MISSA INGET VIKTIGT. INNEHÅLL. OPEL INSIGNIA 04 Insignia

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MISSA INGET VIKTIGT. INNEHÅLL. OPEL INSIGNIA 04 Insignia"

Transkript

1 OPEL INSIGNIA

2

3 MISSA INGET VIKTIGT. Att köra nya Opel Insignia är att veta vad som utmärker en enastående bil. Ett revolutionerande gränssnitt förändrar sättet du och din bil samverkar på. Anpassningsbara infotainmentlösningar med styrplatta skapar en sömlös förlängning av din digitala värld och ser till att kvalitetstiden börjar i samma ögonblick som dörren stängs. Och det är bara början. Nya Insignia bryter ny mark med en världsbästa dragkoefficient 1, sofistikerade hjälpsystem för föraren, påkostade klädslar och den oslagbara körkänsla du får av tysk ingenjörskonst. Boka en provkörning så förstår du vad vi menar. Innehållet i katalogen var korrekt vid tidpunkten för tryckning (08/2014). Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra specifikationer och utrustning. Kontakta din Opel-återförsäljare för den senaste informationen. INNEHÅLL OPEL INSIGNIA 04 Insignia 24 Utrustningsnivåer 30 Komfort 32 AFL+ 34 Opel Eye 36 Säkerhet 38 Fyrhjulsdrift 40 Anslutningsmöjligheter 46 Infotainment 44 Tillbehör 46 OPC Line-paket 48 Motorer och växellådor 50 Fälgar 54 Klädslar 58 Lacker och färger 60 Opel Service 62 Innovationer i vardagen 1 Femdörrars Insignia kombikupé ecoflex. Från och med juli 2013.

4 NÄR INSPIRATION MÖTER SUBSTANS ÄR RESULTATET LYSANDE.

5 Nya Insignias utseende ger serien en omisskännlig estetik. Det finns tre distinkta modeller att välja mellan: eleganta, strömlinjeformade kombikupé, den muskulösa, extra rymliga Sports Tourer och toppmoderna Country Tourer med offroad-skydd. Varje Insignia pryds av vårt flaggskepps åtråvärda nya signatur.

6

7 VARJE RÖRELSE HAR SINA IKONER. Varje Insignia är en klassiker i sitt slag. Seriens toppmodell är Country Tourer. Med sin kombination av design och sofistikerad teknik är den en perfekt avvägd bil. Avancerade skyddssystem värnar om din investering, med exempelvis antracitbeklädnad runtom. Offroad-däck, kaxiga fälgar och 4x4 All Wheel Drivemärket ger en vink om dess kraftfullhet. Du kan dessutom få Country Tourers robusta utseende med framhjulsdrift och valbar FlexRide.

8

9 DIN TUR ATT DRA BLICKARNA ÅT DIG Nya Opel Insignia kör i en klass för sig. Den nya designen gör ett djärvt första intryck som börjar med den vackert avvägda silhuetten. Med sitt låga, breda och kraftfulla uttryck på vägbanan blandar Insignia sofistikerade detaljer med stabil körning. LED-lamporna baktill förstärker den slipade estetiken.

10 ETT FULLÄNDAT UTTRYCK LÄMNAR INGEN OBERÖRD. Som Insignia-förare månar du förstås om detaljerna. Vår flaggskeppsmodell har därför en utsökt interiör klädd med noggrant utvalda material. Om du sedan lägger till justerbara AGR-stolar 1 med perfekt ergonomi i framsätet så färdas du alltid med högsta komfort. 1 AGR-certifikatet är ett kvalitetsintyg som utfärdas av en oberoende testkommitté med olika medicinska experter.

11

12 EN REVOLUTION INOM INSTRUMENT. I nya Insignia har du tillgång till hela din digitala värld. Våra mest sofistikerade infotainmentalternativ någonsin kopplar upp dig mot hela din värld med en knapptryckning eller svepning på den första styrplattan med haptisk återkoppling, styrning med gester eller igenkänning av handstil. Röstigenkänning gör det smidigt att ringa telefonsamtal, spela musik och navigera. Lika enkelt är det att anpassa 60 favoriter på den stora färgpekskärmen. Det här är knappast någon medelmåttig infotainmentlösning som piffats upp lite det här är en lyckad transplantation av din smarttelefon i instrumentbrädan.

13

14

15 MED SIKTE PÅ HORISONTEN. Nya Insignia är lika enastående som spännande.tack vare Opels ecoflex-teknik uppvisar den nya serien utmärkta siffror när det gäller bränsleeffektiviteten. Femdörrars kombikupé ecoflex har världens lägsta luftmotståndskoefficient för en halvkombi och serien har dessutom klassens lägsta CO 2 -utsläpp på endast 98 g 1 för 2,0-litersmotorerna på 103 kw (140 hk). Givetvis råder det heller ingen brist på hästkrafter. Den kraftfullaste motorn presterar hela 143 kw (195 hk), medan valbara FlexRide låter dig omkalibrera bilen för en mer dynamisk körstil. Oavsett hur du kör, så kan du ta sikte på horisonten! 1 98 g för kombikupé. 104 g för Sports Tourer. I beräkningen av bränsleförbrukning enligt EG-förordning 715/2007, inklusive EG-förordning 2008/692 och/eller ECE-reglemente R83 serie 5, beaktas fordonens tjänstevikt fastställd i enlighet med nämnda förordning. Tillvalsutrustning kan leda till något högre bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp än vad som anges här.

16 VID SLUTET AV SLUTET AV VÄGEN. När asfalten ersätts av grus är Insignia alltid redo. Förstklassig fyrhjulsdrift i kombination med FlexRide och elektronisk differentialbroms på bakaxeln gör Country Tourer till en riktig äventyrare. Silverfärgade hasplåtar, ökad chassihöjd och strålkastare med kromdetaljer tillför det robusta utseendet en elegans som passar in i alla miljöer. Med ett 360-gradersskydd mot stenskott håller sig dessutom lacken i oantastligt skick.

17

18

19 ALLTID FULL KOLL PÅ LÄGET. Ju smartare sensorer, desto smidigare färd. Bakom ratten i en Insignia har du nästa generations hjälpsystem vid dina fingerspetsar. De radarbaserade tillvalen backvarnare för korsande trafik, dödavinkeln-varning och filbytesvarning ser till att du kan backa eller byta fil utan krångel. Med våra förutseende systems kontinuerliga kontroller sitter du alltid avslappnad bakom ratten.

