SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SAMMANTRÄDESPROTOKOLL"

Transkript

1 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(25) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl Beslutande Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Kira Berg, s Tomas Söreling, s Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Jonas T Sandelius 247, 263 Britt Olsson, sekreterare Bo Strangnefjord Lennart Michanek 264 Utses att justera Per-Inge Pettersson Underskrifter Paragrafer Sekreterare Ordförande Justerande. Britt Olsson. Tommy Ejnarsson. Per-Inge Pettersson ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Organ Datum för anslags uppsättande Datum för anslags nedtagande Förvaringsplats av protokollet Kommunkansliet Underskrift. Britt Olsson

2 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 2(25) Oskarshamns kommun Planarkitekten f k KSAU 247/2007 Dnr 2007/ Fördjupning av översiktsplanen för Oskarshamns kommun Simpevarps- och Laxemarområdet m m, samråd Oskarshamns kommun har översänt skrivelse om fördjupning av översiktsplanen för Simpevarps- och Laxemarområdet. Svensk Kärnbränslehantering AB (SKB) planerar att bygga ett slutförvar för Sveriges utbrända kärnbränsle. Platsundersökningar har genomförts i Oskarshamns och Östhammars kommuner. SKB kommer under 2009 under besluta vilken plats som har bäst förutsättningar. Syftet med planen är att påbörja kommunens fysiska planering inför en eventuell byggnation av ett slutförvar och en inkapslingsanläggning inom Simpevarps- och Laxemarområdet. De planerade anläggningarna kommer i första hand att beröra boende och verksamhetsutövare, natur- och kulturmiljön i närområdet, men det kommer även att påverka och beröra frågor utanför området. Till byggnationen av anläggningarna och för att sköta driften behövs människor. De kommer att ställa krav på alternativa boendeformer, bra service, goda kommunikationer m m. Senast 16 maj vill kommunen ha in synpunkter på planen. Planarkitekt Jonas T Sandelius har lämnat ett förslag till yttrande och som tas upp till behandling på dagens möte tillsammans med planarkitekten. beslutar lämna följande yttrande: Oskarshamns kommun har påbörjat den fysiska planeringen inför en eventuell byggnation av ett slutförvar och en inkapslingsanläggning inom Simpevarps- och Laxemarområdet, genom att göra en fördjupad översiktsplan för området. En färdig fördjupad översiktsplan beräknas vara färdig i oktober SKB beräknar

3 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 3(25) att under 2009 ha tagit beslut om någon av de två kommunerna i platsundersökningen, Oskarshamn och Östhammar, är lämpliga eller inte för en slutförvarsanläggning. Det är sedan regeringen som tar det avgörande beslutet, vilket SKB hoppas kunna bli När det gäller val av ort och plats är det fortfarande inte avgjort om det överhuvudtaget blir någon av de två orterna i platsundersökningen. Till dess hela frågan om slutförvarsanläggning är avgjord bör inte den fördjupade översiktsplanen endast redovisa Östhammar som alternativ till Oskarshamn, även om resonemanget för tillfället mycket talar för någon av de två orterna. I övrigt har ingen erinran mot planförslaget.

4 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 4(25) Kommunstyrelsen KSAU 248/2007 Dnr 2007/ Yttrande över ansökan om att väg 690 och väg 721 i Målilla ska vara huvudled Länsstyrelsen hemställer med remiss , dnr om kommunens yttrande i ärendet senast Målilla Samhällsförening har i skrivelse till vägverket framfört synpunkter gällande trafiksituationen på Vetlandavägen och Stockholmsvägen i Målilla. Samhällsföreningen vill att Vetlandavägen, från rondellen (rv 34) in till samhället (Stockholmsvägen), ska vara huvudled, likaså att Stockholmsvägen ska vara huvudled från Dalsbacken till utfarten mot Emmenäs (Hultsfredsvägen). Tekniska kontoret förslår trafiknämnden att tillstyrka förändringen av väg 690 (Vetlandavägen) och väg 721 (Stockholmsvägen) i Målilla. Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Arbetsutskottet föreslår kommunstyrelsen att i egenskap av trafiknämnd tillstyrka förändringen av väg 690 (Vetlandavägen) och väg 721 (Stockholmsvägen).

5 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 5(25) Tekniska kontoret Målilla GoIF Bandy KSAU 249/2007 Dnr 2007/ Hyreskontrakt med Målilla GoIF Bandy för lokal till vandrarhemsverksamhet vid Moliljan Tekniska kontoret har lämnat ett förslag till hyreskontrakt med Målilla GoIF Bandy för lokal på fastigheten Hultsfred Målilla 17:1 m fl. Lokalen används till vandrarhemsverksamhet. Avtalet är från och med till Hyran är satt till kronor per år och är indexreglerad. Arbetsutskottet beslutar godkänna avtalet med Målilla GoIF Bandy.

6 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 6(25) Kommunstyrelsen KSAU 250/2007 Dnr 2007/ Bytesavtal med Plannja Siba AB som ägare till fastigheten Hultsfred Järeda 2:139 och Plannja Siba AB som ägare till fastigheten Hultsfred Järeda 2:150 har träffat avtal om byte av fast egendom. Kommunen överlåter del av fastigheten Järeda 2:139, ca 4000 m², att överföras till fastigheten Järeda 2:150. I överlåtelsen ingår inte kommunens vatten- och avloppsledningar och pumpstation. Plannja Siba AB överlåter del av fastigheten Järeda 2:175, ca 480 m², att överföras till fastigheten Järeda 2:139. Plannja Siba AB ska betala kronor som mellangift till kommunen senast en månad efter tillträdesdagen. Kommunen ska bekosta bygga dels vändplan, dels bekosta och bygga infart med en bredd om 4 meter enligt markering på karta. Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunstyrelsen föreslår kommunfullmäktige att godkänna bytesavtalet mellan och Plannja Siba AB. De kronor föreslås nyttjas till att finansiera kommunens åtaganden i samband med bytesavtalet.

