FÖLJ MED PÅ HUSBILSRESA I EUROPA MED ANDRA KABEKOMPISAR 1 29 juni till Tyskland och Kroatien

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "FÖLJ MED PÅ HUSBILSRESA I EUROPA MED ANDRA KABEKOMPISAR 1 29 juni till Tyskland och Kroatien"

Transkript

1 FÖLJ MED PÅ HUSBILSRESA I EUROPA MED ANDRA KABEKOMPISAR 1 29 juni till Tyskland och Kroatien Har ni tid och lust är ni välkomna tillbringa en månad med kamrater från Kabe Husbilsklubb ute i Europa. Reseledare är ordförande Åke Nilsson med fru Lena. Vi lämnar Sverige 1 juni. Resan är uppdelad i två etapper den första har AL-KO KOBER i Sydtyskland som mål och den andra delen går till Split i Kroatien. Det här är en individuell sällskapsresa vilket innebär att den är uppbyggd på valfrihet i många former. De som vill kan åka den föreslagna vägen för att träffas varje kväll. De som föredrar att åka andra vägar och mötas då och då kan göra så. De som önskar att avbryta resan i Tyskland eller välja andra resmål efter besöket på AL-KO KOBER, kan förstås göra så. -MEN, har ni anmält er för studiebesöket på AL-KO:s fabrik och testbana måste ni också närvara. Detta för att deras förberedelser inte skall vara bortkastade. Var och en åker fritt på dagarna. Ingen kolonnkörning ska förekomma utan varje deltagare kör i sin egen takt. Vi hoppas ju förstås att många deltagare dyker upp vid varje dags etappmål för att tala om dagens händelser och morgondagens äventyr. Vi har i stor utsträckning valt campingplatser med närhet till bra restauranger. Varje deltagare beställer och betalar själva sin plats på färja samt camping- och ställplatsavgifter. Vi kommer att preliminärboka platser på de utvalda campingarna. Som sagt, alla väljer resväg utifrån egna kriterier och mötesplatserna finns beskrivna för varje dags etappmål.

2 Dag/natt 1 Trelleborg Rostock (Tyskland). Vi, Lena och jag, väljer att börja med färja från Trelleborg söndag 1 juni, Stenas nattfärja till Rostock. Pris tor ca kr inkl hytt. (Caravan Club och Motor ger 10 procent rabatt). Vi är framme tidigt på måndag morgon. (Alternativet är att köra genom Danmark och färja Rödby - Puttgarden. ) Dag 2 Rostock Dransfeld. 40 mil Efter eventuellt besök på går vår resa via den lite mindre och lugnare A39 till Dransfeld där vi övernattar. (Den som vill åka ut en annan väg kan ansluta i Dransfeld första dagen.)

3 DAG 3 Dransfeld Kötz. 42 mil Tisdag eftermiddag/kväll är vi framme i staden Kötz. Där ska vi bo vid en sporthall nära AL-KOs anläggning. DAG 4 Besök på AL-KO KOBER. 0 mil Efter övernattningen hämtar Per Åkerblom, AL-KOs svenska representant, oss vid sporthallen. Under dagen besöker vi fabriken och testbanan för husbilar och husvagnar. AL-KO bjuder på lunch och kaffe. På eftermiddagen körs vi tillbaka till våra bilar. Av artighetsskäl har ni anmält er så kommer ni också till studiebesöket. DAG 5 Kötz Hallein (Österrike). 28 mil På torsdag morgon kan ni välja antingen fortsätta med gruppen söderut eller lämna och köra enligt egen plan. Vi andra siktar dock in oss på Österrike. Natten tillbringar vi i Hallein, på camping Auwirt i Salzburg-regionen. Där kan vi äta gott och kopplar av efter en dags körning i vackert landskap.

4 DAG 6 Hallein Sobec (Slovenien). 23 mil Vill ni ha en sovmorgon på fredag så går det bra. Dagsetappen till Sobec i Slovenien är bara 23 mil. Camping Sobec ligger vackert inbäddad vid en sjö. Där luktar det granbarr och grillrök. Restaurangen har många utmärkta grillrätter på menyn. DAG 7 Sobec Starigrad. 38 mil På lördagen måste vi kanske starta lite tidigare då vi har 38 mil till Starigrad i Kroatien. Den här dagen får ni se ett hisnande landskap med höga berg och djupa dalar. Om ni kör kustvägen så lovar jag att det kan bli lite svettigt. Kustvägen ringlar längs bergväggarna och 100 meter nedanför ser ni det kristallklara havet. Några av er kanske väljer att stanna några dagar i Zadar för att utforska dess omgivning för att eventuellt komma till Split senare.

