MISSA INGET VIKTIGT. INNEHÅLL. OPEL INSIGNIA 04 Insignia

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MISSA INGET VIKTIGT. INNEHÅLL. OPEL INSIGNIA 04 Insignia"

Transkript

1 OPEL INSIGNIA

2

3 MISSA INGET VIKTIGT. Att köra nya Opel Insignia är att veta vad som utmärker en enastående bil. Ett revolutionerande gränssnitt förändrar sättet du och din bil samverkar på. Anpassningsbara infotainmentlösningar med styrplatta skapar en sömlös förlängning av din digitala värld och ser till att kvalitetstiden börjar i samma ögonblick som dörren stängs. Och det är bara början. Nya Insignia bryter ny mark med en världsbästa dragkoefficient 1, sofistikerade hjälpsystem för föraren, påkostade klädslar och den oslagbara körkänsla du får av tysk ingenjörskonst. Boka en provkörning så förstår du vad vi menar. Innehållet i katalogen var korrekt vid tidpunkten för tryckning (08/2014). Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra specifikationer och utrustning. Kontakta din Opel-återförsäljare för den senaste informationen. INNEHÅLL OPEL INSIGNIA 04 Insignia 24 Utrustningsnivåer 30 Komfort 32 AFL+ 34 Opel Eye 36 Säkerhet 38 Fyrhjulsdrift 40 Anslutningsmöjligheter 46 Infotainment 44 Tillbehör 46 OPC Line-paket 48 Motorer och växellådor 50 Fälgar 54 Klädslar 58 Lacker och färger 60 Opel Service 62 Innovationer i vardagen 1 Femdörrars Insignia kombikupé ecoflex. Från och med juli 2013.

4 NÄR INSPIRATION MÖTER SUBSTANS ÄR RESULTATET LYSANDE.

5 Nya Insignias utseende ger serien en omisskännlig estetik. Det finns tre distinkta modeller att välja mellan: eleganta, strömlinjeformade kombikupé, den muskulösa, extra rymliga Sports Tourer och toppmoderna Country Tourer med offroad-skydd. Varje Insignia pryds av vårt flaggskepps åtråvärda nya signatur.

6

7 VARJE RÖRELSE HAR SINA IKONER. Varje Insignia är en klassiker i sitt slag. Seriens toppmodell är Country Tourer. Med sin kombination av design och sofistikerad teknik är den en perfekt avvägd bil. Avancerade skyddssystem värnar om din investering, med exempelvis antracitbeklädnad runtom. Offroad-däck, kaxiga fälgar och 4x4 All Wheel Drivemärket ger en vink om dess kraftfullhet. Du kan dessutom få Country Tourers robusta utseende med framhjulsdrift och valbar FlexRide.

8

9 DIN TUR ATT DRA BLICKARNA ÅT DIG Nya Opel Insignia kör i en klass för sig. Den nya designen gör ett djärvt första intryck som börjar med den vackert avvägda silhuetten. Med sitt låga, breda och kraftfulla uttryck på vägbanan blandar Insignia sofistikerade detaljer med stabil körning. LED-lamporna baktill förstärker den slipade estetiken.

10 ETT FULLÄNDAT UTTRYCK LÄMNAR INGEN OBERÖRD. Som Insignia-förare månar du förstås om detaljerna. Vår flaggskeppsmodell har därför en utsökt interiör klädd med noggrant utvalda material. Om du sedan lägger till justerbara AGR-stolar 1 med perfekt ergonomi i framsätet så färdas du alltid med högsta komfort. 1 AGR-certifikatet är ett kvalitetsintyg som utfärdas av en oberoende testkommitté med olika medicinska experter.

11

12 EN REVOLUTION INOM INSTRUMENT. I nya Insignia har du tillgång till hela din digitala värld. Våra mest sofistikerade infotainmentalternativ någonsin kopplar upp dig mot hela din värld med en knapptryckning eller svepning på den första styrplattan med haptisk återkoppling, styrning med gester eller igenkänning av handstil. Röstigenkänning gör det smidigt att ringa telefonsamtal, spela musik och navigera. Lika enkelt är det att anpassa 60 favoriter på den stora färgpekskärmen. Det här är knappast någon medelmåttig infotainmentlösning som piffats upp lite det här är en lyckad transplantation av din smarttelefon i instrumentbrädan.

13

14

15 MED SIKTE PÅ HORISONTEN. Nya Insignia är lika enastående som spännande.tack vare Opels ecoflex-teknik uppvisar den nya serien utmärkta siffror när det gäller bränsleeffektiviteten. Femdörrars kombikupé ecoflex har världens lägsta luftmotståndskoefficient för en halvkombi och serien har dessutom klassens lägsta CO 2 -utsläpp på endast 98 g 1 för 2,0-litersmotorerna på 103 kw (140 hk). Givetvis råder det heller ingen brist på hästkrafter. Den kraftfullaste motorn presterar hela 143 kw (195 hk), medan valbara FlexRide låter dig omkalibrera bilen för en mer dynamisk körstil. Oavsett hur du kör, så kan du ta sikte på horisonten! 1 98 g för kombikupé. 104 g för Sports Tourer. I beräkningen av bränsleförbrukning enligt EG-förordning 715/2007, inklusive EG-förordning 2008/692 och/eller ECE-reglemente R83 serie 5, beaktas fordonens tjänstevikt fastställd i enlighet med nämnda förordning. Tillvalsutrustning kan leda till något högre bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp än vad som anges här.

16 VID SLUTET AV SLUTET AV VÄGEN. När asfalten ersätts av grus är Insignia alltid redo. Förstklassig fyrhjulsdrift i kombination med FlexRide och elektronisk differentialbroms på bakaxeln gör Country Tourer till en riktig äventyrare. Silverfärgade hasplåtar, ökad chassihöjd och strålkastare med kromdetaljer tillför det robusta utseendet en elegans som passar in i alla miljöer. Med ett 360-gradersskydd mot stenskott håller sig dessutom lacken i oantastligt skick.

17

18

19 ALLTID FULL KOLL PÅ LÄGET. Ju smartare sensorer, desto smidigare färd. Bakom ratten i en Insignia har du nästa generations hjälpsystem vid dina fingerspetsar. De radarbaserade tillvalen backvarnare för korsande trafik, dödavinkeln-varning och filbytesvarning ser till att du kan backa eller byta fil utan krångel. Med våra förutseende systems kontinuerliga kontroller sitter du alltid avslappnad bakom ratten.

20 Beslutet kommer naturligt när du vet var du står.

21

22 EN BIL SOM PRATAR HANDSFREE. Nya Insignias avancerade multimediatillval bryter ned alla barriärer mellan bil, förare och digitalt innehåll. De förändrar helt enkelt interaktionen mellan dig och din Insignia. Ett anpassningsbart informationskluster ersätter ett förinställt standardgränssnitt, så att du kan komma åt prioriterad information med en enkel klickning. Stora färgpekskärmar och en smidig styrplatta ersätter mittkonsolens knappar, mätare och lågupplösta displayer. Framförallt blir åtkomsten till dina digitala enheter trådlös och sömlös. För minimal distraktion och maximal hastighet har satellitnavigeringssystemet Navi 900 IntelliLink röststyrning med One-Shot för navigering, telefonsamtal och ljud. Instrumentalternativen i nya Insignia har startat en revolution i kategorin, med intuitiv åtkomst till hemmet och arbetet i bilen. Och eftersom intuitivt har olika innebörd för olika personer är systemet förstås helt anpassningsbart! Du kan prioritera ikoner och handplocka information på mittkonsolens display precis som när du använder en vanlig dator. Det går att spara upp till 60 favoriter från kontakter till radiostationer, spellistor eller varför inte ett nyupptäckt kafé. Läs mer på sidan Revolutionerande anslutningsmöjligheter

