HÖSTEN Vad tyckte löparna? 89% springer Samarbetsmöjligheter Malmö- Klassikern

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HÖSTEN 2013. Vad tyckte löparna? 89% springer 2014. Samarbetsmöjligheter Malmö- Klassikern 8.9.2012 2013-06-15"

Transkript

1 HÖSTEN 2013 Vad tyckte löparna? 89% springer 2014 Samarbetsmöjligheter Malmö- Klassikern

2 Innehåll hösten Vinnare MalmöMilen 4 Marknadstorget 5 Företagstälten 6 Slutsatser från löparna Sammanställning av enkäten till deltagarna 8 Barnloppet 9 Samarbetsmöjligheter Hur kan man samarbeta med MalmöMilen 10 Malmö Velo Classic 11 MalmöSimmet Härliga bilder från MalmöSimmet MilXtra är utgiven av IS-Event. I-Strategi AB, Box 4163, Malmö. Ansvarig utgivare är Anders Sjöberg

3 Vinnare MalmöMilen Alla personer som sprang och gick i mål i MalmöMilen är vinnare. De har klarat av att springa en mil, ofta under uppsatt måltid. Även flera av de personer som anmälde sig och av olika anledningar fick förhinder är vinnare. De har tränat för detta lopp och kommit igång med träning, vilket är ett av våra mål med loppet! Sedan har vi också de sportsliga vinnarna. Vi vill gratulera både Therese Olin och Johan Larsson som vann respektive klass. Tio-i-topp Damer: 1 Therese Olin 1982 Ullevi FK 35:21 2 Elin Holmström 1990 Malmö 37:41 3 Malene Munkholm 1968 Marathon Sport 37:45 4 Sandra Södergren 1989 FIF Gnistan 38:13 5 Emilia Ohlin 1993 Trollhättans IF 39:03 6 Charlotte Skaunsgaard 1973 Sparta 39:08 7 Anais Rivas 1991 Triathlon syd 39:33 8 Mia Havinder 1969 Björnstorps IF 39:35 9 Lotta Huselius 1974 Björnstorps IF 39:51 10 Louise Nilsson 1986 Malmö AI 39:55 Tio-i-topp Herrar: 1 Johan Larsson 1983 Strömstad LK 30:32 2 Magnus Hansson 1976 PREVAS AB 32:56 3 Thomas Moyes 1986 Nya Zeeland 33:23 4 Björn Hammar 1992 Sävedalens AIK 33:43 5 Henry Churchill 1974 Heleneholms IF 33:49 6 Tobias Lorentzon 1975 Technogarden 34:22 7 Magnus Nilsson :e Företagshälso 34:23 8 Allan Thorsgaard 1968 RAC 34:27 9 Anders Pettersson 1989 IFK Umeå 34:50 10 Jim Webb 1985 Århus :52

4 Marknadstorget I år utökade vi vårt marknadstorg och gjorde det möjligt för ännu fler samarbetspartners att synas. Vi hade bl a Friskis&Svettis som berättade om sina anläggningar och pass, Löplabbet som sålde löprelaterade varor och Skånemejerier som bjöd på produkttester. Även Sparbanken Öresund, ÅF, Guldkanalen, Suunto och Förenade Bil var på plats för att visa upp sig och nå ut till konsumenter och övriga intressenter. Citat från löpare Årets härligaste mål, både innan & under loppet! Se världen på 40 minuter - spring Malmömilen! Malmömilen - Sveriges mest avspända stadslopp! Malmös vackraste lopp, helt klart! Och gladaste! Snabb, platt och underhållande. Jag älskar malmömilen! Den teamkänsla som uppstår när man som företag deltar i ett sådant här arrangemang är enormt mycket värd!

