Välkomsthälsning LundaEkonomernas ordförande hälsar Er alla välkomna!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkomsthälsning LundaEkonomernas ordförande hälsar Er alla välkomna!"

Transkript

1 NOVISCH GUIDEN

2 Välkomsthälsning LundaEkonomernas ordförande hälsar Er alla välkomna! Kära Novisch, Stort grattis till att ha du har blivit antagen och varmt välkommen till Lund University School of Economics and Management (LUSEM). Förutom att du kommer att läsa vid ett av Sveriges bästa universitet kommer du även att få erfara Lunds anrika studentliv med allt vad det innebär. Vi i LundaEkonomerna välkomnar dig med öppna armar till Sveriges ledande studentkår och de fantastiska år som väntar dig här i Lund. LundaEkonomernas syfte är att stödja dig genom hela din studietid på LUSEM. Vi kommer se till att du får ut det mesta möjliga av din studietid gällande såväl utbildning, framtida karriär som studentliv. Vi har ett nära samarbete med skolan och arbetar kontinuerligt för att säkerställa kvaliteten på din utbildning. Vi erbjuder även många olika forum i vilka du får tillfällen att träffa framtida arbetsgivare och möjlighet att hitta ditt drömjobb. Sist, men absolut inte minst, erbjuder vi en ett stort utbud av sociala aktiviteter som sport, musik och festliga tillställningar utöver det vanliga. Redan innan din första officiella skoldag kommer du få möjligheten att ta del av vad LundaEkonomerna har att erbjuda. Novischveckan går av stapeln den 22:a augusti och är det första evenemanget du får möjlighet att ta del av. Denna vecka är ett fantastiskt första kliv in i Lunds studentliv där du framförallt kommer träffa de personer du kommer spendera dina kommande år med. Jag har personligen varit med om flertalet novischveckor och är helt kär i konceptet och den glädjen som omringar veckan. Det finns ingenting mer speciellt än att uppleva sin första novischvecka och jag kan garantera att det är någonting du kommer minnas med glädje hela livet. Det är en vecka utöver det vanliga som erbjuder någonting för alla. Novischeriet och våra faddrar kommer guida dig igenom varje steg och se till så du får bästa möjliga start på din tid i Lund. Jag hoppas verkligen att du tar samma beslut som jag gjorde och är med på en av de roligaste veckorna i ditt liv. Ha en härlig sommar så ses vi den 22:a augusti! Charlie Widenfors Ordförande, LundaEkonomerna

3 Om Novischeriet Vårt utskott anordnar insparken Novischveckan Vad är Novischveckan? Vi i LundaEkonomernas Novischeri bjuder in Dig till Novischveckan HT16! Detta är en vecka fullspäckad med roliga aktiviteter och festligheter. En vecka utformad för att du snabbt ska känna dig hemma i världens bästa studentstad och redan första dagen ha massvis med nya vänner. Vi är tolv personer som sitter i Novischeriet - utskottet som under hela terminen planerar för genomförandet av denna välkomstvecka. Novischveckan är en intensiv vecka där du kommer få lära känna framtida kurskamrater och Lund ur en students perspektiv. Erfarna studenter kommer vara dina faddrar och guida dig genom en av de allra roligaste veckorna i Lund. Novischveckans dagar är alkoholfria och självklart är allting frivilligt, men med fem intensiva dagar av aktiviteter och nätter av festligheter på olika nationer kommer du inte bli annat än taggad på din framtida studietid! Anmäl dig och betala redan idag då det är begränsat antal platser. Sara Ryttberg Novischgeneral, Novischeriet

4 Schema för Novischveckan En fartfylld vecka full av aktiviteter Måndag 22/8 Novischveckan börjar i Ljusgården, Holger Crafoords Ekonomicentrum, Tunavägen 37 i Lund. Där kommer ni få träffa Novischeriet, våra huvudsponsorer och era otroligt taggade faddrar. Indelade i grupper kommer ni att få uppdrag som era faddrar guidar er igenom och veckans stora tävling drar igång! Under seneftermiddagen kommer vi samlas allihop igen för lite traditionsenliga aktiviteter. Därefter anordnar era faddrar roliga förfester innan det är dags för nationsutgång. Dagen avslutas med en legendarisk efterfest på LundaEkonomernas mytomspunna kårhus Skånis. Tisdag 23/8 Under denna dag kommer ni att få bekanta er med Lund som stad, flera utskott inom LundaEkonomerna samt några intressanta företag. Detta i kombination med en nostalgitripp tillbaka till barndomen! Till kvällen har faddrarna föreberett festligheter innan vi går ut på nation tillsammans. Kvällen avslutas såklart med efterfest på Skånis. Onsdag 24/8 Dags att fylla på med energi! Med två intensiva dagar bakom oss och två minst lika intensiva dagar framför oss kan det vara skönt att ta det lite piano. Ni kommer få chans att lära känna varandra i gruppen ännu bättre och sedan möts vi upp för chill-häng på hemlig ort.