23

24 DRIVE. Insignia Drive är en version för verkliga livsnjutare. Även om du har höga förväntningar från början kommer du bli positivt överraskad över vår unika Wega-klädsel. Ta bara en titt på insidan. Insignia Drive är utformad för att prestera på topp och se riktigt snygg ut. Drive är ett uttryck för hurdan du är och att du är på väg någonstans. Bilderna kan innehålla tillvalsutrustning. 24 Insignia Drive

25 Unik Drive-stil. Se fram emot en långvarig, komfortabel och njutbar bekantskap med Wega/Atlantis & Morrocana-klädselns exklusiva charm, eller välj till AGR-certifierade framstolar med perfekt stöd lättmetallsfälgar. På Insignia Drive ingår även stilrena lättmetallsfälgar på 17. Om du vill lägga till lite mer känsla och dynamik på din bil finns det ett stort utbud av andra lättmetallfälgar att välja bland. Se sida Insignia Drive 25

26 BUSINESS. Insignia är vårt flaggskepp och Business är flaggskeppet i Insignia-serien. Det går knappt att tänka sig en mer överdådigt utrustad Opel. Från elektronisk klimatkontroll med två zoner till små läckra detaljer som kromlisterna runt sidofönstren. I standardutrustningen ingar bland annat navigation (Navi 900 IntelliLink) och ergonomiska säten med svankstöd fram. Dessutom ingår även Siktpaketet så vindrutetorkarna aktiveras automatiskt när det börjar regna, backspegeln är bländfri och strålkastarna tänds när du kör in i en tunnel. För att du ska känna dig helt säker både dag och natt är Business även utrustad med Opels högkvalitativa adaptiva BiXenon-strålkastare med helljusautomatik och nio olika ljuslägen samt kurvbelysning. Business är helt enkelt expert på att sätta guldkant på den vardagliga körningen. Luftkonditioneringen och klädslarna håller förstås också toppnivå. Bilderna kan innehålla tillvalsutrustning. 26 Business

27 1. 1. Navi 900 IntelliLink. För minimal distraktion och maximal funktionalitet har satellitnavigeringssystemet Navi 900 IntelliLink röststyrning för navigation, telefonsamtal och musik. 2. Tvåzons elektronisk klimatkontroll. Ställ in en enskild temperatur för varje sida av bilen och minska samtidigt avgasutsläppet. Den här elektroniska klimatkontrollen har en avancerad kompressor som sänker bränsleförbrukningen genom att endast kyla när det behövs. 3. Elektrisk parkeringsbroms och förvaring. En handbroms med tryckknapp är elegant, effektiv och lätt att använda både vid starter i backe eller i garaget därhemma. Dessutom frigör den plats för ett praktisk förvaringsutrymme med lock bakom växelspaken tums lättmetallfälgar. Business kromade konturer har matchande lättmetallfälgar med tio dubbelekrar i glänsande silver Business 27

28 1. Country Tourer. Nya Country Tourer är den ultimata kombin, med enastående grepp tack vare fyrhjulsdrift och elektronisk differentialbroms. Den förenar ett muskulöst offroadutseende med Insignias sofistikerade drag och karismatiska kraftfullhet. Dessutom kan den stoltsera med två kraftfulla motorer på 163 hk och 195 hk där 163 hkversionen erbjuds både som manuell och automat och 195 hk erbjuds som automat Chassiskydd. Varje Country Tourer är försedd med Opels robusta chassiskyddssats, med svart 360-graders beklädnad som skyddar mot stenskott, silverfärgade hasplåtar både fram och bak samt tätade lager som skyddar bilen offroad. 2. En kraftfull närvaro. Den ökade chassihöjden går väl ihop med nya Insignias slanka, skulpturala former tums sportfälgar. Country Tourer har stora, sportiga lättmetallfälgar med fem dubbelekrar och en häftig vriden design. Bilderna kan innehålla tillvalsutrustning. 28 Country Tourer

29

30 1. FEMSTJÄRNIGA LÅNGFÄRDER. I en Insignia innebär körning i affärsklass så mycket mer än bara lyx i form av exklusiva, skräddarsydda material. Från bagagehantering till ombonad komfort som bra belysning, personligt anpassade säten och fjärråtkomst till kontoret, så kan du förvänta dig samma service som på ett femstjärnigt hotell AGR-certifikatet är ett kvalitetsintyg som utfärdas av en oberoende testkommitté med olika medicinska experter. 30 Komfortklassen

31 Panoramasoltak. Ett elegant tillval för Sports Tourer-förare som vill göra semestertrippen ljusare. Det stora, tonade soltaket släpper in dagsljus när det är molnigt och en svalkande bris när det är varmt. 2. Ergonomiska AGR 1 -sportstolar fram. Utmärkta stolsalternativ är en av Insignias specialiteter. Du kan finjustera ländryggsstödet i fyra riktningar och inte minst skjuta ut stolskudden framåt för extra stöd åt låren. 3. Rejält bagageutrymme. Oavsett vilket karossutförande du väljer så går bagageutrymmet i nya Insignia inte av för hackor. 5-dörrars kombikupé sväljer hela 530 liter eller minst fyra normalstora resväskor utan att du behöver fälla ned några säten, medan Tourer-modellerna rymmer upp till cirka liter. 4. Rattreglage. Med Insignias infotainmentsystem så bestyckas ratten med smart utplacerade kontroller för allt från musik och telefonsamtal till farthållaren. 5. Open & Start. Nyckellös åtkomst och tändning är elegant, snabbt och effektivt. Komfortklassen 31

32 STRÅLKASTARE SOM LIGGER STEGET FÖRE. Som Insignia-ägare har du tillgång till ett omfattande utbud av sofistikerade förarhjälpmedel, exempelvis det valbara smarta bixenonstrålkastarsystemet AFL+ (Advanced Forward Lighting Plus). AFL+ gör nattkörningen betydligt mer avkopplande med hjälp av en framåtriktad kamera, en regnsensor och styrvinkeldata som förbättrar sikten och säkerheten genom att strålkastarnas riktning och styrka justeras för att passa olika hastigheter, manövrer och trafiksituationer.

33 I den strålkastarbaserade tekniken AFL+ ingår dessutom LED-halvljus för körning dagtid och ett siktpaket som förbättrar säkerheten och komforten i mörker. Det består av en bländfri spegel och tunneldetektering som automatiskt slår på strålkastarna när du kör in i en tunnel. Paketet innehåller även en regnsensor för vindrutetorkarna och strålkastartvätten som säkerställer att strålkastarna presterar perfekt även i dåligt väder. 1. Statisk kurvbelysning. Strålkastarna vrids 90 grader åt vänster eller höger så att du ser vad som väntar runt hörnet. 2. Dynamisk kurvbelysning. Strålkastarna svänger inåt kurvan med upp till 15 grader. Funktionen aktiveras av rattvinkeln och hastigheten. 3. Automatisk avbländning. Den automatiska avbländningsfunktionen växlar från helljus till halvljus när det kommer mötande trafik och tillbaka igen när vägen framför är fri. 4. Regnbelysning. Aktiveras av vindrutetorkarna eller en regnsensor och förbättrar sikten vid nederbörd. 5. Motorvägsbelysning. Höjer, stärker och utökar ljuskäglan till 140 meter utan att andra förare bländas. 6. Landsvägsbelysning. Bredare och starkare belysning än normalt för en 70 meter lång ljuskägla som inte bländar medtrafikanterna. 7. Stadsmiljöbelysning. Gör belysningen bredare och lägre. Aktiveras av bilens hastighet och gatubelysningen. 8. Belysning för gångtrafikområde. Gör det lättare att se potentiella faror med en bredare ljusspridning (ytterligare 8 grader åt vänster och höger). Kurvbelysning med AFL+ 33

