TEATER MUSIK SAGOR AKROBATIK SMINKVERKSTAD SPÖKVANDRING DOCKTEATER ROCKORKESTER CAFÉ

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "TEATER MUSIK SAGOR AKROBATIK SMINKVERKSTAD SPÖKVANDRING DOCKTEATER ROCKORKESTER CAFÉ"

Transkript

1 TEATER MUSIK SAGOR AKROBATIK SMINKVERKSTAD SPÖKVANDRING DOCKTEATER ROCKORKESTER CAFÉ

2 Välkommen!!! Det är med stor glädje vi bjuder in till Leksands Barnteatervecka den juli! Kom hela familjen och låt er inspireras i en fantastisk miljö! Ta del av föreställningar, upptäck trädgården eller gå en familjevisning och lär känna Hildasholm och dess rika historia av fantasi, kreativitet och drama. Se marionettdockorna som skapats i huset och hör om teaterföreställningarna som kom att engagera över hundra barn och vuxna från Leksandstrakten en gång i tiden. Men framför allt kom och lek, skapa och inspireras i en sagomiljö - där allt var, och fortfarande är, möjligt! Pst! Missa inte att nyttja vårt förmånliga dagpass och ta del av trädgård och teater under hela dagen. (För hungriga magar gör ett besök i Hildas teatercafé susen!) Välkommen!

3 Måndag 18 juli Fri Entré! Invigning! Pyjamasorkestern Det lokalt präglade 10-mannabandet med Magnus Rolands i spetsen bjuder upp till en fartfylld feststämning med låtar som både barn och vuxna rycks med i. Orkestern kryddas under den här konserten med den välbekanta artisten Stiko Per Larsson! Med hjälp av Leksands Sparbank tar vi ingen entréavgift och hoppas att både ni ortsbor och tillfälliga besökare hjälper oss att fylla borggården framför det vackra Hildasholm - så lovar vi en sprakande konsert och hoppas att ni vill ta del av vårt fullmatade program under resten av veckan. Välkomna!

4 tisdag 19 juli Nallestunden Lillebjörn vill ha sina nallar. Favoritnallen har kommit bort. Vi får leta! Barnen i publiken kan ha med sig sina egna nallar. Lillebjörn lånar gärna ut sina nallar till dom som vill. Här får de minsta barnen en egen liten interaktiv föreställning med den gulliga lilla björnen. För barn 0-2 år, speltid ca. 25 min. Circus Roman & För barn i alla åldrar med övningar efter kapacitet och intresse! Föreställningarna har ett stort mått av pedagogik där kontakt med publiken är viktigt. Jonglering, akrobatik, balans, spex och mycket mera. Lillebjörns äventyr Björnmor och björnfar har gått till skogen för att plocka blåbär. Bissa hittar korgen där Lillebjörn ligger och sover. Björnmor och björnfar har skrivit ett brev. Dom ber att Bissa tar hand om Lillebjörn tills dom kommer tillbaka. Lillebjörn är otålig. Kommer dom inte snart? Publiken får hjälpa Bissa att roa nallen med lekar, ramsor och björnsånger. Bissa måste trolla också. Ända tills björnmor äntligen kommer och hämtar sin lilla nalle. För barn 2-5 år. Rasmus på luffen Rasmus är en liten pojke som bor på ett barnhem för övergivna barn. En dag bestämmer han sig för att rymma! Han träffar Paradis-Oskar och tillsammans ger dom sig ut på luffen på spännande och roliga äventyr. Rasmus är en föreställning fylld av karaktärsspel, akrobatik, rörelse, mim, sång, musik, lust, galenskap, vemod, spänning och passion! Anders spelar alla 18 rollerna på scenen, och har själv regisserat och producerat föreställningen. Bo Platzack är musiker. Av Astrid Lindgren i scenbearbetning av Anders Sanzén. Förlag: Nordiska ApS Köpenhamn.

5 Onsdag 20 juli rödluvan och vargen & I Hildasholms vackra trädgård gömmer sig Rödluvan och Vargen. Barnen får följa med Vargen bland buskar och snår och hjälpa honom fånga det han vill ha... Med Patrik Johansson från Falu Dramatiska Teater. För barn 4-9 år. Dummerjöns & Följ med på en vandring i den spännande miljön på Hildasholm och hör den klassiska berättelsen om Dummerjöns och hans väg till prinsessans hjärta berättad på ett lekfullt sätt med gott om utrymme för barnen. Med Patrik Johansson, falu dramatiska och Anders Ragnegård, TeaterMasen. Klovn & Klang Klovn bor i en liten röd säng. Vännen Klang, är ljudet - som kan krypa mystiskt längs golvet, flyga högt under taket och hoppa vilt i sängen! Klovn & Klang är en liten musikalisk danslek som handlar om en av de kanske största utmaningarna vi människor möter i livet; att befria. En föreställning av Torgunn Produksjoner. Lämplig för barn från 3 år. Veva veva positiv De yngre barnen bjuds här på en egen varieté i gammaldags stil. Akrobatapan Yoko visar sig på styva linan. Bissa trollar fram färggranna dukar till musik på ett alldeles riktigt positiv. Barnen får höra de spännande ramsorna som vi hörde när vi var små och publiken kan sjunga med i några av de folkliga barnvisor vi sjunger till ackompanjemang på ukelele, klarinett, munspel mm. För barn 2-5 år. Mästerkatten i stövlarna Mimar, sjunger, rappar, dansar; alt i ett akrobatisk snabbt tempo, med stor innlevelse och frenesi. De riktigt flyger fram på scenen. Och de gjör alt: kung, trollkarl, vakter, hästar, lejon, möss och hovudpersonen själv, den stoltaste, smartaste och kanske elakaste av de alla: Mästerkatten i sina stövlar... Det här är fysik teater när den är som best. (Mats Linström, Dala-Demokraten. 9.juli 2008) En föreställning av Torgunn Produksjoner. spökvandring & Ingår ej i Barnteaterveckan festivalkort. Biljetter i Hildasholms reception.

6 Torsdag 21 juli Gruvdrängen 10.00, 11.00, & Visste du att troll kan vara stora eller små, beroende på var de bor? Eller att vissa troll tycker om dagsljus, medan andra hellre lever i mörker? Och visste du att det faktiskt finns en äkta trolljägare? Det är Niklas, en gruvdräng från Sala Silvergruva. Kom och lyssna på gruvdrängen Niklas och hans spännande berättelser om troll! En enmansteater och familjeföreställning för stora och små barn, lämplig från 4 år. Rasmus på luffen Se tisdagens program! Badäventyret Tant Klavér ska gå och bada. Hon funderar på vad man ska ha med sig. En tokrolig föreställning om att saker inte alltid blir som man har tänkt sig... Gustava och Tex går till kungen Gustava och Tex går till kungen är en barnmusikal, där dockspel och skådespel blandas med svängig musik, tokroliga djur och gosiga dockor. Här får ni möta Strutsen Gustava, haren Tex och figurerna i Martin Widmark, Sara Sheppard och Lana Brunells berättelse. För barn 3-9 år. spökvandring & Ingår ej i Barnteaterveckan festivalkort. Biljetter i Hildasholms reception.

