Marknad Barntotal.se tillhör marknaden för gravida och mammor med bebis, barn och/eller tonåringar.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Marknad Barntotal.se tillhör marknaden för gravida och mammor med bebis, barn och/eller tonåringar."

Transkript

1 Slutprojekt Social Media Koordinator 2014 Företag: Barntotal.se Input Affärsmål och visioner Dubbla trafiken inom ett år. Att sidan ska betala sig självt i form av annonser. Utöka det redaktionella innehållet. Långtidsmål: Översätta sidan till engelska och ge ut en engelsk version. Mobilapp. Positioneringsstrategi Barntotal.se mäter idag omkring position 3 på Google. De vill klå sina starkaste konkurrenter på Google. Men för dem gäller det att behålla sin position samtidigt som de förbättrar sajten. Deras positioneringsstrategi är överlägsen kundanpassning och även operativ överlägsenhet, pga att de är en webbsajt som alltid är tillgänglig. Barntotal.se anpassar sitt innehåll efter vad målgruppen vill läsa. Målgruppen är gravida och främst mammor med barn i olika åldrar. Sajten har under ett flertal år byggt upp en ganska stor användarbas och innehåller allt från forum och artiklar till gratis rådgivning hos experter t.ex fråga barnmorskan. Nuläge Marknad Barntotal.se tillhör marknaden för gravida och mammor med bebis, barn och/eller tonåringar. Målgrupp Huvudsakligen kvinnor - gravida och småbarnsföräldrar. Konkurrenter Blimamma.se, mammasidan.se, familljeliv.se, Vi föräldrar, Allt för föräldrar, Vimedbarn.se Taktisk analys av barntotal.se - SWOT Styrkor: Kompetenta, målinriktade personer som driver sajten. Samarbete med Mama Mia, Nutrilogi.se och Babyz of Sweden (Gratis rådgivning - Fråga experterna). Svagheter: Riktat endast mot gravida och småbarnsföräldrar (mammor), syns för lite Möjligheter: Öka närvaron på sociala medier (Instagram t.ex), ökad marknadsföring, fler tävlingar, värva mammabloggare (samarbeten), fler annonsörer på sajten, Nya artiklar oftare, byta CMS till Wordpress för enklare administration. Olika medlemsnivåer med fler funktioner mot kostnad. Samarbeten med blöjtillverkare och andra barn-/gravidrelaterade företag. Hot: Liknande sajter som har samma inriktning och finns på alla sociala medier.

2 GODA SKADLIGA INTERNA EXTERNA Styrkor: Kompetenta, målinriktade personer som driver sajten. Samarbete med Mama Mia, Nutrilogi.se och Babyz of Sweden (Gratis rådgivning - Fråga experterna). Möjligheter: Öka närvaron på sociala medier (Instagram t.ex), ökad marknadsföring, fler tävlingar, värva mammabloggare (samarbeten), fler annonsörer på sajten, Nya artiklar oftare, byta CMS till Wordpress för enklare administration. Olika medlemsnivåer med fler funktioner mot kostnad. Samarbeten med blöjtillverkare och andra barn-/gravidrelaterade företag. Svagheter: Riktat endast mot gravida och småbarnsföräldrar (mammor), syns för lite i sociala medier Hot: Liknande sajter som har samma inriktning, finns på alla sociala medier och har mer marknadsföring. SMART-MÅL Öka marknadsföringen på sociala medier. Det behövs daglig närvaro och kontinuerliga uppdateringar. Skapa (aktivera befintligt) ett Instagramkonto där nyheter på sajten kan läggas ut och tävlingar kan promotas. Skaffa fler annonsörer till sajten så det kan inbringa mer kapital att använda till administration och marknadsföring. Få till samarbete med mammabloggare som vill synas på förstasidan. En person/personer som skriver bra, tar bra bilder och uppdaterar ofta. En blogg/bloggar andra vill läsa. Minst 1 ny artikel, krönika eller lista per vecka bör läggas ut och promotas på sociala medier. Detta ska skötas av sajtägarna i dagsläget. I framtiden behöver en social media manager/koordinator anställas. En som sköter allt med sociala medier och som skapar relevant content för hela sajten, för att det ska bli så effektivt som möjligt och skötas dagligen på rätt sätt. Målet är att inom ett år ha dubblat trafiken till sajten, ökade annonsintäkter så sajten betalar sig självt. Utökat redaktionellt innehåll. Målet ska följas upp varannan månad på möte för att sedan utvärderas totalt efter 12 månader.

