Realtid Media. Nyemission av aktier i Realtid Media AB Teckningsperiod 17 maj 3 juni 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Realtid Media. Nyemission av aktier i Realtid Media AB Teckningsperiod 17 maj 3 juni 2016"

Transkript

1 Affärskritisk information inom strategiarbete, kapitalmarknad, finansiering och fondförvaltning. Nyemission av aktier i AB Teckningsperiod 7 maj juni VIKTIG INFORMATION Informationen i denna broschyr utgör endast en förenklad beskrivning av erbjudandet att teckna aktier i AB. Broschyren innehåller inte fullständigt underlag för ett investeringsbeslut, och utgör inte ett prospekt i enlighet med prospektdirektivet (0/7/EG). För fullständig information och villkor hänvisas till det inform tionsmemorandum som upprättats av styrelsen för Bolaget. Detta memorandum kommer inför teckningstiden att finnas tillgängligt för nedladdning på under fliken För investerare. Erbjudandet riktar sig inte till personer vars deltagande förutsätter ytterligare informations-, registrerings- eller andra åtgärder än de som följer av svensk rätt. Broschyren, memorandum, anmälnings sedlarna eller andra till Erbjudandet hänförliga handlingar får inte distribueras i något land där distributionen eller erbjudandet kräver åtgärd enligt ovan eller strider mot reglerna i sådant land. Varje investeringsbeslut skall grunda sig på en bedömning av innehållet i memorandumet i dess helhet. I den mån informationen i denna broschyr avviker från informationen i memorandumet gäller vad som anges i memorandumet. Vare sig AB eller Eminova Fondkommission AB, som är Bolagets emissionsinstitut i föreliggande emission, lämnar några garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen i denna broschyr..

2 VERKSAMHETEN I KORTHET är leverantör av affärskritisk information till yrkesverksamma i finansbranschen och beslutsfattare i svenskt näringsliv, stat och kommun med ansvar för strategiarbete, kapitalförvaltning, kapitalmarknad och finansieringsfrågor. Definitionen av målgruppen bygger på en tydlig affärslogik och verksamheten är en starkt nischad, renodlad Business-to-Business verksamhet ( BB ), vilket ger en unik position i svenskt näringsliv. Idag bedrivs den expansiva verksamheten av heltidsanställda från kontoret i centrala Stockholm inom tre affärsområden: Media genom den dagliga nyhetssajten, Karriär genom i huvudsak sajten och så kallad uppdragsmedia genom affärsområdet Partner. Ytterligare affärsområden är definierade i affärsplanen för lansering till och med. Gemensamt för samtliga affärsområden är att de sinsemellan innehar omfattande synergier på såväl intäkts- som kostnadssidan. I bolagets vision ligger att bygga en pan-nordisk verksamhet med affärsområden i samtliga nordiska länder samt att över tid erbjuda utvalda produktlinjer på engelska för en global publik. Många av bolagen i målgruppen har ett nordiskt fokus och en nordisk närvaro. Internationella aktörer betraktar ofta Norden som en gemensam marknad. Utöver detta är iakttagelsen att övriga nordiska länder saknar verksamheter med s position. BAKGRUND OCH MOTIV är ett internetbaserat medieföretag som grundades. Under de år som Bolaget varit verksamt har de befintliga resurserna använts för att bygga upp ett kommersiellt gångbart och attraktivt tjänste- och mediaerbjudande, riktat mot väldefinierade kundsegment inom bland annat de finansiella, juridiska och revisionsinriktade sektorerna. uppvisar idag en stabil omsättningsökning, och förväntas kunna fortsätta expandera längs den inslagna linjen under flera år framöver. För att fortsätta verksamheten till dess positiva kassaflöden uppnås har därför styrelsen beslutat att genomföra en nyemission. Vidare förbereds för att inofficiell handel i Bolagets aktie skall kunna inledas snarast efter denna nyemission är genomförd. Den tidigare uttalade målsättningen om notering av Bolagets aktie vid en MTF-marknadsplats beräknas kunna uppnås under 7/8. Exempel på svenska MTF-marknader är Aktietorget, First North och NGM MTF. KRAFTIG TILLVÄXT I april slogs försäljningsrekord med en orderingång på, miljoner kronor exklusive moms. Det var första gången som Bolaget uppnådde en försäljning på över en miljon kronor på en månad, och innebär att försäljningen enbart för april månad motsvarande 8 % av hela års nettoomsättning..

3 För perioden januari till och med april ligger försäljningen på,9 MSEK, något över budget och 70 % över försäljningen för samma period. Väsentliga förstärkningar har också gjorts av säljorganisationen under som ännu inte avspeglas i försäljningssiffrorna. I kombination med den inplanerade produktutvecklingen är den sammantagna bedömningen att den höga försäljningstillväxten kommer att hålla i sig under överskådlig tid. Målsättningen för är att verksamheten skall göra break-even fjärde kvartalet. ERBJUDANDET I KORTHET Erbjudna värdepapper Erbjudandet avser köp av nyemitterade aktier i AB till en kurs om,0 kr per st. Vid full teckning kommer Bolaget att tillföras 8 9 kronor före emissionskostnader, vilka förväntas uppgå till ca 0, Mkr. Teckningstid Teckning skall ske under perioden 7 maj juni. Företrädesrätt Den som på avstämningsdagen den maj är registrerad som aktieägare i Bolaget äger företrädesrätt att för elva () befintliga aktier teckna tre () aktier. Även nytillkommande investerare är välkomna att teckna, och tilldelas aktier i mån av utrymme. Emissionsgaranti Denna emission är inte garanterad. Värdering Teckningskursen innebär att Bolagets värdering före nyemissionen uppgår till 0, Mkr. Handel i Bolagets aktie Styrelsen har beslutat att under göra Bolagets aktie tillgänglig för handel vid en inofficiell marknadsplats. Information och anvisningar kring denna handel kommer att meddelas via pressmeddelande och på Bolagets hemsida. Det är vidare styrelsens målsättning att inom två år notera Realtids aktie vid lämplig så kallad MTF-marknad. Exempel på svenska MTF-marknader är Aktietorget, First North och NGM MTF. personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 Partner Helg personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 Partner Helg personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 Partner Helg personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 personalen drömstart «0 Partner Helg.

