Kinneveds Skytteförenings Luftgevärstävling den december i Kinnarp Resultatlista från Kinneveds Skytteförenings Luftgevärstävling den 16-17 december i Kinnarp Klass L 9 1 Filip Ehn Axvalls Skytteföreing (R) 198 140kr 2 Linda Ehn Axvalls Skytteföreing (R) 197 110kr 3 Emil

Läs mer

Startlista Besättningsregattan 2013

Startlista Besättningsregattan 2013 Startlista Besättningsregattan 203 203-0-2 0:30 D K- 00 m Final 2 Hanna Sackbrook / Greta Helleblad / Johanna Nordström / Johanna Andersson 3 Andrea Möller / Linnea Tornebjer / Vera Rockström / Anna Zagòrska

Läs mer

Umeå Nordiska 2008. 12-13 apr 2008

Umeå Nordiska 2008. 12-13 apr 2008 12-13 apr 2008 GENERELL MATCHSTATISTIK Totalt antal deltagare: Antal deltagande män: Antal deltagande kvinnor: Totalt antal matcher i tävlingen: Antal spelade matcher incl. WO-matcher: Antal spelade matcher

Läs mer

Bankboken Tour Distrikt Göteborg

Bankboken Tour Distrikt Göteborg Startlista: KLASS 1 36 HÅL Bana: Gräppås GK, Speldag 2004-05-21 sid 1(7) 07:00 1 07:00 10 07:08 1 07:08 10 07:16 1 07:16 10 07:24 1 07:24 10 07:32 1 07:32 10 1 34 Richard Lönn FORSGÅRDENS GK 4,4 Gul Pojk

Läs mer

Din förlängda arm på vägarna

Din förlängda arm på vägarna > Din förlängda arm på vägarna Vår främsta uppgift är att erbjuda transporter som löper lätt och smidigt. På så vis slipper du onödiga problem som hindrar och försvårar ditt arbete. Att ha pålitliga leveranser

Läs mer

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner.

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Veronicas Diktbok Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Vi gör roliga saker tillsammans. Jag kommer alltid

Läs mer

Art Datum Tid Plats Sida Sektionsmöte 4 2014-04-23 18:30 C305 1(5)

Art Datum Tid Plats Sida Sektionsmöte 4 2014-04-23 18:30 C305 1(5) Sektionsmöte 4 2014-04-23 18:30 C305 1(5) 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande Sektionens ordförande Axelina Flote förklarade mötet öppnat. 1.2 Mötesfunktionärer Till mötets ordförande valdes Axelina Flote,

Läs mer

Resultatlista Lopp 1 Åtta Med Styrman Damer Senior 18.00

Resultatlista Lopp 1 Åtta Med Styrman Damer Senior 18.00 Lopp 1 Åtta Med Styrman Damer Senior 18.00 Startnr 2 Mölndals RK 1,26,8 Mimmi Grosselius Lisa Grosselius Malin Lindström Rebecka Källström Lisa Sellert Ebba Sundberg Camilla Karlsson Katarina Maiqvist

Läs mer

Resultatlista Lilla VM-final 2009 Tid: 17:43 Sida 1

Resultatlista Lilla VM-final 2009 Tid: 17:43 Sida 1 Herrar 5 år Damer 5 år Herrar 6 år Damer 6 år Herrar 7 år Damer 7 år Herrar 8 år 1 Mogli Ljungberg Sunne SLF 3 Hugo Eriksson IK Fryken 4 Felix Burell Sunne SLF 5 Daniel Nykvist Sunne SLF 6 Lova Mithander

Läs mer

U10 Födda 2000 & senare 5 bästa tider till Final!! Tid 09:00 1:a försöket Final ca: 12:00. NR Förnamn Efternamn Ort Heat Försökstid Till Final

U10 Födda 2000 & senare 5 bästa tider till Final!! Tid 09:00 1:a försöket Final ca: 12:00. NR Förnamn Efternamn Ort Heat Försökstid Till Final U10 Födda 2000 & senare 5 bästa tider till Final!! 68 Emil Westerlund Enebyberg 1 43 Nicola Hammargren Djursholm 1 26,63 3 15 Oskar Winterfeldt Trollhättan 1 25,4 2 29 Oscar Östergren Örebro 1 23,59 1

Läs mer

Särskild utbildning för vuxna

Särskild utbildning för vuxna Särskild utbildning för vuxna I KATRINEHOLM OCH VINGÅKER Kunskaper och färdigheter för ETT GOTT LIV www.viadidakt.se Telefon: 0150-48 80 90, 0151-193 00 E-post: info@viadidakt.se Viadidakt är en gemensam

Läs mer

Tennisskola HT 2008. Renne Ståhlberg Fanny Hestner Johan Berg Louise Österberg Johanna Nygren Carl Baumeister

Tennisskola HT 2008. Renne Ståhlberg Fanny Hestner Johan Berg Louise Österberg Johanna Nygren Carl Baumeister Tennisskola HT 2008 TS 1 TS 2 TS 3 Tränare: Ove Falk Tränare: Jacob Axelsson Måndag 16-17 Måndag 17-18 Måndag 18-19 Johan Berg Sofia Jansson Tobias Österberg Isac Johnsson Yasemine Haylaz Viktor Sköld

Läs mer

SKRIDSKOKLUBBEN TROLLHÄTTAN

SKRIDSKOKLUBBEN TROLLHÄTTAN SKRIDSKOKLUBBEN TROLLHÄTTAN STATISTIK ÖVER DISTANSER 1988 / 1989 ----- 2011 / 2012 DISTANSER Tider inom parentes är utlandstid 300 m 1 David Andersson 94 12-01-21 Trollhättan 25,05 2 Mattias Olofsson 78

