c/o Sommarnöjen Små hus. Stor arkitektur. Allt ingår.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "c/o Sommarnöjen Små hus. Stor arkitektur. Allt ingår."

Transkript

1 c/o Sommarnöjen Små hus. Stor arkitektur. Allt ingår.

2 c/o Sommarnöjen Vi ger dig ett vackert hus. Och tid att njuta av det. Hos oss finner du Sveriges största sortiment av Attefallshus, små fritidshus och friggebodar. Våra hus har genomtänkt och tidlös skandinavisk arkitektur. De är byggda av naturliga material i hög kvalitet. Och lyfts på plats färdiga så att minsta möjliga åverkan på naturen görs. Oavsett vilken modell du väljer gör vi det riktigt enkelt för dig. En enda kontaktperson, fasta priser som inkluderar allt och garanti på hela leveransen.

3 Inga kompromisser Små hus. Stor arkitektur. Sommarnöjens mindre hus har enkla och vil samma former som åldras med värdighet. Arkitekturen håller samma höga nivå som på våra stora hus. Det är inga bodar som gjorts större, heller inte villor som krympts. Detta är hus som till sina proportioner är skapade för ett harmoniskt uttryck i just sin storlek. Det är viktigt. Vi bygger med naturmaterial som ger en intim känsla. Och i dimensioner som tål rasande vinterstormar och springande sommargäster. År efter år. Välj ur Sverige största sortiment. Eller skapa ditt eget hus. Varje plats har sin speciella natur. Sol, vind, topografi, utsikt och väderstreck påverkar alla placeringen och utformningen av ett nytt hus. Liksom andra byggnader på tomten och närmiljön. Hos oss får du tillgång till Attefallshus, små fritidshus och friggebodar i tusentals olika utföranden. Skulle inget passa får du träffa en arkitekt som hjälper dig att skapa en ännu bättre lösning för din tomt. Om du vill blir rumslösningarna, fönstersättningen, badrummet och köket unika för just ditt hus. Enkel form. Avancerad konstruktion. Våra hus bärs upp av en massiv träkonstruktion som är stålförstärkt runt om. Fördelen är att du får en riktigt styv byggnad. Det förklarar också hur husen kan levereras färdiginredda med kaklade badrum. En annan fördel är att ditt hus kan flyttas igen, vilket gör att du kan ta det med dig om du flyttar. Det kan låta som teknikaliteter med detaljer som isolering i ekologisk fiber av återvunnet glas, botten i förzinkad stålplåt som skyddar mot fukt och skadedjur och undergolv i vattenbeständig board. Men de visar att vi har tänkt igenom varje detalj för att göra bättre, mer hållbara och mer miljövänliga hus än du finner någon annanstans. Det kan låta oromantiskt men det är smart. Våra hus byggs färdiga inomhus i en fabrik. I vår fabrik finns inte regn och väta och vi kan bygga hus under perfekta förutsättningar. Rätt kompetens finns på rätt plats och i rätt tid. Och kvalitetskontrollen är minutiös. Eftersom ditt hus blir precis som du har beställt det redan på fabriken levererar vi det till din tomt i en enda transport. Det innebär att vi sparar tid och pengar. För dig. För oss. Och minskar påverkan på miljö och natur.

4 Inga tillägg Vi har gjort det svårt för oss. Men enkelt för dig. Våra hus kommer till dig helt färdiga så att minsta möjliga åverkan på tomten görs. Komplett inredda och utrustade. Allt ingår. Inget ska till. Fönstrens placering anpassas för att ta tillvara på platsens vackraste vyer. Köken finns i många storlekar, alla anpassade för att effektivt utnyttja utrymmena. Genomgående används rena ytor i vackra naturmaterial med helintegrerade och dolda vitvaror.