7 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 7(25) Tekniska kontoret Åke Hjalmarsson KSAU 251/2007 Dnr 2007/144 Nyttjanderättsavtal för del av Hultsfred Målilla 14:28 (försäljning av antikviteter) Tekniska kontoret fick i uppdrag att upprätta ett nyttjanderättsavtal med Åke Hjalmarsson, Målilla enligt beslut 178/ Avtalet gäller del av Hultsfred Målilla 14:28 och området får användas till försäljningsplats varje lördag från och med till och med Kommunen äger rätt att, efter att i god tid meddelat nyttjanderättshavaren, ta objektet i anspråk för annan verksamhet som kommunen bedömer ska ha företräde, t ex den årliga marknaden, såvida kommunen inte bedömer att verksamheterna kan samsas. Inga försäljningsstånd eller fordon får uppställas på befintlig gångoch cykelväg. Nyttjanderättshavaren ska omedelbart efter varje nyttjandetillfälle noggrant städa och återställa området i prydligt skick. Nyttjanderättsavtalet för del av Hultsfred Målilla 14:28 godkänns.

8 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 8(25) Tekniska kontoret Ove Johansson KSAU 252/2007 Dnr 2007/ Arrendekontrakt för del av fastigheten Hultsfred Kvillerum 1:9 Tekniska kontoret har upprättat ett arrendekontrakt mellan som fastighetsägare till Hultsfred Kvillerum 1:9 och Ove Johansson, Mörlunda. Arrendet gäller del av fastigheten Hultsfred Kvillerum 1:9 och ändamålet är betesmark. Arrendetiden är från och med till och med Arrendet förlängs med ett år åt gången om uppsägning inte sker senast nio månader före arrendetidens utgång. Arrendekontraktet för del av fastigheten Hultsfred Kvillerum 1:9 godkänns.

9 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 9(25) Tekniska kontoret Fasadia AB KSAU 253/2007 Dnr 2007/ Avtal med Fasadia AB om överbyggning av ledningar till västra industriområdet Tekniska kontoret har upprättat ett avtal mellan Hultsfreds kommun och Fasadia AB där kommunen medger att Fasadia AB får överbygga ledningar till västra industriområdet. Fasadia avser att bygga nytt tak över varuintag/utlastning. Byggnationen strider mot gällande detaljplan genom att byggnaden föreslås placerad på mark som ej får bebyggas, sk prickmark och parkmark. I berörd del finns ledningsrätt för kommunens huvudledningar till västra industriområdet tryckavloppsledning, vattenledning samt kulvert för dagvatten. Enligt köpeavtal får de nämnda ledningarna inte överbyggas utan särskilt tillstånd av ledningshavaren (). Med anledning av att Fasadia hävdat att byggnationen är av stor vikt har ett avtal träffats och som ska godkännas av arbetsutskottet. Avtalet mellan och Fasadia AB godkänns.

10 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 10(25) Tekniska kontoret Konny Bogren Kultur och fritid KSAU 254/2007 Dnr 2007/ Hyreskontrakt för Stensryd 4:6, kultur och fritid Ett hyreskontrakt har upprättats mellan hyresvärd Konny Bogren, Järnforsen och kultur- och fritid,. Kontraktet gäller Stensryd 4:6 och hyrestiden är från och med till och med Efter avtalstidens utgång förlängs avtalet med ett år i sänder. Nio månaders ömsesidig uppsägning gäller då. Hyreskontraktet för Stensryd 4:6 godkänns.

11 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 11(25) DackeStop Ekonomikontoret Virserums Sparbank KSAU 255/2007 Dnr 2007/ Ansökan om fortsatt amorteringsfrihet i tre år för DackeStop ekonomisk förening DackeStop ekonomisk förening har sänt in en skrivelse, daterad där föreningen anhåller om ytterligare amorteringsfrihet för tre år. Virserums Sparbank kan tänka sig fortsatt amorteringsfrihet om borgenären godkänner det. DackeStop ekonomisk förening har tidigare anhållit om att beslutar om att borgensåtagande på kr gäller vid förändrade kreditvillkor som innebär att amortering påbörjas Arbetsutskottet godkände 384/ att amortering påbörjas godkänner amorteringsfrihet i ytterligare tre år.

12 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 12(25) Ekonomikontoret Kultursekreteraren KSAU 256/2007 Dnr 2007/ Förslag om inköp av kommunala gåvor Enligt beslut i kommunstyrelsen 57/2005 köptes fem varianter av offentliga gåvor in till. Detta för att kunna användas av representanter för kommunen att ge vid olika typer av uppvaktningar. De fem varianter av offentlig gåva som köptes in samt deras värde per styck var följande: Fyrkantigt, svarvat, svart fat med två hjärtan 800 kr Fyrkantigt, svarvat, omålat fat i alm 700 kr Hjärtformad klocka 700 kr Litet svart fat med ett hjärta 400 kr Hjärtan per styck 50 kr Tio exemplar av vardera gåva köptes in förutom av de små hjärtana där tjugo inhandlades. Då varianten litet svart fat med ett hjärta är det enda i sin prisklass har detta gått åt betydligt snabbare än övriga gåvor. Endast ett exemplar finns kvar av denna gåva varför vik kultursekreterare Daniel Eklund föreslår att nya gåvor i denna prisklass köps in. Förslaget är att 10 likadana svarta fat med hjärta köps in samt att komplettera med ytterligare en gåva i prisklassen kronor. Kultursekreteraren får i uppdrag att köpa in tio likadana svarta fat med hjärta och till detta anslås kr ur arbetsutskottets anslag för oförutsedda behov.

