STYRELSEMÖTE PROTOKOLL HYRESGÄSTFÖRENINGEN SYD-OST Nr / 2014 Önskehemsgatan Bandhagen Sida 1 av 5

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STYRELSEMÖTE PROTOKOLL HYRESGÄSTFÖRENINGEN SYD-OST 2014-01-21 Nr / 2014 Önskehemsgatan 40 124 54 Bandhagen Sida 1 av 5"

Transkript

1 Bandhagen Sida 1 av 5 Plats: Tid kl. 18:30-21:00 Närvarande ledamöter: Jörgen Johansson, ordförande Terje Gunnarsson, vice ordförande Sven Löfberg, ledamot Rosie Björling, ersättande ledamot Hervor Holm, ledamot Ola Janfjäll, kassör Katarina, Kalavainen, ledamot Rita Lundin, ledamot P.A. Waern, ledamot Susanne Andersson, ledamot Christina Lindholm, ersättande ledamot Karl-Roger Johansson, ledamot Peggy Jönsson, ledamot Anmält förhinder: Leif Swärdh, ersättande ledamot Lars Larsson, ledamot Johan Hultberg, ersättande Ledamot Sophie Kürth-Landwehr, ledamot Agneta Haskel, ledamot Valberedning Jan-åke Skoog Marianne Atteskär Kristina Strömvall Gunnar Andersson Boutvecklare Birgitta Bergholm Mötesmaterial styrelsemöte protokoll Hgf Sydost 1. Mötet öppnas av Jörgen Johansson På dagordningen lägger till vi till Val till Familjebostäders delegation, Husombud under punkt 9 förhandlingar, och Bostadslyftet under 7 Bostadspolitik. Vi släpper in valberedningen på mötet. Valberedning Marianne Atteskär om broschyren som skickats ut till årsmötet. Marianne Atteskär har bett Cecilia 15 jan om förfrågan till Husombud om de vill kvarstå. Birgitta kolla det. Frågor från valberedningen till styrelsen, inte så många svar har kommit in. Rosie, Sven och Sussie (1 år kvar) tackar nej till vidare uppdrag. MA har talat med Stig och han tar time-out. Lars vidtalad och står gärna kvar.

2 Bandhagen Sida 2 av 5 De som inte svarat vill gärna ha utskick igen på frågorna från valberedningen. Viktigt för valberedningen att veta vilka delegationer ska finnas. Marianne frågar om styrelsens storlek och ersättare. Diskussion om att vi ska ha kvar ersättare då det svårt att vara beslutsmässiga om några är sjuka utan ersättare. Att vi ska vara färre men inga ersättare då man inte har samma ansvar som en ordinarie. MA sammanfattar om att de flesta tycker att de ska vara en mindre styrelse men oklart om ersättare. 2. De två föregående protokoll godkänns a Protokoll styrelsemöte Hgf Sydost b styrelsemöte protokoll Hgf Sydost 3. Ordförandens rapport Jörgen lämnar en rapport om läget i regionen. 4. Ekonomi Oklart om alla Serviceavgifter har kommit in. Ett belopp på har kommit in. I slutet av februari kommer en ny rapport. Fråga om budgeten, finns den att få? Bra att ha som underlag inför Ola mailar den till styrelsen 5. Inför årsmötet a. Verksamhetsberättelsen Det är dags att skriva Verksamhetsberättelse. Var och en skriver om sitt område. Birgitta sammanställer. Lokalen är bokad och klar. Frukost, buffelunch och ev. em kaffe. Annonsen i hem&hyra och Söder om söder. Vi ska ha underhållning. PA kontaktar Fredrik. Terje har en talare på gång. Birgtta får i uppdrag att beställa biobiljetter till årsmötet. Vi ska ha lotteri på årsmötet 15 aktiva i 15 år ska tilldelas ut nål. En representant från regionstyrelsen. De ska få en speciell inbjudan. Birgitta ordnar det. Vi ska dela ut HGF flygblad på årsmötet Vi skickar ut en påminnelse till LH om årsmötet. Styrelsen åker på konstituering till Blommenhof direkt efter årsmötet, Terje bokar det. b. Möte inför årsmötet? Vi ska sammanställa Verksamhetsberättelsen och prata om genomförandet veckan innan årsmötet. Veronika Ekström inbjuds. 6. Expen Sussie har fått nyckel.