4 Teckning utan stöd av teckningsrätter ANMÄLNINGSSEDEL Anmälningssedel för teckning av aktier, utan stöd av teckningsrätter, i AB (publ) Teckningstid Teckningskurs Tilldelning och betalning 7 maj - juni kl :00.,0 kr per aktie. Betalning ska ske i enlighet med uppgift på utskickad avräkningsnota. Undertecknad ansöker härmed om teckning av nedanstående antal aktier i AB (publ) till,0 kr per aktie: 000 aktier ( 00,00 kr) aktier ( 000,00 kr) aktier ( 000,00 kr) aktier ( 000,00 kr) aktier (7 000,00 kr) aktier (7 000,00 kr) Annat antal Enligt lag måste en kopia på giltig legitimation medfölja anmälningssedeln i det fall anmälan avser ett belopp om 000 (ca 0 000,00 kr) eller mer. Om anmälan avser en juridisk person ska även ett registreringsbevis som styrker firmateckning medfölja. Observera att anmälan inte är fullständig utan bilagor och lämnas helt utan avseende. Antal Undertecknad åberopar subsidiär företrädesrätt I det fall emissionen blir övertecknad kommer företräde vid tilldelning att ges till de som var aktieägare i AB per avstämningsdagen den maj. Om full tilldelning ej kan ske kommer en fördelning att göras och då i förhållande till det antal aktier som var och en innehade. Åberopa denna subsidiära företrädesrätt genom att fylla i det antal aktier ni ägde per avstämningsdagen den maj : TEXTA TYDLIGT Namn/Firma Person/Org.nr Adress Postnr och Ort OBSERVERA * OBSERVERA VP-kontonummer eller depånummer* Bank/förvaltare** Telefon dagtid Ort och datum E-postadress Underskrift (i förekommande fall firmatecknare eller förmyndare) * I det fall depån eller VP-kontot är kopplat till en kapitalförsäkring, är en IPS eller ISK (investeringssparkonto) gäller särskilda regler vid nyteckning av aktier. Kontakta er bank/förvaltare och följ dennes instruktioner för hur teckningen ska gå till. Observera att det inte är säkert att just detta värdepapper går att förvara i någon av dessa depåtyper! Genom undertecknande av denna anmälningssedel medges att jag tagit del av och förstått samtlig information som utgivits i samband med detta erbjudande. Anmälningssedeln skickas till: Post Fax Eminova Fondkommission AB info@eminova.se Biblioteksgatan, tr (inskannad anmälningssedel) Stockholm.

5 ANMÄLNINGSSEDEL Genom undertecknande av denna anmälningssedel medges följande: att jag tagit del av och förstått samtlig information som utgivits i samband med detta erbjudande, att jag är medveten om att anmälan är bindande, att tilldelning kan komma att reduceras eller helt utebli, att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen, att jag befullmäktigar Eminova Fondkommission AB att för min räkning verkställa teckning av tilldelade aktier. Viktig information Denna information finns endast på svenska. Eminova Fondkommission AB ( Eminova ) ( ) är ett värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Eminova har tillstånd att bedriva värdepappersrörelse enligt lagen (07:8) om värdepappersmarknaden. Finansiella instrument som erbjudandet avser har inte och kommer inte att registreras i något annat land än Sverige. De kommer därför inte att erbjudas till försäljning i något annat land där deltagande skulle förutsätta ytterligare prospekt, registrering eller andra åtgärder än som följer av svensk rätt eller strider mot lag, förordning eller annan bestämmelse i sådant land. Uppdrag genom undertecknad anmälningssedel befullmäktigar Eminova att för undertecknads räkning sälja, köpa eller teckna sig för finansiella instrument enligt villkoren som utformats för erbjudandet. Uppdrag genom undertecknad anmälningssedel omfattas inte av den ångerrätt som följer av distans- och hemförsäljningslagen. Tillvägagångssätt och teckningsperiod framgår av den information som utgivits i samband med erbjudandet. Genom anmälan i detta erbjudande blir undertecknad inte kund hos Eminova. Eminova kommer därför inte att kundkategorisera de som tecknar aktier enligt erbjudandet. Eminova gör inte heller en passandeprövning enligt lagen (07:8) om värdepappersmarknaden avseende teckning av värdepapper i erbjudandet. I den information som utgivits i samband med erbjudandet framgår de risker som följer med en investering i de finansiella instrument som avses. Den som avser teckna finansiella instrument i enlighet med detta erbjudande uppmanas att noga läsa igenom den information som utgivits. Priset för de finansiella instrument som avses framgår av den information som utgivits i samband med erbjudandet. Kostnader utöver vad som angivits ovan, såsom skatter eller courtage, som kan komma att uppstå i samband med de finansiella instrument som erbjudandet avser, varken påföres av eller erläggs av Eminova. Personuppgifter som tecknaren lämnar i samband med anmälan behandlas av Eminova enligt Personuppgiftslagen (998:). Behandling av personuppgifter kan även ske hos andra företag som Eminova eller emittenten samarbetar med. Eminova ansvarar inte för tekniska fel eller fel i telekommunikations- eller posthantering i samband med teckning genom betalning eller inlämnande av anmälningssedel. VP-konto eller depå måste vara öppnat vid tillfället för anmälan. Klagomål med anledning av Eminovas hantering av order genom undertecknad anmälningssedel kan insändas per post till Eminovas klagomålsansvarige på adress Eminova Fondkommission AB, Att: Klagomålsansvarig, Box 8, 0 8 Stockholm. Vid en eventuell reklamation mot Eminovas utförande av order ska detta ske inom skälig tid. Rätten att kräva ersättning eller att göra andra påföljder kan annars gå förlorad. Vid en eventuell tvist med Eminova kan konsumenter vända sig till Allmänna reklamationsnämnden, Box 7, 0 Stockholm, telefon , Eminova följer svensk lag och materiell rätt tillämpas på Eminovas erhållna uppdrag. Allmän domstol är behörig domstol..

Anmälningssedel för teckning av B-aktier, utan stöd av teckningsrätter, i TracTechnology AB (publ)

Anmälningssedel för teckning av B-aktier, utan stöd av teckningsrätter, i TracTechnology AB (publ) - - - - - - - - - - Teckning utan stöd av teckningsrätter Anmälningssedel för teckning av B-aktier, utan stöd av teckningsrätter, i TracTechnology AB (publ) Teckningstid Teckningskurs Tilldelning och betalning

Läs mer

Eyeonid Group AB. Inbjudan till teckning av aktier i Eyeonid Group AB (publ) 559005-9415

Eyeonid Group AB. Inbjudan till teckning av aktier i Eyeonid Group AB (publ) 559005-9415 Eyeonid Group AB Inbjudan till teckning av aktier i Eyeonid Group AB (publ) 559005-9415 Juni 2016 2 Eyeonid Group AB (publ) Emissionsmemorandum Juni 2016 Erbjudandet i sammandrag Teckningstid: 16 juni

Läs mer

EXTRA BOLAGSSTÄMMA 23 MARS 2016 I MORETIME PROFESSIONAL SERVICES AB (PUBL)

EXTRA BOLAGSSTÄMMA 23 MARS 2016 I MORETIME PROFESSIONAL SERVICES AB (PUBL) EXTRA BOLAGSSTÄMMA 23 MARS 2016 I MORETIME PROFESSIONAL SERVICES AB (PUBL) Förslag till dagordning 1. Stämmans öppnande 2. Val av ordförande vid stämman 3. Upprättande och godkännande av röstlängd 4. Val

