Program med Grandmaster Fan Xiulan Vinter - vår 2014!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Program med Grandmaster Fan Xiulan Vinter - vår 2014!"

Transkript

1 Program med Grandmaster Fan Xiulan Vinter - vår 2014! 25-26/1 FREDSKRAFTENS QIGONG INSTRUKTÖR DEL 1 En medicinsk qigong speciellt för ungdomar, som främjar yttre och inre fred och hämtar kraft från naturen. Den harmonierar med ungdomars känsloliv och tänkande samt balanserar hormonerna. Förkunskaper: Jichu gong instruktör Tid: lördagen den 25 januari kl , söndagen den 26 januari kl /2 FEM ELEMENTENS QIGONG Öppen för alla som gått en qigongkurs i Biyunmetoden I Fem Elementens Qi Gong lär man att utveckla sin egen form av Qi Gong utifrån principer baserade på Traditionella Kinesisk Medicinens klassiska Fem Elements teori (eld, jord, metall, vatten och trä). I kursen lär man sig att utveckla sin intuitiva förmåga och att öppna sig för att hämta in och arbeta med sin ursprungliga livsenergi - vilket är den djupaste källan till självläkning. Metoden är ett kraftfullt redskap för att öppna upp för dolda inre potentialer! En helt ny värld av inre stillhet, visdom och harmoni öppnar sig! Förkunskaper: För alla som gått någon Qi gong kurs i Biyunmetoden. Tid: lördagen den 8 februari kl , söndagen den 9 februari kl /2 ÅRETS HÄLSO FENG SHUI I HÄSTENS ÅR Vad har Hästens År i beredskap? Vill du veta vad det nya året kan innebära, befrämja lyckan, och få tips till att undvika olyckor under året. De kinesiska Feng Shui-experterna har utvecklat förståelsen för hur ditt år(födelseåret som placerar dig i ett av 12 djurtecken) och Hästens år samverkar. Ditt födelseår är din personliga kod och du får här veta hur den samverkar med Hästens år. Detta är ett mångtusenårigt sätt att inleda det nya året. Välkommen till ett av det nya årets höjdpunkter. En kväll med ett mycket intressant och värdefullt innehåll med grundaren av Biyunmetoden: Fan Xiulan talar om det nya årets Feng Shui (Hästens år) utifrån perspektivet om hur naturens krafter är relaterade till vår hälsa, och hur vi kan använda denna urgamla förståelse praktiskt. Vi tränar också stilla qigong tillsammans och berättar om Biyunmetodens utveckling i Sverige och världen. Ekologiskt grönt te,fina kläder och smycken från Kina, Fan Xiulans böcker m.m, information om Biyunakademins hälsocenter kommer också att finnas.

2 STOCKHOLM När: Tisdagen den 11 Februari, , Johan Enbergs väg 20, Solna,T-Västra Skogen. Pris: Bli medlem i Hälsocentret 2014 och få fritt inträde, Övriga 100 Kr. Anmälan till Biyunakademin e-post: /2 KURSER I NORGE se för mer info /2 KOMETSTENSMASSAGE Bian shi Tuina är en fantastisk metod för att få mycket djupa hälsoeffekter. Bakgrund Den meteorit som slog ner i Kina för miljoner år sen och smälte samman med ett berg i Kina skapade en mycket speciell stenart som kallas för Bian Shi. För cirka två tusen år sedan var metoden mycket populär i Kina och Bian Shi stenarna flitigt använda, efter hand glömdes kunskapen bort och terapiformen försvann. På senare år har tack vare modern forskning det påvisats att stenen vid massage kan stärka kroppens försvarskraft upp till 50% och att den har både infraröd strålning samt att dess elektromagnetiska fält väl sammanstrålar med människans elektromagnetiska fält. Bian Shi massagen kan upplevas som mycket behaglig, och framför allt så ger den mycket djupgående hälsoeffekter: vid kroniska problem, smärta, inflammatoriska tillstånd ger behandlingen mycket bra resultat samt i förebyggande och allmänhälsostärkande syfte. Vi utbildar kompetenta terapeuter i Bian Shi kometstenmassage så att denna underbara metod kan spridas i Sverige. Sagt om kursen skönt En intressant och nästan magisk kurs som inspirerade mig mycket, Fan Xiulan har verkligen en äkta djup kunskap som förmedlas i hennes kurser Kometstenarna är fantastiska, de ger extra kraft till massageteknikerna i tuina eftersom de är formade som massageverktyg Kometstenarna har en märklig förmåga att få muskler att slappna av och öka värmen i de områden som masseras Har provat stenmassagen hemma på släkt, vänner, arbetskamrater och katten, alla utan undantag tycker att det är avslappnande och De som fått massage har upplevt att spända muskler slappnat av och att smärta minskat. Jag har tagit kometstensmassagen till mitt hjärta och vill gärna fördjupa mig praktiskt Tid: Tisdagen den 25 februari kl , Onsdagen den 26 februari kl Pris: kr.

3 1-2/3 WAI QI, B-DELEN Undervisning ges direkt av Grandmaster Fan Xiulan. Kursen är en intensiv 2 dagars kurs. För Biyunmetodens instruktörer erbjuds tillfälle att öka förmågan att hantera qi i arbete och dagligt liv. Här arbetar vi framför allt med stilla qigong med syfte att nå dolda potentialer. 4 djupa metoder av wai qi lärs ut: 5 elementens stilla qigong, Guanyin och havet, sol stjärn och månmetoden, kraftfull fördjupning i wai qi överföring m.m m.m. Förkunskaper: Jichu Gong instruktör Tid: lördagen den 1 mars kl , söndagen den 2 mars kl Pris: kr. 21/3 HÄLSA OCH LIVSKRAFT FÖR VÅREN Vårens Hälsometoder och hur vi stärker vår försvarskraft Allt vaknar till liv igen på våren, hälsan spirar och sätter du dina hälsofrön på rätt sätt i ditt inre kan det hjälpa dig hela året! Den kinesiska medicinen vet att leverns energi stiger på våren, och att symtom som stress, förvirring, glömska, irritation kan uppkomma på grund av att leverns energi och blod behöver komma i balans - detta görs bäst på våren. Fan Xiulan som expert på kinesisk medicin och qigong ger dig effektiva redskap och kunskaper för att uppnå många goda hälsoeffekter, vid detta speciella tillfälle. Bland innehållet: Föryngrings-metoden - ny qigongövning! Mat som medicin Kostråd för alla! Örtmedicin bästa förebyggande örterna! Lär dig mer om bl.a. Longlife och Vitality. Erbjudande: Boka och kom innan för att prova eller kometstensvärmebädden, flyttanken eller vibrationsplattan kr, prova på! Kostnad: Gratis för medlemmar i Biyunakademins Hälsocenter! Bli medlem 2014 när du kommer o gå gratis! Övriga ordinarie pris 150 kr. Hjärtligt välkomna! Tid: Torsdag den. Mars 2013 Kl , Johan Enbergs väg 20 Anmälan: /3 KURSER I KÖPENHAMN/DANMARK 22-23/3 FREDSKRAFT QIGONGINSTRUKTÖR DEL 2 En medicinsk qigong speciellt för ungdomar, som främjar yttre och inre fred och hämtar kraft från naturen. Den harmonierar med ungdomars känsloliv och tänkande samt balanserar hormonerna. Förkunskaper: Jichu gong instruktör och genomgått fredskraft qi gong instruktör del 1. Tid: lördagen den 22 mars kl , söndagen den 23 mars kl

