Fordonsdiagnos på autocoms vis

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Fordonsdiagnos på autocoms vis"

Transkript

1 Fordonsdiagnos på autocoms vis Cars trucks generic

2 En komplett diagnoslösning CDP+ är ett stabilt och snabbt diagnosverktyg som länkar samman fordon och dator. Den fungerar till både gamla och nya fordon. CDP+ kopplas till diagnosuttaget i fordonet och kommunicerar sedan trådlöst med ett av våra diagnosprogram i din PC. Våra program uppdateras regelbundet med nya fordonsmodeller och djupare funktionalitet. Med CARS kan du utföra märkesspecifik diagnos för personbilar och lätta transportbilar från 1988 och framåt. Totalt 47 olika märken. Med TRUCKS kan du utföra märkesspecifik diagnos för lätta- och tunga transportbilar, bussar och trailers från 1995 och framåt. Totalt 37 olika märken. Vårt diagnosprogram GENERIC är framtaget för den lagstadgade avgasrelaterade diagnosen. GENERIC ingår i TRUCKS och CARS. CDP+ och våra diagnosprogram är utvecklade i Sverige av AUTOCOM. Funktioner & Fördelar *FLIGHT RECORDER Med hjälp av flight recorder-funktionen kan du i realtid spela in ett fritt antal parametrar medan du testkör fordonet. Under inspelningen kan du genom en knapptryckning markera ett upptäckt fel så att du lättare hittar den delen i efterhand. CDP+ är utrustad med inbyggt minne så du behöver inte ta med dig datorn. Statusindikator Med hjälp av en statusindikator på CDP+ har du koll på varje steg i diagnosen. Olika färger och ljud kommunicerar aktuell status och placeringen gör att du ser den på långt håll. Till exempel så skiftar indikatorn mellan blått och grönt när CDP+ upprättar kommunikation med fordonets styrdon. Kontakt med LED-lampa För att enkelt hitta diagnosuttaget i fordonet, även om det sitter på ett mörkt och svåråtkomligt ställe, finns det en LED-lampa på den 16-poliga kontakten. Placeringen och utformningen gör att belysningen fungerar även då man behöver använda en adapterkabel för fordon utan 16-poligt diagnosuttag. Batterivarning När CDP+ är inkopplad så kontrolleras spänningen på fordonet. Skulle spänningen bli för hög eller för låg varnar CDP+ statusindikator med ljud och ljus och du ser det i diagnosprogrammet som indikerar status i en batterisymbol. CDP+ anpassar sig dessutom automatiskt till fordonets spänningsnivå på 12 eller 24 volt.

3 Reg.nummer & Chassinummer För att spara tid finns det i diagnosprogrammet CARS möjlighet att välja registreringseller chassi-nummer på det fordon som du ska diagnostisera. Detta gör att rätt bil- och årsmodell automatiskt väljs. Dessutom väljs också motorkod på de flesta bilar på marknaden. *ISS Intelligent Systemsökning (ISS) söker snabbt igenom samtliga system i fordonet och visar de felkoder som finns sparade i respektive system. Detta sparar mycket tid och du får en överblick av statusen på hela fordonet. När ISS är klart kan du gå vidare till önskat styrsystem för att göra en djupare diagnos. ISI Med hjälp av den inbyggda funktionen Intelligent Systemidentifiering (ISI) identifierar diagnosprogrammet automatiskt vilken typ av styrenhet som sitter monterat i fordonet och väljer denna. På så sätt säkerställs att man utför diagnos med rätt förutsättningar och att resultatet blir korrekt. Design & Konstruktion CDP+ är designad för att tåla tuffa tag i verkstaden. Den har ett skyddande gummihölje och alla anslutningar är täckta med skyddslock. En liten, men användbar detalj är kroken som sitter på kabeln. Den gör det möjligt att hänga upp CDP+ på sidorutan vid användning eller på en verkstadsvagn vid förvaring. *Rapportfunktion För att fordonsägaren ska känna förtroende för ditt arbete är det viktigt att du kan visa vad du gjort. Med den inbyggda rapportfunktionen i diagnosprogrammen kan du lägga in felkodsutläsning från flera styrsystem i en rapport och visa grafer och värden från realtidsdata. Skriv ut resultatet och du har en snygg och proffsig rapport. *OBD-funktioner I diagnosprogrammen kan du se de anpassningar och justeringar som är möjliga för ett fordon utan att ha fordonet hos dig. Dessutom finns det hjälptexter som guidar dig genom arbetsprocessen. På så sätt kan du planera och effektivisera ditt arbete och vara väl förberedd även på komplicerade situationer. UNIVERSAL CDP+ är utrustad med en unik multiplexer-teknologi som innebär att den kan användas för alla typer av fordon, oberoende av spänningsnivå och kommunikationsstandard. För de fordon som inte använder den standardiserade 16-poliga kontakten erbjuder vi en komplett uppsättning verifierade och anpassade adapterkablage. Hjälpfunktion För samtliga OBD-funktioner, såsom justeringar och anpassningar, finns det en utförlig instruktion och hjälptext att läsa i diagnosprogrammet. Denna text innehåller information om förutsättningar, förberedelser och genomförande steg för steg. Även en komplicerad funktion skall vara enkel att utföra. *

4 Praktiska exempel Flight Recorder Flight recorder-funktionen innebär i praktiken att du endast tar med dig CDP+ för att spela in valda parametrar från ett av fordonets styrsystem under körning. Det kan vara till stor hjälp för att lokalisera fel som är relaterade till hastigheter, ojämnt vägunderlag m.m. När du kommer tillbaka laddar du upp den inspelade informationen i diagnosprogrammet och kan sedan utvärdera och analysera inspelad information. Iss ISS förkortar felsökningsprocessen betydligt. Starta ISS och den söker automatiskt igenom alla styrsystem i fordonet. När sökningen är klar ser du tydligt genom färgkodning i vilka styrsystem felkoder föreligger. Därefter kan du enkelt gå vidare till de olika systemen för att genomföra en mer avancerad felsökning med hjälp av realtidsdata, justeringar och anpassningar.