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier i Kontigo Care AB (PUBL)

Inbjudan till teckning av aktier i Kontigo Care AB (PUBL) Inbjudan till teckning av aktier i Kontigo Care AB (PUBL) 24 maj - 10 juni 2016 Företrädesemission 1 aktie ger rätt att teckna 1 ny aktie till kursen 3 kr En global lösning för beroendevård VD Henrik Nordlindh

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier i IQS Energi Komfort AB

Inbjudan till teckning av aktier i IQS Energi Komfort AB Inbjudan till teckning av aktier i IQS Energi Komfort AB Detta dokument är en kort sammanfattning av det kompletta memorandum som finns att ladda ned från www.energikomfort.se. VD har ordet IQS Energi

Läs mer

Inbjudan att teckna preferensaktier i Real Holding i Sverige AB (publ)

Inbjudan att teckna preferensaktier i Real Holding i Sverige AB (publ) Inbjudan att teckna preferensaktier i Real Holding i Sverige AB (publ) Teckningskurs: 25,00 SEK Utdelning: 2,00 SEK per år Inlösen: 35,00 SEK Marknadsföringsbroschyr Det här är inte ett prospekt som har

Läs mer

Inbjudan att teckna units

Inbjudan att teckna units Inbjudan att teckna units i Dividend Sweden AB (publ) VD har ordet Dividend Sweden är ett ungt företag med en spännande framtid. Bakom bolaget står personer med lång erfarenhet från en mängd olika branscher.

Läs mer

Xenella Holding AB. Tillägg till Xenella Holding AB:s erbjudandehandling avseende erbjudande till aktieägarna i Allenex AB (publ)

Xenella Holding AB. Tillägg till Xenella Holding AB:s erbjudandehandling avseende erbjudande till aktieägarna i Allenex AB (publ) Xenella Holding AB Tillägg till Xenella Holding AB:s erbjudandehandling avseende erbjudande till aktieägarna i Allenex AB (publ) i enlighet med reglerna om budplikt i lagen (2006:451) om offentliga uppköpserbjudanden

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i SSAB

Kallelse till extra bolagsstämma i SSAB Kallelse till extra bolagsstämma i SSAB Aktieägarna i SSAB AB (publ) (org. nr 556016-3429) kallas till extra bolagsstämma fredagen den 27 maj 2016 kl. 10:00. Inregistreringen börjar kl. 09:30 och innan

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I FORESTLIGHT STUDIO AB (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I FORESTLIGHT STUDIO AB (PUBL) Pressmeddelande 2012-04-24 KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I FORESTLIGHT STUDIO AB (PUBL) Aktieägarna i Forestlight Studio AB (publ), org. nr 556668-3933 ( Bolaget ), kallas till extra bolagsstämma onsdagen

Läs mer

Erbjudandet i korthet Företrädesemission

Erbjudandet i korthet Företrädesemission Nyemission i Brighter AB (publ) Välkommen att teckna aktier 5 19 december 2012 Brighter One Erbjudandet i korthet Företrädesemission Avstämningsdag: 30 november 2012. Teckningstid: 5 19 december 2012.

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i LifeAssays AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i LifeAssays AB (publ) Kallelse till extra bolagsstämma i LifeAssays AB (publ) LifeAssays AB (publ) håller extra bolagsstämma torsdagen den 2 oktober 2014 kl. 11.00 i LifeAssays AB (publ):s lokaler, Sölvegatan 43A, i Lund. DELTAGANDE

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i LifeAssays AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i LifeAssays AB (publ) Kallelse till extra bolagsstämma i LifeAssays AB (publ) LifeAssays AB (publ) håller extra bolagsstämma onsdagen den 25 juli 2012 kl. 11:00 i LifeAssays AB (publ):s lokaler, IDEON Science Park Scheelevägen

Läs mer

Erbjudandet i sammandrag Teckningstid 12/10 10/11

Erbjudandet i sammandrag Teckningstid 12/10 10/11 Teckning av aktier i Time People Group AB (publ), inför planerad notering av bolagets aktie vid NGM Nordic MTF Erbjudandet i sammandrag Teckningstid 12/10 10/11 Celsiusgatan 10 112 30 Stockholm www.timepeoplegroup.com

Läs mer

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2013:28 2013-06-03 BESLUT

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2013:28 2013-06-03 BESLUT Aktiemarknadsnämndens uttalande 2013:28 2013-06-03 Detta uttalande är meddelat av Aktiemarknadsnämnden med stöd av NBK:s regler rörande offentliga uppköpserbjudanden avseende aktier i svenska aktiebolag

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i NeuroVive Pharmaceutical AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i NeuroVive Pharmaceutical AB (publ) Kallelse till extra bolagsstämma i NeuroVive Pharmaceutical AB (publ) Aktieägarna i, org.nr ( Bolaget ) kallas härmed till extra bolagsstämma torsdagen den 31 mars 2016 kl. 10.00 på Grand Hotel Lund, Bantorget

Läs mer

Särskild avgift enligt lagen (2000:1087) om anmälningsskyldighet för vissa innehav av finansiella instrument

Särskild avgift enligt lagen (2000:1087) om anmälningsskyldighet för vissa innehav av finansiella instrument 2016-05-06 B E S L U T Swedbank AB FI Dnr 15-13124 Verkställande direktören Delgivning nr 2 105 34 Stockholm Särskild avgift enligt lagen (2000:1087) om anmälningsskyldighet för vissa innehav av finansiella

Läs mer

Vägledning. De nordiska konsumentombudsmännens ståndpunkt om dold marknadsföring

Vägledning. De nordiska konsumentombudsmännens ståndpunkt om dold marknadsföring Vägledning De nordiska konsumentombudsmännens ståndpunkt om dold marknadsföring De nordiska konsumentombudsmännens ståndpunkt om dold marknadsföring 10 maj 2016. Översättning till svenska. Innehållsförteckning

Läs mer

Inbjudan till förvärv av aktier i

Inbjudan till förvärv av aktier i Inbjudan till förvärv av aktier i Nasdaq First North är en alternativ marknadsplats som drivs av de olika börserna som ingår i Nasdaq-koncernen. Bolag på Nasdaq First North är inte föremål för samma regler

Läs mer

Tillägg till erbjudandehandling avseende Ratos erbjudande till aktieägarna i HL Display AB (publ)

Tillägg till erbjudandehandling avseende Ratos erbjudande till aktieägarna i HL Display AB (publ) Tillägg till erbjudandehandling avseende Ratos erbjudande till aktieägarna i HL Display AB (publ) Viktig information avseende aktieägare med hemvist utanför Sverige och banker, fondkommissionärer och andra

Läs mer

Villkor och Anvisningar

Villkor och Anvisningar Villkor och Anvisningar Nyemission riktad till befintliga ägare samt allmänhet Syftet med emissionen, förutom att stärka balansräkningen är att främja likviditeten i instrumentet inför listning på AktieTorget.