3 4P MARKNADSMIXEN Produkt Gravida och småbarnsmammor har ett ställe att vända sig för gratis rådgivning av experter som barnmorska, kostrådgivare o.s.v. Det finns relevanta artiklar, roliga listor, man kan ha en egen blogg och kommunicera med andra i forumet och ladda upp egna bilder. Det finns gravidkalender och faktabanker. Pris Alla funktioner på sajten är gratis för användarna/besökarna. Det som kostar är annonsering. Plats Webbsajt. Alltid tillgängligt när internetuppkoppling finns. Påverkan Kommunikation, annonsering och PR på sociala medier, nyhetsbrev

4 SOCIAL MEDIA-STRATEGI Mål: Dubbla antalet besökare från till i månaden på 12 månader. Delmål: Öka trafiken till hemsidan, öka delningar och likes på Facebook samt få fler att kommentera. Öka följarantalet på Instagram. Öka följarantalet på Twitter och få fler följare att delta i kommunikationen. Målgrupp: Gravida och mammor med barn i olika åldrar. Innehåll: Nyheter, roliga tävlingar, whitepapers med tips, råd och artiklar. Blogginlägg från 1-2 utvalda mammor som bloggar regelbundet för sajten. Listor med gravid/barn/mammarelaterat innehåll. Veckans profil - kort intervju med någon användare av sajten eller annan gravid/mamma/barnmorska/förskolepersonal t.ex. Ha målgruppen i fokus. Kanaler och tillvägagångssätt: Facebook Inlägg bör ske dagligen. Svara på alla inlägg, kommentarer och frågor. Veckans gravid/mammatips - whitepapers med tips och råd. Publicera annons eller kampanj max 1 gång/vecka. Koppla Facebook till Twitterkonto så att vissa utvalda facebookinlägg publiceras automatiskt även där. Hemsidan - Migrera sajten från Joomla till WordPress (framtidsmål). Veckans profil. Blogginlägg dagligen på förstasidan från utvald(-a) mammor. Se till att det är lätt att dela hemsidans innehåll på social media. Publicera ny artikel, krönika eller lista 1 gång i veckan. Nyhetsbrev Tips och råd. Tävlingar. Ska skickas ut varje månad. Instagram - Gravid/mamma/barnrelaterade bilder och tävlingar. Puffbilder för nya artiklar på sajten. Bilder från eventuella event. Hashtagga bilderna. Följ användare. Dela bra bilder till Facebook med jämna mellanrum. Posta korta, underhållande videoklipp. Tävling där folk får posta ett foto på sitt barn som de delar även på Facebook med en kort motivering för att kunna vinna ett pris. Eventuellt ha gästpostare som har kontot veckovis och delar bilder från sin vardag som gravid/småbarnsförälder. Twitter Utvalda inlägg postade på Facebooksidan publiceras automatiskt även här för att nå t.ex journalister och eventuella samarbetspartners. Håll kontakt med användare och för dialog om vad de önskar se på sajten. Var personlig och svara på allt. Youtube Spela in och publicera korta filmer som kan postas på de digitala kanalerna med jämna mellanrum så nytt material alltid finns. Annonsering Värva fler annonsörer och partners. Sammanfattning: Minst 1-2 kunniga personer på företaget bör vara involverade. Använd Google Analytics för att mäta resultat och se statistik för hemsidan. Använd Insight för att mäta statistik på Facebook och analytics.twitter.com till att mäta statistik för Twitterkontot. Analysera liknande sajter på sociala medier kontinuerligt, hur marknadsför de sig, och var? Få rutin på att skapa rätt innehåll som engagerar målgruppen i de olika kanalerna. Det bör planeras och skapas veckan innan. Använd tjänsten Notified för att bevaka ordet Barn, mamma, gravid, barntotal t.ex på de olika kanalerna för att fånga upp folk som pratar om det.