5 Studentlivets alla höjdpunkter på en vecka Lär känna din klass & nya vänner i Lund Torsdag 25/8 Det har blivit dags för den stora lekdagen, vilken tur att vi är utvilade! På St:Hans Backar kommer ni kämpa i diverse olika lekar och tävlingar. Detta är en stor del i det större tävlingsmoment som håller igång under hela veckan, varje poäng räknas! På kvällen möts vi upp på en ny nation efter era gemensamma förfester, och som alltid är det efterfest på Skånis! Fredag 26/8 Dagen med stort D är här. Hela veckans aktiviteter har lagt grunden för dagens Race-Race! Det här är er sista chans att samla poäng innan pokalerna delas ut. Efter ombyte till finkläder möts faddergrupperna upp och det är äntligen dags för NOVISCHGALAN! En finsittning som avlutar veckan på absolut bästa sätt. Här presenteras bland annat det presitgefyllda priset Bästa Novischgrupp! Natten avslutas självfallet på ert, vid detta lag, andra hem, Skånis. Lördag 27/8 Vi träffas på Skånis på eftermiddagen för grillning och mingel. Ni får träffa alla era nyfunna vänner i civila kläder och chans att diskutera allt fantastiskt och galet som ni har varit med om under veckan.

6 Welcome Pub Aktiviteterna i LundaEkonomerna fortsätter efter Novischveckan Efter den underbara Novischveckan så fortsätter de roliga aktiviteterna inom LundaEkonomerna. The Social Committee arrangerar ett event vid terminstart där ni får ett provsmak av hur er termin i Lund kommer att se ut, men även chansen att fortsätta umgås och lära känna ännu fler! Welcome (home) Pub Häng med på förra årets succéevent! Det blir härligt häng i äkta pub-anda och LundaEkonomernas egna husband LE band kommer att spela. Det kommer att serveras något lättare tilltugg och stämningen kommer (som alltid hos LundaEkonomerna) att vara på topp. Kom och umgås och mys i sköna sackosäckar efter en lång skoldag eller testa på att erövra vår mekaniska tjur. Det ingår även entré till nation för den som inte känner sig redo att avsluta den ljumna sommarkvällen riktigt än. Tillsammans dansar vi hela natten lång. Ta med er era nyfunna vänner och lär känna ännu fler! OBS! Nu säljer vi förköp till puben i samband med registreringen för Novischveckan, se till att få din plats säkrad!

7 Bra att veta som student i Lund Det är mycket nya intryck och händelser, här är din chans att plugga på Novischens ordlista Skånis - Lundaekonomernas högkvarter. Här hålls Lunds, om inte Sveriges, mest legendariska efterfester under hela Novischveckan. Under skoldagarna kan man värma matlådor, käka eller bara hänga och ha det härligt här! Alla är alltid välkommna! Novischfesten - Dagen då ni äntligen blir riktiga LundaEkonomer. Detta firas den 17 september med en stor finsitting i AF-Borgen, nya och gamla LundaEkonomer tillsammans. Faddrar - De fyra hjältar som innan, under och efter Novischveckan tar hand om dig och alla andra novischer. Akademisk kvart - Förr, då alla inte ägde en egen klocka, visste man att när kyrkklockan ringde hade man en kvart på sig att ta sig till sin förelsning. Detta lever kvar än idag, och alla lektioner och föreläsningar börjar därför en kvart efter utsatt tid. Dubbelkvart - efter klockan 18 gäller istället dubbelkvart. Detta från början för att man skulle hinna hem och ta på sig kavaj innan kvällen, man behövde alltså 30 min. Prickprick - (..) Efter ett klockslag betyder att du faktiskt ska vara där på exakt det klockslaget! LundaEkonomerna - din Studentkår LundaEkonomernas huvudsakliga syfte är att kontinuerligt övervaka kvalitén på utbildningen vid EHL, men som student erbjuds du så mycket mer. Det finns 24 olika utskott, med olika inriktningar, som du som student kan engagera dig inom. Kåren står på tre ben; Career, Social och Education. Det finns alltså något för alla. Exempelvis kan du välja att hjälpa till vid sociala evenemang, främja entreprenörskap, företagande, försäljning, jobba med case eller varför inte anordna idrottsevenemang. Vi har även ett eget husband!

