Välkommen till Forssjö Buss!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkommen till Forssjö Buss!"

Transkript

1

2 Välkommen till Forssjö Buss! Hoppas att du i vår lilla broschyr finner de spännande och intressanta resor du söker. Många företag och föreningar, som uppskattar kvalité, anlitar oss för sina resor och i samråd med våra kunder skräddarsyr vi varje resa, kort som lång. Vi arrangerar både dagsresor och längre veckoresor ut i Europa. Resorna i detta informationsblad är ett urval vad som är på gång. På vår hemsida är alla våra resor presenterade och där kan du boka din resa i lugn och ro, när det passar dig. Vår målsättning är att du alltid skall känna dig trygg och säker, samt få en trevlig och minnesrik resa tillsammans med oss! Våra chaufförer är vidareutbildade och har yrkeskompetensbevis. Varmt välkomna hälsar: Anders, Elisabeth, Mats Johansson

3 Sommarunderhållning med Hjalmar och hans gäster på Trystorps slott i sydvästra Närke. Med Peter Flack, Marie Kühler, Monica Forsberg och andra folkkära artister (som ännu inte är klara). Förra sommaren underhöll Peter, Hans Kvinnaböske Andersson, Eddie Oliva, Gunilla Åkesson med flera från scenen vid förödande vackra Trystorps slott, med den glittrande dammen som bakgrund. Det blev en fantastisk succé med utsålt och tre extra föreställningar Börjar föreställningen i ca 3 tim inkl paus Hemresa direkt efter föreställningens slut Avresa: 1 augusti. Från Katrineholms Resecentrum kl 16:15 Pris: 690:- pers. I resans pris ingår: Bussresa, entrébiljett samt kaffe/the och räksmörgårs i pausen.

4 Musikalen om den legendariska Eva Perón I höst sätter vi upp musikalen Evita med Charlotte Perrelli i huvudrollen. När hon gjorde rollen på Malmö Opera 2012 fick hon fantastiska lovord från både svensk och dansk press. Succén var ett faktum och biljetterna räckte inte till alla. Den 27 september 2014 blir det premiär på en ny uppsättning i regi av Ronny Danielsson som även låg bakom storsuccén Jesus Christ Superstar med Ola Salo. Evita är historien om ikonen Eva Perón i Argentina. Hon, en ung tjej från arbetarklassen, som drömmer om att bli skådespelerska, träffar överste Perón och blir snart rikets första dam. Peron är beroende av sin unga populära hustru för att vinna makt och Eva av sin man för att bli accepterad av aristokratin och militären. Eva blir folkets Evita och hennes karriär blir möjlig endast genom presidenten. Vid Peróns installation håller Evita ett av sina berömda tal som i musikalen blir Don t cry for me Argentina. Evita engagerar sig politiskt och vinner inte bara folkets hjärtan utan också internationell berömmelse. Hon blir en av världens mest framstående kvinnor omgiven av celebriteter och glamour. Hon dör vid 33 års ålder men myten om henne och hennes politiska ideal lever kvar än idag. Avresa: 11/10, 1/11 Pris: 1 395:- person I resans pris ingår: Bussresa, teaterbiljett sam en tvårätters middag med kaffe!

5 Är ett lustspel som gjort för utomhusteater på pittoreska Krusenstierna gården, och skriven av radarparet Arnold och Bach (Zpanska Flugan, Hjälten fån Kalmarsund). Det klassiska ämnet sedlighet och moral står i fokus och det glada 20-talets Nybro är händelsernas centrum. Där bor två av moralens sanna väktare Gösta Struve (ALLAN SVENSSON) och Birger Molander (ROBERT GUSTAFSSON) som reser till Stockholm för att delta i en kongress, men hamnar på vift långt utanför sedligheten. Avresa: 26/7 2-dagar Pris: 1 995:- Enkelrumstillägg: 250:- I resans pris ingår: Bussresa, logi i dubbelrum med frukost, en middag dag ett, lunch dag två samt teaterbiljett till föreställningen på Krusenstierna gården. Reseledare. Tjejmilen i Stockholm Låt tjejmilen inspirera dig! Tjejmilen är landets största idrottsevenemang för kvinnor med deltagare. Loppet är en fest och även en tävling för den som så vill. Du tävlar mot dig själv och testar din kondition på den sköna 10 kmbanan runt Djurgården i Stockholm. Att springa en mil är en prestation oavsett vilken fart du håller. Det är en lycka att nå målet och känna tillfredsställelsen; Jag klarade det! Avresa: Avresa: 6 sept Katrineholm Resecentrum kl: 07:30 Flen Preem kl: 07:50 Pris: 240:-/person I resans pris ingår: Bussresa Välkomna med på resan!

