Kalender. Snabbstartsguide. Schemalägga ett Lync-möte Ordna ett personligt möte eller hoppa över resan och träffas online med Lync 2013.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kalender. Snabbstartsguide. Schemalägga ett Lync-möte Ordna ett personligt möte eller hoppa över resan och träffas online med Lync 2013."

Transkript

1 Kalender Snabbstartsguide Schemalägga ett Lync-möte Ordna ett personligt möte eller hoppa över resan och träffas online med Lync Växla vy Använd den kalendervy som passar bäst för ditt arbetsflöde. Du kan byta så ofta du vill. Dela din kalender Öppna kalendern för dina kolleger så att de kan se dina avtalade tider och din status. Markör för aktuell tid Linjen i mitten anger aktuell tid så att du kan se vad som väntar härnäst. Anpassa planerna efter vädret Ta en titt på väderprognosen för din stad och upp till fyra andra. När du planerar ett möte i en annan stad vet du vad du ska packa ned. Skapa fler kalendrar Avgör snabbt vilken tidpunkt som passar bäst för ett affärsmöte eller semester med familjen. Status för mötessvar Om du inte har svarat på en mötesinbjudan än visas mötet i en ljusare färg.

2 Schemalägga en avtalad tid Schemalägga ett möte med andra personer 2. Klicka på Nytt möte. 3. Fyll i rutorna Ämne och Plats, och ange start- och sluttid. 2. Klicka på Ny avtalad tid i menyfliksområdet. 4. Skriv all information som du vill dela med mottagarna i mötesförfrågan. Du kan också bifoga filer. 5. Klicka på Schemaläggningsassistenten om du vill ha hjälp att hitta den bästa tidpunkten för ditt möte genom att kontrollera när mottagare och resurser (såsom mötesrum) är tillgängliga. 3. Fyll i rutorna Ämne och Plats. 4. Ange start- och sluttid 5. I rutan Visa som väjer du vilken status för din tillgänglighet som ska visas för andra. 6. Klicka på Återkommande om du vill att mötet ska vara återkommande 7. Välj frekvens (till exempel varje dag eller varje månad) och eventuella frekvensalternativ (till exempel varannan dag eller var tredje månad) 8. Om du vill ändra påminnelsen, som är inställd på 15 minuter som standard, klickar du på rutan Påminnelse och väljer en ny påminnelsetid. 6. Klicka på Lägg till deltagare och skriv sedan in mottagarnas namn, e-postadresser eller resursnamn (separeras med semikolon) i rutorna Nödvändig, Valfri eller Resurser. 7. För Exchange-konton innehåller rutan Hitta rum förslag på de bästa mötestiderna (då flest deltagare är tillgängliga). Du väljer en mötestid genom att klicka på ett tidsförslag i rutan Hitta rum i avsnittet Föreslagna tider, eller välj en tid i rutnätet ledig/upptagen. 8. Klicka på Skicka om du inte vill göra det till ett återkommande möte.

3 Ändra arbetsvecka och veckans startdag i kalendern 1. Klicka på Arkiv > Alternativ > Kalender. 2. Gör något av följande under Arbetstid: Ändra din arbetstid genom att klicka på start- och sluttid för din arbetsdag i listorna Starttid och Sluttid. Ställ in din arbetsvecka genom att markera de rutor som ingår i din arbetsvecka. Avmarkera de rutor som inte ingår i arbetsveckan. Ställ in veckans första dag genom att klicka på en dag i listan Första dagen i veckan. Ställ in årets första vecka genom att klicka på en post i listan Årets första vecka. Ändra en avtalad tid, ett möte eller en händelse Ändra en avtalad tid eller ett möte 1. Öppna posten i kalendern. 2. Om den ingår i en återkommande serie och du bara vill ändra en förekomst klickar du på Bara den här i rutan Öppna återkommande objekt, och sedan på OK. 3. Om den ingår i en återkommande serie och du vill ändra alla förekomster klickar du på Hela serien i rutan Öppna återkommande objekt, och sedan på OK. 4. Gör dina ändringar och klicka på Spara och stäng. För ett möte klickar du på Skicka uppdatering. Ändra en händelse 1. Öppna händelsen i kalendern och klicka på Händelse. 2. Ändra Visa som till Upptagen, Arbetar på annan plats, Preliminärt eller Frånvarande. 3. Klicka på Spara och stäng. Ha alltid en kalender, avtalade tider och möten i vyn För musen över Kalender i navigeringsfältet och klicka på Docka-knappen i det övre högre hörnet i översikten. Kalendern visas i rutan till höger tillsammans med dagens avtalade tider och möten. Föreslå, acceptera eller avböja en ny mötestid I stället för att tacka nej till ett möte som du inte kan delta i kan du föreslå en ny mötestid. Mötesorganisatören kan acceptera eller neka ditt förslag. Föreslå en ny tid 1. Klicka på Möte i mötesförfrågan. 2. Klicka på Föreslå ny tid i gruppen Svara. 3. Välj en tid då alla (eller de flesta) inbjudna är tillgängliga. 4. Klicka på Föreslå tid och sedan på Skicka. Om du är mötesorganisatören skickas förslag på mötestider till dig. Du väljer om du ska ändra den schemalagda mötestiden. Acceptera en ny föreslagen mötestid 1. Öppna mötesförfrågan. 2. Klicka på Acceptera förslag. 3. Klicka på Skicka uppdatering. Neka en ny föreslagen tid 1. Öppna mötesförfrågan. 2. Klicka på Mötessvar. 3. Klicka på Svara i gruppen Svara, skriv ett meddelande och klicka sedan på Skicka. 4. Klicka på Ta bort i gruppen Ta bort på fliken Mötessvar i mötesförfrågan.

