Välkommen till Dykerigatan 14

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkommen till Dykerigatan 14"

Transkript

1 Välkommen till Dykerigatan 14

2 DYKERIGATAN 14 Byggår: 1878 Boarea: ca 117 m² Tomtarea: 493 m² Antal rum: 4 varav 3 sovrum Garage och förråd finns.

3 Skanör Skanör - den skånska sandreveln Namnet Skanör kommer troligtvis från Skåne som Skan och ör som anknyter till sand. Danska ortnamn som slutar på -ör talar om att orten har sandstrand till exempel Dragör, Helsingör. Skanör betyder alltså den skånska sandreveln. Arkeologiska fynd tyder på att Skanör fanns redan på talet men den egentliga stadsbildningen gjordes sent eller tidigt 1300-tal. Hamnen Skanörs hamn ligger en knapp kilometer väster om stadskärnan (N55 25,0'E12 49,7'). Från medeltiden och framåt var sillfisket en viktig industri och inkomstkälla i Skanör. Hamnen invigdes 1881 och fungerade då främst som fiskehamn. Idag finns två verksamma yrkesfiskare, i övrigt är det fritidsbåtar. Det är endast 16 sjömil till Köpenhamn. Skanörs havsbad Längst ut på Flommen ligger Skanörs havsbad, alldeles intill Skanörs hamn. Utan tvekan är det en juvel bland Falsterbonäsets fyra mil långa strandkust. Den vita, fina sanden och den breda stranden är som gjord för både barn och soldyrkare. Väljer du en annan strand ligger en endast cirka 900 m över flommarna.?? Gästis Att ha Skanörs Gästgifvaregård som närmsta kvarterskrog ger en utsökt guldkant i tillvaron. Det tar bara två minuter att gå dit. Gästis byggdes 1885 efter den stora stadsbranden och stod färdig Förste gästgivaren var skepparen Gustaf Olsson från Helsingborg och han efterträddes av brodern Theodor. Idag är Alexander Nilsson krögare med Ola Liljenberg som köksmästare. Hamnen har ett populärt rökeri med både försäljning och restaurang, där du kan äta en gourmetmåltid. Föredrar du att äta hemma kan du köpa fisk eller skaldjur hos den trevliga personalen på Fiskhuset. Varma sommardagar passar det fint att bara njuta av hamnen och kanske ta en glass i glasskiosken. Flommens golfklubb Golf är en av näsets nationalsporter och inom en mils radie ligger tre vackra linksbanor, Ljunghusens golfklubb, Falsterbo golfklubb och närmast Dykerigatan, Flommens golfklubb. Flommens golfklubb bildades redan 1935 av unga lokala caddies. Gästis Dykerigatan 14 NÄRHET Gästis Busshållplats Aldos ICA Bibliotek Hamnen Skanörs havsbad Flommens GK ca 140 m ca 450 m ca 550 m ca 700 m ca 750 m ca 1,6 km ca 1,6 km ca 3,5 km

4 Entré För gäster och dig Huvudentrén från gatan har klinkers i varma jordfärger. På baksidan av huset finns en mer privata entré. Pileallén längs gatan stärker det skånska uttrycket.

5 Entréplan 76 m² Huvudentrén och vardagsrummet vetter ut mot Dykerigatan. Enligt säljarens uppskattning är entréplanet cirka 76 m² och omfattar utöver vardagsrum och entré även kök och matplats. Ett sovrum med ett privat badrum ligger i den västra gaveln. övre plan 41 m² Ovanvåningen rymmer två större sovrum på vardera gavel. Förutom dessa rum finns även ett mindre badrum och en klädkammare. Ytterligare förvaring eller garderobsutrymme finns i trapphallen. Det övre planet uppskattas till drygt 41 m² boyta men golvytan är större. Barnrum Vardagsrum Kök Trapphall Kamin Dusch Dusch & tvätt Matplats Sovrum Klk Sovrum Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

6 tidlöst Historien Den förra ägaren hette Astrid Larsson. Hon var född i Skanör och hennes släkt har bott här i tre generationer. Astrid var uppvuxen på Dykerigatan. Hon gick bort 2002 och var då 92 år gammal. Ägarna berättar "Vår familj var nära vän med Astrid Larsson och hennes make, så vi har känt till huset sedan 50-talet. Det kom i vår ägo Det har varit viktigt att göra rätt i den gamla historiska byggnaden, så vi har försökt renovera så varsamt och tidsenligt som möjligt. Det är främst lokala hantverkare med erfarenhet av äldre hus som anlitats. På entréplan började vi att ta fram innertaket mellan takbjälkarna. Till vår glädje fann vi vacker pärlspont från början av 1900-talet. Vi konstaterade att pärlsponten hade olika utseende mellan de olika takbjälkarna, så kallade spännen, vilket har sin förklaring i tidigare till- och ombyggnader. När vi putsade väggarna var byggmästaren var noga med att vi inte fick göra någon form av invändig isolering av väggarna. Väggarna är i sten och vi valde att putsa dem även på insidan. Byggmästaren förklarade att om sand har använts som underlag och om golvbjälkar och trägolv har klarat sig sen slutet på 1800-talet så är det ett lämpligt material att fortsätta använda även nu. Trots att brädgolvet var intakt gick de inte att slipa vackra igen. Vi valde därför ett golv av furu som växt sakta, spontad, 28 mm tjock från övre Norrland. Vi tog en del av dessa plankor till en snickerifabrik nära Vellinge där man fräste en profil i brädan, som då blev en vacker golvlist med rejäl och tidstypisk höjd. Det fanns inte att köpa en sådan dimension på någon brädgård. Vi valde också att mura in en ny spis med en rostfri insatsslang i skorstenen. Valet föll på en kamin från Jötul. Vi önskar er all lycka i detta hus som är en del av den skånska historien." Alla bostäder har sin egen själ - bara du kan avgöra om den talar till just dig. Efter att väggar och tak renoverats var det dags för golven. Efter att ha tagit bort alla lager av korkmattor och masonit kom vi fram till det ursprungliga trägolvet som var helt intakt. Fantastiskt med tanke på åldern, tyckte vi. Brädorna var spikade på golvbjälkar som låg i sand. Vårt hjärta alltid brunnit av kärlek till Skanör. Dess storhetstid har svunnit - dess ära aldrig dör - Sankt Jöns Gille

