I K S I S U F R I I D R O T T N Ä S S J Ö

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "I K S I S U F R I I D R O T T N Ä S S J Ö"

Transkript

1 I K S I S U F R I I D R O T T N Ä S S J Ö

2

3 Hej Nu har 2010 allaredan tagit slut. Detta år har varit fullt av aktiviteter. Vi har haft 9 stycken protokollförda sammanträden i styrelsen. Representanter från kommittéerna har deltagit vid våra möten. Det har även varit ett träningsläger för styrelsen under gångna året. Samarbetet mellan föreningar på Skogsvallen fortsätter och därmed arbetet med att få till en bra släggring. IK SISU har under 2010 anordnat 3 st tävlingar på Skogsvallen och även Jubeljoggen runt i Nässjö. Antalet medlemmar i föreningen är 253 Under 2011 kommer det att anordnas en framtidsledarutbildning inom friidrotten runt om i landet. Denna ska några ifrån Sisu delta i. Träningslägret för styrelsen kommer att fortsätta. Jag ser fram emot ett 2011 med mycket nya medlemmar och många bra tävlingsresultat. Ett stort tack till alla som har varit inblandade i klubbens aktiviteter. Utan er ingen fungerande klubb och verksamhet. Tack! Ordförande Kent Samuelsson Styrelse och kommittéer 2010 Styrelsen Kent Samuelsson Maria Holmberg Dennis Johansson Ove Samuelsson Eva Vesterlund-Alm Poulina Gunninge Peter Fritz Marie Östergren Tommy Dahlbom Träningskommittén Dennis Johansson Christian Hermansson Ebba Knutsson Tommy Dahlbom Peter Fritz Arenakommittén Kent Samuelsson Mikael Bruksås Christer Ahlsgård Ove Samuelsson Martin Lundqvist Immo Schultz Tävlingskommittén Fredrik Lundqvist Göran Magnusson Stefan Hultin Ingvar Ellbring Eva-Christine Juberg Johan Assarsson Malin Olsson Kioskkommittén Gunilla Hultin Malin Schultz Pia Fältmars Anna Fredriksson Elin Fransson Marie Östergren Informationskommittén Ebba Knutsson Ewa Westerlund-Alm Peter Fritz Tommy Dahlbom

4 Tack! Efter en lång tid med oss i IK Sisu med många framgångar har några av våra aktiva valt att gå vidare i sina karriärer och lämna oss för andra klubbar. Vi i IK Sisu tackar för den här tiden och önskar er all lycka i era framtida klubbar och karriärer. Yuan-Zhong Wu, Malin Johansson och Andreas Lundqvist, lycka till i era framtida friidrottskarriärer! Rapporter från kommittéerna 2010 Informationskommittén Vi i informationskommittén har under året främst jobbat med klubbens hemsida, Vi har jobbat på att utveckla hemsidan och på att hålla den uppdaterad. Men vi behöver även er hjälp. Vad vill ni det ska finnas på hemsidan? Vad vill ni det ska finnas mer av? Vi tar tacksamt emot alla förslag från er medlemmar, det är ni som utgör klubben och det är er hemsida. Förutom hemsidan finns vi även på Facebook sedan lite mer än ett år tillbaka. Visa ert intresse för vår klubb och följ oss på Facebook, sök på IK Sisu så hittar ni oss. Just nu är vi hela 322 stycken! Vi i informationskommittén har även sammanställt och gett ut vår medlemstidning Sisuiten som utkom i vår och även Årsberättelsen som du nu läser. Vi har försökt locka nya medlemmar till vår klubb genom att visa upp oss på torget och ge unga chansen att testa på höjdhopp och häcklöpning samt genom att visa upp vår verksamhet i samband med idrottsskolan. Kioskkommittén Kioskkommittén i IK Sisu är ett glatt gäng som består av 6 tjejer. Vår uppgift är främst att hjälpa till vid tävlingar med servering och försäljning. I år har vi varit med på Höglandsolympiaden och Sisu-spelen. Vi har också hjälpt till med vätskekontroller vid Jubeljoggen och Höglandsloppet. Inför en tävling eller arrangemang träffas vi och planerar vad som behöver köpas in och fördelar arbetsuppgifter. På årets tävlingar har vi serverat pastasallad till funktionärer och andra hungriga deltagare. I kiosken erbjöd vi korv med bröd, vi provade både kokt och grillad (bägge varianterna kräver viss passning för att inte spricka eller förvandlas till en kolbit). Vidare sålde vi frallor, kakor, kaffe & te, dricka av olika slag, frukt och sist men inte minst storsäljaren - godis! Vårt sista uppdrag 2010 var avslutningen i november, där vi bjöd på fralla och kaka med dryck. Rekordmånga slöt upp så det blev många frallor att bre men jätteroligt att se så många sisuiter.

5 Träningskommittén Träningsåret 2010 Målet under året var att utöka antalet tränare så att vi kan ta hand om alla som vill träna aktivt, vi är på god väg med ca 100 aktiva samt nio tränare. Det har genomförts tre kommittémöten under året som varit mycket inspirerande med mycket bra resultat för framtiden. 1 Maj genomfördes en aktivitet på torget i Nässjö med resultatet att några barn faktiskt började träna aktivt i klubben. Träningen har bedrivits på Skogsvallen sommartid; måndagar, onsdagar och fredagar. Under Vintern har de olika träningsgrupperna varit aktiva inomhus i olika hallar i Nässjö. De två äldsta grupperna har varit i Jönköping eller Växjö och tränat vid några tillfällen under vintern. Svarta gruppen 15 år och uppåt tränas av Peter Fritz Röda gruppen 9-14 år tränas av Christian Hermansson samt Tommy Dahlbom. Blå gruppen 7-8 år tränas av Ebba Knutsson samt Angelika Kanelind. Vita gruppen 5-6 år Tränas av Rolf Englund, Thommy Lind Englund, Stefan Malmborg samt Dennis Johansson. Under året har även arenakommittén och tävlingskommittén jobbat för klubben. Arenakommittén har haft ansvar för att vår arena Skogsvallen ska vara i bra klass och att utrustning ska finnas och fungera. Tävlingskommittén har ansvarat för de tävlingar som vi i klubben har arrangerat. Allt från och fixa funktionärer och nummerlappar till att ta hand om sekretariatet och helt enkelt se till att det fungerar. Är du intresserad av att hjälpa till i någon kommitté? Vi behöver din hjälp och ditt engagemang för att vår klubb ska fungera. Låter det som något för dig? Tveka inte att ta kontakt med någon i styrelsen eller kommittéerna eller mailatill iksisu@telia.com om du är intresserad av att hjälpa till. Vi behöver dig!

6 IK Sisu säljer Ullmax-kläder Under hösten 2010 har klubben börjat sälja Ullmax-kläder. Det är funktionskläder med bra kvalitet till bra priser. De ullmaxplagg som innehåller microfiber transporterar bort fukten från kroppen och ullprodukterna håller dig varm, även om du blir fuktig. Försäljning av produkterna från Ullmax sker genom idrottsföreningar och nu är IK Sisu en av dem. På Ullmax hemsida, kan du titta på hela deras kollektion. Flera klubbmedlemmar har tagit med sig den demonstrationsväska från Ullmax som klubben har hyrt till sina arbetsplatser och lyckats sälja en hel del plagg. Vid tre tillfällen under hösten har vi haft Öppet hus i klubblokalen då alla medlemmar och andra intresserade har kunnat titta och känna på ullmaxkläderna samt göra beställningar av plaggen. Även vid säsongsavslutningen i Centralskolan visades kläderna och en del passade på att göra beställningar. Försäljningen har gott bra under hösten och klubben har sammanlagt tjänat ca kr, ett bra tillskott till klubbens verksamhet. Under 2011 kommer vi att fortsätta med Ullmax-försäljning. Särskilt vintertid verkar det gå ganska lätt att sälja just de här produkterna. Är du intresserad av att beställa ullmaxprodukter eller om du skulle vilja hjälpa till med försäljning är du välkommen att kontakta klubbens Ullmax-ansvarige, Maria Holmberg. Du kan ringa Maria på tel eller maila henne på e- post Klubben har en demonstrationsväska med provkläder som du kan få låna med dig och försöka sälja till vänner, bekanta, familjen eller t.ex. till dina arbetskompisar. Träningsläger för styrelsen Under hösten har IK Sisus styrelse haft förmånen att delta i ett projekt arrangerat av Smålandsidrotten för att öka kunskap och insikt för styrelser om hur ledare kan arbeta för att underlätta de uppgifter som finns har att utföra. Therese Karlsson från Smålandsidrotten var hos oss och gjorde upp en plan, en så kallad SWOTanalys, med oss om vad vi ville koncentrera vårt arbete på. SWOT är en engelsk förkortning som på svenska står för styrkor, svagheter, möjligheter och hot, med andra ord allt som vi i styrelsen ska bli bättre på att hantera. Detta har hittilldags resulterat i att vi tillsammans med andra idrottsföreningar 8-9/2010 i Jönköping deltog i föreläsningar om grundläggande färdigheter för ledare i olika idrottsliga sammanhang. Den 26-27/2010 var styrelsen för IK Sisu inbjuden att tillsammans med Therese Karlsson tillbringa tiden i ett mycket vackert snötäckt Ljunga park i Sävsjö. Där fick vi tillfälle att diskutera mera konkret hur vi ser på vår egen verksamhet. Vi kom fram till att vi skulle arbeta fram en policy för IK Sisu rörande ledare, deltagare, trafik och droger, ett arbete vi i skrivande stund är i full gång med. Det arbete som ligger i framtiden ber vi styrelsen om att få återkomma till vid ett senare tillfälle.

7 Svenska mästerskapen under 2010 JSM och USM 17 år inomhus den februari När JSM och USM 17 år inomhus avgjordes i Malmö helgen den 20-21/2. Hade IK Sisu med fyra representanter. Det var Yuan-Zhong Wu, Simon Assarsson, Elina Rapp och Emma Hansson. Yuan-Zhong Wu deltog i höjd i P19 och gjorde en mycket bra tävling. Yuan-Zhong slutade på en femteplats med det fina resultatet 2,00 m. Simon Assarsson ställde upp i stav i P 19. Simon gjorde även han en mycket bra tävling. Simon hoppade 4,56m och slog personligt rekord och med detta resultat slutade han femma. Elina Rapp som tävlade i F 17 klassen deltog i två grenar, tresteg och kula. I tresteget gjorde hon en kanon tävling. Elina hoppade till sig en silver medalj. Hennes längsta hopp mätte 12.11m. Detta var personligt rekord. Även i kula gjorde Elina en mycket bra tävling. Elina stötte personligt rekord. Hennes längsta stöt mätte Emma Hansson som även hon tävlar i F 17 ställde även hon upp i två grenar, höjd och längd. I höjd slog Emma personligt rekord när hon hoppade över 1.59m. Detta räckte till en tolfte plats. I längd hoppade Emma 4.40m. Tyvärr räckte inte detta till final. Nordea regionsmästerskap inomhus mars Nordea regionsmästerskap avgjordes i Karlskrona. IK Sisu hade två aktiva som hade kvalificerat sig dit. Det var Jesper Enlund och Jonathan Gunninge som båda tävlade i P 14 klassen. Jesper var med i grenarna höjd och stav. I höjd hoppade Jesper 1.60m och slutade på en mycket fin fjärde plats. I stav blev det en tolfte plats för Jesper när han hoppade 2.30m. Jonathan var med i grenarna stav, kula och längd. Jonathans bästa placering blev i stav där han slutade på trettonde plats. Jonathan hoppade 2.00m. I kula stötte Jonathan 8.66m och blev nittonde man och längd blev det en tjugoförsta plats med hoppet 4.08m. SM i terräng Årets terräng-sm avgjordes 2010 i Brämhult (Borås) den april. Martin Lundqvist var enda tävlande för IK Sisu. Martin tävlande i M22 klassen och distansen var 6000m. Martin slutade på en nittonde plats. JSM och USM den augusti På JSM som gick Karlstad tog IK Sisu två medaljer, det var genom Simon Assarsson som hoppade stav i P 19. Simon Assarsson hoppade stabilt och slog personligt rekord två gånger under tävlingen. Han slutade på höjden 467cm och detta räckte till en mycket fin och välförtjänt silver medalj. Den andra medaljen stod Elina Rapp för och det var i F 17 kula. Här blev det en fin tredje plats, efter att Elina gjort personligt rekord tre gånger under tävlingen. Den längsta stöten mätte 14.02m, Elina var även med och hoppade där blev det en fjärde plats med resultatet 11.26m.

8 Nicole Uddén ställde upp i spjut i F 17. Nicole tog sig till final och där slutade hon på en sjätte plats. Nicoles längsta kast mätte 36,51m Martin Lundqvist som i år har gått upp i M22 klassen, gjorde två framträdanden på löparbanorna. Han ställde upp i 5000m och 800m. Tyvärr hade Martin var förkyld i veckan så på 5000m blev tiden min och blev 12:a. Men på 800m gjorde Martin ett bra lopp och slog personligt rekord med tiden min. På USM hade IK Sisu en deltagare anmäld och det var SM- debuterande Celine Uddén som tävlade i F 15. Celine var med i diskus och spjut. I diskus kastade Celine 33.17m och detta räckte till 12:e plats. I spjut var Celine mycket nära att ta mig till final,(det skiljde bara 38cm). Så här blev det en nionde placering. Celine längsta kast mätte 35.47m Nordea regionsmästerskap När Nordea regionsmästerskap avgjordes i Eksjö den 4-5 september. Hade IK Sisu två tävlande med. Det var Tilda Hultin i F 13 och Karolina Martinsson i F 14. Tilda var med i grenarna tresteg och kula. I trestegstävlingen på lördagen blev det en tjugonde placering hennes längsta hopp mätte 9.20m. Desto bättre gick det i kula på söndagen. Inför Tildas sista stöt låg hon tvåa. I sista stöten stämde det mesta och hon gjorde personligt rekord. Sista stöten mätte hela 14.06m och det tog upp henne till första plats. Ingen av de andra tjejerna kunde svara på denna stöt. Så det blev guld till Tilda. Karolina var med i 4 grenar under helgen. Den första grenen på lördagen hon var med i var kula. Här blev det en mycket fin tredje placering. Karolinas längsta stöt mätte 11.34m. Höjdhoppet fick hon avbryta pga. känningar i knät. På söndagen ställde Karolina upp på 80m häck. Här blev det personligt rekord i försöken med tiden 12.65s och en plats i semifinalen. I semifinalen sprang hon på tiden 12.73s och denna tid räckte för att ta sig till final. Här gjorde Karolina återigen ett mycket bra lopp. Tiden i finalen blev 12.75s och det blev en sjätte plats. Karolina kasta även spjut denna dag. Här blev det en fin fjärde placering. Hennes längsta kast mätte 33.60m Veteran-SM utomhus Veteran-SM avgjordes detta år i Högby på Öland den 6-8 augusti. Peter Fritz var ensam deltagare från IK Sisu. Peter var med i kula. Det blev en tredje plats. Peters längsta stöt mätte 11.96m Distriktsmatch Den 21 augusti bar det av med buss till Vejen som ligger på Jylland i Danmark för 17 åringarnas distriktsmatch mot Skåne, Öst-Danmark och Väst-Danmark för IK Sisus Nicole Uddén, Elina Rapp, Peter Fritz(ledare) och resten av smålandslaget. Dagen efter var det dags att tävla. IK Sisus aktiva gjorde mycket bra ifrån sig.