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier i Redwood Pharma AB (publ) RedwoodPharma

Inbjudan till teckning av aktier i Redwood Pharma AB (publ) RedwoodPharma Inbjudan till teckning av aktier i Redwood Pharma AB (publ) RedwoodPharma VD har ordet Vi vill nu med FAS II-data som grund utveckla en ögondroppe, med utvecklingsnamnet RP101, som kan ges en till två

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I VENUE RETAIL GROUP AKTIEBOLAG (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I VENUE RETAIL GROUP AKTIEBOLAG (PUBL) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I VENUE RETAIL GROUP AKTIEBOLAG (PUBL) Aktieägarna i Venue Retail Group Aktiebolag (publ), org.nr. 556540-1493, ( Bolaget ) kallas härmed till extra bolagsstämma tisdagen

Läs mer

Intyg om erfarenhet och lämplighet att undervisa som lärare i gymnasieskolan

Intyg om erfarenhet och lämplighet att undervisa som lärare i gymnasieskolan Intyg om erfarenhet och lämplighet att undervisa som lärare i gymnasieskolan Läs detta innan du fyller i intyget: Det här formuläret ska fyllas i av rektorn eller huvudmannen och bifogas till ansökan om

Läs mer

Utdrag ur protokoll vid sammanträde 2007-10-18

Utdrag ur protokoll vid sammanträde 2007-10-18 1 LAGRÅDET Utdrag ur protokoll vid sammanträde 2007-10-18 Närvarande: f.d. justitierådet Nina Pripp, f.d. regeringsrådet Bengt-Åke Nilsson och justitierådet Lars Dahllöf. Sänkt kapitalvinstbeskattning

Läs mer

NYEMISSION I NORD NORDIC RETAIL & DISTRIBUTION HOLDING AB. Villkor och anvisningar

NYEMISSION I NORD NORDIC RETAIL & DISTRIBUTION HOLDING AB. Villkor och anvisningar NYEMISSION I NORD NORDIC RETAIL & DISTRIBUTION HOLDING AB Villkor och anvisningar NORD Nordic Retail & Distribution Holding AB (publ), org nr 559077-0698 ( Bolaget ), genomför en nyemission med företrädesrätt

Läs mer

Inbjudan till teckning av B-aktier i Samtrygg Group AB (publ)

Inbjudan till teckning av B-aktier i Samtrygg Group AB (publ) Inbjudan till teckning av B-aktier i Samtrygg Group AB (publ) 29 november - 21 december 2016 Nyemission om 4,9 MSEK i samband med notering på NGM MTF - Ökat omsättningen med 200 % mellan 2014 och 2015

Läs mer

Särskild avgift enligt lagen (1991:980) om handel med finansiella instrument

Särskild avgift enligt lagen (1991:980) om handel med finansiella instrument 2014-05-21 BESLUT Länsförsäkringar Fondförvaltning AB FI Dnr 13-13944 Tegeluddsvägen 11 13 Delgivning nr 2 106 50 STOCKHOLM Finansinspektionen P.O. Box 7821 SE-103 97 Stockholm [Brunnsgatan 3] Tel +46

Läs mer

Eyeonid Group AB. Inbjudan till teckning av aktier i Eyeonid Group AB (publ)

Eyeonid Group AB. Inbjudan till teckning av aktier i Eyeonid Group AB (publ) Eyeonid Group AB Inbjudan till teckning av aktier i Eyeonid Group AB (publ) 559005-9415 Juni 2016 2 Eyeonid Group AB (publ) Emissionsmemorandum Juni 2016 Erbjudandet i sammandrag Teckningstid: 16 juni

Läs mer

Historisk avkastning med Sigmastocks portföljmodeller

Historisk avkastning med Sigmastocks portföljmodeller Historisk avkastning med Sigmastocks portföljmodeller 2016-06- 06 Detta dokument presenterar den historiska avkastning som hade uppnåtts vid två typiska sparanden med hjälp av Sigmastocks modeller Historisk

Läs mer

Inbjudan att teckna aktier i Shortcut Media AB (Publ)

Inbjudan att teckna aktier i Shortcut Media AB (Publ) Inbjudan att teckna aktier i Shortcut Media AB (Publ) Marknaden för produktion av rörlig media har nog aldrig varit större. När användandet av sociala medier ökar i snabb takt uppstår behov för företag

Läs mer

INBJUDAN ATT INVESTERA I PLEJD AB (PUBL)

INBJUDAN ATT INVESTERA I PLEJD AB (PUBL) INBJUDAN ATT INVESTERA I PLEJD AB (PUBL) INFÖR PLANERAD NOTERING PÅ AKTIETORGET Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Bolaget

Läs mer

Särskild avgift enligt lagen (2000:1087) om anmälningsskyldighet för vissa innehav av finansiella instrument

Särskild avgift enligt lagen (2000:1087) om anmälningsskyldighet för vissa innehav av finansiella instrument 2008-09-29 BESLUT Autoliv Inc. FI Dnr 08-2046 Finansinspektionen Box 70381 Delgivning nr 2 107 24 STOCKHOLM P.O. Box 7821 SE-103 97 Stockholm [Brunnsgatan 3] Tel +46 8 787 80 00 Fax +46 8 24 13 35 finansinspektionen@fi.se

Läs mer

Tillägg till prospekt med anledning av inbjudan till teckning av preferensaktier och stamaktier i Victoria Park (publ)

Tillägg till prospekt med anledning av inbjudan till teckning av preferensaktier och stamaktier i Victoria Park (publ) Tillägg till prospekt med anledning av inbjudan till teckning av preferensaktier och stamaktier i Victoria Park (publ) innehållsförteckning Tillägg till prospekt 3 Pressmeddelande från Victoria Park den

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier i ADDvise Lab Solutions AB (publ)

Inbjudan till teckning av aktier i ADDvise Lab Solutions AB (publ) Denna trycksak innehåller ett erbjudande om att investera i ADDvise Lab Solutions AB (publ). Allt ansvar för dess innehåll vilar på bolaget. Inbjudan till teckning av aktier i ADDvise Lab Solutions AB

Läs mer

Anmälan om sjukhusens läkemedelsförsörjning

Anmälan om sjukhusens läkemedelsförsörjning Anmälan om sjukhusens läkemedelsförsörjning Vägledning till Läkemedelsverkets föreskrifter (LVFS 2008:9) om anmälan om sjukhusens läkemedelsförsörjning Version 1, september 2008 Postadress/Postal address:

