Årsmöten x 3. I början av året höll respektive klubb sitt årsmöte. Både Malmö och Stockholmsklubben fick nya presidenter.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Årsmöten x 3. I början av året höll respektive klubb sitt årsmöte. Både Malmö och Stockholmsklubben fick nya presidenter."

Transkript

1 1 Årsmöten x 3 I början av året höll respektive klubb sitt årsmöte. Både Malmö och Stockholmsklubben fick nya presidenter. Stockholmsklubbens årsmöte ägde rum den fjärde februari ombord på Tallink Siljas vackra fartyg M/S Romantika. Martin Ahlberg som lämnade över presidenttiteln till Bosse Svanberg inleder med att tacka styrelsen för ett stimulerande, mycket gott och fint arbete. Det har varit fantastiskt och aldrig tråkigt. Bosse tackar för förtroendet och berättar att han tänker fortsätta i klubbens traditionella fotspår, men även arbeta med att hitta nya spår och satsa på vidareutveckling. SKÅL Stockholm är idag den näst största SKÅL-föreningen i världen, endast Istanbul är större med cirka ett 40-tal fler medlemmar. Om vi alla satsar på att rekrytera två nya medlemmar var kommer vi att slå Istanbul med råge. Jaana Alenius som sitter i styrelsen tackar Martin å alla medlemmars vägnar för att han med glädje och inspiration har varit ett gott föredöme för oss alla. Martin lämnar över SKÅL-kedjan till Bosse och ett givande årsmöte följs av en lärorik företagspresentation om Tallink Silja av Roger Björk som är Försäljnings- och Marknadsdirektör för återförsäljare. Expansion är något som kännetecknar företaget och den 25:e april i år invigs nya fartyget Baltiq Queen som rymmer passagerare. Tallink Siljas fokus just nu ligger i att satsa extremt mycket på miljön och sina kunder, samt att höja servicestandarden ännu mer. De satsar även på hotellverksamhet och vill öppna hotell i alla sina destinationers hamnar. Martin önskar Bosse lycka till! Vi ser fram emot SKÅLåret 2009!

2 2 Göteborgsklubbens möte hölls på nya Grand Hotel Opera. I vacker konferenslokal avhölls årsmötet med Ulla A som ordförande, svingandes klubban med kraft och snabbhet. Lars & Lars Barbro & Ulla leder mötet med ett leende Torgny Gunnarsson visade sedan runt i hotellet vilket gav en överblick över de olika rumstyperna - alla lika vackert inredda. Efter rundvandringen fick vi smaka en räkmacka och öl eller vin. Smaskens! Hjärtligt tack Torgny för en trevlig kväll. Ärtsoppa på Hotell Royal Göteborgsklubbens första lunch anordnades den 19 februari. Markus Oddestad på anrika Hotell Royal bjöd på ärtsoppa, pannkakor och kaffe samt kaka i hotellets nya frukostmatsal. Torgny Gunnarsson hälsar välkomna Hos Malmöklubben blev det presidentskifte. Till ny president i Malmöklubben valdes Lars Georgsson, hotelldirektör på Hotell Duxiana i Malmö. Lars Lindberg, numera Past President lämnade över kedjan. Tack för allt du gjort för klubben! Markus Oddestad berättar om hotellet

