BRF ALSIKE PARK KNIVSTA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRF ALSIKE PARK KNIVSTA"

Transkript

1 BRF ALSIKE PARK KNIVSTA

2 Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten. VÄLKOMMEN TILL ALSIKE PARK! Var området ligger och status på objekten hittar du på Alsike är en tätort i Knivsta kommun, en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Här uppför vi nu vår första försäljningsetapp som består av 24 friliggande villor i park, samtliga i bostadsrättsform. Belägna i slutet av en lugn återvändsgata skapas formen för ett barnvänligt område med fina omgivningar och naturen inpå knuten. Brf Alsike Park planeras bestå av friliggande villor, fördelade på två hustyper om 115 kvm respektive 129 kvm. Biluppställningsplats och förråd uppförs till samtliga hus och de angränsar alla mot naturmark. Gestaltningen av projektet har vi utformat som ett sammanhängande bladverk där åtta hus ingår i varje blad. På så sätt bildas små kvarter inom området som ger karaktär och fri känsla för varje tomt. Husen är utrustade med stjärnnät, som ger goda förutsättningar för TV, telefoni och datauppkoppling. All trafik strålar samman i en lättåtkomlig mediacentral som är förberedd för morgondagens kommunikationslösningar. Som boende här kan man räkna med att få en lugnare och mer bekymmersfri vardag, i en grönskande idyll för barnen att växa upp i, och en lugn plats att åldras på.

3 UTMÄRKTA KOMMUNIKATIONER Alsike har ett bra geografiskt läge. Du tar dig smidigt med tåg till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Tågstationen är belägen i Knivsta Centrum och i anslutning finns gott om parkeringar för dig som pendlar. Det är även enkelt att ta sig med buss till bland annat Knivsta Centrum, Uppsala, Sigtuna och Norrtälje. NATURNÄRA LÄGE Motionsspår och skogsområden finns direkt runt knuten och du kan snabbt släppa vardagsstressen och leva en mer bekymmersfri och aktiv vardag. Runt om i Knivsta kommun finns en rik och inbjudande natur med sjöar, skogar och odlat jordbrukslandskap. Mälarens stränder, beteslandskapen i Gredelbyhagar och runt Valloxen eller skogarna i Lunsen och Husby-Långhundra lockar till utflykter och äventyr. PERFEKT FÖR BARNFAMILJER Här bor du naturnära men inte långt ifrån. Inom gångavstånd finns skola, aktiviteter, närlivs och pizzeria. Redan idag finns många barnfamiljer bosatta i området och här finns förskola och skola upp till högstadium. Inom området planeras en ny skola att byggas med plats för ca 600 barn, detta tillsammans med ett idrotts- och aktivitetshus. Brf Alsike Park är belägen längs en lugn återvändsgata utan genomfartstrafik. Vartefter kommer barnen själva kunna ta sig till och från skolan, till fots eller med cykel.

4 ALSIKE PLANSHUS, 115 M² Ett synnerligen väldisponerat hus som inrymmer precis alla de ytor som dagens familjer förväntar sig av sin bostad. Praktisk avdelning med sociala ytor och klädvård på entréplan, de privata ytorna med sovrum finns på övre plan. Trädgården blir lättåtkomlig via två olika altandörrar och vi färdigställer din tomt med ett rejält trädäck på baksidan. För när man köper ett nytt hus och inte behöver bekymra sig om kommande renoveringar, tycker vi att man direkt vid inflyttning ska kunna njuta av en lugn stund på sin egen altan.

5 Illustration av modellen Alsike 129, bilderna skall endast ses som vägledande, avvikelser kan förekomma. INTERIÖR Entréplanet består av sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är lättarbetat med allt nära, och är fullt utrustat med vitvaror från Siemens. Glaskeramikhäll, ugn, utdragbar spisfläkt, mikro i väggskåp, fullstor kyl och fullstor frys samt diskmaskin. Köket har både en separat matplats för ca 6 personer samt en bardisk för de enkla snabba måltiderna. Bardisken blir lätt en plats för umgänge även vid måltidsförberedelserna. Vardagsrum har plats för både matsalsbord och soffhörna. Stora fönsterpartier som når ner mot golvet släpper in gott om dagsljus, trädgården nås från två utgångar med altandörrar i glas. Wc/dusch med fönster, intill finns en rymlig tvättstuga. Övre plan nås via trappa vid vardagsrummet. Vår ursprungsplanlösning erbjuder tre sovrum samt ett allrum med stora fönster i vinkel. För den som har behov av fler bäddplatser, kan allrummet enkelt göras om till ytterligare ett sovrum. Badrum med fönster.

6 ALSIKE PLANSHUS, 129 M² Ett rejält och klart väldisponerat hus som ger strålande förutsättningar för att få en smidig och trivsam tillvaro hemma. Disponeringen är i princip densamma som Alsike 115 men ytorna är större. Praktisk avdelning med sociala ytor och klädvård på entréplan, de privata ytorna med sovrum finns på övre plan. Trädgården blir lättåtkomlig via tre olika altandörrar och vi färdigställer din tomt med ett rejält trädäck på baksidan. För när man köper ett nytt hus och inte behöver bekymra sig om kommande renoveringar, tycker vi att man direkt vid inflyttning ska kunna njuta av en lugn stund på sin egen altan.

7 Illustration av modellen Alsike 129, bilderna skall endast ses som vägledande, avvikelser kan förekomma. INTERIÖR Entréplanet består av sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är lättarbetat med allt nära, och är fullt utrustat med vitvaror från Siemens. Glaskeramikhäll, ugn och mikro i arbetshöjd i högskåp, utdragbar spisfläkt, fullstor kyl och fullstor frys samt diskmaskin. Köket har både en separat matplats för ca 6 personer samt en större bardisk för de enkla snabba måltiderna. Bardisken blir lätt en plats för umgänge även vid måltidsförberedelserna. Utgång till trädgården via altandörr intill matplatsen. Vardagsrum har plats för både matsalsbord och soffhörna.stora fönsterpartier som når ner mot golvet släpper in gott om dagsljus, trädgården nås från två utgångar med altandörrar i glas. Wc/dusch med fönster, intill finns en rymlig tvättstuga med groventré. Övre plan nås via trappa vid vardagsrummet. Vår ursprungsplanlösning erbjuder tre rymliga sovrum, ett allrum med stora fönster i vinkel samt en klädkammare. För den som har behov av fler bäddplatser, kan allrummet enkelt göras om till ytterligare ett sovrum. Badrum med badkar och fönster.