7 Fredag 22 juli rödluvan och vargen & I Hildasholms vackra trädgård gömmer sig Rödluvan och Vargen. Barnen får följa med Vargen bland buskar och snår och hjälpa honom fånga det han vill ha... Med Patrik Johansson från Falu Dramatiska Teater. För barn 4-9 år. Bockarna Bruse Kommer bockarna att lyckas eller äter trollet upp dem? Den minsta bocken Bruse vill gå över bron till det härliga gröna gräset på andra sidan ån. Se den spännande kampen mellan Bockarna och trollet. Fritt efter den gamla folksagan. Dummerjöns & Följ med på en vandring i den spännande miljön på Hildasholm och hör den klassiska berättelsen om Dummerjöns och hans väg till prinsessans hjärta berättad på ett lekfullt sätt med gott om utrymme för barnen. Med Patrik Johansson, falu dramatiska och Anders Ragnegård, TeaterMasen. Mästerkatten i stövlarna Se onsdagens program! Sjung med Pettson och Findus En fartfylld och sångglad familjeföreställning med Sven Hedman och Fanny Wistrand. De tar publiken med storm och publiken får vara med och sjunga mest hela tiden. Efter Sven Nordqvists älskade böcker.

8 Information Biljetter Biljetter säljs på Lek & Hobby samt i Hildasholms reception. Det går bra att förhandsboka biljetter, ring då Priset på alla föreställningar är: Vuxen: 100:- Barn: 50:- Dagpass Entré till alla föreställningar en heldag! (ej Spökvandring) Vuxen: 150:- Barn: 100:- Festivalpass Entré till alla föreställningar hela veckan! (ej Spökvandring) Vuxen: 450:- Barn: 300:- Med Dagpass eller Festivalpass betalar man inte för sminkverkstaden. TeaterSmink-verkstad Varje dag klockan är vår duktiga sminkös redo att ha mini-workshop tillsammans med er besökare! Kostnad 20 kr. Teatercafé Caféet har öppet Njut av parken och fyll på reserverna i Hildas teatercafé! Där serveras korv, glass, dryck, pannkakor med sylt, kaffe och hembakta bullar! Dessutom har Hildas trädgårdscafé öppet som vanligt. Familjevisning Varje dag under Teaterveckan erbjuder Hildasholm familjevisningar kl , kostnad 50 kr. Besök oss gärna på: På Facebook heter vi Barnteatervecka på Hildasholm. För övriga frågor, ring:

9 ett samarbete Information mellan: Biljetter Biljetter säljs på Lek & Hobby samt i Hildasholms reception. Det går bra att förhandsboka biljetter, ring då Priset på alla föreställningar är: Vuxen: 100:- Barn: 50:- Dagpass Entré till alla föreställningar en heldag! (ej Spökvandring) Vuxen: 150:- Barn: 100:- HILDASHOLM Festivalpass Entré till alla föreställningar hela veckan! (ej Spökvandring) Vuxen: 450:- Barn: 300:- Med Dagpass eller Festivalpass betalar man inte för sminkverkstaden. Stort tack till våra sponsorer: TeaterSmink-verkstad Varje dag klockan är vår duktiga sminkös redo att ha mini-workshop tillsammans med er besökare! Kostnad 20 kr. Teatercafé Caféet har öppet Njut av parken och fyll på reserverna i Hildas teatercafé! Där serveras korv, glass, dryck, pannkakor med sylt, kaffe och hembakta bullar! Dessutom har Hildas trädgårdscafé öppet som vanligt. Familjevisning Varje dag under Teaterveckan erbjuder Hildasholm familjevisningar kl , kostnad 50 kr. Besök oss gärna på: På Facebook heter vi Barnteatervecka på Hildasholm. För övriga frågor, ring:

10 " Information 50:- rabatt Biljetter vid köp över 500:- Kassa- Biljetter säljs på Lek & Hobby samt i Hildasholms reception. Det går bra att förhandsboka biljetter, ring då signatur Namn Erbjudandet gäller tom 31 juli 2016 i vår butik i Insjön. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter. Vi reserverar oss för tryckfel samt slutförsäljning. Priset på alla föreställningar är: Vuxen: 100:- Barn: 50:- Dagpass Entré till alla föreställningar en heldag! (ej Spökvandring) Vuxen: 150:- Barn: 100:- Festivalpass Entré till alla föreställningar hela veckan! (ej Spökvandring) Vuxen: 450:- Barn: 300:- Med Dagpass eller Festivalpass betalar man inte för sminkverkstaden. Internkupong TeaterSmink-verkstad Varje dag klockan är vår duktiga sminkös redo att ha mini-workshop tillsammans med er besökare! Kostnad 20 kr. Kulturstärkaren Teatercafé Vi stödjer det lokala kulturlivet i Leksand. Caféet har öppet Njut av dalaenergi.se parken och fyll på reserverna i Hildas teatercafé! Där serveras korv, glass, dryck, pannkakor med sylt, kaffe och hembakta bullar! Dessutom har Hildas trädgårdscafé öppet som vanligt. Butikerna i Leksands centrum som stödjer Barnteaterveckan! Familjevisning Varje dag under Teaterveckan erbjuder Hildasholm familjevisningar kl , kostnad 50 kr. My Lady Ateljé Alpha Elkedjan Antik & Kuriosa Tygcentra Solblomman Einars sko Lek & Hobby Besök oss gärna på: Lantliv Hälsokraft Leksands hemslöjdsbutik Mot På uppvisande Facebook heter av dagpass vi Barnteatervecka ges 15% rabatt på utvalda Hildasholm. produkter vid ett köptillfälle För övriga under frågor, hela ring: vecka i ovan 30 nämnda 921. butiker.

