Stora Nya Zeelandsresan 19 dagar

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Stora Nya Zeelandsresan 19 dagar"

Transkript

1 Stora Nya Zeelandsresan 19 dagar En resa som tar er från magnifikt alplandskap på Sydön till Nordöns variationsrika natur med palmer, böljande kullar och pysande gejsrar. På vägen till Nya Zeeland gör vi ett stopp i Singapore, en spännande världsmetropol med spektakulär arkitektur. På Nya Zeeland anländer vi till Queenstown, äventyrscentrum och jetsetort. Staden ligger vackert intill sjön Wakatipu med bergen Remarkables i bakgrunden. Under dagsturen till fjordlandskapet Milford Sound bjuds vi på fantastiska naturscener och djurliv. Resan går vidare längs Nya Zeelands västkust med dramatiska kust där alperna möter havet. Vi stannar i glaciärregionen i Franz Josef. Efter en tågresa med TranzAlpine till Christchurch fortsätter vi till Kaikoura där vi åker på en spännande valsafari. Vi bor bland böljande kullar mitt i vindistriktet Marlborough och gör en betagande vacker färjeöverfart över Cooksundet för att anlända till huvudstaden Wellington. På slingrande landsortsvägar tar vi oss till Napier, en pittoresk kuststad vid Hawke s Bay, mest känd för sina pastellfärgade byggnader i art deco-stil. I Rotorua upplever vi den fascinerande geotermiska aktiviteten med bubblande gejsrar och varma källor. En av kvällarna bjuds vi på en maorisk festmiddag med uppträdande. På väg till Auckland övernattar vi på lantgård där vi får tillfälle att lära känna en äkta kiwi. Vi avslutar med storstadspuls i Auckland, Nya Zeelands största stad. Vi gör en båttur och kröner resan med middag och panoramautsikt i Auckland Sky Tower. Med på resan har vi vår auktoriserade svensktalande guide som är bosatt i landet och väl insatt i landets kultur och traditioner. Dag för dag: Dag 1: Avresa från Skandinavien Dag 2: Singapore Dag 3: Singapore Queenstown Dag 4: Queenstown Dag 5: Milford Sound Dag 6: Queenstown - Franz Josef Dag 7: Franz Josef Dag 8: Frantz Josef Christchurch Dag 9: Christchurch Kaikoura Dag 10: Kaikoura Blenheim Dag 11: Blenheim Wellington Dag 12: Wellington Napier Dag 13: Napier Rotorua Dag 14: Rotorua Dag 15: Rotorua Cambridge Dag 16: Cambridge Auckland Dag 17: Auckland Dag 18-19: Hemresa och ankomst Skandinavien Dag 1: Avresa från Skandinavien Flyget avgår från Skandinavien till Singapore. Ombord på flyget serveras måltider och dryck. Underhållningssystemet ombord erbjuder i det flesta fall film, populära TV serier, nyheter, spel, musikvideos m.m.

2 Singapore Dag 2: Singapore Ankomst till Singapore under morgonen där vår färdledare möter oss. Vi kör direkt ut i Singapores myllrande folkliv för en halvdagstur. Under turen får vi bland annat se Padang, Singapore Cricket Club, parlamentshuset och City Hall. Turen fortsätter längs Singapore River och The Merlion, platsen där det sägs att Singapore grundades. Före Chinatown hinner vi med ett besök i ett buddisttempel, färden går sedan vidare till orchidéträdgården och avslutas med ett stopp i Little India med en delikat dim sum-lunch. Måltider (flyg) och lunch ingår. Boende på Rendezvous Hotel Singapore ( ) Dag 3: Singapore - Queenstown Idag har vi dagen fri för egna upptäckter i Singapore. Efter en härlig heldag i Singapore beger vi oss till flygplatsen och flyger mot Nya Zeeland och Queenstown. Frukost och måltider (flyg) ingår. Dag 4, sön 20 nov: Queenstown Vi ankommer till Queenstown under eftermiddagen. Vid ankomst möter vår svenska auktoriserade guide oss som är bosatt på Nya Zeeland. På väg till hotellet gör vi en orienteringstur. Resten av eftermiddagen på egen hand. På kvällen samlas vi för välkomstmiddag som hålls på Bob's Peak med panoramautsikt över Queenstown, sjön och The Remarkables. Måltider (flyg) och middag ingår. Boende på Heartland Hotel Queenstown ( ) Dag 5: Milford Sound I dag går turen på en av landets vackraste bilvägar. Vi kör längs med sjön Wakatipu med Syd alperna som kuliss, färden fortsätter genom omväxlande skogs- och vildmarksområden. Har vi tur får vi se den lekfulla Kea papegojan, endemisk för Nya Zeeland och som är den enda papegojan som kan leva i alpina områden. Vid ankomst till Milford går vi ombord på en fjordkryssning som tar oss genom sagolikt vacker natur med forsande vattenfall, sälkolonier och delfiner. Från vattnet njuter vi av en fantastisk utsikt av Fiordlands vackraste alptoppar med vertikala bergväggar och vattenfall. Vi får bl.a. se berget Mitre Peak och Bowenfallen. Lunchen serveras ombord. På eftermiddagen åker vi via Te Anau och Kingston som ligger vid Wakatipusjöns sydspets. Vi kommer tillbaka till Queenstown tidig kväll. Frukost och lunch ingår.