13 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 13(25) Tekniska kontoret KSAU 257/2007 Dnr 2007/ Motion från Tommy Rälg,s, Gunilla Abrahamsson,s, Dicka Brännkärr, v, Lennart Beijer, v, Kira Berg, s och Lars Rundgren s om utbyggnad av fjärrvärmen öster om järnvägen i Hultsfred Fullmäktigeledamöterna Tommy Rälg, Gunilla Abrahamsson, Kira Berg, Lars Rundgren samtliga s, samt Dicka Brännkärr och Lennart Beijer, båda v, har lämnat in motion daterad om utbyggnad av fjärrvärmen öster om järnvägen i Hultsfred. Motionärerna anser att den förväntade utbyggnaden av fjärrvärmenätet inte blev av och yrkar därför att kommunstyrelsen ska få i uppdrag att inleda en diskussion med Vattenfall AB om deras framtidsplaner samt att målsättningen ska vara att fjärrvärmen ska byggas ut även väster om järnvägen i Hultsfred. Kommunfullmäktige remitterade motionen till kommunstyrelsen för beredning enligt beslut 34/ Beredning Kommunfullmäktige 34/07 Motionen remitteras till tekniska kontoret för yttrande.

14 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 14(25) Utvecklingschefen KSAU 258/2007 Dnr 2007/ Motion inlämnad av socialdemokratiska fullmäktigegruppen och vänsterpartiets fullmäktigegrupp om långsiktig strategi för arbetet med studentbostäder m m Fullmäktigeledamöterna Kira Berg, s och Tommy Ejnarsson, v har som representanter för sina respektive fullmäktigegrupper lämnat in en motion daterad om med förslag om utarbetandet av en långsiktig strategi för arbetet med studentbostäder, marknadsföring m m på samma sätt som man gjort med varumärket Hultsfred. Kommunfullmäktige remitterade motionen till kommunstyrelsen för beredning enligt beslut 35/ Beredning Kommunfullmäktige 35/07 Motionen remitteras till utvecklingschefen Lars-Erik Rönnlund som får i uppdrag att i samråd med styrgruppen för Campus Hultsfred och BO-gruppen utarbeta förslag till yttrande.

15 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 15(25) Socialnämnden KSAU 259/2007 Dnr 2007/ Motion inlämnad av Gunilla Abrahamsson, s, om höjning av bidrag till Hultsfred-Vimmerby Kvinnojour m m Fullmäktigeledamoten Gunilla Abrahamsson, s har lämnat in en motion daterad om höjning av bidraget till kvinnojouren. Gunilla Abrahamsson yrkar att kommunens bidrag ska höjas från kronor till kronor per år, att ett förskott ska betalas ut i januari, att resterande summa betalas ut efter redovisning från kvinnojouren samt att hanteringen av bidrag till kvinnojouren ska flyttas från socialnämnden till kommunstyrelsen. Motionen remitterades till kommunstyrelsen för beredning enligt beslut i kommunfullmäktige 36/ Beredning Kommunfullmäktige 36/07 Motionen remitteras till socialnämnden för yttrande med utgångspunkten att kvinnojouren fortfarande är kvar under socialnämnden.

16 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 16(25) Skorstensfejarmästaren Kommunkansliet KSAU 260/2007 Dnr 2007/ Uppsägning av avtal mellan Hultsfreds kommun och skorstensfejarmästaren, norra sotningsdistriktet Nytt avtal har ingåtts mellan och Hultsfreds Sotnings AB, gällande från och med till och med och som godkänts i kommunstyrelsen Med anledning av detta föreslås uppsägning av tidigare avtal som tecknats mellan skorstensfejarmästaren Stig Löfgren och kommunen. Uppsägning av tidigare avtal godkänns.

17 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 17(25) Kommunstyrelsen KSAU 261/2007 Dnr 2007/ Granskning av beslut och verkställighet samt styrande dokument De förtroendevalda revisorerna har gett Komrev inom Öhrlings PricewaterhouseCoopers i uppdrag att göra en granskning av beslut och verkställighet av fullmäktiges beslut samt styrande dokument. Revisionen konstaterar att finns ett stort antal styrdokument i kommunen och att påverkan på den kommunala verksamheten varierar. Uppföljningen av gällande styrdokument kan förbättras. Revisorerna överlämnar rapporten för beaktande och åtgärd samt emotser svar på planerade åtgärder med anledning av rapporten till den 15 juni Rapporten har även lämnats till kommunfullmäktiges presidium. Kansliassistent Britt Olsson och kanslichef Magnus Blomberg har lämnat förslag till yttrande enligt uppdrag av arbetsutskottet I yttrandet, daterat , konstateras att i och med nyttjandet av ärendehanteringssystemet Winess finns en god kontroll över kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges ärendehantering. Vad gäller avslutning av ärendet föreslås att detta delegeras till kansliassistenten. Uppföljning och uppdatering av styrdokument och policys föreslås att respektive förvaltning, kontor eller enhet gör en inventering över sina dokument och bedömer aktualitet samt redogör till kommunkansliet som i sin tur redogör för kommunstyrelsen i september varje år. Kommunkansliet ombesörjer också att aktuell förteckning finns på kommunens hemsida. När det gäller uppföljning av beslut kan en möjlighet vara att koncernledningsgruppen gör en genomgång av beslutens verkan två gånger per år samt rapporterar till kommunstyrelsen och

18 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 18(25) kommunfullmäktige, förslagsvis när redovisning av motionerna sker. Beredning Revisorernas granskningsrapport /07 Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunstyrelsen föreslås besluta att avslutning av ärendet delegeras till kansliassistenten. Uppföljning och uppdatering av styrdokument och policys föreslås att respektive förvaltning, kontor eller enhet gör en inventering över sina dokument och bedömer aktualitet samt redogör till kommunkansliet som i sin tur redogör för kommunstyrelsen i september varje år. Kommunkansliet föreslås också ombesörja att aktuell förteckning finns på kommunens hemsida. När det gäller uppföljning av beslut föreslås att kommunkansliet får i uppdrag att årligen gå igenom kommunfullmäktiges beslut för att rapportera avvikelser till koncernledningsgruppen för vidare handläggning och meddelande till kommunfullmäktige.