Östanom sol västanom måne

Östanom sol västanom måne Östanom sol västanom måne folksaga dramatiserad för dockteater i teaterbussen Sagoberättaren, en stor bunrakudocka, berättar sagan om flickan som följer isbjörnen, en förtrollad prins, till slottet östanom

Läs mer

Barnens. program. 4 8 år

Barnens. program. 4 8 år Barnens program Boka plats på ditt bibliotek från 22 augusti kl. 10.00 Barnens program påg under hela hösten och har en stor variation. Från rim och ramsor till Dinosarielåtar och trolleri. Läs mer om

Läs mer

Lidingö stads kulturprogram för skolan vårterminen 2010

Lidingö stads kulturprogram för skolan vårterminen 2010 Lidingö stads kulturprogram för skolan vårterminen 2010 Förskoleklasser Magiska rummet ett teaterpedagogiskt projekt på Sagateatern, pågår 26/1-10/3. Obs! startar snart. År 1 och 2 Längre än längst, en

Läs mer

BARN OCH UNGDOMAR JÄRFÄLLA BIBLIOTEK VÅREN 2019 BARKARBY BIBLIOTEK. Alla bibliotekens program är kostnadsfria!

BARN OCH UNGDOMAR JÄRFÄLLA BIBLIOTEK VÅREN 2019 BARKARBY BIBLIOTEK. Alla bibliotekens program är kostnadsfria! BARN OCH UNGDOMAR JÄRFÄLLA BIBLIOTEK VÅREN 2019 BARKARBY BIBLIOTEK Familjelördag med tema snö Sagostund och pyssel med tema snö. När: Lördag 2 februari. Sagostund kl 13 och pyssel kl. 11-15. Fika till

Läs mer

BARNKULTUR vår 2016 1

BARNKULTUR vår 2016 1 BARNKULTUR vår 2016 1 lördag 23 januari 10.00-16.00 Mulle Meck i Käppuddsg. 3a 10-årsjubileum och nyinvigning med Mulle Meck Mulle Meck firar att vi har funnits i de nuvarande lokalerna i 10 år. Vi har

Läs mer

FÖRSKOLA. Utbud våren 2015. FICKSPÖKEN med Hedmans Teater. KULTUR OCH EVENEMANG Kultur- och fritidsförvaltningen

FÖRSKOLA. Utbud våren 2015. FICKSPÖKEN med Hedmans Teater. KULTUR OCH EVENEMANG Kultur- och fritidsförvaltningen FÖRSKOLA Utbud våren 2015 Välkommen till kulturutbudet våren 2015 i Solna! Fri entré gäller för samtliga programpunkter men antalet platser är begränsat, så var ute i god tid! För att boka: Gå in på http://bokagrupp.se/solna

Läs mer

Höstlov Aktiviteter. Vecka 43/44 28/10-5/11

Höstlov Aktiviteter. Vecka 43/44 28/10-5/11 Grästorps kommun Höstlov 2017 Aktiviteter Vecka 43/44 28/10-5/11 Höstlovsprogrammet finns även på www.grastorp.se Evenemangskalendern har aktiviteter under hela året. LÖRDAG 28 OKTOBER Vi arrangerar en

Läs mer

Hitta information (kurs C)

Hitta information (kurs C) Hitta information (kurs C) I dagstidningar finns det ofta annonser för olika typer av nöjen och aktiviteter. Svara på frågorna med hjälp av annonserna på nästa sida. A. Var kan man lyssna på musik gratis?

Läs mer

Sagans värld. För vuxna, men även för barn!

Sagans värld. För vuxna, men även för barn! Sagans värld För vuxna, men även för barn! 1 F OLKSAGOR Det finns massor av olika folksagor och många av dom är väldigt gamla så vissa sagor vet man inte när dom kom eller var. I början skrev man inte

Läs mer

Arrangemang för barn och unga

Arrangemang för barn och unga Arrangemang för barn och unga Olofströms bibliotek Våren 2015 Vågar din nalle sova över på biblioteket? Fredagen den 23 januari är alla gosedjur välkomna på nalleövernattning på biblioteket. Vi samlas

Läs mer

12 maj - 15 augusti. 35 aktiva dagar i sommar 2015 vid Grillplatsen Vattugatan 49 i Kungshall, Nybro

12 maj - 15 augusti. 35 aktiva dagar i sommar 2015 vid Grillplatsen Vattugatan 49 i Kungshall, Nybro 12 maj - 15 augusti 35 aktiva dagar i sommar 2015 vid Grillplatsen Vattugatan 49 i Kungshall, Nybro G U L A L S P O N T A N K U F Ö R A L L A Å L D R A R Ingen föranmälan Alla välkomna Hela programmet

Läs mer

SJUNG MED PETTSON & FINDUS SÅNGTEXTER

SJUNG MED PETTSON & FINDUS SÅNGTEXTER SJUNG MED PETTSON & FINDUS SÅNGTEXTER Snart kommer vi att möta era elever och sjunga sånger om Pettson och Findus. Det ser verkligen ser fram emot med spänning. För att konserten ska bli som möjligt vill

Läs mer

Hitta information (kurs C)

Hitta information (kurs C) Hitta information (kurs C) I dagstidningar finns det ofta annonser för olika typer av nöjen och aktiviteter. Svara på frågorna med hjälp av annonserna på nästa sida. A. Var kan man lyssna på musik gratis?

Läs mer

LÖRDAGSKUL! LAHOLMS BIBLIOTEK VÅR 2015

LÖRDAGSKUL! LAHOLMS BIBLIOTEK VÅR 2015 LÖRDAGSKUL! PÅ LAHOLMS BIBLIOTEK VÅR 2015 LÖRDAGSKUL - FÖR BARN PÅ LAHOLMS BIBLIOTEK! I vår blir det författarbesök, musikprogram, barnboksfest, teaterföreställningar och sagostund med polisen. För platser

Läs mer

Kultur i förskolan, 4-5 år

Kultur i förskolan, 4-5 år Foto:Christer Folkesson Kultur i förskolan, 4-5 år Hösten 2015 Välkommen till höstens kulturprogram! I höst får vi en blandning av musik från olika delar av världen. Vi gör ett besök i Beatrix Potters

Läs mer

Välkomna till oss på Corazon Dance

Välkomna till oss på Corazon Dance Välkomna till oss på Corazon Dance Nu planerar vi inför vårterminen på Corazon Dance och hälsar både gamla och nya elever välkomna till oss. Terminen startar under månadsskiftet januari februari 2014 och

Läs mer

SILENT BOOKS PÅ RYDAHOLMS SKOLA och RYDAHOLMS BIBLIOTEK Rydaholm, Värnamo / KREATIVT KAOS I RYDAHOLM

SILENT BOOKS PÅ RYDAHOLMS SKOLA och RYDAHOLMS BIBLIOTEK Rydaholm, Värnamo / KREATIVT KAOS I RYDAHOLM SILENT BOOKS PÅ RYDAHOLMS SKOLA och RYDAHOLMS BIBLIOTEK Rydaholm, Värnamo 2017-04-27 / 05-04 KREATIVT KAOS I RYDAHOLM I samarbete med Värnamo Internationella vänner, http://internationellavanner.se/, ska