3 Bandhagen Sida 3 av 5 Vi har öppet som vanligt med start 5 feb. kl a. Nya inköp Vi bildar en arbetsgrupp och beslutar om budget. PA har tittat på bord, 12 bord och vagn omkring kr. stolar kostar ytterligare ca 300 kr st. Förslag att vi avvaktar med stolar till nästa år. Arbetsgrupp PA Katarina och Sussie Budget upp till kr. Vi ställer en bärbar dator ute i lokalen. Nytt stativ ska köpas in till projektor och en bärbar så att man kan ha trådlös överföring till projektorn. b. Hur disponerar vi lokalen Vi ska ha den som styrelsemöteslokal, utbildning och expedition Förslag att vi kan låna ut lokalen till andra föreningar. Styrelsen avslår förslaget och hänvisar till att Folkets hus i Bagarmossen och Rågsved. De behöver bokningar då bidrag baseras på det. c. Kopiator Kontraktet går ut Förslag att vi byter ut kopiator, avslutar det gamla avtalet kostnadsfritt. Och vi får byta ut mot ny mer robust och större kapacitet mot att vi binder oss för 60 månaders avtal med möjlighet att byta ut den till ny efter 2 år. Detta ger en ökad kostnad på 44 kr, 38 öre kostar A4 och A3 i färg (sv/v 5 öre) mot idag kostar 7 öre/st efter 5000 ex, 51 öre dubbla för A3. Gratis 5000 sv/v ex/ månad. PA ska se om han kan förhandla om tiden för bindning. d. Bokning av lokalen Det sker via kalendern på hemsidan. Peggy får i uppdrag att lägga in RS möten i kalendern. Alla får i uppdrag att skicka in möten till Peggy så hon kan lägga in det i kalendern. e. Telefon på expen Vi har ett abonnemang som är vilande och använder den med mobil som telefon på expen. Vi beslutar att behålla det gamla fasta numret med mobilt abonnemang. Beslut att PA får i uppdrag att ordna det. f. Skylten Skylten från Pepparvägen måste tas ner. PA ordnar det g. Invigning lokalen Vi har invigning i lokalen torsdag 6 februari då vi (förhoppningsvis) har möblerat klart. Kl Birgitta får i uppdrag att skicka inbjudan till förtroendevalda. Vi har en budget på 3000 kr. Vi bjuder på kaffe och fika och varm korv med bröd. Terje, Karl-Roger, Hervor och Sussie är arbetsgrupp. 7. Bostadspolitik a. Bostadspolitiskt program Peggy efterlyser respons från styrelsen på utskick. 6 november hade bostadspolitiska gruppen i Stockholm. Peggy var med på bostadspolitiskt möte för hgf i hela landet.