3 Milford Sound Dag 6: Queenstown - Franz Josef (ca 400 km) Vi lämnar Queenstown och på vägen till Franz Josef besöker vi den pittoreska och regionens bäst bevarade guldgruvestad Arrowtown. Huvudgatan har många gamla koloniala affärer och byggnader. Här ser vi även gamla bevarade gruvarbetarstugor från 1800-talet. Vi fortsätter via Nya Zeelands högst belägna väg, Crown Range Road. Vi passerar Wanaka som är en populär turistort med stort utbud av friluftsaktiviteter som t.ex. vandring, fiske och bergsklättring. Staden ligger vackert vid Lake Wanakas sydligaste spets. De snötäckta topparna ger en vacker inramning till sjön. Efter Wanaka går färden längs med det natursköna landskapet av dramatiska berg och spegelblanka sjöar. När vi närmar oss Haast Pass möter vi ett frodigt skogslandskap. Vi lämnar inlandet och på serpentinvägar tar vi oss ner på havets nivå. Efter stopp i Haast kör vi norrut längs med Tasmanhavets kust innan vi tar oss upp till bergstrakterna i glaciärområdet och Franz Josef. Vid ankomst checkar vi in på vårt hotell för två nätter. Boende på Scenic Hotel Franz Josef Glacier ( ) Dag 7: Franz Josef Glaciären är den främsta attraktionen i Franz Josef. Det är en unik upplevelse att se den stora glaciären breda ut sig längs med bergen och genom regnskogen. Efter frukost gör vi en kort promenad där vi ser glaciären. Eftermiddagen på egen hand. Ta det lugnt och njut av omgivningarna och den klara alpluften. Kanske väljer ni att göra en vandring med licenserad guide för att komma glaciären riktigt nära. Ni kan även välja att flyga helikopter över glaciären. Båda aktiviteterna mot tillägg, förbeställs innan avresa. Vi samlas på kvällen för en gemensam middag. Dag 8: Franz Josef - Christchurch (ca 200 km) Vi sätter kurs norrut och besöker Hokitika, känt för sina vackra konsthantverk i jade eller greenstone som den även kallas. Nästa stopp är Greymouth, den största staden på Sydöns västkust. Greymouth var tidigare ett centrum för guldbrytning och än i dag andas staden karaktär av en svunnen tid. Stadskärnan är relativt kompakt med några intressanta byggnader. Under eftermiddagen reser vi med tåget TranzAlpine över Syd alperna till Christchurch. TranzAlpine anses vara en av världens vackraste tågresor och under resan passerar vi 16 tunnlar, varav den längsta är 5 km lång. Resans höjdpunkt är Arthurs Pass, 737 meter över havet. Vårt hotell ligger centralt i Christchurch. På kvällen har vi en gemensam middag. Boende på Heartland Hotel Cotswold ( )

4 Valsafari Dag 9: Christchurch - Kaikoura (ca 260 km) Christchurch går under benämningen den mest engelska staden utanför England och man syftar då på den mångfald av parker och viktorianska byggnader som finns här. Efter frukost gör vi en rundtur i Christchurch innan vi följer kusten norrut. Vi kör inledningsvis genom bördigt jordbruksområde. Efter Hawkswood Range siktar vi under eftermiddagen den spektakulära Kaikourakusten. Det tidigare sömniga lilla fiskeläget Kaikoura har ca 4000 invånare, många idag sysselsatta inom turistindustrin då staden är världsberömd för sina valar som håller till i havet utanför. Dagligen körs valsafari och de vanligaste arterna är kaskelott- och tandval men även späckhuggare och olika delfinarter brukar kunna ses. Eftermiddagen till eget förfogande. På kvällen samlas vi för middag på en av Kaikouras mest legendariska restauranger. Boende på Kaikoura Gateway Lodge ( ) Dag 10: Kaikoura - Blenheim (ca 130 km) Tidig väckning och avresa till hamnen för vår valsafari. Varje tur är en unik upplevelse och observationerna varierar. Anledningen till att valarna håller sig kvar i havet utanför Kaikoura beror bl. a. på den stora tillgången av föda som finns i de djupa havsravinerna i kombination med de kalla havsströmmar som skapar en unik miljö. Ni kan passa på att ta en skön promenad längs med stranden och följer promenadvägen ut till spetsen av halvön Kaikoura Peninsula. Härifrån har ni en utmärkt möjlighet att skåda valar från land. I klippskrevorna i havsbandet brukar även pälssälar hålla till. På eftermiddagen väntar en vacker färd längs med Stillahavskusten till Blenheim. Vi har nu kommit till regionen Marlborough, landets största vinproducerande område och som står för majoriteten av landets vinproduktion. Vid ankomst till hotellet har vi möjlighet att koppla av med ett dopp i hotellpoolen. På kvällen besöker vi en vingård för vinprovning och gourmetmiddag. Boende på Scenic Hotel Marlborough ( ) Dag 11: Blenheim - Wellington (ca 350 km) Vi kör till Picton, en trevlig liten hamnstad inrymd i en skyddad vik av Queen Charlotte Sound. Härifrån går färjorna mellan Nord- och Sydön. Överfarten mellan Picton och Wellington tar ca tre timmar och beskrivs ofta som en av de vackraste färjeöverfarterna i världen. Den första timmen av kryssningen tar oss genom Marlborough Sounds vackra skärgård som bjuder på grönklädda berg, kristallklart vatten och avskilda vikar. Innan Wellington Harbour ser vi Pencarrow Chef, Nya Zeelands äldsta fyr från Wellington är Nya Zeelands huvudstad. Staden ligger vackert runt Port Nicholson. Själva centrum följer havsviken i en båge och byggnaderna är en blandning av viktoriansk arkitektur och moderna glaskomplex. I Wellington gör vi en rundtur innan vi checkar in på vårt centralt belägna hotell