20 Beslutet kommer naturligt när du vet var du står.

21

22 EN BIL SOM PRATAR HANDSFREE. Nya Insignias avancerade multimediatillval bryter ned alla barriärer mellan bil, förare och digitalt innehåll. De förändrar helt enkelt interaktionen mellan dig och din Insignia. Ett anpassningsbart informationskluster ersätter ett förinställt standardgränssnitt, så att du kan komma åt prioriterad information med en enkel klickning. Stora färgpekskärmar och en smidig styrplatta ersätter mittkonsolens knappar, mätare och lågupplösta displayer. Framförallt blir åtkomsten till dina digitala enheter trådlös och sömlös. För minimal distraktion och maximal hastighet har satellitnavigeringssystemet Navi 900 IntelliLink röststyrning med One-Shot för navigering, telefonsamtal och ljud. Instrumentalternativen i nya Insignia har startat en revolution i kategorin, med intuitiv åtkomst till hemmet och arbetet i bilen. Och eftersom intuitivt har olika innebörd för olika personer är systemet förstås helt anpassningsbart! Du kan prioritera ikoner och handplocka information på mittkonsolens display precis som när du använder en vanlig dator. Det går att spara upp till 60 favoriter från kontakter till radiostationer, spellistor eller varför inte ett nyupptäckt kafé. Läs mer på sidan Revolutionerande anslutningsmöjligheter

23

24 DRIVE. Insignia Drive är en version för verkliga livsnjutare. Även om du har höga förväntningar från början kommer du bli positivt överraskad över vår unika Wega-klädsel. Ta bara en titt på insidan. Insignia Drive är utformad för att prestera på topp och se riktigt snygg ut. Drive är ett uttryck för hurdan du är och att du är på väg någonstans. Bilderna kan innehålla tillvalsutrustning. 24 Insignia Drive

25 Unik Drive-stil. Se fram emot en långvarig, komfortabel och njutbar bekantskap med Wega/Atlantis & Morrocana-klädselns exklusiva charm, eller välj till AGR-certifierade framstolar med perfekt stöd lättmetallsfälgar. På Insignia Drive ingår även stilrena lättmetallsfälgar på 17. Om du vill lägga till lite mer känsla och dynamik på din bil finns det ett stort utbud av andra lättmetallfälgar att välja bland. Se sida Insignia Drive 25

26 BUSINESS. Insignia är vårt flaggskepp och Business är flaggskeppet i Insignia-serien. Det går knappt att tänka sig en mer överdådigt utrustad Opel. Från elektronisk klimatkontroll med två zoner till små läckra detaljer som kromlisterna runt sidofönstren. I standardutrustningen ingar bland annat navigation (Navi 900 IntelliLink) och ergonomiska säten med svankstöd fram. Dessutom ingår även Siktpaketet så vindrutetorkarna aktiveras automatiskt när det börjar regna, backspegeln är bländfri och strålkastarna tänds när du kör in i en tunnel. För att du ska känna dig helt säker både dag och natt är Business även utrustad med Opels högkvalitativa adaptiva BiXenon-strålkastare med helljusautomatik och nio olika ljuslägen samt kurvbelysning. Business är helt enkelt expert på att sätta guldkant på den vardagliga körningen. Luftkonditioneringen och klädslarna håller förstås också toppnivå. Bilderna kan innehålla tillvalsutrustning. 26 Business

27 1. 1. Navi 900 IntelliLink. För minimal distraktion och maximal funktionalitet har satellitnavigeringssystemet Navi 900 IntelliLink röststyrning för navigation, telefonsamtal och musik. 2. Tvåzons elektronisk klimatkontroll. Ställ in en enskild temperatur för varje sida av bilen och minska samtidigt avgasutsläppet. Den här elektroniska klimatkontrollen har en avancerad kompressor som sänker bränsleförbrukningen genom att endast kyla när det behövs. 3. Elektrisk parkeringsbroms och förvaring. En handbroms med tryckknapp är elegant, effektiv och lätt att använda både vid starter i backe eller i garaget därhemma. Dessutom frigör den plats för ett praktisk förvaringsutrymme med lock bakom växelspaken tums lättmetallfälgar. Business kromade konturer har matchande lättmetallfälgar med tio dubbelekrar i glänsande silver Business 27

28 1. Country Tourer. Nya Country Tourer är den ultimata kombin, med enastående grepp tack vare fyrhjulsdrift och elektronisk differentialbroms. Den förenar ett muskulöst offroadutseende med Insignias sofistikerade drag och karismatiska kraftfullhet. Dessutom kan den stoltsera med två kraftfulla motorer på 163 hk och 195 hk där 163 hkversionen erbjuds både som manuell och automat och 195 hk erbjuds som automat Chassiskydd. Varje Country Tourer är försedd med Opels robusta chassiskyddssats, med svart 360-graders beklädnad som skyddar mot stenskott, silverfärgade hasplåtar både fram och bak samt tätade lager som skyddar bilen offroad. 2. En kraftfull närvaro. Den ökade chassihöjden går väl ihop med nya Insignias slanka, skulpturala former tums sportfälgar. Country Tourer har stora, sportiga lättmetallfälgar med fem dubbelekrar och en häftig vriden design. Bilderna kan innehålla tillvalsutrustning. 28 Country Tourer

29

30 1. FEMSTJÄRNIGA LÅNGFÄRDER. I en Insignia innebär körning i affärsklass så mycket mer än bara lyx i form av exklusiva, skräddarsydda material. Från bagagehantering till ombonad komfort som bra belysning, personligt anpassade säten och fjärråtkomst till kontoret, så kan du förvänta dig samma service som på ett femstjärnigt hotell AGR-certifikatet är ett kvalitetsintyg som utfärdas av en oberoende testkommitté med olika medicinska experter. 30 Komfortklassen

31 Panoramasoltak. Ett elegant tillval för Sports Tourer-förare som vill göra semestertrippen ljusare. Det stora, tonade soltaket släpper in dagsljus när det är molnigt och en svalkande bris när det är varmt. 2. Ergonomiska AGR 1 -sportstolar fram. Utmärkta stolsalternativ är en av Insignias specialiteter. Du kan finjustera ländryggsstödet i fyra riktningar och inte minst skjuta ut stolskudden framåt för extra stöd åt låren. 3. Rejält bagageutrymme. Oavsett vilket karossutförande du väljer så går bagageutrymmet i nya Insignia inte av för hackor. 5-dörrars kombikupé sväljer hela 530 liter eller minst fyra normalstora resväskor utan att du behöver fälla ned några säten, medan Tourer-modellerna rymmer upp till cirka liter. 4. Rattreglage. Med Insignias infotainmentsystem så bestyckas ratten med smart utplacerade kontroller för allt från musik och telefonsamtal till farthållaren. 5. Open & Start. Nyckellös åtkomst och tändning är elegant, snabbt och effektivt. Komfortklassen 31

32 STRÅLKASTARE SOM LIGGER STEGET FÖRE. Som Insignia-ägare har du tillgång till ett omfattande utbud av sofistikerade förarhjälpmedel, exempelvis det valbara smarta bixenonstrålkastarsystemet AFL+ (Advanced Forward Lighting Plus). AFL+ gör nattkörningen betydligt mer avkopplande med hjälp av en framåtriktad kamera, en regnsensor och styrvinkeldata som förbättrar sikten och säkerheten genom att strålkastarnas riktning och styrka justeras för att passa olika hastigheter, manövrer och trafiksituationer.