Läs mer

4-5 år Vt 2013. Illustration: Linda Bondestam. Upplevelseförvaltningen presenterar förskolans kulturprogram

4-5 år Vt 2013. Illustration: Linda Bondestam. Upplevelseförvaltningen presenterar förskolans kulturprogram 4-5 år Vt 2013 Illustration: Linda Bondestam Upplevelseförvaltningen presenterar förskolans kulturprogram Hej! Här kommer förskolans kulturprogram för vårterminen 2013! Programmet vänder sig till alla

Läs mer

SJUNG MED PETTSON & FINDUS SÅNGTEXTER

SJUNG MED PETTSON & FINDUS SÅNGTEXTER SJUN MED PETTSON & FINDUS SÅNTEXTER Snart kommer vi att möta era elever och sjunga sånger om Pettson och Findus. Det ser verkligen ser fram emot med spänning. För att konserten ska bli som möjligt vill

Läs mer

STADSBIBLIOTEKET PROGRAM. Våren 2019 BARN & UNGA. ESKILSTUNA STADSBIBLIOTEK bibliotek.eskilstuna.se

STADSBIBLIOTEKET PROGRAM. Våren 2019 BARN & UNGA. ESKILSTUNA STADSBIBLIOTEK bibliotek.eskilstuna.se STADSBIBLIOTEKET PROGRAM Våren 2019 BARN & UNGA ESKILSTUNA STADSBIBLIOTEK bibliotek.eskilstuna.se BARN & UNGA ** Eskilstuna stadsbibliotek i samarbete med Kulturföreningen Loppan JANUARI Söndag 20 januari

Läs mer

Orden flödar på Bunkeflostrands bibliotek i höst! Barn

Orden flödar på Bunkeflostrands bibliotek i höst! Barn Program Hösten 2017 Orden flödar på Bunkeflostrands bibliotek i höst! Barn Sagostunder Att läsa och lyssna tillsammans är toppen! På våra sagostunder läser vi både ur de allra senaste bilderböckerna och

Läs mer

Program våren Vårens barnaktiviteter på Falu stadsbibliotek. Det är fri entré på Falu stadsbiblioteks arrangemang.

Program våren Vårens barnaktiviteter på Falu stadsbibliotek. Det är fri entré på Falu stadsbiblioteks arrangemang. falun.se/bibliotek Program våren 2016 Vårens barnaktiviteter på Falu stadsbibliotek Det är fri entré på Falu stadsbiblioteks arrangemang. Välkommen in till biblioteket i vår! Kontakt och frågor: Falu stadsbibliotek

Läs mer

Program våren 2014. Sjöbo bibliotek

Program våren 2014. Sjöbo bibliotek Program våren 2014 Sjöbo bibliotek 1 Biblioteket - allt från böcker till barnteater Biblioteket erbjuder böcker inom många olika ämnesområden. Här finns ljudböcker, e-böcker, film, tv-spel, tidningar och

Läs mer

Pluggvar familjens bästa vän!

Pluggvar familjens bästa vän! Pluggvar familjens bästa vän! Välkommen till min skog och Pluggvars vänner! Historien om Pluggvar och det perfekta kastet Långt inne i den djupa skogen bor en lustig figur vars namn är Pluggvar. Pluggvar

Läs mer

Program höst Höstens barnaktiviteter på Falu stadsbibliotek. Det är fri entré på Falu stadsbiblioteks arrangemang.

Program höst Höstens barnaktiviteter på Falu stadsbibliotek. Det är fri entré på Falu stadsbiblioteks arrangemang. falun.se/bibliotek Program höst 2016 Höstens barnaktiviteter på Falu stadsbibliotek Det är fri entré på Falu stadsbiblioteks arrangemang. Välkommen in till biblioteken i höst! Kontakt och frågor: Falu

Läs mer

Sagan om de tre Bockarna Bruse Det var en gång, för länge sen när djur kunde prata och troll och tomtar visade sig för människor, en skog där det bodde tre bockar. Det var Lilla Bocken Bruse (sätt lilla

Läs mer

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe.

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe. Måndag den 9 november 2009 Hej kära dagbok. Jag började min resa tidigt den här dagen. Redan klockan 5.30 blev jag hämtad av Birger och damerna. Birger körde oss så lugnt och säkert till Arlanda. På Arlanda

Läs mer

Kulturprogram hösten 2015

Kulturprogram hösten 2015 Kulturprogram hösten 2015 Qulturum Sländan FÖRFATTARE FÖRELÄSARE ÖVRIGT BARN OCH LUNCHMUSIK FAMILJ FILM BARN OCH FAMILJ LÖRDAG 12/9 KL. 12.30 Pygméteatern ger Håll i handen En lekfull föreställning med

Läs mer

BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED

BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED PROGRAM BARN HÖSTEN 2014 SAGOSKOJ PÅ LOMMA BIBLIOTEK BIBLIOTEKEN! Sagostunder från 3 år Ingen föranmälan behövs Följ med Saga och Vilda Hilda in i sagornas förtrollade värld!

Läs mer

Arrangemang. Hösten 2015 Barn & unga. telefon: 0454 936 00 e-post: biblioteket@olofstrom.se hemsida: bibliotek.olofstrom.se

Arrangemang. Hösten 2015 Barn & unga. telefon: 0454 936 00 e-post: biblioteket@olofstrom.se hemsida: bibliotek.olofstrom.se Arrangemang Hösten 2015 Barn & unga telefon: 0454 936 00 e-post: biblioteket@olofstrom.se hemsida: bibliotek.olofstrom.se höstens bokklubbsträffar för dig mellan 10 och 13 år! Bokklubben är ett gäng lässugna

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 flysmåland Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

Barnteaterfestival, Pyssel, författarbesök och annat Spännande på våra bibliotek

Barnteaterfestival, Pyssel, författarbesök och annat Spännande på våra bibliotek Barnteaterfestival, Pyssel, författarbesök och annat Spännande på våra bibliotek hösten 2016 Årjängs och Töcksfors bibliotek Film och sagostund Sagan om Snövit Duo Danzeros Även i Duo Danzeros omarbetade

Läs mer

NALLEABONNEMANG 2015/2016

NALLEABONNEMANG 2015/2016 NALLEABONNEMANG 2015/2016 NALLEKONSERTER Våra älskade Nallekonserter flyttade givetvis med oss från Konserthuset till Malmö Live. Ett enkelt och trevligt sätt för generationer att umgås och en möjlighet

Läs mer

Varmt välkomna till Kulturfesten 2015!