5 Företagstält Vår företagsby var mycket populär och blev slutsåld Till 2014 utökar vi området för att möjliggöra för fler företag och organisationer att vara med även i tältbyn serverade vi mat från Delikatessen på Holmgatan, vilket var mycket uppskattat av våra deltagare. Totalt hade vi 20 tält på plats och serverade 450 portioner mat. I företagspaketen ingår startplatser, företagstävling, tält, bord, bänkar, mat & dryck. Vi har olika matalternativ att välja på; 2013 hade vi sallader, tapastallrik och sandwich att välja mellan.

6 Slutsatser från löparna Vi ville veta vad löparna tyckte om MalmöMilen och har 2013 genomfört en onlineundersökning. Följande slutsatser kan dras av svaren: * Totalbetyg på en skala 1-10 där 10 är bäst blev betyget 8.0 * 56% säger att det är Mycket stor möjlighet att man springer 2014 * 33% sägar att det är Ganska stor möjlighet att man springer 2014 * Förutom den som sprang följde i genomsnitt 1.6 personer som inte sprang med till loppet för att heja på och stötta * 26% åkte med Skånetrafiken till startområdet * Tidningen MilXtra fick betyget 4.1 på en skala 1-5 där 5 är bäst * 50% av löparna kom från Malmö Kommun * 7% har inte sin hemvist i Skåne * 66% tyckte att MalmöMilen var något eller mycket bättre än andra lopp, endast 7% tyckte att MalmöMilen var något eller mycket sämre än andra lopp Ett av våra Bär med dig-priser som plockades upp längs med banan och sprangs i mål med.

7 Vad är det som kostar? Löpning är en av de absolut billigaste sporter man kan utöva; man behöver egentligen bara skor, shorts och en tröja. Löpvägarna finns redan och de är gratis (även om man kan tycka att vissa av de löpvägar som finns borde rustas upp). Men hur kan det då kosta pengar att springa lopp såsom MalmöMilen? Det är helt enkelt mycket olika kostnader och väldigt mycket arbete förknippat med att arrangera löplopp. Bara till Malmö Stad och kommunala bolag har MalmöMilen betalt kr. Nedan har vi ungefärliga kostnader för de större utläggen gällande MalmöMilen. Även under 2013 blev det tyvärr ett underskott för loppet, men vi arbetar vidare och förbättrar mycket inför 2014, då vi förhoppningsvis får ihop siffrorna! Kostnader MalmöMilen 2013 Marknadsföring Hyra av område, toaletter, tält etc Externa ideella föreningar Tidtagning etc Underhållning & ljud Välgörenhet - Star for Life Gatuavspärrningar Tidningen MilXtra inkl distr Frukt & Dryck Personlig fotografering Bandragning & markering Medaljer Sjukvård Sedan tillkommer givetvis många andra kostnader (såsom kontorsmaterial, tillstånd, sopbilar, brandposter, sophantering etc) samt allt arbete som arrangörerna gör och som även 2013 tyvärr blev delvis oavlönat! 1 Föreningar som hjälper till får del av intäkterna var det bl a Malbas, Limhamn Griffins, Scouterna, Friluftsfrämjandet, Friskis&Svettis och IFK Malmö Handboll som hjälpte till. 2 MalmöMilen har valt att skänka en del av anmälningsavgiften till Star For Life som arbetar med att förebygga HIV / Aids i södra Afrika. Även olika priser delas ut till välgörenhet.

8 Barnloppet I år startade vi ett barnlopp i anslutning till MalmöMilen. Vårt mål var att visa upp att löpning är roligt samtidigt som vi ville ge alla möjlighet att delta. Vi hade därför subventionarade anmälningsavgifter. För 70 kr ingick tidtagning, medalj, t-shirt, jongleringsbollar, frukt, dryck etc. Allt för att barnen ska få en positiv upplevelse av motion och löpning i tidig ålder. I år var det 200 barn som sprang barnloppet. Nästa år räknar vi med att minst 500 barn deltar och springer meter i Pildammsparken. Löplopp i Skåne Några av de större löploppen i Skåne med antal personer som gått i mål och fått en registrerad tid samt vilka sträckor som finns Lopp Reg tider Sträcka Datum MalmöMilen K Midnattsloppet Malmö K Blodomloppet Malmö K/10K Lundaloppet K/10K SpringTime, Helsingborg K/10K Malmö Halvmarathon K iformloppet Malmö K/10K