6 Med ett otal utsålda kvällar och stående ovationer på både Rondo i Göteborg och Hamburger Börs i Stockholm så är det hög tid att låta fler städer i landet få ta del av Magnus Ugglas fantastiska krogshow. Magnus Den Store är en personlig och möjligen helt verklighetstrogen resa där man på en rad olika sätt får följa Kung Uggla. För manuset står Magnus Uggla, Christoffer Bendixen och Per Andersson. Det är en rolig, klassisk och överraskande show, där kungen själv tillsammans med band och dansare bjuder på en skön mix av nya och massor av välkända hits. Magnus Den Store hade premiär den 24 januari på Hamburger Börs i Stockholm och slog då rekord i biljettförsäljning. Showen blev den mest sålda produktionen innan en premiär i Hamburger Börs historia. Avresa: 4 & 5/4 Pris: 850:- I resans pris ingår: Bussresan samt entrébiljett till Stadium Arena i Norrköping. Showen börjar kl 19:30 och pågår i ca 1,45 tim utan paus

7 Binz och Rügen 5 dagar 8 maj Resan går till fler intressanta och spännande platser på Rügen och till närliggande ön Hiddensee! Se utförligt program på vår hemsida eller kontakta oss så skickar vi över ett program på resan! Pris: 5 495:-/person i dubbelrum Enkelrumstillägg: 600:- I resan pris ingår: Bussresa med modern turistbuss enligt program, logi i dubbelrum i fyra nätter med frukost på Central Hotel Binz , fyra middagar, en lunch, färjeavgifter, i programmet förekomman de entréer, vägskatter, samt Reseledares tjänster.

8 Ullared behöver inte någon närmare presentation. Här finns det mesta du behöver till ett bra pris! Vi åker redan kl 05:00 från resecentrum i Katrineholm och räknar med att ni har ca 7 timmar att handla. Vi gör stopp för frukost på nerresan och ett stopp för middag på hemresan på lämpliga ställen. Avresa: 11/3, 8/4 Pris: 300:- I priset ingår: Bussresan. Välkomna med på en trivsam shoppingresa!!! Eksjö International Tattoo är ett evenemang för hela familjen. Förutom de givna militärmusikaliska inslagen bjuder vi på andra färgsprakande inslag. Kommande tattoo genomförs 7-9 augusti 2014! - Eksjö International Tattoo genomförs på Eksjö Torg med en inramning av den gamla trästaden från 1500-talet i norr och den efter branden 1856 återuppbyggda delen i söder. - Eksjö International Tattoos profil är historiska vingslag som seglar förbi och binder ihop dåtid med nutid. - Eksjö International Tattoo genomförs av föreningen Eksjö Tattoo på uppdrag av Eksjö Kommun i samarbete med Eksjö garnison. Avresa: 9/8 Pris: 790:- I resans pris ingår: Bussresan, fmkaffe, entrébiljett till Eksjö Tattoo (Bra platser!) och en lunch. Välkomna med på resan!

9 Hantverksmässan i Hjo Slöjdmässan är en av de största hantverksmässorna i hela Skandinavien. Numera cirka 300 utställare som visar nordiskt hantverk, både i gammal och modern form. Slöjdmässan arrangeras den andra helgen i juli månad och har ca besökare. Avresa: 12/7. Pris: 300:- I resans pris ingår: Bussresan. Vårens BLÅ resa innehåller som vanligt,mat, dryck och upplevelser. Välkomna med på resan! Avresa: 31/5 PRIS: 650:- I resans pris ingår: Bussresa, för och em-kaffe samt ev. entréer samt allt annat vi hittar på! Resa i det BLÅ - 4 dagar Avresa: 3 juli I resans pris ingår: Bussresa, logi i dubbelrum, mat i lagom mängd ev. entréer samt allt annat vi hittar på! Julmarknaden i ROSTOCK Avresa: 4 dec 4 dagar PRIS: 3 500:- I resans pris ingår: Buss/båtresa, logi i dubbelrum med frukost och en middag.

