Program med Grandmaster Fan Xiulan Vinter - vår 2014!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Program med Grandmaster Fan Xiulan Vinter - vår 2014!"

Transkript

1 Program med Grandmaster Fan Xiulan Vinter - vår 2014! 25-26/1 FREDSKRAFTENS QIGONG INSTRUKTÖR DEL 1 En medicinsk qigong speciellt för ungdomar, som främjar yttre och inre fred och hämtar kraft från naturen. Den harmonierar med ungdomars känsloliv och tänkande samt balanserar hormonerna. Förkunskaper: Jichu gong instruktör Tid: lördagen den 25 januari kl , söndagen den 26 januari kl /2 FEM ELEMENTENS QIGONG Öppen för alla som gått en qigongkurs i Biyunmetoden I Fem Elementens Qi Gong lär man att utveckla sin egen form av Qi Gong utifrån principer baserade på Traditionella Kinesisk Medicinens klassiska Fem Elements teori (eld, jord, metall, vatten och trä). I kursen lär man sig att utveckla sin intuitiva förmåga och att öppna sig för att hämta in och arbeta med sin ursprungliga livsenergi - vilket är den djupaste källan till självläkning. Metoden är ett kraftfullt redskap för att öppna upp för dolda inre potentialer! En helt ny värld av inre stillhet, visdom och harmoni öppnar sig! Förkunskaper: För alla som gått någon Qi gong kurs i Biyunmetoden. Tid: lördagen den 8 februari kl , söndagen den 9 februari kl /2 ÅRETS HÄLSO FENG SHUI I HÄSTENS ÅR Vad har Hästens År i beredskap? Vill du veta vad det nya året kan innebära, befrämja lyckan, och få tips till att undvika olyckor under året. De kinesiska Feng Shui-experterna har utvecklat förståelsen för hur ditt år(födelseåret som placerar dig i ett av 12 djurtecken) och Hästens år samverkar. Ditt födelseår är din personliga kod och du får här veta hur den samverkar med Hästens år. Detta är ett mångtusenårigt sätt att inleda det nya året. Välkommen till ett av det nya årets höjdpunkter. En kväll med ett mycket intressant och värdefullt innehåll med grundaren av Biyunmetoden: Fan Xiulan talar om det nya årets Feng Shui (Hästens år) utifrån perspektivet om hur naturens krafter är relaterade till vår hälsa, och hur vi kan använda denna urgamla förståelse praktiskt. Vi tränar också stilla qigong tillsammans och berättar om Biyunmetodens utveckling i Sverige och världen. Ekologiskt grönt te,fina kläder och smycken från Kina, Fan Xiulans böcker m.m, information om Biyunakademins hälsocenter kommer också att finnas.

2 STOCKHOLM När: Tisdagen den 11 Februari, , Johan Enbergs väg 20, Solna,T-Västra Skogen. Pris: Bli medlem i Hälsocentret 2014 och få fritt inträde, Övriga 100 Kr. Anmälan till Biyunakademin e-post: /2 KURSER I NORGE se för mer info /2 KOMETSTENSMASSAGE Bian shi Tuina är en fantastisk metod för att få mycket djupa hälsoeffekter. Bakgrund Den meteorit som slog ner i Kina för miljoner år sen och smälte samman med ett berg i Kina skapade en mycket speciell stenart som kallas för Bian Shi. För cirka två tusen år sedan var metoden mycket populär i Kina och Bian Shi stenarna flitigt använda, efter hand glömdes kunskapen bort och terapiformen försvann. På senare år har tack vare modern forskning det påvisats att stenen vid massage kan stärka kroppens försvarskraft upp till 50% och att den har både infraröd strålning samt att dess elektromagnetiska fält väl sammanstrålar med människans elektromagnetiska fält. Bian Shi massagen kan upplevas som mycket behaglig, och framför allt så ger den mycket djupgående hälsoeffekter: vid kroniska problem, smärta, inflammatoriska tillstånd ger behandlingen mycket bra resultat samt i förebyggande och allmänhälsostärkande syfte. Vi utbildar kompetenta terapeuter i Bian Shi kometstenmassage så att denna underbara metod kan spridas i Sverige. Sagt om kursen skönt En intressant och nästan magisk kurs som inspirerade mig mycket, Fan Xiulan har verkligen en äkta djup kunskap som förmedlas i hennes kurser Kometstenarna är fantastiska, de ger extra kraft till massageteknikerna i tuina eftersom de är formade som massageverktyg Kometstenarna har en märklig förmåga att få muskler att slappna av och öka värmen i de områden som masseras Har provat stenmassagen hemma på släkt, vänner, arbetskamrater och katten, alla utan undantag tycker att det är avslappnande och De som fått massage har upplevt att spända muskler slappnat av och att smärta minskat. Jag har tagit kometstensmassagen till mitt hjärta och vill gärna fördjupa mig praktiskt Tid: Tisdagen den 25 februari kl , Onsdagen den 26 februari kl Pris: kr.

3 1-2/3 WAI QI, B-DELEN Undervisning ges direkt av Grandmaster Fan Xiulan. Kursen är en intensiv 2 dagars kurs. För Biyunmetodens instruktörer erbjuds tillfälle att öka förmågan att hantera qi i arbete och dagligt liv. Här arbetar vi framför allt med stilla qigong med syfte att nå dolda potentialer. 4 djupa metoder av wai qi lärs ut: 5 elementens stilla qigong, Guanyin och havet, sol stjärn och månmetoden, kraftfull fördjupning i wai qi överföring m.m m.m. Förkunskaper: Jichu Gong instruktör Tid: lördagen den 1 mars kl , söndagen den 2 mars kl Pris: kr. 21/3 HÄLSA OCH LIVSKRAFT FÖR VÅREN Vårens Hälsometoder och hur vi stärker vår försvarskraft Allt vaknar till liv igen på våren, hälsan spirar och sätter du dina hälsofrön på rätt sätt i ditt inre kan det hjälpa dig hela året! Den kinesiska medicinen vet att leverns energi stiger på våren, och att symtom som stress, förvirring, glömska, irritation kan uppkomma på grund av att leverns energi och blod behöver komma i balans - detta görs bäst på våren. Fan Xiulan som expert på kinesisk medicin och qigong ger dig effektiva redskap och kunskaper för att uppnå många goda hälsoeffekter, vid detta speciella tillfälle. Bland innehållet: Föryngrings-metoden - ny qigongövning! Mat som medicin Kostråd för alla! Örtmedicin bästa förebyggande örterna! Lär dig mer om bl.a. Longlife och Vitality. Erbjudande: Boka och kom innan för att prova eller kometstensvärmebädden, flyttanken eller vibrationsplattan kr, prova på! Kostnad: Gratis för medlemmar i Biyunakademins Hälsocenter! Bli medlem 2014 när du kommer o gå gratis! Övriga ordinarie pris 150 kr. Hjärtligt välkomna! Tid: Torsdag den. Mars 2013 Kl , Johan Enbergs väg 20 Anmälan: /3 KURSER I KÖPENHAMN/DANMARK 22-23/3 FREDSKRAFT QIGONGINSTRUKTÖR DEL 2 En medicinsk qigong speciellt för ungdomar, som främjar yttre och inre fred och hämtar kraft från naturen. Den harmonierar med ungdomars känsloliv och tänkande samt balanserar hormonerna. Förkunskaper: Jichu gong instruktör och genomgått fredskraft qi gong instruktör del 1. Tid: lördagen den 22 mars kl , söndagen den 23 mars kl