8 Novischfesten Novischfesten den 17 sep en månad efter Novischveckan

9 Karta - Hitta rätt i Lund Översiktskarta för att hitta till Novischveckans aktiviteter Centralstationen till Ekonomihögskolan Till EC (Ekonomicentrum) kommer du enklast med bussen från centralstationen. Buss nr 1 & nr 6 från hållplats läge K tar dig till hållplatsen Lund Warholms väg mittemot ekonomihögskolan, Holger Craafords ekonomicentrum huvudingång till EC1. Se eller ladda ner deras app! AF-Borgen En stor del av veckans aktiviteter börjar, slutar & även hålls på AF-Borgen som tillhör Akademiska Föreningen. Därför är det bra att kunna hitta hit, vilket är cirka 750 meter från Centralstationen & ligger mitt i parken Lundagård. LundaEkonomernas kårhus Skånis Det gula huset som går under namnet Skånis - ligger bakom EC1, på en innergård omgiven av EC1, -2 & -3. Lättast att ta sig hit är att gå in genom huvudingången vid EC1, förbi receptionen & igenom ljusgården för att sen gå ut till vänster i EC3 - mellanbyggnaden där Café Holger ligger. Oroa dig inte, Skånis syns direkt 2-3 meter utanför fönstren här!

10 Anmälan Tre enkla men viktiga steg för din anmälan Steg 1. - Registrera din anmälan För att anmälan ska var giltig krävs att du i samband med betalningen går in på LundaEkonomernas hemsida och registrerar dig genom att följa anvisningarna under fliken Novischveckan HT16. Här får du även möjlighet till förköp för ytterligare event under din första tid i Lund. Följ anvisningarna på sidan så kommer du få ett bekräftelsemejl inom ett par dagar. Steg 2. - Betalning för Novischveckan Betala till bankgiro senast onsdag den 17 augusti. Novischveckan kostar 550kr och där ingår veckans alla aktiviteter, inträde på nation samtliga kvällar, trerätters middag och finsitting på fredagen samt det ovärderliga att få massa nya vänner. Skriv NV och ditt för- och efternamn som meddelande när du betalar. Ex. NVSaraRyttberg Steg 3. - Lös ditt medlemskap i Studentlund Sista steget är att med ditt antagningsbesked från antagning.se anmäla dig och betala in till Studentlund. Studentlund är Lunds studentliv samlat i ETT medlemskap bestående av Studentkårer, Nationer och Akademiska Föreningen. För att kunna medverka under Novischveckan, men även framåt i din tid i Lund, krävs ett Studentlundsmedlemskap. Hur du går med i Studentlund 1. Gå in på studentlund.se och registrera dig med personnummer och anmälningskod. Du kommer automatiskt att tillhöra LundaEkonomerna, eftersom du studerar på Ekonomihögskolan. 2. Betala medlemskapet. Bankgiro tar ca 3 bankdagar, kort online går direkt, detta måste ha gått igenom innan Novischveckans start. 3. Skriv ut ditt betalintyg som finnes när du loggar in, och ha alltid det med dig innan du får ditt Studelntlundskort. 4. Gå till nation under de första veckorna i Lund och skriv in dig. Först då beställs ditt fysiska kort till adressen du registrerar och ditt digitala kort kan du hitta i Studenkortets egna app. Kom ihåg! Betalintyget krävs för att komma in på nationer under kvällarna på Novischveckan. Observera att detta intyg måste vara i pappersformat och det räcker inte att ha den på telefonen.

11 Ansvarigas kontaktuppgifter Vi anordnar en fantastisk Novischvecka för Er! Sara Ryttberg Novischgeneral - The Novice Committee novischeriet@lundaekonomerna.se Miriam Dalsjö Project Leader - The Social Committee president.su@lundaekonomerna.se Måns Claesson Communications Manager - The Board communications@lundaekonomerna.se

12 Följ din nya studentkår facebook.com/lundaekonomerna eller besök Följ oss

Välkomsthälsning LundaEkonomernas ordförande hälsar Er alla välkomna!

Välkomsthälsning LundaEkonomernas ordförande hälsar Er alla välkomna! NOVISCH GUIDEN Välkomsthälsning LundaEkonomernas ordförande hälsar Er alla välkomna! Kära Novisch, Stort grattis till att du har blivit antagen och varmt välkommen till Lund University School of Economics

Läs mer

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala.

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala. Välkommen till Karlstads universitet och studentföreningen KarlEkon! Mitt namn är Julia Zakrisson och jag är ordförande för KarlEkon, ekonomistudenters förening. Jag vill här med hälsa dig varmt välkommen

Läs mer

Hej! Novischförmännen

Hej! Novischförmännen Hej! Välkommen till Lunds universitet och varmt välkommen till den bästa nationen i Lund, Hallands Nation. Hallands Nation är en av tretton nationer som är med och bidrar till Lunds fantastiska studentliv.

Läs mer

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus.