4 Dela din kalender Dela din kalender med personer i din organisation som använder e-post med en Exchange-server Anpassa och navigera i kalendrar Du kan gå direkt till aktuell dag eller visa de kommande sju dagarna. 1. Klicka på Kalender i navigeringsfältet och sedan på Start > Dela kalender. 2. I det nya e-postmeddelande som öppnas lägger du till de personer du vill dela kalendern med i rutan Till. 3. Klicka på Skicka och sedan på OK. Mottagarna får en e-postavisering om att du har delat din kalender, och din kalender läggs till i listan Delade kalendrar för dem. Dela din kalender med personer utanför din organisation i ett e-postmeddelande 1. Klicka på Kalender i navigeringsfältet och sedan på Start > Skicka kalender med e- post. 2. Välj vilken kalender och vilken tidsperiod du vill dela i rutorna Kalender och Datumintervall. Välj till exempel Idag eller De närmaste 7 dagarna. 3. Skicka genom att klicka på OK. Mottagarna kan nu se din kalender i meddelandet och öppna den bifogade icalendar-filen i Outlook. Dela din kalender genom att publicera den online 1. Klicka på Kalender i navigeringsfältet och sedan på Start > Publicera online. 2. Klicka på Konfigurera den här publicerade kalendern. En ny sida med titeln Kalenderpublicering Kalender öppnas i webbläsaren. 3. Välj publiceringsuppgifter, start- och sluttid och åtkomstbegränsning. 4. Klicka på Kopiera länkar till Urklipp för att kopiera länkarna för att prenumerera på kalendern (via ett konto som är anslutet till en Exchange-server) eller för att visa kalendern i en webbläsare. Klistra in länkarna i en textredigerare, till exempel Anteckningar. 5. Slutför publiceringen genom att klicka på Spara. 6. Skicka länkarna via e-post till utvalda användare, beroende på om de kan prenumerera på kalendern via sitt Exchange-e-postkonto eller bara visa den i webbläsaren. Visa aktuell dag genom att klicka på Idag i gruppen Gå till. Visa kalendern för de kommande sju dagarna genom att klicka på De närmaste 7 dagarna i gruppen Gå till. Du kan ordna kalendervyn så att du ser en enda dag, en arbetsvecka, en sjudagarsvecka eller en månad. Klicka på Dag, Arbetsvecka, Vecka eller Månad i gruppen Ordna. I schemavyn visas kalendern i lodrät orientering. Den här vyn är användbar när flera kalendrar har valts. Varje kalender staplas uppifrån och ned. Du kan växla mellan dagar, veckor och månader genom att klicka på vänster- och högerpilen bredvid tidsintervallet överst i kalendern.

5 Skapa fler kalendrar 2. Klicka på fliken Mapp och sedan på Ny kalender. 3. Ange ett namn på den nya kalendern i rutan Namn. 4. Klicka på Kalender i listan Markera var mappen ska placeras och sedan på OK. Den nya kalendern visas i mappfönstret i kalendern. Om du vill visa en kalender markerar du kryssrutan bredvid kalendern. Hantera någon annans e-post- och kalenderobjekt Öppna någon annans mappar 1. Klicka på Arkiv > Öppna och exportera > Annan användares mapp. 2. Ange namnet på den person som gav dig delnings- eller ombudsrättigheter i rutan Namn eller klicka på Namn och välj namn i den lista som visas. 3. Klicka på den mapp du vill öppna i listan Mapptyp. Lägg till den andra personens postlåda i din Outlook-profil så öppnas den varje gång du startar Outlook. Lägga till någon annans postlåda i din profil 1. Klicka på Arkiv > Kontoinställningar > Kontoinställningar. 2. Gå till fliken E-post, klicka på Exchange-kontotypen i listan och klicka på Ändra följt av Fler inställningar. 3. Gå till fliken Avancerat under Öppna följande postlådor, klicka på Lägg till och ange sedan namnet på postlådan för den person vars postlåda du vill lägga till i din användarprofil. Så här svarar du på mötesförfrågningar: 1. Öppna den andra personens inkorg om mötet inte skickades direkt till dig, och öppna mötesförfrågan. 2. Klicka på Acceptera, Preliminärt eller Tacka nej. Skapa eller svara på ett e-postmeddelande åt någon annan 1. Skapa eller öppna ett befintligt e-postmeddelande i E-post. 2. Klicka på Från i gruppen Visa fält på fliken Alternativ. 3. I rutan Från anger du namnet på den person som du skickar meddelandet åt. Klicka på Från om du vill välja namn från en lista i adressboken. Om knappen och rutan Från inte visas klickar du på Alternativ > Från.

Outlook 2010 kalender m.m.

Outlook 2010 kalender m.m. Outlook 2010 kalender m.m. Kalmar kommun, datautbildningar 1 ( 13) 2016-03-02 Innehåll Kalendern... 3 Anpassa programfönstret... 3 Vyer i Kalendern... 3 Skapa avtalade tider... 4 Skriv direkt i kalendern...

Läs mer

Schemalägga ett personligt möte

Schemalägga ett personligt möte Instruktion 1(5) Datum 2014-03-28 IT-Tekniker Fredrik Jönsson 0410-73 32 74 fredrik.jonsson@trelleborg.se Instruktion för resursbokning i Outlook IT-avdelningen har tagit beslut om att resursbokning i

Läs mer

Boka egen tid. Boka. Schemaläggning. Dela kalender

Boka egen tid. Boka. Schemaläggning. Dela kalender Boka egen tid Boka egen möten tid Vyer Schemaläggning Gruppkalender Dela kalender Semester Britt Tågmark britt.tagmark@gmail.com Senast ändrad 2014-12-25 Innehåll Öppna Outlook webbprogram)... 1 Öppna

Läs mer

Outlook Web App 2013

Outlook Web App 2013 Outlook Web App 2013 Boka egen tid Boka egen möten tid Vyer Schemaläggning Gruppkalender Dela kalender Semester Britt Tågmark britt.tagmark@gmail.com Senast ändrad 2014-12-25 Innehåll Logga ut... 1 Öppna

Läs mer

Outlook Web App 2013

Outlook Web App 2013 Outlook Web App 2013 Boka egen tid Boka egen möten tid Vyer Schemaläggning Gruppkalender Dela kalender Semester Örebro kommun orebro.se Innehåll Öppna kalendern... 1 Vyer... 1 Dagens datum och tid... 2

Läs mer

Outlook Boka egen tid. Boka. Gruppkalender. Schemaläggning. Vyer. Dela kalender. Semester

Outlook Boka egen tid. Boka. Gruppkalender. Schemaläggning. Vyer. Dela kalender. Semester Outlook 2013 Boka egen tid Boka egen möten tid Vyer Schemaläggning Gruppkalender Dela kalender Semester Britt Tågmark britt.tagmark@gmail.com Senast ändrad 2014-12-25 Innehåll Öppna kalendern... 1 Vyer...

Läs mer

För att komma åt din webmail gör du som tidigare, startar din webläsare och skriver "epost.tierp.se" i adressfältet.