4 26-27/3 STENARTERNAS ENERGI & HÄLSOEFFEKTER En kurs där du får insikt och kunskap om hur stenar och kristaller kan hjälpa din hälsa och välbefinnande. Ett 20-tal stenar/kristaller tas upp grundligt under kursen. Många praktiska råd & tips ges (Se text nedan). Kurskompendium i bild och text om kristallerna/stenarna ingår i kursen. Bland annat följande stenar/kristaller tas upp under kursen: Bergskristall Safir Smaragd Turmalin Turkos Rutilus kvarts Topas Rosenkvarts Lapis Luzuli Obsidian Agat Rubin Granat Tigeröga Chrysokoll Citrin Månsten Mjölk kvarts Ametist Tid: Onsdagen den 26 Mars kl , Torsdagen den 27 Mars kl Pris: kr. 28/3 STENARTERNAS ENERGI & HÄLSOEFFEKTER INSTRUKTÖR I den gamla kinesiska medicinen fanns kunskapen om stenarnas hälsoeffekter och hur de förstärker vår kontakt med naturen. Sakta föll dessa kunskaper i glömska o stenarna kom att uppskattas mest för sin skönhet. Hur många vet att alla halv och helädelstenar har sina speciella effekter vilket kan förklara varför de är så tilldragande. Bergskristallen t.ex. avlägsnar hjärthetta, motverka rädslor, har en lugnande effekt och befrämja medvetandets klarhet. Den kan också ge huden en ungdomlig lyster och befrämja dess befuktande förmåga. Ametisten kan motverka hjärta- och magsmärta, befrämja mentala förmågor, kan när man gör ametistvatten som drickes motverka alkoholförgiftning, och när den används i badkurer, motverka barnlöshet hos kvinnor då den avlägsnar fukt o kyla-tillstånd hos livmodern. Akvamarinen och Rubinens förmåga att öppna upp för visdomen var i gamla Kina mycket uppskattad, samt Smaragdens effekter att skapa balans och harmoni. Dessa naturens kunskaper behöver också spridas till människor av idag, nuförtiden används många oäkta material direkt på kroppen som plast och nickel med negativa reaktioner som följd. Och flera stenarter motverkar också de onaturliga och skadliga strålningskällor vi har runtomkring oss hela tiden. Tiden är här för att upplysa dina elever om dessa naturens hemligheter för en fördjupad hälsa! Med hjälp av instruktörsfördjupningen får du alla redskap för att också kunna hålla kurser på området. (Observera att grundkursen i stenarterna är obligatorisk för att kunna gå instruktörsdelen som är enbart för dig som är utbildad qigonginstruktör). Förkunskapskrav: Jichu Gonginstruktör och genomgången grundkursen i stenarternas energi & hälsoeffekter. Tid: Fre kl Pris: 990 kr.

5 4-6/4 STILLA QIGONG INSTRUKTÖR Genom åren har många instruktörer frågat efter att kunna lära ut och förmedla livskraft även genom Biyunmetodens stilla qigong. Biyunmetodens grundare Fan Xiulan har förmågan att kunna förmedla upplevelsen av fördjupad stillhet, detta bygger på vissa grundläggande livsprinciper och de olika tillstånden av stillhet. På kursen guidar Fan laoshi oss in i dessa tillstånd. Detta är som alla kan förstå en kurs på mycket hög nivå som ger instruktören möjlighet att höja sin förmåga till en äkta kvalitet av stillhet. Naturen är i förändring, alltet är i förändring och vi människor behöver också förändras för att kunna verka i samklang med naturen, det är vad vi kan kalla den nya vetenskapen. Biyunmetodens instruktörer får här möjligheten att ta emot o tillägna sig denna nya kraft och transformera och väcka de högsta förmågor som ligger vilande i vårt inre, undervisningen öppnar potentialen att förmedla detta till andra. Ta tillvara på de gåvor att vara född till denna jord innebär. I tidigare metoder har instruktörerna sysselsatt sig med att rensa och avlägsna elevernas fysiska problem, men det räcker inte, nu behöver vi hjälpa eleverna att också öppna sina medvetanden och själskraft. Låt oss väcka eleverna och hjälpa dem att ta fram de djupare liggande intuitiva förmågorna, det räcker inte med bara kroppen - själen måste också med. Det är den stillhet som människor, naturen, ja alltet behöver. Forskning på området stillhet och mindfulness har blivit mycket populärt på senare tid, det illustreras av att bl.a. en Nobelpristagare i medicin i sin forskning också påvisat att stillhetsutövning kan förlänga cellernas livslängd. Nu får du en unik möjlighet att lära dig för en mästare, begränsat antal platser. Förkunskapskrav: Jichu Gonginstruktör. Tid: Fre: 15-20, Lör 10-18, Sön Pris: kr. 9-10/4 TUNGA DIAGNOSTIK Tungan är en karta som kan berätta om vår hälsa. Detta är en metod som praktiserats sedan urminnes tider i Kina. Under kursen får du lära dig om hur du diagnosticerar kroppens hälsotillstånd via tungan. Det finns mycket att lära om vad olika tecken och symtom betyder såsom tungans färg, form och struktur, beläggning och var dessa förändringar uppstår. Vi tittar på varandras tungor och får vägledning från Grandmaster Fan Xiulans expertis om vad som finns att se hos varje kursdeltagare(liten introduktion om handdiagnostik ges också). Kursmaterial ingår i kursen (Kompendium med text och bilder). Tid: Onsdagen 9 April kl.14-21, Torsdagen 10 April Pris: kr.

6 12-13/4 FEM ELEMENTENS QIGONG Öppen för alla som gått en qigongkurs i Biyunmetoden I Fem Elementens Qi Gong lär man att utveckla sin egen form av Qi Gong utifrån principer baserade på Traditionella Kinesisk Medicinens klassiska Fem Elements teori (eld, jord, metall, vatten och trä). I kursen lär man sig att utveckla sin intuitiva förmåga och att öppna sig för att hämta in och arbeta med sin ursprungliga livsenergi - vilket är den djupaste källan till självläkning. Metoden är ett kraftfullt redskap för att öppna upp för dolda inre potentialer! En helt ny värld av inre stillhet, visdom och harmoni öppnar sig! Förkunskaper: För alla som gått någon Qi gong kurs i Biyunmetoden. Tid: lördagen den 12 april kl , söndagen den 13 april kl /5 TUINA KINESISK MASSAGE Under kursen får du lära dig ett 20-tal av de mest effektiva och hälsobringande massageteknikerna och hur du kan använda dem både för lättare och allvarligare problem. Under kursen gång varvas teori med praktik av de olika teknikerna och vi arbetar också två och två för att få en god praktisk förståelse. Man lär sig använda sina händer för att tillföra kroppen livskraft enligt klassisk kinesisk medicinsk erfarenhet. Tuina är en effektiv och djupgående massageform som kan vara mycket terapeutiskt verksam. Det är en av grundpelarna i den traditionella kinesiska medicinen och är en specialitet som utövas med många goda resultat inom sjuk och friskvården i Kina sen lång tid tillbaks. Smärtproblematik, olika typer av spänningar och blockeringar kan snabbt och effektivt motverkas med de klassiska kinesiska massageteknikerna. Under denna kurs får du en introduktion till Tuina av Fan Xiulan som huvudlärare m. fl. som med sin expertis på området kinesisk medicin och bl.a. qi-massage levandegör och skapar en lättillgänglig förståelse för den kinesiska massagens hemligheter. Hjärtligt Välkommen till en en värdefull praktisk kurs med dessa underbara hälsometoder. Tid: Torsdagen 8 maj kl , Fredagen 9 Maj kl Pris: kr /5 DELFINKRAFTENS QIGONG INSTRUKTÖR DEL 1 I denna metod hämtar vi inspiration ifrån delfinen, denna visa varelse som är godhjärtad och hjälpsam. Med en positiv koncentration om en delfin som hoppar, dansar och sjunger rör man sig graciöst till klassisk kinesisk musik. Metoden ger snabbt goda hälsoeffekter och passar alla människor. Den har bl.a. under ett flertal år lärts ut på Örebro Högskola vid den tvååriga s.k. SPA-utbildningen och är utmärkt att lära ut, hel eller i delar som en introduktion till Qi Gong på spa, gym eller i liknande sammanhang. Förkunskaper: Jichu Gong instruktör. Tid: Lördagen 10 maj kl , Söndagen 11 Maj kl

