Karl Johansgården. Trelängad skånegård i HÖRRÖD

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Karl Johansgården. Trelängad skånegård i HÖRRÖD"

Transkript

1 Karl Johansgården Trelängad skånegård i HÖRRÖD

2 En kultiverad oas! Mängder av rosor som doftar, klättrar och klänger. Å ena sidan mjuka, gröna gräsmattor för bara fötter i daggvåt gryningstimme. Å andra, en noggrant anlagd trädgård på den av tre längor skyddade innergården. Stenlagda gångar kantas av planteringar som mjukar upp och rundar av. Skulle man lista allt som växer här bleve det en plantkatalog på flera sidor, men nämnas bör åtminstone alla de mängder av rosor som doftar, klättrar och klänger. Sinnebilden av en skånsk gård!

3 Här är ro för stressade själar. Ett andningshål i tillvaron. På platsen kan ha funnits ett boställe redan på 1500-talet - enligt sägen! Gården i sin nuvarande form uppfördes troligen i mitten av 1800-talet. Trelängad gård, boningshus, f.d. stall och uthus. Karl Johansgården fick sitt namn efter nämndemannen som bodde här på 30-talet. Mörkavadsvägen som löper genom landskapet ryktas vara landets första riksväg så liten och grusad den än må vara! Allt har sin början i det lilla. Det enkla. Här råder stillheten till synes oförändrad genom århundraden. Endast fågelsång fyller luften.

4 Ett helt nytt kök. Top of the line! Ordet matälskare kan ju kännas som ett slitet uttryck, men den kulinariska korsbefruktningen mellan det skånska och det franska får ju sina konsekvenser! Köket och matsalen ligger intill varandra en sällskaplig lösning lika mycket som en praktisk. Exklusiva material. Stilsäkert. Genomtänkt.

5 Ägarparet delar sin tid mellan huset i Frankrike och den älskade gården. En del av året i stadsvåningen, en del bland vinrankorna i södern och en del bland Olles blåbärsris under stjärnhimlen! Men det går alldeles utmärkt att bo här helårsvis. Det är bara att flytta in, för paret är av sorten som inte lämnar ogjort efter sig!

6 Husfolket har bott här i drygt ett årtionde och under tiden skapat sitt drömhem. Den som väntar sig ett knarrande museum letar förgäves, för boendet är smakfullt moderniserat för att passa någon med höga krav. Det förflutna vilar kvar i huskropparnas dimensioner, i de rustika takbjälkarna, i spegeldörrarna, i stallfönstren, i de rena materialen sten och trä. Nivåskillnader på några ställen minner om husets ursprung.

7 Sällskapsrummet i vinkel skapades av det gamla uthuset, med öppet upp i nock där höskullen en gång låg. Takets linjespel där huskropparna möts är intrikat och ett litet mästerstycke i arkitektkonst. Kaminen varm och effektiv trots den höga takhöjden. Inredningen är smakfull, där influenserna är både svenska och internationella. Färgstarkt och fräscht, med rött som återkommande accent. Men basen i husets färgsättning är genomgående mild och lätt att arbeta med i framtiden! Den inredningsstil Du föredrar får en god grund här

8 Djup och perspektiv. Boytorna sträcker sig över två av längorna samt en del av den tredje. Det ger långa perspektiv, med ljus och genomsikt. Ljusa, lutade trägolv.

9 Sovrum med kamin. En brasa som räcker ända till morgonen även en knarrande kall vinternatt är väl joie de vivre om något! En lisa för själen. Ägarnas egna ord om åren på Karl Johansgården. Att uppleva tystnaden, där sången från det rika fågellivet tonsätter dagen. Att uppleva naturen på nära håll. Att fylla svampkorgen på skogspromenaderna, att hitta de bästa blåbärsgömmorna Årstidernas gång blev en njutning. Undra på att de med tiden fann att de oftare befann sig här än någon annanstans. En samlingspunkt för hela familjen!

10 Ett hus och en trädgård för en hel familj! Den gamla stalldelen är gästernas avdelning med två sovrum och två badrum. Ett litet hemmagym får plats samt en riktigt generös tvättavdelning. Huset är välplanerat och genomtänkt. Smarta garderober med rejäla lösningar och gott om förvaringsplats.