9 Nicole ställde upp i 4 grenar. I spjut blev det en andra plats. Nicoles längsta kast mätte 36.24m. Det småländska laget hade lite problem med lite luckor i vissa grenar. Men Nicole ställde upp för laget och hoppade in i diskus och gjorde där personligt rekord med 25.55m. Nicole hoppade även in på 400m, där blev tiden Nicole fick även hoppa med mycket kort varsel i stafett och springa 400m, efter en annan smålänning fick ont i ett knä precis innan start. Elina Rapp var med och stötte kula. Här blev det en första placering och nytt klubbrekord med 4 kilos kula. Elinas längsta stöt mätte 11.61m. I distriktsmatchen blev det en andra plats för det småländska laget bakom Öst-Danmark. Bragdpriset 2010 Årets Bragdpris tilldelas Simon Assarsson. Simon får bragdpris för hans insats under årets JSM i Karlstad där han tog silver i stavhopp och hoppade personligt rekord. Han får även priset för hans träningsflit och att han alltid ställer upp för klubben när det är dags för lag-matcher. Grattis Simon önskar vi i IK SISU!

10 Herrlaget Lag-DM Den 18 september var det än en gång dags för Oldboysen att inta Råslätts IP för att kriga om Lag-DM guldet. Efter en ganska knackig inledning, så började vi hämta in poäng efter poäng. När vi väl var framme vid stafetten, visade de sig att om vi tog stafettpinnen i mål så skulle vi bli tvåa, och de får vi vara nöjda med. För det fanns inget att göra åt det unga laget från Högby som tog hem hela finalen. Som vanligt var kampen hård mellan Sisu och IKHP, men även detta år lyckades vi besegra IKHP som blev trea. De som var med och krigade för IK Sisu var Peter Fredriksson, Yuan-Zhong Wu, Martin Lundqvist, Tobias Lundqvist, Christian Hermansson, Anuwat Namsang, Peter Fritz, Hannes Assarsson, Fredrick Karlsson, Khairi Elias, Simon Assarsson, Mikael Johansson och Andreas Lundqvist. 1. Högby IF 64p 2. IK Sisu 56P 3. IKHP 54p 4. Alvesta FI 51p 5. Hovslätts IK 45p Lagledare var Tommy Dahlbom och Christian Hermansson Christian Hermansson, lagledare för Herrlaget

11 Herrlaget Lag-SM Vårt femte år i Sveriges näst högsta serie skulle visa sig bli det sista för den här gången. Skador och sjukdomar gjorde att vi inte räckte till. Men oj vad nära det var trots allt, fast det gör ju det hela extra surt. 2 poäng skiljde upp till Hakarpspojkarna och vi saknade deltagare i 2 grenar, 200m och 110m Häck. Hoppet levde dock ända in till stafetten då vi bara var 1 poäng efter Hakarp men 3 hundradelar skiljde i mål till deras fördel. Tävlingen avgjordes på Värendsvallen i Växjö söndagen den 16 maj och det var hemmalaget som var klart bäst och vann överlägset. De fick därmed vara med i Lag-SM. Själva får vi ta nya tag i Götalandsserien 2011 fast då med ny lagledare. Efter årets debacle avgick jag som lagledare men jag hoppas att jag kan komma igång igen med träningen och kämpa mig till en plats som aktiv. Stort tack till alla er som deltog och verkligen gjorde ert bästa. De som ingick i laget var: Anuwat Namsang, Stefan Johansson, Martin Lundqvist, Joakim Assarsson, Fredrik Lundqvist, Hannes Assarsson, Tobias Lundqvist, Lukas Östlund, Simon Assarsson, Yuan-Zhong Wu, Christian Hermansson och Mikael Johansson. Ett extra plus till Tobias som varit i USA och landade med planet på Arlanda på söndagsmorgonen. Satte sig någon timme senare på tåget ner till Alvesta där han blev upphämtad med bil. Kom till Värendsvallen 20 minuter innan längdhoppet skulle börja. Hemma i Stockholm väntade hans 21 dagar gamla dotter! 1. IFK Växjö 91p 2. IFK Lund 79p 3. GoIF Tjalve 69p 4. Mölndals AIK 53p 5. IKHP 42p 6. IK Sisu 40p Fredrik Lundqvist, lagledare för herrlaget Ungdomslagen Under året 2010 hade IK Sisu med 3st ungdomslag i DM. Dessa var P11, F11 och F13. Den första matchen för året gick i Tranås den 29:e Maj. Med något ofullständiga lag, så gjordes det ändå en bra insats av de som var med och tävlade. Från tävlingen i Tranås var de bara ett lag av våra tre som kom till start i andra matchen som hölls i Habo den 22:e aug. Även på denna tävling gjorde de tre tjejer som utgjorde vårat F11 lag en bra insats, med ett par personliga rekord. Christian Hermansson, lagledare för ungdomslagen

12 Damlaget I årets Götalandsserie div 2 mötte damlaget följande lag: IFK Trelleborg, Villstads GIF, Hovslätts IK, Tranås AIF och Lerum Friidrott. Den första matchen avgjordes i Jönköping den 16/5, De aktiva som var med kämpade mycket bra men tyvärr hade vi många luckor i vissa grenar p.g.a sjukdomar och skador. Så efter denna match låg damlaget på en sjätte plats. Den andra matchen gick i Tranås den 19 juni. Målet var inför denna match att inte vara bland de två sista lagen, som flyttas ner till div 3 nästa år. Alla kämpade på mycket bra, men tyvärr var de andra lagen lite för bra. Damlaget slutade på en femte plats och blev nerflyttade till div 3 till nästa år. 1. Tranås AIF (61+65) = 126p 2. Lerum Friidrott ( ) = 120.5p 3. Villstads GIF ( ) = 109,5p 4. Hovslätts IK (54+45) = 95p 5. IK Sisu (30+41) = 71p 6. IFK Trelleborg (40+0) = 40p Jag hoppas att så många som möjligt vill och kan vara med på de två matcher som är under Peter Fritz, lagledare för damlaget DN Galan Youth Shot IK Sisu hade två deltagare i den ärofyllda kultävlingen DN Galan Youth Shot. De bästa i Sverige i varje åldersklass inbjöds att delta i en kultävling i Kungsträdgården i Stockholm torsdagen den 5 augusti. Det var Elina Rapp i F 17, Elina stötte 12.92m och slutade på en sjätte plats och Tilda Hultin i F 13 som slutade femma, Tildas längsta stöt mätte 11.76m. Efter ungdomarna hade haft sina tävlingar var det seniorernas tur. Där var nästan hela världseliten med. Damernas kultävling vanns av Nadezhda Ostapchuk som stötte Herrarnas tävling vanns av Christian Cantwell som stötte hela 22.09m.

13 Maratontabeller DM för klubblag Män Förening Antal finaler Guld Silver Brons Poäng IK Sisu IFK Växjö Villstad GIF Skruvs IF Jönköpings AIF Wärnamo SK Oskarshamns SK IK Hakarpspojkarna Kalmar SK Eksjö Södra IK Södra Vi IF Hovslätts IK Tranås AIF FI Kalmarsund Högby IF Nybro IF FIK Färjestaden Alvesta GIF Ljungby IF Habo IF Lekeryd-Svarttorp SK Ok Njudung Kvinnor Förening Antal finaler Guld Silver Brons Poäng Hovslätts IK IFK Växjö Kalmar SK Skruv IF FIK Färjestaden IK Hakarpspojkarna Tranås AIF/FIF Villstads GIF IK Hinden FI Kalmarsund Södra VI IF Jönköpings AIF IK Sisu Oskarshamns SK Högby IF Alvesta GIF/FI Eksjö Södra IK Lekeryd-Svarttorp SK Habo IF FI Kalmarsund lag Ölands-Smedby IF Ölmstads IS Wärnamo SK Västerviks IF IFK Växjö lag

14 IK Sisus egna arrangemang Idrottsskolan våren 2010 Sedan 1986 har IK Sisu deltagit i Idrottsskolan som är ett projekt där vi och många andra idrottsföreningar går samman och låter barn i årskurserna 1-6 testa de flesta idrotter som finns att välja på i Nässjö. Under fem veckor under våren 2010 fick barn från årskurs två pröva på friidrott under ledning av Christian Hermansson, Dennis Johansson, Ebba Knutsson och Tommy Dahlbom. Höglandsolympiaden den 2 maj Under 2010 års första tävling Höglandsolympiad hade vi tur med vädergudarna som för dagen valde att låta solen skina och hålla regnmolnen borta från Skogsvallen då cirka 120 barn ståtligt tågade in för att låta Filip Sörmander tända den olympiska elden som markerar att tävlingen börjat. Därefter höll Kenneth Kall invigningstalet och önskade alla deltagare lycka till i sina grenar. Alla kämpade väl och stämningen var god bland deltagare, publik och funktionärer. Bland alla fina resultat noterades ett nytt Höglandsolympiskt rekord av Moa Nyberg i höjd flickor C med resultatet 152cm. Jubeljoggen den 25 maj 2010 års Jubeljogg lockade cirka 730 deltagare trots att vädret inte var det bästa. Det var kallt och regnet hängde i luften men stämningen var god. Nässjö kampsport gjorde ett bra arbeta med att värma upp deltagarna inför loppet. Efter drygt 18 minuter kom Mattias Israelsson återigen i mål som förste man och någon minut senare kom Maria Bredhammar i mål som första kvinna. Efter dem följde en lång rad av gamla och unga, bananer och hundar som alla gjorde en god insats efter förmåga. Picknickpåsen var omtyckt och intogs i Stadsparken i väntan på utlottningen av de fina priser som våra generösa sponsorer finansierat, Malin Olsson och Eva-Christine Juberg Johansson höll i utdelningen. Kaffet som serverades alla deltagare och publik värmde gott i den kyliga kvällen.

15 Sommaridrottsskolan den juni För första gången arrangerades i år sommaridrottsskolan i Nordeas regi. Totalt kom det drygt 50 barn i åldern 7-12 som ville testa friidrott under en vecka på sommarlovet. Lägret varade i fem dagar och huvudledare var Peter Fritz. Till sin hjälp hade han Nicole Uddén, My Larsson, Ebba Knutsson, Emma Hansson, Tommy Dahlbom, Elina Rapp, Celine Uddén och Moa Larsson. Barnen delades upp i tre grupper; Storfräsarna, Örnarna och Nyckelpigorna. Tillsammans hade vi en väldigt rolig vecka och vi hoppas att det kommer ännu fler barn till nästa år! Sisuspelen den 7 augusti Årets Sisu-spel var den 46:e i ordningen. Vädret var mulet men en hel del sol lite senare på dagen. 34 föreningar hade deltagare med. Sammanlagt gjorde dessa föreningar ca 440 starter i klasserna P/F 9 till M/K. Totalt denna dag slogs det 10st nya sisu-spels rekord. Vi fick även uppleva ett nytt smålandsrekord i P 13 diskus. Tävlingsledare var Peter Fritz och speaker Tommy Dahlbom. Tack till alla funktionärer som ställde upp och hjälpte till denna dag. Höglandsloppet den 17 oktober Söndagen den 17 oktober var en mycket fin dag för löpning och 100 personer från P/F7 till seniorer hade samlats för att springa de olika loppen som fanns. De minsta barnen sprang 1 km och de äldsta seniorerna 10 km De goda löparförhållandena för dagen samlade inte enbart en god skara löpare utan även en stor publik som hejade fram alla deltagare. Loppen började kl. 11 då P/F 7, P/F9 sprang 1 km. Vinnare i P7 var Isak Ellbring och var F7 Ida Karlsson från Husqvarna. I P9 vann IK Sisus Filip Sörmander och i F9 även där IK Sisu genom Ebba Lindman. Av dem som sprang 2 km i F11 vann Elma Fältmars IK Sisu.I F13 vann Stina Eriksson från Kungsängens SK och i P13 vann Sackarias Wohlin från Stensjöns IF. På 5 km rundan vann Caroline Johansson i F15 för Halmstadstriathleterna och i P15 vann Simon Holmberg. I F17 vann Julia Persson från IKHP och i P17 vann Marcus Petersson från Oskarshamn. Av de motionärer som sprang 5 km kom IK Sisus Simon Assarsson först i mål och av kvinnorna Frida Persson från IKHP. I herrklassen vann Robert Limo från IFK Växjö tätt följd av IK Sisus Martin Lundqvist. Av kvinnorna var Carina Rosén Eriksson först i mål som tävlar för Anneberg GIF.

