SILOKING StaticLine Feeding 4.0 Den rätta mixen. intelligent utfodring helt enkelt

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SILOKING StaticLine Feeding 4.0 Den rätta mixen. intelligent utfodring helt enkelt"

Transkript

1 SILOKING StaticLine Feeding 4.0 Den rätta mixen intelligent utfodring helt enkelt

2 Introduktion av SILOKING Under varumärket SILOKING, tillverkar och utvecklar Mayer Maschinenbaugesellschaft mbh, i Bayern, högteknologiska fullfoderblandare för mjölk- och köttproducenter. Med våra produkter och utfodringslösningar är vi dedikerade till framtidens lantbrukare som har siktet inställt på en framtid i branschen. SILOKINGs produkter är annorlunda. SILOKING StaticLine Feeding 4.0 är annorlunda. Vi har skapat lösningar som är oöverträffade vad gäller kvalitet, produktivitet och eftermarknad. Med långsiktig forskning och modern design utvecklar vi innovativa utfodringslösningar för hela världen. Huvudfokus ligger på hur man bäst tillmötesår kons krav på foderkvalitet och precisionen på blandningen. Utöver detta jobbar vi med hög effektivitet genom låga driftskostnader och enkel manövrering. Designen på våra produkter baseras på erfarenheter från hela världen, i olika klimat och olika produktionssystem. Med den senaste tillverkningstekniken och en modern fabrik designar och producerar vi produkter ``Made in Germany`` med hög kavalitet. Eftersom vi tillverkar utfodringsteknik kvalitetsprodukter intar vi den marknadsledande positionen i Europa. På senare år har vi ökat våra ambitioner på andra intressanta marknader och har bland annat öppnat försäljningskontor i Kina, Ryssland och Brasilien.

3 StaticLine Feeding 2/3 Varför SILOKING StaticLine Feeding? För att få tillförlitlig utfodringsteknik behöver man en produkt med kvalitet i minsta detalj, i tillverkningen, i foderlagringen, exakt dosering av foder och möjlighet till att integrera fullfoderblandaren i befintliga system. Vilka krav Ni än ställer så kommer SILOKING staticline att leverera exakt vägning, effektiv blandning och lång livslängd. SILOKING StaticLine Feeding blandaren med: lösningar som är ett resultat av lång erfarenhet bästa blandningsresultatet bästa förhållandet mellan skruvar och blandarkammare högsta precisionen när man skonsamt mixar olika blandningar. SILONOX säkerställer bästa hållfasthet lång livslängd effektiv design, integrerad enhet lastning från alla sidor intelligent kompakt drivlina låg energiförbrukning flexibilitet kan lätt integreras i befintliga system på gården kompletta lösningar med fokus på krav på plats enkel installation SILOKINGs blandare och utfodringssystem är designade för alla de krav som ställs inom mjölkproduktion, det garanterar hög tillförlitlighet och lönsamhet 365 dagar per år! Fördelar i detalj Konkurrenskraften hos SILOKING s produkter är ett resultat av speciellt designade komponenter för att tillmötesgå högt ställda krav från lantbrukare och deras kor. blandarkammare och skruv drivlina och manövrering ramuppbyggnad och vägning

4 Snedställd blandarkammare och turboskruv med integrerad magnet Ökar foderkvaliteten, renheten och säkerheten för att bra och säkert foder är en viktig del av blandningskvaliteten! Kraftig magnet som tar bort metall finns som tillval.

5 blandarkammare och skruv 4/5 Enkel integrering SILOKING Staticline är perfekt anpassad för att användas i alla typer av stallar. Det är en komplett linje av foderblandare från 8 m³ till 40 m³ och som tillval finns olika elevatorer för utlastning. Rätt geometri SILOKINGs blandarkammare tillsammans med turboskruven har en geometri som matchar varandra perfekt, det ger kort blandningstid med bibehållen foderstruktur. Den snedställda blandningskammaren bidrar till de cirkulära rörelserna och underlättar den vertikala blandningen. Längsta livslängd SILOKINGs blandningskammare är alltid svetsade på både in- och utsida. Detta garanterar stabilitet och lång livslängd. Säker och ren Insidan av blandaren har designats för fullständig avlastning och för att undvika stopp vid avlastningen även med långstråigt material. Tillsammans med andra detaljer gör detta SILOKING till en tillförlitlig professionell produkt. Effektiv blandning perfekt process Kombinationen med blandarkammarens form och låghastighets-turboskruven reducerar energiåtgången samtidigt som det åstadkommer en bra blandning på kort tid.

6 Turboskruven ett SILOKING plus Den stora turboskruven med extra skruvvingar blandar intensivt med låg hastighet på skruvarna. Det innebär att den blandar snabbt med bibehållen foderstruktur. Vassa XS-knivar skär fodret energisnålt. Det plana och härdade skrapstålet för med sig koncentrat och spannmålskross direkt in i blandningen, detta gör det möjligt att tillsätta fodermedel i vilken ordning som helst. Turboskruven med kontroll - för den rätta blandningen Varje skruv är driven av en egen motor, vilket ger möjlighet till individuell drift, beroende på hur mycket foder man vill köra igenom. Detta reducerar effektåtgången och ökar maskinens livslängd genom att minimera slitage. Snabb och säker - blandning och fullständig avlastning Turboskruven optimerar materialflödet och behandlar även långstråigt material väl. Magnet finns som tillval. Den avlägsnar effektivt metallföremål från fodret och är placerad där materialflödet är som bäst. Turboskruven utrustad med en extravinge, 180 grader från skruvens skrapkant. Detta ger en snabb och skonsam blandning och utfodringen blir jämn och effektivt avlastad.