7 Matglädje Kök Ägarna har valt att behålla det platsbyggda köket från Då köket byggdes fanns ingen standard utan hela köket är utformat efter huset och kökets storlek. Vid renoveringen 2002 slipades och målades skåp och luckor. Golvet belades med sjösten som även sattes ovanför diskbänken och spisen. Ny el är dragen till diskmaskin och spis och nya vattenledningar till diskbänken installerades. Samtliga hushållsmaskiner; kyl/frys, spis med plattor, fläkt och diskmaskin är också från Utsikten från fönstret ger en vacker överblick över trädgården och det stora päronträdet. Under trädets skugga har många saftglas druckits, kanske en del vin också.

8 umgås Matplats Vill du äta ute eller inne? Matplatsen för sex personer kan med enkelhet inhysa fler gäster. Utgången till den stensatta uteplatsen i sydvästläge gör att det går snabbt och smidigt att flytta ut. Eller in, om regnet kommer plötsligt. Tankarna förs osökt till midsommarfesten eller kräftskivan i augusti. Barfotagolv... Jag lever här bland kända ting, var sommar ser jag dem igen; de vänta mig; i deras ring är hjärtat hemma än. Vad jag har känt för dem är sagt, vår vänskap står sig utan ord. Nu är det nog att tyst ge akt på hav och rymd och jord. - Anders Österling

9

10 avkoppling Vardagsrum Tiden står still på Dykerigatan 14 i kvarteret Möen. Att läsa en bok eller sitta och småprata framför brasan på kvällen efter en dag på stranden är för många en sällsynt gåva. Det generösa vardagsrummet har fyra underbara fönster mot den lugna gatan. Dessa vackra äldre 2-glas fönster ligger i liv med fasaden och bjuder dig på djupa fönstersmygar klädda i marmor.

11

12 sova Privat Sovrummet på entréplan vetter ut mot trädgården och tystnaden draperar rummet. Vila ögonen, innan du somnar, på det vitmålade taket och de robusta träbjälkarna, som en vacker himmel i ljusa sommarnätter. Allt är så vackert när silvret väller sin väg i havet en sommarnatt och hyllen står vid en strand och häller sin blomnings brickor och glimmar matt. Tystnaden har ordet.

13 dusch & Tvätt Helkaklat med golvvärme Innanför sovrummet ligger ditt eget privata badrum. Det är renoverat 2002 och har golvvärme. Den vita kommoden bjuder på förvaring för dina privata saker. Förutom dusch finns här även toalett och husets tvättmaskin. Innan golvet lades in så drogs nya heldragna, plastbeklädda kopparrör till elementen och till badrummet. I badrummet är alla elinstallationer och VVS installationer nya. Privat inbjudande.

14 övre plan Sovrum Barnrum Klk Dusch UNder trappan Vinkällare Under den vitmålade trappan finns nedgången till en mindre källare som idag inhyser vinförrådet och har en sval temperatur.

15 övre plan För barnen eller gäster? Övervåningen var tidigare inte isolerad för åretruntbruk. Den renoverades 2002 med modern teknik och ventilation. Nya trägolv lades in och vitlaserades. Innertaken gipsades och målades vita. Väggarna kläddes med panel och målades i ljusa sommarfärger. De två sovrummen skiljs åt av trapphallen som erbjuder utrymme för garderober eller annan förvaring. Västra sovrummet Det större sovrummet har en klädkammare. Idag står här en dubbelsäng. Får du många nattgäster finns plats för fler sängar. Väggarna andas sommarhimmel i mjuk pastell. Östra sovrummet Det östra sovrummet används idag främst av barnbarnen som gärna besöker sommarhuset i Skanör. Här får de även plats att leka regniga dagar. Duschrum Ett delvis kaklat badrum med dusch, handfat och toalett byggdes in Fönstret i badrummet är ett pivåhängt takfönster från Velux.

16

17 byggnaden Bränder Två stora bränder förändrade Skanör. I den första branden 1874 brann bara fyra kvarter ner Men under påföljande brand 1885 brann nästan hela staden ner med undantag från några enstaka byggnader och kvarteret vid Möen. Stora stadsbränder var inget ovanligt på denna tid, de drabbade de flesta svenska städer med tät bebyggelse och brännbara material som träväggar och tak av halm, torv eller spån. Riksdagen beslutade därför år 1874 om en ny byggnadsstadga för rikets städer med krav på gatubredder. Den nya byggnadsstadgan föreskrev obrännbara material som sten och tegel och halmtaken förbjöds till förmån för papp, plåt eller tegel. Byggnad Enligt ett bygglov är Dykerigatan 14 byggt runt Det är byggt efter den nya byggnadsstadgan i sten med tak av plåt. Taket är dock nyare, från Grundmuren är i sten och bjälklaget ligger i sand, så kallad mullbänk. Fönstren är äldre 2-glas fönster. Huset har vattenburen värme med el. Värmepannan är från Alla element utom i köket är utbytta med nya vattenledningar. Övriga byggnader Garaget är från runt 1925 och fungerar idag som förråd. Det når det genom infarten till höger om huset. Det finns även ett mindre förråd i anslutning till huset, där värmepannan står. Dykerigatan Vånggatan PLÅTTAK Plåttak har använts i över 300 år. Det är extra lämpligt på hus med en äldre konstruktion eftersom modern plåt väger förhållandevis lite, vilket gör att belastningen på konstruktionen blir minimal. Det är ett brandsäkert material som håller tätt. Eftersom snö lätt glider av minskar antalet gånger du behöver skotta taket. Ett plåttak kan ha en livslängd på uppemot 80 till 100 år Garage Till stadsparken

