VINTER FESTIVALEN 2009

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VINTER FESTIVALEN 2009"

Transkript

1 VINTER FESTIVALEN 2009

2 Tisdag 10 februari Campus Luleå Akademica Sittande massage Gratiskurs Andrummet C302 Kurs på ca tre timmar där Jan Renberg och Pontus Öberg, från SPA Entertainment i Norr, lär dig några enkla massagegrepp för spända axlar och nacke. Passet innehåller anatomi, praktisk massage och stretching. Teori blandas med praktik. Kompendium ingår i kursen. Föranmälan görs i B-huset under lunchtid, tisdag-fredag vecka 6, övrig tid på StiL sportcenter. OBS! Begränsat antal platser. Onsdag 11 februari Måttsundsbacken Buss avgår kl. Från: Hemresa: Piteå Ankarskatan Piteå Busstation StiL Sportcenter Björkskatan Coop Konsum Föranmälan till buss krävs. Se under viktig information Skidtester Ta chansen och prova nya skidor från de bästa leverantörerna. Representanter från Head, Fischer, Hägglunds och Riksgränsen Skid-, snowboard och telemarksskola Gratis skola för dig som är nybörjare, eller för dig som vill utveckla din åkning ytterligare. Passa på att få hjälp av våra duktiga instruktörer. OBS! Det är först till kvarn som gäller. Begränsat antal platser Grillning Vi bjuder på en parisare/person och varm dryck Sopsäcksrace Här krävs ingen teknik, det är full fräs och fortast ner som gäller. Sittandes på en sopsäck har du chansen att tävla om fina priser Formationsåkning På ett så stilfullt sätt som möjligt i lag om minst 3 personer ta sig ned för backen. Skidor, snowboard eller telemark spelar ingen roll, här kan alla vara med och tävla Prisutdelning och fackeltåg Kvällen avrundas med ett sprakande fackeltåg och prisutdelning med fina priser från våra sponsorer! Viktig information - Måttsundsbacken är öppen Aktiviteterna ställs in om det är kallare än -20 grader. - Beslut tas på eftermiddagen klockan Föranmälan till buss krävs. - Bindande anmälan inför kvällen görs i B-huset under lunchtid, tisdag-fredag vecka 6, övrig tid på StiL sportcenter. - Campus Piteå på StiL Piteås anslagstavla.

3 - Kostnad: Buss 20 kr ToR och 20 kr för liftkort. - Vid egen bilfärd betalas liftkortet i restaurangen. - Parisare vid grillen i Måttsund är gratis. - Det finns möjlighet att hyra utrustning för 150 kr/skidpaket. OBS! Antalet är mycket begränsat i Måttsund, så det kan vara bra att hyra i stan istället. Torsdag 12 februari Campus Luleå Porsön ute Här får du möjlighet att uppleva en dag i vinterns tecken. Åka en sväng med häst och släde, göra besök i lappkåtan för varmdryck eller testa hur det är att åka hundspann. När hungern sätter in besöker du en av våra grillar där vi bjuder på en parisare. Under dagen kan du också prova på olika aktiviteter, utmana din kompis i någon av dagens tävlingar, bygga bivack, forma snöskulpturer eller ta det lugnt i våffelfiket Snöskulpturtävling Samla ihop dina kompisar och bilda ett lag. Till hjälp finns redskap och instruktör. En jury utser bästa resultatet för dagen och priser väntas! Anmälan görs i B-huset under lunchtid, tisdag-fredag vecka 6, övrig tid på StiL sportcenter. Max 4 lag. Samling i C 842 kl Bivackbygge Lär dig grunderna i att bygga en bivack (snögrotta). Efter ett kortare teoripass ger vi oss ut och provar på bygge i praktiken. Anmälan görs i B-huset under lunchtid, tisdag-fredag vecka 6, övrig tid på StiL sportcenter Grillning Besök våra grillar så bjuder vi på en smaskig parisare/person Hundspann Här är chansen att följa med på en fartfylld tur Häst och släde Ta dig upp i släden, mys ner i fällen och iväg på en tur med hästen Lappkåtan Besök lappkåtan så bjuder vi på lite varm dryck Testa och tävla Kasta livlina och pricka rätt eller delta i vår tipspromenad, tävlingsformulär finns i lappkåtan Transceiversök Ta chansen att prova på eller sök med transceivers med eller utan tidtagning Längd- och turskidåkning Prova på att åka längd- eller turskidor på campusområdet. Frilufts står för skidor och pjäxor. Ta gärna med egna om du har! Tekniksnacka med längdskidåkningssektionen Snöskor Testa att pulsa runt i snön med Frilufts snöskor. Kanske utmana varandra!

