Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "www.montageakuten.se info@montageakuten.se"

Transkript

1 Referenshandbok

2 Sjöhistoriska museet visar Titanic utställning vid Vasamuseet. När Sjöhistoriska museet visade upp Titanic utställningen så monterade vi samtliga fasadvepor, flaggor och banderoller. Det är den största utställningen om det mytomspunna fartyget som någonsin visats i Norden. Utställningen är producerad av det spanska företaget Musealia. En av världens främsta Titanic-experter, fartygshistorikern och författaren Claes-Göran Wetterholm, har också deltagit i produktionen, som innehåller många svenska inslag.

3 Sveriges första klimatneutrala utomhuskampanj. Här monterar vi Sveriges första utomhuskampanj som är certifierad som klimatneutral. Kampanjen är en del i arbetet med att uppmärksamma Stockholm som Europas miljöhuvudstad Stockholm är utsedd av Europeiska kommissionen till Europas miljöhuvudstad Det är första gången denna utmärkelse delas ut och innebär bland annat att staden ska fungera som förebild och inspirera andra städer till en mer hållbar miljö. Byggnader i Stockholm som bla pryddes av kampanjen är Kulturhuset ovan.

4 Tre:s exponering under evenemanget Volvo Ocean race stopover i Stockholm Här klädde vi in teleoperatören 3:s evenemangstält med separat tryckta tältsidor som fästes med kardborre.

5

6

7 EVENTSKYLTNING Inför Elitloppet 08 så utförde vi montage av staketvepor på hela evenemangsområdet.

8

9 EVENTSKYLTNING Montering av all branding som inhyrd montör hos INNTECH signmaker inför och under Scandinavian Masters Arbetet innebar att vi var stationerade på banan under 2 V och såg till att brandingen var intakt och stilren.

10 Montage av Citroens kampanjvepor längs E4:an vid Frösunda och Skärholmen. Montage av Wihlborgs fasadvepa med belysning.

11 Montering av skyltkonstruktion passande på bilens takräcke. Montering av öppningsbart ramsystem under butiksombyggnad.

12 Design och montage av fasadvepa till Byggföretaget INJO Bygg & Fasadteknik AB. Byte av Hammarbys sponsorskylt. Byten av Barnens Hus reklamkampanjer med gämna mellanrum. Här fick vi i uppdrag att profilera ölen PAULA- NER på Gröna Lund:s Tyrol.

13 Design och montage av takvepa för Röda korset i samband med Tsunamikatastrofen.

14 Omskyltning på Eurostop Arlanda stad med byta av flaggor, skyltar och vepor.

15 Montering av plåtskyltar inne på Hovet för samt av denna vagn fick vi i uppdrag att profilera på något sett, vagnen skulle användas som isbox för kalla Norrlandsguld inne på hovet. Resultatet blev riktigt bra...

16 Här fick vi i uppdrag av JM att flytta vepan under ombyggnationen på Solberga Sjukhem. Vi hissa vepan upp på taket och bar den i ett stycke till andra sidan av fasaden. Vepans storlek ca 460 m2..

17 Montering av staketvepor under renoveringsarbeten i Solna Centrum. Här täckte vi skyddsstaketet med vepor för att dölja bygget och samtidigt ge ett budskap.

18 Montering av stående banderoller på centrumpelare.

19 När Marc O Polo skulle bygga om sin butik i Nacka forum så täckte vi fönstrena med mattsvart folie under ombyggnaden och även demonterade folien inför ny-öppningen.

20

21 EVENTSKYLTNING

22

23 EVENTSKYLTNING Jon Olsson är en av världens största åkare. Han är också ansvarig för en av de mest spännande skidor tävlingar i världen - Jon Olsson Super Sessions (JOSS). Men JOSS är så mycket mer än en tävling på skidor. Det är ett evenemang där skidåkare, filmare och fotografer från hela världen samlas för att producera sina absolut bästa. Under evenemanget så ansvarade vi i samråd med Invitational Events Sweden AB för att sponsorernas loggor monterades och syntes på arenorna vid varje hoppsession, presskonferens och JOSS Awards. Efter varje session plockades materialet ner och transporterades med snöskoter till nästa session. Vi monterade, skyltar, frigolitbokstäver på hoppen, monterade loggor på Lambon och helikoptern, montera vepor i byn, installerade uppblåsbara kuber med reklam, backdrops mm. Vi skötte montagen under 2008 och 2009 ihop med Skistar Event.

24

25

26

27

28 Montering av vepor, staketbanderoller och skyltar under byggnationen för Sickla köpkvarter.

29 Efter att flera företag bytt lokaler och tagit med sig sina skyltar så blev det flera luckor, så vi fick i uppdrag att flytta ihop alla skyltar i Sickla köpcentrum.

30 Demontering av foliedekor.

31 Montering av nya vepor för Väsby Centrum på befintlig skyltar utmed E4:an i Upplands Väsby.

32

33

34 Att göra en ombyggnation i ett köpcentra kan medföra stora förluster för butiksägarna, oftast känner kunder att det är svårt att hitta vilket kan göra dom väldigt irriterade och väljer att åka någon annan stans. Efter att ha jobbat med detta projekt så fick vi mycket beröm av kunder som hela tiden passerade, dom flesta kände hemtrevnad vilket gjorde dom på glatt humör. En glad kund är oftast en köpglad kund.. Vad vi gjorde: Klädde in hela väggarna med budskap om det nya forumet, där det även presenterades vilka nya butiker som flyttar in samt för att öka trivseln så lades en röd matta vilket passade bra inför julhandeln. Har du något projekt så hjälper vi dig gärna med förslag på att få en stilren och behaglig arbetsplats för kunderna.

35

36 FORUM NACKA Montering och flyttningar av skyltar under ombyggnationen samt hade vi jour vilket innebar att vi kontrollerade allt skyltmaterial 2 ggr i veckan.

