Kund- och närståendeundersökning Vård- och omsorgsboende

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kund- och närståendeundersökning Vård- och omsorgsboende"

Transkript

1 Kund- och närståendeundersökning 2013 Vård- och omsorgsboende

2 Gävle kommun Om undersökningen Under september-oktober 2013 har enkäter skickats ut till samtliga Omvårdnad Gävles kunder på vård- och omsorgsboenden. Särskilda enkäter har också skickats ut till kundernas närstående.

3 Gävle kommun Om undersökningen Totalt svarade 356 av 919 tillfrågade personer på kundenkäten. Bortfallet, det vill säga andelen kunder som inte svarade, uppgick till 61 procent. Totalt svarade 544 av 888 tillfrågade personer på närståendeenkäten. Bortfallet, det vill säga andelen närstående som inte svarade, uppgick till 39 procent. Storleken på bortfallet kan ha betydelse för tolkningen av resultaten: Om personerna i bortfallet har avvikande åsikter i jämförelse med de som svarat på enkäten får man ett snedvridet resultat.

4 Gävle kommun Om undersökningen För vissa vård- och omsorgsboenden baseras resultaten på få svarande, vilket gör att resultaten bör tolkas med försiktighet.

5 Om undersökningen antal svarande kunder per vård- och omsorgsboende Verksamhet Antal svar Bergmästaren 9 Björkegrenska gården 4 Fleminggatans äldreboende 11 Forellplan 46 Furugården 50 Hilleborg 25 Kristinelundsgården 37 Selggrensgården 19 Sjätte Tvärgatan Sofia Magdalena 32 Solberga äldreboende 6 Stigslunds äldreboende 13 Vallongården 45 Vinddraget Ängslyckan 5

6 Om undersökningen antal svarande närstående per vård- och omsorgsboende Verksamhet Antal svar Bergmästaren 17 Björkegrenska gården 5 Fleminggatans äldreboende 34 Forellplan 67 Furugården 75 Hilleborg 27 Kristinelundsgården 49 Selggrensgården 35 Sjätte Tvärgatan Sofia Magdalena 51 Solberga äldreboende 20 Stigslunds äldreboende 27 Vallongården 52 Vinddraget Ängslyckan 16

7 Gävle kommun Om undersökningen Modellen som undersökningen utgår från bygger på att det finns ett antal kvalitetsfaktorer som avgör hur nöjd kunden är med helheten. Varje kvalitetsfaktor fångas genom några delfrågor i enkäten som ska mäta olika aspekter av densamma. Ett exempel på en delfråga som avser mäta en aspekt av kvalitetsfaktorn Inflytande är Hur nöjd är du med hur personal tar hänsyn till dina åsikter och önskemål?

8 Gävle kommun Om undersökningen I enkäten finns också tre standardiserade frågor som ligger till grund för måttet på totalkvaliteten: Hur nöjd är du med den hjälp du får i sin helhet? Hur väl uppfyller den hjälp du får dina förväntningar på den? Föreställ dig en hjälp som är perfekt i alla avseenden. Hur nära eller långt ifrån en perfekt hjälp är den som du får?

9 Gävle kommun Om undersökningen Alla frågor i modellen (både helhetsbedömningen och de frågor som bygger upp kvalitetsfaktorerna) besvaras på en 10-gradig skala, där 1 är lägsta betyg och 10 är högsta betyg. Ju högre betyg desto mer nöjd är den tillfrågade. Betygen räknas om till betygsindex, vilket innebär att resultaten omvandlas till en ny skala som går från 0 till 100.

10 Gävle kommun Om undersökningen Nedan redovisas de delfrågor som ligger till grund för måttet på totalkvaliteten och de olika kvalitetsfaktorerna. Nedan redovisas också resultaten rörande totalkvaliteten och de olika kvalitetsfaktorerna.