Läs mer

Elsäkerhetsverkets förslag till föreskrifter om ändring i ELSÄK-FS 2013:1

Elsäkerhetsverkets förslag till föreskrifter om ändring i ELSÄK-FS 2013:1 KONSEKVENSUTREDNING 1 (5) Kim Reenaas, Verksjurist Generaldirektörens stab 010-168 05 03 kim.reenaas@elsakerhetsverket.se 2015-03-15 Dnr 15EV4062 Elsäkerhetsverkets förslag till föreskrifter om ändring

Läs mer

Ansökan Sparkontot Företag

Ansökan Sparkontot Företag Ansökan Sparkontot Företag Kontohavare (Obligatorisk uppgift) Företagsnamn Organisationsnummer Behörig användare (Obligatorisk uppgift) Följande person anmäls såsom Behörig användare för kontot vid nyttjandet

Läs mer

Svensk författningssamling

Svensk författningssamling Svensk författningssamling Förordning om ändring i förordningen (2007:572) om värdepappersmarknaden; SFS 2015:1038 Utkom från trycket den 29 december 2015 utfärdad den 18 december 2015. Regeringen föreskriver

Läs mer

Tillägg till IP-Only AB:s erbjudandehandling avseende erbjudandet till aktieägarna i Availo AB

Tillägg till IP-Only AB:s erbjudandehandling avseende erbjudandet till aktieägarna i Availo AB Tillägg till IP-Only AB:s erbjudandehandling avseende erbjudandet till aktieägarna i Availo AB VIKTIG INFORMATION Erbjudandet (definieras nedan) i enlighet med de villkor som anges i Erbjudandehandlingen

Läs mer

en nytänkare i byggbranschen

en nytänkare i byggbranschen en nytänkare i byggbranschen FOTOGRAF ANDREAS LARSSON BM Impex levererade betongelement till Vasakronans byggnation av Sony Ericssons kontor i Lund. Inbjudan till teckning av aktier i B & M Impex AB (publ)

Läs mer

RedwoodPharma. ...har utvecklat ett nytt läkemedel mot kronisk ögontorrhet

RedwoodPharma. ...har utvecklat ett nytt läkemedel mot kronisk ögontorrhet RedwoodPharma...har utvecklat ett nytt läkemedel mot kronisk ögontorrhet Inbjudan till teckning av units i Redwood Pharma AB Teckningstid 1 juni - 20 juni 2017 Sammanfattning av emissionsvillkoren Verksamheten

Läs mer

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2014:46 2014-10-04

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2014:46 2014-10-04 Aktiemarknadsnämndens uttalande 2014:46 2014-10-04 Detta uttalande är meddelat av Aktiemarknadsnämnden med stöd av delegation från Finansinspektionen (se FFFS 2007:17). Uttalandet offentliggjordes 14-10-20.

Läs mer

Rutin för rapportering och handläggning av anmälningar enligt Lex Sarah

Rutin för rapportering och handläggning av anmälningar enligt Lex Sarah Socialförvaltningen 1(5) Dokumentnamn: Rutin Lex Sarah Dokumentansvarig: Förvaltningschef Utfärdat av: Förvaltningschef Beslutad av: Förvaltningsövergripande ledningsgrupp. Ersätter tidigare Rutin Lex

Läs mer

Styrelsens för Getinge AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen

Styrelsens för Getinge AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen Styrelsens för Getinge AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen Styrelsen för Getinge AB föreslår att årsstämman 2011, med anledning av ändringar i aktiebolagslagen som trätt ikraft den 1 november

Läs mer

Riksförsäkringsverkets föreskrifter (RFFS 1993:24) om assistansersättning

Riksförsäkringsverkets föreskrifter (RFFS 1993:24) om assistansersättning Aktuell lydelse Riksförsäkringsverkets föreskrifter (RFFS 1993:24) om assistansersättning Ansökan 1 (Upphävd genom RFFS 2001:25). 2 (Upphävd genom RFFS 2001:25). 2 a Upphävd genom RFFS 2001:25). 3 (Upphävd

Läs mer

INSTRUKTION FÖR AB VOLVOS ( BOLAGET ) VALBEREDNING FASTSTÄLLD VID ÅRSSTÄMMA DEN 2 APRIL 2014

INSTRUKTION FÖR AB VOLVOS ( BOLAGET ) VALBEREDNING FASTSTÄLLD VID ÅRSSTÄMMA DEN 2 APRIL 2014 1 INSTRUKTION FÖR AB VOLVOS ( BOLAGET ) VALBEREDNING FASTSTÄLLD VID ÅRSSTÄMMA DEN 2 APRIL 2014 Enligt Svensk kod för bolagsstyrning ( Koden ) skall bolag som omfattas av Koden ha en valberedning som representerar

Läs mer

Bolagets skall ha sitt säte i Kista, Stockholms kommun, Stockholms län.

Bolagets skall ha sitt säte i Kista, Stockholms kommun, Stockholms län. Punkt 13: Beslut om ändring av bolagsordningen Styrelsen för AVTECH Sweden AB (publ), org.nr. 556568-3108, ( Bolaget ) föreslår att årsstämman skall besluta att ändra bolagsordningen i Bolaget enligt följande:

Läs mer

BOLAGSORDNING FÖR TELEFONAKTIEBOLAGET LM ERICSSON STOCKHOLM. Org.nr 556016-0680

BOLAGSORDNING FÖR TELEFONAKTIEBOLAGET LM ERICSSON STOCKHOLM. Org.nr 556016-0680 1 BOLAGSORDNING FÖR TELEFONAKTIEBOLAGET LM ERICSSON STOCKHOLM Org.nr 556016-0680 Bolagets firma är Telefonaktiebolaget LM Ericsson. Bolaget är publikt (publ). 1 2 Bolaget har till föremål för sin verksamhet

Läs mer

För dig som är valutaväxlare. Så här följer du reglerna om penningtvätt i din dagliga verksamhet INFORMATION FRÅN FINANSINSPEKTIONEN

För dig som är valutaväxlare. Så här följer du reglerna om penningtvätt i din dagliga verksamhet INFORMATION FRÅN FINANSINSPEKTIONEN För dig som är valutaväxlare Så här följer du reglerna om penningtvätt i din dagliga verksamhet INFORMATION FRÅN FINANSINSPEKTIONEN MARS 2016 DU MÅSTE FÖLJA LAGAR OCH REGLER Som valutaväxlare ska du följa

Läs mer

Inbjudan att teckna aktier i Sensec Holding AB (publ)

Inbjudan att teckna aktier i Sensec Holding AB (publ) Inbjudan att teckna aktier i Sensec Holding AB (publ) 11 maj 31 maj, 2017 Detta dokument är en kort sammanfattning av det kompletta memorandum som finns att ladda ner från www.sensec.se Sensec är experter

