Nolle-P. Logopedprogrammet

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nolle-P. Logopedprogrammet"

Transkript

1 Nolle-P Logopedprogrammet 2016

2 Hej blivande logopedstudent! Grattis till din antagning till logopedprogrammet på Linköpings Universitet! Vi är 22 härliga faddrar som har längtat efter att få träffa dig och vi går alla termin 3 på programmet och vi finns här för dig och dina frågor. Av våra 22 glada faddrar är två av oss generalfaddrar. De heter Carl och Maria och de har en gnutta mer ansvar än övriga faddrar. Vi kommer att starta en Facebook-grupp för alla nya logopedstudenter och oss faddrar där vi kan hålla kontakten på ett smidigt sätt. Om du är en Facebook-användare rekommenderar vi att du går med i gruppen redan nu, sök på: LogopedNollan Liu 2016 för att hitta den! Enligt tradition börjar utbildningen med två fartfyllda veckor tillsammans med dina nya klasskamrater och oss faddrar. Dessa två veckor kallas för Nolle-P som står för nolle-period. Nolle-P-veckorna kan först upplevas som väldigt hektiska men det är en ovärderlig chans för dig att lära känna dina klasskompisar men även andra studenter. Vi kommer att hålla till på olika platser runtom i Linköping för att du ska få lära känna staden. Vi kommer att anordna roliga välkomstaktiviteter och introducera er till det nya studentlivet. Det är inget tvång på att delta i aktiviteterna eller på att dricka alkohol och det kommer inte förekomma någon förnedring. Under de aktiviteter som det kommer förekomma alkohol på kommer det alltid finnas minst två nyktra faddrar på plats. Här i Nolle-P-häftet bifogar vi ett preliminärt schema för de fantastiskt roliga två veckor som väntar dig. Om något skulle ändras kommer du att få ett mer exakt schema på uppropsdagen. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor. Ungefär en vecka innan terminens start kommer någon av oss faddrar ringa upp dig för att fråga om du hittat någonstans att bo och höra om du har några allergier. Om du har några frågor som dykt upp får du då en chans att ställa dom. Du har fyra roliga år framför dig och vi faddrar finns till för att din start ska bli så rolig och minnesvärd som möjligt. Vi ser fram emot att få träffa dig när höstterminen börjar. Varmt välkommen, önskar faddrarna för Nolle-P 2016!

3 Om Logopedsektionen Höstterminen 2003 startades logopedutbildningen i Linköping och ett halvår senare bildades Logopedsektionen. Det är en sammanslutning av studenter på logopedprogrammet vid Medicinska fakulteten på Linköpings universitet. Sektionen ska ta tillvara på medlemmarnas intressen och företräda dem i angelägenheter rörande utbildnings- och studiesociala frågor. Sektionsstyrelsen anordnar gemensamma aktiviteter för att öka gemenskapen mellan studenterna på utbildningen, vilket bland annat innefattar en årlig välkomstsittning för våra nya studenter samt varje vår ett logopedmingel. Logopedernas festeri Oralspex utgör en del av sektionens verksamhet. De anordnar bland annat fester och marknadsför Logopedsektionen genom att gyckla på sittningar och fester. Oralspex står för den årliga Logopedsittningen under vårterminen. Kåren vid Medicinska fakulteten heter Consensus. Logopedsektionen är underställd Consensus stadgar och har ett nära samarbete med kåren. Medlemskap i Logopedsektionen innebär per automatik medlemskap i Consensus. Kårobligatoriet är dock avskaffat vilket innebär att det är frivilligt att gå med i kåren. Som kårmedlem får du dock förmåner i form av billigare inträde på kravaller och kårhus, rabatterade priser på café Örat, och du hjälper även kåren att hjälpa dig. Kåren finns till för studenternas skull och behöver din hjälp för att kunna utföra ett bra jobb! Oralspex 16/17

4 Linköping - leva och bo Det smidigaste transportmedlet i Linköping är cykel. Om du inte har en med dig hemifrån går det lika bra att köpa en här. Ett ordentligt cykellås är heller inte en dum idé och även cykelhjälm är en bra grej. Cykeln kommer bli din bästa vän! Vill du inte cykla fungerar kollektivtrafiken alldeles utmärkt. Från de flesta mer bebodda områdena i Linköping går det bussar var tionde minut, ofta ända fram till 23 på vardagar och 03 på helger. Det finns många olika sätt att bo på här i Linköping. Ofta kan du behöva prova dig fram för att se vad som passar just dig bäst, antingen i studentkorridor, i ett kollektiv eller om man skaffar sig ett eget boende. Lägenheter kan man hyra i första och i andra hand. Om det skulle uppstå bostadskris för dig kan du kontakta KOMBO där du kan hitta en tillfällig lösning. KOMBO ( Hyresvärdar i Linköping -ByggVesta HSB Östergötland Mannersons Fastighets AB Riksbyggen Studentbostäder Stångåstaden Willhem Många av hyresvärdarna har poängsystem där du samlar ett poäng per dag. Därför kan det vara bra att ställa sig i kö till samtliga hyresvärdar redan nu. En del hyresvärdar har även något som kallas bostad direkt vilket betyder att det är först till kvarn som gäller. På kommunens hemsida hittar du en lista på privata hyresvärdar som du kan kontakta ( Linkoping/). Vanligtvis finns då inga kösystem utan de går efter personliga referenser.

5 Bostadsområden i Linköping -Berga: Område där många HU-studenter bor. Här ligger Coop Extra! -Campus Valla: Här pluggar icke US -folk och här kommer Nollan vara en del under sitt första år. -Campus US: Här är Nollans hemvist! -Centrum: Här kan Nollan shoppa kläder, fika och gör a annat livsnödvändigt under sin tid i Linköping. Man kan även bo här, då lämpligtvis i Vasastan för att undvika att hela CSN går åt till hyra. -Colonia: Bostadsområde precis vid Campus Valla. Här kan Nollan bo om Nollan anser sig ha råd med en inte jättebillig hyra. -Gottfridsberg: Gottfr idsber g ligger mitt emellan det mesta och bebos av både studenter och människor. Här ligger ett korridorsområde som heter Flamman och där finns även en studentpub. Här har Studentbostäder även ett lägenhetshus som heter Fjärilen. -Irrblosset: Fräscht studentområde med korridorer och lägenheter. Ligger mellan Campus US och Campus Valla.