7 17-18/5 FÖRYNGRINGS QIGONG INSTRUKTÖR del 1 På instruktörsutbildningen i Föryngrings Qigong lär man sig metoder för att regenerera hjärnan och motverkar åldrandets symptom som dåliga minne och bristande koordination. Metoderna som man lär sig inkluderar rörelse Qi Gong, Stilla Qigong och Gång Qigong. Instruktörsutbildningen fördjupar Senior Qigong lärarens förmåga att hjälpa seniorer att bibehålla och förbättra sin hälsa och vitalitet. En utmärkt metod för att förebygga att hjärnans funktioner försämras med åldern! Förkunskaper: Jichu Gong instruktörs behörighet eller Seniorqigong ledare. Du kan lära ut metoderna direkt efter genomgången kurs. Tid: Lördagen den 17 maj kl , söndagen den 18 maj kl Pris: kr 21-22/5 ÖRTMEDICIN Fan Xiulan lärde sig redan som barn av sin farmor och gammelfarfarom örternas läkande förmågor, ett intresse hon bibehållit och fördjupat under hela sitt yrkesverksamma liv. En spännande och användbar kurs om både svenska och kinesiska örter och örtkombinationer för praktisk användning. Allt ifrån svenska tallbarr till de mest extraordinära läkeörterna i Kina! Tid: Onsdagen 21 maj kl , Torsdagen 22 Maj kl Pris: kr. 31/5-1/6 DELFINKRAFTENS QIGONG INSTRUKTÖR DEL 2 Utbildning i att bli instruktör i Delfinkraftens Qigong ges nu i Sverige. Delfinkraftens Qi Gong är mycket bra för att motverkar stress. Metoden bygger på att använda sig av delfinens rörelser och ljudningar för att ger goda medicinska effekter samt välbefinnande, glädje och harmoni. Delfinen är ett kärleksfull och lycklig djur. Genom att använda en positiv koncentration på delfinen har vi möjlighet att träda in i delfinens lyckliga och kärleksfulla tillstånd. Instruktörspraktik, teori, pedagogik med mera och slutlig diplomering. Förkunskaper: Jichu Gong instruktörs behörighet samt Delfinkraft instruktörsutb. del 1 Tid: lördagen den 31 Maj kl , söndagen den 1 juni kl Pris: kr 7-8/6 FEM ELEMENTENS QIGONG, STEG 3 Öppen för alla som gått en qigongkurs i Biyunmetoden I Fem Elementens Qi Gong lär man att utveckla sin egen form av Qi Gong utifrån principer baserade på Traditionella Kinesisk Medicinens klassiska Fem Elements teori (eld, jord, metall, vatten och trä). I kursen lär man sig att utveckla sin intuitiva förmåga och att öppna sig för att hämta in och arbeta med sin ursprungliga livsenergi - vilket är den djupaste källan till självläkning. Metoden är ett kraftfullt redskap för att öppna upp för dolda inre potentialer! En helt ny värld av inre stillhet, visdom och harmoni öppnar sig! Förkunskaper: För alla som gått någon Qi gong kurs i Biyunmetoden. Tid: lördagen den 7 juni kl , söndagen den 8 juni kl

8 14-15/6 HUICHUN FÖRYNGRINGS QIGONG INSTRUKTÖR del 2 Fördjupningen innehåller bl.a. speciella akupressurmetoder och djupa stilla qigongmetoder. Mycket speciella tekniker för att fördjupa de medicinska effekterna med syfte att motverka hjärnans degeneration utlovas! I Föryngrings Qigong instruktörsutbildning lär man sig metoder för att regenerera hjärnan och motverka åldrande symptom som dåliga minne och bristande koordination. Metoderna som man lär sig inkluderar rörelse Qi Gong, Stilla Qigong och Gång Qigong. Föryngrings Qigong instruktörs utbildning fördjupar Senior Qigong instruktören och Senior Qigong ledarens förmåga att hjälpa seniorer att bibehålla och förbättra sin hälsa och vitalitet. Förkunskaper: Jichu Gong instruktörs behörighet eller Seniorqigong ledare, samt genomgången kurs föryngringsqigong instruktör del 2. Tid: Lördagen den 14 juni kl , söndagen den 15 juni kl Plats: Biyunakademin, Örbyhus Pris: kr 28-29/6 FÖRDJUPNINGSKURS DONG GONG INSTRUKTÖR Ett sällsynt tillfälle att få lära sig de djupare redskapen inom Biyunmetoden för intuition och förmåga till ett djupare seende samt därmed insikt och förståelse av qigongens hemligheter. Detta är den enda kursen där master Fan presenterar liggande qigong en metod som de kinesiska mästarna använde i största hemlighet. Vi arbetar med speciella övningar som ökar flödet i vissa inre meridianer. Ett mycket kraftfullt redskap för att få de unika förmågor som människokroppen har latent inom sig att blomstra och utvecklas. Förkunskaper: Dong Gong instruktör. Tid: Lördagen den 28 juni kl , söndagen den 29 juni kl Plats: Biyunakademin, Örbyhus. Pris: kr Biyunakademins Hälsocenter i Stockholm: Johan Enbergs väg 20, Solna, T-Västra skogen, (T-Västra Skogen, 50 rakt ut från tunnelbaneutgången).

J Z AKUPUNKTUR-TERAPI

J Z AKUPUNKTUR-TERAPI J Z AKUPUNKTUR-TERAPI Välkommen till JZ Akupunktur-Terapi Jag arbetar med människors hälsa utifrån ett helhetsperspektiv för att ge ett fysiskt och mentalt välbefinnande. Behandlingsmöjligheter: Akupunktur

Läs mer

Intuitiv Ledarskapsutbildning 2:årig - 5 helger/år med Fokus på Frigörande Andning

Intuitiv Ledarskapsutbildning 2:årig - 5 helger/år med Fokus på Frigörande Andning Intuitiv Ledarskapsutbildning 2:årig - 5 helger/år med Fokus på Frigörande Andning Utbildningen är intensiv och kan vara personligt utmanande. Vågar och kan du vara dig själv, visa dina starka och svaga

Läs mer

KURS TUI NA ( KINESISK MASSAGE) Nerja, Spanien April 2014.

KURS TUI NA ( KINESISK MASSAGE) Nerja, Spanien April 2014. KURS TUI NA ( KINESISK MASSAGE) Nerja, Spanien April 2014. Njut en vecka i vårt otroligt vackra Nerja, Södra Spanien! Passar både dig som vill resa med familjen, och dig som reser själv eller annat sällskap.