För att komma åt din webmail gör du som tidigare, startar din webläsare och skriver epost.tierp.se i adressfältet. Outlook Webmail Innehåll Outlook Webmail... 3 Inloggning... 3 Navigeringsfönstret... 4 E-post... 5 Skapa och skicka meddelande... 6 Ange alternativ för meddelanden... 6 Adressboken... 7 Kontrollera stavning...

Läs mer

Boka egen tid. Schemaläggning. Dela kalender

Boka egen tid. Schemaläggning. Dela kalender Boka egen tid Boka Svara möten Vyer Schemaläggning Gruppkalender Dela kalender Semester Britt Tågmark britt.tagmark@gmail.com Senast ändrad 2014-12-25 Innehåll Öppna kalendern... 1 Vyer... 1 Dagens datum

Läs mer

Snabbstartsguide. Hantera meddelandeuppgifter i meddelandelistan Kategorisera, flagga eller ta bort meddelanden direkt i meddelandelistan.

Snabbstartsguide. Hantera meddelandeuppgifter i meddelandelistan Kategorisera, flagga eller ta bort meddelanden direkt i meddelandelistan. Snabbstartsguide Microsoft Outlook 2013 ser annorlunda ut jämfört med tidigare versioner, så vi har skapat den här guiden som hjälper dig att minimera inlärningskurvan. Gör Outlook personligt Anpassa Outlook.

Läs mer

Grunderna i Outlook. Identifiera gränssnittsobjekt som du kan använda för att utföra vanliga uppgifter.

Grunderna i Outlook. Identifiera gränssnittsobjekt som du kan använda för att utföra vanliga uppgifter. Grunderna i Outlook Outlook är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att hantera e-post, kontakter, kalendrar och uppgifter. Det är viktigt att du förstår grunderna i programmet så att du kan använda

Läs mer

Outlook 2016 Kalender

Outlook 2016 Kalender Outlook 2016 Kalender Outlook används som e-postklient i Västra Götalandsregionen. Nedan information beskriver kalendern. För full funktionalitet rekommenderas att man använder Outlook klienten och inte

Läs mer

Använda Office 365 på en iphone eller en ipad

Använda Office 365 på en iphone eller en ipad Använda Office 365 på en iphone eller en ipad Snabbstartsguide Kontrollera e-post Konfigurera din iphone eller ipad så att du kan skicka och ta emot e-post från ditt Office 365-konto. Kontrollera din kalender

Läs mer

Office365 for educations Snabbguide. https://portal.micorosft.com

Office365 for educations Snabbguide. https://portal.micorosft.com Office365 for educations Snabbguide https://portal.micorosft.com Innehåll 1. Logga in:... 4 1. Outlook- E-post... 5 2.1 E-post inställningar... 6 2.1.1 Signatur... 6 2.1.2 Dolda kopior... 6 2.1.3 Bilagor...

Läs mer

Lathund. Outlook. Version Beta 2010

Lathund. Outlook. Version Beta 2010 Lathund Outlook Version Beta 2010 Innehåll 1.1.1 Aktivera eller inaktivera Outlook idag... 2 1.1.2 Gör Outlook idag till din startsida... 2 1.1.3 Anpassa Outlook idag... 3 2 Kalender... 4 2.1.1 Några inställningar

Läs mer

Workshop om Outlook. Outlook klient och Outlook Web App 2014-01-28 Christina Bodén och Eva Eriksson

Workshop om Outlook. Outlook klient och Outlook Web App 2014-01-28 Christina Bodén och Eva Eriksson Workshop om Outlook Outlook klient och Outlook Web App 2014-01-28 Christina Bodén och Eva Eriksson Två vägar in till eposten Outlook Web App - epost.varmdo.se Används på webben Upplevs av många som enklare

Läs mer

Lathund Google Kalender (i webbläsare)

Lathund Google Kalender (i webbläsare) Lathund Google Kalender (i webbläsare) För att komma till Google Kalender skriver du www.calendar.google.com i webbläsaren. För att logga in skriver du förnamn.efternamn@zonline.se och sedan ditt lösenord.

Läs mer

Komma i kontakt med hjälp av snabbmeddelanden

Komma i kontakt med hjälp av snabbmeddelanden SNABBSTARTSGUIDE LYNC 2010 Bygga upp kontaktlistan Lägg till personer i listan Kontakter om du kommer att kontakta dem ofta eller om du bara vill hålla ordning på dem. 1. I huvudfönstret i Lync anger du

Läs mer

Använda Outlook 2003 mot Exchange

Använda Outlook 2003 mot Exchange Använda Outlook 2003 mot Exchange Jens Granlund 6.4.2006 Exchange kalendern kan användas via webben (Outlook Web Access) på adressen https://exchange.vasa.abo.fi/exchange eller om du har en mobiltelefon

Läs mer

Manual för Aktiv Ungdoms e-post (Zimbra)

Manual för Aktiv Ungdoms e-post (Zimbra) Manual för Aktiv Ungdoms e-post (Zimbra) fr.o.m 10 juni 2011 Introduktion... 2 Inloggning... 2 E-post... 3 Samla e-posten i konversationer eller som separata meddelanden... 3 Skicka e-post... 3 Adresslistor...

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. 1. Kalender som startsida

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. 1. Kalender som startsida Lathund Outlook 2013 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Kalender som startsida 2. E-post 2.1 - Skrivbordsavisering, ljudsignal och kuvert 2.2 - Läsfönster 2.3 - Markera, flytta, kopiera och ta bort meddelanden 2.4

Läs mer

Huvudfönstret för GroupWise

Huvudfönstret för GroupWise Huvudfönstret för Det mesta arbetet i utförs i huvudfönster. Huvudfönstrets olika delar beskrivs nedan. HUVUDMENY visas längst upp i och innehåller menypunkter: Arkiv, Redigera, Visa, Åtgärder, Verktyg,

Läs mer

Externa deltagare i Lync

Externa deltagare i Lync Externa deltagare i Lync Du kan använda Lync för chatt, samtal och onlinemöten med externa deltagare. Beroende på vilken programvara de externa deltagarna har kan de chatta och se delade dokument eller