6 -Lambohov: Ligger ganska långt från Campus US men inte oöverkomligt långt. -Ryd: Här bor många studenter i både kor r idor och lägenheter. Det bor US-studenter här, men oftast stöter man på teknologer och FilFak:are. Nära till Campus Valla och [hg], ca 3-4 km till Campus US. Alldeles bredvid Ryd ligger Rydsskogen, där finns det fina motionsspår och fotbollsplaner. Man bör tänka på att vakta sin metallhäst med ett ordentligt cykellås. -Skäggetorp: Gott om lägenheter, billigt att bo och det förekommer en hel del studenter här. Det är nära till Tornby där man kan handla mat eller lägga CSN på annat roligt. Även här bör man se till att vakta sin cykel med ett ordentligt lås. -T1: Fräscht område mellan Campus US och Campus Valla med studentlägenheter. -Tannefors: Nära Campus US, här kan Nollan bo om Nollan vill beblanda sig med människor. -Tornby: Industriområde där det finns många bra affärer där Nollan kan åka och storhandla. Här finns bland annat Ica Maxi, Willy s och IKEA.

7 Snabblektion i studentslang -Baljan: Vallas motsvarighet av Örat. -Campusbussen: Gratisbussen som tar Nollan mellan Valla, US och Campus Norrköping. -Campus US: US = Universitetssjukhus. Här läser logopeder, fysioterapeuter, läkare, biomedicinsk analytiker, sjuksköterskor och medicinsk biologi. Av gammal vana kallas det ibland för Campus HU (Hälsouniversitetet) -Campus Valla: Campus där alla icke-hälsosamma studenter läser (FilFak och TekFak). -Cellskapet: Café/Restaurang innanför glasentrén på US. -Consensus: Hälsouniversitetets kår som jobbar för att göra studenternas tillvaro bättre. -Cykel: Nollans ädle springare som bör vårdas ömt och kärleksfullt. -Eftersläpp: Utgång efter sittning, oftast på samma ställe. -Festeri: Sektionsutskott som anordnar fester. Alla program har sitt eget festeri. -FilFak: Filosofiska fakulteten, här finns lärare, kulturvetare och dylikt. -Finsittning: Elegant tillställning/middag. -Flamman: Uteställe med billig öl och hamburgare. Även bostadsområde för studenter. -Fulsittning: Mindre elegant tillställning/middag. Dresscode: Vad man vill eller enligt tema. -Gyckel: Omskrivna låtar som ofta handlar om studentlivet och allt som hör därtill. -Hemhem: Nollans ursprung. -[hg]: Ryds Herrgård. Studentpub i Ryd med billig öl och mat. -HP: Högskolepoäng. Tar inte Nollan tillräckligt många kommer CSN protestera. -Kravall: Fest med krav på overall, ofta på Kårallen. -Kårallen: Campus Vallas centrum och kårhus. Även destination för många kravaller. -MedFak: Medicinska fakulteten, här läser alla studenter med medicinsk grund. -Märken: Får man köpa från olika kravaller/evenemang för att kunna sy (klistra) på overallen. -Kollektivet/KK: Uteställe i stan för studenter. -Nollan: Du under Nolle-P. Böjs en nollan, flera nollan. -Nollefrid: Förbudet som innebär att Nollan och faddrar inte får blanda kroppsvätskor eller bli internetkompisar under Nolle-P. -Oralspex: Logopedsektionens eminenta festeri. Känns igen på sina guldrevärer, guldfluga och röda mantlar.

8 -Ovve: Studentens favoritplagg. Pryds med märken från olika fester och föreningar. -PBL: Problembaserat lärande. Innebär mycket arbete i grupp utifrån olika problemställningar. -Pepp-faddrar: Speciella faddrar som peppar Nollan under Nolle-P. De finns till för att aktiviteter ska kännas roliga och för att Nollan ska trivas. -Platå: Icke-studentigt uteställe där Nollan kan beblanda sig med riktiga människor. Dyr öl. -Stad i ljus: Spelas sist på varje studentfest/studentkrog. Då vet man att det är dags att gå hem (eller bort). -Skytte-C: Dräggig festlokal som snart ska stängas ner. -TekFak: Tekniska fakulteten. Ingenjörer, matematiker och dylikt. -Trädgårdsföreningen (TF): Bästa parkhänget finns här, ligger precis vid US. -Örat: Utanför US. Här kan man få billig mat och kaffe. På kvällen förvandlas Café Örat till Pub Örat och billigt kaffe byts ut till billig öl. Bästa chokladbollarna i Linköping, en students bästa vän. -ÖverTalet: Nollan skall respektera ÖverTalet, annars vet ingen vad som kan hända.

9 Schema för Nolle-P De första två veckorna kommer att vara fullspäckade av både skola och andra aktiviteter. Alla aktiviteter är valfria men det är kul om ni är med på så mycket som ni bara vill och orkar! Det kommer inte förekomma någon alkoholhets och nyktra faddrar kommer alltid finnas på plats. Tanken med Nolle-P är att det ska vara roligt! Håll utkik i facebookgruppen om eventuella ändringar i schemat skulle dyka upp. OBS Tänk på att det finns allergiker, undvik därför att förtära jordnötter under Nolle-P. Ha detta i baktanken då det finns fler allergiker på resten av campus. Söndag 28/ Välkomstmys Alkoholfri aktivitet Vi träffas vid Domkyrkan, håll utkik efter röda ovvar. Vi går hem till faddrar för att presentera oss för varandra. Måndag 29/ Upprop i Växthuset Lekar i Trädgårdsföreningen Alkoholfri aktivitet Vi träffas i TF för att leka lite lekar Välkomstsittning med styrelsen Alkoholfri aktivitet För de som inte är med innan och leker så ses vid utanför Örat Tisdag 30/ Kulvertorientering och guidad tur på US Alkoholfri aktivitet Vi träffas innanför glasentrén vid Cellskapet och vi kommer bjuda på fika. Idag tar vi även betalt för olika aktiviteter under Nolle-P. Betalning sker via Swish eller överföring till bankkonto. Onsdag 31/ Logopeddag Alkoholfri aktivitet Passa på att umgås med oss faddrar och äldrekursare i Trädgårdsföreningen. Vi ses vid grillarna i TF. Vi kommer vara utomhus, ta med kläder efter väder.