5 Våra snickeribyggda dubbelsängar och våningssängar integreras med huset och gör att varje kvadratmeter nyttjas effektivt. I de höga husmodellerna finns även plats för ett loft. Inredningssnickerier och fönsterkarmar är vackert vitpigmenterade för att bilda en harmonisk helhet med den vitmålade panelen. I våra hus behöver du aldrig frysa. De diskreta radiatorerna i massiv gjutgranit har inbyggd termostat och kan kompletteras med golvvärme, vedeldad kamin och luftvärmepump. Våra golv består av massiva hela tiljor i vitpigmenterad furu eller ek.

6 Våra badrum har golv och duschväggar i vackert matt klinker med hög finish kombinerat med vitmålad slätspont som ger lugn och harmoni. Blandare, tvättställ, dusch och wc från utvalda leverantörer. Kommod och spegelskåp i massivt trä från vårt eget snickeri. Och detaljer som krokar, pappershållare och hyllor i matt krom. Även de små detaljerna är noga utvalda. Från armaturer ned till uttag och strömbrytare. Du kan beställa ditt nya hus med all belysning integrerad kompletterad med fina pendlar. Tack vare vårt eget snickeri finns obegränsade möjligheter till skräddarsydd förvaring i ditt hus.

7 Väggar och tak byggs i massiv slätspont, täckmålad i en enhetligt matt vit nyans. Utvändigt kan huset kompletteras med skräddarsydda altaner och pergolalösningar som anpassas till huset. Som tillval finns även utedusch och utekök. Takaltan komplett med räcke och trappa passar till alla hus med plant tak.

8 Inga bekymmer Det behövs många människor för att bygga ett hus. Du behöver bara prata med en. När du väljer ett hus från Sommarnöjen behöver du inte fundera över vem som ska göra vad på ditt nya hus. Du får en kontaktperson, slipper problem och riskerar inga oförutsedda kostnader. Och kan ägna dig åt annat än att vara projektledare eller hantverkare. Vi tar hand om allt och lyfter ner ett skräddarsytt hus till dig inom tio veckor. Med leveransen kommer en garanti på helheten. Du slipper oroa dig över vad som kan gå fel och vems ansvar det blir.

9 Inga begränsningar Det sägs att storleken inte har någon betydelse. Det är helt fel. Ett litet hus från Sommarnöjen kan ge dig stora möjligheter. Många av våra kompakta hus blir till separat bostad med kök och badrum för de vuxna barnen. Andra blir funktionella kontor eller konstateljéer. Vissa blir lyxiga bastuhus med relaxavdelning för rekreation. Andra luftiga studior för yoga och träning. En del blir kompletta små sommarhus med alla bekvämligheter. Andra till gästhus på lantstället för att husera familj och många vänner. Oavsett utförande är våra hus fullt isolerade året runt-hus byggda i naturliga och hållbara material. Alla passar i anslutning till ett större hus och smälter in i känsliga miljöer. Och höjer värdet på fastigheten. Attefallshus c/o 25 ger dig unika möjligheter att skaffa ett Attefallshus anpassat efter din tomt. En planlösning utformad efter dina behov. Och med all inredning du önskar. Små fritidshus c/o 35 är komplementhus som är sig själva nog. All komfort du behöver innanför ett kompakt och välproportionerligt skal. Huset blir ett fint sommarboende för den lilla familjen. Och då komplementhus på landet ofta får vara 35 kvadratmeter fungerar huset perfekt som gästhus med upp till 8 sovplatser, med eller utan kök och badrum. Friggebodar c/o 15 har arkitektur, material och utrustning i samma kvalitet som sina större syskon. Och är lika mångsidigt då du kan få det inrett som gästhus, bastuhus med relaxavdelning, hemmakontor eller komplett bostad. Skräddarsydda hus Hos oss kan du få ett smart hus i exakt den storlek och utformning du behöver. Tillsammans går vi igenom vilka mått som är ideala för dig och vilken taklutning, planlösning, funktioner och fönstersättning du önskar. Du får ett fast pris av oss och därefter ritar vi upp huset för dig, bygger det och levererar det helt färdigt till din tomt.»när jag började leta efter Attefallshus insåg jag snart att det var Sommarnöjens hus jag ville ha! Alla valmöjligheter gjorde mig nervös, så jag överlät åt Sommarnöjens arkitekter att utforma huset efter mina tankar. Det blev ett minimalistiskt hus i kombination med en organiskt formad altan. Där ska jag sitta på en bänk och dricka te. Very Zen!«Johan Kakko, läkare i Norrtälje. Beställare av ett Sommarnöjen c/o 25 Modern & Hög med 600 cm främre glasparti. Fotografer i denna broschyr: Magnus Selander, Ryno Quantz, Christin Philipson, Jonas Wagell, Kristian Eriksson, Åke Eson Lindman