19 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 19(25) Skriftställaren KSAU 262/2007 H Skrivelse om förslag gällande forskningscentrum En skrivelse om förslag till inrättande av forskningscentrum i Virserum har inkommit från Eva-Maria Helgesson, Virserum. I skrivelsen redogörs för åldrandet och att åldras frisk är allas önskan men många faktorer spelar in och modifierar livskvalitén. Förslaget är att ett forskningscentrum för frisk åldrande skulle inrättas i vårdcentralens fastighet på Länsmansgatan i Virserum. Forskningscentret skulle kopplas till allroundservice för åldrandet. I finns personella resurser och tomma vårdfastigheter. Många nya arbetsplatser på vetenskaplig nivå skulle kunna skapas. Skrivelsen avslutas med att ett samarbete med Institutet för Gerontologi i Jönköping skulle kunna inledas och deltagande i det internationella erfarenhetsutbytet genom att knyta kontakter inom EU. Socialchefen Carolina Leijonram har lämnat ett yttrande över förslaget enligt nedan: Socialnämnden är ansvarig huvudman för frågor som för äldreomsorgen inom. Socialnämnden är tillsammans med övriga länets kommuner medfinansiär i Fokus. Fokus arbetar med frågor som rör forskning och kunskapsutveckling inom socialtjänsten i hela länet. Socialförvaltningen i har inte själv någon möjlighet att ansvara för ett forskningscentrum. Samverkan i Fokus har pågått under många år och förvaltningen bedömer att samarbetet varit framgångsrikt. Arbetet har lett och leder fortfarande till utveckling av äldreomsorgen i kommunen. Skrivelsen anses vara besvarad genom yttrandet från socialchefen.

20 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 20(25) Miljö- och byggnadsnämnden KSAU 263/2007 Hultsfreds slätt som kulturmiljö Miljö- och byggnadsnämnden har översänt beslut 63/ där nämnden översänt en utredning för samråd med förslag till åtgärder. Mot bakgrund av pågående industrietableringar (Husbyggaren 6 och 7), behov av ny mark för begravningsplats, ytterligare industrietablering (Hultsfred 3:40) samt anläggande av ny rondell vid rv 34/lv 129 har låtit genomföra en inventering och kulturmiljöanalys. Delar av de aktuella exploateringsområdena är belägna inom fornlämning RAÄ 174 i Vena socken. För kommunens vidkommande har detta medfört att bl a detaljplanelagda områden för industriändamål (Husbyggaren 6 och 7) samt en planerad begravningsplats blivit föremål för restriktioner och därmed är de i konflikt med fornlämningsområdet. Miljö- och byggnadsnämnden anser att fornlämningsområdets omfattning bör minskas och bättre anpassas till såväl de kulturhistoriska värdena på plats som till gällande detaljplaner och intentioner i den fördjupade översiktsplanen. Nämnden framför också i beslutet att området väster om järnvägen Hultsfred-Linköping bör med hänsyn till pågående industrietableringar och samhällsnyttan kunna bebyggas för industriändamål. Området för begravningsplats öster om järnvägen söder om Silverslättsvägen enligt den fördjupade översiktsplanen bör också mot bakgrund av samhällsnyttan få anläggas. Nämnden avslutar sitt beslut med att vidare bör Silverslättsvägen breddas och kompletteras med gång- och cykelväg mellan Silverslättsområdet och ny rondell vid rv 34 för att förbättra trafiksäkerheten mellan bostäder och arbetsplatser. De kulturhistoriska värdena inom området i övrigt kan stärkas genom bildandet av kommunalt kulturreservat.

21 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 21(25) Arbetsutskottet tillstyrker miljö- och byggnadsnämndens beslut angående Hultsfred slätt ( 63, ) och ger miljö- och byggnadskontoret i samarbete med Metria i uppdrag att snarast genomföra en planändring på fastigheterna Husbyggaren 6 och 7 för Swedspans byggnation. Arbetsutskottet ger miljö- och byggnadskontoret i uppdrag att hantera ärendet om fornlämningen på Hultsfred slätt skyndsamt.

22 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 22(25) Lennart Michanek KSAU 264/2007 Presentation av ny trafiklösning Lennart Michanek, Målilla redogör för ett förslag till ny trafiklösning. Det handlar om att bilar och långtradare skulle kunna gå på spår längre sträckor. Mer information går att läsa på Arbetsutskottet tackar för informationen.

23 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 23(25) Jonny Bengtsson Tommy Ejnarsson KSAU 265/2007 Kallelse till bolagsstämma vid Hultsfred-Vimmerby Flygplats AB 2007 Hultsfred-Vimmerby Flygplats AB kallar med skrivelse , till ordinarie bolagsstämma måndagen 4 juni 2007 kl i Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred. Till kommunens ombud vid bolagsstämman med Hultsfred- Vimmerby Flygplats AB utses arbetsutskottets ledamot Jonny Bengtsson med ersättare förste vice ordförande Tommy Ejnarsson.