5 med promenadavstånd till sevärdheter, shopping och restauranger. Passa på att besöka Te Papa, Nya Zeelands interaktiva nationalmuseum som är väl värt ett besök. Frukost ingår. Boende på Rydges Wellington ( ) Dag 12: Wellington - Napier (ca 320 km) Vi fortsätter norrut längs med Kapitikusten och genom Nordöns vackra och omväxlande landskap. Vi passerar Dannevirke, en ort med anknytning till Skandinavien och Noorsewood vilken är platsen där de första skandinaviska nybyggarna bosatte sig. Vi gör ett besök på en vingård där vi gör en vinprovning. Under eftermiddagen når vi Napier, en pittoresk kuststad vid Hawke s Bay. Napier skiljer sig från Nya Zeelands andra städer drabbades staden av en jordbävning som förstörde en stor del av stadens bebyggelse. Stadens centrum byggdes åter upp i den för tidpunkten typiska byggnadsstilen art deco. Vi gör en rundtur till fots bland de pastellfärgade byggnaderna innan det är dags att checka in på vårt hotell. Gemensam middag. Boende en natt på Scenic Hotel Te Pania ( ) Dag 13: Napier - Rotorua (ca 150 km) I dag kör vi vidare via Lake Taupo till Rotorua. Längs vägen stannar vi till för att äta vår picknicklunch. Strax norr om Taupo ligger Huka Falls vilket är ett imponerande vattenfall med turkosfärgat vatten som i kaskader kastar sig ner längs med floden Waikato. Rotorua ligger mitt i ett geotermiskt område med flera platser där man kan se puttrande gyttjepölar och varma källor. Det puttrar och pyser det lite överallt. På vägen in till Rotorua besöker vi Rainbow Springs för att se den skygga kivifågeln. Vid ankomst till Rotorua slås vi av svaveldoften men vänjer oss snart. Kvällen till eget förfogande. Njut av något av stadens många spabad. Frukost och lunch ingår. Boende på Millennium Hotel Rotorua ( ) Dag 14: Rotorua Rotorua är centrum för landets maorier och idag besöker vi Te Puia, ett område utanför Rotorua där vi får ta del av maorikulturen inklusive maorisk konst och hantverk. Vi besöker ett traditionellt möteshus och får inblick i maoriernas kokkonst. Rotorua ligger i ett område med en massa sjöar och vi gör en rundtur i det vackra sjö landskapet. I dag äter vi lunch på ett trevligt kafé som ligger naturskönt. Eftermiddagen på egen hand innan vi åter samlas för en traditionell maorifest med dans och hangimiddag. En upplevelse! Detta är ett av de bästa sätten av att uppleva maoriernas intressanta kultur och mystik.