7 Moduluppbyggnad för enkel anpassning blandarkammare och skruv 6/7 StaticLine Feeding 4.0 Compact 1408 StaticLine Feeding 4.0 Premium 2514 Det som utmärker SILOKINGs nya stationära foderblandare är moduluppbyggnaden. Blandarkammaren och turboskruven är tillgängliga i flera höjder. Höjden kan anpassas med hjälp av utbyggnad i ett modulsystem så att förhållandet mellan blandarkammare och skruv alltid är optimalt. Därför kommer alltid blandningsresultatet att bli perfekt även i långstråigt material. Moduluppbyggnaden återfinns även på växellådor och elmotorer. Alla blandare mellan 8 och 40 m³ har samma vinkelväxellåda men olika anpassning av elmotorerna. Serieproduktion med standardkomponenter ger tillförlitlighet samtidigt som det underlättar reservdelshållningen. StaticLine Feeding 4.0 System

8 SILONOX som standard för ytor i krävande miljö Den kilformade mittsektionen är utformad för att optimera materialflödet genom att styra materialet mot skruvarna. Mittsektionen är tillverkade av SILONOX för ökad livslängd. SILONOX-plåtarna är monterade på sidan av lucköppning, på ett sätt så att inget sticker in i blandarkammaren. Nedre kanten av utmatningsluckan är också konstruerad av SILONOX. Det ger mycket bra täthet och undviker förlust av koncentrat. ingen kant som sticker in i kammaren innebär - mindre effektåtgång (upp till 6 %) - bättre blandningseffekt Z- formad guide för luckorna - tål högre belastning - problemfri: luckan hänger sig inte slitageskydd inne i blandarkammaren innebär längre livslängd Följande tillval finns tillgängliga: Hela blandarkammare kan tillverkas helt i SILONOX, 3 mm. Blandarskruven belagd i SILONOX längst ut på spiralen för ökad slitstyrka. minskat slitage på utsatta punkter ökad livslängd på hela maskinen perfekt funktion under alla förhållanden rost- och korrosionsbeständigt för ökad livslängd SILONOX för lång livslängd Extremt slitstark teknik med rostfri stållegering. Slitageskydd på blandarskruven innebär ökad livslängd, kan eftermonteras.

9 SILONOX 8/9 standard för luckorna Z-formad guide standard Kilformad mittsektion mellan skruvarna standard skärkant tillval slitskydd blandardskruv SILONOX materialbeskrivning SILONOX är en legering i rostfritt stål med utomordentliga slitageegenskaper. Det används exklusivt i SILOKINGS blandare. SILONOX är motståndskraftigt mot rost, syra och kemikalier. Det är även enormt slitagetåligt. Detta robusta material kan man svetsa i med MAGsvets, detta gör att det lätt kan eftermonteras på äldre foderblandare. Om man har fodersystem där blandaren ofta stå full med ensilage kan hela blandarkammaren förses med SILONOX. Hållbarhetsfaktor >3 jämfört med S355 stål Slitagebeständigt stål rostskyddat syrafast slitageskyddat

10 Vinkelväxellåda Alla foderblandare från 8 m³ till 40 m³ har samma typ av vinkelväxlarna, (52000 Nm = 67 % mer vridmoment än jämförbara konkurrenter).

11 drift & växellåda 10/11 Kompakt design för högre lönsamhet och bättre komfort Den kompakta designen på hela blandaren är slående. Elmotorn och vinkelväxellådan är sammankopplade och sitter under blandarkammaren, det gör att man har möjlighet att komma åt och fylla fodermedel från alla sidor, det gör det även enkelt att installera SILOKINGS blandare i trånga utrymmen. Bästa foderstruktur och noggrann blandning Idisslare ställer höga krav på foderblandningen. För att uppfylla detta har man designat drivningen så att det är möjligt att variera hastigheten på turboskruven, allt från försiktig blandning till mer intensiv sönderdelning och snabb tömning. Fördelar: max. vridmoment Nm, förstärkta snedskurna drev jämn blandning utan överdriven mixning jämn hastighet på skruvarna hög tillförlitlighet och lång livslängd mycket effektiv 100% olja 100 % pålitlighet och kapacitet klarar att sönderdela frusna rundbalar reducerar kostnaderna 365 dagar per år SILOKING Planetväxellådor De nya SILOKING planetväxellådorna har utvecklats just för att användas i SILOKINGS foderblandare. Växellådan med fyra planeter och optimal nedväxling har designats för att arbeta under de höga belastningar som kan uppstå i en fullfoderblandare. Elektrisk drivning Alla skruvar har sin egen elmotor. Motorn är monterad direkt på växellådan under blandarkammaren. Motorerna styrs av frekvensomvandlare som ger en mjuk start och optimal hastighet. Detta reducerar energiförbrukningen samtidigt som det ger kraftreserver för att hantera toppbelastningar. Varje skruv kan köras individuellt, en eller flera beroende på situationen. Detta sparar energi och förlänger livslängden genom att slitaget minskar. Det innebär också att man kan anpassa blandningen till alla situationer. Eldrift Inbyggt hydraulsystem I vissa installationer, där blandaren ska styra ex. en bandfoderfördelare, kan luckorna öppnas automatiskt tack vare det inbyggda hydraulsystemet. Vinkelväxellåda för säker drift eget hydraulsystem

12 Syrafasta vågceller De patenterade vågcellerna är väl placerade i ramen och i ett skyddat läge under blandningskammaren. För att säkerställa exakt vägning under lång tid är vågcellerna tillverkade i syrabeständigt material. En grund för exakt utfodring Vågcellerna är monterade i speciellt utvecklade höljen, för att kunna arbeta störningsfritt under alla förhållanden. Vågcellerna är monterade rakt ovanför strävorna från ramen - det innebär att spänningar elimineras noggrann viktöverföring - exakt vägning extra skyddsplåt - skyddar foderrester - tillförlitlighet i längden De bärande delarna för transport och vägning Robust ram garanterar precis vägning Hela fullfoderblandaren är monterad på en vridstyv ram som är tillverkad av fyrkantsprofiler. Detta är en ``plug and play`` lösning som är lätt att installera. Den kraftiga ramen i kombination med integrerade vågceller garanterar exakt vägning under hela foderblandarens livslängd. Bästa lösningen för lång livslängd Kablar och hydraulslangar till vågen och hydrauliken är alla tillverkade i syrafasta material och är snyggt och prydligt dragna i kabeltunnlar. Det ger tillförlitlighet i världsklass.