3 3! Markus visade först runt i det charmiga hotellet - där alla rum är olika - och berättade historier om forna ägare och hotellchefer. Hotellet, som är över 150 år, har drivits av familjen Oddestad sedan 70-talet. Det vackra taket på bilden nedan har klarat alla ombyggnader och överlevde t.o.m. pålningen när intilliggande Hotell Sheraton, nuvarande Radisson SAS Scandinavia, byggdes. Sedan gamla Lydmar Hotel såldes har han hunnit med en internationell hotellkarriär, bland annat med att hjälpa Hilton att få ordning på Hilton Trafalgar Square i London. Nu är han alltså tillbaka med ett nytt hotell på Blasieholmen och har inte ens brytt sig om att sätta ut en namnskylt vid entrén. Närmaste grannen är Grand Hôtel, något som inte bekymrar Pelle. På Grand bor man när man ska representera, hos mig när man vill vara privat och avslappnad, är hans svar. Tack Markus, med personal, för en trivsam lunch! Hotellunch med Lydmar En kall men solig dag i mars var det dags för Stockholmklubbens första lunch Dagens gäst var Pelle Lydmar, närmast legendarisk hotellprofil i Sverige med flertalet hotellprojekt på sitt samvete. Till lunchen på Sällskapet, ett stenkast från Pelles senaste hotell, nya Lydmar Hotel, har 45 SKÅLlegor samlats. Intervjun leds lättsamt av Bo Svanberg, Stockholmsklubbens nya president. Pelle berättar att han var grabben som satt längst bak i bussen, inte läste läxor med urusla betyg som följd. Efter hotellstudier i Schweiz fick han upp intresset för branschen och läx-problem var ett minne blott. Många känner nog till hans omtalade Lydmar Hotel som fanns på Sturegatan i Stockholm. Det var lite galet, annorlunda och skulle sticka ut berättar Pelle. Hotellet blev även känt för sin ambitiösa musikscen. Mr. Lydmar vet det mesta om hotell Och visst hittar gästerna dit, redan några månader efter öppnandet har han en beläggning på cirka 60 procent med både statschefer och internationella företagsledare som gäster. Största spöket var faktiskt det gamla Lydmar Hotel. Att folk skulle jämföra hotellen och inte känna sig hemma. En farhåga som inte besannats och nya Lydmar Hotel har redan fått stammisar. Nya Lydmar ska vara som att gå hem till Pelle, alla rum är individuellt inredda och matsalen är mer ett vardagsrum. I lobbyn hänger en hyllad konstutställning som ska skildra det verkliga livet med bilder från bl.a. olika krigszoner. Foto och konst är två av hans stora intressen men som han sköter med hjälp av professionella experter som tar hand om utställningarna.

4 4 När frågan om hotellsituationen i Stockholm och lågkonjunkturen kommer upp säger Pelle att det är en olycklig överetablering just nu men att de nya rummen kommer att behövas i nästa högkonjunktur. Ett annat hot mot hotellen är att allt fler bokar sina rum via bokningssajter där varumärkena urvattnas och endast priset får betydelse. En mer positiv bild är att Stockholm har mycket goda förutsättningar som turismdestination och att gränsen mellan affärs- och fritidsresor långsamt suddas ut. Cocktail med TUR Göteborgsklubbens traditionella cocktail i samband med TUR-mässan gick av stapeln fredagen den 20 mars. I kongresshallens foajé samlades SKÅL-medlemmar från flera länder. Sammanlagt blev vi drygt 60 personer från Sverige, Slovenien, Belgien, Dubai, Costa Rica, Finland, Grekland, Kroatien m.fl. Mycket roligt att det kom så många deltagare! TUR mässan var i övrigt en succé med besökare, en ökning med fyra procent jämfört med i fjol. Här är några av SKÅLs hovfotograf Tibor Bárànys mingelbilder från träffen: Klubbmästarinna Ann tackar Pelle med en magnumflaska vin 2006 valdes Pelle till årets chef, något han tror beror på att han bryr sig om sin personal. Att varje anställd ska vara sig själv och känna att de hittat rätt. Ett exempel är att alla får skräddarsydda uniformer. Pelles så kallade walking around management kan också ha betydelse. Lunchen avslutas med personlig visning av Lydmar med Lydmar! Lydmar Hotel: Södra Blasiehamnen 2

