EN MODERN KLASSIKER LUND

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "EN MODERN KLASSIKER LUND"

Transkript

1 EN MODERN KLASSIKER LUND

2 Historia och framtid. Tradition och innovation. Forskning och entreprenörsskap. Anno 1953 i kvarteret invid Stadsparken. Åkerlund & Rausing grundades Verksamheten bedrevs först i Malmö men flyttade till Lund Med explosionsartad utveckling under krigs- och efterkrigsåren fordrades ståndsmässiga bostäder till företagets direktion. I kvarteret invid Stadsparken där gatorna bär namn efter svenska landskap uppfördes två påkostade villor på Östgötavägen. I ett av dem - nr 5 - flyttade företagets verkställande direktör in.

3 Ett hus för konst, böcker, musik och umgänge.

4 Vidlyftiga rum i fil. Mäktiga platsbyggda bokhyllor. Solkatter leker på sidenmatta parkettgolv, lagda i klassiskt fiskbensmönster. Skinnklätt trappräcke. Eldstäder. Tapet från Josef Frank och klassiska sjögräsdito. Fönstren ochburspråken är dekorativa blickfång. Ljus och luft och rymd är måhända husets honnörsord? Eller hantverksstolthet och kvalitet? Jag leker med tanken på vad det skulle kosta att låta uppföra ett liknande hus i dessa tider av fabriksfärdiga modulbyggen Eller om det ens var möjligt!

5 Förekomsten av strategiskt placerade eldstäder och sittgrupper visar att sällskapsytor har prioriterats! På väg till vårt möte kör jag kör sakta genom stadens folkmyller, förbi Mårtenstorgets färgsprakande kommers. Svänger vänster, svänger höger och konstaterar att det medeltida gatunätet är slingrande och trångt och lämpar sig egentligen bäst för promenader och tvåhjuliga fordon!) Lund är en utpräglad cykelstad i likhet med Köpenhamn. Korta avstånd. Känslan av småstadsidyll är högst påtaglig, liksom stämningen av flydda tider! Men snart finner jag vägen till huset på Östgötagatan. Så gläntar jag på den smidda grinden, tung och gedigen i min hand. Innanför sluter sig gröna ridåer runt hus och trädgårdsrum. Blåregnet täcker en hel vägg. Det finns gråskimrande salvia och doftande rosor och kaprifol. I en solig vrå sitter ägarparet och dricker eftermiddagskaffe, om än månaden stavas november. Hunden Elliott svansar vänligt kring mina ben. Och trots illusionen av en grönskande park, där lugnet råder och fåglar finner ro, befinner vi oss mitt i en pulserande stad, där utbudet av allt som berikar är överväldigande!

6

7 Det är smått obegripligt hur modernt huset ter sig, ännu efter mer än ett halvsekel! Matsalens sjögrästapet tyckte jag mig se i ett fashionabelt inredningsmagasin bara härom veckan! Klassiker med kvalitet. Solgass i söder. Ett hus att bo, leva och verka i.

8 Flödet mellan rummen är väl genomtänkt. Praktiskt kök i anslutning till matsalen. På ömse sidor, två väl tilltagna sällskapsrum, båda med eldstad. Och några steg från köket finns ett rymligt matrum och vardagsrum, fast utomhus! Praktisk köksö som kan användas till olika tillfällen. Inta snabbfrukost. Umgås med kocken. Servera buffé. Hänga i baren. Arbeta kanske?

9 Botaniska trädgården befinner sig i centrala stadens nordöstra hörn. Stadsparken, en annan av Lunds gröna oaser, som firade sitt hundrade år 2011, ligger strax sydväst om stadskärnan. Parken har under 2014 moderniserats och kan nu erbjuda utegym och klättervägg för den som vågar. Stadsparkscafeet serverar både fika, lunch och middag. Det finns bra service med flera matbutiker på gångavstånd, bageri och fler restauranger. På 12 minuter tar du dig gåendes till centralen och 5 på cykel. Fågeldamm och lummig grönska. Högevallsbadet. Lunds gamla observatorium. Kulturhuset Mejeriet. Strax intill ligger huset i ett lugnt och fridfullt kvarter.