Läs mer

Coaching Stresshantering Presentationsteknik. Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter

Coaching Stresshantering Presentationsteknik. Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter Coaching Stresshantering Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter 2015 Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar Ett familjeföretag som erbjudit utbildningar inom massage och friskvård

Läs mer

Meditation Chi Yoga YogiCho och Tina Hédren för perfekt harmoni i livet som rymmer glädje, lycka, hälsa,

Meditation Chi Yoga YogiCho och Tina Hédren för perfekt harmoni i livet som rymmer glädje, lycka, hälsa, INFINITE TAI JI Meditation Chi Yoga YogiCho och Tina Hédren för perfekt harmoni i livet som rymmer glädje, lycka, hälsa, TREÅRIG UTBILDNING I UPPSALA Infinite Tai Ji Infinite Tai Ji Infinite Tai Ji är

Läs mer

NISSAN HÄLSOCENTER. Meditation. Yoga & QiGong. Personlig utveckling. Healing. Färglära. Hypnos & Regression Tänk kreativt! Lev positivt!

NISSAN HÄLSOCENTER. Meditation. Yoga & QiGong. Personlig utveckling. Healing. Färglära. Hypnos & Regression Tänk kreativt! Lev positivt! NISSAN HÄLSOCENTER Yoga & QiGong Meditation Personlig utveckling Healing Färglära Hypnos & Regression Tänk kreativt! Lev positivt! KURSER VÅREN 2015 YOGA & QIGONG nybörjar- och fortsättningskurs HATHA-YOGA

Läs mer

SOL LJUS HEALING. Solar Light Empowernment. Anna-Lena Vikström

SOL LJUS HEALING. Solar Light Empowernment. Anna-Lena Vikström SOL LJUS HEALING Solar Light Empowernment Free manual En komplett distanskurs med övningar varje vecka (Årets sommargåva från Anna-Lena Vikström 2015) En healing som får dig att uppleva solens och naturens

Läs mer

kursprogram våren 2012 Örebro

kursprogram våren 2012 Örebro kursprogram våren 2012 Örebro välkommen till vårens kursprogram som fackförbundet Vision, i samverkan med sensus studieförbund, erbjuder dig som medlem! genom att erbjuda dig utbildningar, vill vi ge dig

Läs mer

Pranayama Yogisk Andning

Pranayama Yogisk Andning Pranayama Yogisk Andning I alla former av traditionell yoga är andningen den rödaste av alla trådar. Den yogiska kunskapen om andningen och dess mekanismer är stor och djup. För dig som går denna utbildning

Läs mer

G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv!

G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv! G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv! Traditionell kinesisk medicin kan hjälpa Traditionell kinesisk medicin kan behandla både akuta och kroniska sjukdomstillstånd. Inom den kinesiska medicinen

Läs mer

UTBILDNINGAR & KURSER PÅ DISTANS. Öronakupunktur Akupressur Medicinsk mobiliseringsterapeut Massageterapeut Idrottsmassör Massage Kinesiotaping

UTBILDNINGAR & KURSER PÅ DISTANS. Öronakupunktur Akupressur Medicinsk mobiliseringsterapeut Massageterapeut Idrottsmassör Massage Kinesiotaping UTBILDNINGAR & KURSER PÅ DISTANS Öronakupunktur Akupressur Medicinsk mobiliseringsterapeut Massageterapeut Idrottsmassör Massage Kinesiotaping Grundkurs - Öronakupunktur Öronakupunktur är precis som namnet

Läs mer

Livmodersvälsignelse med Miranda Gray

Livmodersvälsignelse med Miranda Gray Jag är mycket förtjust över att du vill vara delaktig i Livmodersvälsignelsen. Välsignelsen är till för att hela och förena dig med din egna livmoder och din kvinnlighet. Den är också skapad för att förankra

Läs mer

SÖMN, VILA OCH ÅTERHÄMTNING I SKOLAN

SÖMN, VILA OCH ÅTERHÄMTNING I SKOLAN SÖMN, VILA OCH ÅTERHÄMTNING I SKOLAN Till dig som arbetar i skolan med barn i årskurs F-5! Här kommer tips och idéer för en hälsovecka om sömn, vila och återhämtning. Vi hoppas att Ni under denna vecka

Läs mer

Preliminärt Schema Vår 2012

Preliminärt Schema Vår 2012 Preliminärt Schema Vår 2012 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Pågår MÅNDAG 10.15 11.45 Yoga, Stresshantering & God Sömn** För alla ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie v 10 21 16.45

Läs mer

Quantumfysisk Mentorutbildning

Quantumfysisk Mentorutbildning Bröderna Tranberg Quantumfysisk Mentorutbildning Detta är en kurs för att hjälpa dig att nå din fullständiga potential i din personliga utveckling. Utbildningen vänder sig till alla som vill utvecklas

Läs mer

Diplomerad Massageterapeut Certifierad Massör. Studieplan

Diplomerad Massageterapeut Certifierad Massör. Studieplan Diplomerad Massageterapeut Certifierad Massör Studieplan Studieplan Innehåll Kort fakta om vår utbildning... 3 Svensk klassisk massage... 3 Varför vår utbildning... 3 Framtidsyrke... 3 Certifierad massör...

Läs mer

Välkommen till en andlig utvecklingsresa till Malta 10-17 okt 2015.

Välkommen till en andlig utvecklingsresa till Malta 10-17 okt 2015. Välkommen till en andlig utvecklingsresa till Malta 10-17 okt 2015. Detta är en starkt utvecklande resa som ger dig ett lyft och höjer ditt medvetande och din vibration till en ny nivå. Vi besöker urgamla

Läs mer

För ett par veckor sedan gick jag grundkursen i Drömmen om det godametodiken.

För ett par veckor sedan gick jag grundkursen i Drömmen om det godametodiken. Vialundskolan: Nystart med Drömmen om det goda i Kumla av Malin Sundin För ett par veckor sedan gick jag grundkursen i Drömmen om det godametodiken. Jag började direkt när jag kom tillbaka till skolan

Läs mer

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet Cecilia Östman mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG sinnesstämning känsla skönhet Mitt namn är Cecilia Östman. Varmt välkommen till mig och min salong Hudvårdsstudion. Jag är cidesco diplomerad

Läs mer

Jag ger olika kurser inom hälsa och personlig utveckling. Dessa sker fortlöpande under året i Örebro eller ibland på annan ort om så önskas.

Jag ger olika kurser inom hälsa och personlig utveckling. Dessa sker fortlöpande under året i Örebro eller ibland på annan ort om så önskas. Varmt Välkommen att boka din tid. Tid som inte avbokas 24 timmar innan debiteras 50% av priset. Massage eller annan kroppsbehandling rekommenderas ej vid förkylning, feber eller före graviditet v. 16.

Läs mer

KURS 1 SHRI YOGA DYNAMISKT TISDAGAR

KURS 1 SHRI YOGA DYNAMISKT TISDAGAR NYA KURSER HÖSTEN 2015 Här följer nu ett förslag på kursprogram med många nya kurs kombinationer. Beroende på intresse kommer jag återkoppla till dig efter anmälan om kursen blir av. Du kan också köpa

Läs mer

Sömnbehandling i grupp. Mina registreringar

Sömnbehandling i grupp. Mina registreringar Sömnbehandling i grupp Mina registreringar Sömnbehandling i grupp, Hälso- och sjukvårdsavdelningen 2014 Innehåll Välkommen till sömnbehandling Sömndagbok och mina vanor Sömndagbok Veckans aktiviteter Mål

Läs mer

G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv!

