Mera temasatsningar, såsom ni gjorde med biografier om jag minns rätt. SVAR: Håll utkik på utställningsytan.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mera temasatsningar, såsom ni gjorde med biografier om jag minns rätt. SVAR: Håll utkik på utställningsytan."

Transkript

1 Sammanställning från fråga 12 Vad tycker du Karlskoga bibliotek kan förändra för att bli det perfekta biblioteket och fråga 13 Lämna gärna övriga synpunkter. Beröm Jag tycker att vi har ett jättebra bibliotek med fantastisk personal! Det är nog i stort sett så bra som jag vill ha det. Trevligt bemötande, bra organisation. God hjälpsamhet ex med beställning mm. Jag ser Karlskoga bibliotek som ett mysigt och trevligt bibliotek. Man hittar lätt och det finns mycket urval i alla olika kategorier. Jag tycker att vårat bibliotek är en av Karlskogas tillgångar och jag hoppas att man inte förstör den här förmånen för oss nyttjare. Jag STORTRIVS och går ofta till Karlskoga bibliotek. Här i centrum ligger det perfekt åtkomlig för de allra flesta. Och ska INTE flyttas!! Jag är helnöjd och stolt över Karlskogas bibliotek!! Fråga om vilken boktitel som helst så har Kga den, också i arkviet verkar det finnas enormt med böcker. I annat fall kolla man på andra utlåningsorter. Frågar man också efter en nyutkommen boktitel så finns det stora möjligheter att Kga bibliotek kan köpa in den. Jag tycker att det är ett perfekt bibliotek utifrån min synvinkel. Extra bra är barnavdelningen som är spännande, tillåtande och som lockar fram både läslust och fantasi. Underbart med barnteater till rabbaterat pris/alternativt gratis. Har inte missat någon som gäller mina barns åldrar hittills. Super att ni fixar detta. Julpyssel var också jättekul, det gör vi gärna igen! :) Min dotter 3,5 år älskar att följa med hit och vara på barnavdelningen! (samt låna böcker) Fortsätta som ni gör, med förnyelse av utbudet, kundorienteringen och fortsätta med engagerande utställningar. Det är spännande att komma till biblioteket. Kommer man en gång i veckan finns alltid nåt nytt att upptäcka. Tack för det. Ett perfekt, lugnt och skönt pluggställe! SVAR: Vi tackar för de positiva synpunkterna. Önskemål och synpunkter Evenemang och marknadsföring Mer föreläsningar samt teater för barn och att marknadsföra dessa till alla i kommunen. Nu är det samma från öppna förskolan där, ofta finns lappar på en del förskolor men vissa förskolor vill inte sätta upp. SVAR: Vi skickar bibliotekets vår- och höstprogram till samtliga förskolor och inför barnteater skickar vi även affischer. Vår- och höstprogram finns att hämta på biblioteket och på Mera temasatsningar, såsom ni gjorde med biografier om jag minns rätt. SVAR: Håll utkik på utställningsytan. Fler evenemang så som författarbesök, litterturcirklar, barnteater, sångstunder för barn. Bättre presentation av nya böcker och nya författare, mer focus på Nobelpristagare, bokprat lite informellt runt nya böcker. SVAR: Titta i vårt vår- och höstprogram. Lämna gärna önskemål om evenemang till personalen.

