Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "www.montageakuten.se info@montageakuten.se"

Transkript

1 Referenshandbok

2 Sjöhistoriska museet visar Titanic utställning vid Vasamuseet. När Sjöhistoriska museet visade upp Titanic utställningen så monterade vi samtliga fasadvepor, flaggor och banderoller. Det är den största utställningen om det mytomspunna fartyget som någonsin visats i Norden. Utställningen är producerad av det spanska företaget Musealia. En av världens främsta Titanic-experter, fartygshistorikern och författaren Claes-Göran Wetterholm, har också deltagit i produktionen, som innehåller många svenska inslag.

3 Sveriges första klimatneutrala utomhuskampanj. Här monterar vi Sveriges första utomhuskampanj som är certifierad som klimatneutral. Kampanjen är en del i arbetet med att uppmärksamma Stockholm som Europas miljöhuvudstad Stockholm är utsedd av Europeiska kommissionen till Europas miljöhuvudstad Det är första gången denna utmärkelse delas ut och innebär bland annat att staden ska fungera som förebild och inspirera andra städer till en mer hållbar miljö. Byggnader i Stockholm som bla pryddes av kampanjen är Kulturhuset ovan.

4 Tre:s exponering under evenemanget Volvo Ocean race stopover i Stockholm Här klädde vi in teleoperatören 3:s evenemangstält med separat tryckta tältsidor som fästes med kardborre.

5

6

7 EVENTSKYLTNING Inför Elitloppet 08 så utförde vi montage av staketvepor på hela evenemangsområdet.

8

9 EVENTSKYLTNING Montering av all branding som inhyrd montör hos INNTECH signmaker inför och under Scandinavian Masters Arbetet innebar att vi var stationerade på banan under 2 V och såg till att brandingen var intakt och stilren.

10 Montage av Citroens kampanjvepor längs E4:an vid Frösunda och Skärholmen. Montage av Wihlborgs fasadvepa med belysning.

11 Montering av skyltkonstruktion passande på bilens takräcke. Montering av öppningsbart ramsystem under butiksombyggnad.

12 Design och montage av fasadvepa till Byggföretaget INJO Bygg & Fasadteknik AB. Byte av Hammarbys sponsorskylt. Byten av Barnens Hus reklamkampanjer med gämna mellanrum. Här fick vi i uppdrag att profilera ölen PAULA- NER på Gröna Lund:s Tyrol.

13 Design och montage av takvepa för Röda korset i samband med Tsunamikatastrofen.

14 Omskyltning på Eurostop Arlanda stad med byta av flaggor, skyltar och vepor.

15 Montering av plåtskyltar inne på Hovet för samt av denna vagn fick vi i uppdrag att profilera på något sett, vagnen skulle användas som isbox för kalla Norrlandsguld inne på hovet. Resultatet blev riktigt bra...

16 Här fick vi i uppdrag av JM att flytta vepan under ombyggnationen på Solberga Sjukhem. Vi hissa vepan upp på taket och bar den i ett stycke till andra sidan av fasaden. Vepans storlek ca 460 m2..

17 Montering av staketvepor under renoveringsarbeten i Solna Centrum. Här täckte vi skyddsstaketet med vepor för att dölja bygget och samtidigt ge ett budskap.

18 Montering av stående banderoller på centrumpelare.

19 När Marc O Polo skulle bygga om sin butik i Nacka forum så täckte vi fönstrena med mattsvart folie under ombyggnaden och även demonterade folien inför ny-öppningen.

20

21 EVENTSKYLTNING

22

23 EVENTSKYLTNING Jon Olsson är en av världens största åkare. Han är också ansvarig för en av de mest spännande skidor tävlingar i världen - Jon Olsson Super Sessions (JOSS). Men JOSS är så mycket mer än en tävling på skidor. Det är ett evenemang där skidåkare, filmare och fotografer från hela världen samlas för att producera sina absolut bästa. Under evenemanget så ansvarade vi i samråd med Invitational Events Sweden AB för att sponsorernas loggor monterades och syntes på arenorna vid varje hoppsession, presskonferens och JOSS Awards. Efter varje session plockades materialet ner och transporterades med snöskoter till nästa session. Vi monterade, skyltar, frigolitbokstäver på hoppen, monterade loggor på Lambon och helikoptern, montera vepor i byn, installerade uppblåsbara kuber med reklam, backdrops mm. Vi skötte montagen under 2008 och 2009 ihop med Skistar Event.