18

19 Vägen hem fastighetsbyrå AB Tack Tack för ditt intresse och vi hoppas att du har fått den information om Dykerigatan 14 som du önskat. Vill du veta mer om det vackra skånska stenhuset är du varmt välkommen att ringa oss på Du är också välkommen att maila eller besöka vårt kontor på Polisvägen 3 i Höllviken. Vägen Hem Fastighetsbyrå AB Vi som driver Vägen Hem Fastighetsbyrå AB heter Cecilia och Mikael och vi lever vår livsdröm - att skapa ett eget företag med våra värderingar. Vi har båda vuxit upp i familjer där entreprenörsanda har funnits och det har alltid varit självklart att vi också velat arbeta i ett eget företag. Det är inte bara ett arbete för oss, utan en livsstil. Vårt mål är att du ska få möjlighet att ta del av den kunskap som du behöver för att göra en trygg affär men också att du får se möjligheterna i de olika bostäderna som vi förmedlar. Vi är stolta att vara ett mindre mäklarföretag. Vår ambition är att du som kund får bästa service och förutsättningar att göra en god affär. Vi vill förmedla kunskap med känsla!

Välkommen till kärrhöksvägen 5D

Välkommen till kärrhöksvägen 5D Välkommen till kärrhöksvägen 5D Adress: Kärrhöksvägen 5D, lgh nr 8 Brf Gässlingegården Boarea: 101 m² Antal rum: 3 varav 2 sovrum Avgift: 5 279 kr inkl värme, egen p-plats och förråd kärrhöksvägen 5D Lugnt

Läs mer

Välkommen till Falsterbovägen 91A

Välkommen till Falsterbovägen 91A Välkommen till Falsterbovägen 91A BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN SEASIDE Byggår: 2013 Boarea: ca 108 m² Antal rum: 3,5 varav 2 sovrum Våning 2 av 3 (hiss finns) Avgift: 5 601 kr Förråd ingår och p-plats finns.

Läs mer

Välkommen till falsterbohus

Välkommen till falsterbohus Välkommen till falsterbohus Adress: Falsterbohusvägen 1 Bostadsrättsföreningen Falsterbohus nr 1 Falsterbohus Sommar och hav Fina Falsterbo, vår sydvästraste ställe, som gett namn till så mycket, Falsterbokanalen,

Läs mer

Trevlig radhuslägenhet i Kyrkby, Jomala

Trevlig radhuslägenhet i Kyrkby, Jomala Trevlig radhuslägenhet i Kyrkby, Jomala Välkommen till denna bekväma radhuslägenhet om 65 m 2 från 1975, på Sandbackavägen 8 A i Jomala. Lägenheten erbjuder en praktisk planlösning med avskilt kök och

Läs mer

BOSTADSHUS vid Trobergsgränd 4 Mariehamn

BOSTADSHUS vid Trobergsgränd 4 Mariehamn BOSTADSHUS vid Trobergsgränd 4 Mariehamn Egnahemshus byggt 1961 i två plan med gjuten källare delvis under huset. Huset är delvis renoverat år 1999-2000 och övervåningen år 2005. Fasaden är av putsad ytong

Läs mer

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn I detta stiliga hus med anor från 1921, finns två lägenheter. Nu har du chansen att bli ägare till en av dessa om tre rum och kök, 91,1 m 2. Lägenheten

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

PÅARPSVÄGEN 88. Påarpsvägen 88, TOREKOV. Belägen i Båstad kommun, Västra Karup-Hov församling. Skattesats 32,55.

PÅARPSVÄGEN 88. Påarpsvägen 88, TOREKOV. Belägen i Båstad kommun, Västra Karup-Hov församling. Skattesats 32,55. PÅARPSVÄGEN 88 Beskrivning I Torekovs utkant med magisk vy över hav och jordbrukslandskap Med högt läge i Torekovs utkant ligger denna lilla pärla med magisk och vidsträckt utsikt över jordbrukslandskapet

Läs mer

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24 Län Dalarna Gatuadress Kommun Hedemora Storlek 9 rum (5 sovrum) / 280 m² Område Hedemora Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymlig villa med stilfullt rustade ytskikt, högt i tak och vacker utsikt.

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Brohuset 1020. 1,5-plan - Ljungbyhed! Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 135 m2 Område Ljungbyhed Tillträde tidigast. enligt överenskommelse

Brohuset 1020. 1,5-plan - Ljungbyhed! Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 135 m2 Område Ljungbyhed Tillträde tidigast. enligt överenskommelse Brohuset 1020 Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 135 m2 Område Ljungbyhed Tillträde tidigast Gatuadress Brohuset 1020 enligt överenskommelse 1,5-plan - Ljungbyhed! Välkomna till en charmig 1,5-plansvilla

Läs mer

Liverudsvägen 12. Län. Västra Gatuadress Liverudsvägen 12. Kommun Bengtsfors Storlek 7.0 rum (5 sovrum) / 140.5 m² Område Bäcken Tillträde tidigast

Liverudsvägen 12. Län. Västra Gatuadress Liverudsvägen 12. Kommun Bengtsfors Storlek 7.0 rum (5 sovrum) / 140.5 m² Område Bäcken Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Bengtsfors Storlek 7.0 rum (5 sovrum) / 140.5 m² Område Bäcken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välskött suterränghus

Läs mer

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Fräsch lägenhet i andra våningen med högt till tak i ett bekvämt läge på Klinten. Utmärkt för dig som vill bo modernt och slippa ta bilen till jobbet

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område utan biltrafik. Nära till tågstation och centrum.