34 FARTFYLLD INTELLIGENS. Vi tänker framåt så att du slipper blicka bakåt. Med Insignias olika valbara hjälpsystem får du både kontroll och sinnesro. Den anpassningsbara farthållaren med hastighetsbegränsare håller ett inställt avstånd till bilen framför och kan till och med stanna, varna och starta åt dig i bilköer 1. Utöver uppskattade Opel Eye och AFL+ bryter Insignia dessutom ny mark med tre avancerade radarbaserade system: en filbytesvarning, en döda-vinkeln-varning och en backvarnare för korsande trafik. Anpassningsbar farthållare med frontalkrocksvarning. Den anpassningsbara farthållaren är en förutseende version av den konventionella farthållaren som förhindrar stötfångarkollisioner i hastigheter mellan 25 och 180 km/h. Den använder en radarsensor för att hålla ett visst avstånd (som du väljer) till fordonet framför. Farthållaren har dessutom en frontalkrocksvarning. Om du närmar dig långsammare fordon för snabbt i hastigheter över gångtempo avges automatiskt visuella och akustiska varningar. Frontalkrocksvarningen innefattar även teknik som automatiskt lägger i bromsen vid en förestående kollision och gör den känsligare om du själv bromsar för hårt. Filbytesvarning. Filbytesvarningen använder en kraftfull radar för att övervaka intilliggande filer upp till 70 meter bakom bilen. Om du signalerar ett filbyte blinkar en symbol i sidospegeln för att varna eventuella snabbt annalkande fordon som du kanske inte har märkt. Ingår i Safety Premium Pack. Backvarnare för korsande trafik. När du backar använder det här systemet radar för att upptäcka föremål som kommer närmare bakifrån och från sidorna, på upp till 20 meters avstånd i 90 vinkel. Då avges en ljudsignal på aktuell sida och en ikon visas på samma sida i backkamerans display. Ingår i Safety Premium Pack. 1 Med valbar anpassningsbar farthållare för hela fastighetsområdet, finns endast med automatlåda. 34 Hjälpsystem

35 1. 2. Döda-vinkeln-varning. Döda-vinkeln-varningen använder en radar i den bakre stötfångaren. Systemet övervakar döda vinklar och tänder en lampa i sidospegeln om ett fordon kommer närmare sidospeglarna än cirka 5 meter bakom eller cirka 3,5 meter från sidan. Om du sedan signalerar filbyte på den sidan börjar lampan blinka som en extra varning. Ingår i Safety Premium Pack. 1. Igenkänning av trafikskyltar (via Opel Eye). Det här systemet övervakar vägskyltar och ser till att du alltid håller hastighetsgränserna och andra begränsningar även när det finns tillfälligt uppsatta skyltar. Den nya och förbättrade versionen kan avläsa fler skyltar i ännu fler länder, inklusive elektroniska skyltar över motorvägar. 2. Backkamera. Med den valbara backkameran går backningen lätt som en plätt. Om du väljer till backkamera visas området bakom bilen på en högupplöst skärm medan ett skalenligt rutnät hjälper dig att bedöma avstånd och vinklar. Hjälpsystem 35

36 1. FULL KOLL PÅ SÄKERHETEN. 1. System för övervakning av däcktryck. Däcktrycksövervakningen registrerar trycket i varje enskilt däck. Om trycket faller visas just det hjulet i informationsklustret för föraren. (Standard.) Fem stjärnor i Euro NCAP säger en hel del om Insignias förmåga att skydda dig och din familj om olyckan är framme. Med valbara hjälpmedel som avancerad parkeringshjälp och rattreglage för distraktionsfri användning av bilsystemen bidrar Insignia till att förebygga olyckor och göra körningen så komfortabel, bekväm och säker som möjligt. Femstjärnig säkerhet. Insignia har tilldelats toppbetyget fem stjärnor av det europeiska trafiksäkerhetsamarbetet Euro NCAP (European New Car Assessment Programme). Priset beaktar fyra avgörande aspekter av den övergripande säkerheten: skyddslösningar för vuxna och barn som heltäckande krockkuddar eller ISOFIX, säkerheten för fotgängare och hjälpsystem som ökar säkerheten. Aktivt nackstöd inställbart i fyra riktningar. Den här förutseende tekniken minskar avsevärt risken för pisksnärtskador på passagerarna i framsätet om bilen skulle bli påkörd bakifrån. Stolsryggen detekterar kollisionen och nackstödet flyttas snabbt framåt så att huvudets rörelse minimeras och nacken skyddas. 36 Passagerarskydd

37 Passagerarskydd 37

38 FLYTANDE MOMENT- ÖVERFÖRING. SOM KLISTRAD MOT VÄGBANAN. Flexibel fyrhjulsdrift. Utrusta din Insignia med flexibel fyrhjulsdrift med 4x4 Adaptive All Wheel Drive och se fram emot stabilare körning under tuffa förhållanden. Sensorer övervakar hjulens relativa hastigheter och en sofistikerad momentöverföringsfunktion fördelar automatiskt vridmomentet mellan fram- och bakaxeln. Den ökade stabiliteten och väghållningen med fyrhjulsdrift förbättras ytterligare med en elektronisk differentialbroms som möjliggör individuell torque vectoring för bakhjulen. Tillsammans ger dessa lösningar snabbare acceleration och den där speciella motorsportkänslan med äkta bakhjulsdrift. 1. Adaptiv stötdämpning med FlexRide. Varje Insignia med fyrhjulsdrift har även Opels FlexRide-teknik. Genom att trycka på Sport-knappen ändras hela Insignias köregenskaper från Normal eller Tour till Sport och tillbaka igen. Med hjälp av elektroniskt styrda stötdämpare justerar FlexRide dämpningen automatiskt och i realtid för bästa väghållning. I Tour-läget väljs de bästa inställningarna för behaglig körning på långa raksträckor. I Sport-läget blir dämpningen hårdare och egenskaperna hos styrningen, gaspedalen och automatlådan (om sådan finns) vässas på ett kick. 38 Flexibel fyrhjulsdrift

39 1. Flexibel fyrhjulsdrift 39

40 SYNKRONISERA ALLA SYSTEM. Nya Insignia har våra mest avancerade infotainmentalternativ någonsin. Med hjälp av IntelliLink-teknik erbjuder system som Navi 900 IntelliLink (till höger) snabb och smidig åtkomst till digital underhållning på en rejäl 8-tums färgpekskärm som spelar upp video 1 och ljud direkt från Bluetooth -kompatibla bärbara enheter. En nyhet i kategorin är den konfigurerbara 8-tumsdisplayen i förarens informationskluster. Använd något av de fyra alternativen för att hantera systemet utan krångel och utan att behöva släppa blicken från vägen, med röstigenkänning och en styrplatta med haptisk feedback bakom växelspaken en nyhet i branschen! Fyra alternativ för naturlig navigering. Vad har en svepbar styrplatta, röstigenkänning, inbyggda reglage i ratten och pekskärmskontroller gemensamt? Svaret: Navi 900 IntelliLink har dem alla! 1 Videouppspelning via Bluetooth är endast möjlig när bilen är stillastående och med 2 Android-operativsystem. En kompatibel bärbar enhet med en Internetanslutning krävs för att hämta appar, vilka är tillgängliga under Anslutningsmöjligheter

41 Släpp inte blicken från vägen. Den valbara styrplattan känner igen de vanliga gester med en, två eller tre fingrar som används på moderna bärbara datorer. Ange eller bläddra bland destinationer genom att rita bokstäver med knappen för igenkänning av handstil, eller tryck på tillbakaknappen till vänster för att återgå till föregående skärm. 2. Röstigenkänning. För extra bekvämlighet och säkerhet har Navi 900 IntelliLink röststyrning med One-Shot för att ange destinationer, välja musik, ringa samtal från adressboken och mycket mer. 3. Kommandon med styrplattan. Du kan styra nya Insignias konfigurerbara startskärm med en styrplatta praktiskt placerad bakom växelspaken. Anslutningsmöjligheter 41

