BIBBLAN Nybyggda hem i grönt stadsläge

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BIBBLAN Nybyggda hem i grönt stadsläge"

Transkript

1 MÖJLIGHETERNAS BOENDE FÖR DIG SOM FYLLT FEMTIOFEM ÅR BROMMA, ABRAHAMSBERG BIBBLAN Nybyggda hem i grönt stadsläge 55 +

2 Alla lägenheter i Bibblan har egen balkong som ger känslan av ett förlängt rum och låter dig njuta av solljuset. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 BIBBLAN Fär att bereda plats åt det nya kvarteret Bibblan så kommer klocktornet på naturtomten invid Abrahamsbergskyrkan att flyttas närmare kyrkan. 32 moderna lägenheter på uppvuxen naturtomt Mitt i trivsamma Abrahamsberg planerar Seniorgården för 32 nya bostadsrätter om ett till fyra rum och kök. Här erbjuds du som fyllt 55 ett bekvämt och citynära boende med kvartersliv, kolonilotter och kommunikationer inpå knuten. Bostäderna i Bibblan bygger vi för dig som vill bo nytt och centralt i en väletablerad och variationsrik stadsdel. På så vis blir Bibblan ett riktigt skolboksexempel på det vi vill uppnå med våra hem: exklusiva kvalitetsboenden med utmärkta lägen. Lägenheterna fördelas på två huskroppar och delar en gemensam gård som smälter samman med de gröna omgivningarna. Här kan du lämna villalivets måsten bakom dig och njuta av ett underhållsfritt boende med rum för nya priori teringar. Kvarterets strategiska placering i hjärtat av Abrahamsberg gör att du med samma enkelhet tar del av såväl lummiga oaser och naturupplevelser som Stockholms tempo och stadsmyller. Med allt på bekvämt avstånd från hemmet kan du låta dagsformen styra val av både aktivitet och destination. VISSTE DU ATT Alla nya bostäder från Seniorgården håller hög teknisk standard och förses med Triple Play, så att bredband, telefoni och TV kommer ur samma uttag. BEKVÄMA HEM FÖR MODERNA LIV Till Bibblan flyttar du som inte vill kompromissa med ditt boende. Här möts du av ett elegant hem i en minst lika inspirerande omgivning. Bostäderna präglas av hög inredningsstandard och väl genomtänkta ytor med gott om svängrum och förvaring. Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats och garage finns under gården. En praktisk gemensamhetslokal med övernattningsrum gör det enkelt att ta emot gäster. Vardagsbestyren flyter smidigt i moderna, fullutrustade kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna. I huset finns också en gemensam tvättstuga för de tillfällen du vill tvätta flera maskiner åt gången. Som boende i Bibblan kan du också välja att utnyttja Seniorgårdens Boförmåner. Det är frivilliga tillvalstjänster som täcker allt från städ och fönsterputs till matkassar levererade direkt till dörren.