10 Torsdag 1/ Ärtor & Punsch Alkoholfri valfritt Fulsittning på [hg] tillsammans med fysioterapeuter. Vi har sällskap från Domkyrkan (17.45) eller vid McDonalds i Ryd (18.00) [hg]. Anmälan och betalning görs senast 30/8. Pris: 160 kr/ 110 kr (alkoholfritt) Eftersläpp på [hg] Alkoholfri valfritt Efter sittningen är det dags att dansa loss! Fredag 2/ Barrunda med Läk-nollan Alkohol är valfritt Oralspex och Medsex anordnar en gemensam barrunda för er. Vi möts upp utanför Örat. Kostnad tillkommer. Lördag 3/ Nollympiad Alkoholfri aktivitet Vi möts i TF Nollan kommer tävla mot andra US-Nollan i några olika olympiska (inte egentligen) grenar Skattjakt i Linköpings centrum Alkoholfri aktivitet Vi möts vid Domkyrkan, ta med mellanmål. Glöm inte penna och kamera! Spex Alkoholfri aktivitet Studenter som spelar lite teater, gör parodier, har roliga uppträdanden och annat roligt. Pris: 50 kronor. Söndag 4/9 L E D I G T! Passa på att sova ut, ringa hemhem eller göra matlådor. Måndag 5/ Grillkväll med BMA och MedBi - Alkoholfri aktivitet Vi ses vid grillarna i TF. Vi bjuder på mat men ta gärna med något att dricka. Tisdag 6/ Kräftskiva Alkohol är valfritt Vi ses vid Örat och har sällskap till platsen. Medtag egen mat (gärna kräftor) och dricka.

11 Onsdag 7/ KALAS Alkoholfri aktivitet Vi samlas vid Domkyrkan Gratis mässa för nyblivna studenter där du kan ta gratisprylar och hitta information om olika studentföreningar osv Kvällens konsert på KALAS Alkohol är valfritt Vi samlas kl vid Resecentrum eller kl vid Stångebrofältet. Vi kommer leka/äta/ förfesta tillsammans med MedFak-nollan. Vi bjuder på pastasallad, ta med egen dricka. Torsdag 8/ Ovveprovning Alkoholfri aktivitet Vi ses vid Domkyrkan där vi delar upp oss i två grupper. Den ena gruppen följer med några faddrar på ovveprovning, den andra följer med faddrarna på stan. Sedan byter vi av Spelkväll på US Alkoholfri aktivitet Mer information kommer Fredag 9/9 xx.xx Fadderfjäsk Varje nollegrupp ska underhålla respektive faddrar. Ni har fria händer att planera dagen/ kvällen som ni vill (godsaker och gyckel brukar uppskattas!). Lördag 10/ Avslutningsfest Alkoholfri aktivitet Kvällen då Nollan blir Ettan! Kom med mat i magen och ta med egen dricka. Vi samlas vid Örat och tar sällskap till lokalen Eftersläpp på KK Alkohol är valfritt Efter fest blir det mer fest, vi förflyttar oss till KK där vi dansar ännu mer! Söndag 11/ Brunch i Trädgårdsföreningen - Alkoholfri aktivitet Medtag egen mat och dricka. Vi kommer vara utomhus, kläder efter väder.

12 Senare händelser Fredag 1/ Finsittning på KK Alkohol är valfritt Er första finsittning som ni absolut inte vill missa! Pris: 325 kronor/230 kronor (alkoholfritt) Eftersläpp på KK Alkohol är valfritt Och vad är roligare än ett eftersläpp när man ätit sig med mätt med sina klassisar och faddrar? Lördag 15/ Apokalypsen på KK Alkohol är valfritt Förbered er för den bästa och roligaste festen ni någonsin har sett! Vi återkommer med mer information snart!

13 Generalfaddrar Maria Sjögren Carl Zarén Född: 1994 Född: 1990 Hemhem: Mönsterås Hemhem: Vadstena Boende: Etta på Fjärilen Boende: Etta i Motala Mitt tips till Nollan: Regnkläder är bra att ha! Mitt tips till Nollan: Även om du är 100% Kontaktuppgifter: marsj147@student.liu.se säker på att du har kuggat en tenta så betyder det inte att du faktiskt har det. Sitt ned i båten tills resultatet kommer! Kontaktuppgifter: carza446@student.liu.se

14 Faddrar Ellen Andersson Född: 1994 Hemhem: Norrköping Boende: Etta i Norrköping Mitt tips till Nollan: Ta vara på Nolle-P, det är superkul! Om du mot förmodan inte lyckas få tag på en cykel så är campusbussen en finfin lösninng, don t worry! Kontaktuppgifter: ellan038@student.liu.se Isabelle Andersson Född: 1995 Hemhem: Skövde Boende: Korridorsrum i Ryd Mitt tips till Nollan: Erikshjälpen har finfina grejer Kontaktuppgifter: isaan459@student.liu.se Marie Annell Född: 1991 Hemhem: Lilla Hjo i Västergötland Boende: Etta i Irrblosset Mitt tips till Nollan: Köp en termos och ta med eget kaffe till skolan. Då riskerar du aldrig att vara utan (hemska tanke!), även om du råkar vara schemalagd långt ifrån närmaste fik. Plus att du sparar storkovan på t! Kontaktuppgifter: maran963@student.liu.se

15 Sigrid Bondesson Född: 1996 Hemhem: Lund Boende: Etta i Gottfridsberg Mitt tips till Nollan: Gå på många Nolle-P-aktiviteter! Kontaktuppgifter: sigbo892@student.liu.se Alice Comstad Född: 1995 Hemhem: Halmstad Boende: Etta i Innerstan Mitt tips till Nollan: Skaffa cykel & drick mycket vatten Kontaktuppgifter: alico786@student.liu.se Pernilla Ferm Född: 1993 Hemhem: Uddevalla Boende: Etta i Skäggetorp Mitt tips till Nollan: Skaffa en cykel Kontaktuppgifter: perfe931@student.liu.se

16 Emma Friberg Född: 1992 Hemhem: Uddevalla Boende: Etta i Skäggetorp Mitt tips till Nollan: Om man inte ställt sig väldigt tidigt i bostadskö kan det vara svårt att hitta bostad. Kolla kommunens hemsida för privata hyresvärdar och ring runt så snart ni kan. Det finns även bostadsbo - lag utan kösystem. Oavsett så löser det sig tillslut! Kontaktuppgifter: emmfr709@student.liu.se Anja Gamrell Född: 1994 Hemhem: Stockholm Boende: Etta i Skäggetorp Mitt tips till Nollan: Lär dig laga punka på cykeln och sätta tillbaka cykelkedjan när den krånglar Kontaktuppgifter: anjga481@student.liu.se Jonna Gillström Född: 1993 Hemhem: Norrköping Boende: Norrköping, jag pendlar med campusbussen (gratis!) Mitt tips till Nollan: Om du har en ledig dag, hoppa på campusbussen och besök Norrköping!! Kontaktuppgifter: jongi440@student.liu.se