5 Med rapportfunktionen kan du skriva ut professionella rapporter med ditt företags logotyp och kontaktinformation. Det finns även möjlighet att skriva egna anteckningar och spara rapporterna i ett arkiv. På så sätt får du en överskådlig blick över fordonets verkstadshistorik och det blir enkelt att redovisa utfört arbete. Rapportfunktion OBD- Funktioner Under OBD-funktioner i diagnosprogrammen kan man se olika möjligheter för justeringar och anpassningar utan att fordonet finns tillgängligt. Det är också användbart när man söker en funktion som man inte vet i vilket system i fordonet den finns. Exempelvis så ligger nyckelprogrammeringen i systemet startspärr på vissa bilmodeller medans den i andra bilar kan ligga i ett annat system.

6 diagnosprogram Cars CARS är programmet du ska använda om du vill ställa diagnos på bilar och lätta kommersiella fordon. Med CARS kan du läsa och radera felkoder, göra justeringar, aktivera funktioner och genomföra programmeringar. Exempel på funktioner: Spridarkodning Regenerering Dieselpartikelfilter Serviceläge för bromsar Servicelampor Batteriregistrering trucks Med diagnosprogrammet TRUCKS kan du utföra diagnos på tunga och lätta lastbilar, bussar och trailers. Med TRUCKS kan du läsa och radera felkoder; ställa in parametrar och konfigurationer; göra ändringar och kalibreringar. Exempel på funktioner: Nivåkalibrering luftfjädring Byte av styrdon Trailers Kopplingskalibrering Bromskalibrering Cylinderanalys generic Med diagnosprogrammet GENERIC kan du kontrollera lagstadgade emissionsrelaterade krav. Du kan använda det till alla moderna bilar, lastbilar och bussar. Med programmet kan du läsa och radera felkoder, se realtidsparametrar och utläsa fordonsinformation. Exempel på funktioner: ISO Läsa bekräftade och väntande felkoder Utläsa beredskapstester Se emissionsdata Uppfyller TSFS 2010:78

7 TEKNISK SPECIFIKATION FÖR CDP+ Kommunikationsgränssnitt för fordon Fordonskontakter Kommunikationsgränssnitt Övrigt Strömförsörjning Dimensioner Vikt Arbetstemperatur Standards Multiplexer funktion, 2xHS CAN (ISO ), SW CAN (SAE J2411), K/L (ISO ), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL och (SPI, analog in, 5 volt ut) Kabel 1600 mm (UL Cx26AWG+AL 6.8 mm svart), avtagbar (med 26pin Hd D-sub) Kontakt ISO (SAE J1962) med LED-lampa (2, CR1216 batterier) USB typ B kontakt och Bluetooth version 2.1 +EDR, räckvidd 30 m Micro-SD kort, aktiveringknapp, vibrator och statusindikator Omfång: 6-36 V Max strömförbrukning: 500 ma 180 x 85 x 30 mm 480 g Från -20 till 70 C CE (2004/108/EC), RoHS (2002/95/EC) Utvecklad och producerad i Sverige Rekommenderade Systemkrav Processor Operativsystem Internminne Hårddiskutrymme Bildskärmsupplösning Anslutningar och kommunikation Intel Pentium GHz eller snabbare (alternativt motsvarande) Windows 7, Windows Vista, Windows XP* SP MB RAM (beroende på operativsystem) 1500 MB 1024 x 768 eller högre DVD-enhet Internetuppkoppling Bluetooth (SPP) eller USB Tredjepartsprogram Microsoft.NET Framework 3.5 Adobe Acrobat Reader 4.0 eller senare * Windows XP Media Center Edition och dess olika versioner stöds ej.

8 AUTOCOM DIAGNOSTIC PARTNER AB Grafitvägen 23 B Trollhättan Sverige Telefon: E-post: info@autocom.se Webb:

FORDONSDIAGNOS PÅ AUTOCOMS VIS

FORDONSDIAGNOS PÅ AUTOCOMS VIS FORDONSDIAGNOS PÅ AUTOCOMS VIS CARS TRUCKS GENERIC EN KOMPLETT DIAGNOSLÖSNING CDP+ är ett stabilt och snabbt diagnosverktyg som länkar samman fordon och dator. Den fungerar till både gamla och nya fordon.

Läs mer

Autocom Fordonsdiagnostik

Autocom Fordonsdiagnostik Autocom Fordonsdiagnostik En komplett diagnostiklösning. CDP+ är ett snabbt och tillförlitligt diagnosverktyg som fungerar som en länk mellan fordon och dator. Det fungerar med såväl äldre som nyare fordon.

Läs mer

TRUCKS Professionell diagnos för tunga fordon

TRUCKS Professionell diagnos för tunga fordon TRUCKS Professionell diagnos för tunga fordon TRUCKS Autocom Fordonsdiagnos för proffs Autocom är ett världsledande svenskt företag inom utveckling och tillverkning av diagnos- och felsökningsverktyg för

Läs mer

CMT ADVANCED Diagnos för Bilar och Lastbilar ADVANCEDTECHNOLOGY

CMT ADVANCED Diagnos för Bilar och Lastbilar ADVANCEDTECHNOLOGY CMT ADVANCED Diagnos för Bilar och Lastbilar ADVANCEDTECHNOLOGY CARS CARS är ett professionellt diagnossystem för verkstäder. Systemet arbetar med en omfattande databas med mycket god täckning av den moderna

Läs mer

Användarmanual. Sida 1. BRT-12 Battery Replacement Tool

Användarmanual. Sida 1. BRT-12 Battery Replacement Tool Användarmanual Sida 1 INNEHÅLL INLEDNING... 3 SKÄRM OCH KNAPPSATS... 4 GRÄNSSNITT... 5 FÖRSTA GÅNGEN DU ANVÄNDER BRT-12... 6 HUVUDMENY... 7 BYTA BATTERI... 8 BYTA SPRÅK... 9 INFORMATION OM BRT-12... 10

Läs mer

geoliner 480 / 482 Fyrhjulsmätinstrument för personbilar, med CCD-teknik & Windows

geoliner 480 / 482 Fyrhjulsmätinstrument för personbilar, med CCD-teknik & Windows geoliner 480 / 482 TM Fyrhjulsmätinstrument för personbilar, med CCD-teknik & Windows geoliner 480 Användarvänlig... geoliner 480 Avancerad hjulinställningsutrustning den senaste tekniken. Levereras med

