Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP"

Transkript

1 Vasatorps trädgård Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP

2 vasatorps trädgård ger dig det bästa av två världar Söker du det lugna boendet men vill behålla närheten till stadens puls, service och nöjen? Låt oss få hälsa dig välkommen till Vasatorps Trädgård! Det här lugna och behagliga området ligger i Helsingborg, en stad med kontinental känsla och prägel av närheten till Danmark. På en plats, som tidigare rymde en handelsträdgård med Nordens största rosenodling, planeras det nu för ett helt nytt bostadsområde. Här kommer morgondagens familjer att växa upp och trivas tillsammans i en trygg och ombonad miljö med skola, arbete och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Samarbetet mellan Wohnwerk och ötenehus i detta projekt ger dig ett unikt boende i modern kontinental stil på bästa läge. Det blir ett område med en spännande mix av vackra hustyper, som naturligt smälter in i den gröna karaktär denna nya stadsdel får. En pärla i sundets pärla skulle man kunna säga.

3 Området Vasatorps Trädgård ligger endast 3 km från centrum dit du enkelt kommer med stadsbuss. Centrala Helsingborg innehåller ett rik utbud av restauranger, shopping och nöjen. Närheten till Helsingör med Kronborgs slott i blickfånget är ständigt påtaglig. Är du golfintresserad finns Vasatorps golfbana endast ett längre stenkast från din nya bostad. Från Vasatorps Trädgård pendlar du både enkelt och snabbt med såväl tåg som bil till Landskrona, Lund, Eslöv, Malmö och stora delar av Danmark inklusive Köpenhamn. När det här nya, spännande området står klart kommer det att sjuda av liv och rörelse. Flerfamiljshus blandas med radhus och friliggande villor samtidigt som den vardagliga servicen finns nära till hands i form av skola, affärer, matställen och liknande. emensamt för hela området är ett grönt tänkande, som återspeglar sig i stora grönytor, gångstigar och cykelavstånd till många aktiviteter. S B12 B RoK 126 m RoK 126 m 2 FTX TM (TT) FTX TM TT S B 7,72 m² S (S 11,7 m2) DM DM V 30,69 m² K 14,22 m² K K

4 här trivs man lika Bra ute som inne Vasatorps Trädgård är ett boende i en lugn och trygg miljö. Nu har du chansen att flytta till något av våra välplanerade hus i kvarteret Provinsrosen. Husen formas kring en levande gårdsmiljö där gemenskap och lek är en naturlig del av boendet. I Provinsrosen får dessutom varje hus en egen trädgård i soligt och varmt söder- och västerläge. Området är planerat för ett spännande möte mellan den privata mysiga boendemiljön och de stora gemensamma grönstråken i Vasatorps Trädgård. Vi lägger stor vikt vid utformningen av de gemensamma ytorna i kvarteret. Här bor man på de gåendes villkor. Bilens rörelse i kvarteret sker naturligt med låg hastighet. Den egna tomten är en avskild oas med plats för familj och vänner på uteplatsen. Utanför kvarteret finns de stora grönytorna som inbjuder till barnens spel och rörelser, eller den gemenskap som naturligt uppstår när människor möts. Husen har moderna vackra fasader av ljust tegel, puts och träpanel. Hus med modern tidlös utstrålning, med en inbyggd kvalité, för ett bestående värde. Mot gården klättrar rosor på spaljéer och kvarteret inramas av en vacker bokhäck. Till de flesta av husen finns möjlighet att välja till en balkong som ett extra mervärde i utemiljön. Husen värms med praktisk fjärrvärme. En enkel och miljövänlig värmekälla. Ventilation sker genom balanserat ventilationssystem (FTX) för bättre inomhusklimat. Med extra välisolerade ytterväggar ( mm isolering) och energisnåla aluminiumklädda träfönster får du en modern bostad med låg energikostnad. Vattenburen värme med golvvärme på entrévåningen och radiatorer på ovanvåningen ger en behaglig värme i hela huset. Husen är förberedda med fiberkabel för öppet stadsnät. Kvarterets gemensamma ytor färdigställs i sin helhet av oss. Du får glädjen att själv planera din trädgård med gräs eller blommande växter på ytor förberedda av oss. Vi bygger inte bara hus utan också en miljö som ger ett mervärde i boendet.