24

25

26

27

28 Montering av vepor, staketbanderoller och skyltar under byggnationen för Sickla köpkvarter.

29 Efter att flera företag bytt lokaler och tagit med sig sina skyltar så blev det flera luckor, så vi fick i uppdrag att flytta ihop alla skyltar i Sickla köpcentrum.

30 Demontering av foliedekor.

31 Montering av nya vepor för Väsby Centrum på befintlig skyltar utmed E4:an i Upplands Väsby.

32

33

34 Att göra en ombyggnation i ett köpcentra kan medföra stora förluster för butiksägarna, oftast känner kunder att det är svårt att hitta vilket kan göra dom väldigt irriterade och väljer att åka någon annan stans. Efter att ha jobbat med detta projekt så fick vi mycket beröm av kunder som hela tiden passerade, dom flesta kände hemtrevnad vilket gjorde dom på glatt humör. En glad kund är oftast en köpglad kund.. Vad vi gjorde: Klädde in hela väggarna med budskap om det nya forumet, där det även presenterades vilka nya butiker som flyttar in samt för att öka trivseln så lades en röd matta vilket passade bra inför julhandeln. Har du något projekt så hjälper vi dig gärna med förslag på att få en stilren och behaglig arbetsplats för kunderna.

35

36 FORUM NACKA Montering och flyttningar av skyltar under ombyggnationen samt hade vi jour vilket innebar att vi kontrollerade allt skyltmaterial 2 ggr i veckan.

37 Montering av Spännram System i Life butiken, Sickla.

38 Nedmontering av befintliga vepor ICA MAXI och LINDHAGENS egen, för att sedan efter att ställningen nedmonteras återmontera veporna på fasaden samt komplettera med IFS som flyttar till samma hus.

39 Stående montage av FABEGE:s fasadvepor i Stor-Stockholm

40 Montage av FABEGE:s fasadvepa på Sveavägen, Stockholm.

41

42 Här fick vi i uppdrag av PS-Communication att montera skyltar och utställningsprodukter under LOVE 2010 Stockholm

43

44 Vi hjälper Er gärna med skissförslag på platser som skulle kunna vara i behov av utsmyckning under arbetets gång och samtidigt ombesörja flyttning av materialet. Vi samarbetar med flera tryckerier och skyltmakare.

45 2015 ALL RIGHTS RESERVED Allt detta material är copyrightskyddat och får ej kopieras, säljas eller distribueras i någon form utan skriftligt tillstånd från Montageakuten.

som är upp till 40 mm tjocka. Vi hoppas att SYNAS & SÄLJA ska inspirera och ge idéer till hur ditt företag kan exponeras i storformat.

som är upp till 40 mm tjocka. Vi hoppas att SYNAS & SÄLJA ska inspirera och ge idéer till hur ditt företag kan exponeras i storformat. C O M M U N I C A T I O N Vill du att ditt företag ska synas? Och att det ska synas ofta? Oavsett om du har många kvadratmeter till förfogande eller bara har plats för en enda skylt gäller det att ge ett

Läs mer

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR!

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR! Joel Ström, Caroline Lindgren, Emilia Fagerberg, Dennis Berg, Julia Ärleskog, Daniel Holst, Josephine Jansson, Sebastian Moholm, Linus Blomqvist, Jonas Karlsson. Brinellgymnasiet nässjö klass Te08 RÄDDA

Läs mer

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida?

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vi går igenom allt du bör tänka på innan köp. Råd som du tjänar på längre fram. sförteckning et i denna bok ser du till höger. Vill du gå direkt till något

Läs mer

Projektredovisningsmall Innovativ Kultur

Projektredovisningsmall Innovativ Kultur Projektredovisningsmall Innovativ Kultur Mallen har samma struktur som Projektbeskrivningsmallen och vi rekommenderar att du följer nedanstående mall för projektredovisningen. Om du väljer ett annat upplägg

Läs mer

Sammanfattning på lättläst svenska. Upplevd kvalitet i bostad med särskild service och i daglig verksamhet Solna och Sollentuna kommun 2011

Sammanfattning på lättläst svenska. Upplevd kvalitet i bostad med särskild service och i daglig verksamhet Solna och Sollentuna kommun 2011 Sammanfattning på lättläst svenska Upplevd kvalitet i bostad med särskild service och i daglig verksamhet Solna och Sollentuna kommun 2011 Sammanfattning till lättläst svenska har gjorts av Centrum för

Läs mer

Copyright IVAO Sweden, 2011 se-hq@ivao.aero

Copyright IVAO Sweden, 2011 se-hq@ivao.aero Intro Hej medlem! Först vill jag säga att på grund av problem med IVAO:s mailservrar kan vi ej skicka ut detta medlemsbrev via mail som vanligt, utan lägger det i vårat forum. Divisionen har nu varit igång

Läs mer

DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR.

DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR. DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR. VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD Att delta på mässor är en investering, och som med alla investeringar ska den naturligtvis ge resultat. Vi på L-Konsult Exhibition är specialister

Läs mer

FOTOGRAFiSKA. intervju med Fotografiskas grundare Per Broman och utställningsansvariga Min-Jung Jonsson

FOTOGRAFiSKA. intervju med Fotografiskas grundare Per Broman och utställningsansvariga Min-Jung Jonsson FOTOGRAFiSKA intervju med Fotografiskas grundare Per Broman och utställningsansvariga Min-Jung Jonsson Text: Erica Hjertqvist och Julia Hörnell Foto: Julia Hörnell Layout: Erica Hjertqvist och julia hörnell

Läs mer

vissa gör lite, vissa gör allt vi gör lite av allt

vissa gör lite, vissa gör allt vi gör lite av allt vad vi gör Reklamateljen - Nybod Tel: 08-82 55 77 - Fax: 08-514 9 -logo/reklamateljen är registrer vissa gör lite, vissa gör allt vi gör lite av allt Originalateljé Med vår egen original- och layoutateljé

Läs mer

KRIS & VISION. En utställning om hur Norrköping blev den stad den är idag som visas på både Arbetets museum och Norrköpings stadsmuseum.

KRIS & VISION. En utställning om hur Norrköping blev den stad den är idag som visas på både Arbetets museum och Norrköpings stadsmuseum. KRIS & VISION En utställning om hur Norrköping blev den stad den är idag som visas på både Arbetets museum och Norrköpings stadsmuseum. Norrköping har genom historien upplevt både stora framgångar och

Läs mer

Våra monterlösningar

Våra monterlösningar Våra monterlösningar Genvägen till en lyckad mässa Har du tänkt på allt? Det har vi. Du behöver inte vara expert på design och layout för att ha mässans snyggaste monter. Faktum är att du till och med

Läs mer

Rätt kommunikation gör skillnad

Rätt kommunikation gör skillnad 1 2 Rätt kommunikation gör skillnad 3 Suscito är en konsultbyrå som arbetar med varumärkesutveckling och kommunikationsdesign. I den här katalogen presenterar vi exempel på olika uppdrag som vi har genomfört.

Läs mer

Flexit - det enkla utställningssystemet för tygbilder En produkt av Big Image Systems

Flexit - det enkla utställningssystemet för tygbilder En produkt av Big Image Systems Flexit - det enkla utställningssystemet för tygbilder En produkt av Big Image Systems Hur & varför kom Flexit till? På Big Image jobbar vi med en enda sak, men på tusen olika sätt. Det är stora bilder

Läs mer

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Marknadsföring har under de senaste 20 åren förändrats radikalt i grunden, så även inom HRTbranschen.

Läs mer

Lata marknadsföraren

Lata marknadsföraren Lata marknadsföraren *************************************************** * * * * Inre Cirkelns Månadsbrev 9, februari 2015 * * * * *************************************************** 9 tips för att lyckas

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

AVTRYCK. Tid, ting, minne

AVTRYCK. Tid, ting, minne AVTRYCK Tid, ting, minne AVTRYCK Tid, ting, minne Vad är historia? Historia är de människor som har levt före oss. Människor som har lämnat spår efter sig överallt. Spåren är avtryck som kan berätta om

Läs mer

2. Innehållsförteckning

2. Innehållsförteckning 1. Sammanfattning Marknadsföring betyder oerhört mycket för MQ. De sattsar allt på utomhusreklam som ger ett stort intryck istället för att sprida ut reklamen. De börjar förbereda sina kampanjer långt

Läs mer

CHECKLISTA TIPS. Saker som kan vara bra att tänka på inför arrangemanget:

CHECKLISTA TIPS. Saker som kan vara bra att tänka på inför arrangemanget: CHECKLISTA TIPS Saker som kan vara bra att tänka på inför arrangemanget: Finns det en ansvarig för varje sak? Hur ser vår organisation ut? Är alla med? Känns det bra? Vet alla vad de ska göra? Överhuvudtaget

Läs mer

Kundtjanst. Webshopslosning. Produktutveckling. Den här katalogen

Kundtjanst. Webshopslosning. Produktutveckling. Den här katalogen Den här katalogen Den här katalogen visar bitar av det utbud som PapEx erbjuder genom sina återförsäljare. Saknar du något så prata med din säljare. Kundtjänst Vi har en väl utbyggd kundtjänst som svarar

Läs mer

Engagerade medarbetare skapar resultat!