Läs mer

GUIDE FÖR ATT ARBETA SMARTARE I LYNC 2010

GUIDE FÖR ATT ARBETA SMARTARE I LYNC 2010 GUIDE FÖR ATT ARBETA SMARTARE I LYNC 2010 Låta andra få veta vad du gör I Microsoft Lync 2010 anges din närvaro automatiskt utifrån dina aktiviteter eller kalendern i Microsoft Outlook, men du kan ange

Läs mer

Outlook 2016 Tips och råd

Outlook 2016 Tips och råd Outlook 2016 Tips och råd Kortkommandon och genvägar för dina favoritprogram för e-post och kalender Gäller i Outlook 2016 för Windows 1. Gå till inkorgen snabbt Har du just startat datorn och vill se

Läs mer

Outlook kalenderfunktioner

Outlook kalenderfunktioner Outlook kalenderfunktioner Denna guide innehåller instruktioner för kalenderfunktioner i Outlook 2010/2013. Innehåll Outlook kalenderfunktioner... 1 Kalenderbehörigheter... 2 Dela din kalender/skapa en

Läs mer

Office 365 Kompetens 2014 / MB

Office 365 Kompetens 2014 / MB Innehåll Inledning / Inställningar... 2 Inloggning...2 Koppling av mobiltelefonen / pekplatta till systemet...2 Tema...2 E-post... 2 E-post inställningar (signatur)...2 E-posthistorik samt sökning...3

Läs mer

Webbmejlens gränssnitt

Webbmejlens gränssnitt SoftIT Webbmejl Denna manual ger dig information om hur du använder ditt e-postkonto via webbläsaren. Webbmejlen når du via vår hemsida http://www.softit.se. Välj sedan webbmejl från menyn eller gå via

Läs mer

Högsbynät Mailservice - egroupware -användarmanual för personal i Högsby kommun

Högsbynät Mailservice - egroupware -användarmanual för personal i Högsby kommun Högsbynät Mailservice - egroupware -användarmanual för personal i Högsby kommun Inloggning Hemsida: mail.hogsby.se Om länken inte fungerar eller om du befinner utanför kommunens nätverk, logga in via Mobility

Läs mer

Outlook 2007. Axxell Utbildning Ab

Outlook 2007. Axxell Utbildning Ab Outlook 2007 Axxell Utbildning Ab 2 Innehåll Vad är Outlook 2007?... 3 Skicka ett nytt meddelande... 7 Bifoga en fil till meddelandet... 8 Öppna, läs och besvara ett e-postmeddelande... 9 Adressboken i

Läs mer

Använda Office 365 på en Android-telefon

Använda Office 365 på en Android-telefon Använda Office 365 på en Android-telefon Snabbstartsguide Kontrollera e-post Ställ in din Android-telefon så att du kan skicka och ta emot e-post från ditt Office 365-konto. Kontrollera din kalender var

Läs mer

E-postklienter och webbmail (flytt till Office365) Innehåll

E-postklienter och webbmail (flytt till Office365) Innehåll E-postklienter och webbmail (flytt till Office365) I detta dokument hittar du information om hur de vanligaste e-postklienterna påverkas i samband med flytten samt instruktioner för hur du ändrar e-postinställningarna

Läs mer

GroupWise Calendar Publishing Host User

GroupWise Calendar Publishing Host User GroupWise 8 Calendar Publishing Host User 8 17 oktober 2008 Novell GroupWise Calendar Publishing Host User SNABBSTART www.novell.com Översikt Novell GroupWise Calendar Publishing Host User är en webbaserad

Läs mer

Låta någon annan hantera din e-post och kalender

Låta någon annan hantera din e-post och kalender Låta någon annan hantera din e-post och kalender På samma sätt som du kan låta assistent sköta din vanliga post kan du i Microsoft Office Outlook låta en annan person, som kallas för ombud, ta emot och

Läs mer

Innehåll OUTLOOK DELA KALENDER

Innehåll OUTLOOK DELA KALENDER 2017-11-01 OUTLOOK DELA KALENDER Innehåll Outlook PC... 2 Öppna delad kalender... 2 Dela kalender... 3 Ändra behörighet... 4 Outlook webapp... 5 Öppna delad kalender... 5 Dela kalender... 5 Ändra behörighet...

Läs mer

Innehållsförteckning. Skräppost... 19

Innehållsförteckning. Skräppost... 19 Innehållsförteckning 1 Börja arbeta med Outlook... 1 Öppna e-postprogrammet... 1 Skapa nytt meddelande... 2 Skicka ett brev... 3 Öppna och stäng ett meddelande... 3 Markera/avmarkera ett meddelande...

Läs mer

Arbetshäfte Office 365 en första introduktion

Arbetshäfte Office 365 en första introduktion Arbetshäfte Office 365 en första introduktion Innehåll En introduktion för att bekanta sig med O365... 2 Skapa din profil... 2 Övning:... 3 2. Kontakter... 4 Lägg till kontakt och grupp... 4 Övning:...

Läs mer

Office 365 MB. Innehåll. Inledning / Inställningar... 2. Outlook (e-post)... 2. Kalender... 3. Personer (kontakter)... 5 OneDrive molnet... 5.

Office 365 MB. Innehåll. Inledning / Inställningar... 2. Outlook (e-post)... 2. Kalender... 3. Personer (kontakter)... 5 OneDrive molnet... 5. Innehåll Inledning / Inställningar... 2 Inloggning...2 Koppling av mobiltelefonen / pekplatta till systemet...2 Ladda Office 365 till egen dator...2 Tema...2 Outlook (e-post)... 2 E-post inställningar...2

Läs mer

Manual Skapa kalender in Axxos OEE

Manual Skapa kalender in Axxos OEE Inledning Den här manualen beskriver hur du skapar en kalender i Axxos OEE samt ger lite tips på saker som kan vara bra att tänka på. Kalendern i Axxos OEE För att skapa eller ändra en kalender i Axxos

Läs mer

Administration av lagets arbetsrum lathund

Administration av lagets arbetsrum lathund Administration av lagets arbetsrum lathund 1: Logga in Öppna din webbläsare och gå in på nya Skuru-webben (www.skuruik.se/handboll). 1. Gå till ditt lags arbetsrum (du hittar laget antingen under Barn/Ungdom

Läs mer

Låt "Personlig mappfil för Office Outlook (.pst)" vara markerad. Klicka på OK

Låt Personlig mappfil för Office Outlook (.pst) vara markerad. Klicka på OK Flytta Outlookobjekt med hjälp av Personlig mapp Avsnitt: Skapa en Personlig mapp i Outlook 2007 Skapa en Personlig mapp i Outlook 2010 Flytta Outlookobjekt till den personliga mappen Spara undan den Personliga