10

11 c/o Sommarnöjen Små hus. Stor arkitektur. Välkommen att höra av dig till oss för mer information eller för att diskutera dina husplaner.

Tänk hus, tänk fritt, tänk komfort.

Tänk hus, tänk fritt, tänk komfort. Tänk hus, tänk fritt, tänk komfort. Grafisk Design och idé Andersson & Jourdan AB Design Arkitektritningar koncept och illustration av Tiina Holmberg Foto Daniel Eriksson. Samtliga hus i katalogen är producerade

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

SE 108-12. inspiration. Renovera stort eller litet! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! Hitta din favoritdusch!

SE 108-12. inspiration. Renovera stort eller litet! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! Hitta din favoritdusch! SE 108-12 inspiration Renovera stort eller litet! Hitta din favoritdusch! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! 2 www.ifo.se Den spännande resan till ditt nya badrum. Du funderar på ett nytt badrum?

Läs mer

Villahissen Aritco 4000, Aritco 6000

Villahissen Aritco 4000, Aritco 6000 Villahissen Aritco 4000, Aritco 6000 TM Innehåll...2-3 Funderat på hiss?...4-5 6 Innehåll 26 9 23 En hiss - ett smart val...6-7 En hiss - ett enkelt val...8-9 En hiss- ett snyggt val...10-11 En resa börjar

Läs mer

Miljövänligt och energisnålt boende. Vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen. Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion

Miljövänligt och energisnålt boende. Vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen. Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion kärleksfulla hem Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion många OLIKA VILLOR OCH ETT OÄNDLIGT ANTAL HEM Vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen Klimatsmart Miljövänligt och energisnålt

Läs mer

Drömmen om här och nu

Drömmen om här och nu BRF HOVÅS PARK Drömmen om här och nu STEG Oxsjön Havet, naturen och det bästa från staden Väg 158 Askimsbadet Säröbanan Fascinerande visioner är nu på väg att bli verklighet i Nya Hovås. Här växer en mysig

Läs mer

förvaring 6.995:- 2.495:- BADRUM & Vi förverkligade vår dröm. Före & Efter KNOCK- OUT PRIS BUBBELBADKAR BADRUMS- INREDNING Många smarta inredningar

förvaring 6.995:- 2.495:- BADRUM & Vi förverkligade vår dröm. Före & Efter KNOCK- OUT PRIS BUBBELBADKAR BADRUMS- INREDNING Många smarta inredningar Helena & Emanuel: Vi förverkligade vår dröm. Före & Efter BADRUM & förvaring & Många smarta inredningar Praktiska Skjutdörrsgarderober OUT PRIS BUBBELBADKAR TOBAGO BAS KNOCK- BADRUMS- INREDNING RACKEN

Läs mer

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Moderna drömhem mitt i Nyköping City Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Välkommen till Östra Villastaden ett smakfullt boende mitt i centrala Nyköping Vill du bo mitt i charmiga Nyköping? Då hälsar

Läs mer

Bakom fasaden. Inredningsbroschyr- Din möjlighet att påverka inredningen i Din nya bostad.