Läs mer

BMW Digital servicehistorik och serviceåterställning

BMW Digital servicehistorik och serviceåterställning BMW Digital servicehistorik och serviceåterställning Sida 1 Inledning Du behöver: Bilar äldre än 2013 en dator och ett kreditkort. Bilar av 2013 års modell och nyare en dator, ett kreditkort och ett Pass-Thru

Läs mer

VERKTYG FÖR BILKOMMUNIKATION VIDA ALL-IN-ONE

VERKTYG FÖR BILKOMMUNIKATION VIDA ALL-IN-ONE VIDA ALL-IN-ONE INNEHÅLL 1 OM VERKTYG FÖR BILKOMMUNIKATION... 3 1.1 DiCE... 3 1.2 J2534... 3 1.3 VCT2000... 3 1.4 Volvo System Tester (VST)... 3 2 DICE... 4 2.1 Support... 4 2.2 Komponenter... 4 2.3 Produktöversikt...

Läs mer

NEO Diagnossystem. System för Tunga Fordon. NEO top. NEO green. NEO orange. NEO blue. NEO trailer

NEO Diagnossystem. System för Tunga Fordon. NEO top. NEO green. NEO orange. NEO blue. NEO trailer NEO Diagnossystem System för Tunga Fordon NEO top NEO green NEO orange NEO blue NEO trailer Neo trailer = = = + + + + + + 1. NEO trailer löser dina trailerdiagnosbehov. 2. NEO green ger dig grundläggande

Läs mer

Mark Systemkrav

Mark Systemkrav 1.36 Systemkrav Systemkrav 2017-01-26 2 (7) Systemkrav 1.36 Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas för systemet.

Läs mer

SYSTEMKRAV OCH RIKTLINJER FÖR VERKSTADEN INNEHÅLL

SYSTEMKRAV OCH RIKTLINJER FÖR VERKSTADEN INNEHÅLL SYSTEMKRAV OCH RIKTLINJER FÖR VERKSTADEN FÖR OBEROENDE VERKSTÄDER INNEHÅLL 1 INLEDNING... 3 2 HUR DU ANSLUTER VDS-PROTOKOLLBASERADE FORDON TILL VIDA... 4 3 VIDA-KRAV... 5 3.1 Rekommenderade specifikationer

Läs mer

Produktlanseringsinformation. Säkerhetssystem

Produktlanseringsinformation. Säkerhetssystem Säkerhetssystem No: PLI_556 Dok.datum: 2009-01-27 Lanseringsinformation om Bewator Entro 6.0 och RF30EM Siemens, lanserar en ny version av det storsäljande passersystemet Bewator Entro samt en ny trådlös

Läs mer

Cargolog Impact Recorder System

Cargolog Impact Recorder System Cargolog Impact Recorder System MOBITRON Mobitron AB Box 241 561 23 Huskvarna, Sweden Tel +46 (0)36 512 25 Fax +46 (0)36 511 25 Att mäta är att veta Vi hjälper dig och dina kunder minska skador och underhållskostnader

Läs mer

MaxxECU MDash Android App

MaxxECU MDash Android App MaxxECU MDash Android App 2015-04-27 Viktig information! (bör läsas innan installation) Maxxtuning AB - info@maxxtuning.se 1 - Förord MaxxECU MDash är en Android app som kommunicerar trådlöst via blåtand

Läs mer

Mark Systemkrav

Mark Systemkrav 1.36 Systemkrav Systemkrav 2016-10-25 2 (7) Systemkrav 1.36 Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas för systemet.

Läs mer

Systemkrav Tekis-Bilflytt 1.3

Systemkrav Tekis-Bilflytt 1.3 Systemkrav 1. Systemkrav Systemkrav 2015-06-09 2 (8) Systemkrav 1. Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas för systemet.

Läs mer

Fleet Management - Smart, säkert och enkelt

Fleet Management - Smart, säkert och enkelt Fleet Management - Smart, säkert och enkelt Automile är en elektronisk körjournal med alla de funktioner som krävs för för att hantera alla företagets bilar, oavsett om det är en tjänstebil eller servicebil.

Läs mer

OBD MATRIX vann vid premiär visningen 2010 Automechanika Innovation priset i Reparation / Diagnos kategorin.

OBD MATRIX vann vid premiär visningen 2010 Automechanika Innovation priset i Reparation / Diagnos kategorin. För att tillfredställa dagens krävande bilägare, skall du kunna erbjuda en snabb, effektiv och professionell service. Du skall också vara trovärdig i ditt bemötande gentemot kunderna. TEXA har utvecklat

Läs mer

Blackwire C310-M/ C320-M

Blackwire C310-M/ C320-M Blackwire C310-M/ C320-M USB Corded Headset User Guide Contents Välkommen 3 Systemkrav 3 Vill du ha mer hjälp? 3 Det här finns i förpackningen 4 Grundläggande fakta om headsetet 5 Sätta på dig headsetet

Läs mer

SYSTEMKRAV OCH RIKTLINJER FÖR VERKSTADEN INNEHÅLL

SYSTEMKRAV OCH RIKTLINJER FÖR VERKSTADEN INNEHÅLL SYSTEMKRAV OCH RIKTLINJER FÖR VERKSTADEN VIDA 2015, PEER-TO-PEER-INFRASTRUKTUR INNEHÅLL 1 INLEDNING... 3 2 ANSLUTA FORDONET TILL VIDA FRÅN 2015... 4 2.1 Tidlinje... 4 3 KRAV... 5 3.1 VIDA-krav... 5 3.1.1

Läs mer

Startinstruktion för Swivl Robot den automatiska kameramannen. Version 1.1 2014-10-22

Startinstruktion för Swivl Robot den automatiska kameramannen. Version 1.1 2014-10-22 Startinstruktion för Swivl Robot den automatiska kameramannen Version 1.1 2014-10-22 Swivl Robot kan användas för att spela in en föreläsning eller lektion. Kameran som är placerad på Roboten följer automatiskt