16 Sisu-cupen 2010 Sisu-cupen är en träningstävling för klubbens ungdomar, P/F 9-15, där de får prova på att tävla. Huvudsaken är att vara med och få ett resultat. Under året har det varit 5 deltävlingar, med start den 19:e maj och avslutning med Höglandsloppet i Lövhult den 17 oktober. Grenarna som ingick denna säsong var 60 m, 80 m, 100 m, 200 m, 300 m, 60 m häck, 80 m häck, 100 m häck, 400m, 600 m, kast med liten boll, kula, spjut, diskus, längd, tresteg, höjd, stav och terränglöpning. Resultat Klass och namn Poäng Klass och namn Poäng Klass och namn Poäng P15 P7 forts. F 7 Jesper Enlund 118 Anton Norén 50 Amina Fältmars 269 Jonathan Gunninge 88 Karl-Johan Politis 47 Tuva Sörmander 252 Oliver Ahlsgård 60 Keirah Barkström 199 Andreas Karlsson 57 F 15 Johnna Rostedt 177 Jesper Rapp 30 Karolina Martinsson 150 Julia Malmborg 145 Elias Habib 29 Manina Manichanh 89 Tilde Svärd 140 Tilde Andersson 131 P 11 F 13 Alma Svensson 129 Alfons Lindsjö 60 Alicia Barkström 227 Evelina Lind 111 Abdulla Medhi 58 Linn Ahlsgård 143 Jessica Sethsson 104 Tilda Hultin 119 Ella Robertsson 104 P 9 Moa Nyberg 59 Thea Englund 98 Benjamin Lundqvist 246,5 Sanna Östergren 57 Elina Eskilsson 95 Filip Sörmander 208 Maja Öberg 55 Lisa Nilsson 55 Josiah Barkström 194 Amanda Englöf 45 Olle Ewert 172 F 11 Elsa Jonsson 24 Hampus Hilldén 162 Elma Fältmars 256 Helmer Ewert 156 Lisa Rapp 252 Tommy Johansson 137 Linnea Bruksås 220 Jesper Malmborg 133 Ellen Schultz 210 William Englöf Linn Vannemyr Erik Isaksson 126 Joella Ntumba 166 David Nero 79 Claudia Schultz 161 Linus Lindberg 58 Isabell Widén 100 Otto Nilsson 54 Jessica Ibrahim 94.5 Linus Swahn 52 Julia Blombäck 48 Daniel Johansson 51 Jeff Karlsson 46 F 9 Isac Hellerstedt 42 Anna Rapp Liza Blomqvist 208 P 7 Emma Svensson 168 Josef Mattson 269 Hanna Blomqvist 158 Jonathan Bruksås Emmy Svärd Malte Ewert 149 Olivia Fritz 105 Oskar Persson 138 Othilia Fritz 101 Lukas Fredriksson 116 Ebba Lindman 86 Viktor Björk 115 Emilia Berggren 56 Ludvig Öggesjö-Enell 108,5 Filippa Björk 53 Oskar Isaksson 106 Linnea Andersson 53 Robin Sulander 100 Lisa Karlsson 50 Ludvig Linnér 99 Natalie Blom 49 Axel Fredriksson 53 Josephine Hulting 48 Emin Lager 53

17 Klubbrekord 2010 Män Kvinnor Gren Namn Resultat År Gren Namn Resultat År 100 m Christer Nilsson 11, m Malin Johansson 12,60 08 Anders Faager 10, m Nicole Uddén 25, m Niclas Hesselgren 22, m Ann-Charlotte Hesse 25,3 73 Anders Faager 22, m Nicole Uddén 58, m Magnus Gustavsson 49,16 92 Ann-Charlotte Hesse 55, m Conny Wicksell 1 52, m Maria Andersson 2 14, m Lars Lundqvist 2 30, m Anita Andersson 4 26, m Håkan Arin 3 52, m Anita Andersson 9 27, miles Roland Fridh 4 22, m Anita Andersson 17 14, m Lars Lundqvist 8 31,85 82 Halvmaraton Maria Andersson miles Bo-Gunnar Josefsson 9 58,06 80 Maraton Maria Andersson m Lars Lundqvist 14 20, m häck Sofia Nilsson 15, m Lars Lundqvist 30 34, m häck Sofia Nilsson 64,3 88 Halvmaraton Tony Pölder m häck el Julia Knutsson Maraton Lars Ydreborg m hinder Julia Knutsson 15,43, m häck Torbjörn Stubbe 15,59 86 Höjd Eva-Christine Juberg 1, m häck Niclas Hesselgren 53,94 05 Längd Helene Jonsson 5, m hinder Kenneth Ivarsson 9 13,8 74 Tresteg Elina Rapp 12,06 09 Höjd Stefan Karlsson 2,22 81 Stav Sara Liljenström 2,70 07 Längd Tobias Lundqvist 6,99 00 Kula Elina Rapp 11,61 10 Tresteg Peter Fredriksson 13,65 04 Diskus Louise Josefsson 31,90 07 Stav Simon Assarsson 4,67 10 Spjut Elina Rapp 38,68 09 Kula Gunnar Pettersson 14,63 81 Slägga Sara Samuelsson 36,44 07 Diskus Ingemar Uddeström 48,99 64 Sjukamp Hanna Lundqvist Spjut Boyne Brännström 57,71 99 Slägga Åke Nilsson 54,62 88 Vikt Åke Nilsson 15,67 92 Femkamp Kenneth Nilsson Tiokamp Kenneth Nilsson P 19 F 19 Gren Namn Resultat År Gren Namn Resultat År 100 m Christer Nilsson 11, m Malin Johansson 12,60 08 Anders Faager 11, m Malin Johansson 26, m Magnus Gustavsson 22,84 90 Ann-Charlotte Hesse 25, m Magnus Gustavsson 49, m Maria Andersson 61, m Håkan Arin 1 53,8 75 Ann-Charlotte Hesse 55, m Gert Karlsson 2 39, m Anita Andersson 2 15, m Emil Broman 4 02, m Anita Andersson 4 31, m Frederick Karlsson 8 49, m Anita Andersson 9 46, m Johan Swärd 15 09, m häck Sofia Nilsson 15, m häck Martin Widfeldt 16, m häck Sofia Nilsson 44, m häck Hannes Assarsson 44,19 09 Höjd Marie Karlsson 1, m häck Niclas Hesselgren 55,20 00 Längd Linda Beckius 5, m hinder Bo-Gunnar Josefsson 4 26,1 71 Tresteg Linda Beckius 11, m hinder Johan Swärd 5 59,95 90 Stav Sara Liljenström m hinder Johan Swärd 9 34,33 90 Kula Malin Johansson 10,56 08 Höjd Stefan Karlsson 2,04 77 Diskus Louise Josefsson 31,90 07 Längd Hans Mehrstam 6,70 64 Spjut Cecilia Karlsson 31,24 07 Tresteg Joakim Sundell 12,92 86 Slägga Sara Samuelsson Stav Simon Assarsson 4,67 10 Kula Peter Fritz Diskus Kenneth Nilsson 43,32 67 Spjut Boyne Brännström 57,71 99 Slägga Patrik Flisberg 49,38 90

18 Klubbrekord 2010 P 17 F 17 Gren Namn Resultat År Gren Namn Resultat År 100 m Christer Nilsson 11, m Natalie Lundborg 12,66 06 Anders Larsson 11,0 75 Malin Johansson 12, m Magnus Gustavsson 23, m Nicole Uddén 25,85 09 Anders Larsson 22, m Nicole Uddén m Hannes Assarsson 42,91 07 Ann-Charlotte Hesse 58, m Magnus Gustavsson 50,79 88 Ann-Charlotte Hesse 2,21, m Håkan Arin 1 54, m Anita Andersson 4 42, m Bo-Gunnar Josefsson 2 37, m Hanna Lundqvist 7 39, m Emil Broman 4 09, m Anita Andersson 10 01, m Emil Broman 9 09, m häck Sofia Nilsson 14, m Fredrik Lundqvist 15,48, m häck Sofia Nilsson 44, m häck Martin Widfeldt 16,41 92 Höjd Eva-Christine Juberg 1, m häck Hannes Assarsson 42,50 08 Längd Helene Jonsson 5, m hinder Bo-Gunnar Josefsson 4 31,4 70 Tresteg Elina Rapp 12, m hinder Emil Broman 6 19,61 85 Stav Sara Liljenström 2,70 07 Höjd Yuan-Zhong Wu 2,02 08 Kula Elina Rapp 14,02 10 Längd Ola Kling 6,42 69 Diskus Gunilla André 30,90 84 Tresteg Magnus Gustavsson 12,66 87 Spjut Elina Rapp 38,68 09 Stav Simon Assarsson 4,29 08 Slägga Sara Samuelsson 33,51 06 Diskus Kenneth Nilsson 40,18 66 Spjut 800g Tobias Lundqvist 53,92 97 Spjut 700 g Simon Assarsson 53,09 08 Slägga Hannes Assarsson 44,03 08 P 15 F 15 Gren Namn Resultat År Gren Namn Resultat År 100 m Christer Nilsson 11, m Natalie Lundborg 12, m Christer Nilsson 22, m Sofia Nilsson 26, m Hannes Assarsson 39, m Nicole Uddén 42, m Håkan Arin 53, m Lisa Rundle 61,06 84 Robin Broholm 56, m Elina Rapp 1,47, m Håkan Arin 2 04, m Anita o Maria Andersson 2 22, m Bo-Gunnar Josefsson 2 47, m Maria Andersson 4 44, m Andreas Ydrefors 4 31, m Lena Eliasson 7 14, m Andreas Ydrefors 6 01, m Anita o Maria Andersson 10 19, m Robin Broholm 9 57, m häck Sofia Nilsson 12, m häck el Hannes Assarsson 15, m häck Sofia Nilsson 44, m häck el Hannes Assarsson 43,00 06 Höjd Elina Rapp 1, m hinder Robin Broholm 4 45,16 00 Emma Hansson 1,56 08 Höjd Martin Widfeldt 1,83 91 Längd Sofia Nilsson 5,14 87 Längd Christer Nilsson 6,14 88 Tresteg Elina Rapp 11,58 08 Tresteg Rickard Lundqvist 11,96 02 Stav Sara Liljenström 2,65 05 Stav Simon Assarsson 3,40 06 Kula Elina Rapp 12,41 08 Kula Simon Assarsson 13,18 06 Diskus Celine Uddén 35,80 10 Diskus Simon Assarsson 41,50 06 Spjut Celine Uddén 42,21 10 Spjut Joakim Sundell 46,56 82 Slägga Sara Samuelsson 32,44 03 Slägga Kalle Härlebo 38,94 08 Sexkamp Elina Rapp Åttakamp Simon Assarsson

19 Klubbrekord 2010 P 13 F 13 Gren Namn Resultat År Gren Namn Resultat År 80 m Christer Nilsson 10, m Malin Johansson 10, m Kalle Härlebo 26, m Nicole Uddén 27, m Kalle Härlebo 1 34, m Elina Rapp 1,49, m Peter Johansson 2 16, m Christina Jonsson 2 25, m Hannes Assarsson 4 51, m Christina Jonsson 5 17, m häck Mattias Johansson 10, m Hanna Lundqvist 7 53,48 91 Höjd Peter Johansson 1, m häck Elina Rapp 9,82 06 Längd Magnus Gustavsson 5,31 84 Höjd Emma Hansson 1,47 06 Tresteg Viktor Josefsson 10,59 04 Längd Nicole Uddén 5,01 06 Stav Simon Assarsson Tresteg Elina Rapp 10,23 06 Kula Kalle Härlebo 11,76 06 Stav Karolina Martinsson 2,55 09 Diskus Jonathan Gunninge 37,28 09 Kula Tilda Hultin 14,06 10 Spjut Jonathan Gunninge 36,89 09 Diskus Moa Larsson 28,34 08 Slägga Simon Assarsson 29,89 04 Spjut Karolina Martinsson 32,84 09 Boll Peter Johansson 50,21 93 Slägga Amanda Liljenström 33,22 05 Femkamp Kalle Härlebo Boll Karolina Martinsson 43,37 09 Femkamp Karolina Martinsson P 11 F 11 Gren Namn Resultat År Gren Namn Resultat År 60 m Mattias Johansson 8, m Linda Lauermann 8, m Mattias Johansson 31,42 04 Linn Johansson 8, m John Belfrage 1 52, m Linda Lauermann 30, m John Belfrage 2 34, m Lisa Rapp 80, m häck Arvid Höglund 11, m Linda Lauermann 1,57,24 09 Höjd Mattias Gustavsson 1, m Christina Jonsson 2 42,58 83 Längd Tobias Lundqvist 4, m häck Karolina Martinsson 10,81 07 Tresteg Mattias Johansson 9,16 04 Höjd Linda Lauermann Stav Torsten Åhman 1,75 71 Längd Helene Jonsson 4,28 79 Kula Mattias Gustavsson 12,01 02 Linda Lauermann 4,28 09 Diskus Peter Öhling 22,22 86 Tresteg Linda Lauermann 9,21 09 Spjut Tobias Lundqvist 29,84 91 Kula Karolina Martinsson 8,35 07 Slägga Jonathan Gunninge 16,21 07 Diskus Moa Larsson 19,31 06 Boll Mattias Gustavsson 45,84 02 Slägga Karolina Martinsson 22,46 07 Femkamp Mattias Johansson Spjut Karolina Martinsson 26,64 07 Boll Karolina Martinsson 30,48 07 Trekamp Linn Johansson Femkamp Elina Rapp P 9 F 9 Gren Namn Resultat År Gren Namn Resultat År 60 m Mattias Gustavsson 8, m Linda Lauermann 9, m Filip Sörmander 33, m Linda Lauermann 33, m Filip Sörmander 79, m Lisa Blomqvist 90, m Carl Mohlin 2 02, m Linda Lauermann 2 11, m Martin Lundqvist 2 49, m Christina Jonsson 2 55,9 81 Längd Mattias Gustavsson 4,08 00 Höjd Matilda Axelsson 1,15 04 Höjd Mattias Gustavsson 1,17 00 Längd Helene Jonsson 3,78 77 Kula Mattias Gustavsson 8,43 00 Kula Malin Eriksson 6,45 85 Diskus Peter Öhling 13,57 00 Diskus Malin Eriksson 12,22 85 Spjut Peter Öhling 20,54 84 Spjut Emma Jonsson 15,06 94 Boll Mattias Gustavsson 38,72 00 Boll Tilda Hultin 22,39 06