Varmt välkomna till Kulturfesten 2015! 2015 Varmt välkomna till Kulturfesten 2015! Fullt av spännande framträdanden och utställningar. Våra elever har förberett sig väl och ser fram emot att möta er. Så kära publik - mycket nöje önskar vi er!

Läs mer

Program hösten 2013. Sjöbo bibliotek

Program hösten 2013. Sjöbo bibliotek Program hösten 2013 Sjöbo bibliotek Biblioteket - allt från böcker till barnteater Biblioteket erbjuder böcker inom många olika ämnesområden. Här finns ljudböcker, e-böcker, film, tv-spel, tidningar och

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 21-25 september 2015 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad 1 Samlat program för äldrekulturveckan 2015 invigs äldrekulturveckan på Yngaregården klockan 11.00, invigningstalare

Läs mer

Arbetsplan för Peter Lundhs Förskola Avdelning Rödluvan

Arbetsplan för Peter Lundhs Förskola Avdelning Rödluvan Arbetsplan för Peter Lundhs Förskola Avdelning Rödluvan HT 2010 VT 2011 Förutsättningar: Personal: Gunn, Hellevi, Gunilla och Tania (Gunilla är här måndag och fredag, Tania är här tisdag, onsdag och torsdag)

Läs mer

INFÖR TEATERBESÖKET. Av Ann-Christine Magnusson Foto Martin Skoog

INFÖR TEATERBESÖKET. Av Ann-Christine Magnusson Foto Martin Skoog Hej! Vi tänkte ge er lite tips och förhoppningsvis lite inspiration inför ert teaterbesök med MolièreEnsemblen. Barnen kommer att få se en pjäs som heter Äta själv!. Pjäsen handlar om att klara av saker

Läs mer

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Sommaren 2015 Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Främst för dig som omfattas av LSS, till exempel går i särskolan, på Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad. Studieförbundet

Läs mer

Täby Kulturskola MUSIK UNG TEATER KONST

Täby Kulturskola MUSIK UNG TEATER KONST Täby Kulturskola MUSIK UNG TEATER KONST 1 MUSIK UNG TEATER KONST - Är glädje, gemenskap och kreativitet! Alla Täbys barn och ungdomar från år 1 i grundskolan till och med gymnasiet får hos oss möjlighet

Läs mer

Kul för dej å mej Kulturfestival 2010 Tema VÄLKOMMEN

Kul för dej å mej Kulturfestival 2010 Tema VÄLKOMMEN Kul för dej å mej Kulturfestival 2010 Tema VÄLKOMMEN 12 19 mars 2010 Fredag 12 mars INVIGNING Festivalstart! Kom och var med! Välkommenshow - Invigningstal - Särskolekören -Vernissage av utställningen

Läs mer

aktiviteter på MFK 18 22 augusti LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

aktiviteter på MFK 18 22 augusti LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 18 22 augusti aktiviteter på MFK 18 22 augusti LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Sommarfritids Sommarfritids 15.00 Tvspelsturnering (Peter) 14.00 Biljardturnering (Abbe) 14.45 Film

Läs mer

Våren 2018 Fritidsverksamhet LSS

Våren 2018 Fritidsverksamhet LSS Våren 2018 Fritidsverksamhet LSS ABF GÖR EN ANNAN VÄRLD MÖJLIG Äntligen är ABFs studieprogram för våren 2018 här! Programmet vänder sig i första hand till dig som är inom LSS. Ett av ABFs statliga uppdrag

Läs mer

Musiklek med Susanne Lind, texter och ackord

Musiklek med Susanne Lind, texter och ackord Musiklek med Susanne Lind, texter och ackord Välkomna F Gm 7 F Välkomna till Musiklek, idag ska vi ha det bra F Gm 7 F Vi ska sjunga och dansa och fira att alla kan va m Gm 7 F Gm 7 F Här här här, du är

Läs mer

Höstlovsspecial. på MFk!

Höstlovsspecial. på MFk! MFK-NYTT 1-5 oktober Tea Charader Moderna museet Höstlovsspecial FOTBOLLS- GOLF på MFk! Tekniska museet FÅNGARNA P Å FORTET Med mera AKTIVITETER PÅ MFK 1-5 oktober LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

Läs mer

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund 1 program våren 2019 TISDAG 29 JANUARI KL. 18.30 LÅTSKRIVARWORKSHOP MED SABINA CHANTOURIA Fri entré Workshopen ger dig grundläggande kunskaper om låtskrivande, du får prova övningar och tekniker för att

Läs mer

MARIA. 12 16 Januari

MARIA. 12 16 Januari MARIA mininytt 12 16 Januari aktiviteter på MMK 7 9 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Dansklubben 15.00 Film Frukt 16.00 16.00 16.00 16.00 UTE på skolgården SAL 3 Ute-lek Ute-lek

Läs mer

Utdrag från Lpfö 98/10,s9-11.

Utdrag från Lpfö 98/10,s9-11. Vi erbjuder sånger och rörelselekar i vår verksamhet som stimulerar och utmanar barnens lärande och utveckling. Förskolan strävar efter att varje barn: utvecklar sin identitet och känner trygghet i den,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 15 maj Vårens sista kvällscafé blir en riktig fest! Show med The Fantastic Four The Fantastic Four kommer direkt från Hollywood till Café

Läs mer

Kultur i förskolan, 4-5 år

Kultur i förskolan, 4-5 år Fotograf: Martin Skoog Kultur i förskolan, 4-5 år Våren 2015 Välkommen till vårens kulturprogram! Varmt välkommen till en vår med teater, sång och mycket musikglädje! I vår får vi uppleva spännande föreställningar

Läs mer

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna.

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna. Våga Visa kultur- och musikskolor Sida 1 (8) Värmdö Scenskola Vad är bäst? Alla andra elever. Allt. Allt, jag tycker jätte mycket om teater. Allting. Att alla bryr sig om mig. Att alla är med på en stor

Läs mer

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Måndag 4 februari kl. 14.30 Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Filmvisning Unga Astrid Onsdag 6 februari kl.14.00 Parkgårdens mötesplats Tillberga Kaffeservering i pausen Vi firar alla hjärtans

Läs mer

Program våren Vårens barnaktiviteter på Falu stadsbibliotek. Det är fri entré på Falu stadsbiblioteks arrangemang.