4 26-27/3 STENARTERNAS ENERGI & HÄLSOEFFEKTER En kurs där du får insikt och kunskap om hur stenar och kristaller kan hjälpa din hälsa och välbefinnande. Ett 20-tal stenar/kristaller tas upp grundligt under kursen. Många praktiska råd & tips ges (Se text nedan). Kurskompendium i bild och text om kristallerna/stenarna ingår i kursen. Bland annat följande stenar/kristaller tas upp under kursen: Bergskristall Safir Smaragd Turmalin Turkos Rutilus kvarts Topas Rosenkvarts Lapis Luzuli Obsidian Agat Rubin Granat Tigeröga Chrysokoll Citrin Månsten Mjölk kvarts Ametist Tid: Onsdagen den 26 Mars kl , Torsdagen den 27 Mars kl Pris: kr. 28/3 STENARTERNAS ENERGI & HÄLSOEFFEKTER INSTRUKTÖR I den gamla kinesiska medicinen fanns kunskapen om stenarnas hälsoeffekter och hur de förstärker vår kontakt med naturen. Sakta föll dessa kunskaper i glömska o stenarna kom att uppskattas mest för sin skönhet. Hur många vet att alla halv och helädelstenar har sina speciella effekter vilket kan förklara varför de är så tilldragande. Bergskristallen t.ex. avlägsnar hjärthetta, motverka rädslor, har en lugnande effekt och befrämja medvetandets klarhet. Den kan också ge huden en ungdomlig lyster och befrämja dess befuktande förmåga. Ametisten kan motverka hjärta- och magsmärta, befrämja mentala förmågor, kan när man gör ametistvatten som drickes motverka alkoholförgiftning, och när den används i badkurer, motverka barnlöshet hos kvinnor då den avlägsnar fukt o kyla-tillstånd hos livmodern. Akvamarinen och Rubinens förmåga att öppna upp för visdomen var i gamla Kina mycket uppskattad, samt Smaragdens effekter att skapa balans och harmoni. Dessa naturens kunskaper behöver också spridas till människor av idag, nuförtiden används många oäkta material direkt på kroppen som plast och nickel med negativa reaktioner som följd. Och flera stenarter motverkar också de onaturliga och skadliga strålningskällor vi har runtomkring oss hela tiden. Tiden är här för att upplysa dina elever om dessa naturens hemligheter för en fördjupad hälsa! Med hjälp av instruktörsfördjupningen får du alla redskap för att också kunna hålla kurser på området. (Observera att grundkursen i stenarterna är obligatorisk för att kunna gå instruktörsdelen som är enbart för dig som är utbildad qigonginstruktör). Förkunskapskrav: Jichu Gonginstruktör och genomgången grundkursen i stenarternas energi & hälsoeffekter. Tid: Fre kl Pris: 990 kr.

5 4-6/4 STILLA QIGONG INSTRUKTÖR Genom åren har många instruktörer frågat efter att kunna lära ut och förmedla livskraft även genom Biyunmetodens stilla qigong. Biyunmetodens grundare Fan Xiulan har förmågan att kunna förmedla upplevelsen av fördjupad stillhet, detta bygger på vissa grundläggande livsprinciper och de olika tillstånden av stillhet. På kursen guidar Fan laoshi oss in i dessa tillstånd. Detta är som alla kan förstå en kurs på mycket hög nivå som ger instruktören möjlighet att höja sin förmåga till en äkta kvalitet av stillhet. Naturen är i förändring, alltet är i förändring och vi människor behöver också förändras för att kunna verka i samklang med naturen, det är vad vi kan kalla den nya vetenskapen. Biyunmetodens instruktörer får här möjligheten att ta emot o tillägna sig denna nya kraft och transformera och väcka de högsta förmågor som ligger vilande i vårt inre, undervisningen öppnar potentialen att förmedla detta till andra. Ta tillvara på de gåvor att vara född till denna jord innebär. I tidigare metoder har instruktörerna sysselsatt sig med att rensa och avlägsna elevernas fysiska problem, men det räcker inte, nu behöver vi hjälpa eleverna att också öppna sina medvetanden och själskraft. Låt oss väcka eleverna och hjälpa dem att ta fram de djupare liggande intuitiva förmågorna, det räcker inte med bara kroppen - själen måste också med. Det är den stillhet som människor, naturen, ja alltet behöver. Forskning på området stillhet och mindfulness har blivit mycket populärt på senare tid, det illustreras av att bl.a. en Nobelpristagare i medicin i sin forskning också påvisat att stillhetsutövning kan förlänga cellernas livslängd. Nu får du en unik möjlighet att lära dig för en mästare, begränsat antal platser. Förkunskapskrav: Jichu Gonginstruktör. Tid: Fre: 15-20, Lör 10-18, Sön Pris: kr. 9-10/4 TUNGA DIAGNOSTIK Tungan är en karta som kan berätta om vår hälsa. Detta är en metod som praktiserats sedan urminnes tider i Kina. Under kursen får du lära dig om hur du diagnosticerar kroppens hälsotillstånd via tungan. Det finns mycket att lära om vad olika tecken och symtom betyder såsom tungans färg, form och struktur, beläggning och var dessa förändringar uppstår. Vi tittar på varandras tungor och får vägledning från Grandmaster Fan Xiulans expertis om vad som finns att se hos varje kursdeltagare(liten introduktion om handdiagnostik ges också). Kursmaterial ingår i kursen (Kompendium med text och bilder). Tid: Onsdagen 9 April kl.14-21, Torsdagen 10 April Pris: kr.

6 12-13/4 FEM ELEMENTENS QIGONG Öppen för alla som gått en qigongkurs i Biyunmetoden I Fem Elementens Qi Gong lär man att utveckla sin egen form av Qi Gong utifrån principer baserade på Traditionella Kinesisk Medicinens klassiska Fem Elements teori (eld, jord, metall, vatten och trä). I kursen lär man sig att utveckla sin intuitiva förmåga och att öppna sig för att hämta in och arbeta med sin ursprungliga livsenergi - vilket är den djupaste källan till självläkning. Metoden är ett kraftfullt redskap för att öppna upp för dolda inre potentialer! En helt ny värld av inre stillhet, visdom och harmoni öppnar sig! Förkunskaper: För alla som gått någon Qi gong kurs i Biyunmetoden. Tid: lördagen den 12 april kl , söndagen den 13 april kl /5 TUINA KINESISK MASSAGE Under kursen får du lära dig ett 20-tal av de mest effektiva och hälsobringande massageteknikerna och hur du kan använda dem både för lättare och allvarligare problem. Under kursen gång varvas teori med praktik av de olika teknikerna och vi arbetar också två och två för att få en god praktisk förståelse. Man lär sig använda sina händer för att tillföra kroppen livskraft enligt klassisk kinesisk medicinsk erfarenhet. Tuina är en effektiv och djupgående massageform som kan vara mycket terapeutiskt verksam. Det är en av grundpelarna i den traditionella kinesiska medicinen och är en specialitet som utövas med många goda resultat inom sjuk och friskvården i Kina sen lång tid tillbaks. Smärtproblematik, olika typer av spänningar och blockeringar kan snabbt och effektivt motverkas med de klassiska kinesiska massageteknikerna. Under denna kurs får du en introduktion till Tuina av Fan Xiulan som huvudlärare m. fl. som med sin expertis på området kinesisk medicin och bl.a. qi-massage levandegör och skapar en lättillgänglig förståelse för den kinesiska massagens hemligheter. Hjärtligt Välkommen till en en värdefull praktisk kurs med dessa underbara hälsometoder. Tid: Torsdagen 8 maj kl , Fredagen 9 Maj kl Pris: kr /5 DELFINKRAFTENS QIGONG INSTRUKTÖR DEL 1 I denna metod hämtar vi inspiration ifrån delfinen, denna visa varelse som är godhjärtad och hjälpsam. Med en positiv koncentration om en delfin som hoppar, dansar och sjunger rör man sig graciöst till klassisk kinesisk musik. Metoden ger snabbt goda hälsoeffekter och passar alla människor. Den har bl.a. under ett flertal år lärts ut på Örebro Högskola vid den tvååriga s.k. SPA-utbildningen och är utmärkt att lära ut, hel eller i delar som en introduktion till Qi Gong på spa, gym eller i liknande sammanhang. Förkunskaper: Jichu Gong instruktör. Tid: Lördagen 10 maj kl , Söndagen 11 Maj kl

