TC Online - Bruksanvisning

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "TC Online - Bruksanvisning"

Transkript

1 TC Online - Bruksanvisning Innehållsförteckning 1. Login 2. Ny order 3. Sök order 3a. Snabbsökning 4. Händelselogg 4a. Ikoner 5. Listor 6. Mottagning av reparationsenheter från verkstaden 7. Leverans av reparerad enhet till kunden/ta emot lånetelefon 8. Återutskrift av utlämningskvitto 9. Inställningar 10. Snabbguide - inlämning av reparationer - TC Online

2 1. Login Från Tryck på "Logga In". TC Online öppnas i ett nytt fönster. Fyll i "Använder ID" och "lösenord" Sedan på logga in 2. Ny order För att registrera en ny reparation väljer du Skapa ny order i menyn. Ägareuppgifter Skriv in kundinformation. Är det butikens egna reparationer som inte hör till en slutkund, sätt bock i rutan "Eget Exemplar". Butikens namn och adress fylls i automatiskt. Kontaktalternativ Kryssa i rutan "Meddela kund vid åter i butik (e-post)" om kunden ska få ett när reparationen är klar för avhämtning. Kryssa i rutan " Meddela butik vid statusförändringar (e-post)" om butiken vill ha ett när status ändras från verkstaden. Statusen ändras normalt upp till 4 gånger under processens gång. OBS: Det rekommenderas därför att denna tjänst endast används vid särskilda omständigheter.

3 Butiksanteckningar. Egna anteckningar skrivs in avsett textfält och kommer sedan att visas på händelseloggen. Observera att varken kunden eller Telecares verkstad kan se dessa anteckningar. Kvitto-/apparatinformation Fyll i fältet "Kvittonummer". Skriv in modellen i "Sök modell. Tryck på "Sök". Om det finns flera versioner, välj den korrekta modellen under Välj modell i listan. Det är också möjligt att fylla i modellen via guiden. Här används inte Sök modell utan Välj märke och sedan "välja kategorin" och sedan Välj modell I fältet "Såld av" anges butiken eller företaget som sålde enheten. Om det finns en försäkring på produkten ska denna information anges i dessa fält:

4 Skriv inköpsdatum direkt i fältet eller välj datum via kalenderikonen. Serienummer Skriv IMEI-nummer/Serie-nummer i Serienummer. (Alla telefoner har ett unikt 15-siffrigt IMEI-nummer). Observera: det är väldigt viktigt att dessa blir korrekt inskrivna. Telefonens IMEI-nummer kan oftast avläsas på telefonen, bakom batteriet. Medskickade tillbehör Ange de reservdelar/tillbehör som skickas med. Detta görs genom att kryssa i "ja" eller "nej". Om du väljer "Ja" i fältet "Annat" ska du via fritext ange typen av tillbehör som medskickas. Observera: Telecare kan inte hållas ansvarig för delar/tillbehör som inte är noterade på ordern. (Det rekommenderas att endast bifoga relevanta tillbehör (Om, till exempel displayen är ur funktion, är det inte nödvändigt att bifoga laddaren). Ta bort minneskortet om inte felet är kopplat till detta.) Felbeskrivning/reparationstyp Välj den förmodade reparationstypen i "Reparationstyp". Om typen "DOA" väljs, registreras texten: "DOA DOA DOA" automatiskt på den första raden i felbeskrivningen. Välj "typ av fel Ange om skadan/felet är permanent eller periodiskt. Vid periodiska fel är det viktigt att ange följande: Hur ofta? Under vilka omständigheter? Vad gör du när det sker? Skriv en detaljerad felbeskrivning, specifikt och konkret. En detaljerad felbeskrivning är en förutsättning för en snabb och lyckad reparation. I de fall där felbeskrivningen saknas, sätts reparationen i normalfallet på standby, och en korrespondens mellan Telecare och kunden påbörjas vilket resulterar i att den totala reparationstiden ökar avsevärt. Välj "Ja" eller "Nej" till synliga skador på enheten under synliga skador. Beskriv eventuella skador, repor och hack, etc.

5 Leveransform Under rubriken "Verkstadsval" måste väljas leveransform "Skicka till verkstad" Lånetelefon Välj "Ja" eller "Nej" till "Lån telefon". Om du väljer "Ja" visas en lista över tillgängliga lån telefoner. Välj en telefon från listan. Slutför order Ange användare som skapar reparation. Tryck på "Spara serviceorder" Ett nytt fönster öppnas, som visar ett kvitto som kan skrivas ut. Skriv ut 2 kopior se till att kunden får en kopia och den andra lindas runt telefonen.

6 3. Sök order Ange aktuellt ordernummer och tryck "Sök". Ordern visas. Om du vill se alla ordrar skriv "*" i fältet och tryck på sök. 3. a Snabbsökning Du kan även använda "Snabbsök order". Denna funktion finns till vänster, längst ner i menyn. Skriv in ditt ordernummer och tryck på "Enter" eller "kikare-ikonen." Detta rekommenderas vid mottagandet av reparationer från verkstaden. 4. Händelselogg När du är inne i en skapad serviceorder kan du se två blåa knappar. Den första är den faktiska informationen för reparationen, "Ordersammanställning". Den andra är "Kostnad/utfört arbete". Om du klickar på Visa Händelseslogg visas alla händelser som angivits för reparationen. Dessutom kan du lägga till en händelse genom att trycka på knappen Skapa ny händelse Det rekommenderas att varje händelse registreras. Till exempel "har försökt att kontakta kunden", etc. Viktigt! Alla manuella noteringar i händelseloggen är uteslutande för internt bruk. Verkstaden mottar inte manuellt noterade meddelanden som läggs in på händelseloggen! 4a. Ikoner Ändra status: Används när telefonen kommer tillbaka från Telecare och ska registreras som mottagen. Ska sedan användas när kunden får tillbaka telefonen. Skriv ut: Används för att skriva ut ett "inlämningskvitto" eller ett "utlämningskvitto" beroende på orderstatus.

7 Skapa händelse: Används för att lägga till en kommentar till ordern. Lås upp order: Används för att låsa upp ordern för att redigera uppgifter på order OBS: På ordrar som redan är mottagna av Telecare kan man inte göra några ändringar. Skicka mail: Skicka ett meddelande till kunden Avsluta order: Används för att avsluta en order som inte har skickats till Telecare eller slutförande av order som skapats av misstag. Möjligheten att använda "avsluta order" är endast tillgänglig så länge som Telecare inte redan har slutfört din order Sätt/ändra uppföljningsdatum: Används för att sätta dit ett uppföljningsdatum. Kan eventuellt användas för speciella order som du vill följa. 5. Listor Nya kostnadsförslag, Skickade kostnadsförslag, Besvarade kostnadsförslag Kostnadsförslag skickas direkt till kunden, men i denna meny är det möjligt att se de kostnadsförslag som genereras av verkstaden, och kan användas i de fall där kunden har några frågor om detta. leveranslista Gå till "Skapa leveranslista" när reparationer ska skickas till verkstaden. Välj " inlämning via post. Kontrollera fysiskt att reparationerna är packade i lådan och bocka för de enheter som finns med i försändelsen längst ner på sidan. *Viktigt* Skriv in kollinummer och välj "Signatur" i listan. Tryck sedan på "Skapa leveranslista" Ett utskriftsfönster visas och leveranslistan med reparationsenheter kan skrivas ut. Observera: Bifogas inte en kopia av leveranslistan till verkstaden, kan Telecare inte hållas ansvarig för eventuella avvikelser som kan uppstå under transporten från butiken. Sök leveranslista Här kan du söka efter redan skapade leveranslistor.