5 5 Alla besöksställen, restauranger, hotell, guidning samt färja har pressat sina priser så lågt som möjligt för att kunna erbjuda SKÅLmedlemmarna en studieresa till lågt pris. Hör av dig till eller , för mer information och bokning, gärna innan den 30 april. Boka in Världskongressen i Budapest Orbis Resor med Ewa Nowicka i ledningen och Ilona Alterfors på Alterfors Resor har tagit fram två erbjudanden till SKÅLs 70:nde Världskongress som i år hålls i Budapest den 1-6 november. Följ med till Gotland! Vår SKÅLega Tove Buhe-Stam har lagt upp ett trevligt arrangemang med flera studiebesök på Gotland i september. Så här skriver Tove: På Gotland finns en liten grupp SKÅLmedlemmar tillhörande Stockholmsklubben, och vi vill visa er lite av vår vackra ö. Vi är Tove Buhe-Stam, Eric D Nilsson, Jan-Eric Nilsson, Bengt Thimgren och snart Per Erling Evensen. De flesta fast boende, några till och från. Budapest är staden med genuin charm. Den är livlig och vacker med floden Donau som delar staden; på ena sidan ligger den pittoreska äldre delen Buda och på den andra den moderna stadsdelen Pest. Här finns mysiga kaféer, förgyllda ölhallar, gigantiska saluhallar och charmiga musikklubbar. Budapest är känt för sina termalbad som sägs vara utmärkta för en mängd åkommor. Erbjudandena innehåller olika hotellalternativ till förmånliga priser och de kan även hjälpa till med flyg. Kontakta László Esgran, orbisresor.se, eller Ilona Alterfors, så snart som möjligt för mer information och bokning.

6 6 Kommande medlemsjubilarer Carl-Johan Ahlström (Sthlm) - 40 år 14/4 Heidi Huupponen (Sthlm) - 30 år 26/4 Göta Block (Sthlm) - 60 år 2/5 Charlotte Tellmark (Gbg) - 50 år 5/5 Bengt Ölvemark (Malmö) - 60 år 21/5 Lars Lindberg (Malmö) - 60 år 23/5 Ulla Lundwall (Gbg) - 60 år 10/6 Peter Terpstra (Sthlm) - 50 år 24/7 Ulf Östmark (Sthlm) - 50 år 12/8 Ett stort grattis! Nya medlemmar Göteborg: Anna-Stina Zetterström - Thorskogs Slott Ulf Hansen - Hummingbird Lifestyle Travel Johan Magnusson - Prima Travel AB Martin Hultman - Strömma Turism & Sjöfart Hans Ericsson - Gourmetravel Scandinavia Stockholm: Paul Stanley - Our man in Scandinavia Charlotte Macesja Ljungberg - Tjek-in Travel Hans Berglund - Travel Experience Ingrid Jackson - VIA Travel Jörgen Karlsson - AmEx Business Travel Anna Norrga - Holiday Club Per Erling Evensen - Destination Gotland György Székely - Hungarian National Tourist Office Barbara Hartman - CzechTourism Scandinavia Välkomna till SKÅL! Känner du några som vill bli medlemmar i SKÅL? Bjud gärna med dem som gäster på nästa aktivitet och/eller kontakta respektive klubb för ett ansökningsformulär! Formuläret finns även på under informationsbroschyr. Program /4 Sthlm: Lunch på Rica Stockholm med Ralph Axelson 25/4 Köpenhamn: SKÅL Köbenhavn 75 år 28/4 Gbg: Int. SKÅLdagen firas på Skansen Kronan 28/4 Malmö: Int. SKÅLdagen firas på Hotel Duxiana 8/5 Malmö: Lunch på Swedbank Arena 15-16/5 Ggb: Tvådagarsresa till Båstad 29/5 Sthlm: Sommaravslutning på Skärgårdsmässan, Djurgården. 5/6 Malmö: Lunch på Radisson SAS 11/6 Gbg: SKÅLska Flaggans dag 21-23/8 Helsingfors/Tallinn: Nordisk kongress 27/8 Sthlm: SKÅL Classic Golftävling 27/8 Sthlm: Kräftskiva på Stallmästaregården. 7-9/9 Studieresa till Gotland 1-6/11 Budapest: Världskongress Fler datum meddelas via mail från respektive klubb. Läs mer på och President SKÅL Sverige: Martin Ahlberg Councillor SKÅL Sverige: Ewa Bjurström SKÅL International Göteborg President: Ulla Arnqvist SKÅL International Malmö President: Lars Georgsson SKÅL International Stockholm President: Bosse Svanberg Redaktör för nyhetsbrevet: Patric Borén

TURISM Ett nyhetsbrev från KY-utbildningen Turism i Storstadsregion. Vi förser turist-sverige med morgondagens arbetskraft!