10 Och vad förväntar sig hans fru Gunilla (Sanna Ekman)? Det är ju trots allt hennes födelsedag. Hur går det för den nyutexaminerade fotografen Harald (Jojje Jönsson)? Får han någonsin sin bild på den avdankade tyska operastjärnan Brunhild Müller (Siw Carlsson)? Som för övrigt inte bara lider av svår hypokondri utan också har andra stora problem, för varför vill inte hon inte dela med sig av sin vackra stämma? Livat i parken Livat i Parken En förbaskat rolig folkparksfars! Åbackens folkpark har varit stängd i sex år, men nu ska den återigen få liv. Det är tyvärr lite lättare sagt än gjort. Dagen före invigning är renoveringen långt ifrån färdig. Den raka, ärliga och känslokalla ägarinnan Eivor Stark (Jeanette Capocci) lägger hela ansvaret på sin tafatte och rent ut sagt odugliga assistent Richard (Pär Nymark) Mer problem blir när den något anspråkslösa mannen Torsten (Tomas Hedengran) dyker upp och anser sig vara rättmätig ägare av parken. Hur har han tänkt där? Man kan ju nästan tro att den inte är vacker längre. Sen kan man fråga sig vad Conny Cash (Stefan Gerhardsson) gör där? Har inte han en lunchtid att passa, i fängelset? Ett frosseri i förvecklingar och galenskap, allting samlat år 1985 på Åbackens folkpark. Avresa: 23/3 Pris: 595:- I resans pris ingår: Bussresan och entrébiljett till Louis De Geerhallen

11 Den dansexplosiva, romantiska och musikaliska FLASHDANCE är den upplyftande berättelsen om Alex Owens, en framåt och beslutsam ung kvinna som arbetar som svetsare på dagarna och dansare på den lokala baren på kvällarna. Hon har en stor dröm och det är att komma in på den prestigefyllda dansskolan Pittsburgh Conservatory of Dance. Alex inleder en brinnande romans med sin chef på stålverket men snart kompliceras hennes tillvaro och vi får följa hennes kamp för att bli oberoende, finna kärleken och förverkliga sin dröm. Med spektakulär dans, romantik och en god portion humor som grund sprakar musikalen av medryckande 80-talshits såsom den Oscarbelönade titellåten FLASHDANCE - WHAT A FEELING, MANIAC, GLOR OVE ROCK & ROLL. Avresa: 15/11 Pris: 1 295:- I resans pris ingår: Bussresan teaterbiljett till Chinateatern samt en tvårätters middag med kaffe som serveras efter föreställningen som börjar kl 15:00 båda dagarna. Välkomna med på resan!

12 Dödsdansen är ett rent mästerverk. Strindberg sätter fingret precis där det gör som ondast och vrider om med ett glatt sataniskt humör. De drastiska kasten i texten skapar stor komik och livsfarliga bråddjup. Det handlar om kärlek, hat, åldrandet och döden. I rollen som Edgar gör Mikael Persbrandt sitt första scenframträdande sedan Det blir dessutom hans första roll på Maximteatern, som han driver tillsammans med producenten Agneta Villman sedan Mikael Persbrandt, Lena Endre och Thomas Hanzon möts i Strindbergs tidlösa triangeldrama DÖDSDAN- SEN i en uppsättning av Stefan Larsson på Maximteatern i höst. DÖDSDANSEN handlar om artillerikaptenen Edgar och före detta skådespelerskan Alice som efter 25 års bottenfruset äktenskap fortfarande lever tillsammans, förbittrade över försakade drömmar och förlorade karriärmöjligheter. Genom vännen Kurts besök från Amerika brister fördämningarna och missnöjet väller fram. Dragkampen mellan självständighet och beroende i Edgar och Alice förhållande har stor relevans och aktualitet i vår samtid, vilket även kan tilltala en yngre publik vid sidan av den mer teatervana publiken, säger Agneta Villman, teaterchef. I rollen som Alice ser vi Lena Endre som senast arbetade med Stefan Larsson i hans uppsättning av Eugene O Neills Lång dags färd mot natt på Dramaten Avresa: 8/11 Pris: 1 095:- I resans pris ingår: Bussresa. teaterbiljett samt en två-rätters middag med kaffe! Välkomna med på resan!

13 Avresa: 20/3, 21/3, 22/3 Avresa: 24/10, 25/10 Vildmarksmässan Pris: 340:- I resans pris ingår: Bussresa samt entré till Stockholmsmässan. Välkomna med på resan! Avresa: 8/3 Avresa: 8/3 Sportfiskemässan i Kista Avresa: 22/3 Pris: 360:- I resans pris ingår: Bussresa samt entré till Kistamässan.