20 Klubbmästare 2010 Män P19 Gren Klubbmästare Resultat Gren Klubbmästare Resultat 60 m i Simon Assarsson m i Simon Assarsson m Simon Assarsson m Simon Assarsson m Anu Wat Namsang m Anu Wat Namsang m i Jonathan Gunninge Höjd Yuan-Zhong Wu m Stefan Johansson Höjd i Yuan-Zhong Wu m Martin Lundqvist Tresteg Lukas Östlund m Martin Lundqvist Stav Simon Assarsson m i Martin Lundqvist Stav i Simon Assarsson m Martin Lundqvist Spjut Simon Assarsson m i Martin Lundqvist m Martin Lundqvist Halvmarathon Stefan Johansson P 17 Marathon Frederick Karlsson Gren Klubbmästare Resultat 110 m häck Mikael Johansson Stav Peter Peter m häck Hannes Assarsson Kula Peter Peter m hinder Andreas Lundqvist Längd Tobias Lundqvist 6.47 Längd i Khairi Elias 4.66 Höjd Yuan-Zhong Wu 200 Höjd i Yuan-Zhong Wu 201 Tresteg Peter Fredriksson Stav Simon Assarsson 467 Stav i Simon Assarsson 456 Kula Mikael Johansson Kula i Peter Fritz Diskus Mikael Johansson Slägga Christian Hermansson Spjut Tobias Lundqvist Castorama Mikael Johansson 2404 Terräng Martin Lundqvist Understrukna resultat innebär att detta även är nytt klubbrekord

21 Klubbmästare 2010 P 15 P 9 Gren Klubbmästare Resultat Gren Klubbmästare Resultat 100 m Oliver Ahlsgård m Filip Sörmander m i Jonathan Gunninge m Filip Sörmander m Jesper Enlund m Filip Sörmander m Elias Habib m Filip Sörmander m i Jonathan Gunninge Längd Filip Sörmander m h i Jonathan Gunninge Höjd Olle Ewert m h Jesper Enlund Filip Sörmander 110 St.längd Jonathan Gunninge 2.34 Kula Filip Sörmander 6.59 Längd i Jonathan Gunninge 4.50 Diskus Tommy Johansson 6.49 Höjd i Jesper Enlund 150 Spjut Filip Sörmander Tresteg Jonathan Gunninge 8.82 Boll Otto Nilsson Stav Jonathan Gunninge 160 Terräng Filip Sörmander Stav i Jesper Enlund 220 Kula Elias Habib Kula i Jonathan Gunninge 9.85 Diskus Jonathan Gunninge Slägga Jonathan Gunninge Spjut Jonathan Gunninge Castorama Jonathan Gunninge 2216 P 11 Gren Klubbmästare Resultat 2 x 30 m i Alfons Lindsjö m Alfons Lindsjö m Alfons Lindsjö St.längd i Alfons Lindsjö 1.67 Längd Alfons Lindsjö 2.81 Höjd Abdulla Medhi 90 Höjd i Abdulla Medhi 90 Kula Alfons Lindsjö 5.26 Kula i Alfons Lindsjö 6.28 Spjut Alfons Lindsjö Boll Alfons Lindsjö 18.25

22 Klubbmästare 2010 Kvinnor F 15 Gren Klubbmästare Resultat Gren Klubbmästare Resultat 60 m i Nicole Uddén m Karolina Martinsson m Emma Hansson m Karolina Martinsson m Ebba Knutsson m Karolina Martinsson m i Emma Hansson m Karolina Martinsson m Nicole Uddén m häck i Karolina Martinsson m Hanna Lundqvist m häck Karolina Martinsson m häck Karolina Martinsson Längd Karolina Martinsson 4.57 Längd Linda Beckius 4.87 Höjd Karolina Martinsson 152 Längd i Emma Hansson 4.91 Höjd i Karolina Martinsson 149 Tresteg Elina Rapp Tresteg Celine Uddén 9.03 Tresteg i Elina Rapp Stav Karolina Martinsson 225 Höjd Emma Hansson 155 Stav i Karolina Martinsson 240 Höjd i Emma Hansson 159 Kula Karolina Martinsson Stav Karolina Martinsson 225 Kula i Karolina Martinsson 9.76 Stav i Karolina Martinsson 240 Diskus Celine Uddén Kula Elina Rapp Spjut Celine Uddén Diskus Celine Uddén Slägga Louise Josefsson Spjut Nicole Uddén Castorama Angelika Kanelind 878p F 13 Gren Klubbmästare Resultat 2 x 30 m i Lina Jansson m Tilda Hultin F m Linn Ahlsgård Gren Klubbmästare Resultat 600 m Sanna Östergren m i Nicole Uddén m häck i Alicia Barkström m Emma Hansson St.längd i Lina Jansson m Ebba Knutsson Längd Tilda Hultin m i Emma Hansson Höjd Moa Nyberg m Nicole Uddén Höjd i Lina Jansson m häck Elina Rapp Tresteg Tilda Hultin 9.66 Längd Emma Hansson 4.76 St.tresteg i Lina Jansson 5.38 Längd i Emma Hansson 4.91 Stav Alicia Barkström 90 Höjd Emma Hansson 155 Kula Tilda Hultin Höjd i Emma Hansson 159 Diskus Sanna Östergren Tresteg Elina Rapp Slägga Sanna Östergren Tresteg i Elina Rapp Spjut Sanna Östergren Kula Elina Rapp Boll Lina Jansson Kula i Elina Rapp Castorama Sanna Östergren 2055p Diskus Nicole Uddén Slägga Nicole Uddén Spjut Nicole Uddén 38.24

23 Klubbmästare 2010 F 11 F 9 Gren Klubbmästare Resultat Gren Klubbmästare Resultat 2 x 30 m i Linnea Bruksås x 30 m i Ebba Lindman m Joella Ntumba m Liza Blomqvist m i Linnea Bruksås m Ebba Lindman m Linnea Bruksås m Liza Blomqvist m Lisa Rapp m Ebba Lindman m Lisa Rapp St. längd i Ebba Lindman m häck Linnea Bruksås Längd Hanna Blomqvist m häck i Elma Fältmars Höjd Cajsa Jansson 100 Längd Linnea Bruksås 3.45 Kula Liza Blomqvist 4.55 Längd i Elma Fältmars 3.29 Kula i 1 kg Ebba Lindman 6.74 Höjd Elma Fältmars 115 Spjut Anna Rapp 6.83 Höjd i Elma Fältmars 110 Boll Liza Blomqvist Tresteg Ellen Schultz 7.11 Terräng Ebba Lindman Kula Lisa Rapp 6.47 Kula i Lisa Rapp 5.54 Spjut Elma Fältmars Terräng Elma Fältmars Understrukna resultat innebär att detta även är nytt klubbrekord

24 Årsbästa 2010 Förklaringar Tid med en decimal = manuell tid, Tid inom parentes = icke godkänd vind, medvind över 2.0 m/s. Längd- och trestegsresultat inom parentes = icke godkänd vind, medvind över 2.0 m/s F 9 60 m 200 m 400 m 600 m m 60 m häck Längd Tilde Andersson Keirah Barkström Emilia Berggren Natalie Blom Hanna Blomqvist Liza Blomqvist Filippa Björk Thea Englund Amanda Englöf Elina Eskilsson (1.55) 1.35 Olivia Fritz-01 (11.98) Othilia Fritz Amina Fältmars Jonna Hansson-01 (12.21) gg 1.94 Josephine Hulting-01 (1.50) 1.39 Cajsa Jansson Elsa Jonsson Lisa Karlsson Evelina Lind Ebba Lindman Zaga Lundqvist Julia Malmborg Lisa Nilsson Anna Rapp (3.00) 2.94 Ella Robertsson Johnna Rostedt Jessica Sethsson Alma Svensson (1.96) 1.92) Emma Svensson Emmy Svärd Tilde Svärd Tuva Sörmander F m 200 m 400 m 600 m m 60 m Häck Längd Julia Blombäck Linnea Bruksås Elma Fältmars Jessica Ibrahim-00 (43.80) Joella Ntumba Lisa Rapp (34.93) Claudia Schultz (37.05) Ellen Schultz Linn Vannemyr (39.56) Isabelle Widén

25 Årsbästa 2010 Höjd Tresteg Stav Kula Diskus Spjut Boll F Tilde Andersson Keirah Barkström Emilia Berggren Natalie Blom Hanna Blomqvist Liza Blomqvist Filippa Björk Thea Englund-04 Amanda Englöf Elina Eskilsson Olivia Fritz Othilia Fritz Amina Fältmars-03 Jonna Hansson Josephine Hulting Cajsa Jansson-01 Elsa Jonsson Lisa Karlsson Evelina Lind Ebba Lindman Zaga Lundqvist Julia Malmborg Lisa Nilsson Anna Rapp Ella Robertsson Johnna Rostedt Jessica Sethsson Alma Svensson Emma Svensson Emmy Svärd Tilde Svärd Tuva Sörmander-04 Höjd Tresteg Stav Kula Diskus Spjut Boll F Julia Blombäck Linnea Bruksås Elma Fältmars Jessica Ibrahim Joella Ntumba Lisa Rapp Claudia Schultz (7.24) Ellen Schultz Linn Vannemyr Isabelle Widén-99

26 Årsbästa 2010 F m 200 m 600 m m m 60 m häck 80 m häck Längd Linn Ahlsgård (3.88) 3.73 Alicia Barkström Tilda Hultin Lina Jansson Moa Nyberg Sanna Östergren Maja Öberg F m 200 m 300 m 600 m m 80 m häck 300 m häck Längd Moa Larsson-95 Manina Manichanh Karolina Martinsson Celine Uddén-95 F m 200 m 400 m 800 m m m 100 m häck 300 m häck Emma Hansson Ebba Knutsson My Larsson-93 Elina Rapp Nicole Uddén Kvinnor 100 m 200 m 400 m 800 m m Halvmarathon 100 m häck 400 m häck Linda Beckius Poulina Gunninge-65 Louise Josefsson-88 Angelika Kanelind-83 Pia Kanelind-58 My Larsson Ingela Lindberg-72 Hanna Lundqvist Manina Manichanh-95 Karolina Martinsson Elina Rapp-93 Celine Uddén-95 Sanna Östergren-97 Förklaringar Tid med en decimal = manuell tid, Tid inom parentes = icke godkänd vind, medvind över 2.0 m/s Längd- och trestegsresultat inom parentes = icke godkänd vind, medvind över 2.0 m/s

27 Årsbästa 2010 Höjd Tresteg Stav Kula Diskus Spjut Slägga Boll Castorama F Linn Ahlsgård Alicia Barkström Tilda Hultin Lina Jansson Moa Nyberg-97 (7.75) Sanna Östergren Maja Öberg-98 Höjd Tresteg Stav Kula Diskus Spjut Slägga 6-kamp Castorama F Moa Larsson-95 (6.63) Manina Manichanh (9.12) Karolina Martinsson Celine Uddén-95 Längd Höjd Tresteg Stav Kula Diskus Spjut Slägga Castorama F Emma Hansson-93 Ebba Knutsson-93 My Larsson Elina Rapp Nicole Uddén-93 Längd Höjd Tresteg Stav Kula Diskus Spjut Slägga Castorama Kvinnor Linda Beckius Poulina Gunninge Louise Josefsson Angelika Kanelind Pia Kanelind-58 My Larsson Ingela Lindberg-72 Hanna Lundqvist Manina Manichanh Karolina Martinsson Elina Rapp Celine Uddén Sanna Östergren-97

28 Årsbästa 2010 P 9 60 m 200 m 400 m 600 m m 60 m häck Längd Josiah Barkström-01 (12.04) (2.94) 2.90 Viktor Björk Carl-Johan Boström-02 (11.52) Jonathan Bruksås William Englöf Helmer Ewert Malte Ewert Olle Ewert Axel Fredriksson Lukas Fredriksson (2.26) 2.11 Isac Hellerstedt Hampus Hilldén Erik Isaksson-02 (12.01) Oskar Isaksson Daniel Johansson Tommy Johansson (2.24) 2.17 Jeff Karlsson Emin Lager Linus Lindberg Ludvig Linnér Benjamin Lundqvist (3.15) 3.05 Jesper Malmborg-01 (13.12) Josef Mattsson (2.61) 2.50 David Nero Otto Nilsson-01 (10.72) (3.18) 3.07 Anton Norén Oskar Persson Karl-Johan Politis Robin Sulander Linus Swahn Filip Sörmander Ludvig Öggesjö-Enell P m 80 m 600 m m 60 m häck Längd Höjd Alfons Lindsjö Abdulla Medhi Förklaringar Tid med en decimal = manuell tid, Tid inom parentes = icke godkänd vind, medvind över 2.0 m/s Längd- och trestegsresultat inom parentes = icke godkänd vind, medvind över 2.0 m/s

29 Årsbästa 2010 Höjd Tresteg Kula Diskus Spjut Slägga Boll P Josiah Barkström Viktor Björk Carl-Johan Boström Jonathan Gunninge William Englöf Helmer Ewert Malte Ewert Olle Ewert Axel Fredriksson Lukas Fredriksson Isac Hellerstedt Hampus Hilldén Erik Isaksson Oskar Isaksson-04 Daniel Johansson Tommy Johansson Jeff Karlsson Emin Lager Linus Lindberg Ludvig Linnér Benjamin Lundqvist Jesper Malmborg Josef Mattsson David Nero Otto Nilsson Anton Norén Oskar Persson-04 Karl-Johan Politis Robin Sulander Linus Swahn Filip Sörmander Ludvig Öggesjö-Enell-04 Tresteg Kula Diskus Spjut Slägga Boll Castorama P Alfons Lindsjö Abdulla Medhi-00