TURISM Ett nyhetsbrev från KY-utbildningen Turism i Storstadsregion. Vi förser turist-sverige med morgondagens arbetskraft! STORSTADS TURISM Ett nyhetsbrev från KY-utbildningen Turism i Storstadsregion. Vi förser turist-sverige med morgondagens arbetskraft! NR 2 2009 2 09 En utbildning som öppnar nya möjligheter KY13 upplevde

Läs mer

AFFÄRSRESOR 3TIPS KONFERENSER SKA VARA INSPIRERANDE. Mattias Varén, reseekonom: Professionell turist- och bleasureresenär effektiviserar resandet.

AFFÄRSRESOR 3TIPS KONFERENSER SKA VARA INSPIRERANDE. Mattias Varén, reseekonom: Professionell turist- och bleasureresenär effektiviserar resandet. ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS September 2012 Med dagstidningens räckvidd och facktidningens fokus LÄS TIDNINGEN I DIN IPAD ELLER IPHONE. LADDA NER APPEN FRÅN QIOZK!

Läs mer

Resia Travel Group AB. Årsredovisning 2010

Resia Travel Group AB. Årsredovisning 2010 Resia Travel Group AB. Årsredovisning 2010 Vi håller koll på hela världen åt dig! Bästa affärsresebyrå 2010 1 Resia Travel Group AB. Årsredovisning 2010 Vision Resia Sveriges bästa resebyrå! Affärsidé

Läs mer

I affärer. Branschen tar sitt ansvar Affärsresandet omfamnar miljön. res säkrare i en osäker värld tips och system för ett tryggt resande

I affärer. Branschen tar sitt ansvar Affärsresandet omfamnar miljön. res säkrare i en osäker värld tips och system för ett tryggt resande Annons Hela denna tidning är en annons från HRG Nordic Annons I affärer O M R E S O R & M Ö T E N res säkrare i en osäker värld tips och system för ett tryggt resande rätt innehåll och smart logistik videogalan

Läs mer

-bladet. Innehåll: Nr 1/2014 Stockholm

-bladet. Innehåll: Nr 1/2014 Stockholm -bladet Innehåll: Välkommen - till ett nytt SWEA-blad Att komma hem - hur är det? Regionen SWEA ProfS - yrkesnätet Sverigemiddagen Årsmötet - nya styrelsen Hemsidan Temagrupperna Möt SWEA ART Nr 1/2014

Läs mer

traveltrends maj 2012

traveltrends maj 2012 1 traveltrends maj 2012 På www.traveltrends.se kan du läsa om de senaste trenderna inom resor och turism samt hålla dig uppdaterad med branschens mest aktuella evenemangskalender! HOTELL - Internationellt

Läs mer

Nummer 3 2014. näringslivsnytt ÅLANDS NÄRINGSLIV. Nätverk stärker och ger kontakter. Roslagsminglet. bjöd in Åland för att skapa nya regionala nätverk

Nummer 3 2014. näringslivsnytt ÅLANDS NÄRINGSLIV. Nätverk stärker och ger kontakter. Roslagsminglet. bjöd in Åland för att skapa nya regionala nätverk Nummer 3 2014 näringslivsnytt ÅLANDS NÄRINGSLIV Nätverk stärker och ger kontakter Roslagsminglet bjöd in Åland för att skapa nya regionala nätverk Ledare När du tar hand om dina kunder så gör vi det enklare

Läs mer

NEWS. Mats Karlsson, Wattguard: sidan 4-5

NEWS. Mats Karlsson, Wattguard: sidan 4-5 NEWS en affärstidning för dig som verkar i sydsverige. # 1 2014 Mats Karlsson, Wattguard: GRÖNT LJUS HELA VÄGEN TILL INDIEN sidan 4-5 Kära läsare! 2013 avslutades storstilat med en prisutdelning den 16

Läs mer

Colette Ahlberg. Det är jättekul och jag önskar att jag hade ännu mer tid till hyresgästerna, säger hon, men fastigheterna och allt med lägenheterna

Colette Ahlberg. Det är jättekul och jag önskar att jag hade ännu mer tid till hyresgästerna, säger hon, men fastigheterna och allt med lägenheterna POSTTIDNING B 128141801 Returadress: Box 114, 182 05 Djursholm. EN TIDNING OM BLOMSTERFONDEN. NUMMER 14, 2005. Blomstergårdar Colette Ahlberg Uppskattad värdinna! PÅ SKRIVBODET STÅR ETT FINT SLIPAT SNAPSGLAS.