42 VAR SAK PÅ SIN PLATS. I nya Insignia förverkligas drömmar om snabb, smidig åtkomst till underhållning. Ännu mer imponerande är de funktioner som nästan överträffar fantasin. Ta exempelvis det faktum att du kan anpassa informationsklustret bakom ratten för att prioritera viktig information, exempelvis radiostationer, som annars hade visats på mittkonsolens skärm. Styrningen är väldigt intuitiv. En hastig blick på klustret, en tryckning på en knapp på ratten. Klart. Skräddarsydda instrument. Beroende på vilket infotainmentsystem du väljer kan du anpassa det omvälvande informationsklustret för föraren. Det är utformat för att fungera sömlöst med nästa generationens maskinvara för bilar, som valbara Navi 900 IntelliLink, och göra den personliga anpassningen lika enkel som att välja en ny bakgrundsbild. Självklart är hela systemet kompatibelt med externa SD-kort och CD-skivor samt alla vanligen förekommande bärbara digitala enheter via USB-port, aux-ingång eller Bluetooth. ios, Windows Mobile eller Android, smarttelefon eller handdator. Om anslutningen fungerar hemma kan du lita på att den även fungerar i bilen. 1 1 Antalet och nivån på kompatibla funktioner mellan infotainmentsystemet och den mobila enheten varierar mellan olika enheter. Se för en lista över enheter och kompatibla funktioner. 2 Standard med alla infotainmentsystem. 3 8-tumskluster kan väljas till med Navi 900 IntelliLink-system på Business, Country Tourer och OPC. 42 Infotainmentsystem

43 Digitalt 4,2-tums förarkluster i färg. På den här större skärmen kan du komma åt och styra ljud, kontakter och annan information direkt i förarklustret tums förarkluster i analogt sportläge. Du kan välja att visa systeminformation med traditionella mätare på den rejäla 8-tumsskärmen. Om du har valt till FlexRide för din Insignia kan du ställa in så att displayen ändras till analogt sportläge när du väljer chassiinställningen Sport tums förarkluster i digitalt touringläge. Med valbara FlexRide i touringläge ändras förarens informationskluster till en digital display med fordonsinformation, media, telefon, inställningar och prestanda BOSE -ljudanläggning. Vem vill inte ha en egen konserthall? Det här systemet med åtta högtalare har oöverträffade prestanda och omsluter dig och dina passagerare med surroundljud i världsklass. Lyssningsupplevelsen är enastående i hela bilen. Infotainmentsystem 43

44 1. TILLBEHÖR. I egenskap av Opels flaggskeppsmodell är nya Insignia utformad för att tillgodose de mest kräsna förares behov. När det gäller komfort, kvalitet och tekniska specifikationer är utrustningsnivån minst sagt enastående. Och skulle du behöva anpassa din Insignia på något sätt har Opel ett omfattande utbud av specialframtagna tillval och tillbehör som ger dig fria händer. Omfattande och online. Hela tillbehörssortimentet för nya Insignia hittar du på vår webbplats på 44 Tillbehör

45 Thule-cykelhållare. En robust hållare på dragkroken som är lätt att montera och har plats för upp till tre cyklar, med eluttag för släp och en utbyggnad för en fjärde cykel om så behövs. Hållaren kan fällas undan för åtkomst till bagaget FlexConnect. Håll bilen renare, kläderna snyggare, shoppingen i säkert förvar eller passagerare i baksätet nöjdare. En separat universalhållare som fästs i någon av framstolarna möjliggör en mängd olika komfort- och bekvämlighetsfunktioner för fram- och baksätespassagerarna. En klädhängare (2) tar hand om jackan och en universalkrok 1 låter dig hänga mindre bagage eller shopping bakom stolen. För baksätespassagerarna finns ett fällbart picknickbord (3) med inbyggd mugghållare, där det även går att ställa småsaker som behövs under färden. Och för mer underhållning finns hållare 1 för din ipad (4) eller ipad mini som ett tillägg till paketet. 5. Hård lastmatta. Den här slitstarka mattan håller bagaget rent och snyggt. Kanten är upphöjd så att lastutrymmet inte får fläckar om du råkar spilla något. Lägg till nät eller avskiljare så blir det lättare att hålla ordning på allt. 6. Utskjutbar Flex Floor-utbyggnad. Med det här smarta tillbehöret kan du förlänga bagageutrymmet i Sports eller Country Tourer så att det sträcker sig över stötfångaren för lastning av tunga föremål utan att du behöver luta dig framåt och riskera ryggvärk. Du kan placera upp till 120 kg bagage på utbyggnaden och sedan helt enkelt skjuta in den igen. 1 Finns från hösten Tillbehör 45

46 1. RIKTIGA KRAFTPAKET OPC Line Interior Pack. Tag plats med svart under benen, svart över huvudet, en OPC Line-växelspak i handen och skinande OPC Lineracingpedaler i lättmetall under fötterna. Att köra med automatlåda är mer spännande när du växlar med Formel 1-inspirerade paddlar 1 med båda händerna på den läderklädda OPC Line-ratten. OPC Linepaketen kan fabriksmonteras eller läggas till i efterhand som tillbehör. 2. OPC Line Exterior Pack. Höj adrenalinnivån med en OPC Line-spoiler bak 2, OPC Line-sidotrösklar och nedre OPC Line-kjolar fram och bak. Pricken över i är det synliga dubbla kromade avgasröret 3. Insignias atletiska konturer och muskulösa uttryck infriar i alla avseenden löftet om smidig hantering och spännande körning. Men om du vill ge din bil det där lilla extra och dessutom visa det för omvärlden finns det inget substitut för motorsportstylingen i ett Opel Performance Center (OPC) Line-paket. 46 OPC Line-paket 1 2 Växlingspaddlar finns endast med automatlåda. Finns ej med 3 Sports Tourer eller Country Tourer. Endast synligt med vissa motorer.

47

48 Motorer OCH VÄXELLÅDOR. Kraft och tillförlitlighet är inget utan effektivitet. Nya Insignia briljerar dock på alla tre punkterna. 2.0-litersmotorn, med kategoriledande låga 98 g 1 i CO 2 -utsläpp och 103 kw (140 hk), har ytterst låg buller- och vibrationsnivå. Bland drivlinealternativen finns manuella och automatiska sexväxlade växellådor såväl som framhjulsdrift och flexibel fyrhjulsdrift. MOTORER OCH VÄXELLÅDOR Motorer 2.0 CDTI ecoflex (103 kw/140 hk) med start/stopp-system 2.0 CDTI ECOTEC (120 kw/163 hk) med start/stopp-system 2.0 CDTI ECOTEC (120 kw/163 hk) Finns för 5D/ST 5D/ST 5D/ST/CT 5D/ST 5D/ST/CT Drivtyp FWD FWD AWD FWD AWD Växellåda MT-6 MT-6 MT-6 AT-6 AT-6 Utsläppsstandard Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Bränsle Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Förbrukning i l/100 km Stadskörning 4,5/4,7 5,4/5,6 6,6/6,8/6,9 7,2/7,5 8,5/8,7/8,7 Landsvägskörning 3,2/3,5 3,7/3,9 4,4/4,7/4,8 4,2/4,5 4,9/5,0/5,1 Blandad körning 3,7/3,9 4,3/4,5 5,2/5,4/5,6 5,3/5,6 6,2/6,4/6,4 CO 2 -utsläpp vid blandad körning i g/km 98/ / /144/ / /169/169 5D = 5-dörrars kombikupé, ST = Sports Tourer, CT = Country Tourer MT-6 = sexväxlad manuell växellåda, AT-6 = sexväxlad automatisk växellåda All information var korrekt och aktuell vid tidpunkten för tryckning. Företaget förbehåller sig rätten att ändra motorspecifikationerna när som helst, vilket kan påverka förekommande uppgifter. Kontakta din Opel-återförsäljare för den senaste informationen. Alla siffror avser europeisk bil i grundutförande med standardutrustning. Uppgifterna om bränsleförbrukning och CO 2-utsläpp är fastställda enligt enligt EG-förordning 715/2007 (i respektive tillämplig version) och avser fordonets vikt i körklart skick som angivet i förordningen. Extrautrustning kan leda till något högre resultat än angiven förbrukning och CO 2 -mängd. Uppgifterna om bränsleförbrukning och CO 2-utsläpp avser inte något specifikt fordon och ingår inte i något erbjudande. De tillhandahålls endast i syfte att kunna jämföra olika fordonsversioner. Med extrautrustning kan vikten på tomt fordon öka (i vissa fall ökas då fordonets maximala axeltryck och totalvikt) samtidigt som maximal tillåten dragvikt sänks. Detta kan leda till lägre toppfart och längre accelerationstid. Prestandauppgifterna är beräknade med en förare som väger 75 kg samt en last på 125 kg g endast för 5-dörrars kombikupé. 104 g för Sports Tourer. 48 Motorer och växellådor