24 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 24(25) Regionförbundet i Kalmar län KSAU 266/2007 Remiss av förslag till reviderade långsiktiga investeringsplaner för väg och järnväg Regionförbundet i Kalmar län har upprättat förslag till gemensamt yttrande över förslagen till reviderade planer. Yttrandet ska lämnas i samråd med samtliga tolv kommuner i länet och Länsstyrelsen. tillstyrker i princip förslaget till gemensamt yttrande, daterat

25 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 25(25) KSAU 267/2007 Anmälningsärenden 1. Yttrande från Länsstyrelsen Kalmar län om s redovisning av ersättning 2006 samt ansökan om medel för 2007 för informationsinsatser som rör slutförvaring av använt kärnbränsle och kärnavfall 2. Nutek söker samarbetspartner för att etablera KomTek 3. Förfrågan från Vägverket om tillsyn av lag att tillhandahålla förnybara drivmedel 4. Protokoll Regionförbundets Primärkommunala nämnd Inbjudan till kommuner och lansting att delta i projektet medborgarpaneler från Sveriges Kommuner och Landsting 6. Sveriges Kommuner och Landsting cirkulär nr 07:13: Kommentar till allmänna bestämmelser AB Cirkulär nr 07:11: Elektronisk fakturering obligatoriskt i staten, Svefakturan standard 8. Länsstyrelsens beslut för väg 34/129 korsning i Hultsfred vägprojektet är inte av den art att det kan antas medföra betydande miljöpåverkan enligt 6 kap 5 miljöbalken (1998:808)

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 11 september 2018 kl. 08:30-11.35 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.25 Beslutande Sivert Bergström Jonny Bengtsson Gun-Yvonne Fahlström Tommy Ejnarsson Ove Engkvist Övriga deltagande

Läs mer

Silva Andersson Torbjörn Wirsenius Valhall Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Silva Andersson Torbjörn Wirsenius Valhall Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. 1(6) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 17.00-18.20 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Silva Andersson

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Amanda Lindgren och Marika Hjelm, kulturinslag. Gunilla Abrahamsson Ivan Gunnarsson

Lars Rönnlund, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Amanda Lindgren och Marika Hjelm, kulturinslag. Gunilla Abrahamsson Ivan Gunnarsson Sammanträdesprotokoll 1 (11) Plats och tid Bygdegården i Vena, Hultsfred kl. 18.30-21.00 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Amanda

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(17) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-20.30 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Arne Fäldt

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2008-05-06 kl. 08.30-11.30. Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred 2008-05-06 kl. 08.30-11.30. Per-Inge Pettersson 1(12) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-11.30 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Gunilla Abrahamsson Sivert Bergström. Kommunhuset , kl Underskrifter Paragrafer. Gunilla Abrahamsson Sivert Bergström

Gunilla Abrahamsson Sivert Bergström. Kommunhuset , kl Underskrifter Paragrafer. Gunilla Abrahamsson Sivert Bergström 1(12) Plats och tid Missionskyrkan i Järnforsen, Hultsfred kl. 18.30-19.30 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera

Läs mer

Åke Nilsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Åke Nilsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-11.30 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Lars Rosander, c Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2007-11-20 kl. 08.30-10.45. Per-Inge Pettersson. Bo Bergman Tommy Ejnarsson 599-602 604-610 603

Sessionssalen, Hultsfred 2007-11-20 kl. 08.30-10.45. Per-Inge Pettersson. Bo Bergman Tommy Ejnarsson 599-602 604-610 603 1(13) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-10.45 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef Henric Svensson 102 Britt Idensjö, sekreterare

Lars Rönnlund, kommunchef Henric Svensson 102 Britt Idensjö, sekreterare Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 25 april 2017 kl. 08:30-12.15 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Gunilla Aronsson, C Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-16.30 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Bergh, m Tommy Ejnarsson, v Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 13.30-14.05 Beslutande Kira Berg, s Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Silva Andersson, s Per-Inge Petterson, c Carola

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-9.40 Beslutande Kira Berg, s Pia Rydh, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl Sammanträdesprotokoll 1 (8) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-16.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Per-Inge Pettersson, C Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(14) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset Hultsfred, kl. 08.30-12.20 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson, v Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson,kd 45-47,52-56 Tommy Ejnarsson, v

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson,kd 45-47,52-56 Tommy Ejnarsson, v 1(14) Plats och tid Revelj, Hultsfred kl. 08:30-16.35 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson,kd 45-47,52-56 Tommy Ejnarsson, v Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Hotell Dacke, Virserum kl. 08.30-11.15 Beslutande Bo Bergman Lars Hagberg Laila Ekström Lars Rosander Annelie Milton-Björk Övriga deltagande

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-12.50 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Per-Inge Pettersson Åke Nilsson Tommy Ejnarsson Övriga deltagande

Läs mer

Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Konny Bogren, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Allan Seger, s

Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Konny Bogren, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Allan Seger, s 1(14) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 14.00-15.15 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Konny Bogren, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Allan Seger, s Peter

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Jonny Bengtsson Per-Inge Pettersson Åke Nilsson Tommy Ejnarsson Ove Engkvist Övriga deltagande

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2010-06-08 kl. 08.30-12.05. Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred 2010-06-08 kl. 08.30-12.05. Per-Inge Pettersson Sammanträdesprotokoll 1 (12) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.05 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(18) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 14.00-16.00 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Silva Andersson, s Tomas Söreling, s Tommy Ejnarsson, v Pia Rydh,

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(11) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.00 Beslutande Jonny Bengtsson, s Ove Engqvist, s Ingrid Rosen Per-Inge Pettersson Åke Bergh Övriga deltagande Sven Carlsson Bo Strangnefjord