13 ram, vågceller, elevatorer & elslåt 12/13 Elskåp - Tillbehör All elektrisk utrustning så som frekvensomvandlare och elsäkring är placerade i ventilerade elskåp. Som tillbehör kan SILOKING erbjuda dessa skåp för styrning av fullfoderblandaren. För att integreras i komplexa installationer kan SILOKING erbjuda anpassade lösningar för att koppla upp mot externa kontrollsystem. Perfekt hastighet SILOKINGs frekvensomvandlare varierar hastigheten på turboskruven allt från en mjuk start under full belastning till rätt blandningshastighet. Ett vågsystem för höga krav Den utrustning som finns till SILOKING är anpassad för att kunna övervaka alla detaljer av utfodringsprocessen. Det möjliggör noggrann dokumentation för kunden eller myndigheter men även detaljerad styrning av fodermixen. Individuell anpassning för lokala krav är fullt möjlig. Flexibel anslutning av elevatorer De nya välbyggda elevatorerna (tillbehör) till våra stationära fullfoderblandare ökar bekvämligheten. SILOKING StaticLine Feeding 4.0 kan lastas från alla sidor och elevatorerna kan placeras fritt. Elevatorerna drivs med separata elmotorer via en frekvensomvandlare.

14 SILOKING i världen Speciella önskemål För industriella ändamål som biogas eller komposteringsanläggningar finns det som tillval en kraftig högkapacitets-elevator. Elevatorn är 1200 mm bred och tillverkad av SILONOX, den ger en oöverträffad tömningshastighet. Elevatorer med hög kapacitet Tillverkad helt i SILONOX ger den hög tömningshastighet, kan appliceras som på bilden nedan på en komposteringsanläggning. Fördelar med SILOKINGS internationella erfarenhet Tekniskt innovativa och med kunden i fokus, SILOKINGS framgångar är ingen slump utan ett resultat av målmedvetet arbete och nytänkande. Detta har lett till etablering av säljkontor i Kina, Ryssland och Brasilien.

15 SILOKING i världen & service 14/15 Enkel installation och perfekt service gör skillnad Enkla lösningar. Enkel installation, logisk manövrering och snabb service är delar i utfodringskedjan lika väl som den tillförlitliga teknologin i själva blandaren. Moduluppbyggnad! Det gör det enkelt att montera blandarna på gården. Enkel installation Ramen och blandarkammaren är monterade från fabrik vilken gör installationen enkel. Service Snabb leverans av reservdelar är en viktig del av SILOKINGS serviceprogram. SILOKINGs foderblandare backas upp av servicetekniker och reservdelspersonal över hela landet. Serviceteknikerna får kontinuerlig utbildning och är alltid beredda att bistå med hjälp och råd när Ni behöver det. Allt för att minimera stillestånd. Det framgångsrika konceptet med stationära foderblandare har ett gott rykte över hela världen och låter lantbrukaren förbättra sin effektivitet och foderstruktur. SILOKING jobbar i så skilda väderförhållanden som +40 C i Israel och -50 C i Ryssland och Sverige. Tack vare vår närvaro i 50 länder, vet vi de regionela kraven för alla viktiga marknader. I ambitionen att producera mer mat till ännu lägre kostnader, ger SILOKING, med behållare på upp till 40 m3, värdefulla bidrag till lantbrukare över hela världen.

16 Alla är välkomna att ta del av vår kunskap! Med välutrustade utbildningscentra, utbildar vi försäljare, servicetekniker och lantbrukare. På begäran ta vi gärna emot besöksgrupper. SILOKING Service & Training Center Salzburger Straße Tittmoning - Kirchheim Germany Phone +49 (0) / Fax +49 (0) / export@siloking.com Kverneland Group Sverige AB Kungshagsvägen 3 SE Nyköping Sweden Tel. +46 (0) 155 / Fax +46 (0) 155 / kvernelandgroup.sverige@kvernelandgroup.com Mayer Maschinenbaugesellschaft mbh Kehlsteinstraße Tittmoning Germany Tel. +49 (0) / Fax +49 (0) / export@siloking.com Din SILOKING-partner /15_1We

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn Zhafir Zeres Serie 400-2,300 kn Utökade funktioner som standard Zhafir ZERES Serie Zhafir har utvecklat den nya elektriska maskinserien Zeres, för att bli en flexibel formsprutningsmaskin baserad på det

Läs mer

Vår styrka - den kompletta lösningen

Vår styrka - den kompletta lösningen hissar hissar 1 Vår styrka - den kompletta lösningen P DAHL har sedan starten specialiserat sig på hissystem och sedan många år har vi varit Norra Europas största leverantör och tillverkare av hisselektronik.

Läs mer

Bala Agri AB Utfodringsvagn Balder

Bala Agri AB Utfodringsvagn Balder Bala Agri AB Utfodringsvagn Balder BALA AGRI AB Företagspresentation Bala Agri AB är ett tillverkande företag beläget i Nossebro i Västra Götalands län. Företaget startades i början av 1980 talet med tillverkning

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

HJULTVÄTT EN KLASS FÖR SIG. Marknadsledande för högtryckshjultvättmaskiner

HJULTVÄTT EN KLASS FÖR SIG. Marknadsledande för högtryckshjultvättmaskiner HJULTVÄTT EN KLASS FÖR SIG Marknadsledande för högtryckshjultvättmaskiner ERA PROCESSER VÅR LÖSNING Sen år 2000 utvecklar och producerar PERFORMTEC GMBH högeffektiva hjultvättsystem för professionellt

Läs mer

PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv

PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv Pump från M-tec brukspump P50! Allsidig pump med kapacitet upp till 150 l/min. Pumplängd upp till 120 meter och pumphöjd upp till 40 meter med 30 bars max tryck. Enkel att

Läs mer

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM Mixons fingerskarvningssystem med separat applicering används för olika produkter där trälameller limmas ihop i kortändarna. Detta görs

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

DeLaval Optimat II spara tid och skär ner på din största utgift

DeLaval Optimat II spara tid och skär ner på din största utgift spara tid och skär ner på din största utgift Se utfodringen som en möjlighet DeLaval Optimat är ett utfodringssystem som kommer att minska din arbetsbörda med timmar varje dag. Det kommer också ge dig

Läs mer

TKS Kuhn FeedMixer kan användas tillsammans med alla typer foderkällor, till exempel TKS K2 FeedRobot, TKS FeedBelt osv.