10

11 En trappa upp finns fyra sovrum, två badrum och ett soligt rum som i stunden nyttjas för möten och konferenser.

12 Huset är en stor personlighet. Det är en plats för livsnjutare med smak för extravaganser. Badrummet lär vara det första i Lund som fick golvvärme installerat... Fashion fades, style is eternal Yves Saint Laurent. Utan tvivel var det både originellt, lyxigt och påkostat när det byggdes och är så än idag!

13 Ett master bedroom värt namnet med dressing room, walkin-closet för två och badrum en-suite.

14 Tusenårig, ålderdomlig är lärdomsstaden Lund. Esaias Tegnér kallade redan på sin tid staden en akademisk bondby. Utsagan har visserligen mer än tvåhundra år på nacken. Men ännu idag, när vi skriver 2014, är Lund en tilltalande blandning av småstadscharm med ett myller av butiker och krogar, torghandel och grönskande parker - och samtidigt en spjutspets för gedigen bildning, för modern vetenskap och vidsynta visioner! Efter en kanske hektisk dag kan Du så några rader sallad, kanske tända en brasa i öppna spisen om kvällen tycks kylig. Annars är klimatet i trädgårdens slutna rum gynnsamt för allt levande. Och på den stensatta uteplatsen flödar solen. Det är, utan överdrift, en oas mitt i stan, bara några steg från centrum.

15 Längst in i trädgården sträcker sig akacian mot himlen. Barken är skrovlig och skvallrar om ansenlig ålder. De vackra löven har fallit för denna gång. Intill finns växthuset där oliv och citron kan övervintra så snart de sista tomaterna plockats. En smula avskilt från resten av husets många och rymliga rum, finns ett rum med egen ingång, dusch & toa. Med enkla medel kan ett pentry inredas. En gästbostad? Eller möjligen en studentlya att hyra ut?

16 BASTU EXECUTIVE En trappa ned finns, förutom nämnda, en mat- och vinkällare, en tvättstuga och goda förvaringsytor. GYM RELAX

17

18 Siffror & kalla fakta: Byggnadstyp: 1 ½ plans villa med källare, garage och växthus. Byggnadsår/renoveringsår: Uppförd år Om- & tillbyggt Varsamt renoverad med väl bevarad karaktär från år 1999 och framåt. Löpande underhåll. Inredning & utrustning: Kök med spishäll, spisfläkt, varmluftsugn, kyl, diskmaskin och mikrovågsugn. Frys i källaren. Två helkaklade badrum med toa, dubbelhandfat, handdukstork och badkar på övre plan. Gästtoalett med handfat vid huvudentrén. Dusch, toa och handfat i separat lägenhet. Toa och handfat, dusch och bastu i källarvåningen. Storlek: Drygt 400 kvm, varav bv ca 150 kvm och ov ca 130 kvm samt källarvåning ca 150 kvm. Garage ca 30 kvm. Växthus ca 7 kvm. V.v. se ritning - angivna ytor ovan avser användbar golvyta. Konstruktion: Källargrund med grundmur av betonghålsten. Stomme av betong med tegelfasad av röd hålkälstegel och bjälklag av betong. Tvåglasfönster och delvis nya isolerglas. Yttertak av grå betongpannor. Utvändigt plåtarbete i koppar (skorstenar, rör, hängrännor). All el genomgången Golv: Fiskbensmönstrad ekparkett, klinker, sten, marmor. Sisalmattor, plastmatta. Uppvärmning: Vattenburenvärme via radiatorer. Gaseldad panna. Öppen spis i vardagsrum samt öppen spis med insats i bibliotek Vatten & avlopp: Kommunalt. Övrigt: Arkitektritad, fint anlagd och uppvuxen trädgård med flera sittplatser, stenläggning och växthus. Bredband via fiber. Pris: :- eller bästa bud Fastighetsbeteckning & adress: Lund Åkerbo 2, Östgötavägen 5, Lund Areal: kvm Taxeringsvärde: :- varav byggnad :- (år 2013) Taxeringskod: helårsbostad Pantbrev: 13 st om totalt :- Försäkring: Fullvärde Servitut: Inga kända Objektsbeskrivningen grundar sig på av säljaren lämnade uppgifter och iakttagelser gjorda på fastigheten. Uppvik & döttrar uppmanar dig som spekulant/köpare att noggrant undersöka fastigheten i enlighet med JB 4:19 Uppvik & döttrar Besök: Östra Vemmerlöv Eljaröd 155, Sankt Olof