14 Fårfest i Kil EuFÅRia! För åttonde gången är det dags för Fårfest i Kil, i år med tema EuFÅ- Ria. Senast var det 7000 besökare! Bakom arrangemanget står Fårföreningen Fårfest i Kil. - Idèn med Fårfesten är att samla alla får-, skinn- och ullfantaster för att knyta kontakter, lära hantverk, lyssna på föredrag, handla kvalitetsprodukter eller bara låta sig inspireras av allt fåret har att ge. Ca 110 utställare både svenska och internationella. Avresa: 1/3 Pris: 390:- I priset ingår: Bussresa och entré till mässsan. Ryttmästarbostället i Skövde Vi får en historisk tillbakablick om den svenska soldatens liv och sveriges försvarshistoria. En god lunch serveras i en unik miljö. Avresa: 20/5, 26/8 Pris: 780:- I priset ingår: Bussresa, guidening på Ryttmästarbostället, lunch samt för och em-kaffe. Välkomna med på resan!

15 Burg auf Fehmarn Vi åker på en shopping och nöjesresa till en trevlig liten stad som ligger strax söder om Puttgarden Vår Ruset i Norrköping Låt Vår Ruset inspirera dig! Vår Ruset är inte en tävling, utan en fest för tjejer och kvinnor i alla åldrar. Det handlar om att springa, jogga, lunka eller promenera 5 km i din egen takt. Under våren och försommaren genomförs sköna jogginglopp i 17 städer över hela landet 2009 deltog hela kvinnor. Tala om folkrörelse! Samla ihop en grupp på sex löpare så bjuder Vår Rusets huvudsponsor Pastejköket på picknick! Avresa: 15/5 Pris: 120:- från Vingåker 100:- från Katrineholm I resans pris ingår: Resa. Turlista. 16:30 Vingåkers Jvstn 17:00 Katrineholm Resecentrum 18:00 ca ankomst till Norrköping 21:00 ca Återresa från Norrköping Välkomna med på resan! Avresa: 4/6, 9/6, 10/7, 3/10, 28/11 Pris: 3 - dagar: 2 400:- Pris: 4 - dagar: 3 100:- I resans pris ingår: Buss och båtresa enligt program, logi i dubbelrum på Wisser s Hotel i två nätter med frukost samt en 2-rätters middag första kvällen. Vägskatter och färjeavgifter. Reseledare Vi har säkerhetsbälten i alla våra bussar: Det är lag på att de skall användas!!

16 Berlin med Spreewald 4 dagar Även i år åker vi till Berlin och passar då på att besöka det unika området Spreewald som ligger en dryg timmes resa söder om Tysklands huvudstad. En av kvällarna äter vi en riktig höjdarmiddag i TV tornet! Se vårt reseprogram! Avresa: 28/8 PRIS: 4 250:- i dubbelrum I resan pris ingår: Bussresa med modern turistbuss enligt program, logi i dubbelrum i 3 nätter med frukost på Mark Hotel Berlin tel , färjeavgifter, tre timmars stadsrundtur med svensktalande guide, inträde och middag i TV tornet, båtresa med s.k. Kahn en lunch, en tre rätters middag på restaurang Krombach, vägskatter, samt Reseledares tjänster. Välkomna med på resan!

17 Swedenhielms på Östgötateatern i Norrköping Sven Wollter spelar huvudrollen i den klassiska komedin om Swedenhielms, en adlig familj med anor och hedersmoral utan pengar. Se Wollter som den berömde vetenskapsmannen och uppfinnaren Rolf Swedenhielm senior i Hjalmar Bergmans genombrottspjäs från Rolf kandiderar till nobelpriset i fysik. Ett pris som skulle innebära en välbehövlig inkomst. Familjen överhopas av skulder eftersom Rolf och hans tre vuxna barn lever ett liv i sus och dus, långt över sina tillgångar. Några av skuldebreven verkar dessutom vara förfalskade. Panik utbryter när det står klart att Swedenhielm senior inte kommer att få priset. Då ringer telefonen Swedenhielms kännetecknas av författaren Hjalmar Bergmans känsla för skarp karaktärsteckning och hans genomskådande, människokännande blick. Jag upptäcker mer och mer när jag arbetar med texten, hur levande Hjalmar Bergman gestaltar familjerelationerna, och inte minst syskonskapet i familjen Swedenhielms / Pontus Plænge, regissör Avresa: 10/5 Pris: 490:- I resans pris ingår: Bussresa, teaterbiljett samt kaffe och räksmörgås. Välkomna med på resan!