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2010-03-30 kl. 08.30-12.00. Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred 2010-03-30 kl. 08.30-12.00. Per-Inge Pettersson Sammanträdesprotokoll 1 (8) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Kira Berg, s Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund,

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-10.40 Beslutande Bo Bergman Lars Hagberg Göran Berglund Lars Rosander Lennart Beijer Övriga deltagande Magnus

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl Sammanträdesprotokoll 1 (9) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund, kommunchef

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(13) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.10, 17.00-18.00 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Per-Inge Pettersson, C Rosie Folkesson, S Gunilla Aronsson, C Tommy Ejnarsson, V Mikael Petersson, FP Carina Littorin 57

Per-Inge Pettersson, C Rosie Folkesson, S Gunilla Aronsson, C Tommy Ejnarsson, V Mikael Petersson, FP Carina Littorin 57 Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-16.20 Beslutande Lars Rosander,C Mattias Wärnsberg, S Åke Nilsson, KD Tomas Söreling, S Pär Edgren, M ej 57 Carola

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred kl Per-Inge Pettersson Sammanträdesprotokoll 1 (12) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 10.15-12.10 Beslutande Övriga deltagande Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Carola Nilsson,

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1(9) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-14.20 Beslutande Kira Berg, s Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Silva Andersson, s Per-Inge Petterson,

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson,v 465-478

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson,v 465-478 1(17) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-15.00 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson,v 465-478 Övriga deltagande

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl 1(9) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 13.30-14.45 Beslutande Kira Berg, s Gunilla Aronsson, c Tommy Rälg, s Sture Persson, m Silva Andersson,s Per-Inge Petterson, c Carola Nilsson, s Lars Rosander,

Läs mer

Åke Nilsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Åke Nilsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott Sammanträdesprotokoll 1 (12) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.05, 15.00-16.15 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c 501,506,508 Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson,

Läs mer

Kommunhuset i Harmånger. Måndag 7 maj 2007 kl. 19:00. Eva Engström Sekreterare. Hans-Åke Bergman (c) Sven-Erik Sjölund (s)

Kommunhuset i Harmånger. Måndag 7 maj 2007 kl. 19:00. Eva Engström Sekreterare. Hans-Åke Bergman (c) Sven-Erik Sjölund (s) NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (6) Sida Plats och tid Beslutande Kommunhuset i Harmånger. Måndag 7 maj 2007 kl. 19:00. Se närvarolista. Övriga deltagande Eva Engström Sekreterare

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 28 november 2017 kl. 08:30-12.00 Beslutande Övriga deltagande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Lena Hasting, S Tommy Rälg, S Lars Rönnlund,

Läs mer

Skeppet i Målilla, Hultsfred kl Erene Öberg Jonny Sigvardsson Kommunhuset, Hultsfred , kl 14.00

Skeppet i Målilla, Hultsfred kl Erene Öberg Jonny Sigvardsson Kommunhuset, Hultsfred , kl 14.00 1(13) Plats och tid Skeppet i Målilla, Hultsfred kl. 18.30 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Hanna Rotelius Utses att justera

Läs mer

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 10 oktober 2017 kl. 08:00-16.30 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S 218-221 Övriga deltagande Lars

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(11) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 14.00-16.00 Beslutande Jonny Bengtsson, s Christel Rudiger-Karlsson, s Tommy Ejnarsson, v Konny Bogren, s Lennart Beijer, v Åke Bergh, m Torbjörn Wirsenius,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Per-Inge Pettersson. Tommy Ejnarsson Bo Bergman ,

Sessionssalen, Hultsfred kl Per-Inge Pettersson. Tommy Ejnarsson Bo Bergman , 1(19) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Bo Bergman, s 509 Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S ej 14 Tomas Söreling, S

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S ej 14 Tomas Söreling, S Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 23 januari 2018 kl. 08:30-12.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S ej 14 Tomas Söreling, S Övriga deltagande

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Stefan Ölvebring, Svenskt Rockarkiv 1 Stefan Ölvebring, s 2-4, 6-9

Sessionssalen, Hultsfred kl Stefan Ölvebring, Svenskt Rockarkiv 1 Stefan Ölvebring, s 2-4, 6-9 Sammanträdesprotokoll 1 (12) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 13.30-14.35 Beslutande Kira Berg, s Åke Bergh, m Gunilla Abrahamsson, s Sture Persson, m Silva Andersson, s Per-Inge Petterson, c

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 12 december 2017 kl. 08:30-13.00 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(13) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-19.30 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Christel

Läs mer

Tomas Söreling, s Torbjörn Wirsenius, fp Tommy Ejnarsson, v Åke Nilsson, kd Pia Rydh, v. Tomas Söreling Torbjörn Wirsenius...

Tomas Söreling, s Torbjörn Wirsenius, fp Tommy Ejnarsson, v Åke Nilsson, kd Pia Rydh, v. Tomas Söreling Torbjörn Wirsenius... 1(15) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-15.50 Beslutande Kira Berg, s Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Silva Andersson,s Per-Inge Petterson, c Kira Berg, s

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(13) Plats och tid DackeStop, Virserum, Hultsfred kl. 18.30-20.15 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott Sammanträdesprotokoll 1 (14) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-11.00 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Carola Nilsson, s Åke Nilsson, kd Övriga

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (6) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 09.00-12.00 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Sivert Bergström Åke Nilsson Tommy Ejnarsson Övriga deltagande Magnus

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(10) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 14.00-14.35 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Eva Didriksson, s Tomas Söreling, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Dragan Vujasinovic, v Per-Inge

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(15) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 14.00-15.45 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Eva Didriksson, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Ingrid Rosén,

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (14) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-15.00 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Per-Inge Pettersson Åke Nilsson Tommy Ejnarsson Övriga deltagande

Läs mer

Bo Bergman, s Bodil Liedberg-Jönsson, s Per-Inge Pettersson, c Tommy Ejnarsson, v Åke Nilsson, kd

Bo Bergman, s Bodil Liedberg-Jönsson, s Per-Inge Pettersson, c Tommy Ejnarsson, v Åke Nilsson, kd 1(12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-12.10 Beslutande Bo Bergman, s Bodil Liedberg-Jönsson, s Per-Inge Pettersson, c Tommy Ejnarsson, v Åke Nilsson, kd Övriga deltagande

Läs mer

HULTSFREDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (12)

HULTSFREDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (12) HULTSFREDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (12) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 10.00-12.15 Beslutande Sven Gustavsson Lars Hagberg Laila Ekström Lars Rosander Lennart Beijer Övriga deltagande

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (21)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (21) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (21) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.30 Beslutande Bo Bergman Lars Hagberg Sivert Bergström Åke Nilsson Lennart Beijer Övriga deltagande Gun-Yvonne

Läs mer

Balder, Valhall, Hultsfred 27 juni 2016 kl. 14:00. Åke Bergh Tommy Ejnarsson Paragrafer......

Balder, Valhall, Hultsfred 27 juni 2016 kl. 14:00. Åke Bergh Tommy Ejnarsson Paragrafer...... Plats och tid Balder, Valhall, Hultsfred 27 juni 2016 kl. 14:00 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef Anders Andersson, KD Britt Idensjö, sekreterare Carl-Johan

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset 31 januari 2017 kl. 08:30-13:30 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2008-03-25 kl. 08.30-12.00. Åke Nilsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Sessionssalen, Hultsfred 2008-03-25 kl. 08.30-12.00. Åke Nilsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. 1(22) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Bo Bergman, s Pia Rydh, v Lars Rosander, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Helena

Läs mer

Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Margaretha Helander, Birgitta Sigfridsson, Erik Sandberg. Stig Andersson Ivan Gunnarsson

Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Margaretha Helander, Birgitta Sigfridsson, Erik Sandberg. Stig Andersson Ivan Gunnarsson 1(12) Plats och tid Sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-19.35 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Margaretha Helander, Birgitta

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-9.40 Beslutande Bo Bergman Lars Hagberg Laila Ekström Lars Rosander Lennart Beijer Övriga deltagande Magnus

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2008-10-21 kl. 08.30-12.30

Sessionssalen, Hultsfred 2008-10-21 kl. 08.30-12.30 1(17) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.30 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Kira Berg, s ej 504 Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Enligt bilagda förteckning. Torbjörn Brännlund, kommunchef Anders Andersson, sekreterare Bo Wallströmer, ekonomichef 24-25

Enligt bilagda förteckning. Torbjörn Brännlund, kommunchef Anders Andersson, sekreterare Bo Wallströmer, ekonomichef 24-25 LJUSNARSBERGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Tingshuset, Kopparberg Tid: 19.00 20.25 Beslutande Enligt bilagda förteckning Övriga deltagande Torbjörn Brännlund, kommunchef Anders Andersson,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2010-04-13 kl. 08.30-11.30. Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred 2010-04-13 kl. 08.30-11.30. Per-Inge Pettersson Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-11.30 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande

Läs mer

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD ej 259 Åke Bergh, M ej 259 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD ej 259 Åke Bergh, M ej 259 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 20 november 2018 kl. 08:30-12.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD ej 259 Åke Bergh, M ej 259 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (20)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (20) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (20) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.05 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Sivert Bergström Åke Nilsson Lennart Beijer Övriga deltagande Magnus

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Jonny Bengtsson, s Ove Engkvist, s Per-Inge Pettersson, c Åke Bergh, m Tommy Ejnarsson, v. Britt Olsson, sekreterare

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Jonny Bengtsson, s Ove Engkvist, s Per-Inge Pettersson, c Åke Bergh, m Tommy Ejnarsson, v. Britt Olsson, sekreterare 1(14) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset Hultsfred, Hultsfred kl. 08:30-11.05 Beslutande Jonny Bengtsson, s Ove Engkvist, s Per-Inge Pettersson, c Åke Bergh, m Tommy Ejnarsson, v Övriga deltagande

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-16.40 Beslutande Lars Rosander,C Mattias Wärnsberg, S Åke Nilsson, KD ej 16 Tomas Söreling, S Gunilla Aronsson,

Läs mer

Bo Bergman, s Ove Engkvist, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd 164-176 Tommy Ejnarsson, v

Bo Bergman, s Ove Engkvist, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd 164-176 Tommy Ejnarsson, v 1(18) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Bo Bergman, s Ove Engkvist, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd 164-176 Tommy Ejnarsson, v Övriga deltagande Sven

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Mattias Wärnsberg

Sessionssalen, Hultsfred kl Mattias Wärnsberg Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(11) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Bo Bergman, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson, v Ove Engkvist, s Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef Lars Gjörloff 82 Britt Idensjö, sekreterare Stefan Fredriksson 82 Henric Svensson 85

Lars Rönnlund, kommunchef Lars Gjörloff 82 Britt Idensjö, sekreterare Stefan Fredriksson 82 Henric Svensson 85 Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 19 april 2016 kl. 08:30-13 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef 18, 20 Britt Idensjö, sekreterare Mikael Pettersson 13 Hans Andersson 19