6 Dag 15: Rotorua - Cambridge (ca 210 km) Dagens första etapp är Rotorua till Waitomo Caves. Området är rikt på kalksten och här finns en serie stora grottsystem med stalaktiter och stalagmiter. Vi guidas runt i grottan och upplever salar med tusentals lysmaskar som blinkar som stjärnor på en natthimmel. Sista dagsetappen går vidare till Cambridge. Här delar vi upp oss i mindre grupper och möter upp med våra värdpar för boende en natt på lantgård. I kväll bjuds det på hemlagat till middag. Frukost, lunch och middag ingår. Boende på lantgård. Dag 16: Cambridge - Auckland (ca 145 km) Efter en välsmakande frukost samlas alla åter och vi tar farväl till våra värdpar för denna gång. Vi sätter kurs på Auckland som vi ankommer under förmiddagen. Auckland är Nya Zeelands största stad med en befolkning på cirka 1,5 miljoner människor och ligger mellan två vackra naturhamnar. Staden kallas även City of Sails på grund av den stora båttätheten då var tredje invånare sägs äga en båt. Stadskärnan är relativt koncentrerad och man tar sig enkelt runt till fots eller med stadsbuss till sevärdheter och attraktioner. Innan vi checkar in gör vi en orienteringstur till fots. Resten av dagen ledig för egna upptäckter. Kanske tar ni färjan över till pittoreska Devonport med sina mysiga kaféer och butiker. Frukost ingår. Boende på Scenic Hotel Auckland ( ) Dag 17: Auckland Under förmiddagen gör vi i dag en rundtur i Auckland. Vi besöker Auckland Museum där vi får veta mer om Nya Zeelands historia. Under eftermiddagen gör vi en kryssning till närbelägna Rangitoto Island, en vulkanö strax utanför Auckland. Aucklands skärgård består av över femtiotalet öar. Åter i Auckland har vi ett par timmar på egen hand innan vi samlas för en gemensam avskedsmiddag på Auckland Sky Tower. Här bjuds vi på panoramautsikt och en trerätters middag. Dag 18: Hemresa Förmiddagen på egen hand innan det är dags att ta oss ut till flygplatsen för vårt flyg åter till Skandinavien. Frukost och måltider (flyg) ingår. Dag 19: Ankomst Skandinavien Ankomst till Skandinavien. Förhoppningsvis med många trevliga minnen från Nya Zeeland med i bagaget.

7 FAKTA OCH PRISER Avgångar 17 november februari 2017 Pris kr per person (del i dubbelrum) Enkelrumstillägg: kr Priset inkluderar: Flyg från Stockholm/Köpenhamn Nya Zeeland t/r. Samtliga flygskatter (ca kr/person), kan dock ändras. Gruppresa i Singapore och Nya Zeeland med buss enl. progr. Engelsktalande färdledare i Singapore. Svensktalande färdledare på Nya Zeeland. 1 natt i Singapore på Rendezvous Hotel med frukost. Halvdagstur i Singapore med lunch. 2 nätter i Queenstown, Scenic Suites Queenstown med frukost. 2 nätter i Franz Josef, Scenic Hotel F. Josef Glacier m. frukost. 1 natt i Christchurch på Chateau on the Park med frukost. 1 natt i Kaikoura Gateway Lodge med frukost. 1 natt i Blenheim på Chateau Marlborough med frukost. 1 natt i Wellington på Rydges Wellington med frukost. 1 natt i Napier på Scenic Hotel Te Pania med frukost. 2 nätter i Rotorua på Millennium Hotel Rotorua med frukost. 1 natt i Cambridge på lantgård med frukost och middag. 2 nätter i Auckland på Scenic Hotel Auckland med frukost. Skyline Gondola i Queenstown. Fjordkryssning inkl. lunch på Milford Sound. TranzAlpine Greymouth-Christchurch. Valsafari i Kaikoura. Besök på vingård i Blenheim och Napier. Besök på Rainbow Springs i Rotorua. Besök på Te Puia i Rotorua. Festmiddag & uppträdande på Tamaki Maori Village i Rotorua. Besök i lysmaskgrottorna i Waitomo Caves i Waitomo. Besök på Auckland Museum. Kryssning till Rangitoto Island i Auckland. Middag med panorama i Sky Tower i Auckland. Övriga måltider enligt program. Tillkommer Dryck. Eventuellt enkelrumstillägg kr/person. Undantag Avgången Avresa från Stockholm tillkommer kr/person. Boende på följande hotell: Heartland Hotel/Queenstown Rendezvous Hotel/Christchurch Novotel Rotorua Lakeside/Rotorua The Heritage Auckland/Auckland Övriga hotell enligt program Frivilliga tillägg Eventuell förlängning till Fiji, Cooköarna eller stopp i Sydney. Helikoptertur till glaciären i Franz Josef, ca 1800 kr/person. Dricks till guide och chaufför. Försäkring Avbeställningsskydd - 5 % av resans totala pris. Kompletterande reseförsäkring kr grundpris samt 39 kr per dag, per person. Hel reseförsäkring kr grundpris samt 71 kr per dag, per person. Minimum 15 personer, maximum 30 personer. Med reservation för ändringar i pris och program.

Stora Nya Zeelandsresan 19 dagar

Stora Nya Zeelandsresan 19 dagar Stora Nya Zeelandsresan 19 dagar En resa som tar er från magnifikt alplandskap på Sydön till Nordöns variationsrika natur med palmer, böljande kullar och pysande gejsrar. På vägen görs ett stopp i Dubai,

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland 36 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland 36 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland 36 dagar 1 = Antal nätter F = Frukost, L = Lunch och M = Middag DAG-FÖR-DAG-PROGRAM Avresa: 2016: 26/10 Dag 1 Skandinavien Singapore 26okt Flyg med Qantas till Singapore

Läs mer

Nya Zeeland med guide

Nya Zeeland med guide Nya Zeeland med guide Gruppresa med Nya Zeeländsk guide! Denna 17 dagar långa rundresa börjar i Auckland på Nordön och går därifrån till soldränkta Bay of Islands vidare till Rotorua med de geotermiska