8 PLANLÖSNING ALSIKE 115 PLANLÖSNING 100 DM 3 4 5m DM DM F750 DM F750 F750 DM Boarea (BO Plan m Plan m m m 1:100 1:100 DM Bruttoarea (B Plan m Plan m Byggnadsa Plan 1 BYA

9 PLANLÖSNING ALSIKE 129 PLANLÖSNING DM DM Boarea (BOA) Plan 1 BOA 64.8 m² Plan 2 BOA 64.5 m² F750 F m 1:100 Bruttoarea (BTA) Plan 1 BTA 76.3 m² Plan 2Boarea BTA (BOA) 76.3 m² DM Byggnadsarea 1:100 (BY Plan 1 BYA 76.3 m Bruttoarea (BTA

10 EXTERIÖR EXTERIÖR MED HUS I NATUR Fasader får liggande träpanel med generösa spröjsade fönsterpartier. Taken består av tegelröda betongpannor och matchas upp med röd nyans på entrédörr. Varje tomt kommer att angränsa mot naturmark, vilket möjliggör luftighet och individualism för alla som är bosatta här. En uteplats i form av trädäckad altan byggs på baksidan till varje hus. Egen plats för bil på uppfarten och eget utvändigt förråd hör till varje hus. Här förvarar du smidigt cyklar och trädgårdsredskap och här kan du enkelt samla din återvinning för att fortsätta bidra till en bättre miljö. De närliggande omgivningarna består till stor del av grönskande landskap, samtidigt som kommunen i stort har gått från att vara en levande landsbygd till att utvecklas mot en riktig småstad. Villorna i Brf Alsike Park kommer att uppföras i samförstånd med närliggande natur och våra hus får formen av ett sammanhängande bladverk, där varje blad består av åtta hus. Kvarteret kommer på så sätt att bli en parkmiljö i befintligt landskap, längst upp på Morängatan. I området planerar vi för att uppföra en gemensam bastu och en lekyta för barnen att vistas på.

11 ETT HELT NYTT HEM Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. När du flyttat in dröjer det lång tid innan det uppstår behov att renovera eller byta ut gamla vitvaror, husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver. Dina grannar är även dom nyinflyttade, vilket gör att ni snabbt kommer in i gemenskapen i området. Våra fasta försäljningspriser hjälper dig att beräkna hushållsekonomin i lugn takt och få kontroll på din boendekostnad. I ett helt nytt hem kan du helt enkelt känna dig trygg och spendera din fria tid på sådant du tycker om att göra. ETT HÅLLBART HEM FÖR FRAMTIDEN I Alsike skapar vi inte bara bostäder, vi skapar hållbara hem för framtiden. Vi använder sunda och miljövänliga material av hög kvalité. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra metoder för att bidra till en bättre miljö.

12 ATT KÖPA BOSTADSRÄTT Nedan förklarar vi i korthet hur köpet av din bostadsrätt går till. BOKNINGS- AVTAL FÖRHANDS- AVTAL BOKNINGSAVTAL Avtalet upprättas för att Myresjöhus AB skall få en bekräftelse på att det finns intresse för bostäderna samt för att köparen ska få dokumentation över bokningen av sin bostad. I samband med att avtalet tecknas betalas en bokningsavgift om kr FÖRHANDSAVTAL Förhandsavtal tecknas mellan bostadsrättföreningen och köparen. Avtalet innebär att föreningen binder sig till att upplåta en bostad med bostadsrätt till förhandstecknaren. I samband med att du skriver på ska du betala ett förskott på insats om kr. När tillräckligt många förhandsavtal tecknats kan byggnationen påbörjas. UPPLÅTELSE- AVTAL UPPLÅTELSEAVTAL Upplåtelsen av ditt nya hem upprättas av bostadsrättsföreningen. Genom upplåtelseavtalet blir du medlem i föreningen. INREDNINGS- VAL INREDNINGSVAL Som köpare av en ny bostad kan du erbjudas möjligheten att göra en rad personliga val utöver grundstandard. Inredningsvalen görs genom ett separat tillvalsavtal med Myresjöhus AB. De flesta inredningsvalen innebär en tillkommande kostnad som betalas i samband med slutbetalningen av bostaden på inflyttningsdagen. INFLYTTNING INFLYTTNING I samband med inflyttningen betalas resterande del av bostadens pris. Byggtiden varierar beroende på storlek på projektet. Du får tillgång till din bostad så fort den står klar.

13 GARANTIER OCH FÖRSÄKRINGAR- BOSTADSRÄTT MYRESJÖHUS ANSVAR FÖR KOSTNADER AVSEENDE EVENTUELLA OSÅLDA BOSTADSRÄTTER Efter färdigställandet svarar Myresjöhus för de kostnader som rör bostadsrätter som eventuellt inte har sålts. Är de efter sex månader fortfarande osålda köper Myresjöhus bostadsrätterna ifråga och svarar därigenom, som bostadsrättsinnehavare även fortsättningsvis för lägenhetens avgifter. ENTREPRENADGARANTI Vid entreprenadens färdigställande samt vid garantibesiktning två år efter entreprenadens godkännande sker besiktning av en opartisk besiktningsman. De fel som besiktningsmannen noterar och för vilka Myresjöhus är ansvarig, åtgärdas av Myresjöhus inom en av besiktningsmannen framställd tidsperiod.