4 Bandhagen Sida 4 av 5 Bostadspolitiska gruppen ska ha möte och bryta ned bostadspolitiska programmet per stadsdelsnämndsområde. Peggy vill gärna att bostadspolitiska programmet tas upp på årsmötet för att få in synpunkter. b. Bostadsyftet - husvagnen Regionen (Kommunikationsenheten stötar vid tre tillfällen per förening) har en husvagn som kan användas. Har bokats till Medborgarplatsen, Upplands Väsby. Förslag att den ska bokas till Bagarmossens dag. Vi brukar ha en aktivitet på Farsta torg. Ann bjuds in till nästa styrelsemöte så hon kan presentera upplägget. 18 feb. c. FP har tagit nytt bostadspolitiskt program, Man vill styra in hyresmarknaden så att hyresnivån ska motsvara det som hyresgäster är villiga att betala. d. Förtätning i vårt området. Vi måste titta på hur man tänkt sig förtätningen i de förslag som ligger från stadshuset. Vi måste vara med i diskussionerna för att kunna prata med LH om detta e. Remissutbildning Regionen ska anordna en remissutbildning under våren. Peggy uppmanar alla att söka den. f. Pågående planärenden Slakthuset 4000 lgh, Bagarmossen 2500 lgh, Hammarby-Björkhagen lgh. Man har påbörjat diskussioner och haft en del samrådsmöten. Stort program vid Rågsvedsskogen. g. Farsta Strand, Wallenstam ska bygga, hur funkar informationen där? Terje får i uppdrag att ta reda på mer 8. Engagera flera inget att rapportera Vi måste ha en plan för hur vi ska arbeta i de olika stadsdelarna, tex genom stadsdelskommittéer så att man kommer närmare där man bor det engagerar fler om man pratar om närområdet. Man ska samla alla frågor inom området. 9. Förhandling Katarina Vi beslutar att Ikano ska ha en egen delegation i Syd-Ost Akelius, där finns en regionövergripande så vi skapar ingen egen delegation. Vi utser Åsa Karlsson-Westerberg till husombud hos Akelius Vi utser Bengt Hellberg till Husombud i Dalen Vi utser Ola Janfjäll till husombud för BRF Forshagagatan. Vi utser Bror Sandström till ledamot i Familjebostäders förhandlingsdelegation. Punkten beslutas omedelbart justerad.

5 Bandhagen Sida 5 av 5 Föreningsdelegationerna. Stockholmshems föreningsdelegation fungerar hyfsat, de andra bolagen funkar inte. Förslag att vi har en föreningsdelegation inom Syd-Ost gemensam för AN och Privata. Bagarmossen, Farsta Strand och Kärrtorp har paraplyorganisationer. Vi beslutar att ge valberedningen i uppdrag att ha en strategisk föreningsdelegation i Syd-Ost. Man kan i förlängningen ta upp remisssvar också. PA får i uppdrag att ta fram ett mer utarbetat förslag. Utskickas Vi beslutar att skicka förslaget till valberedningen och presentera detta på årsmötet. 10. Bildning - PA Bildningsplan presenteras på näste styrelsemöte och delas ut på årsmötet 11. Servicestationerna Roger Roger ska kalla till möte. Om något händer ska Roger skicka en skriftlig rapport. Man ska i gruppen gå igenom vilka SSTN ska vara kvar.det blir färre än idag. Farsta Strand har fått en kopiator och dator. Men internet funkar ej. Imorgon onsdag ska tekniker komma ut och undersöka om fibern är trasig. Det har varit oklart med abonnemang. 12. Övrigt/Omvärlden a. Gunnel har ett projekt där hon kartlägger Syd-Ost och undersöker vilka LH som finns och vilka är aktiva. Hon kommer att ta kontakt med styrelsen. b. Arkiverat material ska leveraras till materialet, Vi måste gå igenom materialet c. Kontanter från nedlagda LH ska sättas in på rätt konto. Ola får ansvar för detta. Han kan ta hjälp av Birgitta med detta. d. Peggy, Terje, Ola och Christina har ej nyckel till lokalen. Karl-Roger ordnar detta. Förrådsnyckel 13. Avslutning/nästa möte Nästa styrelsemöte 18 februari... Ort och datum.. Ort och datum.. Jörgen Johansson, mötesordförande.. Katarina Kalavainen, sekreterare

STYRELSEMÖTE HYRESGÄSTFÖRENINGEN SYD-OST

STYRELSEMÖTE HYRESGÄSTFÖRENINGEN SYD-OST 124 54 Bandhagen Sida 1 av 8 Plats:, Bandhagen Tid 2014-05-20 kl 18:30-21:00 Närvarande ledamöter; Janåke Skoog, ordförande Terje Gunnarsson, ledamot Ola Janfjäll, kassör Hervor Holm, ledamot P.A. Waern,

Läs mer

STYRELSEMÖTE HYRESGÄSTFÖRENINGEN SYD-OST

STYRELSEMÖTE HYRESGÄSTFÖRENINGEN SYD-OST 124 54 Bandhagen Sida 1 av 5 Plats: Expeditionen,, Högdalen Tid 2014-11-18 kl 18:30-21:00 Närvarande ledamöter; Janåke Skoog, ordförande Ola Janfjäll, kassör Katarina Kalavainen (vid pennan), ledamot Rita