18 LIVET ÄR EN SCHLAGER är historien om Mona och hennes man Bosse, hennes bror Candy Darling och killen hon jobbar för, David. Fyra människor så vanliga man kan bli. Möjligen sånär som på att Candy är transsexuell, David cp-skadad och Mona och Bosse så schlagertokiga att de döpt sina fyra döttrar till Kicki, Carola, Lena Ph och Anna Book. Men annars lever de sitt liv i Skarpnäck med drömmar som de måste klämma in mellan dagishämtning och lämning alltmedan dagarna går, blir till veckor och år. Ända tills Mona råkar höra en sång som David har skrivit och i hemlighet skickar in den till Melodifestivalen och blir uttagen till den stora finalen. Avresa: 27/9, 18/10, 1/11 Pris: 1 350:- I resans pris ingår: Bussresan, teaterbiljett samt en tvårätters middag. Välkomna med på resan! Tips! Vi säljer PRESENTKORT på valfri summa eller till en resa!

19 Miljö, säkerhet & information samt resegaranti. Lär mer om vår policy nedan. Särskilda resevillkor. Forssjö Buss AB or.nr har hos Kammarkollegiet ställt den garanti resegarantilagen fastställt. Allmän information om resegaranti Vid köp av en paketresa gäller resegarantilagen. Det innebär att om resan blir avbruten eller inställd kan ersättning utbetalas ur resegarantin. En paketresa är ett arrangemang som består av en transport tillsammans med inkvartering eller någon av dessa tjänster i kombination med en turisttjänst, t ex hyra av bil eller inträde till en nöjesanläggning, om resan varar i mer än 24 timmar eller inbegriper övernattning. Resan skall säljas till ett helhetspris eller till skilda priser som är knutna till varandra. Resegarantilagen omfattar i vissa fall även resor som bara består av en transport, s k stolsförsäljning. Förutsättningen är då att resan säljs av en paketresearrangör och att resenären åker med samma transport och till samma resmål som arrangörens övriga paketresenärer. Vid köp av endast inkvartering gäller inte lagen. Ansökan om ersättning skall ha inkommit till Resegarantinämnden senast tre månader efter det att resan blivit inställd eller avbrutits. Ring Kammarkollegiet för mer information tel: Alkolås Vi har sedan mitten av augusti 2006 alcolås i alla våra bussar! Se gärna hemsidan: IQ.se där vi utmanar andra att också montera alcolås! Bränsle Givetvis kör vi våra fordon på miljödiesel! Brandsäkerhet Vi har eftermonterat automatiskt brandsläckningsutrustning i motorutrymmet på de fordon som saknade detta. I dag har våra bussar över 10 ton denna säkerhetsutrustning. Däck Vi använder vinterdäck på bussarna, även dom stora! Vi använder miljödäck, med låg halt av skadliga oljor, på sommarhalvåret.

20 Du kan gå in på vår hemsida och få mer information om våra resor. Det går även att få ut ett programblad på den resa som ni är intresserade av genom att öppna en PDF-fil. Boka gärna resan direkt på hemsidan. Vi bekräftar din bokning via e-post. Välkommen med din bokning! Anmälan och upplysning: Vi finns på kontoret mellan kl: 09:00-17:00

RESOR 2015 NÄR RESAN ÄR LIKA VIKTIG SOM MÅLET. Tel: 0522-65 66 90 www.trestadstigen.se

RESOR 2015 NÄR RESAN ÄR LIKA VIKTIG SOM MÅLET. Tel: 0522-65 66 90 www.trestadstigen.se RESOR 2015 NÄR RESAN ÄR LIKA VIKTIG SOM MÅLET Tel: 0522-65 66 90 www.trestadstigen.se Välkommen till Trestad Stigen Resor! NÄR RESAN ÄR LIKA VIKTIG SOM MÅLET Vår förhoppning är att du hittar några trevliga

Läs mer

HÖST, VINTER & VÅR 2013-2014

HÖST, VINTER & VÅR 2013-2014 EN KATALOG FYLLD MED RESEINSPIRATION HÖST, VINTER & VÅR 2013-2014 www.isakssonsbuss.se Tel: 044-43300 www.carlssonstrafik.se Tel: 0370-332440 www.kronobergsresor.se Tel: 0470-750000 RES MED OSS VI TAR

Läs mer

Ditt ideal IdealResor. » Mängder med tips. för alla. Ressugna » EUROPA »NORDEN » TEATER. I samarbete med:

Ditt ideal IdealResor. » Mängder med tips. för alla. Ressugna » EUROPA »NORDEN » TEATER. I samarbete med: Ditt ideal IdealResor» Mängder med tips för alla Ressugna Ditt ideal IdealResor» EUROPA»NORDEN» TEATER I samarbete med: R E S E P R O G R A M Vår/Sommar/Höst 2010 ditt ideal www.idealresor.se 0472-55 02