G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv! G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv! Vad erbjuder Gunilla och G-kraft Akupressur? Jag gör behandlingar utifrån traditionell kinesisk medicin. Akupressur Öronakupunktur Koppning/koppningsmassage

Läs mer

Hälsoteket i Angered

Hälsoteket i Angered A K T I V I T E T S P R O G R A M VI N T E R Hälsoteket i Angered 27 Januari 28 Maj 204 VÅ R H Ö S T S O M M A R Vi som jobbar på Hälsoteket Drop-in hälsa och FaR (Fysisk aktivitet på recept) Emma Helena

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863

Läs mer

Låt intuitionen guida dig! 229:- av Hans Thörn med Catarina Rolfsdotter-Jansson

Låt intuitionen guida dig! 229:- av Hans Thörn med Catarina Rolfsdotter-Jansson PERIODENS ERBJUDANDE HEL av Hans Thörn med av Hans Thörn med Låt intuitionen guida dig! För att ett barn ska växa upp till en hel människa, som lever livet fullt ut och utnyttjar sin fulla kapacitet, räcker

Läs mer

- den naturliga vägen - för din baby och för dig som vill ha det bästa för din hud

- den naturliga vägen - för din baby och för dig som vill ha det bästa för din hud - den naturliga vägen - för din baby och för dig som vill ha det bästa för din hud I mitt arbete som akupunktör och massör behandlar jag ofta personer med känslig hud eller olika typer av hudproblem samt

Läs mer

... Ett gympapass med en kort konditionsdel som följs av en styrkedel där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen.

... Ett gympapass med en kort konditionsdel som följs av en styrkedel där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen. Friskvårdsutbud... Gympa Ryggympa Stretchgympa Vinyl Hela Core Cirkelträning Ett konditions- och styrkepass utan svåra stegkombinationer där fokus ligger på enkla men roliga rörelser. (Passet finns i olika

Läs mer

HundAkutens kurschema för våren 2015

HundAkutens kurschema för våren 2015 HundAkutens Kurser, våren 2015 HundAkutens kurschema för våren 2015 Valp- och unghundskurs Den här kursen vänder sig till dig som har en valp eller unghund, 8 veckor 10 månader. Vi tar tillvara på den

Läs mer

YOGA 3 MINUTER (Y3) # 1

YOGA 3 MINUTER (Y3) # 1 MEDICINSK YOGA MEDIYOGA YOGA 3 MINUTER (Y3) # 1 ETT CD-HÄFTE I SERIEN - VERKTYG FÖR SJÄLVLÄKNING - SAMMANSTÄLLT AV GÖRAN BOLL IMY - Institutet för Medicinsk Yoga Värtavägen 35 115 29 Stockholm Tel: 08

Läs mer

REHABKURSER. Välkomna till Active REHAB. Tel:031-919600. info@active-rehab.se

REHABKURSER. Välkomna till Active REHAB. Tel:031-919600. info@active-rehab.se REHABKURSER Välkomna till Active REHAB Tel:031-919600 Adress Göteborg: Järntorgsgatan 8 (Järnhälsans lokaler. Vån 3) Adress Landvetter: Milstensvägen 2 (Hälsans Hus lokaler) info@active-rehab.se Artrosskola

Läs mer

Underbara Du! Det bästa som hänt dig är -DU, visste du det?

Underbara Du! Det bästa som hänt dig är -DU, visste du det? Varmt Välkommen att boka din tid. Tid som inte avbokas 24 timmar innan debiteras 50% av priset. Massage eller annan kroppsbehandling rekommenderas ej vid förkylning, feber eller före graviditet v. 16.

Läs mer

FÖRORD. Göran Boll. www.mediyoga.se

FÖRORD. Göran Boll. www.mediyoga.se FÖRORD I Indien har yogan funnits och utvecklats under tusentals år. liksom den traditionella kinesiska medicinen (TKM) i Kina. Precis som ayurveda och yoga är den kinesiska medicinen holistisk vilket

Läs mer

Yogaövningar. för mer. Energi

Yogaövningar. för mer. Energi Yogaövningar för mer Energi Livet är som att cykla. För att hålla balansen, måste du fortsätta röra dig. Albert Einstein Stå upprätt med armarna utsträckta, horisontellt med axlarna. Snurra medsols, precis

Läs mer

En genväg till djup avslappning och meditation. Floating.

En genväg till djup avslappning och meditation. Floating. En genväg till djup avslappning och meditation Floating. FLOATING återskapar balans Att flyta i ett viktlöst tillstånd och låta hjärnan vila från intryck, såsom ljud, ljus, tryck och friktioner frigör

Läs mer

Massage för. d e l k u r s r y g g oc h n a c k e

Massage för. d e l k u r s r y g g oc h n a c k e Massage för Hemmabruk d e l k u r s r y g g oc h n a c k e Innehållsförteckning Grattis till ett klokt val! 3 Presentation av Daniela 4 Massagens historia 5 Massagens effekter 6 Lilla anatomiskolan 8 Massagegrepp

Läs mer

Nära till Höllviken och Kämpinges natur och stränder

Nära till Höllviken och Kämpinges natur och stränder Ett presentkort är en välkommen gåva! Härliga SPA-bad inne och ute Harmonigården är till för dig, din hälsa och ditt välbefinnande. Stig in i en behaglig atmosfär, låt stressen rinna av och vardagsbekymren

Läs mer

15-20 juli 2014. Afrikansk dans, indisk yoga& massage

15-20 juli 2014. Afrikansk dans, indisk yoga& massage 15-20 juli 2014 Afrikansk dans, indisk yoga& massage Med Umeå utsedd till Europas kulturhuvudstad 2014 så bidrar vi denna sommar starkt till det internationella kulturella utbytet! Underbara sommarön Norrbyskär

Läs mer

Walking the path of gratitude

Walking the path of gratitude Walking the path of gratitude Walk your Talk Under dessa dagar kastar vi oss ur boet och flyger vinge till vinge med den store anden, vi vet att våra egna vingar bär. Vi lär känna vår själsresa i detta

Läs mer

meditation ÖVNINGSBOK

meditation ÖVNINGSBOK meditation ÖVNINGSBOK Meditera en sinnlig väg till hälsobalans Innehåll Hur vi hittar inspiration till att träna och leva våra liv är ytterst individuellt. Några känner att de behöver stark fysisk utmaning,

Läs mer

Lugn och ro i harmoni...

Lugn och ro i harmoni... Lugn och ro i harmoni... Välkommen till Harmonigården! Vi vill vara Din inspiration och hjälp till ett mer harmoniskt och hälsosamt liv. SPA Vi erbjuder Dig vår kompetens, unika miljö och möjligheter till

Läs mer

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt!

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! Art. 103/104 All Purpose Cream normal/torr hud Verkar mjukgörande, binder fuktigheten ihuden och stärker vävnaden.

Läs mer

Uråldrig kunskap för ett nytt arbetsliv

Uråldrig kunskap för ett nytt arbetsliv Kapitel 1 Uråldrig kunskap för ett nytt arbetsliv Enligt legenden levde mänskligheten för många tusen år sedan i hälsa och lycka. Men efterhand som årtusendena gick förbi så började sjukdomar och olycka

Läs mer

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen!