5 Vilka kanaler och varför? För att nå målet och delmålen använder jag mig av Twitter, Facebook och Instagram i första hand. Det är där målgruppen finns och är som mest aktiv. På befintligt twitterkonto finns ca 130-talet följare i dagsläget. Andelen som svarar på tweets ökar sakta för varje dag barntotal är aktiv och tweetar. Personliga tweets med personlig bild har hittills varit mest lönsam. Facebooksidan har idag 624 gilla-markeringar. På facebook kan barntotal nå väldigt många i målgruppen med rätt typ av content och en mer frekvent närvaro. Länkar till sajten med bild är populära att dela. Kommunikationen är dålig och få kommenterar. Jag tror det beror på att barntotal är för inaktiva på facebook. Daglig aktivitet med målgruppsanpassat content, och med personlig touch i kommunikationen, kommer öka antalet personer som gillar sidan samt öka trafiken till sajten. Barntotal har ett Instagramkonto som ej börjat användas ännu. Det behöver komma igång. Många småbarnsföräldrar och gravida finns på Instagram och där kan barntotal nå många fler nya användare till sajten och facebooksidan. Ett personligt, humoristiskt innehåll där tror jag är en guldgruva för barntotal. Budskap Allt om barn och graviditet. Barntotal är en aktör som tar seriöst på den information de ger läsaren. Alla fördjupningsartiklar är korrekturlästa av barnmorskor och andra inom vården. Det är en seriös nivå på deras redaktionella innehåll. Även om de gärna blandar det med skojiga listor och rena nyheter. Genom att läsa och gå igenom sajten och i samråd med ägarna, kom jag fram till detta budskap. Tonalitet Personlig, lättsam med humor. Det är den typen av content som får flest att vara aktiva på facebooksidan och twitter samt drar mest trafik till sajten. Kampanjförslag och aktiviteter Jag skulle vilja göra en kampanj som går ut på att Instagramkontot sköts av olika gästpostare under t.ex 4 veckors tid (1 vecka/person) för att visa deras vardag (4 olika småbarnsmammor och/eller gravida). För att få chans att sköta kontot en vecka ska de tagga en passande bild på instagram med #barntotalgast. På Facebook får de posta bild, tagga med #barntotalgast samt gilla sidan för att ha chans att bli en av dem som gästpostar. På sajten lägger jag upp en bild på förstasidan som är länkad till Facebooksidan där de enkelt kan delta i gästpost-tävlingen.

6 Bilden är ett exempel på hur jag skulle kunna promota det på instagram. Bilden är från julkampanjen jag var med och drev (Min bild)

7 Detta inlägg är från julkampanjen.(dock inte jag som postat den). Detta inlägg promotar det nya Pinterestkontot + julkampanjen/tävlingen på Facebook.

8 AKTIVITETSPLAN Facebook Tävling/Annonskampanj v.1,,9, 17, 25, 33, 41 Gilla och delatävling v. 4-5, 14-15, 29-30, Nyheter och uppdateringar dagligen. Jultävling v Twitter Tävling/Annonskampanj v. 3, 11, 19, 27, 35, 43 Nyheter och uppdateringar dagligen. Jultävling v Instagram Tävling/Annonskampanj v. 8, 14, 20, 26, 32, 40 Jultävling v Nyheter och uppdateringar dagligen. Pinterest Nyheter och uppdateringar dagligen eller minst 2 gånger/vecka. Tävling v. 6-7, 22-23, 34-35, 51 Annonsering i sociala medier ska skötas av en ansvarig för sociala medier som också ska se till att rätt material publiceras på rätt kanal vid rätt tidpunkt. Denne ska även ansvara för att ta fram aktuellt och relevant material tillsammans med sajtägarna. Social media-ansvarig ska även sköta fotografering och skapa annat bildmaterial som behövs till sajt och sociala medier. Allt material ska finnas klart för publicering veckovis. Uppföljning ska ske varannan månad för att se hur det fungerar med arbetet i de olika kanalerna. Detta ska göras av ansvarig för sociala medier tillsammans med sajtägarna.