TKS Kuhn FeedMixer kan användas tillsammans med alla typer foderkällor, till exempel TKS K2 FeedRobot, TKS FeedBelt osv. för alla förhållanden www.tks-as.no TKS har i samarbete Kuhn utvecklat en stabil och driftsäker lösning för stationär blandning. är särskilt utformad för att ge bästa möjliga blandningsresultat på kortast

Läs mer

Automatiska slagdörröppnare

Automatiska slagdörröppnare Automatiska slagdörröppnare Kvalitet är vår drivkraft Tillsammans med pålitliga partners över hela världen erbjuder TORMAX slagdörrslösningar för många olika behov. Själva hjärnan i systemet består av

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt.

Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt. Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt. Skåpet som ger dig en suverän enkelhet och fraktekonomi. Helt nytt men ändå beprövat och marknadens mest sålda skåp till VW Crafter.

Läs mer

Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic

Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic TRUMPF med världsnyheter på Blech Nordic Snart är det dags för den nya mässan Blech Nordic att slå upp dörrarna i Stockholm. Varmt välkomna den 4-7 oktober till den

Läs mer

Användningsbroschyr. Wilo-lösningar för distribution av släckningsvatten. Brandsläckningssystem för byggnadstekniska installationer.

Användningsbroschyr. Wilo-lösningar för distribution av släckningsvatten. Brandsläckningssystem för byggnadstekniska installationer. Användningsbroschyr Wilo-lösningar för distribution av släckningsvatten. Brandsläckningssystem för byggnadstekniska installationer. 0000002449.indd 1 18.11.2015 10:04:34 02 Löftet Wilo Pioneering for You.

Läs mer

TRIOMATIC TRIOMATIC. Automatiska utfodringssystem T10 - T20 - T30 - T40. Trioliet. Har lösnigen åt dig!

TRIOMATIC TRIOMATIC. Automatiska utfodringssystem T10 - T20 - T30 - T40. Trioliet. Har lösnigen åt dig! TRIOMATIC TRIOMATIC Automatiska utfodringssystem T10 - T20 - T30 - T40 Trioliet. Har lösnigen åt dig! Trioliet utfodringsteknik seden 1950 Utfodring med full kontroll Trioliet startades 1950 av de tre

Läs mer

maximal funktionalitet

maximal funktionalitet mervärde HÖGRE SÄKERHET maximal funktionalitet tillbehör för utökad funktionalitet Till EdmoLift s lyftbord finns en mängd olika tillbehör som ger ett mervärde på Er investering. I den här broschyren ser

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

Belysning för krävande miljöer

Belysning för krävande miljöer E2 Belysning för krävande miljöer 2 ETAP Kapslade armaturer E2 I fuktiga och/eller mycket smutsiga utrymmen krävs kapslade armaturer. Med E2 tillhandahåller ETAP en belysningslösning med LED för bland

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

Gilles 12,5-160kW. Pelletspanna

Gilles 12,5-160kW. Pelletspanna Pellets Flis Pelletspanna Gilles,-60kW Gilles har väl beprövade produkter med hög kvalité till ett konkurrenskraftigt pris. Anläggningarna har stor driftsäkerhet tack vare Gilles smarta självkorrigerande

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

AP Gyllevogne. Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare

AP Gyllevogne. Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare AP Gyllevogne Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare Tillverkas i Danmark Kvalitet för den professionella användaren Våra gödselvagnar används av maskinstationer, entreprenörer och lantbrukare med höga krav

Läs mer

NYHET. NYHET: Megamat RS LÄTTGÅENDE SKJUTDÖRR. PATERNOSTERVERK Ett kompaktlager, som spar utrymme, tid och pengar! AUTOMATISK KEDJESPÄNNARE

NYHET. NYHET: Megamat RS LÄTTGÅENDE SKJUTDÖRR. PATERNOSTERVERK Ett kompaktlager, som spar utrymme, tid och pengar! AUTOMATISK KEDJESPÄNNARE Standard Solutions Vertical Carousel NYHET: Megamat RS PATERNOSTERVERK Ett kompaktlager, som spar utrymme, tid och pengar! NYHET MODERN DESIGN AUTOMATISK KEDJESPÄNNARE LÅG ENERGI- FÖRBRUKNING LÄTTGÅENDE

Läs mer

Maskin typ beteckningar och namn på RUF Brikettpressar

Maskin typ beteckningar och namn på RUF Brikettpressar RUF Brikett Pressar är indelade I 8 olika serier. RUF Brikett Systems for trä och organiskt material > Serie 1 RUF Brikett Systems för metall > Serie 2 och 3 RUF Brikett Systems för slipmull slam -stoft

Läs mer

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 BATTERIDRIVNA VERKTYG NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 NY BORDS-/GERINGSSÅG SE SIDAN 5 BETONG- OCH METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING NY STICKSÅG, 18 V XR SE SIDAN 4 ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012

Läs mer

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner SKÄRMASKINER Översikt Skärmaskiner Modellöversikt Skärmaskin 1133 1142 1134 1135 1046 IDEAL 1133 IDEAL 1142 IDEAL 1134 IDEAL 1135 IDEAL 1046 Skärlängd, mm 340 430 350 350 460 Skärkapacitet ark (70 g/m²)

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

Manual Elstyrning EL130

Manual Elstyrning EL130 Manual Elstyrning EL130-3 drifter Läs noga igenom manualen innan arbetet påbörjas! Titel Reg. Nr Sist sparad Rev. Nr Sidor EL130_rev1 100-130 2008-06-10 1 20 1 Innehållsförteckning 1 Tillverkardeklaration

Läs mer

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda.