Läs mer

ENIRO OFFENTLIGGÖR VILLKOREN FÖR FÖRETRÄDESEMISSIONEN

ENIRO OFFENTLIGGÖR VILLKOREN FÖR FÖRETRÄDESEMISSIONEN PRESSMEDDELANDE, Stockholm, 24 november 2010 ENIRO OFFENTLIGGÖR VILLKOREN FÖR FÖRETRÄDESEMISSIONEN Eniro AB (publ) ( Eniro eller Bolaget ) offentliggjorde den 28 oktober 2010 en företrädesemission på cirka

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I MSC GROUP AB

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I MSC GROUP AB KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I MSC GROUP AB Aktieägarna i MSC Group AB, org. nr 556313-5309, ( Bolaget ) kallas härmed till extra bolagsstämma torsdagen den 18 augusti 2016 klockan 12.00 i Bolagets

Läs mer

Kalenderår. Personnummer

Kalenderår. Personnummer 1(4) ÅRSRÄKNING OMYNDIG Överförmyndarnämnden Skicka blanketten före den 1 mars till Kalenderår Omyndig Vistelseadress (utdelningsadress, postnummer och postort) Förmyndare (även riktnummer) adress Mobiltelefon

Läs mer

Sammanfattning på lättläst svenska

Sammanfattning på lättläst svenska Sammanfattning på lättläst svenska Utredningen skulle utreda och lämna förslag i vissa frågor som handlar om svenskt medborgarskap. Svenskt medborgarskap i dag Vissa personer blir svenska medborgare när

Läs mer

ANMÄLAN om förvaltare enligt Föräldrabalken 11 kap 7

ANMÄLAN om förvaltare enligt Föräldrabalken 11 kap 7 ANMÄLAN om förvaltare enligt Föräldrabalken 11 kap 7 Skicka anmälan till adressen nedan från Socialtjänsten eller annan behörig anmälare 1. Person anmälan gäller (den enskilde) Personnummer Adress (folkbokföringsadress)

Läs mer

INFORMATION OM NYEMISSION I VBY HOLDING AB 12-28 oktober. Inbjudan att teckna aktier

INFORMATION OM NYEMISSION I VBY HOLDING AB 12-28 oktober. Inbjudan att teckna aktier Vimmerby Holding INFORMATION OM NYEMISSION I VBY HOLDING AB 12-28 oktober VBY Holding Inbjudan att teckna aktier Detta är ett kort utdrag ur informationsmemorandumet som under teckningstiden tillhandahålles

Läs mer

Uttalande - BFN U 98:2

Uttalande - BFN U 98:2 Uttalande BFN U 98:2 Miljöinformation i förvaltningsberättelsen 6 kap. 1 årsredovisningslagen (1995:1554; ÅRL) Förutsättningar Enligt 2 kap. 1 andra stycket 4 och 7 kap. 3 första stycket 4 ÅRL skall årsredovisningen

Läs mer

Frågor och svar. Beskrivning: Postnords upphandling av leasingbilar i form av förmånsbilar, personalbilar och tjänstebilar. heidi.karlander@posten.

Frågor och svar. Beskrivning: Postnords upphandling av leasingbilar i form av förmånsbilar, personalbilar och tjänstebilar. heidi.karlander@posten. Frågor och svar Köpare Upphandling Köpare: Posten AB Namn: Leasingbilar Handläggare: Referensnr: MEAB 2011:4877 Telefon: +46 8 7811181 Beskrivning: Postnords upphandling av leasingbilar i form av förmånsbilar,

Läs mer

Årlig information enligt FFFS 2007:7

Årlig information enligt FFFS 2007:7 Årlig information enligt FFFS 2007:7 Sammanställning av offentliggjord aktiemarknadsinformation från Nordic Growth Market NGM Holding AB under perioden 20 juni 2006 20 juni 2007. Rapporter 2007-05-24 ÅRSREDOVISNING

Läs mer

Föreskrift om insiderregister

Föreskrift om insiderregister Ändringarna är understrukna 1 (5) Till fondbolagen Föreskrift om insiderregister Med stöd av 101 1 mom. lagen om placeringsfonder meddelar Finansinspektionen följande föreskrift om register över ägande

Läs mer

ANSÖKAN OM GOD MAN/ FÖRVALTARE. enligt föräldrabalken 11 kap 4 respektive 11 kap 7. (ansökan från anhörig)

ANSÖKAN OM GOD MAN/ FÖRVALTARE. enligt föräldrabalken 11 kap 4 respektive 11 kap 7. (ansökan från anhörig) ANSÖKAN OM GOD MAN/ FÖRVALTARE enligt föräldrabalken 11 kap 4 respektive 11 kap 7 (ansökan från anhörig) Syftet med blanketten är att utreda om förutsättningarna för godmanskap eller förvaltarskap är uppfyllda

Läs mer

TOADMAN INTERACTIVE AB (PUBL) TEASER

TOADMAN INTERACTIVE AB (PUBL) TEASER TEASER TOADMAN INTERACTIVE AB (PUBL) INFÖR PLANERAD NOTERING AV BOLAGETS AKTIE VID NGM NORDIC MTF TECKNINGSTID 6-24 NOVEMBER 2017 INFORMATIONSMEMORANDUM INFORMATIONSTRÄFF Träffa Toadman på Aktiespararnas

Läs mer

Anvisning om kreditinstitutens inrapportering av betydande investeringar

Anvisning om kreditinstitutens inrapportering av betydande investeringar tills vidare 1 (5) Till kreditinstituten Anvisning om kreditinstitutens inrapportering av betydande investeringar Finansinspektionen meddelar med stöd av 4 2 punkten lagen om finansinspektionen (503/1993)

Läs mer

Styrelsen föreslår att årsstämman beslutar i enlighet med förslagen nedan.

Styrelsen föreslår att årsstämman beslutar i enlighet med förslagen nedan. Punkt 18 a) Styrelsens för Elekta AB (publ) förslag till beslut om Prestationsbaserat Aktieprogram 2016 Prestationsbaserat Aktieprogram 2016 ( PSP 2016 ) inkluderar styrelsens förslag om beslut att implementera

Läs mer

Pressmeddelande Dignitana AB (publ) Lund 2016-05-16

Pressmeddelande Dignitana AB (publ) Lund 2016-05-16 Dignitana genomför nyemissioner om 52,5 mkr fördelat på riktad nyemission om 33,1 mkr samt företrädesemission om 19,4 mkr för att finansiera expansion i USA Dignitana AB (publ) ( Dignitana eller Bolaget

Läs mer

Observera att privatpersoner inte kan söka det förberedande stödet inom lokalt ledd utveckling.