4 Nytt och nära, mitt i funkisidyllen Abrahamsberg är med sin karaktäristiska bebyggelse ett av Stockholms mest välbevarade smalhusområden. Stadsdelen bildades 1938 och för byggnaderna, som till större delen uppfördes under 40- och 50-talet, föreskrevs gula tegelfasader. Idag är området utpekat som särskilt kulturhistoriskt värdefullt och kallas ibland för den gula staden. Mitt i den gula kulturpärlan Abrahamsberg tar Bibblan sin form. Det nya småskaliga kvarteret får adress Arkitektvägen och ligger i nära anslutning till Abrahamsbergskyrkan. Som nyinflyttad hit tar du del av en komplett och utbudsrik boendemiljö från dag ett. Den egna kvartersgatan kantas av caféer, butiker och närservice i en trivsam blandning. Är ärendelistan längre hittar du fler butiker, vårdcentral, närakut, restauranger och bibliotek vid närliggande Brommaplan och Alviks torg. Men bli inte förvånad om det istället är någon citygalleria som står för den största frestelsen med tunnelbanans gröna linje från Abrahamsberg når du stan snabbt och enkelt. ETT NATURLIGT UTELIV Naturentusiasten kommer med största sannolikhet känna sig lika hemma i Bibblan som stadsfantasten. När du kliver ut från lägen heten går du bokstavligt talat rakt in i grönskan då husen reses på vackert uppvuxen naturtomt. Precis intill kvarteret breder ett idylliskt kolonilottsområde ut sig som sträcker sig fram till Västerled och Nyängsvägen. Någon kilometer norrut ligger Lillsjön som är ett smultronställe för såväl fågelskådare som fiskeentusiaster och glada hobbymotionärer. För att inte tala om Dragonparken tvärs över gatan utflyktsmålet som garan terat kommer uppskattas av yngre gäster med svårtyglad leklust och spring i benen. Närheten till tunnelbanan gör att du med lätthet låter en förmiddag i koloniträdgården eller Dragonparken övergå i en eftermiddagstur på stan. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 OMRÅDET Bromma Stockholm Airport ULVSUNDA IND.OMR. HUVUDSTA SOLNA RIKSBY Ulvsundavägen 279 M ä l a r e n Essingeleden VISSTE DU ATT Namnet Abrahamsberg kommer från soldat Abraham Pihl som bebodde Dragontorpet ett av Brommas äldsta hus på 1850-talet. Drottningholmsvägen NOCKEBY 275 ÅKESHOV 261 HÖGLANDET ÅKESLUND OLOVSLUND Drottningholmsvägen BIBBLAN ULVSUNDA STORA MOSSEN ABRAHAMSBERG VÄSTERLED ÅLSTEN SMEDSLÄTTEN ALVIK ÄPPELVIKEN TRANEBERG 275 M ä l a r e n STORA ESSINGEN KRISTINE- BERG HORNSBERG Drottningholmsvägen FREDHÄLL E4 E20 LILLA ESSINGEN Essingeleden MARIEBERG BIBBLAN Kommunikationer Abrahamsbergs tunnelbanestation ligger några minuters promenad från Bibblan. Härifrån avgår gröna linjen som når T-centralen på 15 minuter, samt bussar till Alvik. Från Alvik finns även tvärbaneförbindelse till Solna och Sickla Udde. Koloniträdgård Låt det stora kolonilottsområdet strax öster om Bibblan bli din egen förlängda trädgård att njuta av årstidsväxlingarna i. Lekplats För busiga besökare med myror i baken breder Dragonparkens ytor med bl a gungor och klätterställningar ut sig som en lockande oas på andra sidan Abrahamsbergsvägen. Lillsjön Lillsjön med sitt rika fågelliv och vackra omgivningar av skog, äng, parkmark och kolonilotter är ett uppskattat utflyktsmål för de flesta naturentusiaster. Service och shopping Det lokala serviceutbudet löser dina vardagsärenden medan Brommaplan och Alviks torg ligger på behändigt avstånd för de större inköpsrundorna. Ett par kilometer bort ligger även Bromma Blocks med ca 80 butiker under ett och samma tak. Motion En bit västerut ligger naturreservatet Judarskogen som inbjuder till spontan vardagsmotion, likväl som promenadstråken längs natursköna Lillsjön. I januari 2015 öppnar Friskis&Svettis ny stor träningsanläggning mellan Abrahamsberg och Brommaplan.

6 Modern funktion i nygammal skepnad Inspirerad av Abrahamsbergs karaktärsfulla fyrtio- och femtiotalsbebyggelse blir Bibblan med sina gula tegelfasader en modern version av dess historiska föregångare. Här bildar arkitektur, gårdsmiljö och kringliggande natur en välkomnande och genomtänkt helhet. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 ARKITEKTUR Det småskaliga kvarteret består av 32 lägenheter fördelade på två byggnader: ett gatuhus och ett gårdshus. Husen är 4 till 5 våningar höga och byggda i suterräng. De gula tegelfasaderna och husens form skapar ett tydligt släktband till grannskapet. De omgivande husen är smala och enkla till sin sort, men varje byggnad är unik genom omsorgen kring de arkitektoniska detaljerna. Detta har varit tongivande för projektet, berättar Staffan Hillberg från Nyréns Arkitektkontor som ritat kvarteret. Mellan de båda husen anläggs en gemensam gård med häckar, planteringar och mindre träd. Gården är av privat karaktär, väl skyddad med fin utblick åt två väderstreck, och blir en naturlig mötesplats för social samvaro och avkoppling. Upp från gården leder också en trappa som sammanlänkar kvarteret med naturmarken framför Abrahamsbergskyrkan. SNYGG UTSIDA MED SMART INSIDA Exteriört blir Bibblan en hyllning till en svunnen tid, medan insidan i högsta grad präglas av modern funktion och smarta detaljer. Lägenheterna varierar mellan ett till fyra rum och kök och de flesta planlösningar är genomgående. Samtliga bostäder har egen uteplats eller balkong, med majoriteten vända i soligt sydvästläge. Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd och i huset finns även cykel- och rullstolsrum, tvättstuga och gemensamhetslokal med övernattningsrum. Garage finns under gården.