8 Uppföljningslista Här kan du skaffa dig en överblick över ännu icke genomförda orders som du kan följa upp. Ange datum och sökkriterier för att skapa listan.

9 6. Mottagning av reparationsenheter från verkstaden När du får tillbaka reparationsenheterna från verkstaden, måste detta registreras i TC Online. Skriv in ordernumret i "Snabbsök order". När ordern visas, tryck på ikonen "Ändra status och välj Åter från verkstad, välj signatur och spara. Ett meddelande skickas till kunden som e-post. Om meddelandet ska skickas som e- post, ska det vara markerat "Meddela kund vid åter i butik(e-post)" på ordern och kundens e-postadress ska vara angiven i ägareuppgifter. 7. Leverans av reparerad enhet till kund/ta emot lånetelefon Skriv in ditt ordernummer i "snabbsökning". När ordern visas, tryck på "Ändra status och välj Uthämtad av kund. Om kunden har lånat en telefon så kommer det automatiskt upp ett fönster där du har möjlighet att ange att lånetelefonen är återlämnad. Lånetelefonen kommer då att få statusen "lediga" och kan lånas ut igen. välj signatur och spara. Ett leveranskvitto (utlämningskvitto) skrivs ut som kunden måste underteckna för att få tillbaka telefonen. 8. Återutskrift av utlämningskvitto: Om en kund behöver få ett tidigare utlämningskvitto, gällande en tidigare reparation, utskrivet igen så kan detta göras i TC Online. Hitta ordern via sökfunktionen. Tryck på "Skriv ut".

10 9. Inställningar Att komma in i administrationsmodulen, tryck på Inställningar i menyn till vänster. Välj "Användare" och skriv in admin-lösenordet. Du kommer nu få tillgång till inställningarna. Ändra användare Här kan du ändra användare av TC Online. Skapa nya användare Tryck på "Skapa ny användare" och välj access nivå i listan. Ange sedan namnet på personen i fältet "Namn" och personens initialer i "Signatur" (tre tecken). Definition av användarnivå: Butikspersonal: Har tillgång till allt utom inställningar Administratör: Har tillgång till allt inkl. inställningar Avstängd: Väljs bara när en person inte längre visas som en användare När du väljer åtkomstnivå "Administratör" krävs ett lösenord för att logga in i inställningsmenyn.

11 Ändra butiksuppgifter Här kan du redigera butikens information som finns på utlämningskvittot. OBS: Butikens namn kan inte ändras. Ändra lösenord Här kan du ändra lösenordet som används för att logga in på TC Online. Tryck på "Ändra lösenord", ange det aktuella lösenordet i det översta fältet, ange det nya lösenordet i nästa ruta och upprepa detta i det tredje. Tryck sedan på "Ändra lösenord". Visa Lånetelefon Här kan du få en överblick av lånetelefonerna. Vilka lånetelefoner är utlånade respektive lediga.

12 Lägg till Lånetelefon Skriv in lånetelefonens IMEI eller serienummer i "IMEI/Serienummer" Ange sedan modellen och eventuell beskrivning av lånetelefonen i "modell". Ange lämpligt värde på lånetelefonen inkl. moms, så att kunden är medveten om vad värdet på lånetelefonen är, om kunden skulle förlora eller förstöra den. Tryck på "Spara" och lånetelefonen sparas nu och är redo att lånas ut. Notera: För att hålla reda på lånetelefonerna kan man med fördel ge varje enhet ett lånenummer, som införs i "Modell"-fältet eller framför IMEI-eller serienummer och sedan klistra en etikett på den enskilda telefonen med motsvarande nummer. Det gör det lättare att identifiera de olika låneenheterna. Redigera lånetelefoner Tryck på "Visa lånetelefon och välj lånetelefonen som du vill redigera. Här är det möjligt att ändra eller ta bort en viss låneenhet. För att radera en lånenhet väljer du helt enkelt "Radera" och den valda låneenheten kommer att tas bort från listan. Obs: Om lånetelefonens status är "utlånad" kan den inte redigeras. Status måste vara ledig.

13 10. Snabbguide - inlämning av reparationer - TC Online 1. Den trasiga telefonen har lämnats in av kunden till butik a) Den trasiga telefonen registreras i TC Online. b) Skriv ut inlämningskvitto, 2 exemplar. c) Ett exemplar lämnas till kunden. d) Det andra exemplar skickas med telefonen. 2. Följande dokumentation skall medfölja telefonen för reparation a) Inköpskvitto eller annat inköpsbevis för en enhet som lämnats in med garanti. Detsamma gäller för DOA och Backrep. b) Inlämningskvitto. c) Eventuellt tidigare reparationsföljesedlar. 3. Packning och transport av telefon: a) Skriv ut leveranslistan i TC Online och bifoga denna i lådan med reparationsenheterna. b) Enheten måste vara i rätt förpackning, som tål transporten. Kom ihåg att registrera kollinumret i TC Online. 4. Verkstaden mottar telefon a) Verkstaden reparerar och returnerar reparationsenheten till butik. 5. Vid returmottagandet av reparationsenheten från Telecare a) Registrera mottagandet av telefonen i TC online utifrån ordernumret. 6. Utlämning till slutkund a) Registrera leverans till kund i TC online. Skriv ut ett utlämningskvitto i två exemplar lämna ett till kunden, det andra ska undertecknas av kunden och sparas i butik. Genom att följa dessa anvisningar får du en optimal behållning av TC Online-tjänsten och sparar därmed tid och resurser på hanteringen av reparationsenheterna.