Engagerade medarbetare skapar resultat! Föreläsningsanteckningar Berit Friman, vd Dale Carnegie Sverige 11 februari 2015 Engagerade medarbetare skapar resultat! Berit Friman är en av Sveriges mest erfarna föreläsare och utbildare inom områdena

Läs mer

Se till att du syns! Reklamexponering på Elmia

Se till att du syns! Reklamexponering på Elmia Se till att du syns! Reklamexponering på Elmia Se till att du syns! Mässan är ett fantastiskt forum för dig som vill träffa både befintliga kunder och nya kontakter. Men utbudet är stort och konkurrensen

Läs mer

Personligt meddelande från Honungsforskarna i Lund till Sveriges alla biodlare.

Personligt meddelande från Honungsforskarna i Lund till Sveriges alla biodlare. Personligt meddelande från Honungsforskarna i Lund till Sveriges alla biodlare. Hej, Vi skulle vara väldigt tacksamma om ni kunde förmedla informationen i detta brev till biodlarna i er förening och det

Läs mer

Valfrihetssystem. En möjlighet för dig?

Valfrihetssystem. En möjlighet för dig? Valfrihetssystem En möjlighet för dig? Nya affärsmöjligheter LOV lag om valfrihetssystem öppnar nya affärsmöjligheter för dig som driver eller som planerar att starta en verksamhet inom service, vård eller

Läs mer

Santos hade precis avslutat träningen med ungdomslaget när tränaren kom och kallade på honom.

Santos hade precis avslutat träningen med ungdomslaget när tränaren kom och kallade på honom. 1. Santos hade nu spelat för klubben ungdomslag i två år och trivdes oerhört bra med sitt nya liv. Han fick i princip hålla på med det han älskade från morgon till kväll. Ja, de hade ju lite skola också

Läs mer

Innehåll. LKF byggde bort kulvertförlusterna. Lägre uppvärmningskostnader med tilläggsisolering. Solenergi värmer i Karlskrona

Innehåll. LKF byggde bort kulvertförlusterna. Lägre uppvärmningskostnader med tilläggsisolering. Solenergi värmer i Karlskrona energiresan 1 Innehåll förord 3 lunds kommuns fastighets ab 5 LKF byggde bort kulvertförlusterna ab höganäshem 9 Lägre uppvärmningskostnader med tilläggsisolering ab karlskronahem 13 Solenergi värmer i

Läs mer

Välkommen till vår nya HEMSIDA!

Välkommen till vår nya HEMSIDA! nr 2 2011 Välkommen till vår nya HEMSIDA! Foto: Patrik Gunnar Helin Snart dags att byta den ljusa årstiden mot en ännu ljusare Samtidigt som vi ser tillbaka på en avkopplande och skön sommar är planeringen

Läs mer

Högaktuellt. Erik Olsson på Jämtfasad. Största väderskyddet i Sverige överträffar höga förväntningar sid 7-9

Högaktuellt. Erik Olsson på Jämtfasad. Största väderskyddet i Sverige överträffar höga förväntningar sid 7-9 Högaktuellt information till LAYHER AB:s kunder, medarbetare och partners nr 27 oktober 2013 Största väderskyddet i Sverige överträffar höga förväntningar sid 7-9 Protectsystemet oändliga möjligheter sid

Läs mer

www.kronfonster.se Sveriges största tillverkare av underhållsfria fönster och

www.kronfonster.se Sveriges största tillverkare av underhållsfria fönster och www.kronfonster.se Sveriges största tillverkare av underhållsfria fönster och Fabriksförsäljning av fönster, dörrar och uterum VI kommer från Småland. Från Stenriket som Vilhelm Moberg skrev. I stenriket

Läs mer

Inledning. Några ord som kan vara bra att veta vad det är.

Inledning. Några ord som kan vara bra att veta vad det är. Sociala medier Inledning OBS! Hela föreläsningen ska hålla på i 45 minuter. Samla gruppen och sitt gärna i en ring så att alla hör och ser dig som föreläsare. Första gången du träffar gruppen: Föreläsaren

Läs mer