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus. Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag 1 2 Måndag 3 Tisdag 4 18.00 Tjuvstart på introduktionen Välkommen till Grythyttan mingel på Guldkusten För att ge er alla

Läs mer

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE"

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE" Sedan år 1477 har kunskap stått i fokus i Uppsala. Universitetet har upplyst tusentals

Läs mer

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Beteendevetare i Lund EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Vad är BiL? BiL (Beteendevetare i Lund) är programföreningen för alla oss som läser på Lunds Universitets beteendevetenskapliga kandidatprogram,

Läs mer

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet Grattis till att du har blivit antagen till Campus i Helsingborg! Det som du och alla andra nyintagna studenter väntar framför er är flera otroligt roliga, spännande och intressanta terminer som kommer

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill hjärtligen inte bara gratulera dig som blivit antagen till Sveriges bästa juristutbildning, utan även välkomna Dig till landets bästa studentstad. Innan du slängs

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö!

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! SAMVETE utbildningsförening i Växjö bjuder in dig som kommit in på Europastudier, Internationella samhällsprogrammet,

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill gratulera till antagningen till Sveriges ledande Juristprogram på Sveriges, i särklass, främsta universitet. Juristutbildningen innehåller nio terminer och snart

Läs mer

Inspark 2015 Here we go!

Inspark 2015 Here we go! Inspark 2015 Here we go! Varmt välkommen, kära du! Om du har fått detta brev betyder det att du är antagen som Sociologistudent, vid programmet eller enskild kurs, samt kriminologi. En inspark kommer att

Läs mer

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs.

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs. Nollning HT 2014 Hej nyblivna studenter, nu är det äntligen dags för det som vi alla väntat på NOLLNINGEN! En chans att få lära känna dina nya klasskamrater och oss äldre studenter. Tillsammans ska vi

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2013 Gratulerar till din studieplats och varmt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet (KI) och Odontologiska Föreningen (OF). OF är kårorganisationen för

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

NOVISCHSCHEMA VT 2019

NOVISCHSCHEMA VT 2019 NOVISCHSCHEMA VT 2019 ÄRADE NOVISCHER! En fantastisk tid väntar er på juristprogrammet i Lund. Självklart finns det inget bättre sätt att börja den på, än med en Legendarisk Novischperiod som kommer sakna

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Hej blivande Turismekonom! Nu börjar det närma sig en av de roligaste tiderna i ditt liv, nämligen din studenttid! Som en inledning på dina kommande

Läs mer

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar Recceveckan VT14 - Den Overkliga Veckan 20 januari - 27 januari Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Juridiska

Läs mer

Det var en gång... Recceveckan 2012

Det var en gång... Recceveckan 2012 Det var en gång... Recceveckan 2012 Jurist! Javisst! Stort grattis till att ha blivit antagen till Juristprogrammet vid Uppsala universitet! Snart kommer du att vara i full gång med allt vad juridikstudier

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

Preliminärt schema VT2013: (Observation förändringar av både dagar och aktivitet kan förekomma!)

Preliminärt schema VT2013: (Observation förändringar av både dagar och aktivitet kan förekomma!) Information till dig som önskar bli fadder för våra internationella studenter isk@kau.se Preliminärt schema VT2013: (Observation förändringar av både dagar och aktivitet kan förekomma!) 11 14 Jan Ankomstdagar.

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2015 Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på Karolinska Institutet och Odontologiska Föreningen (OF). OF är den kår som tandhygienist- och

Läs mer

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna brukar vara av alla sorter: en del har sökt många gånger och andra få, några

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

Mycket åt alla för lite åt få

Mycket åt alla för lite åt få Mycket åt alla för lite åt få By Lundagård - 8 September, 2015 - In Kultur & Nöje @Lundagård Kollage: Nike Eliasson I skuggan av novischveckornas förtrollade värld finns det vissa som hellre stannar hemma.

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Nollningskommittén inbjuder härmed Dig till NOLLNINGEN VÅREN 2014 Se följande sidor för mer information! Här kommer ett litet brev till dig som precis

Läs mer

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Hej! Under din första tid på Göteborgs Universitet kommer faddrar från studentgruppen Demos erbjuda spännande och roliga aktiviteter för er nya statsvetarstudenter.

Läs mer

Välkommen på introduktionsinternat!

Välkommen på introduktionsinternat! Välkommen på introduktionsinternat! Först och främst vill jag passa på att gratulera till studieplatsen! Det är en stor omställning att börja plugga på läkarprogrammet oavsett var man befinner sig i livet,

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

Hectos Inspark HT2016*

Hectos Inspark HT2016* Hectos Inspark HT2016* 29/8 Måndag 18.00 Första kvällen Rotundan 31/8 Onsdag 18.00 Hitta på campus Lärarhuset 2/9 Fredag 18.00 Olympiaden Utomhus 3/9 Lördag 18.00 Lagkväll Laget ordnar lokal 7/9 Onsdag

Läs mer

Kalendarium. Novischeriet. Veckan på vg 5/2 27/1 3/2 13/2 19:00 22:00. Onsdag: Sittning Metro 12:15. Torsdag: Lunch. 19:00 19:00 Lördag: Fredag:

Kalendarium. Novischeriet. Veckan på vg 5/2 27/1 3/2 13/2 19:00 22:00. Onsdag: Sittning Metro 12:15. Torsdag: Lunch. 19:00 19:00 Lördag: Fredag: VÄSTGÖTA NATION Novischeriet Kalendarium Kära Novisch! Varmt välkommen till Lund och framförallt välkommen till Västgöta Nation! Vad kul att just du har hittat hit! Visst kommer tiden här nere i Lund präglas

Läs mer

VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT?

VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT? Välkommen till 2014 2014 VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT? Bokorridoren vill ge alla studenter en möjlighet att möta näringslivet genom en mässa med aktuella företag inom bygg- och fastighetsbranschen.

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 37 svar, 325 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 99 1 Ja Nej Varför, varför inte? - Det har varit lärorikt och kul att använda utrustningen och att skådespela. -

Läs mer

Verksamhetsplan F1 röj, Lund 2011 Ansvariga: Malin Sohlmér Alexander Fredh-Ojala 1 Verksamhetsplan: F1 röj 25 m 2 minröj F1 röj är en stor studentsammankomst som är planerad att inträffa under ett veckoslut

Läs mer

Hallå där nya Information och PR-studenter!

Hallå där nya Information och PR-studenter! Hallå där nya Information och PR-studenter! Välkomna till Karlstads universitet och studentföreningen Inferno. När man går programmet Information och PR så tillhör man Inferno KAU:s i särklass bästa förening.

Läs mer

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 FÖR SOCIOLOGIPROGRAMMETS STUDENTER SAMT KRIMINOLOGI OCH SOCIOLOGIKURSARE! Inspark 2013 Ready, set, go! Varmt välkommen kära Nolla! Om du fått detta brev betyder det att du är

Läs mer

Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad!

Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Ф Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar Recceveckan HT14 - Den Djuriska Veckan 26 Augusti 1 September Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Juridiska

Läs mer

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås MÅNADSPROGRAM December 2017 KARLSLUNDS MÖTESPLATS MÅNADSPROGRAM December 2017 Västerås stad 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se Aktiviteter december 2017 Varje vecka: Måndag: Tisdag: 13.30 Sittande

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 14/1 Lördag Introduktionsdag Tid: 14.00 Plats: Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan Hållplats: Medicinaregatan

Läs mer

Varberg 23-30 juli 2011

Varberg 23-30 juli 2011 Veckodag Datum Namn Lördag 23 juli Uppstartsdagen Söndag 24 juli Kunskap- Omvärld- & Demokratidagen (KOD) Måndag 25 juli Skapardagen Tisdag 26 juli Upplevelsedagen Onsdag 27 juli Tävlingsdagen-Mix Torsdag

Läs mer

Välkommen till Lärarhögskolan!

Välkommen till Lärarhögskolan! Välkommen till! Till dig som är antagen till Yrkeslärarprogrammet 90 hp Varmt välkommen, vi hoppas att du ska få en mycket givande studietid! I det här brevet hittar du viktig information inför programstarten.

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på KarolinskaInstitutet och Odontologiska Föreningen (OF) OF är den kår som tandhygienist -och tandläkarstudenter

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS KOLLO 2016 Varma gratulationer och hjärtligt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet. Odontologiska Föreningen (OF) är den kår som tandhygienist- och tandläkarstudenter

Läs mer

Välkommen till introduktionsinternat!

Välkommen till introduktionsinternat! Välkommen till introduktionsinternat! Först och främst vill jag passa på att gratulera till studieplatsen! Det är en stor omställning att börja plugga på läkarprogrammet oavsett var man befinner sig i

Läs mer

RÄDDA BARNENS LOKALFÖRENING I LUND

RÄDDA BARNENS LOKALFÖRENING I LUND Oj, vad tiden går fort! April är snart slut och sommaren närmar sig med stormsteg. Men innan sommaren kommer har vi ytterliggare en fartfylld månad att se fram emot! Vårinsamling, mångfaldsrunda, nätverksträff,

Läs mer

ÖSTGÖTA NATION V Å R T E R M I N E N

ÖSTGÖTA NATION V Å R T E R M I N E N ÖSTGÖTA NATION VÅRTERMINEN 2018 Kära Novisch, stort grattis till antagningen och varmt välkommen till Lund och Östgöta Nation! Ditt val att bli en Lundastudent har just öppnat upp en helt ny värld som

Läs mer

Ung Företagsamhet Örebro län

Ung Företagsamhet Örebro län INFORMATION Nyhetsbrev 2 VIKTIGA DATUM LÄSÅR 2017/2018 Våren 2018 10 jan Anmälan till regional mässa öppnar 18 jan Steg 2-utbildning i UF företagande Läsårets siffror 2017/2018 Kalender Utbildningstillfällen