30 Årsbästa 2010 Förklaringar Tid med en decimal = manuell tid, Tid inom parentes = icke godkänd vind, medvind över 2.0 m/s. Längd- och trestegsresultat inom parentes = icke godkänd vind, medvind över 2.0 m/s P m 200 m 300 m 600 m m m m Oliver Ahlsgård Jesper Enlund Jonathan Gunninge Elias Habib Andreas Karlsson Jesper Rapp m häck 300 m häck m hinder P m 200 m 400m 800 m m m m 110 m häck 300 m häck m hinder Peter Peter-94 P m 200 m 400 m 800 m m m m m Simon Assarsson-91 (11.48) Anu Wat Namsang Yuan-Zhong Wu-91 Lukas Östlund m häck m hinder Män 100 m 400 m 800 m m m m Halvmarathon Marathon Hannes Assarsson Simon Assarsson-91 Joakim Assarsson Tommy Dahlbom-83 Jesper Enlund-96 Khairi Elias Peter Fredriksson-83 Peter Fritz-74 Björn Forsum-80 Jonathan Gunninge-96 Peter Gunninge-65 Christian Hermansson Dennis Johansson-73 Mikael Johansson Stefan Johansson Frederick Karlsson Ronnie Lindberg-70 Andreas Lundqvist-79 Fredrik Lundqvist-77 Martin Lundqvist Tobias Lundqvist-80 Anu Wat Namsang-92 Mikael Nyström-80 Markus Svensson-83 Linus Söderholm-86 Yuan-Zhong Wu m häck 400 m häck

31 Årsbästa 2010 Längd Höjd Tresteg Stav Kula Diskus Spjut Slägga Åttakamp Castorama P Oliver Ahlsgård Jesper Enlund-96 (9.12) Jonathan Gunninge Elias Habib-95 (7.93) Andreas Karlsson Jesper Rapp-95 Längd Höjd Tresteg Stav Kula Diskus Spjut Slägga Tiokamp Castorama P Peter Peter-94 Längd Höjd Tresteg Stav Kula Diskus Spjut Slägga Tiokamp Castorama P Simon Assarsson Anu Wat Namsang Yuan-Zhong Wu Lukas Östlund m hinder Längd Höjd Tresteg Stav Kula Diskus Spjut Slägga Castorma Män Hannes Assarsson Simon Assarsson-91 Joakim Assarsson Tommy Dahlbom Jesper Enlund-96 Khairi Elias Peter Fredriksson Peter Fritz Björn Forsum Jonathan Gunninge Peter Gunninge Christian Hermansson Dennis Johansson Mikael Johansson Stefan Johansson-80 Frederick Karlsson Ronnie Lindberg Andreas Lundqvist Fredrik Lundqvist Martin Lundqvist Tobias Lundqvist Anu Wat Namsang Mikael Nyström Markus Svensson Linus Söderholm Yuan-Zhong Wu-91

32 Årsbästa inomhus 2010 Män 2 x 30 m 60 m 200 m 400 m 800 m m m Längd Khairi Elias Peter Fritz-74 Martin Lundqvist P 19 2 x 30 m 60 m 200 m 400 m 800 m m 60 m häck Längd Simon Assarsson Yuan-Zhong Wu P 15 2 x 30 m 60 m 200 m 400 m 800 m m 60 m häck Längd Jesper Enlund Jonathan Gunninge P 11 2 x 30 m 60 m 200 m 600 m m m 60 m häck Längd Alfons Lindsjö Abdulla Medhi F 17 2 x 30 m 60 m 200 m 400 m 800 m m m 60 m Häck Emma Hansson Elina Rapp-93 Nicole Uddén F 15 2 x 30 m 60 m 200 m 400 m 800 m m m 60 m Häck Karolina Martinsson F 13 2 x 30 m 60 m 200 m 400 m 800 m m m 60 m Häck Lina Jansson F 11 2 x 30 m 60 m 200 m 400 m 600 m 800 m 60 m Häck Längd Linnea Bruksås Elma Fältmars Lisa Rapp Isabelle Widén F 9 2 x 30 m 60 m 200 m 600 m 800 m m m 60 m Häck Emilia Berggren Amina Fältmars Ebba Lindman

33 Årsbästa inomhus 2010 St. längd Höjd Tresteg St. tresteg Stav Kula Vikt Sjukamp Män Khairi Elias Peter Fritz-74 Martin Lundqvist-90 St. längd Höjd Tresteg St. tresteg Stav Kula Vikt Sjukamp P Simon Assarsson Yuan-Zhong Wu-91 St. längd Höjd Tresteg St. tresteg Stav Kula Vikt Sjukamp P Jesper Enlund Jonathan Gunninge-96 St. längd Höjd Tresteg St. tresteg Stav Kula Vikt Sjukamp P Alfons Lindsjö Abdulla Medhi-00 Längd St. längd Höjd Tresteg St. tresteg Stav Kula Vikt F Emma Hansson Elina Rapp-93 Nicole Uddén-93 Längd St. längd Höjd Tresteg St. tresteg Stav Kula Vikt F Karolina Martinsson-96 Längd St. längd Höjd Tresteg St. tresteg Stav Kula Vikt F Lina Jansson-98 St.Längd Höjd Tresteg St. tresteg Stav Kula Vikt Femkamp F Linnea Bruksås Elma Fältmars Lisa Rapp Isabelle Widén-99 Längd St. längd Höjd Tresteg St. tresteg Stav Kula 1 kg Vikt F Emilia Berggren Amina Fältmars Ebba Lindman-01

34 Poängvärdering av årets (2010) bästa resultat Placering Namn Gren Resultat Poäng 1 Simon Assarsson Stav Yuan-Zhong Wu Höjd Andreas Lundqvist 3000m hinder Emma Hansson Höjd Martin Lundqvist 5000m Martin Lundqvist 800m Martin Lundqvist 3000m Karolina Martinsson Höjd Nicole Uddén Spjut Martin Lundqvist 1500m Elina Rapp Tresteg Mikael Johansson Diskus Celine Uddén Spjut Tobias Lundqvist Längd Elina Rapp Kula Elina Rapp Höjd Louise Josefsson Slägga Elina Rapp Spjut Tobias Lundqvist Spjut Christian Hermansson Slägga Simon Assarsson 100m Nicole Uddén Slägga Frederick Karlsson 5000m Linda Beckius Längd Hannes Assarsson 400m häck Peter Fredriksson Tresteg Emma Hansson Längd Ebba Knutsson 200m Moa Nyberg Höjd Mikael Johansson Kula

35 Antal resultat över 600 poäng 1 År över poäng poäng poäng poäng poäng Totalt över 600 poäng Enligt IAAF:s poängtabell

36 De 30 bästa resultaten genom tiderna 1 Placering Namn År Gren Resultat Poäng 1 Stefan Karlsson 1981 Höjd Simon Assarsson 2010 Stav Kenneth Agerskov 1975 Spjut Ann-Charlotte Hesse m Anita Andersson m Anita Andersson m Maria Andersson m Lars Lundqvist m Håkan Josefsson 1984 Höjd Niklas Flisberg 1993 Stav Maria Andersson m Lars Lundqvist m Anders Faager m Frederick Karlsson m Kenneth Ivarsson m hinder Håkan Arin m Kenneth Ivarsson m Conny Wicksell m Lars Lundqvist m Niclas Hesselgren m häck Torbjörn Ivarsson m Yuan-Zhong Wu 2008 Höjd Håkan Arin m Bo-Gunnar Josefsson m hinder Franz Pumhösl m Lars Lundqvist m Frederick Karlsson m Torbjörn Stubbe m häck 54, Åke Nilsson 1988 Slägga 52, Patrik Flisberg 1991 Stav Enligt IAAF:s poängtabell

37 Stafettlag 2010 Stafett Namn Resultat Stafett Namn Resultat 4 x 100 m Mikael Johansson Simon Assarsson Hannes Assarsson Lukas Östlund x 60 m Isabelle Widén Lisa Rapp Linnea Bruksås Claudia Schultz Elma Fältmars m Tobias Lundqvist Simon Assarsson Hannes Assarsson Martin Lundqvist Stafett Namn Resultat Stafett Namn Resultat 4 x 100 m Karolina Martinsson Emma Hansson Elina Rapp Ebba Knutsson x 80 m Alicia Barkström Linn Ahlsgård Sanna Östergren Maja Öberg x 100 m Emma Hansson Nicole Uddén Elina Rapp Linda Beckius 55.05

Gällande klubbrekord uppdaterade Män. Gren Namn Resultat År. Kvinnor

Gällande klubbrekord uppdaterade Män. Gren Namn Resultat År. Kvinnor Gällande klubbrekord uppdaterade 20151107 Män 100 m Christer Nilsson 11.28 88 Anders Faager 10.6 68 200 m Niclas Hesselgren 22.57 2004 Anders Faager 22.1 68 400 m Magnus Gustavsson 49.16 92 800 m Conny

Läs mer

IK Sisu:s 10 bästa lista Damer inomhus

IK Sisu:s 10 bästa lista Damer inomhus IK Sisu:s 10 bästa lista Damer inomhus 2*30 m 9.3 Marisel Björkman-73 1988 9.3 Sofia Nilsson-72 1988 9.3 Hanna Jonasson-79 1993 9.4 Emma Hansson-93 2007 9.5 Malin Johansson-90 2007 9.6 Emelie Andersson-83

Läs mer

IK Sisu 2011 VAD HAR HÄNT I KLUBBEN UNDER 2011 LITE INSLAG FRÅN DET GÅNGNA ÅRET

IK Sisu 2011 VAD HAR HÄNT I KLUBBEN UNDER 2011 LITE INSLAG FRÅN DET GÅNGNA ÅRET IK Sisu 2011 VAD HAR HÄNT I KLUBBEN UNDER 2011 LITE INSLAG FRÅN DET GÅNGNA ÅRET Tränare (träningskommitten Kioskkommitten Arenakommitten Tävlingskommittén Informationskommitten Ordförande: Tommy Dahlbom

Läs mer

Klubbens 10 bästa lista Damer Utomhus

Klubbens 10 bästa lista Damer Utomhus Klubbens 10 bästa lista Damer Utomhus 100m manuell tid 12.4 Malin Johansson-90 2009 12.7 Ann-Charlotte Hesse-54 1971 12.8 Sandra Andersson-89 2003 12.9 Eva Fasth-69 1984 12.9 Lisa Rundle-69 1984 12,.9

Läs mer

Resultat Götalandsserien div 2 match 2

Resultat Götalandsserien div 2 match 2 Resultat Götalandsserien div 2 match 2 Arangör: Datum: 9 jun Plats: Sandskogens IP Ort: Ystad Tävlingsledare: Margaretha Ohlsson Väder: Soligt, ca 16 grader och en svag vind från väst. MS 200 m Deltagare

Läs mer

Sven Mattsson. Skånska rekord.

Sven Mattsson. Skånska rekord. 003 - ETT härligt, roligt och otroligt år för EAI Fem SM guld. Fyra SM silver. Två SM bron. Sju Götalandsmästerskap. Trettiotvå Skånska mästerskap. Rekordmånga ar på Sverige bästa listan och på Skåne bästa

Läs mer

IK Sisu:s styrelse, revisorer, kommittéer och valberedning 2011

IK Sisu:s styrelse, revisorer, kommittéer och valberedning 2011 IK Sisu:s styrelse, revisorer, kommittéer och valberedning 2011 Styrelsen Dennis Johansson: ordförande Maria Holmberg: kassör, vice ordförande Ove Samuelsson: klubblokalsansvarig Eva Vesterlund Alm. sekreterare

Läs mer

Våra Smålandsrekord i SIF Namn: Klass Datum: Plats Gren/resultat: 1. Ove Goldmar-41 juniorer 1960-07-16 Stockholm 1500m hinder 4,26,6 2.

Våra Smålandsrekord i SIF Namn: Klass Datum: Plats Gren/resultat: 1. Ove Goldmar-41 juniorer 1960-07-16 Stockholm 1500m hinder 4,26,6 2. Namn: Klass Datum: Plats Gren/resultat: 1. Ove Goldmar-41 juniorer 1960-07-16 Stockholm 1500m hinder 4,26,6 2. Ambjörn Martinsson-45 juniorer 1964-08-11 Stensjön slägga 45,94 3. Ambjörn Martinsson-45 juniorer

Läs mer

3 47 Villiam Olsson -98 Ljungby FIK 23.49. 4 74 Adam Friberg -98 Eksjö södra IK 24.49. nr Namn Förening Resultat

3 47 Villiam Olsson -98 Ljungby FIK 23.49. 4 74 Adam Friberg -98 Eksjö södra IK 24.49. nr Namn Förening Resultat Män 200 m Klass: Män Vind: +1.4 m/s 1 109 Silver Siim Rånäs 4H 22.95 2 62 Mikael Storm -91 Tranås AIF 23.44 3 47 Villiam Olsson -98 Ljungby FIK 23.49 4 74 Adam Friberg -98 Eksjö södra IK 24.49 1500 m Klass:

Läs mer

2.24.85 990825 Växjö (100m+200m Ida Johansson-79, +300m+400m) Ida Nilsson-81, Johanna Nilsson-83

2.24.85 990825 Växjö (100m+200m Ida Johansson-79, +300m+400m) Ida Nilsson-81, Johanna Nilsson-83 Klubbrekord Kvinnor/Flickor KVINNOR 400 m 58.48 990530 Sollentuna 800 m 2.05.11 030418 Walnut/CA/USA 1000 m 2.58.5m 980924 Kalmar 1500 m 4.10.72 030419 Walnut/CA/USA

Läs mer

Klubbrekord Män/Pojkar MÄN

Klubbrekord Män/Pojkar MÄN Klubbrekord Män/Pojkar MÄN 100 m Magnus Andersson-62 11.30 810627 Växjö Magnus Andersson-62 11.1m 810516 Oskarshamn 200 m Camilo Karlström -89 22.34 50605 Högby 400 m Martin Svensson-81 48.40 990822 Malmö

Läs mer

Veteran DM, Lö 9 - Sö 10 juli 2016

Veteran DM, Lö 9 - Sö 10 juli 2016 Arrangör: Högby IF Plats/Arena Högby Idrottsplats Lö Datum: Lördagen 9 juli 2016, 11:00-17:30 Sö Datum: Söndagen 10 juli 2016, 10:00-14:00 Tävlingsledare: Carl-Gustaf Nilsson Tidtagning: Bertil Tinnert

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2015 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Poängställning inkl Kval 1. P13 1. IFK Växjö lag 1 38 2. IFK Växjö lag 2 37 3. FIK Färjestaden 17 deltog ej i kval 2 4. Högby IF 11 deltog ej i kval 2