8

9 SENIORGÅRDEN ORIGINAL Skandinaviska inredningstoner med stilsäker klang Nog för att det yttre kan vara viktigt, men det är innanför tröskeln som din bostad förvandlas till ett hem. För att din personlighet ska bli den viktigaste inredningsdetaljen har vi till Bibblan satt ihop en sober originalinredning som genomsyras av medvetna materialval. I samtliga Bibblans lägenheter ligger betoningen på öppna planlösningar med god möblerbarhet. Inredningen är inspirerad av vår nordiska formtradition, med en mattlackad ekparkett och vitmålade väggar som tidlös grund. Med goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare väljer du själv vilka saker som ska få ta plats respektive stuvas undan. KRYDDSTARKA KÖK OCH ROFYLLDA BAD 4 rum & kök, 100 m² Den vita köksinredningen med släta luckor och rostfria handtag är lika snygg USP att se på som lätt att sköta. En antracitgrå bänkskiva bryter USP av mot de carraramönstrade kakelplattorna USP ovanför diskbänken och kyl och frys går i vitt. Diskmaskinen integreras och den maskinella utrustningen bjuder på induktionshäll, varmluftsugn och microvågsugn i högskåp eller i väggskåp. I badrummet lägger vi ett grått klinker och låter matta vita kakelplattor pryda väggarna. Duschen skärmas av med en sväng bar dörr i klarglas. Den vita väggkommoden stuvar effektivt undan hygienartiklarna och gör samtidigt rummet mer lättstädat. FUNKTION MED FINESS Självklart är funktion lika viktigt som form i ditt nya hem. Därför förses alla Seniorgårdens bostäder med genomtänkta lösningar som gör dem extra praktiska, till exempel timer i köket. Badrummets förhöjda wc-stol och trapphusets rymliga hiss med sittplats är ytterligare exempel på smarta funktioner. Bra förvaring Helkaklade badrum med tvättutrustning kvm kvm kvm Extra WC ENTRÉ Välutrustade kök med moderna vitvaror kvm Matplats med elegant burspråk kvm Balkong i anslutning till vardagsrum

10 Dämpade skåpsluckor Bekvämt lågt satta fönstervred Fönsterbänkar i natursten Integrerad diskmaskin Mattlackad ekparkett En närmare titt på detaljerna GÖR ENTRÉ När du stiger in i ditt nya hem möts du av en nylagd, mattlackad och trestavig ekparkett som löper från hallen och vidare in mot vardags rum, kök och sovrum. Du märker snart att hållbara och slitstarka naturmaterial är ett återkommande inslag i din nya hemvist. I hallen får du även goda förvaringsmöjligheter med kapphylla och garderob eller skjutdörrsgarderob. ÖPPNA VARDAGSRUM Från hallen tar du dig vidare in till vardagsrummet som pryds av fönster med låga bröstningar och fönsterbänkar i natursten. Väggarna är vitmålade och de öppna ytorna lättmöblerade. KOMPLETTA KÖK Bibblans kök utmärker sig med en omfattande och modern uppsättning av energiklassade vitvaror. Däribland induktionshäll, diskmaskin, kyl, frys samt micro och ugn i högskåp. För att underlätta köksbestyren gör vi plats för praktiska arbetsytor och inreder med smidiga fullutdragslådor och dämpade skåpsluckor. TOALETT OCH TVÄTT I ETT I Bibblan blir badrummet ett både praktiskt och bekvämt utrymme. Självklart är rummet helkaklat med antingen tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Tvättmedel, handdukar och hygien artiklar stuvar du smidigt undan i såväl kommod som väggskåp. ROFYLLDA SOVRUM Ditt sovrum blir en avskild och rofylld plats som rymmer dubbelsäng och mer därtill. De minsta lägenheterna har istället en mysig och yteffektiv sovalkov. Dessutom får du gott om förvaring i klädkammare, skjutdörrsgarderober eller garderober. BALKONG ELLER UTEPLATS I Bibblan får alla lägenheter ett eget uterum i form av balkong eller uteplats. Oavsett kan du räkna med utomhusytor som blir en naturlig del av ditt nya, avslappnade lägenhetsliv. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 SENIORGÅRDEN ORIGINAL Detta får du alltid med Seniorgården Original HALL Klädförvaring i anslutning till entrén Säkerhetsdörr med både säkerhetslås och titthål Rymliga ytor som uppfyller tillgänglighetskrav KÖK Genomarbetad, utvald grundinredning Ergonomisk arbetsbänk med yta i laminat Snålspolande blandare i krom Dämpade och väldesignade fullutdragslådor Modern och energisnål induktionshäll Skåpluckor med dämpning Lättstädade ytor Integrerad diskmaskin Vita vitvaror med bra energiklass Ugn och micro i högskåp Hel diskbänk Kakel som stänkskydd Smidig spiskåpa med god belysning Källsorteringslådor under diskhon WC Vackra och lättskötta klinkergolv Snålspolande toalett Snålspolande blandare i krom UTANFÖR DIN BOSTAD Förråd Cykel- och rullstolsförråd Välplanerad gård Bra belysning för trygghet och säkerhet Energisnåla fönster Hiss BAD Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv God förvaring i kommod och väggskåp Dubbla eluttag med säker placering Energiklassad tvättmaskin och torktumlare alt. kombimaskin Praktisk arbetsbänk över tvättutrustning Snålspolande toalett Flexibel torkställning med 10 meters torklängd Neutral duschvägg i klarglas Snålspolande blandare i krom ÖVRIGT Stilsäker och genomgående inredning Flera eluttag i varje rum Triple Play i hall, kök, sov- och vardagsrum Naturligt vacker och tålig ekparkett Enhetligt målade väggar i hela bostaden Fönsterbänkar i natursten Rymliga garderober Skjutdörrsgarderober eller klädkammare med utbyggbar inredning