17 Madeléne Grahn Född: 1992 Hemhem: Stockholm Boende: Etta i Johannelund Mitt tips till Nollan: Det finns absolut ingen vits med att få panik i början över något, allt löser sig jättebra tillslut! Kontaktuppgifter: madgr515@student.liu.se Linn Hellgren Född: 1994 Hemhem: Tranås Boende: Etta i Johannelund Mitt tips till Nollan: Till alla te-älskare, det finns det vattenkokare i många studentkök! Kontaktuppgifter: linhe238@student.liu.se Emmy Johansson Född: 1994 Hemhem: Fantastiska metropolen Ljungby Boende: 1,5 i Vasastan Mitt tips till Nollan: Var med på så många aktiviteter som möjligt under Nolle-P, ni lär känna klassen och det är dessutom superkul! Kontaktuppgifter: emmjo631@student.liu.se

18 Sarah Johansson Född: 1992 Hemhem: Vänersborg Boende: Etta i Skäggetorp Mitt tips till Nollan: Cykel är ett måste! Men unna dig ett busskort under februari-mars så slipper du få punka gång på gång av allt grus! Kontaktuppgifter: sarjo789@student.liu.se Charlotte Charli Keith Född: 1993 Hemhem: Visby och Dade City, Florida Boende: Etta i Lambohov Mitt tips till Nollan: Ta alltid med en vattenflaska och mobilladdare till skolan och Nolle-P-aktiviteter! Kontaktuppgifter: chake290@student.liu.se Ida Leung Född: 1995 Hemhem: Karlskoga Boende: Korridor i Ryd Mitt tips till Nollan: Lämna extranyckel till en kompis. Du vill inte vara utelåst på natten, tro mig! Kontaktuppgifter: idale552@student.liu.se

19 Oskar Magnusson Född: 1993 Hemhem: Ljungskile Boende: Trea i Berga tillsammans med två inneboende Mitt tips till Nollan: Det heter Öchöttatrafiken. Säger du Östgötatrafiken är du dödens. Kontaktuppgifter: oskma481@student.liu.se Mikaela Regnér Född: 1995 Hemhem: Lindome Boende: Etta i Vasastan Mitt tips till Nollan: Hitta en kompis som är bra på att följa kartor/gps + Det är alltid bättre (och skönare) att ha minst en till att känna sig lite vilsen med. Kontaktuppgifter: mikre444@student.liu.se Desirée Söderlund Född: 1995 Hemhem: Örnsköldsvik (eller som de säger här i Linköping: Norrland) Boende: Etta i Johannelund Mitt tips till Nollan: Ha kul Kontaktuppgifter: desso527@student.liu.se

20 Linn Werner Född: 1992 Hemhem: Eskilstuna Boende: Kollektiv i Gottfridsberg Mitt tips till Nollan: Njut av varje minut! Kontaktuppgifter: linwe035@student.liu.se Lisa Yngström Född: 1996 Hemhem: Ludvika Boende: Lägenhet i Vimanshäll Mitt tips till Nollan: Likt en kär vän kommer motvinden alltid att finnas där. Lika bra att vänja sig med den från början! Kontaktuppgifter: lisyn661@student.liu.se

Nolle-P Logopedprogrammet

Nolle-P Logopedprogrammet Nolle-P Logopedprogrammet 2017 Hej blivande logopedstudenter! Grattis till din antagning till logopedprogrammet på Linköpings Universitet! Vi är 25 härliga faddrar som har längtat efter att få träffa dig

Läs mer

Nolle-P Logopedprogrammet

Nolle-P Logopedprogrammet Nolle-P Logopedprogrammet 2018 Hej blivande logopedstudenter! Grattis till din antagning till logopedprogrammet på Linköpings Universitet! Vi är 16 härliga faddrar som har längtat efter att få träffa dig

Läs mer

Nolle- P 2015. Logopedprogrammet

Nolle- P 2015. Logopedprogrammet Nolle- P 2015 Logopedprogrammet Hej blivande logopedstudent! Grattis till att du blivit antagen till logopedprogrammet på Linköpings Universitet! Utbildningen börjar traditionsenligt med två fartfyllda

Läs mer

Välkommen till Linköpings Universitet!

Välkommen till Linköpings Universitet! Välkommen till Linköpings Universitet! Fysioterapeutprogrammet Nolle-P VT-16 Hej Nollan! Stort grattis till din plats på den bästa utbildningen, Fysioterapeutprogrammet i Linköping! Den första tiden på

Läs mer

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING Hej Nollan! Först och främst, grattis till platsen på sjuksköterskeprogrammet på Linköpings Universitet i Norrköping! Vi som

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

Inspark 2015 Here we go!

Inspark 2015 Here we go! Inspark 2015 Here we go! Varmt välkommen, kära du! Om du har fått detta brev betyder det att du är antagen som Sociologistudent, vid programmet eller enskild kurs, samt kriminologi. En inspark kommer att

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Nollehäfte Biomedicinsk analytiker 2015

Nollehäfte Biomedicinsk analytiker 2015 Nollehäfte Biomedicinsk analytiker 2015 Biomedicinsk analytikers Första Hjälpen Gratulerar Nollan! Nollan har lyckats ta sig in på programmet för Biomedicinsk Analytiker på Linköpings Universitet! Detta

Läs mer

Nollehäfte Biomedicinsk analytiker 2017

Nollehäfte Biomedicinsk analytiker 2017 Nollehäfte Biomedicinsk analytiker 2017 Biomedicinska analytikers Första hjälpen Gratulerar Nollan! Wihoo! Du, som numera kommer att kallas Nollan, har lyckats ta dig in på programmet för Biomedicinsk

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

Fysioterapeutprogrammet NOLLE-P VT17

Fysioterapeutprogrammet NOLLE-P VT17 VÄLKOMMEN TILL LINKÖPINGS UNIVERSITET Fysioterapeutprogrammet NOLLE-P VT17 Hej Nollan! Först och främst vill vi gratulera dig till att du fått en plats på den bästa utbildningen fysioterapeutprogrammet

Läs mer

Nolleboken 2015 Samhälls och - Kulturanalys

Nolleboken 2015 Samhälls och - Kulturanalys Nolleboken 2015 Samhälls och - Kulturanalys Hej bästa Nollan! Vi heter SKAndal och är Samhälls- och kulturanalysprogrammets alldeles egna festeri som under ditt första år här kommer anordna fester och

Läs mer

FÖRLOSSNINGEN Vi presenterar nolle-p: två fantastiska första veckor på Linköpings Universitets Medicinska Fakultet!