Läs mer

Medlemsblad Höst 2017

Medlemsblad Höst 2017 Medlemsblad Höst 2017 Kära medlem, Nu är sommaren slut och hösten kommer snart. har haft en mycket fin och trevlig sommar med bland annat vår välbesökta sommarfest, korvgrillningar, kognition diskussionstillfälle

Läs mer

NOVISCHSCHEMA HT 2019

NOVISCHSCHEMA HT 2019 NOVISCHSCHEMA HT 2019 ÄRADE NOVISCHER! En fantastisk tid väntar er på juristprogrammet i Lund. Självklart finns det inget bättre sätt att börja den på, än med en Sagolik Novischperiod som kommer sakna

Läs mer

till juni

till juni till 2017 12 15 juni Foto: Zornmuseet Välkomna till Veteranresan 2017! V i har varit på Åland 2011, Gotland 2012, Sälen 2013, Leksand 2014, Karlstad 2015 och Åland 2016. Och nu beger vi oss till Mora 2017.

Läs mer

NOVISCHSCHEMA HT 2017

NOVISCHSCHEMA HT 2017 NOVISCHSCHEMA HT 2017 ÄRADE NOVISCHER! En fantastisk tid väntar er på juristprogrammet i Lund. Självklart finns det inget bättre sätt att börja den med än med en novischperiod som saknar motstycke i den

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan Träna svenska A och B Häfte Klockan 0 Del analog klocka Vad är klockan? Läs klockan är tolv klockan är ett klockan är två klockan är tre klockan är fyra klockan är fem klockan är sex klockan är sju klockan

Läs mer

Välkommen till Lärarhögskolan!

Välkommen till Lärarhögskolan! Välkommen till! Till dig som är antagen till Studie- och yrkesvägledarprogrammet, reguljär i Umeå. Varmt välkommen, vi hoppas att du ska få en mycket givande studietid! I det här brevet hittar du viktig

Läs mer

Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Arbetsmarknadsenheten EventPortfölj

Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Arbetsmarknadsenheten EventPortfölj Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Välkommen till Teknologkårens arbetsmarknadsenhet. Vi jobbar med mötet mellan studenter och företag genom dels vår arbetsmarknadsvecka, LARV, och dels olika

Läs mer

Göteborgs. Scoutdistrikts

Göteborgs. Scoutdistrikts Göteborgs Scoutdistrikts Arrangemang Hösten 2013 2 KALENDARIET September Oktober 1 S 1 T 2 M Mandalay kv.segl. 2 O 3 T 3 T 4 O 4 F Vandringen 2013 5 T 5 L Vandringen 2013 6 F Mandalay ny.segl. 6 S Vandringen

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

Du borde bli ombud! Riksmöte 2009. 20-22 november - Stockholm. Fyra bra anledningar: - Du får lära känna massor av intressanta

Du borde bli ombud! Riksmöte 2009. 20-22 november - Stockholm. Fyra bra anledningar: - Du får lära känna massor av intressanta Riksmöte 2009 20-22 november - Stockholm Du borde bli ombud! Fyra bra anledningar: - Du får lära känna massor av intressanta människor som har samma intressen som dig. - Du får tre dagars intensiv och

Läs mer

Välkommen till introduktionsinternat!

Välkommen till introduktionsinternat! Välkommen till introduktionsinternat! Först och främst vill jag passa på att gratulera till studieplatsen! Det är en stor omställning att börja plugga på läkarprogrammet oavsett var man befinner sig i

Läs mer

ETT (KUNSKA FÖR HELA ST

ETT (KUNSKA FÖR HELA ST TEXT JESSICA RICKARDSSON FOTO JAN EKBLOM Hösten 1996 hände något som förändrade Norrköping totalt universitetet kom till stan! Nu, nästan tio år senare, är studenterna en självklar del av stadsbilden.

Läs mer

ÖSTGÖTA NATION H Ö S T T E R M I N E N

ÖSTGÖTA NATION H Ö S T T E R M I N E N ÖSTGÖTA NATION HÖSTTERMINEN 2017 Grattis! Detta är det bästa val du kommer att göra i ditt liv! Ditt val att bli en Lundastudent har just öppnat upp en helt ny värld för dig och kommer ge dig minnen för

Läs mer

68 ifyllda utvärderingar. 9 ej ifyllda utvärderingar då de var reserver som ej var med på insparken.

68 ifyllda utvärderingar. 9 ej ifyllda utvärderingar då de var reserver som ej var med på insparken. Insparksutvärdering 2012 Skara studentkår SSK 68 ifyllda utvärderingar. 9 ej ifyllda utvärderingar då de var reserver som ej var med på insparken. Hur upplevde du insparken? (1 väldigt dålig 5 väldigt

Läs mer

NOVISCHSCHEMA HT 2018

NOVISCHSCHEMA HT 2018 NOVISCHSCHEMA HT 2018 ÄRADE NOVISCHER! En fantastisk tid väntar er på juristprogrammet i Lund. Självklart finns det inget bättre sätt att börja den med än med en Olympisk Novischperiod som kommer sakna

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 Utelek och aktiviteter Vi bjuder på frukt

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 KOMTEK kommer till oss och vi gör expriment!