Läs mer

Brusarp Karlsberg 1. Brusarp Karlsberg 1. www.hemverket.se - Sida 1 av 20

Brusarp Karlsberg 1. Brusarp Karlsberg 1. www.hemverket.se - Sida 1 av 20 Län Östergötland Gatuadress Kommun Boxholm Storlek 5 rum (4 sovrum) / 85 m² Område Rinna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nu säljer vi vårt kära Karlsberg, som vi varsamt renoverat i tidstypisk

Läs mer

Stockholmsgatan 40C Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76.9 m² Tillträde tidigast

Stockholmsgatan 40C Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76.9 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76.9 m² Tillträde tidigast 2013-07-12 " Vi har bott i vår mysiga lägenhet i Bagaregården i 6,5 år och har trivts otroligt bra.

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26

Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26 Allégatan 26 Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26 Centralt på hörna! Välkommen till ett trivsamt hus placerat på

Läs mer

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa Skorstenar: Svart aluminiumplåt typ innspong P Hängrännor: Ofärgad aluminium innspong P Stuprör: Ofärgad aluminium (lika fasad) innspong P ASAD Träpanel grågrön NCS S0 B0 Sockel Betong --- önster mörkgrå

Läs mer

Rymligt hus med mycket charm på Blåsippsgränd 8 i Mariehamn

Rymligt hus med mycket charm på Blåsippsgränd 8 i Mariehamn Rymligt hus med mycket charm på Blåsippsgränd 8 i Mariehamn Välkommen hem! Charmigt hus om ca 220 m 2, med garage, på Blåsippsgränd 8 i Hindersböle, Mariehamn. I lugnt läge med närhet till såväl Mariehamn

Läs mer

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn I detta ståtliga hus med anor från 1921, finns två lägenheter. Nu har du chansen att bli ägare till en av dessa om fyra rum och kök, 88,5 m 2.

Läs mer

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm , Gåshaga Välplanerad och stilren villa om 232 kvm totalyta fördelat på två plan. Ljust och härligt vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket ljus, vackra trägolv, braskamin på båda våningsplan

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 495 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligt trevliga villor i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående hög

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Hyr e före ller hyr tags läge ut nhet LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Sida 1 av 19 BESKRIVNING Klippuddsvägen, 357 kvm Exklusivt renoverad 60-talsvilla. Privat och insynsskyddad, sjötomt med segelbåtsdjup

Läs mer

BOSTADSHUS VID BERGSHÖJDEN 14 Mariehamn

BOSTADSHUS VID BERGSHÖJDEN 14 Mariehamn BOSTADSHUS VID BERGSHÖJDEN 14 Mariehamn Bostadshus i 1 plan med garage och fullständig källare byggt 1971. Huset är rymligt och ligger på en vacker sluttande tomt med insynsskyddad trädgård på husets baksida.

Läs mer

FRILIGGANDE VILLA - LOMMA - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE

FRILIGGANDE VILLA - LOMMA - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE FRILIGGANDE VILLA - LOMMA - PRIS: 6 000 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE Beskrivning Lomma 1 plans friliggande med källare. Här har vi ett rejält, fräscht och välvårdat hus för Er som behöver utrymme för lek

Läs mer

Bodekullsgatan 34 A. Län Skåne Gatuadress Bodekullsgatan 34 A Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Bodekullsgatan 34 A. Län Skåne Gatuadress Bodekullsgatan 34 A Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket stabil och välskött förening med stora möjligheter att påverka. Huset är bra placerat

Läs mer

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Välkommen till denna fräscha 2:a från 2013, bekvämt belägen i första våningen i det populära bostadsområdet Storgärdan, vid Gröna Udden i södra Mariehamn.

Läs mer

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera 24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera Paret föll handlöst för det vackra huset som vid visningen var väldigt nedgånget. Renoveringen utfördes varsamt med målet att bevara husets charm. Text Micaela Nordberg

Läs mer

En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri.

En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri. En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri. Vi är ett mindre företag beläget i västra Sverige. Vår affärsidé är att bygga flexibla, mobila modulhus för alla behov. Vi

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Getvägen 8 Kommun Östra Göinge Storlek 8 rum (5 sovrum) / 153 m² Område Broby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Getvägen 8 Kommun Östra Göinge Storlek 8 rum (5 sovrum) / 153 m² Område Broby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Östra Göinge Storlek 8 rum (5 sovrum) / 153 m² Område Broby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trädgård som gränsar till gröning och som ger ett härligt lugn. -- Michael

Läs mer

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23 510, 018-23 507 ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Presentation Trevlig ETAGELÄGENHET om 3 R+K+B med inglasad

Läs mer

Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5

Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5 Fredsgatan 5 Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5 Charmig villa med stor tomt! Charmig 40-tals villa på

Läs mer

TIMMERVILLA STRANDTOMT NYBYGGD SKELLEFTEÅ

TIMMERVILLA STRANDTOMT NYBYGGD SKELLEFTEÅ TIMMERVILLA STRANDTOMT NYBYGGD SKELLEFTEÅ 2626 kvm strandtomt med gräsmatta ända ner till 80 meter sandstrand. FANTASTISK TIMMERVILLA Unik, påkostad och fantastisk timmervilla om två byggnader med en egen

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus!