WWW.SERVICECONNECTION.NU

WWW.SERVICECONNECTION.NU ServiceConnection Snabbguide del 2 Återrapportering, underhåll och sökning WWW.SERVICECONNECTION.NU ServiceConnection - Förstasidan Förstasidan På första sidan finns en status sammanställning av aktuella

Läs mer

Innehåll. Service Connection Manual 2006 version 2.0. 1. Ny serviceorder Sida 2. 2. Sök serviceorder Sida 7. 3. Återrapportera serviceorder Sida 8

Innehåll. Service Connection Manual 2006 version 2.0. 1. Ny serviceorder Sida 2. 2. Sök serviceorder Sida 7. 3. Återrapportera serviceorder Sida 8 Service Connection Manual 2006 version 2.0 Innehåll 1. Ny serviceorder Sida 2 2. Sök serviceorder Sida 7 3. Återrapportera serviceorder Sida 8 4. Serviceorderns händelser Sida 9 5. Kostnader och utfört

Läs mer

Mobylife Serviceportal

Mobylife Serviceportal Mobylife Serviceportal 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 Innehållsförteckning... 1 2 Kom i gång... 2 2.1 Systemkrav... 2 3 Skapa ordrar... 2 3.1 Välj Modell... 3 3.2 Detaljer... 4 3.3 Orderinfo... 4 3.3.1 Garanti?...

Läs mer

Telenor Serviceweb Lathund för Borås Stad 2015-04-10

Telenor Serviceweb Lathund för Borås Stad 2015-04-10 Telenor Serviceweb Lathund för Borås Stad 2015-04-10 Inloggningslänk för Borås Stad http://net2.emrox.net/stable/net2/order_registration?command=init&ss2_xid=f568bf09 534552170AA101121779A10F Länken tar

Läs mer

LibNet 2.1 onlinetjänst

LibNet 2.1 onlinetjänst LibNet 2.1 onlinetjänst Användarguide Innehållsförteckning 1. Generell information... 3 1.1. Tekniska krav... 4 2. Kunduppgifter... 5 2.1. Användarprofiler... 6 2.1.1. Ändra en befintlig användarprofil...

Läs mer

LEMAN / Manual internetbokning

LEMAN / Manual internetbokning LEMAN / Manual internetbokning Välkommen till LEMAN Internetbokning. Manualen omfattar Login, inställningar och registreringsmöjligheter. Adress till internetbokning http://booking.leman.se eller via LEMANs

Läs mer

Kom igång. Readyonet Lathund för enkelt admin. Logga in Skriv in adressen till din webbsida följt av /login. Exempel: www.minsajt.

Kom igång. Readyonet Lathund för enkelt admin. Logga in Skriv in adressen till din webbsida följt av /login. Exempel: www.minsajt. Kom igång Logga in Skriv in adressen till din webbsida följt av /login. Exempel: www.minsajt.se/login Nu dyker en ruta upp på skärmen. Fyll i ditt användarnamn och lösenord och klicka på "logga in". Nu

Läs mer

Uppdatering av läsplatta och mötesapp

Uppdatering av läsplatta och mötesapp 1 (18) Datum 2014-03-18 Systemförvaltning W3D3 och meetings Instruktion Uppdatering av läsplatta och mötesapp Den här instruktionen visar hur du gör för att uppdatera din läsplatta. Uppdateringen är viktig

Läs mer

www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual

www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual Innehåll 1. KURSKATALOG 3 1.1. SÖK EFTER KURSTILLFÄLLEN 3 2. MINA ATTESTERINGAR 6 3. MINA ANMÄLNINGAR 7 4. HANTERA KURSER 8 4.1. DELTAGARE 9 4.1.1.

Läs mer

en stor bokstav och en siffra. Lösenordet får inte innehålla några tecken (!,,#,%,&)

en stor bokstav och en siffra. Lösenordet får inte innehålla några tecken (!,,#,%,&) Gå in på www.lernia.se Klicka på rubriken Registrera CV 1. Fyll i dina användaruppgifter. - Skriv in din e-postadress, glöm inte att upprepa e-postadressen - Skriv in ett önskat lösenord och upprepa detta.

Läs mer

Användarbeskrivning ARBETSGIVARINTYG. för Sveriges alla arbetsgivare. arbetsgivarintyg.nu. En ingång för alla användare. Innehåll. Version 1.

Användarbeskrivning ARBETSGIVARINTYG. för Sveriges alla arbetsgivare. arbetsgivarintyg.nu. En ingång för alla användare. Innehåll. Version 1. 2015 05 17 Arbetslöshetskassornas samorganisation SO Version 1.0 ARBETSGIVARINTYG för Sveriges alla arbetsgivare Användarbeskrivning arbetsgivarintyg.nu Med tjänsten arbetsgivarintyg.nu kan du som arbetsgivare

Läs mer

Frakt och webbutiksinställningar

Frakt och webbutiksinställningar Frakt och webbutiksinställningar Detta dokument vänder sig till webbutiker som har en integrerad fraktmodul gentemot Fraktjakt. För att fraktmodulen ska fungera måste man ha registrerat ett webbutik på

Läs mer

> Guide till Min webmail

> Guide till Min webmail > Guide till Min webmail Skriv och skicka e-post. Klicka på ikonen Skicka nytt meddelande.. Fältet Avsändare : Här visas vilken e-postadress som kommer att stå som avsändare i ditt mail.. Fältet Mottagare

Läs mer

Användarmanual Utbildningsportalen. 2011-03-30 Användarmanual SDH webbutbildning

Användarmanual Utbildningsportalen. 2011-03-30 Användarmanual SDH webbutbildning Användarmanual Utbildningsportalen 1 Innehållsförteckning Sid 1. Logga in 3 1.1 Registrera dig 4 1.2 Logga in på startsidan 7 1.3 Om du glömt ditt lösenord 8 2. Startsidan 9 3. Utbildningar 10 4. Tester

Läs mer

GroupWise 6.5 för Malmö Högskola av Mikael Carlsson

GroupWise 6.5 för Malmö Högskola av Mikael Carlsson GroupWise 6.5 för Malmö Högskola av Mikael Carlsson Kursdokumentation GroupWise för användare Sidan 1 av 25 Skicka e-post med GroupWise 3 Adressboken 4 Bilaga 5 Skapa vidarebefodran i GroupWise 6 Ta bort

Läs mer

Kom igång och redigera din hemsida!

Kom igång och redigera din hemsida! Kom igång och redigera din hemsida Smelink WEB l Storgatan 14 l 352 31 Växjö l support@smelink.se l www.smelink.se Senast uppdaterad: 100915 Del 1 Logga in Välkommen att ta del av vårt uppdateringsverktyg,

Läs mer

Manual, Etikett- & Faktabladsgenerator

Manual, Etikett- & Faktabladsgenerator Manual, Etikett- & Faktabladsgenerator http://www.easylabelcreator.se/customer/lantmannen/ Innehållsförteckning Om tjänsten... 2 Snabbguide... 3 Inloggning... 5 Skapa konto... 5 Glömt användarnamn... 6

Läs mer

www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual

www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual Innehåll 1. KURSKATALOG 3 1.1. SÖK EFTER KURSTILLFÄLLEN 3 2. MINA ATTESTERINGAR 6 3. MINA ANMÄLNINGAR 7 4. HANTERA KURSER 8 4.1. DELTAGARE 9 4.1.1.