Läs mer

Outlook Web App 2013

Outlook Web App 2013 Outlook Web App 2013 - visningsfönster Outlook Web App 2013 Lathund Filteralternativ Sökfält Profilbild & Logga ut Klicka för att skapa ny e-post Sorteringsalternativ Aviseringar Navigationslist Inställningar

Läs mer

Outlook - Lägstanivå för användning av Outlook på Hedda Wisingskolan

Outlook - Lägstanivå för användning av Outlook på Hedda Wisingskolan Sida 1 av 14 Outlook - Lägstanivå för användning av Outlook på Hedda Wisingskolan Nu när vi går över från FC till Outlook kan det vara viktigt att alla vet vad som förväntas av var och en i användningen

Läs mer

Använda Office 365 på en Windows Phone

Använda Office 365 på en Windows Phone Använda Office 365 på en Windows Phone Snabbstartsguide Kontrollera e-post Ställ in din Windows Phone så att du kan skicka och ta emot e- post från ditt Office 365-konto. Kontrollera din kalender var du

Läs mer

Hitta till schemawebben... 2. Sök fram ett schema... 2. Mer information om lokalen eller kursen... 4. Anpassa schemat... 4

Hitta till schemawebben... 2. Sök fram ett schema... 2. Mer information om lokalen eller kursen... 4. Anpassa schemat... 4 Serviceenheten TimeEdit support timeedit@gu.se INSTRUKTIONER TIMEEDIT WEB 2014-05-27 Schemawebb-användare 1 / 11 Hitta till schemawebben... 2 Sök fram ett schema... 2 Mer information om lokalen eller kursen...

Läs mer

Mer om Outlook. Extratexter till kapitel 4 Mejla. I avsnittet lär du dig: vad Outlook idag är och kan användas till

Mer om Outlook. Extratexter till kapitel 4 Mejla. I avsnittet lär du dig: vad Outlook idag är och kan användas till B Mer om Outlook Extratexter till kapitel Mejla B 8 I avsnittet lär du dig: vad Outlook idag är och kan användas till hur Kalendern är uppbyggd och fungerar att använda funktionen Uppgifter hur du kan

Läs mer

Installation av e-post i Outlook 2016 Med 2018 års uppdateringar.

Installation av e-post i Outlook 2016 Med 2018 års uppdateringar. Installation av e-post i Outlook 2016 Med 2018 års uppdateringar. För kunder hos Argonova Systems med maildrift hos GleSYS OBS! Outlook kommer att påstå att något är fel, det är inte fel. Läs noga och

Läs mer

GroupWise 6.5 för Malmö Högskola av Mikael Carlsson

GroupWise 6.5 för Malmö Högskola av Mikael Carlsson GroupWise 6.5 för Malmö Högskola av Mikael Carlsson Kursdokumentation GroupWise för användare Sidan 1 av 25 Skicka e-post med GroupWise 3 Adressboken 4 Bilaga 5 Skapa vidarebefodran i GroupWise 6 Ta bort

Läs mer

Administration av lagets arbetsrum. Lathund

Administration av lagets arbetsrum. Lathund Administration av lagets arbetsrum Lathund Innehåll 1 Logga in... 2 2 Koppla serier till ditt lag... 3 3 Koppla serier och matcher till lagets kalender... 4 4 Konfigurera välkomsttext... 5 5 Konfigurera

Läs mer

E postutbildning för PRO riks Outlook webb. Kjell Hanson Mild och Gunilla Eriksson

E postutbildning för PRO riks Outlook webb. Kjell Hanson Mild och Gunilla Eriksson 1 E postutbildning för PRO riks Outlook webb Kjell Hanson Mild och Gunilla Eriksson 2 Vi börjar med att logga in. Gå till www.pro.se Klicka här 3 Här skriver ni in e postadressen som är enligt mallen:

Läs mer

Instruktioner TimeEdit Web

Instruktioner TimeEdit Web 2018-11-21 Instruktioner TimeEdit Web Hitta till schemawebben... 2 Sök fram ett schema... 2 Mer information om lokalen eller kursen... 4 Anpassa schemat... 4 Exportera ett schema till Excel... 7 Prenumerera

Läs mer

Utforska kommandon i menyfliksområdet Varje menyflik har grupper, och varje grupp har en uppsättning relaterade kommandon.

Utforska kommandon i menyfliksområdet Varje menyflik har grupper, och varje grupp har en uppsättning relaterade kommandon. Snabbstartsguide Microsoft Project 2013 ser annorlunda ut jämfört med tidigare versioner, så vi har skapat den här guiden för att hjälpa dig minimera din inlärningskurva. Verktygsfältet Snabbåtkomst Anpassa

Läs mer

Instruktioner för bineros webmail.

Instruktioner för bineros webmail. Instruktioner för bineros webmail. För er som skaffat mejladress på civil2.se kommer här instruktioner på vanliga funktioner i bineros webbmejl. 1. Logga in 2. Webbmejlens innehåll 3. Börja mejla 4. Inställningar

Läs mer

Funktionerna kan variera beroende på vilka funktionsområden skolan valt att aktivera.

Funktionerna kan variera beroende på vilka funktionsområden skolan valt att aktivera. Föräldrar i Skola24 Genom föräldrarollen i Skola24 kan föräldrar ta del av en mängd användbar information. En central databas gör det möjligt att med samma inloggning se information om flera barn även

Läs mer

med Office 365 i Dynamics NAV 2015

med Office 365 i Dynamics NAV 2015 Arbeta Arbeta med med Office 365 i Dynamics NAV 2015 Office 365 i Dynamics NAV 2015. - En guide för att enkelt komma igång Innehåll Kom igång med Office 365 i Dynamics NAV 2015... 1 Använd Word i Dynamics

Läs mer

Sync Master startas via Task Scedule (schemaläggaren). Programmet kan köras på servern utan att någon är inloggad på servern.

Sync Master startas via Task Scedule (schemaläggaren). Programmet kan köras på servern utan att någon är inloggad på servern. Sync Master Sync Master är ett tilläggsprogram till Easy Planning som används för att automatiskt synka Outlook kalendrar med EP. Programmet ska installeras på en server som har en Outlook klient installerad.