Lars Rönnlund, kommunchef 18, 20 Britt Idensjö, sekreterare Mikael Pettersson 13 Hans Andersson 19 Plats och tid Sessionssalen kommunhuset i Hultsfred 26 januari 2016 kl. 08.30-11.45 Beslutande Åke Nilsson, KD Gunilla Aronsson, C Åke Bergh, M Lena Hasting, S Tommy Rälg, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Gunilla Aronsson, C Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Gunilla Aronsson, C Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 18 december 2018 kl. 08:30-12:00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M 284-289 Gunilla Aronsson, C 290-291 Rosie Folkesson, S Tomas

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(15) Plats och tid Stålhagsskolans samlingssal, Hultsfred kl. 18.30-20.30 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (13) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.10 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Per-Inge Pettersson Åke Nilsson Tommy Ejnarsson Övriga deltagande

Läs mer

Tommy Rälg Ivan Gunnarsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Tommy Rälg Ivan Gunnarsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. 1(12) Plats och tid Bygdegården i Vena, Hultsfred kl. 18.30-20.15 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Tommy Rälg

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (8)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (8) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (8) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 14.00-15.20 Beslutande Bo Bergman Annelie Milton-Björk Lars Hagberg Jonny Bengtsson Jan Kennmark Göran Berglund Sivert

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(11) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.15 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson, v Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (22)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (22) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (22) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.30 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Lars Ekvall Lars Rosander Göran Berglund Övriga deltagande Magnus

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred 2001- kl. 08.30-10.30 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Sivert Bergström Åke Nilsson Lennart Beijer Övriga deltagande

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl Sammanträdesprotokoll 1 (11) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik

Läs mer

Raymond Asp, S Göran Lundberg, S Staffan Svensson, avdelningschef, 106 Helena Grybäck Svensson, förbundschef Ulla Nilsson, sekreterare

Raymond Asp, S Göran Lundberg, S Staffan Svensson, avdelningschef, 106 Helena Grybäck Svensson, förbundschef Ulla Nilsson, sekreterare Sammanträdesprotokoll 1 (11) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred, kl. 8.30-10.40 ande Roland Waern, M Åke Nilsson, KD Gunilla Schollin Borg, MP Per-Inge Pettersson, C Ewa Engdahl, C Gunilla

Läs mer

Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson, v

Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson, v 1(12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-13.45 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson, v Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 2007-04-11

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 2007-04-11 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(8) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 13.50-16.40 Beslutande Gunilla Abrahamsson, s Gunilla Nilsson, c Arne Fäldt, s Lennart Eklund, c Carola Nilsson, s Eréne

Läs mer

Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Bodil Liedberg-Jönsson, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Arne Fäldt, s

Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Bodil Liedberg-Jönsson, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Arne Fäldt, s 1(13) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 14:00-15.15 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Bodil Liedberg-Jönsson, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Arne Fäldt,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred kl Per-Inge Pettersson Sammanträdesprotokoll 1 (16) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.10 Beslutande Kira Berg, s Tomas Söreling, s Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (13)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (13) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (13) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-12.10 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Sivert Bergström Åke Nilsson Lennart Beijer Övriga deltagande Magnus

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred kl Per-Inge Pettersson 1(13) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-10.40 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, c Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(15) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-12.30 Beslutande Kira Berg, s Pia Rydh, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 14.00-16.00 Beslutande Bo Bergman Annelie Milton-Björk Lars Hagberg Jonny Bengtsson Jan Kennmark Göran Berglund Laila

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl 1(15) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Åke Bergh. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Åke Bergh. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott Sammanträdesprotokoll 1 (15) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-13.50 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v Lars Rosander, c 21-22, 24 Carola Nilsson, s Åke Bergh, m Övriga

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.30 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2014-01-21 kl. 08:30-13.15. Mattias Wärnsberg

Sessionssalen, Hultsfred 2014-01-21 kl. 08:30-13.15. Mattias Wärnsberg Sammanträdesprotokoll 1 (5) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08:30-13.15 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik

Läs mer

Kommunhuset, sammanträdesrum Karpen kl Anders Westerlund (S) 93, 96 Ledamot ( ) Nils-Börje Jönsson (C)

Kommunhuset, sammanträdesrum Karpen kl Anders Westerlund (S) 93, 96 Ledamot ( ) Nils-Börje Jönsson (C) 1( 6) Plats och tid Kommunhuset, sammanträdesrum Karpen kl. 13.30 17.00 Beslutande Ulla-Britt Brandin (KD) Hans Stifors (PF) Ordförande Vice ordförande Elisabeth Holmer (S) Tjänstgörande ersättare Anders

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset Hultsfred kl. 08.30-12.10 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson, v Övriga deltagande Britt Olsson,

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.20 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund, kommunchef

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (6) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 09.00-11.30 Beslutande Kira Berg, s 92 Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Arne Fäldt, s Per-Inge Petterson,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Tomas Söreling, s Gunilla Aronsson,c Dicka Brännkärr, v Åke Nilsson, kd Patrik Axelsson, v

Sessionssalen, Hultsfred kl Tomas Söreling, s Gunilla Aronsson,c Dicka Brännkärr, v Åke Nilsson, kd Patrik Axelsson, v 1(17) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 14.00-16.10 Beslutande Tommy Ejnarsson, v Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Susanne Sjöblom, m Silva Andersson,s Per-Inge Petterson, c Kira Berg, s Lars Rosander,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2014-09-30 kl. 08.30-11.00. Mattias Wärnsberg

Sessionssalen, Hultsfred 2014-09-30 kl. 08.30-11.00. Mattias Wärnsberg Sammanträdesprotokoll 1 (11) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-11.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2010-04-20 kl. 08.30-10.45. Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred 2010-04-20 kl. 08.30-10.45. Per-Inge Pettersson Sammanträdesprotokoll 1 (12) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-10.45 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v 156-158 Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott Sammanträdesprotokoll 1 (9) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuet i kl. 08.30-10.40 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v ej 173 Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga

Läs mer