37 Montering av Spännram System i Life butiken, Sickla.

38 Nedmontering av befintliga vepor ICA MAXI och LINDHAGENS egen, för att sedan efter att ställningen nedmonteras återmontera veporna på fasaden samt komplettera med IFS som flyttar till samma hus.

39 Stående montage av FABEGE:s fasadvepor i Stor-Stockholm

40 Montage av FABEGE:s fasadvepa på Sveavägen, Stockholm.

41

42 Här fick vi i uppdrag av PS-Communication att montera skyltar och utställningsprodukter under LOVE 2010 Stockholm

43

44 Vi hjälper Er gärna med skissförslag på platser som skulle kunna vara i behov av utsmyckning under arbetets gång och samtidigt ombesörja flyttning av materialet. Vi samarbetar med flera tryckerier och skyltmakare.

45 2015 ALL RIGHTS RESERVED Allt detta material är copyrightskyddat och får ej kopieras, säljas eller distribueras i någon form utan skriftligt tillstånd från Montageakuten.

ELMIA 24-26 APRIL JÖNKÖPING 2015 24 26 APRIL 2015 JÖNKÖPING SE TILL ATT SYNAS! Reklamexponering under Elmia Vårsalong. http://www.elmia.

ELMIA 24-26 APRIL JÖNKÖPING 2015 24 26 APRIL 2015 JÖNKÖPING SE TILL ATT SYNAS! Reklamexponering under Elmia Vårsalong. http://www.elmia. ELMIA 24-26 APRIL JÖNKÖPING 2015 24 26 APRIL 2015 JÖNKÖPING SE TILL ATT SYNAS! Reklamexponering under Elmia Vårsalong http://www.elmia.se/polymer Se till att du syns! Mässan är ett fantastiskt forum för

Läs mer

vissa gör lite, vissa gör allt vi gör lite av allt

vissa gör lite, vissa gör allt vi gör lite av allt vad vi gör Reklamateljen - Nybod Tel: 08-82 55 77 - Fax: 08-514 9 -logo/reklamateljen är registrer vissa gör lite, vissa gör allt vi gör lite av allt Originalateljé Med vår egen original- och layoutateljé

Läs mer

dubbelsidigt Ramsystem

dubbelsidigt Ramsystem Ramsystem dubbelsidigt Ramsystem FineLine är ett komplett och flexibelt ramsystem. Systemet innefattar lösningar för golv-, vägg-, häng, och bordsdisplayer. Ramarna finns i en mängd olika dimensioner och

Läs mer

Rätt skylt på rätt plats

Rätt skylt på rätt plats Rätt skylt på rätt plats Riktlinjer för kommersiell skyltning i Sundbybergs stad Antaget av... Innehåll Skyltning i Sundbyberg 3 Rätt skylt på rätt plats 4 Placering 5 Utformning 6 Skyltexempel 7 Skyltar

Läs mer

g in n d re sin tik u B

g in n d re sin tik u B Butiksinredning SID 2 BUTIKSINREDNING 2015 Ny butiksinredning? Vi besöker dig mer än gärna! På Tylöprint strävar vi efter att alltid kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar. När du anlitar oss för att

Läs mer

rial e smat g in sn Vi

rial e smat g in sn Vi Visningsmaterial 2 VISNIM 5 På visningen Här hittar du produkter som gör din visning lättare och som hjälper dig att presentera företaget snyggt och proffsigt. Allt från visningsbockar, visningsprospekt

Läs mer

DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR.

DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR. DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR. VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD Att delta på mässor är en investering, och som med alla investeringar ska den naturligtvis ge resultat. Vi på L-Konsult Exhibition är specialister

Läs mer

som är upp till 40 mm tjocka. Vi hoppas att SYNAS & SÄLJA ska inspirera och ge idéer till hur ditt företag kan exponeras i storformat.

som är upp till 40 mm tjocka. Vi hoppas att SYNAS & SÄLJA ska inspirera och ge idéer till hur ditt företag kan exponeras i storformat. C O M M U N I C A T I O N Vill du att ditt företag ska synas? Och att det ska synas ofta? Oavsett om du har många kvadratmeter till förfogande eller bara har plats för en enda skylt gäller det att ge ett

Läs mer

SE TILL ATT DU SYNS! Reklamexponering på Elmia Park 2015. http://www.elmia.se/polymer 22 24 SEPTEMBER

SE TILL ATT DU SYNS! Reklamexponering på Elmia Park 2015. http://www.elmia.se/polymer 22 24 SEPTEMBER SE TILL ATT DU SYNS! Reklamexponering på Elmia Park 2015 http://www.elmia.se/polymer 22 24 SEPTEMBER Se till att du syns! Mässan är ett fantastiskt forum för dig som vill träffa både befintliga kunder

Läs mer

Utomhusevent. Lyktstolpsvepor. Fästen kan även monteras på väggen. Pop Flag. Art nr 7609057. Art nr 7603957 Art nr 7603958.

Utomhusevent. Lyktstolpsvepor. Fästen kan även monteras på väggen. Pop Flag. Art nr 7609057. Art nr 7603957 Art nr 7603958. Utomhusevent Utomhusevent Planerar ni ett utomhusevent? Vi har olika typer av displayer, avspärrningar, köband och flaggor som passar både stora och små events. Vi har även tält och banners av olika format.

Läs mer

För 2016 söker således Åre 2019 AB ett marknadsföringsstöd avseende Audi FIS Alpine World Cup City Event Stockholm om 500 000 SEK.

För 2016 söker således Åre 2019 AB ett marknadsföringsstöd avseende Audi FIS Alpine World Cup City Event Stockholm om 500 000 SEK. Inledning Tisdagen den 2 februari 2016 arrangeras den första Audi FIS Alpine World Cup någonsin i Stockholm. Arrangör för tävlingen är Åre 2019 AB tillsammans med Svenska Skidförbundet och SkiStar AB.