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen! Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme FormaKroppen Träningsresa Följ med på en unik resa till Playitas Resort

Läs mer

Själ & kropp. - levnadsvanor och psykisk hälsa

Själ & kropp. - levnadsvanor och psykisk hälsa Själ & kropp - levnadsvanor och psykisk hälsa Lästips från Sjukhusbiblioteken i Värmland 2014 Effekter av fysisk träning vid olika sjukdomstillstånd (2007) Av Ulla Svantesson m fl Motion är medicin! Så

Läs mer

GRUNDUTBILDNING: ATT HELA SIG SJÄLV ATT ÄLSKA DIG SJÄLV ÄR DET MEST BETYDELSEFULLA DU KAN GÖRA.

GRUNDUTBILDNING: ATT HELA SIG SJÄLV ATT ÄLSKA DIG SJÄLV ÄR DET MEST BETYDELSEFULLA DU KAN GÖRA. GRUNDUTBILDNING: ATT HELA SIG SJÄLV ATT ÄLSKA DIG SJÄLV ÄR DET MEST BETYDELSEFULLA DU KAN GÖRA. Att hela sig själv är grundförutsättningen till ett lyckligt liv, allt annat är som att bygga på sankmark.

Läs mer

JULYOGA BOOST Lördag 20 december kl 08:30-10:30 200:- Minimum 10. JULYOGA BOOST Måndag 22 december kl 18:30-20:30 200:- Minimum 10

JULYOGA BOOST Lördag 20 december kl 08:30-10:30 200:- Minimum 10. JULYOGA BOOST Måndag 22 december kl 18:30-20:30 200:- Minimum 10 NYA KURSER VÅREN 2015 Här är först några härliga yogaklasser där vi boostar oss tillsammans inför jul och ett nytt härligt & spännande år som väntar. Massor av härliga kurser väntar sedan 2015 läs nedan.

Läs mer

Assistentutbildning...3. Arbetsledarutbildning...4. Konduktiv pedagogik 1...5. Konduktiv pedagogik 2...6. Konduktiv pedagogik 3...

Assistentutbildning...3. Arbetsledarutbildning...4. Konduktiv pedagogik 1...5. Konduktiv pedagogik 2...6. Konduktiv pedagogik 3... Kurskatalog Hösten 2014 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Assistentutbildning...3 Arbetsledarutbildning...4 Konduktiv pedagogik 1...5 Konduktiv pedagogik 2...6 Konduktiv pedagogik 3...7 Grundkurs i kommunikation och

Läs mer

HÄLSOBROBLADET. Special. Innehåll. Nr 1 årg 1. Fyra gånger per år är det gruppstart. Vill man bara träna i gymmet kan man börja när som helst.

HÄLSOBROBLADET. Special. Innehåll. Nr 1 årg 1. Fyra gånger per år är det gruppstart. Vill man bara träna i gymmet kan man börja när som helst. TRÄNING SAMVARO INSPIRATION HÄLSOBROBLADET Special Nr 1 årg 1 Hälsobro Hälsobro är ett lite gym med stor känsla, du hittar oss i centrala Örebro alldeles bredvid Oskarsparken. Hit är alla välkomna att

Läs mer

Program på Hälsans dag den 30 sept. 2006

Program på Hälsans dag den 30 sept. 2006 Program på Hälsans dag den 30 sept. 2006 Biblioteket Hörsalen 10.15 Det är bråttom nu Ett personligt kåseri om tid av Nils Uddenberg 11.15 Feng Shui En urgammal kinesisk teknik för att skapa harmoni. Dauri

Läs mer

2010-04-12 Sundsvall Gun-Inger Soleymanpur Gis Handledning & Utveckling

2010-04-12 Sundsvall Gun-Inger Soleymanpur Gis Handledning & Utveckling Lyckas och må bra! Motivera dig själv till förändring Ditt minne påverkar hur du mår Parallellt tänkande, ta ett perspektiv i taget Vara i nuet och minska negativa tankar Skapa hållbara och effektiva lösningar

Läs mer

Instruktörsutbildning mindfulness Specialistutbildning för psykologer Stockholm hösten 2015

Instruktörsutbildning mindfulness Specialistutbildning för psykologer Stockholm hösten 2015 Instruktörsutbildning mindfulness Specialistutbildning för psykologer Stockholm hösten 2015 Mindfulness definieras av Jon Kabat-Zinn som ett sätt att rikta uppmärksamheten: i nuet, med avsikt och utan

Läs mer

Passion för livet SenioriForm. Högskolan 20130312

Passion för livet SenioriForm. Högskolan 20130312 Passion för livet Högskolan 20130312 Introduktion Hälsa - ohälsa Frisk- sjuk Varför ska vi röra oss och belasta kroppen? Motivation och bryta vanor Säkerhet Inre miljö Utemiljö Fallolyckor i hemmet. Förebyggande

Läs mer

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att

Läs mer

UTBILDNINGSPLAN. Utbildningsplanen är fastställd av fakultetsnämnden för humaniora och samhällsvetenskap den 11 maj 2004

UTBILDNINGSPLAN. Utbildningsplanen är fastställd av fakultetsnämnden för humaniora och samhällsvetenskap den 11 maj 2004 UTILDNINGSPLN SP-PROGRMMET, 80 POÄNG Spa-Programme, 80 points Utbildningsplanen är fastställd av fakultetsnämnden för humaniora och samhällsvetenskap den 11 maj 2004 1. LLMÄNT Spa-programmet vid Örebro

Läs mer

NLP Practitioner med INLPTA Certifikat Höstterminen 2012.

NLP Practitioner med INLPTA Certifikat Höstterminen 2012. NLP Practitioner med INLPTA Certifikat Höstterminen 2012. NLP Practitioner kurs För personligt ledarskap och utveckling En internationellt certifierad kurs 4 långhelger, 16 dagar Vill du: Kommunicera bättre

Läs mer

Lever du ditt liv fullt ut eller väntar du på att livet ska börja?

Lever du ditt liv fullt ut eller väntar du på att livet ska börja? Lever du ditt liv fullt ut eller väntar du på att livet ska börja? Vi lever i en värld där mycket handlar om ägande och prestationer. Definitionen på att ha lyckats i sitt liv är att haft och gjort mycket,

Läs mer

HÄLSOVECKA. Den 6-13 september ordnar Hofors kommun och Ovako en hälsovecka kring INSPIRATION, MOTIVATION, ÅTERHÄMTNING, KOST, TRÄNING OCH KULTUR

HÄLSOVECKA. Den 6-13 september ordnar Hofors kommun och Ovako en hälsovecka kring INSPIRATION, MOTIVATION, ÅTERHÄMTNING, KOST, TRÄNING OCH KULTUR HÄLSOVECKA Den 6-13 september ordnar kommun och Ovako en hälsovecka kring INSPIRATION, MOTIVATION, ÅTERHÄMTNING, KOST, TRÄNING OCH KULTUR Hälsoveckan inleds söndagen den 6/9 med Aktivera loppet, och avslutas

Läs mer

Det är lättare att lura hjärnan än kroppen

Det är lättare att lura hjärnan än kroppen Det är lättare att lura hjärnan än kroppen Från mivida 2013-03-12 15:18 Susanne Wolmesjö vill ha mer rörelse i skolan. Men hon tänker inte i första hand på extra idrotts- eller friskvårdstimmar. Nej, hon

Läs mer

Påbyggnadsutbildning i Integrativ Zonterapi. Påbyggnadsutbildning i Integrativ Zonterapi

Påbyggnadsutbildning i Integrativ Zonterapi. Påbyggnadsutbildning i Integrativ Zonterapi Påbyggnadsutbildning i Integrativ Zonterapi Vad är Integrativ Zonterapi? En behandlingsmetod som är dokumenterad mer än 5000 år tillbaka i tiden. Den sätter igång kroppens alla celler till samarbete för

Läs mer

Kreta 7-14 maj. Hälsoresa med Maria och Anna -en resa full av energi, kraft och balans.

Kreta 7-14 maj. Hälsoresa med Maria och Anna -en resa full av energi, kraft och balans. Kreta 7-14 maj Hälsoresa med Maria och Anna -en resa full av energi, kraft och balans. Tillsammans med Anna Hallén och Maria Helander får du hjälp och inspiration att skapa balans i ditt liv, samla kraft

Läs mer

Tränings-& Ledarskapsresa med CoachPower & SpringTime Travel på Training Camp Portugal 3-10 Okt 2015

Tränings-& Ledarskapsresa med CoachPower & SpringTime Travel på Training Camp Portugal 3-10 Okt 2015 Bättre LEDARE genom FYSISK TRÄNING LEADERSHIP BY COACHPOWER Anders Szalkai är på plats under veckan och är ansvarig för löpträningen Tränings-& Ledarskapsresa med CoachPower & SpringTime Travel på Training

Läs mer

Specialförskola och förskola i Västerås: Stillheten hjälpte oss att möta barnen

Specialförskola och förskola i Västerås: Stillheten hjälpte oss att möta barnen Specialförskola och förskola i Västerås: Stillheten hjälpte oss att möta barnen av Lillemor Stålbom, förskollärare Större delen av min yrkesverksamma tid har jag arbetat som förskollärare i förskola 1-6

Läs mer

Studieprogram. Körsång. Kom med i vår bokcirkel. Körsång med SPF kören Carpe Diem

Studieprogram. Körsång. Kom med i vår bokcirkel. Körsång med SPF kören Carpe Diem Studieprogram Info om anmälan till kurser, studiecirklar och studiebsesök finns vid varje akivitet. Vi hoppas du skall finna något av intresse i vårt utbud! Anmäl ditt intresse redan nu! Musiklyssning

Läs mer

Holistisk YogaTerapi i samband med bipolär sjukdom, depression, ångest och liknande, enligt Ulrica Gulz

Holistisk YogaTerapi i samband med bipolär sjukdom, depression, ångest och liknande, enligt Ulrica Gulz Holistisk YogaTerapi i samband med bipolär sjukdom, depression, ångest och liknande, enligt Ulrica Gulz sida 1 Holistisk YogaTerapi enligt Ulrica Gulz Vad menas med Holistisk Yogaterapi? HYT är en holistisk

Läs mer

NLP PRACTITIONER. Med ditt personliga ledarskap och din utveckling i fokus

NLP PRACTITIONER. Med ditt personliga ledarskap och din utveckling i fokus INLPTA Certifierad NLP - Practitioner utbildning Hösten 2015 NLP PRACTITIONER Med ditt personliga ledarskap och din utveckling i fokus En INLPTA - certifierad utbildning, 5 långhelger, 15 dagar Vill du

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

RADIANT MORNING YOGA KURS. Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: Torsdagar kl. 7.00 8.00 (7 ggr)

RADIANT MORNING YOGA KURS. Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: Torsdagar kl. 7.00 8.00 (7 ggr) KURS RADIANT MORNING YOGA Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: The Five Elements of Yoga. Each week looks at a different element (Fire, Earth, WInd, Water and Sky). How each

Läs mer

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden.

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden. Inspirationsboken Du är källan till glädje. Låt dig inspireras av dig själv. Gör ditt välmående till ett medvetet val och bli skapare av ditt eget liv. För att du kan och för att du är värd det! Kompromissa

Läs mer

bärkraft Snäckan Klintehamn Ida-Maria Brengesjö Peter Halldorf Klintehamn Terese Fredenwall Terese Fredenwall sång musik talare sång & musik GOTLAND

bärkraft Snäckan Klintehamn Ida-Maria Brengesjö Peter Halldorf Klintehamn Terese Fredenwall Terese Fredenwall sång musik talare sång & musik GOTLAND bärkraft 2014 2014 Ida-Maria Brengesjö Peter Halldorf talare 18-20 17-20 juli Snäckan Klintehamn Klintehamn sång & musik sång musik Hanna Hanna Lewin Lewin Samuel Samuel Hector Hector konsert konsert med:

Läs mer

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Copyright ICA AB 2011. 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, personalen i matsalen, vaktmästaren, en annan lärare, syskon, föräldrar, idrottstränare

Läs mer

Återhämtning. Hässelby 19:e september 2015

Återhämtning. Hässelby 19:e september 2015 Återhämtning Hässelby 19:e september 2015 Löpträning Träna för att orka träna för att orka tävla Träna för att orka träna intensivt för att utveckla kapacitet för att prestera resultat HC Holmberg 2015

Läs mer

Led dig själv med visioner

Led dig själv med visioner Var är du i livet Söker du färdigheter r och verktyg för att kunna Led dig själv med visioner en kurs i personligt ledarskap och effektivitet hantera förändringar? Är du intresserad av personlig utveckling

Läs mer

MASSAGE. Ämnets syfte. Kurser i ämnet

MASSAGE. Ämnets syfte. Kurser i ämnet MASSAGE Ämnet massage är ett tvärvetenskapligt kunskapsområde som har sin grund i naturvetenskap och humanbiologi. Ämnet handlar om hur vår kropp och rörelseapparat påverkas av olika faktorer och hur massage

Läs mer

Apotekets råd om. Nedstämdhet och oro

Apotekets råd om. Nedstämdhet och oro Apotekets råd om Nedstämdhet och oro Vi drabbas alla någon gång av nedstämdhet och oro. Nedstämdhet är en normal reaktion på tillfälliga på - frestningar, övergångsfaser i livet och svåra livssituationer.

Läs mer

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD MÖTESPLATSER Kom för att träffa andra anhöriga under en enkel samvaro. Det serveras kaffe till självkostnadspris och vanligtvis görs en aktivitet. Kom ensam

Läs mer

28-dagars Medveten andningsträning

28-dagars Medveten andningsträning 28-dagars Medveten andningsträning Andas bättre - må bättre Medveten andningsträning steg 1 AndningsINDEX 18 FRÅGOR Nedanstående frågor handlar om dina andningsvanor och hur fria eller blockerade dina

Läs mer

KNYPPELKURSER I VADSTENA 2014

KNYPPELKURSER I VADSTENA 2014 KNYPPELKURSER I VADSTENA 2014 Utöver våra populära traditionella kurser kan vi i år erbjuda: KNYPPLADE BILDER tema I VATTEN - PÅ MARKEN - I LUFTEN KNYPPLA MED METALLTRÅD SYDD OCH BRODERAD SPETS KURS I

Läs mer

Utvärdering av världens första motionsredskap för tänder och käkmuskulatur.

Utvärdering av världens första motionsredskap för tänder och käkmuskulatur. Utvärdering av världens första motionsredskap för tänder och käkmuskulatur. Utfördes 200905-200911 under ledning av 3 st legitimerade tandläkare i Malmö, 1 st legitimerad tandläkare i Stockholm och 1 st

Läs mer

Behandla din barnlöshet

Behandla din barnlöshet Behandla din barnlöshet - med tre enkla punkter Hur du kan börja behandla din barnlöshet genom att massera tre zonterapipunkter på fötterna. Carin Hertnäs Hur du behandlar din barnlöshet genom att massera

Läs mer

Andning. Hur svårt kan det vara?

Andning. Hur svårt kan det vara? Andning Hur svårt kan det vara? Bertil Brogeland vem är jag och vad gör jag? Gift, en son, bor i villa i Trollhättan, tränar en del, ledare inom skridsko (hastighetsåkning) Andningsterapeut (thoracal mobilisering

Läs mer

Bevara barnens skogar. lek och lär i skogen runt knuten

Bevara barnens skogar. lek och lär i skogen runt knuten Bevara barnens skogar lek och lär i skogen runt knuten Foto: Fredrik Ericsson Skogen ger friska och smarta barn Skogen är ett favorittillhåll för många barn, det är kul att se växter och djur på riktigt

Läs mer

Träning och studier - en oslagbar kombination Samhällsvetenskap (SA) Träning och hälsa (BF) www.hbgsportgymnasium.com Utmana dig själv! Härlig gemenskap Vill du kombinera dina studier med tuff och rolig

Läs mer

VARMT VÄLKOMNA TILL SHRI YOGA STUDIO EN OAS I HJÄRTAT AV VACKRA ALINGSÅS

VARMT VÄLKOMNA TILL SHRI YOGA STUDIO EN OAS I HJÄRTAT AV VACKRA ALINGSÅS VARMT VÄLKOMNA TILL SHRI YOGA STUDIO EN OAS I HJÄRTAT AV VACKRA ALINGSÅS Mitt namn är Magdalena Lagerström, en livsnjutande entreprenör med tre mantran som jag ständigt återkommer till passion-livskraft

Läs mer

Gymmix gruppträning. Fotograf: Andreas Svensson, Westphoto

Gymmix gruppträning. Fotograf: Andreas Svensson, Westphoto gruppträning Fotograf: Andreas Svensson, Westphoto UTbILdnInG I RöRELSE Gymnastikförbundet är ett av de största förbunden inom Riksidrottsförbundet. Vi ser oss gärna som en folkrörelse inom friskvården

Läs mer

Behandlingar. Återbud skall göras senast ett dygn i förväg, annars debiteras behandlingskostnaden.

Behandlingar. Återbud skall göras senast ett dygn i förväg, annars debiteras behandlingskostnaden. Behandlingar Adress: Rålambsvägen 18. Tel: 545 608 10 Internet: www.oasenskonhet.com Boka online på: www.oasenskonhet.com Öppettider: Mån-Fre 11-18, Lör enligt bokad tid Återbud skall göras senast ett

Läs mer

SPECIALISTVÅRD FYSIOTERAPI OPERATION TRÄNING FÖRETAGSSERVICE HARMONI

SPECIALISTVÅRD FYSIOTERAPI OPERATION TRÄNING FÖRETAGSSERVICE HARMONI VÄLKOMMEN TILL HERMELINEN SPECIALISTVÅRD FYSIOTERAPI OPERATION TRÄNING FÖRETAGSSERVICE HARMONI HERMELINEN FYSIOTERAPI MODERN REHABILITERING Rörelse är receptet Våra legitimerade fysioterapeuter bedömer

Läs mer

Bokning av föreläsningar och kurser

Bokning av föreläsningar och kurser Bokning av föreläsningar och kurser hjälper dig att boka en kurs till ditt företag och din förening. 1. et Boka en föreläsning ur s standardutbud, se följande sidor för mer information, eller specialbeställ

Läs mer

Aktiv avspänning. En övningsbeskrivning av Peter Niesing

Aktiv avspänning. En övningsbeskrivning av Peter Niesing Aktiv avspänning En övningsbeskrivning av Peter Niesing Redigerad och försedd med fotografier av Kristin Olsson Introduktion Aktiv avspänning bygger på de kinesiska metoderna Nei-yang-kung och Ch iang-chuang-kung,

Läs mer

KURS BEAUTY - ESTETISK AKUPRESSUR OCH CUPPING (koppnings terapi) för ansikte och kropp! Nerja, Spanien 3 september till 6 september 2015.

KURS BEAUTY - ESTETISK AKUPRESSUR OCH CUPPING (koppnings terapi) för ansikte och kropp! Nerja, Spanien 3 september till 6 september 2015. KURS BEAUTY - ESTETISK AKUPRESSUR OCH CUPPING (koppnings terapi) för ansikte och kropp! Nerja, Spanien 3 september till 6 september 2015. Vi anordnar en ny Beautykurs, då den första kursen redan blivit

Läs mer

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 Upplevelser utöver det vanliga SPAKVÄLLARpå Bansai Spa JANUARI Måndag 20/1 15-18 Spakväll & invigning av märket Kerstin Florian Bubbel, snittar & lyx sätter guldkant

Läs mer

- Hur skulle du vilja definiera begreppet mental träning?

- Hur skulle du vilja definiera begreppet mental träning? TREDJE STEGET intervjuer om en ny fas i livet LarsEric Uneståhl och jag, Elisabeth Solin, sitter i ett vackert äldre hus omgivet av mäktiga träd. Vid uppfarten till villan står skylten Skandinaviska Ledarhögskolan

Läs mer

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med Ayurvedacoachen Eva Forsberg Schinkler speciellt utformad för Hälsas läsare

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med Ayurvedacoachen Eva Forsberg Schinkler speciellt utformad för Hälsas läsare Ayurvedaresa till sydindiska Kerala med Ayurvedacoachen Eva Forsberg Schinkler speciellt utformad för Hälsas läsare 15 27 mars 2014 Kerala House Interiör Följ med på en välgörande resa för kropp och själ

Läs mer

Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014

Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014 Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014 Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Där är varmt välkommen till oss på Anhörigcenter och vi vill helst att du kommer innan du sliter ut dig

Läs mer

1 DAG INTENSIV WORKSHOP I DIGITAL TEXTILTRYCK

1 DAG INTENSIV WORKSHOP I DIGITAL TEXTILTRYCK (2 dagars kurs: scrolla)) 1 DAG INTENSIV WORKSHOP I DIGITAL TEXTILTRYCK DATUM: 21 -november 2015 Tid: lördag 9.30-16.30 DATUM: 23- january 2016 Tid: lördag 9.30-16.30 Plats: KKV / Nacka Sickla category=workshop%20i%20digitaltryck

Läs mer

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Lyssna, jag känner mig enormt glad och hedrad att jag får spendera den här tiden med dig just nu och att du tar dig tid

Läs mer

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober MÅNADSPROGRAM Oktober Herrgärdets Mötesplats Hälsans hus 2015 Månadsprogram oktober Herrgärdets mötesplats Knutsgatan 2D Telefon: 021-39 03 06 Dagverksamhet: 021-39 03 06 Reception: 021-39 03 00 Restaurang:

Läs mer

Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra.

Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra. Nybörjarkurser "Grönt Kort" 2014! Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra. FairWay Golf Ulriksdals golftränare under 2014 är Gustaf Ehrnrooth

Läs mer

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför LERK Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför Lilla Edet. Vi har funnits sedan 1981 och har ridskoleverksamhet samt anordnar tävlingar från klubb nivå upp till nationell nivå.

Läs mer

Kom i form med oss på Mallorca

Kom i form med oss på Mallorca Kom i form med oss på Mallorca Pernilla Lisa Vicky Välkomna att åka med oss till denna underbara plats Can Martorell 11 18 oktober 2014 Här ger vi dig ett utbud av härlig träning för både kropp och själ.

Läs mer