Läs mer

bättre BOSTAD Så gör du bostadskarriär så planerar du bostadsaffären ny stadsdel i stockholm Mäklaren som ger dig bäst betalt

bättre BOSTAD Så gör du bostadskarriär så planerar du bostadsaffären ny stadsdel i stockholm Mäklaren som ger dig bäst betalt annons Hela denna bilaga i svd är en annons från Erik olsson Fastighetsförmedling annons bättre BOSTAD E n T i D n i n g O m väge n T i l l E n lyck A D B O S TA D S A f fä r Så gör du bostadskarriär så

Läs mer

Nyhetsbrev. En Stärkt Röst. Ljusglimtar i vår tillvaro. Planeringen av våren i full gång! Kom ihåg datumet!

Nyhetsbrev. En Stärkt Röst. Ljusglimtar i vår tillvaro. Planeringen av våren i full gång! Kom ihåg datumet! N O V E M B E R 2 0 1 2 Nyhetsbrev En Stärkt Röst Planeringen av våren i full gång! När första snön har kommit och vi gått över till vintertid börjar projektet blicka mot ljusare tider. Vi har mycket att

Läs mer

Nyhetsbrev maj 2015. Bästa Brismedlemmar,

Nyhetsbrev maj 2015. Bästa Brismedlemmar, Nyhetsbrev maj 2015 Bästa Brismedlemmar, Först och främst tack för att just du är medlem. Via ditt medlemskap har vi möjlighet att hänga med i barnens behov och utveckla verksamheten. Fler får en större

Läs mer

Winnare. CamILLa om livet som hotelldirektör. filmsuccé på Bjertorp. hårt jobb bakom framgångar. WINN HOTEL GROUP årsredovisning 2013

Winnare. CamILLa om livet som hotelldirektör. filmsuccé på Bjertorp. hårt jobb bakom framgångar. WINN HOTEL GROUP årsredovisning 2013 WINN Park Inn by Radisson Lund Strategiskt hotellbygge i lund WINN HOTEL GROUP årsredovisning 2013 CamILLa om livet som hotelldirektör Winn & Percy går hand i hand SÅ VAR HOTELLåret Såstaholm prisas för

Läs mer

Så skapas framgångsrik försäljning på stationerna. O Learys fördubblade omsättningen Sid 5. Coops matbutik fick succéläge Sid 4

Så skapas framgångsrik försäljning på stationerna. O Learys fördubblade omsättningen Sid 5. Coops matbutik fick succéläge Sid 4 Coops matbutik fick succéläge Sid 4 O Learys fördubblade omsättningen Sid 5 Stationskampanjer skapar försäljning Sid 8 RetailNews Om att skapa affärer på Centralstationer Så skapas framgångsrik försäljning

Läs mer

tillväxt Forskning med känsla för grönt Världsklass nästa! Tusen och en watt i Simris Etikett med god affärsetik Fiberrikt för näring och liv

tillväxt Forskning med känsla för grönt Världsklass nästa! Tusen och en watt i Simris Etikett med god affärsetik Fiberrikt för näring och liv Hela denna bilaga är annons. Ett näringslivsmagasin från Ystads Allehandas marknadsavdelning. Nummer 1 4 maj 2013 Alla våra sidor är på din sida tillväxt Världsklass nästa! Tusen och en watt i Simris Etikett

Läs mer

Nästa möte 28 Feb. Läs sid 6

Nästa möte 28 Feb. Läs sid 6 Nästa möte 28 Feb Läs sid 6 Gasarna Speedwayklubb, föreningen med Sveriges BÄSTA medlemmar! Visste ni alla att ni tillsammans har bidragit med lika mycket i medlemsavgifter och övriga ekonomisk support