Läs mer

Vid behov utöver det som finns på prislistan, kontakta oss eller besök vår hemsida. Samtliga priser exkl.moms.

Vid behov utöver det som finns på prislistan, kontakta oss eller besök vår hemsida. Samtliga priser exkl.moms. Affischer 2 Banderoll 3 Beachflagg 4 Broschyrställ 5 Dekaler 6 Fordonsfoliering 7 Gatupratare 8 Ljuslådor 9 Mässbord 10 Roll-up 11 Snäppramar 12 Vepor 13 Väggdekor 14 Vid behov utöver det som finns på

Läs mer

STABILT &SÄKERT FALLSKYDD & STÄLLNING

STABILT &SÄKERT FALLSKYDD & STÄLLNING STABILT &SÄKERT FALLSKYDD & STÄLLNING SAFETY TEAM SKAPAR SVERIGES SÄKRASTE ARBETSPLATSER VÅRA MONTÖRER ARBETAR EFTER FÖLJANDE SEX STEG 1. PROJEKTANALYS Kontroll och planering på plats. Vi och kunden går

Läs mer

Reklam Mittsverigebanan 2018

Reklam Mittsverigebanan 2018 Reklam Mittsverigebanan 2018 Priser, utförande & upplägg för reklam på Mittsverigebanan Paddock & Pit Area, skylt fristående eller på staket 2,5 x 1,25 (40 st) Paddock & Pit Area, banderoll på staket 4

Läs mer

Varumärkesfrämjande. möjligheter

Varumärkesfrämjande. möjligheter Varumärkesfrämjande möjligheter 2015 Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har extraexponering blivit ett utmärkt sätt att skilja sig från de andra och befästa sin ställning

Läs mer

Skyltmanual Täby kommun

Skyltmanual Täby kommun 1(10) KOMMUNLEDNINGSKONTORET Kommunikationsavdelningen Carin Lundgren Skyltmanual Täby kommun Runt om i Täby finns olika typer av skyltar med Täby kommun som avsändare. Det kan vara skyltar inomhus, utomhus,

Läs mer

Riktlinjer. BRF Älta 110:11 i Nacka 2014-12-10

Riktlinjer. BRF Älta 110:11 i Nacka 2014-12-10 Riktlinjer BRF Älta 110:11 i Nacka 2014-12-10 Innehållsförteckning Riktlinjer för markfrågor m.m. i Brf Älta 110:11... 2 1. Allmänt... 2 2. Byggnation... 2 Hur gör man?... 3 3. Markis... 3 4. Staket, plank,

Läs mer

En smart investering

En smart investering En smart investering Kontroll av solljusinsläpp för att lösa problem från solen. Energibesparing Uppvärmning, luftkonditionering, persienner och belysning har en avgörande inverkan på fastighetens totala

Läs mer

Reklamplatser Persontrafik 2018

Reklamplatser Persontrafik 2018 Reklamplatser Persontrafik 2018 Stockholmsmässans besökare vill veta mer om ditt företag Stockholmsmässan är Nordens största internationella mötesplats. Vi tar emot över en miljon besökare och 7 000 journalister

Läs mer

Anki Olsson Växel & ekonomi. Fredrik Simonsson Marknadsansvarig. Lasse Brink Produktion

Anki Olsson Växel & ekonomi. Fredrik Simonsson Marknadsansvarig. Lasse Brink Produktion Visningsmaterial Lennart Simonsson VD Hampus Simonsson Tillträdande VD Anki Olsson Växel & ekonomi Eva-Marie Lönn Lindqvist Key account manager Gunilla Westergren Säljare 035-17 17 73 lennart@tyloprint.se

Läs mer

roligt personligt uppseendeväckande överraskande stilfullt trendigt nytt öppet för alla tufft snyggt tydligt i tiden oanat innovativt

roligt personligt uppseendeväckande överraskande stilfullt trendigt nytt öppet för alla tufft snyggt tydligt i tiden oanat innovativt roligt personligt uppseendeväckande överraskande stilfullt trendigt nytt öppet för alla tufft snyggt tydligt i tiden oanat innovativt kostnadseffetivt unikt målgruppsanpassat synligt uppenbart designat

Läs mer

Flexit - det enkla utställningssystemet för tygbilder En produkt av Big Image Systems

Flexit - det enkla utställningssystemet för tygbilder En produkt av Big Image Systems Flexit - det enkla utställningssystemet för tygbilder En produkt av Big Image Systems Hur & varför kom Flexit till? På Big Image jobbar vi med en enda sak, men på tusen olika sätt. Det är stora bilder

Läs mer

Utställarpaket Microsoft TechDays

Utställarpaket Microsoft TechDays Utställarpaket Microsoft TechDays Örebro 23-24 mars 2010 TechDays 2009 blev en stor succé. Med nästan 1300 deltagare - två dagar fyllda av 97 sessioner, över 100 experter, mötesplatser, utställningar och

Läs mer

GÖTEBORG - STOCKHOLM - MALMÖ. En sma r t invester ing

GÖTEBORG - STOCKHOLM - MALMÖ. En sma r t invester ing En sma r t invester ing Kontroll av solljusinsläpp för att lösa problem från solen. Energibesparing Uppvärmning, luftkonditionering, persienner och belysning har en avgörande inverkan på fastighetens totala

Läs mer

INFORMATION OM EVENTYTA

INFORMATION OM EVENTYTA INFORMATION OM EVENTYTA Vill du synas med ditt företag/förening på Eurostop? I detta dokument hittar du regler gällande våra eventytor i köpcentrumet samt information om hur en intresseanmälan ska gå tillväga.