Läs mer

PAKETRESOR OCH TEMARESOR 2015

PAKETRESOR OCH TEMARESOR 2015 PAKETRESOR OCH TEMARESOR 2015 Sohlberg Resor AB 0771-338338 ANTIKRUNDAN MED PETER BÖRJESSON Peter Börjesson tar oss med på 3 olika Antikrundor till olika destinationer och Peter kommer att prata om Fynd

Läs mer

EKEBOFESTIVALEN 7-8 - 9 juli. Den stora folkfesten. 6 scener - 4 dansbanor FREDAG

EKEBOFESTIVALEN 7-8 - 9 juli. Den stora folkfesten. 6 scener - 4 dansbanor FREDAG 1 7 8 9 juli - - 2011 Den stora folkfesten 6 scener - 4 dansbanor TORSDAG 20-01 FREDAG 20-03 LÖRDAG 20-03 FREDAG Christer Sjögren gör efterlängtad come back på dansscenen med Kramgoa låtar The Playtones

Läs mer

Nr 2 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund

Nr 2 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund 2 0 1 2 Nr 2 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund innehåll Plan för RM-tävlingar 2013 och KAF-Nytt denna gång-----------------------------3 Årets konferne i Varberg-----------------------------------------------------------------------

Läs mer

Bussresor 2011 DAGSRESOR TEATER RESOR SVERIGE TALLINK SILJA BUSS & FLYG NORDEN

Bussresor 2011 DAGSRESOR TEATER RESOR SVERIGE TALLINK SILJA BUSS & FLYG NORDEN Bussresor 2011 DAGSRESOR TEATER RESOR SVERIGE TALLINK SILJA BUSS & FLYG NORDEN BOKA DIN RESA via tel.060-57 25 45, eller kom in till oss på Ceris Resor / Tallink Silja Butiken, Stora Torget, Sundsvall.

Läs mer

UngDrive Värnamo kommun 2011

UngDrive Värnamo kommun 2011 Projektutvärdering UngDrive Värnamo kommun 2011 1 Vi samlar... UNGA ENTREPRENÖRER Meritlistan för våra coacher kan göras lång. Europas främsta Unga Entreprenörer, Årets Studentföretagare, Sveriges främsta

Läs mer

AKTUELLT. Bodil Wirén och Rolf Molander från PRO:s modevisning. Foto: Alf M.

AKTUELLT. Bodil Wirén och Rolf Molander från PRO:s modevisning. Foto: Alf M. AKTUELLT Nr 3 år 2013 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE I LOMMA. Bodil Wirén och Rolf Molander från PRO:s modevisning. Foto: Alf M. PRO Lommas expedition på Bredgatan 26 är öppen helgfria måndagar

Läs mer

Halva nöjet är resan.

Halva nöjet är resan. Halva nöjet är resan. TÅGRESA fr 149 KR * Det finns så mycket kul att resa till! enkelt ordnat! + + TÅGRESA NÖJE BOENDE Hos SJ kan du inte bara köpa resor runt hela Sverige. Vi har också biljetter till

Läs mer

ANNONS En bilaga från SKD Konferensservice AB för dig som vill lyckas med möten och konferenser ANNONS

ANNONS En bilaga från SKD Konferensservice AB för dig som vill lyckas med möten och konferenser ANNONS ANNONS En bilaga från SKD Konferensservice AB för dig som vill lyckas med möten och konferenser ANNONS lyckade möten navigera rätt på konferenshavet Konferera utomlands Sidan 4 Rival - ny stjärna på Stockholms

Läs mer

Guide för nätdejting. AV: Dennis Danielsson

Guide för nätdejting. AV: Dennis Danielsson Guide för nätdejting AV: Dennis Danielsson I den här guiden kommer jag att beröra de viktigaste delarna av nätdejting för att ge dig så bra hjälp som möjligt i ditt nätdejtande. I mina exempel kommer jag

Läs mer

www.ramkvillabuss.se Teaterresor Höstresor Julmarknadsresor Vinterresor Shoppingresor HÖST/VINTER/VÅR 2013/2014 Telefon 0470-605 00

www.ramkvillabuss.se Teaterresor Höstresor Julmarknadsresor Vinterresor Shoppingresor HÖST/VINTER/VÅR 2013/2014 Telefon 0470-605 00 www.ramkvillabuss.se Teaterresor Höstresor Julmarknadsresor Vinterresor Shoppingresor HÖST/VINTER/VÅR 2013/2014 Telefon 0470-605 00 Innehållsförteckning Teater & Nöje Mordet på bussen Ett nobelt mord 2