4 Yukigassen - Snöbollskrig Missa inte chansen att vara med i LTUs och Sveriges första Campustävling i Yukigassen. Vinnande lag utses till Team LTU. Vi finns vid Regnbågsallén mellan C och F-huset. Du hittar allt om anmälan, utrustning och regler på Våffelfik Sitt ner en stund och njut av en ledig dag! I vårt våffelfik kan du köpa en nygräddad våffla med vispgrädde och sylt, till det en värmande kopp choklad Kockduellen Är du skolans friluftsgourmé? Tillaga en huvudrätt värdig de finaste restaurangerna och imponera på en kräsen jury. Till din hjälp har du ett stormkök, råvaror till ett värde av 50 kronor, en kompis och 20 minuter. Ett fint pris väntar det vinnande laget. Anmälan görs i B-huset under lunchtid, tisdag-fredag vecka 6, övrig tid på StiL sportcenter Jib session Kom och prova på ett rail eller en box med peppande musik i bakgrunden. Du hittar oss mellan A och B-huset Prisutdelning Dagen avslutas med prisutdelning för de tävlingar som gått av stapeln under dagen. Stanna och kolla om du vunnit något av våra fina priser! Samling framför Akademica vid snöskulpturerna. Porsöhallen Fotboll Drop in Vill du testa att spela lite fotboll? Ta med inomhusskorna och benskydden och kom till Porsöhallen Innebandy Drop in Sugen på att lira innebandy? Ta med klubban Handboll Drop in Spelar ingen roll om du är nybörjare eller elit, kom och testa några kast, spärrar och japaner Klättring Drop in Funderat på att börja klättra? Passa på att få hjälp av duktiga instruktörer.

5 Akademica StiL sportcenter Styrketräning Gymmet Gymmet står till ditt förfogande hela dagen för drop in träning Power Yoga Lilla salen Power Yoga bygger på en strävan att etablera ett starkt flöde av rörelser och andning genom hela klassen. Det är en fysiskt utmanande form av yoga som handlar om fysisk styrka och mental kraft, men även om frihet, sinnesro och mod. Passet avslutas med en djupavslappning Gymvisning med Stefan Mukka Stefan är utbildad hälsovägledare och gyminstruktör samt gymansvarig. Har du frågor om träning i gymmet, nu har du chansen att fråga Stefan Pilates Lilla salen Pilates stärker både kropp och själ och passar alla från elitidrottare till motionär oavsett ålder och träningsbakgrund. Övningarna utförs på matta, främst liggande, sittande eller fyrfota Afropowerdance Sal 2 Rörelseglädje inspirerat av afrikansk dans! Barfotadans till taktfasta trummor. Du väljer själv hur jobbigt passet blir genom att välja lättare eller tyngre variant av varje övning. Enkel koreografi - passar alla! BodyPump Sal 2 Rolig och effektiv styrketräning i grupp. Nästan alla övningar utförs med en skivstång. BodyPump gör det enkelt för både nybörjare och avancerade att få maximalt resultat på minimal tid Avancerad styrketräning Gymmet Anders Eriksson och Patrik Bonnerud, båda är utbildade humanbiologer med muskelfysiologi som specialitet, kommer att visa olika tekniska detaljer och finesser speciellt i basövningarna bänkpress, knäböj och marklyft. Anmälan görs i B-huset under lunchtid, tisdag-fredag vecka 6, övrig tid på StiL sportcenter. OBS! Begränsat antal platser. Akademica Ljusgården Hantverksworkshop Har du alltid velat virka din egen mössa? Under hela dagen finns Eva Öhrling och Katrin Sandström i ljusgården, utanför karriärcentrum, för att hjälpa dig på rätt väg. Är du redan en expert på virkning så finns det även möjlighet att testa på stickning och krokning. Inga förkunskaper krävs Budo Är du sugen på att pröva kampsport är detta något för dig. Teddy Winroth från StiLs budosektion har instruerat kamsport i 13 år och finns i ljusgården för att ge dig grundläggande kunskaper.

6 Qi Gong/Tai Chi Chuan Qi Gong att träna sin energi. Ett system där man stärker sina kroppsliga funktioner och sin själsliga balans. Tai Chi Chuan meditation i rörelse. Tränar och stärker kroppen och tanken via olika rörelser och former som utförs i ett långsamt tempo. Kräver inga förkunskaper, kom i bekväma kläder och mjuka skor samt med ett öppet sinne. Instruktör: Roland Fransson, Leg Sjukgymnast/Friskvårdskonsult Friluftssektionens resesläpp Frilufts släpper biljetterna till vårens alla turer. Ta chansen att boka in dig på en oförglömlig resa med allt från topptur i Akkhá, randonnétur/ isklättring på Kebnekaise, hästtur, ispimpel, hundspann, skärgårdstur, forsränning, vinterfjällkurs till kajakpaddling vid packisen. Först till kvarn gäller! Anmälningsavgift betalas på plats! Mer info om resesläppet finns på Norrlandsfoxtrot Kom och dansa Sveriges populäraste dans tillsammans med StiLs danssektion. Norrlandsfox är en moderniserad variant av den klassiska foxtroten med mer fokus på rörelse i axlar, höfter och ben. Många upplever norrlandsfoxen som mindre stel än sin föregångare. Inga förkunskaper krävs! Salsa Ta chansen att testa grunderna i salsa. Dansen som garanterat får dig att svänga på höfterna! Inga förkunskaper krävs. Instruktör: Efrain Rodriguez Bugg Kom och sväng dina lurviga med StiLs danssektion som en fartfylld avslutning på dagen i ljusgården. Bugg är en populär svensk dans med rötter i lindy hop. Inga förkunskaper krävs.