9 Samarbetsmöjligheter Vi vill göra MalmöMilen till ett ännu mer festligt och folkligt arrangemang för de som gillar en aktiv livsstil som innefattar motion och löpning. Vi räknar med anmälda löpare 2014 och fler än som cirkulerar i vårt startoch målområdet. Några av de olika samarbetsmöjligheter som erbjuds är: Annons i MilXtra - vår tidning och programblad Trycks i ex, 40 sidor postas, resten delas ut. Reklam på nummerlappen Större samarbetspartners syns på nummerlapp och därmed även på fotografier, filmer etc. Reklam på nummerlappskuvert I detta ligger nummerlapp och information. Alla löpare öppnar kuvertet och tar del av innehållet. Delas ut före loppet. Kupong är vanligt att man trycker på kuvertet. Inlaga i nummerlappskuvert Här kan man få med ett A5-blad med info / kupong. Reklam i våra utskick Vi har totalt unika adresser vi skickar till med relevant info inför och efter loppet. Hög öppningsgrad. Nummerlappsutdelning Dela ut nummerlappar före loppet besök av löpare Personliga foton Skänka deltagarna personliga foton eller synas som en av fyra samarbetspartners som bjuder på fotona. ALLA löpare tittar på sina foton och delar ofta ut dem. Målgångsvideo Skänka deltagarna personliga foton eller synas som en av fyra samarbetspartners som bjuder på film. Köp & Sälj-torg Finnas på vårt köp- & säljtorg med tält, skylt, försäljning, provsmakning etc vid start- och målområde Inlägg på vår Facebooksida Gruppen är aktiv året runt, fler än medlemmar MalmöMilens hemsida Synas på start- och målportaler samt staket Utklädda, sponsrade löpare Tryck på våra noise makers - handklappare, ballong

10 MalmöKlassikern Deltagare med framtidsprognos Lopp MalmöMilen MalmöSimmet Malmö Velo Classic MalmöKlassikern är en tävlingsserie som består av MalmöMilen, MalmöSimmet och Malmö Velo Classic. För att bli en MalmöKlassiker ska man genomföra alla delmoment under ett och samma kalenderår. Tanken är att få fler personer att prova andra motionssätt; kan man springa kanske man även kan simma eller cykla. Alla som genomför MalmöKlassikern får både tröja och diplom när alla delmoment är genomförda. Malmö Velo Classic 14 september 2013 Malmö Velo Classic är ett cykelmotionslopp med individuell tidtagning. Start och mål går i Husie i östra Malmö och man kan välja mellan att cykla 75 eller 120 km. I år var det 800 anmälda cyklister. Efter cyklingen bjöd delar av militära kocklandslaget på en läcker lunch. Malmö Velo Classic är ett av de 10 största cykelloppen med individuell tidtagning i Sverige.

11 MalmöSimmet 3 augusti 2013 Mycket åskådare samlades längs havet i Västra Hamnen under loppet. Roligt evenemang att titta på! MalmöSimmet är en Öppet Vatten -tävling som avhålles vid Scaniaparken i Västra Hamnen i Malmö. Tävlingen genomförs tillsammans med Malmö Kappsimningsklubb. MalmöSimmet är en av de största öppet vatten -tävlingarna i Sverige och ingår i Open Water Trophy. Eftersom intresset för dessa tävlingar är på uppåtgående och det inte finns så många i närområdet räknar vi med fortsatt ökat antal deltagare. Vid start- och målområdet samlades simmarna med familjer och umgicks, besökte utställarna etc. Gröna startgruppen simmar. I år var det 430 anmälda simmare.