FÖRLOSSNINGEN Vi presenterar nolle-p: två fantastiska första veckor på Linköpings Universitets Medicinska Fakultet! FÖRLOSSNINGEN Vi presenterar nolle-p: två fantastiska första veckor på Linköpings Universitets Medicinska Fakultet! - Med oss! Det är nämligen vi som är dina faddrar, HT2016 - VÄLKOMMEN NOLLAN! Vi vill

Läs mer

Hallå där nya Information och PR-studenter!

Hallå där nya Information och PR-studenter! Hallå där nya Information och PR-studenter! Välkomna till Karlstads universitet och studentföreningen Inferno. När man går programmet Information och PR så tillhör man Inferno KAU:s i särklass bästa förening.

Läs mer

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Hej! Under din första tid på Göteborgs Universitet kommer faddrar från studentgruppen Demos erbjuda spännande och roliga aktiviteter för er nya statsvetarstudenter.

Läs mer

INTRODUKTION. säker i Linköping.

INTRODUKTION. säker i Linköping. INTRODUKTION Grattis till din plats på sjuksköterskeprogrammet på Linköpings Universitet och välkommen till din nya studentstad Linköping! År 2016/2017 blev Linköping utsedd till Årets Studentstad av SFS

Läs mer

Hej! Novischförmännen

Hej! Novischförmännen Hej! Välkommen till Lunds universitet och varmt välkommen till den bästa nationen i Lund, Hallands Nation. Hallands Nation är en av tretton nationer som är med och bidrar till Lunds fantastiska studentliv.

Läs mer

NOLLEBOKEN HT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING

NOLLEBOKEN HT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING NOLLEBOKEN HT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING Hej Nollan! Först och främst, grattis till platsen på sjuksköterskeprogrammet på Linköpings Universitet i Norrköping! Vi som

Läs mer

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 FÖR SOCIOLOGIPROGRAMMETS STUDENTER SAMT KRIMINOLOGI OCH SOCIOLOGIKURSARE! Inspark 2013 Ready, set, go! Varmt välkommen kära Nolla! Om du fått detta brev betyder det att du är

Läs mer

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Hej blivande Turismekonom! Nu börjar det närma sig en av de roligaste tiderna i ditt liv, nämligen din studenttid! Som en inledning på dina kommande

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala.

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala. Välkommen till Karlstads universitet och studentföreningen KarlEkon! Mitt namn är Julia Zakrisson och jag är ordförande för KarlEkon, ekonomistudenters förening. Jag vill här med hälsa dig varmt välkommen

Läs mer

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus.

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus. Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag 1 2 Måndag 3 Tisdag 4 18.00 Tjuvstart på introduktionen Välkommen till Grythyttan mingel på Guldkusten För att ge er alla

Läs mer

Välkomstbrev VT15. - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet. Faddergeneraler: Agnes och Jesper

Välkomstbrev VT15. - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet. Faddergeneraler: Agnes och Jesper Välkomstbrev VT15 - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet Faddergeneraler: Agnes och Jesper Faddrar: Niclas N.O, Niklas F., Tobias, Camilla, Tova, Kajsa, Filippa, Rei,

Läs mer

Nollehäfte Biomedicinsk analytiker 2016

Nollehäfte Biomedicinsk analytiker 2016 Nollehäfte Biomedicinsk analytiker 2016 Biomedicinsk analytikers Första Hjälpen Gratulerar Nollan! Nollan har lyckats ta sig in på programmet för Biomedicinsk Analytiker på Linköpings Universitet! Detta

Läs mer

Ryds Herrgård Linköping

Ryds Herrgård Linköping 22 om Linköping Linköping, även kallat Linkan, är Sveriges femte största kommun. Dock har staden inte samma stressade och höga tempo som andra stora städer. Som student håller man oftast till runt campus

Läs mer

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev SUBSTANTIV Övning 1 Substantiv (s. 3) - kursen den - läraren hon/han/hen - språket det - korridoren den - telefonen den - universitetet det ett foto - det en buss - den en turist - hon/han/hen en adress

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö!

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! SAMVETE utbildningsförening i Växjö bjuder in dig som kommit in på Europastudier, Internationella samhällsprogrammet,

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

NLU Zeus Blixtar nlu

NLU Zeus Blixtar nlu 12 nlu, lärarlistan, uu mu - zeus blixtar 13 nlu NLU arbetar för att föra arbetsmarknaden närmare din utbildning. Vi anordnar en arbetsmarknadsdag för dina framtida karriärmöjligheter och arrangerar gästföreläsningar

Läs mer

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan - sektionen Välkommen in i studentlivet blivande Maskiningenjör. Du har nu ditt livs absolut roligaste tid framför dig tillsammans med massor av vänner som du kommer att träffa under studietiden. Genom

Läs mer

Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, HT 2015

Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, HT 2015 Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, HT 2015 Hej! Detta brev skickas till dig för att du skall erbjudas möjlighet att förbereda dig

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2013 Gratulerar till din studieplats och varmt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet (KI) och Odontologiska Föreningen (OF). OF är kårorganisationen för

Läs mer

Nolle-P Lärarprogrammet på Linköpings universitet Campus Norrköping

Nolle-P Lärarprogrammet på Linköpings universitet Campus Norrköping Nolle-P 2018 Lärarprogrammet på Linköpings universitet Campus Norrköping Hej Nollan Välkommen till Linköpings universitet och Campus Norrköping! Vi är mästeriet LÄRsex och det är vi som kommer att ta hand

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NOLLE-P HT2017 Fysioterapeutprogrammet Linköpings universitet

VÄLKOMMEN TILL NOLLE-P HT2017 Fysioterapeutprogrammet Linköpings universitet VÄLKOMMEN TILL NOLLE-P HT2017 Fysioterapeutprogrammet Linköpings universitet Grattis nollan! Vad kul att just du nu skall bli en del av FT-Familjen! Eftersom vi av egen erfarenhet vet hur förvirrande

Läs mer

MOTTAGNINGSHÄFTE VT19 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET

MOTTAGNINGSHÄFTE VT19 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET MOTTAGNINGSHÄFTE VT19 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET VÄLKOMMEN Grattis till din plats på sjuksköterskeprogrammet och välkommen till Linköpings Universitet! År 2016/2017 blev Linköping utsedd