12 Seniorgårdens bostäder förses med bonusytor såsom planteringar på gården och en välplanerad gemensamhetslokal. Rum för gemenskap För Seniorgården är det sociala utbytet en viktig del av boendeupplevelsen. Vi vill att du ska trivas lika bra med ditt nya hem som den gemenskap det ingår i. Därför förser vi alltid våra nybyggda kvarter med genomtänkta bonus ytor som lämpar sig för spontana möten likväl som planerade festligheter. När du flyttar till Bibblan kan du vara säker på att få fler kvadratmetrar än de som hör till den egna lägenheten. För att du ska kunna umgås spontant och kravlöst med grannar, släkt och goda vänner förser vi det ena bostadshuset med en trivsam gemensamhetslokal med pentry. Det är bostadsrättsföreningen som bestämmer hur lokalen ska nyttjas perfekt för till exempel festmåltider, en kortspelskväll, vinprovning eller kanske en fika med grannarna. I anslutning till lokalen finns också ett övernattningsrum samt dusch och toalett. Praktisk då plats för gästrum inte alltid finns i den egna bostaden. EN GÅRD SOM RÄCKER LÄNGRE Även om du slipper bekymra dig om vare sig trädgårdsskötsel eller rabattrensning så erbjuds du ett ovanligt grönt liv när du gör dig hemmastadd i Bibblan. Gården som anläggs mellan husen blir ett grönt hjärta med gräsytor, planteringar, häckar och träd. Här finns plats för utspridda sittgrupper som bjuder parkettplats åt soldyrkare och vila åt trötta fötter. Från gården leder en trappa vidare till den orörda naturmarken med bergshällar strax ovanför. Denna i sin tur angränsar till det lummiga och pittoreska koloniområdet i öster och skapar på så sätt en förlängd trädgård. Givetvis utan minsta krav på underhåll det är vardagslyx på Seniorgårdsvis. VISSTE DU ATT I Bibblan har varje lägenhet egen tvätt- och torkutrustning i badrummet, och dessutom finns en gemensam tvättstuga i huset. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

13 SENIORGÅRDEN Seniorgårdens boförmåner Här på Seniorgården vill vi att våra hem ska vara lika lätta att flytta in i som härliga att bo i. Därför har vi handplockat leverantörer som gärna hjälper dig med allt från inflytt till hantverkshjälp och fönsterputs. Seniorgårdens Boförmåner är en uppsättning extratjänster som vi har tagit fram för att ditt nya hem ska bli ditt allra bästa. Med våra praktiska flyttjänster kan du få hjälp med allt som hör flytten till. Vi kan se till att flyttstäda ditt gamla hem, röja såväl vindsförrådet som källaren samt magasinera alla möbler och saker som du vill behålla. Det du inte vill behålla kan du få hjälp med att lämna på återvinningscentralen. När det börjar bli dags för inflytt kan du med våra Boförmåner boka packning, lastning, lossning och uppackning i ditt nya hem. BEKVÄMA VARDAGSTJÄNSTER Självklart slutar inte våra Boförmåner så snart du har kommit till rätta i din nya bostad. Våra bekväma tjänster fortsätter även in i vardagen. Läs en bok på balkongen och låt oss ta hand om storhandling och ärendet till apoteket. Med Boförmåner kan du få hjälp med allt från städning, fönsterputsning och tvättning till teknik och telefoni. Eller varför inte låta oss hjälpa till att montera nya möbler? Detta och mycket mer kan du beställa via Senior gårdens Boförmåner.