5 Välkomnande ytor som vacker inramning

6 Husen Wohnwerk har anlitat Karmebäck Arkitekter i Berlin för ritningarna till husen. Inspirationen kommer från städer som Amsterdam och Berlin, med inslag av funkis med en stilren och tidlös design. Hela Vasatorps Trädgårds intryck ska avspeglas i de nya husen och skapa en kontinental känsla. Kvarteret vi bygger kommer att bestå av radhus och parhus i två till tre plan på kvadratmeter. De hus som ligger närmast gatan får fasader i gult tegel och husen mot innergården har fasader i ljus puts med inslag av liggande träpanel. Invändigt håller husen mycket hög standard. Samtliga golv på bottenvåning har golvvärme, i alla våtutrymmen läggs klinkers på golven och i resten av huset ekparkett. Det finns dusch/ bad och toalett på båda plan och gott om förvaringsutrymmen. Planlösningen är noga genomtänkt och öppen med stora ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier. För bekvämlighetens skull är tomterna anpassade efter dagens krav på lättskötthet och enkelhet. De är dock tillräckligt stora för att man ska kunna njuta av härliga stunder med familj och vänner på sin uteplats! Det här är drömboendet för den moderna familjen.

7 Hus A1 A7 117 kvm, 120 kvm eller 124 kvm bostadsyta. Planlösningen visar hus A2-A3 120 kvm.finns även med spegelvänd planlösning. Här kommer du att uppleva välplanerade kvm och plats för den moderna familjen. Du möts direkt av den öppna planlösningen med matplats och ett modernt arbetskök. Från köket har du direktkontakt med vardagsrummet genom en öppen vägg med bardisk. Ett genomgående ljus och den generösa takhöjden på 2.50 m gör att boendet är ljust och tilltalande. På entréplan finns även en generös tvättstuga och en rymlig toalett med dusch. Förvaring finns praktiskt inbyggt under trappan till ovanvåningen. På ovanvåningen kommer du till ett allrum för gemenskap och barnens lek. Här finns också tre ljusa sovrum och bra plats för kläder med klädkammare och garderober. Badrummet är helkaklat och välplanerat med plats för badkar och ett fönster för vädring. Varje hus har en skyddad entré med uteplats samt egen carport vid entrén. I trädgården som vänder sig åt söder och väster finns uteplats och ett förråd. Observera! Ritningen är ej skalenlig. Observera! Ritningen är ej skalenlig.

8 Hus B1 B kvm och 157 kvm. Detta är ett boende med många kvalitéer. Vill du få ett stort vardagsrum med härlig kontakt med trädgården eller uppleva direktkontakten mellan kökets matplats och vardagsrummet? Här finns båda möjligheterna. Utgångar till trädgårdens generösa uteplats både från kök och vardagsrum är också en stor tillgång. Den raka trappan i husets mitt är en vacker lösning som även ger möjlighet att gå runt i huset, älskat av alla barn. enomgående ljus och den öppna trappan tillsammans med en rumshöjd på 2.50 meter gör detta till ett ljust och tilltalande boende. En öppning i väggen mellan kök och vardagsrum är en extra finess. Badrummet är rymligt och innehåller även tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Behöver du ett extra sovrum eller arbetsrum kan vardagsrummet delas med ett utmärkt resultat. Ovanvåningen innehåller tre sovrum, allrum med möjlighet till balkong och bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Badrummet är bra placerat i husets mitt och det generösa föräldrasovrummet är avskilt från barnens sovrum. Tomterna är vända i soligt västeroch söderläge och har plats för en stor uteplats och gräsmatta. Trädgårdsförråd ingår. Här finns även plats för ett eget växthus för dig med gröna fingrar. Variant med 3 plan och takterass Ett av husen, hus B7, innehåller även en tredje våning, vilket ger hela 157 kvm bostadsyta. Detta hus har en större yta på andra våningen och ett härligt skyroom med takterass. Missa inte detta tillfälle. Observera! Ritningen är ej skalenlig.

9 Personlighet Valmöjligheter anpassade för dig När du köper ett hus från Wohnwerk vet du redan från början att standarden är hög, och det gäller för alla ytor i huset. Vi lägger ner stor omsorg vid detaljerna och vid val av material. Du kan själv påverka utformningen av ditt hus genom bland annat färgval. Du har också ett stort handplockat sortiment av inredningar, material och utrustningar av högsta kvalitet att välja bland. Det första dina fötter möter i hallen är klinkers eftersom det är praktiskt, tåligt och snyggt. Och du behöver inte vara rädd för att frysa om fötterna behaglig golvvärme är standard på hela bottenvåningen. Husets torra golvytor läggs med riktig ekparkett, detta tåliga och nordiska träslag blir bara vackrare med åren. Den höga standarden går igen även i köket. Här hittar du exempelvis glaskeramikhäll, inbyggnadsugn med varmluft och diskmaskin. Alla produkter kommer från välkända leverantörer såsom Electrolux, Vedum och ustavsberg, allt med hög kvalitet och modern design, som motsvarar högt ställda krav på boende och komfort. Vill du öka bekvämligheten kan du välja till centraldammsugare. Till samtliga hus ingår bilplats. Vill du också trivas i ett nybyggt hus? Ring ötenehus , så berättar vi gärna mer och hjälper dig med dina val. Eller titta in på