Läs mer

Installationsanvisningar

Installationsanvisningar Installationsanvisningar Hogia Webbrapporter INNEHÅLLSFÖRTECKNING Systemkrav version 2013.x 3 Installation av IIS för Windows Server 2008 5 Nyinstallation av Hogia Webbrapporter 8 Installation och inloggning

Läs mer

Vabas 2.6.2. Systemkrav

Vabas 2.6.2. Systemkrav Vabas 2.6.2 Systemkrav Dokument Datum / Date Signatur Sida / Page Systemkrav 2015-0-12 2 (6) Systemkrav Vabas 2.6.2 Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de

Läs mer

Användarmanual Diagnossystem OBD Release v1.8 Copyright 2012 Autocom Diagnostic Partner AB

Användarmanual Diagnossystem OBD Release v1.8 Copyright 2012 Autocom Diagnostic Partner AB Användarmanual Diagnossystem OBD Release v1.8 Copyright 2012 Autocom Diagnostic Partner AB Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 3 1 Viktig information... 6 1.1 Avtal... 6 1.2 Copyright... 6 1.3

Läs mer

Driven av LÖSNINGAR. Professionella fordonsdiagnoslösningar för alla verkstäder. ESI[tronic] 2.0 Online - KTS - DCU

Driven av LÖSNINGAR. Professionella fordonsdiagnoslösningar för alla verkstäder. ESI[tronic] 2.0 Online - KTS - DCU SE Driven av LÖSNINGAR Professionella fordonsdiagnoslösningar för alla verkstäder ESI[tronic] 2.0 Online - KTS - DCU Utvecklad av experter för experter Rätt lösning för varje verkstad Diagnostik blir allt

Läs mer

DVD MAKER USB2.0 Installationshandledning

DVD MAKER USB2.0 Installationshandledning DVD MAKER USB2.0 Installationshandledning Innehåll Kapitel 1: Installation av DVD MAKER USB2.0 maskinvara 1.1 Leveransens innehåll 1 1.2 Systemkrav 1 1.3 Installation av maskinvaran 1 Kapitel 2: DVD MAKER

Läs mer

Installationsanvisningar

Installationsanvisningar Installationsanvisningar Hogia Webbrapporter INNEHÅLLSFÖRTECKNING Systemkrav version 2011.XX 3 Installation av IIS för Windows Server 2003 5 Installation av IIS för Windows Server 2008 8 Nyinstallation

Läs mer

Systemkrav Bilflytt 1.3

Systemkrav Bilflytt 1.3 Systemkrav 1.3 Systemkrav Systemkrav 2016-11-22 2 (9) Systemkrav 1.3 Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas för

Läs mer

SAAB Speedparts tuning system

SAAB Speedparts tuning system Speedparts tuning system sid2 Innehållsförteckning sida3 Inledning sida4 Innehåll sida4 Tekniska specifikationer sida5 Förberedelser sida5 Installation av applikationsmjukvavara Sida6 Meny uppbyggnad Sida7

Läs mer

Vabas 2.7. Systemkrav

Vabas 2.7. Systemkrav Vabas 2.7 Systemkrav Systemkrav 2016-05-20 2 (7) Systemkrav Vabas 2.7 Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas för

Läs mer

SPd5 mät- och styrsystem

SPd5 mät- och styrsystem SPd5 mät- och styrsystem mät- och styrsystem SPd5Bucking är ett komplett mät- och styrsystem för styrning av avverkningsprocessen i en skogsskördare. SPd5Bucking är vårt mest avancerade system och har

Läs mer

P L A Y. Adobe Produktguide. Adobe Photoshop Elements 4.0 Adobe Premiere Elements 2.0

P L A Y. Adobe Produktguide. Adobe Photoshop Elements 4.0 Adobe Premiere Elements 2.0 P L A Y Adobe Produktguide Adobe Photoshop Elements 4.0 Adobe Premiere Elements 2.0 Svensk programvara med svenska instruktioner! Ny version Adobe Photoshop Elements 4.0 Allt du behöver för att redigera,

Läs mer

SafetyMOB. Installations och användarmanual för. trådlöst nödstopp - dödmansgrepp. SafePort Marine. Dokument: SM_UM_v2_sv Version: 2.

SafetyMOB. Installations och användarmanual för. trådlöst nödstopp - dödmansgrepp. SafePort Marine. Dokument: SM_UM_v2_sv Version: 2. Installations och användarmanual för SafetyMOB trådlöst nödstopp - dödmansgrepp Dokument: SM_UM_v2_sv Version: 2.0 SafePort Marine email: info@safeportmarine.se tel: +46 8 501 64 306 www.safeportmarine.se

Läs mer

SWEDISH. Handheld programming unit

SWEDISH. Handheld programming unit SWEDISH Handheld programming unit 1 CUTTING EDGE PERFOR MANCE AND innovation IN ENGINE TUNING Att optimera ett fordon har aldrig varit enklare. Med endast några få knapptryck på din MaptunerX har du gjort

Läs mer

DISK DRIVE REPLACEMENT

DISK DRIVE REPLACEMENT DDR DISK DRIVE REPLACEMENT TILL ABB ROBOTICS S3 -SYSTEM Swerob Service AB Global Robot Parts AB Beskrivning DDR ersätter alla** gamla diskettstationer. Den monteras på den befintliga platsen för diskettstationen.