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus! HONUNGSVÄGEN Rymligt kedjehus! 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar detta synnerligt trevliga kedjehus i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående

Läs mer

Mysigt bostadshus med utsikt över Dalkarby träsk

Mysigt bostadshus med utsikt över Dalkarby träsk Mysigt bostadshus med utsikt över Dalkarby träsk På Blåhäggsvägen 2 i Jomala ligger detta mysiga hus om ca 100 m 2 fördelat på tre tomter om totalt 3 900 m 2. Här har du känslan av att bo på landet med

Läs mer

AGARDHSGATAN 72. Agardhsgatan 72, 269 33 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

AGARDHSGATAN 72. Agardhsgatan 72, 269 33 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. AGARDHSGATAN 72 Beskrivning Smakfullt gatuhus i toppskick med gästhus och privat södersida Längs anrika Agardhsgatan ligger denna fantastiska fastighet som omfattar såväl smakfullt gatuhus som utmärkt

Läs mer

Rymligt hus med mycket charm på Blåsippsgränd 8, Mariehamn

Rymligt hus med mycket charm på Blåsippsgränd 8, Mariehamn Rymligt hus med mycket charm på Blåsippsgränd 8, Mariehamn Välkommen hem! Charmigt hus om ca 220 m 2, med garage, på Blåsippsgränd 8 i Hindersböle, Mariehamn. I lugnt läge med närhet till såväl Mariehamn

Läs mer

FRILIGGANDE VILLA - HABO LJUNG - PRIS: 4 550 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

FRILIGGANDE VILLA - HABO LJUNG - PRIS: 4 550 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE FRILIGGANDE VILLA - HABO LJUNG - PRIS: 4 550 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE Pittoresk villa i Habo Ljung En underbar villa för Er som uppskattar äldre charm med bl.a. takbjälkar, trä och stengolv i hela huset

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindängsvägen 19

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindängsvägen 19 Län Örebro Gatuadress Kommun Askersund Storlek 6 rum (3 sovrum) / 79 m² Område Zinkgruvan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 19 Huset på ligger i ett alldeles sagolikt

Läs mer

Västra Storgatan 5. Län Skåne Gatuadress Västra Storgatan 5 Kommun Åstorp Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 49 m² Område. Tillträde tidigast

Västra Storgatan 5. Län Skåne Gatuadress Västra Storgatan 5 Kommun Åstorp Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 49 m² Område. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Åstorp Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 49 m² Område Kvidinge centralt Tillträde tidigast 2012-03-08 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Bottenvåningen: Rymligt kök med plats

Läs mer

rum & kök vid Krokensvägen 1 i Mariehamn

rum & kök vid Krokensvägen 1 i Mariehamn rum & kök vid Krokensvägen 1 i Mariehamn Bostadshus om ca 128,5 m 2 i två våningar med 71 m 2 källare och renoverat garage om ca 25 m 2 i stadsdelen Johannebo. Bostaden inrymmer två kök, två badrum och

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3 Län Skåne Gatuadress Kommun Östra Göinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 94 m² Område Knislinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tomten är kanon, insynsskyddad och lummig på sommaren. Huset är billigt

Läs mer

Salviksvägen 4. Havsnära fritidshus/åretruntboende! Fritidshus. Götaland

Salviksvägen 4. Havsnära fritidshus/åretruntboende! Fritidshus. Götaland Salviksvägen 4 Län Västra Götaland Typ Fritidshus Kommun Orust Storlek 89 m2 Område Stocken Tillträde tidigast Gatuadress Salviksvägen 4 enligt överenskommelse Havsnära fritidshus/åretruntboende! På härliga

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hallandsvägen 17

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hallandsvägen 17 Län Kronoberg Gatuadress Kommun Älmhult Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 82 m² Område Delary Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Trevligt småhus med altan i

Läs mer

Med sikte på ett bra boende

Med sikte på ett bra boende Vi erbjuder 7 byggklara tomter i Velanda, Trollhättans kommun. Med sikte på ett bra boende I Kvarteret Blacken i Velanda 8 kilometer från Trollhättan erbjuder vi nu 7 byggklara tomter. Tomtstorlekarna

Läs mer

Grunddata. https://login.mspecs.se/private/index.html#/property/mde2nnwwmdawmdawmda0mxw1oa../object-description

Grunddata. https://login.mspecs.se/private/index.html#/property/mde2nnwwmdawmdawmda0mxw1oa../object-description 2016-02-17 Eskilstuna Rosells Väg 6 Eskilstuna Rosells Väg 6 Mälarbaden På trevliga Rosells väg i soligt sydvästläge finns denna fina 1 1/2-plansvilla med tillhörande tomt och pool. Villan är smart planerad

Läs mer

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag fastnade för huset för att det var renoverat till modern standard men hade kvar mycket

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Sandkullagatan 24 Kommun Oskarshamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 85 m² Område Figeholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Sandkullagatan 24 Kommun Oskarshamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 85 m² Område Figeholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 85 m² Område Figeholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En genuin och mysig miljö med havet inpå knuten. Här finns bl.a. småbåtshamn

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3 Län Skåne Gatuadress Kommun Östra Göinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 94 m² Område Knislinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tomten är kanon, insynsskyddad och lummig på sommaren. Huset är billigt

Läs mer

Välskött bostadshus i Godby

Välskött bostadshus i Godby Välskött bostadshus i Godby Detta hus från 1978 är ett av de modernare från slutet av 70-talet i mexitegel som är byggt i vinkel och med glastegel på flera ställen. KORT FAKTA Adress: Bergvägen 14 i Godby