10 Välkommen hem

11 WOHNWERK fastighetsutveckling Wohnwerk utvecklar och förädlar fastigheter och områden som ska bebyggas. Individualitet, småskalighet, bra läge, nytänkande och lust är viktiga ledord för oss. Vi arbetar från idéstadiet tills hela projektet är slutfört. Vi projekterar främst villor och flerbostadshus, men arbetar även med varsamma renoveringar och ombyggnader av känsliga äldre fastigheter, antikvariska projekt och Q-märkta byggnader. Vi fokuserar framförallt på Skåne och är regionalt förankrade med huvudkontor i Helsingborg och kontor i Malmö. Wohnwerk har sprungit ur företaget Packwerk och vi har våra tidiga rötter i Berlin. Läs mer på Wohnwerk försöker hela tiden vara kreativa, nyskapande och problemlösare, men det vi är mest stolta över är att vi ser till att projekten verkligen blir av och slutförs helt och hållet. Hur Wohnwerk arbetar Vi söker kontinuerligt efter bra markområden och fastigheter där vi ser stor utvecklingspotential. Sedan tar vi tag i utvecklingen av dem. Vi undersöker förutsättningarna, definierar målgrupper och utformar riktlinjerna för projektet. Wohnwerks idéer För oss är det naturligt att våra hus ska vara arkitektoniskt spännande, värdebeständiga, hålla genomgående hög kvalitet och genomsyras av ett ekologiskt förhållningssätt. Dessutom lägger vi extra energi på tekniskt smarta lösningar, sunda material, lågenergilösningar och hållbart byggande. Så långt som det är möjligt försöker vi bygga våra hus och lägenheter med tilltalande egna trädgårdar även om läget är stadsnära. Vi vet hur otroligt viktigt det är att bygga rätt och se till att slutföra allt på rätt sätt. ötenehus är ett av Sveriges ledande, och äldsta, husföretag med mer än 75 års erfarenhet av att bygga bostäder på den svenska marknaden. Vi bygger arkitektritade bostäder, i hög kvalité av naturvänliga material med låga driftskostnader för ett bestående värde. ötenehus ingår i koncernen Forshem och arbetar med projektverksamhet där vi marknadsför och bygger småhus byggda i grupp, flerbostadshus och byggnader för omsorgsboende med äganderätt, bostadsrätt eller hyresrätt. Miljö och ekonomi Nu kommer allt hårdare regler för energianvändning i nybyggda hus och vi kan säkert räkna med ytterligare skärpningar i framtiden. Det är något vi på ötenehus tagit fasta på, eftersom miljön är en viktig faktor. Med en mängd kloka lösningar som till exempel extra välisolerade väggar, modernt uppvärmningssystem och energisnåla fönster, det tjänar både miljön och din ekonomi på. Samtidigt är våra hus noggrant anpassade efter vår moderna livsstil, där ljus och rymd är ett par av hemmets ledstjärnor. Sedan tidigare har vi ett nära samarbete med ett antal olika skickliga arkitekter och byggherrar. Beroende på projektets art väljer vi ut de mest lämpliga av dem till respektive projekt. Vi säljer och bygger också enskilda hus direkt till slutkund på totalentreprenad. ötenehus erbjuder trygghet, kvalitet flexibilitet och attraktiv design. För information och försäljning kontakta Valvet Observera! Bilder i broschyren är endast illustrationer, ej en kontraktshandling.

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22 ett enkelt köp! vasatorps trädgård Län: SKÅNE Kommun: HELSINGBORG Datum 2014-08-22 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

ett enkelt köp! STADSRADHUS JÄRNBROTTSPARKEN

ett enkelt köp! STADSRADHUS JÄRNBROTTSPARKEN ett enkelt köp! STADSRADHUS JÄRNBROTTSPARKEN kommun: göteborg område: västra frölunda Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område besqab.se/tradgardsstaden

trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område besqab.se/tradgardsstaden trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. besqab.se/tradgardsstaden mäklare Svensk Fastighetsförmedling,

Läs mer

KAFFEKANNAN ASKESLÄTT. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: LIDKÖPING. Datum 2015-01-28

KAFFEKANNAN ASKESLÄTT. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: LIDKÖPING. Datum 2015-01-28 KAFFEKANNAN ASKESLÄTT Län: VÄSTRA ÖTALAND Kommun: LIDKÖPIN Datum 2015-01-28 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Harvestad. Boendekostnad från 8.375:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 14. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder!