7 Torsdag 12 februari Campus Piteå Utbildnings5kamp Var med och försvara din utbildnings heder. Förra årets succé är tillbaka med grenarna Human Curling, människospann, skidrace, madrasstafett och snökonst. Bilda ett lag på fyra personer. Det får vara fler lag från samma utbildning. Skicka anmälan till Åsa Lindvall, Sista anmälningsdag: 10 februari Pite Bowl III Snörugbyturnering Ingen Vinterfestival utan snörugby! Anmäl ditt lag, minst 5 personer, till Erik Carls, erkcar-7@student.ltu.se. Sista anmälningsdag: 10 februari På kvällen har vi Filmcafé på Kåren med start För mer info om de olika aktiviteterna se StiL Piteås anslagstavla. Arrangörer Sponsorer LULEÅ KOMMUN

8 Campus Luleå Universitetstryckeriet Luleå 2009

VINTER FESTIVALEN 2008

VINTER FESTIVALEN 2008 VINTER FESTIVALEN 2008 Tisdag 12 februari Campus Luleå Akademica 18.00-20.00 Föreläsning Hörsal C305 Mental träning för bättre hälsa och ökad prestationsförmåga Påverkar tankar, inre bilder och känslor

Läs mer

VINTER FESTIVALEN 2010

VINTER FESTIVALEN 2010 VINTER FESTIVALEN 2010 Onsdag 17 februari Måttsundsbacken 18.00-21.00 Skidtester Buss avgår kl. Från: Hemresa: 17.00 Piteå Ankarskatan 21.30 17.15 Piteå Busstationen 21.30 17.30 StiL Sportcenter 21.30

Läs mer

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig!

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Vi erbjuder över 70 gruppträningspass per vecka! Du får alltid vägledning av en instruktör så att du får ut så mycket som möjligt av

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

RADIANT MORNING YOGA KURS. Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: Torsdagar kl. 7.00 8.00 (7 ggr)

RADIANT MORNING YOGA KURS. Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: Torsdagar kl. 7.00 8.00 (7 ggr) KURS RADIANT MORNING YOGA Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: The Five Elements of Yoga. Each week looks at a different element (Fire, Earth, WInd, Water and Sky). How each

Läs mer

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2015 för dig i 4-9:an. (men i vissa fall även andra åldersgrupper) MÄSTARE

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2015 för dig i 4-9:an. (men i vissa fall även andra åldersgrupper) MÄSTARE SPORTLOVS PROGRAM Pulkarace Parkour Curling LINDESBERG 2015 för dig i 4-9:an (men i vissa fall även andra åldersgrupper) ACTIC Dans Skridskor Bowling Fotbollsturnering MÄSTARE Skytte Mästartröja Bollspel

Läs mer

Örgryte-Härlanda HÄLSOTEKET. Sommarprogram

Örgryte-Härlanda HÄLSOTEKET. Sommarprogram Örgryte-Härlanda HÄLSOTEKET Sommarprogram 2016 www.goteborg.se Välkommen till oss! Hälsoteket i Örgryte-Härlanda finns till för dig som bor i stadsdelen, som vill stärka och förbättra din hälsa. I sommarens

Läs mer

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2017 för dig i 4-9:an. (men även för många andra åldersgrupper) FIFA. Robot. Biljard. Jugger. Curling.

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2017 för dig i 4-9:an. (men även för många andra åldersgrupper) FIFA. Robot. Biljard. Jugger. Curling. SPORTLOVS PROGRAM FIFA LINDESBERG 2017 för dig i 4-9:an (men även för många andra åldersgrupper) Robot Biljard Jugger Skytte Discobowling Curling Klättring Snowboard Slalom KOMPLETTERANDE INFO TILL PROGRAMMET

Läs mer

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: -12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30- Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller

Läs mer

Välkommen till oss! Aktivitetsprogram 14 JANUARI 24 MAJ 2013. Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg

Välkommen till oss! Aktivitetsprogram 14 JANUARI 24 MAJ 2013. Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg Östra Göteborg Bergsjön Ivelind Design Aktivitetsprogram 14 JANUARI 24 MAJ 2013 Kontakt Samordnare/Hälsoinformatör anna.laursdotter.garpvall@ostra.goteborg.se 031-365 44 70 Kortedala GÖTEBORG Hälsoinformatör

Läs mer

Sportlovsprogram v.9

Sportlovsprogram v.9 Sportlovsprogram v.9 Öppettider 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00. 07:00-19:00 Wellness salen

Läs mer

KURS 1 SHRI YOGA MJUK & RESTORATIVE Måndagar Kursen pågår v tillfällen

KURS 1 SHRI YOGA MJUK & RESTORATIVE Måndagar Kursen pågår v tillfällen NYA KURSER VÅREN 2019 Här följer nu ett förslag på kursprogram med många härliga kurser våren 2019. Du bokar dig på min hemsida: www.shriyoga.se tryck på BOKA TID knappen så ser du kurserna. Du kan också

Läs mer

Öppettider. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 och 18:30-20:00.