7 17-18/5 FÖRYNGRINGS QIGONG INSTRUKTÖR del 1 På instruktörsutbildningen i Föryngrings Qigong lär man sig metoder för att regenerera hjärnan och motverkar åldrandets symptom som dåliga minne och bristande koordination. Metoderna som man lär sig inkluderar rörelse Qi Gong, Stilla Qigong och Gång Qigong. Instruktörsutbildningen fördjupar Senior Qigong lärarens förmåga att hjälpa seniorer att bibehålla och förbättra sin hälsa och vitalitet. En utmärkt metod för att förebygga att hjärnans funktioner försämras med åldern! Förkunskaper: Jichu Gong instruktörs behörighet eller Seniorqigong ledare. Du kan lära ut metoderna direkt efter genomgången kurs. Tid: Lördagen den 17 maj kl , söndagen den 18 maj kl Pris: kr 21-22/5 ÖRTMEDICIN Fan Xiulan lärde sig redan som barn av sin farmor och gammelfarfarom örternas läkande förmågor, ett intresse hon bibehållit och fördjupat under hela sitt yrkesverksamma liv. En spännande och användbar kurs om både svenska och kinesiska örter och örtkombinationer för praktisk användning. Allt ifrån svenska tallbarr till de mest extraordinära läkeörterna i Kina! Tid: Onsdagen 21 maj kl , Torsdagen 22 Maj kl Pris: kr. 31/5-1/6 DELFINKRAFTENS QIGONG INSTRUKTÖR DEL 2 Utbildning i att bli instruktör i Delfinkraftens Qigong ges nu i Sverige. Delfinkraftens Qi Gong är mycket bra för att motverkar stress. Metoden bygger på att använda sig av delfinens rörelser och ljudningar för att ger goda medicinska effekter samt välbefinnande, glädje och harmoni. Delfinen är ett kärleksfull och lycklig djur. Genom att använda en positiv koncentration på delfinen har vi möjlighet att träda in i delfinens lyckliga och kärleksfulla tillstånd. Instruktörspraktik, teori, pedagogik med mera och slutlig diplomering. Förkunskaper: Jichu Gong instruktörs behörighet samt Delfinkraft instruktörsutb. del 1 Tid: lördagen den 31 Maj kl , söndagen den 1 juni kl Pris: kr 7-8/6 FEM ELEMENTENS QIGONG, STEG 3 Öppen för alla som gått en qigongkurs i Biyunmetoden I Fem Elementens Qi Gong lär man att utveckla sin egen form av Qi Gong utifrån principer baserade på Traditionella Kinesisk Medicinens klassiska Fem Elements teori (eld, jord, metall, vatten och trä). I kursen lär man sig att utveckla sin intuitiva förmåga och att öppna sig för att hämta in och arbeta med sin ursprungliga livsenergi - vilket är den djupaste källan till självläkning. Metoden är ett kraftfullt redskap för att öppna upp för dolda inre potentialer! En helt ny värld av inre stillhet, visdom och harmoni öppnar sig! Förkunskaper: För alla som gått någon Qi gong kurs i Biyunmetoden. Tid: lördagen den 7 juni kl , söndagen den 8 juni kl

8 14-15/6 HUICHUN FÖRYNGRINGS QIGONG INSTRUKTÖR del 2 Fördjupningen innehåller bl.a. speciella akupressurmetoder och djupa stilla qigongmetoder. Mycket speciella tekniker för att fördjupa de medicinska effekterna med syfte att motverka hjärnans degeneration utlovas! I Föryngrings Qigong instruktörsutbildning lär man sig metoder för att regenerera hjärnan och motverka åldrande symptom som dåliga minne och bristande koordination. Metoderna som man lär sig inkluderar rörelse Qi Gong, Stilla Qigong och Gång Qigong. Föryngrings Qigong instruktörs utbildning fördjupar Senior Qigong instruktören och Senior Qigong ledarens förmåga att hjälpa seniorer att bibehålla och förbättra sin hälsa och vitalitet. Förkunskaper: Jichu Gong instruktörs behörighet eller Seniorqigong ledare, samt genomgången kurs föryngringsqigong instruktör del 2. Tid: Lördagen den 14 juni kl , söndagen den 15 juni kl Plats: Biyunakademin, Örbyhus Pris: kr 28-29/6 FÖRDJUPNINGSKURS DONG GONG INSTRUKTÖR Ett sällsynt tillfälle att få lära sig de djupare redskapen inom Biyunmetoden för intuition och förmåga till ett djupare seende samt därmed insikt och förståelse av qigongens hemligheter. Detta är den enda kursen där master Fan presenterar liggande qigong en metod som de kinesiska mästarna använde i största hemlighet. Vi arbetar med speciella övningar som ökar flödet i vissa inre meridianer. Ett mycket kraftfullt redskap för att få de unika förmågor som människokroppen har latent inom sig att blomstra och utvecklas. Förkunskaper: Dong Gong instruktör. Tid: Lördagen den 28 juni kl , söndagen den 29 juni kl Plats: Biyunakademin, Örbyhus. Pris: kr Biyunakademins Hälsocenter i Stockholm: Johan Enbergs väg 20, Solna, T-Västra skogen, (T-Västra Skogen, 50 rakt ut från tunnelbaneutgången).

Kristallarmband. Kristallernas egenskaper. Pris. Hur långt armband ska man köpa? Tål vatten. Beställning

Kristallarmband. Kristallernas egenskaper. Pris. Hur långt armband ska man köpa? Tål vatten. Beställning Kristallarmband Handgjorda armband i makramé med halvädelstenar (se nedan) och med eller utan nickelfria detaljer i äkta silver. Knapp av renhorn. Silverdetaljerna har en finhalt av lägst 83 % silver i

Läs mer

Coaching Stresshantering Presentationsteknik. Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter

Coaching Stresshantering Presentationsteknik. Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter Coaching Stresshantering Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter 2015 Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar Ett familjeföretag som erbjudit utbildningar inom massage och friskvård

Läs mer

J Z AKUPUNKTUR-TERAPI

J Z AKUPUNKTUR-TERAPI J Z AKUPUNKTUR-TERAPI Välkommen till JZ Akupunktur-Terapi Jag arbetar med människors hälsa utifrån ett helhetsperspektiv för att ge ett fysiskt och mentalt välbefinnande. Behandlingsmöjligheter: Akupunktur

Läs mer

Tre nivåer - nio metoder. Metod 2: Di Yuan. Metod 3: Ren Yuan. Metod 7: Tong Yuan. Metod 1: Tian Yuan. Metod 8: Ling Yuan. Metod 9: Ming Yuan

Tre nivåer - nio metoder. Metod 2: Di Yuan. Metod 3: Ren Yuan. Metod 7: Tong Yuan. Metod 1: Tian Yuan. Metod 8: Ling Yuan. Metod 9: Ming Yuan 1 Yuan Gong - metoder Tre nivåer - nio metoder Första nivån (att arbeta med kropp & Qi) Metod 1: Tian Yuan Metod 2: Di Yuan Metod 3: Ren Yuan Metoderna på den första nivån kan tränas

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

Välkommen till JZ Akupunktur-Terapi

Välkommen till JZ Akupunktur-Terapi Välkommen till JZ Akupunktur-Terapi Jag arbetar med människors hälsa utifrån ett helhetsperspektiv för att ge ett fysiskt och mentalt välbefinnande. Behandlingsmöjligheter: Akupunktur - Samtalsterapi Visualiseringsterapi/Symboldrama

Läs mer

NISSAN HÄLSOCENTER. Meditation. Yoga & QiGong. Personlig utveckling. Healing. Färglära. Hypnos & Regression Tänk kreativt! Lev positivt!