Läs mer

Nya Zeelands höjdpunkter - 21 dagar

Nya Zeelands höjdpunkter - 21 dagar Nya Zeelands höjdpunkter - 21 dagar Förnyad favorit! Mäktiga djurupplevelser och storslagna vyer Upplev en kontrastrik resa genom maoriernas land, Aotearoa, som betyder det långa vita molnets land. Nya

Läs mer

Nya Zeelands höjdpunkter - 21 dagar

Nya Zeelands höjdpunkter - 21 dagar Nya Zeelands höjdpunkter - 21 dagar Mäktiga djurupplevelser och storslagna vyer Förnyad favorit! Upplev en kontrastrik resa genom maoriernas land, Aotearoa, som betyder det långa vita molnets land. Nya

Läs mer

Nya Zeeland med Söderhavet

Nya Zeeland med Söderhavet Nya Zeeland med Söderhavet På denna resa får vi uppleva det bästa av Nya Zeelands natur. Landskapet växlar från subtropiskt på Nordön till glaciärer, berg och fjordar på Sydön. Vi åker på många utflykter

Läs mer

Gruppresa Nya Zeeland 17dgr

Gruppresa Nya Zeeland 17dgr Gruppresa Nya Zeeland 17dgr Gruppresa med Nya Zeeländsk guide! Denna 17 dagar långa rundresa börjar i Auckland på Nordön och går därifrån till soldränkta Bay of Islands vidare till Rotorua med de geotermiska

Läs mer

Först och främst vill vi tacka dig för ditt intresse i den planerade Vin/sightseeingresan till Nya Zeeland.

Först och främst vill vi tacka dig för ditt intresse i den planerade Vin/sightseeingresan till Nya Zeeland. 1 2 Kära NZ vän! Först och främst vill vi tacka dig för ditt intresse i den planerade Vin/sightseeingresan till Nya Zeeland. Detta blir vår 10:e resa till andra sidan jordklotet med svenska resenärer.

Läs mer

Söderhavets pärlor 23 dagar

Söderhavets pärlor 23 dagar Söderhavets pärlor 23 dagar Avresa 2017: 11/3 DAG-FÖR-DAG-PROGRAM 1 = Antal nätter F = Frukost, L = Lunch och M = Middag Dag 1 Skandinavien Los Angeles 11mar 1 Flyg med Air New Zealand till Los Angeles

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland 36 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland 36 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland 36 dagar 2 = Antal nätter F = Frukost, L = Lunch och M = Middag DAG-FÖR-DAG-PROGRAM Avresa: 2016: 26/10 Dag 1 Skandinavien Singapore 26okt Flyg med Qantas till Singapore

Läs mer

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2013 Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Nya Zeeland. Nya Zeeland. Resan i korthet. Nya Zeeland, Gruppresor med reseledare

Nya Zeeland. Nya Zeeland. Resan i korthet. Nya Zeeland, Gruppresor med reseledare Nya Zeeland Nya Zeeland är verkligen kontrasternas land. Här upplever ni allt från subtropisk regnskog i norr till glaciärer och alptoppar i söder. Nya Zeeland är det lilla landet som har allt, men den

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Det mesta och det bästa av Oceanien! Denna ultimata resa som kombinerar våra båda rundresor Australien kust till kust och Nya Zeelands höjdpunkter. Resan är

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Nya Zeelands höjdpunkter

Nya Zeelands höjdpunkter Nya Zeelands höjdpunkter Följ med på en fantastisk rundresa i Nya Zeeland med skandinavisk reseledare, där ni besöker Auckland, Rotorua, Queenstown, Fiordland och Christchurch. Ni gör även ett stopp i

Läs mer

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar)

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar) Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar) Pris i delat dubbel: 26250kr med Air China, 28750kr med Finnair

Läs mer

Fantastiska Nya Zeeland

Fantastiska Nya Zeeland Fantastiska Nya Zeeland På denna resa får vi uppleva det bästa av Nya Zeelands natur. Landskapet växlar från subtropiskt på Nordön till glaciärer, berg och fjordar på Sydön. Vi åker på många utflykter

Läs mer

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Grönland 2016 Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden Uummannaqfjorden på nordvästra

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Unik resa! Det mesta och det bästa av Oceanien! Denna ultimata resa som kombinerar våra båda rundresor Australien kust till kust och Nya Zeelands höjdpunkter.

Läs mer

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 2015 GARDASJÖN Italiens största sjö, den azurblå Gardasjön med sitt kristallklara vatten, omgärdas av flera medeltida, pittoreska städer med smala gränder och charmiga stadskärnor.

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer 03 JULI Ankomst Gruppen hälsas välkommen och bussen kör utan större stopp till Borgarnes som ligger ca. 12 mil, ca 2 timmar från flygplatsen.

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

Lantmannen. Studieresa till Nya Zeeland januari 2016 Resdagar 15-25 januari samt 4 dagars förlängning med Nordön.