Läs mer

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen. Nordens största fastfood- & cafémässa

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen. Nordens största fastfood- & cafémässa Varumärkesfrämjande möjligheter Nordens största fastfood- & cafémässa Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen 2 Guldpartner Som Guldpartner har du en unik möjlighet att markera din position på marknaden

Läs mer

Videodisplayer. InfoMatrix är en moduluppbyggd storbildsvideo med möjlighet att täcka stora skyltytor. Väderskyddade

Videodisplayer. InfoMatrix är en moduluppbyggd storbildsvideo med möjlighet att täcka stora skyltytor. Väderskyddade 1 Videodisplayer InfoMatrix Kommunicera med alla som passerar Er verksamhet. Praktiskt taget all verksamhet med en produkt, en tjänst eller ett bud skap kan använda InfoMatrix för ljusannonsering. Aktuella

Läs mer

Emmislöv kyrka installation av brandoch inbrottslarm

Emmislöv kyrka installation av brandoch inbrottslarm Rapport 2016:23 Dnr K12.30-31-14, 1037 Lst. dnr 433-18119-2013 Emmislöv kyrka installation av brandoch inbrottslarm AM, 2016 Emmislöv socken Östra Göinge kommun Skåne län Emelie Petersson med bidrag från

Läs mer

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981.

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981. abab Roll-up och väggar Roll-up och väggar är suveräna budskapsbärare när du vill synas och nå ut med ditt budskap på ett bra sätt. De är enkla att transportera, sätta upp, ta ned och kan placeras även

Läs mer

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981.

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981. Roll up och Väggar abab Roll-up och väggar Roll-up och väggar är suveräna budskapsbärare när du vill synas och nå ut med ditt budskap på ett bra sätt. De är enkla att transportera, sätta upp, ta ned och

Läs mer

Husets energianvändning

Husets energianvändning Energideklaration för Kavallerigatan 36, Upplands Väsby Energideklaration för Kavallerigatan 35, Upplands Väsby Energideklaration för Kavallerigatan 34, Upplands Väsby Energideklaration för Kavallerigatan

Läs mer

Nu bygger vi om i Tensta

Nu bygger vi om i Tensta Nu bygger vi om i Tensta Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Tensta Hus för hus Det tar upp

Läs mer

HAMMARBY SJÖSTAD. Virkesvägen 12, Hammarby Sjöstad 712 kvm. Möjlighet att hyra en unik lokal med bra takhöjd och bra inlastning från gården.

HAMMARBY SJÖSTAD. Virkesvägen 12, Hammarby Sjöstad 712 kvm. Möjlighet att hyra en unik lokal med bra takhöjd och bra inlastning från gården. Möjlighet att hyra en unik lokal med bra takhöjd och bra inlastning från gården. Yta: 712 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Trikåfabriken 8 Sidan 1 (5) Om lokalen Mycket fin lokal i bottenplan

Läs mer

Ver.1 2015-10-06. Sponsring

Ver.1 2015-10-06. Sponsring Ver.1 2015-10-06 Sponsring Information & er 2015/2016 GÄVLE GIK Vid konstituerande möte den 6 maj 1906 bildades Gefle Godtemplares Gymnastik och Idrottsförening. Initiativtagare var Axel Hellström, som

Läs mer

Reklam Mittsverigebanan 2019

Reklam Mittsverigebanan 2019 Reklam Mittsverigebanan 2019 Priser, utförande & upplägg för reklam på Mittsverigebanan Paddock & Pit Area, skylt fristående eller på staket 2,5 x 1,25 (40 st) Paddock & Pit Area, banderoll på staket 4

Läs mer

Skyltprogram. Råd och riktlinjer. ljusdal.se. Samhällsutvecklingsförvaltningen Ljusdals kommun

Skyltprogram. Råd och riktlinjer. ljusdal.se. Samhällsutvecklingsförvaltningen Ljusdals kommun Ljusdals Kommun Skyltprogram Råd och riktlinjer Samhällsutvecklingsförvaltningen Ljusdals kommun ljusdal.se En gång i tiden var Ljusdal känt för sina fina skyltar i neon. Flera av dessa finns faktiskt

Läs mer

*!3I8B6A-jabjae!:P;K;o;l;s

*!3I8B6A-jabjae!:P;K;o;l;s SÄLJS LÖRDAG FREDAG 18 24 APRIL 2015. NR 16. PRIS: 19 KRONOR. Våga färg! Knalliga toner i alla rum GRILLAT! Smaker från Medelhavet Kött, fisk & goda tillbehör SVERIGES MEST KÖPTA inrednings- MAGASIN MAT

Läs mer

KOM NÄRMARE KUNDEN OM FÖRDELARNA MED ATT KOMMUNICERA DÄR MÄNNISKOR HANDLAR KOM NÄRMARE KUNDEN - 1

KOM NÄRMARE KUNDEN OM FÖRDELARNA MED ATT KOMMUNICERA DÄR MÄNNISKOR HANDLAR KOM NÄRMARE KUNDEN - 1 KOM NÄRMARE KUNDEN OM FÖRDELARNA MED ATT KOMMUNICERA DÄR MÄNNISKOR HANDLAR KOM NÄRMARE KUNDEN - 1 KANALEN DÄR DU SYNS, HÖRS OCH FÅR EFFEKT. Inget slår ett köpcentrum som kanal för överraskande och lyckade

Läs mer

Värden som ger mer. Företagspresentation

Värden som ger mer. Företagspresentation Värden som ger mer Företagspresentation Året i korthet Förvaltningsresultatet uppgick till 172 Mkr (148). Hyresintäkterna uppgick till 489 Mkr (478). Totalt har 278 Mkr investerats i befintliga fastigheter

Läs mer

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981.

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981. Roll up och Väggar abab Roll-up och väggar Roll-up och väggar är suveräna budskapsbärare när du vill synas och nå ut med ditt budskap på ett bra sätt. De är enkla att transportera, sätta upp, ta ned och

Läs mer

Ny butiksskyltning? Vi besöker dig mer än gärna!