Läs mer

Nu gör jag något nytt

Nu gör jag något nytt Nu gör jag något nytt Linda Alexandersson fredag 15 maj Det började med att två tjejer i min församling i Arvika, åkte ner hit till Göteborgsområdet för att träffa en präst. De hade bekymmer på ett område

Läs mer

CONFERENCE. djur och natur MILJÖER, SMAKER, ÄVENTYR OCH UPPLEVELSER PÅ VÅRENS KONFERENSER SPECIAL SKAPA EFFEKTIVARE

CONFERENCE. djur och natur MILJÖER, SMAKER, ÄVENTYR OCH UPPLEVELSER PÅ VÅRENS KONFERENSER SPECIAL SKAPA EFFEKTIVARE Hela denna bilaga är en annons CONFERENCE Spännande konferenser och mötesplatser! SPECIAL MILJÖER, SMAKER, ÄVENTYR OCH UPPLEVELSER PÅ VÅRENS KONFERENSER TOPPMÖTEN I TORSON KLÄDD FÖR KONFERENSEN UTFORSKA

Läs mer

SjuHall. Tillsammans är vi Unionen! NUMMER 2 2010 SJUHALL ÖKAR! NU ÄR VI MER 12000 MEDLEMMAR! Ulricehamn. Bollebygd Borås. Tranemo. Mark.

SjuHall. Tillsammans är vi Unionen! NUMMER 2 2010 SJUHALL ÖKAR! NU ÄR VI MER 12000 MEDLEMMAR! Ulricehamn. Bollebygd Borås. Tranemo. Mark. NUMMER 2 2010 Bollebygd Borås Ulricehamn Tillsammans är vi Unionen! Mark Svenljunga Tranemo Varberg SJUHALL ÖKAR! NU ÄR VI MER 12000 MEDLEMMAR! Falkenberg Tiden går fort! Det är nu snart ett år sedan jag

Läs mer

MÖTEN EVENTS NÖJEN GOLF MAT

MÖTEN EVENTS NÖJEN GOLF MAT VÄLKOMMEN TILL FIRST HOTEL GRAND I MYSIGA KAFÉSTADEN ALINGSÅS MÖTEN EVENTS NÖJEN GOLF MAT Hotellet Familjen Hartman/Persson driver First Hotel Grand Alingsås. Tre syskon och pappa har arbetat med hotellet

Läs mer

Affärer med Kina. Sofia Källgren. skivkontrakt med skivbolag i Kina. en målmedveten satsning som bär frukt. TEMA Kina

Affärer med Kina. Sofia Källgren. skivkontrakt med skivbolag i Kina. en målmedveten satsning som bär frukt. TEMA Kina www.businessregion.se E N TIDNING FRÅN BUSINESS REGION GÖTEBORG NR 2 2007 I Kvarnbyn samsas ostördhet med skaparkraft Sofia Källgren Första västerländska artist att teckna skivkontrakt med skivbolag i

Läs mer

GÖTEBORG 2013 NR 1 ÅRG 25. Bladet

GÖTEBORG 2013 NR 1 ÅRG 25. Bladet GÖTEBORG 2013 NR 1 ÅRG 25 Bladet Nytt År! Nya Tag! SWEA i ett nötskal Styrelsen 2013 SWEA Bladet eller vad man svarar på frågan om vad SWEA är: SWEA ÄR ETT GLOBALT NÄTVERK med ungefär 7 500 kvinnor i 73

Läs mer

Innehåll. Kära läsare 1. Fredrik Ahlerup 2. Konsten att vara närvarande och osynlig 7. Lasse assistentkarta 8. Sven-Erik Johansson 9

Innehåll. Kära läsare 1. Fredrik Ahlerup 2. Konsten att vara närvarande och osynlig 7. Lasse assistentkarta 8. Sven-Erik Johansson 9 Innehåll sid Kära läsare 1 Fredrik Ahlerup 2 Konsten att vara närvarande och osynlig 7 Lasse assistentkarta 8 Sven-Erik Johansson 9 Att vara personlig assistent 13 Törnrosa 14 Ny blissbroschyr 16 Böcker