Lantmannen. Studieresa till Nya Zeeland januari 2016 Resdagar 15-25 januari samt 4 dagars förlängning med Nordön. Studieresa till Nya Zeeland januari 2016 Resdagar 15-25 januari samt 4 dagars förlängning med Nordön. Välkommen att följa med på en intensiv studieresa till Nya Zeeland där besök hos världsmästaren Mike

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer

Papua Nya Guinea. Dag 1 Avresa mot Singapore Avresa från Skandinavien på eftermiddagen.

Papua Nya Guinea. Dag 1 Avresa mot Singapore Avresa från Skandinavien på eftermiddagen. Papua Nya Guinea På Papua Nya Guinea är både den djupa djungeln och de kulturella traditionerna helt unika för vår jord. Jan Hasselberg kommer att vara vår ciceron. Hans bok om Papua Nya Guinea handlar

Läs mer

NYA ZEELAND - med Auckland, Rotorua, Christchurch och Queenstown

NYA ZEELAND - med Auckland, Rotorua, Christchurch och Queenstown NYA ZEELAND - med Auckland, Rotorua, Christchurch och Queenstown Nya Zeeland - ett land att åka till för naturens skull med snöklädda berg, djupa fjordar, regnskogar, glaciärer och varma sprutande gejsrar.

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Grönland 2015 Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden Uummannaqfjorden på nordvästra

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

STORSLAGET ÄVENTYR UPPLEV NATURSKÖNA, SPÄNNANDE OCH MYSTISKA LANDET NYA ZEELAND 2014

STORSLAGET ÄVENTYR UPPLEV NATURSKÖNA, SPÄNNANDE OCH MYSTISKA LANDET NYA ZEELAND 2014 STORSLAGET ÄVENTYR UPPLEV NATURSKÖNA, SPÄNNANDE OCH MYSTISKA LANDET NYA ZEELAND 2014 Trollska skogar, ett maraton och ett storslaget äventyr» RESA 23 FEBRUARI - 13 MARS Följ med och upplev spännande och

Läs mer

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11,

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, Indiens pärlor 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, På denna resa får du uppleva Indiens nästan overkliga blandning av överdådiga palats,

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Fantastiska Nya Zeeland

Fantastiska Nya Zeeland Fantastiska Nya Zeeland Höga snöklädda berg Djupa fjordar Vaca sjöar Vita sandstränder Sprutande gejsrar Imponerande glaciärer Unikt djurliv Intressant maorisk kultur Telefon 0 0 info@australienresor.se

Läs mer

Peking-Tibet med tåg

Peking-Tibet med tåg Peking-Tibet med tåg 13 DAGAR - PEKING-LHASA-GYANTSE-SHIGATSE planerade avgångar 2013: 25/6, 10-21/9 Pris i delat dubbelrum (enkelrumstillägg 2550kr) avresa 25/6 23650kr avresa 10/9 24650kr Denna kontrastrika

Läs mer

Nya Zeeland med Söderhavet

Nya Zeeland med Söderhavet Nya Zeeland med Söderhavet Under denna resa får vi uppleva det bästa av Nya Zeelands natur. Landskapet växlar från subtropiskt på Nordön till glaciärer, berg och fjordar på Sydön. Vi åker på många utflykter

Läs mer

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Club Eriks noga utvalda upplevelser Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Norge Att färdas med Hurtigruten vintertid är nästan en sakral upplevelse. Norrskenet i kombination

Läs mer

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar Österlenleden, Simrishamn Kuskahusen 4 nätter Sida 1 av 5 Vandra i Sverige Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar I följande alternativ har du möjlighet att vandra den östra delen

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 40 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 40 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland - 40 dagar Unik resa! Det mesta och det bästa av Oceanien! Denna ultimata resa där två rundresor blir en, kombinerar våra båda rundresor Australien kust till kust och

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

RUNDRESOR. Australien & Nya Zeeland. Söderhavet Söderhavets pärlor Kryssa i Söderhavet. tour pacifics EXKLUSIVA. med svensk färdledare 2016/2017

RUNDRESOR. Australien & Nya Zeeland. Söderhavet Söderhavets pärlor Kryssa i Söderhavet. tour pacifics EXKLUSIVA. med svensk färdledare 2016/2017 tour pacifics EXKLUSIVA RUNDRESOR med svensk färdledare 2016/2017 Australien & Nya Zeeland Klassiska Australien & Nya Zeeland Stora Australien Ultimata Australien & Nya Zeeland Nya Zeelands höjdpunkter

Läs mer

Nya Zeeland med Söderhavet

Nya Zeeland med Söderhavet Nya Zeeland med Söderhavet Följ med Thabela Travel på en resa jorden runt! Under denna resa får uppleva det bästa av Nya Zeelands natur. Landskapet växlar från subtropiskt på Nordön till glaciärer, berg

Läs mer

Östra Kanadas höjdpunkter

Östra Kanadas höjdpunkter Östra s höjdpunkter Östra s höjdpunkter Detta är en äventyrlig resa genom östra som kommer stimulera alla sinnen. Resan börjar med upplevelser i s största stad Toronto, sedan följer det charmiga historiska