Läs mer

RESERAPPORT Utbytesstudier vid Linköpings Universitet. Tomas Söderberg

RESERAPPORT Utbytesstudier vid Linköpings Universitet. Tomas Söderberg RESERAPPORT Utbytesstudier vid Linköpings Universitet Tomas Söderberg Arcada Nylands svenska yrkeshögskola Fysioterapiprogrammet Helsingfors 2010 INNEHÅLL 1 INLEDNING 2 LINKÖPINGS UNIVERSITET 3 BIBLIOTEK

Läs mer

Hectos Inspark HT2016*

Hectos Inspark HT2016* Hectos Inspark HT2016* 29/8 Måndag 18.00 Första kvällen Rotundan 31/8 Onsdag 18.00 Hitta på campus Lärarhuset 2/9 Fredag 18.00 Olympiaden Utomhus 3/9 Lördag 18.00 Lagkväll Laget ordnar lokal 7/9 Onsdag

Läs mer

KoMPaSS N0lleblad 2019

KoMPaSS N0lleblad 2019 KoMPaSS N0lleblad 2019 Sedan urminnes tider har dessa vikingar vandrat på campus Valla. N0llan, KoMPaSS tycker att du har gjort ett klokt beslut i valet av både universitet och sektion. Nu kallar dessa

Läs mer

1 Mötet öppnas Marie-Louise Henriksson öppnar mötet.

1 Mötet öppnas Marie-Louise Henriksson öppnar mötet. Mötesprotokoll: Logopedstyrelsen, 2012-10-25 Närvaro: Hanna Persson, Rasmus Pettersson, Anna Karlsson, Josefin Berglund, Ronja Nikkanen Johansson, Marie-Louise Henriksson, Frida von Eichwald 1 Mötet öppnas

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 14/1 Lördag Introduktionsdag Tid: 14.00 Plats: Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan Hållplats: Medicinaregatan

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på KarolinskaInstitutet och Odontologiska Föreningen (OF) OF är den kår som tandhygienist -och tandläkarstudenter

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2015 Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på Karolinska Institutet och Odontologiska Föreningen (OF). OF är den kår som tandhygienist- och

Läs mer

Nollehäfte 2011. En guide för dig som vill överleva psykologprogrammets Nolle-P 21/8-3/9 Fadderiet Freud

Nollehäfte 2011. En guide för dig som vill överleva psykologprogrammets Nolle-P 21/8-3/9 Fadderiet Freud Kontaktuppgifter Fadderiet Freud Tveka inte att ringa vem som helst av oss, om vad som helst (nästan), så försöker vi hjälpa till! Nollehäfte 2011 Anna Wretman Fluffy Freud annwr707@student.liu.se 0707346449

Läs mer

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs.

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs. Nollning HT 2014 Hej nyblivna studenter, nu är det äntligen dags för det som vi alla väntat på NOLLNINGEN! En chans att få lära känna dina nya klasskamrater och oss äldre studenter. Tillsammans ska vi

Läs mer

Mottagningshäfte Biomedicinsk analytiker 2018

Mottagningshäfte Biomedicinsk analytiker 2018 Mottagningshäfte Biomedicinsk analytiker 2018 Biomedicinska analytikers Första hjälpen Gratulerar nyantagen student! Wihoo! Du, som numera kommer att kallas N0llan, har lyckats ta dig in på programmet

Läs mer

Verksamhetsplan F1 röj, Lund 2011 Ansvariga: Malin Sohlmér Alexander Fredh-Ojala 1 Verksamhetsplan: F1 röj 25 m 2 minröj F1 röj är en stor studentsammankomst som är planerad att inträffa under ett veckoslut

Läs mer

Nolleboken Vårterminen 2019

Nolleboken Vårterminen 2019 Nolleboken Vårterminen 2019 Läkarprogrammet Linköping Grattis och välkommen! Först och främst vill vi gratulera dig till att ha kommit in på läkarprogrammet på Medicinska fakulteten i Linköping. GRATTIS!

Läs mer

Välkommen till Nolle-P 2015!

Välkommen till Nolle-P 2015! Välkommen till Nolle-P 2015! Fysioterapeutprogrammet på Linköpings Universitet Foto: Sanne Nielsen Grattis Nollan (!), till din plats på Fysioterapeutprogrammet i Linköping. Den första tiden kan vara väldigt

Läs mer

Matematik/Naturvetenskap Fadderi: GF Festeri: 4-verkeriet. Medicinik Biologi Fadderi: Stamcellen Festeri: Fyllecellen

Matematik/Naturvetenskap Fadderi: GF Festeri: 4-verkeriet. Medicinik Biologi Fadderi: Stamcellen Festeri: Fyllecellen 32 overallsguide overallsguide 33 Lärare Fadderi: FOUL Festeri: Läxmästeriet Affärsjuridik Fadderi: Jur6 Festeri: Jur6 Ekonomi Fadderi: Elin Players Festeri: Elin Players Kognitionsvetenskap Fadderi: KogVetet

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill hjärtligen inte bara gratulera dig som blivit antagen till Sveriges bästa juristutbildning, utan även välkomna Dig till landets bästa studentstad. Innan du slängs

Läs mer

Nollehandbok 2015 Information om vad N0llan skall tänka på och veta om livet som student på Linköpings universitet

Nollehandbok 2015 Information om vad N0llan skall tänka på och veta om livet som student på Linköpings universitet SAKSMÄSTERIET Nollehandbok 2015 Information om vad N0llan skall tänka på och veta om livet som student på Linköpings universitet Information från Phesterichefen! Innehållsförteckning SaksMästeriet...4

Läs mer

Nolleboken 2013 Samhälls och - Kulturanalys

Nolleboken 2013 Samhälls och - Kulturanalys Nolleboken 2013 Samhälls och - Kulturanalys Hej bästa Nollan! Mitt namn är Lorena och jag är general i fadderiet SKAnsen 13/14. Vi i SKAnsen är till för att du ska känna dig välkommen och trygg i den nya

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill gratulera till antagningen till Sveriges ledande Juristprogram på Sveriges, i särklass, främsta universitet. Juristutbildningen innehåller nio terminer och snart

Läs mer

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen Nollningsschema 27/8 Måndag Kort presentation av oss i Auricula, ni får möjlighet att ställa frågor och annars ses vi dagen därpå för start av nollning! 28/8 Tisdag Introduktionsdag Tid: 15.00 ca. 17.30

Läs mer

FÖRLOSSNINGEN Dina två första veckor på Medicinska Fakulteten = NolleP

FÖRLOSSNINGEN Dina två första veckor på Medicinska Fakulteten = NolleP FÖRLOSSNINGEN Dina två första veckor på Medicinska Fakulteten = NolleP Det är vi som är dina faddrar! VÄLKOMMEN NOLLAN! Vi vill säga GRATTIS till din plats på världens bästa utbildning. Vi vill även välkomna