14 RUMSBESKRIVNING ENTRÉ/HALL Golv Klinker 300x300 mm. TVÄTT Golv Klinker 150x150 mm. Sockel Väggar Tak Inredning KÖK Eklamell, Boen Concerto, mattlack. Trä, vit. Gipsskiva, vitmålad. Gipsplank, vitmålad. Taklist vit. Tät trappa med sättsteg i eklaserad klarlackad furu. Förråd under trapp med städ förvaring. Trappa med sättsteg i laserad klarlackad furu. Väggar Tak Inredning Bänkskiva BAD Golv Målad våtrumsväv, vit. Gipsplank, vitmålad. Maskiner från Siemens. Alsike 115: Kombinerad tvättmaskin/ torktumlare Alsike 129: Tvättmaskin och Torktumlare Laminat med tvättho samt underskåp Klinker 150x150 mm. Golv Sockel Väggar Tak Inredning Eklamell, Boen Concertino, mattlack. Trä, vit. Gipsskiva, vitmålad. Gipsplank, vitmålad. Taklist vit. Fönsterbänk av vitmålad MDF. Väggar Tak Inredning Kakel 200x200 mm. Gipsplank, vitmålad. Tvättställ av vitt porslin ovan kommod med luckor, spegelskåp med belysning och eluttag. Golvansluten toalettstol. Köksluckor Bänkskiva Vitvaror Alsike 115: Alsike 129: HTH Mono Vit/KP, överskåp med takanslutning. Handtagsbyglar i krom. Laminat med infälld diskbänk. Stänkskydd 100x300 mm. Glaskeramikhäll, utdragbar spisfläkt, kyl/sval, frys, diskmaskin. Ugn under häll, mikro i väggskåp Ugn och mikro inbyggd i högskåp. ALLRUM Golv Sockel Väggar Tak Inredning Eklamell, Boen Concertino, mattlack. Trä, vit. Gipsskiva, vitmålad. Gipsplank, vitmålad. Taklist vit. Fönsterbänk av vitmålad MDF. Trappräcke och handledare i eklaserad klarlackad furu. VARDAGSRUM Golv Sockel Väggar Tak Inredning Samtliga vitvaror från Siemens. Eklamell Boen Concertino, mattlack. Trä, vit. Gipsskiva, vitmålad. Gipsplank, vitmålad. Taklist vit. Fönsterbänk av vitmålad MDF. SOVRUM Golv Sockel Väggar Tak Innerdörrar Eklamell, Boen Concertino, mattlack. Trä, vit. Gipsskiva, vitmålad. Gipsplank, vitmålad. Taklist vit.inredning Fönsterbänk av vitmålad MDF. Garderober/ linneskåp HTH levereras med dörrar Dekor vit, handtagsbyglar i krom. Vita släta, Dooria Polar 1000, handtag Ibiza F1 WC/DUSCH Golv Klinker 150x150 mm. Väggar Kakel 200x200 mm. Tak Gipsplank, vitmålad. Inredning Tvättställ av vitt porslin ovan kommod med luckor, spegelskåp med belysning och eluttag. Golvansluten toalettstol. Med reservation för ändringar och eventuella tryckfel. Produkter / modeller som utgår kommer att ersättas av motsvarande likvärdig produkt

15 TEKNISK BESKRIVNING GRUND Platta på mark med underliggande isolering. 100 mm betong, 300 mm cellplast. Förhöjd sockel på vissa hus VVS/ VENTILATION NIBE F750 frånluftventilation. Uppvärmning med vattenburen golvvärme i entrévåning och YTTERVÄGGAR Regelstomme 220 mm med 250 mm isolering. Utvändig beklädnad med träpanel. Invändig beklädnad med 13 mm gipsskivor. radiatorer i övervåning. Reglerbara tilluftsventiler i ytterväggarna, mekanisk frånluft. 1 st utvändig väggvattenutkastare. Vitt sanitetsporslin, blandare fabrikat Oras. INNERVÄGGAR Bärande och icke bärande väggar. Regelverk beklädda med gipsskivor. VINDSBJÄLKLAG Fackverkets underram utgör bärning. 400 mm mineralull, armerad plastfolie, MELLAN- BJÄLKLAG glespanel, 13 mm gipsplank. Vindslucka. Landgång på vind, bredd 240 mm. 22 mm spånskiva, träbjälkar, glespanel, 13 mm gipsplank. EL TV/DATA/TELE Komplett el-anläggning enligt gällande normer. Jordfelsbrytare. Utvändig armatur vid entrédörr och uteplats. Utvändiga eluttag vid entré och uteplats. Invändiga armaturer i wc/dusch, tvätt, bad och kök inkl. bänkbelysning. Fiberkabel till media-central. Stjärnnätverk med uttag på entrévåning samt övervåning, omkopplingsbara till alternativt TV, data eller telefon. YTTERTAK PLÅT FÖNSTER FÖNSTERDÖRR YTTERDÖRR INNERDÖRRAR 22 mm råspont, underlagspapp, bärläkt och ströläkt, tegelröda betongtakpannor. Hängrännor, stuprör, vindskivelister och fönsterbleck av plastbelagd vit plåt. Fabrikat Elit fönster. Vitmålade träfönster, gla sade med 3-glas isolerruta. Öppningsbara samt fasta. Öppningsbara fönster är horisontellt hängda och vändbara. Spröjs typ (löstagbar), enligt A-ritning. Lika fönster, med säkerhetslås. Fabrikat NorDan, entrédörr CYD838G med klart glas, röd kulör. Groventré dörr CYD- 819G med klart glas, vit kulör. Låssystem ASSA 700-serien. Dörrblad typ Dooria Polar 1000, släta vitmålade, trycken i matt krom. MÅLNING UTEMILJÖ Utvändiga fasader och foder är grundoljade och grundmålade från fabrik och stryks på plats en gång med oljetäcklasyr. Infart, gångar och uteplats grusade. Insteg vid entré av tryckimpregnerat trä. Terrass intill hus av tryckimpregnerat trä. Tomt och gräsmatta färdigställs av Myresjöhus. FÖRRÅD Grund förråd Oisolerad betongplatta Ytterväggar Regelstomme med liggande panel Yttertak Tegelröda betongpannor Förrådsdörr NorDan vit CYD 801. El Armatur i tak, eluttag. FÖNSTERBRÄDOR Vitmålad MDF LISTVERK Invändiga lister och foder av trä, fabriksmålade vita. Hushålls-produkter, Vita, fabrikat Siemens. BADRUMS- INREDNING Vita, fabrikat Vedum. Med reservation för ändringar och eventuella tryckfel. Produkter / modeller som utgår kommer att ersättas av motsvarande likvärdig produkt

16 Myresjöhus AB förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Bilderna och illustrationerna i denna trycksak kan innehålla detaljer som ej ingår i standardutförande BRF ALSIKE PARK SÄLJS I SAMARBETE MED SVENSK NYPRODUKTION ANDERS LEVIN Fastighetsmäklare Tel: anders.levin@svensknyproduktion.se Myresjöhus i Stockholm Gustav III Boulevard Solna Tel: myresjohus.se/stockholm

BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS

BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS Myresjöhus AB förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Bilderna och illustrationerna i denna trycksak kan innehålla detaljer som ej ingår i standardutförande.