Läs mer

FAST TID LATHUND DOKUMENTET BESKRIVER FÖRUTSÄTTNINGAR OCH ÄR EN ENKEL GUIDE TILL ATT KOMMA IGÅNG MED FAST.

FAST TID LATHUND DOKUMENTET BESKRIVER FÖRUTSÄTTNINGAR OCH ÄR EN ENKEL GUIDE TILL ATT KOMMA IGÅNG MED FAST. FAST TID LATHUND DOKUMENTET BESKRIVER FÖRUTSÄTTNINGAR OCH ÄR EN ENKEL GUIDE TILL ATT KOMMA IGÅNG MED FAST. FASTTID LATHUND INNEHÅLLSFÖRTECKNING Inloggningsuppgifter... 2 Nytt lösenord/återställning av

Läs mer

2. Dels går det att klicka sig fram via appsamlingen (2a) (som liknar en rutig kvadrat). Klicka på E-post (2b). 2b.

2. Dels går det att klicka sig fram via appsamlingen (2a) (som liknar en rutig kvadrat). Klicka på E-post (2b). 2b. Google E-post I Google Apps for Education (GAFE) ingår motsvarande Googles G-mail som e-postprogram. Eftersom det är skolan som administrerar våra GAFE-konton samt att vi behåller vår gamla domän zonline.se

Läs mer

2006-02-24 Datautbildning

2006-02-24 Datautbildning Logga in Klicka på icon på skrivbordet. Ange därefter ditt lösenord. För att komma åt mailsystemet hemifrån skriv skola.haparanda.se på adressfältet klicka sedan på insidan. Insidan är öppen för alla i

Läs mer

Lathund för Svenskt Näringsliv

Lathund för Svenskt Näringsliv Lathund för Svenskt Näringsliv Lync 2013 för iphone Innehållsförteckning Lync 2013 i iphone... 3 Installera appen... 3 Lyncs huvud-vy... 5 Mer-knappen... 5 Status... 6 Snabbmeddelanden... 7 Skicka snabbmeddelande...

Läs mer

Användarmanual. Visma TendSign Basic. Uppdaterad 2014-05-21. VISMA COMMERCE AB +46 13 47 47 500 tendsignsupport@visma.com www.tendsign.

Användarmanual. Visma TendSign Basic. Uppdaterad 2014-05-21. VISMA COMMERCE AB +46 13 47 47 500 tendsignsupport@visma.com www.tendsign. Användarmanual Visma TendSign Basic Uppdaterad 2014-05-21 VISMA COMMERCE AB +46 13 47 47 500 tendsignsupport@visma.com www.tendsign.com Innehållsförteckning Visma TendSign Basic 1. Navigering... 2 1.1

Läs mer

Snabbstartsguide. Navigeringsfönster Använd navigeringsfönstret om du vill flytta runt i publikationen, lägga till och ta bort sidor.

Snabbstartsguide. Navigeringsfönster Använd navigeringsfönstret om du vill flytta runt i publikationen, lägga till och ta bort sidor. Snabbstartsguide Microsoft Publisher 2013 ser annorlunda ut jämfört med tidigare versioner, så vi har skapat den här guiden så att du så snabbt som möjligt ska komma igång. Verktygsfältet Snabbåtkomst

Läs mer

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning 6.70. Release 2010-08-23 Easy Planning 6.70 1

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning 6.70. Release 2010-08-23 Easy Planning 6.70 1 Vad är nytt i Easy Planning 6.70 Denna uppdatering innehåller ett stort antal förbättringar och nya funktioner. Vi rekommenderar alla våra kunder att göra en uppdatering för att få ett ännu mera lättarbetat

Läs mer

KALLA TILL DISTANSMÖTE VIA MICROSOFT LYNC, KLIENT SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING

KALLA TILL DISTANSMÖTE VIA MICROSOFT LYNC, KLIENT SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING KALLA TILL DISTANSMÖTE VIA MICROSOFT LYNC, KLIENT SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING Innehåll sid. Distansmöte via video 3 Inför mötet Inför mötet, inloggning på dator 4 5 Inställningar i Microsoft Lync

Läs mer

Snabbstartsguide. Visa eller växla mellan onlinekonton Klicka på ditt konto-id för att ändra inställningar eller växla mellan konton.

Snabbstartsguide. Visa eller växla mellan onlinekonton Klicka på ditt konto-id för att ändra inställningar eller växla mellan konton. Snabbstartsguide Microsoft OneNote 2013 ser annorlunda ut jämfört med tidigare versioner, så vi har skapat den här guiden för att hjälpa dig minimera din inlärningskurva. Växla mellan pekskärm och mus

Läs mer

För att erhålla en notifiering måste du skapa en prenumeration i funktionen

För att erhålla en notifiering måste du skapa en prenumeration i funktionen Generellt Nedan beskrivs funktionen Notifieringsservice i Business Online. I funktionen prenumererar du på olika notifieringar. Dokumentet innehåller följande: Information om var jag hittar Notifieringsservice

Läs mer

GroupWise WebAccess grundläggande gränssnitt

GroupWise WebAccess grundläggande gränssnitt GroupWise WebAccess snabbstartsguide till det grundläggande gränssnittet 8 Novell GroupWise WebAccess grundläggande gränssnitt SNABBSTART www.novell.com Använda det grundläggande gränssnittet i GroupWise

Läs mer

Föräldrar i Skola24. I systemet har föräldrar möjlighet att:

Föräldrar i Skola24. I systemet har föräldrar möjlighet att: Föräldrar i Skola24 Genom föräldrarollen i Skola24 kan föräldrar ta del av en mängd användbar information. En central databas gör det möjligt att med samma inloggning se information om flera barn även

Läs mer

Manual - Storegate Team

Manual - Storegate Team Manual - Storegate Team Om tjänsten Med Storegate Team får du full kontroll över företagets viktiga digitala information. Du kan enkelt lagra, dela och arbeta i filer med högsta säkerhet inom ditt företag.