Läs mer

Vårterminen Läkarprogrammet i Linköping

Vårterminen Läkarprogrammet i Linköping Nolleboken Vårterminen 2017 Läkarprogrammet i Linköping Grattis och välkommen! Först och främst vill vi gratulera DIG till att ha kommit in på Läkarprogrammet på Medicinska fakulteten i Linköping! Dörrarna

Läs mer

Nolleboken DIN GUIDE UNDER NOLLE-P

Nolleboken DIN GUIDE UNDER NOLLE-P Nolleboken DIN GUIDE UNDER NOLLE-P 1 Vi i ATtityd vill gratulera dig till din plats på arbetsterapeutprogrammet och hälsa dig varmt välkommen till Linköpings universitet! ATtityd är arbetsterapeuternas

Läs mer

2014/2015. konfirmand

2014/2015. konfirmand 2014/2015 konfirmand 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande. Vad är rätt

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 KOMTEK kommer till oss och vi gör expriment!

Läs mer

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE"

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE" Sedan år 1477 har kunskap stått i fokus i Uppsala. Universitetet har upplyst tusentals

Läs mer

Hej och välkommen till Psykologprogrammet vid Mittuniversitetet!

Hej och välkommen till Psykologprogrammet vid Mittuniversitetet! Hej och välkommen till Psykologprogrammet vid Mittuniversitetet! Först och främst vill vi gratulera dig. Du är antagen till en av Sveriges mest attraktiva utbildningar. Det är dessutom Sveriges roligaste

Läs mer

VÄLKOMMEN NOLLAN! GRATTIS De tre bästa åren i ditt liv börjar NU!! FÖRLOSSNINGEN helt frivilliga Nollefrid

VÄLKOMMEN NOLLAN! GRATTIS De tre bästa åren i ditt liv börjar NU!! FÖRLOSSNINGEN helt frivilliga Nollefrid VÄLKOMMEN NOLLAN! Vi vill säga GRATTIS till din plats på världens bästa utbildning. Vi vill även välkomna dig till östgötskaslätten och den vackra studentstaden Linköping! Alla faddrar kommer göra allt

Läs mer

Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, VT 2016

Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, VT 2016 Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, VT 2016 Hej! Detta brev skickas till dig för att du skall erbjudas möjlighet att förbereda dig

Läs mer

SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET

SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET Välkommen till SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET vid i Linköping och Norrköping Höstterminen 2015 http://www.hu.liu.se/ssk VARMT VÄLKOMMEN TILL SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET Du som antagits till utbildningen i urval 1-

Läs mer

Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00)

Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00) Utflykt till Skånes Djurpark 28 juni Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00) Ströva i djurparken (kolla matningen av vissa djur)

Läs mer

Nolleboken. Höstterminen Läkarprogrammet Linköping

Nolleboken. Höstterminen Läkarprogrammet Linköping Nolleboken Höstterminen 2018 Läkarprogrammet Linköping Grattis och välkommen! Först och främst vill vi gratulera dig till att ha kommit in på Läkarprogrammet på Medicinska fakulteten i Linköping. GRATTIS!

Läs mer

TRAVELIN THROUGH H TIME NOLLE-P 12LL 2017

TRAVELIN THROUGH H TIME NOLLE-P 12LL 2017 11 1 6 8 TRAVELIN THROUGH H TIME 9 TH10 2 3 3 4 5 6 7 8 9 11 8 9 5 10 11 NOLLE-P 12LL 2017 11 6 7 8 1 Kårhusen vid LiU Linköping Nere på Ågatan som är Linköpings festligare stråk har vi ett kårhus. Tidigare

Läs mer

Statsvetarmottagning HT16

Statsvetarmottagning HT16 Statsvetarmottagning HT16 Torsdag 25/8 Fredag 26/8 Lördag 27/8 Söndag 28/8 Välkomstfika Delsjön Grill i Slottsskogen Måndag 29/8 Tisdag 30/8 Onsdag 31/8 Torsdag 1/9 Fredag 2/9 Lördag 3/9 Söndag 4/9 Terminsstart

Läs mer

Samhälls- och kulturanalysprogrammet

Samhälls- och kulturanalysprogrammet Nolleboken 2016 Samhälls- och kulturanalysprogrammet Hej nollan! Det är vi som är Samhälls- och kulturanalysprogrammets fadderi SKAnsen. Era två första veckor på universitetet kommer att vara fullspäckade

Läs mer

Hej Nollan! Det är vi som är dina huvudfaddrar och vi kan stolta presentera sjuksköterskeprogrammets Nolle- P, dina två första veckor på Medicinska

Hej Nollan! Det är vi som är dina huvudfaddrar och vi kan stolta presentera sjuksköterskeprogrammets Nolle- P, dina två första veckor på Medicinska Hej Nollan! Det är vi som är dina huvudfaddrar och vi kan stolta presentera sjuksköterskeprogrammets Nolle- P, dina två första veckor på Medicinska Fakulteten! Välkommen till sjuksköterskeprogrammet! Grattis

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Introduktionskommittén inbjuder härmed dig till INTRODUKTIONEN HÖSTEN 2015 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid

Läs mer

Välkommen till Lärarhögskolan!

Välkommen till Lärarhögskolan! Välkommen till! Till dig som är antagen till Yrkeslärarprogrammet 90 hp Varmt välkommen, vi hoppas att du ska få en mycket givande studietid! I det här brevet hittar du viktig information inför programstarten.

Läs mer

Mästeriet span. mottagningsbladet

Mästeriet span. mottagningsbladet Mästeriet span mottagningsbladet 2019 Stort grattis och välkommen till samhällsplaneringsprogramet! Vi hoppas att du är lika taggad som oss inför i höst och kan intyga att du gjort ett bra val av både

Läs mer

2013/2014. konfirmand

2013/2014. konfirmand 1 2013/2014 konfirmand Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande. Vad är rätt

Läs mer

Nolleboken. Vårterminen Läkarprogrammet Linköping

Nolleboken. Vårterminen Läkarprogrammet Linköping Nolleboken Vårterminen 2018 Läkarprogrammet Linköping Grattis och välkommen! Först och främst vill vi gratulera dig till att ha kommit in på Läkarprogrammet på Medicinska fakulteten i Linköping. GRATTIS!