5 DAG 8 Starigrad Split. 18 mil Slutmålet På söndag är vi framme vid slutmålet, den fascinerande staden Split. Tidigare ett tillhåll för pirater och klanhövdingar. Gamla staden i Split är känd över hela Europa för sina välbevarade byggnader. Vi väljer Camping Stobrec som ligger en halv mil söder om Split. Campingen har restaurerats för stora pengar efter att ha blivit ödelagd under Balkankriget. Campingen har minibuss med chaufför/guide som gästerna kan hyra för en tur in till Split eller andra platser. Den som vill kan också enkelt åka buss in till staden Split. Den lilla staden Stobrec har bra matställen och lite småaffärer. Många båtfärder utgår från Stobrec, om vi vill besöka någon av landets många öar. Campingkostnaden är ca 225 kr kronor per dygn men 20 procent rabatt utgår efter tre dygn.

6 Nya valmöjligheter Nu kommer ni till nya valmöjligheter. Vill ni stanna och ha Stobrec som bas och göra utflykter i omgivningen? För de som är kvar i Stobrec försöker vi med campingens hjälp erbjuda utflykter av olika slag. Till exempel båttur tillön Brac, rundvandring till Splits gamla stad, en utflykt upp i bergen, mm. Det är ni som bestämmer! Den som inte vill åka på utflykt kan sola på campingen, ta en buss en bit söderut längs kusten för att se något annat. Vi tänker stanna över midsommar och åka hemåt måndag 23 juni. HEMRESA Vi väljer att åka hem via Prag i Tjeckien. Även hemresan går i valfrihetens tecken. Åk med gänget eller välj en annan väg. Måndag kväll kan vi vara framme i Novo Mesto, efter 37 mil, tisdag stannar vi i närheten av Wien efter 40 mil. På onsdag är vi framme i Prag. Vi bor på en camping med bra förbindelser in till stadens centrum. Där räknar vi med att stanna även torsdagen för att kunna se ordentligt på en av Europas vackraste huvudstäder. På fredag 27 juni åker vi till Tysklands gurkstad Lubbenau. Dit är det 26 mil och vi bor på en hemtrevlig camping inne i den lilla staden. På lördag räknar vi med att åka till färjeläget i Rostock dit det är ca 30 mil. Lördag kväll åker vi med nattfärjan till Trelleborg efter ca 400 oförglömliga mil i fem Europeiska länder Inga garantier Klubben lämnar inga garantier och alla måste vara medvetna om att vi kanske inte har valt de allra bästa och billigaste campingarna. Eller att färjeturerna kan vara försenade och kostnadsuppgifter och tider kan vara felaktiga. Vi kan inte heller garantera att alla som vill kommer med på resan. Principen är först till kvarn. Vi tar emot anmälningar fram till 15 jan. Din anmälan räknas från den dag anmälningsavgiften kommit in på klubbens konto.

7 Klubbens administrativa avgift är 250 kr per bil för de som lämnar gruppen i Kötz och 500 kr för de som följer med till Split. Vår tanke är att vi varje dag ska utse ett par sista bilar som kan fånga upp om någon får bekymmer. Det kan kännas tryggare om ett strandat ekipage får sällskap om det blir motorstopp eller punktering. Vi kommer i stor utsträckning att köra på motorvägar, en del av dessa kan vara avgiftsbelagda. Nödvändiga handlingar eller Bra-att-ha; Internationellt Campingkort, CCI. Kostar dryga hundringen. Internationellt körkort kan vara bra att ha men det finns inga krav på detta. Båda handlingarna utfärdas av Motor och Caravan Club. Grönt försäkringskort underlättar om det händer en olycka. Utfärdas av ditt försäkringsbolag och kan kosta 100 kr. Ta med pass eller EU:s ID-kort och försäkringskassans kort. Glöm inte bilens registeringsbevis. S-märke måste finnas på bilen. Väst i reflekterande material krävs i många länder. Rekommenderad litteratur: Motors Upptäck Europa med bil. Den boken täcker det mesta. Pris för medlem 150 kr, icke medlem betalar ca 225 kr. PRELIMINÄR RESERUTT HUSBILSRESA JUNI 2014 UTRESA DAG RESA FRÅN TILL MIL ANMÄRKNING SÖN 1 JUNI NATTFÄRJA TRELLEBORG-ROSTOCK AVG 22.30, ANK MÅN 2 JUNI ROSTOCK-DRANSFELD 40 ALT 1, A 39, ALT 2 A1 TIS 3 JUNI DRANSFELD-KÖTZ 42 A 7 0NS 4 JUNI STUDIEBESÖK AL-KO KOBER, KÖTZ 00 TYSKLAND TORS 5 JUNI KÖTZ- HALLEIN 28 ÖSTERRIKE FRED 6 JUNI HALLEIN -SOBEC 25 SLOVENIEN LÖRD 7 JUNI SOBEC- STARIGRAD 38 KROATIEN SÖND 8 JUNI STARIGRAD -SPLIT 18 KROATIEN HEMRESA Mån 23 JUNI SPLIT NOVO MESTO 37 KROATIEN TISD 24 JUNI NOVO MESTO WIEN 41 ÖSTERRIKE