Läs mer

SVEMO- OUTLOOK I OFFICE 365

SVEMO- OUTLOOK I OFFICE 365 SVEMO- OUTLOOK I OFFICE 365 Användarmanual & Övningsuppgifter Innehåll Inledning... 2 Inloggning... 3 Inkorgen... 4 Skapa mappar... 4 Skriv ett nytt meddelande... 4 Bifoga fil... 6 Kontakter... 7 Lägg

Läs mer

Nya sjukhusområdet Helsingborg Börja med: 1. Gå in på Internet Explorer

Nya sjukhusområdet Helsingborg Börja med: 1. Gå in på Internet Explorer 2016-03-09 Fastighetsdivisionen 1 (6) Support: Anna Manecke Tel: 076 629 99 85 Supporttid: kl 10:00-11:00 och 13:00-14:00 Nya sjukhusområdet Helsingborg Börja med: 1. Gå in på Internet Explorer 2. Gå in

Läs mer

Huvudmenyn (utseendet kan variera) Skriva ett nytt mail

Huvudmenyn (utseendet kan variera) Skriva ett nytt mail Lathund Google mail (i webbläsare) För att komma till din Google mail skriver du gmail.com i webbläsaren. För att logga in skriver du ditt login, t.ex. el771117@ljusdal.se och sedan ditt lösenord. Huvudmenyn

Läs mer

Patrik Calén 2012-09-13

Patrik Calén 2012-09-13 PVF PLÅT VENT FORU AB PVF-Entreprenad Manual Patrik Calén 2012-09-13 Inneha ll Stödregister o Registervård 3 o Max resurser 6 o Resursfärger 7 o Arbetsvecka 8 o Arbetsvecka undantag 8 o Grunduppgifter

Läs mer

Schemalagd överföring till marknadsplats

Schemalagd överföring till marknadsplats HANDLEDNING FRÅN VITEC VITEC Schemalagd överföring till marknadsplats VITEC Affärsområde Mäklare www.vitec.se/maklare info.maklare@vitec.se GÖTEBORG: REDEGATAN 1 B, 426 77 V. FRÖLUNDA VÄXEL: 031-360 61

Läs mer

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning Nyheter

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning Nyheter Vad är nytt i Easy Planning 6.80 Detta är en stor uppdatering som innehåller många nya funktioner och ett flertal förbättringar. Vi rekommenderar alla våra kunder att göra denna uppdatering. Nyheter -

Läs mer

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR I följande dokument hittar ni information om hur ni administrerar er nya hemsida. Manualen går endast igenom grundläggande administration. För mer avancerad redigering

Läs mer

LATHUND FIRSTCLASS 8.0. RXK Läromedel Tel: 08-580 886 00, Fax: 08-580 886 08 www.rxk.se, e-post: info@rxk.se

LATHUND FIRSTCLASS 8.0. RXK Läromedel Tel: 08-580 886 00, Fax: 08-580 886 08 www.rxk.se, e-post: info@rxk.se LATHUND FIRSTCLASS 8.0 RXK Läromedel Tel: 08-580 886 00, Fax: 08-580 886 08 www.rxk.se, e-post: info@rxk.se Detta material är författat av RXK Läromedel. Mångfaldigande av någon del av eller hela innehållet

Läs mer

Pilar till länkade aktiviteter skrivs ut även från översikt

Pilar till länkade aktiviteter skrivs ut även från översikt Vad är nytt i Easy Planning 6.58 Detta är en större uppdatering som innehåller ett flertal förbättringar samt en del nya funktioner. Vi rekommenderar alla våra kunder att uppdatera till denna version.

Läs mer

Symprint Snabbstartsguide

Symprint Snabbstartsguide Symprint Snabbstartsguide Artikelnummer: 12020, 12021, 12022 v.1 0.10 1 Innehåll Välkommen till SymPrint... 3 Installation av medföljande mjukvara:... 3 Komma igång... 4 Skapa nytt dokument från mall...

Läs mer

Multiröstning och enkäter via Outlook eller Google Dokument

Multiröstning och enkäter via Outlook eller Google Dokument Multiröstning och enkäter via Outlook eller Google Dokument /Fredrik Wiberg Detta dokument beskriver två enkla sätt att via mail göra allt ifrån snabba omröstningar till mer avancerade enkäter. Båda metoderna

Läs mer

Lathund grundkurs datorutbildning

Lathund grundkurs datorutbildning Lathund grundkurs datorutbildning Innehåll: - Skapa mappar i hemkatalogen samt i gemensam mapp - Spara dokument i hemkatalogen eller i gemensam mapp - Spara bilder från ipaden på datorn - Infoga bilder

Läs mer

visas en röd cirkel. Har de valt en sluttid visas den intill aktivitetens namn. Om din kollega just nu är upptagen i telefonsamtal visas en röd lur.

visas en röd cirkel. Har de valt en sluttid visas den intill aktivitetens namn. Om din kollega just nu är upptagen i telefonsamtal visas en röd lur. i Softphone När du öppnar 3FrontOffice Softphone visas fliken Kontakter med dina favoriter. Via denna flik kan du söka efter kontakter och visa information om dem. Du kan även ringa, skicka meddelanden,

Läs mer

IdéTorget Manual. Google kalender. Skapa din kalender på Internet. Uppdaterad oktober 2011

IdéTorget Manual. Google kalender. Skapa din kalender på Internet. Uppdaterad oktober 2011 IdéTorget Manual Google kalender Skapa din kalender på Internet Uppdaterad oktober 2011 Googles kalender Att göra sin planering på en digital kalender har många fördelar. Det ger möjlighet att få hjälp

Läs mer

E-post. A. Windows Mail. Öppna alternativ. Placera ikonen på skrivbordet.

E-post. A. Windows Mail. Öppna alternativ. Placera ikonen på skrivbordet. E-post A. Windows Mail Öppna alternativ Klicka på startknappen Startmenyn öppnas Klicka på Alla Program Leta reda på Windows Mail Dubbelklicka Windows Mail öppnas. Om ikonen ligger i Start-menyn Klicka

Läs mer

Lathund för webbmail (OWA) Innehåll:

Lathund för webbmail (OWA) Innehåll: Lathund för webbmail (OWA) Innehåll: 1 Komma igång 2 Mailsignatur 3 Vidarebefordra e-post 4 Skräppostfiltrering 5 Trådade och otrådade konversationer 6 Autosvar OWA 2010 (Outlook Web App) Kom igång med

Läs mer

ÖVNINGAR TILL OUTLOOK KAPITEL 2.

ÖVNINGAR TILL OUTLOOK KAPITEL 2. ÖVNINGAR TILL OUTLOOK KAPITEL 2. 1) Hur kan du göra så att flera mottagare får samma e-postmeddelande utan att de ser att andra fått samma meddelande? Man anger mottagarna som Hemlig mottagare 2) Hur kan

Läs mer

Tele2 Växel. Användarmanual Statistik

Tele2 Växel. Användarmanual Statistik Tele2 Växel Användarmanual Statistik Innehåll 1. Tele2 Växel Statistik... 3 1.1 Få tillgång till Tele2 Växel Statistik... 4 1.2 Översikt Tele2 Växel Statistik... 5 2. Tele2 Växel Statistik Bas... 7 2.1

Läs mer

Migrera till Access 2010

Migrera till Access 2010 I den här guiden Microsoft Microsoft Access 2010 skiljer sig rent utseendemässigt mycket, så vi har skapat den här guiden för att hjälpa dig att snabbare lära dig programmet. Här kan du läsa om de viktigaste

Läs mer

Schema. Under dessa menyer finns dina tillgängliga funktioner. Alternativ kan saknas om skolan inte aktiverat en funktion. Nova Software AB 1 (12) 402

Schema. Under dessa menyer finns dina tillgängliga funktioner. Alternativ kan saknas om skolan inte aktiverat en funktion. Nova Software AB 1 (12) 402 Föräldrar i Skola24 Genom föräldrarollen i Skola24 kan föräldrar ta del av en mängd användbar information. En central databas gör det möjligt att med samma inloggning se information om flera barn även

Läs mer

Din guide till. Digitala assistenten

Din guide till. Digitala assistenten Din guide till Digitala assistenten Dec 2012 Innehåll SÅ HÄR SÄTTER DU DIGITALA ASSISTENTEN I ARBETE... 3 Steg 1 Skapa en ny kalenderhändelse... 3 Steg 2 Välj vad du vill att Digitala assistenten ska göra...

Läs mer

www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual

www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual Innehåll 1. KURSKATALOG 3 1.1. SÖK EFTER KURSTILLFÄLLEN 3 2. MINA ATTESTERINGAR 6 3. MINA ANMÄLNINGAR 7 4. HANTERA KURSER 8 4.1. DELTAGARE 9 4.1.1.

Läs mer

INOTES-WEBBMAIL Liten lathund om e-postprogrammet inotes

INOTES-WEBBMAIL Liten lathund om e-postprogrammet inotes INOTES-WEBBMAIL 9.0.1 Liten lathund om e-postprogrammet inotes Innehållsförteckning Inloggning på inotes på jobbet... 3 Inloggning på inotes hemma... 3 Startsidan... 4 Läsa e-post... 5 Ta bort mail...

Läs mer

Användarhandbok. Pappersfri post. Välkommen till din Brevo!

Användarhandbok. Pappersfri post. Välkommen till din Brevo! Pappersfri post Användarhandbok Välkommen till din Brevo! I Brevo kan du ta emot och hantera post som du brukar få hem i din vanliga brevlåda. Du kan sortera och spara alla dina dokument och du kommer

Läs mer

Beställning till Husfoto. Handledning

Beställning till Husfoto. Handledning Beställning till Husfoto Handledning Datum: 13 mars 2012 Innehåll Inställningar... 2 Så här gör du en beställning... 4 Så här hämtar du materialet... 7 Hur sparas filerna?... 8 Support...11 Kortkommandon

Läs mer

Lathund till Survey & Report

Lathund till Survey & Report Lathund till Survey & Report Johan Jäger Medicinska fakultetens kansli Medicinska fakultetens kansli 581 83 Linköping 013-28 46 45, www.liu.se/medfak 2(32) Innehållsförteckning Innehållsförteckning...

Läs mer

UochM Kundsupport 1. Du har fått ett e-mail från UochM med följande information (har du inte fått det så kontaktar du UochM):

UochM Kundsupport 1. Du har fått ett e-mail från UochM med följande information (har du inte fått det så kontaktar du UochM): UochM Kundsupport 1 Lägg till ett nytt e-postkonto Du har fått ett e-mail från UochM med följande information (har du inte fått det så kontaktar du UochM): E-postkonto (t.ex. demo@uochm.com) Användarnamn

Läs mer

Registrering 2. Inloggning 3. Startsidan 4. Notiser 6. Nyheter 7. Dagböcker 8. Meddelanden 11. Statistik 12. Mål 13. Evenemang 14.

Registrering 2. Inloggning 3. Startsidan 4. Notiser 6. Nyheter 7. Dagböcker 8. Meddelanden 11. Statistik 12. Mål 13. Evenemang 14. Innehållsförteckning Avdelning Sida Registrering 2 Inloggning 3 Startsidan 4 Notiser 6 Nyheter 7 Dagböcker 8 Meddelanden 11 Statistik 12 Mål 13 Evenemang 14 Profilsida 16 Sjukvårdande yta 17 1 Registrering

Läs mer

Steg 1 Starta Outlook 2010 och öppna konfigurationsguiden

Steg 1 Starta Outlook 2010 och öppna konfigurationsguiden Sida 1 av 6 Här är en utförlig steg för steg-guide som beskriver hur du konfigurerar din e-post i e-postprogrammet Microsoft Outlook 2010. OBS! Denna guide gäller endast för konfiguration av ett e-postkonto

Läs mer

timepoolweb2016.katrineholm.se

timepoolweb2016.katrineholm.se Time Care Pool Vikarie Uppdaterat: 2017-06-26 timepoolweb2016.katrineholm.se Innehållsförteckning 1 TIME CARE POOL WEBB... 3 1.1 Inloggning... 3 2 STARTSIDAN... 4 2.1 Startsidans delar... 4 2.1.1 Välja

Läs mer

en stor bokstav och en siffra. Lösenordet får inte innehålla några tecken (!,,#,%,&)

en stor bokstav och en siffra. Lösenordet får inte innehålla några tecken (!,,#,%,&) Gå in på www.lernia.se Klicka på rubriken Registrera CV 1. Fyll i dina användaruppgifter. - Skriv in din e-postadress, glöm inte att upprepa e-postadressen - Skriv in ett önskat lösenord och upprepa detta.

Läs mer

Inställning av Bluerange Hosted Exchange 2007

Inställning av Bluerange Hosted Exchange 2007 Inställning av Bluerange Hosted Exchange 2007 Innehåll Viktig information... 2 Inställning i e-post klient för Windows... 3 Tekniska krav... 3 Inställningar i Outlook 2010... 3 Inställningar i Outlook

Läs mer