9

10 Utvärdering För att utvärdera använder jag mig av Google Analytics och Facebook Insights. Där ser jag hur kampanjer, annonser, inlägg och tweets fungerat. Jag utvärderar hur de olika annonserna har gått genom att titta på hur mycket trafik de genererat till sajten från de olika sociala medierna. I sajtens adminverktyg ser jag även hur många nya konton som skapats. Jag mäter från vilka sociala medier flest nya användare kommer, för att se vilken kanal som genererar mest. (= Nyregistrerade konton på sajten). Return On Investment ROI för sajten är besökare/månad i nuläget och ska ha ökat till besökare/månad efter 12 månader. Omsättning för hela sajten dividerat med antal besökare = Värdet av varje ny besökare. Jag måste även veta vad jag har för social media-budget för året. Genom att dividera social media-budgeten med värdet av varje besökare får jag ROI = antalet nya besökare som ska genereras via sociala medier. Varannan månad mäter jag hur mycket trafik som kommit till sajten. Eftersom jag håller koll varannan månad på trafiken (och rapporterar till sajtägarna på möte) så har jag möjlighet att revidera min social media-strategi under årets gång om jag märker att trafiken inte ökar. Efter 12 månader mäter jag samma sak och räknar ut hur ROI för barntotal.se ser ut då. Förhoppningsvis har målet nåtts, eller är åtminstone en bra bit på väg.

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA Projektarbete Medieprogrammet Niklas Kurvinen, MP07, 2 Maj 2010 Innehållsförteckning Introduktion...3 Inledning...3 Syfte...3 Metod...3 Förarbete... 4-5 Planering...4

Läs mer

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Facebook Ett av de snabbaste sätten att sprida sin webbutik och få sin första beställning är att använda sig av Facebook. Det finns två olika sätt att

Läs mer

Tips för att lyckas med e-handel

Tips för att lyckas med e-handel Tips för att lyckas med e-handel Innehållsförteckning 1. PRODUKTER 3 PRODUKTTEXTER 3 PRODUKTBILDER 3 PRISSÄTTNING 3 2. MARKNADSFÖRING 4 SEO (SÖKMOTOROPTIMERING) 4 GOOGLE ADWORDS 7 NYHETSBREV 7 SMS 8 BANNERANNONSERING

Läs mer

HANDBOK FÖR SOCIALA MEDIER

HANDBOK FÖR SOCIALA MEDIER HANDBOK FÖR SOCIALA MEDIER Av Sveriges Annonsörers mediekommitté för internetreklam 2012 INNEHÅLL 1. ELVA SAKER ATT TÄNKA PÅ 3 1.1 VAR FINNS DINA KUNDER 3 1.2 FÖRSTÅ KANALEN 3 1.3 VAD SÄGS OM DITT VARUMÄRKE?

Läs mer

Att skapa en webbplats

Att skapa en webbplats Att skapa en webbplats En introduktion till ämnet med vägledning, tips och råd Andreas Ellhar 2014 1 Innehållsförteckning 1. Syfte med webbplatsen s. 4 2. Domännamn s. 4-5 3. Webbhotell s. 5 4. Webbplatsens

Läs mer

Guide för sociala medier

Guide för sociala medier Guide för sociala medier 2 Handelns framtid är digital Att vara ständigt uppkopplad är idag inga konstigheter. 85 procent av svenskarna över 16 år har tillgång till nätet i hemmet och hela 81 procent av

Läs mer

Underlag till riktlinjer för användning av sociala medier i åländska kommuner och offentliga myndigheter

Underlag till riktlinjer för användning av sociala medier i åländska kommuner och offentliga myndigheter Underlag till riktlinjer för användning av sociala medier i åländska kommuner och offentliga myndigheter Åda Ab November 2014 1. Inledning... 3 1.1. Vad är sociala medier?... 3 1.1.1. Facebook... 3 1.1.2.

Läs mer

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar!

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! 5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! En del av projektet Sveriges Smartaste Marknadsförare av Jesper Lindén - Bli inte en SEO terrorist, bygg ett långsiktigt och hållbart system

Läs mer

Handledning sociala medier på väg mot ett Stockholm i världsklass

Handledning sociala medier på väg mot ett Stockholm i världsklass Handledning sociala medier på väg mot ett Stockholm i världsklass Disposition 1. Inledning 2. Vad är sociala medier? 3. Stockholms stad i sociala medier 3.1 Varför ska vi använda sociala medier? 3.2 Målgrupper

Läs mer

Tips & trix för dig som ska starta eget

Tips & trix för dig som ska starta eget Tips & trix för dig som ska starta eget *************************************************************************************************** Innehållsförteckning ****************************************************************************************************

Läs mer

Internet of SALES. Skapa affärer och få fler kunder genom att förstå och utnyttja potentialen i digital marknadsföring och social försäljning

Internet of SALES. Skapa affärer och få fler kunder genom att förstå och utnyttja potentialen i digital marknadsföring och social försäljning Internet of SALES Skapa affärer och få fler kunder genom att förstå och utnyttja potentialen i digital marknadsföring och social försäljning Henrik Björklund ISBN 978 91 87093 63 0 Internet of Sales Soderpalm

Läs mer

Ett ex: Att man har nya produkter och borde kanske göra ett utskick till några stycken.

Ett ex: Att man har nya produkter och borde kanske göra ett utskick till några stycken. Säljpodden del 2 i Veckan så lyssnade jag på ett webinar som jag har följt ett tag som heter Pitt Williams. Och som har revolutionerat lite grann inom informationsmarknadsföring, ja marknadsföring över

Läs mer

FÖRETAGENS UTMANINGAR INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING 2014

FÖRETAGENS UTMANINGAR INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING 2014 FÖRETAGENS UTMANINGAR INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING 2014 UNDERSÖKNINGSMETOD Rapporten bygger i huvudsak på en undersökning som är genomförd av TNS Sifo på uppdrag av Eniro. Undersökningen, i form av telefonintervjuer,

Läs mer

Tankar, idéer och tips inför det nya året

Tankar, idéer och tips inför det nya året Tankar, idéer och tips inför det nya året 2012 av Jesper Lindén Jesper Lindén Så här i början av ett nytt år är ofta det bästa läget att sätta sig ner och fundera på vilka förändringar man kan gör för

Läs mer

Marknadsföringsstrategier och företags användning av sociala medier

Marknadsföringsstrategier och företags användning av sociala medier Marknadsföringsstrategier och företags användning av sociala medier Högskolan i Halmstad Strategisk kommunikation, påbyggnadskurs 30hp Examinator: Matts Skagshöj Handledare: Martin Berg Författare: Elvedin

Läs mer

innehållsstrategi för sociala medier Lena Leigert

innehållsstrategi för sociala medier Lena Leigert innehållsstrategi för sociala medier Lena Leigert Detta är provsidor ur boken Innehållsstrategi för sociala medier. Boken och tillhörande övningsbok säljs på kreafonbutiken.se, från och med 20 januari

Läs mer

Equmeniakyrkan på sociala medier

Equmeniakyrkan på sociala medier Februari 2015 Equmeniakyrkan på sociala medier Sociala medier används för att kommunicera, skapa relationer, främja dialog och dela kunskap. Sociala medier som exempelvis Twitter, Facebook och bloggar

Läs mer

TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA

TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA www.businesssmart.se ViviAnn Labba och Business Smart 2009-2010 35tips till fler kunder består utav en samling artiklar kring kundvård skrivna av ViviAnn Labba

Läs mer

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring!

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring! Om du inte inför de här teknikerna så fort som möjligt kommer du att vara helt rökt om några år, kanske snabbare än så. Dina smartare konkurrenter kommer att krossa dig totalt Respirator-marknadsföring

Läs mer

Smittsam marknadsföring i sociala medier

Smittsam marknadsföring i sociala medier Södertörns högskola Institutionen för Kommunikation, medier och IT Kandidatuppsats 15 hp Medieteknik C Höstterminen 2011 Smittsam marknadsföring i sociala medier En studie kring hur två organisationer

Läs mer

Marknadsföring på internet suger...

Marknadsföring på internet suger... Marknadsföring på internet suger... så varför inte ta den mest uppenbara vägen till fler kunder? Skriven av: Jesper Lindén affärscoach, författare, talare och marknadsförare på internet Om ungefär 10 min

Läs mer

CONTENT MARKETING. 4 steg som hjälper dig att skapa en träffsäker strategi.

CONTENT MARKETING. 4 steg som hjälper dig att skapa en träffsäker strategi. CONTENT MARKETING 4 steg som hjälper dig att skapa en träffsäker strategi. Vad är nyttan med content marketing? Content marketing handlar om att använda egenproducerat innehåll i din marknadsföring för

Läs mer

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Använd SEO Systemet och skapa webbplatser som kan ge dig 90 000 kr per år så snabbt som möjligt. Denna specialrapport

Läs mer

Marknadsanalys. Ett moment i kursen Marknadsföring, 723G04. Skrivet av Jesper Petersson och Johan Blomgren. Sida 1

Marknadsanalys. Ett moment i kursen Marknadsföring, 723G04. Skrivet av Jesper Petersson och Johan Blomgren. Sida 1 Marknadsanalys Ett moment i kursen Marknadsföring, 723G04 Skrivet av Jesper Petersson och Johan Blomgren Sida 1 1 Sammanfattning!... 3 2 Bakgrund och syfte!... 4 3 Genomförande och metod!... 5 4 Nulägesanalys!...

Läs mer

Förstudie: Hur kan H&M dra nytta av sociala medier Jennifer Bark, Medieinstitutet. Abstract

Förstudie: Hur kan H&M dra nytta av sociala medier Jennifer Bark, Medieinstitutet. Abstract Förstudie: Hur kan H&M dra nytta av sociala medier, Medieinstitutet Abstract Den här förstudien försöker konkret besvara frågan Hur kan H&M dra nytta av Sociala Medier för att ytterligare stärka sitt varumärke,

Läs mer

LANDSBYGDENS LILLA GRÖNA. - Tips och idéer för en levande landsbygd i Kalmar län

LANDSBYGDENS LILLA GRÖNA. - Tips och idéer för en levande landsbygd i Kalmar län LANDSBYGDENS LILLA GRÖNA - Tips och idéer för en levande landsbygd i Kalmar län Inledning: SMÅ ORTER MED STORA MÖJLIGHETER Med hjälp av enkla idéer, olika samarbeten och lokalt engagemang kan du få din

Läs mer

KANBAN. Internetmarknadsföring på tio minuter. Vilken webbstrategi har du?

KANBAN. Internetmarknadsföring på tio minuter. Vilken webbstrategi har du? Vilken webbstrategi har du? Internetmarknadsföring på tio minuter KANBAN marketing kanban marketing ab lund, sweden e-mail gustav.bergman@kanban.se mobile +46 (0)709-16 37 65 website www.kanban.se 1 a

Läs mer

Att köpa webb En guide till en värld i daglig förändring.

Att köpa webb En guide till en värld i daglig förändring. Att köpa webb En guide till en värld i daglig förändring. Denna guide vänder sig till dig som kommer köpa kompetens inom webbområdet. Guiden är främst tänkt som en hjälp till dig. Med denna hjälp kan du

Läs mer

8 steg. för lyckad e-handel

8 steg. för lyckad e-handel 8 steg för lyckad e-handel 1 2 Möjligheter och utmaningar Den snabbt växande marknaden på internet utgör en stor möjlighet för alla detaljhandelsföretag runt om i landet. Konkurrensen är emellertid mycket

Läs mer

TV4-Gruppens intranät 22 april 2015

TV4-Gruppens intranät 22 april 2015 TV4-Gruppens intranät 22 april 2015 Snabbfakta Bolag: TV4-Gruppen (TV4 AB) Antal anställda: ca 500 samt ca 200 konsulter. HQ Stockholm samt 25 lokala kontor. Intranätsansvariga: Lena Hildeberg, internkommunikationschef,

Läs mer