Läs mer

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening Modernt formspråk och traditionell livsstil i skön förening Högt uppe på klipporna i Göteborgs norra skärgård och med en vidunderlig utsikt över havet ligger ett av Vallsjöhus senaste byggprojekt. Tio

Läs mer

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan KRYDDHYLLAN nybyggnation 1,5-planshus på Kryddhyllan 2 KRYDDHYLLAN NYBYGGNATION Välkommen till Kryddhyllan 64 På lugn återvändsgata ligger detta nya och fräcka 1,5-planshus om ca 150 kvm med bl a påkostat

Läs mer

Län Kronoberg Gatuadress Ankargatan 2 Kommun Lessebo Storlek 5 rum (4 sovrum) / 133 m². Tillträde tidigast

Län Kronoberg Gatuadress Ankargatan 2 Kommun Lessebo Storlek 5 rum (4 sovrum) / 133 m². Tillträde tidigast Län Kronoberg Gatuadress Kommun Lessebo Storlek 5 rum (4 sovrum) / 133 m² Område " Djurhult/ Lessebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Populärt område med nära till naturen, skogen och badplats.

Läs mer

Län Västernorrland Typ Villa Kommun Ånge Storlek 106 m2 Område Tillträde tidigast 2015-09-01 Gatuadress Skogsvägen 37

Län Västernorrland Typ Villa Kommun Ånge Storlek 106 m2 Område Tillträde tidigast 2015-09-01 Gatuadress Skogsvägen 37 Skogsvägen 37 Län Västernorrland Typ Villa Kommun Ånge Storlek 106 m2 Område Tillträde tidigast 2015-09-01 Gatuadress Skogsvägen 37 Charmigt hus i lugnt område! Charmigt hus i Östavall, med utsikt över

Läs mer

Hallongatan. Familjevänlig villa på lugnt läge! Län Skåne Typ Villa Kommun Bjuv Storlek 158 m2 Område Hedvallska Tillträde tidigast

Hallongatan. Familjevänlig villa på lugnt läge! Län Skåne Typ Villa Kommun Bjuv Storlek 158 m2 Område Hedvallska Tillträde tidigast Hallongatan 15 Län Skåne Typ Villa Kommun Bjuv Storlek 158 m2 Område Hedvallska Tillträde tidigast Gatuadress Hallongatan 15 enligt överenskommelse Familjevänlig villa på lugnt läge! För att boka enskild

Läs mer

Län Dalarna Typ Radhus Kommun Avesta Storlek 120 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Vindarnas Gränd 8

Län Dalarna Typ Radhus Kommun Avesta Storlek 120 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Vindarnas Gränd 8 Vindarnas Gränd 8 Län Dalarna Typ Radhus Kommun Avesta Storlek 120 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Vindarnas Gränd 8 Totalrenoverat radhus i centrala Avesta! Nu har ni möjlighet att förvärva detta

Läs mer

PERSHÖGSGATAN 4 A. Pershögsgatan 4 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karups Församling. Skattesats 32,49.

PERSHÖGSGATAN 4 A. Pershögsgatan 4 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karups Församling. Skattesats 32,49. PERSHÖGSGATAN 4 A Beskrivning Ljust och inventiöst i Båstads gamla kvarter Glid i morgonrocken och ta den söta lilla gränden vid Laxmands trappa ner till hamnen för morgondoppet. På vägen hem hämtar du

Läs mer

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. ROXMANSVÄGEN 3 G Beskrivning Fantastiskt skick i första raden mot havet Välkommen till bekvämt och välplanerat boende på Malen i två plan med liten tomt som kräver minimal skötsel. Bostaden som fördelar

Läs mer

Flöjtvägen 18. Län Västernorrland Område Åmynnet Kommun Örnsköldsvik Gatuadress Flöjtvägen 18

Flöjtvägen 18. Län Västernorrland Område Åmynnet Kommun Örnsköldsvik Gatuadress Flöjtvägen 18 Län Västernorrland Område Åmynnet Kommun Örnsköldsvik Gatuadress www.hemverket.se - Sida 1 av 5 Beskrivning BOTTENVÅNING Kök: Fint kök med matplats och ljus köksinredning, ommålade luckor 2005. Ovanför

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23510, 018-23507 Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Presentation Modernt, rejält och välbyggt bostadshus med

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 695 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligen trevliga och väldisponerade Atriumhus i barnvänligt område på Umedalen. Husen bjuder på

Läs mer

rum & kök vid Södragatan 16 B 2 i Mariehamn

rum & kök vid Södragatan 16 B 2 i Mariehamn 2 rum & kök vid Södragatan 16 B 2 i Mariehamn Utgångspris: 159 000 (Skuldfritt pris) Central tvåa om 51 m 2, bekvämt belägen på markplan. Lägenheten är totalrenoverad under 2019 och har en bra planlösning

Läs mer

Bilaga #1 Rumsbeskrivning till Underlag för offertförfrågan tillbyggnad av villa Västervångsgatan 19, Malmö. Anne Gyberg / Michael Gyberg

Bilaga #1 Rumsbeskrivning till Underlag för offertförfrågan tillbyggnad av villa Västervångsgatan 19, Malmö. Anne Gyberg / Michael Gyberg till Underlag för offertförfrågan tillbyggnad av villa Västervångsgatan 19, Malmö Anne Gyberg / Michael Gyberg Inledning Sida 2 av 8 Denna bilaga går igenom rum för rum och beskriver vad det är vi önskar

Läs mer

STOR STADSVILLA MED GARAGE I CEN- TRALA, MARIEHAMN.