Läs mer

BRF ÖDÅKRA VÅNGAR HELSINGBORG

BRF ÖDÅKRA VÅNGAR HELSINGBORG BRF ÖDÅKRA VÅNGAR HELSINGBORG 1312 1311 1212 1211 1112 1111 1012 1011 912 911 812 811 712 711 612 611 512 511 412 411 312 311 212 211 112 111 Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande

Läs mer

BRF ALSIKE PARK KNIVSTA

BRF ALSIKE PARK KNIVSTA BRF ALSIKE PARK KNIVSTA 12 19 20 21 13 14 17 18 22 23 24 15 16 11 10 9 25 26 27 28 32 31 30 29 4 5 3 6 2 7 1 8 33 34 35 36 40 39 38 37 Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan

Läs mer

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 911 912 811 812 1012 1011 1112 1111 1512 1511 1212 1211 1312 1311 1412 1411 MODERNT BOENDE I POPULÄRA VIKAHOLM Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-03-17 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby backe Hus 8-14 NR: 4677 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby Hus 8-14 NR: 4677 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-02-28 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Glasberga etapp 2 NR: 4680 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Glasberga etapp 2 NR: 4680 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning 2015-12-17 Reservation för ändringar Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning SEGLARBYN, GUSTAVSBERG, VÄRMDÖ 2 (6) MARK Ytbeläggningar gård Trall vid entréer och på baksida samt plattläggning

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-12-21 Rev: 2016-01-15 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING Friliggande 122 kvm PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 Grund platta på mark Kantisolerad

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-09-07 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 142 kvm NR: 4707 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 142 kvm NR: 4707 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på

Läs mer

Gäddeholm - Västerås nya stadsdel

Gäddeholm - Västerås nya stadsdel Gäddeholm Situationsplanen är ett förslag, avvikelser kan förekomma. Gäddeholm - Västerås nya stadsdel Området Gäddeholm möjliggör ett boende i balans med naturen runt omkring. Här finns hästar, kor och

Läs mer

Brf Hagabo 2 BOFAKTA

Brf Hagabo 2 BOFAKTA Brf Hagabo 2 BOFAKTA Välkommen till Brf Hagabo 2 i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar vi för 18 moderna och eleganta bostadsrätter fördelat på två plan i tre olika hus.

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Brf Ränndalen BOFAKTA

Brf Ränndalen BOFAKTA Brf Ränndalen BOFAKTA Ovan 3D-bild vy över trädgårdssida. Välkommen till Brf Ränndalen i Växjö. Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. I kvarteret Ränndalen planerar vi för 14 st moderna

Läs mer

Tingstugatan 36 B. Tingstugatan 36 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Tingstugatan 36 B. Tingstugatan 36 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Södermanland Gatuadress Kommun Strängnäs Storlek 2 rum (1 sovrum) / 45 m² Område Tingstuhöjden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Exteriör Attraktivt belägen

Läs mer

BOSTADSHUS VID LÖGARGRÄND 3 Johannebo, Mariehamn

BOSTADSHUS VID LÖGARGRÄND 3 Johannebo, Mariehamn BOSTADSHUS VID LÖGARGRÄND 3 Johannebo, Mariehamn Stiligt och rymligt bostadshus med nylagt altandäck, garage och insynsskyddad trädgård. Huset är uppfört 2004 i 1 3/4 plan och inrymmer bl a fyra sovrum,

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-02-24 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING JÄRVA KULLE, NORRA DELEN, SUNDBYBERG sid 2 (7) MARK UTRUSTNING PÅ TOMTMARK Se även bofaktablad för respektive tomt Kallförråd enligt bofaktablad

Läs mer

KVARTERET STAGSEGLET ÖSTER MÄLARSTRAND, VÄSTERÅS 32 HYRESLÄGENHETER

KVARTERET STAGSEGLET ÖSTER MÄLARSTRAND, VÄSTERÅS 32 HYRESLÄGENHETER KVARTERET STAGSEGLET ÖSTER MÄLARSTRAND, VÄSTERÅS 32 HYRESLÄGENHETER 3D exteriör bild: Archus Arkitektbyrå Välkommen till Öster Mälarstrand Det finns inte mycket som slår att bo granne med vattnet, men

Läs mer

PROSPEKT BRF KAVALLERIET LÄGENHETSÖVERSIKT. KAVALLERIET 68, 86, 97 122 Enplans och 122 Radhus

PROSPEKT BRF KAVALLERIET LÄGENHETSÖVERSIKT. KAVALLERIET 68, 86, 97 122 Enplans och 122 Radhus PROSPEKT BRF KAVALLERIET LÄGENHETSÖVERSIKT KAVALLERIET 68, 86, 97 122 Enplans och 122 Radhus Juni-2015 HUSEN Öst Reserverad Ledig B - 27 B - 28 B - 29 A -

Läs mer

BOFAKTA. BRF Paradisparken Älmhult

BOFAKTA. BRF Paradisparken Älmhult BOFAKTA BRF Paradisparken Älmhult Välkommen till BRF Paradisparken i Älmhult BRF Paradisparken i Älmhult ligger i området Paradiset som består av varierad småskalig bebyggelse. Det nya området kommer att

Läs mer

Buntmakaregatan 5. Det var viktigt för mig att få en lägenhet som kändes ljus och öppen och som låg nära centrum. -- Albina Latifaj, säljare