Läs mer

Sammanträde med styrelsen på: Pepparvägen 9B, Hökarängen. Tisdagen den 15 Februari 2011 mellan klockan 18:00 och 22:00

Sammanträde med styrelsen på: Pepparvägen 9B, Hökarängen. Tisdagen den 15 Februari 2011 mellan klockan 18:00 och 22:00 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sid 1 av 8 Sammanträde med styrelsen på: Pepparvägen 9B, Hökarängen. Tisdagen den 15 Februari 2011 mellan klockan 18:00 och 22:00 Närvarande ledamöter; Stig Hägerstrand, ordförande

Läs mer

Sammanträde med styrelsen på: HGF Sydosts Expedition, Högdalen. Tisdagen den 14 april 2009 mellan klockan 18:30 och 21:05

Sammanträde med styrelsen på: HGF Sydosts Expedition, Högdalen. Tisdagen den 14 april 2009 mellan klockan 18:30 och 21:05 Sid 1 av 8 Sammanträde med styrelsen på: HGF Sydosts Expedition, Högdalen. Tisdagen den 14 april 2009 mellan klockan 18:30 och 21:05 ÖPPNANDE, DAGORDNING, NÄRVARO, TIDIGARE PROTOKOLL 1. Sammanträdet öppnas

Läs mer

Syd-Ost Verksamhetsberättelse 2012

Syd-Ost Verksamhetsberättelse 2012 Syd-Ost Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Hyresgästföreningen Syd-Ost 1 Förhandlingsarbete Någon egen delegation som är verksam inom HGF Syd-Ost och kan ta egna beslut gällande hyresnivåer

Läs mer

Sammanträde på HGF Sydosts expedition, Högdalen ÖPPNANDE, DAGORDNING, NÄRVARO, TIDIGARE PROTOKOLL

Sammanträde på HGF Sydosts expedition, Högdalen ÖPPNANDE, DAGORDNING, NÄRVARO, TIDIGARE PROTOKOLL 1 Hyresgästföreningen Sydost Styrelseprotokoll nr 3 Sammanträde på HGF Sydosts expedition, Högdalen Tisdagen den 9:e juni kl 16.30-19.00 ÖPPNANDE, DAGORDNING, NÄRVARO, TIDIGARE PROTOKOLL &1. Sammanträdet

Läs mer

Sammanträde med styrelsen på: HGF Sydosts Expedition, Högdalen. Tisdagen den 14 april 2009 mellan klockan 18:35 och 21:05

Sammanträde med styrelsen på: HGF Sydosts Expedition, Högdalen. Tisdagen den 14 april 2009 mellan klockan 18:35 och 21:05 Sid 1 av 7 Sammanträde med styrelsen på: HGF Sydosts Expedition, Högdalen. Tisdagen den 14 april 2009 mellan klockan 18:35 och 21:05 ÖPPNANDE, DAGORDNING, NÄRVARO, TIDIGARE PROTOKOLL 1. Sammanträdet öppnas

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Hyresgästföreningen Syd-Ost 1 Förhandlingsarbete Privata Förhandlingsrådet Ledamöter i förhandlingsrådet hämtas från de lokala Hyresgästföreningarnas

Läs mer

Rita Lundin Ordförande

Rita Lundin Ordförande Sid 1 av 5 Sammanträde med styrelsen på: HGF Sydost:s Expedition, Högdalen. Tisdagen den 13 januari 2009 mellan klockan 19:00 och 21:00 Närvarande ledamöter; Rita Lundin, vice ordförande Ola Janfjäll,

Läs mer

105 Mötets öppnande Pär Westling hälsade alla välkomna till dagens möte och förklarade det öppnat.

105 Mötets öppnande Pär Westling hälsade alla välkomna till dagens möte och förklarade det öppnat. Styrelsemöte SGDK HS, den 17 augusti 2011 PROTOKOLL 11/2011 Plats: Telefonmöte. Tid: Kl 19:30-22:05 Närvarande: Ordförande, Pär Westling Kassör, Pär Franzen Sekreterare/suppleant, för dagen ledamot plats,

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte Samfälligheten Pallen

Protokoll Styrelsemöte Samfälligheten Pallen Protokoll Styrelsemöte Samfälligheten Pallen Datum: 2009-10-07 Närvarande: Inger Fillenham Christina Frösslund Christian Pohl Inger Malmström Per Hill Henrik Janhagen 1. Mötet öppnas. 2. Val av mötets

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEN

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEN HYRESGÄSTFÖRENINGEN SYD-OST Box 42 2003-02-12 Nr 10 / 2002-2003 121 21 Johanneshov Sid 1 Sammanträde med styrelsen i Hyresgästföreningen Syd-Ost i föreningens lokaler Skebokvarnsvägen

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEN

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEN 2003-05-14 Nr 3 / 2003-2004 121 21 Johanneshov Sid 1 Sammanträde med styrelsen i Hyresgästföreningen Syd-Ost i föreningens lokaler Skebokvarnsvägen 322, Högdalen onsdagen den 14 maj 2003 kl 18,30 21,30

Läs mer

Konstituerande Sammanträde med styrelsen i Hyresgästföreningen Sydost på Blommenhof Hotel i Nyköping söndagen den 20 mars 2011

Konstituerande Sammanträde med styrelsen i Hyresgästföreningen Sydost på Blommenhof Hotel i Nyköping söndagen den 20 mars 2011 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sid 1 av 5 Konstituerande Sammanträde med styrelsen i Hyresgästföreningen Sydost på Blommenhof Hotel i Nyköping söndagen den 20 mars 2011 Närvarande ledamöter; Stig Hägerstrand, ordförande

Läs mer

PROTOKOLL 1(3) Grötviks Segelsällskap

PROTOKOLL 1(3) Grötviks Segelsällskap PROTOKOLL 1(3) Grötviks Segelsällskap Datum Protokollsnr 2011-02-02 1 Styrelsemöte Tid 2011-02-02 Plats Närvarande Klubbstugan i Grötvik Sven Palmkvist (ordf.) Bo Larsson Thomas Larsson Clas Löfqvist Claes

Läs mer

Syftet med den här guiden är att den snabbt ska kunna hjälpa er att komma igång med arbetet i klubben. Ni får tips och råd om hur ni kan utvecklas i

Syftet med den här guiden är att den snabbt ska kunna hjälpa er att komma igång med arbetet i klubben. Ni får tips och råd om hur ni kan utvecklas i NYSTARTAD KLUBB Syftet med den här guiden är att den snabbt ska kunna hjälpa er att komma igång med arbetet i klubben. Ni får tips och råd om hur ni kan utvecklas i era uppdrag som förtroendevalda och

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-10-19, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE 2009-03-16

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE 2009-03-16 PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE 2009-03-16 Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Karin Festin, Gunn Hellbom, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti Anmält

Läs mer

NYBILDNINGSGUIDE. Guide till att starta er Vi Unga-förening

NYBILDNINGSGUIDE. Guide till att starta er Vi Unga-förening NYBILDNINGSGUIDE Guide till att starta er Vi Unga-förening Hur startar vi en Vi Unga-förening? Vill du starta en egen förening eller kanske hjälpa andra att starta sin förening? Här finns all information

Läs mer

Bli en bättre valberedare. Tips och råd för valberedare inom Sveriges Pensionärsförbund Rune Nilsson

Bli en bättre valberedare. Tips och råd för valberedare inom Sveriges Pensionärsförbund Rune Nilsson Bli en bättre valberedare Tips och råd för valberedare inom Sveriges Pensionärsförbund Rune Nilsson BLI EN BÄTTRE VALBEREDARE 2 1. Valberedningen är viktig Detta är ett kurshäfte som får kopieras för användning

Läs mer

Protokoll fört vid Kallbadhusets Vänner Saltholmens årsmöte

Protokoll fört vid Kallbadhusets Vänner Saltholmens årsmöte Sida 1 Protokoll fört vid Kallbadhusets Vänner Saltholmens årsmöte Datum: 2013-04-13 Plats: Sjömanskyrkan, Göteborg Tid: 11:00 1. Mötet öppnas 2. Val av mötesfunktionärer: a. Sten Sundström väljs till

Läs mer

Protokoll nr 5 Styrelsemöte NTF Kalmar län

Protokoll nr 5 Styrelsemöte NTF Kalmar län Protokoll nr 5 Styrelsemöte NTF Kalmar län Tid: Den 20 februari 2008 kl. 13.00-16.45 Plats: NTF s kansli Proviantgatan 2, Kalmar Deltagande: Lars-Eric Andersson (LEA) ordf Anmält förhinder: Anders Wijkman

Läs mer

NACKA BRUKSHUNDSKLUBB

NACKA BRUKSHUNDSKLUBB NACKA BRUKSHUNDSKLUBB Protokoll fört vid styrelsemöte den 11 jan 2011. Tid: Kl 19.00 Plats: Klubbstugan Närvarande: Patrik Gunnarsson ordförande Lars Magnusson vice ordf. Annette Ståhl sekreterare Peter

Läs mer

Mötesteknik KAMP Företagsutveckling

Mötesteknik KAMP Företagsutveckling Mötesteknik KAMP Företagsutveckling Mötesteknik Allmänt... Fel! Bokmärket är inte definierat. Var förberedd... 4 Kallelse... 5 Agenda... 6 Tid... 9 Grundregler... 10 Protokoll, anteckningar mm... 11 Mall

Läs mer

Nu är det dags för årsmöte!

Nu är det dags för årsmöte! Nu är det dags för årsmöte! Vad är ett årsmöte? Årsmötet är lokalgruppens viktigaste möte. Det är på årsmötet som alla medlemmar får vara med och bestämma vad som ska göras, detta är det som utgör grunden

Läs mer

Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2013-08-07

Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2013-08-07 KULLENSPK Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2013-08-07 1960 Plats: Klubbstugan, Tjörröd Ordförande: Gert Nielsen Sekreterare: Johan Persson Närvarande ledamöter: Bengt Pettersson,

Läs mer

Dags för årets viktigaste möte

Dags för årets viktigaste möte DAGS FÖR ÅRSMÖTE 2 Dags för årets viktigaste möte Varje år senast 28 februari ska årets viktigaste möte för klubben hållas på arbetsplatsen. På årsmötet får medlemmarna möjlighet att påverka och besluta

Läs mer

Protokoll från Blekinges Motorcyklisters årsmöte Söndagen den 17 oktober 2004 Plats och tid: Galtsjön, Ronneby kl 14:00

Protokoll från Blekinges Motorcyklisters årsmöte Söndagen den 17 oktober 2004 Plats och tid: Galtsjön, Ronneby kl 14:00 Protokoll från Blekinges Motorcyklisters årsmöte Söndagen den 17 oktober 2004 Plats och tid: Galtsjön, Ronneby kl 14:00 1 Val av ordförande att leda mötets förhandlingar. Ulf Nelsén valdes. 2 Val av sekreterare

Läs mer

På grund av det låga antalet närvarande styrelseledamöter kunde vi konstatera att mötet inte var beslutsmässigt.

På grund av det låga antalet närvarande styrelseledamöter kunde vi konstatera att mötet inte var beslutsmässigt. Protokoll Svenska Ölfrämjandet SÖ, styrelsen Nr: 4 2008/2009 Tid: Lördagen den 23 augusti 2008, kl. 13.00 17.20 Plats: Glorias, Sankt Petri Kyrkogata 9, Lund. Ledamöter: Thomas Nilsson, ordförande Lars

Läs mer

Stockholms Hundkapplöpningssällskap

Stockholms Hundkapplöpningssällskap 1(2) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE # 1 / 2010 Tid och plats: Närvarande: Frånvarande: Tisdag 10 januari kl. 16.00 hos Bo Norevik, Tyresö Bosse Norevik, Iréne Gustavsson, Anja Mårtensson, Kent Anderson, Agneta

Läs mer