Läs mer

Användarmanual Jobb i Stan. CV-Handboken. Registrering, jobbsökning mm. Copyright Aditro. All rights reserved.

Användarmanual Jobb i Stan. CV-Handboken. Registrering, jobbsökning mm. Copyright Aditro. All rights reserved. Användarmanual Jobb i Stan CV-Handboken Registrering, jobbsökning mm. Innehållsförteckning: 2 Registrering 5-16 2.1 Skapa ett konto 5-6 2.2 Skapa ett CV 6 2.2.1 CV-profil (steg 1) 7-8 2.2.2 Arbetslivserfarenhet

Läs mer

Beställa varor från webbutiken för provtagningsmateriel, remisser och övrigt materiel.

Beställa varor från webbutiken för provtagningsmateriel, remisser och övrigt materiel. 1 (15) 2019-05-22 Beställa varor från webbutiken för provtagningsmateriel, remisser och övrigt materiel. Innehållsförteckning Inloggning... 2 Regelverk för lösenord:... 3 Felmeddelanden vid byte av lösenord

Läs mer

Kom igång och redigera din hemsida!

Kom igång och redigera din hemsida! Kom igång och redigera din hemsida Smelink WEB l Storgatan 14 l 352 31 Växjö l support@smelink.se l www.smelink.se Senast uppdaterad: 120918 Del 1 Logga in Välkommen att ta del av vårt uppdateringsverktyg,

Läs mer

Handledning för butiker, serviceinfo.nu

Handledning för butiker, serviceinfo.nu 2006-06-22 15:20 Inloggning Handledning för butiker, serviceinfo.nu Adressen är www.serviceinfo.nu Logga in genom att ange ert användarnamn och lösenord, klicka på knappen Login. Huvudanvändaren, t.ex.

Läs mer

Gå in på http://www.bussgods.se välj Företag och sedan Kundzon eller gå direkt till http://www.bussgods.se/kundzon

Gå in på http://www.bussgods.se välj Företag och sedan Kundzon eller gå direkt till http://www.bussgods.se/kundzon Bussgods kundzon För att logga in behöver du ett lösenord som du får av Bussgods där du har kundnummer. Lösenordet kopplas till din e-postadress (den e- postadress du önskar använda). Gå in på http://www.bussgods.se

Läs mer

Senast uppdaterat: 09-02-03 Exder EDI direktorder sida 1 av 18

Senast uppdaterat: 09-02-03 Exder EDI direktorder sida 1 av 18 Senast uppdaterat: 09-02-03 Exder EDI direktorder sida 1 av 18 Innehållsförteckning INNEHÅLLSFÖRTECKNING...1 ANVÄNDARHANDLEDNING FÖR EXDER EDI DIREKTORDER...2 FLÖDEN...3 Axfood Direktorder...3 ARTIKLAR...4

Läs mer

INTERNET 2004-10-04. Adress: fc.enkoping.se (obs! ej www i början) Då kommer du till denna sida. Logga in. Fyll i ditt Användarnamn och Lösenord.

INTERNET 2004-10-04. Adress: fc.enkoping.se (obs! ej www i början) Då kommer du till denna sida. Logga in. Fyll i ditt Användarnamn och Lösenord. 1 INTERNET 2004-10-04 Adress: fc.enkoping.se (obs! ej www i början) Då kommer du till denna sida Logga in Fyll i ditt Användarnamn och Lösenord. Ditt FirstClass skrivbord på Internet 2 MailBox MailBoxen

Läs mer

0tid Transport Användarmanual Personal. Rev 1.0

0tid Transport Användarmanual Personal. Rev 1.0 0tid Transport Användarmanual Personal Rev 1.0 Innehållsförteckning 1.1.Inloggning 1.2.Snabbmenyn 1.3.Byta lösenord 1.4.Lämna in tidrapport 1.5.Mina uppdrag 1.5.Lämna in traktamenten 1.6.Översikt 1.1 Inloggning

Läs mer

Användarguide. Sök och administrera dina volontärer på Volontärbyrån

Användarguide. Sök och administrera dina volontärer på Volontärbyrån 1 Användarguide Sök och administrera dina volontärer på Volontärbyrån 2 Välkommen till Volontärbyrån! Den här guiden beskriver alla funktioner i volontärsamordnaradmin på www.volontarbyran.org. Har du

Läs mer

Användarguide mbox.se webbmail. Denna guide hjälper dig att snabbt komma igång med ditt nya mbox.se konto

Användarguide mbox.se webbmail. Denna guide hjälper dig att snabbt komma igång med ditt nya mbox.se konto Denna guide hjälper dig att snabbt komma igång med ditt nya mbox.se konto Sida 1 av 15 Version 1.0 Document name: MboxWebbmail_Guide.docx Issued by: Date: 2015-02-06 Reg. no: Description: Approved: M.P

Läs mer

Användarmanual TextAppen Online

Användarmanual TextAppen Online Användarmanual TextAppen Online Innehåll Innehåll... 2 Registera dig... 3 Logga in på Textappen online... 5 Samtal... 6 Ringa samtal... 6 Avsluta samtal... 7 Spara samtal... 7 Besvara samtal... 8 Ringa

Läs mer

Beställa varor från webbutiken för provtagningsmateriel, remisser och övrigt materiel.

Beställa varor från webbutiken för provtagningsmateriel, remisser och övrigt materiel. 1 (15) 2018-02-28 Beställa varor från webbutiken för provtagningsmateriel, remisser och övrigt materiel. Innehållsförteckning Inloggning... 2 Regelverk för lösenord:... 3 Felmeddelanden vid första inloggning...

Läs mer

SportAdmin i GF Nikegymnasterna

SportAdmin i GF Nikegymnasterna SportAdmin i använder SportAdmin som system för medlemshantering, fakturering och hemsida. Här nedan kommer du att kunna läsa om de funktioner som du som ledare behöver ha koll på i systemet. För att logga

Läs mer

DGM E-Learning Manual för administratörer ADR Förareutbildning

DGM E-Learning Manual för administratörer ADR Förareutbildning DGM E-Learning Manual för administratörer ADR Förareutbildning Sida 1 av 11 Förord Förarutbildningen är utvecklad av DGM Sverige AB och är godkänd av MSB. Hela idén är att den instruktörsledda ADR-förarutbildningen

Läs mer

Snabbguide till First Class

Snabbguide till First Class Snabbguide till First Class Guide till First Class Grundläggande funktioner Logga in i First Class För att logga in i First Class dubbelklickar du på skrivbordsikonen First Class, eller väljer First Class

Läs mer

Lathund Elektronisk fakturahantering

Lathund Elektronisk fakturahantering Sidan 1 av 13 Lathund Elektronisk fakturahantering 2014-11-01 Sidan 2 av 13 1 Introduktion... 3 2 Logga in... 4 2.1 Glömt lösenord... 5 3 Mina fakturor... 6 3.1 Status... 6 3.2 Sortera och selektera...