Läs mer

Carlstad Open dec 2006

Carlstad Open dec 2006 9-10 dec 2006 GENERELL MATCHSTATISTIK Totalt antal deltagare: Antal deltagande män: Antal deltagande kvinnor: Totalt antal matcher i tävlingen: Antal spelade matcher incl. WO-matcher: Antal spelade matcher

Läs mer

RESULTAT VISTA MOUNTAIN 2011-10-01

RESULTAT VISTA MOUNTAIN 2011-10-01 RESULTAT VISTA MOUNTAIN 0-0-0 Start Klass Plac Namn nr Klubb Totalt Diff. F- km HOLMEGÅRD Ella Mölndals CK :. 0.0 OLAUSSON Wilma Mölndals CK :. :.0 ERIKSSON Frida Mölndals CK :. :. SJÖBLOM Elina Ulricehamns

Läs mer

Sollefteå Ski Marathon PRELIMINÄR STARTLISTA

Sollefteå Ski Marathon PRELIMINÄR STARTLISTA 2017-02-19 Sollefteå Ski Marathon H 19-20 Masstart klassisk stil 2 x 4 km 1 2 H 17-18 Masstart klassisk stil 2 x 4 km 3 4 D 19-20 Masstart klassisk stil 2 x 4 km 5 6 D 17-18 Masstart klassisk stil 2 x

Läs mer

Välkommen till första deltävlingen i MTB Täby s KM Serie i XCO. Plats: Karlbergsskolan, Vallentuna. Första start 19.00

Välkommen till första deltävlingen i MTB Täby s KM Serie i XCO. Plats: Karlbergsskolan, Vallentuna. Första start 19.00 Nybörjare P/F8-10 Startnr Namn 603 Linus Landh 605 Linus Höjer 606 Ludvig Selander 607 Jack Hertzberg 609 Nicklas Lond 611 Stella Högberg Klubb Mål MTB Täby 16:13.0 MTB Täby 13:43.0 MTB Täby 12:54.5 MTB

Läs mer

Smålandsskyttar till distriktsfinal

Smålandsskyttar till distriktsfinal KLASS L11: Adam Tengver-Frändå Gunnebo Kvalif. via zonfinal Kalmar Norra Imke Huiskes Pelarne Kvalif. via zonfinal Kalmar Norra Alice Stalebrant Gunnebo Kvalif. via zonfinal Kalmar Norra Hugo Carlqvist

Läs mer

ÖRNFJÄDERN Resultat

ÖRNFJÄDERN Resultat ÖRNFJÄDERN 2004 Resultat NOLASKOLANS SPORTHALL 10 11/1 2004 GENERELL MATCHSTATISTIK Totalt antal deltagare: Antal deltagande män: Antal deltagande kvinnor: Totalt antal matcher i tävlingen: Antal spelade

Läs mer

Gren 1, 200m Frisim Damer, Finaler. Plac.Namn Född Poäng FINA 50m 100m 150m Tid Status Förening

Gren 1, 200m Frisim Damer, Finaler. Plac.Namn Född Poäng FINA 50m 100m 150m Tid Status Förening Sida: 1 Resultat Totalt - Med poäng och mellantider Tävling: Septembersim Tävlingsort: Tyresö Arrangör: Tyresö SS Tävlingsledare: Christina Bruhn Tävlingssekreterare: Mikael Grindbo Gren 1, 200m Frisim

Läs mer

Klasse L Skott Sponsorer Vellinge Kommun Skåneidrott MLS Lions Vellinge 13:

Klasse L Skott Sponsorer Vellinge Kommun Skåneidrott MLS Lions Vellinge 13: Klasse L 9 1 Olivia Nilsson Trelleborg 52.6 53.0 52.4 51.6 52.4 52.2 52.0 53.1 419,3 2 Julius Möller Sölvesborg 52.4 52.6 52.5 52.2 51.2 51.6 53.3 51.7 417,5 3 Moa Theodorsson Sjöbo 52.7 52.7 48.0 52.5

Läs mer

Resultat Götalandsserien div 2 match 2

Resultat Götalandsserien div 2 match 2 Resultat Götalandsserien div 2 match 2 Arangör: Datum: 9 jun Plats: Sandskogens IP Ort: Ystad Tävlingsledare: Margaretha Ohlsson Väder: Soligt, ca 16 grader och en svag vind från väst. MS 200 m Deltagare

Läs mer

Swe Cup 6 Sprint OFFICIELLA RESULTAT

Swe Cup 6 Sprint OFFICIELLA RESULTAT 2015-02-01 Swe Cup 6 Sprint Åktid L L T Total Diff. H11 Skidskytte sprint 1 2 KARLSSON Isak Anundsjö SF 15:44.0 3 5 8 15:44.0 0.0 H13 Skidskytte sprint 1 3 GRIP William Svegs IK 11:36.5 0 0 0 11:36.5 0.0

Läs mer

Säsongbästa 2016 Herrar, 500 m

Säsongbästa 2016 Herrar, 500 m Säsongbästa 2016 Herrar, 500 m 1 David Andersson 35.98 Calgary 13-11-2015 2 Adam Axelsson 37.15 Salt Lake City 03-10-2015 3 Kevin Mercanton 37.84 Inzell-H 27-02-2016 4 David Karlingsjö 37.88 Stavanger-SA

Läs mer

Resultatlista Klass: D 30

Resultatlista Klass: D 30 Resultatlista Klass: D 30 Starttid: 13:35:00 Distans: 4X4200m = 16800m Antal anmälda: 0 Antal startande: 0 Antal brutit: 0 Antal uteslutna: 0 Resultatlista Klass: D 40 Starttid: 10:33:00 Distans: 2X4200m

Läs mer