8 ONSD 25 JUNI WIEN PRAG 32 TJECKIEN TORS 26 JUNI PRAG 0 FRE 27 JUNI PRAG LUBBENAU 26 TYSKLAND LÖR 28 JUNI LUBBENAU ROSTOCK 31 TYSKLAND DEP ROSTOCK TRELLEBORG) SÖN 29 JUNI ARR. TRELLEBORG SVERIGE ÖVERNATTNINGAR UTRESA DRANSFELD: CAMPINGPLATZ-DRANSFELD.DE, GPS:N 51*49 24 E 9*76 13 KÖTZ: VI SKA TROLIGEN BO VID SPORTHALLEN I KÖTZ, NÄRA AL-KO:S ANLÄGGNING. Reservplats: Camping am Hohen Hagen GPS: N E High-Hagenstrade, Dransfeld HALLEIN: CAMPING AUWIRT, SalzburgerStrade 42, A-5400 Hallein GPS: N 46, E 14, Ta av motorvägen exit Zalsburg Sud (( exit 8) SOBEC: CAMPING SOBEC, GPS: N 46* E 14* STARIGRAD: Camping Paklenica Starigrad. camping.paclenica@bluesunhotels.com GPS N E SPLIT: CAMPING STOBREC-SPLIT, GPS: N 43*30 14 E 16*31 35 HEMRESA NOVO MESTO: Kamp Dolejske Toplice. Zdravvviliski TRG 2, 8350 Dolensjske Topllice, Novo Mesto, Nedre Krain, Slovenien GPS: N E WIEN: Camping Wien Neue Donau, Amkleehäfufel, 1220 Wien.. tel GPS: N 4, E PRAG: Camp Zizkov-Prague. Tel GPS: N E LUBBENAU: GPS: N E

9 ANMÄLNINGSBLANKETT DEFINITIV ANMÄLAN SKA SKE FÖRE 15 JANUARI 2014 DÅ AVGIFTEN PÅ 250 KR RESP 500 KR SKA SKICKAS TILL KLUBBENS KONTO. VI VILL GÄRNA ÅKA MED PÅ KLUBBENS INDIVIDUELLA SÄLLSKAPSRESA I JUNI NAMN 1.. NAMN 2.. HAR NI HUNDEN MED MEDLEMSNUMMER TELEFONNUMMER 1 TELEFONNUMMER 2. VI LÄMNAR GRUPPEN EFTER BESÖKET PÅ AL-KO KOBER I KÖTZ VI ÅKER MED GRUPPEN HELA VÄGEN TILL SPLIT. VI LÄMNAR GRUPPEN I.. VI ÅKER HEM INDIVIDUELLT. VI FÖLJER MED GRUPPEN HEMÅT HAR NI VARIT TILL KROATIEN FÖRUT.. HAR NÅGON AV ER SJUKVÅRDSUTBILDNING?.. OBS! VI RESENÄRER ÄR MEDVETNA OM ATT KABE HUSBILSKLUBB INTE KAN LÄMNA NÅGRA GARANTIER UNDER RESAN UTAN VAR OCH EN TAR ANSVAR FÖR SIG SJÄLV. Ni räknas som anmälda först när klubben har fått in den aktuella anmälningsavgiften. Klubbens bankgiro är Märk talongen Kötz eller Split och ert medlemsnummer. UTLANDSBETALNING: BIC/SWIFTSWEDSESS IBAN: SE OBS! Anmälningsavgift återbetalas ej utan tillfaller klubbkassan vid avbokning. Anmälan skickas till: Ordförande Åke Nilsson, Lillsele 216, Junsele eller ake.lillsele@gmail.com Har ni frågor, det är bara att ringa! Telefon till Åke eller Lena

PROGRAM FÖRSLAG PÅ KLUBBRESA I NORGE 2019 DEN 2 12 juni SOM BÖRJAR I MORA OCH SLUTAR I OSLO

PROGRAM FÖRSLAG PÅ KLUBBRESA I NORGE 2019 DEN 2 12 juni SOM BÖRJAR I MORA OCH SLUTAR I OSLO PROGRAM FÖRSLAG PÅ KLUBBRESA I NORGE 2019 DEN 2 12 juni SOM BÖRJAR I MORA OCH SLUTAR I OSLO Välkomna att delta på en klubbresa med KABE Husbilsklubb som påbörjas efter årsmötet i MoraParken och pågår under

Läs mer

KLUBBRESA EUROPA MAJ 2016

KLUBBRESA EUROPA MAJ 2016 KLUBBRESA EUROPA MAJ 2016 Klubbens resa ut i Europa från 15 maj kommer att få ett lite annorlunda upplägg än tidigare år. Lars och Irmeli Kjellgren samt Lena och undertecknad lämnar Stralsund söndag 15

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Månd 2 juni: Vi anländer till Skottland Tisd 3 juni: Islay med Laphroaig, Lagavulin, Ardbeg och Bruichladdich

Månd 2 juni: Vi anländer till Skottland Tisd 3 juni: Islay med Laphroaig, Lagavulin, Ardbeg och Bruichladdich 31 maj 8 juni 2014 Följ med på en fantastisk whiskyresa till Skottland. I denna underbara miljö får du prova denna ädla dryck på flera av världens mest uppskattade destillerier. Vi åker över till Islay

Läs mer

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår.