Observera att privatpersoner inte kan söka det förberedande stödet inom lokalt ledd utveckling. Anvisning till blanketten Stöd för fortsatta arbetet i förberedande stödet inom lokalt ledd utveckling genom Leader 2014-2020 ansökan om stöd för fortsatta arbetet med att skriva utvecklingsstrategi Vem

Läs mer

FUSION AKTIEBOLAG genom absorption

FUSION AKTIEBOLAG genom absorption Datum FUSION AKTIEBOLAG genom absorption Beställningen skickas med post, e-post eller fax till Information s. 4-5. Box 127 Jag vill att Heinestams kontaktar mig när ni har fått beställningen. 901 04 UMEÅ

Läs mer

Det utsända förslaget till beslut lydde:

Det utsända förslaget till beslut lydde: PROTOKOLL DATUM DIARIENR 2007-11-12 LS-LED07-173 143 Försäljning av Ergonomicentrum i Sörmland AB Landstingsstyrelsens beslut 1. Landstingsstyrelsen ger ordföranden i uppdrag att se till att en oberoende

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier Safe at sea AB (publ)

Inbjudan till teckning av aktier Safe at sea AB (publ) Inbjudan till teckning av aktier Safe at sea AB (publ) Safe at Seas första sjöräddningssystem, Rescuerunner, är förmodligen det effektivaste systemet i världen för att rädda nödställda människor ur vattnet

Läs mer

Beslut för gymnasieskola

Beslut för gymnasieskola Beslut Skolinspektionen 2015-02-05 Ridskolan Strömsholm RS AB jamandersson@stromsholm.com Rektorn vid Ridsportgymnasiet Strömsholm becky.evensen@stromsholm.com Beslut för gymnasieskola efter tillsyn av

Läs mer

Sveriges Trafikskolors Riksförbund Film om körkort för nysvenskar Speakertext - Svensk

Sveriges Trafikskolors Riksförbund Film om körkort för nysvenskar Speakertext - Svensk Sveriges Trafikskolors Riksförbund Film om körkort för nysvenskar Speakertext - Svensk Vägen till svenskt körkort Funderar du på att skaffa svenskt körkort för personbil? I den här filmen får du reda på

Läs mer

ANSÖKAN om god man enligt Föräldrabalken 11 kap 4

ANSÖKAN om god man enligt Föräldrabalken 11 kap 4 Skicka ansökan till: Örebro Tingsrätt Box 383, 701 41 Örebro ANSÖKAN om god man enligt Föräldrabalken 11 kap 4 1. Person ansökan gäller (den enskilde) Personnummer Adress (folkbokföringsadress) Telefonnummer

Läs mer

Anmälan om behov av god man enligt Föräldrabalken 11:4

Anmälan om behov av god man enligt Föräldrabalken 11:4 Överförmyndarens stämpel: 1 (5) Anmälan om behov av god man enligt Föräldrabalken 11:4 från Socialtjänsten eller annan behörig anmälare (Information om behörig anmälare, sist i detta dokument) 1. Person

Läs mer

VY2016. Allmänna leveransbestämmelser för Värmebehandling av industriella verktyg och komponenter.

VY2016. Allmänna leveransbestämmelser för Värmebehandling av industriella verktyg och komponenter. VY2016 Allmänna leveransbestämmelser för Värmebehandling av industriella verktyg och komponenter. 1. Tillämplighet Dessa allmänna leveransbestämmelser skall tillämpas när parterna skriftligen eller på

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari 2016 31 mars 2016

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari 2016 31 mars 2016 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari 2016 31 mars 2016 Januari Mars 2016 Nettoomsättningen uppgick till 1,0 (0,0) MSEK. Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till -0,3 (-0,5) MSEK. Resultat

Läs mer

Svensk författningssamling

Svensk författningssamling Svensk författningssamling Lag om ändring i skollagen (2010:800); SFS 2015:246 Utkom från trycket den 12 maj 2015 utfärdad den 30 april 2015. Enligt riksdagens beslut 1 föreskrivs i fråga om skollagen

Läs mer

Styrelsens för Coeli Private Equity 2014 AB (publ), 556942-5936, fullständiga förslag till vinstutdelning och avstämningsdag

Styrelsens för Coeli Private Equity 2014 AB (publ), 556942-5936, fullständiga förslag till vinstutdelning och avstämningsdag Styrelsens för Coeli Private Equity 2014 AB (publ), 556942-5936, fullständiga förslag till vinstutdelning och avstämningsdag Bakgrund Bolagets resultaträkning och balansräkning för räkenskapsåret 2015

Läs mer

Anmälan om svar på remiss Internationella skolor (U2014/5177/S) Remiss från Utbildningsdepartementet Remisstid den 2 december 2014

Anmälan om svar på remiss Internationella skolor (U2014/5177/S) Remiss från Utbildningsdepartementet Remisstid den 2 december 2014 PM 2014: RIV (Dnr 001-1181/2014) Anmälan om svar på remiss Internationella skolor (U2014/5177/S) Remiss från Utbildningsdepartementet Remisstid den 2 december 2014 Borgarrådsberedningen föreslår att kommunstyrelsen

Läs mer

Ändringsanmälan 911. Handelsbolag 1 (6) 1. Organisationsnummer Företagsnamn

Ändringsanmälan 911. Handelsbolag 1 (6) 1. Organisationsnummer Företagsnamn 851 81 Sundsvall 0771-670 670 www.bolagsverket.se Ändringsanmälan 911 Handelsbolag 1 (6) Fyll i blanketten på din dator eller texta tydligt. Underteckna blanketten och skicka in den i original. Skicka

Läs mer

HÖGSTA FÖRVALTNINGSDOMSTOLENS DOM

HÖGSTA FÖRVALTNINGSDOMSTOLENS DOM HÖGSTA FÖRVALTNINGSDOMSTOLENS DOM 1 (6) meddelad i Stockholm den 5 februari 2016 KLAGANDE AA ÖVERKLAGAT AVGÖRANDE Kammarrätten i Göteborgs dom den 6 juli 2015 i mål nr 2949-15 SAKEN Rätt att ta del av

Läs mer

Beslut efter tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) PuL

Beslut efter tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) PuL 1 (5) Beslut Dnr 2008-09-09 129-2008 Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden Gävle kommun Box 603 801 26 Gävle Beslut efter tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) PuL Datainspektionens beslut Datainspektionen

Läs mer

EUROPEISKA GEMENSKAPERNAS KOMMISSION. Förslag till RÅDETS FÖRORDNING

EUROPEISKA GEMENSKAPERNAS KOMMISSION. Förslag till RÅDETS FÖRORDNING EUROPEISKA GEMENSKAPERNAS KOMMISSION Bryssel den 16.5.2007 KOM(2007) 257 slutlig 2007/0091 (CNB) Förslag till RÅDETS FÖRORDNING om ändring av förordning (EG) nr 974/98 vad beträffar införandet av euron

Läs mer

Vägledningen i Redovisningsrevision Vad är på gång i vårt gemensamma arbete.