2 Jag tycker det ska finnas mer för pensionärerna i kommunen typ högläsning, fikastund, pratstund, samt social samvaro i dessa fina lokaler som är lätta att komma till för gamla med hjälpmedel. Vore trevligt om flera konstnärer fick visa upp sig (kanske också sälja sina alster) i liten skala, inte konkurrera med Konsthallen. Olika kurser kunde visa upp sig, till exempel träslöjd, stickning, knyppling. Anslagstavla där låntagare tipsar om böcker. Ordna fler arrangemang. Skulle uppskatta en tavla med boktips från TV. Man hinner inte alltid anteckna de titlar de tips om böcker som kommer i juletid eller från programmet Go kväll! Det är mycket bra som det är men kanske skulle jag önska flera föredrag i hörsalen. Jag uppskattar de som varit kanske också lite fler synlig information för oss äldre om allt som erbjuds och som vi kan nyttja inom bibliotekets ramar. Att få fler personer att "våga" komma in. Ta med en vän till öppet hus! SVAR: Tack för förslagen, vi tar med dem till evenemangsgruppen. Ordna tillfällen med information hur man använder biblioteket, vad som finns osv. SVAR: Boka gärna tid med en bibliotekarie som visar dig. Kaffe En enklare cafeteria med läsk, te, kaffe, smörgåsar Kaffe/läskautomat Ha en cafeteria där, så man kan ta sig en kopp kaffe när man sitter och läser eller tittar i tidningar. Ett café så kan man göra detta till en liten utflykt med familjen Men såklart, en hörna med gott kaffe och en god kaka/macka skulle kännas mysigt många gånger. Det kan jag sakna ibland. Men det måste vara bra, annars är det inte lockande. Det vore superkul med ett café eller något annat sånt med lite godsaker nu till vintern. Kommer få många fler besökare. SVAR: Vi vet att önskemål finns, men idag är inte lokalerna anpassade för ett café. Under året startar ett utvecklingsprojekt där man bland annat skall se över lokalernas olika användningsområden och kommer då att ta in synpunkter från våra kunder. Media Mer manga-, skräck och vampyr-varulvsböcker. Låna sällskapsspel t.ex monopol. Flera tidskrifter för de lite "yngre", skvallertidningar Fler böcker på engelska, speciellt facklitteratur. Lägre hyllor på barnavdelningen. Gärna mera aktuella ljudböcker. Mer böcker och att i en serie ska alla böcker finnas med. Köpa in flera exemplar av nya populära författare. Fler Mp3-böcker och inte bara deckare. Skulle önska mer andliga böcker. Fler barnskivor med berättelse. Uppfattar att det mest finns musik för barn. Vore toppen om man snabbare kunde ta in nyutsläppta böcker, i alla fall som korttidslån! Lite mer film enligt min mening.

3 När man ska låna en bok ibland finns ofta boken ej inne, sker i flera omgångar. Flertal av populära böcker. Köpa in flera böcker angående handarbete till exempel stickning som är populärt. SVAR: Vi tar gärna emot inköpsförslag, lämna till personalen eller på bibliotekets blogg för barn och unga, Valfrid Att CD-skivorna till musikskivorna är ifrån början och att dom naturligtvis får ligga synliga vid kassorna på grund av stöldrisken! Tar sån väldans tid att få dom ilagda varje gång! Cirka 5 minuters väntan... SVAR: Under våren övergår biblioteket till ett nytt utlåningssytem (RFID) och då blir hanteringen snabbare. Skulle gärna vilja låna "hem" tidningslägg (gamla Kur o KT) Naturligtvis vara rädd om o återställa oskadda. SVAR: Eftersom tidningsläggen inte går att köpa in på nytt är vi speciellt rädda om dom och hanterar dom varsamt. Gärna stolar med hjul så att man kan flytta sig mellan bokhyllorna sittandes. Det skulle vara lättare att läsa titlarna längst nere i sittande ställning. SVAR: Tyvärr, det kan vi inte ha ur säkerhetsynpunkt. Lite längre lånetid på väldigt omfångsrika, nya böcker (inte enveckaslån). SVAR: Böcker med 1-veckaslån finns också alltid som 4-veckorslån, är boken utlånad kan man reservera. Ha lite längre lånetider och inte avgift från första dag, utan veckan efter förslagsvis. Och inte att betala för dvd-filmer. SVAR: För att ge ytterligare service för våra kunder, skickar vi ut en förvarning om att lånetiden snart går ut via e-post. Eftersom vi inte ska konkurrera med privata aktörer kan vi inte hyra ut DVD filmer gratis. Hyllorna med "nya böcker" med kortlån krymper oroväckande. Utöka denna del på bekostnad av bokning med långtidslån. SVAR: Numera har vi ställt kortlåneböckerna på en skylthylla nära disken så att alla kan hitta bättre. Personal Oftast finns bra med personal på plats men ibland får man vänta på att få hjälp. SVAR: Under våren övergår biblioteket till ett nytt utlåningssytem (RFID) och då blir utlåningen snabbare. Under året startar ett utvecklingsprojekt där man bland annat skall diskutera service och kundbemötande. Rummet Kanske fler kontaktuttag vid studiedelen så man kan sitta vid vilket bord som helst och få ström till sin dator. Lite mer info om på vilken plats olika typer av böcker står. Jag tycker att det borde vara lättare att hitta, kanske någon karta eller liknande. Alltså att hitta de böcker man vill låna. Det står ju t ex att boken finns inne på hylla Hce, men det är svårt att hitta just Hce. Karta vid entrén över biblioteket.