14 HÅLLBARHET Observera att illustrationen nedan inte representerar detta projekt. Däremot innehåller alla Seniorgårdens bostäder nämnda hållbarhetsfunktioner. Induktionshäll i kök Energisnål kyl, frys och tvättmaskin Individuell varmvattenmätning Resurseffektiva armaturer i kök och ovanför spegel i badrum Sunda material Snålspolande blandare och energisnål induktionshäll Tjockare isolering i väggar och yttertak Välisolerade fönster Hemligheterna bakom våra hållbara lågenergihus En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. Därför energiklassar vi alla våra nya bostäder. Hållbarhetstänket genomsyrar våra bostäder från påbörjad ritning till genomförd inflytt. Seniorgården bygger bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav. Faktum är att vår energistandard är 30 procent lägre än Boverkets normkrav. Att vi energiklassar alla våra nya bostäder gör det dessutom lättare för dig, som funderar på att bo i ett av våra hus, att jämföra alternativen sinsemellan. BO ENERGISNÅLT Våra lågenergihus har välisolerade och täta väggar, tak och golv, energieffektiva fönster och genomtänkta installationslösningar. Bland annat sker alltid återvinning av värmen i frånluften och individuell mätning av varmvattnet. I de flesta av husen har vi dessutom en väderprognosstyrning som reglerar värmen med hjälp av data från detaljerade, lokala väderprognoser. Hänsyn tas till temperatur, fukt och vind på ett sätt som gör att systemet kan arbeta jämnare och bespara inköpt energi. PRISBELÖNAD MILJÖSTANDARD Alla dessa åtgärder innebär sammantaget kapade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Bostaden är dessutom byggd för att underlätta en grönare vardag med bland annat energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer, sunda och beprövade byggmaterial samt utrymmen för källsortering vann vi pris för vårt hållbarhetsarbete och vår höga miljöstandard. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

15 Så enkelt köper du en bostad av seniorgården 1. VISNING På seniorgarden.se och i tidningsannonser får du information om när vi visar våra nya bostäder. På våra visningar kan du se modeller, ritningar och illustrationer som beskriver hur bostäderna kommer att se ut när de är klara. 6. KONTROLL OCH BESIKTNING När det närmar sig tillträde av den nya bostaden är det dags för inredningsvisning och besiktning. Till inredningsvisningen har din inredningsansvarige säkerställt att dina inredningsval stämmer. Vid besiktningen kontrollerar en utomstående besiktningsman att arbetet är fackmannamässigt utfört. 2. BOKNING När du har hittat den lägenhet du vill ha kan du skriva ett bokningsavtal. Avtalet innebär att en specifik lägenhet blir bokad för din räkning. 3. KONTRAKTSKRIVNING När vi på Seniorgården fått in tillräckligt med bokningar för att starta produktionen av huset är det dags att skriva kontrakt, ett så kallat upplåtelseavtal alternativt ett förhandsavtal. 4. INFORMATIONSMÖTEN Under tiden du väntar på att din nya bostad ska färdig ställas håller vi ett antal olika informationsmöten. På våra möten får du tillfälle att ställa frågor och du får dessutom möjlighet att lära känna dina nya grannar. Vi berättar också kontinuerligt via e-post och brev om hur arbetet med de nya bostäderna fortskrider. 7. SLUTBETALNING Innan du tillträder lägenheten är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen, den s. k. slutlikviden. Vid den här tidpunkten ska du också betala slutfakturan på de eventuella inredningsval du beställt. 8. TILLTRÄDE Senast tre månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdesdagen bekräftar du att slutbetalningen är gjord. Vi träffas i din nya bostad för att vi ska kunna lämna över nycklarna och den nya bostaden till dig. 5. INREDNINGSVAL Under den här processen får du träffa våra erfarna inredare som hjälper dig med valet av inredning i din bostad. De kan ge dig professionella råd om färgsättning, materialval och andra inredningsdetaljer. Som stöd får du katalogen Inredningsval som beskriver vilka olika val av inredning du har möjlighet att göra. seniorgarden.se