11 Geografiskt når du Brösarp och stränderna vid Haväng med bil på tio minuter. På Linderödsåsens allra sydligaste spets är natur är rik och varierad. Odlingsmark och beteshagar med långhornad boskap som tagna ur sagorna. Artrika ängsmarker och steniga hedar bevuxna med knotiga enebuskar. Ädellövskog. Fäladsmarker. Ett gammalt kulturlandskap, lantligt och ostört av civilisationen. Men ändå så nära till människor, byar och städer, stränder och hav.

12 Fräscht och trivsamt i det gamla stallet!

13 Längtan efter att komma närmare naturen förde ägarparet efter långt letande till Karl Johansgården, och trots att de insåg att det skulle krävas en hel del arbete med den enkla trädgården föll de för möjligheterna. Nu, dryga decenniet senare, är detta ett blomstrande paradis. Omväxlande, rik och nästan lite oväntad här bland John Bauerska trollskogar och steniga beteshagar!

14 I den skyddade miljön trivs både magnolia och ett blåregn som slingrar sig runt uteplatsens pergola. Gammaldags humlestörar, som minner om tider när man bryggde sitt eget öl... Höstanemonerna bildar stora sjok. Lupinerna färgsätter solgläntor och skuggmarker, mjuka som på en fransk impressionistisk målning. Smultron hittar man bland skarvarna i stenläggningarna. Vinbärsbuskarna tunga av bär lagom till att sensommarens pajer ska bakas. Skyar av lavendel och jasmin.

15 För några år sedan vaknade en längtan efter en uteplats med tillhörande lusthus! Hit dras man gärna framåt kvällningen antingen inomhus med brasan flammande eller till sittgruppen utomhus med ljuslyktorna tända. Alltmedan skymningen långsamt övergår till natt.

16 Trots avskildheten finns människor nära, för gläntorna hyser sina hus och gårdar sedan århundraden. Vägarna snabbt leder till affärer och service på nära håll. Både Brösarp och Degeberga är knutpunkter i trakten med det mesta av det som behövs för dagen. Lilla trevliga Brösarp erbjuder en välsorterad matvaruaffär, kött- och viltbutik och ett konditori av gammaldags snitt. På Gästis får äggakakan inte missas! När sommarhettan och badsuget sätter in finns de vita sandstränderna längs kusten att njuta av. Och färden dit går över Brösarps vackra backar...

17

18 Siffror & kalla fakta: Byggnadstyp: U-formad gård med bostad och lada/snickarverkstad. Separat lusthus med trädäck. Byggnadsår/renoveringsår: Gården är uppförd ca Genomgående renoverad vad det gäller teknik såväl som estetik under åren Storlek: Bostad ca 185 kvm. Lusthus ca 30 kvm. Förråd ca 4 kvm. Lada/snickarverkstad ca 58 kvm. V.v. se ritning - angivna ytor ovan avser användbar golvyta. Konstruktion: Skånsk grund i vardagsrum. Betongplatta med utgrävd och isolerad grund i matsal, kök, badrummen, hall, sovrum och tvättstuga. Naturstensgrund och granitgrund som är putsad och målad. Stomme av gråsten, lecablock och trä (olika delar av gården). Träbjälklag. Vardagsrum öppet upp i nock. Putsade fasader varav en vägg av gråsten. Tak och plåtarbete av alu/zink (2008). Dubbelkopplade fönster med spröjs. All el omdragen under Dränering med nergrävda dagvattenrör. Innertak av råspont och pärlspont. Infällda spotlights :- eller bästa bud Inredning & utrustning: Kök från Ballingslöv från Kyl och frys från Samsung. Spishäll, micro och ugn från Siemens. Fläkt från Fjärsåskåpan. Integrerad diskmaskin från Husqvarna. Tvättstuga från Ballingslöv med tvättmaskin/torktumlare från Husqvarna. Extra frys i tvättstugan.två helkaklade badrum med mosaik och infällda spotlights. Toa, tvättställ och dusch. Handdukstork. Centraldammsugare. Golv: Klinker, trä och stengolv. Uppvärmning: Direktverkande el med större delen oljefyllda element och enstaka el-element. Två braskaminer. Golvvärme i kök, båda badrummen och tvättstugan. Två luft-luft värmepumpar. Vatten & avlopp: Enskilt vatten från djupborrad brunn på ca 60 meter. Vattenfilter installerat. Trekammarbrunn med infiltration. Köksavlopp till stenkista. Lusthuset: Byggdes 2008 med braskamin och fönsterpartier från Trarydfönster. Klinker på golv och råspont på väggar och tak. Trädäck i anslutning till lusthuset av sibiriskt trä. Varmförråd på gaveln. Övrigt: Stort trädäck utanför köket. Carport med plats för två bilar. Larm kopplat till Securitas. Stensatt innergård av byasten, singelgångar och kross. Fastighetsbeteckning: Kristianstad Hörröd 2:58 (ref nr 1127) Adress: Mörkavadsvägen , Degeberga Areal: kvm Taxeringsvärde: :- varav byggnad :- (2013) Taxeringskod: småhusenhet, helårsbostad Pantbrev: Totalt 6 st om :- Försäkring: Fullvärdesförsäkrat Servitut: Last Officialservitut väg Objektsbeskrivningen grundar sig på av säljaren lämnade uppgifter och iakttagelser gjorda på fastigheten. Uppvik & döttrar uppmanar dig som spekulant/köpare att noggrant undersöka fastigheten i enlighet med JB 4:19 Uppvik & döttrar på landet! Månstorp Smedstorp