Ny butiksskyltning? Vi besöker dig mer än gärna! Objektsskyltning SID 2 OBJEKTSSKYLTNING 2015 Ny butiksskyltning? Vi besöker dig mer än gärna! På Tylöprint strävar vi efter att alltid kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar. När du anlitar oss för

Läs mer

Specialetiketter från Vänersborgs Vinagentur

Specialetiketter från Vänersborgs Vinagentur Specialetiketter från Vänersborgs Vinagentur Vänersborgs Vinagentur levererar viner försedda med en egen, personligt designad etikett. Det kan gälla vinerna till bröllopet, en personlig gåva för en högtidsdag,

Läs mer

Nu bygger vi om i Husby

Nu bygger vi om i Husby Nu bygger vi om i Husby Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Husby Hus för hus Det tar upp till

Läs mer

Om Adder. Det är inte bara en display. Det är en upplevelse för kunden, varumärket och betraktaren. InStore golvdisplay 4. FineLine systemet 10

Om Adder. Det är inte bara en display. Det är en upplevelse för kunden, varumärket och betraktaren. InStore golvdisplay 4. FineLine systemet 10 Om Adder Det är inte bara en display. Det är en upplevelse för kunden, varumärket och betraktaren. InStore golvdisplay 4 FineLine systemet 10 Så tänker vi varje dag. I alla steg ska du som kund känna att

Läs mer

Varumärkesfrämjande mervärdestjänster

Varumärkesfrämjande mervärdestjänster Kistamässan, Stockholm 18 & 19 mars 2015 Varumärkesfrämjande mervärdestjänster Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har mervärdestjänster blivit ett utmärkt sätt att skilja

Läs mer

Stockholmsmässans besökare vill veta mer om ditt företag

Stockholmsmässans besökare vill veta mer om ditt företag Reklamplatser 2017 Stockholmsmässans besökare vill veta mer om ditt företag Stockholmsmässan är Nordens största internationella mötesplats. Vi tar emot över en miljon besökare och 7 000 journalister varje

Läs mer

24-27 september 2009 MÄSSTIDER

24-27 september 2009 MÄSSTIDER 24-27 september 2009 MÄSSTIDER In- & Utflyttning Öppettider Godstransporter Beställningar bör vara oss tillhanda senast: Fredag 21 augusti Vi reserverar oss för slutförsäljning. Beställningar Beställningar

Läs mer

Profilering: Hur ditt företag exponeras ute på banan, på hemsidan och i våra trycksaker.

Profilering: Hur ditt företag exponeras ute på banan, på hemsidan och i våra trycksaker. PRISLISTA 1 (5) Bli sponsor/samarbetspartner med Eda Golfklubb Inför säsongen har det tillkommit en del nyheter. En del nödvändigt pga. av ökade kostnader andra beroende på rekommendationer från revisorer

Läs mer

Stockholm Waterfront Congress Centre presenterar möjligheternas arena

Stockholm Waterfront Congress Centre presenterar möjligheternas arena Stockholm Waterfront Congress Centre presenterar möjligheternas arena Stockholm Waterfront Congress Centre är Sveriges nyaste och mest mångsidiga arena för större möten och evenemang. Med den djärva arkitekturen

Läs mer

Varsågoda att ta del av Dalston!

Varsågoda att ta del av Dalston! Dalston är en nystartad multidisciplinär designstudio. Vi levererar grafiska lösningar och Art Direction i tryck och digitala medier för stora och små kunder inom en rad olika områden. Vår syn på formgivning

Läs mer

HAMMARBY SJÖSTAD. Heliosgatan 3, Hammarby Sjöstad 1 280 kvm. Möjlighet att hyra en unik lokal med bra takhöjd och bra inlastning från gården.

HAMMARBY SJÖSTAD. Heliosgatan 3, Hammarby Sjöstad 1 280 kvm. Möjlighet att hyra en unik lokal med bra takhöjd och bra inlastning från gården. Möjlighet att hyra en unik lokal med bra takhöjd och bra inlastning från gården. Yta: 1 280 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Trikåfabriken 8 Sidan 1 (5) Om lokalen Mycket fin lokal på plan

Läs mer

Anki Olsson Växel & ekonomi. Fredrik Simonsson Marknadsansvarig. Lasse Brink Produktion

Anki Olsson Växel & ekonomi. Fredrik Simonsson Marknadsansvarig. Lasse Brink Produktion Butiksinredning Lennart Simonsson VD Hampus Simonsson Tillträdande VD Anki Olsson Växel & ekonomi Eva-Marie Lönn Lindqvist Key account manager Gunilla Westergren Säljare 035-17 17 73 lennart@tyloprint.se

Läs mer

Arena reklam! Arenareklam Förstärk din exponering Flera slagkraftiga alternativ.

Arena reklam! Arenareklam Förstärk din exponering Flera slagkraftiga alternativ. Med Svenska Mässans Arenareklam syns du ännu mer av ännu fler! Förstärk din exponering med våra olika strategiska reklamplatser. Till en mycket låg kontaktkostnad drar du med hjälp av Arena reklam ännu

Läs mer

Vi kan brandskydd. Brandskyddsmålning Brandisolering Brandtätning

Vi kan brandskydd. Brandskyddsmålning Brandisolering Brandtätning Vi kan brandskydd Brandskyddsmålning Brandisolering Brandtätning Kompetens och erfarenhet för bästa resultat Det finns få saker som kan vara så förödande som en brand. Bränder i byggnader och konstruktioner

Läs mer

EXPONERING PÅ ÄNGELHOLM HELSINGBORG AIRPORT

EXPONERING PÅ ÄNGELHOLM HELSINGBORG AIRPORT EXPONERING PÅ ÄNGELHOLM HELSINGBORG AIRPORT Vår flygplats en mötesplats din marknadsplats! En av flygplatsreklamens mest unika egenskaper är flexibiliteten beträffande exponering. Vi på Ängelholm Helsingborg

Läs mer

Finalisterna klara till Skåne Solar Award 2012!