Program våren Vårens barnaktiviteter på Falu stadsbibliotek. Det är fri entré på Falu stadsbiblioteks arrangemang. falun.se/bibliotek Program våren 2016 Vårens barnaktiviteter på Falu stadsbibliotek Det är fri entré på Falu stadsbiblioteks arrangemang. Välkommen in till biblioteket i vår! Kontakt och frågor: Falu stadsbibliotek

Läs mer

Vi arbetar också medvetet med de andra målen i förskolans läroplan som t.ex. barns inflytande, genus och hälsa och livsstil.

Vi arbetar också medvetet med de andra målen i förskolans läroplan som t.ex. barns inflytande, genus och hälsa och livsstil. Arbetsplan 2010/2011 Under läsåret arbetar vi med ett tema som i år är sagan Bockarna Bruse. Den följer med som en röd tråd genom de flesta av våra mål. Vår arbetsplan innefattar mål inom våra prioriterade

Läs mer

kunglig sago nytt fabler kon! sagor folksagor

kunglig sago nytt fabler kon! sagor folksagor kunglig sago nytt kon! sagor fabler folksagor Folksagor En folksaga är en saga som man har berättat i århundraden. Den har gått i muntligt tradition fram tills för ca 100 år sedan, då man började skriva

Läs mer

LÖRDAGSKUL OCH ANNAT KUL PÅ LAHOLMS BIBLIOTEK

LÖRDAGSKUL OCH ANNAT KUL PÅ LAHOLMS BIBLIOTEK LÖRDAGSKUL OCH ANNAT KUL PÅ LAHOLMS BIBLIOTEK Hösten 2017 Lördagskul och annat kul för barn hösten 2017 Det blir teater för blandade åldrar, musikföreställning, högläsning m.m. För platser och tider -

Läs mer

BOKRESAN. för barn mellan 0-6 år

BOKRESAN. för barn mellan 0-6 år BOKRESAN för barn mellan 0-6 år Högläsning - ett stöd för barnets språkutveckling Gemenskap Att läsa högt för sitt barn är att dela en stund av gemenskap, värme och närhet. Under högläsningen får barnet

Läs mer

Sportlov! Läsa böcker, spela spel, bowla, frågesport, rida, lata sig, åka skridskor, pyssla, sova, modellflyg, slalom, mysa, simma

Sportlov! Läsa böcker, spela spel, bowla, frågesport, rida, lata sig, åka skridskor, pyssla, sova, modellflyg, slalom, mysa, simma Sportlov! Läsa böcker, spela spel, bowla, frågesport, rida, lata sig, åka skridskor, pyssla, sova, modellflyg, slalom, mysa, simma Fagersta kommun 2015 Innehåll Bowlinghallen...2 Backhoppning...2 Biblioteket...3

Läs mer

SPORTLOV Bad. Sporthall. Skridskoåkning. Ombergsliden. Kom till simhallen för att bada och simma på lovet. Vi har följande badtider:

SPORTLOV Bad. Sporthall. Skridskoåkning. Ombergsliden. Kom till simhallen för att bada och simma på lovet. Vi har följande badtider: SPORTLOV 2019 Bad Kom till simhallen för att bada och simma på lovet. Vi har följande badtider: Måndag 10.00-14.30 Tisdag 10.00-18.30 Onsdag 10.00-18.30 Torsdag 10.00-18.30 Fredag 06.45-10.30, 13.00-18.30

Läs mer

STADSBIBLIOTEKET PROGRAM. Hösten 2018 BARN & UNGA. ESKILSTUNA STADSBIBLIOTEK bibliotek.eskilstuna.se

STADSBIBLIOTEKET PROGRAM. Hösten 2018 BARN & UNGA. ESKILSTUNA STADSBIBLIOTEK bibliotek.eskilstuna.se STADSBIBLIOTEKET PROGRAM Hösten 2018 BARN & UNGA ESKILSTUNA STADSBIBLIOTEK bibliotek.eskilstuna.se Program för Barn & unga ** Eskilstuna stadsbibliotek i samarbete med Kulturföreningen Loppan SEPTEMBER

Läs mer

ALLA KÄNSLOR UNDER ETT TAK

ALLA KÄNSLOR UNDER ETT TAK ALLA KÄNSLOR UNDER ETT TAK Illustration: White Arkitekter AB Musik och konst sedan 1932 Örebro Konserthus har stått på stadig mark sedan 1932 och utvecklas ständigt. Örebro kommun firar nu sitt 750-årsjubileum

Läs mer

SKAPANDE SKOLA LÄSÅRET 2015/16:

SKAPANDE SKOLA LÄSÅRET 2015/16: SKAPANDE SKOLA LÄSÅRET 2015/16: Att Mima Hösten Att Mima Vintern RESPEKT - att se sig själv & andra genom mim Former & Fantasi Kroppens Fantasi Did I Really? Hej! Vi har under de senaste fem åren arbetat

Läs mer

Lövsångarna. Lövsångarna. 30 år Strängnäs 2010. Från vår sopp & sångkväll 27 maj 2010. Fotograf: Jaana Asp. www.lovsangarna.se

Lövsångarna. Lövsångarna. 30 år Strängnäs 2010. Från vår sopp & sångkväll 27 maj 2010. Fotograf: Jaana Asp. www.lovsangarna.se Lövsångarna Lövsångarna 30 år Strängnäs 2010 Från vår sopp & sångkväll 27 maj 2010. Fotograf: Jaana Asp www.lovsangarna.se Lövsångarna bjuder in till en Under ledning av Magnus Ädel & Gustaf Henriksson

Läs mer

LÖRDAGSKUL OCH ANNAT KUL

LÖRDAGSKUL OCH ANNAT KUL LÖRDAGSKUL OCH ANNAT KUL PÅ LAHOLMS BIBLIOTEK HÖST 2016 Lördagskul och annat kul för barn hösten 2016! Det blir musikprogram, teaterföreställningar, författarbesök, babybokprat och sagostunder. För platser

Läs mer

KLÄ PÅ KLÄ AV (2-4 år)

KLÄ PÅ KLÄ AV (2-4 år) KLÄ PÅ KLÄ AV (2-4 år) PEDAGOGMATERIAL Syftet med det här materialet är att på ett enkelt sätt inspirera dig som pedagog att arbeta mer med barnens och dina teaterupplevelser. Du delar barnens upplevelse

Läs mer

VÅRGÅRDA BIBLIOTEKS HÖSTEN 2015. Omslagsfoto: (CC0 1.0)

VÅRGÅRDA BIBLIOTEKS HÖSTEN 2015. Omslagsfoto: (CC0 1.0) VÅRGÅRDA BIBLIOTEKS HÖSTEN 2015 Omslagsfoto: (CC0 1.0) Sista tisdagen i varje månad, kl.16.00-17.00, med start 25/8: Bokklubb Bokklubb för dig som är 9-12 år. Vi pratar om böcker vi läst/lyssnat på och

Läs mer

Musik Grundkurs. Hej!