33 I den strålkastarbaserade tekniken AFL+ ingår dessutom LED-halvljus för körning dagtid och ett siktpaket som förbättrar säkerheten och komforten i mörker. Det består av en bländfri spegel och tunneldetektering som automatiskt slår på strålkastarna när du kör in i en tunnel. Paketet innehåller även en regnsensor för vindrutetorkarna och strålkastartvätten som säkerställer att strålkastarna presterar perfekt även i dåligt väder. 1. Statisk kurvbelysning. Strålkastarna vrids 90 grader åt vänster eller höger så att du ser vad som väntar runt hörnet. 2. Dynamisk kurvbelysning. Strålkastarna svänger inåt kurvan med upp till 15 grader. Funktionen aktiveras av rattvinkeln och hastigheten. 3. Automatisk avbländning. Den automatiska avbländningsfunktionen växlar från helljus till halvljus när det kommer mötande trafik och tillbaka igen när vägen framför är fri. 4. Regnbelysning. Aktiveras av vindrutetorkarna eller en regnsensor och förbättrar sikten vid nederbörd. 5. Motorvägsbelysning. Höjer, stärker och utökar ljuskäglan till 140 meter utan att andra förare bländas. 6. Landsvägsbelysning. Bredare och starkare belysning än normalt för en 70 meter lång ljuskägla som inte bländar medtrafikanterna. 7. Stadsmiljöbelysning. Gör belysningen bredare och lägre. Aktiveras av bilens hastighet och gatubelysningen. 8. Belysning för gångtrafikområde. Gör det lättare att se potentiella faror med en bredare ljusspridning (ytterligare 8 grader åt vänster och höger). Kurvbelysning med AFL+ 33

34 FARTFYLLD INTELLIGENS. Vi tänker framåt så att du slipper blicka bakåt. Med Insignias olika valbara hjälpsystem får du både kontroll och sinnesro. Den anpassningsbara farthållaren med hastighetsbegränsare håller ett inställt avstånd till bilen framför och kan till och med stanna, varna och starta åt dig i bilköer 1. Utöver uppskattade Opel Eye och AFL+ bryter Insignia dessutom ny mark med tre avancerade radarbaserade system: en filbytesvarning, en döda-vinkeln-varning och en backvarnare för korsande trafik. Anpassningsbar farthållare med frontalkrocksvarning. Den anpassningsbara farthållaren är en förutseende version av den konventionella farthållaren som förhindrar stötfångarkollisioner i hastigheter mellan 25 och 180 km/h. Den använder en radarsensor för att hålla ett visst avstånd (som du väljer) till fordonet framför. Farthållaren har dessutom en frontalkrocksvarning. Om du närmar dig långsammare fordon för snabbt i hastigheter över gångtempo avges automatiskt visuella och akustiska varningar. Frontalkrocksvarningen innefattar även teknik som automatiskt lägger i bromsen vid en förestående kollision och gör den känsligare om du själv bromsar för hårt. Filbytesvarning. Filbytesvarningen använder en kraftfull radar för att övervaka intilliggande filer upp till 70 meter bakom bilen. Om du signalerar ett filbyte blinkar en symbol i sidospegeln för att varna eventuella snabbt annalkande fordon som du kanske inte har märkt. Ingår i Safety Premium Pack. Backvarnare för korsande trafik. När du backar använder det här systemet radar för att upptäcka föremål som kommer närmare bakifrån och från sidorna, på upp till 20 meters avstånd i 90 vinkel. Då avges en ljudsignal på aktuell sida och en ikon visas på samma sida i backkamerans display. Ingår i Safety Premium Pack. 1 Med valbar anpassningsbar farthållare för hela fastighetsområdet, finns endast med automatlåda. 34 Hjälpsystem

35 1. 2. Döda-vinkeln-varning. Döda-vinkeln-varningen använder en radar i den bakre stötfångaren. Systemet övervakar döda vinklar och tänder en lampa i sidospegeln om ett fordon kommer närmare sidospeglarna än cirka 5 meter bakom eller cirka 3,5 meter från sidan. Om du sedan signalerar filbyte på den sidan börjar lampan blinka som en extra varning. Ingår i Safety Premium Pack. 1. Igenkänning av trafikskyltar (via Opel Eye). Det här systemet övervakar vägskyltar och ser till att du alltid håller hastighetsgränserna och andra begränsningar även när det finns tillfälligt uppsatta skyltar. Den nya och förbättrade versionen kan avläsa fler skyltar i ännu fler länder, inklusive elektroniska skyltar över motorvägar. 2. Backkamera. Med den valbara backkameran går backningen lätt som en plätt. Om du väljer till backkamera visas området bakom bilen på en högupplöst skärm medan ett skalenligt rutnät hjälper dig att bedöma avstånd och vinklar. Hjälpsystem 35

36 1. FULL KOLL PÅ SÄKERHETEN. 1. System för övervakning av däcktryck. Däcktrycksövervakningen registrerar trycket i varje enskilt däck. Om trycket faller visas just det hjulet i informationsklustret för föraren. (Standard.) Fem stjärnor i Euro NCAP säger en hel del om Insignias förmåga att skydda dig och din familj om olyckan är framme. Med valbara hjälpmedel som avancerad parkeringshjälp och rattreglage för distraktionsfri användning av bilsystemen bidrar Insignia till att förebygga olyckor och göra körningen så komfortabel, bekväm och säker som möjligt. Femstjärnig säkerhet. Insignia har tilldelats toppbetyget fem stjärnor av det europeiska trafiksäkerhetsamarbetet Euro NCAP (European New Car Assessment Programme). Priset beaktar fyra avgörande aspekter av den övergripande säkerheten: skyddslösningar för vuxna och barn som heltäckande krockkuddar eller ISOFIX, säkerheten för fotgängare och hjälpsystem som ökar säkerheten. Aktivt nackstöd inställbart i fyra riktningar. Den här förutseende tekniken minskar avsevärt risken för pisksnärtskador på passagerarna i framsätet om bilen skulle bli påkörd bakifrån. Stolsryggen detekterar kollisionen och nackstödet flyttas snabbt framåt så att huvudets rörelse minimeras och nacken skyddas. 36 Passagerarskydd