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår. Dolomiterna 2010 Kurvor och bergspass i mängder, bra vägar, fantastisk natur, och mat i toppklass. Dolomiterna är med andra ord det perfekta motorcykelresmålet. Bergspassen, vägarna och naturen i Sydtyrolen

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

LAOS. Vi reser i slutet av november 2016.

LAOS. Vi reser i slutet av november 2016. LAOS. Resan startar i Unescos världsarv Luang Prabang. Här skall vi upptäcka omgivningarna till fots och från elefantryggen innan vi åker österut till de mystiska Plain of Jars. Vidare till det underbara

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

InterRail Res fritt och bekvämt i hela Europa.

InterRail Res fritt och bekvämt i hela Europa. 2264 InterRail Res fritt och bekvämt i hela Europa. Äventyr, valfrihet, bekvämlighet. Europa har så mycket att erbjuda: storstäder, pittoreska byar, vacker natur och spännande evenemang. Med InterRail

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

Borlänge Skolors Musikkår

Borlänge Skolors Musikkår Borlänge Skolors Musikkår 27 juni 8 juli 2013 Nu är det snart dags att stiga på bussarna och åka till Lido di Jesolo! Vi ledare ser fram emot ett par härliga veckor tillsammans med er och hoppas att allt

Läs mer

& Sång i Nerja 9-16 April 2015

& Sång i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja med en vårvecka Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2015 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman,

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, Resa till Frankrike och Alsace 15-21 september, 7 dagar. OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, annalenakullman09@gmail.com, 0730-687838 Resan genomförs med en modern turistbuss med

Läs mer

Tältning vid Boserups scoutstuga 21-22 juni

Tältning vid Boserups scoutstuga 21-22 juni Tältning vid Boserups scoutstuga 21-22 juni Avfärd: Onsdagen den 21 juni klockan 9:00 från fritids. Vi cyklar till scoutstugan och har en paus efter halva vägen. Vi har med en bil som barnen kan lägga

Läs mer

Välkommen att köra med på årets största ryssmotorcykelutflykt

Välkommen att köra med på årets största ryssmotorcykelutflykt RESEPLAN Välkommen att köra med på årets största ryssmotorcykelutflykt BERLIN Vi hoppas att du vill följa med oss till Berlin och uppleva både staden kamratskapet och resan ner med våra järnhästar. Med

Läs mer

Berlin fredag 30/9 - lördag 8/10

Berlin fredag 30/9 - lördag 8/10 Berlin 2016 fredag 30/9 - lördag 8/10 Studieresan fre 30/9 - lör 8/10 lör - fre i Berlin, 6 nätter acama Schöneberg 40 elever 5 lärare BERLIN 2016 Kristin Magnus Karin Anita 073-5096136 070-3371487 073-8061548

Läs mer

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Bindande anmälan Nu är det dags! Du anmäler ditt definitiva deltagande i resan med ett e-brev till resa@frolundaol.se där du anger ålder på eventuella

Läs mer

Kulturbussbokning Manual för bokning via Dalatrafiks hemsida

Kulturbussbokning Manual för bokning via Dalatrafiks hemsida Kulturbussbokning Manual för bokning via Dalatrafiks hemsida Bokningssystem för kulturbuss Den här manualen beskriver hur du ska göra för att boka din kulturbussbiljett. Om din skola inte redan har inloggningsuppgifter

Läs mer

Sportlovs- program 2012 utgivet av Emmaboda Fritidsgård Tel. 0471-249290. Gokart Alla dagar: Körningar skall förbokas! Bowling Ring för bokning!

Sportlovs- program 2012 utgivet av Emmaboda Fritidsgård Tel. 0471-249290. Gokart Alla dagar: Körningar skall förbokas! Bowling Ring för bokning! Sportlovs- ******************************** program 2012 utgivet av Emmaboda Fritidsgård Tel. 0471-249290 Gokart Alla dagar: Körningar skall förbokas! Bowling Ring för bokning! Sumobrottning Paintball

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Priser Grundpaketet 101 - (avser per person) Höst Höst Höst Vinter. Sommar 6 dgr. Sommar 3 dgr 1/7-18/8 1/7-18/8 19/8-29/8 30/8-5/9 6/9-14/2-4/5