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda. Skruvkompressorer över 30 kw Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Definiera dina behov så Vårt utbud av oljeinsprutade skruvkompressorer på 30-90 kw är omfattande och hela serien

Läs mer

Mectec Elektronik AB Agnesfridsvägen 189 213 75 Malmö, Sverige Tel 040 689 25 00 Fax 040 689 25 25 info@mectec.se www.mectec.se

Mectec Elektronik AB Agnesfridsvägen 189 213 75 Malmö, Sverige Tel 040 689 25 00 Fax 040 689 25 25 info@mectec.se www.mectec.se Mectec Elektronik AB Agnesfridsvägen 189 213 75 Malmö, Sverige Tel 040 689 25 00 Fax 040 689 25 25 info@mectec.se www.mectec.se Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Endast

Läs mer

Använd Welands märkbrickor på hydraulslangar, pneumatikledningar och elkablar, så har du en tydlig märkning som håller i många år.

Använd Welands märkbrickor på hydraulslangar, pneumatikledningar och elkablar, så har du en tydlig märkning som håller i många år. 1-radiga brickor i rostfritt material Brickan fästes med skruv, plastbuntband eller med rostfria buntband. Nummerserier kan tas fram och levereras på tejpremsor. Använd Welands märkbrickor på hydraulslangar,

Läs mer

MaxiWash. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen.

MaxiWash. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen. MaxiWash STORT UTBUD Vi har rätt lösning för din fordonstvättverksamhet: KOMMERSIELL TUNG FORDONSTVÄTT ROLLOVER BILTVÄTTAR för låga, medelstora

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 Kraftfull Tillförlitlig Bevisat höga prestanda Komfort och säkerhet Volvos grävmaskiner är konstruerade för en världsomspännande marknad. Den avancerade teknologi

Läs mer

Kvalitetsskalor. Beprövat 100-miljonfaldigt i praktiken

Kvalitetsskalor. Beprövat 100-miljonfaldigt i praktiken Kvalitetsskalor Beprövat 100-miljonfaldigt i praktiken Firman Måttstockarna Firmans grundare Adolf Gampper Ur firmans historia 20-talet 30-talet Grundandets år, mekanisk verkstad. Tillverkning av delar

Läs mer

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean Conclean har den enkla lösningen för ditt enskilda avlopp Entreprenörer som återkommer och nöjda kunder talar sitt

Läs mer

Få ut det mesta ur fodret!! Lantbrukaren Dirk Schulte-Siering vet allt om sin utfodring

Få ut det mesta ur fodret!! Lantbrukaren Dirk Schulte-Siering vet allt om sin utfodring Kan du använda en sådan här, så kan du också använda den här! Få ut det mesta ur fodret!! Lantbrukaren Dirk Schulte-Siering vet allt om sin utfodring Daglig kontroll och en god översikt över utfodringen

Läs mer

Kraftfullt drag. Precision i alla kurvor. Sticksågen CARVEX PS 400

Kraftfullt drag. Precision i alla kurvor. Sticksågen CARVEX PS 400 Kraftfullt drag. Precision i alla kurvor. Sticksågen CARVEX PS 400 Verktyg för högsta anspråk Kraft direkt från eluttaget: nya CARVEX PS 400. Man känner kraften i draget. Den innovativa batteritekniken

Läs mer

S K I O L D d a t a m i x. S K I O L D G ö R H E L A S K I L L N A D E N!

S K I O L D d a t a m i x. S K I O L D G ö R H E L A S K I L L N A D E N! S K I O L D d a t a m i x allt f ör grisstallet S K I O L D G ö R H E L A S K I L L N A D E N! innehållsforteckning Smågrisstall................................ 3 FRATS och slaktsvin.........................

Läs mer

GYRO. Den perfekta lösningen för avgradning och slipning. För stål, rostfritt och metaller. Oscillerande slipteknik

GYRO. Den perfekta lösningen för avgradning och slipning. För stål, rostfritt och metaller. Oscillerande slipteknik R GYRO Den perfekta lösningen för avgradning och slipning Oscillerande slipteknik För stål, rostfritt och metaller - ett starkt och effektivt maskinkoncept..! Ett karakteristiskt kännetecken för varje

Läs mer

Hultdins SuperSaw flexibilitet i ett nötskal

Hultdins SuperSaw flexibilitet i ett nötskal Hultdins SuperSaw, högproduktiv buntkapning i Brasilien Hultdins gripsågar i SuperSaw-serien har under många år varit det naturliga kvalitetsvalet bland skogsentreprenörer världen över. Kaptillsatsen appliceras

Läs mer

Redskap. Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor

Redskap. Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor Redskap Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor Perfekt passform. Vi introducerar det nya sortimentet kompaktgrävskopor från Volvo. Dessa hållbara redskap är utformade för att prestera i perfekt harmoni

Läs mer

hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar.

hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar. hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar. FAMA hyllsystem maximal flexibilitet för maximal effektivitet Willach Pharmacy Solutions hör till världens

Läs mer

GEIGER-SoftPlusWireless

GEIGER-SoftPlusWireless Produktdatablad GEIGER-SoftPlusWireless radiomotorn som är skonsam mot duken i kassettmarkisen Innehåll Problem och lösning...1 Utformning och särskilda egenskaper...2 Funktioner...5 Kortfattad instruktion

Läs mer

Välj rätt från början!

Välj rätt från början! Välj rätt från början! DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Din lösning varje dag Vår mest avancerade robotarm DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Den hydrauliska robotarmen hos DeLaval VMS

Läs mer

Ett förstklassigt val

Ett förstklassigt val Kalmar DCF50-90 Ett förstklassigt val Lätta gaffeltruckar 5-9 ton. När endast det bästa är gott nog Är du en Kalmar-kund? Sedan 1949 har Kalmar varit det märke kvalitetsmedvetna truckförare och ägare föredrar.