4 SVAR: Tack för förslagen, vi tar med det i vårt utvecklingsprojekt. Vid de tre sökdatorerna finns ett häfte med biblioteketskoderna och motsvarande hyllnummer. När man hittat det man sökt efter i webbkatalogen kan man klicka på VISA under rubriken Karta så får man en bild av biblioteket och var sökt media finns. Det finns också inplastade kartor att låna. Personalen hjälper gärna till att visa var och hur du hittar i biblioteket. Ordningsföljden på de skönlitterära hyllorna borde ordnas på ett annat sätt. Svårt att följa bokstavsordningen då hyllorna står lite kors och tvärs. Lite mer mysiga miljöer! Jag tycker också att det ska vara en mysigare miljö, med soffor och myshörnor där man kan sitta och läsa en bok. SVAR: Under året startar ett utvecklingsprojekt där man bland annat skall se över lokalernas olika användningsområden. Öppettider Lite bättre öppettider på lördagar. Öppna tidigare på lördagar. Återgå till de gamla tiderna för lördagsöppethållande. Öppet på söndagarna hela året Ha öppet på kvällarna Öppet ännu oftare! Längre! Se över öppettiderna och då fråga besökarna. SVAR: I de årliga enkäterna får vi synpunkter på öppethållandet. Från och med 2012 har vi till exempel ändrat helgöppettiderna. Lördagar och (okt-mars) söndagar Övriga synpunkter Avvisa/dämpa ner högljudda, störande personer. SVAR: Alla har rätt att vara i bibliotekets offentliga lokaler men man får inte störa eller dricka alkohol. När så sker ber personalen de personerna att gå ut, ringer vakt och i vissa fall även polisen. Jag tycker att servicen mot skolor har försämrats avsevärt. Det gynnar absolut INTE läsutvecklingen hos barn. Förr kunde man ringa och få hjälp med att få lämplig litteratur packad. SVAR: Folkbibliotekets uppdrag och resurser är i första hand till för de fria barnen. När det gäller biblioteksservice och litteratur till skolelever är det sitt skolbibliotek man skall vända sig till. Folkbiblioteket finns naturligtvis som en komplettering och alla är välkomna att låna. "Gratis" toaletter inne i biblioteket för "gästerna". SVAR : Det finns tre toaletter i trapphuset. Gillar inte toan, min vän var där och då släcktes det och om hon hade låst hade hon ju inte sett var man låste upp och blivit inlåst. SVAR: Ljuset på toaletterna lyser hela dagen. Säg till personalen om det inte gör det, så kan vi felanmäla. Lite svårt att hitta dit där man kan låna om. SVAR: Gå in på Katalogen söka reservera omlån och logga in på Mina uppgifter kryssa i för de böcker du önskar låna om klicka på Låna om markerade. Notera det nya datumet. Fråga gärna personalen så visar vi dig.

5 När man nu kan hämta sina beställningar själv med mail och nr så behöver nr synas utåt. Nu får man bläddra bland lapparna. SVAR: Vi ser över om vi hittar en bättre lösning. Fler förstoringslampor i tidningsrummet. SVAR: Vi köper in fler lampor. Få hjälp i släktforskning. Särskild avdelning som andra bibliotek. Hjälp med datorerna som andra bibliotek. SVAR: Karlskoga-Degerfors släktforskarklubb ordnar kurser i släktforskning. Se information i släktforskarrummet eller kontakta Karlskoga-Degerfors släktforskarklubb. Onödig uppdelning av tidskriftskategorierna. Återgå till alfabetisk indelning med alla tidskrifter! SVAR: Se gärna resultat från tidskriftsenkäten 2011.

Enkät 2013 - Umeåregionens bibliotek

Enkät 2013 - Umeåregionens bibliotek Enkät 2013 - Umeåregionens bibliotek Jag är A. Man 522 31,4 B. Kvinna 1142 68,6 Min ålder A. yngre än 25 år 371 22,3 B. 26-45 år 534 32,1 C. 46-65 år 465 27,9 D. äldre än 65 294 17,7 Tid för mitt besök

Läs mer

Fråga 13 Har du övriga synpunkter, kommentarer eller förbättringsförslag kring bibliotekens verksamhet?