Priser Grundpaketet 101 - (avser per person) Höst Höst Höst Vinter. Sommar 6 dgr. Sommar 3 dgr 1/7-18/8 1/7-18/8 19/8-29/8 30/8-5/9 6/9-14/2-4/5 Miekak kan erbjuda dig ett digert smörgåsbord av högkvalitativa upplevelser i Arjeplogsfjällens hjärta. Vi erbjuder alternativ och upplevelser paketerat så att du oavsett om du är en långväga gäst eller

Läs mer

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014 Till alla Klippans sektioner och FUB:s länsförbund och lokalföreningar Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014 Hej! Riks-Klippans styrelse bjuder in till konferens för alla ordföranden

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal Landskapsmåleri i akvarell Kurserna utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet

Läs mer

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Reseinformation och resevillkor Flyg & Transfer: Flygbolag som flyger direkt Köpenhamn till Aten tur och

Läs mer

På vintern: flyger vi från Arjeplog. Stannar 1-5 dagar Båten är utbytt mot snöskoter. 1 skoter/2 personer. Frivikt 30kg.

På vintern: flyger vi från Arjeplog. Stannar 1-5 dagar Båten är utbytt mot snöskoter. 1 skoter/2 personer. Frivikt 30kg. PAKET/PRISER Miekak kan erbjuda dig ett digert smörgåsbord av högkvalitativa upplevelser i Arjeplogsfjällens hjärta. Vi erbjuder alternativ och upplevelser paketerat så att du oavsett om du är en långväga

Läs mer

Hälsningar Lisbeth o Lennart Hedberg.

Hälsningar Lisbeth o Lennart Hedberg. Mannheim 2017. Klockan 3:45 ringer klockan. Det är dags att gå upp, ta packning och bil till Frillesås för att åka till marknaden i Mannheim. Det är tionde gången som Kent Johansson med stab anordnar resan,

Läs mer

MC resa med HIMCC till Tyskland Det var vi som var på Tysklandsresa

MC resa med HIMCC till Tyskland Det var vi som var på Tysklandsresa MC resa med HIMCC till Tyskland 2017 Det var vi som var på Tysklandsresa 2017-05-24 2017-05-30 Resan startar 09:30 från Biltema i Karlstad onsdagen den 24 maj 2017. 24 Maj. Idag leder turen genom Dalsland

Läs mer

European Masters Athletics 2010 15-24. juli

European Masters Athletics 2010 15-24. juli Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej 11-7500 Holstebro Danmark www.holstebrorejsecenter.dk CVR 26927021 Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2013! Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Med början hösten 2010 samt våren 2011-2012 arrangerade vi våra första tennisresor till Kroatien.

Läs mer

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Mitt namn är Jocum Wigerup, Dooleys Whiskysällskap & Lugnets Whiskyklubb. Tillsammans med Robert van Hal, Whisky Society Skåne, organiserar jag en resa på temat

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

RESEBERÄTTELSE TYSKLAND-HOLLAND.

RESEBERÄTTELSE TYSKLAND-HOLLAND. RESEBERÄTTELSE 2010 TYSKLAND-HOLLAND. Vi åkte från Gullspång 14 april 2010 mot Varberg för att den 15 april färja Varberg-Grenå. Av ovanstående bild framgår att vi som åkte var Ove-Karin, Margareta-Rolf,

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

Hej, här kommer ett fantastiskt händelserikt och roligt program för Slovenienresan.

Hej, här kommer ett fantastiskt händelserikt och roligt program för Slovenienresan. Slovenienresan 2011 Hej, här kommer ett fantastiskt händelserikt och roligt program för Slovenienresan. Under resan representerar alla medföljande Varbergs Kommun. Det innebär att vi tar ansvar och följer

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

Specialtidning för BestKust Feskarna, Grovfjord 04. BestKust Feskarna 04. Sponsored by

Specialtidning för BestKust Feskarna, Grovfjord 04. BestKust Feskarna 04. Sponsored by Specialtidning för BestKust Feskarna, Grovfjord 04 BestKust Feskarna 04 Bra fiske efter havskatt och torsk Sponsored by Innehåll BestKust Feskarna 04, 2:a resan till Grovfjord Nord-Norge Uppresan till

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2012 FRITIDSGÅRDARNA I SJÖBO KOMMUN

SOMMARLOVSPROGRAM 2012 FRITIDSGÅRDARNA I SJÖBO KOMMUN SOMMARLOVSPROGRAM 2012 FRITIDSGÅRDARNA I SJÖBO KOMMUN Vecka 25: Måndag 18 juni Allt och inget utgår från 15.00-21.00 Qvarnen i Sjöbo. Spontanaktivitet beroende på väder. Kostnadsfria aktiviteter. Tisdag

Läs mer

Fritidsgårdarnas sommarverksamhet

Fritidsgårdarnas sommarverksamhet Fritidsgårdarnas sommarverksamhet 2013 Kalendarium Vecka 25 Tisdag 18 juni kl 12-21 Onsdag 19 juni kl 14-21 Torsdag 20 juni kl 13-21 Danmark Bakken Fiske och annat kul vid Snogeholmssjön Vecka 26 Måndag