Läs mer

Tvättmaskiner och torktumlare med 8 kg kapacitet

Tvättmaskiner och torktumlare med 8 kg kapacitet Tvättmaskiner och torktumlare med 8 kg kapacitet Tvättmaskiner och torktumlare Value Added Den nya 8 kg-klassen Tvättmaskiner och torktumlare med en kapacitet på 8 kg tvätt är ofta den idealiska storleken,

Läs mer

Maskininformation vm-1200

Maskininformation vm-1200 VM-1200 INFO AMADA MACHINE TOOLS är ett välkänt begrepp för industriaktörer världen över. Företaget leder utvecklingen av såväl sågmaskiner som sågblad och har ett av världens största sortiment av bimetall-

Läs mer

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group Svenska Arbetsplattformar Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160 Member of AVANT Group Leguan arbetsplattformar är konstruerade för tunga professionella jobb och för uthyrning. Det

Läs mer

Baler Range. Det professionella alternativet

Baler Range. Det professionella alternativet Baler Range Det professionella alternativet Press- serie utvecklad utifrån kraven från dagens lantbrukare och maskinstationer Maskinen är konstruerad och byggd för lång livslängd med tester från områden

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

Tryckramar. Tekniska data PRODUCT SHEET

Tryckramar. Tekniska data PRODUCT SHEET Tryckramar Tryckramar används för att minska virkets deformation, särskilt i de övre virkeslagren. Detta leder till minskad nedklassning. Dessutom uppnår man extra stabilitet i virkespaketen och en effektiv

Läs mer

BRUKSANVISNING HS Fåtöljen

BRUKSANVISNING HS Fåtöljen BRUKSANVISNING HS Fåtöljen Version 1 2014 HS fåtöljen 2 Innehållsförteckning Sida Introduktion till HS Fåtöljen 3 Vad är HS Fåtöljen? 3 Varför behövs HS Fåtöljen? 3 Vem bör använda HS Fåtöljen? 4 Produktinformation

Läs mer

QH-system. Proportionaldoserare modell Q-Dos. För enkel och exakt dosering av kylvätska. Funktion

QH-system. Proportionaldoserare modell Q-Dos. För enkel och exakt dosering av kylvätska. Funktion Oljeskimmers & pneumatiska blås/vakuumsystem Proportionaldoserare modell Q-Dos För enkel och exakt dosering av kylvätska Reglerbar koncentration. Unik patenterad blandningskammare för optimal blandning.

Läs mer

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin För en bekväm rengöring av trånga utrymmen 1 Effektiv och användarvänlig Kostnadseffektivitet möter ergonomi Ergonomisk & bekväm Förarplatsen har designats

Läs mer

KSV. Frekvensstyrda Skruvkompressorer 11-22 Kw

KSV. Frekvensstyrda Skruvkompressorer 11-22 Kw Frekvensstyrda Skruvkompressorer 11-22 Kw Resultatet är en extremt tyst och användarvänlig kompressor med reducerad elförbrukning och återvinningsbara komponenter. = Energibesparingar och lägre CO2 utsläpp

Läs mer

JetWash. Flexibilitet för anläggningning av olika storlek TEKNIK FÖR SJÄLVTVÄTTANLÄGGNINGAR

JetWash. Flexibilitet för anläggningning av olika storlek TEKNIK FÖR SJÄLVTVÄTTANLÄGGNINGAR 3000642_WT_Bro_JetWash_A4_SE_072015 _Haas TEKNIK FÖR SJÄLVTVÄTTANLÄGGNINGAR JetWash www.washtec.se Flexibilitet för anläggningning av olika storlek Öst / Norr Väst Syd Haukadalsgatan 12 Fältspatsgatan

Läs mer

iljömärk produkt! www.froeling.com

iljömärk produkt! www.froeling.com Miljömärkt produkt! www.froeling.com Uppvärmning med ved Fröling har arbetat med att effektivisera användningen av trädbränslen i snart fem decennier. I dag står Fröling för modern värmeteknik för biobränslen.

Läs mer

Gå längre och öka kylmediernas livslängd. Alfie 500 för rening av kylmedier

Gå längre och öka kylmediernas livslängd. Alfie 500 för rening av kylmedier Gå längre och öka kylmediernas livslängd Alfie 500 för rening av kylmedier Färre produktionsstopp Bättre produktkvalitet Inga kladdiga verktyg Ingen dålig lukt Minskade allergiska reaktioner Mindre verktygsslitage

Läs mer

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE Friggeråkers Verkstäder AB FALKÖPING TALLRIKSSPRIDARE 1 Manufacturer: Danska vägen 87, SE-521 32 Falköping, Sweden Phone +46 515 777 640, Telefax +46 515 801 88 www.friggeraker.se

Läs mer

PRESTIGE. ett urval. Kvalitetstrappor i trä

PRESTIGE. ett urval. Kvalitetstrappor i trä PRESTIGE ett urval Kvalitetstrappor i trä Med känsla för material och detaljer Snickarlaget är en av Sveriges ledande tillverkare av trappor med fokus på design, nytänkande och flexibilitet. Vi är med

Läs mer

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder?

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Garageportöppnare Sommer och Aperto garageportö Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Med en garageportöppnare slipper du gå ur bilen i regn och rusk bara för att öppna porten. Portöppnaren

Läs mer

DRICKSFONTÄNER UTOMHUS

DRICKSFONTÄNER UTOMHUS DRICKSFONTÄNER UTOMHUS Företagets historia Egenföretagaren Luther Haws var rörmokarmästare, plåtentreprenör och sanitetsinspektör i staden Berkeley, Kalifornien. År 1906, under en av hans rundor på en

Läs mer

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line Bänkar För mat- och dryckesförvaring Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line för professionell förv Cold Line-produkterna är designade och tillverkade för att uppfylla de strängaste

Läs mer

Vår process. Konstruktion Produktion Logistik Installation. Design. Exponera, förvara, producera

Vår process. Konstruktion Produktion Logistik Installation. Design. Exponera, förvara, producera Producera Din värld är vår inspiration Vår passion är inredningar och förvaringslösningar för professionell miljö. Hyllsystem, däckställ, butiksdisplayer, shop-in-shop-lösningar för att nämna några. Hos

Läs mer

Klarar mer än en miljon skruvdragningar.

Klarar mer än en miljon skruvdragningar. BYGG Klarar mer än en miljon skruvdragningar. FEIN gipsskruvdragare med och utan sladd. ASCT 18 M: mer än 2300 skruvdragningar per batteriladdning! Nyhet för gipsdragning. FEIN ASCT 14 och 18. FEIN är

Läs mer

PRO LINE SVETS- OCH SKÄRGASER, UTRUSTNING OCH TILLBEHÖR VERSION 2015/02

PRO LINE SVETS- OCH SKÄRGASER, UTRUSTNING OCH TILLBEHÖR VERSION 2015/02 SVETS- OCH SKÄRGASER, UTRUSTNING OCH TILLBEHÖR VERSION 2015/02 SVETS- OCH SKÄRGASER STÅL- OCH VERKSTADSSINDUSTRIN Stål- och verkstadsindustrin är en av de industrier som kännetecknas av att vara under

Läs mer

Balhanteringsredskap. Det professionella valet

Balhanteringsredskap. Det professionella valet Balhanteringsredskap Det professionella valet 994 Baldelare Med kombinationen enkelhet och styrka klyver McHale baldelare snabbt, noggrant och effektivt balar av ensilage, hö eller halm. Manövrerad via

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

Skötbord. Flexibla lösningar för stora som små

Skötbord. Flexibla lösningar för stora som små Skötbord Flexibla lösningar för stora som små Flexibla skötbord Bra och ergonomiskt riktiga arbetsställningar kräver flexibla lösningar. Designen och utformningen på våra produkter gör att personalen kan

Läs mer

KOBRA. Användarmanual. Manual 025

KOBRA. Användarmanual. Manual 025 KOBRA Användarmanual Manual 025 Säkerhet Ankarspelet skall inte användas som förtöjning utan en avlastning skall alltid skapas via en pollare eller liknande. Båtens motor skall alltid vara igång som en

Läs mer

NU ÄR DEN PERFEKTA SAMMANFOGNINGEN MÖJLIG DÅ DEN INTELLIGENTA REVOLUTIONEN ÄR KOMPLETT MED TPS/i ROBOT

NU ÄR DEN PERFEKTA SAMMANFOGNINGEN MÖJLIG DÅ DEN INTELLIGENTA REVOLUTIONEN ÄR KOMPLETT MED TPS/i ROBOT / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FRO_BRO_TPSI_ROBOT_SVE_2015-5 NU ÄR DEN PERFEKTA SAMMANFOGNINGEN MÖJLIG DÅ DEN INTELLIGENTA REVOLUTIONEN ÄR KOMPLETT MED TPS/i ROBOT 2 PERFEKT SAMMANFOGNING

Läs mer

PORT- & GRINDAUTOMATIK FÖR VILLOR Nordiskt sortiment, november 2011

PORT- & GRINDAUTOMATIK FÖR VILLOR Nordiskt sortiment, november 2011 PORT- & GRINDAUTOMATIK FÖR VILLOR Nordiskt sortiment, november 2011 1 AUTOMATISERADE SLAG- OCH SKJUTGRINDAR FÖR VILLABRUK Vi har levererat fler än 35.000 motoriseringar sedan 1974 Det är 70% av samtliga

Läs mer

Effektivt inbrottsskydd genom. Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se

Effektivt inbrottsskydd genom. Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se Effektivt inbrottsskydd genom Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se Secura för säkerhet. Frågan om säkerheten blir allt viktigare hela tiden. Entrédörrar med omfattande låssystem

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

Betyg MVG. Inredning för utbildning

Betyg MVG. Inredning för utbildning Betyg MVG Inredning för utbildning VÄLJ MELLAN TVÅ INREDNINGSSYSTEM För att möta nya krav på estetik och valmöjligheter erbjuder iab två omfattande inredningssystem för utbildning iab EDU och ST. Med utgångspunkt

Läs mer

VOLVO PENTA VÅRSÄSONG 2009 TIPS FRÅN DIN ÅTERFÖRSÄLJARE

VOLVO PENTA VÅRSÄSONG 2009 TIPS FRÅN DIN ÅTERFÖRSÄLJARE VÅRSÄSONG 2009 TIPS FRÅN DIN VOLVO PENTA ÅTERFÖRSÄLJARE Priserna gäller t.o.m. 15 Maj 2009 om inget annat anges. Alla priser är rekommenderade cirkapriser inkl. moms. Vissa produkter kan vara beställningsvaror.

Läs mer

PANTONE: 2935 U. Nordens största tillverkare av blästerutrustning

PANTONE: 2935 U. Nordens största tillverkare av blästerutrustning PANTONE: 2935 U Nordens största tillverkare av blästerutrustning Välkommen till Bäckman Bäckman är Nordens största tillverkare av utrustning för blästring. Vår långa erfarenhet och kompetens gör det enkelt

Läs mer

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG SLIMLIFT 6250 Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG Slimlift 6250 Väggmonterad Bänklyftare SLIMLIFT 6250 är en väggmonterad bänklyftare med stor flexibilitet för anpassning till olika behov. Utrustningen i

Läs mer

Den traditionella spisen

Den traditionella spisen MK och MKM Den traditionella spisen Serien tillåter kombination av olika typer av kokplattor. Mycket robust spis Stor och flexibel kapacitet tack vare stor, slät kokyta Lång livslängd Stativ helt i rostfritt

Läs mer

PRODUKTER FÖR LINJÄRA OCH ROTERANDE RÖRELSER

PRODUKTER FÖR LINJÄRA OCH ROTERANDE RÖRELSER PRODUKTER FÖR LINJÄRA OCH ROTERANDE RÖRELSER 2015 KULSKRUV WWW.INTERALIA.SE LINJÄRENHETER STÄLLDON LINJÄRLAGER PLANETVÄXLAR SKRUVDOMKRAFTER KOPPLINGAR GLIDSKRUV SOLENOIDER OM INTERALIA InterAlia är ett

Läs mer

svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning

svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco har tillverkat inverters i 30 år Selco har utformat, utvecklat och producerat inverters för svetsning

Läs mer

PTH 900/820 E PTH 1200/1000 HACKERTRUCK

PTH 900/820 E PTH 1200/1000 HACKERTRUCK 1200/1000 HACKERTRUCK 89, Envie (CN) 077 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it www.pezzolato.it Trumhuggar Serien Det bästa fliset av alla typer av trä GREENLINE HACKERTRUCK 1000/820 HACKERTRUCK HACKERTRUCK

Läs mer

Kundanpassade kvalitetslösningar. In i minsta detalj. Till rätt pris.

Kundanpassade kvalitetslösningar. In i minsta detalj. Till rätt pris. Kundanpassade kvalitetslösningar. In i minsta detalj. Till rätt pris. Tryckt på Cyclus Offset/Print, ett till 100% återvunnet och miljövänligt papper producerat av avsvärtat returpapper från hushåll och

Läs mer

Tuffa jobb kräver säker förvaring!

Tuffa jobb kräver säker förvaring! Tuffa jobb kräver säker förvaring! 4 tungt vägande skäl att välja Nordsec 1. Marknadens bredaste sortiment av säker förvaring. 2. Genomtänkt och praktisk förvaring kombinerat med stöldskydd. 3. Unik service

Läs mer

DYSKANALEN ROL ROL-S JUSTERINGS- OCH DÄMPNINGSDEL

DYSKANALEN ROL ROL-S JUSTERINGS- OCH DÄMPNINGSDEL . DYSKANALEN ROL ROL-S JUSTERINGS- OCH DÄMPNINGSDEL www.climecon.fi Den snygga, tystgående dyskanalen ROL är konstruerad för rum där stora luftvolymer behöver fördelas jämnt och dragfritt. ROL-S justerings-

Läs mer

Installationsmanual ML40 Plus

Installationsmanual ML40 Plus Installationsmanual ML40 Plus 1. Beskrivning ML40Plus är en speciellt konstruerad drivenhet för autopiloter på båtar. Den passar de flesta typer av segelbåtar, även sådana med ror-kult. ML40Plus kräver

Läs mer

Nyhet! Nyhet! Helt rätt i tiden

Nyhet! Nyhet! Helt rätt i tiden i5 Nyhet! Nyhet! Helt rätt i tiden 1 Gör en insats för bättre mys Att uppgradera den öppna spisen med en insats är ett klokt beslut. Värmen sprids i rummet istället för att sugas upp genom skorstenen.

Läs mer

KEMI & FINKEMI. Sumitek AB

KEMI & FINKEMI. Sumitek AB KEMI & FINKEMI Sumitek AB Bäste kund! Vi presenterar våra samarbetspartner som vi representerar inom pulver- och vätsketeknik på den nordiska marknaden. Leverantörerna är ledande europeiska tillverkare

Läs mer

Metall. Kombinera sladdlösa maskiner för metallbearbetning. NYHET. Kombinera och dra nytta

Metall. Kombinera sladdlösa maskiner för metallbearbetning. NYHET. Kombinera och dra nytta Metall Kombinera sladdlösa maskiner för metallbearbetning. NYHET Kombinera och dra nytta FEIN Select + ger dig möjligheten att efter behov kombinera en eller flera 18 V sladdlösa maskiner för professionell

Läs mer

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 Vi vet att professionella användare ställer höga krav på sin utrustning och våra verktyg är konstruerade för att tillmötesgå våra kunders behov, både med avseende på

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

Minigrävare 0,8-8,0 ton

Minigrävare 0,8-8,0 ton Minigrävare 0,8-8,0 ton 2-års full garanti Producerad i Japan Hanix eller som den tidigare hette Nissan, kom till Beck 1981 och har sedan dess varit marknadsledande i Sverige och Norge. Under åren har

Läs mer

Fläktar med utdragbar skärm. Nyheter 2012

Fläktar med utdragbar skärm. Nyheter 2012 Fläktar med utdragbar skärm Nyheter 2012 Fläktar med utdragbar skärm Kvalitet och design Sedan numera 112 år har vi varit trogna vår företagsfilosofi immer besser. Det är tyska och betyder alltid bättre,

Läs mer

Com 90. Gjord för människor.

Com 90. Gjord för människor. Com 90. Gjord för människor. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. Överlägsna tekniska lösningar. Smarta överkastribbor De mjuka överkastribborna fjädrar tillbaka till utgångsläget om de fastnar

Läs mer

HYDROSCANDS METALLSLANGSPROGRAM

HYDROSCANDS METALLSLANGSPROGRAM Metallslang HROSCANDS METALLSLANGSPROGRAM INGET ÄR OMÖJLIGT HROSCAND erbjuder ett brett och kundanpassat utbud av metallslangar anpassade till en mängd olika användningsområden. Vi kan, i egen regi, ta

Läs mer

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Diskbänkar Köksfläktar Lådor Blandare Avfallssortering simply more kitchen. Eurodomo - ett komplett sortiment En diskbänk hör hemma i köket på samma villkor som

Läs mer

OK-rörsystem. OK-rörsystem. Kongskilde OK/OKR/OKD

OK-rörsystem. OK-rörsystem. Kongskilde OK/OKR/OKD OK-rörsystem OK/OKR/OKD Kongskilde OK-rörsystem OK-rörsystemet är idealiskt för pneumatisk och mekanisk transport samt ventilation inom såväl lantbruk som industri. Rörsystemet är enkelt och flexibelt

Läs mer