11 Frågor och resultatredovisning kundenkät

12 Gävle kommun Inflytandet - frågor Hur nöjd är du med din möjlighet att byta till en annan boendeenhet? Hur nöjd är du med din delaktighet i utformandet av genomförandeplanen? Hur nöjd är du med hur personalen tar hänsyn till dina åsikter och önskemål? Hur nöjd är du med de tider du får din hjälp på?

13

14 Gävle kommun Bemötandet - frågor Hur nöjd är du med hur personalen talar med dig? Hur nöjd är du med hur personalen lyssnar på dig? Hur nöjd är du med den respekt som personalen visar för dig? Hur nöjd är du med hur omtänksam personalen är?

15

16 Gävle kommun Tryggheten - frågor Hur nöjd är du med i vilken mån den hjälp du får ges av samma personer? Hur nöjd är du med hur väl personalen vet vad du behöver hjälp med? Hur nöjd är du med möjligheten att få kontakt med personal om du behöver hjälp eller behöver fråga om något? Hur nöjd är du med hur lätt det är att använda trygghetslarmet?* Hur nöjd är du med hur snabbt du får hjälp om du använder trygghetslarmet?* * Endast svar från personer med trygghetslarm

17

18 Gävle kommun Informationen - frågor Hur nöjd är du med på vilket sätt personalen informerar dig om de inte kan komma på överenskommen tid? Hur nöjd är du med hur snabbt personalen informerar dig om förändringar? Hur nöjd är du med hur tydligt du fått information om vilken hjälp du har rätt till?

19

20 Gävle kommun Omfattningen - frågor Hur nöjd är du med hur väl hjälpen räcker för dina behov? Hur nöjd är du med hur snabbt du kan få mer hjälp om behovet ändras?

21

22 Gävle kommun Utförandet - frågor Hur nöjd är du med hur väl den hjälp din du får stämmer med vad du är beviljad? Hur nöjd är du med hur väl personalen utför sina arbetsuppgifter? Hur nöjd är du med den hjälp du får vid måltiden?* Hur nöjd är du med de tider du får din mat?* * Endast svar från personer med hjälp vid måltider

23

24 Gävle kommun Maten - frågor Hur nöjd är du med hur maten smakar? Hur nöjd är du med variationen på den mat som erbjuds? Hur nöjd är du med hur tillräckliga portionerna är?

25

26 Gävle kommun Hälso- och sjukvård - frågor Hur nöjd är du med hur väl personalen uppmärksammar ditt behov av hälso- och sjukvård? Hur nöjd är du med den hälso- och sjukvård som du får?

27

28 Gävle kommun Aktiviteter - frågor Hur nöjd är du med hur mycket du får möjlighet att komma ut? Hur nöjd är du med det sätt du ges möjlighet att delta i aktiviteter som du trivs med? Hur nöjd är du med på vilket sätt personalen hjälper dig att leva ett aktivt liv?

29

30 Gävle kommun Helhetsbedömning - frågor Hur nöjd är du med den hjälp du får i sin helhet? Hur väl uppfyller den hjälp du får dina förväntningar på den? Föreställ dig en hjälp som är perfekt i alla avseenden. Hur nära eller långt ifrån en perfekt hjälp är den som du får?

31

32 Frågor och resultatredovisning närståendeenkät

33 Gävle kommun Inflytandet - frågor Hur nöjd är du med din närstående/huvudmans möjlighet att byta till en annan boendeenhet? Hur nöjd är du med din delaktighet i utformandet av genomförandeplanen? Hur nöjd är du med hur personalen tar hänsyn till hans/hennes åsikter och önskemål? Hur nöjd är du med hur personalen tar hänsyn till dina åsikter och önskemål?

34

35 Gävle kommun Bemötandet - frågor Hur nöjd är du med hur personalen talar med din närstående/huvudman? Hur nöjd är du med hur personalen lyssnar på honom/henne? Hur nöjd är du med den respekt som personalen visar för honom/henne? Hur nöjd är du med hur personalen bemöter dig? Hur nöjd är du med hur omtänksam personalen är?

36

37 Gävle kommun Tryggheten - frågor Hur nöjd är du med i vilken mån din närstående/huvudman får hjälp av samma personer? Hur nöjd är du med hur väl personalen vet vad han/hon behöver hjälp med? Hur nöjd är du med hans/hennes möjlighet att få kontakt med personal om han/hon behöver hjälp eller behöver fråga om något?

38

39 Gävle kommun Informationen - frågor Hur nöjd är du med hur tydligt du fått information om vilken hjälp din närstående/huvudman kan få? Hur nöjd är du med hur snabbt personalen informerar honom/henne om förändringar? Hur nöjd är du med på vilket sätt personalen informerar honom/henne om förändringar? Hur nöjd är du med i vilken utsträckning personalen informerar dig?

40

41 Gävle kommun Omfattningen - frågor Hur nöjd är du med hur väl den hjälp din huvudman/närstående får stämmer överens med den hjälp han/hon behöver? Hur nöjd är du med hur snabbt han/hon kan få mer hjälp om behovet av hjälp ändras?

42

43 Gävle kommun Utförandet - frågor Hur nöjd är du med hur väl den hjälp din huvudman/ närstående får stämmer med vad han/hon är lovad? Hur nöjd är du med hur väl personalen utför sina arbetsuppgifter? Hur nöjd är du med de tider på vilka han/hon får sin hjälp? Hur nöjd är du med den hjälp han/hon får vid måltider? Hur nöjd är du med hur många måltider han/hon får om dagen? Hur nöjd är du med tiderna han/hon får sina måltider på?

44

45 Gävle kommun Maten - frågor Hur nöjd är du med den mat din närstående/huvudman får? Hur nöjd är du med variationen på den mat som erbjuds? Hur nöjd är du med hur tillräckliga portionerna är?

46

47 Gävle kommun Hälso- och sjukvård - frågor Hur nöjd är du med hur väl personalen uppmärksammar din närståendes/huvudmans behov av hälso- och sjukvård? Hur nöjd är du med den hälso- och sjukvård som han/hon får?

48

49 Gävle kommun Aktiviteter - frågor Hur nöjd är du med hur mycket din närstående/huvud man får möjlighet att komma ut? Hur nöjd är du med på vilket sätt han/hon ges möjlig het att delta i aktiviteter han/hon trivs med? Hur nöjd är du med på vilket sätt personalen hjälper honom/henne att leva ett aktivt liv?

50

51 Gävle kommun Helhetsbedömning - frågor Hur nöjd är du med din närståendes/ huvudmans hjälp/omvårdnad i sin helhet? Hur väl uppfyller hjälpen/omvårdnaden dina förväntningar på den? Föreställ dig en hjälp/omvårdnad som är perfekt i alla avseenden. Hur nära eller långt ifrån en perfekt hjälp/omvårdnad är den som han/hon får?

52

Kund- och närståendeundersökning Gruppbostäder och servicebostäder

Kund- och närståendeundersökning Gruppbostäder och servicebostäder Kund- och närståendeundersökning 2013 Gruppbostäder och servicebostäder Gävle kommun 2013-12-16 2 Om undersökningen Under september-oktober 2013 har enkäter skickats ut till samtliga Omvårdnad Gävles kunder

Läs mer

Kundundersökning 2013. Personlig assistans

Kundundersökning 2013. Personlig assistans Kundundersökning 2013 Personlig assistans Gävle kommun 2013-12-16 2 Om undersökningen Under september-oktober 2013 har enkäter skickats ut till samtliga Omvårdnad Gävles kunder inom personlig assistans.

Läs mer

Kundundersökning 2013. Hemtjänst

Kundundersökning 2013. Hemtjänst Kundundersökning 2013 Hemtjänst Gävle kommun 2013-12-16 2 Om undersökningen Under september-oktober 2013 har enkäter skickats ut till samtliga Omvårdnad Gävles kunder inom hemtjänsten, undantaget kunder

Läs mer

Vad tycker de närstående om omvårdnaden på särskilt boende?

Vad tycker de närstående om omvårdnaden på särskilt boende? Omvårdnad Gävle Vad tycker de närstående om omvårdnaden på särskilt boende? November 2017 Markör AB 1 (15) Uppdrag: Beställare: Närstående särskilt boende Omvårdnad Gävle Kontaktperson beställaren: Patrik

Läs mer

Tabell: Betygsindex, medelbetyg och svarsfördelningar för hemtjänst

Tabell: Betygsindex, medelbetyg och svarsfördelningar för hemtjänst Gävle Antal svarande: 771 2010 2008 svarande: 65 I denna tabell redovisas för NKI och samtliga faktorer samt svarsfördelning och medel för delfrågorna i enkäten. Även andelen som har angett "ingen åsikt"

Läs mer

Omvårdnad Gävle 2013. Kunder och närstående om äldreomsorg och verksamhet för personer med funktionsnedsättning. November 2013

Omvårdnad Gävle 2013. Kunder och närstående om äldreomsorg och verksamhet för personer med funktionsnedsättning. November 2013 Markör Marknad & Kommunikation AB Stockholm Omvårdnad Gävle 2013 Kunder och närstående om äldreomsorg och verksamhet för personer med funktionsnedsättning November 2013 Uppdrag: Kund- och närståendeenkäter

Läs mer

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde NÄRSTÅENDE ÄLDREBOENDE, 211 Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde NKI, HELHET 76 76 67 83 BEMÖTANDE 86 85 77 9 INFLYTANDET 71 78 71 88 TRYGGHETEN 76 78 73 84 INFORMATION 68 69 62 77 OMVÅRDNADENS

Läs mer

Vård- och omsorgsboende

Vård- och omsorgsboende omvårdnad gävle SVENSKA/LÄTTLÄST Vård- och omsorgsboende Vem kan få vård- och omsorgsboende? När dina behov av vård och omsorg blir så stora att du inte längre kan bo kvar hemma med hjälp av hemtjänst

Läs mer

Vad tycker de närstående om omvårdnaden på särskilt boende?

Vad tycker de närstående om omvårdnaden på särskilt boende? Omvårdnad Gävle Vad tycker de närstående om omvårdnaden på särskilt boende? November 2015 Markör AB 1 (19) Uppdrag: Beställare: Närstående särskilt boende Omvårdnad Gävle Kontaktperson beställaren: Patrik

Läs mer

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde Västra Göteborg Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde NKI, HELHET 69 4 66 84 BEMÖTANDE 85 84 81 91 INFLYTANDE 6 5 5 86 TRYGGHET 1 9 1 8 INFORMATION 61 0 52 85 HJÄLPENS OMFATTNING 63 6 63

Läs mer

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde NKI, HELHET 70 78 70 93 BEMÖTANDE 86 93 INFLYTANDE 70 80 70 87 TRYGGHET 72 81 72 90 INFORMATION 72 90 HJÄLPENS OMFATTNING 74 82 73 92 HJÄLPENS UTFÖRANDE

Läs mer

Tabell: Betygsindex, medelbetyg och svarsfördelning

Tabell: Betygsindex, medelbetyg och svarsfördelning Tabell:, medel och svarsfördelning 10100 I denna tabell redovisas för NKI och samtliga faktorer samt medel och svarsfördelning för delfrågorna i enkäten. Även andelen som har angett "ingen åsikt" samt

Läs mer

SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index

SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index Betyg Modellen pekar ut områden som bör prioriteras. Bevara Förbättra om möjligt Effekt Lägre prioritet Prioritera! Kunderna om hemtjänsten och särskilt boende Eslövs

Läs mer

HÖGST PRIORITET MISSNÖJE RESULTAT EGENSKAPENS PÅVERKAN PÅ HELHETSOMDÖMET

HÖGST PRIORITET MISSNÖJE RESULTAT EGENSKAPENS PÅVERKAN PÅ HELHETSOMDÖMET Friskväderstorgets Hemtjänst 1 hur tydligt man informerat dig om hjälpen du får 56 2 hur väl hjälpen stämmer med det du är beviljad 66 3 Hur rimligt tycker du att priset är för den hjälp du får 50 de tider

Läs mer

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde Göteborg Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde NKI, HELHET 8 78 7 93 BEMÖTANDE 84 86 77 93 INFLYTANDE 78 8 7 87 TRYGGHET 8 81 72 9 INFORMATION 73 72 58 9 HJÄLPENS OMFATTNING 82 82 73 92 HJÄLPENS

Läs mer

<<IPNR>> enkäten i det bifogade svarskuvertet och skickar det till ScandInfo. Frimärke behövs inte.

<<IPNR>> enkäten i det bifogade svarskuvertet och skickar det till ScandInfo. Frimärke behövs inte. Mars 20 HUR NÖJD ÄR DU MED din närståendes äldreboende? Syftet med denna enkät är att ta reda på hur du är med den omvårdnad

Läs mer

Information om brukarundersökning och närstående undersökning i särskilt boende - 2010

Information om brukarundersökning och närstående undersökning i särskilt boende - 2010 2010-09-23 Sidan 1 av 12 Socialförvaltningen Information om brukarundersökning och närstående undersökning i särskilt boende - 2010 Under våren 2010 genomfördes en brukarundersökning inom de särskilda

Läs mer

Nattfasterapport Oktober 2017

Nattfasterapport Oktober 2017 2017-12-22 OMVÅRDNAD GÄVLE Nattfasterapport Oktober 2017 Handläggare: Linnéa Skytt, Nutritionsansvarig dietist Planering och Utveckling, Omvårdnad Gävle Innehåll Sammanfattning...3 Bakgrund...4 Målsättning...4

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen 2013? Verksamhetsresultat för Ovanåker Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen 2013? Verksamhetsresultat för Ovanåker Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen 2013? Verksamhetsresultat för Ovanåker Särskilt boende Resultaten för er verksamhet Här redovisas resultaten för er verksamhet från 2013 års nationella brukarundersökning

Läs mer

Sammanställning av matsvinnsmätningar vid vård- och omsorgsboenden under 2017

Sammanställning av matsvinnsmätningar vid vård- och omsorgsboenden under 2017 OMVÅRDNAD GÄVLE DNR Sammanställning av matsvinnsmätningar vid vård- och omsorgsboenden under 2017 Utvecklingsavdelningen, Omvårdnad Gävle 2015-03-20 RAPPORT 2 (17) Innehåll 1. Matsvinnsmätningar vid vård-

Läs mer

Vad tyckte de äldre om äldreomsorgen i Uddevalla Hemtjänst Särskilt boende

Vad tyckte de äldre om äldreomsorgen i Uddevalla Hemtjänst Särskilt boende Vad tyckte de äldre om äldreomsorgen i Uddevalla 2017 Hemtjänst Särskilt boende Deltagare Hemtjänst: Totalt svarade 91 634 personer på årets enkät, vilket är 63,4% av de tillfrågade. I Uddevalla svarade

Läs mer

BRUKARENKÄT NÄRSTÅENDE ÄLDREBOENDE 2011 GÖTEBORGS STAD

BRUKARENKÄT NÄRSTÅENDE ÄLDREBOENDE 2011 GÖTEBORGS STAD BRUKARENKÄT NÄRSTÅENDE ÄLDREBOENDE 2011 GÖTEBORGS STAD MAJ 2011 SCANDINFO MARKETING RESEARCH 1 Innehåll Information om undersökningen... 3 Tillvägagångssätt... 3 Rapportering... 5 Undersökningens resultat...

Läs mer

Brukarundersökningar 2014 Hemtjänst och särskilt boende

Brukarundersökningar 2014 Hemtjänst och särskilt boende sida () Brukarundersökningar Hemtjänst och särskilt boende sida () Bakgrund Att genomföra brukarundersökningar för att följa upp brukares upplevda kvalitet av verksamheten är en del av socialförvaltningens

Läs mer

Nöjd-Kund-Undersökning (NKU) inom särskild handikappomsorg 2009

Nöjd-Kund-Undersökning (NKU) inom särskild handikappomsorg 2009 RAPPORT 1 (7) HANDLÄGGARE Utvecklingssekreterare Brita Havåsen TELEFON 0522-69 70 52 brita.havasen@uddevalla.se Nöjd-Kund-Undersökning (NKU) inom särskild 2009 Bakgrund Socialnämnden har i sitt måldokument

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Umeå Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Umeå Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Umeå Hemtjänst Deltagare Totalt svarade 94 714 personer på årets enkät för äldre med hemtjänst, vilket är 65,4% av de tillfrågade. I Umeå svarade 899

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018

Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Degerfors. Våra särskilda boenden Västergården och Letälvsgården (minst 7 svarande) Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning

Läs mer

Rapport till Vara kommun om undersökning inom omsorgen om personer med funktionsnedsättning

Rapport till Vara kommun om undersökning inom omsorgen om personer med funktionsnedsättning om undersökning inom omsorgen om personer med funktionsnedsättning personlig assistent år 29/21 SKOP, har på uppdrag av Vara kommun genomfört en undersökning bland personer inom kommunens omsorg om personer

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Högdalen vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Högdalen vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Stockholm_Högdalen vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Lidköping Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Lidköping Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Lidköping Särskilt boende Årets deltagare Deltagare Totalt svarade 38 491 personer på årets enkät för äldre inom särskilt boende, vilket är 53,8% av

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Kulltorps vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Kulltorps vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Stockholm_Kulltorps vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_Polhemsgården vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_Polhemsgården vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Solna_Polhemsgården vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Hornskrokens vård- och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Hornskrokens vård- och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Stockholm_Hornskrokens vård- och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Berga vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Berga vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Stockholms län Resultat för Berga vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för samtliga Särskilda boenden i Ovanåkers kommun

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för samtliga Särskilda boenden i Ovanåkers kommun Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för samtliga Särskilda boenden i Ovanåkers kommun Deltagare Totalt svarade 40 248 personer på årets enkät för äldre inom särskilt boende, vilket är 55,4%

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_Ametisten vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_Ametisten vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Solna_Ametisten vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Serafen Vård o Omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Serafen Vård o Omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Stockholm_Serafen Vård o Omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Solna_Ametisten vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Solna_Ametisten vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Solna_Ametisten vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

VÅRDTAGARE HEMTJÄNST, 2012 Prioriteringsplan Västra Göteborg Insatser i ordinärt boende

VÅRDTAGARE HEMTJÄNST, 2012 Prioriteringsplan Västra Göteborg Insatser i ordinärt boende Hagen/Grimm/Fiskebäck 1 Den hjälp du har med städningen 29 25 2 Möjligheter påverka vid vilka tider du får hjälp 33 3 Den hjälp du får när du larmar 71 Den information du får om vilken hjälp du ska ha

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_Berga vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_Berga vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Solna_Berga vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_Frösunda vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_Frösunda vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Solna_Frösunda vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_Skoga vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_Skoga vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Solna_Skoga vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Töreboda_Björkängen (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Töreboda_Björkängen (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Töreboda_Björkängen (minst 7 svarande) Särskilt boende De fem frågor där andelen positiva svar är högst Får bra bemötande från personalen Känner sig

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Katarinagårdens vård- och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Katarinagårdens vård- och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Stockholm_Katarinagårdens vård- och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Täby_Broby gård Gruppboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Täby_Broby gård Gruppboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Täby_Broby gård Gruppboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för

Läs mer

Vad tycker du om ditt äldreboende?

Vad tycker du om ditt äldreboende? Våren 2010 Vad tycker du om ditt äldreboende? Socialstyrelsen har i uppdrag att undersöka vad människor tycker om sitt äldreboende. Syftet är att äldreboende för personer som är 65 år och äldre ska utvecklas

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Rio vård- och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Rio vård- och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Stockholms län Resultat för Rio vård- och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Söderhamn Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Söderhamn Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Söderhamn Särskilt boende Resultaten för er kommun Det här är en sammanställning av resultaten för er kommun från undersökningen Vad tycker de äldre

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Knivsta_Vilhelms gård (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Knivsta_Vilhelms gård (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Knivsta_Vilhelms gård (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index

SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index Betyg Modellen pekar ut områden som bör prioriteras. Bevara Förbättra om möjligt Effekt Lägre prioritet Prioritera! Vårdtagare om äldreboendet Göteborg våren 2007

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Linnégårdens vård och omsorgsboende_demens (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Linnégårdens vård och omsorgsboende_demens (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Linnégårdens vård och omsorgsboende_demens (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Guldbröllopshemmets vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Guldbröllopshemmets vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Stockholms län Resultat för Guldbröllopshemmets vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet Det här är en sammanställning

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017

Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Degerfors. Våra särskilda boenden Västergården och Letälvsgården (minst 7 svarande) Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Omsorgsboende, gruppboende Äo, valfrihet (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Omsorgsboende, gruppboende Äo, valfrihet (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Stockholms län Resultat för Omsorgsboende, gruppboende Äo, valfrihet (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet Det här är en sammanställning

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Mälarbackens vård o omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Mälarbackens vård o omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Stockholms län Resultat för Mälarbackens vård o omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet Det här är en sammanställning av

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Linnégårdens vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Linnégårdens vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Stockholms län Resultat för Linnégårdens vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet Det här är en sammanställning

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Täby_Broby gård Gruppboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Täby_Broby gård Gruppboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Täby_Broby gård Gruppboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för

Läs mer

SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index

SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index Betyg Modellen pekar ut områden som bör prioriteras. Bevara Förbättra om möjligt Effekt Lägre prioritet Prioritera! Vårdtagare om hemsjukvården Göteborg våren 2005

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Mårtensgården (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Mårtensgården (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Mårtensgården (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Stora Sköndal Villa Drevviken_Gruppboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Stora Sköndal Villa Drevviken_Gruppboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Stora Sköndal Villa Drevviken_Gruppboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Mälarbacken vob_somatisk (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Mälarbacken vob_somatisk (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Mälarbacken vob_somatisk (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

VÅRDTAGARE ÄLDREBOENDE, 2012 Prioriteringsplan Östra Göteborg

VÅRDTAGARE ÄLDREBOENDE, 2012 Prioriteringsplan Östra Göteborg Fjällyckans Äldreboende 1 De aktiviteter som erbjuds i ditt boende 29 29 2 Möjligheterna att kunna göra sådant du trivs med 33 3 Den respekt som personalen visar dig 57 Hur maten serveras 57 Hur du blivit

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Högdalen vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Högdalen vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Stockholms län Resultat för Högdalen vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Lackarebäcks äldreboende_3 Demens (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Lackarebäcks äldreboende_3 Demens (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mölndal_Lackarebäcks äldreboende_3 Demens (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Kulltorps vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Stockholms län Resultat för Kulltorps vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Stockholms län Resultat för Kulltorps vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet Det här är en sammanställning av

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Årsta VoB_Demens (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Årsta VoB_Demens (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Årsta VoB_Demens (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Lammengatan (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Lammengatan (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Lammengatan (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Berzelius äldreboende_demens (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Berzelius äldreboende_demens (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mölndal_Berzelius äldreboende_demens (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Hagalund (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Hagalund (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Hagalund (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Herdens Äldreboende_Gruppboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Herdens Äldreboende_Gruppboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Herdens Äldreboende_Gruppboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Karlstad_Källan (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Karlstad_Källan (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Karlstad_Källan (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Eklanda äldreboende_lund 1 Demens (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Eklanda äldreboende_lund 1 Demens (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mölndal_Eklanda äldreboende_lund 1 Demens (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Sörgårdens äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Sörgårdens äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mölndal_Sörgårdens äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Berzelius äldreboende_somatisk (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Berzelius äldreboende_somatisk (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mölndal_Berzelius äldreboende_somatisk (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Bollnäs_Karlslund (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Bollnäs_Karlslund (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Bollnäs_Karlslund (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Brogården äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Brogården äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mölndal_Brogården äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Växjö_Bågen (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Växjö_Bågen (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2019 Resultat för Växjö_Bågen (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Berzelius äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Berzelius äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mölndal_Berzelius äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för