19 Text, foto & layout: Gabrielle Malmberg Lund Åkerbo 2 Östgötavägen Lund

20 Faktablad för fastighetsmäklare - Budgivning Till innehållet Faktablad för fastighetsmäklare - Budgivning Bra för fastighetsmäklare att veta om Budgivning Mäklarens skyldigheter enligt fastighetsmäklarlagen En fastighetsmäklare är skyldig att upprätta en förteckning över budgivningen med uppgifter om spekulanters namn, kontaktuppgift (adress, e-postadress eller telefonnummer) samt bud med tidpunkt för när budet lämnades och uppgift om eventuella villkor om t.ex. lån eller besiktning. Om bud lämnas genom ombud är det tillräckligt att anteckna ombudets namn. Mäklaren ska överlämna förteckningen till säljaren och köparen när uppdraget slutförts. Om uppdraget slutförts utan att någon försäljning skett (t.ex. vid uppsägning av uppdragsavtalet) ska mäklaren överlämna förteckningen till uppdragsgivaren. Mäklarens information om budgivningen Mäklaren ska ge alla spekulanter tydlig information om hur en eventuell budgivning kommer att gå till och hur bud bör lämnas. Mäklaren ska också informera om eventuella krav eller önskemål från säljaren för försäljningen. Mäklarens skyldighet att vidarebefordra bud och meddelanden En mäklare ska redovisa alla spekulanter som visat intresse för att köpa objektet till uppdragsgivaren. Informationen ska omfatta alla bud och andra meddelanden från spekulanterna. Detta gäller även om buden inte lämnats på det sätt som bestämts. Mäklarens skyldighet att vidarebefordra bud och meddelanden gäller till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av både säljaren och köparen. Det är enbart säljaren som kan bedöma om ett bud är intressant eller inte. Mäklaren får dock ge säljaren sakliga råd i valet mellan olika spekulanter. Krav på tydlighet vid budgivningen Det är säljaren som bestämmer till vem objektet ska säljas en mäklare kan därför inte lova en spekulant att denne ska få köpa. Det är säljaren som bestämmer när objektet ska säljas en mäklare kan därför inte lova en spekulant ytterligare tid för att lägga nya bud. Det är säljaren som bestämmer till vilket pris objektet ska säljas en mäklare får därför inte avbryta pågående marknadsföring utan säljarens samtycke. Fejkade bud och vilseledande marknadsföring Mäklaren ska ta tydligt avstånd från att medverka till s.k. fejkade bud. Det förekommer att mäklare får frågor om förfaranden som riskerar att vilseleda spekulanter om budgivningen eller annat som gäller förmedlingen. Mäklaren bör då upplysa om vad som följer av kravet på god fastighetsmäklarsed. Fastighetsmäklarinspektionens rekommendation Inför kontraktskrivningen bör mäklaren vara tydlig i sin information om skriftlighetskravet vid köp av fastighet och bostadsrätt. Mäklaren bör framhålla att köpet är bindande först då både köpare och säljare undertecknat köpekontraktet. I samband med att överenskommelse om tid för kontraktskrivning träffas kan det finnas anledning att påminna om mäklarens skyldighet att vidarebefordra alla bud till säljaren. Fastighetsmäklarinspektionen är den statliga myndighet som registrerar fastighetsmäklare och har tillsyn över dessa samt informerar om god fastighetsmäklarsed. Myndigheten ger ut faktablad som du hittar under rubrikerna Fastighetsmäklare, Student, Konsument och Press. Faktabladen kan beställas hos Fastighetsmäklarinspektionen eller hämtas på myndighetens webbplats. POSTADRESS Box 17174, Stockholm BESÖKSADRESS Sankt Paulsgatan 6 TELEFON VX TELEFAX E-POST WEBBPLATS Sida 1 av 1