Läs mer

Din manual SHARP MX-M260 http://sv.yourpdfguides.com/dref/3940660

Din manual SHARP MX-M260 http://sv.yourpdfguides.com/dref/3940660 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för SHARP MX- M260. Du hittar svar på alla dina frågor i instruktionsbok (information,

Läs mer

Vabas Systemkrav

Vabas Systemkrav Vabas 2.7.1 Systemkrav Systemkrav 2017-11-29 2 (7) Systemkrav Vabas 2.7.1 Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas

Läs mer

Parametrar Sikt och synlighet. Inledning

Parametrar Sikt och synlighet. Inledning Inledning Inledning För att begränsa förteckningen över parametrar i detta dokument beskrivs endast parametrar som har bedömts vara användbara för påbyggare. För komplett information om aktuella parametrar

Läs mer

Blackwire C310/C320. Sladdanslutet USB-headset. Användarhandbok

Blackwire C310/C320. Sladdanslutet USB-headset. Användarhandbok Blackwire C310/C320 Sladdanslutet USB-headset Användarhandbok Innehåll Välkommen 3 Systemkrav 3 Vill du ha mer hjälp? 3 Det här finns i förpackningen 4 Grundläggande fakta om headsetet 5 Sätta på dig headsetet

Läs mer

Ingående delar. I ditt paket av IDEA-SOLO ingår följande delar. Kamerasystem. Väska för att transportera IDEA-SOLO

Ingående delar. I ditt paket av IDEA-SOLO ingår följande delar. Kamerasystem. Väska för att transportera IDEA-SOLO Ingående delar I ditt paket av IDEA-SOLO ingår följande delar. Kamerasystem Väska för att transportera IDEA-SOLO Handkontroll, ett alternativ för zoomning istället för tangentbord, eller då kameran används

Läs mer

Adobe Photoshop Elements 5.0 Adobe Premiere Elements 3.0. Adobe Produktguide

Adobe Photoshop Elements 5.0 Adobe Premiere Elements 3.0. Adobe Produktguide Adobe Photoshop Elements 5.0 Adobe Premiere Elements 3.0 Adobe Produktguide Dina minnen som du minns dem varje gång Förbättrat Rätt känsla Rätt färgton Rätt exponering Rätt kontrast Adobe Photoshop Elements

Läs mer

Office Synchronizer. Utgåvekommentarer. Version 1,61

Office Synchronizer. Utgåvekommentarer. Version 1,61 Office Synchronizer Utgåvekommentarer Version 1,61 Huvudkontor Trimble Navigation Limited Engineering and Construction 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Telefon: +1-937-233-8921 Avgiftsfritt:

Läs mer

Sirius II Installation och Bruksanvisning

Sirius II Installation och Bruksanvisning Sirius II Installation och Bruksanvisning Innehåll 1. Introduktion... 2. Installation av Sirius II programvara... 3. Anslutning Data Linker interface.... 4. Sirius II funktioner.... 5. Bruksanvisning....

Läs mer

SAAB Speedparts tuning system

SAAB Speedparts tuning system Speedparts tuning system sid2 Innehållsförteckning sida3 Inledning sida4 Innehåll sida4 Tekniska specifikationer sida5 Förberedelser sida5 Installation av applikationsmjukvavara Sida6 Meny uppbyggnad Sida7

Läs mer

Archive Player Divar Series. Användarhandbok

Archive Player Divar Series. Användarhandbok Archive Player Divar Series sv Användarhandbok Archive Player Innehållsförteckning sv 3 Innehållsförteckning 1 Inledning 4 2 Funktion 5 2.1 Starta programmet 5 2.2 Introduktion till huvudfönstret 6 2.3

Läs mer

Quick start manual. Smart-House 2015-04-20. Rev 1.1

Quick start manual. Smart-House 2015-04-20. Rev 1.1 Quick start manual Smart-House 2015-04-20 Rev 1.1 Innehåll Förord... 3 Programvara... 4 Hämta programvara... 4 PC krav... 4 Dokumentation... 5 Manualer... 5 Projektdokumentation... 5 Smart-Dupline... 5

Läs mer

ReSound Aventa 3 Installationsguide

ReSound Aventa 3 Installationsguide ReSound Aventa 3 Installationsguide 1 Innehåll Systemkrav för Aventa 3.... 3 Vanliga Frågor (FAQ) Installation... 4 NOAH vs. Operativsystem... 5 Installera Aventa 3... 6 Installera.NET Framework.... 12

Läs mer

Jabra SPEAK 510 BRUKSANVISNING

Jabra SPEAK 510 BRUKSANVISNING Jabra SPEAK 510 BRUKSANVISNING INNEHÅLL Välkommen... 2 Jabra SPEAK 510 ÖVERSIKT... 3 ANSLUTNING... 5 Hur du använder.... 8 Support.... 11 Tekniska specifikationer... 12 1 Välkommen Tack för att du valde.

Läs mer

Svensk version. Inledning. Innehåll. Specifikationer BT100. Extra specifikationer BT100 S W E E X. C O M. BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB

Svensk version. Inledning. Innehåll. Specifikationer BT100. Extra specifikationer BT100 S W E E X. C O M. BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Inledning Först och främst tackar vi till ditt köp av denna Sweex Bluetooth Adapter. Med hjälp av denna adapter

Läs mer

Aliro. Passerkontroll

Aliro. Passerkontroll Aliro Enkel installation och administration Generisk hårdvara Kommunikation Ethernet, LAN och/eller RS485 Omfattande användargränssnitt som stöds av hjälpfiler Tillgängligt på femton språk Systemöversikt

Läs mer

UPONOR VVS GOLVVÄRME UPONOR CONTROL SYSTEM. Uponor Control System DEM Ökad komfort och mindre energiförbrukning

UPONOR VVS GOLVVÄRME UPONOR CONTROL SYSTEM. Uponor Control System DEM Ökad komfort och mindre energiförbrukning UPONOR VVS GOLVVÄRME UPONOR CONTROL SYSTEM Uponor Control System DEM Ökad komfort och mindre energiförbrukning 5070 09 2009 Uponor Control System Radio Dynamic Energy Management (DEM) Uponor Control System

Läs mer

Instruktionsbok. ExciControl CAN-brygga

Instruktionsbok. ExciControl CAN-brygga Instruktionsbok ExciControl CAN-brygga 0001- ExciControl CAN-brygga 1 Inledning Sida 1 2 Säkerhetsföreskrifter 2 2.1 Allmänna säkerhetsföreskrifter 2 3 Installation 3 3.1 Installationsanvisning 3 3.2

Läs mer

Smart. Enkelt. Säkert. Intelligent och flexibel nyckelhantering. KEYWIN

Smart. Enkelt. Säkert. Intelligent och flexibel nyckelhantering. KEYWIN Smart. Enkelt. Säkert. Intelligent och flexibel nyckelhantering. KEYWIN 2 Se fördelarna med KEYWIN5. Ger dig full kontroll. Enkelt att använda. Enkelt att administrera. För små som stora verksamheter KeyWin

Läs mer

Systemkrav Bilflytt 1.4

Systemkrav Bilflytt 1.4 Systemkrav 1.4 Systemkrav 2018-08-28 2 (9) Systemkrav 1.4 Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas för systemet. Nedan

Läs mer

Hur man införskaffar e-böcker till Reader

Hur man införskaffar e-böcker till Reader Hur man införskaffar e-böcker till Reader 2010 Sony Corporation 4-259-024-11(1) Hämta e-böcker Hämta e-böcker e-bokhandel Reader Library-programvara Läsare Med programvaran Sony Reader Library (Reader

Läs mer

Installation av WinPig Slakt

Installation av WinPig Slakt Installation av WinPig Slakt Grundinstallation av WinPig Slakt ska göras med en cd skiva, den går inte att hämta från Internet. I samband med installationen installeras också vissa nödvändiga komponenter

Läs mer

Solcellsregulator. Användarmanual. 1. Egenskaper:

Solcellsregulator. Användarmanual. 1. Egenskaper: 1. Egenskaper: Solcellsregulator Användarmanual 1.1 Använder högteknologiska komponenter och programvara för avancerade styrsystem. 1.2 Inbyggd temperatursensor ger temperaturkompensering. 1.3 Automatiskt

Läs mer

Snabbguide Starter System 3.2

Snabbguide Starter System 3.2 3.2 Innehållsförteckning ii / 12 Innehållsförteckning 1 Ingår i leveransen... 3 2 Förutsättningar... 4 3 De första stegen... 5 4 Information och hjälp... 12 1 Ingår i leveransen 3 / 12 1 Ingår i leveransen

Läs mer

Manual Sportident Onlinekontroll via GPRS

Manual Sportident Onlinekontroll via GPRS Manual Sportident Onlinekontroll via GPRS 2012-07-10 Komponenter För att använda onlinekontroll över GPRS behövs dessa delar: GPRS låda (GPRS-modem med samlingsbox och batterier) Riktantenn med kabel (anslutes

Läs mer

Snabbguide för Universal skrivardrivrutin

Snabbguide för Universal skrivardrivrutin Snabbguide för Universal skrivardrivrutin Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Version B SWE 1 Översikt 1

Läs mer

SafetyMOB. Installations och användarmanual för. trådlöst nödstopp - dödmansgrepp. SafePort Marine. Dokument: SM_UM_sv Version: 2014-09-25

SafetyMOB. Installations och användarmanual för. trådlöst nödstopp - dödmansgrepp. SafePort Marine. Dokument: SM_UM_sv Version: 2014-09-25 Installations och användarmanual för SafetyMOB trådlöst nödstopp - dödmansgrepp Dokument: SM_UM_sv Version: 2014-09-25 SafePort Marine email: info@safeportmarine.se tel: +46 8 501 64 306 www.safeportmarine.se

Läs mer

Quick start manual. Smart-House 2015-11-04. Rev 2.0

Quick start manual. Smart-House 2015-11-04. Rev 2.0 Quick start manual Smart-House 2015-11-04 Rev 2.0 Innehåll Förord... 3 Programvara... 4 Hämta programvara... 4 PC krav... 4 Dokumentation... 5 Manualer... 5 Projektdokumentation... 5 Smart-Dupline... 6

Läs mer

Installationsguide Huawei E367

Installationsguide Huawei E367 TA 00 000 Installationsguide Huawei E367 Med vårt mobila bredband ansluter du dig mycket enkelt till internet. Sätt in ditt SIM-kort i modemet Huawei E367 och anslut det till datorns USB-port. Installationsprogrammet

Läs mer

Diasonic DDR-5300 Svensk kom i gång manual.

Diasonic DDR-5300 Svensk kom i gång manual. Diasonic DDR-5300 Svensk kom i gång manual. Översikt 1. Hörlursuttag 8. Högtalare 2. Handlovsrem 9. Minneskortplats, micro-sd 3. Uttag för extern mikrofon 10. Spela in / Paus 4. Intern mikrofon 11. Volym

Läs mer

Lathund för att arbeta med pdf

Lathund för att arbeta med pdf Lathund för att arbeta med pdf Till Riksstämman 2016 är alla handlingar digitala, närmare bestämt i PDF-format. I den här lathunden får du som använder en PC/Mac tips och råd om hur du lättast går tillväga

Läs mer

INSTALLATIONSINSTRUKTIONER FÖR VIDA INNEHÅLL

INSTALLATIONSINSTRUKTIONER FÖR VIDA INNEHÅLL VIDA INSTALLATIONSINSTRUKTIONER VIDA 2015 INNEHÅLL 1 INLEDNING... 3 2 FÖRE INSTALLATION... 4 2.1 Checklista för åtgärder före installation... 4 2.2 Tredjepartsprodukter... 4 2.2.1 Adobe Reader... 5 2.3

Läs mer

Kapitel 1 Introduktion

Kapitel 1 Introduktion Kapitel 1 Introduktion ZoomText 9.1 är en kraftfull programlösning för synskadade. Innehåller två olika teknologier förstoring och skärmläsning ZoomText tillåter dig att se och höra allting som visas på

Läs mer

Manual. Mobilt Bredband ZTE MF190 Stöder upp till 6 Mbit/s

Manual. Mobilt Bredband ZTE MF190 Stöder upp till 6 Mbit/s Manual Mobilt Bredband ZTE MF190 Stöder upp till 6 Mbit/s Välkommen! Vårt Mobila Bredband ZTE MF190 erbjuder det enklaste sättet att ansluta till Internet någonsin. Sätt in ditt SIM-kort i modemet och

Läs mer

.00 E00. Innehåll: Kablage allmänt. Tillägg för drift Radiostyrning Igångkörning Programmering Vinschradio Elschema Felsökning

.00 E00. Innehåll: Kablage allmänt. Tillägg för drift Radiostyrning Igångkörning Programmering Vinschradio Elschema Felsökning B-555300..00 E00 Joystickstyrning för kran manual. Innehåll: Kablage allmänt Kablage anslutning & funktion Tillägg för drift Radiostyrning Igångkörning Programmering Vinschradio Elschema Felsökning B-555300..00

Läs mer

Vi finns nära dig. Telia Connect 4.1 Installationshandbok för PC Uppkopplingsprogram för Telia Mobilt bredband

Vi finns nära dig. Telia Connect 4.1 Installationshandbok för PC Uppkopplingsprogram för Telia Mobilt bredband Vi finns nära dig TSPxxxx xxxx Telia Connect 4.1 Installationshandbok för PC Uppkopplingsprogram för Telia Mobilt bredband Personlig kundtjänst Privat: tel. 90 200 Företag: tel. 90 400 Öppet vardagar kl

Läs mer

För att spara energi stängs enheten automatiskt av om uppspelning har avslutats, om lyssningsvolymen är mycket

För att spara energi stängs enheten automatiskt av om uppspelning har avslutats, om lyssningsvolymen är mycket M-710 BT / M-710 BTW Användarmanual STÄNKSÄKER PORTABEL BLUETOOTH-HÖGTALARE Vänligen läs instruktionerna noggrant innan enheten används. KONTROLLERNAS PLACERING 1. NFC-märke 2. LED-indikator (blått för

Läs mer

full HD vapen kamera Bruksanvisning

full HD vapen kamera Bruksanvisning full HD vapen kamera Bruksanvisning Varning! 1. Använd inte kameran i extremt varm, kallt eller dammiga förhållanden. 2. Kameran är byggd för att tåla rekyl. Men undvik hårda smällar eller att tappa den

Läs mer

Den här texten ska förhoppningsvis underlätta en del av anpassningarna. Det kan säkert finnas en del fel och annat tok.

Den här texten ska förhoppningsvis underlätta en del av anpassningarna. Det kan säkert finnas en del fel och annat tok. Ver Okt 2011/pls Windows7, GX-IEC Developer, USB-adapter I olika kurser i styrteknik på Högskolan Dalarna används ett styrsystem från Mitsubishi och programvaran GX-IEC Developer. Kurserna går på distans

Läs mer

Instruktionsbok. Program ExciControl Admin för ExciControl 16-16

Instruktionsbok. Program ExciControl Admin för ExciControl 16-16 Instruktionsbok Program ExciControl Admin för ExciControl 16-16 ExciControl Innehåll ExciControl 16-16 styrenhet 1 Inledning Sida 1 1.1 Systemöversikt 1 2 Säkerhetsföreskrifter 2 2.1 Allmänna säkerhetsföreskrifter

Läs mer

SYSTEMKRAV OCH RIKTLINJER FÖR VERKSTADEN INNEHÅLL

SYSTEMKRAV OCH RIKTLINJER FÖR VERKSTADEN INNEHÅLL SYSTEMKRAV OCH RIKTLINJER FÖR VERKSTADEN VIDA 2015, PEER-TO-PEER-INFRASTRUKTUR INNEHÅLL 1 INLEDNING... 3 2 VIDA 2015... 4 2.1 Tidlinje... 4 3 KRAV... 5 3.1 VIDA-krav... 5 3.1.1 Rekommenderade specifikationer

Läs mer

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 2007 Nokia. Alla rättigheter förbehållna. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries och N76 är registrerade varumärken som tillhör Nokia Corporation. Andra produkt- och företagsnamn

Läs mer

ELEKTRONISK KÖRJOURNAL SMART OCH ENKEL HANTERING AV FÖRETAGETS BILAR

ELEKTRONISK KÖRJOURNAL SMART OCH ENKEL HANTERING AV FÖRETAGETS BILAR ELEKTRONISK KÖRJOURNAL SMART OCH ENKEL HANTERING AV FÖRETAGETS BILAR Multifunktionell elektronisk körjournal SLIPP ALLT KRÅNGEL MED KÖRJOURNALER Hej Jacob Pontén, vd på Automile, vad är det som gör er

Läs mer

KTS 340: Lättanvänd och svårslagen

KTS 340: Lättanvänd och svårslagen KTS 340: Lättanvänd och svårslagen Ny flexibilitet: Växla när som helst från ECUdiagnos till felsökning eller komponentreparation KTS 340: Kompakt, komplett, mobil Tydligt ordnad presentation av information:

Läs mer

SYSTEMKRAV OCH RIKTLINJER FÖR VERKSTADEN INNEHÅLL

SYSTEMKRAV OCH RIKTLINJER FÖR VERKSTADEN INNEHÅLL SYSTEMKRAV OCH RIKTLINJER FÖR VERKSTADEN FÖR OBEROENDE VERKSTÄDER INNEHÅLL 1 INLEDNING... 3 2 HUR DU ANSLUTER VDS-PROTOKOLLBASERADE FORDON TILL VIDA... 4 3 VIDA-KRAV... 5 3.1 Rekommenderade specifikationer

Läs mer

OBS! Innan mätning Ladda mätare och vibindicator

OBS! Innan mätning Ladda mätare och vibindicator 1(16) Introduktion HealthVib HAV-mätsystem är designad för mätning av handarmvibrationer (HAV) i 3 riktningar enligt ISO 5349, ISO 8041:2005 och 2002/44/EG. När HealthVib HAV-mätsystem används kan mätning

Läs mer

Snabbstarts guide. ZTE MF831 4G modem

Snabbstarts guide. ZTE MF831 4G modem Snabbstarts guide ZTE MF831 4G modem SE Kom igång med ditt 4G-modem Följ anvisningarna i handboken så är du snart igång med ditt mobila bredband snabbt och säkert via 4G. Här hittar du även en guide för

Läs mer

Keeping your car mobile ANVÄNDARGUIDE. download. register. connect

Keeping your car mobile ANVÄNDARGUIDE. download. register. connect Keeping your car mobile ANVÄNDARGUIDE download register connect INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning Keeping your car mobile 3 Komma igång 4 Översikt app 5 Dashboard 7 Körjournal 9 Calix bilvärme

Läs mer

Systemkrav och tekniska förutsättningar

Systemkrav och tekniska förutsättningar Systemkrav och tekniska förutsättningar Hogia Webbrapporter Det här dokumentet går igenom systemkrav, frågor och hanterar teknik och säkerhet kring Hogia Webbrapporter, vilket bl a innefattar allt ifrån

Läs mer

Manual. Telenor Mobilt Bredband Huawei E367

Manual. Telenor Mobilt Bredband Huawei E367 Manual Telenor Mobilt Bredband Huawei E367 Välkommen! Vårt Mobila Bredband erbjuder det enklaste sättet att ansluta till Internet någonsin. Sätt in ditt SIM-kort i modemet och anslut USB-modemet till datorn.

Läs mer

Utseende. 1.Lins 2.Inspelningsknapp 3.Fotograferingsknapp _ SWE 01

Utseende. 1.Lins 2.Inspelningsknapp 3.Fotograferingsknapp _ SWE 01 Utseende 3 2 1 1.Lins 2.Inspelningsknapp 3.Fotograferingsknapp SWE 01 13 4.Micro-USB-port 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Batteriströmknapp 6.Sida upp-knapp 7.Strömknapp 8.OK-knapp 9.Sida ner-knapp 10.LCD 11.Ljus

Läs mer

Lathund för att hantera kongresshandlingar. Dator PC och Mac

Lathund för att hantera kongresshandlingar. Dator PC och Mac Lathund för att hantera kongresshandlingar Dator PC och Mac Inför och under kongressen 2015 förekommer handlingarna enbart i digital form, närmare bestämt i PDF-format. I denna lathund får du som använder

Läs mer

ATIVA Development AB. ATIVA-Mätdon. Produktinformation. Sidan 1 av 6

ATIVA Development AB. ATIVA-Mätdon. Produktinformation. Sidan 1 av 6 ATIVA-Mätdon Produktinformation Sidan 1 av 6 Allmänt om ATIVA-Mätdon ATIVA-Mätdon är ett register för företagets mätdon, verktyg och andra instrument. Det håller bl.a. reda på statusen för varje individ

Läs mer

Jabra. Speak 710. Bruksanvisning

Jabra. Speak 710. Bruksanvisning Jabra Speak 710 Bruksanvisning 2017 GN Audio A/S. Med ensamrätt. Jabra är ett varumärke som tillhör GN Audio A/S. Bluetooth -ordet, -märket och -logotyper ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning

Läs mer

Svensk Bruksanvisning

Svensk Bruksanvisning Svensk Bruksanvisning Egenskaper Egenskaper: - Stor tydlig display med blå bakgrundsbelysning. - Klarar MP3 (MPEG 1/2 Layer2) och WMA uppspelning. - Digital röstinspelning. - USB lagring av datafiler.

Läs mer

PDA CAM ANVÄNDARHANDLEDNING

PDA CAM ANVÄNDARHANDLEDNING PDA CAM ANVÄNDARHANDLEDNING Sw 1 Svenska Användarhandbok Innehåll Förberedelser... 2 Paketinnehåll... 2 Systemkrav... 2 Lär känna din PDA Cam... 3 Komponenterna i PDA Cam... 3 Installation... 4 Installation

Läs mer

Svensk Bruksanvisning

Svensk Bruksanvisning L-78 USB SKIVSPELARE Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. VIKTIGA SÄKERHETSANVISNINGAR 1. Läs dessa anvisningar.

Läs mer

SmartCharge VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE

SmartCharge VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE 4A och 8A enkel - trygg - användarvänlig är en intelligent laddare som gör det enkelt och tryggt att ladda batterierna - antingen det är båten, bilen, gräsklipparen eller

Läs mer

Blackwire 725-M. USB-sladdheadset. Användarhandbok

Blackwire 725-M. USB-sladdheadset. Användarhandbok Blackwire 725-M USB-sladdheadset Användarhandbok TM Innehåll Välkommen 3 Systemkrav 3 Vill du ha mer hjälp? 3 Det här finns i förpackningen 4 Grunderna 5 Sätta på dig headsetet 6 Anpassa headsetet 6 Daglig

Läs mer

TTS är stolta över att ingå i

TTS är stolta över att ingå i Garanti & Support Denna produkt är försedd med ett års garanti för fel som uppstår vid normal användning. Att missbruka enheten Easi-Speak Pro eller att öppna den gör garantin ogiltig. Allt arbete utöver

Läs mer

Systemkrav. www.hogia.se/approval. Systemkrav för Hogia Approval Manager. Gäller från och med programversion 2012.1

Systemkrav. www.hogia.se/approval. Systemkrav för Hogia Approval Manager. Gäller från och med programversion 2012.1 Systemkrav Systemkrav för Hogia Approval Manager Gäller från och med programversion 2012.1 För produkten Hogia Approval Manager gäller samma systemkrav som för ekonomisystemet, med vissa tillägg. Tilläggen

Läs mer

MICRO-START XP-10 BRUKSANVISNING

MICRO-START XP-10 BRUKSANVISNING MICRO-START XP-10 BRUKSANVISNING Teknisk specifikation Dimension: 225x88x28 mm. Vikt:510 gram. :Startström:400 A/peak 600 A Laddtid:3-4 tim. Kapacitet: 18000 milliamp. Arbetstemp: -20C - 60C. Dom vanligaste

Läs mer

MANUAL. till CARDMAN 2005.11.25

MANUAL. till CARDMAN 2005.11.25 MANUAL till 2005.11.25 Somedic Production AB Box 519 192 05 Sollentuna, SVERIGE tel: 08-356827, fax: 08-356874 e-mail: info@somedicprod.se www.somedicprod.se INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Kapitel 1. Beskrivning

Läs mer

PROFESSIONAL WORKSHOP INFORMATION SYSTEM

PROFESSIONAL WORKSHOP INFORMATION SYSTEM PROFESSIONAL WORKSHOP INFORMATION SYSTEM AUTOCOM INFO SYSTEM Nu lanserar vi Info System det perfekta tillvalet till CARS och TRUCKS. Info System ger dig ingående beskrivningar av hur du åtgärdar de identifierade

Läs mer

PROFESSIONAL WORKSHOP INFORMATION SYSTEM

PROFESSIONAL WORKSHOP INFORMATION SYSTEM PROFESSIONAL WORKSHOP INFORMATION SYSTEM AUTOCOM INFO SYSTEM Nu lanserar vi Info System det perfekta tillvalet till CARS och TRUCKS. Info System ger dig ingående beskrivningar av hur du åtgärdar de identifierade

Läs mer