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015 Landskapsmåleri i akvarell Kursen utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet och

Läs mer

ORDFÖRANDE HAR ORDET

ORDFÖRANDE HAR ORDET VINTER 2011 ORDFÖRANDE HAR ORDET Det gamla året är snart slut och det nya hälsar vi välkommet. Jag tackar er alla för det gångna året och för allt ni har gjort för föreningen. Jag hoppas mycket på ert

Läs mer

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Sommarlov Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Bjuvs Fritidsgård Tel: 042-458 50 97 Vecka 25 Måndag 17 juni Öppet 13.00 17.00 Tisdag 18 juni Midsommarfest. Kostnad 100kr. Anmälan sker till personalen. obs! öppet

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Välkomna på infomöte. tävlingsresa till Dortmund 9-12 mars tis 6 och tor 15 febr Carla Berns

Välkomna på infomöte. tävlingsresa till Dortmund 9-12 mars tis 6 och tor 15 febr Carla Berns Välkomna på infomöte tävlingsresa till Dortmund 9-12 mars 2018 tis 6 och tor 15 febr Carla Berns Vem är jag och vilka andra ledare kommer att följa med (kan bli ännu fler beroende på antal anmälda barn)

Läs mer

AVKOPPLANDE FAMILJECAMPING

AVKOPPLANDE FAMILJECAMPING AVKOPPLANDE FAMILJECAMPING Jogersö är en lugn familjecamping vid Sörmlands största havsbad i Trappviken. Njut av en dag på sandstranden med bryggor och hopptorn eller roa dig med våra aktiviteter som kajakpaddling

Läs mer

KURS I PERSONLIG UTVECKLING/PSYKODRAMA I GREKLAND, SEPTEMBER 2012

KURS I PERSONLIG UTVECKLING/PSYKODRAMA I GREKLAND, SEPTEMBER 2012 I samarbete erbjuder för andra gången: KURS I PERSONLIG UTVECKLING/PSYKODRAMA I GREKLAND, SEPTEMBER 2012 Välkommen till en upplevelserik vecka i den grekiska byn Kardamili. Kursen vänder sig till dig som

Läs mer

Trelleborg Open 2014 8-9 februari. WTF - G2 & ETU A Class Tävling

Trelleborg Open 2014 8-9 februari. WTF - G2 & ETU A Class Tävling Trelleborg Open 2014 8-9 februari WTF - G2 & ETU A Class Tävling Trelleborg Open 2014 INBJUDAN Jag känner mig hedrad att än en gång kunna hälsa Er välkomna till Trelleborg. Vi bjuder alltid på det bästa

Läs mer

GÖTEBORGS FÄKTKLUBB Göteborg, Sverige Vi har det stora nöjet att härmed bjuda in Dig och Din klubb till:

GÖTEBORGS FÄKTKLUBB Göteborg, Sverige Vi har det stora nöjet att härmed bjuda in Dig och Din klubb till: GÖTEBORGS FÄKTKLUBB Göteborg, Sverige Vi har det stora nöjet att härmed bjuda in Dig och Din klubb till: En internationell fäkttävling i florett och värja för pojkar och flickor födda 1993 och senare.

Läs mer

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012 Till alla Klippans sektioner och FUB:s länsförbund och lokalföreningar Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012 Hej! Rikssektionen Klippans styrelse bjuder in till konferens för alla

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8?

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? HÖRBY KARATE KLUBB Kom och testa karate med oss på Älvdalsskolan! Tisdag 19/2 och Torsdag 21/2 18.00-19.00, Lördag 23/2 10.00-11.30 Medtag gympakläder! SATSERUPS IDROTTS/BYAFÖRENING

Läs mer

Göteborgs. Scoutdistrikts

Göteborgs. Scoutdistrikts Göteborgs Scoutdistrikts Arrangemang Hösten 2013 2 KALENDARIET September Oktober 1 S 1 T 2 M Mandalay kv.segl. 2 O 3 T 3 T 4 O 4 F Vandringen 2013 5 T 5 L Vandringen 2013 6 F Mandalay ny.segl. 6 S Vandringen

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Programmet kommer bli roligt och vi hoppas att solen lyser på oss och att det är varmare i vattnet.

Programmet kommer bli roligt och vi hoppas att solen lyser på oss och att det är varmare i vattnet. Lägerbrev 2 Hej Det kommer bli ett toppen läger med mycket scouter vi blir ca 80 st när vi är som flest. På Vässarö kommer det vara nästan 2 000 scouter totalt under delar av den tid vi är där. Programmet

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015

Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015 PROGRAM Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015 Lördag 27/6 Avresedag 10:00 Tintin hämtar upp hyrbilen. Elin och Ida handlar kvällsmat + frukost för söndagen. 10:45 Samling på parkeringen bredvid St1-macken,

Läs mer

Tyskland 2014. Första anhalten blev Faröbron i Danmark

Tyskland 2014. Första anhalten blev Faröbron i Danmark Tyskland 2014 Planeringen började vi med efter jul och nyårshelgerna Vi planerade att åka till Berlin och sedan vidare mot Usedom och Peenemünde och därefter åka ut till Rügen för att följa kusten mot

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Din Fritid Våren 2016

Din Fritid Våren 2016 Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamhet Din Fritid Våren 2016 Fritidsverksamhet för ungdomar och vuxna Innehåll Information Fritidsverksamheten....

Läs mer

Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475. Bornholms 2-dagars

Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475. Bornholms 2-dagars Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475 Bornholms 2-dagars 29-31 oktober 2010 3 alternativ att välja: A. Bussresa

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

www.leanlink/lss Semesterprogram Sommaren 2013

www.leanlink/lss Semesterprogram Sommaren 2013 Semesterprogram Sommaren 2013 LSS Funktionsstöd/Fritid och Kultur inbjuder Dig att delta i vår semesterverksamhet sommaren 2013. Resorna och lägren är första hand till för dig som är över 21 år och bor

Läs mer

Tennisresa för vuxna - Kroatien hösten oktober Destination: Brac, Bol

Tennisresa för vuxna - Kroatien hösten oktober Destination: Brac, Bol Tennisresa för vuxna - Kroatien hösten 2016 1 8 oktober Destination: Brac, Bol Alla vuxna klubbmedlemmar är välkomna att följa med på årets tennisresa! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige

Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige Träffkalender 2016 Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige Detta vänder sig till alla medlemmar som i första hand kör på alla våra fina/trevliga mini-träffar dessutom

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna

Läs mer

MEDLEMSAKTIVITETER. Augusti - Januari

MEDLEMSAKTIVITETER. Augusti - Januari MEDLEMSAKTIVITETER Augusti - Januari På vår hemsida www.autism.se/kronoberg försöker vi kontinuerligt att lägga upp nyttig information och länkar - tipsa oss gärna! Där kan du även läsa om vad vi i styrelsen

Läs mer

Fritidsbladet. Aktiviteter

Fritidsbladet. Aktiviteter Fritidsbladet Aktiviteter Sommar 2015 Aktivitetsinformation Bokning Ange alltid namn födelsenummer (underlag till faktureringen), adress, samt telefonnummer, när du anmäler dig till en aktivitet. Du måste

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015. med CCS resor. Träffpunkter och sysselsättning

Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015. med CCS resor. Träffpunkter och sysselsättning Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015 med CCS resor Träffpunkter och sysselsättning LÅNGRESOR 2015 Ullared 17-19 mars Prag 20-23 april Helsingborg 17-21 maj Göteborg 8-11 juni Piteå 16-21 augusti Norrköping 25-27

Läs mer

Träningskalender 2013

Träningskalender 2013 Träningskalender 2013 Här kommer våra aktiviteter för året. Träningarna är därför i första hand till för valpköpare från Lockfågelns Kennel samt Zemlans valpar, men i mån av plats tar vi även emot andra

Läs mer

DETALJPROGRAM FÖR ÅRSMÖTE I BORLÄNGE 2017

DETALJPROGRAM FÖR ÅRSMÖTE I BORLÄNGE 2017 ! DETALJPROGRAM FÖR ÅRSMÖTE I BORLÄNGE 2017 Välkomna till klubbens trettonde årsmöte. Nu på Tyllsnäs stugby och camping i Borlänge. Staden är tätort i Dalarna och blev en viktig industriort i samband med

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

Avsändare: Almviks 4H-klubb Madrigalgatan 2 215 74 Malmö. HUVUD för kunskap. HJÄRTA för medkänsla. HAND för färdighet. HÄLSA för ett sunt levnadssätt

Avsändare: Almviks 4H-klubb Madrigalgatan 2 215 74 Malmö. HUVUD för kunskap. HJÄRTA för medkänsla. HAND för färdighet. HÄLSA för ett sunt levnadssätt Avsändare: Almviks 4H-klubb Madrigalgatan 2 215 74 Malmö HUVUD för kunskap HJÄRTA för medkänsla HAND för färdighet HÄLSA för ett sunt levnadssätt Almviks 4H-klubb Igelkott på besök sommaren 2013 Vårprogram

Läs mer

Sommarlov 13 juni-19 augusti

Sommarlov 13 juni-19 augusti Sommarlov 13 juni-19 augusti 2013 Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung Västers BTK Arrangerar dagläger under 6 veckor på sommarlovet. (V 25-30) måndag-fredag Plats: Motala

Läs mer

Dan öppnar vår julfest 2011 och hälsade alla hjärtligt välkomna och lämnar ordet vidare till

Dan öppnar vår julfest 2011 och hälsade alla hjärtligt välkomna och lämnar ordet vidare till Hela Naturhistoriska hade jul fest när vi hade vårt JULMÖTET den 4 dec. Dan öppnar vår julfest 2011 och hälsade alla hjärtligt välkomna och lämnar ordet vidare till Håkan Kronholm som guidade oss genom

Läs mer

Ullared en mittpunkt!