21 Vår filosofi är ganska enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Det är ett privilegium. Vi älskar hus. Vi älskar människor. Vi älskar Skåne i både öst och väst. Varje dag strävar vi efter att utvecklas. Varje dag blandar vi passion för hus och människor med kunskap och erfarenhet av husaffärer. Vi tror på sambanden mellan lust och lönsamhet. Känsla och kunskap. Arbetsglädje och avkastning. Det man tycker är roligt och stimulerande gör man bra. Därför vill vi inte ha fler hus än att vi orkar arbeta engagerat och passionerat med dem alla. Det innebär inte att vi kategoriskt ratar en viss sorts hus. Hus av sten. Hus av korsvirke. Hus av tegel. Hus för liten peng och större. Det lilla renoveringsobjektet i skogsbrynet kan vara lika spännande som den kringbyggda gården på slätten eller längan i fiskeläget. Men, det ska erkännas - udda hus finner lättast vägen till våra hjärtan! Det handlar kanske ytterst om livskvalitet. Att uppleva livskvalitet är när vi lyckas vara närvarande i stunden. Att uppfyllas av ögonblicket. En försiktig förhoppning är att vi på något sätt ska kunna hjälpa Dig att förhöja Din livskvalitet Och vill gärna se och höra hur din husdröm ser ut... Åtminstone vill vi gärna vara Dina rådgivare och stigfinnare. Dina vägvisare och budbärare. Oavsett om Du vill köpa. Eller sälja! VI SÄLJER HUS VI SJÄLVA SKULLE VILJA BO I. VID HAVET. PÅ LANDET. PÅ ÖSTERLEN & VÄSTERLEN. Lasse Mangs Text, foto & layout VÄSTERLEN & ÖSTERLEN Ingrid Fredriksson Mäklarassistent & handgjorda ritningar VÄSTERLEN & ÖSTERLEN Elisabeth Wretsell VD/fastighetsmäklare Uppvik VÄSTERLEN Foto & layout Lotta Nordstedt VD/fastighetsmäklare Uppvik ÖSTERLEN Formgivare, foto & layout Andreas Johansson Kontorschef Uppvik ÖSTERLEN Foto & layout Gabrielle Malmberg Senior partner/ fastighetsmäklare Text, foto & layout

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus NYEHUSEN Sandskog. Solgass. Havsbrus Inga måsten. De tar obönhörligen slut i höjd med landsvägen som svänger ner mot Yngsjös milslånga stränder. På sanddynerna, bland sandskogens mjuka tallar och på kullarna

Läs mer

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen NÄRA GYLLEBOSJÖN Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen var på lite bushumör dagen då detta område kom till. Vill man på österlen ha

Läs mer

KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt

KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt KVERRESTAD Lantligt & romantiskt f r i t t. Slingrande vägar genom öppet landskap. Rapsgula fält och gröna åkrar. Långt borta en skimrande horisontlinje. Gårdar och hus utspridda som slumpvis strödda över

Läs mer

VITABY P ILOSVÄG - 1 -

VITABY P ILOSVÄG - 1 - VITABY P ILOSVÄG - 1 - FJÄRILARNAS HUS Trädgården full av fjärilar! Vitaby en levande och trivsam liten by på höjderna ovanför Kiviks fiskeläge. Lugna smågator längs prunkande trädgårdar av den nätta sorten.

Läs mer

Emmas & Elliotts hus mitt i naturen vid Brösarps station

Emmas & Elliotts hus mitt i naturen vid Brösarps station Emmas & Elliotts hus mitt i naturen vid Brösarps station Emmas hus. Elliotts hus. Emma efter kvinnan som levde här under större delen av förra seklet. Elliott efter ägarparets Lagottohund som fått leka

Läs mer

MATROSSTRÄDDET SKILLINGE

MATROSSTRÄDDET SKILLINGE MATROSSTRÄDDET SKILLINGE Himmel och jord. Hav och land. Öppna fält. Solglitter över silvrigt hav. Vita segel. Hallasten och släta, badvänliga klippor. Grönskande strandängar där betesdjur håller markerna

Läs mer

OXELGÅRDEN PÅ ÖRNAHUSEN

OXELGÅRDEN PÅ ÖRNAHUSEN OXELGÅRDEN PÅ ÖRNAHUSEN Längorna skimrar kritvita i morgonljuset. Den soldränkta gården är ettt vardagsrum vars hela golv är stensatt, suddar gränsen mellan inne och ute. Trädgårdsmöbeln under parasollen

Läs mer

Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen...

Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen... A ttusa Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen... Allévägen mellan Fågeltofta och St Olof löper förbi Kronovalls slott, vindlar och svänger, upp och ned, förbi gårdar och längor, stengärdsgårdar

Läs mer

Karl Johansgården. Trelängad skånegård i HÖRRÖD

Karl Johansgården. Trelängad skånegård i HÖRRÖD Karl Johansgården Trelängad skånegård i HÖRRÖD En kultiverad oas! Mängder av rosor som doftar, klättrar och klänger. Å ena sidan mjuka, gröna gräsmattor för bara fötter i daggvåt gryningstimme. Å andra,

Läs mer

GAMLA SKOLAN I SILLARÖD

GAMLA SKOLAN I SILLARÖD GAMLA SKOLAN I SILLARÖD Lite hemligt, men bara ett stycke från lilla Sillaröds by, ligger den gamla skolbyggnaden. Fridfullt, men utan att kännas ensamt hus och torp kantar vägen med jämna mellanrum. Fram

Läs mer

RÖRUMS KYRKBY Ett handgjort hus.

RÖRUMS KYRKBY Ett handgjort hus. RÖRUMS KYRKBY Ett handgjort hus. Landskapet veckar sig i kullar och dalar kring Rörums kyrkby. Kulturbygden bär spår av fjärran stenålder och i skrifter från 1100-talet nämns byn för första gången. Prägeln

Läs mer

Skepparp nära Haväng & Ravlundafältet. Med storslagna vyer över vidsträckt hed

Skepparp nära Haväng & Ravlundafältet. Med storslagna vyer över vidsträckt hed Skepparp nära Haväng & Ravlundafältet Med storslagna vyer över vidsträckt hed Färden går på slingrande grusväg över bron vid Verkeån och genom vinodlingar innan jag lämnar bebyggelse och civilisation och

Läs mer

Sandby no. 2. nära Sandhammaren

Sandby no. 2. nära Sandhammaren Sandby no. 2 nära Sandhammaren Vidsträckta vyer, där årstidernas skiftningar ger livet rytm. I skrivande stund spirar redan höstsåddens gröna, och lovar en framtid av frodiga fält av raps och säd och betor.

Läs mer

Margaretetorp. Södra Lökaröd

Margaretetorp. Södra Lökaröd Margaretetorp Södra Lökaröd Brösarps norra backar. Den sandiga marken är mörklila av blommande ljung. Vyerna över vidsträckt hed är storslagna. Landskapet bär en ålderdomlig prägel. Det är vandrarnas och

Läs mer

T r i l l a b a k k a g å r d. nära Övedskloster

T r i l l a b a k k a g å r d. nära Övedskloster T r i l l a b a k k a g å r d nära Övedskloster Smältande sol, ljusblå himmel. Vida åkrar utsträckta över kuperat landskap. Axen fullmogen, nickar och vajar i knappt märkbar bris. Under de höga trädens

Läs mer

Bögerups Gård Stockamöllan

Bögerups Gård Stockamöllan Bögerups Gård Stockamöllan Bögerups gård i försommarskrud. Här gick Magnus Stenbocks svenska armé över ån på väg till det avgörande slaget mot danskarna i Helsingborg i februari 1710. Vid Stockamölla har

Läs mer

Barnmorskehuset i ELJARÖD

Barnmorskehuset i ELJARÖD Barnmorskehuset i ELJARÖD - 1 - Ett rött hus med vita knutar. Sikten över åker och äng sträcker sig långt ut i alla väderstreck. Runtom ligger gårdar, utströdda i landskapet. Härliga promenadvägar bland

Läs mer

handmade houses RÖRUMS KYRKBY - 1 -

handmade houses RÖRUMS KYRKBY - 1 - handmade houses RÖRUMS KYRKBY - 1 - Att leva nära naturen, mitt i det mjukt böljande landskap som är Österlens själ. Att kunna bo i ett hus vars estetik är allt det vi förväntar oss av en genuin skånelänga.

Läs mer

Tomtmark i Borås. Tomtmark om 10 900 kvm belägen 15 km norr om Borås. Prisidé:180 000 kr. Pris: 180 000 kr

Tomtmark i Borås. Tomtmark om 10 900 kvm belägen 15 km norr om Borås. Prisidé:180 000 kr. Pris: 180 000 kr Tomtmark i Borås BORÅS VRALEN 1:22 Tomtmark om 10 900 kvm belägen 15 km norr om Borås. Prisidé:180 000 kr Pris: 180 000 kr Ansvarig mäklare Henrik Pålsson, LRF Konsult Industrivägen 3 D, 457 31 Tanumshede

Läs mer

VILLA - CENTRALT Elovsgatan 14

VILLA - CENTRALT Elovsgatan 14 VILLA - CENTRALT Elovsgatan 14 KORTFAKTA Objektstyp: Friliggande villa Boarea: 109 m2 Antal rum: 4 rum och kök. Tomtarea: 792 m2 Byggår: 1975 Utgångspris: 1 500 000kr MÄKLARENS BESKRIVNING Välskött tegelvilla

Läs mer

Suttene gård vid Södra Bullaresjön

Suttene gård vid Södra Bullaresjön Suttene gård vid Södra Bullaresjön MUNKEDAL SUTTENE 1:3 Exklusivt boende med förstklassig utsikt över Södra Bullaresjön. Manngårdsbyggnad med anor från 1500-talet samt två villor varav den ena rymmer två

Läs mer

BOAREA: UTHUS: BYGGÅR: TOMTAREAL:

BOAREA: UTHUS: BYGGÅR: TOMTAREAL: Spännarhyttans herrgård med sjöläge, Norberg Detta är ett unikt tillfälle att förvärva en välskött herrgård i Norberg. Har tidigare tillhört Surahammars Bruks AB. Idag privatägd. Stor trädgårdstomt med

Läs mer

HALLAMÖLLA GÅRD. Bostad & verksamhet. Ett levande liv...

HALLAMÖLLA GÅRD. Bostad & verksamhet. Ett levande liv... HALLAMÖLLA GÅRD Bostad & verksamhet. Ett levande liv... Vårt mål är att våra gäster ska känna sig som hemma. Ledig klädsel och avspänd miljö Idag finns: 24 bäddar fördelade på 9 dubbelrum rum och 2 små

Läs mer

TUNNELSTIGEN 4 STORLEK: 5 rok, boarea 144 kvm. TOMT: 1127 kvm, Äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 4 795 000 kr

TUNNELSTIGEN 4 STORLEK: 5 rok, boarea 144 kvm. TOMT: 1127 kvm, Äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 4 795 000 kr VILLA RÖNNINGE TUNNELSTIGEN 4 STORLEK: 5 rok, boarea 144 kvm. TOMT: 1127 kvm, Äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 4 795 000 kr KULTUR- HISTORISKT HUS MED ANOR FRÅN DALARNA ÅR 1860! 2 FANTASTISK FAMILJEVILLA MED

Läs mer

Köpa och sälja via fastighetsmäklare. Information om förmedlingstjänsten till dig som är spekulant, köpare eller säljare

Köpa och sälja via fastighetsmäklare. Information om förmedlingstjänsten till dig som är spekulant, köpare eller säljare Köpa och sälja via fastighetsmäklare Information om förmedlingstjänsten till dig som är spekulant, köpare eller säljare Denna information är en del i Fastighetsmäklarinspektionens arbete att nå visionen

Läs mer

BERGA SKOLVÄG 14 STORLEK: 5 rok, boarea 130 kvm, biarea 7 kvm TOMT: 3 030 kvm, äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 3 995 000 kr PÅ LANDET, MEN NÄRA STADEN!

BERGA SKOLVÄG 14 STORLEK: 5 rok, boarea 130 kvm, biarea 7 kvm TOMT: 3 030 kvm, äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 3 995 000 kr PÅ LANDET, MEN NÄRA STADEN! VILLA VÄSTERHANINGE BERGA SKOLVÄG 14 STORLEK: 5 rok, boarea 130 kvm, biarea 7 kvm TOMT: 3 030 kvm, äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 3 995 000 kr PÅ LANDET, MEN NÄRA STADEN! 2 PÅ LANDET, MEN NÄRA STADEN! Lantligt

Läs mer

Rätt hemkänsla Soldalsvägen 9, Söndrum/havssidan

Rätt hemkänsla Soldalsvägen 9, Söndrum/havssidan Rätt hemkänsla Soldalsvägen 9, Söndrum/havssidan Husfakta PRIS 3 275 000 SEK. Accepterat utgångspris ADRESS Soldalsvägen 9, 302 91 Halmstad FASTIGHETSBETECKNING Halmstad Eketånga 6:110 BOSTADSTYP Småhus

Läs mer

Havsnära familjevilla! Kungsvägen 30

Havsnära familjevilla! Kungsvägen 30 Havsnära familjevilla! Kungsvägen 30 Husfakta PRIS 2 875 000 kr ADRESS Kungsvägen 30, 302 70 Halmstad FASTIGHETSBETECKNING Frösakull 1:46 BOSTADSTYP Friliggande villa BYGGNADSTYP 1 ½-plans villa BYGGÅR

Läs mer

Köpa och sälja genom fastighetsmäklare. Information om förmedlingstjänsten till dig som är spekulant, köpare eller säljare

Köpa och sälja genom fastighetsmäklare. Information om förmedlingstjänsten till dig som är spekulant, köpare eller säljare Köpa och sälja genom fastighetsmäklare Information om förmedlingstjänsten till dig som är spekulant, köpare eller säljare Denna information är en del i Fastighetsmäklarinspektionens arbete för att nå visionen

Läs mer

Inflyttningsklar trea med låg avgift! Broddesonsgatan 63 B, Centrum

Inflyttningsklar trea med låg avgift! Broddesonsgatan 63 B, Centrum Inflyttningsklar trea med låg avgift! Broddesonsgatan 63 B, Centrum Lägenhetsfakta PRIS AVGIFT 1 475 000 SEK. Accepterat utgångspris 2 740 kr/månad I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. BOSTADSTYP

Läs mer