NISSAN HÄLSOCENTER. Meditation. Yoga & QiGong. Personlig utveckling. Healing. Färglära. Hypnos & Regression Tänk kreativt! Lev positivt! NISSAN HÄLSOCENTER Yoga & QiGong Meditation Personlig utveckling Healing Färglära Hypnos & Regression Tänk kreativt! Lev positivt! KURSER VÅREN 2015 YOGA & QIGONG nybörjar- och fortsättningskurs HATHA-YOGA

Läs mer

Center för alternativ behandling & utbildning. Yoga & Qigong påverka ditt dagliva välbefinnande...

Center för alternativ behandling & utbildning. Yoga & Qigong påverka ditt dagliva välbefinnande... Nissan Hälsocenter Center för alternativ behandling & utbildning Yoga & Qigong påverka ditt dagliva välbefinnande... Meditation öka ditt högre medvetande... Hypnos/Regressionsterapeut lär dig olika tekniker

Läs mer

Intuitiv Ledarskapsutbildning 2:årig - 5 helger/år med Fokus på Frigörande Andning

Intuitiv Ledarskapsutbildning 2:årig - 5 helger/år med Fokus på Frigörande Andning Intuitiv Ledarskapsutbildning 2:årig - 5 helger/år med Fokus på Frigörande Andning Utbildningen är intensiv och kan vara personligt utmanande. Vågar och kan du vara dig själv, visa dina starka och svaga

Läs mer

Utbildningar i Ming metoden och taktil beröring.

Utbildningar i Ming metoden och taktil beröring. Utbildningar i Ming metoden och taktil beröring. MÅL: Använda behandlingarna i det dagliga arbetet för att skapa lugn, lindring och återhämtning. Minska stresspåslag för att ge ett lugnare arbetstempo

Läs mer

Nissan Hälsocenter. livsstil & kost. yoga & qigong. meditation. healing. profilanalys. kinesiologi. personlig utveckling

Nissan Hälsocenter. livsstil & kost. yoga & qigong. meditation. healing. profilanalys. kinesiologi. personlig utveckling Nissan Hälsocenter livsstil & kost meditation yoga & qigong profilanalys healing kinesiologi personlig utveckling Kurser hösten 2015 Yoga & QiGong nybörjar- och fortsättningskurs Hatha-Yoga innehåller

Läs mer

Vi erbjuder för anhöriga: Enskilda samtal med socionom/beteendevetare Taktil massage Samtalsgrupper Tider finns vardagar, dag- och kvällstid

Vi erbjuder för anhöriga: Enskilda samtal med socionom/beteendevetare Taktil massage Samtalsgrupper Tider finns vardagar, dag- och kvällstid Välkommen till Anhörigcenter Vi erbjuder för anhöriga: Enskilda samtal med socionom/beteendevetare Taktil massage Samtalsgrupper Tider finns vardagar, dag- och kvällstid Vår gruppverksamhet för anhöriga

Läs mer

Nissan Hälsocenter. Kurser våren 2013 Bach Blomstermedicin Coachning Färglära Healing Meditation Profilanalys Qigong Yoga

Nissan Hälsocenter. Kurser våren 2013 Bach Blomstermedicin Coachning Färglära Healing Meditation Profilanalys Qigong Yoga Nissan Hälsocenter Kurser våren 2013 Bach Blomstermedicin Coachning Färglära Healing Meditation Profilanalys Qigong Yoga Yoga & QiGong nybörjare- och fortsättningskurs Hatha-Yoga innehåller olika yoga-,

Läs mer

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA Måndag 9/1 15.30 17.00 Bassängtid simma i din egen takt och väck kroppen efter flygresan 18.00 Rundvandring på anläggningen 18.20 Välkomstmöte Tisdag

Läs mer

Denna Sommar har du möjligheten att följa med mig och andra likasinnade på en Magisk, Själv Transformerande Resa...

Denna Sommar har du möjligheten att följa med mig och andra likasinnade på en Magisk, Själv Transformerande Resa... Sommarkursen ~ 2014 Inbjudan Till Den Nya Människan ~ Ett med Kroppen och Själsresan Hej och välkommen, Denna Sommar har du möjligheten att följa med mig och andra likasinnade på en Magisk, Själv Transformerande

Läs mer

KURS TUI NA ( KINESISK MASSAGE) Nerja, Spanien April 2014.

KURS TUI NA ( KINESISK MASSAGE) Nerja, Spanien April 2014. KURS TUI NA ( KINESISK MASSAGE) Nerja, Spanien April 2014. Njut en vecka i vårt otroligt vackra Nerja, Södra Spanien! Passar både dig som vill resa med familjen, och dig som reser själv eller annat sällskap.

Läs mer

SOL LJUS HEALING. Solar Light Empowernment. Anna-Lena Vikström

SOL LJUS HEALING. Solar Light Empowernment. Anna-Lena Vikström SOL LJUS HEALING Solar Light Empowernment Free manual En komplett distanskurs med övningar varje vecka (Årets sommargåva från Anna-Lena Vikström 2015) En healing som får dig att uppleva solens och naturens

Läs mer

Retreat med Yuan Tze på Wik.

Retreat med Yuan Tze på Wik. Retreat med Yuan Tze på Wik. Känslan är speciell när man närmar sig Wik. Den slingriga vägen förbi de gamla gårdarna med sina hus, de vidsträckta åkermarkerna, växtligheten. Det känns som att gå tillbaka

Läs mer

Livmodersvälsignelse med Miranda Gray

Livmodersvälsignelse med Miranda Gray Jag är mycket förtjust över att du vill vara delaktig i Livmodersvälsignelsen. Välsignelsen är till för att hela och förena dig med din egna livmoder och din kvinnlighet. Den är också skapad för att förankra

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2012 DELTAGANDE AKTÖRER Diabetesföreningen Gungträskv. 6 0923-500 20 950 42 Morjärv www.diabetes.se Friteko Balans Anttila 5 070-941 59

Läs mer

G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv!

G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv! G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv! Vad erbjuder Gunilla och G-kraft Akupressur? Jag gör behandlingar utifrån traditionell kinesisk medicin. Akupressur Öronakupunktur Koppning/koppningsmassage

Läs mer

Meditation Chi Yoga YogiCho och Tina Hédren för perfekt harmoni i livet som rymmer glädje, lycka, hälsa,

Meditation Chi Yoga YogiCho och Tina Hédren för perfekt harmoni i livet som rymmer glädje, lycka, hälsa, INFINITE TAI JI Meditation Chi Yoga YogiCho och Tina Hédren för perfekt harmoni i livet som rymmer glädje, lycka, hälsa, TREÅRIG UTBILDNING I UPPSALA Infinite Tai Ji Infinite Tai Ji Infinite Tai Ji är

Läs mer

SÖMN, VILA OCH ÅTERHÄMTNING I SKOLAN

SÖMN, VILA OCH ÅTERHÄMTNING I SKOLAN SÖMN, VILA OCH ÅTERHÄMTNING I SKOLAN Till dig som arbetar i skolan med barn i årskurs F-5! Här kommer tips och idéer för en hälsovecka om sömn, vila och återhämtning. Vi hoppas att Ni under denna vecka

Läs mer

Nissan Hälsocenter. Coachning Färglära Healing Meditation Profilanalys Qigong Retreat Yoga. HÖSten Dags för nästa steg?