Bakom fasaden. Inredningsbroschyr- Din möjlighet att påverka inredningen i Din nya bostad. Bakom fasaden Inredningsbroschyr- Din möjlighet att påverka inredningen i Din nya bostad. Innehållsförteckning Nu börjar det roliga 3 Viktigt att veta 4 Riksbyggen kök 6 Kök originalinredning 8 Kök kostnadsfria

Läs mer

HEJ KIRUNA! FLYTTA IN I JANUARI 2016! NU BYGGER VI 34 LÄGENHETER PÅ GLACIÄREN. BoKlok Raketen

HEJ KIRUNA! FLYTTA IN I JANUARI 2016! NU BYGGER VI 34 LÄGENHETER PÅ GLACIÄREN. BoKlok Raketen HEJ KIRUNA! FLYTTA IN I JANUARI 2016! BoKlok Raketen NU BYGGER VI 34 LÄGENHETER PÅ GLACIÄREN. FÅNGA DRÖMMEN DU KAN BO SÅ HÄR I JANUARI 2 3 HÅRDA FAKTA OM ETT MJUKT BOENDE FÖRSÄLJNINGEN PÅGÅR FÖR FULLT!

Läs mer

Badrum. från GuSTaVSBErG 2011 / 2012

Badrum. från GuSTaVSBErG 2011 / 2012 Badrum från GuSTaVSBErG 2011 / 2012 med miljö som tradition Gustavsbergs fabrik utanför Stockholm har funnits sedan 1625. Vår tillverkning av badrumsporslin och badkar började på 1940-talet och våra

Läs mer

Nya hem med fantastisk sjöutsikt Välkommen till Bysjö strand i Åtvidaberg

Nya hem med fantastisk sjöutsikt Välkommen till Bysjö strand i Åtvidaberg Nya hem med fantastisk sjöutsikt Välkommen till Bysjö strand i Åtvidaberg Med reservation för ändringar. 1 Bysjö strand Åtvidabergs bästa läge Välkommen till ett hem som låter dig njuta av det bästa av

Läs mer

50år jubileum 1962-2012

50år jubileum 1962-2012 50år 1962-2012 jubileum 1969 intervju med Elswieg Nyberg Anställdes 1:a mars 1969 och har sedan dess varit företaget trogen Det har varit en fantastisk tid. Tänk när jag började satt jag och byggmästaren

Läs mer

Vi levererar helhetslösningar

Vi levererar helhetslösningar R TM Vi levererar helhetslösningar Ett badrum är en helhet. Vi levererar den. Ett nytt badrum ska du leva med under lång som vi alla tycker oss ha för lite av. Men tar du dig att läsa vår broschyr, får

Läs mer

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder!

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder! Blecktornet Södermalm Vi ses hemma hos oss på Söder! På tiden det begav sig. Ett foto från 1939 visar Metargatan 15 och det bostadshus som då låg på samma fastighet där Abacus nu bygger Brf Blecktornet.

Läs mer

Designguide Leveransbeskrivning

Designguide Leveransbeskrivning Designguide Leveransbeskrivning Förverkliga dina drömmar I din hand håller du just nu Designguiden från Faluhus. Det betyder att du är ett steg närmare att förverkliga dina drömmar om ett personligt hem

Läs mer

WWW.MIAMIPOOL.SE. Härliga ögonblick, varje dag!

WWW.MIAMIPOOL.SE. Härliga ögonblick, varje dag! WWW.MIAMIPOOL.SE Härliga ögonblick, varje dag! LÅNG ERFARENHET MED INNOVATIONSANDA Snart är det 40 år sedan grundades. Ett familjeägt poolföretag med rötterna från Norrland. Vi har under åren lärt oss

Läs mer

HusArvid TILLBAKABLICK LYCKEBO SJÖSTAD. hemma hos familjen jaldevik. kommande områden MJÖBÄCKSVILLAN

HusArvid TILLBAKABLICK LYCKEBO SJÖSTAD. hemma hos familjen jaldevik. kommande områden MJÖBÄCKSVILLAN en annonsbilaga från husarvid 2014 HusArvid & TRÄFFA ARKITEKTEN RITA DITT DRÖMHEM BO BILLIGARE i nytt än begagnat hemma hos familjen jaldevik kommande områden MJÖBÄCKSVILLAN TILLBAKABLICK träffa familjerna