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 Utelek och aktiviteter Vi bjuder på frukt

Läs mer

Örninfo. Februari 2015 Gratis biobiljetter till alla barn! Unga Örnar Väst. Postadress: Stenebyvägen 3 461 71 Trollhättan. Telefon: 0739-08 46 71

Örninfo. Februari 2015 Gratis biobiljetter till alla barn! Unga Örnar Väst. Postadress: Stenebyvägen 3 461 71 Trollhättan. Telefon: 0739-08 46 71 Örninfo Februari 2015 Gratis biobiljetter till alla barn! Unga Örnar Väst Postadress: Stenebyvägen 3 461 71 Trollhättan Telefon: 0739-08 46 71 E-post: Unga Örnar Väst info@vast.ungaornar.se Distriktsombudman

Läs mer

hej Nollan! En fungerande cykel. Otroligt viktigt gärna med raketmotor Oömma kläder, tänk även på tåliga skor, helst gummistövlar

hej Nollan! En fungerande cykel. Otroligt viktigt gärna med raketmotor Oömma kläder, tänk även på tåliga skor, helst gummistövlar hej Nollan! ClubMästeriet vill med detta brev varmt välkomna den industriella ekonomnollan (I- Nollan) till I- sektionen och Linköping. I- sektionen bär på stolta och anrika traditioner, vilka Nollan kommer

Läs mer

/Styrelsen, Calmare Naturvetenskaplig Studentförening.

/Styrelsen, Calmare Naturvetenskaplig Studentförening. CNaS Calmare Naturvetenskapliga Studentförening (CNaS) bildades år 1983 och är därmed Kalmars äldsta studentförening. CNaS är studentföreningen för dig som studerar vid den naturvetenskapliga institutionen

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

NOLLEHANDBOK MEDICINSK BIOLOGI

NOLLEHANDBOK MEDICINSK BIOLOGI NOLLEHANDBOK MEDICINSK BIOLOGI CHECKLISTA Detta bör Nollan ha fixat och ha koll på tills vi ses första dagen: Att vi ses framför stora scenen i trädgårdsföreningen klockan 08.30. Nolleskylten (mycket viktigt,

Läs mer

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar Recceveckan VT14 - Den Overkliga Veckan 20 januari - 27 januari Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Juridiska

Läs mer

Verksamhetsåret Antagen:

Verksamhetsåret Antagen: VERKSAMHETSPLAN Verksamhetsåret 2017-2018 Antagen: 2017-03-23 Consensus Kontakt Besöks/Postadress Medicinska Fakultetens studentkår styrelsen@consensus.liu.se Kårhuset Örat, US ingång 73 Org. 822003-1564

Läs mer

VT18 Linköpings Universitet

VT18 Linköpings Universitet VT18 Linköpings Universitet Grattis till din plats på programmet! Vad kul att just du ska bli en del av FT-familjen! Vi generaler och faddrar är väldigt nyfikna på att få träffa dig och dina nya klasskamrater.

Läs mer

Reseberättelse Polen

Reseberättelse Polen Reseberättelse Polen Utgången från centralstationen Introduktion Jag åkte på utbytesstudier till Polen och studerade vid Warsaw University of Technology höstterminen 2013/2014. Jag valde Polen för min

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

Nolleboken. Höstterminen Läkarprogrammet Linköping

Nolleboken. Höstterminen Läkarprogrammet Linköping Nolleboken Höstterminen 2017 Läkarprogrammet Linköping Grattis och välkommen! Först och främst vill vi gratulera dig till att ha kommit in på Läkarprogrammet på Medicinska fakulteten i Linköping. GRATTIS!

Läs mer

VARFÖR VIT JUL? Diskutera

VARFÖR VIT JUL? Diskutera ARRANGERA VIT JUL VARFÖR VIT JUL? När samhället stänger ned, när lamporna på fritidsgården släcks och när vaktmästaren låser porten till skolan och går på julledighet då finns vi där och gör julen till

Läs mer

Inspark 2014 Here we go!

Inspark 2014 Here we go! Inspark 2014 Here we go! Varmt välkommen kära Nolla! Om du fått detta brev betyder det att du är antagen som Sociologi student, vid programmet eller enskild kurs, samt kriminologi. Vid skolstart så kommer

Läs mer

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015 Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal HÖSTENS och VINTERNS 2 AKTIVITETER 2014-2015 Lär dig cykla! Sörliden Valla ordnar i samarbete

Läs mer

Statsvetarfaddring HT15

Statsvetarfaddring HT15 Statsvetarfaddring HT15 Torsdag 27/8 Fredag 28/8 Lördag 29/8 Söndag 30/8 Grillkväll Saltholmen Amazing Race Måndag 31/8 Tisdag 1/9 Onsdag 2/9 Torsdag 3/9 Fredag 4/9 Lördag 5/9 Söndag 6/9 Terminsstart Rundtur

Läs mer

NOLLEHÄFTET. Slöjd, Hantverk & Formgivning Nollans överlevnadsgudie under Nolle-P 2014

NOLLEHÄFTET. Slöjd, Hantverk & Formgivning Nollans överlevnadsgudie under Nolle-P 2014 NOLLEHÄFTET Slöjd, Hantverk & Formgivning Nollans överlevnadsgudie under Nolle-P 2014 du = shf-nollan Välkommen till Slöjd, Hantverk och Formgivning (shf) vid Linköpings universitet! Som du säkert vet

Läs mer

RUNSKRIFTEN NR 13. Vårbrev Runskiften nr 13. Mars 2019

RUNSKRIFTEN NR 13. Vårbrev Runskiften nr 13. Mars 2019 RUNSKRIFTEN NR 13 Mars 2019 Runan Ättekulla Vårbrev -2019 Till alla Runskriftsläsare! Denna runskrift liksom alla andra av våra skrifter kommer att handla om möten, samtal, kommunikation och information

Läs mer

Nolleboken HT ATtityd presenterar. Allt du behöver veta inför Mottagningen! Fadderiet ATtityd. fadderiet_attityd

Nolleboken HT ATtityd presenterar. Allt du behöver veta inför Mottagningen! Fadderiet ATtityd. fadderiet_attityd ATtityd presenterar Nolleboken HT 2018 Allt du behöver veta inför Mottagningen! Fadderiet ATtityd fadderiet_attityd Mottagningen börjar en vecka innan uppropet, den 20/8! Hej! Vi i ATtityd vill gratulera

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS KOLLO 2016 Varma gratulationer och hjärtligt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet. Odontologiska Föreningen (OF) är den kår som tandhygienist- och tandläkarstudenter

Läs mer