Vägledningen i Redovisningsrevision Vad är på gång i vårt gemensamma arbete. Vägledningen i Redovisningsrevision Vad är på gång i vårt gemensamma arbete. Hans Gavin Karin Selander 2014-09-19 Projektets historik God sed kommittén gick 2007 genom RS och Intosai. Styrelsen svarade

Läs mer

Avgift efter prestation? Komplettering och förtydligande av rapport om fondbolagens avgifter

Avgift efter prestation? Komplettering och förtydligande av rapport om fondbolagens avgifter PROMEMORIA Datum 2006-10-10 Författare Oskar Ode, Andrea Arppe och Mattias Olander Finansinspektionen P.O. Box 6750 SE-113 85 Stockholm [Sveavägen 167] Tel +46 8 787 80 00 Fax +46 8 24 13 35 finansinspektionen@fi.se

Läs mer

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2013:49 2013-12-22

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2013:49 2013-12-22 Aktiemarknadsnämndens uttalande 2013:49 2013-12-22 Detta uttalande är meddelat av Aktiemarknadsnämnden med stöd av delegation från Finansinspektionen (se FFFS 2007:17). Uttalandet offentliggjordes 2014-01-02.

Läs mer

Statsbidrag för läxhjälp till huvudmän 2016

Statsbidrag för läxhjälp till huvudmän 2016 Statsbidragsenheten 1 (5) Statsbidrag för läxhjälp till huvudmän 2016 Skolverket lämnar statsbidrag enligt förordning (2014:144) om statsbidrag för hjälp med läxor eller annat skolarbete utanför ordinarie

Läs mer

Svensk författningssamling

Svensk författningssamling Svensk författningssamling Förordning om överlämnande till Sverige enligt en europeisk arresteringsorder; SFS 2003:1178 Utkom från trycket den 30 december 2003 utfärdad den 18 december 2003. Regeringen

Läs mer

MANUAL TILL AVTALSMALL FÖR KIST- OCH URNTRANSPORTER

MANUAL TILL AVTALSMALL FÖR KIST- OCH URNTRANSPORTER 1 MANUAL TILL AVTALSMALL FÖR KIST- OCH URNTRANSPORTER 1. RAMAVTAL 1.1 Upphandling av en transportör på ett ramavtal För arbeten av återkommande karaktär såsom transporter av avlidna mellan kyrkor, förvaringslokaler

Läs mer

SYSTEMHUS AB (PUBL) INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I NYEMISSION. december 2017

SYSTEMHUS AB (PUBL) INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I NYEMISSION. december 2017 2017 SYSTEMHUS AB (PUBL) INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I NYEMISSION december 2017 SYSTEMHUS GÅR PÅ DATE MED FRAMTIDENS FASTIGHETSMARKNAD! Sedan Systemhus fick en ny huvudägare i juli 2017 har det hänt

Läs mer

Överenskommelse avseende uppföljningssystemet SUS

Överenskommelse avseende uppföljningssystemet SUS Överenskommelse avseende uppföljningssystemet SUS Denna överenskommelse om användandet av uppföljningssystemet SUS, nedan kallat SUS, gäller mellan Försäkringskassan 103 51 Stockholm Organisationsnummer:

Läs mer

Bong stärker sin finansiella ställning; genomför fullt garanterad nyemission av aktier samt kvittningsemissioner och konvertibelemission

Bong stärker sin finansiella ställning; genomför fullt garanterad nyemission av aktier samt kvittningsemissioner och konvertibelemission Pressmeddelande 2013-06-17 Bong stärker sin finansiella ställning; genomför fullt garanterad nyemission av aktier samt kvittningsemissioner och konvertibelemission Fullt garanterad nyemission om cirka

Läs mer

Läkemedelsverkets författningssamling

Läkemedelsverkets författningssamling Läkemedelsverkets författningssamling ISSN 1101-5225 Utgivare: Generaldirektör Christina Rångemark Åkerman Läkemedelsverkets föreskrifter om partihandel med läkemedel; LVFS 2014:8 Utkom från trycket den

Läs mer

Ansökan om drift av fristående förskola Åby ängar

Ansökan om drift av fristående förskola Åby ängar SID 1/7 Ansökan avser FÖRSKOLA Uppgifter om huvudman HUVUDMAN, NAMN ORGANISATIONSFORM ORGANISATIONSNUMMER/PERSONNUMMER ADRESS POSTADRESS TELEFON (ÄVEN RIKTNUMMER) MOBILTELEFONNUMMER E-POSTADRESS ORGANISATIONSFORM

Läs mer

Styrelseordförande Nils-Eric Öquist

Styrelseordförande Nils-Eric Öquist Organisationen är nu anpassad för den planerade produktionsstarten. Syftet med emissionen är att tillföra EcoRub kapital som ska ge oss goda förutsättningar för en kraftig omsättningsökning. Styrelseordförande

Läs mer

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2015:12 2015-05-26

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2015:12 2015-05-26 KONFIDENTIELLT Aktiemarknadsnämndens uttalande 2015:12 2015-05-26 Detta uttalande är, såvitt avser frågan om dispens från budplikt, meddelat av Aktiemarknadsnämnden med stöd av delegation från Finansinspektionen

Läs mer

Beslut efter tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204)

Beslut efter tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) Datum Diarienr 2014-05-21 1078-2013 Staffanstorpshus AB Box 137 245 22 Staffanstorp Beslut efter tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) Datainspektionens beslut Staffanstorpshus AB har behandlat

Läs mer

Snabbväxande B3IT offentliggör notering på Nasdaq First North Premier och publicerar prospekt

Snabbväxande B3IT offentliggör notering på Nasdaq First North Premier och publicerar prospekt Pressmeddelande 27 maj, 2016 Snabbväxande B3IT offentliggör notering på Nasdaq First North Premier och publicerar prospekt Styrelsen och ägarna av B3IT Management AB (publ) ( B3IT eller Bolaget ) har,

Läs mer

Förhandsinformation om konsumentkrediter. Inom EU har en standardiserad blankett för konsumentkreditinformation utformats.

Förhandsinformation om konsumentkrediter. Inom EU har en standardiserad blankett för konsumentkreditinformation utformats. Förhandsinformation om konsumentkrediter 2012-02-01 Inom EU har en standardiserad blankett för konsumentkreditinformation utformats. Blanketten utgör inte något rättsligt bindande krediterbjudande. Uppgifterna

Läs mer

Fortsatt lönsam tillväxt. Perioden april juni. Perioden januari juni. Vd:s kommentar. Delårsrapport januari-juni 2013

Fortsatt lönsam tillväxt. Perioden april juni. Perioden januari juni. Vd:s kommentar. Delårsrapport januari-juni 2013 Fortsatt lönsam tillväxt Perioden april juni Omsättningen ökade till 60,5 MSEK (55,6), vilket motsvarar en tillväxt om 8,6 % Rörelseresultatet uppgick till 4,1 MSEK (4,4) vilket ger en rörelsemarginal

Läs mer