Poängställning inkl Kval 1. P13 1. IFK Växjö lag 1 38 2. IFK Växjö lag 2 37 3. FIK Färjestaden 17 deltog ej i kval 2 4. Högby IF 11 deltog ej i kval 2 Resultat Lag-UDM P/F 13-11 kvaltävling 2 22 augusti 2010 Arrangör: IK Hinden, Kalmar SK Plats: Åkrahälls IP, Nybro Målkamera: Ivar Slättman, Roland Johansson Tävlingsledare: Patrik Eklund Väder: Växlande

Läs mer

WSK-spelen 23 maj 2010 Finnvedsvallen, Värnamo. 1. Joakim Felixsson -94 Wärnamo SK 524-2, m Vind -1,0 1. Joakim Felixsson -94 Wärnamo SK 12,47

WSK-spelen 23 maj 2010 Finnvedsvallen, Värnamo. 1. Joakim Felixsson -94 Wärnamo SK 524-2, m Vind -1,0 1. Joakim Felixsson -94 Wärnamo SK 12,47 WSK-spelen 23 maj 2010 Finnvedsvallen, Värnamo. Pojkar 17 år Längd 1. Joakim Felixsson -94 Wärnamo SK 524-2,0 100 m -1,0 1. Joakim Felixsson -94 Wärnamo SK 12,47 200 m -2,5 1. Joakim Felixsson -94 Wärnamo

Läs mer

Orienteringssektionens verksamhetsberättelse 2015

Orienteringssektionens verksamhetsberättelse 2015 Orienteringssektionens verksamhetsberättelse 2015 Ungdomsverksamhet- träning Även under 2015 har ungdomsverksamheten var OK Löftan största, viktigaste och mest framgångsrika verksamhet. Träningsupplägget

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Närkes Friidrottsförbund verksamhetsåret 2010

Verksamhetsberättelse för Närkes Friidrottsförbund verksamhetsåret 2010 Verksamhetsberättelse för Närkes Friidrottsförbund verksamhetsåret 2010 Hedersordförande Olle Ollward Styrelsen har under året haft följande sammansättning: Ordförande Lars-Gunnar Dackeryd V. ordförande

Läs mer

OBS! Korrigerad resultatlista, eftersom 110m häck först felaktigt stod som M senior Fredrik Ahlström, IFK Växjö

OBS! Korrigerad resultatlista, eftersom 110m häck först felaktigt stod som M senior Fredrik Ahlström, IFK Växjö Resultat Smålandsspelen2012 OBS! Korrigerad resultatlista, eftersom 110m häck först felaktigt stod som M senior. 2012-05-25 Fredrik Ahlström, IFK Växjö Arrangör: IFK Växjö Datum: 23 maj 2012 Plats: Värendsvallen

Läs mer

Lund Giants Hockey Club bildades den 13 maj 2004. Vi fyller alltså 10 år 2014. På Lunds Idrottsgala 2014 blev vi utsedda till Årets Förening i Lund.

Lund Giants Hockey Club bildades den 13 maj 2004. Vi fyller alltså 10 år 2014. På Lunds Idrottsgala 2014 blev vi utsedda till Årets Förening i Lund. Lund Giants Hockey Club bildades den 13 maj 2004. Vi fyller alltså 10 år 2014. På Lunds Idrottsgala 2014 blev vi utsedda till Årets Förening i Lund. Lund Giants bedriver sin verksamhet i Lunds ishallen

Läs mer

D M Nummer Starttid Namn Klubb H M Nummer Starttid Namn Klubb D M Nummer Starttid Namn Klubb

D M Nummer Starttid Namn Klubb H M Nummer Starttid Namn Klubb D M Nummer Starttid Namn Klubb D0-6 500M 1 12:00 FORSBERG Ellen SK Skogarna 2 12:00 NILSSON Stina Älgå SK 3 12:00 ERIKSSON Malin SK Skogarna 4 12:00 ÖMAN Filippa Älgå SK 5 12:00 KARLSSON Emma SK Skogarna 6 12:00 PALM Matilda SK Skogarna

Läs mer

Resultatlista Ränneborgsspelen 2015

Resultatlista Ränneborgsspelen 2015 Resultatlista Ränneborgsspelen 2015 Datum: 2015-08-09 Arrangör: Eksjö Södra IK Plats: Ränneborg IP Tävlingschef: Hanna Larsson Sekreteriat: Erik Isaksson Tidtagning: Edvin Larsson Väderlek: Soligt hela

Läs mer

Utveckling år för år: LGIFs utvecklingsplan följer i stort friidrottsbundets stege över utvecklingen:

Utveckling år för år: LGIFs utvecklingsplan följer i stort friidrottsbundets stege över utvecklingen: 1(5) Utvecklingsplan för barn- och ungdomsidrotten inom LGIF Här presenterar LGIF vilka mål vi har med vår barn- och ungdomsträning och hur träningen bör utvecklas under träningsåren. Utvecklingsplan för

Läs mer

1. Cecilia Sandqvist-94 Vännäs FI 3.19 2. Pernilla Sundberg-94 Öråns SK 3.07 3. Sara Olsson-94 Vännäs FI 2.78 4. Sabina Tellström-95 Öråns SK 2.

1. Cecilia Sandqvist-94 Vännäs FI 3.19 2. Pernilla Sundberg-94 Öråns SK 3.07 3. Sara Olsson-94 Vännäs FI 2.78 4. Sabina Tellström-95 Öråns SK 2. Konsum Cup 2 i Friidrott 25 juni 2003. Vännäsborgs IP i Vännäs Arrangör: Vännäs Friidrott Tävlingsledare: Bertil.Lundquist Väder: Växlande molnighet, + 20, totalt vindstilla Längd F9 1. Cecilia Sandqvist-94

Läs mer

CK Masters Mountainbike Race

CK Masters Mountainbike Race CK Masters Mountainbike Race Klass Pojkar 10-12 år. Distans: 2 varv x 3 km = 6 km. Start: 10:00:00. 231 ANDERSSON Carl IK Hakarpspojkarna 232 HELIN Mathias IK Ymer 233 JOHANSSON Jesper Hjo Velocipedklubb

Läs mer

Brev i april. Vätterbygdens Gambiagrupp

Brev i april. Vätterbygdens Gambiagrupp Brev i april Vätterbygdens Gambiagrupp 3 april 2016 Hej allesamman! Nu är vi inne i månadsskiftet mars april. Solen lyser, men idag är det inte särskilt varmt. Jag undrar vart vintern tog vägen. Ja, inte

Läs mer

UDM samt del av VDM och DM Norrbotten

UDM samt del av VDM och DM Norrbotten UDM samt del av VDM och DM Norrbotten 2003 UPPDATERAD 2003-08-10 KL 22:00 Datum: 2003-08-09/10 Arrangör: Boden Friidrott Arena: Björknäsvallen, Boden Tidtagningssystem: FinshLynx. Färg Tävlingsledare:

Läs mer

Klubbrekord Gren Resultat Namn År Plats

Klubbrekord Gren Resultat Namn År Plats Klubbrekord 2013-07-29 Gren Resultat Namn År Plats Män seniorer 100m 10,92 Hans Hansson 1982 Olofström 10,92 Per-Anders Persson 1983 Kyrkhult 200m 22,38 Gustav Sewall 2001 Växjö 400m 49,20 Thomas Nyberg

Läs mer

First Lego League. filurerna 2009

First Lego League. filurerna 2009 First Lego League filurerna 2009 First lego league 2/9 2009 Bengt Böhlin från tecnikhus informerade oss om FLL och visade oss en film om förra årets deltagare som var med i lego league. Han hade även med

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015

Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015 Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015 Träningsgrupp Röd (födda 1995-2000) Tränare har varit Aive Lehtma. Träningsgrupp har bestått av ca 12 personer i olika åldrar. Några har slutat, några

Läs mer

Svenska Mästare 1978-2013 Mästare under studietiden Till och med avgångsåret

Svenska Mästare 1978-2013 Mästare under studietiden Till och med avgångsåret Svenska Mästare 1978-2013 Mästare under studietiden Till och med avgångsåret 1978 Inomhus SM, ungdom Jari Lepistö SM, ungdom Peter Reissmüller 400 Pia Engström 100 Jill McCabe 800,1500 SM, ungdom Marie

Läs mer

DM-JDM Småland OFFICIELL STARTLISTA

DM-JDM Småland OFFICIELL STARTLISTA 2011-01-23 DM-JDM Småland tid D 8 Intervallstart klassisk stil 1,3 km 1 SJÖBERG Emma 10:00:00 2 DJURSTEDT Agnes 10:00:30 3 OLIN Emma 10:01:00 H 8 Intervallstart klassisk stil 1,3 km 6 HULT Simon 10:02:30

Läs mer

Senaste Nytt. Läs sida 2. I detta nummer. Lite information. Har det någon gång hänt att någon har stulit något? Ja... (Susanne Wahlgren svarar)

Senaste Nytt. Läs sida 2. I detta nummer. Lite information. Har det någon gång hänt att någon har stulit något? Ja... (Susanne Wahlgren svarar) Nummer: 1 Ida P, Johanna S, Hugo HS, Ian VB Senaste Nytt Har det någon gång hänt att någon har stulit något? Ja... (Susanne Wahlgren svarar) Läs sida 2 I detta nummer 1. Melodifestivalen 2016 2. Älvängenskor

Läs mer

Isaberg Final Climb OFFICIELL STARTLISTA

Isaberg Final Climb OFFICIELL STARTLISTA 2015-10-03 Isaberg Final Climb H 13-14 tid 1 BJÖRNLINGER Joel IK Vista 2 NILSSON Simon 3 HEDIN Olof Eksjö SOK 4 GUSTAVSSON Axel 5 JONSSON Alexander 6 NORDER Gabriel IF Rigor 7 GRANSTEDT Emil Eksjö SOK

Läs mer

Råslätts IP, Jönköping Datum:

Råslätts IP, Jönköping Datum: Tävlingsledare: Ann Axelsson, 036-121743 el 0733-104016 ann.axel@telia.com M 100m Vind: 0,1 1. Per-Johan Lorentzon 74 IK Orient 11.88 2. David Engvall 0 IK Hakarpspojkarna 11.96 M 200m Vind: 1,3 Sprang

Läs mer

Resultat Nordeakampen Kval Datum: Plats: Råslätts IP Arrangör: IK Hakarpspojkarna Tfn:

Resultat Nordeakampen Kval Datum: Plats: Råslätts IP Arrangör: IK Hakarpspojkarna Tfn: Resultat Nordeakampen Kval Datum: 2010-06-06 Plats: Råslätts IP Arrangör: IK Hakarpspojkarna Tfn: 036-13 30 54 Tävlingsledare : Andreas Nyberg E-mail: nubbe_87@hotmail.com Väder: Solsken, ca 20 grader

Läs mer

DM-UDM Fristil OFFICIELLA RESULTAT

DM-UDM Fristil OFFICIELLA RESULTAT 2014-02-01 DM-UDM Fristil Knatte mix Intervallstart fri stil 1 CLAESSON Alftred 7 FRIDELL Linus Forserums SOK 10 FRYKFELDT Felix IK Hakarpspojkarna 4 GEORGSSON Albin 11 GEORGSSON Karl 5 HANSSON Rut Landsbro

Läs mer

Styrelse och kommittéer 2017

Styrelse och kommittéer 2017 2017 Hej Nu har friidrottsåret 2017 tagit slut. 2017 har varit ett år där vi fortsatt arbeta med att få vår klubbstuga på plats, men det har tyvärr dragit ut på tiden. Men vi hoppas på framsteg under 2018.

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet! Det kan ha varit en tjej- / killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske ordnat ett musikarrangemang, skött ett café,

Läs mer

Resultatlista Sisu-cupen deltävling 2

Resultatlista Sisu-cupen deltävling 2 Resultatlista Sisu-cupen deltävling 2 Datum: 15/6-16 Plats: Skogsvallen Nässjö Arrangör: IK Sisu Tävlingsledare: Rolf Englund 070-5455304 Män 100m el heat 1 Vind: -0.8 1. Jacob Freij-76 IK Sisu 14.42 2.

Läs mer

M Diskus 2,0 1 Peter Fritz -74 IK Sisu 26,52 2 Tomas Fanta -68 Oskarshamns SK 26,46

M Diskus 2,0 1 Peter Fritz -74 IK Sisu 26,52 2 Tomas Fanta -68 Oskarshamns SK 26,46 Resultat Oskarshamnsspelen Datum: 3:e juli 2013 Plats: Arena Oskarshamn Arrangör: Oskarshamns SK Tävlingsledare: Ann-Lis Hellsten Väder: 20 grader halvklart M 100 m 1 Filip Nilsson -92 Kalmar SK 11,43-0,2

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Mikael Schander Ann Berglund Birgitta Dignell Björn Johansson (vice ordf.)

Läs mer

NYA KLUBBREKORD 2007 Marika Andersson-95 F12 + seniorer: Marika Andersson-95 F12 - fortsättning Ant Gren Resultat Klass Plats-Datum Emil Krieg-98 P9

NYA KLUBBREKORD 2007 Marika Andersson-95 F12 + seniorer: Marika Andersson-95 F12 - fortsättning Ant Gren Resultat Klass Plats-Datum Emil Krieg-98 P9 Marika Andersson-95 F12 + seniorer: Ant Gren Resultat Klass Plats-Datum 1 Kula 3kg 7,20, F12 Kålgård 14/1 2 Kula 2kg 11,01 F12 Kålgård 4/2 3 Kula 3kg 7,70 F12 Kålgård 11/2 4 Kula 3kg 8,02 F12 Björkö 14/2

Läs mer

P17 Stav ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 Rasmus Elfgaard 94 Habo FIF

P17 Stav ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 Rasmus Elfgaard 94 Habo FIF Resultat Kretsmästerskap 9-17 Datum: 2010-06-05 Plats: Slättens IP i Habo Arrangör: Jönköpings Friidrottskrets Tfn: 036-121743 Tävlingsledare: Ann Axelsson E-post: ann.axel@telia.com Väder: Varmt och soligt.