16 SENIORGÅRDEN MÖJLIGHETERNAS BOENDE Seniorgården har snart tjugofem års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vackra och funktionella bostadsrätter för alla över femtiofem år. Ljusa lägenheter och enplanshus med god arkitektur och omsorg om detaljerna. Trygga, bekväma hem där du kan bo och trivas länge. Hittills har vi byggt nästan bostäder på tjugo platser runt om i Sverige. Seniorgården är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbilder: Carbonwhite Foto: Richard Hammarskiöld, Jörgen Hinder, Gustav Kaiser, Fotograf Birgersdotter, Shutterstock, Bildarkivet Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2014 Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Seniorgården AB Postadress: Box 6048, Solna Besöksadress: Landsvägen 50 A, Sundbyberg Telefon:

STOCKHOLM BROMMA. NOCKEBY BACKE Mälarnära med kunglig inramning

STOCKHOLM BROMMA. NOCKEBY BACKE Mälarnära med kunglig inramning STOCKHOLM BROMMA NOCKEBY BACKE Mälarnära med kunglig inramning NOCKEBY BACKE Stadsnära med naturen runt hörnet I en väletablerad stadsdel präglad av villabebyggelse, Mälarens närhet och Judarskogens naturreservat,

Läs mer

KLAS HORN Ekerös närmaste boende

KLAS HORN Ekerös närmaste boende MÖJLIGHETERNAS BOENDE FÖR DIG SOM FYLLT FEMTIOFEM ÅR STOCKHOLM, EKERÖ KLAS HORN Ekerös närmaste boende 55 + Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

SLUSSPARKEN Tidlöst boende intill Svartån

SLUSSPARKEN Tidlöst boende intill Svartån MÖJLIGHETERNAS BOENDE FÖR DIG SOM FYLLT FEMTIOFEM ÅR ÖREBRO, ALNÄNGARNA SLUSSPARKEN Tidlöst boende intill Svartån 55 + Bort med villalivets alla måsten. I Slussparken får du tid och möjligheter att prioritera

Läs mer

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen STOCKHOLM, SEGELTORP GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen Utgångspunkten är att husen samspelar med stadsdelen. MARIANNE OCKLIND, ARKITEKT Takvåningarna i Gulsparven har underbara terrassbalkonger

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

NATURNÄRA HEM I UPPSKATTAT GRANNSKAP

NATURNÄRA HEM I UPPSKATTAT GRANNSKAP NOCKEBYLUNDEN I en väletablerad stadsdel präglad av villabebyggelse, Mälarens närhet och Judarskogens naturreservat, bygger vi 117 bostäder. Nockebylunden är vårt senaste tillskott i en av Stockholms mest

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer STOCKHOLM SILVERDAL PORTEN Där livet växer Silverdal har förvandlats till en urban stadsdel med en egen själ, som jag personligen är mycket stolt över att ha fått vara med om att utveckla. Fredrik Larsson,

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö SKOGSKANTEN TREDJE ETAPPEN AV VALFRIHET OCH NÄRHET Nu bygger vi den sista etappen i populära Tyresö Skogsstad. Våra 76 bostäder

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park ÖREBRO VÄSTER PARK JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park JASMINEN SKÖN BOENDEMILJÖ ÅRET OM Örebros populära bostadsområde kring Väster Park, med byggnader från Svea Trängkårs regemente i vacker

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum STOCKHOLM EKERÖ EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum EKBACKEN MODERNT MED KVARTERSKÄNSLA Borätts nya område Ekbacken blir ett välkommet tillskott av moderna bostäder mitt i den vackra kulturbygden

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen STOCKHOLM KVARNHOLMEN SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen Spisbrödsfabrikens gård blir en plats för både avkoppling och aktivitet. Under nästan 100 år försedde KF hela Sveriges skaff erier

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund LUND SOCKERBRUKET SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund Med Sockertorget 2 fullbordas kvarteret vid Kung Oskars väg. Mot den framtida esplanaden visar det upp en urbant kaxig fasad. Inred

Läs mer

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden ENTRÉKVARTERET ENTRÉKVARTERET SÄTTER ÄLVSJÖSTADEN PÅ KARTAN Med Entrékvarteret tar JM de första målmedvetna stegen i den nya stadsdelen Älvsjöstaden.