Läs mer

031-55 00 00. www.rolfsbuss.se1 VINTERPROGRAM 2014. Julmarknadsresor Lübeck Köpenhamn. Nyårsresor Berlin Barcelona

031-55 00 00. www.rolfsbuss.se1 VINTERPROGRAM 2014. Julmarknadsresor Lübeck Köpenhamn. Nyårsresor Berlin Barcelona VINTERPROGRAM 2014 Julmarknadsresor Lübeck Köpenhamn Nyårsresor Berlin Barcelona Resor till solen Almuñecar Teneriffa Gran Canaria Långresor Indien San Francisco Sydafrika Vietnam 031-55 00 00 www.rolfsbuss.se1

Läs mer

HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS

HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS S.2 - RESEMÄSSAN 2012 HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS SNYGGA OCH PRAKTISKA RESEVÄSKOR FRÅN MÄSSERBJUDANDE SAMSONITE CORDOBA KABINVÄSKA (Finns i mörkröd & grå) 55cm 699:- 63cm 799:-

Läs mer

Nu tar vi tag i framtiden

Nu tar vi tag i framtiden Nr 1 2009 Nu tar vi tag i framtiden Forskaren Tove Axelsson-Sohlberg (bilden till vänster) har tillsammans med Åke Lindgren sammanställt boken Nykterhet i rörelse, som bland annat visar att nykterheten

Läs mer

SVERIGES PENSIONÄRSFÖRBUND Grundat 1939. för SPF-Håbo. Välkomna

SVERIGES PENSIONÄRSFÖRBUND Grundat 1939. för SPF-Håbo. Välkomna SVERIGES PENSIONÄRSFÖRBUND Grundat 1939 MEDLEMSFORUM för SPF-Håbo Välkomna till SPF Håbos månadsmöte torsdagen 29 september 2011 klockan 13.30 i Skeppet, Kalmarvägen 3. PROGRAM Seniorshopen besöker oss

Läs mer

DIN EGEN MAKT FÖRORD INNEHÅLL

DIN EGEN MAKT FÖRORD INNEHÅLL DIN EGEN MAKT En satsning från Nationell Psykiatrisamordning Utgiven av NSPH Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa. www.nsph.se Din egen makt Författare: Maria Nyström Agback Utgiven av: NSPH, Nationell

Läs mer

Snart är det jul! Läs på sidan 6 vad Kajsa Jansson berättade. Bengt Aldén på Lördagsträffen Läs på sidan 7

Snart är det jul! Läs på sidan 6 vad Kajsa Jansson berättade. Bengt Aldén på Lördagsträffen Läs på sidan 7 Årgång 29 Nr 8 November 2013 Sveriges Pensionärsförbund Seniororganisationen i tiden Karlskogaföreningen Snart är det jul! Läs på sidan 6 vad Kajsa Jansson berättade Bengt Aldén på Lördagsträffen Läs på

Läs mer

OT INDEN SOMMAR I HALMSTAD HALMSTAD PRIDE TANZANIA FRÅN VISION TILL VERKLIGHET HALMSTAD STUDENTKÅR NUMMER 5 - JUNI 2015

OT INDEN SOMMAR I HALMSTAD HALMSTAD PRIDE TANZANIA FRÅN VISION TILL VERKLIGHET HALMSTAD STUDENTKÅR NUMMER 5 - JUNI 2015 HALMSTAD STUDENTKÅR OT INDEN NUMMER 5 - JUNI 2015 SOMMAR I HALMSTAD FRÅN VISION TILL VERKLIGHET TANZANIA HALMSTAD PRIDE Redaktionen Chefredaktör Erika Bengthagen erika.bengthagen@karen.hh.se Biträdande

Läs mer

HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS

HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS S.2 - RESEMÄSSAN 2012 HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS NORRKÖPING KÖPENHAMN Vandra i Himalaya Bildvisning kl 14.00 Enkel resa från SEK 661,- Mässerbjudande Vandra i Nepal på valfritt

Läs mer

Ett samarbete mellan Grimslövsbuss, Moheda Buss, Sven Carlsson Trafik och Erlings resor

Ett samarbete mellan Grimslövsbuss, Moheda Buss, Sven Carlsson Trafik och Erlings resor Vår, sommar & höst Vår, sommar & höst 2011 Ett samarbete mellan Grimslövsbuss, Moheda Buss, Sven Carlsson Trafik och Erlings resor Upplevelser med KronobergsResor 2011 Efter ett mycket lyckat år för KronobergsResor