Finalisterna klara till Skåne Solar Award 2012! Finalisterna klara till Skåne Solar Award 2012! Skåne Solar Award är en årlig utmärkelse som belönar de verk i regionen som genom sitt koncept och sin gestaltning särskilt bidragit till att öka intresset

Läs mer

Arena reklam! Arenareklam Förstärk din exponering Flera slagkraftiga alternativ.

Arena reklam! Arenareklam Förstärk din exponering Flera slagkraftiga alternativ. Med Svenska Mässans Arenareklam syns du ännu mer av ännu fler! Förstärk din exponering med våra olika strategiska reklamplatser. Till en mycket låg kontaktkostnad drar du med hjälp av Arena reklam ännu

Läs mer

Trafiken i praktiken Åk 2-3

Trafiken i praktiken Åk 2-3 2010-10-06 Miljö - Hälsa - Trafiksäkerhet Trafiken i praktiken Åk 2-3 Hitta den röda tråden i ditt trafikarbete Det är viktigt att trafikundervisningen löper som en röd tråd genom grundskolan. För att

Läs mer

REGERINGSGATAN/HAMNGATAN

REGERINGSGATAN/HAMNGATAN REGERINGSGATAN/HAMNGATAN Case REGERINGSGATAN/ HAMNGATAN Bakgrund Vasakronans fastighet på Hamngatan/Regeringsgatan har inte haft ett shoppingfokus. Vasakronan bestämmer sig för att öppna upp fasaden ut

Läs mer

Nu bygger vi om i Akalla

Nu bygger vi om i Akalla Nu bygger vi om i Akalla Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Akalla Hus för hus Det tar omkring

Läs mer

SOLNA/SOLNA BUSINESS PARK

SOLNA/SOLNA BUSINESS PARK Högst upp i fastigheten med egen terrass.lokal med många möjligheter, beläget mitt i Solna Yta: 272 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Smeden 1 Sidan 1 (6) Om lokalen Denna fina lokal ligger

Läs mer

Våra drömmars Stockholm

Våra drömmars Stockholm STADSBYGGNADSKONTORET SIDAN 1 Våra drömmars Stockholm En utställning inom ramen för samrådet Arkitektur Stockholm Summering av åsikter och resultat fram till sista juli Kort fakta om utställningen Våra

Läs mer

Vill du synas lite mer än alla andra under eventet?

Vill du synas lite mer än alla andra under eventet? Vill du synas lite mer än alla andra under eventet? Vi hjälper dig att göra din dröm till verklighet. Beställ en cirkelformad vepa i taket från oss på Stockholmsmässan. I våra paketlösningar ingår allt

Läs mer

rm o rs W e d n r: A e n tio stra Illu Grön Flagg-rapport Hällberga förskola 11 maj 2011

rm o rs W e d n r: A e n tio stra Illu Grön Flagg-rapport Hällberga förskola 11 maj 2011 Illustrationer: Anders Worm Grön Flagg-rapport Hällberga förskola 11 maj 2011 Kommentar från Håll Sverige Rent 2011-05-11 19:28:37: Ni har relevanta mål och anpassade aktiviteter och era bilder avspeglar

Läs mer

Möten och evenemang på Bonniers Konsthall

Möten och evenemang på Bonniers Konsthall Möten och evenemang på Bonniers Konsthall Bonniers Konsthalls lokaler, mitt i centrala Stockholm, erbjuder en fantastisk miljö för såväl stora som små företagsevenemang. Konsthallen med sina 1 000 kvadratmeter

Läs mer

Våra monterlösningar

Våra monterlösningar Våra monterlösningar Genvägen till en lyckad mässa Har du tänkt på allt? Det har vi. Du behöver inte vara expert på design och layout för att ha mässans snyggaste monter. Faktum är att du till och med

Läs mer

Utvärdering av fairtrade Fokus 2016

Utvärdering av fairtrade Fokus 2016 Utvärdering av fairtrade Fokus 2016 Fairtrade fokus Fairtrade Fokus är Fairtrades årliga kampanjveckor som äger rum varje år vecka 41 42. Då samlas butiker och konsumenter, politiker och engagerade för

Läs mer

Verksamhetsberättelse Djurens Rätt Örebro 2015

Verksamhetsberättelse Djurens Rätt Örebro 2015 Verksamhetsberättelse Djurens Rätt Örebro 2015 Vilket år det har varit! Det här kommer bli svårt att sammanfatta på några få sidor. Det har hänt så mycket inom vår lokalavdelning att det skulle ta upp

Läs mer

KOMMERSIELLA RÄTTIGHETER EM-KVAL

KOMMERSIELLA RÄTTIGHETER EM-KVAL KOMMERSIELLA RÄTTIGHETER EM-KVAL EVENT EM-KVAL 1. Rättigheter och ägande. SBBF äger alla rättigheter i samband med EM-kvalmatchen. Flera av dessa rättigheter kan dock genom avtal upplåtas till den lokala

Läs mer

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Marknadsföring har under de senaste 20 åren förändrats radikalt i grunden, så även inom HRTbranschen.