STOR STADSVILLA MED GARAGE I CEN- TRALA, MARIEHAMN. STOR STADSVILLA MED GARAGE I CEN- TRALA, MARIEHAMN. Centralt och bekvämt läge vid Skillnadsgatan 34 i centrala Mariehamn.. Huset inrymmer hall, renoverat kök, matplats, tre sovrum, badrum, klädkammare,

Läs mer

Hagvägen 3/ Flen Göken 5 Flen. Hagvägen 3 har ett centralt läge och en underbar pool! 1 500 000 SEK

Hagvägen 3/ Flen Göken 5 Flen. Hagvägen 3 har ett centralt läge och en underbar pool! 1 500 000 SEK 2015 02 12 Hagvägen 3/ Göken 5 Hagvägen 3/ Göken 5 Hagvägen 3 har ett centralt läge och en underbar pool! RUM: 5 BOAREA: 140,0 m² BIAREA: 68,0 m² TOMTAREAL/MARK: 1 346,0 m² PRIS: 1 500 000 SEK PRISTYP:

Läs mer

Mysigt bostadshus med attraktivt läge i Mariehamn UTHYRES

Mysigt bostadshus med attraktivt läge i Mariehamn UTHYRES Mysigt bostadshus med attraktivt läge i Mariehamn UTHYRES På Öhbergsvägen 37 finner vi detta mysiga bostadshus uppfört 1954, senare tillbyggt 1967 och 2000. Husets ljuvliga trädgård är väl insynsskyddad

Läs mer

Fakta FANTASTISKT LÄGE!

Fakta FANTASTISKT LÄGE! Fakta FANTASTISKT LÄGE! BESKRIVNING Ett stenkast från centrum ligger denna omsorgsfullt renoverade 20-talsvilla! Härligt uppvuxen trädgård och med barnomsorg bakom staketet, närhet till skola, strövområde

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Trivsamt hus på Björkvägen 19 i Godby, Finström

Trivsamt hus på Björkvägen 19 i Godby, Finström Trivsamt hus på Björkvägen 19 i Godby, Finström Huset, som uppfördes 1981, ligger i ett trevligt och barnvänligt kvarter, bara ett stenkast från Godby centrum. I Godby finns skolor, daghem, idrotts- och

Läs mer

Hus för livskvalitet.

Hus för livskvalitet. Hus för livskvalitet. 2 Välkommen hem. Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bodekullsgatan 34 A

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bodekullsgatan 34 A Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Område Nobel Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket stabil och välskött förening med stora möjligheter att påverka. Huset

Läs mer

Lilla Bråtavägen 35. Län. Västra Gatuadress Lilla Bråtavägen 35. Kommun Lerum Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 213 m² Område Bråta Tillträde tidigast

Lilla Bråtavägen 35. Län. Västra Gatuadress Lilla Bråtavägen 35. Kommun Lerum Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 213 m² Område Bråta Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lerum Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 213 m² Område Bråta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En av Göteborgsregionens

Läs mer

Charmigt och välskött bostadshus i äldre stil i Olofsnäs, Geta

Charmigt och välskött bostadshus i äldre stil i Olofsnäs, Geta Charmigt och välskött bostadshus i äldre stil i Olofsnäs, Geta www.fk.ax Bostadshus i Olofsnäs, Geta Amerika-inspirerat Smakfullt renoverat Rymligt och funktionellt Annorlunda Moderna tekniska lösningar

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Fridhemsvägen 17 Kommun Kramfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 120 m² Område Limsta Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Fridhemsvägen 17 Kommun Kramfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 120 m² Område Limsta Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Kramfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 120 m² Område Limsta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och barnvänligt område nära centrum i Kramfors. -- Sara Ekwall,

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bågängsvägen 4

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bågängsvägen 4 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Område Djupadal Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har trivts jättebra i huset och det passar perfekt för en barnfamilj.

Läs mer

Välkommen till Fågelvägen 6

Välkommen till Fågelvägen 6 Välkommen till Fågelvägen 6 FÅGELVÄGEN 6 Byggår: 1960 Boarea: ca 110 m² Antal rum: 4 varav 2,5 sovrum Tomtarea: ca 2 670 m² Garage med förråd finns. Ljunghusen Skog, strand och golf Skogen ger oss en tystnad

Läs mer

trönninge halmstad Kyrkvägen 22

trönninge halmstad Kyrkvägen 22 trönninge halmstad Kyrkvägen 22 Trevligt familjeboende med bra gemensamhetsytor. Många mervärden, såsom fräscht uterum och nyrenoverat kök. Härlig trädgård och goda lekytor för barnen. 6 rum & kök, totalt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 4 rum (3 sovrum) / 140 m² Område Lindö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns tryggt och bra med närhet till både centrum, skola och grönområden.

Läs mer

Län Kalmar Typ Villa Kommun Hultsfred Storlek 103 m2 Område Mörlunda Tillträde tidigast Gatuadress Vällingbyvägen 12

Län Kalmar Typ Villa Kommun Hultsfred Storlek 103 m2 Område Mörlunda Tillträde tidigast Gatuadress Vällingbyvägen 12 Vällingbyvägen 12 Län Kalmar Typ Villa Kommun Hultsfred Storlek 103 m2 Område Mörlunda Tillträde tidigast Gatuadress Vällingbyvägen 12 Välplanerad villa! Välplanerad fastighet om 103 kvm med hela 68 kvm

Läs mer

Västra Gatuadress Sand 131 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 2 rum (2 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Sand 131 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 2 rum (2 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 2 rum (2 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett trevligt litet hus med vacker natur runt husknuten med fina vandringsleder

Läs mer

Idunavägen 4. Rymlig bostad på centralt läge! Götaland Kommun Uddevalla Storlek 145 m2. enligt överenskommelse. tidigast. Gatuadress Idunavägen 4

Idunavägen 4. Rymlig bostad på centralt läge! Götaland Kommun Uddevalla Storlek 145 m2. enligt överenskommelse. tidigast. Gatuadress Idunavägen 4 Idunavägen 4 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 145 m2 Område Gatuadress Idunavägen 4 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Rymlig bostad på centralt läge! Fint och rymligt hus

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Kylievägen 131-0 Kommun Trelleborg Storlek 7 rum (5 sovrum) / 195 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Kylievägen 131-0 Kommun Trelleborg Storlek 7 rum (5 sovrum) / 195 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Trelleborg Storlek 7 rum (5 sovrum) / 195 m² Område " Skateholm- Beddingestrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Gamla skolan från ca 1870 ger ett charmigt boende.

Läs mer

Helrenoverat BOSTADSHUS i 1 ¾ plan med källare på Valborgsvägen 9 Söderby, Lemland

Helrenoverat BOSTADSHUS i 1 ¾ plan med källare på Valborgsvägen 9 Söderby, Lemland Helrenoverat BOSTADSHUS i 1 ¾ plan med källare på Valborgsvägen 9 Söderby, Lemland Presentation Moderniserat och helrenoverat bostadshus med något av Villa Villekullakänsla, tillhörande dubbelgarage och

Läs mer

Förlösa 112 kvm. Oerhört välplanerat med tilltagen & vacker trädgård. Genomgående renoverat.

Förlösa 112 kvm. Oerhört välplanerat med tilltagen & vacker trädgård. Genomgående renoverat. Förlösa 112 kvm Oerhört välplanerat med tilltagen & vacker trädgård. Genomgående renoverat. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Stilfull tvåa med öppen spis och stor innergård i centrala Mariehamn

Stilfull tvåa med öppen spis och stor innergård i centrala Mariehamn Stilfull tvåa med öppen spis och stor innergård i centrala Mariehamn I detta fina hus från 1954 finner du denna lyxiga lägenhet om 61 m 2, två rum och kök. Lägenheten är stilfullt renoverad 2012, stenpelare

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Dragonvägen 7 Kommun Östersund Storlek 6 rum (4 sovrum) / 138 m² Område Brunflo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Dragonvägen 7 Kommun Östersund Storlek 6 rum (4 sovrum) / 138 m² Område Brunflo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Östersund Storlek 6 rum (4 sovrum) / 138 m² Område Brunflo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett lättskött och väldigt praktiskt hus där jag bott i över 15 år.

Läs mer

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 525.000 Konstruerad (år) 2002 område (län) Lagos Tomtarea 320 Stad Meia Praia Konstruktion område 280 sida 3/5 En underbar och rymlig hörn villa på den breda stranden

Läs mer

78 ALLT I HEMMET. Anna-Karin gillar trädgårdsarbete och har nu drygt 2 000 kvm härlig tomt där hon kan plantera växter och blommor.

78 ALLT I HEMMET. Anna-Karin gillar trädgårdsarbete och har nu drygt 2 000 kvm härlig tomt där hon kan plantera växter och blommor. 78 ALLT I HEMMET Anna-Karin gillar trädgårdsarbete och har nu drygt 2 000 kvm härlig tomt där hon kan plantera växter och blommor. Det ljusa köket, Ikea Abstrakt, fanns redan då familjen flyttade in. Spis

Läs mer

Grunddata. https://login.mspecs.se/private/index.html#/property/mde2nnwwmdawmdawmda1mxw1oa../object description

Grunddata. https://login.mspecs.se/private/index.html#/property/mde2nnwwmdawmdawmda1mxw1oa../object description 2016 04 03 Eskilstuna Äppelträdet 77 Eskilstuna Äppelträdet 77 Slagsta Välkomna till Slagsta och det här optimalt planerade radhuset i fint skick och med två uteplatser. Huset är renoverat på ett mycket

Läs mer

FRILIGGANDE VILLA - NORRA SKARBOL - PRIS: BUD

FRILIGGANDE VILLA - NORRA SKARBOL - PRIS: BUD FRILIGGANDE VILLA - NORRA SKARBOL - PRIS: BUD Beskrivning Villa Svansjön, en sjönära idyll I en lantlig idyll med vacker sagolik miljö endast ett stenkast ifrån sjön Mellan-Svan ligger denna trevliga souterrängvilla

Läs mer

Steffens väg 709. Län Värmland Gatuadress Steffens väg 709 Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område. Tillträde tidigast

Steffens väg 709. Län Värmland Gatuadress Steffens väg 709 Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område. Tillträde tidigast Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område Sjönära, Edsgatan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Villa med vacker

Läs mer

Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn

Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn Välkomna till ett modernt boende i populärt kvarter! Lägenheten finns en halv trappa upp på Norragatan 20 B och är optimalt planerad med öppen planlösning

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Göingegatan 6 Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73 m² Område Sösdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Göingegatan 6 Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73 m² Område Sösdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73 m² Område Sösdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Äldre villakvarter med lugnt område. Trädgård som gränsar till skogsdunge

Läs mer

KEDJEHUS - PLANETSTADEN LUND - PRIS: 4 595 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

KEDJEHUS - PLANETSTADEN LUND - PRIS: 4 595 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE KEDJEHUS - PLANETSTADEN LUND - PRIS: 4 595 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE En riktig pärla i Lund Här har vi fått förmånen att förmedla en fastighet ritad av Jørn Utzon, skaparen av Sydneyoperan. Totalt renoverad

Läs mer

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 6.0 rum (5 sovrum) / 158 m² Område Palta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välskött och välplanerat kedjehus

Läs mer