Läs mer

Månadskostnad vid företagsleasing 5 925 SEK (alla företagspriser ExKl moms). Grundpris 540 000 sek, första förhöjd hyra 100 000 sek, restvärde 52%,

Månadskostnad vid företagsleasing 5 925 SEK (alla företagspriser ExKl moms). Grundpris 540 000 sek, första förhöjd hyra 100 000 sek, restvärde 52%, S A M M A N F Ö R I D R O T T, K U L T U R O C H N Ä R I N G S L I V 2 014 the key to an extraordinary life is quite literally a key. the absolute opposite of Ordinary introducing the new ghibli from 675

Läs mer

2 E n t E r t a i n p r E s E n t E r a r artistprogram 2013

2 E n t E r t a i n p r E s E n t E r a r artistprogram 2013 2Entertain presenterar artistprogram 2013 2Entertain Artist Uffe Andersson 0346-71 47 05 Pelle Berglund 08-545 657 50 Johanna Karlsson 031-733 67 03 Leif Gabrielsson 031-733 67 10 Magnus Svensson 08-545

Läs mer

Grunden. Tidning. Festival del Mar. Asperö 26 juli 2014. Grunden. Norgeresan. ett skandinaviskt samarbete. På Vetenskapsfestivalen.

Grunden. Tidning. Festival del Mar. Asperö 26 juli 2014. Grunden. Norgeresan. ett skandinaviskt samarbete. På Vetenskapsfestivalen. Pris 59 sek Nr 2/Juni 2014 Grunden Tidning Grunden På Vetenskapsfestivalen Föreningen Grunden Festival del Mar Asperö 26 juli 2014 Norgeresan ett skandinaviskt samarbete Grunden Tidning nummer 2/Juni 2014

Läs mer

SVEROK STOCKHOLMS DISTRIKSTIDNING

SVEROK STOCKHOLMS DISTRIKSTIDNING NR 1, 2006 08-NYTT SVEROK STOCKHOLMS DISTRIKSTIDNING Nygammal distriktstidning ser dagens ljus Kallelse till årsmötet Vikingalajv, konvent, Knutpunkt och mycket mer ORDFÖRANDEN HAR ORDET Nu är det upp

Läs mer

BLOMSTERFONDEN TILL KRAKOW

BLOMSTERFONDEN TILL KRAKOW ALMA Tema:Resa En tidning för och om människorna i Blomsterfonden #4 November 2014 Nu kanske det blir andra bullar i jul Läs mer på sid. 24 25 Läs mer på sid. 12 13 Budapest blev ett härligt litet äventyr

Läs mer

ASTRID LINDGREN UPPLEVELSER MAGASINET. Sagolika. i hela Sverige. Djuriska upplevelser av olika arter. Spännande boenden för stora och små

ASTRID LINDGREN UPPLEVELSER MAGASINET. Sagolika. i hela Sverige. Djuriska upplevelser av olika arter. Spännande boenden för stora och små MAGASINET DIN GUIDE TILL SVERIGESEMESTERN 2013 Sagolika ASTRID LINDGREN UPPLEVELSER i hela Sverige Djuriska upplevelser av olika arter Spännande boenden för stora och små Sommarfik från norr till söder

Läs mer

Äventyr och avkoppling på havsresort. Glada Hudik. Summer Week. Ny föreställning om Hudiksvalls historia. Världens vackraste meteoritkrater

Äventyr och avkoppling på havsresort. Glada Hudik. Summer Week. Ny föreställning om Hudiksvalls historia. Världens vackraste meteoritkrater Glada Hudik en plats att upptäcka, uppleva och bära i sitt hjärta! Glada Hudik Summer Week Äventyr och avkoppling på havsresort Ny föreställning om Hudiksvalls historia Världens vackraste meteoritkrater

Läs mer

Midsommar. årets höjdpunkt! En plats för framtida möten. Midnattssolsrallyt återkommer till Brevens Bruk. Festligt när nya postnumret invigdes

Midsommar. årets höjdpunkt! En plats för framtida möten. Midnattssolsrallyt återkommer till Brevens Bruk. Festligt när nya postnumret invigdes Nr 1 2011 Midsommar årets höjdpunkt! Läs mer på sidorna 2 3. En plats för framtida möten Midnattssolsrallyt återkommer till Brevens Bruk Festligt när nya postnumret invigdes Nr 1 2011 Sidan 4 5 Sidan 6

Läs mer