Läs mer

EXPO & EVENT Eventbåge från Bannerbow - När du vill synas Innovation och design i smart förpackning. Effektfull inramning av event

EXPO & EVENT Eventbåge från Bannerbow - När du vill synas Innovation och design i smart förpackning. Effektfull inramning av event PRODUKTKATALOG 2017 EXPO & EVENT Eventbåge från Bannerbow - När du vill synas Eventbågen skapar ett rum som du kan bära med dig över axeln. Perfekt för mässor och event eller som en flexibel del av en

Läs mer

Dialogmöte Bjärreds centrum 30 september 2013

Dialogmöte Bjärreds centrum 30 september 2013 Dialogmöte Bjärreds centrum 30 september 2013 Klockan 18.30-20.30 i Alfredshällskolans matsal. Cirka 140 deltagare. Anders Nyquist, planeringschef i Lomma kommun, hälsade alla välkomna och inledde kvällens

Läs mer

SE TILL ATT DU SYNS! Reklamexponering på Elmia Polymer 2015. http://www.elmia.se/polymer

SE TILL ATT DU SYNS! Reklamexponering på Elmia Polymer 2015. http://www.elmia.se/polymer SE TILL ATT DU SYNS! Reklamexponering på Elmia Polymer 2015 http://www.elmia.se/polymer Se till att du syns! Mässan är ett fantastiskt forum för dig som vill träffa både befintliga kunder och nya kontakter.

Läs mer

3. BALKONGER OCH UTEPLATSER

3. BALKONGER OCH UTEPLATSER 3. BALKONGER OCH UTEPLATSER 3.1 Balkonger - allmänna regler Till varje lägenhet på övre våningen i bostadsområdet finns balkong. En balkong kan utnyttjas på många trevliga sätt men innebär också att man

Läs mer

Vi bygger butiker där man gärna handlar

Vi bygger butiker där man gärna handlar Vi bygger butiker där man gärna handlar Vi bygger för dig och för dina kunder På Butiksbyggen Sverige har vi som mål att alltid leverera i rätt tid, tillrätt pris och med rätt kvalitet. Att möta, motsvara

Läs mer

Visa dig för världen!

Visa dig för världen! Visa dig för världen! INSPIRATION 2014 Flaggfabriken Kronan i Helsingborg är ett familjeföretag med mer än 80-årig historia. Vår samlade erfarenhet har gjort oss till Sveriges ledande leverantör av företagsflaggor,

Läs mer

Linköping 3 8 feb. 2004

Linköping 3 8 feb. 2004 SUCCÉN FORTSÄTTER! Linköping 3 8 feb. 2004 En av Europas allra största squashtävlingar med världseliten på plats Publik- och TV-vänlig fyrglasbana i Linköpings Sporthall TV-exponering på riksnivå och TV-sändningar

Läs mer

Ny lokal - nya möjligheter! SIGTUNA CEDERSTRÖMS SLINGA 732 KVM. www.newoffice.se 08-665 68 80 info@newoffice.se Sida 1 av 12

Ny lokal - nya möjligheter! SIGTUNA CEDERSTRÖMS SLINGA 732 KVM. www.newoffice.se 08-665 68 80 info@newoffice.se Sida 1 av 12 Ny lokal - nya möjligheter! SIGTUNA CEDERSTRÖMS SLINGA 732 KVM www.newoffice.se 08-665 68 80 info@newoffice.se Sida 1 av 12 BESKRIVNING Cederströms Slinga, 732 kvm Stor rumsindelad lokal med mycket fönster

Läs mer

STOCKHOLMS INNERSTAD. Ynglingagatan 16, City 600 kvm. Unikt läge i Hagastaden! Yta: 600 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Getingen 15

STOCKHOLMS INNERSTAD. Ynglingagatan 16, City 600 kvm. Unikt läge i Hagastaden! Yta: 600 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Getingen 15 Unikt läge i Hagastaden! Yta: 600 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Getingen 15 Sidan 1 (7) Om lokalen Lokal med egen entré från gatan, passar utmärkt till butik/showroom och kontor. Bra takhöjd

Läs mer

Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer

Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Actionkoder 3. Kanalerna 4. Statistik 5. 7 tips 6. Sammanfattning

Läs mer

Inspiration för förskolor & skolor

Inspiration för förskolor & skolor Inspiration för förskolor & skolor Tysta leksaker. Vår nya katalog är här. Har du inte fått den, hör av dig så skickar vi en bums! Huvudkatalog Färgade klossar 11 cm Gigantiska klossar, 11 cm tjocka, 32

Läs mer

www.sifa.se Mäklarskyltning Sifa AB

www.sifa.se Mäklarskyltning Sifa AB Mäklarskyltning Sifa AB 2010 Vi erbjuder det mesta i skyltningsväg för mäklare - allt ifrån posterfickor i kroksystem till ljustavlor och trottoarpratare och annat samt övrig butiksinredning. Låt oss ta

Läs mer

IBF Gagnefs sponsorpaket ska locka fler företag och sponsorer till föreningens sponsornätverk.

IBF Gagnefs sponsorpaket ska locka fler företag och sponsorer till föreningens sponsornätverk. Sponsorpaket Sponsringsarbetets syfte och mål: IBF Gagnef har sedan 2008 verkat för Gagnefs invånare och företagare. IBF Gagnefs breda förankring hembygden gör klubben till en bra samarbetspartner för

Läs mer

SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR

SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR SKYLTAR ALUMINIUM AKRYL ROS PLAST FRIGOLIT BILDEKOR DEKAL BANDEROLLER ROLLUPS MÄSSM VEPOR DEKALER TAPETER FÖNST D SKYLTAR BEACHFLAGS FLAGGOR REFLEX VÄGGDEKOR DEKALER BA

Läs mer

vrigstad flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.

vrigstad flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör. flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.mm vrigstad flaggor & expo 2 SYMBOLFÖRKLARINGAR 3 min Den uppskattade

Läs mer

SÖDRA KASERNGÅRDEN, Fd T3 NYA ARMATURER

SÖDRA KASERNGÅRDEN, Fd T3 NYA ARMATURER SÖDRA KASERNGÅRDEN, Fd T3 NYA ARMATURER Remsle 13:64, Sollefteå kommun, Ångermanland Länsmuseet Västernorrland Kulturmiljöavdelningens rapport nr 2009:12 Bodil Mascher 2 Innehåll: Sid. Inledning 3 Objekt

Läs mer

Kistamässan, november BostadsrättsMässan EXPO XTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan.