Ullared en mittpunkt! Ullared en mittpunkt! Välkommen till Gekås Ullared! Gekås är Skandinaviens största utflyktsmål och förra året hade vi totalt 3,7 miljoner besökare här i Ullared. Över 170 000 gäster stannade dessutom på

Läs mer

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge!

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Cicki bjuder in till PROGRAMKURS Lördag 23 november med start 13.00 Söndag 24 november med start 08.00 Lördag: Kursen börjar kl 13.00 på lördagen

Läs mer

Resa till Polen september 2017

Resa till Polen september 2017 Resa till Polen 11 16 september 2017 Närheten, möjligheten att återuppleva kultur och gemensam historia och mycket mera gör Polen till ett land värt att besöka. Polen har enormt mycket att erbjuda mellan

Läs mer

Ungern RESEFAKTA BESKRIVNING

Ungern RESEFAKTA BESKRIVNING Ungern BESKRIVNING Ungern 8 dagar Med Györ som utgångspunkt upplever vi Ungern. Vi åker till Ungerns hav Balatonsjön, längs den vackra Donau till dess drottning Budapest. Det blir en dagsutflykt till kejsarstaden

Läs mer

Borensbergs fritidsgård

Borensbergs fritidsgård Borensbergs fritidsgård Måndag-tisdag: Lokalt LAN för fritidsgårdens besökare. Begränsat antal platser gäller. Gården är även öppen som vanligt. Onsdag: Heldagsresa för tjejer till Ullared. För mer info

Läs mer

Ovan: Första starten gör vi på den klassiska Chindriux rampen med en enorm landningsplats till vänster i bild. ALP KURS 2004. flygcenter Savoi v28-29

Ovan: Första starten gör vi på den klassiska Chindriux rampen med en enorm landningsplats till vänster i bild. ALP KURS 2004. flygcenter Savoi v28-29 Ovan: Första starten gör vi på den klassiska Chindriux rampen med en enorm landningsplats till vänster i bild. ALP KURS 2004 flygcenter Savoi v28-29 Sdfk genom sina instruktörer erbjuder även i år möjligheten

Läs mer

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken En specialresa för Café Opera Golfs medlemmar som också är öppen för Hang Arounds. Vi bor på bra hotell och spelar golf

Läs mer

Hörmanus. 1 Ett meddelande. A Varför kommer hon för sent? B Vem ska hon träffa?

Hörmanus. 1 Ett meddelande. A Varför kommer hon för sent? B Vem ska hon träffa? 1 Ett meddelande Lyssna på meddelandet. Sätt kryss för rätt svar. Du får lyssna två gånger. Hej Peter! Jag är lite försenad. Jag hinner inte komma till klockan sex. Jag måste köra mamma till ögonläkaren.

Läs mer

Informationsbrev om OL-Academy!!

Informationsbrev om OL-Academy!! NR 1 2012 Informationsbrev om OL-Academy!! Hej på er! Nytt år och nya möjligheter. Jag skall i detta informationsbrev som kommer att utkomma 1ggr/månad till studenter och andra personer kopplade till vår

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 fr 849:- KALMAR-UMEÅ inklusive skatter och avgifter. Vi tar dig ända till Umeå! Sträckan flygs av oss och vår syrra Malmö Aviation och självklart startar din resa i

Läs mer

Ja då var det dags att åka med vår nya Kabe

Ja då var det dags att åka med vår nya Kabe Ja då var det dags att åka med vår nya Kabe Bilen hämtade vi den 16/6 På fredagen packade vi för att åka till Tyskland via Skåne och Danmark. Lördag är det är dags att åka iväg vi stannar till i Ängelholm.

Läs mer

FALSTERBO HORSE SHOW 5-13 juli 2013 2014-01-27 14:14

FALSTERBO HORSE SHOW 5-13 juli 2013 2014-01-27 14:14 FALSTERBO HORSE SHOW 5-13 juli 2013 2014-01-27 14:14 Folksam Scandinavian Open 2014 Särskilda bestämmelser Dressyr Samarbetspartner: Folksam Deltagare Öppet för 5- och 6-åriga hästar såväl svenskfödda

Läs mer

Och det är bara några bra skäl till att bli konfirmand. Välkommen!

Och det är bara några bra skäl till att bli konfirmand. Välkommen! Du blir tagen på allvar för den du är. Det är roligt och kul. Du upplever gemenskap. Du träffar gamla och nya vänner. Du får åka på läger. Du får veta vad kristen tro handlar om. Och det är bara några

Läs mer