Läs mer

trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område besqab.se/tradgardsstaden

trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område besqab.se/tradgardsstaden trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. besqab.se/tradgardsstaden mäklare Svensk Fastighetsförmedling,

Läs mer

miljösmarta badrum inspiration & innovation från gustavsberg 2013 2014

miljösmarta badrum inspiration & innovation från gustavsberg 2013 2014 miljösmarta badrum inspiration & innovation från gustavsberg 2013 2014 välkommen till ett miljösmartare badrum I den här katalogen hittar du hela Gustavsbergs miljösmarta och inspirerande sortiment, alltifrån

Läs mer

Badrum 2015. möbler / Duschar / BadkAR / Tvättställ / WC-stolar

Badrum 2015. möbler / Duschar / BadkAR / Tvättställ / WC-stolar Badrum 2015 möbler / Duschar / BadkAR / Tvättställ / WC-stolar 10 Badrumsmöbler Ifö Silva, Ifö Sense, Ifö Parade, Ifö Renova, Möbelpaket, Ifö Option 56 duschar Ifö Space, Ifö Solid, Ifö Silver, Ifö Next

Läs mer

YGG- & INREDNINGSGUIDEN

YGG- & INREDNINGSGUIDEN Bromma BROMMA KANSKE BÄST I SVERIGE PÅ BYGG OCH INREDNING? BYGG- & INREDNINGSGUIDEN Ett inspirationsmagasin från Bromma Byggcentrum! Massor av bygg & inredning tips för hela hemmet! Badrummet du drömmer

Läs mer

Det unika som standard

Det unika som standard Det unika som standard www.nassjohus.se 1 Tack vare Nässjöhus otroliga flexibilitet fick vi allt precis som vi ville ha det 2 NässjöHus det unika som standard Välkommen hem till Nässjöhus Hos oss på NässjöHus

Läs mer

114 Vårt Nya Bad & spa

114 Vårt Nya Bad & spa Badrummet badar i ljus från tre generösa fönster. Duschen och badkaret har familjen lagt på en liten praktisk avsats. Den ljusa och orange handduken är av märket Abyss, kostar 595 kr/styck och kommer från

Läs mer

Vi bygger bättre boenden för de många människorna

Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi måste bygga mer Det råder stor brist på bostäder och det måste byggas mer, det vet vi alla. Sedan början av 90-talet, då vi senast hade balans, har

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Harvestad. Boendekostnad från 8.375:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 14. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro Hus Villan Vänern, vardagsrum Charmigt kvarter nära natur och bad Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro 2 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder kan skilja sig från verkligheten.

Läs mer

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd Låt humöret blomma flytta till Lomma Härliga bad, långa strandpromenader och livfullt hamnliv är bara några anledningar till att Lommaborna

Läs mer

Trygga framtiden. Brf Ljusglimten. Här bor du som är över 55 år i en öppen, ljus och hållbar miljö nära alla tänkbara bekvämligheter.

Trygga framtiden. Brf Ljusglimten. Här bor du som är över 55 år i en öppen, ljus och hållbar miljö nära alla tänkbara bekvämligheter. Trygga framtiden Brf Ljusglimten. Här bor du som är över 55 år i en öppen, ljus och hållbar miljö nära alla tänkbara bekvämligheter. Innehåll Nya Tuve Centrum 4 Trygga framtiden 6 Nära och bekvämt 8 Förändring

Läs mer

Arabiens Gård har fått nytt liv

Arabiens Gård har fått nytt liv VÄSTERVIK NR 9 EN INSPIRATIONSTIDNING OM BO & BYGG HantverksGuiden hitta din lokala hantverkare! Hälsa på hemma hos familjerna Boman och Eriksson Arabiens Gård har fått nytt liv FAMILJEN LUNDBLAD RENOVERERAR

Läs mer