Kistamässan, november BostadsrättsMässan EXPO XTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. Kistamässan, 17-18 november 2017 BostadsrättsMässan EXPO XTRA Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan KISTAMÄSSAN - MÖJLIGHETERNAS ARENA På Kistamässan anstränger vi oss för att skapa bästa

Läs mer

L J U D L J U S S C E N B I L D U P P S A L A S W E D E N

L J U D L J U S S C E N B I L D U P P S A L A S W E D E N L J U D L J U S S C E N B I L D U P P S A L A S W E D E N P e r s o n a l Konsertteknik L J U D L J U S S C E N B I L D U P P S A L A S W E D E N Mikael Wibban Viberg General Manager micke@konsertteknik.se

Läs mer

STADENS SKYLTAR. och försäljning på allmän plats

STADENS SKYLTAR. och försäljning på allmän plats STADENS SKYLTAR och försäljning på allmän plats SAMRÅDSHANDLING FEBRUARI 2016 INNEHÅLL Stadens skyltar...4 Reklam i staden...4 Olika typer av skyltar...5 Skyltar och dess belysning...10 Skyltars placering...

Läs mer

CURRICULUM VITAE. Dan Eriksson Samordnare Autokatalogen. Mob. 076-145 32 89 Tel. 08-92 32 89 Mail. dan@daneriksson.se

CURRICULUM VITAE. Dan Eriksson Samordnare Autokatalogen. Mob. 076-145 32 89 Tel. 08-92 32 89 Mail. dan@daneriksson.se CURRICULUM VITAE Dan Eriksson Samordnare Autokatalogen Mob. 076-145 32 89 Tel. 08-92 32 89 Mail. dan@daneriksson.se En optimal mix Mitt mål med arbetslivet har alltid varit att få jobba i bilbranschen

Läs mer

SOLNA/SOLNA BUSINESS PARK

SOLNA/SOLNA BUSINESS PARK Här kan ni vara med att planera er lokal från grunden till en modern och trivsam lokal mitt i Solna Business Park. Yta: 889 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Smeden 1 Sidan 1 (7) Om lokalen

Läs mer

Kristallentrén. Arkitekturprojekt. - en paviljong i parken. Lunds Konst och Designskola Kristina Block

Kristallentrén. Arkitekturprojekt. - en paviljong i parken. Lunds Konst och Designskola Kristina Block Arkitekturprojekt - en paviljong i parken Lunds Konst och Designskola 2015 PROJEKTBESKRIVNING Arkitekturprojektet går ut på att studera och formge en mindre paviljong där du tar hänsyn till estetik, funktion

Läs mer

EXCELLENCE BY DESIGN. ALBION Wire, Rod & Displaykomponenter. excellent display

EXCELLENCE BY DESIGN. ALBION Wire, Rod & Displaykomponenter. excellent display EXCELLENCE BY DESIGN ALBION Wire, Rod & Displaykomponenter Ljustergränd 5-116 68 Stockholm, Sweden. - Tel. +46 (0)70 482 69 09 - christer@clipline.se - www.clipline.se Översikt ClipLine Återförsäljare

Läs mer

Ett urval ur REFERENSOBJEKT. Magnus Klang 2007-12-20

Ett urval ur REFERENSOBJEKT. Magnus Klang 2007-12-20 Ett urval ur REFERENSOBJEKT Magnus Klang 2007-12-20 1 DELENTREPRENADER Forum, Nacka Beställare: Skanska Sverige AB DE-värde: 15 000 000 :- År: 2007-2008 Vår referens: Magnus Klang Referens: Tolvi Karlsson

Läs mer

Mölle Business Club Företagsnätverket med affärsnytta på Mölle Golfklubb

Mölle Business Club Företagsnätverket med affärsnytta på Mölle Golfklubb Mölle Business Club Företagsnätverket med affärsnytta på Mölle Golfklubb Mölle Business Club ett trevligt sätt att ta hand om dina kunder Företag har många möjligheter till givande samarbeten med Mölle,

Läs mer

Vi bjuder på några idéer Hör av dig för mer inspiration. Välkommen!

Vi bjuder på några idéer Hör av dig för mer inspiration. Välkommen! En förpackning behöver inte vara brun Förpackningar behöver inte vara bruna De kan vara stora, små, långa och korta Skimrande eller matta Vadderade eller inte Det beror lite på innehållet Det är bara

Läs mer

DEMOKRATINATTA. Hur gick det?

DEMOKRATINATTA. Hur gick det? DEMOKRATINATTA Tänk dig en eftermiddag/kväll med många spännande föreläsningar, möten och workshops. Tänk dig att få ställa politikerna mot väggen och berätta om vad just DU tycker ska bli bättre i Borås.

Läs mer

EN LITE SMARTARE SKOLA NYHET!

EN LITE SMARTARE SKOLA NYHET! EN LITE SMARTARE SKOLA NYHET! Behovsstyrd ventilation KLOSS SMART KLOSS heter vårt specialdesignade modulsystem för förskola och grundskola. Det är flexibelt och utbyggbart i ett eller två plan och kan

Läs mer

Matforsracet Sponsorreferat

Matforsracet Sponsorreferat Matforsracet 2014 Sponsorreferat Den 16 mars gick Matforsracet av stapeln, denna gång på Södra berget på grund av snöbrist i Matfors. Det var totalt 106 barn och ungdomar som startade. 0-6 år hade en kortare

Läs mer

Den bästa lösningen. blockväggar vikväggar glasvikväggar specialdörrar

Den bästa lösningen. blockväggar vikväggar glasvikväggar specialdörrar Den bästa lösningen blockväggar vikväggar glasvikväggar specialdörrar SWG920 Funktionella lösningar för rumsindelning Att effektivt utnyttja dyra kvadratmeter har alltid varit en utmaning för byggbranschen.

Läs mer