Läs mer

BRANDNEWS VARUMÄRKESSKYDD DESIGNSKYDD BRANDING REKLAMJURIDIK ÅRGÅNG 25 NUMMER 1 2014

BRANDNEWS VARUMÄRKESSKYDD DESIGNSKYDD BRANDING REKLAMJURIDIK ÅRGÅNG 25 NUMMER 1 2014 BRANDNEWS VARUMÄRKESSKYDD DESIGNSKYDD BRANDING REKLAMJURIDIK ÅRGÅNG 25 NUMMER 1 2014 Förgänglighet Ett urstarkt kärnvärde BRANDNEWS FIRAR 25 ÅR! 12 24 30 44 Tvist: m&m s i knipa. Branding: O Leary s -

Läs mer

HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS. Lollo & Bernie kommer på besök kl. 11 & 13

HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS. Lollo & Bernie kommer på besök kl. 11 & 13 HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS WISBY STRAND - CONGRESS & EVENT 7 MARS 2015 KL 10.00-15.30 RESESKILDRINGAR TURKIET PERU BOLIVIA LONDON GRAN CANARIA TENERIFFA KAPPADOKIEN AMERIKA... SAMT MYCKET MER MÄSSA NU

Läs mer

4H-partners. Bli Hallands 4H:s partner Läs mer på www.hallands4h.se

4H-partners. Bli Hallands 4H:s partner Läs mer på www.hallands4h.se 4H-partners Bli Hallands 4H:s partner Läs mer på www.hallands4h.se Lära genom att göra Innehåll 3 Ledare & Innehåll 4 Vinterkurs 5 Klubbledarträff 6 Bland tomtar & troll 7 Inspirationshelg 8 Styrelse och

Läs mer

WINN HOTEL GROUP NYTT HOTELL I STAN ÅRSREDOVISNING 2011 KREATIV ATOMBOMB TORSTEN ENGWALL

WINN HOTEL GROUP NYTT HOTELL I STAN ÅRSREDOVISNING 2011 KREATIV ATOMBOMB TORSTEN ENGWALL WINN HOTEL GROUP ÅRSREDOVISNING 2011 VÅR VERKSAMHET HANDLAR INTE OM HOTELL DEN HANDLAR OM MÄNNISKOR NYTT HOTELL I STAN WINN BUSINESS SCHOOL BÄST I KLASSEN KREATIV ATOMBOMB STÅR BAKOM HOTELLKONCEPT TORSTEN

Läs mer

GRÖNÖN BLIR TILLGÄNGLIGARE

GRÖNÖN BLIR TILLGÄNGLIGARE BO I ASKERSUND ASKERSUNDS KOMMUNS INFORMATIONSTIDNING NR 2 2006 Grönön. Foto: Göran Mattsson GRÖNÖN BLIR TILLGÄNGLIGARE SKÖNA GRÖNA Ö! Att Askersunds kommun har begåvats med en underbar vildmarksskärgård

Läs mer

Magasinet Moskva Våren/Sommaren 2013

Magasinet Moskva Våren/Sommaren 2013 Magasinet Moskva Våren/Sommaren 2013 1 Banque Carnegie Luxembourg Vision och tradition Att bli kund i Banque Carnegie är att välja en exklusiv, oberoende privat bank med få kunder per portföljförvaltare.

Läs mer

SWEA. Bladet Swedish Women s Educational Association, Washington D.C. chapter Årgång 9, Nummer 3, december 2007. Exaratjockt julnummer!

SWEA. Bladet Swedish Women s Educational Association, Washington D.C. chapter Årgång 9, Nummer 3, december 2007. Exaratjockt julnummer! Exaratjockt julnummer! SWEA Bladet Swedish Women s Educational Association, Washington D.C. chapter Årgång 9, Nummer 3, december 2007 SWEAs DC s julbazaar Sidan 2 Ordförande har ordet Sidan 3 Homeland

Läs mer