12 Tack till våra samarbetspartners som gjorde MalmöMilen 2013 möjlig att genomföra: * Skånetrafiken * Craft * ÅF * Sparbanken Öresund * Skånemejerier * Star for Life * Guldkanalen * Friskis&Svettis Malmö * Quality Hotel Konserthuset * Ringtjänst i Arlöv / Däckia * Team Gamewi * Mini * Runners World * Sydsvenskan * Suunto * LdB FC Malmö MalmöKlassikern 2014 MalmöMilen 14 juni 2014 MalmöSimmet 9 augusti 2014 Malmö Velo Classic 13 september 2014

BLODOMLOPPET MALMÖ 12 MAJ 2015. www.blodomloppet.se

BLODOMLOPPET MALMÖ 12 MAJ 2015. www.blodomloppet.se Foto: Desiré Östergren MALMÖ BLODOMLOPPET 12 MAJ 2015 Foto: Desiré Östergren Huvudsponsor: Foto: Eddie Grandlund Blodomloppet är ett motionslopp för alla. Genom att delta främjar du blodgivning i Sverige.

Läs mer

13 JUNI ÅRETS SVETTIGASTE FOLKFEST! KARLSTADSTADSLOPP.SE FACEBOOK.COM/KARLSTADSTADSLOPP

13 JUNI ÅRETS SVETTIGASTE FOLKFEST! KARLSTADSTADSLOPP.SE FACEBOOK.COM/KARLSTADSTADSLOPP 13 JUNI VÄLJ MELLAN 10 & 21 KM ÅRETS SVETTIGASTE FOLKFEST! KARLSTADSTADSLOPP.SE FACEBOOK.COM/KARLSTADSTADSLOPP Karlstad är upplevelser I Karlstad är det alltid något på gång. Musikfestivalen Putte i parken

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING VD HAR ORDET 3 VERKSAMHETSBESKRIVNING 4 VERKSAMHETEN UNDER RÄKENSKAPSÅRET 4 PRODUKTER 5 PERSONAL 6

INNEHÅLLSFÖRTECKNING VD HAR ORDET 3 VERKSAMHETSBESKRIVNING 4 VERKSAMHETEN UNDER RÄKENSKAPSÅRET 4 PRODUKTER 5 PERSONAL 6 INNEHÅLLSFÖRTECKNING VD HAR ORDET 3 VERKSAMHETSBESKRIVNING 4 VERKSAMHETEN UNDER RÄKENSKAPSÅRET 4 PRODUKTER 5 PERSONAL 6 HÄNDELSER UNDER RÄKENSKAPSÅRET 7 FÖRETAGETS EKONOMI 9 FINANSIELL STÄLLNING OCH LIKVIDITET

Läs mer

Nr 4 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund. Årets Konferens i Kalmar

Nr 4 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund. Årets Konferens i Kalmar 2 0 0 7 Nr 4 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund Årets Konferens i Kalmar innehåll Plan för RM-tävlingar 2008 och KAF-Nytt denna gång ----------------------------3 Fullträff för Kalmar

Läs mer

Stora idrottsdagen. När Olyckan är framme. Sponsorjakt på Glimmingehus. Jim Gottfridsson - Årets idrottare manlig 2012

Stora idrottsdagen. När Olyckan är framme. Sponsorjakt på Glimmingehus. Jim Gottfridsson - Årets idrottare manlig 2012 1 2013 YIF Jim Gottfridsson - Årets idrottare manlig 2012 Stora idrottsdagen Sponsorjakt på Glimmingehus När Olyckan är framme - Björn Grön, Gustav Thulin och Kristoffer Ohlson berättar Vi serverar Dagens

Läs mer

BLODOMLOPPET UMEÅ 27 MAJ 2015. www.blodomloppet.se

BLODOMLOPPET UMEÅ 27 MAJ 2015. www.blodomloppet.se Foto: Desiré Östergren UMEÅ BLODOMLOPPET 27 MAJ 2015 Foto: Desiré Östergren Huvudsponsor: Foto: Eddie Grandlund Blodomloppet är ett motionslopp för alla. Genom att delta främjar du blodgivning i Sverige.