Buntmakaregatan 5. Det var viktigt för mig att få en lägenhet som kändes ljus och öppen och som låg nära centrum. -- Albina Latifaj, säljare Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det var viktigt för mig att få en lägenhet som kändes ljus och öppen

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Parternas gränd 29. Län Skåne Gatuadress Parternas gränd 29 Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 46 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Parternas gränd 29. Län Skåne Gatuadress Parternas gränd 29 Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 46 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 46 m² Tillträde tidigast nligt överenskommelse " Jag älskar lägenhetens ljus! Stora fönster och balkong i söderläge med fri utsikt över träd

Läs mer

Renoverat BOSTADSHUS med integrerat garage och inglasad terrass på Von Knorringsvägen i Godby

Renoverat BOSTADSHUS med integrerat garage och inglasad terrass på Von Knorringsvägen i Godby Renoverat BOSTADSHUS med integrerat garage och inglasad terrass på Von Knorringsvägen i Godby Presentation Stilfullt renoverat bostadshus med integrerat garage, balkong och inglasad terrass på Von Knorringsvägen

Läs mer

KLIPPHUS med storslagen sjöutsikt vid HAVSVIDDEN, Geta, Åland

KLIPPHUS med storslagen sjöutsikt vid HAVSVIDDEN, Geta, Åland BAB Havsvidden V - Nybyggnation av EXKLUSIVT KLIPPHUS med storslagen sjöutsikt vid HAVSVIDDEN, Geta, Åland Presentation I STORSLAGET och HAVSNÄRA läge med utsikt över Norrhavet erbjuder vi dig möjlighet

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-04-18 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, ETAPP 2, RADHUS sid 2 (9) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, matplats/allrum, vardagsrum/matplats, förråd, wc/dusch, klädvård

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-05-26 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, STOCKHOLMS KOMMUN ETAPP 2, KEDJEHUS sid 2(8) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, allrum/matplats, vardagsrum/matplats, hall,

Läs mer

Villa Bas. Fem nya förnuftiga hus från VärsåsVillan.

Villa Bas. Fem nya förnuftiga hus från VärsåsVillan. Villa Bas Fem nya förnuftiga hus från VärsåsVillan. Tänker du bort kvaliteten när du tänker ekonomihus? Tänk igen. 2 3 Nu serverar vi en serie med fem nya hus för dig som är fokuserad på prisvärt boende.

Läs mer

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Välkommen till Brf Picknicken i Kalmar. Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2006-05-16 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Kvarnskogen, Hustyp G NR: 4575 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Kvarnskogen, Hustyp G NR:4575 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med underliggande

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-05-26 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, STOCKHOLMS KOMMUN ETAPP 2, VILLOR sid 2(8) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, allrum/matplats, vardagsrum/matplats, allrum/kontor/sovrum,

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-12-21 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING Radhus 110 kvm PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta

Läs mer

HAGABO KV. HAGEN & TEGEN

HAGABO KV. HAGEN & TEGEN HAGABO KV. HAGEN & TEGEN 10 1 9 2 8 3 7 4 5 6 11 12 13 FÖRSLAG BOSTADSHUS HAGANÄS BOSTADSOMRÅDE ÄLMHULTS KOMMUN Illustrationsplan Sk 1:500 (A3) Dat 140701 VÄLKOMMEN TILL HAGABO, ÄLMHULT! Var området ligger

Läs mer

ny höjdpunkt i trosa HSB brf trosalundsberget

ny höjdpunkt i trosa HSB brf trosalundsberget Tidig skiss på HSB brf Trosalundsberget Trolig utsikt från 6 våningen hus A Inspirationsbild Inspirationsbild ny höjdpunkt i trosa HSB brf trosalundsberget Mitt i den pittoreska idyllen i Trosa planerar

Läs mer

ENPLANSVILLA, sluttande mot söder med viss sjöutsikt på Bergstigen i Järsö, Lemland

ENPLANSVILLA, sluttande mot söder med viss sjöutsikt på Bergstigen i Järsö, Lemland ENPLANSVILLA, sluttande mot söder med viss sjöutsikt på Bergstigen i Järsö, Lemland Presentation Familjär enplansvilla på Bergstigen 6 i Järsö med viss utsikt över sjön i söder och naturen mot norr. Huset

Läs mer

Götaland Kommun Göteborg Storlek 1 rum (1 sovrum) / 41 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Göteborg Storlek 1 rum (1 sovrum) / 41 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 1 rum (1 sovrum) / 41 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Belägen i ett mycket attraktivt och naturskönt område. Lägenheten känns mycket

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-02-04 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Åkarp Lyckö Äng, 1-planshus NR: 4651. Etapp 5 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Lyckö Äng NR: 4651 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med

Läs mer

BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS

BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten. VÄLKOMMEN TILL VÄSTRA BALINGSNÄS! Var området ligger och status på objekten

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2010-12-13 Rev. 2011-06-14 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Furulund 1-planshus NR: 4607 KORTFATTAD TEKNISK- OCH RUMSBESKRIVNING OBJEKT: Furulund 1-planshus OBJEKT NR: 4607 Grund Kantisolerad betongplatta

Läs mer

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD STADSNÄRA OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD. Här skapas ett nytt och attraktivt område där Brf Borgen kommer att vara en del i en bebyggelse med tilltalande

Läs mer

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev.

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. 2010-01-26 08-704 90 44 www.svh.se Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. tryckfel STRÄNGNÄS BÄSTA LÄGE MODERNA BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN

Läs mer

Ekgatan 4B Götaland Kommun Lysekil Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Tillträde tidigast

Ekgatan 4B Götaland Kommun Lysekil Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lysekil Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag tycker att det är en bekväm lägenhet med radhuskänsla, i ett lugnt och trivsamt

Läs mer

v ä x j ö h o v s k u l l e Bofakta d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

v ä x j ö h o v s k u l l e Bofakta d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t v ä x j ö h o v s k u l l e Bofakta d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Så här går det till att köpa nytt i bostadsrättsföreningen Hållplatsen i Växjö! 1. Läs igenom försäljningsmaterialet,

Läs mer

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 50 m² Område Linné Tillträde tidigast

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 50 m² Område Linné Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 50 m² Område Linné Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten känns stor och rymlig tack vare takhöjden och den öppna

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-09-19 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING Sluttningshus 152 kvm Ormhasseln 6-11 PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 Grund platta på mark Kantisolerad

Läs mer

BRF VIDABLICKEN 2015-09-25

BRF VIDABLICKEN 2015-09-25 BRF VIDABLICKEN BRF VIDABLICKEN Bleck Fastigheter, i samarbete med Borohus, uppför 8 bostadsrättslägenheter i parhus i 2-plan. Området är i en mycket positiv expansion då över 70 tomter har släppts för

Läs mer

Bostadsfakta. Brf Fyrskenet Solbacka Strand, Norrtälje. EttElva Arkitekter AB. Mäklarhuset Nyproduktion i Norrtälje. Sjötullsgatan 6, Norrtälje

Bostadsfakta. Brf Fyrskenet Solbacka Strand, Norrtälje. EttElva Arkitekter AB. Mäklarhuset Nyproduktion i Norrtälje. Sjötullsgatan 6, Norrtälje Bostadsfakta Brf Fyrskenet Solbacka Strand, Norrtälje Utgivningsdatum: Byggherre: Totalentreprenör: Arkitekt: Internet: Februari 2012 Brf Fyrskenet Credentia AB EttElva Arkitekter AB www.credentia.se Försäljning:

Läs mer

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart.

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart. 0 2 Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015 02 12 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Brf Backa Lycka, Nödinge NR: 4664 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Brf Backa Lycka, Nödinge NR: 4664 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på förstärkt

Läs mer

Kvibergs terrasser - Brf MAJOREN

Kvibergs terrasser - Brf MAJOREN BOADSATA vibergs terrasser - Brf MAJORE IEHÅ Att köpa och äga bostadrätt... orienteringsplan... BOADSATABAD...-8 BYTEIS BESRIVI...9 ÄEHETSBESRIVIar...0- BESRIVI AV AMÄA UTRYMME... A ÖPA OCH ÄA BOADSRÄ.

Läs mer

Boängs Hage ALSIKE, KNIVSTA 12 RADHUS

Boängs Hage ALSIKE, KNIVSTA 12 RADHUS Boängs Hage ALSIKE, KNIVSTA 12 RADHUS Välkommen till Boängs Hage I populära Alsike, bara ett par kilometer norr om Knivsta, bygger vi Brf Boängs Hage 12 nyckelfärdiga radhus om 113 m 2 i bostadsrättsform.

Läs mer

Vänersborgsgatan 1C Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57 m² Område Gamlestaden Tillträde tidigast

Vänersborgsgatan 1C Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57 m² Område Gamlestaden Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57 m² Område Gamlestaden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt läge med närhet till centrala Göteborg! -- Pontus

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Åbylundsvägen 9 Kommun Haninge Storlek 1 rum / 40 m² Område Åbylund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Åbylundsvägen 9 Kommun Haninge Storlek 1 rum / 40 m² Område Åbylund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Haninge Storlek 1 rum / 40 m² Område Åbylund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt men ändå centralt läge - endast 10 minuters promenad till Västerhaninge centrum

Läs mer

Ystad porten mot Österlen

Ystad porten mot Österlen Ubåten I Edvinshem Ystad porten mot Österlen En gammal småstad som växer är precis vad Ystad är. Med sina genuina gatstensmiljöer kantade av unika korsvirkeshus och milslånga stränder så förstår man varför

Läs mer

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult BOFAKTA BRF Hagabostrand Älmhult Välkommen till BRF Hagabostrand i Älmhult På bästa läget i Älmhults nya bostadsområde Hagabostrand planerar vi för byggnation av 44 stycken bostadsrättslägenheter med sjöutsikt.

Läs mer

TAKVÅNING, 4 R+K, 92 m 2 med stor takterrass ca 30 m 2 med fantastisk havsutsikt, Skrakvägen 1

TAKVÅNING, 4 R+K, 92 m 2 med stor takterrass ca 30 m 2 med fantastisk havsutsikt, Skrakvägen 1 TAKVÅNING, 4 R+K, 92 m 2 med stor takterrass ca 30 m 2 med fantastisk havsutsikt, Skrakvägen 1 Presentation På Skrakvägen 1 C erbjuder vi denna fantastiska lägenhet med stor balkong på 30 m 2 och en underbar

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM Välkommen till Söderby Park! I lugna och trivsamma Söderby Park, bygger Derome Mark & Bostad 12 bostadsrätter i parhusform som tillsammans

Läs mer

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus amnallén Lomma amn TT TM / dusch/ Sovrum,0 kvm all Sovrum 7,5 kvm,5 kvm Sovrum,0 kvm Välj din drömlägenhet Det är nu det roliga börjar för på de kommande

Läs mer

BOSTADSHUS I PÅLSBÖLE Finström

BOSTADSHUS I PÅLSBÖLE Finström BOSTADSHUS I PÅLSBÖLE Finström Modernt bostadshus uppfört 2008 med ett rymligt, fristående förråd och garage med plats för två bilar. Huset inrymmer hall, fyra sovrum, allrum, öppet vardagsrum och matplats,

Läs mer

KÖP AV BOSTADSRÄTT I KVARTER 10 FRÅN INTRESSEANMÄLAN TILL TILLTRÄDE

KÖP AV BOSTADSRÄTT I KVARTER 10 FRÅN INTRESSEANMÄLAN TILL TILLTRÄDE KÖP AV BOSTADSRÄTT I KVARTER 10 FRÅN INTRESSEANMÄLAN TILL TILLTRÄDE 1. Intresseanmälan och köplats Vill du köpa en bostadsrätt i Kvarter 10 så gör du en intresseanmälan på www.kvarter10.se Kösystem kommer

Läs mer

BOFAKTA. 19 bostadsrätter på Vikaholm

BOFAKTA. 19 bostadsrätter på Vikaholm BOFAKTA 19 bostadsrätter på Vikaholm Steg för steg Så här går det till att köpa bostadsrätt 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

Segevägen 8. Län Skåne Gatuadress Segevägen 8 Kommun Burlöv Storlek 3.0 rum / 77 m² Område Arlöv Tillträde tidigast 2013-09-30

Segevägen 8. Län Skåne Gatuadress Segevägen 8 Kommun Burlöv Storlek 3.0 rum / 77 m² Område Arlöv Tillträde tidigast 2013-09-30 Län Skåne Gatuadress Kommun Burlöv Storlek 3.0 rum / 77 m² Område Arlöv Tillträde tidigast 2013-09-30 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välkommen till denna nyproducerade 3:a på 77 kvm! Vi kliver

Läs mer

Välkommen till kvarteret L u n d e n Eksjös nya stadsport! Etapp 1

Välkommen till kvarteret L u n d e n Eksjös nya stadsport! Etapp 1 Välkommen till kvarteret L u n d e n Eksjös nya stadsport! Etapp 1 Känn dig som hemma i Lunden Eksjö får en ny siluett. Bostadsområdet Lunden blir första intrycket av en modern gammal trästad med smak

Läs mer

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan KRYDDHYLLAN nybyggnation 1,5-planshus på Kryddhyllan 2 KRYDDHYLLAN NYBYGGNATION Välkommen till Kryddhyllan 64 På lugn återvändsgata ligger detta nya och fräcka 1,5-planshus om ca 150 kvm med bl a påkostat

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sundbyvägen 45

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sundbyvägen 45 Län Stockholm Gatuadress Kommun Vallentuna Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 158 m² Område Brottby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Hemtrevlig 1.5 plans villa

Läs mer

TÄLTVÄGEN 12. Tältvägen 12, 269 40 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

TÄLTVÄGEN 12. Tältvägen 12, 269 40 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. TÄLTVÄGEN 12 Beskrivning Nybyggt och lättskött med stor södervänd altan Flytta in i nybyggt enplanshus med modern, fräsch och ombonad känsla. Här bor du med minimalt underhåll, låga driftkostnader och

Läs mer

Rumsbeskrivning. Rums- & byggnadsbeskrivning. Generellt Typ villadörr, vit med runt fönster Dooria Addera vit, trycke i krom.

Rumsbeskrivning. Rums- & byggnadsbeskrivning. Generellt Typ villadörr, vit med runt fönster Dooria Addera vit, trycke i krom. Rumsbeskrivning Generellt Lägenhetsdörr Innerdörrar Sockel, karm, foder Skåpsnickerier Vitvaror Typ villadörr, vit med runt fönster Dooria Addera vit, trycke i krom Fabriksmålade vita Fabr Vedum Fabr Siemens

Läs mer

KVARTERET HELSINGBORG

KVARTERET HELSINGBORG KVARTERET HELSINGBORG BRF Rådhusgatan 15, Karlshamn Byggherre: Bostadsrättsföreningen Rådhusgatan 15 Totalentreprenör: PMB Sverige. Arkitekt: White Arkitekter PMB Sverige förbehåller sig rätten till ändringar.

Läs mer

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult BOFAKTA BRF Hagabostrand Älmhult Välkommen till BRF Minerva i Ljungby Mitt i Ljungby vid Stora Torg, ett stenkast från Ljungbys nya busstation och i direkt anslutning till Stationsparkens lummiga miljö

Läs mer

Trivsam PARHUSLÄGENHET om 3 R+K+B med uteplatser och gård, Barfotagränd, Mariehamn

Trivsam PARHUSLÄGENHET om 3 R+K+B med uteplatser och gård, Barfotagränd, Mariehamn Trivsam PARHUSLÄGENHET om 3 R+K+B med uteplatser och gård, Barfotagränd, Mariehamn Presentation Trevlig och välplanerad markplanslägenhet om 3 R+K, ca 76 m 2 i attraktivt läge och i omtyckt kvarter på

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett vidunderligt vackert landskap, med berg, skog, hagar och västerhav. Och

Läs mer

Västra Gatuadress Dammkullegård 11 Götaland Kommun Bollebygd Storlek 4 rum (3 sovrum) / 121 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Dammkullegård 11 Götaland Kommun Bollebygd Storlek 4 rum (3 sovrum) / 121 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Bollebygd Storlek 4 rum (3 sovrum) / 121 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Naturskönt läge med bara några minuters promenad till badsjö. En bostad där

Läs mer

Vi bygger för dig som. älskar Veberöd

Vi bygger för dig som. älskar Veberöd Vi bygger för dig som älskar Veberöd Ett tryggt och naturskönt boende Området ligger på Remontgatan och gränsar till den fina äldre bebyggelsen, idylliska gårdar och den underbara naturen som breder ut

Läs mer

Västra Gatuadress Stadsskogsgatan 28 Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Stadsskogen Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Stadsskogsgatan 28 Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Stadsskogen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Stadsskogen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus och härlig lägenhet med närhet till vacker natur

Läs mer

Borgen i Genarp. Bofakta

Borgen i Genarp. Bofakta Sida 1 av 6 Borgen i Genarp Bofakta Bofaktan är en del av den information som beskriver lägenheten, och bildar tillsammans med bland annat planlösning, yta och hyra det underlag som en bostadssökande bör

Läs mer

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS BOFAKTA OM HOVÅS HILLS På de högst belägna tomterna i hela ya Hovås byggs Hovås Hills. Två exklusiva bostadshus i mo dern och stilren tappning. Husens fasader är främst klädda i ljust tegel som ger struktur

Läs mer

Gårdsvägen 30. Län Kalmar Gatuadress Gårdsvägen 30 Kommun Borgholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 90 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gårdsvägen 30. Län Kalmar Gatuadress Gårdsvägen 30 Kommun Borgholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 90 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Borgholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 90 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett underbart charmigt hus med skyddad baksida i perfekt söderläge. Ett stort trädäck

Läs mer

Bengt Smideman, Smidemans Arkitekter AB Totalentreprenör: TOTEB AB

Bengt Smideman, Smidemans Arkitekter AB Totalentreprenör: TOTEB AB Utgivningsdatum: Oktober 2011 Byggherre: Brf Kristallen Internet: www.credentia.se Arkitekt: Bengt Smideman, Smidemans Arkitekter AB Totalentreprenör: TOTEB AB Försäljning: Mäklarhuset Nyproduktion i Norrtälje

Läs mer

Laduvägen 7, Hersby Åker

Laduvägen 7, Hersby Åker Laduvägen 7, Hersby Åker I en kulturhistorisk miljö på en grönskande tomt ligger detta charmiga gavelradhus om 177 kvm totalyta byggt 1954. Ljusa och härliga sällskapsytor med kakelugn och utgång till

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 17. Järnvägsgatan 17, 269 62 Grevie. Belägen i Båstad kommun, Förslöv-Grevie församling. Skattesats 32,50.

JÄRNVÄGSGATAN 17. Järnvägsgatan 17, 269 62 Grevie. Belägen i Båstad kommun, Förslöv-Grevie församling. Skattesats 32,50. JÄRNVÄGSGATAN 17 Beskrivning 20-talsvilla med lugnt läge vid skogsbacke Välplacerat och tillgängligt på liten återvändsgata ligger denna 20-talsvilla i Grevie. Trevlig planlösning med sällskapsytor på

Läs mer

Limhamns Sjöstad. Malmö. Planlösningar

Limhamns Sjöstad. Malmö. Planlösningar Limhamns Sjöstad. Malmö Planlösningar 2 4 Hur ser området ut Karta, situationsplan och förklaring 6 Hus 1 4 Hus 1 Hus 2 4 Tredje våning i hus 2 Alternativ planlösning våning 2 14 Hus 5 16 Hus 5 7 1 Hus

Läs mer

SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON. Spelhagen

SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON. Spelhagen SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON Spelhagen Silon I expansiva Nyköping planerar Peab bostadsprojektet Västra Skeppbron. Ett högklassigt boende med omedelbar närhet till Nyköpings hamn och skärgård. I första etappen

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Familjevänligt med härliga grönområde inpå knuten, men ändå nära till

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

Soldatvägen 16. Soldatvägen 16. www.hemverket.se - Sida 1 av 12

Soldatvägen 16. Soldatvägen 16. www.hemverket.se - Sida 1 av 12 Län Västmanland Gatuadress Kommun Sala Storlek 5 rum (4 sovrum) / 117 m² Område Salbohed Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 12 Exteriör och källare Plan trädgårdstomt

Läs mer

Västra Gatuadress Nejlikevägen 5 Götaland Kommun Lerum Storlek 7 rum (4 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Nejlikevägen 5 Götaland Kommun Lerum Storlek 7 rum (4 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lerum Storlek 7 rum (4 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med huset är det lugna, avskilda och barnvänliga läget med trevliga grannar

Läs mer

ENGELBREKTSGATAN 105 C, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37

ENGELBREKTSGATAN 105 C, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 ENGELBREKTSGATAN 105 C, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 Välkommen till Engelbrektsgatan 105 c! Välkomna på visning till denna 1:a med låg avgift och högt till tak och en härlig utsikt utöver

Läs mer

Hem för din livsstil 1

Hem för din livsstil 1 Hem för din livsstil 1 2 Hem för din livsstil Bo på ditt vis hem skapas av personer med olika stilar. Vi hjälper dig att bygga hus som speglar din smak och dina intressen. Husen som vi samlat i denna katalog

Läs mer

Knutsgatan 10 B. Lugnt och barnvänligt område men ändå centralt. -- Fredrik Backman, säljare. Knutsgatan 10 B. www.hemverket.

Knutsgatan 10 B. Lugnt och barnvänligt område men ändå centralt. -- Fredrik Backman, säljare. Knutsgatan 10 B. www.hemverket. Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 103 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och barnvänligt område men ändå centralt. -- Fredrik Backman,

Läs mer

AKTIELÄGENHET I VÄSTERNÄS Nybyggd lägenhet i ett plan vid Svärtesgränd 2 E i Västernäs, Mariehamn

AKTIELÄGENHET I VÄSTERNÄS Nybyggd lägenhet i ett plan vid Svärtesgränd 2 E i Västernäs, Mariehamn AKTIELÄGENHET I VÄSTERNÄS Nybyggd lägenhet i ett plan vid Svärtesgränd 2 E i Västernäs, Mariehamn Nybyggt parhus omfattande 2 lägenheter i Västernäs. Vardera lägenhet omfattar 4 rum och kök och har öppna

Läs mer

Inredningsbeskrivning Brf Stjärnrosen i Helsingborg

Inredningsbeskrivning Brf Stjärnrosen i Helsingborg Inredningsbeskrivning Brf Stjärnrosen i Helsingborg Inredning kök Köksskåp Handtag Diskbänksplåt Marbodal Marbodal Franke Delux 2B Aspekt Zenith grepplist 1400x600 Hö Rostfri 136 resp 40 mm Köksblandare

Läs mer

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta Brf Björkviken Bofakta Välkommen till Brf Björkviken i Borgholm Med bästa läge mitt emellan Borgholm och Köpingsvik ligger Björkviken med havet som närmsta granne. Området ligger mitt i det öländska lugnet

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

OFAKTA INGARED LÄGENHETER

OFAKTA INGARED LÄGENHETER OFAKTA INGARED LÄGENHETER Situationsplan INNEHÅLL Situationsplan och områdesbeskrivning sid. 3 Planlösningar sid. 4-14 Fasader sid. 16-17 Rumsbeskrivning sid. 18-19 Teknisk beskrivning sid. 20-21 Byggnaderna

Läs mer

Västanå 205. www.hemverket.se - Sida 1 av 12. Promenadavstånd till en av Medelpads finaste badstränder och egen båtplats. -- Tommy Söderström, säljare

Västanå 205. www.hemverket.se - Sida 1 av 12. Promenadavstånd till en av Medelpads finaste badstränder och egen båtplats. -- Tommy Söderström, säljare Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Västanå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Promenadavstånd till en av Medelpads finaste badstränder och egen

Läs mer

Län Jönköping Gatuadress Götgatan 28 Kommun Tranås Storlek 5 rum (4 sovrum) / 126 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jönköping Gatuadress Götgatan 28 Kommun Tranås Storlek 5 rum (4 sovrum) / 126 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Tranås Storlek 5 rum (4 sovrum) / 126 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett charmigt hus med mycket möjligheter och närhet till allt. Beläget i ett trivsamt

Läs mer