Öppettider. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 och 18:30-20:00. Sportlovsprogram Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn

Läs mer

Aktivitetskatalog LERUM 2009

Aktivitetskatalog LERUM 2009 Aktivitetskatalog LERUM 2009 Aktiviteter i Lerum I denna FaR -katalog finner Du några tips på aktiviteter Lerum erbjuder Dig som har fått ett FaR -recept. Aktiviteterna är uppdelade i tre olika delar/nivåer

Läs mer

Välkommen till oss! Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg. Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön

Välkommen till oss! Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg. Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön Hälsoteket Östra Göteborg Bergsjön Ivelind Design Aktivitetsprogram 27 AUGUSTI 7 DECEMBER 2012 Kontakt Samordnare/Hälsoinformatör anna.laursdotter.garpvall@ostra.goteborg.se 031-365 44 70 Kortedala GÖTEBORG

Läs mer

Preliminärt Schema Vår 2012

Preliminärt Schema Vår 2012 Preliminärt Schema Vår 2012 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Pågår MÅNDAG 10.15 11.45 Yoga, Stresshantering & God Sömn** För alla ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie v 10 21 16.45

Läs mer

Årets PIK:are Ge förslag på någon du vet är en sann PIK:are. Årets PIK:are utnämns på stämman i mars. Skicka förslag till pik@haninge.

Årets PIK:are Ge förslag på någon du vet är en sann PIK:are. Årets PIK:are utnämns på stämman i mars. Skicka förslag till pik@haninge. Höstprogrammet 2010 Kära medlemmar Jag hoppas att ni kunnat njuta av vår fantastiska sommar. Jag har själv tillbringat den på en segelbåt i Östersjön, från Haninge till Bornholm och tillbaka och sedan

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Vårterminen 2017 Vårterminen 2017 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se GK Nordstjärnan Mattila 82 0922-103

Läs mer

Gruppaktiviteter Huddinge Gym

Gruppaktiviteter Huddinge Gym Gruppaktiviteter Huddinge Gym Gruppaktivitetsschema... 2 Passförklaringar... 3 Kurser... 5 Japanskt Karate... 5 Zumba... 6 Magdans... Fel! Bokmärket är inte definierat. Yoga... 7 Pilates... 8 Kangoo Jumps...

Läs mer

Sportlovet 2018 Lindesbergs kommun

Sportlovet 2018 Lindesbergs kommun Sportlovet 2018 Lindesbergs kommun Gratis för alla barn i klass 1 till 9! www.lindesberg.se/sportlov Gratis lovaktiviteter för dig som går i klass 1 till 9 och är bosatt i Lindesbergs kommun. Vissa aktiviteter

Läs mer

Alla aktiviteter är kostnadsfria! se hela programmet på: - Kultur och Fritid -

Alla aktiviteter är kostnadsfria! se hela programmet på:   - Kultur och Fritid - Alla aktiviteter är kostnadsfria! se hela programmet på: www.skurup.se/lov - Kultur och Fritid - Måndag 29 oktober Övrigt: Inomhusskor. Aktiviteten pågår hela vecka 44. Välkommen att följa med till Ystad

Läs mer

SPORTLOVS PROGRAM. 5 OS-tävlingar. LINDESBERG 2014 för dig i 4-9:an. ...där alla kan bli vinnare!! (men i vissa fall även andra åldersgrupper) Sälen

SPORTLOVS PROGRAM. 5 OS-tävlingar. LINDESBERG 2014 för dig i 4-9:an. ...där alla kan bli vinnare!! (men i vissa fall även andra åldersgrupper) Sälen Sälen SPORTLOVS PROGRAM LINDESBERG 2014 för dig i 4-9:an (men i vissa fall även andra åldersgrupper) Skridskor Biljard för tjejer ACTIC Hockey utan skridskor? 5 OS-tävlingar Curling Bowling Skytte Pulkarace

Läs mer

Sportlovsprogram v.8

Sportlovsprogram v.8 Sportlovsprogram v.8 Öppettider 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00. 07:00-19:00 Wellness salen

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2017 Vårterminen 2017 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se GK Nordstjärnan Mattila 82 0922-103

Läs mer

Smedjebackens kommun Sportlovsprogram 2019

Smedjebackens kommun Sportlovsprogram 2019 Smedjebackens kommun Sportlovsprogram 2019 Årets sportlovsprogram Är du sugen och intresserad av att hitta på något roligt under sportlovet? Välkommen att delta i de olika aktiviteterna som finns med i

Läs mer

Höstlov Aktiviteter som är gratis vecka 44

Höstlov Aktiviteter som är gratis vecka 44 Höstlov 2018 Aktiviteter som är gratis vecka 44 Dag Tid Aktivitet Plats Sida Måndag 29/10 Tisdag 30/10 Onsdag 31/10 Torsdag 1/11 Fredag 2/11 Lördag 3/11 11.00 13.00 Fotboll Hällefors Sporthall 4 11.00

Läs mer

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 8 9 oktober Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 Livsglädje att leva livet hela livet Det finns så mycket att njuta av och bli glad av i livet,

Läs mer

Dansveckorna i Lomma 14 juli 4 augusti

Dansveckorna i Lomma 14 juli 4 augusti Dansveckorna i Lomma 14 juli 4 augusti Massor av dans i tre veckor! Dansveckorna bjuder på danskvällar med olika former av sällskapsdans och workshops i olika stilar. Allt sker i Amfiteatern vid Strandängarna

Läs mer

Varje dag. 09.00-16.00 Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice

Varje dag. 09.00-16.00 Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice PÅSKPROGRAM 2015 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07.00-10.00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen 08.45-16.30

Läs mer

T.I.A. Kick off läger

T.I.A. Kick off läger T.I.A Kick off läger 2016 Efter julmaten och ledigheten så drar vi igång det nya året med ett kick off läger fyllt med roliga pass! I år kommer det vara många duktiga instruktörer på plats som har tränat

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2018 Vårterminen 2017 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se GK Nordstjärnan Mattila 82 0922-103

Läs mer

Träffpunkt Karl-Johan

Träffpunkt Karl-Johan Månadsblad oktober 2019 Träffpunkt Karl-Johan En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2019 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix hjart-lung.se/kalix Kalix Gymnastikklubb

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L 19.05 19.35 L* 18.55-19.25 C RPM 30 Lena 19.00-19.30 L 19.40-20.35 L N N 19.05-19.35 C POLAR CYKEL 30 Niklas 19.45-20.15 Y YOGA 30 Tove W Inga pass Dag före helgdag (Nationaldagen) 18.55-19.25 C RPM 30

Läs mer

Träffpunkt Årsta. Månadsblad september En mötesplats för dig som är senior 65+

Träffpunkt Årsta. Månadsblad september En mötesplats för dig som är senior 65+ Månadsblad september 2019 Träffpunkt Årsta En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSSCHEMA Kvarteret Kronoberg våren 2011 Gäller vecka 2-22. Med reservation för förändringar. Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag 08.00 YOGA 45 min * * * * 09.00 PILATES 55 min 10.00 PUMP 55

Läs mer

PRELIMINÄRT Schema VÅREN 2018

PRELIMINÄRT Schema VÅREN 2018 PRELIMINÄRT Schema VÅREN 2018 Dagar MÅN Tider Pass & Kurser Vem kan komma? 9.45 11.00 Yoga Senior** För alla + 65 ingen yogaerfarenhet krävs 11.30 12.30 Yoga för personer med svår värk** För alla ingen

Läs mer

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2013 för dig i 4-9:an. (men i flera fall även för andra åldersgrupper) Skytte. Curling. Bowling. Ishockey.

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2013 för dig i 4-9:an. (men i flera fall även för andra åldersgrupper) Skytte. Curling. Bowling. Ishockey. Skytte SPORTLOVS PROGRAM LINDESBERG 2013 för dig i 4-9:an (men i flera fall även för andra åldersgrupper) Curling Ishockey ACTIC Skidor Bowling Handboll Innebandy Skridskor Fotbollsturnering Simning Men

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ Tider SCHEMA GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 09:30-09:50 Inregistrering 09:50-10:00 Välkommen gemensam

Läs mer

Mötesplats Råby. Mötesplats Råby. Råby Centrum Västerås Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen

Mötesplats Råby. Mötesplats Råby. Råby Centrum Västerås Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen April 2019 Mötesplats Råby Mötesplats Råby Råby Centrum Västerås 021-398771 Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen Camilla.cecilia.knutsen@vasteras.se Du hittar oss även under: Västerås Stads hemsida:

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2016 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se GK Nordstjärnan Mattila 82 0922-103 28 953 35

Läs mer

Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika!

Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika! Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika! Tid: 15.30-20.00 Plats: Gummifabrikens Allaktivitetshus Övrigt: Ingen föranmälan

Läs mer

... Ett gympapass med en kort konditionsdel som följs av en styrkedel där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen.

... Ett gympapass med en kort konditionsdel som följs av en styrkedel där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen. Friskvårdsutbud... Gympa Ryggympa Stretchgympa Vinyl Hela Core Cirkelträning Ett konditions- och styrkepass utan svåra stegkombinationer där fokus ligger på enkla men roliga rörelser. (Passet finns i olika

Läs mer

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015 Sportlov 2015 2015 Hörby 16-20 februari 2015 Skapa på museet och se den fantastiska utställningen Undrien Kom till Undrien, hälsa på i Trottoarien! Se den fantastiska utställningen och låt fantasin flöda

Läs mer

Schema Höst 2012. Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start

Schema Höst 2012. Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start Schema Höst 2012 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start MÅNDAG 13.00 14.15 Yoga, Fibromyalgi & RA** För alla ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie V 40 16.45 18.15 Mjuk Yoga & Avspänning*

Läs mer

Sportlov 2017 Vecka 7

Sportlov 2017 Vecka 7 Grästorps kommun Sportlov 2017 Vecka 7 Aktiviteter 11/2-19/2 Sportlovsprogrammet finns även på www.grastorp.se I Evenemangskalendern finns aktiviteter under hela året. Söndag 12 februari Ridklubben Grästorp

Läs mer

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari Vinterns bästa snöaktiviteter på hemmaplan Åk utför! Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari För att fira World Snow Day bjuder Svenska Skidförbundet in dig till familjefest i Hammarbybacken. Är

Läs mer

Sportlovsprogram v.8

Sportlovsprogram v.8 Sportlovsprogram v.8 Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i Vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn

Läs mer

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december Stora salen Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Helg 7.00 7.00-7.45 Nyhet! 06.55 ETC Tabata 30 min ETC Stilla morgon (4 tillfällen) Cirkelfys 45 min Egen

Läs mer

Täby seniorcenter. Aktuella aktiviteter. taby.se/seniorcenter

Täby seniorcenter. Aktuella aktiviteter. taby.se/seniorcenter Täby seniorcenter Aktuella aktiviteter taby.se/seniorcenter Välkommen till Täby seniorcenter Täby seniorcenter är en öppen kommunal verksamhet där du kan träffa andra seniorer, vara med på något av de

Läs mer

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019 Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den 11-18 maj 2019 LÖRDAG 11/5 14.30 Informationsmöte för de som ankommer på fm LOBBYN 15.30-16.00 Water aerobics - SATS POOLEN 15.30-16.00 Core - SATS

Läs mer

Tips på aktiviteter vår & sommar 2016

Tips på aktiviteter vår & sommar 2016 Allt är kostnadsfritt och utan anmälan! Tips på aktiviteter vår & sommar 2016 Rådgivning: Fysisk aktivitet Har du funderingar kring hur fysisk aktivitet kan främja din hälsa? Kom och få kortare personlig

Läs mer

Eva Ekström Ergonom, sjukgymnast 0515-852 15. Malin Ljus Friskvårdskonsulent 0515-852 13

Eva Ekström Ergonom, sjukgymnast 0515-852 15. Malin Ljus Friskvårdskonsulent 0515-852 13 Den här foldern är till för dig som är anställd i Falköpings kommun. Vi vill ge dig inspiration till aktiv friskvård och bättre hälsa. Basprogrammen är helt kostnadsfria och vi hoppas att du ska hitta

Läs mer

Dina ben kan rädda liv!

Dina ben kan rädda liv! 29:e mars 2014 Träningsmagasinet i Kungälv Dina ben kan rädda liv! Vad händer under dagen? Detta är ett event för alla! Vi öppnar därför upp klubben för alla och framförallt för barnen. Vi kommer att köra

Läs mer

Inspirationsdag Gruppträning 2018

Inspirationsdag Gruppträning 2018 Inspirationsdag Gruppträning 2018 Östersund 1 september 2018 Tid Schema Info för dagen och presentation av instruktörer B-hall C-hall Vattengympa 9,00 Kom igång gympa Evalena Lindvall Pilates Sofia Sterner

Läs mer

Sportlovsprogram. v.9

Sportlovsprogram. v.9 Sportlovsprogram v.9 Öppettider 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:00-10:00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen.

Läs mer

Sportlovsprogram. v.8

Sportlovsprogram. v.8 Sportlovsprogram v.8 Öppettider 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:00-10:00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen.

Läs mer

Sportlovsprogram. v.10

Sportlovsprogram. v.10 Sportlovsprogram v.10 Öppettider 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:00-10:00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen 08:45-16:30

Läs mer

Sommar hos oss 27 juni - 14 augusti 2016!

Sommar hos oss 27 juni - 14 augusti 2016! Sommar hos oss 27 juni - 14 augusti 2016! Sommarerbjudande: 10 klasser t.o.m. 14 aug: 1 200kr Obegränsad träning i 30 dagar: 995kr Tack för att vi får utvecklas med dig! Flow - Passar alla Vår grundläggande

Läs mer

HÄLSOTEKET. Örgryte-Härlanda. Sommaren 2014

HÄLSOTEKET. Örgryte-Härlanda. Sommaren 2014 HÄLSOTEKET Örgryte-Härlanda Sommaren 2014 Välkommen att delta på våra inspirerande aktiviteter i sommar! Hälsoteket i Örgryte-Härlanda är till för att ge dig förutsättningar för en hälsosam livsstil. I

Läs mer

Sommarkul med Fritidsgården Fenix!

Sommarkul med Fritidsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Fredagen den 17/2 Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget 1 Telefon 0476-550 00 (vx) Fax 0476-552 00 Organisationsnr

Läs mer

Höstlovs Program 2015

Höstlovs Program 2015 Höstlovs Program 2015 Aktiviteter, evenemang och tips för unga Planering inför höstlovet 2015 Inför höstlovet har Laholms kommun tillsammans med andra aktörer i kommunen och regionen samlat material som

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Höstterminen 2012 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Malmbergets Fysioterapi Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

SUPERJUMPPA-dagen i Brukshallen

SUPERJUMPPA-dagen i Brukshallen kl BH 3 BH 2 BH 1 Gym Mediateket utomhus 09.00-09.45 Morgongymnastik Kids Club 5-8 år Karajumppa Rehab Center Pilates 10.00-10.45 Method Fascia Rehab Center Kids Club 9-12 år Kampsport Seniorgym Foamrolling

Läs mer

Sportlovsaktiviteter 2018

Sportlovsaktiviteter 2018 Sportlovsaktiviteter 2018 Gratis Bowling på Mötesplats Oviken Vi har en bana öppen för barn och ungdomar 6-15 år Må. 11-15. On. 11-15 To. 11-15 Fr. 11-15 Drop In och 6 personer per bana Arrangör, AB ovikenbolaget

Läs mer

PÅ MALLORCA OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: MAJ Micael Bindefeld Pr-guru och Mallorca fantast.

PÅ MALLORCA OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: MAJ Micael Bindefeld Pr-guru och Mallorca fantast. TRÄNINGSVECKA PÅ MALLORCA 19-26 MAJ 2018 Vi bor på Sunprime Waterfront Hotel, Playa de Palma, Mallorca. OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: Martina Bonnier Damernas Världs chefredaktör. Micael Bindefeld

Läs mer

Sommarlov 2016 Aktiviteter i Hässelby & Vällingby

Sommarlov 2016 Aktiviteter i Hässelby & Vällingby Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning Sommarlov 2016 Aktiviteter i Hässelby & Vällingby stockholm.se/sommarlovhv Aktiviteter på sommarlovet För dig som är ung finns det många olika roliga aktiviteter

Läs mer

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli)

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) 0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: 09:00-12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30-19:00 Slussen öppen: 05:00-23:00 Vecka

Läs mer

Bilaga. AKTIVITETSPROGRAM för VÅREN 2016 DE FLESTA AV VÅRENS AKTIVITETER 2016 STARTAR I VECKA 5

Bilaga. AKTIVITETSPROGRAM för VÅREN 2016 DE FLESTA AV VÅRENS AKTIVITETER 2016 STARTAR I VECKA 5 Bilaga AKTIVITETSPROGRAM för VÅREN 2016 Nytta, Nöje och Hälsa DE FLESTA AV VÅRENS AKTIVITETER 2016 STARTAR I VECKA 5 Anmälningstiden för vårens aktiviteter, se respektive aktivitet. STUDIEKOMMITTÉ Ingrid

Läs mer

LÄGER 2010. Läger utan egna ledare

LÄGER 2010. Läger utan egna ledare LÄGER 2010 Läger utan egna ledare 13-16 juni Läger 1 utan egna ledare 4 dagar 17-20 juni Läger 2 utan egna ledare 4 dagar 21-24 juni Läger 3 utan egna ledare 4 dagar 2-6 augusti Läger 4 utan egna ledare

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2015 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix www.flowkalix.se Kalix Gymnastikklubb Hästholmsv. 15 0923-67 00 76 952 95 Båtskärsnäs

Läs mer

KURS 1 SHRI YOGA DYNAMISKT TISDAGAR

KURS 1 SHRI YOGA DYNAMISKT TISDAGAR NYA KURSER HÖSTEN 2015 Här följer nu ett förslag på kursprogram med många nya kurs kombinationer. Beroende på intresse kommer jag återkoppla till dig efter anmälan om kursen blir av. Du kan också köpa

Läs mer

Sportlov. Hörby februari 2016

Sportlov. Hörby februari 2016 Sportlov 2016 2016 Hörby 22-26 februari 2016 Skapa och pyssla: Sportlov på museet Sporta inomhus på museet. Hos oss kan du sporta med andra redskap; sax, penna, garn, färger och mycket annat. Du gör utsmyckningar

Läs mer

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8?

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? HÖRBY KARATE KLUBB Kom och testa karate med oss på Älvdalsskolan! Tisdag 19/2 och Torsdag 21/2 18.00-19.00, Lördag 23/2 10.00-11.30 Medtag gympakläder! SATSERUPS IDROTTS/BYAFÖRENING

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015 GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015 TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ, LÖRDAG 14 NOVEMBER Sista anmälningsdag: 31 oktober VARMT VÄLKOMNA! SENIORSTYRKA SENIORSTYRKA NORR Tider: SCHEMA GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015 09:30-09:50 Inregistrering

Läs mer

FaR - fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hällefors

FaR - fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hällefors FaR - fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hällefors 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Styrketräning... 5 Utomhusaktiviteter...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Laponia Fysiocenter Järnvägsgatan 4 tel. 0970-233

Läs mer

Habo Gård. Aktiviteterna i. januari - maj Habo Gård erbjuder verksamhet för seniorer och personer med funktionsnedsättning.

Habo Gård. Aktiviteterna i. januari - maj Habo Gård erbjuder verksamhet för seniorer och personer med funktionsnedsättning. Habo Gård Aktiviteter januari - maj 2019 Habo Gård erbjuder verksamhet för seniorer och personer med funktionsnedsättning. Aktiviteterna i detta program subventioneras av Habostiftelsen. Fredag 18 januari

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Luleå Vårterminen 2013 DELTAGANDE AKTÖRER Actic Pontusbadet,Bastugatan 6-8 0920-45 32 62 972 41 Luleå www.actic.se Avans SK Seletvägen 93 0920-26 02 04 975

Läs mer

Teorivecka. Preliminärt schema v. 44. Tema: Hästen i fokus - Horsemanship

Teorivecka. Preliminärt schema v. 44. Tema: Hästen i fokus - Horsemanship Teorivecka Preliminärt schema v. 44 Tema: Hästen i fokus - Horsemanship Här nedan ser ni utbudet på höstens teorivecka. Alla ridande elever är varmt välkomna att delta på hur många aktiviteter ni vill!

Läs mer

JULLOVSAKTIVITETER. 23/12 Julklappshoppning. 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul

JULLOVSAKTIVITETER. 23/12 Julklappshoppning. 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul JULLOVSAKTIVITETER 23/12 Julklappshoppning 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul 27/12 Hyr din favorithäst 28/12 Hoppkurs 29/12 Hoppkurs 30/12 Söndag Uteritt 31/12

Läs mer

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA Måndag 9/1 15.30 17.00 Bassängtid simma i din egen takt och väck kroppen efter flygresan 18.00 Rundvandring på anläggningen 18.20 Välkomstmöte Tisdag

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så 2019 MARS Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: ringer Postadress: Alice Lönnemalm och Maud Norberg Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer

Läs mer

Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015

Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015 Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015 Annons MÖTESPLATSEN FÖR HÄLSA, IDROTT OCH COACHANDE LEDARSKAP Folkhögskola Kurs & konferens Läger STF Vandrarhem LILLSVED Coachar för livet www.lillsved.se

Läs mer

Hälsoveckan 2018 Idrott & förening

Hälsoveckan 2018 Idrott & förening Hälsoveckan 2018 29 januari - 4 februari 2018 Har du en granne, kollega eller kusin som behöver hjälp att ta steget mot ett mer hälsosamt liv? Under Hälsoveckan finns bland annat chans att testa olika

Läs mer

Öppet i Aktivitetshuset Öppet mellan för högstadiet och gymnasiet Varmt välkomna!!

Öppet i Aktivitetshuset Öppet mellan för högstadiet och gymnasiet Varmt välkomna!! Planering inför sportlovet 2018 Inför sportlovet har Laholms kommun tillsammans med andra aktörer i kommunen samlat material som finns om aktiviteter och annat som kan vara intressant för unga i Laholm.

Läs mer

MåBra läger. Läger 2 29 maj 2 juni För dig som är motionär och inte vill missa en ny upplevelse.

MåBra läger. Läger 2 29 maj 2 juni För dig som är motionär och inte vill missa en ny upplevelse. MåBra läger på Hornsjöns Pensionat 2013 4 dagar Se vårt detaljerade program Läger 1 22 26 maj För dig som inte vill gå miste om en bättre hälsa. Hur börjar jag? Läger 2 29 maj 2 juni För dig som är motionär

Läs mer

Måndag 26/3. Påsklovskul i Skurups Kommun

Måndag 26/3. Påsklovskul i Skurups Kommun Påsklovskul i Skurups Kommun Kommunens Kultur- och fritidsverksamheter Biorama, Gummifabriken, Skurups bibliotek, Fritidsgårdarna, Kulturskolan, Kultur- och fritid välkomnar dig som ung till en fartfylld

Läs mer

SM RULLSKIDOR UPPSALA MED UVK-RULLEN Lördagen 12 september Söndagen 13 september 2015

SM RULLSKIDOR UPPSALA MED UVK-RULLEN Lördagen 12 september Söndagen 13 september 2015 SM RULLSKIDOR UPPSALA MED UVK-RULLEN Lördagen 12 september Söndagen 13 september 2015 INBJUDAN Uppsala Vasaloppsklubb har äran att få inbjuda er till SM på RULLSKIDOR 2015! På Lördag kör vi distanslopp

Läs mer

Program på Hälsans dag den 30 sept. 2006

Program på Hälsans dag den 30 sept. 2006 Program på Hälsans dag den 30 sept. 2006 Biblioteket Hörsalen 10.15 Det är bråttom nu Ett personligt kåseri om tid av Nils Uddenberg 11.15 Feng Shui En urgammal kinesisk teknik för att skapa harmoni. Dauri

Läs mer

Funka Varberg. Fritidsprogram våren 2019

Funka Varberg. Fritidsprogram våren 2019 Funka Varberg Fritidsprogram våren 2019 2 Innehåll Allmän information...4-5 19/1 Bokfika... 6 21/1 Funkisdrama... 8 25/1 Dans i Falkenberg... 9 10/2 Bowling på Bruket... 11 16/2 Ishockey Frölunda - Skellefteå...12

Läs mer

Höstlov i Bjuvs kommun

Höstlov i Bjuvs kommun Höstlov i Bjuvs kommun Innehållsförteckning Aktivitet sidnummer Höstlovsbiblioteket 4 Hälsocentralens gym 6 Bowling 7 Prova på golf 8 Prova på scoutlivet 9 Tipspromenad vid Mölledammarna 10 Skollovsbad

Läs mer

GRIT STRENGTH GRIT PLYO

GRIT STRENGTH GRIT PLYO GRIT STRENGTH LES MILLS GRIT series är designade för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna är 30 minuter långa och uppdelade i tre grenar med olika fokus.

Läs mer

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på:

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på: Höstlov i Motala 1-5 november Se programmet och läs om att som sker under året på: motala.se/ung Bowling Motala Bowlinghall Öppettider Måndag 31/10 13.00-16.00 Tisdag 1/11 13.00-16.00 Onsdag 2/11 13.00-16.00

Läs mer

Sommarlovsaktiviteter 2018

Sommarlovsaktiviteter 2018 Sommarlovsaktiviteter 2018 Konst, sport, musik, teater, bad, djur, grillning och bus. Alla barn har rätt till ett roligt och meningsfullt sommarlov och därför erbjuder Borgholms kommun åter kostnadsfria

Läs mer

Träffpunkt Årsta. Månadsblad oktober En mötesplats för dig som är senior 65+

Träffpunkt Årsta. Månadsblad oktober En mötesplats för dig som är senior 65+ Månadsblad oktober 2019 Träffpunkt Årsta En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Vårterminen 2013 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www. Friskis & Svettis c/o Berit Karkiainen Hjalmar Lundbohmsvägen

Läs mer

Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Öppettider 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:30-10:00 Frukostbuffén står uppdukad

Läs mer