49 Opel fortsätter att utveckla nya lösningar som minskar bränsleförbrukningen, exempelvis ecoflexteknik som hjullager med låg friktion och smart generatorhantering som bidrar till att sänka driftkostnaderna för nya Insignias motorer, vare sig de drivs med bensin eller diesel. Resultatet? Med 0,25 c d har Insignia femdörrars kombikupé ecoflex världens lägsta luftmotståndskoefficient för en bil i den storleksklassen. Även vanliga Insignia femdörrars kombikupé har en klassledande egenskap anmärkningsvärt aerodynamiska 0,26 c d. MOTORER OCH VÄXELLÅDOR Motorer 2.0 BiTurbo CDTI ECOTEC (143 kw/195 hk) 1.6 Turbo ECOTEC Direct Injection (125 kw/170 hk) med start/stopp-system 1.6 Turbo ECOTEC Direct Injection (125 kw/170 hk) Finns för 5D/ST 5D/ST/CT 5D/ST 5D/ST Drivtyp FWD AWD FWD FWD Växellåda AT-6 AT-6 MT-6 AT-6 Utsläppsstandard Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Bränsle Diesel Diesel Bensin Bensin Förbrukning i l/100 km Stadskörning 7,6/7,8 8,2/8,6/8,9 7,5/7,8 9,1/9,1 Landsvägskörning 4,5/4,7 4,9/5,1/5,3 5,0/5,3 5,2/5,4 Blandad körning 5,6/5,8 6,1/6,4/6,6 5,9/6,2 6,6/6,8 CO 2 -utsläpp vid blandad körning i g/km 149/ /169/ / /159 Rena magin. Lär dig mer om Opels ecoflex-teknik och hur den bidrar till att minska bränsleförbrukning och utsläpp för nya Insignia. Besök Bränsleeffektiv teknik 49

DU BEFINNER DIG PÅ EN

DU BEFINNER DIG PÅ EN NYA OPEL MERIVA DU BEFINNER DIG PÅ EN BRA PLATS. Nya Opel Meriva är bilen som känns precis som hemma. När det gäller komfort, bekvämlighet och rejält med utrymme i interiören kommer inget annat i kompaktkategorin

Läs mer

NATURLIGT ENASTÅENDE.

NATURLIGT ENASTÅENDE. OPEL MOKKA NATURLIGT ENASTÅENDE. INNEHÅLL Om du vill köra stort i en kompakt bil måste du tänka utanför ramarna. Tänk större. Tänk Mokka. Den här innovativa nykomlingen från Opel har såväl höjden, sportigheten

Läs mer

naturligt enastående.

naturligt enastående. Opel Mokka naturligt enastående. INNEHÅLL Om du vill köra stort i en kompakt bil måste du tänka utanför ramarna. Tänk större. Tänk Mokka. Den här innovativa nykomlingen från Opel har såväl höjden, sportigheten

Läs mer

TEAMET MED ELVA MILJONER FANS.

TEAMET MED ELVA MILJONER FANS. OPEL astra TEAMET MED ELVA MILJONER FANS. INNEHÅLL Funderar du på en Astra? Då är du i gott sällskap. Över elva miljoner kunder har redan fattat sitt beslut, vilket gör modellen oerhört framgångsrik och

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4 MT6 250 hk

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km Insignia Drive Ord. Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

TEAMET MED ELVA MILJONER FANS.

TEAMET MED ELVA MILJONER FANS. OPEL astra-serien TEAMET MED ELVA MILJONER FANS. INNEHÅLL Funderar du på en Astra? Då är du i gott sällskap. Över elva miljoner kunder har redan fattat sitt beslut, vilket gör modellen oerhört framgångsrik

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Insignia Edition Diesel Bensin l/100 km Insignia Edition Ord. Pris Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl VOLVO FH16 MER ÄN PRESTANDA Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl yttar bil och last oavsett

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

OPEL Cascada Modellår 15,5 Specifikationer & Prislista 21 januari 2015

OPEL Cascada Modellår 15,5 Specifikationer & Prislista 21 januari 2015 OPEL Cascada Modellår 15,5 Specifikationer & Prislista 21 januari 2015 Cascada 2 Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Motorer Bensin 1.4 Turbo Ecotec inkl. Start/Stop 140 hk 6-växlad manuell 1.6 Turbo Ecotec

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Möt nya Windows. Vacker. Snabb. Dynamisk.

Möt nya Windows. Vacker. Snabb. Dynamisk. Möt nya Windows. Vacker. Snabb. Dynamisk. Möt de nya utgåvorna...4 Tre sätt att köpa Windows...10 Uppgradering på en befintlig dator...12 Navigera i Windows 8...14 Sälja in Windows 8...18 Möt Windows 8.

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

Premiär för Mazda2 och Mazda6 på Stockholm Lifestyle Motor Show

Premiär för Mazda2 och Mazda6 på Stockholm Lifestyle Motor Show Premiär för Mazda2 och Mazda6 på Stockholm Lifestyle Motor Show 03.15/15.01.20/PL Mazda lanserar inte mindre än fem nya bilmodeller under 2015. Två av dem, Mazda2 och Mazda6, finns med på Stockholm Lifestyle

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

Utgåva 2. Cross Caddy

Utgåva 2. Cross Caddy Utgåva 2 Cross Caddy Cross Caddy Life 03 Cross Caddy Life lockar till äventyr med sitt tuffa ut seende. Designat underredsskydd i silver och svarta skärm breddare ger distinkt off-road-prägel. Första intrycket

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

OPEL Cascada Modellår 15 Specifikationer & Prislista 1 juli 2014

OPEL Cascada Modellår 15 Specifikationer & Prislista 1 juli 2014 OPEL Cascada Modellår 15 Specifikationer & Prislista 1 juli 2014 Cascada 2 Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Motorer Bensin 1.4 Turbo Ecotec inkl. Start/Stop 140 hk 6-växlad manuell 1.6 Turbo Ecotec inkl.

Läs mer

BYGGD FÖR ATT FÅ SAKER GJORDA.