Nissan Hälsocenter. Coachning Färglära Healing Meditation Profilanalys Qigong Retreat Yoga. HÖSten Dags för nästa steg? Nissan Hälsocenter Kurser HÖSten 2013 Coachning Färglära Healing Meditation Profilanalys Qigong Retreat Yoga Dags för nästa steg? Yoga & QiGong nybörjare- och fortsättningskurs Hatha-Yoga innehåller olika

Läs mer

Yuan Gong lärare. Studieplan 2016

Yuan Gong lärare. Studieplan 2016 Yuan Gong lärare Studieplan 2016 Vad innebär det att vara Yuan Gong lärare? Som Yuan Gonglärare får Du tillgång till ett unikt system för holistisk träning som vid aktivt utövande ger möjlighet att utveckla

Läs mer

Preliminärt Schema Vår 2012

Preliminärt Schema Vår 2012 Preliminärt Schema Vår 2012 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Pågår MÅNDAG 10.15 11.45 Yoga, Stresshantering & God Sömn** För alla ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie v 10 21 16.45

Läs mer

Nissan Hälsocenter. Kurser våren 2014. Astrologi Coachning Healing Meditation Profilanalys Psykologi Qigong Retreat Yoga

Nissan Hälsocenter. Kurser våren 2014. Astrologi Coachning Healing Meditation Profilanalys Psykologi Qigong Retreat Yoga Nissan Hälsocenter Kurser våren 2014 Astrologi Coachning Healing Meditation Profilanalys Psykologi Qigong Retreat Yoga Profilanalys & diagnostisering I Sedan lång tid tillbaka har det funnits kunskap

Läs mer

Länsföreningen Skåne HjärtLung

Länsföreningen Skåne HjärtLung Länsföreningen Skåne HjärtLung En av fördelarna med att engagera sig i HjärtLungs arbete är möjligheten att lära sig nya saker. Det kan vara kunskap om sig själv, nya sätt att skapa relationer eller helt

Läs mer

Gå på kurs vt17.

Gå på kurs vt17. Gå på kurs vt17 - gör något tillsammans - SKAPA SKÖNHET - lär dig något nytt - bli inspirerad - utveckla din intuition - slappna av - upptäck dig själv - bli glad - designa - uttryck dig själv - överraska

Läs mer

Introduktion av Yuan Gong

Introduktion av Yuan Gong 1 Introduktion av Yuan Gong Yuan Gong är ett nytt Qigongsystem skapat av Yuan Tze. Det kommer successivt att ersätta Zhineng Qigong och integreras med Ren Xue under de närmaste två åren. Kort introduktion

Läs mer

kursprogram våren 2012 Örebro

kursprogram våren 2012 Örebro kursprogram våren 2012 Örebro välkommen till vårens kursprogram som fackförbundet Vision, i samverkan med sensus studieförbund, erbjuder dig som medlem! genom att erbjuda dig utbildningar, vill vi ge dig

Läs mer

KURSER HÖSTEN 2014. Yoga & QiGong Meditation Healing Healingmassage Kinesiologi Kostens betydelse för hälsa och vikt Sjukdomen Cancer

KURSER HÖSTEN 2014. Yoga & QiGong Meditation Healing Healingmassage Kinesiologi Kostens betydelse för hälsa och vikt Sjukdomen Cancer NISSAN HÄLSOCENTER KURSER HÖSTEN 2014 Yoga & QiGong Meditation Healing Healingmassage Kinesiologi Kostens betydelse för hälsa och vikt Sjukdomen Cancer YOGA & QIGONG nybörjare och fortsättningskurs HATHA-YOGA

Läs mer

Örgryte-Härlanda HÄLSOTEKET. Sommarprogram

Örgryte-Härlanda HÄLSOTEKET. Sommarprogram Örgryte-Härlanda HÄLSOTEKET Sommarprogram 2016 www.goteborg.se Välkommen till oss! Hälsoteket i Örgryte-Härlanda finns till för dig som bor i stadsdelen, som vill stärka och förbättra din hälsa. I sommarens

Läs mer

Jag ger olika kurser inom hälsa och personlig utveckling. Dessa sker fortlöpande under året i Örebro eller ibland på annan ort om så önskas.

Jag ger olika kurser inom hälsa och personlig utveckling. Dessa sker fortlöpande under året i Örebro eller ibland på annan ort om så önskas. Varmt Välkommen att boka din tid. Tid som inte avbokas 24 timmar innan debiteras 50% av priset. Massage eller annan kroppsbehandling rekommenderas ej vid förkylning, feber eller före graviditet v. 16.

Läs mer

Var alltid en förstklassig version av dig själv istället för en medelmåttig version av någon annan. Judy Garland

Var alltid en förstklassig version av dig själv istället för en medelmåttig version av någon annan. Judy Garland Var alltid en förstklassig version av dig själv istället för en medelmåttig version av någon annan. Judy Garland 2011 Sandra Leierth Design Kropp & Själ från A-Ö w w w.sandraleierth.com Text: Lena Leierth

Läs mer

NISSAN HÄLSOCENTER KURSER HÖSTEN

NISSAN HÄLSOCENTER KURSER HÖSTEN NISSAN HÄLSOCENTER KURSER HÖSTEN 2016 YOGA & QIGONG nybörjar- och fortsättningskurs HATHA-YOGA innehåller olika yoga-, avslappnings- och andningsövningar. Samspelet mellan kropp och medvetande i övningarna

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863

Läs mer

EQ-programmet. Utbildning i medvetet självledarskap för ett helare och rikare liv

EQ-programmet. Utbildning i medvetet självledarskap för ett helare och rikare liv EQ-programmet Utbildning i medvetet självledarskap för ett helare och rikare liv EQ-programmet EQ-programmet handlar om hur du kan frigöra kraften och använda din fulla potential. En hög EQ, innebär att

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Nära till Höllviken och Kämpinges natur och stränder

Nära till Höllviken och Kämpinges natur och stränder Ett presentkort är en välkommen gåva! Härliga SPA-bad inne och ute Harmonigården är till för dig, din hälsa och ditt välbefinnande. Stig in i en behaglig atmosfär, låt stressen rinna av och vardagsbekymren

Läs mer

Livet är enkelt att leva

Livet är enkelt att leva Livet är enkelt att leva 2 Livet är enkelt att leva Teresa M Rask 3 Livet är enkelt att leva 2013, Teresa M Rask Ansvarig utgivare Novaera. ISBN 978-91-637-1031-5 Illustrationer Eva Rask. Omslagsfotografi

Läs mer

Mer harmoni Mindre stress

Mer harmoni Mindre stress Mer harmoni Mindre stress I förskola och skola En utbildningsdag för pedagoger till en bättre hälsa och arbetsmiljö för så väl vuxna som barn * Stress, en del av vardagen I den stress vi alla möter varje

Läs mer

Pranayama Yogisk Andning

Pranayama Yogisk Andning Pranayama Yogisk Andning I alla former av traditionell yoga är andningen den rödaste av alla trådar. Den yogiska kunskapen om andningen och dess mekanismer är stor och djup. För dig som går denna utbildning

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2013 DELTAGANDE AKTÖRER Diabetesföreningen Gungträskv. 6 0923-500 20 950 42 Morjärv www.diabetes.se Friteko Balans Anttila 5 070-941 59

Läs mer

Tjejkickoff i Fjällbacka Följ med på årets Tjejkickoff i Fjällbacka och låt oss vaccinera dig mot stress!