19 Text, foto & layout: Lasse Mangs Tack till säljarna för foton! Kristianstad Hörröd 2:58 (ref nr 1127) Mörkavadsvägen Degeberga

20 Faktablad för fastighetsmäklare - Budgivning Till innehållet Faktablad för fastighetsmäklare - Budgivning Bra för fastighetsmäklare att veta om Budgivning Mäklarens skyldigheter enligt fastighetsmäklarlagen En fastighetsmäklare är skyldig att upprätta en förteckning över budgivningen med uppgifter om spekulanters namn, kontaktuppgift (adress, e-postadress eller telefonnummer) samt bud med tidpunkt för när budet lämnades och uppgift om eventuella villkor om t.ex. lån eller besiktning. Om bud lämnas genom ombud är det tillräckligt att anteckna ombudets namn. Mäklaren ska överlämna förteckningen till säljaren och köparen när uppdraget slutförts. Om uppdraget slutförts utan att någon försäljning skett (t.ex. vid uppsägning av uppdragsavtalet) ska mäklaren överlämna förteckningen till uppdragsgivaren. Mäklarens information om budgivningen Mäklaren ska ge alla spekulanter tydlig information om hur en eventuell budgivning kommer att gå till och hur bud bör lämnas. Mäklaren ska också informera om eventuella krav eller önskemål från säljaren för försäljningen. Mäklarens skyldighet att vidarebefordra bud och meddelanden En mäklare ska redovisa alla spekulanter som visat intresse för att köpa objektet till uppdragsgivaren. Informationen ska omfatta alla bud och andra meddelanden från spekulanterna. Detta gäller även om buden inte lämnats på det sätt som bestämts. Mäklarens skyldighet att vidarebefordra bud och meddelanden gäller till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av både säljaren och köparen. Det är enbart säljaren som kan bedöma om ett bud är intressant eller inte. Mäklaren får dock ge säljaren sakliga råd i valet mellan olika spekulanter. Krav på tydlighet vid budgivningen Det är säljaren som bestämmer till vem objektet ska säljas en mäklare kan därför inte lova en spekulant att denne ska få köpa. Det är säljaren som bestämmer när objektet ska säljas en mäklare kan därför inte lova en spekulant ytterligare tid för att lägga nya bud. Det är säljaren som bestämmer till vilket pris objektet ska säljas en mäklare får därför inte avbryta pågående marknadsföring utan säljarens samtycke. Fejkade bud och vilseledande marknadsföring Mäklaren ska ta tydligt avstånd från att medverka till s.k. fejkade bud. Det förekommer att mäklare får frågor om förfaranden som riskerar att vilseleda spekulanter om budgivningen eller annat som gäller förmedlingen. Mäklaren bör då upplysa om vad som följer av kravet på god fastighetsmäklarsed. Fastighetsmäklarinspektionens rekommendation Inför kontraktskrivningen bör mäklaren vara tydlig i sin information om skriftlighetskravet vid köp av fastighet och bostadsrätt. Mäklaren bör framhålla att köpet är bindande först då både köpare och säljare undertecknat köpekontraktet. I samband med att överenskommelse om tid för kontraktskrivning träffas kan det finnas anledning att påminna om mäklarens skyldighet att vidarebefordra alla bud till säljaren. Fastighetsmäklarinspektionen är den statliga myndighet som registrerar fastighetsmäklare och har tillsyn över dessa samt informerar om god fastighetsmäklarsed. Myndigheten ger ut faktablad som du hittar under rubrikerna Fastighetsmäklare, Student, Konsument och Press. Faktabladen kan beställas hos Fastighetsmäklarinspektionen eller hämtas på myndighetens webbplats. POSTADRESS Box 17174, Stockholm BESÖKSADRESS Sankt Paulsgatan 6 TELEFON VX TELEFAX E-POST WEBBPLATS Sida 1 av 1

21 Vår filosofi är ganska enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Vi tror på sambanden mellan lust och lönsamhet. Känsla och kunskap. Arbetsglädje och avkastning. Det man tycker är roligt och stimulerande gör man bra. Därför vill vi inte ha fler hus än att vi orkar arbeta engagerat och passionerat med dem alla. Det innebär inte att vi kategoriskt ratar en viss sorts hus. Det lilla renoveringsobjektet i skogsbrynet kan vara lika spännande som den kringbyggda gården på slätten eller längan i fiskeläget Men, det ska erkännas - udda hus finner lättast vägen till våra hjärtan! Tavlan jag håller i famnen, målade jag som tonåring. En smula naiv, jovisst, men så ville jag att mina drömmars hus skulle vara. Varje dag, efter snart ett kvartssekel som mäklare, påminner den mig om hur fundamentalt det är med både drömmar och hus! Och jag vill gärna se och höra om hur din husdröm ser ut Stundtals är jag full av lätt avundsam beundran inför alla er som vågar rycka upp er själva med rötterna för att börja växa i ny och okänd jordmån - oavsett om ni flyttar hit, eller härifrån! (Själv är jag mera som pionen - jag slutar blomma om jag flyttas!). Det handlar kanske ytterst om livskvalitet. Vi upprepar ju med en druckens envishet vårt motto: På Österlen är livskvaliteten högre än huspriserna. Det kanske ter sig som en lek med ord. Begreppet livskvalitet är naturligtvis inte lätt att översätta till kronor och ören. Dessutom är själva ordet, kanske på grund av alltför flitig mediaanvändning farligt nära en urvattnad klyscha. Men innebörden är både verklig och viktig! För egen del upplever jag livskvalitet när jag ibland lyckas vara närvarande i stunden. Uppfyllas av ögonblicket. En försiktig förhoppning är att vi på något sätt ska kunna hjälpa Dig att förhöja Din livskvalitet. Åtminstone vill vi gärna vara Dina rådgivare och stigfinnare. Dina vägvisare och budbärare. Oavsett om Du vill köpa. Eller sälja! Fotograf Peter Carlsson Gabrielle Malmberg VD/aukt.fastighetsmäklare Text, foto & layout, (nås bäst via sms) Lotta Nordstedt Fastighetsmäklare Grafisk form, foto & web Elisabeth Wretsell Fastighetsmäklare Ansvarig för Uppvik VÄST Leila Jansro Visningar, inredning & trädgårdsdesign Lasse Mangs Koordinator Text, foto & layout

KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt

KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt KVERRESTAD Lantligt & romantiskt f r i t t. Slingrande vägar genom öppet landskap. Rapsgula fält och gröna åkrar. Långt borta en skimrande horisontlinje. Gårdar och hus utspridda som slumpvis strödda över

Läs mer

Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen...

Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen... A ttusa Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen... Allévägen mellan Fågeltofta och St Olof löper förbi Kronovalls slott, vindlar och svänger, upp och ned, förbi gårdar och längor, stengärdsgårdar

Läs mer

Emmas & Elliotts hus mitt i naturen vid Brösarps station

Emmas & Elliotts hus mitt i naturen vid Brösarps station Emmas & Elliotts hus mitt i naturen vid Brösarps station Emmas hus. Elliotts hus. Emma efter kvinnan som levde här under större delen av förra seklet. Elliott efter ägarparets Lagottohund som fått leka

Läs mer

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus NYEHUSEN Sandskog. Solgass. Havsbrus Inga måsten. De tar obönhörligen slut i höjd med landsvägen som svänger ner mot Yngsjös milslånga stränder. På sanddynerna, bland sandskogens mjuka tallar och på kullarna

Läs mer

VITABY P ILOSVÄG - 1 -

VITABY P ILOSVÄG - 1 - VITABY P ILOSVÄG - 1 - FJÄRILARNAS HUS Trädgården full av fjärilar! Vitaby en levande och trivsam liten by på höjderna ovanför Kiviks fiskeläge. Lugna smågator längs prunkande trädgårdar av den nätta sorten.

Läs mer

GAMLA SKOLAN I SILLARÖD

GAMLA SKOLAN I SILLARÖD GAMLA SKOLAN I SILLARÖD Lite hemligt, men bara ett stycke från lilla Sillaröds by, ligger den gamla skolbyggnaden. Fridfullt, men utan att kännas ensamt hus och torp kantar vägen med jämna mellanrum. Fram

Läs mer

MATROSSTRÄDDET SKILLINGE

MATROSSTRÄDDET SKILLINGE MATROSSTRÄDDET SKILLINGE Himmel och jord. Hav och land. Öppna fält. Solglitter över silvrigt hav. Vita segel. Hallasten och släta, badvänliga klippor. Grönskande strandängar där betesdjur håller markerna

Läs mer

Margaretetorp. Södra Lökaröd

Margaretetorp. Södra Lökaröd Margaretetorp Södra Lökaröd Brösarps norra backar. Den sandiga marken är mörklila av blommande ljung. Vyerna över vidsträckt hed är storslagna. Landskapet bär en ålderdomlig prägel. Det är vandrarnas och

Läs mer

RÖRUMS KYRKBY Ett handgjort hus.

RÖRUMS KYRKBY Ett handgjort hus. RÖRUMS KYRKBY Ett handgjort hus. Landskapet veckar sig i kullar och dalar kring Rörums kyrkby. Kulturbygden bär spår av fjärran stenålder och i skrifter från 1100-talet nämns byn för första gången. Prägeln

Läs mer

Barnmorskehuset i ELJARÖD

Barnmorskehuset i ELJARÖD Barnmorskehuset i ELJARÖD - 1 - Ett rött hus med vita knutar. Sikten över åker och äng sträcker sig långt ut i alla väderstreck. Runtom ligger gårdar, utströdda i landskapet. Härliga promenadvägar bland

Läs mer

T r i l l a b a k k a g å r d. nära Övedskloster

T r i l l a b a k k a g å r d. nära Övedskloster T r i l l a b a k k a g å r d nära Övedskloster Smältande sol, ljusblå himmel. Vida åkrar utsträckta över kuperat landskap. Axen fullmogen, nickar och vajar i knappt märkbar bris. Under de höga trädens

Läs mer

Skepparp nära Haväng & Ravlundafältet. Med storslagna vyer över vidsträckt hed

Skepparp nära Haväng & Ravlundafältet. Med storslagna vyer över vidsträckt hed Skepparp nära Haväng & Ravlundafältet Med storslagna vyer över vidsträckt hed Färden går på slingrande grusväg över bron vid Verkeån och genom vinodlingar innan jag lämnar bebyggelse och civilisation och

Läs mer

OXELGÅRDEN PÅ ÖRNAHUSEN

OXELGÅRDEN PÅ ÖRNAHUSEN OXELGÅRDEN PÅ ÖRNAHUSEN Längorna skimrar kritvita i morgonljuset. Den soldränkta gården är ettt vardagsrum vars hela golv är stensatt, suddar gränsen mellan inne och ute. Trädgårdsmöbeln under parasollen

Läs mer

Bögerups Gård Stockamöllan

Bögerups Gård Stockamöllan Bögerups Gård Stockamöllan Bögerups gård i försommarskrud. Här gick Magnus Stenbocks svenska armé över ån på väg till det avgörande slaget mot danskarna i Helsingborg i februari 1710. Vid Stockamölla har

Läs mer

handmade houses RÖRUMS KYRKBY - 1 -

handmade houses RÖRUMS KYRKBY - 1 - handmade houses RÖRUMS KYRKBY - 1 - Att leva nära naturen, mitt i det mjukt böljande landskap som är Österlens själ. Att kunna bo i ett hus vars estetik är allt det vi förväntar oss av en genuin skånelänga.

Läs mer

HALLAMÖLLA GÅRD. Bostad & verksamhet. Ett levande liv...

HALLAMÖLLA GÅRD. Bostad & verksamhet. Ett levande liv... HALLAMÖLLA GÅRD Bostad & verksamhet. Ett levande liv... Vårt mål är att våra gäster ska känna sig som hemma. Ledig klädsel och avspänd miljö Idag finns: 24 bäddar fördelade på 9 dubbelrum rum och 2 små

Läs mer

TUNNELSTIGEN 4 STORLEK: 5 rok, boarea 144 kvm. TOMT: 1127 kvm, Äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 4 795 000 kr

TUNNELSTIGEN 4 STORLEK: 5 rok, boarea 144 kvm. TOMT: 1127 kvm, Äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 4 795 000 kr VILLA RÖNNINGE TUNNELSTIGEN 4 STORLEK: 5 rok, boarea 144 kvm. TOMT: 1127 kvm, Äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 4 795 000 kr KULTUR- HISTORISKT HUS MED ANOR FRÅN DALARNA ÅR 1860! 2 FANTASTISK FAMILJEVILLA MED

Läs mer

Härliga ytor! Smeavägen 52

Härliga ytor! Smeavägen 52 Härliga ytor! Smeavägen 52 Husfakta PRIS 4 195 000 kr ADRESS Smeavägen 52, 30570 Haverdal FASTIGHETSBETECKNING HAVERDAL 18:146 BOSTADSTYP Småhus TYP AV SMÅHUS Villa TAXERINGSKOD 220 - Småhusenhet, helårsbostad

Läs mer

VILLA - CENTRALT Elovsgatan 14

VILLA - CENTRALT Elovsgatan 14 VILLA - CENTRALT Elovsgatan 14 KORTFAKTA Objektstyp: Friliggande villa Boarea: 109 m2 Antal rum: 4 rum och kök. Tomtarea: 792 m2 Byggår: 1975 Utgångspris: 1 500 000kr MÄKLARENS BESKRIVNING Välskött tegelvilla

Läs mer

BERGA SKOLVÄG 14 STORLEK: 5 rok, boarea 130 kvm, biarea 7 kvm TOMT: 3 030 kvm, äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 3 995 000 kr PÅ LANDET, MEN NÄRA STADEN!

BERGA SKOLVÄG 14 STORLEK: 5 rok, boarea 130 kvm, biarea 7 kvm TOMT: 3 030 kvm, äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 3 995 000 kr PÅ LANDET, MEN NÄRA STADEN! VILLA VÄSTERHANINGE BERGA SKOLVÄG 14 STORLEK: 5 rok, boarea 130 kvm, biarea 7 kvm TOMT: 3 030 kvm, äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 3 995 000 kr PÅ LANDET, MEN NÄRA STADEN! 2 PÅ LANDET, MEN NÄRA STADEN! Lantligt

Läs mer

Suttene gård vid Södra Bullaresjön

Suttene gård vid Södra Bullaresjön Suttene gård vid Södra Bullaresjön MUNKEDAL SUTTENE 1:3 Exklusivt boende med förstklassig utsikt över Södra Bullaresjön. Manngårdsbyggnad med anor från 1500-talet samt två villor varav den ena rymmer två

Läs mer

BOAREA: UTHUS: BYGGÅR: TOMTAREAL:

BOAREA: UTHUS: BYGGÅR: TOMTAREAL: Spännarhyttans herrgård med sjöläge, Norberg Detta är ett unikt tillfälle att förvärva en välskött herrgård i Norberg. Har tidigare tillhört Surahammars Bruks AB. Idag privatägd. Stor trädgårdstomt med

Läs mer

Tomtmark i Borås. Tomtmark om 10 900 kvm belägen 15 km norr om Borås. Prisidé:180 000 kr. Pris: 180 000 kr

Tomtmark i Borås. Tomtmark om 10 900 kvm belägen 15 km norr om Borås. Prisidé:180 000 kr. Pris: 180 000 kr Tomtmark i Borås BORÅS VRALEN 1:22 Tomtmark om 10 900 kvm belägen 15 km norr om Borås. Prisidé:180 000 kr Pris: 180 000 kr Ansvarig mäklare Henrik Pålsson, LRF Konsult Industrivägen 3 D, 457 31 Tanumshede

Läs mer

KORTFAKTA MÄKLARENS BESKRIVNING ANSVARIG MÄKLARE. Objektstyp: Gård Boarea: 530m. Boarea, Bostad 2: 500m

KORTFAKTA MÄKLARENS BESKRIVNING ANSVARIG MÄKLARE. Objektstyp: Gård Boarea: 530m. Boarea, Bostad 2: 500m Eskilstuna KORTFAKTA Objektstyp: Gård Boarea: 530m 2 Boarea, Bostad 2: 500m 2 Areal Totalt: 203.80 ha. Areal Skogsmark: 47 ha. Areal Åkermark: 120 ha. Areal Betesmark: 9.10 ha. Utgångspris: 32 500 000

Läs mer

Havsnära familjevilla! Kungsvägen 30

Havsnära familjevilla! Kungsvägen 30 Havsnära familjevilla! Kungsvägen 30 Husfakta PRIS 2 875 000 kr ADRESS Kungsvägen 30, 302 70 Halmstad FASTIGHETSBETECKNING Frösakull 1:46 BOSTADSTYP Friliggande villa BYGGNADSTYP 1 ½-plans villa BYGGÅR

Läs mer

En havsnära enplansvilla! Violvägen 5

En havsnära enplansvilla! Violvägen 5 En havsnära enplansvilla! Violvägen 5 Husfakta PRIS 3 300 000 kr som accepterat utgångspris ADRESS Violvägen 5, Halmstad FASTIGHETSBETECKNING Eketånga 6:35 BOSTAD Villa TYP 1-plansvilla BYGGÅR 1964 ANTAL

Läs mer

Boende med möjligheter... Slingervägen 22, Haverdal

Boende med möjligheter... Slingervägen 22, Haverdal Boende med möjligheter... Slingervägen 22, Haverdal Husfakta PRIS 1 600 000 kr. Accepterat utgångspris ADRESS Slingervägen 22, 30570 Haverdal FASTIGHETSBETECKNING Halmstad Gullbrandstorp 2:4 BOSTADSTYP

Läs mer

BOSTADSRÄTT - FREDRIKSBERG Karlebygatan 4F

BOSTADSRÄTT - FREDRIKSBERG Karlebygatan 4F BOSTADSRÄTT - FREDRIKSBERG Karlebygatan 4F KORTFAKTA Objektstyp: Bostadsrättslägenhet Boarea: 70 m2 Antal rum: 3 rum och kök. Byggår: 1957-1960 Avgift: 3 388 kr/mån. Utgångspris: 250 000kr MÄKLARENS BESKRIVNING

Läs mer

Köpa och sälja via fastighetsmäklare. Information om förmedlingstjänsten till dig som är spekulant, köpare eller säljare

Köpa och sälja via fastighetsmäklare. Information om förmedlingstjänsten till dig som är spekulant, köpare eller säljare Köpa och sälja via fastighetsmäklare Information om förmedlingstjänsten till dig som är spekulant, köpare eller säljare Denna information är en del i Fastighetsmäklarinspektionens arbete att nå visionen

Läs mer

Säljguide - Villa/fritidshus/fastighet

Säljguide - Villa/fritidshus/fastighet Säljguide - Villa/fritidshus/fastighet Checklista. (Bocka av den del som du är klar med, glöm ej att spara dokumentet) Insamling av information - Fastighetsinfo Prissättning/värdering Säljtext Besiktning

Läs mer