BYGGD FÖR ATT FÅ SAKER GJORDA. NYA OPEL VIVARO BYGGD FÖR ATT FÅ SAKER GJORDA. Flaggskeppet Opel Vivaro har allt som krävs för att få jobbet gjort. Med en komfortabel hytt, ett rymligt lastutrymme, tillförlitlig drift, god bränsleekonomi

Läs mer

Fr.o.m. den 1:a november marknadsförs Opels person- och lätta transportbilar via ett nytt bolag:

Fr.o.m. den 1:a november marknadsförs Opels person- och lätta transportbilar via ett nytt bolag: Opel miljöbilar En översikt Thomas Forslund Företagsbilar Opel Sverige AB 17 November 2009 070-377 53 83 thomas.forslund@gm.com www.opel.com 1 www.opel.se 2009-11-18 Thomas Forslund - Opel Sverige AB Ny

Läs mer

Nya Honda Jazz. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö Telefon 040-38 07 00 www.honda.se

Nya Honda Jazz. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö Telefon 040-38 07 00 www.honda.se Nya Honda Jazz Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifikationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda som översiktlig

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

OPEL MOVANO Persontransportbilar

OPEL MOVANO Persontransportbilar OPEL MOVANO Persontransportbilar Opel Movano Combi och Buss. För din mest dyrbara last. Människor. Stora som små, unga som gamla, sportlag, hotellgäster, studenter, projektgrupper oavsett vilka de är

Läs mer

Varje droppe räknas! Vi kan inte göra något åt dieselpriset, men vi kan minska förbrukningen

Varje droppe räknas! Vi kan inte göra något åt dieselpriset, men vi kan minska förbrukningen Varje droppe räknas! Vi kan inte göra något åt dieselpriset, men vi kan minska förbrukningen Teknikerna har lyckats med det som länge verkade vara omöjligt: att minska bränsleförbrukningen men ändå uppfylla

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel 2014 UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel UPPLEVA tv, ljudsystem och 3D-glasögon har 5 års kostnadsfri garanti. nyhet BESTÅ/UPPLEVA kombination med tv 55 /2.1 ljudsystem 17 175:B240xD40, H202cm.

Läs mer

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL Avensis NYA TOYOTA EN LÄNGE EFTERLÄNGTAD NYHET PREMIÄR I JUNI 2015 TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL DESSUTOM Ny dynamisk design Helt

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

OPEL MOVANO Persontransportbilar

OPEL MOVANO Persontransportbilar OPEL MOVANO Persontransportbilar Opel Movano Combi och Buss. För din mest dyrbara last. Människor. Stora som små, unga som gamla, sportlag, hotellgäster, studenter, projektgrupper oavsett vilka de är

Läs mer

Opel Insignia MY15 Teknisk data & prislista 1 maj 2015

Opel Insignia MY15 Teknisk data & prislista 1 maj 2015 MY15 Teknisk data & prislista 1 maj 2015 5-dörrars kombikupé Drive Business* Cosmo 2 Motorer/Växellådor Kod Pris Kod Nettopris* Kod Pris 5-dörrars Bensin Diesel 1.6 Turbo ECOTEC inkl. Start/Stop 170 hk,

Läs mer

Varje stad kräver sin egen uträkning. Hur ser din kalkyl ut?

Varje stad kräver sin egen uträkning. Hur ser din kalkyl ut? SCANIA CITYWIDE Scania bedriver en aktiv produktutveckling och produktförbättring. Scania förbehåller sig därför rätten att utan föregående meddelande genomföra ändringar av konstruktioner, specifikationer,

Läs mer

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton 2 2 modeller. Styr upp din produktivitet. Diesel- eller gasdriven Atlet Balance arbetshäst med precision Kraftfull, pålitlig

Läs mer

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst egenskap SateLlite p100 Satellite p100 Njut av ny bild- och ljudteknologi när Toshibas bärbara dator Satellite P100 ger personligt anpassat digital innehåll med spets. Satellite P100 har kapacitet att

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

Opel Astra OPC MY 15,5 Specifikation & prislista 21 januari 2015

Opel Astra OPC MY 15,5 Specifikation & prislista 21 januari 2015 MY 15,5 Specifikation & prislista 21 januari 2015 2 3-dörrars Motorer/Växellådor Kod Inkl. moms* Motorer - 2.0 Turbo ECOTEC inkl. Start/Stop 280 hk, 6-växlad manuell 0RX08 M6P1 313 900 Ord. Pris: 320 900

Läs mer

DACIA DUSTER Tillbehörskatalog

DACIA DUSTER Tillbehörskatalog DACIA DUSTER Tillbehörskatalog dacia.se Think big, pay little Ge din Dacia Duster sin alldeles egna prägel Dacia Duster tar dig dit du vill oberoende var det är. Men unna dig lite extra på resan, som alla

Läs mer

BYGGD FÖR ATT FÅ SAKER GJORDA.

BYGGD FÖR ATT FÅ SAKER GJORDA. OPEL VIVARO BYGGD FÖR ATT FÅ SAKER GJORDA. Flaggskeppet Opel Vivaro har allt som krävs för att få jobbet gjort. Med en komfortabel hytt, ett rymligt lastutrymme, tillförlitlig drift, god bränsleekonomi

Läs mer

OPEL Mokka Modellår 14,5 Specifikationer & Prislista 19 februari 2014

OPEL Mokka Modellår 14,5 Specifikationer & Prislista 19 februari 2014 OPEL Mokka Modellår 14,5 Specifikationer & Prislista 19 februari 2014 2 5-dörrar Mokka Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Motorer Bensin 1.6 ECOTEC S/S 115hk 5-växlad manuell 1.4 Turbo ECOTEC S/S 140hk

Läs mer

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten De nya transportbilarsmodellerna håller priserna och kostnaderna i styr Volkswagen utvecklar sina transportbilar så att de i allt högre grad ska beakta

Läs mer

CleverTouch S- serien. CleverTouch C- serien ü ü ü ü ü. CleverTouch Plus ü ü ü ü ü ü ü. CleverTouch Fusion

CleverTouch S- serien. CleverTouch C- serien ü ü ü ü ü. CleverTouch Plus ü ü ü ü ü ü ü. CleverTouch Fusion Högupplöst interaktivitet Välj Clevertouch, marknadsledaren inom större interaktiva pekskärmar* med storlekar från 32 till 84. Den senaste tekniken är integrerad med skärmen och ger möjlighet till multitouch

Läs mer

NISSAN e-nv200 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR. Printa Avsluta

NISSAN e-nv200 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR. Printa Avsluta NISSAN e-nv00 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR Skaffa dig ett rejält underhållsskydd med kraftiga gummimattor, stolsöverdrag i slitstarkt tyg och lastskydd i plast för golv och dörrar samt stabila taklastbågar

Läs mer

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör www.peugeot.se gör din peugeot 2008 personligare När du ska välja utrustningsnivå till din nya Peugeot 2008 öppnar sig en hel värld av möjligheter. Ett perfekt läge

Läs mer

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST?

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? MÖT EN NY GENERATION PEUGEOT. De senaste åren har vi målmedvetet arbetat med att ta Peugeot till en högre nivå i alla led. Kvalitet, komfort och design har givetvis varit

Läs mer

Porsche Macan MY14 Macan S Diesel

Porsche Macan MY14 Macan S Diesel Macan S Diesel 595.000 kr PRnr Övrig merutrustning Pris (inkl) 9Q6 Indikering av hastighetsbegränsning Färgpriser Pris (inkl) Exteriörfärger N0 Agate Grey Metallic 8 800kr 2T Jet Black Metallic 8 800kr

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

Tillbehör Splash. Maj 2009

Tillbehör Splash. Maj 2009 Tillbehör Splash Maj 2009 Sportig och dynamisk GT-paket GT-paketet för Suzuki Splash består av: 00A5B-GTPAK-000 - Spoiler för bakluckan, lackerad i svart som standard - Del till främre stötfångaren som

Läs mer

revolutioner börjar på

revolutioner börjar på opel Ampera revolutioner börjar på gatorna. Innehåll Gå med i den nya rörelsen inom e-mobilitet nu. Opel Ampera kommer att ändra spelreglerna. Som världens första elbil med utökad räckvidd (E-REV, Extended-Range

Läs mer

TERGO UFW Fyrvägstruck

TERGO UFW Fyrvägstruck TERGO UFW Fyrvägstruck 24/7 support worldwide network reach trucks UFW Fyrvägstrucken UFW 200/250 Maximal flexibilitet Nya UFW är flexibel och effektiv med långgods och även en fantastisk skjutstativtruck

Läs mer

NISSAN PATHFINDER. Innehåll Exteriör design Interiör design Teknik och prestanda Stil och tillbehör Printa Att avsluta

NISSAN PATHFINDER. Innehåll Exteriör design Interiör design Teknik och prestanda Stil och tillbehör Printa Att avsluta NISSAN PATHFINDER NATURLIG INTELLIGENS NISSAN PATHFINDER UTSEENDE OCH KÄNSLA TEKNIK OCH PRESTANDA STIL OCH TILLBEHÖR PATHFINDER HAR UTVECKLATS OCH ANPASSAT SIG TILL VÄRLDEN. DEN HAR LÄRT SIG AV ANVÄNDARNA

Läs mer

Originaltillbehör. Sedan & Tourer

Originaltillbehör. Sedan & Tourer Originaltillbehör Sedan & Tourer Det första intrycket är viktigt 02 03 Det är inte bara den imponerande storleken och den lyxiga interiören som gör nya Accord så eftertraktad. Den förenar imponerande prestanda

Läs mer

En riktig bil för riktigt folk.