Tjejkickoff i Fjällbacka Följ med på årets Tjejkickoff i Fjällbacka och låt oss vaccinera dig mot stress! Tjejkickoff i Fjällbacka 2017 Följ med på årets Tjejkickoff i Fjällbacka och låt oss vaccinera dig mot stress! Boka in sommarens energiboost 28-30 juni! I årets Tjejkickoff i Fjällbacka, som är det tredje

Läs mer

Kurser. Nissan Hälsocenter. Yoga Qigong Meditation Healing Färglära Kroppsspråk Profilanalys. HÖSteN 2012

Kurser. Nissan Hälsocenter. Yoga Qigong Meditation Healing Färglära Kroppsspråk Profilanalys. HÖSteN 2012 Yoga Qigong Meditation Healing Färglära Kroppsspråk Profilanalys Kurser HÖSteN 2012 Nissan Hälsocenter Center för alternativ behandling & utbildning Yoga & QiGong nybörjar- och fortsättningskurs Hatha-Yoga

Läs mer

Yogaövningar. för mer. Energi

Yogaövningar. för mer. Energi Yogaövningar för mer Energi Livet är som att cykla. För att hålla balansen, måste du fortsätta röra dig. Albert Einstein Stå upprätt med armarna utsträckta, horisontellt med axlarna. Snurra medsols, precis

Läs mer

Massage för. d e l k u r s r y g g oc h n a c k e

Massage för. d e l k u r s r y g g oc h n a c k e Massage för Hemmabruk d e l k u r s r y g g oc h n a c k e Innehållsförteckning Grattis till ett klokt val! 3 Presentation av Daniela 4 Massagens historia 5 Massagens effekter 6 Lilla anatomiskolan 8 Massagegrepp

Läs mer

Låt intuitionen guida dig! 229:- av Hans Thörn med Catarina Rolfsdotter-Jansson

Låt intuitionen guida dig! 229:- av Hans Thörn med Catarina Rolfsdotter-Jansson PERIODENS ERBJUDANDE HEL av Hans Thörn med av Hans Thörn med Låt intuitionen guida dig! För att ett barn ska växa upp till en hel människa, som lever livet fullt ut och utnyttjar sin fulla kapacitet, räcker

Läs mer

För ett par veckor sedan gick jag grundkursen i Drömmen om det godametodiken.

För ett par veckor sedan gick jag grundkursen i Drömmen om det godametodiken. Vialundskolan: Nystart med Drömmen om det goda i Kumla av Malin Sundin För ett par veckor sedan gick jag grundkursen i Drömmen om det godametodiken. Jag började direkt när jag kom tillbaka till skolan

Läs mer

Underbara Du! Det bästa som hänt dig är -DU, visste du det?

Underbara Du! Det bästa som hänt dig är -DU, visste du det? Varmt Välkommen att boka din tid. Tid som inte avbokas 24 timmar innan debiteras 50% av priset. Massage eller annan kroppsbehandling rekommenderas ej vid förkylning, feber eller före graviditet v. 16.

Läs mer

"Magiska" tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen

Magiska tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen Guidad barnmeditation för harmoni och inre styrka "Magiska" tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen www.helenespjut.se Du är unik och värdefull känn det!... 4 Varför guidad meditation?...

Läs mer

FÖR DIG MED PARKINSON

FÖR DIG MED PARKINSON MEDICINSK YOGA MEDIYOGA FÖR DIG MED PARKINSON ETT CD-HÄFTE I SERIEN: - VERKTYG FÖR SJÄLVLÄKNING - ENKLA SJÄLVTRÄNINGSPROGRAM FÖR ALLA SAMMANSTÄLLT AV GÖRAN BOLL - UTVECKLAT PÅ: IMY - Institutet för Medicinsk

Läs mer

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet Cecilia Östman mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG sinnesstämning känsla skönhet Mitt namn är Cecilia Östman. Varmt välkommen till mig och min salong Hudvårdsstudion. Jag är cidesco diplomerad

Läs mer

PHENIXBREVET V.16-19. Vad innehåller din medicin? Glad Påsk! Monika S Swärd. I detta nummer

PHENIXBREVET V.16-19. Vad innehåller din medicin? Glad Påsk! Monika S Swärd. I detta nummer Datum 2009-04-13 2009-05-11 PHENIXBREVET V.16-19 Phenixkliniken, Vegagatan 8, 113 29 Stockholm www.phenix.se info@phenix.se 08-33 99 14 Vad innehåller din medicin? Monika S Swärd I detta nummer Vad innehåller

Läs mer

G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv!

G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv! G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv! Traditionell kinesisk medicin kan hjälpa Traditionell kinesisk medicin kan behandla både akuta och kroniska sjukdomstillstånd. Inom den kinesiska medicinen

Läs mer

Målet med EQ-LIFE är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv. Du stärks positivt!

Målet med EQ-LIFE är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv. Du stärks positivt! Målet med EQ-LIFE är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv. Du stärks positivt! PERSONLIG UTVECKLING OCH GLOBAL TRANSFORMATION Världen kallar på ett nytt ledarskap där en hög nivå av

Läs mer

REHABKURSER. Välkomna till Active REHAB. Tel:031-919600. info@active-rehab.se

REHABKURSER. Välkomna till Active REHAB. Tel:031-919600. info@active-rehab.se REHABKURSER Välkomna till Active REHAB Tel:031-919600 Adress Göteborg: Järntorgsgatan 8 (Järnhälsans lokaler. Vån 3) Adress Landvetter: Milstensvägen 2 (Hälsans Hus lokaler) info@active-rehab.se Artrosskola

Läs mer

Hälsoteket i Angered

Hälsoteket i Angered A K T I V I T E T S P R O G R A M VI N T E R Hälsoteket i Angered 27 Januari 28 Maj 204 VÅ R H Ö S T S O M M A R Vi som jobbar på Hälsoteket Drop-in hälsa och FaR (Fysisk aktivitet på recept) Emma Helena

Läs mer

Lär dig tekniker för att uppnå Röstnärvaro samt qigongövningarna Lyft upp qi, Shenxin och Xiao gongfa.

Lär dig tekniker för att uppnå Röstnärvaro samt qigongövningarna Lyft upp qi, Shenxin och Xiao gongfa. Lär dig tekniker för att uppnå Röstnärvaro samt qigongövningarna Lyft upp qi, Shenxin och Xiao gongfa. med Carolina Friberg, sångerska & sångpedagog och lärare från European Zhineng Qigong (EZQ) KURSINNEHÅLL

Läs mer

erfarenhet är förkunskapskrav TREC Data Sekretariat Grundkurs Basnivå Lättklass Manuellt, Excel Sekretariat

erfarenhet är förkunskapskrav TREC Data Sekretariat Grundkurs Basnivå Lättklass Manuellt, Excel Sekretariat Domare Arrangör Sekretariat Ryttare A/B-klass, FITE Internationell = Förkunskapskrav = Kurs eller motsvarande erfarenhet är förkunskapskrav A/B-klass, Grönt Kort A/B-klass, Grönt Kort A/B-klass Nationell

Läs mer

Målet med EQ-LIFE kurserna är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv. Du stärks positivt!