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder! Blecktornet Södermalm Vi ses hemma hos oss på Söder! På tiden det begav sig. Ett foto från 1939 visar Metargatan 15 och det bostadshus som då låg på samma fastighet där Abacus nu bygger Brf Blecktornet.

Läs mer

Anmäl intresse nu! BRF MOROTEN SJÖDALEN, HUDDINGE. Antal lägenheter: 91 storlek: 1 3 rum och kök Inflyttning: våren 2017

Anmäl intresse nu! BRF MOROTEN SJÖDALEN, HUDDINGE. Antal lägenheter: 91 storlek: 1 3 rum och kök Inflyttning: våren 2017 Anmäl intresse nu! BRF MOROTEN SJÖDALEN, HUDDINGE Antal lägenheter: 91 storlek: 1 3 rum och kök Inflyttning: våren 2017 Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Hiss och garage finns. 2 Odla din framtid

Läs mer

Drömmen om här och nu

Drömmen om här och nu BRF HOVÅS PARK Drömmen om här och nu STEG Oxsjön Havet, naturen och det bästa från staden Väg 158 Askimsbadet Säröbanan Fascinerande visioner är nu på väg att bli verklighet i Nya Hovås. Här växer en mysig

Läs mer

Miljövänligt och energisnålt boende. Vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen. Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion

Miljövänligt och energisnålt boende. Vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen. Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion kärleksfulla hem Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion många OLIKA VILLOR OCH ETT OÄNDLIGT ANTAL HEM Vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen Klimatsmart Miljövänligt och energisnålt

Läs mer

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden Tyresö tyresö STRANDTORG Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden N jut av design och kom fort på hemmaplan. Ett behagligt hem med vackra former Flytta till den väletablerade trädgårdsstaden i Tyresö Strand.

Läs mer

Säljstart. 17 september på IKEA i Gävle. Hej Sandvikens klokaste! Nu bygger vi parhus för er.

Säljstart. 17 september på IKEA i Gävle. Hej Sandvikens klokaste! Nu bygger vi parhus för er. Säljstart 17 september på IKEA i Gävle Hej Sandvikens klokaste! Nu bygger vi parhus för er. Från 9.869:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 14. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara den Nu bygger

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Upplands Bros klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Upplands Bros klokaste! Här finns plats för dig! Hej Upplands Bros klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Grindstugan. Boendekostnad från 9.786:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 14. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån

Läs mer

Lunds Höjdpunkt. Brf Musslan. 24 nya bostadsrätter med milsvid utsikt över slätten.

Lunds Höjdpunkt. Brf Musslan. 24 nya bostadsrätter med milsvid utsikt över slätten. unds Höjdpunkt Brf Musslan. 24 nya bostadsrätter med milsvid utsikt över slätten. I Riksbyggens nya bostadsrättsförening Musslan finns rum att tänka nytt. Innehållsförteckning Rum att tänka nytt 03 Om

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Fresta. En boendekostnad på 10.265:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 19. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY AMHULTS BY GÖTEBORG Gatuvy över området VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY Det första jag tänkte när jag såg denna sydvästsluttning var, - Vilket härligt område! Här skulle det vara underbart att bo! Här har man

Läs mer

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro Hus Villan Vänern, vardagsrum Charmigt kvarter nära natur och bad Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro 2 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder kan skilja sig från verkligheten.

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Malmös klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Malmös klokaste! Här finns plats för dig! Hej Malmös klokaste! Nu bygger vi radhus och kedjehus för er. En boendekostnad på 9.204:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 19. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara den.

Läs mer

Parken mitt i Västra Hamnen

Parken mitt i Västra Hamnen Parken mitt i Västra Hamnen Läs mer på ikanobostad.se PARKEN BRF MURGRÖNAN & BRF HUMLE ANTAL LÄGENHETER 143 ANTAL RUM 1 4 rok, ca 36 86 kvm INFLYTTNING påbörjas 20 Hiss och garage finns. 2 PARKEN Antal

Läs mer

Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY. Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper

Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY. Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Hiss finns och det

Läs mer

Bo nära naturen. från. 3.827:- i månaden. Nybyggt, tryggt och extra snyggt! BoKlok Äppellunden i Färjestaden, Öland

Bo nära naturen. från. 3.827:- i månaden. Nybyggt, tryggt och extra snyggt! BoKlok Äppellunden i Färjestaden, Öland Bo nära naturen från 3.827:- i månaden Nybyggt, tryggt och extra snyggt! BoKlok Äppellunden i Färjestaden, Öland Uteliv på köpet Alla får en stor balkong eller uteplats Det är modernt. Det är fräscht.

Läs mer

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping!

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Plasknära Från 4.830:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett förväntat ränteläge. Förändras

Läs mer

Brf. veidekkebostad.se

Brf. veidekkebostad.se 24 RADHUS, RYDEBÄCK, HELSINGBORG Brf havsbrisen NÄRA HEM veidekkebostad.se sov lite längre Hur underbart är det inte att vinna några minuter extra på morgonen? Och tänk så gott att hinna med frukost i

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Sundsvalls klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Sundsvalls klokaste! Här finns plats för dig! Hej Sundsvalls klokaste! Nu bygger vi radhus för er vid Sidsjön. Bästa utsikten från 8.841:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 19. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

Nybyggt, tryggt i vacker gårdsmiljö! BoKlok Persbacka Gård i Hille, Gävle

Nybyggt, tryggt i vacker gårdsmiljö! BoKlok Persbacka Gård i Hille, Gävle Skönt & naturnära från 3.824:- i månaden Nybyggt, tryggt i vacker gårdsmiljö! BoKlok Persbacka ård i Hille, ävle Uteliv på köpet Alla får en stor balkong eller uteplats. Det är modernt. Det är fräscht.

Läs mer

Kvibergs terrasser. löjtnanten

Kvibergs terrasser. löjtnanten vibergs terrasser brf Etapp 0 löjtnanten Livet på kvibergs terrasser Så många soltimmar får du en stadsdel på tillväxt Ditt nya liv Är på balkongen parkliv i stadsmiljö se solen gå upp till frukostkaffet

Läs mer

Moderna villor nära Vänerns vackra strand. Välkommen till Zakrisdal Strandäng, Karlstad

Moderna villor nära Vänerns vackra strand. Välkommen till Zakrisdal Strandäng, Karlstad Moderna villor nära Vänerns vackra strand Välkommen till Zakrisdal Strandäng, Karlstad 2 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder kan skilja sig från verkligheten. 3 OMRÅDET sid

Läs mer

HEJ KIRUNA! FLYTTA IN I JANUARI 2016! NU BYGGER VI 34 LÄGENHETER PÅ GLACIÄREN. BoKlok Raketen

HEJ KIRUNA! FLYTTA IN I JANUARI 2016! NU BYGGER VI 34 LÄGENHETER PÅ GLACIÄREN. BoKlok Raketen HEJ KIRUNA! FLYTTA IN I JANUARI 2016! BoKlok Raketen NU BYGGER VI 34 LÄGENHETER PÅ GLACIÄREN. FÅNGA DRÖMMEN DU KAN BO SÅ HÄR I JANUARI 2 3 HÅRDA FAKTA OM ETT MJUKT BOENDE FÖRSÄLJNINGEN PÅGÅR FÖR FULLT!

Läs mer

radhusidyll i Åkersberga Smedbyhöjden nära bad och golfbanor

radhusidyll i Åkersberga Smedbyhöjden nära bad och golfbanor radhusidyll i Åkersberga Smedbyhöjden nära bad och golfbanor villalivets kvalitéer med lägenhetsboendets bekvämlighet livskvalité i nybyggt hem På Smedby Skolväg, mitt i ett befintligt och uppvuxet villaområde

Läs mer

Bo klokt på Gotland. från. 4.150:- i månaden. Nybyggt, tryggt och extra snyggt! BoKlok Hantverkaren i Visby

Bo klokt på Gotland. från. 4.150:- i månaden. Nybyggt, tryggt och extra snyggt! BoKlok Hantverkaren i Visby Bo klokt på otland från 4.150:- i månaden Nybyggt, tryggt och extra snyggt! BoKlok Hantverkaren i Visby Uteliv på köpet Alla får en stor balkong eller uteplats. Det är modernt. Det är fräscht. Och det

Läs mer

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Ett modernt boende i en ny stadsdel Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Välkommen till Tegnérlunden 2 - spännande arkitektur och inspirerande natur Brf Tegnérlunden 2 i Gideonsberg är ett nytt

Läs mer