En riktig bil för riktigt folk. OPEL Combo En riktig bil för riktigt folk. INNEHÅLL Vad det än står på din att-göra-lista, så är Opel Combo redo att anta utmaningen. Från transportbilen Combo Skåp till familjebilen Combo Tour, så lever

Läs mer

Liten bil i stor stad

Liten bil i stor stad BIL / PROVKÖRNING Liten bil i stor stad Lilla up! klarar stresstestet i småbilarnas huvudstad alldeles galant. Aldrig har Roms gränder och gator med kullerstenar och branta backar känts så enkla att erövra.

Läs mer

Opel transportbilar. Förbättrar ditt rörelsekapital.

Opel transportbilar. Förbättrar ditt rörelsekapital. Opel Vivaro Opel Service 5 Skåp 6 Opel transportbilar. Förbättrar ditt rörelsekapital. Dubbel Hytt 9 Combi/Tour 10 Modeller 12 Opel Vivaro blir bara bättre för varje år. Samtliga motorer har sex växlar

Läs mer

Opel Astra OPC MY 14 Specifikation & prislista 8 januari 2013

Opel Astra OPC MY 14 Specifikation & prislista 8 januari 2013 MY 14 Specifikation & prislista 8 januari 2013 2 3-dörrars Motorer/Växellådor Kod Inkl. moms* Motorer - 2.0 Turbo ECOTEC inkl. Start/Stop 280 hk, 6-växlad manuell 0RX08 MUJ1 309 900 Kod Standardutrustning

Läs mer

Nya Subaru Outback en pionjär i ny tappning

Nya Subaru Outback en pionjär i ny tappning Malmö 2014-11-01 Nya Subaru Outback en pionjär i ny tappning Outback lanserades 1995 och satte standard för vad som långt senare skulle kallas cross-overs. Nya Outback har utvecklats för att maximera nyttan

Läs mer

Stil och elegans. En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar.

Stil och elegans. En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Tillbehör 2 Stil och elegans En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och de egenskaper du förväntar

Läs mer

citroën DS design och teknologi som väcker känslor

citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS5 Väldigt mycket känsla i en ovanligt snygg Citroën Lasse Svärd, DN Motor 26 maj 2012 Med sin avancerade teknik, design och materialval är Citroën

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

reflexer Visa dig med

reflexer Visa dig med Reflexer måste bytas ut Reflexer håller inte hur länge som helst. Den normala livslängden är ungefär tre år. Förmågan att reflektera påverkas negativt av smuts, repor och andra skador. Därför måste reflexerna

Läs mer

reflexer Visa dig med

reflexer Visa dig med Reflexer måste bytas ut Reflexer håller inte hur länge som helst. Den normala livslängden är ungefär tre år. Förmågan att reflektera påverkas negativt av smuts, repor och andra skador. Därför måste reflexerna

Läs mer

NX Serien TRAKTORER FRåN KIOTI

NX Serien TRAKTORER FRåN KIOTI NX Serien traktorer från Kioti traktor NX4510/NX5010/NX5510/NX6010 NX Ny avancerad TEKNIK Modern och elegant Kioti-design Kiotis nya, moderna och elegant utformade motorhuv ger snabb och bekväm åtkomst

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO EN OSTOPPBAR KRAFT DRAGKRAFT I ALL SLAGS TERRÄNG Utöver motoruppgraderingen ruvar 2015 års PONSSE Buffalo på en rad andra förbättringar. Vi har förbättrat

Läs mer

volvo V40 Lite som du Helt nya volvocars.se För att bygga din V40, hitta mer information eller närmaste återförsäljare, volvocars.

volvo V40 Lite som du Helt nya volvocars.se För att bygga din V40, hitta mer information eller närmaste återförsäljare, volvocars. För att bygga din V40, hitta mer information eller närmaste återförsäljare, gå in på: volvocars.se Helt nya volvo V40 Lite som du OBS! De bilar som visas i denna broschyr är i vissa fall extrautrustade.

Läs mer

New Thinking. New Possibilities.

New Thinking. New Possibilities. Modellbroschyr 10 New Thinking. New Possibilities. Vi på Hyundai har en passion: vi vill vi skapa bilar som överträffar dina förväntningar. Vi tittar inte på hur saker är, utan på hur de borde vara. Vi

Läs mer

Nya Passat Alltrack December Juni 2015 2014

Nya Passat Alltrack December Juni 2015 2014 Nya Passat Alltrack December Juni 2015 2014 Nya Passat Alltrack 2.0 TSI 220 DSG6 GT 2.0 TDI 190 DSG6 GT 2.0 TDI 240 DSG7 GTS Nu fortsätter succén med Passat Alltrack. Kombinationen av kraftfulla effektiva

Läs mer

CHEVROLET MYLINK. Snabbguide

CHEVROLET MYLINK. Snabbguide CHEVROLET MYLINK Snabbguide Chevrolet MyLink är en serie infotainmentsystem som förhöjer din körupplevelse genom att enkelt ansluta och integrera med din smarttelefon. MyLink har dessutom en snygg 7-tums

Läs mer

Nya Passat en ny era.

Nya Passat en ny era. Nya Passat en ny era. Med nya Passat introducerar Volkswagen en av de mest progressiva bilarna i mellanklassen någonsin. Med innovativa assistans-, infotainment-, komfort- och drivsystem visar vi vägen

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat GTE

Pressen hyllar nya Passat GTE Pressen hyllar nya Passat GTE En laddhybrid har nog aldrig varit så attraktiv som nu. Bytbil.com, 28 augusti Grönare mil med bil är svårt att finna i den här populära klassen. TT (Nyhetsbyrå), november

Läs mer

OPEL Agila Specifikationer och prislista 23 februari 2009

OPEL Agila Specifikationer och prislista 23 februari 2009 OPEL Agila Specifikationer och prislista 23 februari 2009 2 Advantage Enjoy Motor/växellåda Kod Inkl. moms* Kod Inkl. moms* Motor/utrustningsnivåer Bensin 1.0 ecoflex 48kW/65 hk manuell växellåda, 5-växlad

Läs mer

Produktkatalog. Dinli 50 Barn Dinli 50 EU-moped Dinli 100 Dinli 350 Dinli 450 Dinli 700. Upplev den maxade körglädjen

Produktkatalog. Dinli 50 Barn Dinli 50 EU-moped Dinli 100 Dinli 350 Dinli 450 Dinli 700. Upplev den maxade körglädjen Produktkatalog Dinli 50 Barn Dinli 50 EU-moped Dinli 100 Dinli 350 Dinli 450 Dinli 700 Upplev den maxade körglädjen Från början var nog betydelsen av ordet ATV inte tänkt att innefatta stadstrafik. Terrängen