Fråga 13 Har du övriga synpunkter, kommentarer eller förbättringsförslag kring bibliotekens verksamhet? Fråga 13 Har du övriga synpunkter, kommentarer eller förbättringsförslag kring bibliotekens verksamhet? Redovisning av kommentarer med svar på inkomna synpunkter Detta är en sammanställning av de avslutande

Läs mer

Enkät 2011 - Umeåregionen

Enkät 2011 - Umeåregionen Enkät 2011 - Umeåregionen Jag är A. Man 146 40,1 B. Kvinna 218 59,9 Min ålder A. yngre än 25 år 116 31,9 B. 26-45 år 111 30,5 C. 46-65 år 83 22,8 D. äldre än 65 54 14,8 Tid för mitt besök A. 8-13 120 33

Läs mer

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här.

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här. . Vilken tid och veckodag skulle passa dig bäst att besöka biblioteket? "Har barn som går på förskola och vet att de har haft problem att få tider som passar att besöka biblioteket i Hovmantorp på förmiddagarna.

Läs mer

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Jag är Namn Antal % Man 480 29,7 Kvinna 1077 66,6 Annan 59 3,7 Total 1616 100 Svarsfrekvens 100% (1616/1616) Min ålder Namn Antal % yngre än 25 år 333 20,6 26 45 år 457

Läs mer

Enkät Kulturmagasinet. Sundsvalls Kommun. Slutrapport. Antal svar: 365

Enkät Kulturmagasinet. Sundsvalls Kommun. Slutrapport. Antal svar: 365 Sundsvalls Kommun Slutrapport Antal svar: 365 2 3 Vad ska du besöka när du är här idag? % Biblioteket 68,99% Caféet 10,06% Museet 11,17% Energi- och klimatrådgivning 0,28% Evenemang 8,94% Föreningsbyrån

Läs mer

Antal svarande: Totalt: 125 Tjejer: 74 Killar: 51. Ålder: 13-14 år: 43 15-16 år: 37 17-18 år: 27 19-20 år: 9 Över 20 år: 9

Antal svarande: Totalt: 125 Tjejer: 74 Killar: 51. Ålder: 13-14 år: 43 15-16 år: 37 17-18 år: 27 19-20 år: 9 Över 20 år: 9 1 Vi har under tre veckor (20/6 8/7 2011) fått arbeta med att göra en marknadsundersökning om vad ungdomar tycker om biblioteken i Mjölby kommun. Det har inneburit att vi har intervjuat ungdomar på olika

Läs mer

Fråga 1 6 Barnens kommentarer

Fråga 1 6 Barnens kommentarer Fråga 1 6 Barnens kommentarer Detta är en sammanställning av barnens kommentarer som lämnats i enkäten. Kommentarerna har grupperats efter fråga. För bättre läsbarhet har stavfel korrigerats. Ett stort

Läs mer

Medborgardialog om. Framtidens bibliotek

Medborgardialog om. Framtidens bibliotek Medborgardialog om Framtidens bibliotek Innehållsförteckning DEL 1 Inledning 3 DEL 2 Bakgrund och metod 4 DEL 3 Resultat fokusgruppssamtal 6 DEL 4 Avslutande analys 21 bilaga A Verksamheter 25 bilaga B

Läs mer

Vuxenstuderande, enkätresultat 2007-11-14 Högskolestuderande

Vuxenstuderande, enkätresultat 2007-11-14 Högskolestuderande Vuxenstuderande, enkätresultat 2007-11-14 Högskolestuderande Respondenterna är heltidsstuderande vid sjuksköterskeutbilningarna i Växjö, Karskrona och Kalmar samt lärcentrumstuderande vid Västerviks högskolecentrum

Läs mer

Biblioteket har ju varit en livräddare hela tiden

Biblioteket har ju varit en livräddare hela tiden Biblioteket har ju varit en livräddare hela tiden Analys av fyra fokusgruppsintervjuer med studenter från Stockholms universitet som nyttjar både SSB och SUB Hösten 2005 Sammanställd av Ewa Andersson,

Läs mer

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Jag är A. Man 38 36,2 B. Kvinna 65 61,9 C. Annan 2 1,9 Min ålder A. yngre än 25 år 16 15,2 B. 26 45 år 28 26,7 C. 46 65 år 26 24,8 D. äldre än 65 35 33,3 Tid för mitt

Läs mer

Sammanställning av ungas åsikter Oktober 2011

Sammanställning av ungas åsikter Oktober 2011 Sammanställning av ungas åsikter Oktober 2011 Anna-Lena Pogulis Frida Lindahl-Åkerström Anett Karlström Bakgrund Kommunfullmäktige har antagit ett strategiskt område; Barn och unga vår framtid. Utifrån

Läs mer

Sammanställning av enkäten - Lärsamverkan sydost personalenkät -08. Statistik - Lärsamverkan sydost personalenkät -08

Sammanställning av enkäten - Lärsamverkan sydost personalenkät -08. Statistik - Lärsamverkan sydost personalenkät -08 Sammanställning av enkäten - Lärsamverkan sydost personalenkät -08 Statistik - Lärsamverkan sydost personalenkät -08 1 Ge exempel på användarundervisning: Har haft några informationstillfällen men ej nått

Läs mer

Mediaarbete på biblioteken En uppföljningsstudie om mediaarbete och de lokala mediagrupperna på biblioteken i Västra Götaland.

Mediaarbete på biblioteken En uppföljningsstudie om mediaarbete och de lokala mediagrupperna på biblioteken i Västra Götaland. Mediaarbete på biblioteken En uppföljningsstudie om mediaarbete och de lokala mediagrupperna på biblioteken i Västra Götaland. December 2013 Ingvor Jansson Bibliotekarie Kultur i Väst Innehåll Inledning

Läs mer

Lidköping, Sockerbruket 071109

Lidköping, Sockerbruket 071109 Arbetsgruppen Regionalt handlingsprogram Barn och ungas kultur och fritid -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lidköping,

Läs mer

Riktlinjer för webbtexter

Riktlinjer för webbtexter Riktlinjer för webbtexter Riktlinjer för webbtexter I det här materialet ingår webbtexter och riktlinjer för hur du kan skriva webbtexter, så att de blir konsekventa och tydliga. Texterna kan du använda

Läs mer

Kundundersökning av mötesplatser/ö-bibliotek 2011

Kundundersökning av mötesplatser/ö-bibliotek 2011 Diarienummer: Datum: 2011-11-12 Handläggare: Lena Gullmert, Karin Fernström Kundvals- och finansieringsavdelningen Kulturenheten Kultur- och fritidsnämnden Kundundersökning av mötesplatser/ö-bibliotek

Läs mer

Ett ex: Att man har nya produkter och borde kanske göra ett utskick till några stycken.

Ett ex: Att man har nya produkter och borde kanske göra ett utskick till några stycken. Säljpodden del 2 i Veckan så lyssnade jag på ett webinar som jag har följt ett tag som heter Pitt Williams. Och som har revolutionerat lite grann inom informationsmarknadsföring, ja marknadsföring över

Läs mer

Absoluta tal Jonasbo 20 14% Munkebo 62 44% Nunnebo 21 15% Toftabo 30 21%

Absoluta tal Jonasbo 20 14% Munkebo 62 44% Nunnebo 21 15% Toftabo 30 21% Förskolor Sallerup 1 vilken förskola går ditt barn på? Jonasbo 20 14 Munkebo 62 44 Nunnebo 21 15 Toftabo 30 21 Obesvarad 9 6 Ack. svar 142 2 Vilken avdelning går ditt barn på? Jonasbo 20 15 Blåklockan

Läs mer

Tack vare det meröppna biblioteket fi nns det ett bibliotek även för mig

Tack vare det meröppna biblioteket fi nns det ett bibliotek även för mig KulturSkåne Tack vare det meröppna biblioteket fi nns det ett bibliotek även för mig En utvärdering av Veberöds meröppna bibliotek 2010-2011 EN UTVÄRDERING AV VEBERÖDS MERÖPPNA BIBLIOTEK 2010-2011 FÖRORD

Läs mer

En helt suverän tjänst, det är bra att kunna sitta hemma och ladda ned. Folkbibliotek Direkt. Pilotförsök: vuxna med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi

En helt suverän tjänst, det är bra att kunna sitta hemma och ladda ned. Folkbibliotek Direkt. Pilotförsök: vuxna med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi En helt suverän tjänst, det är bra att kunna sitta hemma och ladda ned Folkbibliotek Direkt Pilotförsök: vuxna med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi Hösten 2009 Innehåll Inledning... 3 bak g r u n d...

Läs mer

Vi passade på att diskutera hur vi hanterar litteratur på andra språk, vilket upplevs som ett problemområde.

Vi passade på att diskutera hur vi hanterar litteratur på andra språk, vilket upplevs som ett problemområde. Gruppdiskussioner Länskonferensen i Kiruna 28-29/5 2015 Gymnasiebiblioteksgruppen Vi är positiva till att gå över till Dewey. Bra att eleverna skolas in i ett system som används i stora delar av världen

Läs mer

Remissvar. Regionalt handlingsprogram för Barn och ungas kultur och fritid -Vad tycker unga i Västra Götalandsregionen? www.ungkulturdialog.

Remissvar. Regionalt handlingsprogram för Barn och ungas kultur och fritid -Vad tycker unga i Västra Götalandsregionen? www.ungkulturdialog. Remissvar Regionalt handlingsprogram för Barn och ungas kultur och fritid -Vad tycker unga i Västra Götalandsregionen? www.ungkulturdialog.se augusti december 2007 Om remissvaret Detta är ett, av Ungkulturdialog,

Läs mer

ATT SYNLIGGÖRA BIBLIOTEKET FÖR FÖRÄLDRALEDIGA

ATT SYNLIGGÖRA BIBLIOTEKET FÖR FÖRÄLDRALEDIGA ATT SYNLIGGÖRA BIBLIOTEKET FÖR FÖRÄLDRALEDIGA Ett aktionsforskningsinspirerat utvecklingsarbete Jennie Elmén Lena Folkesson kursledare Dokumentation av aktionsforskningsinspirerat utvecklingsarbete inom

Läs mer

Nyhetsbladet BOKEN. www.compile.se. Nummer 1 2007. Luleås nya kulturhus vänder den negativa trenden

Nyhetsbladet BOKEN. www.compile.se. Nummer 1 2007. Luleås nya kulturhus vänder den negativa trenden Nyhetsbladet BOKEN www.compile.se Nummer 1 2007 Luleås nya kulturhus vänder den negativa trenden Luleå med drygt 72 000 invånare är 2007 års kulturkommun och i januari invigdes Kulturens Hus. Kulturhuset

Läs mer

Vara kommun. Bibliotek Våren 2014

Vara kommun. Bibliotek Våren 2014 Vara kommun Bibliotek Våren 2014 Presentation Om undersökningen Sammanfattning Resultat NBI (Nöjd Biblioteks Index) Per fråga Om undersökningen Undersökningen riktades till personer som har bibliotekskort

Läs mer

Medborgarpanelen i Eskilstuna

Medborgarpanelen i Eskilstuna Rapport 1 Medborgarpanelen i Eskilstuna Om medborgarkontoren Kommunlogga Vi är nyfikna på dina synpunkter och idéer om Eskilstuna kommun Februari 2009 Sammanfattning Man kan konstatera att de som ingår

Läs mer

Feriepraktik 2014. - Karlskoga Degerfors folkhälsoförvaltningen. Barnkonventionen/mänskliga rättigheter

Feriepraktik 2014. - Karlskoga Degerfors folkhälsoförvaltningen. Barnkonventionen/mänskliga rättigheter Feriepraktik 2014 - Karlskoga Degerfors folkhälsoförvaltningen Barnkonventionen/mänskliga rättigheter Innehåll Inledning... 2 Syfte... 2 Dagbok... 3 Intervju frågor och svar... 5 Slutsats... 9 Inledning

Läs mer

MÖJLIGHETERNAS RUM. FÖRÄNDRINGSARBETE PÅ BIBLIOTEKEN I HANINGE 2011-04-20. Christina Ekbom CAPSULA INFORMATION AB

MÖJLIGHETERNAS RUM. FÖRÄNDRINGSARBETE PÅ BIBLIOTEKEN I HANINGE 2011-04-20. Christina Ekbom CAPSULA INFORMATION AB MÖJLIGHETERNAS RUM. FÖRÄNDRINGSARBETE PÅ BIBLIOTEKEN I HANINGE 2011-04-20 Christina Ekbom CAPSULA INFORMATION AB INNEHÅLL Sida 1. MÖJLIGHETERNAS RUM 1 2. UTGÅNGSPUNKTER 2 3. BIBLIOTEKETS UPPGIFTER 3 4.

Läs mer