Läs mer

Däckfyndsskottet 2011 Gullabo Skf Final Stå final

Däckfyndsskottet 2011 Gullabo Skf Final Stå final http://www.gullaboskytte.se/dackfynd_2011/t1m4s02.htm Final Stå final Plac Namn Klubb Kval Final 1 Martina Martinsson Dädesjö (HS) 404.6 153.7 2 Martin T Nilsson Mönsterås Skf (HS) 401.8 152.8 3 Sabina

Läs mer

Falu IK Friidrott Klubbrekord Utomhus ( )

Falu IK Friidrott Klubbrekord Utomhus ( ) Falu IK Friidrott Klubbrekord Utomhus (2016-10-02) MÄN SENIORER 100m Torbjörn Eriksson 71 10.42 1992 200m Torbjörn Eriksson 71 20.77 1992 400m Torbjörn Eriksson 71 46.84 1992 800m Jon Andersson-80 1:48.80

Läs mer

Linköpings Resultatbörsen 2002 2002-11-23 Orienteringsklubb

Linköpings Resultatbörsen 2002 2002-11-23 Orienteringsklubb Så är ännu en tävlingssäsong till ända och som brukligt är kommer här årets utgåva av Resultatbörsen från Tävlingskommittén. Då detta är mitt första år som ansvarig för dessa sammanställningar, hoppas

Läs mer

Klass H 8 200 m + Tek Pl. Namn Klubb 1 Tobias Karlsson Norrfjärdens IF 2 Johannes Hortlund Älvsby IF Skidor 3 Axel Sjölund Älvsby IF Skidor 4 Filip

Klass H 8 200 m + Tek Pl. Namn Klubb 1 Tobias Karlsson Norrfjärdens IF 2 Johannes Hortlund Älvsby IF Skidor 3 Axel Sjölund Älvsby IF Skidor 4 Filip Klass H 8 200 m + Tek Pl. Namn Klubb 1 Tobias Karlsson Norrfjärdens IF 2 Johannes Hortlund Älvsby IF Skidor 3 Axel Sjölund Älvsby IF Skidor 4 Filip Stenberg Bolidens SK 5 Viktor Ström Hortlax SK 6 Anton

Läs mer

Resultat Smålandsspelen

Resultat Smålandsspelen Resultat Smålandsspelen Värendsvallen 19 augusti M 100 m Vind 3,0 1 Jakob Lindbom 95 KA2 IF 10.84 2 Viktor Elvung-Nilsson 94 FIF Gnistan 10.88 3 Simon Assarsson 91 IFK Växjö 11.13 4 Isak Lindbom 91 IFK

Läs mer

Män. GK=Godkänd. GK=Godkänd

Män. GK=Godkänd. GK=Godkänd Män 100m el 11,59 +0,6 Björn Johansson -80 Jönköping 2003-08-12 11,60 +1,2 Jonas Björk -71 Jönköping 1991-08-21 11,77 +0,6 Daniel Berggren -79 Boden 1994-08-05 11,79 GK Christian Melin -71 Jönköping 1996-08-13

Läs mer

Resultat Katrineholms-spelen 5/6-10

Resultat Katrineholms-spelen 5/6-10 Resultat Katrineholms-spelen 5/6-10 MÄN 200 M Vind +2,4 1 Noak Ringman -95 IK Norrköping FI 24.27 2 Martin Björnsson -96 Sköldinge IF 24.82 MÄN KULA 7,26 1 Simon Gustafsson -90 Katrineholm SK Friidrott

Läs mer

Officiell resultatlista för Götalandsmästerskapen, individuell tävling

Officiell resultatlista för Götalandsmästerskapen, individuell tävling Officiell resultatlista för Götalandsmästerskapen, individuell tävling Tävlingens namn: Götalandsmästerskapen, individuell tävling Arrangörsklubbar: Eds SK / Stigsökarna Datum: lördag 16 augusti H21E 10

Läs mer

Klubbrekord i Skellefteå AIK Friidrott. Män m 87 André Brännström Lennarth Johnsson 10.5m 1988

Klubbrekord i Skellefteå AIK Friidrott. Män m 87 André Brännström Lennarth Johnsson 10.5m 1988 Män 2017 100m 87 André Brännström 10.83 2007 63 Lennarth Johnsson 10.5m 1988 200m 72 Anders Öström 21.81 1992 26 Gösta Brännström 21.5m 1953 400m 67 Fredrik Söderlund 49.80 1987 26 Gösta Brännström 47.4m

Läs mer

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer SOMMARENS PROGRAM

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer SOMMARENS PROGRAM SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer SOMMARENS PROGRAM Hej alla seniorer. Först vill jag tacka alla för att ni var så många som var med och gjorde invigningen av Seniorernas

Läs mer

Stafett 4 x 100 m Esteri Mäkinen -63 IF Göta Karlstad 45, Charlotte Holmström -60 Ann-Louise Skoglund -62 Susanne Lorentzon -61

Stafett 4 x 100 m Esteri Mäkinen -63 IF Göta Karlstad 45, Charlotte Holmström -60 Ann-Louise Skoglund -62 Susanne Lorentzon -61 Kvinnor 100 m Irene Ekelund -97 Kils AIK 11,35 2013-06-08 200 m Irene Ekelund -97 Kils AIK 22,92 2013-07-14 400 m IF Göta Karlstad 51,69 1986-07-01 800 m Monica Westén -66 IF Göta Karlstad 2.01,86 1993-07-07

Läs mer

Högby IF:s placeringar i SM-tävlingar

Högby IF:s placeringar i SM-tävlingar Högby IF:s placeringar i SM-tävlingar Statistik: Calle Nilsson, Markus Andersson Senior=12 bästa 1 Guld Junior/Ungdom=8 bästa 2 Silver Veteran=3 bästa 3 Brons Skol-SM=3 bästa 1979 Terräng-SM, Huskvarna

Läs mer

Klubbrekord i Skellefteå AIK Friidrott. Män m 87 André Brännström Lennarth Johnsson 10.5m 1988

Klubbrekord i Skellefteå AIK Friidrott. Män m 87 André Brännström Lennarth Johnsson 10.5m 1988 Män 2016 100m 87 André Brännström 10.83 2007 63 Lennarth Johnsson 10.5m 1988 200m 72 Anders Öström 21.81 1992 26 Gösta Brännström 21.5m 1953 400m 67 Fredrik Söderlund 49.80 1987 26 Gösta Brännström 47.4m

Läs mer

Sverige. Från. Till de Olympiska spelen TESTA DINA GRÄNSER.RESAN BÖRJAR HÄR. heroesoftomorrow.nu

Sverige. Från. Till de Olympiska spelen TESTA DINA GRÄNSER.RESAN BÖRJAR HÄR. heroesoftomorrow.nu Ett projekt av Sveriges Olympiska Kommitté med stöd från Från Sverige Till de Olympiska spelen TESTA DINA GRÄNSER.RESAN BÖRJAR HÄR. heroesoftomorrow.nu Heroes of Tomorrow 2015 Den olympiska lågan representerar

Läs mer

Österlenspelen. 11-12 december 2010 RESULTAT

Österlenspelen. 11-12 december 2010 RESULTAT Österlenspelen 11-12 december 2010 RESULTAT HERRSINGEL A 9 deltagare Korsavadshallen POOL A Linus Conrad, Carlskrona - Dennis Schön, Aura 20 10.15 21-17, 21-15 Dennis Schön, Aura - Karl Fredlund, Christianstad

Läs mer

Nämnarens adventskalendern 2007

Nämnarens adventskalendern 2007 Nämnarens adventskalendern 2007 1 När det närmar sig jul är det kallt. Då behöver de tre tomtenissarna både halsduk och mössa när de leker i snön. I korgen ligger en röd, en blå och en randig halsduk.

Läs mer

Om ingen klubb angivits efter resultaten är deltagarna från Hovslätts IK.

Om ingen klubb angivits efter resultaten är deltagarna från Hovslätts IK. SAMLAD RESULTATLISTA FÖR HOVSLÄTTS IK FRIIDROTTS KLUBBMÄSTERSKAP 2011. Åldersgrupperna M/K F/P11 Tävlingsledare: Se respektive tävlingsdag. Om ingen klubb angivits efter resultaten är deltagarna från Hovslätts

Läs mer

JärvsjöRennet 2006 OFFICIELLA RESULTAT

JärvsjöRennet 2006 OFFICIELLA RESULTAT 2006-01-22 JärvsjöRennet 2006 Längd Knatte Intervallstart klassisk stil 0.6 km AllService AB 3 FIGARO Nicklas Järvsjöby IF 2 FILIPSSON Emma Järvsjöby IF 5 FILIPSSON Moa Järvsjöby IF 7 KRISTOFFERSSON Sanna

Läs mer

Barn berättar om relationer

Barn berättar om relationer Barn berättar om relationer 300 Min kollega Hemrik Elmer från Stockholm har en kompis som samlar på barns tankar och jag tyckte de var så tänkvärda att de bör få få en större allmänhet. Frågorna rör relationer

Läs mer

Final Gevär Liggande Klass 15 Final Gevär Liggande Klass 17

Final Gevär Liggande Klass 15 Final Gevär Liggande Klass 17 RESULTAT Final Gevär Liggande Klass 15 1 Victor Isaksson Los/LOS (GÄ) 196 50 50 296 2 Oscar Klemmedsson Slättäng/Kristianstad (SK) 198 49 47 294 3 Rasmus Barrsten Los/LOS (GÄ) 194 49 50 293 4 Anna Eklöf

Läs mer

Boll Flickor 9 Boll Pojkar 9 Boll Flickor 11

Boll Flickor 9 Boll Pojkar 9 Boll Flickor 11 Boll Flickor 9 1 Malin Söderqvist Bokenäs IF 17,82 2 Ella Jarnedal Bokenäs IF 16,90 3 Johanna Hallsten Dals Södra FFI 16,40 4 Ami Crona Odalgård SK Granan 14,30 5 Julie Gustavsson Dals Södra FFI 11,83

Läs mer

Mälarenergi Open. 7-8 maj 2011 i Köping Arena. Sanktionerad av SBTF som CR3-tävling PROGRAM

Mälarenergi Open. 7-8 maj 2011 i Köping Arena. Sanktionerad av SBTF som CR3-tävling PROGRAM Mälarenergi Open 7-8 maj 2011 i Köping Arena Sanktionerad av SBTF som CR3-tävling PROGRAM Köpings BTK hälsar spelare, ledare, funktionärer och andra bordtennisintresserade välkomna till Köping Arena, och

Läs mer

Totallista resultat för perioden: 2009-03-20 till 2009-10-31

Totallista resultat för perioden: 2009-03-20 till 2009-10-31 Totallista resultat för perioden: 2009-03-20 till 2009-10-31 Ackerud, Olle -98 Pojkar 11 150 m 27.35 0,2 0 26 sep-09 Minikamp/Lerum Junior O Stenkullen Pojkar 11 tresteg 6,80 0,6 0 26 sep-09 Minikamp/Lerum

Läs mer

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009 NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009 Män seniorer samt P19 och P17 100m 11.59 +0.9 Hector Falk -93 Stockholm/S 1.8 1155-08 11.97 +1.2 Oscar Hinrichsen -91 Visby 15.6 1177-08 12.06 +0.9 Karl Schenström

Läs mer

Vännäs Skidfestiva,Distr.final Kalle OFFICIELLA RESULTAT

Vännäs Skidfestiva,Distr.final Kalle OFFICIELLA RESULTAT 2008-02-02 Vännäs Skidfestiva,Distr.final Kalle H 8 år 1 104 ÅSTOT Simon IFK Umeå 6:48 0:01.0 6:49.0 2 103 LIND Anton Vännäs SK 7:47 0:01.0 7:48.0 59.0 3 105 LJUNGHOLM Lukas Täfteå IK 10:24 0:01.0 10:25.0

Läs mer

Innehållet i detta häfte är sekretessbelagt t o m den 9 juni 2006.

Innehållet i detta häfte är sekretessbelagt t o m den 9 juni 2006. Innehållet i detta häfte är sekretessbelagt t o m den 9 juni 2006. Efter varje uppgift anges maximala antalet poäng som du kan få för din lösning. T ex betyder (2/1) att uppgiften kan ge 2 g-poäng och

Läs mer

Anmälda Friidrotts-DM 6 september Män 100m Mattias Håkansson-94 IK Orient Per-Joan Lorentzon-74 IK Orient. 200m Mattias Håkansson-94 IK Orient

Anmälda Friidrotts-DM 6 september Män 100m Mattias Håkansson-94 IK Orient Per-Joan Lorentzon-74 IK Orient. 200m Mattias Håkansson-94 IK Orient Anmälda Friidrotts-DM 6 september Män 100m Mattias Håkansson-94 Per-Joan Lorentzon-74 Oskar Andersson-97 Dals Södra FFI Karl Olsson-96 Benjamin Åberg-95 Elias Martinsson-97 Brattås CK 200m Mattias Håkansson-94

Läs mer

Ekebyloppet OFFICIELLA RESULTAT

Ekebyloppet OFFICIELLA RESULTAT 2015-01-06 Ekebyloppet H 17-18 Masstart klassisk stil 20 km 1 4 STRID Gabriel 48:12 0 2 2 BERG Elis 52:36 4:24 3 3 THORN Erik Bengtsfors BOIS 53:54 5:42 4 1 FILIPSSON Jens 53:55 5:43 H 21- Masstart klassisk

Läs mer

1 Rebecka Toreld -01 Högby IF Lovisa Karlsson -00 Högby IF Linnea Augustinson -99 Persnäs AIF Emilia Alvarmo -00 Högby IF 6.