Läs mer

Handelsbanken Platinum 2

Handelsbanken Platinum 2 Handelsbanken Platinum 2 Nya Zeelands Bästa 25 dagar - ett exklusivt reserbjudande till Handelsbankens Platinumkunder. Tillsammans med Handelsbanken erbjuder vi på MyPlanet, Sveriges äldsta Nya Zeelandsspecialist,

Läs mer

Klassiska Australien & Nya Zealand - 24 dagar

Klassiska Australien & Nya Zealand - 24 dagar Klassiska Australien & Nya Zealand - 24 dagar Vår mest populära rundresa, en klassiker som snabbt blir fullbokad. Upplev natur och kultur i två spännande länder med innehåll av naturens mästerverk från

Läs mer

Burmas Underverk. Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr

Burmas Underverk. Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr Burma är landet som länge varit stängt för besökare,

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

Club Eriks gastronomiresor kulinarisk weekend på engelska landsbygden

Club Eriks gastronomiresor kulinarisk weekend på engelska landsbygden Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks gastronomiresor kulinarisk weekend på engelska landsbygden England Det böljande gröna landskapet i Cotswolds, vackra slott och trädgårdar, idylliska byar

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Det mesta och det bästa av Oceanien! Denna ultimata resa kombinerar våra båda rundresor Australien kust till kust och Nya Zeelands höjdpunkter. En resa är för

Läs mer

Gruppresa Aktiva Nya Zeeland

Gruppresa Aktiva Nya Zeeland Gruppresa Aktiva Nya Zeeland Aktiva Nya Zeeland är för er som vill se det klassiska men kombinera detta med fysiska aktiviteter så som mountainbike, kajakpaddling samt uppleva det kulturella Nya Zeeland.

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

NYA ZEELAND REQUEST. 8-23 februari & 24 februari - 11 mars 2015

NYA ZEELAND REQUEST. 8-23 februari & 24 februari - 11 mars 2015 NYA ZEELAND REQUEST 8-23 februari & 24 februari - 11 mars 2015 BERG, REGNSKOG, GLACIÄRER & FJORDAR Alla som har sett filmen Sagan om ringen känner till vilka otroliga naturupplevelser och naturskatter

Läs mer

Nya Zeeland Light. Nya Zeeland Light. Resan i korthet. Nya Zeeland, HÖSTKAMPANJ!

Nya Zeeland Light. Nya Zeeland Light. Resan i korthet. Nya Zeeland, HÖSTKAMPANJ! Nya Zeeland Light Nya Zeeland Light ger er det bästa av Nya Zeeland på lite kortare tid. Med bil och förbokade hotell upplever ni både nord- och sydön under drygt två veckor. Nya Zeeland är ett litet men

Läs mer

Sri Lanka Tour 2016 med helpension

Sri Lanka Tour 2016 med helpension Sri Lanka Tour 2016 med helpension Dag 1 Negombo Efter vår ankomst åker vi till vårt hotell i Negombo som ligger ca 30 min med bil från flygplatsen. Vi bor nära havet så att vi kan koppla av lite efter

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Det mesta och det bästa av Oceanien! Denna ultimata resa kombinerar våra båda rundresor Australien kust till kust och Nya Zeelands höjdpunkter. Helt enkelt

Läs mer

Utblick från södra halvklotet

Utblick från södra halvklotet Utblick från södra halvklotet - det pulserande Sydney och Söderhavets mytomspunna historia och kultur 24 november 2016-20 dagar Värd: Staffan Heimerson Kryssning till Nya Kaledonien, Vanuatu och Fiji från

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Det mesta och det bästa av Oceanien! Denna ultimata resa kombinerar våra båda rundresor Australien kust till kust och Nya Zeelands höjdpunkter. Helt enkelt

Läs mer

Australiens kust och städer

Australiens kust och städer Australiens kust och städer Att besöka det sydöstra hörnet i Australien innebär en blandning av trevliga städer, häftig natur, vinområden och vackra stränder. På denna gruppresa med skandinavisk guide

Läs mer

MONGOLIET REQUEST. 13-26 juli, 27 juli - 9 augusti 2016

MONGOLIET REQUEST. 13-26 juli, 27 juli - 9 augusti 2016 MONGOLIET REQUEST 13-26 juli, 27 juli - 9 augusti 2016 I DJINGIS KHANS FOTSPÅR Upplev Djingis Khans hemland magiska Mongoliet! Detta är nomadernas land och här möter vi en praktiskt taget orörd vildmark,

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

The Bergmans Trip Down Under 2011-02-28 2011-03-27

The Bergmans Trip Down Under 2011-02-28 2011-03-27 The Bergmans Trip Down Under 2011-02-28 2011-03-27 Under mars månad 2011 for vi på en efterlängtad resa till andra sidan jordklotet. Målet var Australien från början men Nya Zeeland är på tok för bra för

Läs mer

Rundresa Down under Upplev natur och kultur i Australien & Nya Zeeland

Rundresa Down under Upplev natur och kultur i Australien & Nya Zeeland Club Eriks noga utvalda upplevelser Rundresa Down under Upplev natur och kultur i Australien & Nya Zeeland Australien Nya Zeeland Välkommen Down under. Inledningsvis upplever vi Australiens rika djurliv

Läs mer

Nya Zeeland. Sightseeing Tour 13 nov - 6 dec 2014

Nya Zeeland. Sightseeing Tour 13 nov - 6 dec 2014 1 Nya Zeeland Sightseeing Tour 13 nov - 6 dec 2014 Kära resekamrat! Först och främst vill vi tacka dig för ditt intresse i den planerade sightseeing resa till Nya Zeeland. Detta blir vår 7:e resa till

Läs mer

8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND

8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND 8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND Toscana San Gimignano Bernina Expressen Om ni vill unna er något alldeles extra följ med på en resa till ett av Italiens mest omskrivna landskap

Läs mer

ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR

ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR Mitt mellan Grönland och Färöarna ligger sagornas ö, Island. Här finns det glödande vulkaner, varma källor och isiga glaciärer. Upptäck

Läs mer

Nya Zeelands Bästa. Nya Zeelands Bästa. Resan i korthet. Nya Zeeland, HÖSTKAMPANJ!

Nya Zeelands Bästa. Nya Zeelands Bästa. Resan i korthet. Nya Zeeland, HÖSTKAMPANJ! Nya Zeelands Bästa Nya Zeelands Bästa är en tre veckors resa till Nya Zeeland där boende och bilhyra är inkluderat. Under denna resa får ni möjlighet att uppleva det bästa av Nya Zeeland så som en variation

Läs mer

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7/3 2012 15 dagar Dag 1 (Sandviken) - Gävle - Johannesburg Vår resa börjar kl 11.30 med att hämta resenärer i Sandviken. Vi åker vidare via Gävle till Arlanda

Läs mer

Nya Zeeland med Söderhavet

Nya Zeeland med Söderhavet Nya Zeeland med Söderhavet Nya Zeeland är verkligen kontrasternas land. Här upplever ni allt från subtropisk regnskog i norr till glaciärer och alptoppar i söder. Därefter väntar sköna dagar i Söderhavet.

Läs mer

Gröna Kusten. 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare!

Gröna Kusten. 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Gröna Kusten 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Den vackra kustvägen Rio- Santos, där Atlantens underbara stränder möter den frodiga Atlantregnskogen, kallas för den Gröna kusten. På den

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Tåg i USA - Natur & storstäder

Tåg i USA - Natur & storstäder Tåg i - Natur & storstäder Detta är den perfekta tågresan för naturälskare. Från Denver kommer du till bergstoppar och vackra sjöar i Rocky Mountains National Park. Därefter går tåget genom svindlande

Läs mer

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ!

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ! Australien runt NYHET 2015/2016! En fantastisk komplett resa till Australien Denna resa till Australien tar er till fyra fantastiska områden som alla erbjuder något helt olika. Från Sydneys vackra stad

Läs mer

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha)

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) är huvudstad och största stad i Tjeckien samt är belägen vid floden Moldau (tjeckiska Vltava). Staden har drygt 1,2 miljoner invånare. Prags universitet, Karlsuniversitetet,

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

Klassiska Australien & Nya Zealand - 23 dagar

Klassiska Australien & Nya Zealand - 23 dagar Klassiska Australien & Nya Zealand - 23 dagar Upplev natur och kultur i två spännande länder Populär klassiker! Vår mest populära rundresa, en riktig klassiker som snabbt blir fullbokad. En komplett resa

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Klassiska Australien & Nya Zealand - 23 dagar

Klassiska Australien & Nya Zealand - 23 dagar Klassiska Australien & Nya Zealand - 23 dagar Upplev natur och kultur i två spännande länder Populär klassiker! Vår mest populära rundresa, en klassiker som år efter år snabbt blir fullbokad. En komplett

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

Upptäck världen med GO Cruising

Upptäck världen med GO Cruising Upptäck världen med GO Cruising Välkommen till GO Cruising GO Cruising är specialiserade på kryssningar runt om i världen. Det finns otroligt många rederier och resmål att välja mellan och vi kan guida

Läs mer

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Res med Plan till Laos och Thailand! Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! 1 Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Resans innehåll Vi reser till

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Vin och natur. Vin och natur. Resan i korthet. Nya Zeeland

Vin och natur. Vin och natur. Resan i korthet. Nya Zeeland Vin och natur har det senaste årtiondet vuxit fram till ett av de snabbast växande vinländerna i den 'nya' vinvärlden. Till skillnad från landet i väster, Australien, bedrivs fortfarande vingårdarna på

Läs mer

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania.

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania. Rundresa Tanzania Njut av safari i några av världens bästa nationalparker, bl.a. Ngorongorokratern, Serengeti, (där du har mycket god chans att få se The Big Five ) och elefantparken Tarangire. Fortsätt

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer