Uppföljning Sagac i Stockholm AB

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Uppföljning Sagac i Stockholm AB"

Transkript

1 SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning i Stockholm AB Granskare: Metod: Webbenkät, verksamhetsbesök, intervju med verksamhetschef och samordnare, granskning av rutiner, genomförandplaner och dokumentation. Företagets representanter: Said Gacanin och Eldin Brbovic Sammanfattande bedömning: har 6 kunder i Solna. Kontor och lokal ligger på Wiboms väg i Solna. Ledningen är tillgänglig för kunder, anhöriga och personal 722. Kontor och lokal är bemannad 722. har ca 55 kunder fördelat mellan Sona, Sundbyberg, Nacka, Stockholm och Haninge. Det finns ett ledningssytem enligt SOSFS 2011:9 Verksamheten har inkommit med kvalitetsberättelse 2014 och utvecklingsplan för Av kvalitetsberättelsen framgår hur verksamhetens behov av kvalitetsutveckling har identifierats och vilka åtgärder som har genomförts. uppger att 7099% av omvårdnadspersonalen har adekvat utbildning. Det finns en generell kompetensutvecklingsplan men personalen saknar individuella kompetensutvecklingsplaner, vilket ska finnas. s kunder har genomförandeplaner som tydligt beskriver vad, när och hur insatserna ska genomföras. Det som saknas på genomförandeplanerna är datum för planerad uppföljning och datum för faktiskt genomförd uppföljning. Den sociala dokumentationen som finns i systemet är respektfullt skriven men den kan utvecklas. Man ska via dokumentation kunna följa ett ärende från när det startar till när det upphör. Mellan start och slut ska man kunna följa viktiga händelser och avvikelser från genomförandeplanen. Åtgärd: ska på befintlig utvecklingplan för 2015 lägga till att all personal ska ha en individuell kompetensutvecklingsplan. Att datum för planerad och genomförd uppföljning av genomförandeplanen ska framgå på befintlig genomförandeplan. Den sociala dokumentationen ska utvecklas så att det går att följa ett ärende från start datum, därefter händelser av vikt och avvikelser i kronologisk ordning tills ärendet är avslutat.

2 Verksamheten ska till omvårdnadsförvaltningen inkomma med den uppdaterade utvecklingsplanen sensast den 31 juli 2015

3 Sida 1/9 Wiboms väg 7 Allmän information Svarsdatum Enkäten besvarad av Said Gacanin Om verksamheten Antal kunder i Solna 6 Var har verksamheten sin lokal Wiboms väg 7,Solna Namn på enhetschef/verksamhetschef Said Gacanin, Grbovic Elvira Enhetschef/verksamhetschef är den i organisationen som ansvarar för den dagliga ledningen av verksamheten. Beskriv kortfattat hur personalen har tillgång till arbetsledning under all arbetstid. Dag, kväll och helg. Direkt kontakt via telefon Granskarens bedömning av sektionen "Om verksamheten" Enhetschef/verksamhetschef överensstämmer med den person som omvårdnadsförvaltningen har uppgift om. Kommentarer från granskaren Det finns ansvarig personal på lokalen mellan 722. Ledningen nås även via telefon. Omvårdnadspersonal Nedanstående frågor avser endast omvårdnadspersonal som arbetar med kunder i Solna. Begärs utdrag ur belastningsregister vid nyanställning? Antal omvårdnadspersonal i Solna (alla anställningsformer) Hur många av omvårdnadspersonalen i Solna är tillsvidareanställd? 8 8 Solna stad Telefon:

4 Sida 2/9 Omvårdnadspersonalens formella kompetens oavsett anställningsform Behärskar all omvårdnadspersonal det svenska språket för att kunna kommunicera med kunder, anhöriga eller andra runt kunderna? Om nej, vilka åtgärder har vidtagits? Beskriv kortfattat. 100% har adekvat utbildning (lägst vårdbiträdesutbildning motsvarande 900 poäng) 7099% har adekvat utbildning (lägst vårdbiträdesutbildning motsvarande 900 poäng) 5069% har adekvat utbildning (lägst vårdbiträdesutbildning motsvarande 900 poäng) Färre än 50% har adekvat utbildning Wiboms väg 7 Behärskar all omvårdnadspersonal det svenska språket för att kunna dokumentera enligt gällande lagstiftning? Om nej, vilka åtgärder har vidtagits? Beskriv kortfattat. Personal som utför insatser till egen anhörig/närstående. Om ja, beskriv hur verksamheten säkerställer att insatserna utförs enligt beställning och upprättad genomförandeplan. (egenkontroll) Om ja, beskriv hur personalen får stöd i sitt arbete samt hur de får ta del av information från verksamheten., det finns ingen personal som utför insatser till egen anhörig/närstående, det finns personal som utför insatser till egen anhörig/närstående med kund/besök,egen kontroll av tidsregistrering med ledning,utbildning, APT månadsvis Kommentarer från granskaren. Granskarens bedömning av sektionen "Omvårdnadspersonal" Personal har formell kompetens. Det finns en personal som utför insatser hos en anhörig, den personalen har utbildning och arbetar även hos andra kunder. Solna stad Telefon:

5 Sida 3/9 Finns det en skriftlig rutin för introduktion för nyanställd omvårdnadspersonal? Vem ansvarar för introduktionen och hur genomförs den? Introduktion Said Gacanin Wiboms väg 7 Finns det en checklista vid introduktionen? Finns det skriftligt introduktionsmaterial att lämna till nyanställd omvårdnadspersonal? Får alla nyanställda gå "dubbelt"? Följer verksamheten upp introduktionen av nyanställd omvårdnadspersonal? Om ja, beskriv kortfattat hur verksamheten följer upp introduktionen. Ja Nej All information som framkommer av introduktionen ses över på APT Kommentarer från granskaren Granskarens bedömning av sektionen "Introduktion" Personalen får introduktion. Det är en fördel men inget krav att ha checklista vid introduktion så att man inte missar något viktigt. Finns det en generell kompetensutvecklingsplan? Om ja, vad innehåller den generella kompetensutvecklingsplanen nuvarande år. Har all personal en individuell kompetensutvecklingsplan? Fortbildning Psykisk ohälsa hos äldre Funktions bevarande omsorg Urininkontinens hos äldre Lex Sara Första Hjälpen Brandprevention Ja Nej Solna stad Telefon:

6 Sida 4/9 Wiboms väg 7 Vilka utvecklingsprojekt/utbildningar/ föreläsningar som Solna anordnat har verksamheten deltagit/deltar i? inga Andra utvecklingsprojekt/utbildningar/ föreläsningar som verksamheten deltagit/deltar i. inga Kommentarer från granskaren Granskarens bedömning av sektionen "Fortbildning" All personal ska ha en individuell kompetensutvecklingsplan. Finns lokal skriftlig rutin för kontaktmannaskap Framgår kontaktmannens ansvarsområde tydligt i rutinen? Har alla kunder en utsedd kontaktman? Beskriv kortfattat hur verksamheten arbetar med ersättare för kontaktmannen vid sjukdom eller annan frånvaro. mannaskap Ersättare kommer in samma dag.det blir en person inom organisationen som känner den enskilde. Hur ofta går personalen till de kunder som de är kontaktman för? Finns ingen skriftlig rutin för detta. En till flera gånger i månaden. Blir kunder informerade vid byte av personal och vid förseningar? Beskriv kortfattat på vilket sätt. Alltid.Om möjligt,träffar kunden alltid ny personal tillsammans med den anställde som redan arbetar för kunna skapa en bekväm och trygg övergång samt att bekanta sig med arbetsplatsen. Personal ringer samordnaren vid försening och kunden informeras omedelbart. Solna stad Telefon:

7 Sida 5/9 Wiboms väg 7 Kommentarer från granskaren Granskarens bedömning av sektionen "mannaskap" Kunderna har en utsedd kontaktman och kontinuiteten är god. Har alla kunder en upprättad genomförandeplan? Vid nej, beskriv kortfattat varför. Genomförandeplan När upprättas genomförandeplanen? vanligtvis inom första veckan Vem/vilka deltar vid upprättande av genomförandeplan? den enskilde,ev. anhöriga,kontaktman,enhetschef Hur ofta sker uppföljning av genomförandeplanen? Vid förändrat behov,efter kontakt med kunder,anhöriga,personal eller sjukvården Finns det datum för när genomförandeplanen ska följas upp? Ja Nej Kommentarer från granskaren Granskarens bedömning av sektioenen "Genomförandeplan" Datum för planerad uppföljning av genomförandeplanen ska alltid finnas. Det räcker att det står vilken månad det ska göras. När man sen gör uppföljningen skriver man datum för genomförd uppföljning. Solna stad Telefon:

8 Sida 6/9 Vem dokumentera i den sociala dokumentationen? Wiboms väg 7 Social dokumentation Personal Vem ansvarar för att den sociala dokumentationen genomförs enligt gällande regelverk och lagstiftning? Enhetschef I vilken form dokumenterar man? Har verksamheten en strukturerad egenkontroll av den sociala dokumentationen? Om ja, beskriv kortfattat hur egenkontrollen görs. þ I phoniro Care þ Annat datasystem Papper och penna (inte Mobipen) Genomgång av inkomna synpunkter,klagomål eller annan dokumentation Kommentar från granskaren. Granskarens bedömning av sektionen "Social dokumentation" Det finns dokumentation som är respektfullt skriven. Månadsvis skrivs en sammanfattning utifrån ett samtal med respektive kund, hur kunden har upplevt genomförandet av insatsen i förhållande till behov och önskemål. Dokumentationen behöver utvecklas trots att det som finns är bra. Av dokumentationen ska det framgå när insatsen påbörjas hos utföraren. Löpande ska händelser av vikt och avvikelser från genomförandeplanen dokumenteras. Vidare ska det framgå när och på vilket sätt utföraren följt upp insatsen. Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete Beskriv kortfattat verksamhetens egna mål. Att erbjuda tjänster och service som tillgodoser kundernas behov av god omvårdnad, möter deras förväntningar i fråga om gott bemötande och respekt för deras mänskliga integritet. Är målen förankrade hos omvårdnadspersonalen? Finns skriftlig lokal rutin för hantering av privata medel? Solna stad Telefon:

9 Sida 7/9 Wiboms väg 7 Finns skriftlig lokal rutin för användande av IDbricka? Finns skriftlig lokal rutin för nyckelhantering? Enligt SOSFS 2011:9 ska hemtjänstföretag ha ett ledningssystem. Ett ledningssystem är ett verktyg, en struktur, som används för att bedriva ett kontinuerligt förbättringsarbete på ett systematiskt sätt. En av de viktigaste delarna i en verksamhets förbättringsarbete är att lära av sina misstag. Avvikelser inträffar i alla verksamheter och blir en del av det systematiska förbättringsarbetet. Utarbeta ett ledningssystem 1. Identifiera de processer som har betydelse för en god kvalitet i din verksamhet (en process är en serie aktiviteter som främjar ett bestämt ändamål eller evsett resultat). Obeservera att antalet processer ska begränsas. 2. Identifiera de aktiviteter som ingår i respektive process. 3. Utarbeta och fastställ rutiner för varje aktivitet. Rutinerna ska beskriva ett bestämt tillvägagångssätt för hur en aktivitet ska utföras samt hur ansvaret är fördelat i verksamheten. 4. Ta fram rutiner för hur personal som ska följa dem, få kunskap om dem. 5. Ta fram rutiner för hur synpunkter, klagomål och rapport om missförhållanden/risk för missförhållanden ska samlas in och behandlas. 6. Ta fram rutiner för hur ni ska arbeta med och bedöma om det finns risk för att kvaliteten inte kan säkras (riskanalys) 7. Ta fram rutiner för hur ni ska kontrollera att ovan nämnda rutiner följs (egenkontroll) Följa ledningssystemet = utveckla verksamheten 1. kontrollera med jämna mellanrum att rutinerna följs. 2. Vidta åtgärder vid rapporter, klagomål och synpunkter eller när personal inte arbetar enligt framtagna rutiner. Har verksamheten ett ledningssystem som systematiskt och fortlöpande utvecklar och säkrar kvalitén i verksamheten? (SOSFS 2011:9) Har verksamheten identifierat vilka processer som är viktiga för att kunder ska få en vård och omsorg av god kvalitet? Vilka är de viktigaste processer som ni har identifierat? Ange max 5 processer. Delvis kunskap kontinuitet kontakt kontroll Vilka aktiviteter är viktigast inom de ovan angivna processerna? Ange max 2 aktiviteter per process. Hur arbetar verksamheten med avvikelser/ klagomål / missförhållanden, risk för missförhållanden? Beskriv kortfattat. utbildning och stöd till anställda samma personal och ständig hög service nivå Regelbunden kontakt och tillgänglighet med den enskilde,anställda,anhöriga Egenkontroll Hur fungerar det?finns det brister? Finns interna rutiner. Synpunkter,klagomål,missförhållanden tas från alla berörda parter,dokumenteras,utredas och /eller rapporteras. Uppföljning efter varje händelse. Solna stad Telefon:

10 Sida 8/9 Hur arbetar ni med att identifiera förbättrings/utvecklingsområden i verksamheten? Beskriv kortfattat. (Riskanalyser, egenkontroll mm) Beskriv hur omvårdnadspersonalen är involverad i kvalitetsutvecklingsarbetet. Wiboms väg 7 Förslag kan komma från olika källor. Kunden själv,anhöriga,medarbetare. Riskanalyser görs vid större förändring i verksamhet eller framtida planer,egenkontroll görs regelbundet. Genom att bli en del av arbetet och ha frihet att berätta vad de tycker och tänker.alla har meddelarfrihet och kan kontakta ledningen när som helst,alla uppmuntras att ge sina ideér och förslag på APT möten. Granskarens bedömning av sektionen "Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete. Kommentar från granskaren. Det finns ett ledningssystem för för systematiskt kvalitetsarbete. Har verksamheten en skriftlig rutin för samverkan med primärvården? (Kan vara rutiner för olika områden) Om ja, vilken/vilka rutiner finns. Samverkan, tillgänglighet och information Samverkan med primärvården Har verksamheten rutiner för samverkan med andra aktörer runt kunderna? Beskriv kortfattat. Företaget samarbetar genom att göra oss tillgängliga för alla yrkeskategorier som kretsar kring kunden. Hur arbetar verksamheten med tillgänglighet gentemot kunder och anhöriga? (ex tillgänglighet via telefon) Beskriv kortfattat. Alla kunder får vår kvalitetsdeklaration där det framgår att ledningen är tillgänglig dygnet runt per telefon Vad får kunden för information när ärendet startar? Beskriv kortfattat. Får kunderna löpande information från verksamheten? Beskriv kortfattat. Kvalitetsdeklaration från Solna kommun,vår egen kvalitetsdeklaration,information om kontaktmanskap,möter personal kunderna får information om förändrad arbetssätt,byte av personal med anledning varför, ändring i ledningsstruktur mm. Solna stad Telefon:

11 Sida 9/9 Hur informerar verksamheten kunder om Solna stads kvalitetsdeklaration för hemtjänst? Beskriv kortfattat. Wiboms väg 7 Alla kunder får informationen vid första mötet tillsammans med företagets egna kvalitetsdeklaration Känner omvårdnadspersonalen till Solna stads kvalitetsdeklarationer? Gransakrens bedömning av sektionen "Samverkan, tillgänglighet och information" Kommentar från granskaren. Inga kommentarer. Solna stad Telefon:

Uppföljning 2014-03-28 Macorena AB

Uppföljning 2014-03-28 Macorena AB SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning 20140328 Macorena AB Granskare: Metod: Webbenkät, verksamhetsbesök, intervju med VC, granskning av rutiner, genomförandeplaner och dokumentation. Företagets

Läs mer

Uppföljning 2013-11-14 Bäst Omsorg i Stockholm AB

Uppföljning 2013-11-14 Bäst Omsorg i Stockholm AB SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning 20131114 AB Granskare: Metod: Webbenkät, intervju, granskning av rutiner och social dokumentation Företagets representanter: Carina Andersson, Bito Tengroth

Läs mer

Uppföljning 2013-11-19 Care Rent International AB

Uppföljning 2013-11-19 Care Rent International AB SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning 20131119 International AB Granskare: Metod: Webbenkät, intervju, granskning av rutiner och dokumentation. Företagets representanter: Simin Torkzadeh Sammanfattande

Läs mer

Uppföljning Medihead

Uppföljning Medihead SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning 20131205 Granskare: Metod: Webbenkät, intervju, granskning av rutiner och social dokumentation Företagets representanter: EvaTherese Henriksson Sammanfattande

Läs mer

Uppföljning Omsorgsjouren

Uppföljning Omsorgsjouren SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning 20140327 Omsorgsjouren Granskare: Metod: Webbenkät, intervju, granskning av rutiner,genomförandeplaner och social dokumentation. Företagets representanter:

Läs mer

Uppföljning CuraNova omsorg AB

Uppföljning CuraNova omsorg AB SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning 20150914 CuraNova omsorg AB Granskare: Metod: Webbenkät, verksamhetsbesök, intervju med verksamhetschef och administrativchef Företagets representanter: Sanja

Läs mer

Uppföljning Olir AB

Uppföljning Olir AB SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning 20150428 Granskare: Metod: Webbenkät, verksamhetsbesök, intervju med verksamhetschef, granskning av rutiner, genomförandeplaner och dokumentation. Företagets

Läs mer

Uppföljning 2012-06-14 Mångkulturell Hemtjänst i Stockholm AB

Uppföljning 2012-06-14 Mångkulturell Hemtjänst i Stockholm AB SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning 20120614 Mångkulturell Hemtjänst i Stockholm AB Granskare: Metod: Webbenkät, intervju, granskning av rutiner, genomförandeplaner och socialdokumentation Företagets

Läs mer

Uppföljning 2014-03-21 Eveo AB

Uppföljning 2014-03-21 Eveo AB SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning 20140321 Granskare: Metod: Webbenkät, inntervju, granskning av rutiner genomgförandeplaner och socialdokumentation. Företagets representanter: Kayhan Utkutug,

Läs mer

Uppföljning 2014-04-08 Mångkulturell Hemtjänst i Stockholm AB

Uppföljning 2014-04-08 Mångkulturell Hemtjänst i Stockholm AB SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning 20140408 Mångkulturell Hemtjänst i Stockholm AB Granskare: Metod: Webbenkät, intervju, granskning av rutiner, genomförandeplaner och socialdokumentation Företagets

Läs mer

Uppföljning 2012-08-14 AB Adela Omsorg

Uppföljning 2012-08-14 AB Adela Omsorg SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning 20120814 AB Granskare: Metod: Webbenkät, intervju, granskning av rutiner, genomförandeplaner och socialdokumentation genomförs vid ett besök hos utförararen.

Läs mer

Uppföljning 2012-08-08 Ideal Vård och Service

Uppföljning 2012-08-08 Ideal Vård och Service SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning 20120808 Granskare: Metod: Webbenkät, intervju, granskning av rutiner, genomförandeplaner och socialdokumentation Företagets representanter: Olga Yuen Cárdenas

Läs mer

Uppföljning 2012-09-13 Mica Omsorg Stockholm AB

Uppföljning 2012-09-13 Mica Omsorg Stockholm AB SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning 20120913 Stockholm AB Granskare: Metod: Webbenkät, intervju, granskning av rutiner, genomförandeplaner och socialdokumentation genomförs vid ett besök hos

Läs mer

Uppföljning 2012-07-25 Proffssystern i Stockholm AB

Uppföljning 2012-07-25 Proffssystern i Stockholm AB SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning 20120725 Proffssystern i Stockholm AB Granskare: Metod: Webbenkät, intervju, granskning av rutiner, genomförandeplaner och socialdokumentation Företagets

Läs mer

Uppföljning 2012-05-24 Eveo AB

Uppföljning 2012-05-24 Eveo AB SOLNA STAD Omvårdnadsförvaltningen Uppföljning 20120524 Granskare: Metod: Webbenkät, intervju, granskning av rutiner, genomförandeplaner och dokumentation. Företagets representanter: Husamettin Utkutug,

Läs mer

Rapport: Avtalsuppföljning

Rapport: Avtalsuppföljning Rapport: Avtalsuppföljning ADELA OMSORG 1 Innehållsförteckning Inledning... 3 Sammanfattad bedömning... 3 Bedömning... 3 Underlag bedömning... 5 2 Inledning Verksamhetsbeskrivning Adela Omsorg har varit

Läs mer

Rapport: Avtalsuppföljning

Rapport: Avtalsuppföljning Rapport: Avtalsuppföljning SOLLENTUNA OMSORG 1 Innehållsförteckning Inledning... 3 Sammanfattad bedömning... 3 Bedömning... 3 Underlag bedömning... 6 2 Inledning Verksamhetsbeskrivning Sollentuna Omsorg

Läs mer

Rapport: Avtalsuppföljning

Rapport: Avtalsuppföljning Rapport: Avtalsuppföljning ATTENDO 1 Innehållsförteckning Inledning... 3 Sammanfattad bedömning... 3 Bedömning... 4 Underlag bedömning... 6 2 Inledning Verksamhetsbeskrivning Attendo har varit verksam

Läs mer

Avtalsuppföljning av FSB omsorg år 2013

Avtalsuppföljning av FSB omsorg år 2013 Omvårdnadsförvaltningen 2013-09-26 SID 1 (5) Avtalsuppföljning av FSB omsorg år 2013 Bakgrund Staben för kvalitetsutveckling genomför en uppföljning varje år. Vid 2013 års avtalsuppföljning har kvalitetsutvecklaren

Läs mer

Rapport: Avtalsuppföljning

Rapport: Avtalsuppföljning Rapport: Avtalsuppföljning ENKLARE VARDAG 1 Innehållsförteckning Inledning... 3 Sammanfattad bedömning... 3 Bedömning... 3 Underlag bedömning... 6 2 Inledning Verksamhetsbeskrivning Enklare Vardag har

Läs mer

Rapport: Avtalsuppföljning

Rapport: Avtalsuppföljning Rapport: Avtalsuppföljning PROFFSSYSTERN 1 Innehållsförteckning Inledning... 3 Sammanfattad bedömning... 3 Bedömning... 3 Underlag bedömning... 5 2 Inledning Verksamhetsbeskrivning Proffssystern har varit

Läs mer

Rapport: Avtalsuppföljning

Rapport: Avtalsuppföljning Rapport: Avtalsuppföljning HUMANIORA HEMTJÄNST 1 Innehållsförteckning Inledning... 3 Sammanfattad bedömning... 3 Bedömning... 3 Underlag bedömning... 6 2 Inledning Verksamhetsbeskrivning Humaniora utför

Läs mer

Uppföljning av Attendo hemtjänst år 2013

Uppföljning av Attendo hemtjänst år 2013 Omvårdnadsförvaltningen 2013-10-01 SID 1 (5) Uppföljning av Attendo hemtjänst år 2013 Bakgrund Staben för kvalitetsutveckling genomför en uppföljning varje år. Vid 2013 års avtalsuppföljning har kvalitetsutvecklaren

Läs mer

Avtalsuppföljning av Humaniora hemtjänst år 2013

Avtalsuppföljning av Humaniora hemtjänst år 2013 Omvårdnadsförvaltningen 2013-09-27 SID 1 (5) Avtalsuppföljning av Humaniora hemtjänst år 2013 Bakgrund Staben för kvalitetsutveckling genomför en uppföljning varje år. Vid 2013 års avtalsuppföljning har

Läs mer

Avtalsuppföljning av Funkisgruppen år 2015

Avtalsuppföljning av Funkisgruppen år 2015 SID 1 (5) Avtalsuppföljning av Funkisgruppen år 2015 Bakgrund Staben för kvalitetsutveckling genomför en uppföljning varje år. Årets avtalsuppföljning har haft fokus på att se hur väl verksamheten följer

Läs mer

SVANEN HEMTJÄNST AB KVALITETSBERÄTTELSE 2015/2016

SVANEN HEMTJÄNST AB KVALITETSBERÄTTELSE 2015/2016 KVALITETSBERÄTTELSE 2015/2016 Verksamheten leds av verksamhetsansvarig, fyra enhetschefer, fyra arbetsledare och två samordnare. Kompetenserna inom företagets ledning är socionom, jurist, ekonom och IT.

Läs mer

Veroma Omsorgs kvalitetsberättelse

Veroma Omsorgs kvalitetsberättelse Veroma Omsorgs kvalitetsberättelse Enhetens namn: Veroma Omsorg VD: Veronica Forsberg-Meurling Enhetschefens namn: Eva Torgestad/ Veronica Forsberg-Meurling Telefonnummer till enheten: 0705850067 E-post

Läs mer

Granskning av hemtjänst/lov 2014

Granskning av hemtjänst/lov 2014 Granskning av hemtjänst/lov 2014 Sammanställd av Margareta Sjögren, kvalitetsuppföljare/utredare Kvalitets- och utvecklingsenheten 2014-08-28 Bakgrund Lagen om valfrihetssystem (LOV) reglerar vad som ska

Läs mer

PROFFSSYSTERN I STOCKHOLM AB KVALITETSBERÄTTELSE FÖR ÅR Solna Kommun

PROFFSSYSTERN I STOCKHOLM AB KVALITETSBERÄTTELSE FÖR ÅR Solna Kommun PROFFSSYSTERN I STOCKHOLM AB KVALITETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2018. Solna Kommun Verksamhetsbeskrivning bedriver verksamhet inom vård och omsorg av äldre och personer med funktionsnedsättning. Proffssystern

Läs mer

LEDNINGSSYSTEM FÖR SYSTEMATISKT KVALITETSARBETE, SOSFS 2011:9

LEDNINGSSYSTEM FÖR SYSTEMATISKT KVALITETSARBETE, SOSFS 2011:9 Socialnämnden LEDNINGSSYSTEM FÖR SYSTEMATISKT KVALITETSARBETE, SOSFS 2011:9 DEL 1 Handläggare: Befattning: Mikael Daxberg Verksamhetsutvecklare Upprättad: 2014-02-14 Version: 1 Antagen av socialnämnden:

Läs mer

Namn på enheten:fsb Finsk Hemtjänst AB - Innerstaden. Uppföljande stadsdelsförvaltning:östermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef: Adress: Telefon:

Namn på enheten:fsb Finsk Hemtjänst AB - Innerstaden. Uppföljande stadsdelsförvaltning:östermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef: Adress: Telefon: Namn på enheten:fsb Finsk Hemtjänst AB - Innerstaden Uppföljande stadsdelsförvaltning:östermalm Avtalspart/Nämnd: Östermalms stadsdelsförvaltning Verksamhetschef: Minna Allerbrand Adress: Baltzar von Platens

Läs mer

Stöd och lärande. Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete inom Stöd och Lärande Tomelilla Kommun.

Stöd och lärande. Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete inom Stöd och Lärande Tomelilla Kommun. Stöd och lärande Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete inom Stöd och Lärande Tomelilla Kommun. Innehåll Inledning... 3 Syfte... 3 Kvalitetsindikatorer... 3 Lagrum... 3 Berörda... 3 Utveckling...

Läs mer

Namn på enheten:akta Assistans AB - Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm. Uppföljande stadsdelsförvaltning:östermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef:

Namn på enheten:akta Assistans AB - Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm. Uppföljande stadsdelsförvaltning:östermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef: Namn på enheten:akta Assistans AB - Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm Uppföljande stadsdelsförvaltning:östermalm Avtalspart/Nämnd: Östermalms stadsdelsförvaltning Verksamhetschef: Niklas Evaldsson Adress:

Läs mer

Namn på enheten (går inte att redigera): HSB Omsorg AB - Östermalm. Uppföljande stadsdelsförvaltning (går inte att redigera): Östermalm

Namn på enheten (går inte att redigera): HSB Omsorg AB - Östermalm. Uppföljande stadsdelsförvaltning (går inte att redigera): Östermalm Namn på enheten (går inte att redigera): HSB Omsorg AB - Östermalm Uppföljande stadsdelsförvaltning (går inte att redigera): Östermalm Avtalspart/Nämnd: Östermalms stadsdelsförvaltning Verksamhetschef:

Läs mer

Mall för uppföljning av hemtjänst inom valfrihetssystemet

Mall för uppföljning av hemtjänst inom valfrihetssystemet Mall för uppföljning av hemtjänst inom valfrihetssystemet Avtalet omfattar utförande av hemtjänstinsatser i Lidingö stad Grundläggande uppgifter Datum för uppföljningen: Verksamhetens namn: Adress: Verksamhetsansvarig:

Läs mer

Kvalitetsberättelse. Olir AB är ett litet hemtjänstföretag. Vi utför service och omvårdnad på uppdrag av olika kommuner och i samråd med kunden.

Kvalitetsberättelse. Olir AB är ett litet hemtjänstföretag. Vi utför service och omvårdnad på uppdrag av olika kommuner och i samråd med kunden. Kvalitetsberättelse Inledning Olir AB är ett litet hemtjänstföretag. Vi utför service och omvårdnad på uppdrag av olika kommuner och i samråd med kunden. Huvudkontoret med ekonomi-, löne- och administrationsavdelning

Läs mer

Mångkulturell Hemtjänst, Kvalitetsberättelse 2017 Solna stad

Mångkulturell Hemtjänst, Kvalitetsberättelse 2017 Solna stad Mångkulturell Hemtjänst, Kvalitetsberättelse 2017 Solna stad Bakgrund: Enligt SOSFS 2011:9 Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete ska vårdgivaren

Läs mer

Namn på enheten:silverkatten Handelsbolag. Uppföljande stadsdelsförvaltning:östermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef: Adress: Telefon:

Namn på enheten:silverkatten Handelsbolag. Uppföljande stadsdelsförvaltning:östermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef: Adress: Telefon: Namn på enheten:silverkatten Handelsbolag Uppföljande stadsdelsförvaltning:östermalm Avtalspart/Nämnd: Östermalm stadsdelsnämnd Verksamhetschef: Ulla-Maja Nordström, socionom Adress: Starrängsringen 63

Läs mer

Hemtjänstenhet: Real Omsorg i Stor Stockholm AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Rinkeby-Kista. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef:

Hemtjänstenhet: Real Omsorg i Stor Stockholm AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Rinkeby-Kista. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Hemtjänstenhet: Real Omsorg i Stor Stockholm AB Uppföljande stadsdelsförvaltning: Rinkeby-Kista Avtalspart/Nämnd: Rinkeby-Kista Verksamhetschef/enhetschef: Patricia Deghan Adress: Spångavägen 399 163 55

Läs mer

Ledningssystem för god kvalitet

Ledningssystem för god kvalitet RIKTLINJE Ledningssystem för god kvalitet Dokumentet gäller för Socialnämnden och Äldrenämnden Dokumentets syfte och mål Säkerställa att medborgare inom socialnämnden och äldrenämndens ansvarsområden får

Läs mer

Uppföljning av utförare - Hemtjänst

Uppföljning av utförare - Hemtjänst Datum 2013-05-12 Uppföljning av utförare - Hemtjänst Uppföljningen avser: Mälaröarnas Hemtjänst Adress: Tegelbruksvägen 8, 178 30 Ekerö Verksamhetschef (namn och kontaktuppgifter): Ulla Johansson, tfn:

Läs mer

Utvecklingsplan för verksamhet: Hemtjänstkompaniet i Solna AB Utvecklingsplan upprättad (ååmmdd): Uppföljning genomförd av kvalitetsutvecklare:

Utvecklingsplan för verksamhet: Hemtjänstkompaniet i Solna AB Utvecklingsplan upprättad (ååmmdd): Uppföljning genomförd av kvalitetsutvecklare: Utvecklingsplan för verksamhet: Hemtjänstkompaniet i Solna AB Utvecklingsplan upprättad (ååmmdd): 160131 Uppföljning genomförd av kvalitetsutvecklare: Rubrik Ledning/organisatio n Förbättringsområd e Uppföljning

Läs mer

Hemtjänstenhet: SilverKatten Handelsbolag. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Östermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon:

Hemtjänstenhet: SilverKatten Handelsbolag. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Östermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon: Hemtjänstenhet: SilverKatten Handelsbolag Uppföljande stadsdelsförvaltning: Östermalm Avtalspart/Nämnd: Östermalms stadsdelsnämnd Verksamhetschef/enhetschef: Tomas Rudstam Adress: Starrängsringen 63 Stockholm

Läs mer

Namn på enheten:legevisitten Hemtjänst AB - Hägersten. Uppföljande stadsdelsförvaltning:hägersten-liljeholmen. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef:

Namn på enheten:legevisitten Hemtjänst AB - Hägersten. Uppföljande stadsdelsförvaltning:hägersten-liljeholmen. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef: Namn på enheten:legevisitten Hemtjänst AB - Hägersten Uppföljande stadsdelsförvaltning:hägersten-liljeholmen Avtalspart/Nämnd: Äldrenämnden Verksamhetschef: Jeanette Månsson Adress: Selmedalsvägen 42,

Läs mer

Namn på enheten:fsb Finsk Hemtjänst AB - Hägersten-Liljeholmen. Uppföljande stadsdelsförvaltning:hägersten-liljeholmen.

Namn på enheten:fsb Finsk Hemtjänst AB - Hägersten-Liljeholmen. Uppföljande stadsdelsförvaltning:hägersten-liljeholmen. Namn på enheten:fsb Finsk Hemtjänst AB - Hägersten-Liljeholmen Uppföljande stadsdelsförvaltning:hägersten-liljeholmen Avtalspart/Nämnd: Äldrenämnden Verksamhetschef: Minna Allerbrand Adress: Hägerstensvägen

Läs mer

Övergripande ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete inom vård och omsorg i Malmö stad

Övergripande ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete inom vård och omsorg i Malmö stad Övergripande ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete inom vård och omsorg i Malmö stad Datum: Ansvarig: Förvaltning: Enhet: 2012-06-13 Stadskontoret Stadsområdesförvaltningar/Sociala Resursförvaltningen

Läs mer

Resultat från kvalitetsuppföljning i Nytidas gruppbostäder på Furuvägen, Kärreberg och Laxvägen enligt 9 9 LSS

Resultat från kvalitetsuppföljning i Nytidas gruppbostäder på Furuvägen, Kärreberg och Laxvägen enligt 9 9 LSS sida 1 (9) Kvalitets- och utredningsavdelningen Socialförvaltningen Kristina Privér Kvalitetscontroller Resultat från kvalitetsuppföljning i Nytidas gruppbostäder på Furuvägen, Kärreberg och Laxvägen enligt

Läs mer

Namn på enheten (går inte att redigera): Enklare Vardag Sverige AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning (går inte att redigera): Östermalm

Namn på enheten (går inte att redigera): Enklare Vardag Sverige AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning (går inte att redigera): Östermalm Namn på enheten (går inte att redigera): Enklare Vardag Sverige AB Uppföljande stadsdelsförvaltning (går inte att redigera): Östermalm Avtalspart/Nämnd: Östermalms stadsdelsförvaltning Verksamhetschef:

Läs mer

Avtalsuppföljning av vård- och omsorgsboende år 2015

Avtalsuppföljning av vård- och omsorgsboende år 2015 2016-01-18 Avtalsuppföljning av vård- och omsorgsboende år 2015 Sammanfattning Staben för kvalitetsutveckling genomför årliga uppföljningar av verksamheten på stadens vård- och omsorgsboenden. Syftet med

Läs mer

Hemtjänstenhet: 1:a Hemtjänstkompaniet Proffskraft AB - Hässelby-Vällingby, Uppföljande stadsdelsförvaltning: Hässelby-Vällingby.

Hemtjänstenhet: 1:a Hemtjänstkompaniet Proffskraft AB - Hässelby-Vällingby, Uppföljande stadsdelsförvaltning: Hässelby-Vällingby. Hemtjänstenhet: 1:a Hemtjänstkompaniet Proffskraft AB - Hässelby-Vällingby, Uppföljande stadsdelsförvaltning: Hässelby-Vällingby Avtalspart/Nämnd: 1:a Hemtjänstkompaniet AB Verksamhetschef/enhetschef:

Läs mer

Uppföljning av utförare i kundvalsmodellen för hemtjänst i ordinärt boende i Stockholms stad 2011

Uppföljning av utförare i kundvalsmodellen för hemtjänst i ordinärt boende i Stockholms stad 2011 Uppföljning av utförare i kundvalsmodellen för hemtjänst i ordinärt boende i Stockholms stad 2011 Basuppgifter Utförare och enhet: Verksamhetens regiform: Avtalspart/Nämnd: Adress: Verksamhetschef/enhetschef:

Läs mer

Namn på enheten:södermalms Hemtjänst AB - Tanto/Högalid. Uppföljande stadsdelsförvaltning:södermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef: Adress:

Namn på enheten:södermalms Hemtjänst AB - Tanto/Högalid. Uppföljande stadsdelsförvaltning:södermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef: Adress: Namn på enheten:södermalms Hemtjänst AB - Tanto/Högalid Uppföljande stadsdelsförvaltning:södermalm Avtalspart/Nämnd: Äldrenämnden Verksamhetschef: Sonja Gaugl Adress: Rosenlundsgatan 44 118 63 Stockholm

Läs mer

Hemtjänstenhet: Legevisitten AB - Västerorts Hemtjänst. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Bromma. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef:

Hemtjänstenhet: Legevisitten AB - Västerorts Hemtjänst. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Bromma. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Hemtjänstenhet: Legevisitten AB - Västerorts Hemtjänst Uppföljande stadsdelsförvaltning: Bromma Avtalspart/Nämnd: Legevisitten AB - Västerorts Hemtjänst Verksamhetschef/enhetschef: Mikael Hedendahl Adress:

Läs mer

Namn på enheten:föreningen Blomsterfonden. Uppföljande stadsdelsförvaltning:södermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef: Adress: Telefon:

Namn på enheten:föreningen Blomsterfonden. Uppföljande stadsdelsförvaltning:södermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef: Adress: Telefon: Namn på enheten:föreningen Blomsterfonden Uppföljande stadsdelsförvaltning:södermalm Avtalspart/Nämnd: Äldrenämnden Verksamhetschef: Madeleine Salvi Adress: Ringvägen 107 118 60 Stockholm Telefon: 08 555

Läs mer

Hemtjänstenhet: Aurora Omsorg - Vialin AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Bromma. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon:

Hemtjänstenhet: Aurora Omsorg - Vialin AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Bromma. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon: Hemtjänstenhet: Aurora Omsorg - Vialin AB Uppföljande stadsdelsförvaltning: Bromma Avtalspart/Nämnd: Vialin AB Verksamhetschef/enhetschef: Harrieth Ringström Adress: Lyckovägen 9F 167 52 BROMMA Telefon:

Läs mer

Hemtjänstenhet: Södertjänst - Hemtjänst. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Södermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon:

Hemtjänstenhet: Södertjänst - Hemtjänst. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Södermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon: Hemtjänstenhet: Södertjänst - Hemtjänst Uppföljande stadsdelsförvaltning: Södermalm Avtalspart/Nämnd: Södermalm Verksamhetschef/enhetschef: Sussie Andersson Adress: Wollmar Yxkullsgatan 16, 118 66 Stockholm

Läs mer

Hemtjänstenhet: Olivia Hemtjänst AB - Östermalm. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Östermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress:

Hemtjänstenhet: Olivia Hemtjänst AB - Östermalm. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Östermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Hemtjänstenhet: Olivia Hemtjänst AB - Östermalm Uppföljande stadsdelsförvaltning: Östermalm Avtalspart/Nämnd: Östermalms stadsdelsnämnd Verksamhetschef/enhetschef: Nathalie Reck-Jergin Adress: Askrikegatan

Läs mer

Resultat från kvalitetsuppföljning i Attendos verksamheter på Baldersvägen, Utmarksvägen och Vesslevägen.

Resultat från kvalitetsuppföljning i Attendos verksamheter på Baldersvägen, Utmarksvägen och Vesslevägen. sida 1 (11) Kvalitets- och utredningsavdelningen Socialförvaltningen Kristina Privér Kvalitetscontroller Resultat från kvalitetsuppföljning i Attendos verksamheter på Baldersvägen, Utmarksvägen och Vesslevägen.

Läs mer

Mall för uppföljning av hemtjänst inom valfrihetssystemet

Mall för uppföljning av hemtjänst inom valfrihetssystemet Mall för uppföljning av hemtjänst inom valfrihetssystemet Avtalet omfattar utförande av hemtjänstinsatser i Lidingö stad Grundläggande uppgifter Datum för uppföljningen: Verksamhetens namn: Adress: Verksamhetsansvarig:

Läs mer

Riktlinje. Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete

Riktlinje. Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete Ingrid Fagerström ingrid.fagerstrom@harnosand.se Riktlinje Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete Dokumentnamn Fastställd/upprättad av Dokumentansvarig/processägare Riktlinje Ledningssystem för

Läs mer

Namn på enheten:nura Omsorg AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning:spånga-tensta. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef: Adress: Telefon:

Namn på enheten:nura Omsorg AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning:spånga-tensta. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef: Adress: Telefon: Namn på enheten:nura Omsorg AB Uppföljande stadsdelsförvaltning:spånga-tensta Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef: Shugri Ali Adress: Åvingegränd 7 163 68 Spånga Telefon: 621 14 20 070-826 98 73 Verksamhetens

Läs mer

Hemtjänstenhet: Sollentuna Omsorg AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Spånga-Tensta. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon:

Hemtjänstenhet: Sollentuna Omsorg AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Spånga-Tensta. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon: Hemtjänstenhet: Sollentuna Omsorg AB Uppföljande stadsdelsförvaltning: Spånga-Tensta Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Farnoush Khorasani Adress: Turebergs Allé 2 191 62 Sollentuna Telefon:

Läs mer

Hemtjänstenhet: Rinkeby-Kista hemtjänst. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Rinkeby-Kista. Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon:

Hemtjänstenhet: Rinkeby-Kista hemtjänst. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Rinkeby-Kista. Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon: Hemtjänstenhet: Rinkeby-Kista hemtjänst Uppföljande stadsdelsförvaltning: Rinkeby-Kista Verksamhetschef/enhetschef: Hossein Ahmadian Adress: Kista Torg 3, 164 42 Kista Telefon: 08-50801423 Verksamhetens

Läs mer

Hemtjänstenhet: Blackebergs hemtjänst. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Bromma. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon:

Hemtjänstenhet: Blackebergs hemtjänst. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Bromma. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon: Hemtjänstenhet: Blackebergs hemtjänst Uppföljande stadsdelsförvaltning: Bromma Avtalspart/Nämnd: Bromma stadsdelsnämnd Verksamhetschef/enhetschef: Kerstin Henriksson, enhetschef och Susanne Allerhed, områdeschef

Läs mer

Hemtjänstenhet: Mångkulturell Hemtjänst i Stockholm AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Rinkeby-Kista. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef:

Hemtjänstenhet: Mångkulturell Hemtjänst i Stockholm AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Rinkeby-Kista. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Hemtjänstenhet: Mångkulturell Hemtjänst i Stockholm AB Uppföljande stadsdelsförvaltning: Rinkeby-Kista Avtalspart/Nämnd: Rinkeby-Kista Verksamhetschef/enhetschef: Neven El-Badawi Adress: Norgegatan 1 164

Läs mer

Kvalitetsgranskning av anordnare inom kundvalet hemtjänst, ledsagning och avlösning, Nacka hemservice AB

Kvalitetsgranskning av anordnare inom kundvalet hemtjänst, ledsagning och avlösning, Nacka hemservice AB 2016-11-24 1 (5) PM Granskningen är genomförd av Susanna Dennerlöv och Sofia Rooth Andersson på sociala kvalitetsenheten Kvalitetsgranskning av anordnare inom kundvalet hemtjänst, ledsagning och avlösning,

Läs mer

Uppföljning boendestöd Omsorgshuset

Uppföljning boendestöd Omsorgshuset Skarpnäcks stadsdelsförvaltning Administrativa avdelningen Uppföljning boendestöd Sida 1 (9) 2017-07-03 Enhetens namn: Omsorgshuset BOENDESTÖD 2016 Enhetens adress: Kärrtorpsvägen 9, 121 55 Johanneshov

Läs mer

Hemtjänstenhet: Södermalms Hemtjänst AB - Aleris Hemtjänst Södermalm, Team Katarina Eriksdal

Hemtjänstenhet: Södermalms Hemtjänst AB - Aleris Hemtjänst Södermalm, Team Katarina Eriksdal Hemtjänstenhet: Södermalms Hemtjänst AB - Aleris Hemtjänst Södermalm, Team Katarina Eriksdal Uppföljande stadsdelsförvaltning: Södermalm Avtalspart/Nämnd: Äldrenämnden Verksamhetschef/enhetschef: Helena

Läs mer

Mall för uppföljning av hemtjänst inom valfrihetssystemet

Mall för uppföljning av hemtjänst inom valfrihetssystemet Mall för uppföljning av hemtjänst inom valfrihetssystemet Avtalet omfattar utförande av hemtjänstinsatser i Lidingö stad Grundläggande uppgifter Datum för uppföljningen: Verksamhetens namn: Adress: Verksamhetsansvarig:

Läs mer

Verksamhetsuppföljning XX Datum

Verksamhetsuppföljning XX Datum Verksamhetsuppföljning XX Datum Johanna Bendtsen Verksamhetsuppföljare Sofia Spetz vik. avdelningschef Handläggarenheten Elisabeth Rubin MAS 1 Innehåll Bakgrund... 3 Bedömningskriterier... 3 Syfte med

Läs mer

Inför verksamhetsuppföljning hemtjänst

Inför verksamhetsuppföljning hemtjänst Äldreförvaltningen Utvecklingsavdelningen Sida 1 (5) 2019-01-02 Inför verksamhetsuppföljning hemtjänst Bakgrund Kommunfullmäktige beslutade år 2017 om ett nytt inriktningsbeslut gällande stadens uppföljningsmodell

Läs mer

Hemtjänstenhet: Bäst Omsorg i Stockholm AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Spånga-Tensta. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress:

Hemtjänstenhet: Bäst Omsorg i Stockholm AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Spånga-Tensta. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Hemtjänstenhet: Bäst Omsorg i Stockholm AB Uppföljande stadsdelsförvaltning: Spånga-Tensta Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Carina Andersson Adress: Toppbrinken 29 163 44 Spånga Telefon: 073-327

Läs mer

Utvecklingsplan för verksamhet: Hemtjänstkompaniet i Solna AB Utvecklingsplan upprättad (ååmmdd): Uppföljning genomförd av kvalitetsutvecklare:

Utvecklingsplan för verksamhet: Hemtjänstkompaniet i Solna AB Utvecklingsplan upprättad (ååmmdd): Uppföljning genomförd av kvalitetsutvecklare: Utvecklingsplan för verksamhet: Hemtjänstkompaniet i Solna AB Utvecklingsplan upprättad (ååmmdd): 170131 Uppföljning genomförd av kvalitetsutvecklare: Rubrik Förbättringsområde Mål Åtgärd och egenkontroll

Läs mer

Namn på enheten (går inte att redigera): Olivia Hemtjänst AB - First Class. Uppföljande stadsdelsförvaltning (går inte att redigera): Östermalm

Namn på enheten (går inte att redigera): Olivia Hemtjänst AB - First Class. Uppföljande stadsdelsförvaltning (går inte att redigera): Östermalm Namn på enheten (går inte att redigera): Olivia Hemtjänst AB - First Class Uppföljande stadsdelsförvaltning (går inte att redigera): Östermalm Avtalspart/Nämnd: Östermalms stadsdelsförvaltning Verksamhetschef:

Läs mer

Hemtjänstenhet: Nordisk Hemtjänst och Omsorg. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Rinkeby-Kista. Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon:

Hemtjänstenhet: Nordisk Hemtjänst och Omsorg. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Rinkeby-Kista. Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon: Hemtjänstenhet: Nordisk Hemtjänst och Omsorg Uppföljande stadsdelsförvaltning: Rinkeby-Kista Verksamhetschef/enhetschef: Frida Herman Adress: Ärvingevägen 5 164 46 Kista Telefon: 08-858040 Verksamhetens

Läs mer

Hemtjänstenhet: Alviks hemtjänst. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Bromma. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon:

Hemtjänstenhet: Alviks hemtjänst. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Bromma. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon: Hemtjänstenhet: Alviks hemtjänst Uppföljande stadsdelsförvaltning: Bromma Avtalspart/Nämnd: Bromma stadsdelsnämnd Verksamhetschef/enhetschef: Kerstin Henriksson, enhetschef Leena Piltti, områdeschef Adress:

Läs mer

Hemtjänstenhet: FSB Finsk Hemtjänst AB - Vällingby, Bromma. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Hässelby-Vällingby.

Hemtjänstenhet: FSB Finsk Hemtjänst AB - Vällingby, Bromma. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Hässelby-Vällingby. Hemtjänstenhet: FSB Finsk Hemtjänst AB - Vällingby, Bromma Uppföljande stadsdelsförvaltning: Hässelby-Vällingby Avtalspart/Nämnd: FSB Finsk hemtjänst AB Verksamhetschef/enhetschef: Minna Allebrant Adress:

Läs mer

Uppföljning av Skoga vård- och omsorgsboende år 2016

Uppföljning av Skoga vård- och omsorgsboende år 2016 SID 1 (5) Uppföljning av Skoga vård- och omsorgsboende år 2016 Bakgrund Verksamheten på Skoga vård- och omsorgsboende drivs av Humaniora vård och omsorg i kommunens egen regi. Skoga har 100 lägenheter

Läs mer

Uppföljning av utförare i kundvalsmodellen för hemtjänst i ordinärt boende i Stockholms stad 2013

Uppföljning av utförare i kundvalsmodellen för hemtjänst i ordinärt boende i Stockholms stad 2013 Uppföljning av utförare i kundvalsmodellen för hemtjänst i ordinärt boende i Stockholms stad 2013 Basuppgifter Hemtjänstenhet: Lövholmens hemtjänst Verksamhetens regiform: Kommunal regi Privat regi Avtalspart/Nämnd:

Läs mer

Kvalitetsberättelse 2014

Kvalitetsberättelse 2014 Kvalitetsberättelse 2014 AB OmsorgsCompagniet i Norden Hemtjänst/avlösning/ledsagning/boendestöd/personlig assistans/ stödboende Kvalitetsavdelningen 2015-01-10 Innehållsförteckning Kvalitetsberättelse

Läs mer

Hemtjänstenhet: AAA OLU Hemtjänst - Omsorgslyftet Hemtjänst AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Älvsjö. Avtalspart/Nämnd:

Hemtjänstenhet: AAA OLU Hemtjänst - Omsorgslyftet Hemtjänst AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Älvsjö. Avtalspart/Nämnd: Hemtjänstenhet: AAA OLU Hemtjänst - Omsorgslyftet Hemtjänst AB Uppföljande stadsdelsförvaltning: Älvsjö Avtalspart/Nämnd: Äldrenämnden Verksamhetschef/enhetschef: Marie Mellström Adress: Götalandsvägen

Läs mer

Upphandlande nämnd: Socialnämnden. Enhetens namn: HSB Omsorg AB Södermalm. Följs upp av: Södermalm. Enhetens adress: Företag: Hemsida: Enhetschef:

Upphandlande nämnd: Socialnämnden. Enhetens namn: HSB Omsorg AB Södermalm. Följs upp av: Södermalm. Enhetens adress: Företag: Hemsida: Enhetschef: Upphandlande nämnd: Socialnämnden Enhetens namn: HSB Omsorg AB Södermalm Följs upp av: Södermalm Enhetens adress: Tideliusgatan 42, Stockholm Företag: HSB Omsorg AB Södermalm Hemsida: Enhetschef: Erica

Läs mer

Hemtjänstenhet: Attendo Sverige AB - Kungsholmen. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Kungsholmen. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress:

Hemtjänstenhet: Attendo Sverige AB - Kungsholmen. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Kungsholmen. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Hemtjänstenhet: Attendo Sverige AB - Kungsholmen Uppföljande stadsdelsförvaltning: Kungsholmen Avtalspart/Nämnd: Äldreförvaltningen/ Kungsholmens stadsdelsnämnd Verksamhetschef/enhetschef: Ola Cedenheim

Läs mer

Namn på enheten (går inte att redigera): Omsorgshuset i Stockholm AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning (går inte att redigera): Älvsjö

Namn på enheten (går inte att redigera): Omsorgshuset i Stockholm AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning (går inte att redigera): Älvsjö Namn på enheten (går inte att redigera): Omsorgshuset i Stockholm AB Uppföljande stadsdelsförvaltning (går inte att redigera): Älvsjö Avtalspart/Nämnd: Socialnämnden Verksamhetschef: Malin Westerlund Hemsida:

Läs mer

Utvecklingsplan Hallen

Utvecklingsplan Hallen 2013-01-14 Utvecklingsplan Hallen Rubrik Förbättringsområde Mål med åtgärder Åtgärd och egenkontroll Tidplan Ansvarig Ledning/organisation Verksamheten behöver tydligare struktur gällande information gällande

Läs mer

Vi är en liten men växande hemtjänst företag där vårt huvudsakliga uppdrag är att bedriva hemtjänst utifrån biståndsbedömda insatser.

Vi är en liten men växande hemtjänst företag där vårt huvudsakliga uppdrag är att bedriva hemtjänst utifrån biståndsbedömda insatser. Anita Care AB Kvalitetsberättelse 2016-01-30 (Solna Stad) Verksamhetsbeskrivning Vi är en liten men växande hemtjänst företag där vårt huvudsakliga uppdrag är att bedriva hemtjänst utifrån biståndsbedömda

Läs mer

Kvalitetskrav för daglig verksamhet och sysselsättning i Varbergs kommun

Kvalitetskrav för daglig verksamhet och sysselsättning i Varbergs kommun Kvalitetskrav för daglig verksamhet och sysselsättning i Varbergs kommun RIKTLINJER Följande kvalitetskrav för daglig verksamhet enligt lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS) och för

Läs mer

Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete SOSFS 2011:9

Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete SOSFS 2011:9 Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete SOSFS 2011:9 SOSFS 2011:9 träder i kraft..och ersätter 20120101 Socialstyrelsens föreskrifter (SOSFS 2005:12) om ledningssystem för kvalitet och patientsäkerhet

Läs mer

Hemtjänstenhet: Omsorg ViCare - bifirma till ViCareNet AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Rinkeby-Kista. Verksamhetschef/enhetschef: Adress:

Hemtjänstenhet: Omsorg ViCare - bifirma till ViCareNet AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Rinkeby-Kista. Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Hemtjänstenhet: Omsorg ViCare - bifirma till ViCareNet AB Uppföljande stadsdelsförvaltning: Rinkeby-Kista Verksamhetschef/enhetschef: Vivianne Ljungman Adress: Vimmerbyplan 11 163 74 Spånga Telefon: 076-943

Läs mer

Hemtjänstenhet: Tranebergs hemtjänst. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Bromma. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon:

Hemtjänstenhet: Tranebergs hemtjänst. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Bromma. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon: Hemtjänstenhet: Tranebergs hemtjänst Uppföljande stadsdelsförvaltning: Bromma Avtalspart/Nämnd: Bromma Verksamhetschef/enhetschef: Kerstin Henriksson, enhetschef och Christina Sheehan, områdeschef. Adress:

Läs mer

Kvalitetsrapport hemtja nst

Kvalitetsrapport hemtja nst Kvalitetsrapport hemtja nst 2018-08-13 1 1 Innehåll 1 Inledning... 3 1.1 Kvalitetsrapporten... 3 2. Systematiskt kvalitetsarbete... 3 2.1 Riskanalys... 3 2.2 Egenkontroll... 4 2.3 Utredning av avvikelser,

Läs mer

Rapport Avtalsuppföljning hemtjänst LOV 2017 Sammanställd av socialförvaltningens kvalitetsgrupp

Rapport Avtalsuppföljning hemtjänst LOV 2017 Sammanställd av socialförvaltningens kvalitetsgrupp www.ljungby.se Rapport Avtalsuppföljning hemtjänst LOV 2017 Sammanställd av socialförvaltningens kvalitetsgrupp Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 Bakgrund... 3 Metod... 3 Resultat, kommentarer

Läs mer

Hemtjänstenhet: AKTA Assistans AB - Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Östermalm.

Hemtjänstenhet: AKTA Assistans AB - Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Östermalm. Hemtjänstenhet: AKTA Assistans AB - Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm Uppföljande stadsdelsförvaltning: Östermalm Avtalspart/Nämnd: Akta Assistans AB Verksamhetschef/enhetschef: Niklas Evaldsson verksamhetschef/vd

Läs mer

Hemtjänstenhet: AG-Hemtjänst Ek.för. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Spånga-Tensta. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon:

Hemtjänstenhet: AG-Hemtjänst Ek.för. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Spånga-Tensta. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon: Hemtjänstenhet: AG-Hemtjänst Ek.för Uppföljande stadsdelsförvaltning: Spånga-Tensta Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Helene Wildner Adress: Hällbybacken 6A 163 67 Spånga Telefon: 21 54 60

Läs mer

Hemtjänstenhet: Sisu Herrgården AB - Skärholmen. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Skärholmen. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress:

Hemtjänstenhet: Sisu Herrgården AB - Skärholmen. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Skärholmen. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Hemtjänstenhet: Sisu Herrgården AB - Skärholmen Uppföljande stadsdelsförvaltning: Skärholmen Avtalspart/Nämnd: Äldrenämnden Verksamhetschef/enhetschef: Margit Salomaa enhetschef Adress: Stora Sällskapets

Läs mer

Hemtjänstenhet: Splendida AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Södermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon:

Hemtjänstenhet: Splendida AB. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Södermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Telefon: Hemtjänstenhet: Splendida AB Uppföljande stadsdelsförvaltning: Södermalm Avtalspart/Nämnd: Äldrenämnden Verksamhetschef/enhetschef: Carina Mannberg Adress: Katarina Bangata 49 116 39 Stockholm Telefon:

Läs mer

Hemtjänstenhet: Optimal hemtjänst Stockholm. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Södermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress:

Hemtjänstenhet: Optimal hemtjänst Stockholm. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Södermalm. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Hemtjänstenhet: Optimal hemtjänst Stockholm Uppföljande stadsdelsförvaltning: Södermalm Avtalspart/Nämnd: Äldrenämnden Verksamhetschef/enhetschef: Kristina Skoog Adress: Bjurholmsgatan 13 116 63 Stockholm

Läs mer

Hemtjänstenhet: FSB Finsk Hemtjänst AB - Älvsjö. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Älvsjö. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress:

Hemtjänstenhet: FSB Finsk Hemtjänst AB - Älvsjö. Uppföljande stadsdelsförvaltning: Älvsjö. Avtalspart/Nämnd: Verksamhetschef/enhetschef: Adress: Hemtjänstenhet: FSB Finsk Hemtjänst AB - Älvsjö Uppföljande stadsdelsförvaltning: Älvsjö Avtalspart/Nämnd: Äldrenämnden Verksamhetschef/enhetschef: Heidi Heino, Verksamhetschef Adress: Kristallvägen 1,

Läs mer

Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete

Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete -grundstruktur/ramverk enligt SOSFS 2011:9 Socialförvaltningen Alingsås kommun Dokumenttyp: Styrande dokument Fastställt av: Fastställelsedatum: 2(11) INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

Uppföljning boendestöd

Uppföljning boendestöd Sida 1 (10) Enhetens namn: Omsorgshuset BOENDESTÖD 2016 Enhetens adress: Kärrtorpsvägen 9, 121 55 Johanneshov Företag: Omsorgshuset Stockholm AB Hemsida: www.omsorgshuset.se Ansvarig chef: Ann Wickström,

Läs mer