1 Rebecka Toreld -01 Högby IF Lovisa Karlsson -00 Högby IF Linnea Augustinson -99 Persnäs AIF Emilia Alvarmo -00 Högby IF 6. Terräng-ÖM Datum: 2 maj Arrangör: Föra AIK Tävlingsplats: Lofta, Föra Väder: Sol, + 12 grader Tävlingsledare: Kenth Oscarsson Antal deltagare: 65st Deltagande föreningar: Föra AIK, Högby IF, Persnäs AIF,

Läs mer

Resultat klass 1 Flickor f 00-0,9 km

Resultat klass 1 Flickor f 00-0,9 km Resultat klass 1 Flickor f 00-0,9 km 1. Emma Andersson Sköldinge IF 5.28 2. Ida Andersson Katrineholm 5.58 3. Matilda Pettersson Bie GoIF 6.12 4. Mikaela Augustsson Bie GoIF 6.50 5. Alma Enroth Bie GoIF

Läs mer

RESULTAT Lag UDM Kvalomgång 1 den 26/ i Tranås Fint väder. Tävlingsledare Anders Nykvist

RESULTAT Lag UDM Kvalomgång 1 den 26/ i Tranås Fint väder. Tävlingsledare Anders Nykvist RESULTAT Lag UDM Kvalomgång 1 den 26/5 2012 i Tranås Fint väder. Tävlingsledare Anders Nykvist 0140-311355 P11 1 IK SISU Nässjö 34 poäng 2 Tranås AIF friidrott 24 (2 grensegrar) 3 Eksjö Södra IK 24 (0

Läs mer

Verksamhetsplan Juniorerna 2016

Verksamhetsplan Juniorerna 2016 Verksamhetsplan Juniorerna 2016 Vinterträning Vinterträning i Haninge Golfhall vecka 3 vecka 14: 1 gång/vecka tränarledd träning. Sommarträning Sommarträning på Haninge GK vecka 17-24 och 31-38 : 1 gång/vecka

Läs mer

Senior. Längst fram: Jocke Vikstrom, Rob Carroll

Senior. Längst fram: Jocke Vikstrom, Rob Carroll Senior Övre raden från vänster: Tony Bergqvist, Peter Räikkönen, Andreas Karlsson, Daniel Hedlund, Kristoffer Jansson, Calle Enarsson, Dennis Eldstål, Johan Adamsson, Liam McCarthy, Nick Braithwaite, Daniel

Läs mer

M 100m. Antal deltagare: 2. M 200m. Antal deltagare: 1. M 800m. Christopher Martinsson 90 KFUM Kristianstad. Antal deltagare: 6.

M 100m. Antal deltagare: 2. M 200m. Antal deltagare: 1. M 800m. Christopher Martinsson 90 KFUM Kristianstad. Antal deltagare: 6. M 100m Göte Henriksson Folke Lindskog M 200m Folke Lindskog M 800m Henrik Rosenborg Nicklas Petersson Jonatan Björnberg Christopher Martinsson Hjalmar Hallberg Jojje Arvidsson M Längd Sebastian Lundh P19

Läs mer

Inbjudan. Spelklasser

Inbjudan. Spelklasser Inbjudan Borgstena IF har härmed nöjet att bjuda in till den femte upplagan av Stonecastle Open en internationell bordtennistävling med A-status. Tävlingen går av stapeln i Borgstena, vilket ligger 2 mil

Läs mer

IFkGötebORG SPONSORSKAP

IFkGötebORG SPONSORSKAP IFkGötebORG SPONSORSKAP HISTORIA I Sverige är IFK Göteborg, även kallade Kamraterna, Änglarna och Blåvitt, känt som Folkets Lag och Mesta Mästarna. Idrottsföreningen har en historia från tidigt 1900-tal.

Läs mer

M Höjd 7/8 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Yuan-Zhong Wu 91 IK Sisu X

M Höjd 7/8 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Yuan-Zhong Wu 91 IK Sisu X Resultat Sisu-Spelen Datum: 2010-08-07 Plats: Skogsvallen i Nässjö Arrangör: IK Sisu Nässjö Tfn: 0380-73545 Tävlingsledare: Peter Fritz E-mail: iksisu@telia.com Väder: Ca 23 grader, molnigt men en hel

Läs mer

Verksamhetsplan Miniorer 2016

Verksamhetsplan Miniorer 2016 Verksamhetsplan Miniorer 2016 Vinterträning Vinterträning i Haninge Golfhall vecka 3 vecka 13: 1 gång/vecka tränarledd träning. Sommarträning Sommarträning på Haninge GK vecka 17-24 och 31-38: 1 gång/vecka

Läs mer

Startlista KRETSTÄVLING I ÄLVDALEN. Sida HERRAR 0-6 ÅR DAMER 0-6 ÅR

Startlista KRETSTÄVLING I ÄLVDALEN. Sida HERRAR 0-6 ÅR DAMER 0-6 ÅR 1 HERRAR 0-6 ÅR 400 M 201 18:00:00. 202 18:00:00. 203 18:00:00. 204 18:00:00. 205 18:00:00. 206 18:00:00 JACOB LARSSON 207 18:00:00 TORE JOHANSSON 208 18:00:00 ALEXANDER ANDERSSON 209 18:00:00 LINUS SJÖDÉN

Läs mer

RESULTATLISTA KRETSMÄSTERSKAP FÖR SENIORER OCH VETERANER DATUM: PLATS: SLÄTTENS IP, HABO TÄVLINGSLEDARE: JAN SVENSSON

RESULTATLISTA KRETSMÄSTERSKAP FÖR SENIORER OCH VETERANER DATUM: PLATS: SLÄTTENS IP, HABO TÄVLINGSLEDARE: JAN SVENSSON RESULTATLISTA KRETSMÄSTERSKAP FÖR SENIORER OCH VETERANER DATUM: 2018-07-31 PLATS: SLÄTTENS IP, HABO TÄVLINGSLEDARE: JAN SVENSSON 0722-377985 K 100 m vind +1,1 1. Stina Östklint-01 Hovslätts IK 13,22 2.

Läs mer

Resultat Tisdag 25/8. P M 1 Niklas Nilsson -93 Skeninge IK 43,52 Lucas Karlsson -95 LGIF DNS Johan Andersson -95 LGIF DNS

Resultat Tisdag 25/8. P M 1 Niklas Nilsson -93 Skeninge IK 43,52 Lucas Karlsson -95 LGIF DNS Johan Andersson -95 LGIF DNS Resultat UDM 25-26 aug 2009 Plats: Folkungavallen, Linköping Arrangör: Linköpings GIF Tävlingsledare: Dag 1 Lars-Gunnar Sjöström, Dag 2 Bertil Grelsson Väder: Dag 1 Mestadels soligt, 15-20 grader, ostlig

Läs mer

Roslagsmästerskap stafett, Startlista

Roslagsmästerskap stafett, Startlista Sida 1 av 10 Roslagsmästerskap stafett, Startlista D12 4 anmälda 18:00:00 61 Vakant Lag 1 62 Vakant Lag 2 63 OK Linné 1 Sandra Boström 234884 2A Agnes Jonsson 209645 2B Erika Jonsson 243594 3 Maria Jansson

Läs mer

KALLE ANKA CUP LÅNG STAFETT 4X2 KM

KALLE ANKA CUP LÅNG STAFETT 4X2 KM 1 1 Dalarna 1 22:36.2 0.0 1-1 SJÖDEN Sanna 5:29.2 1 1-2 BARKEGREN Viktor 5:53.1 20 1-3 ERIKSSON Sofia 6:03.6 5 1-4 DANIELSSON Oskar 5:10.1 1 5:29.2 1 11:22.4 5 17:26.0 5 22:36.2 1 2 2 Västerbotten 1 22:41.4

Läs mer

Utveckla arbetsmiljö och verksamhet genom samverkan

Utveckla arbetsmiljö och verksamhet genom samverkan DEL 1: Utveckla arbetsmiljö och verksamhet genom samverkan Modulen inleds med det övergripande målet för modul 6 och en innehållsförteckning över utbildningens olika delar. Börja med att sätta ramarna

Läs mer

Resultat söndag. Waplanspelen. M 5000m Final. M Stav DM 1 Rasmus Nim 89 Gäddede SK Samuel Wiktorsson 92 Trångsvikens IF X ej res

Resultat söndag. Waplanspelen. M 5000m Final. M Stav DM 1 Rasmus Nim 89 Gäddede SK Samuel Wiktorsson 92 Trångsvikens IF X ej res Resultat söndag Waplanspelen Datum: 2010-08-07/08 Plats: Krokoms SC Arrangör: Trångsvikens IF Tfn: 0640-165 13 Tävlingsledare: Peter Bring E-mail: kansli@trangsvikensif.se Väder: Soligt och varmt M 5000m

Läs mer

M Längd 1 Einar Elmfors -92 IF Udd 5,75-0,18. M Spjut Göran Almén -60 Högby IF 27,12. P19 Slägga 6,0 1 Kevin Blomé -91 FIF Gnistan 46,14

M Längd 1 Einar Elmfors -92 IF Udd 5,75-0,18. M Spjut Göran Almén -60 Högby IF 27,12. P19 Slägga 6,0 1 Kevin Blomé -91 FIF Gnistan 46,14 Resultat Karlskronaspelen den 4:e september-2010 på Västra Marks IP, Karlskrona Arrangör: KA 2 IF, Karlskrona Tävlingsledare: Anders Gustafsson Tävlingssekreterare: Jimmy Matsson Eltid: FinishLynx, Håkan

Läs mer

Resultat Waplanspelen 2018

Resultat Waplanspelen 2018 Resultat Waplanspelen 2018 Datum: 2018-08-18/19 Plats: Krokoms Sportcenter Väder 10-15 grader, västlig vind, växelvis mulet-regn och sol. Arrangör: Trångsvikens IF Tfn: 0640-626 56 Tävlingsledare: Torbjörn

Läs mer

Landsbroloppet OFFICIELL STARTLISTA

Landsbroloppet OFFICIELL STARTLISTA 2014-01-18 Landsbroloppet Knatte mix Intervallstart klassisk stil 0,8 km 201 11:00:00 202 11:00:30 203 HANSSON Rut 11:01:00 204 GRAHN Noah 11:01:30 205 PETERSSON Hugo 11:02:00 206 LING Emil 11:02:30 207

Läs mer

Årsbästa inomhus 2012 Herrar

Årsbästa inomhus 2012 Herrar Årsbästa inomhus 2012 Herrar Statistiken sammanställd av Yngve Nilsson på resultat gjorda inomhus vintern 2011/2012 60 m 6.79 O Dain Rose -92 IFK Umeå Malmö 28.1 7.09 André Brännström -87 Skellefteå AIK

Läs mer

Isaberg final climb (DM) OFFICIELLA RESULTAT

Isaberg final climb (DM) OFFICIELLA RESULTAT H 13-14 Backtävling masstart klassisk teknik 1 4 STARK Karl Vaggeryds SOK 11:45 0 2 6 GRANSTEDT Emil Eksjö SOK 11:50 5 3 7 JONSSON Alexander IF Hallby SOK 12:10 25 4 8 HEDIN Carl Eksjö SOK 12:47 1:02 5

Läs mer

M 100m lördag 12:05. M 200m lördag 13:10. M 800m lördag 15:10. M 5000m lördag 12:20. M Kula lördag 11:30. M Diskus lördag 13:30. M Spjut lördag 10:00

M 100m lördag 12:05. M 200m lördag 13:10. M 800m lördag 15:10. M 5000m lördag 12:20. M Kula lördag 11:30. M Diskus lördag 13:30. M Spjut lördag 10:00 Startlista B-Tex Cup Furudals IP M 100m lördag 12:05 109 Jean Yvan Ntirandekura 97 Villstads GIF M 200m lördag 13:10 109 Jean Yvan Ntirandekura 97 Villstads GIF M 800m lördag 15:10 111 Anton Wretström

Läs mer

Spala 2016! Vi samlades onsdag den 24e februari i Malmö för avresa till Sturup. Till Nicols stora förtjusning reste vi med ett rosa flyg.

Spala 2016! Vi samlades onsdag den 24e februari i Malmö för avresa till Sturup. Till Nicols stora förtjusning reste vi med ett rosa flyg. Spala 2016! EU-finansierat träningsläger för U-15, U17, U-20 ungdomar/juniorer mellan den 24e och den 28e februari. I år fick Skåne möjligheten att skicka 4 ungdomar/juniorer. De deltagande var Nicol Ericsson,

Läs mer

Resultat Nobelspelen /8 Utgåva 2,

Resultat Nobelspelen /8 Utgåva 2, Resultat Nobelspelen 2012 26/8 Utgåva 2, 2012-08-31 Plats: Nobelstadion, Karlskoga Arrangör: Karlskoga Friidrott Tävlingsledare: Jimmy Westher Väder: Växlande molnighet/regn MÄN 100 M Vind +0,6 1 Martin

Läs mer

Resultatlista 6-skidan Stensätra 20/1 2016

Resultatlista 6-skidan Stensätra 20/1 2016 Knattemix 800 m Startnr Namn Klubb Starttid Mål Sluttid 21 Casper Sundström Högbo GIF 18:30:00 Deltagit 22 Elmer Sundin Högbo GIF 18:30:00 Deltagit 23 Signe Partanen Högbo GIF 18:30:30 Deltagit 24 Love

Läs mer

Resultat Höglandsmästerskapen Datum: Plats: Skogsvallen Arrangör: IK Sisu Nässjö Tfn: Tävlingsledare: Rolf Englund

Resultat Höglandsmästerskapen Datum: Plats: Skogsvallen Arrangör: IK Sisu Nässjö Tfn: Tävlingsledare: Rolf Englund Resultat Höglandsmästerskapen Datum: 2015-05-20 Plats: Skogsvallen Arrangör: IK Sisu Nässjö Tfn: 0705455304 Tävlingsledare: Rolf Englund E-mail: rolf.englund@iksisu.se Väder Molnigt och något regnstänk

Läs mer

SydOstSmashen ProViva 2009. 7-8 feb 2009

SydOstSmashen ProViva 2009. 7-8 feb 2009 7-8 feb 2009 GENERELL MATCHSTATISTIK Totalt antal deltagare: Antal deltagande män: Antal deltagande kvinnor: Totalt antal matcher i tävlingen: Antal spelade matcher incl. WO-matcher: Antal spelade matcher

Läs mer

NM-Medaljörer. SM-medaljörer ISM IJSM IUSM. Terräng-SM JSM USM VNM. M65 Silver Bengt Karlsson. KS Guld Ellinor Rosenquist Femkamp

NM-Medaljörer. SM-medaljörer ISM IJSM IUSM. Terräng-SM JSM USM VNM. M65 Silver Bengt Karlsson. KS Guld Ellinor Rosenquist Femkamp NM-Medaljörer VNM M65 Silver Bengt Karlsson 800m SM-medaljörer ISM KS Guld Ellinor Rosenquist Femkamp IJSM P19 Guld Oskar Danielson 1500m F19 Guld Ellinor Rosenquist Femkamp P17 Guld Anton Danielson 1500m

Läs mer