Målet med EQ-LIFE kurserna är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv. Du stärks positivt! Målet med EQ-LIFE kurserna är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv. Du stärks positivt! PERSONLIG UTVECKLING OCH GLOBAL TRANSFORMATION Världen kallar på ett nytt ledarskap där en hög

Läs mer

BIYUNAKADEMIN KURSER MED GRANDMASTER FAN XIULAN M.F.L SOMMAR-HÖST-VINTER /6 FÖRDJUPNINGSKURS DONG GONG INSTRUKTÖR

BIYUNAKADEMIN KURSER MED GRANDMASTER FAN XIULAN M.F.L SOMMAR-HÖST-VINTER /6 FÖRDJUPNINGSKURS DONG GONG INSTRUKTÖR BIYUNAKADEMIN KURSER MED GRANDMASTER FAN XIULAN M.F.L SOMMAR-HÖST-VINTER 2014 28-29/6 FÖRDJUPNINGSKURS DONG GONG INSTRUKTÖR Ett sällsynt tillfälle att få lära sig de djupare redskapen inom Biyunmetoden

Läs mer

UTBILDNINGAR & KURSER PÅ DISTANS. Öronakupunktur Akupressur Medicinsk mobiliseringsterapeut Massageterapeut Grundkurs i Massage Friskvårdsmassör

UTBILDNINGAR & KURSER PÅ DISTANS. Öronakupunktur Akupressur Medicinsk mobiliseringsterapeut Massageterapeut Grundkurs i Massage Friskvårdsmassör UTBILDNINGAR & KURSER PÅ DISTANS Öronakupunktur Akupressur Medicinsk mobiliseringsterapeut Massageterapeut Grundkurs i Massage Friskvårdsmassör Grundkurs - Öronakupunktur Öronakupunktur är precis som namnet

Läs mer

Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012

Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012 Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012 Välkomna till det 24:e inspirationsbrevet. Repetera: All förändring börjar med mina tankar. Det är på tankens nivå jag kan göra val. Målet med den här kursen är

Läs mer

Kort fakta om våra chakran och energiflödet

Kort fakta om våra chakran och energiflödet Kort fakta om våra chakran och energiflödet Kroppen har ca. 114 kända chakran men man brukar tala om 7 huvudchakra som utgår från en energikanal som löper längs vår ryggrad. I denna energikanal flödar

Läs mer

Schema Vår Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start

Schema Vår Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start Schema Vår 2013 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start MÅN 9.15 10.30 Yoga Senior** För alla + 65 ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie v 6 16.45 18.15 Mjuk Yoga & Avspänning* För

Läs mer

Stress och Sömn. Kortvarig stress kan därför verka positivt vid vissa tillfällen.

Stress och Sömn. Kortvarig stress kan därför verka positivt vid vissa tillfällen. Stress och Sömn Stress När man talar om stress menar man ibland en känsla av att man har för mycket att göra och för lite tid att göra det på. Man får inte tiden att räcka till för allt som ska göras i

Läs mer

15-20 juli 2014. Afrikansk dans, indisk yoga& massage

15-20 juli 2014. Afrikansk dans, indisk yoga& massage 15-20 juli 2014 Afrikansk dans, indisk yoga& massage Med Umeå utsedd till Europas kulturhuvudstad 2014 så bidrar vi denna sommar starkt till det internationella kulturella utbytet! Underbara sommarön Norrbyskär

Läs mer

Pris: 15kr. November Månadsprogram För Mötesplats Sommarro

Pris: 15kr. November Månadsprogram För Mötesplats Sommarro Pris: 15kr November Månadsprogram För Mötesplats Sommarro Inledning Till mötesplatsen är du välkommen, antingen du bor på Sommaros trygghetsboende eller i annat boende. Här finns olika aktiviteter. Kanske

Läs mer

meditation ÖVNINGSBOK

meditation ÖVNINGSBOK meditation ÖVNINGSBOK Meditera en sinnlig väg till hälsobalans Innehåll Hur vi hittar inspiration till att träna och leva våra liv är ytterst individuellt. Några känner att de behöver stark fysisk utmaning,

Läs mer

KURS 1 SHRI YOGA DYNAMISKT TISDAGAR

KURS 1 SHRI YOGA DYNAMISKT TISDAGAR NYA KURSER HÖSTEN 2015 Här följer nu ett förslag på kursprogram med många nya kurs kombinationer. Beroende på intresse kommer jag återkoppla till dig efter anmälan om kursen blir av. Du kan också köpa

Läs mer

Bli en ledare över ditt liv

Bli en ledare över ditt liv EN RESA FÖR KNOPP & KROPP TILL PALMA DE MALLORCA, 6 APRIL - 13 APRIL 2013 Bli en ledare över ditt liv FÖLJ MED PÅ EN UNIK RESA SOM KAN BLI STARTEN PÅ NÅGOT NYTT Vi har skräddarsytt ett program utifrån

Läs mer

KÄRLEK- Förändra ditt liv djupt och varaktigt 16-23 maj eller 5-12 september 2014

KÄRLEK- Förändra ditt liv djupt och varaktigt 16-23 maj eller 5-12 september 2014 KÄRLEK- Förändra ditt liv djupt och varaktigt 16-23 maj eller 5-12 september 2014 Birgitta Tryberg leder kursveckan som presenterar hur man höjer sin medvetenhet genom kärlek. Fröna till din framtid sås

Läs mer

Vägledning till filmen Må bra med medicinsk yoga

Vägledning till filmen Må bra med medicinsk yoga Vägledning till filmen Må bra med medicinsk yoga hjart-lung.se Vad är medicinsk yoga? Medicinsk yoga har sina rötter i kundaliniyoga och har en bevisat välgörande effekt. Fokus ligger på mjuka yogaövningar

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2015 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix www.flowkalix.se Kalix Gymnastikklubb Hästholmsv. 15 0923-67 00 76 952 95 Båtskärsnäs

Läs mer

Schema Höst 2012. Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start

Schema Höst 2012. Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start Schema Höst 2012 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start MÅNDAG 13.00 14.15 Yoga, Fibromyalgi & RA** För alla ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie V 40 16.45 18.15 Mjuk Yoga & Avspänning*

Läs mer

Lugn och ro i harmoni...

Lugn och ro i harmoni... Lugn och ro i harmoni... Välkommen till Harmonigården! Vi vill vara Din inspiration och hjälp till ett mer harmoniskt och hälsosamt liv. SPA Vi erbjuder Dig vår kompetens, unika miljö och möjligheter till

Läs mer

Träning och studier - en oslagbar kombination Samhällsvetenskap (SA) Träning och hälsa (BF) www.hbgsportgymnasium.com Utmana dig själv! Härlig gemenskap Vill du kombinera dina studier med tuff och rolig

Läs mer

Shang Ming. Träning med själ - lotsar hälsan fram

Shang Ming. Träning med själ - lotsar hälsan fram Träning med själ - lotsar hälsan fram Shang Ming Vad är Shang Mingträning? Rörelser som vaktar så att din kropp och själ inte tappar kontakt och din livskraft alltid flödar starkt i ditt energisystem.

Läs mer

Stegräknare från Tappa.se

Stegräknare från Tappa.se Stegräknare från Tappa.se 137,00 kr Vikt: 0,03 kg KÖP Stegräknare av mycket hög kvalité med lock som skyddar panelen. Pålitlig och enkel att använda. Direktimport, därav det låga priset. Detta är den räknare

Läs mer

2010-04-12 Sundsvall Gun-Inger Soleymanpur Gis Handledning & Utveckling

2010-04-12 Sundsvall Gun-Inger Soleymanpur Gis Handledning & Utveckling Lyckas och må bra! Motivera dig själv till förändring Ditt minne påverkar hur du mår Parallellt tänkande, ta ett perspektiv i taget Vara i nuet och minska negativa tankar Skapa hållbara och effektiva lösningar

Läs mer

Om MediYoga - Medicinsk Yoga

Om MediYoga - Medicinsk Yoga Om MediYoga - Medicinsk Yoga MediYoga är en terapeutisk yogaform Varje år utbildas hundratals sjuksköterskor, sjukgymnaster, terapeuter och läkare i MediYoga. De lär sig långa, djupa andetag och andra

Läs mer

Diplomerad Massageterapeut Certifierad Massör. Studieplan

Diplomerad Massageterapeut Certifierad Massör. Studieplan Diplomerad Massageterapeut Certifierad Massör Studieplan Studieplan Innehåll Kort fakta om vår utbildning... 3 Svensk klassisk massage... 3 Varför vår utbildning... 3 Framtidsyrke... 3 Certifierad massör...