Läs mer

Snabbguide: Hur man öppnar en egen nätbutik

Snabbguide: Hur man öppnar en egen nätbutik Snabbguide: Hur man öppnar en egen nätbutik Vill du öppna din egen nätbutik? Nu är det enklare än någonsin. Följ stegen i den här snabbguiden så är du redo att öppna dörrarna. Vad du borde förbereda innan

Läs mer

Kom igång! Snabbstart för dig som är administratör

Kom igång! Snabbstart för dig som är administratör Kom igång! Snabbstart för dig som är administratör Innehåll Snabbstart och användarmanual 4 Personalhandbokens uppbyggnad 5 Redigeringsläget 6 Att redigera i personalhandboken 7 Publicering av de redigerade

Läs mer

KOM-IGÅNG-GUIDE. Kom igång och redigera din hemsida! SmelinkWeb4 editor 2

KOM-IGÅNG-GUIDE. Kom igång och redigera din hemsida! SmelinkWeb4 editor 2 KOM-IGÅNG-GUIDE Kom igång och redigera din hemsida! SmelinkWeb4 editor 2 Smelink.se l Storgatan 14 l 352 31 Växjö l support@smelink.se l www.smelink.se Uppdaterad: 121019 Del 1 Logga in Välkommen att ta

Läs mer

Guide för LKAB:s Telefoniportal

Guide för LKAB:s Telefoniportal Guide för LKAB:s Telefoniportal TDC Sverige AB http://lkab.tdconline.se Innehållsförteckning 1 Logga in 3 2 Första sidan Top menyer 3 3 Att titta på och beställa mobiltelefoner och tillbehör 4 4 Att checka

Läs mer

Användarnamn, lösenord och e-postadress får du tilldelade av skolans IT-ansvarige, efter att din ansökan är mottagen och godkänd av administratören.

Användarnamn, lösenord och e-postadress får du tilldelade av skolans IT-ansvarige, efter att din ansökan är mottagen och godkänd av administratören. E K Manual för e-postprogram i Eda Skolor E-postprogrammet är ett sk webbaserat system, med möjlighet att skicka och läsa e-post från valfri dator som är ansluten till Internet. Vårt e-postsystem är tänkt

Läs mer

Uppdaterad 2010-05-11. Lathund Synpunkten för handläggare och ansvarig chef

Uppdaterad 2010-05-11. Lathund Synpunkten för handläggare och ansvarig chef Uppdaterad 2010-05-11 Lathund Synpunkten för handläggare och ansvarig chef 1 Innehållsförteckning Handläggarens roll och ansvarsuppgifter... 3 Närmaste chefs roll och ansvarsuppgifter... 3 Praktisk handläggning

Läs mer

Artikelnummer 803429 Senast ändrad 130530 Giltig från 110501 WEBGUIDE/ARTIKELSÖK

Artikelnummer 803429 Senast ändrad 130530 Giltig från 110501 WEBGUIDE/ARTIKELSÖK Artikelnummer 803429 Senast ändrad 130530 Giltig från 110501 WEBGUIDE/ARTIKELSÖK MERCADO SHOP Funktionen Artikelsök som du hittade tidigare på hemsidan är nu ersatt av vår webshop Mercado Shop! Mercado

Läs mer

Vid fel och frågor Ta kontakt med förbundet. Logga in. Menyn

Vid fel och frågor Ta kontakt med förbundet. Logga in. Menyn Manual Spelarregistrering Manualen beskriver hur man lägger in spelare i sin spelartrupp och tilldelar fasta spelarnummer. Läs igenom manualen och följ den när du lägger in spelarna i ditt lag och föreningens

Läs mer

Välkommen till Snigeldesigns webbutik. Här kan du utforska vårt sortiment och beställa våra produkter.

Välkommen till Snigeldesigns webbutik. Här kan du utforska vårt sortiment och beställa våra produkter. INTRODUKTION Välkommen till Snigeldesigns webbutik. Här kan du utforska vårt sortiment och beställa våra produkter. Du kan börja handla med en gång genom att lägga varor i kundvagnen. Om du redan är kund

Läs mer

Version 3.2 A SERVICE FROM OPV

Version 3.2 A SERVICE FROM OPV 2016 - Version 3.2 A SERVICE FROM OPV INNEHÅLLSFÖRTECKNING LOGGA IN PÅ OPV STORAGE 3 STARTSIDA 4 MENYER 5 KATEGORIER 6 SÖK 7 LADDA NER Direktnerladdning 8 LADDA NER Kundvagn 9 NERLADDNINGSHISTORIK FÖR

Läs mer

GEKAB Marking & Sign System - genvägen till en effektiv märkning

GEKAB Marking & Sign System - genvägen till en effektiv märkning GEKAB Marking & Sign System - genvägen till en effektiv märkning www.gekab.se INNEHÅLL LOGGA IN SYSTEMET SKAPA SKYLTAR 5 - SKAPA NY SKYLT 6 - IMPORTERA FRÅN EXCEL 7 - LISTAN 8 SKAPA MÄRKE 9 - IMPORTERA

Läs mer

ENTRÉ DOKUMENTHANTERING...

ENTRÉ DOKUMENTHANTERING... Entré Innehåll ENTRÉ DOKUMENTHANTERING... - 2 - Starta Dokumenthantering... - 3 - Lägga till dokument via frågeguide... - 4 - Frågeguiden... - 5 - Lägga till dokument manuellt... - 7 - Lägg till fil...

Läs mer

5HVLVWHQVWDEHOO 'DWD3DUWQHU. Er partner inom data

5HVLVWHQVWDEHOO 'DWD3DUWQHU. Er partner inom data 5HVLVWHQVWDEHOO Tack för att du valde programmet 5HVLVWHQVWDEHOO! Vi hoppas att programmet ska vara till stor hjälp i ditt arbete. Har du synpunkter på programmet är du mycket välkommen att höra av dig

Läs mer

Bordermail instruktionsmanual

Bordermail instruktionsmanual Bordermail instruktionsmanual Du kan själv skapa upp till 4 nya e-postadresser via självadministrationssidorna Du kan läsa och skicka e-post på 2 sätt För att komma till självadministrationssidorna öppna

Läs mer

Manual - rekryterare

Manual - rekryterare Manual - rekryterare Version 1.0 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 1 Skapa annons & Hantera kandidater/cv:n... 2 Ditt skrivbord - förstasidan... 2 Snabbsökning av CV eller rekrytering... 3 Skapa

Läs mer

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen Aktivitetsstöd Närvarorapportering Ansvarig i Föreningen 2 (27) Datum 2013-09-26 Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen/föreningsadministratör... 3 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt

Läs mer

För att logga in och få tillgång till Bildarkivet krävs att man är registrerad som Behörig Användare.