Läs mer

Årsredovisning. Skolor: Hagagymnasiet/Haraldsbogymnasiet. Årsredovisning Teatermakarna Dalarna UF. Handledare: Annelie Westergren

Årsredovisning. Skolor: Hagagymnasiet/Haraldsbogymnasiet. Årsredovisning Teatermakarna Dalarna UF. Handledare: Annelie Westergren Årsredovisning Årsredovisning Teatermakarna Dalarna UF Räkenskapsår 2012-09-01 2013-05-15 Registreringsnummer: W016508 Kommun: Borlänge/Falun UF-region: Dalarna Skolor: Hagagymnasiet/Haraldsbogymnasiet

Läs mer

S k å n e N o r d v ä s t D i n T r ä d g å r d 2 0 1 2-2 0 1 4

S k å n e N o r d v ä s t D i n T r ä d g å r d 2 0 1 2-2 0 1 4 S k å n e N o r d v ä s t D i n T r ä d g å r d 2 0 1 2-2 0 1 4 Vårt mål, att bli en av Sveriges största trädgårdsdestinationer 2002 startades Trädgårdsrundan av turistchefer och trädgårdsaktörer i nordvästra

Läs mer

Deltag i Malmö 26 maj

Deltag i Malmö 26 maj Umeå 19 maj Malmö 26 maj Göteborg 27 maj Linköping 28 maj Hudiksvall 1 juni Borlänge 2 juni Uppsala 3 juni Stockholm 10 juni Jönköping 19 augusti Örebro 20 augusti Visby 26 augusti Västerås 27 augusti

Läs mer

Erbjudanden och rabatter för regionanställda. Aktivitetskatalogen Inspirationsdagarna 2014 Friskvårdsaktiviteter i hela regionen Motionsloppen

Erbjudanden och rabatter för regionanställda. Aktivitetskatalogen Inspirationsdagarna 2014 Friskvårdsaktiviteter i hela regionen Motionsloppen Erbjudanden och rabatter för regionanställda Aktivitetskatalogen Inspirationsdagarna 2014 Friskvårdsaktiviteter i hela regionen Motionsloppen ETT GOTT LIV Till alla anställda i Västra Götalandsregionen.

Läs mer

Det ekonomiska utfallet för de svenska sommareventen - enkät av Sport & Affärer

Det ekonomiska utfallet för de svenska sommareventen - enkät av Sport & Affärer Det ekonomiska utfallet för de svenska sommareventen - enkät av Sport & Affärer Sport & Affärer presenterar årligen det ekonomiska utfallet för de svenska sommarevenemangen på www.sportaffarer.se. Här

Läs mer

Internet för turism & event

Internet för turism & event Internet för turism & event Hur man kan använda internets nya möjligheter i sin marknadsföring Anders Sjöberg Strategiförlaget Bok_ver_6.indd 3 2009-04-21 23:45:47 Fler exemplar av den här boken köpes

Läs mer

Nyhetsbrev maj 2015. Bästa Brismedlemmar,

Nyhetsbrev maj 2015. Bästa Brismedlemmar, Nyhetsbrev maj 2015 Bästa Brismedlemmar, Först och främst tack för att just du är medlem. Via ditt medlemskap har vi möjlighet att hänga med i barnens behov och utveckla verksamheten. Fler får en större

Läs mer

Solvikingen. I brist på snö får vi nöja oss med denna bild från förra vintern.

Solvikingen. I brist på snö får vi nöja oss med denna bild från förra vintern. Solvikingen Nr 4, 2006, årg. 44 I brist på snö får vi nöja oss med denna bild från förra vintern. Sylvesterloppet behöver funktionärer. Har du ännu inget uppdrag kontakta Kent i stugan. Årsmöte 7 febr.