Läs mer

Brukarna om sitt äldreboende i Örkelljunga kommun

Brukarna om sitt äldreboende i Örkelljunga kommun Brukarna om sitt äldreboende i Örkelljunga kommun Nationell brukarundersökning våren 2010 Betygsindex Effekt SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index Brukarna om sitt äldreboende i Örkelljunga kommun Nationell

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Bollnäs_Gutenberg (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Bollnäs_Gutenberg (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Bollnäs_Gutenberg (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Eklanda äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Eklanda äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mölndal_Eklanda äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Sörgårdens äldreboende_1 Somatisk (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Sörgårdens äldreboende_1 Somatisk (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mölndal_Sörgårdens äldreboende_1 Somatisk (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solgården (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solgården (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Solgården (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Eklanda äldreboende_lund 3 Somatisk (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Eklanda äldreboende_lund 3 Somatisk (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mölndal_Eklanda äldreboende_lund 3 Somatisk (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Växjö_Sjöliden (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Växjö_Sjöliden (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2019 Resultat för Växjö_Sjöliden (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Östregården (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Östregården (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Östregården (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Bifrost äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Bifrost äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mölndal_Bifrost äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mjölby Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mjölby Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mjölby Särskilt boende Årets deltagare Deltagare Totalt svarade 35 432 personer på årets enkät för äldre inom särskilt boende, vilket är 49,4% av de

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Nacka_Saltsjöbadens sjukhus (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Nacka_Saltsjöbadens sjukhus (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Nacka_Saltsjöbadens sjukhus (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Kristianstad_Skogåsa_allmän inriktning (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Kristianstad_Skogåsa_allmän inriktning (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Kristianstad_Skogåsa_allmän inriktning (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Kristianstad_Allögården_demens inriktning (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Kristianstad_Allögården_demens inriktning (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Kristianstad_Allögården_demens inriktning (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Forshaga_Lintjärn_Demensboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Forshaga_Lintjärn_Demensboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Forshaga_Lintjärn_Demensboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Norrelid (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Norrelid (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Norrelid (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Resultat för Stockholm_Liviagården (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Resultat för Stockholm_Liviagården (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Stockholm_Liviagården (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Ekehöjden (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Ekehöjden (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Stockholm_Ekehöjden (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Danderyd Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Danderyd Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Danderyd Särskilt boende Resultaten för er kommun Det här är en sammanställning av resultaten för er kommun från undersökningen Vad tycker de äldre

Läs mer

VÅRDTAGARE ÄLDREBOENDE, 2012 Prioriteringsplan Västra Göteborg Äldreboende och HSV

VÅRDTAGARE ÄLDREBOENDE, 2012 Prioriteringsplan Västra Göteborg Äldreboende och HSV Bjöla Äldreboende 1 Personalens information till dig om förändringar 17 2 Möjligheter påverka vid vilka tider du får hjälp 33 3 Hur väl den beviljade hjälpen motsvarar dina behov 54 Möjligheten att få

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Brattåsgården äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Brattåsgården äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mölndal_Brattåsgården äldreboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Kristallgården (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Kristallgården (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Stockholm_Kristallgården (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Kristianstad_Österängsgården_allmän inriktning (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Kristianstad_Österängsgården_allmän inriktning (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Kristianstad_Österängsgården_allmän inriktning (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning

Läs mer