För att logga in och få tillgång till Bildarkivet krävs att man är registrerad som Behörig Användare. För att logga in och få tillgång till Bildarkivet krävs att man är registrerad som Behörig Användare. Alla betalande medlemmar i Klippans Hembygdsförening eller Åsbo Släkt- och Folklivsforskare har rätt

Läs mer

Registrering av Garantikort och Reklamationer

Registrering av Garantikort och Reklamationer Registrering av Garantikort och Reklamationer Logga in på CSP, välj språket Svenska i fliken Language Här finner ni två stycken flikar: Fliken Equipments till vänster är till för garantikortsregistrering,

Läs mer

Logga in... 3. Översikt/Dashboard... 4. Avvikande produkter... 4. Arbeten misslyckades... 4. Senaste gjorda... 4. Systemmeddelanden...

Logga in... 3. Översikt/Dashboard... 4. Avvikande produkter... 4. Arbeten misslyckades... 4. Senaste gjorda... 4. Systemmeddelanden... Innehållsförteckning Logga in... 3 Översikt/Dashboard... 4 Avvikande produkter... 4 Arbeten misslyckades... 4 Senaste gjorda... 4 Systemmeddelanden... 4 Användare... 6 Lägg till ny användare... 6 Redigera/radera

Läs mer

Självbetjäning för arbetsgivare. Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration

Självbetjäning för arbetsgivare. Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration Självbetjäning för arbetsgivare Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration Innehåll 1 DOKUMENTINFORMATION... 3 1.1 SYFTE... 3 1.2 AVGRÄNSNINGAR... 3 1.3 STÖD VID LÄSNING...

Läs mer

Akzo Nobel AB. Användarguide - FAQ Externa användare. Sök jobb hos Akzo Nobel i vårt Rekryteringssystem 2012-11-06

Akzo Nobel AB. Användarguide - FAQ Externa användare. Sök jobb hos Akzo Nobel i vårt Rekryteringssystem 2012-11-06 Akzo Nobel AB Användarguide - FAQ Externa användare Sök jobb hos Akzo Nobel i vårt Rekryteringssystem 2012-11-06 Innehållsförteckning Registrera sig som användare... 3 Söka jobb med en redan registrerad

Läs mer

mydsv finns på följande länk: Om du inte har något konto, välj Signup"! Välj "Login" om du har ett konto.

mydsv finns på följande länk:   Om du inte har något konto, välj Signup! Välj Login om du har ett konto. mydsv - Guide mydsv finns på följande länk: https://mydsv.com Om du inte har något konto, välj Signup"! Välj "Login" om du har ett konto. Tips: din e-postadress är ditt användar ID! När du loggar in på

Läs mer

En guide till. FirstClass. i webbläsaren

En guide till. FirstClass. i webbläsaren En guide till FirstClass i webbläsaren En guide till FirstClass Grundläggande funktioner Logga in i FirstClass Du når FirstClass från vilken modern webbläsare som helst, oavsett plattform (PC, Mac, smartphone

Läs mer

Så här funkar Föreningsliv

Så här funkar Föreningsliv Så här funkar Föreningsliv Logga in Logga in på den adress du fått skickat till dig via mail. Använd det lösenord och användarnamn som du tilldelats. Kom alltid ihåg att logga ut när du skrivit färdigt,

Läs mer

Användarhandledning Nordea Swish Företag App

Användarhandledning Nordea Swish Företag App Användarhandledning Nordea Swish Företag App Swish Företag Ta betalt enklare App, manual version 2.0 Innehåll 1 Nordea Swish Företag App... 3 1.1 Kort introduktion... 3 1.2 Användare av Nordea Swish Företag

Läs mer

Office365 for educations Snabbguide. https://portal.micorosft.com

Office365 for educations Snabbguide. https://portal.micorosft.com Office365 for educations Snabbguide https://portal.micorosft.com Innehåll 1. Logga in:... 4 1. Outlook- E-post... 5 2.1 E-post inställningar... 6 2.1.1 Signatur... 6 2.1.2 Dolda kopior... 6 2.1.3 Bilagor...

Läs mer

Frakthandlingsfiler i Mamut Business Software Pacsoft/Unifaun

Frakthandlingsfiler i Mamut Business Software Pacsoft/Unifaun Frakthandlingsfiler i För företag som bedriver postorderhandel och/eller skickar många paket under en normal arbetsdag, kan implementering av frakthandlingsfiler effektivisera de logistiska rutinerna i

Läs mer

Innehållsförteckning. Sidan 2 (24)

Innehållsförteckning. Sidan 2 (24) Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen.. 2 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt lösenord... 3 1.3 Låst lösenord... 5 1.4 Huvudmeny i Aktivitetsstöd... 7 2. Administration 8 2.1 Föreningens

Läs mer

Användarhandledning ICA Torget

Användarhandledning ICA Torget Användarhandledning ICA Torget Våra kunder frågar alltmer efter närproducerade produkter, ekologiskt odlade, kravmärkta och/eller premiumprodukter. ICA har redan idag starkt lokalt fokus men vi kan bli

Läs mer

Sony Sverige Service riktlinjer

Sony Sverige Service riktlinjer Sony Sverige Service riktlinjer Sony Konsumentsupport Konsumentsupport: Telefon 08 585 45 230 Mån Fre 10.00 16.30 E-mail support@sony.se Service coordinator: E-mail service@sony.se Coordinator tar hand

Läs mer

Användarmanual Stiga on Line

Användarmanual Stiga on Line Användarmanual Stiga on Line 2 Innehållsförteckning Användarmanual Stiga On-Line Hur hittar jag till Stiga on Line 5 sida Översikt 6 Garantikort 7-10 Reklamationer 11-20 Order on Line 21-25 Bildbank och

Läs mer

Användarguide för hantering av MySE

Användarguide för hantering av MySE Användarguide för hantering av MySE 1 FÖRDELAR med att använda MySE Tillgänglighet Öppet dygnet runt Slipper telefonkö Beställning och leverans Se ditt pris även i mobilapp Se aktuellt saldo och leveranstider

Läs mer

SLUNIK manual. SLUNIK version 2 2010-08-03

SLUNIK manual. SLUNIK version 2 2010-08-03 SLUNIK manual SLUNIK version 2 2010-08-03 Innehåll SLUNIK...1 Kursledare... 1 Lärare... 1 LOGGA IN... 1 Hjälp, inloggning... 2 Välj kurs att administrera... 2 Om du inte ser din kurs i listan... 3 Filtrera

Läs mer

Beställa varor från Webbutik KUL

Beställa varor från Webbutik KUL 1 (12) 2016-10-07 Status: i Pilotdrift Beställa varor från Webbutik KUL Innehållsförteckning Inloggning... 2 Snabbguide för beställning... 2 Spara beställning... 6 Spara som mall - Favoritbeställning...

Läs mer

Beställa varor från webbutiken för provtagningsmateriel, remisser och övrigt materiel.

Beställa varor från webbutiken för provtagningsmateriel, remisser och övrigt materiel. 1 (14) 2017-06-14 Beställa varor från webbutiken för provtagningsmateriel, remisser och övrigt materiel. Innehållsförteckning Inloggning... 2 Regelverk för lösenord:... 2 Felmeddelanden vid inloggning...

Läs mer

SAFE WORK. Instruktioner till Företagets egen sida - för dig som är chef/kontaktperson på ett entreprenadföretag 2013-04-09

SAFE WORK. Instruktioner till Företagets egen sida - för dig som är chef/kontaktperson på ett entreprenadföretag 2013-04-09 SAFE WORK Instruktioner till Företagets egen sida - för dig som är chef/kontaktperson på ett entreprenadföretag 013-04-09 Innehållsförteckning 1. Information om Företagets egen sida...3. Lägga till en

Läs mer

Manual för Juseks aktivitetsadministrationssystem

Manual för Juseks aktivitetsadministrationssystem Manual för Juseks aktivitetsadministrationssystem ett system baserat på Softadmin från Multisoft Komma åt och logga in i aktivitetssystemets admindel Tanken är att du skall kunna komma åt systemet på samma

Läs mer

SORSELE KOMMUN. Handbok OEW. 28 sept 2012 Mari-Anne Englund Barbro Olofsson. Sorsele kommun Version 2012-09-28, rev 131101 1 (19)

SORSELE KOMMUN. Handbok OEW. 28 sept 2012 Mari-Anne Englund Barbro Olofsson. Sorsele kommun Version 2012-09-28, rev 131101 1 (19) Handbok i OEW 28 sept 2012 Mari-Anne Englund Barbro Olofsson Sorsele kommun Version 2012-09-28, rev 131101 1 (19) Använd det användarnamn och lösenord som du fått. Fungerar det inte hör av dig till Mari-Anne

Läs mer

WEBBAPPLIKATION 4.1. Centralen för utredning av penningtvätt. Sida 1 / 6 REGISTERING GUIDE. APPLIKATION: 2014 UNODC, version 4.1.38.

WEBBAPPLIKATION 4.1. Centralen för utredning av penningtvätt. Sida 1 / 6 REGISTERING GUIDE. APPLIKATION: 2014 UNODC, version 4.1.38. Centralen för utredning av penningtvätt WEBBAPPLIKATION 4.1 REGISTERING GUIDE APPLIKATION: 2014 UNODC, version 4.1.38.0 Stödtelefon: tfn: 0295 486 833 (vardagar 8 16) e-post: goaml.krp@poliisi.fi Frågor

Läs mer

UochM Kundsupport 1. Du har fått ett e-mail från UochM med följande information (har du inte fått det så kontaktar du UochM):

UochM Kundsupport 1. Du har fått ett e-mail från UochM med följande information (har du inte fått det så kontaktar du UochM): UochM Kundsupport 1 Lägg till ett nytt e-postkonto Du har fått ett e-mail från UochM med följande information (har du inte fått det så kontaktar du UochM): E-postkonto (t.ex. demo@uochm.com) Användarnamn

Läs mer

Medborgare Äldreomsorgen i Södertälje kommun. Copyright Mina vårdkontakter 101122 1

Medborgare Äldreomsorgen i Södertälje kommun. Copyright Mina vårdkontakter 101122 1 Medborgare Äldreomsorgen i Södertälje kommun Copyright Mina vårdkontakter 101122 1 Innehåll Äldreomsorgen Södertälje kommun i Mina vårdkontakter... 3 Skaffa användarkonto... 4 Skaffa konto med personnummer...

Läs mer

FirstClass Hur du använder FirstClass.

FirstClass Hur du använder FirstClass. OPEN TEXT FirstClass Hur du använder FirstClass. Mars 2008 Peter Gustafsson, Skf Logga in på FirstClass För att starta FirstClass, dubbelklicka på FirstClass ikonen på skrivbordet eller på start-menyn.

Läs mer

Användarguide: Pagero Web Portal Skapa och skicka fakturor till Volvo Car SE

Användarguide: Pagero Web Portal Skapa och skicka fakturor till Volvo Car SE Användarguide: Pagero Web Portal Skapa och skicka fakturor till Volvo Car SE Registrera er för er Pagero Free Web Portal till Volvo Car För att effektivisera hanteringen av leverantörsfakturor har Volvo

Läs mer

Användarmanual. UPS Billing Center

Användarmanual. UPS Billing Center Användarmanual UPS Billing Center 2015 United Parcel Service of America, Inc. UPS, UPS-märket och den bruna färgen är varumärken som tillhör United Parcel Service of America, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Läs mer

Version 2.3 2014-07-02

Version 2.3 2014-07-02 Version 2.3 2014-07-02 1 Starta NatureIT Starta en webbläsare i din PC, Mac, läsplatta eller smartphone och skriv in www.natureit.se eller www.natureit.no. Då skall du få upp en bild som ser ut så här:

Läs mer

FaktApp. Mobilapplikation för fakturering. Resultat Finans AB

FaktApp. Mobilapplikation för fakturering. Resultat Finans AB FaktApp Mobilapplikation för fakturering Resultat Finans AB Innehåll FaktApp En unik tjänst från Resultat Finans AB...2 FaktApp Mobilapplikation för fakturering...3 Logga in på FaktApp...3 Registrera ditt

Läs mer

Sammanställning. Innehållsförteckning. för ledare

Sammanställning. Innehållsförteckning. för ledare för ledare Sammanställning Denna guide avser att hjälpa dig som ledare att administrera dina grupp(er) i MyClub. Allt som görs i MyClub är webbaserat vilket innebär att du kan sköta all administrering

Läs mer

Kapitel 1 Ange din kontoinformation

Kapitel 1 Ange din kontoinformation Kapitel 1 Ange din kontoinformation Skapa ett nytt konto För att skapa ett nytt konto, öppna din webbläsare och skriv in adressen http://cloudigo.regincontrols.com/. Klicka på knappen Skapa nytt konto

Läs mer

Användarguide: Pagero Free Web Portal Skapa och skicka fakturor

Användarguide: Pagero Free Web Portal Skapa och skicka fakturor Användarguide: Pagero Free Web Portal Skapa och skicka fakturor Aktivera ditt Pagero Online-konto 1. När ditt företag har blivit registrerat skickas ett mail till din e-postadress. I mailet hittar du en

Läs mer

First Class ATT TÄNKA PÅ VID INSTALLATIONEN

First Class ATT TÄNKA PÅ VID INSTALLATIONEN ATT TÄNKA PÅ VID INSTALLATIONEN Det händer, speciellt i datorer med spärrkort att man, trots installationen, manuellt måste ställa in adress till FirstClass servern. Detta gör man endast om ett felmeddelande

Läs mer

Skapa enkäter i EvaSys

Skapa enkäter i EvaSys Skapa enkäter i EvaSys Innan du börjar I EvaSys skiljer man på formulär (questionnaires) och enkäter (surveys). Du jobbar i fyra steg. I det första ser du till att du har en questionnaire och i det andra

Läs mer

Manual dinumero Webb

Manual dinumero Webb Hugo Hallqvist Innehållsförteckning 1. Inloggning... 2 2. Välj företag... 3 3. Fakturalista... 4 3.1. Avancerad... 5 4. Visa faktura... 6 4.1. Attest... 7 4.2. Kontering... 9 4.3. Logg...

Läs mer

PREMIUM COMAI WEBBKALENDER

PREMIUM COMAI WEBBKALENDER 1 PREMIUM COMAI WEBBKALENDER 2.0 ADMINISTRATÖR utvecklar och säljer anpassningsbara smartphone 2 Innehåll 1 Inledning... 3 1.1 Terminologi... 3 1.2 Teknisk kravspecifikation... 4 1.3 Behörigheter... 4

Läs mer

Klicka på en sökrad för att få fram hänvisningar, fullständig information och möjlighet att skicka meddelande via e-post eller sms.

Klicka på en sökrad för att få fram hänvisningar, fullständig information och möjlighet att skicka meddelande via e-post eller sms. Innehållsförteckning Via Informera kan du själv lägga in egna hänvisningar, skicka meddelanden och ringa till kollegor, hantera samtal och söka på anknytningar inom företaget utan att behöva vända dig

Läs mer

Logga in via datorn OBS!

Logga in via datorn OBS! Kamera manual Synology NAS Kamera manual Synology NAS Logga in via datorn Logga in via telefon (Enkel) Login Byt anläggning Inspelningar Livevy Logga in via telefon (Avancerat) Login Byt anläggning Översikt

Läs mer

Telia Sonera har valt Telecare Service för sina mobilreparationer, inklusive iphones som sålts av Telia Sonera via sina återförsäljare.

Telia Sonera har valt Telecare Service för sina mobilreparationer, inklusive iphones som sålts av Telia Sonera via sina återförsäljare. Telecare Service Bäste återförsäljare I november 2011 ingick Telecare Service ett strategiskt samarbetsavtal med Telia Sonera i Sverige. Från och med den 1 februari 2012 övertar Telecare alla Telia Soneras

Läs mer

2. Ifall det är första gången ert nätverk ansöker om Nordplus-stöd via denna databas (2005 ) måste du registrera dig som ny användare.

2. Ifall det är första gången ert nätverk ansöker om Nordplus-stöd via denna databas (2005 ) måste du registrera dig som ny användare. ANSÖKNINGSANVISNINGAR 2006 Innan du fyller i ansökan: *Skriv ut och läs dessa ansökningsanvisningar noggrant. *Följ anvisningarna nedan. Hjälptext finns också elektroniskt i ansökningsformuläret. Kryssa

Läs mer

Manual för att skicka kommunfil från IdrottOnline

Manual för att skicka kommunfil från IdrottOnline 1 Manual för att skicka kommunfil från IdrottOnline För att skicka kommunfil från IdrottOnline behöver föreningen även ha inloggningsuppgifter till kommunens system Aktivitetsstöd. Det är olika inloggningsuppgifter

Läs mer

Användarmanual. Resultatrapportering Kurs1

Användarmanual. Resultatrapportering Kurs1 Användarmanual Resultatrapportering Kurs1 Skapa ett konto... 2 Lärarenkät... 3 Rapportera elevresultat... 4 Ladda ned dina resultat... 6 Ändra, ta bort eller komplettera ett resultat... 7 Glömt lösenordet...

Läs mer

Förnyad konkurrensutsättning. Manual för leverantör

Förnyad konkurrensutsättning. Manual för leverantör Förnyad konkurrensutsättning Manual för leverantör Ansvarig utgivare: Göteborgs Stads Upphandlings AB Titel: Förnyad konkurrensutsättning - Manual för leverantör Version: 1.0.0.2013 2 Innehållsförteckning

Läs mer

Dialect Unified MAC-klient

Dialect Unified MAC-klient Dialect Unified MAC-klient Med Dialect Unified MAC-klient når du företagets växelfunktioner. Du kan sätta hänvisningar, logga in och ut ur grupper och t ex flytta samtal till en kollega du får tillgång

Läs mer

FC-kurs Röbäcks skolområde femmor och sexor ---------------

FC-kurs Röbäcks skolområde femmor och sexor --------------- FC-kurs Röbäcks skolområde femmor och sexor En kortfattad manual för följande funktioner: 1. Besvara brev på olika sätt 2. Läsa och skicka bifogade filer 3. Byta lösenord 4. Lägga in en presentation 5.

Läs mer

2013-10-31. Så här beställer du. Raindanceportalen version 2013 vår. Stockholms universitet. E-post: portalen@eko.su.se

2013-10-31. Så här beställer du. Raindanceportalen version 2013 vår. Stockholms universitet. E-post: portalen@eko.su.se 1 2013-10-31 Så här beställer du Raindanceportalen version 2013 vår Stockholms universitet E-post: portalen@eko.su.se 2 Innehåll Så här beställer du 1 1. Introduktion av beställningsportalen 3 1.1 Varukorgen...

Läs mer

Visma Proceedo Version 8.15 2014-05-12. Visma Proceedo Användarhandbok Lokala administratör Administrera

Visma Proceedo Version 8.15 2014-05-12. Visma Proceedo Användarhandbok Lokala administratör Administrera Visma Proceedo Version 8.5 204-05-2 Visma Proceedo Användarhandbok Lokala administratör Administrera. Innehållsförteckning SNABBGUIDE... 3 2 INLOGGNING... 5 3 STARTSIDA... 8 4 INKÖP... 9 4. Allmänt Inköp...

Läs mer

Administratör för ett gruppkonto i Widgit Online funktionsverket

Administratör för ett gruppkonto i Widgit Online funktionsverket Administratör för ett gruppkonto i Widgit Online funktionsverket Gruppkonto i Widgit Online Ett gruppkonto i Widgit Online innebär att flera användare tillsammans ingår i en gemensam grupp där man kan

Läs mer

Mina tjänster. på www.vxa.se

Mina tjänster. på www.vxa.se Mina tjänster på www.vxa.se Innehållsförteckning Logga in 3 Mina tjänster 4-5 Lösenord 6-7 Registrera och upp datera e-postadress 8 Avisering via sms och e-post 9 Fullmakter för Instrumentpanelen 10-11

Läs mer