37 Passagerarskydd 37

38 FLYTANDE MOMENT- ÖVERFÖRING. SOM KLISTRAD MOT VÄGBANAN. Flexibel fyrhjulsdrift. Utrusta din Insignia med flexibel fyrhjulsdrift med 4x4 Adaptive All Wheel Drive och se fram emot stabilare körning under tuffa förhållanden. Sensorer övervakar hjulens relativa hastigheter och en sofistikerad momentöverföringsfunktion fördelar automatiskt vridmomentet mellan fram- och bakaxeln. Den ökade stabiliteten och väghållningen med fyrhjulsdrift förbättras ytterligare med en elektronisk differentialbroms som möjliggör individuell torque vectoring för bakhjulen. Tillsammans ger dessa lösningar snabbare acceleration och den där speciella motorsportkänslan med äkta bakhjulsdrift. 1. Adaptiv stötdämpning med FlexRide. Varje Insignia med fyrhjulsdrift har även Opels FlexRide-teknik. Genom att trycka på Sport-knappen ändras hela Insignias köregenskaper från Normal eller Tour till Sport och tillbaka igen. Med hjälp av elektroniskt styrda stötdämpare justerar FlexRide dämpningen automatiskt och i realtid för bästa väghållning. I Tour-läget väljs de bästa inställningarna för behaglig körning på långa raksträckor. I Sport-läget blir dämpningen hårdare och egenskaperna hos styrningen, gaspedalen och automatlådan (om sådan finns) vässas på ett kick. 38 Flexibel fyrhjulsdrift

39 1. Flexibel fyrhjulsdrift 39

40 SYNKRONISERA ALLA SYSTEM. Nya Insignia har våra mest avancerade infotainmentalternativ någonsin. Med hjälp av IntelliLink-teknik erbjuder system som Navi 900 IntelliLink (till höger) snabb och smidig åtkomst till digital underhållning på en rejäl 8-tums färgpekskärm som spelar upp video 1 och ljud direkt från Bluetooth -kompatibla bärbara enheter. En nyhet i kategorin är den konfigurerbara 8-tumsdisplayen i förarens informationskluster. Använd något av de fyra alternativen för att hantera systemet utan krångel och utan att behöva släppa blicken från vägen, med röstigenkänning och en styrplatta med haptisk feedback bakom växelspaken en nyhet i branschen! Fyra alternativ för naturlig navigering. Vad har en svepbar styrplatta, röstigenkänning, inbyggda reglage i ratten och pekskärmskontroller gemensamt? Svaret: Navi 900 IntelliLink har dem alla! 1 Videouppspelning via Bluetooth är endast möjlig när bilen är stillastående och med 2 Android-operativsystem. En kompatibel bärbar enhet med en Internetanslutning krävs för att hämta appar, vilka är tillgängliga under Anslutningsmöjligheter

41 Släpp inte blicken från vägen. Den valbara styrplattan känner igen de vanliga gester med en, två eller tre fingrar som används på moderna bärbara datorer. Ange eller bläddra bland destinationer genom att rita bokstäver med knappen för igenkänning av handstil, eller tryck på tillbakaknappen till vänster för att återgå till föregående skärm. 2. Röstigenkänning. För extra bekvämlighet och säkerhet har Navi 900 IntelliLink röststyrning med One-Shot för att ange destinationer, välja musik, ringa samtal från adressboken och mycket mer. 3. Kommandon med styrplattan. Du kan styra nya Insignias konfigurerbara startskärm med en styrplatta praktiskt placerad bakom växelspaken. Anslutningsmöjligheter 41

42 VAR SAK PÅ SIN PLATS. I nya Insignia förverkligas drömmar om snabb, smidig åtkomst till underhållning. Ännu mer imponerande är de funktioner som nästan överträffar fantasin. Ta exempelvis det faktum att du kan anpassa informationsklustret bakom ratten för att prioritera viktig information, exempelvis radiostationer, som annars hade visats på mittkonsolens skärm. Styrningen är väldigt intuitiv. En hastig blick på klustret, en tryckning på en knapp på ratten. Klart. Skräddarsydda instrument. Beroende på vilket infotainmentsystem du väljer kan du anpassa det omvälvande informationsklustret för föraren. Det är utformat för att fungera sömlöst med nästa generationens maskinvara för bilar, som valbara Navi 900 IntelliLink, och göra den personliga anpassningen lika enkel som att välja en ny bakgrundsbild. Självklart är hela systemet kompatibelt med externa SD-kort och CD-skivor samt alla vanligen förekommande bärbara digitala enheter via USB-port, aux-ingång eller Bluetooth. ios, Windows Mobile eller Android, smarttelefon eller handdator. Om anslutningen fungerar hemma kan du lita på att den även fungerar i bilen. 1 1 Antalet och nivån på kompatibla funktioner mellan infotainmentsystemet och den mobila enheten varierar mellan olika enheter. Se för en lista över enheter och kompatibla funktioner. 2 Standard med alla infotainmentsystem. 3 8-tumskluster kan väljas till med Navi 900 IntelliLink-system på Business, Country Tourer och OPC. 42 Infotainmentsystem

43 Digitalt 4,2-tums förarkluster i färg. På den här större skärmen kan du komma åt och styra ljud, kontakter och annan information direkt i förarklustret tums förarkluster i analogt sportläge. Du kan välja att visa systeminformation med traditionella mätare på den rejäla 8-tumsskärmen. Om du har valt till FlexRide för din Insignia kan du ställa in så att displayen ändras till analogt sportläge när du väljer chassiinställningen Sport tums förarkluster i digitalt touringläge. Med valbara FlexRide i touringläge ändras förarens informationskluster till en digital display med fordonsinformation, media, telefon, inställningar och prestanda BOSE -ljudanläggning. Vem vill inte ha en egen konserthall? Det här systemet med åtta högtalare har oöverträffade prestanda och omsluter dig och dina passagerare med surroundljud i världsklass. Lyssningsupplevelsen är enastående i hela bilen. Infotainmentsystem 43

44 1. TILLBEHÖR. I egenskap av Opels flaggskeppsmodell är nya Insignia utformad för att tillgodose de mest kräsna förares behov. När det gäller komfort, kvalitet och tekniska specifikationer är utrustningsnivån minst sagt enastående. Och skulle du behöva anpassa din Insignia på något sätt har Opel ett omfattande utbud av specialframtagna tillval och tillbehör som ger dig fria händer. Omfattande och online. Hela tillbehörssortimentet för nya Insignia hittar du på vår webbplats på 44 Tillbehör

45 Thule-cykelhållare. En robust hållare på dragkroken som är lätt att montera och har plats för upp till tre cyklar, med eluttag för släp och en utbyggnad för en fjärde cykel om så behövs. Hållaren kan fällas undan för åtkomst till bagaget FlexConnect. Håll bilen renare, kläderna snyggare, shoppingen i säkert förvar eller passagerare i baksätet nöjdare. En separat universalhållare som fästs i någon av framstolarna möjliggör en mängd olika komfort- och bekvämlighetsfunktioner för fram- och baksätespassagerarna. En klädhängare (2) tar hand om jackan och en universalkrok 1 låter dig hänga mindre bagage eller shopping bakom stolen. För baksätespassagerarna finns ett fällbart picknickbord (3) med inbyggd mugghållare, där det även går att ställa småsaker som behövs under färden. Och för mer underhållning finns hållare 1 för din ipad (4) eller ipad mini som ett tillägg till paketet. 5. Hård lastmatta. Den här slitstarka mattan håller bagaget rent och snyggt. Kanten är upphöjd så att lastutrymmet inte får fläckar om du råkar spilla något. Lägg till nät eller avskiljare så blir det lättare att hålla ordning på allt. 6. Utskjutbar Flex Floor-utbyggnad. Med det här smarta tillbehöret kan du förlänga bagageutrymmet i Sports eller Country Tourer så att det sträcker sig över stötfångaren för lastning av tunga föremål utan att du behöver luta dig framåt och riskera ryggvärk. Du kan placera upp till 120 kg bagage på utbyggnaden och sedan helt enkelt skjuta in den igen. 1 Finns från hösten Tillbehör 45

46 1. RIKTIGA KRAFTPAKET OPC Line Interior Pack. Tag plats med svart under benen, svart över huvudet, en OPC Line-växelspak i handen och skinande OPC Lineracingpedaler i lättmetall under fötterna. Att köra med automatlåda är mer spännande när du växlar med Formel 1-inspirerade paddlar 1 med båda händerna på den läderklädda OPC Line-ratten. OPC Linepaketen kan fabriksmonteras eller läggas till i efterhand som tillbehör. 2. OPC Line Exterior Pack. Höj adrenalinnivån med en OPC Line-spoiler bak 2, OPC Line-sidotrösklar och nedre OPC Line-kjolar fram och bak. Pricken över i är det synliga dubbla kromade avgasröret 3. Insignias atletiska konturer och muskulösa uttryck infriar i alla avseenden löftet om smidig hantering och spännande körning. Men om du vill ge din bil det där lilla extra och dessutom visa det för omvärlden finns det inget substitut för motorsportstylingen i ett Opel Performance Center (OPC) Line-paket. 46 OPC Line-paket 1 2 Växlingspaddlar finns endast med automatlåda. Finns ej med 3 Sports Tourer eller Country Tourer. Endast synligt med vissa motorer.

47

48 Motorer OCH VÄXELLÅDOR. Kraft och tillförlitlighet är inget utan effektivitet. Nya Insignia briljerar dock på alla tre punkterna. 2.0-litersmotorn, med kategoriledande låga 98 g 1 i CO 2 -utsläpp och 103 kw (140 hk), har ytterst låg buller- och vibrationsnivå. Bland drivlinealternativen finns manuella och automatiska sexväxlade växellådor såväl som framhjulsdrift och flexibel fyrhjulsdrift. MOTORER OCH VÄXELLÅDOR Motorer 2.0 CDTI ecoflex (103 kw/140 hk) med start/stopp-system 2.0 CDTI ECOTEC (120 kw/163 hk) med start/stopp-system 2.0 CDTI ECOTEC (120 kw/163 hk) Finns för 5D/ST 5D/ST 5D/ST/CT 5D/ST 5D/ST/CT Drivtyp FWD FWD AWD FWD AWD Växellåda MT-6 MT-6 MT-6 AT-6 AT-6 Utsläppsstandard Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Bränsle Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Förbrukning i l/100 km Stadskörning 4,5/4,7 5,4/5,6 6,6/6,8/6,9 7,2/7,5 8,5/8,7/8,7 Landsvägskörning 3,2/3,5 3,7/3,9 4,4/4,7/4,8 4,2/4,5 4,9/5,0/5,1 Blandad körning 3,7/3,9 4,3/4,5 5,2/5,4/5,6 5,3/5,6 6,2/6,4/6,4 CO 2 -utsläpp vid blandad körning i g/km 98/ / /144/ / /169/169 5D = 5-dörrars kombikupé, ST = Sports Tourer, CT = Country Tourer MT-6 = sexväxlad manuell växellåda, AT-6 = sexväxlad automatisk växellåda All information var korrekt och aktuell vid tidpunkten för tryckning. Företaget förbehåller sig rätten att ändra motorspecifikationerna när som helst, vilket kan påverka förekommande uppgifter. Kontakta din Opel-återförsäljare för den senaste informationen. Alla siffror avser europeisk bil i grundutförande med standardutrustning. Uppgifterna om bränsleförbrukning och CO 2-utsläpp är fastställda enligt enligt EG-förordning 715/2007 (i respektive tillämplig version) och avser fordonets vikt i körklart skick som angivet i förordningen. Extrautrustning kan leda till något högre resultat än angiven förbrukning och CO 2 -mängd. Uppgifterna om bränsleförbrukning och CO 2-utsläpp avser inte något specifikt fordon och ingår inte i något erbjudande. De tillhandahålls endast i syfte att kunna jämföra olika fordonsversioner. Med extrautrustning kan vikten på tomt fordon öka (i vissa fall ökas då fordonets maximala axeltryck och totalvikt) samtidigt som maximal tillåten dragvikt sänks. Detta kan leda till lägre toppfart och längre accelerationstid. Prestandauppgifterna är beräknade med en förare som väger 75 kg samt en last på 125 kg g endast för 5-dörrars kombikupé. 104 g för Sports Tourer. 48 Motorer och växellådor

49 Opel fortsätter att utveckla nya lösningar som minskar bränsleförbrukningen, exempelvis ecoflexteknik som hjullager med låg friktion och smart generatorhantering som bidrar till att sänka driftkostnaderna för nya Insignias motorer, vare sig de drivs med bensin eller diesel. Resultatet? Med 0,25 c d har Insignia femdörrars kombikupé ecoflex världens lägsta luftmotståndskoefficient för en bil i den storleksklassen. Även vanliga Insignia femdörrars kombikupé har en klassledande egenskap anmärkningsvärt aerodynamiska 0,26 c d. MOTORER OCH VÄXELLÅDOR Motorer 2.0 BiTurbo CDTI ECOTEC (143 kw/195 hk) 1.6 Turbo ECOTEC Direct Injection (125 kw/170 hk) med start/stopp-system 1.6 Turbo ECOTEC Direct Injection (125 kw/170 hk) Finns för 5D/ST 5D/ST/CT 5D/ST 5D/ST Drivtyp FWD AWD FWD FWD Växellåda AT-6 AT-6 MT-6 AT-6 Utsläppsstandard Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Bränsle Diesel Diesel Bensin Bensin Förbrukning i l/100 km Stadskörning 7,6/7,8 8,2/8,6/8,9 7,5/7,8 9,1/9,1 Landsvägskörning 4,5/4,7 4,9/5,1/5,3 5,0/5,3 5,2/5,4 Blandad körning 5,6/5,8 6,1/6,4/6,6 5,9/6,2 6,6/6,8 CO 2 -utsläpp vid blandad körning i g/km 149/ /169/ / /159 Rena magin. Lär dig mer om Opels ecoflex-teknik och hur den bidrar till att minska bränsleförbrukning och utsläpp för nya Insignia. Besök Bränsleeffektiv teknik 49

Att veta vad som räknas.

Att veta vad som räknas. NYA OPEL INSIGNIA Att veta vad som räknas. Att köra nya Opel Insignia är att veta vad som utmärker en enastående bil. Ett revolutionerande gränssnitt förändrar sättet du och din bil samverkar på. Anpassningsbara

Läs mer

NYA OPEL INSIGNIA OPC

NYA OPEL INSIGNIA OPC NYA OPEL INSIGNIA OPC Mindre snack. Mer sport. TUFFA TAG. Nya Insignia OPC har en aerodynamik som kan få andra bilar att kännas uppblåsta. Ett intryck som understöds av fakta. Den slanka stötfångaren

Läs mer

Lika underbar. som i kurvor.

Lika underbar. som i kurvor. OPEL Astra OPC Lika underbar på raksträckor som i kurvor. Nya Opel Astra OPC är den fulländade Astra-modellen och en helhjärtad sportbil. Med en 2.0-liters turbomotor för imponerande effekt presterar Opel

Läs mer

DU BEFINNER DIG PÅ EN

DU BEFINNER DIG PÅ EN NYA OPEL MERIVA DU BEFINNER DIG PÅ EN BRA PLATS. Nya Opel Meriva är bilen som känns precis som hemma. När det gäller komfort, bekvämlighet och rejält med utrymme i interiören kommer inget annat i kompaktkategorin

Läs mer

NATURLIGT ENASTÅENDE.

NATURLIGT ENASTÅENDE. OPEL MOKKA NATURLIGT ENASTÅENDE. INNEHÅLL Om du vill köra stort i en kompakt bil måste du tänka utanför ramarna. Tänk större. Tänk Mokka. Den här innovativa nykomlingen från Opel har såväl höjden, sportigheten

Läs mer

naturligt enastående.

naturligt enastående. Opel Mokka naturligt enastående. INNEHÅLL Om du vill köra stort i en kompakt bil måste du tänka utanför ramarna. Tänk större. Tänk Mokka. Den här innovativa nykomlingen från Opel har såväl höjden, sportigheten

Läs mer

TEAMET MED ELVA MILJONER FANS.

TEAMET MED ELVA MILJONER FANS. OPEL astra TEAMET MED ELVA MILJONER FANS. INNEHÅLL Funderar du på en Astra? Då är du i gott sällskap. Över elva miljoner kunder har redan fattat sitt beslut, vilket gör modellen oerhört framgångsrik och

Läs mer

naturligt enastående.

naturligt enastående. Opel Mokka naturligt enastående. INNEHÅLL Om du vill köra stort i en kompakt bil måste du tänka utanför ramarna. Tänk större. Tänk Mokka. Den här innovativa nykomlingen från Opel har såväl höjden, sportigheten

Läs mer

OPEL Corsa SLÅENDE SKÖNHET. Sofistikerad, stilren och förtjusande att köra nya Corsa är lätt att missta för en betydligt dyrare bil. Med sina toppkvalitativa material och egenskaper är interiören avgjort

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4 MT6 250 hk

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km Insignia Drive Ord. Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4

Läs mer

TEAMET MED ELVA MILJONER FANS.

TEAMET MED ELVA MILJONER FANS. OPEL astra-serien TEAMET MED ELVA MILJONER FANS. INNEHÅLL Funderar du på en Astra? Då är du i gott sällskap. Över elva miljoner kunder har redan fattat sitt beslut, vilket gör modellen oerhört framgångsrik

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

Kärlek vid första ögonkastet.

Kärlek vid första ögonkastet. NYA OPEL CORSA Kärlek vid första ögonkastet. Sofistikerad, stilren och förtjusande att köra nya Corsa är lätt att missta för en betydligt dyrare bil. Med sina toppkvalitativa material och egenskaper är

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

Nya Saab. SportCombi

Nya Saab. SportCombi 2012 Nya Saab SportCombi Upplev rymdteknik. Gör dig redo för lanseringen av nya Saab 9-5 SportCombi. Den erbjuder skandinavisk design och en kraftfull körupplevelse förstärkt av den senaste tekniken. Du

Läs mer

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta NISSAN JUKE MAXIMERAD SPÄNNING NYA NISSAN JUKE DEN BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE MED NYDESIGNADE XENON-STRÅLKASTARE, öppningsbart glastak, bumerangformade LED-baklyktor, sportiga stötfångare, sidobackspeglar

Läs mer

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900 Opel ADAM år 2018- Utgåva 2017-11-09 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 1.4 ECOTEC Hk MT5 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S GLAM 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 155 1.4 ECOTEC Hk MT5 159 17 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl.

Läs mer

VÅGA TÄNKA STORT. OPEL ZAFIRA TOURER 04 Zafira Tourer

VÅGA TÄNKA STORT. OPEL ZAFIRA TOURER 04 Zafira Tourer OPEL ZAFIRA TOURER VÅGA TÄNKA STORT. Innehåll Zafira Tourer är framtagen för att göra mesta möjliga av din dag. Med sin omslutande vindruta, bumerangformade strålkastare och lyxigt loungeliknande interiör

Läs mer

OPEL Cascada Modellår 16 Specifikationer & Prislista 17 juni 2015

OPEL Cascada Modellår 16 Specifikationer & Prislista 17 juni 2015 OPEL Cascada Modellår 16 Specifikationer & Prislista 17 juni 2015 Cascada 2 Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Motorer Bensin 1.4 Turbo Ecotec inkl. Start/Stop 140 hk 6-växlad manuell 1.6 Turbo Ecotec

Läs mer

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Insignia Edition Diesel Bensin l/100 km Insignia Edition Ord. Pris Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval Opel ADAM år 2017,5- Utgåva 2017-01-02 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 142 500 1.4 ECOTEC 87 Hk MTA (Easytronic) 118 147 500 1.4 ECOTEC Hk MT5 146 500 159 500 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S 110 164 500 GLAM

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY NYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION Banbrytande ögonblick Från det att Volvo Lastvagnar år 1956 lanserade sin första, frambyggda stadslastbil och fram till dagens superavancerade fjärrtransportbilar har företaget

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

DAGS ATT DRA BLICKARNA ÅT SIG.

DAGS ATT DRA BLICKARNA ÅT SIG. OPEL ASTRA GTC DAGS ATT DRA BLICKARNA ÅT SIG. INNEHÅLL Med sina djärva konturer och dynamiska sportighet är Astra GTC den fulländade Astran. Den unika designen förändrar folks syn på din bil och de utmärkta

Läs mer

The Nya Snaew ab Saab Sedan

The Nya Snaew ab Saab Sedan Nya The Saab new Saab Sedan En storslagen upplevelse. Den svenska naturen är unik. Och på Saab har vi alltid låtit oss inspireras av vår omgivning. Med blicken fäst på en avlägsen horisont och med ett

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

ALLT OM INSIGNIA. INNEHÅLL. OPEL INSIGNIA 04 Insignia

ALLT OM INSIGNIA. INNEHÅLL. OPEL INSIGNIA 04 Insignia OPEL INSIGNIA ALLT OM INSIGNIA. Att köra Opel Insignia är att veta vad som utmärker en enastående bil. Ett revolutionerande gränssnitt förändrar sättet du och din bil samverkar på. Anpassningsbara infotainmentlösningar

Läs mer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Innehåll Utrustningsnivåer 18 25 Färger 26 27 Klädslar 28 29 Fälgar 30 31 Miljökrav 32 33 Motorer och växellådor 34 35 Säkerhet/adaptiva strålkastare 36 39

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl VOLVO FH16 MER ÄN PRESTANDA Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl yttar bil och last oavsett

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

DET NYA RIKTMÄRKET INOM TYSK INGENJÖRSKONST.

DET NYA RIKTMÄRKET INOM TYSK INGENJÖRSKONST. NYA OPEL ASTRA DET NYA RIKTMÄRKET INOM TYSK INGENJÖRSKONST. Nya Astra är mer än Opels nya flaggskepp i kompaktklassen. Den är ett mästerstycke inom tysk ingenjörskonst och ikonisk design. I Astra förenas

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa. Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4

Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa. Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4 Nya Expert Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4 Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa Nya

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel 2014 UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel UPPLEVA tv, ljudsystem och 3D-glasögon har 5 års kostnadsfri garanti. nyhet BESTÅ/UPPLEVA kombination med tv 55 /2.1 ljudsystem 17 175:B240xD40, H202cm.

Läs mer

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>>

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> The new Kia 2 Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> Glöm gamla tankebanor, gör dig redo för nya tankesätt och upplevelser Här presenterar vi nya Kia pro_cee d GT, det seaste tillskottet i den populära

Läs mer

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Astra Essentia blandad körning CO2 g/km Maxdragvikt, kg Ord. Essentia 1. Turbo ECOTEC 15 hk MT5 S/S 4,4/4,5 99/12 1.6 CDTi ecoflex 11 hk MT6 S/S 3,4/3,6 9/92 36/36 122/115 Kedja 174 9 159 9 145/145

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

Volvo GLT nu också med TURBO.

Volvo GLT nu också med TURBO. Volvo GLT nu också med TURBO. Den nya serien av starkt efterfrågade GLT-bilar har nu utokats med en variant med TURBO-motor. Den nya B 21ET-motorn drar inte mer ån en vanlig 4:a men har en effekt som en

Läs mer

OPEL Cascada Modellår 15,5 Specifikationer & Prislista 21 januari 2015

OPEL Cascada Modellår 15,5 Specifikationer & Prislista 21 januari 2015 OPEL Cascada Modellår 15,5 Specifikationer & Prislista 21 januari 2015 Cascada 2 Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Motorer Bensin 1.4 Turbo Ecotec inkl. Start/Stop 140 hk 6-växlad manuell 1.6 Turbo Ecotec

Läs mer

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Astra Essentia blandad körning CO2 g/km Vägskatt Maxdragvikt, kg Ord. Essentia Bensin 1.0 Turbo ECOTEC 105 hk MT5 S/S 4,4/4,5 99/102 1.6 CDTi ecoflex 110 hk MT6 S/S Miljöbil 3,4/3,6 90/92 360/360

Läs mer

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv Honda originaltillbehör CR-V Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifi kationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda

Läs mer

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Astra Essentia blandad körning CO2 g/km Maxdragvikt, kg Ord. Essentia Bensin 1. Turbo ECOTEC 15 hk MT5 S/S 4,4/4,5 99/12 36/36 122/115 Kedja 174 9 159 9 145/145 Kedja 24 9 189 9 Luftkonditionering

Läs mer

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan.

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan. TILLBEHÖR 107 107 1 2 3 4 5 7 6 12 8 9 10 14 13 13 15 14 11 11 1. Stylingkit Stylingkit i aluminium- eller kolfiberlook till bakre stötfångaren. Framhäver bilens sportiga attityd. 2. ändrör ändrör i krom

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

En perfekt vinterdag. Original tillbehör för dagar ute med hela familjen

En perfekt vinterdag. Original tillbehör för dagar ute med hela familjen En perfekt vinterdag Original tillbehör för dagar ute med hela familjen 05 06 07 02 08:40 Då kör vi! 01 01 Stänkskydd Skydda både sidor och underrede på din bil från stenskott och smuts. Levereras i par

Läs mer

för bilar utan surround sound system 3,4 Prisexempel A204 870 7296 11.890,00 kr Prisexempel A212 870 0396 11.890,00 kr

för bilar utan surround sound system 3,4 Prisexempel A204 870 7296 11.890,00 kr Prisexempel A212 870 0396 11.890,00 kr Destination Vinter Mercedes-Benz navigerings lösningar är utformade med full integration i ditt fordon: inga lösa kablar eller sugkoppar, bara enastående användarvänlighet och heltäckande funktionalitet.

Läs mer

DU BEFINNER DIG PÅ EN

DU BEFINNER DIG PÅ EN OPEL MERIVA DU BEFINNER DIG PÅ EN BRA PLATS. Opel Meriva är bilen som känns precis som hemma. När det gäller komfort, bekvämlighet och rejält med utrymme i interiören kommer inget annat i kompaktkategorin

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat

Pressen hyllar nya Passat Pressen hyllar nya Passat Ny och lyxigare nu utmanas Volvo på allvar av Volkswagen. GT-Allt om bilar/jan-erik Berggren 18 oktober 2014 A ftonbladet har kört bilen på Sardinien, och vad ska man säga om

Läs mer

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V10_COVERS.indd 1-3 20/07/2015 10:05:18

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V10_COVERS.indd 1-3 20/07/2015 10:05:18 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 2 3 1 7 6 4 5 14 15 SKYACTIV TECHNOLOGY 16 17 6 1 7 5 2 4 3 8 18 19 SÄKERHET FRAMFÖR ALLT Mazda6 är konstruerad med en uppsjö av intelligent teknologi för att du och dina

Läs mer

Verso-S. En stor liten bil.

Verso-S. En stor liten bil. CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR! Tycker du att den här bilen ser liten ut? Vänta tills du öppnat den. Verso-S. En stor liten bil. MAXIMALT UTRYMME I SMART FORMAT! En bil med plats för livets väsentligheter.

Läs mer

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO VOLVO XC90 F A K T A O C H S P E C I F I K A T I O N E R V O L V O TILLBEHÖR URBAN LUXURY Paketet på bilden har 21-tums Expressive - fälgar och utvändiga tillbehör i samma färg som bilens kaross, skidplates

Läs mer

Opel Astra Essentia Modellår Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Astra Essentia Modellår Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Astra Essentia blandad körning CO2 g/km Maxdragvikt, kg Ord. Essentia Bensin Diesel 1.6 CDTi ecoflex 11 hk MT6 S/S 3,4/3,6 93/95 36/36 122/115 Kedja 174 9 159 9 145/145 Kedja 24 9 189 9 Luftkonditionering

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

BYGGD FÖR ATT FÅ SAKER GJORDA.

BYGGD FÖR ATT FÅ SAKER GJORDA. NYA OPEL VIVARO BYGGD FÖR ATT FÅ SAKER GJORDA. Flaggskeppet Opel Vivaro har allt som krävs för att få jobbet gjort. Med en komfortabel hytt, ett rymligt lastutrymme, tillförlitlig drift, god bränsleekonomi

Läs mer

Utgåva 2. Cross Caddy

Utgåva 2. Cross Caddy Utgåva 2 Cross Caddy Cross Caddy Life 03 Cross Caddy Life lockar till äventyr med sitt tuffa ut seende. Designat underredsskydd i silver och svarta skärm breddare ger distinkt off-road-prägel. Första intrycket

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson.

Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson. Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson. Ebba Jeppsson Brand Communication Manager direct.: +45 43

Läs mer

Möt nya Windows. Vacker. Snabb. Dynamisk.

Möt nya Windows. Vacker. Snabb. Dynamisk. Möt nya Windows. Vacker. Snabb. Dynamisk. Möt de nya utgåvorna...4 Tre sätt att köpa Windows...10 Uppgradering på en befintlig dator...12 Navigera i Windows 8...14 Sälja in Windows 8...18 Möt Windows 8.

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

TILLBEHÖR partner tepee

TILLBEHÖR partner tepee TILLBEHÖR partner tepee partner Tepee 1. parkeringssensor praktisk parkeringssensor, särskilt konstruerad för Peugeot (kan lackeras i bilens färg). Sensorerna monteras i främre och bakre stötfångaren.

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Förfinad i varje detalj. Nya Santa Fe.

Förfinad i varje detalj. Nya Santa Fe. Modellbroschyr Förfinad i varje detalj. Nya Santa Fe. En närmare titt på nya Santa Fe bekräftar det första intrycket av utsökt elegans. Det märks tydligt på de skulpterade linjerna som omger den nya sexkantiga

Läs mer

Opel Insignia MY16 Teknisk data & prislista 17 juni 2015

Opel Insignia MY16 Teknisk data & prislista 17 juni 2015 MY16 Teknisk data & prislista 17 juni 2015 2 5-dörrars kombikupé Edition Business* Cosmo Motorer/Växellådor Kod Pris Kod Nettopris* Kod Pris 5-dörrars Bensin Diesel 1.6 Turbo ECOTEC inkl. Start/Stop 170

Läs mer

Opel Astra Essentia Modellår Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Astra Essentia Modellår Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Astra Essentia blandad körning CO2 g/km Maxdragvikt, kg Ord. Essentia Bensin Diesel 36/36 122/115 Kedja 174 9 159 9 145/145 Kedja 24 9 189 9 Luftkonditionering med manuella kontroller Eluppvärmda

Läs mer

Fr.o.m. den 1:a november marknadsförs Opels person- och lätta transportbilar via ett nytt bolag:

Fr.o.m. den 1:a november marknadsförs Opels person- och lätta transportbilar via ett nytt bolag: Opel miljöbilar En översikt Thomas Forslund Företagsbilar Opel Sverige AB 17 November 2009 070-377 53 83 thomas.forslund@gm.com www.opel.com 1 www.opel.se 2009-11-18 Thomas Forslund - Opel Sverige AB Ny

Läs mer

Varje droppe räknas! Vi kan inte göra något åt dieselpriset, men vi kan minska förbrukningen

Varje droppe räknas! Vi kan inte göra något åt dieselpriset, men vi kan minska förbrukningen Varje droppe räknas! Vi kan inte göra något åt dieselpriset, men vi kan minska förbrukningen Teknikerna har lyckats med det som länge verkade vara omöjligt: att minska bränsleförbrukningen men ändå uppfylla

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

NYA Scania streamline. Formad för framgång

NYA Scania streamline. Formad för framgång NYA Scania streamline Formad för framgång NYA Scania streamline 2-3 Ytterligare steg på vägen. Även en bra lastbil kan alltid bli bättre. Det är bränslet som driver oss framåt, och vi vet att du inte nöjer

Läs mer

November-premiär för helt nya Mazda3 med pris från kr

November-premiär för helt nya Mazda3 med pris från kr November-premiär för helt nya Mazda3 med pris från 164 900 kr 50.13/13.09.30/PL Andra helgen i november blir det svensk premiär för helt nya Mazda3 med priser från 164 900 kronor. På den svenska marknaden

Läs mer

OPEL Cascada Modellår 15 Specifikationer & Prislista 1 juli 2014

OPEL Cascada Modellår 15 Specifikationer & Prislista 1 juli 2014 OPEL Cascada Modellår 15 Specifikationer & Prislista 1 juli 2014 Cascada 2 Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Motorer Bensin 1.4 Turbo Ecotec inkl. Start/Stop 140 hk 6-växlad manuell 1.6 Turbo Ecotec inkl.

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Spoiler på bagageluckan 17-tums aluminiumfälgar Sidokjolar Kjol fram Dimljuspaket fram Grand Prix-paket Lackerade kjolar fram, bak och på sidorna Lackerad spoiler

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MADE BY SWEDEN BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. TILL VOLVO V70, XC70 OCH S80 INGÅR ÄVEN DRIVER SUPPORT. VOLVO V60 D4.

Läs mer