Läs mer

Minska din oro. öka ditt lugn. Nina Jansdotter. Brain Books

Minska din oro. öka ditt lugn. Nina Jansdotter. Brain Books Minska din oro öka ditt lugn Nina Jansdotter Brain Books Brain Books AB Box 344 551 15 Jönköping www.brainbooks.se 2008 Nina Jansdotter Utgåva enligt avtal med Loud Literary Agency, Malmö Kopieringsförbud.

Läs mer

HundAkutens kurser, hösten 2016

HundAkutens kurser, hösten 2016 HundAkutens kurser, hösten 2016 Anmäl dig till våra spännande kurser på: info@hundakuten.se eller 070-583 30 00 Valp- och unghundskurs Den här kursen vänder sig till dig som har en valp eller unghund,

Läs mer

- den naturliga vägen - för din baby och för dig som vill ha det bästa för din hud

- den naturliga vägen - för din baby och för dig som vill ha det bästa för din hud - den naturliga vägen - för din baby och för dig som vill ha det bästa för din hud I mitt arbete som akupunktör och massör behandlar jag ofta personer med känslig hud eller olika typer av hudproblem samt

Läs mer

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen!

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen! Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme FormaKroppen Träningsresa Följ med på en unik resa till Playitas Resort

Läs mer

Apotekets råd om. Nedstämdhet och oro

Apotekets råd om. Nedstämdhet och oro Apotekets råd om Nedstämdhet och oro Vi drabbas alla någon gång av nedstämdhet och oro. Nedstämdhet är en normal reaktion på tillfälliga på - frestningar, övergångsfaser i livet och svåra livssituationer.

Läs mer

ARBETSBLAD LILLA AKTUELLT TECKENSPRÅK DEN 10 MARS Diskussionsfrågor

ARBETSBLAD LILLA AKTUELLT TECKENSPRÅK DEN 10 MARS Diskussionsfrågor ARBETSBLAD PRODUCENT: KRISTOFER CARLSSON PROJEKTLEDARE: MIA BISANDER BESTÄLLNINGSNUMMER: 104656TV3 LILLA AKTUELLT TECKENSPRÅK DEN 10 MARS 2017 Lilla Aktuellt skola och Lilla Aktuellt teckenspråk är ett

Läs mer

FÖRORD. Göran Boll. www.mediyoga.se

FÖRORD. Göran Boll. www.mediyoga.se FÖRORD I Indien har yogan funnits och utvecklats under tusentals år. liksom den traditionella kinesiska medicinen (TKM) i Kina. Precis som ayurveda och yoga är den kinesiska medicinen holistisk vilket

Läs mer

Instruktörsutbildning mindfulness Specialistutbildning för psykologer Stockholm hösten 2015

Instruktörsutbildning mindfulness Specialistutbildning för psykologer Stockholm hösten 2015 Instruktörsutbildning mindfulness Specialistutbildning för psykologer Stockholm hösten 2015 Mindfulness definieras av Jon Kabat-Zinn som ett sätt att rikta uppmärksamheten: i nuet, med avsikt och utan

Läs mer

ELDENS STIG LJUSETS KÄLLA Sammanställt av Göran Boll

ELDENS STIG LJUSETS KÄLLA Sammanställt av Göran Boll ELDENS STIG LJUSETS KÄLLA Sammanställt av Göran Boll ELDENS STIG & LJUSETS KÄLLA - INNEHÅLL 1. INLEDNING 2. STEG FÖR STEG 3. LIVSKVALITET 4. YOGA SOM FILOSOFISKT SYSTEM 5. GURUS YTTRE OCH INRE 6. INRE

Läs mer

NYHET! Helgkurser 2 3 februari och 19 20 april Nybörjare och vana yogautövare tillsammans. Nybörjarna lär sig grunden i iyengaryoga.

NYHET! Helgkurser 2 3 februari och 19 20 april Nybörjare och vana yogautövare tillsammans. Nybörjarna lär sig grunden i iyengaryoga. NYHET! Introduktionskurs under en halvdag För dig som vill ha en kort, men ändå gedigen introduktion i iyengaryoga. Du lär dig grunderna, så du sedan kan fortsätta på nivå 1 2, om du önskar. Kursen består

Läs mer

YOGA 3 MINUTER (Y3) # 1

YOGA 3 MINUTER (Y3) # 1 MEDICINSK YOGA MEDIYOGA YOGA 3 MINUTER (Y3) # 1 ETT CD-HÄFTE I SERIEN - VERKTYG FÖR SJÄLVLÄKNING - SAMMANSTÄLLT AV GÖRAN BOLL IMY - Institutet för Medicinsk Yoga Värtavägen 35 115 29 Stockholm Tel: 08

Läs mer

UTBILDNINGAR & KURSER PÅ DISTANS. Öronakupunktur Akupressur Medicinsk mobiliseringsterapeut Massageterapeut Idrottsmassör Massage Kinesiotaping

UTBILDNINGAR & KURSER PÅ DISTANS. Öronakupunktur Akupressur Medicinsk mobiliseringsterapeut Massageterapeut Idrottsmassör Massage Kinesiotaping UTBILDNINGAR & KURSER PÅ DISTANS Öronakupunktur Akupressur Medicinsk mobiliseringsterapeut Massageterapeut Idrottsmassör Massage Kinesiotaping Grundkurs - Öronakupunktur Öronakupunktur är precis som namnet

Läs mer

http://youtu.be/04vx_pmid6c http://www.youtube.com/watch?v=zw-a8eqbjdq Mindfulness Kerstin Kronqvist Karin Forsell 2 Mindfulness Karin Forsell Kerstin Kronqvist Harmoni för hela dig -Hur stavas kärlek?

Läs mer

REHABKURSER. Välkomna till Active REHAB. Tel:031-919600. info@active-rehab.se

REHABKURSER. Välkomna till Active REHAB. Tel:031-919600. info@active-rehab.se REHABKURSER Tel:031-919600 Adress Göteborg: Järntorgsgatan 8 (Järnhälsans lokaler. Vån 3) Adress Landvetter: Milstensvägen 2 (Hälsans Hus lokaler) info@active-rehab.se Artrosskola Artrosskola enl BOA (Bättre

Läs mer

Hälsoteket i Angered

Hälsoteket i Angered A K T I V I T E T S P R O G R A M V I N T ER Hälsoteket i Angered VÅR 206 25 januari 23 juni VÅ R H Ö ST S O M M A R Lina Helena Ulrika Jennifer Mageda INNEHÅLL SID Drop-in hälsa och FaR Fysisk aktivitet

Läs mer

Själ & kropp. - levnadsvanor och psykisk hälsa

Själ & kropp. - levnadsvanor och psykisk hälsa Själ & kropp - levnadsvanor och psykisk hälsa Lästips från Sjukhusbiblioteken i Värmland 2014 Effekter av fysisk träning vid olika sjukdomstillstånd (2007) Av Ulla Svantesson m fl Motion är medicin! Så

Läs mer