Musik Grundkurs. Hej! 1 Musik Grundkurs Tänk att få glänta på dörren till musikens underbara värld. Här får du prova på att spela olika instrument. Undervisningen sker i grupp på olika skolor i kommunen. Se vår hemsida. I förskoleklass

Läs mer

GROVPLANERING HUNDKEXET

GROVPLANERING HUNDKEXET 2014-02-11 GROVPLANERING HUNDKEXET Vt 2014 Hundkexets grundverksamhet och grovplanering utifrån LPFÖ98/10 samt Helianthus verksamhetmål. 8 Januari Vi jobbar ihop gruppen och lär känna varandra. Vi tränar

Läs mer

ESTETISKA LÄROPROCESSER & SKAPANDE SKOLA 2015 KULTURSKOLAN

ESTETISKA LÄROPROCESSER & SKAPANDE SKOLA 2015 KULTURSKOLAN ESTETISKA LÄROPROCESSER & SKAPANDE SKOLA 2015 KULTURSKOLAN DANDERYDS KULTURSKOLA Noragårdsvägen 27, 182 34 DANDERYD 08-568 910 96 kulturskolan@danderyd.se www.danderyd.se/kulturskolan 1 Äntligen! Musik

Läs mer

Kulturprogram. Sommar 2008

Kulturprogram. Sommar 2008 Kulturprogram Sommar 2008 Musik på bruket Söndagen den 1 juni står Hällekis Musikkår åter som värd för den traditionella musikfestivalen Musik på bruket. I år är det 20:e gången som publiken bjuds på musik

Läs mer

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014 Tidtabell 31 mars - 31 augusti 2014 flysmåland Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

Program för barn & unga Hösten 2014 Helsingborgs stadsbibliotek!

Program för barn & unga Hösten 2014 Helsingborgs stadsbibliotek! Program för barn & unga Hösten 2014 Helsingborgs stadsbibliotek! Vi har något för både liten och stor! EN HÄLSNING TILL FAMILJEN Alla barnarrangemang är, där inget annat nämns, gjorda i samarbete med ABF.

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Kära Unionen-Senior! Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna höstens program attraktivt! Fredriksdals köksträdgård Utfärd till Wanås

Läs mer

STADSBIBLIOTEKET PROGRAM. Hösten 2019 BARN & UNGA. ESKILSTUNA STADSBIBLIOTEK bibliotek.eskilstuna.se

STADSBIBLIOTEKET PROGRAM. Hösten 2019 BARN & UNGA. ESKILSTUNA STADSBIBLIOTEK bibliotek.eskilstuna.se STADSBIBLIOTEKET PROGRAM Hösten 2019 BARN & UNGA ESKILSTUNA STADSBIBLIOTEK bibliotek.eskilstuna.se BARN & UNGA SEPTEMBER Tisdag 10 september Sagostund med TAKK Vi läser och berättar spännande sagor med

Läs mer

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20 Veckobrev för Opalen 1 v 18-20!!! Hej alla barn och föräldrar! 7 maj 2015 Tänk vad fort tiden går! Det gäller att stanna upp nu och njuta av det långa, ljusa och härliga dagarna. Vi startar inte upp så

Läs mer

AUGUSTI - SEPTEMBER 2016 Lunchbio 21 september - Bland män och får

AUGUSTI - SEPTEMBER 2016 Lunchbio 21 september - Bland män och får KULTUR I ALE AUGUSTI - SEPTEMBER 2016 Lunchbio 21 september - Bland män och får Bild från ifocus Sweden AB UTOMHUSBIO Tisdag 16 aug kl 21.30 Star Wars The force awakens Ta med dig snacks, filt, picknickstol,

Läs mer

Läs mer om kurserna på www.altakulturknut.se. Akustisk gitarr Onsdagar 5/ 0 8.00 9.30 0 ggr 760 kr

Läs mer om kurserna på www.altakulturknut.se. Akustisk gitarr Onsdagar 5/ 0 8.00 9.30 0 ggr 760 kr medborgarskolan Läs mer om kurserna på www.altakulturknut.se Akustisk gitarr Onsdagar 5/ 0 8.00 9.30 0 ggr 760 kr Västafrikansk dans Onsdagar 5/ 0 8.00 9.30 0 ggr 800 kr Fredagskväll med dans Fredag 7/

Läs mer

Årsberättelse 2014/2015

Årsberättelse 2014/2015 Bilaga 5 Årsberättelse 2014/2015 Nordöstra förskoleområde Lindbacka förskola Lena Horney - biträdande förskolechef Lindbacka förskola vt14-ht15 övergripande bild Alla förskollärare har gått fortbildning

Läs mer

SAGOTIDNING. Felicia s

SAGOTIDNING. Felicia s S O M M A R N U M M E R 2 0 1 1 Felicia s SAGOTIDNING SENASTE NYTT I SAGOVÄRLDEN Sammanfattning om folksagor En typisk folksaga börjar med ''Det var en gång.'' Dom flesta sagorna vet ingen vem som har

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN Gnistan

VERKSAMHETSPLAN Gnistan VERKSAMHETSPLAN Gnistan Hösten -09 Våren -10 Sanna Alvén Anna Stengard Ann-Kristin Lilja Marianne Fredriksson En dag på Gnistan 6:30 Förskolan öppnar, öppningsavdelning Gnistan 8:00 Frukost 8:30 lek ute/inne

Läs mer

Studiecirklar på din fritid våren 2009

Studiecirklar på din fritid våren 2009 Studiecirklar på din fritid våren 2009 Studiecirklar och kultur för personer med intellektuell funktionsnedsättning SV Stockholm Sektionen för personer med funktionsnedsättningar SV Stockholm har studiecirklar

Läs mer

Mitt i livet, öppen mot. framtiden

Mitt i livet, öppen mot. framtiden Välkommen till Kyrkveckan och mötesplatserna Folkets Hus Galaxen och Stora Tuna kyrka. Kyrkveckan är en del av Svenska kyrkan i Borlänges arbete med att vara en kyrka mitt i livet, öppen mot framtiden.

Läs mer

Förskoleklass - årskurs 6 Kulturgaranti våren 2016

Förskoleklass - årskurs 6 Kulturgaranti våren 2016 Förskoleklass - årskurs 6 Kulturgaranti våren 2016 Enköpings kommun Välkommen till en ny spännande vår med kulturupplevelser! Upplevelsenämnden i Enköpings kommun prioriterar barn och unga. Vårens Kulturgaranti

Läs mer

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Stängt

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Stängt Aktiviteter på MFK Hemvist Sal 3 Sal 2 MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG TEATER: ARISTOCATS 16.15 i aulan Glasskamp 15.25 Satsbräda Sofia 16.30 Spökboll 15.25 Fotboll 4-6 Babis 16.30 Pricken Peter Prisutdelning

Läs mer

Opalens Förskoleklass

Opalens Förskoleklass Opalens Förskoleklass Veckobrev för vecka 48 Detta har varit en riktigt intensiv och härlig vecka! Vi har gjort så mycket kul tillsammans: Fadderträff, adventspyssel, Lilla melodifestivalen, besök av Golbang,

Läs mer

SJUNG MED PETTSON SÅNGTEXTER

SJUNG MED PETTSON SÅNGTEXTER 1 SJUNG MED PETTSON SÅNGTEXTER Snart kommer jag att möta era elever och sjunga sånger om Pettson och Findus. Det är något jag verkligen ser fram emot. För att konserten ska bli som möjligt vill jag att

Läs mer

Aktiviteter på mmk 16 20 Mars LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

Aktiviteter på mmk 16 20 Mars LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter på mmk 16 20 Mars LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Hemvist Äventyrsklubben Frågesport Film Sal 3 Sal 2 14.40 Fotboll 15.30 Parkour 3-5 16.20 Kräftfotboll 3:or 15.35 Dodgeball 16.30

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stöd telefon 020-200 330 Vill du ringa någon på

Läs mer

Foto: Anja Callius. Kulturgaranti våren Enköpings kommun

Foto: Anja Callius. Kulturgaranti våren Enköpings kommun Foto: Anja Callius Kulturgaranti våren 2017 Enköpings kommun Välkommen till en vår fylld av minnesvärda kulturupplevelser! Vårens kulturutbud bjuder på svängiga och förtrollande sånger och sagor. Gå på

Läs mer

DANS, MUSIK, TEATER, Cirkus

DANS, MUSIK, TEATER, Cirkus DANS, MUSIK, TEATER, Cirkus OM PARKTEATERN Hela Stockholm Hela sommaren Alltid fri entré Musikal Elvira Madigan Foto: Markus Gårder En musikal om cirkusartisten Elvira Madigan och adelsmannen Sixten Sparre.

Läs mer

Frågor och svar Läraren

Frågor och svar Läraren Frågor och svar Läraren side 1 TIPS! Låt eleverna skriva sina svar och göra uppgifterna på lösblad. Dessa samlar de sedan i en plastmapp. När boken är färdigläst och alla frågorna och uppgifterna är lösta

Läs mer

Sjösa förskola. Min tid i Sjösa är 30 % (efter förändring i ledar-resursen)och den tiden är fördelad på tisdagar och del av fredag.

Sjösa förskola. Min tid i Sjösa är 30 % (efter förändring i ledar-resursen)och den tiden är fördelad på tisdagar och del av fredag. Sjösa förskola Informationsbrev september 2016 Välkomna till en ny höst på Sjösa förskola, Vi njuter av ett härligt höstväder tillsammans med era barn och planerar för en höst med nya spännande utmaningar.

Läs mer

GROV-PLANERING VÅRTERMINEN 2013 LILL-MYRAN APRIKOS

GROV-PLANERING VÅRTERMINEN 2013 LILL-MYRAN APRIKOS GROV-PLANERING VÅRTERMINEN 2013 LILL-MYRAN APRIKOS GROVPLANERING - APRIKOS AVDELNING VT 2013 Vi är fyra pedagoger som arbetar på avdelning Aprikos på Lill-Myran. Vår barngrupp består av ca: 23 barn. Majoriteten

Läs mer

MMK-NYTT 30 augusti 3 september

MMK-NYTT 30 augusti 3 september MMK-NYTT 30 augusti 3 september Den här veckan startar en massa olika turneringar i Guldgruvan! Kom ner och ha kul! MARIA FRITIDSKLUBB RINGVÄGEN 23 118 53 STOCKHOLM ÖPPETTIDER MÅNDAG FREDAG: 18.00 TELEFON

Läs mer

BARNHEMMET. En liten berättelse om en tid då man sålde barn som arbetskraft ROLLER FÖRESTÅNDARINNAN SYSTER SARA. Barnen STINA GRETA IDA LOTTA

BARNHEMMET. En liten berättelse om en tid då man sålde barn som arbetskraft ROLLER FÖRESTÅNDARINNAN SYSTER SARA. Barnen STINA GRETA IDA LOTTA BARNHEMMET En liten berättelse om en tid då man sålde barn som arbetskraft ROLLER FÖRESTÅNDARINNAN SYSTER SARA Barnen IDA Folket Spöken 9 roller. Om gruppen bara är 8 så kommer Idas namn ibland att skrivas

Läs mer

BIBLIOTEKEN I Lomma & Bjärred

BIBLIOTEKEN I Lomma & Bjärred Live på bio: Semiramis BIBLIOTEKEN I Lomma & Bjärred Program Barn & Unga HÖSTEN 2018 Bio på bibblan LOMMA BIBLIOTEK Lördag 15/9 kl. 13.00 Lördag 29/9 kl. 13.00 Lördag 13/10 kl. 13.00 Måndag 29/10 kl. 13.00

Läs mer

Hej och välkommen till årets kulturlov!

Hej och välkommen till årets kulturlov! 23/10-1/11 2015 Hej och välkommen till årets kulturlov! Här har vi sammanställt lite av vad som erbjuds under vecka 44 Ha ett härligt och aktivt lov! /kultur-och fritidsförvaltningen Bokfika Torsdag 29/10

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor- och lägerprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2019 Vandring med FUB Lärvux -Är du sugen på att läsa?-

Läs mer

Sommarlovsprogram Tingsryd 2018

Sommarlovsprogram Tingsryd 2018 Sommarlovsprogram Tingsryd 2018 Gratis aktiviteter och arrangemang för alla barn och ungdomar 6-15 år under sommarlovet i Tingsryds kommun. Sommarlovsprogram 2018 Kultur- och fritidsutskottet och arrangerade

Läs mer

Burlövs kommun. Bild: Jimmy Wallin. Februarilovet. Burlövs kommun

Burlövs kommun. Bild: Jimmy Wallin. Februarilovet. Burlövs kommun Burlövs kommun Bild: Jimmy Wallin Februarilovet Burlövs kommun 2014 MÅNDAG 17 FEBRUARI Snusk och annat förbjudet med Dan Höjer Det är nog svårt att tänka sig en mer passande än författaren Dan Höjer när

Läs mer