Läs mer

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum STOCKHOLM EKERÖ EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum EKBACKEN Borätt reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö

KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö SEXTIOTVÅ NYBYGGDA HUS MED PARKEN INPÅ KNUTEN Efter det populära radhuskvarteret Bärnstenshusen följer vi på JM upp med nya småhus

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

STOCKHOLM HÄGERSTEN. GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder

STOCKHOLM HÄGERSTEN. GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder STOCKHOLM HÄGERSTEN GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder SMÅSTADSCHARMIG HEMVIST PÅ HÖJDEN Nybyggda lägenheter på charmiga Hägerstensåsen hör inte till vanligheterna. Därför är vi mycket stolta

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad LOMMA STRANDSTAD KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad NYA BOSTÄDER VID HAVET Tänk att bo vid ett torg i en pittoresk fiskehamn och vakna till båtarnas stadiga dunkande när de kommer in med nattens

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

STOCKHOLM SÖDERDALEN. VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen

STOCKHOLM SÖDERDALEN. VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen STOCKHOLM SÖDERDALEN VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen VINDMÖLLAN NYBYGGDA HEM I BLOMSTRANDE STADSDEL De fl esta bostäder i Vindmöllan förses med egen balkong eller uteplats. Nästa kvarter

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land I Humlelunden bygger JM nya villor med plats för både lek och odling. Naturligtvis ingår en färdig trädgård. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

UPPSALA LUTHAGEN. ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter

UPPSALA LUTHAGEN. ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter UPPSALA LUTHAGEN ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter ANEMONEN I kanten mot Stabby ängar bygger nu JM ett sista Luthagen-kvarter i två etapper. Våra moderna flerbostadshus knyter an till områdets

Läs mer

INREDNINGSBESKRIVNING

INREDNINGSBESKRIVNING INREDNINGSBESKRIVNING Larroy Original I alla våra hus ingår Larroy Original - en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. På bilderna ser du exempel på några av de inredningsdetaljer

Läs mer

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan UPPSALA SKÖLSTA ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan ÄPPELBYN Äppelbyns tre hustyper lånar många inslag från den klassiska svenska trästugan. 32 VILLOR I BLOMSTRANDE LÄGE Femton minuter nordost

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls MÖLNDAL KVARNBYVALLEN ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls Vi har arbetat med både trä och tegel samt en variation av jordnära färger på fasader, entréer och fönsterkarmar för att skapa ett

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter SMEDJAN INDUSTRI- ROMANTIK I MÄLARENS NÄRHET Smedjan omfattar 71 moderna och välplanerade bostäder i storlekar från ett till fem rum och

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

HUDDINGE STUVSTA. LOKET Småskaligt boende vid lummiga kvarter

HUDDINGE STUVSTA. LOKET Småskaligt boende vid lummiga kvarter HUDDINGE STUVSTA LOKET Småskaligt boende vid lummiga kvarter LOKET NYTT OCH MODERNT I TRYGGA KVARTER I omtyckta Stuvsta bygger Seniorgården ett modernt och trivsamt kvarter med plats för 56 seniorbostäder.

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land Tid för familjemys. Du bor nära fältens skönhet. På uteplatsen finns plats för odling och vila. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Objektbeskrivning Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Stockholm, Kista Sorögatan 117 Boarea: 80 m 2 Avgift: Utgångspris: 4 100 kr 1 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr 639 -använd länken i

Läs mer

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört.

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

STOCKHOLM GUSTAVSBERG. PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort

STOCKHOLM GUSTAVSBERG. PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort STOCKHOLM GUSTAVSBERG PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort STADSMÄSSIGT KVARTER MED SKÄRGÅRDSLYXIGT LÄGE Strax utanför Stockholms innerstad växer ett nytt Gustavsberg fram. Till denna ambitiösa

Läs mer

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN Brf HERRGÅRDEN, JÄRVASTADEN HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I ett av Järvastadens lugna och trivsamma villakvarter planerar vi att bygga Herrgården. Huset ligger högt beläget, omgivet

Läs mer

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Tegnérlunden, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 4 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Hemmet som växer med dig Upptäck vad som ingår i ditt nya HEM

Hemmet som växer med dig Upptäck vad som ingår i ditt nya HEM Hemmet som växer med dig Upptäck vad som ingår i ditt nya HEM Bra kan alltid bli bättre Redan innan 1700-talet fanns hyresrätten som boendeform. Fast då var bostäderna små, trånga och kalla och bekvämligheter

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Ett hus som sticker ut

Ett hus som sticker ut Ett hus som sticker ut Nils tar plats i korsningen där Hornsgatan möter upp med Drottninggatan. I de klassiska kvarteren runt Slussen fyller han ett tomrum och tar över rollen som grannskapets tuffaste

Läs mer

Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn

Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn Välkomna till denna ljusa och trivsamma tvårummare, i andra våningen på Knappelstensvägen 13. Lägenheten om 65 m2 har totalrenoverats 2009 och erbjuder ett bekvämt

Läs mer

Tuve Centrum. Nära till naturen!

Tuve Centrum. Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! På Nolehultsvägen, strax norr om Tuve Torg, erbjuder vi 113 nyproducerade lägenheter i tre punkthus. Lägenheterna är från ett till tre rum

Läs mer

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn MALMÖ LIMHAMNSKAJEN GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn Öppet och ljust med modernt kök från Marbodal. Du får tillgång till gästlägenhet för långväga besökare. Kajhäng. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN

GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN MALMÖ LIMHAMNSKAJEN GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN Havsnära läge på Limhamn GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN SISTA ETAPPEN PÅ LIMHAMNSKAJEN Tänk att få vakna nära havet, känna havsdoften och höra bruset från vågorna.

Läs mer

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Välkommen till denna fräscha 2:a från 2013, bekvämt belägen i första våningen i det populära bostadsområdet Storgärdan, vid Gröna Udden i södra Mariehamn.

Läs mer

VILLA NEDERGÅRD Granne med grönskan

VILLA NEDERGÅRD Granne med grönskan MÖJLIGHETERNAS BOENDE FÖR DIG SOM FYLLT FEMTIOFEM ÅR GÖTEBORG, KÅLLTORP VILLA NEDERGÅRD Granne med grönskan 55 + Det bästa med Villa Nedergård är det lugna läget och naturen. Vi har inrett med mycket naturmaterial

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress STOCKHOLM KVARNHOLMEN STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress PANORAMAVY FRÅN KLASSISKT KUSTLÄGE Till Kvarnholmens utsökta kustläge duger inget mindre än utmärkt arkitektur. Därför reser

Läs mer

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Backåkra Materialval Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Backåkra! Materialval i din lägenhet så går det till När du tecknar avtal för

Läs mer

Varmt och ombonat INNEHÅLL

Varmt och ombonat INNEHÅLL INNEHÅLL Varmt och ombonat... 3 Linköping - en stad i förändring... 5 Nytt i harmoni med det gamla... 6 Noggrann planering för bästa resultat... 7 Hus att trivas i... 8 Därför bor du bättre hos oss...

Läs mer

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 2-4 rok med sjöläge, balkong och uteplats! I Brf Marielundsviken

Läs mer

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska Bolaskogen Värnamo Gröndal Ett boende att älska Bolaskogen» Kvartersnära känsla på småländskt vis « Bo centrumnära på populära Gröndal På Salviavägen i Värnamo planerar vi för 16 moderna och välutrustade

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BROHUSET Ett glasklart läge vid vattnet

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BROHUSET Ett glasklart läge vid vattnet STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BROHUSET Ett glasklart läge vid vattnet BROHUSET 159 GLASKLÄDDA HEM PÅ LILJEHOLMENS KAJPLATS Fina cykelvägar och pendeltåg över Årstabroarna. På ett av Liljeholmskajens bästa

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården

INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården Tillvalsbeställning Linda Hornberg Svenska hem i Bromma Tel 08-704 90 44 linda.hornberg@svh.se INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården TILLVAL Här har du möjlighet att köpa till produkter

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö UPPSALA NORRA LUTHAGEN SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö SMEDJEBACKEN EN LEKFULL HYLLNING TILL ARVET Nu drar vi igång den femte etappen på resan från slumrande hantverkarkvarter till ett av

Läs mer

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala Tornet Kapellgärdet En skön oas i Uppsala City Kapellgärdet Uppsala Stadspuls runt hörnet Vi bygger vidare i den norra delen av Uppsala City, passa på att förvärva ett populärt boende i ett mycket uppskattat

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal ÖSTERÅKER KANALSTADEN GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal På den södervända gården ställer vi odlingslådor. Galeasens stora takterrass är som gjord för sena sommarkvällar. JM reserverar sig

Läs mer

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten 111 nya hyresrätter Askimsviken Med havet runt knuten Askimsviken Med havet runt knuten På Hult Åsens Väg i Askimsviken, erbjuder vi 111 nyproducerade lägenheter fördelade på fem sjuvåningshus. Lägenheterna

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö STOCKHOLM TÄBY CENTRUM POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö LEV LIVET LITE LÄTTARE Strax öster om Täby centrum uppför JM ett nytt bostadsområde i bästa tänkbara läge. Här har du service och kommunikationer

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer