Vårbladet ÅRSPROGRAM planerade aktiviteter 2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vårbladet 2011. ÅRSPROGRAM planerade aktiviteter 2013"

Transkript

1 Vårbladet 2011 ÅRSPROGRAM planerade aktiviteter 2013 Detta är styrelsens förslag till program för Det kommer att diskuteras, eventuellt modifieras och sedan beslutas av årsmötet. Eventuella förändringar kan du läsa om på vår hemsida. Detta preliminära Årsprogram/Vårblad skickas till våra medlemmar via e-post. Höstlövet skickas på samma sätt i augusti. Endast de som meddelat Kassören skriftligen via vykort eller brev får Årsprogram/Vårblad, Höstlöv samt kallelse till årsmötet med posten. Som vanligt sänds påminnelse till aktiviteterna via e-post drygt en vecka före varje aktivitet. Dock endast till de som har en e-post adress. Föreningens medlemsavgifter hanteras av Riksförbundet Svensk Trädgård. Riksförbundets plusgironummer är för nya medlemmar. Tidigare medlemmar betalar via det inbetalningskort som skickas i ett separat brev i mitten på december. All information finns att läsa på Föreningens hemsida. Se ovan! Sänd ändrade e post uppgift till: medlem@tabyvallentunatradgard.se. Vi kommer att hålla de flesta av våra möten i Hönshuset, Karby Gård Konstcentrum. Där finns även Föreningens örtagård. Om inget annat står i programmet samlas vi för att hinna dricka kaffe eller the innan föredraget börjar. Kl hälsas kvällens huvudperson välkommen. För att arrangemangen ska fungera måste du anmäla dig senast en vecka i förväg. Skriv ett e-brev per aktivitet till: anmalan@tabyvallentunatradgard.se Vissa aktiviteter har maximerat deltagarantal (då gäller först till kvarn... ) och om alltför få deltagare anmäler sig till en aktivitet, kan den bli inställd. Månad Aktivitet 6 februari Onsdag kl Hönshuset kl Årsmöte (se separat kallelse). Genväg till en vacker trädgård: Har du stora drömmar om din trädgård som du aldrig hinner genomföra? Trädgårdsmästare och föreläsare Linda Schilén ger konkreta tips för dig som vill men inte riktigt har tid till att få en vacker och trivsam trädgård. Lär dig om smarta växtval, marktäckning, designknep, bevattning och mycket annat som förenklar ditt trädgårdsarbete. Linda kommer att ta med sig egentillverkade växtstöd för försäljning under kvällen. Mars 8-15 Vi tipsar om: Res till blommande Madeira med Maj Lis Pettersson

2 Läs mer på Mars Tisdag 5 kl Hönshuset kl Vi gör egna växtstöd: Slöjdkonsulent Anna Carin Cedergren visar oss hur vi gör enkla och fina stöd i metall till våra växter. Hon har med sig metalltråd i olika längder och dekorativa koppartrådar. Det finns även pärlor och annat att dekorera med. Tänger och avbitare kommer att finnas, men tag gärna med egna så slipper du vänta. Materialet betalas till Anna Carin Obs max 20 st. Först till kvarn! 7-10 mars Vi tipsar om: Rum & Trädgård på Kistamässan april 3 april Onsdag kl19.00 Hönshuset kl18.30 Läs mer på. Vi tipsar om: Nordiska trädgårdar på Älvsjömässan läs mer på Läs mer på Jordmannen: Heter Niklas och kommer ifrån Rölunda gård i Bålsta. Där har man sedan 1971 komposterat och packat gödsel från gårdens egna frigående kor. För att minska transporterna finns produktionen numera även i Karlstad Gävle, Luleå samt i Skåne. Niklas kommer att berätta mer om detta under kvällen. Det finns även möjlighet att till självkostnadspris lämna ett jordprov förpackat i en tjock plastpåse märkt med namn och tfn nr. Detta betalas kontant på plats. 23 april tisdag kl 19 Hönshuset Odla bär, vanliga sorter och bra sortval: Odlingsvärda bär ger trädgården sötma och aromer vi inte vill vara utan. Med goda odlingsråd och tips på tacksamma sorter berättar trädgårdsrådgivare Lise-Lotte Björkman hur vi lättare lyckas och kan njuta av våra trädgårdsbär.

3 6 maj Måndag Kl Utanför Hönshuset Vårfest i örtagården Tag med dig krattan, spaden, rensjärnet handskar och ett glatt humör. Vi hoppas att solen skiner på oss och att kaffekorgen smakar. Efter väl utfört arbete bjuder föreningen på korv med bröd. Som vanligt byter vi växter med varandra så tag med dig av ditt överflöd! Maj Vi tipsar om Riksförbundets resa till Estland: Succéresan går för fjärde året! Följ med Riksförbundet Svensk Trädgårds populära trädgårdskryssning till Estland och besök den spännande och prisvärda växtmarknaden i Türi. Ombord får du lyssna till personliga föredrag av Trädgårdsrikets Gunnel Carlson och Svensk Trädgårds ordförande tomatkungen Åke Truedsson samt Nobelfestens blomsterkreatör Gunnar Kaj. Maj-augusti Trädgårdsvandringar: En mycket uppskattad aktivitet. Passa på och lär dig lite mer om trädgård under trevliga former. Vi besöker varandras trädgårdar, som ligger utspridda i både Täby, Vallentuna, Åkersberga och på Ljusterö. Vi beundrar alla vackra växter och anläggningar, pratar, inspireras och byter erfarenheter. Och inte att förglömma så fikar vi. Till dessa vandringar anmäler du dig till Marianne Janning senast den 30 april e-postadress marianne@tabyvallentunatradgard.se Vid första Trädgårdsvandringen i maj bokas tiderna för visning av allas trädgårdar. Därför är det viktigt att försöka närvara vid just denna första vandring.

4 26 maj Söndag Kl 9.00 i Roslags Näsby för samåkning Vi åker till Tungelsta och besöker: Petra Lindvalls trädgård som blev Årets trädgård i Tungelsta 2012 med motiveringen. Trädgården har en fin inramning. Ett variationsrikt växtval. Att vandra genom trädgården ger många inspirerande stunder. I allt om trädgård nr 9 finns ett reportage om Petras trädgård. Sunes Handelsträdgård är specialiserad på Pelargoner. Här kan man botanisera bland hundratals sorter och arter. Det finns även sommarblommor och en och annan krukväxt. Tungelsta Trädgårdspark Petra Lindvall visar oss den lilla men fina parken och vi får besöka Trädgårdsmästerimuseet. Läs mer på Här kommer vi att intaga vår medhavda lunch. Mariana Sjöbergs trädgård. Mariana bloggar om sin trädgård på Titta in och njut av både bilder och texter. Trädgården som är ganska ny är både lantlig, romantisk och lite udda. Mariana är mer intresserad av design än av latinska namn. OBS MEDTAG REJÄL MATSÄCK OCH KAFFE!

5 8 juni Lördag Vi samlas i Roslags Näsby kl 10 för samåkning Besök Vikingshill i Nacka: Förutom en mångfald av spännande träd och buskar finns här även karaktärsfulla stenarbeten som skapar olika rum med olika karaktär. I denna trädgård som är skapad av Carina och Erik Johansson möts den Svenska skärgården med Medelhavet och Östra Asien i en spännande blandning. Carina och Erik delar med sig av sina erfarenheter om hur man går tillväga när man skall projektera och bygga upp en intressant och spännande trädgård. Här finns kaffe och bröd att köpa. 4 augusti Söndag kl 12 Götavägen 23 Täby Gör din egen tavla: Akvarellmålning hos Gunnel. Om vädret tillåter sitter vi Gunnels vackra trädgård och målar. Gunnel och Anette är våra lärare och säger att inga förkunskaper behövs. Till självkostnadspris köper vi materialet. Kaffekorg och en stol har vi med oss. Vid regn flyttas denna aktivitet till den 11 augusti. 31 augusti Lördag Trädgårdsresa i Södermanland: Årets endagsresa går till trakten runt Eskilstuna, bla till Löta Handelsträdgård. Här finns nästan 1000 olika rosor och perenner. Buskar och träd finns också och vi får 10% på våra inköp. Planering pågår fortfarande och detaljerad information kommer i höstlövet. Men vi kan lova att det blir en härlig dag med mycket vackra och inspirerande trädgårdar. En hel del att shoppa och något gott att äta. Som vanligt är det Ewa Edemar och Ewa Ström som är våra eminenta arrangörer. För att hyra en buss måste vi vara minst 20 personer och kostnaden är då beräknad till ca 400.-/person.

6 Blir vi färre åker vi i egna bilar och delar på bensinkostnaden. Sista dag för anmälan är 17 maj och skall göras till resa@tabyvallentunatradgard.se Skriv in dessa datum i almanackan 17 maj och 31 augusti 25 augusti Söndag Kl 11 Roslags Näsby för samåkning Vi besöker Lotta & Georges trädgård i Duvbo: De övertog trädgården efter Lottas föräldrar Sedan dess har den kvm stora tomten förvandlats från en ordinär villatomt till en vacker trädgårdsdröm. Här finns vattenfall och flera dammar. Växthus både till odling och till lust. Hela framsidan har terrasserats upp och nya rabatter har anlagts. Smakfulla arrangemang finns lite överallt och Lottas rådjursklockor i hönsnät är som smycken i trädgården. Här användes bara naturgödsel och djurlivet är rikt. Vi fikar på Lottas terrass så tag med Kaffekorg och tilltugg. 1 september Söndag kl 12. Hönshuset Växtbytardag: Vi byter eller ger bort. Ett tillfälle för de som har trångt i rabatterna och kan dela med sig av växter och buskar. En bra möjlighet för andra att få lite påfyllning eller nytillskott i trädgården.

7 11 september Onsdag kl 19 Hönshuset Min trädgårdslund: Gunborg Mattsson övertog och drev tillsammans med sin man Zetas Handelsträdgård i många år. Numera är det dottern Viktoria Skoglund som ansvarar för driften. Gunborg är en flitig författare och föredragshållare och har bl a skrivit den populära boken Plantskolans bästa val. Hon är lite av en specialist på lökar och knölar. Men det är inte ämnet för kvällen utan i kväll handlar det om växter som lämpar sig i hel och halvskugga. 15 oktober Tisdagen kl 19 Hönshuset Växter att bli glad av: Hortonom Eva Wirén har en unik kunskap och en stor erfarenhet av trädgårdsrådgivning. Hon har varit anställd på RST men arbetar sedan en tid tillbaka på Zetas Handelsträdgård. Det skall bli spännande att höra vad hon har att berätta. För vilka är växterna som man inte blir glad av? 11 november Måndag kl 19 Nov/Dec Bergianska Trädgården Rosor för alla: Rosor tillhör ett uråldrigt växtsläkte. De har odlats i mer än 4 tusen år. Från länder i främre Asien och framför allt Persien fördes roskulturen via Greker och Romare vidare till de Västeuropeiska länderna. I vår världsdel torde gallicarosorna vara äldst. Vilken ros som passar just dig och mycket annat kommer Maria Hjort ifrån Svenska Rosensällskapet att berätta. Bergianska trädgården julutställning: Vi gör en repris av förra höstens populära besök. Nu är kvällarna som längst och mörkast och dagsljuset lyser med sin frånvaro. Då behöver vi alla påfyllning av ljus och klorofyll. Passa på och ladda dig med ljuset och allt det vackra som växthuset har att erbjuda. Vi träffas vid gamla orangeriet. Entreavgift betalas av var och en. Mer information kommer i Höstlövet!

8

Vårbladet 2011. ÅRSPROGRAM planerade aktiviteter 2014

Vårbladet 2011. ÅRSPROGRAM planerade aktiviteter 2014 ÅRSPROGRAM planerade aktiviteter 2014 Detta är styrelsens förslag till program för 2014. Eventuella förändringar kan du läsa om på vår hemsida. http://www.tabyvallentunatradgard.se Detta preliminära Årsprogram/Vårblad

Läs mer

Onsdag 2 april kl. 17:00 BLOMSTERFEST, HISTORISK VÅR på Drottningholm.

Onsdag 2 april kl. 17:00 BLOMSTERFEST, HISTORISK VÅR på Drottningholm. Vårprogrammet 2008_2 När detta skrivs är det Påsk och snön ligger vit efter en grön och våt vinter. Men frösådderna gror inne i värmen och snart är det barmark igen. Väl mött på nya inspirerande träffar

Läs mer

Vi börjar med föreningens årsmöte och hoppas förstås att du har möjlighet att komma.

Vi börjar med föreningens årsmöte och hoppas förstås att du har möjlighet att komma. Vårprogram 2017 Äntligen vår! I väntan på att få sätta fingrarna i jorden vill Trädgårdssällskapet fresta med några aktiviteter. Vi ordnar egna, deltar i andras och tipsar om sådant vi tror att du är nyfiken

Läs mer

Annonsera Nu har vi en annonssida på vår webbplats. Här kan du erbjuda andra medlemmar ditt växtöverskott eller andra trädgårdsrelaterade produkter.

Annonsera Nu har vi en annonssida på vår webbplats. Här kan du erbjuda andra medlemmar ditt växtöverskott eller andra trädgårdsrelaterade produkter. Vår och sommar 2014 Nu har det vänt, dagarna blir längre och frökatalogerna har börjat komma. Det är dags att påbörja det nya trädgårdsåret. Välkommen till nya inspirerande träffar i ett välmatat program

Läs mer

Programblad nr 2, vår-sommar 2009

Programblad nr 2, vår-sommar 2009 Programblad nr 2, vår-sommar 2009 Gillet fyller tio i år. Det måste vi fira! Tänk så fort tiden går, säsongerna susar förbi och nu börjar en ny odlingsperiod igen men när detta skrivs har just den begynnande

Läs mer

Väl mött! Bild: Svenska Bostäder Fotograf: Peter Lyden

Väl mött! Bild: Svenska Bostäder Fotograf: Peter Lyden Höstprogram 2013 Nu går sommaren sakta över i höst. Vi hoppas på milt väder, vackra färger och klara dagar när vi plockar våra äpplen och skördar det sista ur trädgårdslanden. Trädgårdslivet tar inte slut

Läs mer

Programblad nr 3, hösten 2010

Programblad nr 3, hösten 2010 Programblad nr 3, hösten 2010 Så har ännu en sommar passerat sin höjdpunkt, kvällarna blir kortare och mörkare, men ännu blommar våra trädgårdar och fruktskörden är ännu inte bärgad. Vi njuter fortfarande

Läs mer

Torsdag 6:e september kl. 18:00 LINNÉ OCH VÄXTERNAS NAMNSÄTTNING, en guidad vandring i Bergianska Trädgården.

Torsdag 6:e september kl. 18:00 LINNÉ OCH VÄXTERNAS NAMNSÄTTNING, en guidad vandring i Bergianska Trädgården. Höstprogrammet 2007 Nu går trädgårdslivet in i en sprakande final och det börjar bli dags igen för inomhusaktiviteter. Vi ska passa på att njuta av frukt och grönsaker, dra lärdom av det som hänt och inte

Läs mer

Trädgårdsföreningen Liljekonvaljen höstprogram 2014

Trädgårdsföreningen Liljekonvaljen höstprogram 2014 Trädgårdsföreningen Liljekonvaljen höstprogram 2014 Trädgårdsföreningen Liljekonvaljens höstprogram 2014 Hej! Liljekonvaljen fyller 15 år i höst och det vill vi fira under årets skördemarknad. Under hösten

Läs mer

Program höst vinter 2019

Program höst vinter 2019 Trädgårdsföreningen Ärtan Program höst vinter 2019 Lördagen den 17 augusti kl 11,30: Besök hos på Hedentorps plantskola. Torsdagen den 5 september Besök hos Anette i Boäng Onsdagen den 16 oktober Stand-Up

Läs mer

PROGRAM 2015 Täby Vallentuna Trädgårdsförening

PROGRAM 2015 Täby Vallentuna Trädgårdsförening 1(7) PROGRAM 2015 Täby Vallentuna Trädgårdsförening Välkommen till Täby Vallentuna Trädgårdsförenings aktiviteter 2015! Som medlem i vår förening får du dels ta del av allt det som Riksförbundet Svensk

Läs mer

Vårprogram nr 2, 2007

Vårprogram nr 2, 2007 Vårprogram nr 2, 2007 Vintern, den lilla som blev, försvann lika plötsligt som den kommit och krokus och julrosor stod på kö och slog ut på ett par dagar. Vilken lovande start på våren! I Gillet kommer

Läs mer

Sveriges geologiska undersökning

Sveriges geologiska undersökning Vårprogram 2013 Nu har det vänt, dagarna blir längre och frökatalogerna har börjat komma. Det är dags att påbörja det nya trädgårdsåret. Välkommen till nya inspirerande träffar med glada trädgårdsentusiaster!

Läs mer

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD MÖTESPLATSER Kom för att träffa andra anhöriga under en enkel samvaro. Det serveras kaffe till självkostnadspris och vanligtvis görs en aktivitet. Kom ensam

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Skoterutflykt Ekonomiska föreningens skoterutflykt blir i år lördagen den 20 mars. Färden

Läs mer

FEBRUARI 9 Trädgård till tusen 18 Odla tidigt i egen varmbänk Föranmälan

FEBRUARI 9 Trädgård till tusen 18 Odla tidigt i egen varmbänk Föranmälan Vårprogram 2016 Innehåll FEBRUARI 9 Trädgård till tusen 18 Odla tidigt i egen varmbänk Föranmälan MARS 17 Årsmöte i Karlstads Trädgårdssällskap 1, 8, 12, 19 Beskär dina fruktträd Studiefrämjandet 12, 14

Läs mer

Vårvinter 2009. OBS Detta program innehåller två extra viktiga punkter:

Vårvinter 2009. OBS Detta program innehåller två extra viktiga punkter: Vårvinter 2009 Nu vänder året! Dagarna blir ljusare och längre, vi plockar fram våra fröpåsar och sår även om snön ligger vit utomhus för snart, snart är det vår. Den som kommer till Gillets träffar denna

Läs mer

På resande fot på Cuba och i Mexico

På resande fot på Cuba och i Mexico Sida 1 av 5 Välkommen till Willy o Ingers gästbok På resande fot på Cuba och i Mexico [Skriv nytt] - [Skapa ny gästbok] 72 personer har besökt gästboken som innehåller 17 meddelanden. Senaste meddelandet

Läs mer

Medlemsinformation. Trädgårdsresa till Höga kusten och Örnsköldsvik 9-10/7

Medlemsinformation. Trädgårdsresa till Höga kusten och Örnsköldsvik 9-10/7 Medlemsinformation Vindelns Trädgårdssällskap är en ideell förening som grundades 1937 och har ca 205 medlemmar. Föreningen är i sin tur medlem i Riksförbundet Svensk Trädgård (RST) som är Sveriges största

Läs mer

Stockholm Nordost Nyhetsbrev Februari 2015

Stockholm Nordost Nyhetsbrev Februari 2015 Stockholm Nordost Nyhetsbrev Februari 2015 Hej! God fortättning på det nya året som nu inte är helt nytt utan en månad gammalt. Under denna månad har STF Stockholm Nordost haft två välbesökta aktiviteter,

Läs mer

Mitt bibliotek Hösten 2014

Mitt bibliotek Hösten 2014 Mitt bibliotek Hösten 2014 För dig som är runt 1 till 13 år Tillhör:... BIBLIOTEKEN I MÖLNDAL Skaffa lånekort! Har du hittat till vår fina bokbuss? Kom och hälsa på! Det här är jag: Jag heter... Jag gillar...

Läs mer

Andreasakademin En lekmannaakademi Hösten 2015

Andreasakademin En lekmannaakademi Hösten 2015 Andreasakademin En lekmannaakademi Hösten 2015 Vad är Andreasakademin? Målsättningen för församlingsens vuxenfördjupning är att vi ska gripa oss an stora ämnen - utan att krångla till det. Namnet Andreasakademin

Läs mer

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar.

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. Program januari maj 2017 Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till självkostnadspris.

Läs mer

Torsdagen den 9 februari kl IOGT-lokalen, Drottninggatan 13, Sde Årsmöte med utflykt till Chelsea Flower Show

Torsdagen den 9 februari kl IOGT-lokalen, Drottninggatan 13, Sde Årsmöte med utflykt till Chelsea Flower Show Torsdagen den 9 februari kl. 18.30 IOGT-lokalen, Drottninggatan 13, Sde Årsmöte med utflykt till Chelsea Flower Show Vi träffas i IOGT-lokalen, Drottninggatan 13, Skövde. Sedvanliga mötesförhandlingar.

Läs mer

Fika serveras för 20 kr. Anmälan senast lördag 9 januari till agneta.ostlund@telia.com eller Agneta 070-783 80 07.

Fika serveras för 20 kr. Anmälan senast lördag 9 januari till agneta.ostlund@telia.com eller Agneta 070-783 80 07. Vår och sommar 2016 Välkomna till ett nytt trädgårdsår! I vår kommer vi att inleda med vackra bilder och lärorika föredrag om kända och okända växter. Senare får vi lära oss mer om hur vi ska ta hand om

Läs mer

Stockholm Nordost Nyhetsbrev December 2014

Stockholm Nordost Nyhetsbrev December 2014 Stockholm Nordost Nyhetsbrev December 2014 Hej! Tiden går fort. Nu har vi snart lagt höstterminen 2014 med alla dess aktiviteter bakom oss. Men nu ser vi framåt. Vi har ytterligare en aktivitet kvar i

Läs mer

Vårprogrammet 2008. Kallelse till årsmöte Upprop inför Gillets deltagande i mässan Rum & Trädgård

Vårprogrammet 2008. Kallelse till årsmöte Upprop inför Gillets deltagande i mässan Rum & Trädgård Vårprogrammet 2008 Så har året vänt ännu en gång. Frökatalogerna har kommit. Visst återstår största delen av vintern men nog börjar det väl bli dags att planera den kommande växtsäsongen? Välkommen att

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 2/2013

Fritidsnytt. Nr 2/2013 Fritidsnytt Nr 2/2013 Här kommer höstens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi

Läs mer

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013 Anhörigcenter Foto: Sofia Sabel Kartan är beskuren och lånad från broschyren Innerstaden Kungsbacka, smakfulla upplevelser Du är välkommen att kontakta oss. Telefon: 0300-83 42 29 E-post: anhorigstod-ao@kungsbacka.se

Läs mer

Våren står för dörren och många av er har säkert

Våren står för dörren och många av er har säkert Vårprogram 2018 Äntligen vår! Våren står för dörren och många av er har säkert börjat köpa på er fröer för att vara redo när snön och kylan försvinner men också för att det är så härligt att drömma. För

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Sommaraktiviteter 2013

Sommaraktiviteter 2013 Sommaraktiviteter 2013 Nu är det snart sommar igen och med sommaren kommer det som vanligt roliga aktiviteter. Det som gäller även detta år är att anmälan är bindande, vilket betyder att om du tackar ja

Läs mer

Medlemsblad. Nr 2 Årg. 21 (2012) Bästa medlemmar!

Medlemsblad. Nr 2 Årg. 21 (2012) Bästa medlemmar! Medlemsblad Nr 2 Årg. 21 (2012) Bästa medlemmar! Till vår förenings 21:a årsmöte, den 12:e mars, hade 75 medlemmar infunnit sig. Efter årsmötesförhandlingarna höll vår inbjudne föreläsare, Gunnar Henningsson,

Läs mer

Hössna prästgård Kursprogram hösten 2013

Hössna prästgård Kursprogram hösten 2013 Hössna prästgård Kursprogram hösten 2013 Välkommen till Hössna prästgård! Välkommen till den vackra prästgården vid Hössna kyrka, strax utanför Ulricehamn. Vi är glada över att få hälsa dig välkommen till

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

PROGRAM 2016. Enköping-Håbo Trädgårdssällskap. www.enkoping-habo-tradgard.com. Quisque: Sommarresan 2013, besök på Skogskyrkogården,

PROGRAM 2016. Enköping-Håbo Trädgårdssällskap. www.enkoping-habo-tradgard.com. Quisque: Sommarresan 2013, besök på Skogskyrkogården, PROGRAM 2016 Enköping-Håbo Trädgårdssällskap Quisque: 2 2 3 4 Sommarresan 2013, besök på Skogskyrkogården, Stockholm 2016 www.enkoping-habo-tradgard.com Ordföranden har ordet Inför varje nytt trädgårdsår

Läs mer

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Välkommen till... YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Jag, EVITA, har haft yogakurser på detta underbara ställe i flera år och står som arrangör för denna vecka. Om du vill uppleva en

Läs mer

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Reumatikerföreningen Vår/Sommar 2014 KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Årsmöte för verksamhetsåret 2013 onsdagen den 19 februari kl 18:30 i Lidbeckska huset Årsmötesförhandlingar

Läs mer

Kära medlem i Naturskyddsföreningens Örebrokrets!

Kära medlem i Naturskyddsföreningens Örebrokrets! Kära medlem i Naturskyddsföreningens Örebrokrets! Vi samkör i höst med Hopajolas/Länsstyrelsens månadens reservat, samt Karlskogakretsen. Info om höstprogrammet hittar du här, och på vår facebooksida.

Läs mer

VIKTIG INFORMATION FRÅN VÄSTERORTS AKTIVITETSCENTER SOMMAREN 2009

VIKTIG INFORMATION FRÅN VÄSTERORTS AKTIVITETSCENTER SOMMAREN 2009 VIKTIG INFORMATION FRÅN VÄSTERORTS AKTIVITETSCENTER SOMMAREN 2009 Nu är sommaren snart här. De ordinarie studiecirklarna slutar under v. 24 (12/6), men Västerorts Aktivitetscenter kommer att hålla öppet

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr 2 2015 Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr 2 2015 Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Härligt, nu är det dags igen för oss alla att komma ut i naturen. Svamp och bär är alltid roligt att plocka. Augusti började bra med svamp/bär men sedan blev det lite torrt.

Läs mer

Robert Brolin, Broline Design, jobbar i metall, sten, betong och glas. Hans Harley Davidson-cyklar fick 1:a och 2:a pris i Motorrevyn 2013.

Robert Brolin, Broline Design, jobbar i metall, sten, betong och glas. Hans Harley Davidson-cyklar fick 1:a och 2:a pris i Motorrevyn 2013. NYHETSBREV WIJ TRÄDGÅRDAR Juli 2013 Rosdagar! HD-utställning pågår! Kurser! Teater! Sommarkvällar med underhållning! Konstutställningar! Glada grisar! Jädraöl! Turbin konsthantverk! Välkommen! Läs mer

Läs mer

LEVA LIVET 2. Arbetsblad. Vem är jag? (sidan 2) 1 Presentera dig själv. Vem är du? Måla en bild av dig.

LEVA LIVET 2. Arbetsblad. Vem är jag? (sidan 2) 1 Presentera dig själv. Vem är du? Måla en bild av dig. Vem är jag? (sidan 2) 1 Presentera dig själv. Vem är du? Måla en bild av dig. 2 Skriv och berätta om vad du kan, vad du vill och om annat som finns i ditt inre rum. Jag är rädd (sidan 4) 1 Läs sidan 4.

Läs mer

27 Augusti (tisdag) Städning M/S Stenfjell Det är SNART ÖVERNATTNING och då måste vi fått det lite städat!! I dag Fredag är det Klockan 18.00 21.

27 Augusti (tisdag) Städning M/S Stenfjell Det är SNART ÖVERNATTNING och då måste vi fått det lite städat!! I dag Fredag är det Klockan 18.00 21. OBS!!! Nya datum!! Hej alla UBB are Nu börjar höstens aktiviteter 2013. Nu är det dags att börja föra in i almanackan.. (Är det Jesus Dotter?) 25 Augusti (Söndag) Nu är det DAGS!! Det kommer att bli ett

Läs mer

Programblad nr 1, vårvinter OBS! Detta program innehåller två extra viktiga punkter

Programblad nr 1, vårvinter OBS! Detta program innehåller två extra viktiga punkter Programblad nr 1, vårvinter 2010 Efter en vit jul, då gråa hösten snabbt fallit i glömska, är det dags att börja tänka på frösådder igen. Är det inte underbart! Nu ser vi framåt med ny energi och längtar

Läs mer

Ta steget! Konfirmation 2015/16. Järfälla kyrka Kyrkvägen 8. Maria kyrka Vasavägen 25. S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1. Viksjö kyrka Agrargränd 2

Ta steget! Konfirmation 2015/16. Järfälla kyrka Kyrkvägen 8. Maria kyrka Vasavägen 25. S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1. Viksjö kyrka Agrargränd 2 Ta steget! Järfälla kyrka Kyrkvägen 8 Maria kyrka Vasavägen 25 S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1 Viksjö kyrka Agrargränd 2 Konfirmation 2015/16 Varför konfirmation? Konfirmandtiden är ett fantastiskt tillfälle

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 1, våren 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt nr 2 våren 2016 Hej alla medlemmar! Vi hoppas att ni alla har haft en bra höst och en skön och avkopplande julledighet!

Läs mer

Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille. Våren 2012. Madonna med Liljor/Fabergé

Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille. Våren 2012. Madonna med Liljor/Fabergé RENYSSANS Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille Våren 2012 Madonna med Liljor/Fabergé I detta nummer kan du läsa om nya lokaler, årsmötet, resor och utflykter samt kurser m.m. 1 Nya lokaler Som de flesta

Läs mer

Våren I SAMVERKAN MED

Våren I SAMVERKAN MED HIK Kick Off:s övriga aktiviteter: Boccia Kungsgårdshallen Lördagar 13.00 15.00 Kontaktperson: Emelie Andersson 0431 0723 68 16 17 I SAMVERKAN MED Bowling Måndagar 15.30 16.30 Nybörjare & Motion 16.30

Läs mer

Vill Du studera - resa uppleva?

Vill Du studera - resa uppleva? Brukspensionärerna Finspång Vill Du studera - resa uppleva? Idag har Du chansen att meddela oss Dina förväntningar och önskningar om studiecirklar, mötesprogram, resor och andra upplevelser! Det ligger

Läs mer

Program för Studiefrämjandet i Sundsvall

Program för Studiefrämjandet i Sundsvall Program för Studiefrämjandet i Sundsvall Obligatorisk anmälan till Ammi Gyllenquist 060-785 59 11 eller ammi.gyllenquist@studieframjandet.se 27 september Bonde i butik Naturskyddsföreningen visar, tipsar

Läs mer

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL APRIL 2019 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 1/4 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.14 Tisdag 2/4 09.30 GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL ÖLAND Start på Ekåsen kl.09.30, sedan hämtar vi upp på Äringen och Frikadellen.

Läs mer

Välkommen ombord! Under våren 2017 erbjuder vi fyra olika turer, som presenteras i bifogade blad.

Välkommen ombord! Under våren 2017 erbjuder vi fyra olika turer, som presenteras i bifogade blad. Den nybildade resegruppen inom PRO-föreningarna i Örebro Samorganisation tackar för förtroendet att samordna resor. Vi börjar i liten skala för att se intresset och deltagandet. Under våren 2017 erbjuder

Läs mer

Vattudalens Naturskyddsförening. Program Kallelse till årsmöte 28 februari. facebook.com/vattudalensnaturskyddsforening 1

Vattudalens Naturskyddsförening. Program Kallelse till årsmöte 28 februari. facebook.com/vattudalensnaturskyddsforening 1 Vattudalens Naturskyddsförening Program 2019 Kallelse till årsmöte 28 februari 1 Årsmöte Torsdag 28 februari kl. 18.00 i Strömsunds Folkets Hus. Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar skall vi anta nya

Läs mer

RUTE HEMBYGDSFÖRENING

RUTE HEMBYGDSFÖRENING RUTE HEMBYGDSFÖRENING Program för vintern, våren och sommaren 2013 Torsdag 14 februari 2013 kl: 19.00 Trivselkväll i Rute Folkets Hus med Calle Brobäck som visar historiska bilder från norra Gotland. En

Läs mer

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan Askim-Frölunda-Högsbo stadsdelsförvaltning april-maj Askim-Frölunda-Högsbos Träffpunkter Tema: Göteborg i våra hjärtan Altplatsen Kustträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post,

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Kära Unionen-Senior! Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna höstens program attraktivt! Fredriksdals köksträdgård Utfärd till Wanås

Läs mer

Prov svensk grammatik

Prov svensk grammatik Prov svensk grammatik Markera det alternativ som du anser vara rätt i meningarna nedan. Det är bara ett av alternativen som är rätt i varje mening. 1. När farfar hade ätit åt har ätit, sov han middag.

Läs mer

Program för Styrelsemöte Årsmöte, med kaffe och smörgåstårta Styrelsemöte Räkfrossa med bar P

Program för Styrelsemöte Årsmöte, med kaffe och smörgåstårta Styrelsemöte Räkfrossa med bar P 2016 och 2017 www.torpasensbygdegard.se Program för 2016 160114 Styrelsemöte 18.00 160121 Årsmöte, med kaffe och smörgåstårta 19.00 160211 Styrelsemöte 18.00 160319 Räkfrossa med bar 18.00 Pris 120 kr.

Läs mer

KINDA SPF PROGRAM VÅR-SOMMAR 2018 VARMT VÄLKOMMEN!!!!!!

KINDA SPF PROGRAM VÅR-SOMMAR 2018 VARMT VÄLKOMMEN!!!!!! KINDA SPF PROGRAM VÅR-SOMMAR 2018 VARMT VÄLKOMMEN!!!!!! Tisdag 13 mars kl 13.30 Kättilstad församlingshem Vikten av en god munhälsa Information av tandhygienist från Folktandvården. Einar Samuelsson med

Läs mer

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR. Det känns lite konstigt att önska God Jul och Gott Nytt År i oktober. Men det är mycket som känns så i dessa tider

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR. Det känns lite konstigt att önska God Jul och Gott Nytt År i oktober. Men det är mycket som känns så i dessa tider R T P - Malmö Verksamheten fjärde kvartalet 2003 Datum på nyhetsbrevet 21 september GOD JUL & GOTT NYTT ÅR I det här numret: God Jul & Gott Nytt År 1 1 Aktiviteter 2 Kalender 3 Telefonlista 4 Det känns

Läs mer

PROGRAM HÖSTEN 2013 SEPTEMBER

PROGRAM HÖSTEN 2013 SEPTEMBER PROGRAM HÖSTEN 2013 Varmt välkomna till höstens aktiviteter! Separat inbjudan med utförlig information och pris kommer att skickas ut via email i god tid inför varje aktivitet. För uppdaterat program,

Läs mer

Har du/ni betalat? Vi har inte fått in medlemsavgiften från alla.

Har du/ni betalat? Vi har inte fått in medlemsavgiften från alla. 2016-06-08 Hej alla trädgårdsvänner! Välkommen att ta del av sommarens program! Vi ber om ursäkt att vi inte skickat ut tidigare men hoppas ni har överseende med det! Kika in på föreningens hemsida & Facebook!

Läs mer

FRUKT OCH GRÖNSAKSVECKA

FRUKT OCH GRÖNSAKSVECKA FRUKT OCH GRÖNSAKSVECKA Till dig som arbetar i skolan med barn i årskurs F-5! Här kommer tips och idéer för en hälsovecka med frukt och grönsaker i skolan. Syftet är att stimulera barn till att äta tillräckligt

Läs mer

Din fritid Vårt arbete!

Din fritid Vårt arbete! Fritidsprogram för personer med funktionsnedsättning Sommaren 2010 Din fritid Vårt arbete! Snart är det sommar! Här kommer vårt sommarprogram och vi hoppas du ska hitta några aktiviteter som du vill följa

Läs mer

Kaffepaus med lotteri. Entré 50 kr för icke-medlemmar.

Kaffepaus med lotteri. Entré 50 kr för icke-medlemmar. Höstprogram 2014 Välkommen till flera olika utomhusaktiviteter redan i augusti och september! När sommaren sedan går över i höst hoppas vi få njuta av ännu många soliga dagar i trädgården. Men trädgårdslivet

Läs mer

Vikingen nr 3 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Vikingen nr 3 2006 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Vikingen nr 3 2006 Tidningen Vikingen utkommer med 4-6 nummer per år. Alla kårens medlemmar kan skicka in bidrag till kårtidningen. Du som har varit med om någonting skoj som du vill berätta om, kom in

Läs mer

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum SPF Seniorerna Rosenkälla - Endagsresa Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum Tisdag den 31 mars 2015 En endagsresa till - Artipelag - den nya privata konsthallen vid Baggensfjärden, på Värmdö, som invigdes

Läs mer

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen där skratten, värmen, och gemenskapen blomstrar! Juli Vecka 27 Måndag 1 Sittgymnastik kl.

Läs mer

Israelsson/Kål och krasse En av förra årets höjdare. Lena Israelsson visar hur man snyggt och skojigt blandar grönsaker med prydnadsväxter.

Israelsson/Kål och krasse En av förra årets höjdare. Lena Israelsson visar hur man snyggt och skojigt blandar grönsaker med prydnadsväxter. Israelsson/Kål och krasse En av förra årets höjdare. Lena Israelsson visar hur man snyggt och skojigt blandar grönsaker med prydnadsväxter. Israelsson/Handbok för köksträdgården Detta är troligen den mest

Läs mer

P R O G R A M

P R O G R A M P R O G R A M 2 0 1 7 2 Välkomna till trädgårdsåret 2017! Vi har just avslutat 2016 med att ha en lyckad Julmarknad som nu blivit tradition för oss. Det som avrundade året på ett härligt sätt var att Åke

Läs mer

Mer information i kommande SVEFO-INFO.

Mer information i kommande SVEFO-INFO. Aktuell information för Östra Svealands Fotoklubbar Maj 2000 Extranummer EXTRA NUMMER EXTRA NUMMER EXTRA NUMMER EXTRA NUMMER Påminnelse om höstutflykten se bilaga! Aktuell information från Enskede FK angående

Läs mer

Det är med stor glädje vi presenterar programmet för våren och sommaren 2018.

Det är med stor glädje vi presenterar programmet för våren och sommaren 2018. PROGRAM VÅREN 2018 Det är med stor glädje vi presenterar programmet för våren och sommaren 2018. Vi har försökt sätta samman ett program som skall tillgodose många olika intressen och fram för allt ge

Läs mer

Höstprogrammet 2008/3

Höstprogrammet 2008/3 Höstprogrammet 2008/3 På sensommaren när styrelsen sätter ihop programmet som ska räcka från september fram till jul är det svårt att tänka sig bladfall, höststormar och snö, men ändå vet vi ju att odlingssäsongen

Läs mer

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis?

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? SFI EN SEPTEMBERREPRIS Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? Vill du ha lite mer? Kan du hjälpa mig? Oj, förlåt! Tack för lånet!

Läs mer

Program Vallonens mötesplats juli och augusti

Program Vallonens mötesplats juli och augusti Program Vallonens mötesplats juli och augusti Onsdag 1 juli 13.30 Bingo. Torsdag 2 juli 13.00 Trädgårdstäppan. 16.00 20.00 Utflykt till Power meet. Anmäl i förväg om du vill följa med. Fredag 3 juli 13.00

Läs mer

Mötesplatsen 60+ Program Aktiviteter Hösten Mer information om aktiviteterna och nytillkomna händelser under hösten

Mötesplatsen 60+ Program Aktiviteter Hösten Mer information om aktiviteterna och nytillkomna händelser under hösten Mötesplatsen 60+ Program Aktiviteter Hösten 2018 Konstnär Eva Petterson Mer information om aktiviteterna och nytillkomna händelser under hösten Se Ale Kuriren på Kommunens informationssida och på kommunens

Läs mer

Finjasjöns strand vid Skyrup. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se. Byabladet 2014 Nr 2

Finjasjöns strand vid Skyrup. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se. Byabladet 2014 Nr 2 Finjasjöns strand vid Skyrup Nära naturen vid ås & sjö www.matterodsbyalag.se Byabladet 2014 Nr 2 Aktiviteter 2014 12 maj Trivselkväll vid Agdas stuga kl 18,00. Vårstädning av stugan och i trädgården.

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Härligt, äntligen är hösten här. Vi väntar nu på svampen och hoppas på ett super år. Hoppas alla haft en underbar sommar, i år har det varit mycket sol och värme. Vad händer

Läs mer

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på:

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på: Höstlov i Motala 1-5 november Se programmet och läs om att som sker under året på: motala.se/ung Bowling Motala Bowlinghall Öppettider Måndag 31/10 13.00-16.00 Tisdag 1/11 13.00-16.00 Onsdag 2/11 13.00-16.00

Läs mer

Aktiviteter och annan information

Aktiviteter och annan information Medlemsinfo 17 januari 2017 Aktiviteter och annan information Kamratföreningens Disco i Täby Finns enstaka plats på Temadag om LSS 21/1, se nedan 28/1, se nedan Innehållsförteckning Vi behöver hjälp i

Läs mer

Stenungsunds Naturskyddsförening

Stenungsunds Naturskyddsförening Stenungsunds Naturskyddsförening Program januari juni 2019 Välkommen till ett nytt år med Stenungsunds Naturskyddsförening! Detta medlemsblad omfattar perioden januari 2019 till juni 2019. Vi har aktiviteter

Läs mer

Programblad Vår - Sommar 2015

Programblad Vår - Sommar 2015 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78, info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras

Läs mer

Program Onsdag Månadsmöte 7 mars Sedvanliga mötesförhandlingar Kl Föredrag hålles. Fika Hyresgästföreningens lokal, Sturegatan 8

Program Onsdag Månadsmöte 7 mars Sedvanliga mötesförhandlingar Kl Föredrag hålles. Fika Hyresgästföreningens lokal, Sturegatan 8 Program 2018 Fredag Årsmöte 2 februari Sedvanliga mötesförhandlingar. Ingela Wallin berättar och visar bilder Kl.19.00 från en resa med Hurtigrutten Fika Hyresgästföreningens lokal, Sturegatan 8 7 mars

Läs mer

PROGRAM VÅREN 2014 JANUARI FEBRUARI

PROGRAM VÅREN 2014 JANUARI FEBRUARI PROGRAM VÅREN 2014 Varmt välkomna till vårens aktiviteter! Separat inbjudan med utförlig information och pris kommer att skickas ut via email i god tid inför varje aktivitet. För uppdaterat program, läs

Läs mer

Programblad. Södra Nissadalens Missionsförsamling. December 2001 Februari 2002

Programblad. Södra Nissadalens Missionsförsamling. December 2001 Februari 2002 Programblad Södra Nissadalens Missionsförsamling December 2001 Februari 2002 Jakten på julstämning Ett litet barn av Davids hus ska göra vinternatten ljus. Det är jul igen och därmed också sökandet efter

Läs mer

Sommar med Träffpunkterna i Angered

Sommar med Träffpunkterna i Angered Sommar med Träffpunkterna i Angered Juli - augusti 2019 Träffpunkterna i Angered finns för att främja hälsan hos stadsdelens seniorer, men alla är välkomna oavsett ålder. Vi finns på Hammarkulletorget

Läs mer

MEDLEMSMAIL MARS MÅNAD Datum 2012-03-06

MEDLEMSMAIL MARS MÅNAD Datum 2012-03-06 MEDLEMSMAIL MARS MÅNAD Datum 2012-03-06 Hej! Jippie, våren är här med den vackra solen och de ljusa löftesrika dagarna. Mänskligheten har vaknat och kravlar ur sina vinterbon för att välkomna våren. Underbart!

Läs mer

Årets PIK:are Ge förslag på någon du vet är en sann PIK:are. Årets PIK:are utnämns på stämman i mars. Skicka förslag till pik@haninge.

Årets PIK:are Ge förslag på någon du vet är en sann PIK:are. Årets PIK:are utnämns på stämman i mars. Skicka förslag till pik@haninge. Höstprogrammet 2010 Kära medlemmar Jag hoppas att ni kunnat njuta av vår fantastiska sommar. Jag har själv tillbringat den på en segelbåt i Östersjön, från Haninge till Bornholm och tillbaka och sedan

Läs mer

Hur vi hittar till bra sömn

Hur vi hittar till bra sömn Hur vi hittar till bra sömn Förenklat kan man säga att det finns tre viktiga saker att tänka på när vi har svårt att sova: 1. Bara sova i sängen och inte göra någonting annat till exempel, kolla datorn

Läs mer

Öppethållande. Vinterfoder åt kaninerna.

Öppethållande. Vinterfoder åt kaninerna. Öppethållande Måndagar Fredagar 8.00-17.00 Kvällsöppet Tisdagar-Torsdagar 17.00-20.00. Lördagar STÄNGT Söndagar 9.00-16.00 Vinterfoder åt kaninerna. Tfn: 040-19 00 00 Mail: almviks4h@gmail.com Hemsida:

Läs mer

Äntligen dags för HÖSTLOV! 28 oktober - 3 november. Läslov på biblioteket

Äntligen dags för HÖSTLOV! 28 oktober - 3 november. Läslov på biblioteket Äntligen dags för HÖSTLOV! 28 oktober - 3 november Läslov på biblioteket Måndag 28/10 Elektroniskt musikskapande, kl 13.00-16.00. Ålder från 8 år. Workshop med David Engström. Gör en egen cool låt. Den

Läs mer

Fritidsnytt December 2015 Januari 2016

Fritidsnytt December 2015 Januari 2016 December 2015 Januari 2016 Gott Nytt År! Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Kvällens orkester: Fredag 11 december ABB, Magneten Västerås Klockan 19.30 23.00 Klockan 18.45 vid OKQ8 Buss 100

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Nu är det vinter men tyvärr ovanligt varmt och dåligt med snö. Men som tur är verkar isarna hålla och det är många som är ute och provar på långfärdsskridskor samt att det är

Läs mer

Medlemsblad. Nr 4 Årg. 17 (2008) Bästa medlemmar

Medlemsblad. Nr 4 Årg. 17 (2008) Bästa medlemmar Medlemsblad Nr 4 Årg. 17 (2008) Bästa medlemmar När vintermörker och höstrusk nu lägrar sig över vår vackra bygd kan vi tänka tillbaka på de vackra dagarna under sensommaren och förhösten. Det trägna gäng

Läs mer

Checklista för trädgårdsdesign

Checklista för trädgårdsdesign Denna checklista är tänkt att vara en inspirationskälla och ge mer vidgade vyer, inom ett område som man inte nödvändigtvis är insatt i. I de fall då man vill ha en designad trädgård, skall den också ligga

Läs mer

SPÖKVANDRING... TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBBEN ANUJ SHARMA PROVA PÅ TENNIS! SPÖKHISTORIER HÖSTLOVSPROGRAM 2015!

SPÖKVANDRING... TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBBEN ANUJ SHARMA PROVA PÅ TENNIS! SPÖKHISTORIER HÖSTLOVSPROGRAM 2015! SPÖKVANDRING... TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBBEN ANUJ SHARMA PROVA PÅ TENNIS! SPÖKHISTORIER HÖSTLOVSPROGRAM 2015! 1 Hej! Här hittar du en massa kul att göra under höstlovet! Ibland ska man anmäla sig

Läs mer