Läs mer

IS Göta ska vara dominerande i Skåne och tongivande i Sverige inom medel- och långdistanslöpning. När vi går in i 2006 ska vi vara 80 medlemmar!

IS Göta ska vara dominerande i Skåne och tongivande i Sverige inom medel- och långdistanslöpning. När vi går in i 2006 ska vi vara 80 medlemmar! IS Göta ska vara dominerande i Skåne och tongivande i Sverige inom medel- och långdistanslöpning. När vi går in i 2006 ska vi vara 80 medlemmar! #6-2005 MÅL 10SM Medaljer (0) & 50DM Medaljer (33) Hej alla!

Läs mer

LÖPSEDELN BOSSES BUSSAR BLACK RIVER RUN AMSTERDAM MARATHON KLUBBTIDNING FÖR LÅNGLÖPARSEKTIONEN I HELENEHOLMS IF NR 1 2014

LÖPSEDELN BOSSES BUSSAR BLACK RIVER RUN AMSTERDAM MARATHON KLUBBTIDNING FÖR LÅNGLÖPARSEKTIONEN I HELENEHOLMS IF NR 1 2014 LÖPSEDELN NR 1 2014 KLUBBTIDNING FÖR LÅNGLÖPARSEKTIONEN I HELENEHOLMS IF BOSSES BUSSAR BLACK RIVER RUN AMSTERDAM MARATHON ORDFÖRANDENS SPALT Hej Heleneholmare Jag vill börja med att önska alla ett Gott

Läs mer

Bygg ett konvent som inte kraschar

Bygg ett konvent som inte kraschar Bygg ett konvent som inte kraschar En trevlig manual i att arrangera konvent skriven av arrangörerna till lajvkonventet Prolog 2009 Innehåll Introduktion 3 Börja här 4 Praktiskt 5 Program 7 Ekonomi 9 Marknadsföring

Läs mer

Tjäna pengar på internet när du sover

Tjäna pengar på internet när du sover 1 Tjäna pengar på internet när du sover 9 olika sätt att skaffa passiva inkomster via internet Anders Sjöberg Strategiförlaget Bok_ver8.indd 1 2008-05-22 22:52:22 2 Tjäna pengar på internet när du sover

Läs mer

Diggiloo Diggiley alla cyklar hos mig Läs om Vätternrundans nye marknadschef Richard Herrey Sidan 27

Diggiloo Diggiley alla cyklar hos mig Läs om Vätternrundans nye marknadschef Richard Herrey Sidan 27 Nr 2 2014 www.sportaffarer.se Allt om sommarens idrottsevenemang. Sidorna 6-28 SM i sponsring 2014. Idrottsklubbarna som är bäst på att dra in sponsorpengar. Sidan 18 Diggiloo Diggiley alla cyklar hos

Läs mer

Fokus Framtid. Projektrapport

Fokus Framtid. Projektrapport Fokus Framtid Projektrapport år 2 För första gången har vi haft praktikanter som gör att fler kan hjälpa fler och gett bidrag som skapar möjligheter att genomföra radiodrömmar. Att sända radio första gången

Läs mer

SKOLIDROTT. Nivin älskar friheten i parkour

SKOLIDROTT. Nivin älskar friheten i parkour NUMMER 4 2013 SVENSK SKOLIDROTT TIDNINGEN FÖR DIN SKOL-IF Nivin älskar friheten i parkour Skol-IF gör lektionerna roligare Så får du pengar till föreningen Distriktet stöttar och ordnar De spelade fotboll

Läs mer

Solvikingen. Rabatt till Lidingöloppet. Kommande tävlingar 2010 KICK OFF. Mer om det changtila erbjudandet på sidan 3.

Solvikingen. Rabatt till Lidingöloppet. Kommande tävlingar 2010 KICK OFF. Mer om det changtila erbjudandet på sidan 3. Solvikingen Nr 2, 2010, årg. 48 Sofia Sundholm, med nr 2645, sprang GöteborgsVarvet på tiden 1.38:01 och Stockholm Marathon två veckor senare på 03.38:56 Rabatt till Lidingöloppet Mer om det changtila

Läs mer

Så var höstsäsongen igång. Äntligen! Med den väntar många roliga tävlingar på olika håll i Skåne. Men även sommaren har bjudit på mycket orientering

Så var höstsäsongen igång. Äntligen! Med den väntar många roliga tävlingar på olika håll i Skåne. Men även sommaren har bjudit på mycket orientering NYA EFK-nytt augusti 2012 Styrelsesuppleantens ruta Så var höstsäsongen igång. Äntligen! Med den väntar många roliga tävlingar på olika håll i Skåne. Men även sommaren har bjudit på mycket orientering

Läs mer

Bankuellt Nr 8 Februari 2013

Bankuellt Nr 8 Februari 2013 Bankuellt Nr 8 Februari 2013 BankNytt till dig som bor i Bergslagen Christer Trägårdh VD Under 2012 hände något historiskt. Bergslagens Sparbank öppnade ett nytt kontor på en ort som varit utan bankkontor

Läs mer

Nr 3-4 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund. Årets konferens

Nr 3-4 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund. Årets konferens 2 0 0 8 Nr 3-4 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund Årets konferens innehåll Plan för RM-tävlingar 2009 och KAF-Nytt denna gång ----------------------------3 Årets Konferens i Vara--------------------------------------------------------------------------------------------

Läs mer

SÄG JA LITE OFTARE. Summerade projektrapporter

SÄG JA LITE OFTARE. Summerade projektrapporter SÄG JA LITE OFTARE Summerade projektrapporter Innehållsförteckning Bakgrund 2 Projektsammanfattning 3-13 Projektrapport period 1 14-18 Projektrapport period 2 19-27 Projektrapport period 3 28-31 Projektrapport

Läs mer

KRETSLOPPET I BORÅS LÖRDAG 19 SEPTEMBER 2015

KRETSLOPPET I BORÅS LÖRDAG 19 SEPTEMBER 2015 TÄVLINGSINFOMATION KRETSLOPPET I BORÅS LÖRDAG 19 SEPTEMBER 2015 21 km Löpning för alla, från elitlöpare till joggare, individuellt eller lag. Tidtagning, lägsta ålder 15 år. 21 km-loppet är sanktionerat

Läs mer

Miljöbladet. en informationskampanj

Miljöbladet. en informationskampanj Miljöbladet en informationskampanj Miljöbladet ska vara en informationskampanj med målet att informera de flesta människor om trafikens inverkan på miljön och att påverka dem att resa och färdas miljövänligare.

Läs mer

Transportplanering. bättre evenemang till lägre kostnad. Idéskrift för arrangörer med smarta tips, inspiration & goda exempel

Transportplanering. bättre evenemang till lägre kostnad. Idéskrift för arrangörer med smarta tips, inspiration & goda exempel Transportplanering bättre evenemang till lägre kostnad foto Thomas Sättermann Idéskrift för arrangörer med smarta tips, inspiration & goda exempel transportplanering vid evenemang 1 foto Lina Axelsson

Läs mer

Sedan 2013 driver föreningen driften av anläggningarna på Värmdövallen samt Grantomtahallen på uppdrag av Värmdö kommun.

Sedan 2013 driver föreningen driften av anläggningarna på Värmdövallen samt Grantomtahallen på uppdrag av Värmdö kommun. Verksamhetsplan och Budget 2015 FÖRENINGSGEMENSAMT Inledning Föreningens verksamhetsplan och budget utformas i enlighet med framtagen policy och riktlinjer. Verksamhetsplanerna beskriver vilka mål föreningen

Läs mer