Läs mer

Jordfräs RTT 3. Nima Maskinteknik AB nima@nimaab.se Tel 019-30 43 00. Box 1505, 701 15 ÖREBRO www.nimaab.se Fax 019-36 16 97

Jordfräs RTT 3. Nima Maskinteknik AB nima@nimaab.se Tel 019-30 43 00. Box 1505, 701 15 ÖREBRO www.nimaab.se Fax 019-36 16 97 Jordfräs RTT 3 Tekniska data 3 växlar Arbetsbredd 60cm Vikt 78 kg Däckdimension 1.00-6 Fräsknivarnas dimension 320 mm Rotationshastighet kniv 27 rpm Hastighet växel 1 1,1 km/h Hastighet växel 2 2,1 km/h

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen

En liten bil med stora utrymmen Nya Kia 1 design En liten bil med stora utrymmen Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom att Venga är

Läs mer

Toshiba lanserar tre nya Satellite-serier - Slimmad design, enastående val och prisvärd pekskärmanvändning

Toshiba lanserar tre nya Satellite-serier - Slimmad design, enastående val och prisvärd pekskärmanvändning Pressmeddelande Toshiba lanserar tre nya Satellite-serier - Slimmad design, enastående val och prisvärd pekskärmanvändning Stockholm, 2 juli 2013 Toshiba lanserar nu tre nya bärbara datorserier. Satellite

Läs mer

TILLBEHÖR I NYA DACIA DUSTER. Allt du behöver för livslångt skydd och maximal komfort.

TILLBEHÖR I NYA DACIA DUSTER. Allt du behöver för livslångt skydd och maximal komfort. NYA DACIA DUSTER TILLBEHÖRSKATALOG TILLBEHÖR I NYA DACIA DUSTER Allt du behöver för livslångt skydd och maximal komfort. 2 INNEHÅLL I NYA DACIA DUSTER DESIGN TRANSPORT Off-Road 4 Styling 5 Last och drag

Läs mer

2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se

2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se 2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se NU HAR VI PACKAT RANGE ROVER EVOQUE MED MASSOR AV UTRUSTNING UTAN ATT DET KOSTAR DIG NÅGOT EXTRA.

Läs mer

OPEL Vectra MY 08,5B Specifikationer & Prislista 1 juli 2008

OPEL Vectra MY 08,5B Specifikationer & Prislista 1 juli 2008 OPEL Vectra MY 08,5B Specifikationer & Prislista 1 juli 2008 2 Kombikupé Enjoy Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Motorer / Utrustningsnivåer, Kombikupé Bensin Diesel 1.8 16v 103kW/140hk 5-växlad manuell

Läs mer

Vinter. Med vinterhjul från Mercedes-Benz.

Vinter. Med vinterhjul från Mercedes-Benz. Vinter. Med vinterhjul från Mercedes-Benz. örändring. Nu kommer vintern igen. Gulnande löv och fallande temperaturer signalerar att det snart är dags. Det är nu hög tid att förbereda din Mercedes för regn,

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

Bil upphandling Kravspecifikation

Bil upphandling Kravspecifikation 1.1 Kravspecifikation För att en anbudsgivare ska gå vidare till utvärderingen måste samtliga ska- krav under rubriken 1.2.1 1.2.2. vara uppfyllda. Vidare måste anbudsgivaren för den specifika produktgruppen

Läs mer

Upptäck OpEL corsa. Motorer och växellådor. Köregenskaper 16. Säkerhet 18. Komfortutrustning 20. Smarta lösningar 22. Infotainment.

Upptäck OpEL corsa. Motorer och växellådor. Köregenskaper 16. Säkerhet 18. Komfortutrustning 20. Smarta lösningar 22. Infotainment. Opel Corsa Motorer och växellådor 14 Köregenskaper 16 Upptäck OpEL corsa. Säkerhet 18 Komfortutrustning 20 Smarta lösningar 22 Gör det kul att köra igen. Opel corsa är snygg, har kraftfull motor och genial

Läs mer

Sommardäcksfamiljen Nokian Hakka för varierande nordiska förhållanden

Sommardäcksfamiljen Nokian Hakka för varierande nordiska förhållanden PRESSINFORMATION 2014-03- 05 Sommardäcksfamiljen Nokian Hakka för varierande nordiska förhållanden Hakka- skydd ger trygghet och garanterar att resan kan fortsätta vid en däckskada Nokian Hakka sommardäck

Läs mer

www.kia.se TILLBEHÖR

www.kia.se TILLBEHÖR www.kia.se TILLBEHÖR 1 1. Sportiga klisterdekaler Art.nr: 1Y200ADE00BL (svart) Art.nr: 1Y200ADE00WH (vit) 2 2. Exteriör styling Exteriör dekor runt dimljus (fram och bak) samt på nedre del av grillen.

Läs mer

Volvo Personvagnar AB

Volvo Personvagnar AB Volvo Personvagnar AB C30 Electric Annelie Gustavsson, Produkt chef Page 1 Drive towards zero Varför elektrifiering C30 Electric Utmaningar Page 2 Drive Towards Zero Vision : Att konstruera bilar som inte

Läs mer

TOYOTA TOUCH 2 multimediasystem

TOYOTA TOUCH 2 multimediasystem TOUCH 2 multimediasystem Mängder av INFORMATION och UNDERHÅLLNING en fingersvepning bort. PLUS Välkommen att börja använda TOUCH 2 multimediasystem Enkelt, intuitivt och användarvänligt. Toyota Touch 2

Läs mer

Fiat på 2014 Paris International Motor Show

Fiat på 2014 Paris International Motor Show Pressmeddelande Stockholm 2 oktober 2014 Fiat på 2014 Paris International Motor Show Fiat 500X debuterar som internationell Preview. Den nya kompakta crossovern i 500-familjen som markerar utvecklingen

Läs mer

Keep it MINI. MINI ORIGINALTILLBEHÖR. FÖR MINI 3- OCH 5-DÖRRAR.

Keep it MINI. MINI ORIGINALTILLBEHÖR. FÖR MINI 3- OCH 5-DÖRRAR. Keep it MINI. MINI ORIGINALTILLBEHÖR. FÖR MINI 3- OCH 5-DÖRRAR. BEHÅLL KÖRUPPLEVELSEN året runt. MINI Original-hjul är resultatet av de bästa kombinationerna av däck och fälgar. De är omsorgsfullt designade

Läs mer

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid Tillbehör Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EXTERIÖR Sätt lite extra lyx på bilen du älskar Samtliga tillbehör exteriört är lackade i bilens färg. Främre nedre sidospoiler Sidokjol Bakre nedre sidospoiler

Läs mer

quick guide RSE Volvo förbehåller sig rätten att göra ändringar utan föregående meddelande. Tillval är markerade med en asterisk (*).

quick guide RSE Volvo förbehåller sig rätten att göra ändringar utan föregående meddelande. Tillval är markerade med en asterisk (*). web edition quick guide RSE REAR SEAT ENTERTAINMENT SYSTEM Din bil är utrustad med en exklusiv multimediaanläggning. Rear Seat Entertainment-systemet utökar bilens ordinarie ljudanläggning med: två bildskärmar,

Läs mer

Dell Jackpot! 0000,- Följ med Dell till IT-mässan CES i Las Vegas 4.799:- 5.379:-

Dell Jackpot! 0000,- Följ med Dell till IT-mässan CES i Las Vegas 4.799:- 5.379:- Dell Jackpot! Följ med Dell till IT-mässan CES i Las Vegas Res med Dell, Intel och Nvidia till Las Vegas och besök CES 2014-mässan där framtidens IT-produkter presenteras. Köp och registrera dig redan

Läs mer

medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare TRENDER OCH TEKNIK FÖR KONTORET

medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare TRENDER OCH TEKNIK FÖR KONTORET Rekrytera rätt medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare Bland tusentals bärbara datorer är det inte lätt att hitta rätt modell i förhållande till verksamhetens krav. Måste den vara

Läs mer