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

barnhemmet i muang mai onsdag 13 juni - måndag 2 juli

barnhemmet i muang mai onsdag 13 juni - måndag 2 juli barnhemmet i muang mai onsdag 13 juni - måndag 2 juli Vad gjorde ni på midsommar? Vi lekte och dansade runt årets vackraste midsommarstång, åt fantastisk lunch- och middagsbuffé och hade kareokee-disco

Läs mer

Kalendarium. Novischeriet. Veckan på vg 11/9 9/9 16/9 19/9. onsdag: Sittning 19:00 metro 22:00 Torsdag: Lunch 12:15

Kalendarium. Novischeriet. Veckan på vg 11/9 9/9 16/9 19/9. onsdag: Sittning 19:00 metro 22:00 Torsdag: Lunch 12:15 VÄSTGÖTA NATION Novischeriet Kalendarium Kära Novisch! Vad kul att just du valt att studera i Lund. Du kommer att märka att studietiden är spännande och händelserik, speciellt nu i början när allt är nytt!

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor- och lägerprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2019 Vandring med FUB Lärvux -Är du sugen på att läsa?-

Läs mer

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan - sektionen Välkommen in i studentlivet blivande Maskiningenjör. Du har nu ditt livs absolut roligaste tid framför dig tillsammans med massor av vänner som du kommer att träffa under studietiden. Genom

Läs mer

Vikingen nr 3 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Vikingen nr 3 2006 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Vikingen nr 3 2006 Tidningen Vikingen utkommer med 4-6 nummer per år. Alla kårens medlemmar kan skicka in bidrag till kårtidningen. Du som har varit med om någonting skoj som du vill berätta om, kom in

Läs mer

KTH. Företagskatalog Stockholm

KTH. Företagskatalog Stockholm 11111011100 KTH Företagskatalog Stockholm Innehållsförteckning Välkomna 3 Datatjej konferens 4 Sponsorpaketen 6 Sponsortabell 7 Förtydliganden 8 Övrig spons 10 Intresseanmälan 11 Projektgruppen 12 Välkomna

Läs mer

NOVISCHSCHEMA VT 2018

NOVISCHSCHEMA VT 2018 NOVISCHSCHEMA VT 2018 ÄRADE NOVISCHER! En fantastisk tid väntar er på juristprogrammet i Lund. Självfallet finns det inget bättre sätt att börja den med än med en Novischperiod som saknar motstycke i den

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Introduktionskommittén inbjuder härmed dig till INTRODUKTIONEN HÖSTEN 2015 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid

Läs mer

Välkomna till oss på Lugnets skola!

Välkomna till oss på Lugnets skola! Välkomna till oss på Lugnets skola! Förskoleklasserna 2019/20 Lugnets skola 3 juni 2019 Hej! Nu är det bara en lång skön sommar kvar innan skolan börjar! Här kommer lite information om de första veckorna,

Läs mer

Personalföreningen Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund.

Personalföreningen Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Trikumo program 2011 Personalföreningen Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Trikumo står för Trivsel, Kultur och Motion.

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014!

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014! Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014 Vi i föreningen DansGlada Fötter i Kiruna har härmed nöjet att bjuda in er till en hel vecka med dans Under veckan erbjuder vi allt i från nybörjarkurs i bugg och

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 15 juli - lördag 2 augusti

barnhemmet i muang mai tisdag 15 juli - lördag 2 augusti barnhemmet i muang mai tisdag 15 juli - lördag 2 augusti Två och en halv vecka sen sist. Två och en halv vecka som har varit rätt så lugna och rätt så förkylda. Det är förkylningstider nu. Många av våra

Läs mer

Reserapport efter utbytesstudier - Madeleine AT T 6 Nederländerna hösten 2012

Reserapport efter utbytesstudier - Madeleine AT T 6 Nederländerna hösten 2012 Reserapport efter utbytesstudier - Madeleine AT T 6 Nederländerna hösten 2012 Vilket program läser du på? Arbetsterapeutprogrammet Vilket universitet, land och stad åkte du till? Jag åkte till Hogeschool

Läs mer

Grattis och välkomna till Läkarprogrammet i Göteborg, Sveriges framsida!

Grattis och välkomna till Läkarprogrammet i Göteborg, Sveriges framsida! Grattis och välkomna till Läkarprogrammet i Göteborg, Sveriges framsida! Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna

Läs mer

Nyhetsbrev. Tyresö Hundungdoms ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt.

Nyhetsbrev. Tyresö Hundungdoms ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt. Tyresö Hundungdoms Nyhetsbrev ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt. Välkomna till Tyresö HU s Lussekupp! Vi kommer lördagen

Läs mer

Välkommen till Hållbar utveckling värderingar, världsbilder och visioner VT 2015

Välkommen till Hållbar utveckling värderingar, världsbilder och visioner VT 2015 Välkommen till Hållbar utveckling värderingar, världsbilder och visioner VT 2015 Ditt namn Vad är din sysselsättning/bakgrund? Studier/jobb? Berätta om en dold talang! CEMUS utbildningsmodell Hållbar utveckling:

Läs mer

30-års jubileum. Eventbeskrivningar. TEMA: Teknisk fysik gör världen bättre

30-års jubileum. Eventbeskrivningar. TEMA: Teknisk fysik gör världen bättre 30-års jubileum Eventbeskrivningar TEMA: Teknisk fysik gör världen bättre MÅNDAG - ONSDAG Lunchföreläsningar Datum: Mån-ons den 5-7 november Tid: 12.15-13.00 Riktar sig till: Alla som är intresserade Anmälan:

Läs mer

Måndag 26/3. Påsklovskul i Skurups Kommun

Måndag 26/3. Påsklovskul i Skurups Kommun Påsklovskul i Skurups Kommun Kommunens Kultur- och fritidsverksamheter Biorama, Gummifabriken, Skurups bibliotek, Fritidsgårdarna, Kulturskolan, Kultur- och fritid välkomnar dig som ung till en fartfylld

Läs mer

Vi söker verkstadschef! Möt oss på Underhåll 2016!

Vi söker verkstadschef! Möt oss på Underhåll 2016! En viktig del för en säker anläggning är fungerande säkerhetsventiler. För att uppnå och garantera detta krävs kunskap om säkerhetsventiler, med avseende på användning, funktion och installation. Kursen

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stödtelefon 020-200 330 Vill du ringa någon

Läs mer

Sommarkul med Fritidsgården Fenix!

Sommarkul med Fritidsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Fredagen den 17/2 Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget 1 Telefon 0476-550 00 (vx) Fax 0476-552 00 Organisationsnr

Läs mer

Hectos insparksschema 2014!

Hectos insparksschema 2014! Hectos insparksschema 2014! Översikt*: Datum Vad? Samling? Var? Sida 1 av 10 29 aug fredag Insparksstart: Första kvällen med gänget 30 aug lördag Temakväll Ursäkta, jag har kommit fel! MIT-fontänen 18.00

Läs mer

konfirmand Nu är det din tur

konfirmand Nu är det din tur konfirmand 2009 Nu är det din tur 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande.

Läs mer

Infobrev 2 Konfa 2016 Göransborg

Infobrev 2 Konfa 2016 Göransborg Infobrev 2 Konfa 2016 Göransborg Hej konfirmander och föräldrar! Välkomna till infobrev 2 inför Konfa 2016. Det här är ett ganska omfattande dokument som kommer innehålla information om: Förträffen Upplägg

Läs mer

På Bröstkirurgen: med penna, papper och sax visade en bröstkirurg mig hur man gör en bröstvårta

På Bröstkirurgen: med penna, papper och sax visade en bröstkirurg mig hur man gör en bröstvårta Reserapport efter utbytesstudier - Sara-Li LÄK T 8 - Liverpool 1. Vilket program läser du på? Läkarprogrammet 2. Vilket universitet, land och stad åkte du till? University of Liverpool, Storbritannien,

Läs mer

Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter.

Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter. 2013-01-24 Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter. Hösten 2012 2013-01-24 Sida: 2 (8) 1 Bakgrund Varje höst

Läs mer

TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER

TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER 2017-18 Anmälan Till Fridykaravslutning 2017 Söndagen den 11 juni är det dags att avsluta säsongen för klubbens alla fridykare med familj. Vi kommer att träffas

Läs mer

Marknadsföring genom

Marknadsföring genom Marknadsföring genom Nå tusentals studenter Du kan genom Linnéstudenterna potentiellt nå ca 25000 studenter vid Linnéuniversitetet genom annonsering i våra kanaler. På våra mässor och events kan du få

Läs mer

Umeå Universitet Pedagogiska Institutionen Idrottsvetenskapliga programmet Axel Holmström

Umeå Universitet Pedagogiska Institutionen Idrottsvetenskapliga programmet Axel Holmström Umeå Universitet Pedagogiska Institutionen Idrottsvetenskapliga programmet Axel Holmström Här väntar jag på en buss vid campus som ska ta mig till Milwaukee. I den höga byggnaden bakom mig syns det huset

Läs mer

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING Hej Nollan! Först och främst, grattis till platsen på sjuksköterskeprogrammet på Linköpings Universitet i Norrköping! Vi som

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer