Vårbladet ÅRSPROGRAM planerade aktiviteter 2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vårbladet 2011. ÅRSPROGRAM planerade aktiviteter 2013"

Transkript

1 Vårbladet 2011 ÅRSPROGRAM planerade aktiviteter 2013 Detta är styrelsens förslag till program för Det kommer att diskuteras, eventuellt modifieras och sedan beslutas av årsmötet. Eventuella förändringar kan du läsa om på vår hemsida. Detta preliminära Årsprogram/Vårblad skickas till våra medlemmar via e-post. Höstlövet skickas på samma sätt i augusti. Endast de som meddelat Kassören skriftligen via vykort eller brev får Årsprogram/Vårblad, Höstlöv samt kallelse till årsmötet med posten. Som vanligt sänds påminnelse till aktiviteterna via e-post drygt en vecka före varje aktivitet. Dock endast till de som har en e-post adress. Föreningens medlemsavgifter hanteras av Riksförbundet Svensk Trädgård. Riksförbundets plusgironummer är för nya medlemmar. Tidigare medlemmar betalar via det inbetalningskort som skickas i ett separat brev i mitten på december. All information finns att läsa på Föreningens hemsida. Se ovan! Sänd ändrade e post uppgift till: Vi kommer att hålla de flesta av våra möten i Hönshuset, Karby Gård Konstcentrum. Där finns även Föreningens örtagård. Om inget annat står i programmet samlas vi för att hinna dricka kaffe eller the innan föredraget börjar. Kl hälsas kvällens huvudperson välkommen. För att arrangemangen ska fungera måste du anmäla dig senast en vecka i förväg. Skriv ett e-brev per aktivitet till: Vissa aktiviteter har maximerat deltagarantal (då gäller först till kvarn... ) och om alltför få deltagare anmäler sig till en aktivitet, kan den bli inställd. Månad Aktivitet 6 februari Onsdag kl Hönshuset kl Årsmöte (se separat kallelse). Genväg till en vacker trädgård: Har du stora drömmar om din trädgård som du aldrig hinner genomföra? Trädgårdsmästare och föreläsare Linda Schilén ger konkreta tips för dig som vill men inte riktigt har tid till att få en vacker och trivsam trädgård. Lär dig om smarta växtval, marktäckning, designknep, bevattning och mycket annat som förenklar ditt trädgårdsarbete. Linda kommer att ta med sig egentillverkade växtstöd för försäljning under kvällen. Mars 8-15 Vi tipsar om: Res till blommande Madeira med Maj Lis Pettersson

2 Läs mer på Mars Tisdag 5 kl Hönshuset kl Vi gör egna växtstöd: Slöjdkonsulent Anna Carin Cedergren visar oss hur vi gör enkla och fina stöd i metall till våra växter. Hon har med sig metalltråd i olika längder och dekorativa koppartrådar. Det finns även pärlor och annat att dekorera med. Tänger och avbitare kommer att finnas, men tag gärna med egna så slipper du vänta. Materialet betalas till Anna Carin Obs max 20 st. Först till kvarn! 7-10 mars Vi tipsar om: Rum & Trädgård på Kistamässan april 3 april Onsdag kl19.00 Hönshuset kl18.30 Läs mer på. Vi tipsar om: Nordiska trädgårdar på Älvsjömässan läs mer på Läs mer på Jordmannen: Heter Niklas och kommer ifrån Rölunda gård i Bålsta. Där har man sedan 1971 komposterat och packat gödsel från gårdens egna frigående kor. För att minska transporterna finns produktionen numera även i Karlstad Gävle, Luleå samt i Skåne. Niklas kommer att berätta mer om detta under kvällen. Det finns även möjlighet att till självkostnadspris lämna ett jordprov förpackat i en tjock plastpåse märkt med namn och tfn nr. Detta betalas kontant på plats. 23 april tisdag kl 19 Hönshuset Odla bär, vanliga sorter och bra sortval: Odlingsvärda bär ger trädgården sötma och aromer vi inte vill vara utan. Med goda odlingsråd och tips på tacksamma sorter berättar trädgårdsrådgivare Lise-Lotte Björkman hur vi lättare lyckas och kan njuta av våra trädgårdsbär.

3 6 maj Måndag Kl Utanför Hönshuset Vårfest i örtagården Tag med dig krattan, spaden, rensjärnet handskar och ett glatt humör. Vi hoppas att solen skiner på oss och att kaffekorgen smakar. Efter väl utfört arbete bjuder föreningen på korv med bröd. Som vanligt byter vi växter med varandra så tag med dig av ditt överflöd! Maj Vi tipsar om Riksförbundets resa till Estland: Succéresan går för fjärde året! Följ med Riksförbundet Svensk Trädgårds populära trädgårdskryssning till Estland och besök den spännande och prisvärda växtmarknaden i Türi. Ombord får du lyssna till personliga föredrag av Trädgårdsrikets Gunnel Carlson och Svensk Trädgårds ordförande tomatkungen Åke Truedsson samt Nobelfestens blomsterkreatör Gunnar Kaj. Maj-augusti Trädgårdsvandringar: En mycket uppskattad aktivitet. Passa på och lär dig lite mer om trädgård under trevliga former. Vi besöker varandras trädgårdar, som ligger utspridda i både Täby, Vallentuna, Åkersberga och på Ljusterö. Vi beundrar alla vackra växter och anläggningar, pratar, inspireras och byter erfarenheter. Och inte att förglömma så fikar vi. Till dessa vandringar anmäler du dig till Marianne Janning senast den 30 april e-postadress Vid första Trädgårdsvandringen i maj bokas tiderna för visning av allas trädgårdar. Därför är det viktigt att försöka närvara vid just denna första vandring.

4 26 maj Söndag Kl 9.00 i Roslags Näsby för samåkning Vi åker till Tungelsta och besöker: Petra Lindvalls trädgård som blev Årets trädgård i Tungelsta 2012 med motiveringen. Trädgården har en fin inramning. Ett variationsrikt växtval. Att vandra genom trädgården ger många inspirerande stunder. I allt om trädgård nr 9 finns ett reportage om Petras trädgård. Sunes Handelsträdgård är specialiserad på Pelargoner. Här kan man botanisera bland hundratals sorter och arter. Det finns även sommarblommor och en och annan krukväxt. Tungelsta Trädgårdspark Petra Lindvall visar oss den lilla men fina parken och vi får besöka Trädgårdsmästerimuseet. Läs mer på Här kommer vi att intaga vår medhavda lunch. Mariana Sjöbergs trädgård. Mariana bloggar om sin trädgård på Titta in och njut av både bilder och texter. Trädgården som är ganska ny är både lantlig, romantisk och lite udda. Mariana är mer intresserad av design än av latinska namn. OBS MEDTAG REJÄL MATSÄCK OCH KAFFE!

5 8 juni Lördag Vi samlas i Roslags Näsby kl 10 för samåkning Besök Vikingshill i Nacka: Förutom en mångfald av spännande träd och buskar finns här även karaktärsfulla stenarbeten som skapar olika rum med olika karaktär. I denna trädgård som är skapad av Carina och Erik Johansson möts den Svenska skärgården med Medelhavet och Östra Asien i en spännande blandning. Carina och Erik delar med sig av sina erfarenheter om hur man går tillväga när man skall projektera och bygga upp en intressant och spännande trädgård. Här finns kaffe och bröd att köpa. 4 augusti Söndag kl 12 Götavägen 23 Täby Gör din egen tavla: Akvarellmålning hos Gunnel. Om vädret tillåter sitter vi Gunnels vackra trädgård och målar. Gunnel och Anette är våra lärare och säger att inga förkunskaper behövs. Till självkostnadspris köper vi materialet. Kaffekorg och en stol har vi med oss. Vid regn flyttas denna aktivitet till den 11 augusti. 31 augusti Lördag Trädgårdsresa i Södermanland: Årets endagsresa går till trakten runt Eskilstuna, bla till Löta Handelsträdgård. Här finns nästan 1000 olika rosor och perenner. Buskar och träd finns också och vi får 10% på våra inköp. Planering pågår fortfarande och detaljerad information kommer i höstlövet. Men vi kan lova att det blir en härlig dag med mycket vackra och inspirerande trädgårdar. En hel del att shoppa och något gott att äta. Som vanligt är det Ewa Edemar och Ewa Ström som är våra eminenta arrangörer. För att hyra en buss måste vi vara minst 20 personer och kostnaden är då beräknad till ca 400.-/person.

6 Blir vi färre åker vi i egna bilar och delar på bensinkostnaden. Sista dag för anmälan är 17 maj och skall göras till Skriv in dessa datum i almanackan 17 maj och 31 augusti 25 augusti Söndag Kl 11 Roslags Näsby för samåkning Vi besöker Lotta & Georges trädgård i Duvbo: De övertog trädgården efter Lottas föräldrar Sedan dess har den kvm stora tomten förvandlats från en ordinär villatomt till en vacker trädgårdsdröm. Här finns vattenfall och flera dammar. Växthus både till odling och till lust. Hela framsidan har terrasserats upp och nya rabatter har anlagts. Smakfulla arrangemang finns lite överallt och Lottas rådjursklockor i hönsnät är som smycken i trädgården. Här användes bara naturgödsel och djurlivet är rikt. Vi fikar på Lottas terrass så tag med Kaffekorg och tilltugg. 1 september Söndag kl 12. Hönshuset Växtbytardag: Vi byter eller ger bort. Ett tillfälle för de som har trångt i rabatterna och kan dela med sig av växter och buskar. En bra möjlighet för andra att få lite påfyllning eller nytillskott i trädgården.

7 11 september Onsdag kl 19 Hönshuset Min trädgårdslund: Gunborg Mattsson övertog och drev tillsammans med sin man Zetas Handelsträdgård i många år. Numera är det dottern Viktoria Skoglund som ansvarar för driften. Gunborg är en flitig författare och föredragshållare och har bl a skrivit den populära boken Plantskolans bästa val. Hon är lite av en specialist på lökar och knölar. Men det är inte ämnet för kvällen utan i kväll handlar det om växter som lämpar sig i hel och halvskugga. 15 oktober Tisdagen kl 19 Hönshuset Växter att bli glad av: Hortonom Eva Wirén har en unik kunskap och en stor erfarenhet av trädgårdsrådgivning. Hon har varit anställd på RST men arbetar sedan en tid tillbaka på Zetas Handelsträdgård. Det skall bli spännande att höra vad hon har att berätta. För vilka är växterna som man inte blir glad av? 11 november Måndag kl 19 Nov/Dec Bergianska Trädgården Rosor för alla: Rosor tillhör ett uråldrigt växtsläkte. De har odlats i mer än 4 tusen år. Från länder i främre Asien och framför allt Persien fördes roskulturen via Greker och Romare vidare till de Västeuropeiska länderna. I vår världsdel torde gallicarosorna vara äldst. Vilken ros som passar just dig och mycket annat kommer Maria Hjort ifrån Svenska Rosensällskapet att berätta. Bergianska trädgården julutställning: Vi gör en repris av förra höstens populära besök. Nu är kvällarna som längst och mörkast och dagsljuset lyser med sin frånvaro. Då behöver vi alla påfyllning av ljus och klorofyll. Passa på och ladda dig med ljuset och allt det vackra som växthuset har att erbjuda. Vi träffas vid gamla orangeriet. Entreavgift betalas av var och en. Mer information kommer i Höstlövet!

8

Program och medlemsblad

Program och medlemsblad Program och medlemsblad Nr 1 2014 ÅRGÅNG 19 1 Styrelse vald vid årsmötet 2013 Ordförande Lennart Henstam 018-46 15 92, 070-676 60 91 Vice ordförande Lennart Nelson 018-40 40 76, 070-666 82 64 Sekreterare

Läs mer

BLADET TRÄDGÅRDS. Medlemsblad för. Forshaga Hemträdgårds förening. www.forshagahemtradgard.se. Nr 1 2012

BLADET TRÄDGÅRDS. Medlemsblad för. Forshaga Hemträdgårds förening. www.forshagahemtradgard.se. Nr 1 2012 Medlemsblad för Nr 1 2012 TRÄDGÅRDS BLADET Redaktörer i detta nummer: Julia Lokka och Örjan Sandberg Redaktionen tar tacksamt emot bidrag till bladet, helst i digital form till: info@forshagahemtradgard.se

Läs mer

Västerås Trädgårdssällskap

Västerås Trädgårdssällskap Välkommen till Västerås Trädgårdssällskap Som medlem får du bland annat: Delta i ett 30-tal aktiviteter, exempelvis trädgårdsbesök, kurser, föredrag och resor Träffa andra trädgårdsintresserade i regionen

Läs mer

Sällskapet Trädgårdsamatörerna. Stockholmskretsen Vårprogram 2015

Sällskapet Trädgårdsamatörerna. Stockholmskretsen Vårprogram 2015 Sällskapet Trädgårdsamatörerna Stockholmskretsen Vårprogram 2015 Sällskapet Trädgårdsamatörerna, STA Rikstäckande förening Föreningens målsättning är att sammanföra personer med trädgårdsintresse. Vi vill

Läs mer

Medlemsblad för Sörmlandskretsen av Sällskapet Trädgårdsamatörerna

Medlemsblad för Sörmlandskretsen av Sällskapet Trädgårdsamatörerna -1- Medlemsblad för Sörmlandskretsen av Sällskapet Trädgårdsamatörerna -2- Bra att veta Medlemsavgift Plusgiro kretsen Webbadress Sörmlandskretsen 75 kr, Riksföreningen 175 kr. Sätt tillsammans in 250

Läs mer

Nu är det dags för ett nytt fritidsprogram. I höstens program hoppas jag att du hittar något roligt att göra.

Nu är det dags för ett nytt fritidsprogram. I höstens program hoppas jag att du hittar något roligt att göra. Fritidsprogrammet Våren 2015 Hej, Nu är det dags för ett nytt fritidsprogram. I höstens program hoppas jag att du hittar något roligt att göra. Glöm inte att titta in på Fritidens hemsida http://fffvarberg.dinstudio.se/

Läs mer

Bygg ett konvent som inte kraschar

Bygg ett konvent som inte kraschar Bygg ett konvent som inte kraschar En trevlig manual i att arrangera konvent skriven av arrangörerna till lajvkonventet Prolog 2009 Innehåll Introduktion 3 Börja här 4 Praktiskt 5 Program 7 Ekonomi 9 Marknadsföring

Läs mer

GRO. bladet SKELLEFTEÅ TRÄDGÅRDSSÄLLSKAP. för inspiration, fakta, tips och idéer

GRO. bladet SKELLEFTEÅ TRÄDGÅRDSSÄLLSKAP. för inspiration, fakta, tips och idéer GRO bladet SKELLEFTEÅ TRÄDGÅRDSSÄLLSKAP för inspiration, fakta, tips och idéer nr 2 2013 Styrelse Skellefteå Trädgårdssällskap Ordförande Gunilla Lundmark 0910-515 48 Furubacksvägen 14 076-118 37 40 932

Läs mer

Onsdag 2 april kl. 17:00 BLOMSTERFEST, HISTORISK VÅR på Drottningholm.

Onsdag 2 april kl. 17:00 BLOMSTERFEST, HISTORISK VÅR på Drottningholm. Vårprogrammet 2008_2 När detta skrivs är det Påsk och snön ligger vit efter en grön och våt vinter. Men frösådderna gror inne i värmen och snart är det barmark igen. Väl mött på nya inspirerande träffar

Läs mer

GympaNYTTigt Maj 2011 från

GympaNYTTigt Maj 2011 från GympaNYTTigt Pernilla Eriksson Maj 2011 från 1 Umeå 2011-05-04 Till alla gymnastikvänner! Nu närmar sig sommaren och för de flesta av oss en något lugnare tid för oss inom gymnastiken. Hoppas att ni haft

Läs mer

Medlemsblad. Nr 4 Årg. 17 (2008) Bästa medlemmar

Medlemsblad. Nr 4 Årg. 17 (2008) Bästa medlemmar Medlemsblad Nr 4 Årg. 17 (2008) Bästa medlemmar När vintermörker och höstrusk nu lägrar sig över vår vackra bygd kan vi tänka tillbaka på de vackra dagarna under sensommaren och förhösten. Det trägna gäng

Läs mer

Handensenioren 2012 nr 3

Handensenioren 2012 nr 3 Handensenioren 2012 nr 3 Nu är det vinter Foto: Marja Hansson Utgivare SPF Handen-Seniorerna Org-Nr: 812401-0979 Postadress: Parkvägen 41, 136 38 Handen Besöksadress: Parkvägen 41 Öppettider: Tisdag-Onsdag

Läs mer

VÅREN 2015 BYALAGET RYDALS FRAMTID VALBORGSMÄSSOAFTON

VÅREN 2015 BYALAGET RYDALS FRAMTID VALBORGSMÄSSOAFTON VÅREN 2015 BYALAGET RYDALS FRAMTID VALBORGSMÄSSOAFTON Traditionsenligt firar vi vårens ankomst 30 april Tipspromenad och Gingo för vuxna och barn med start och mål vid Torvladan (båthuset) Alla nyinflyttade

Läs mer

T J O U R N A L E N. År 2009 Nr 4 - november. Rynningeviken som den såg ut i samband med medlemsträffen till Naturens Hus lördagen den 26 september

T J O U R N A L E N. År 2009 Nr 4 - november. Rynningeviken som den såg ut i samband med medlemsträffen till Naturens Hus lördagen den 26 september 1 T J O U R N A L E N År 2009 Nr 4 - november Rynningeviken som den såg ut i samband med medlemsträffen till Naturens Hus lördagen den 26 september Innehållet i detta nr av T-Journalen: Ordförandens synpunkter

Läs mer

Vikingen nr 3 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Vikingen nr 3 2006 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Vikingen nr 3 2006 Tidningen Vikingen utkommer med 4-6 nummer per år. Alla kårens medlemmar kan skicka in bidrag till kårtidningen. Du som har varit med om någonting skoj som du vill berätta om, kom in

Läs mer

-bladet. Innehåll: Nr 1/2014 Stockholm

-bladet. Innehåll: Nr 1/2014 Stockholm -bladet Innehåll: Välkommen - till ett nytt SWEA-blad Att komma hem - hur är det? Regionen SWEA ProfS - yrkesnätet Sverigemiddagen Årsmötet - nya styrelsen Hemsidan Temagrupperna Möt SWEA ART Nr 1/2014

Läs mer

- Full fart framåt med vita käppen - Viktig delseger för Torsdagsaktionen - Kurser i taktilt teckenspråk

- Full fart framåt med vita käppen - Viktig delseger för Torsdagsaktionen - Kurser i taktilt teckenspråk Förbundet Sveriges Dövblinda Årgång 36 Oktober 2013 Nr 5 Teresia Lindberg - Full fart framåt med vita käppen - Viktig delseger för Torsdagsaktionen - Kurser i taktilt teckenspråk Innehåll Ordförande har

Läs mer

TAG-bladet. Nr 2 Juli 2012. Trädgårdsamatörerna i Göteborg

TAG-bladet. Nr 2 Juli 2012. Trädgårdsamatörerna i Göteborg TAG-bladet Nr 2 Juli 2012 Trädgårdsamatörerna i Göteborg Styrelse och funktionärer 2012 Ordförande Annica Nordin 031-322 12 57 Vice ordförande Birgitta Olsson 031-43 50 73 Kassör Anna Lindgren 031-84 79

Läs mer

Spray-Stänk. Våren 2015. Stad i vinterskrud av Marita Möller (Se referat sid 14)

Spray-Stänk. Våren 2015. Stad i vinterskrud av Marita Möller (Se referat sid 14) Spray-Stänk Våren 2015 Stad i vinterskrud av Marita Möller (Se referat sid 14) Akvarell sällskapet Spray Vi vill stimulera och aktivera till akvarellmåleri och försöka visa på akvarellens otroliga möjligheter.

Läs mer

AFASIFÖRENINGENS AKTIVITETER April-Augusti 2014 Program 2

AFASIFÖRENINGENS AKTIVITETER April-Augusti 2014 Program 2 AFASIFÖRENINGENS AKTIVITETER April-Augusti 2014 Program 2 Illustration Margareta Axelson Stockholms läns museum Afasi-Center i Klarahuset Besöksadress: Sabbatsbergsvägen 6 Se kartan på programmets baksida

Läs mer

SYSKONBANDET 3 /09. Årgång 101. David kandidat till Syskonbandets styrelse

SYSKONBANDET 3 /09. Årgång 101. David kandidat till Syskonbandets styrelse Årgång 101 3 /09 SYSKONBANDET Medlemstidning för Kristna synskadades förening Syskonbandet David kandidat till Syskonbandets styrelse Årsmöte 2009 - kom med till Ramnäs - allt under ett tak - fantastisk

Läs mer

Metodhäfte: Rekrytera barn

Metodhäfte: Rekrytera barn Metodhäfte: Rekrytera barn Innehållsförteckning Rekryteringsworkshop 4 Del 1 4 Inspirationsmingel 4 Varför ska vi växa 4 Drömkåren 5 Framgångsrikt 5 Del 2 Nulägesanalys Framtida rekrytering Rekryteringscykel

Läs mer

Medlemsbladet Augusti-Oktober 2013

Medlemsbladet Augusti-Oktober 2013 NYTT Medlemsblad! Nu finns Infor mation och Aktiviteter i samma tidning... Medlemsbladet Augusti-Oktober 2013 Ett liv som räddas ska också levas! Tfn: 08-447 45 31 Mail: Hemsida: www.sthlm.hjarnkraft.nu

Läs mer

Informationsblad sommaren 2008

Informationsblad sommaren 2008 Innehåll: Ordföranden har ordet sid 1 Anmäl mailadress! sid 2 Styrelsepresentation sid 2 Andra nyckelpersoner sid 3 Medlemsavgift 2008 sid 3 Om hemsidan sid 3 Förädrar/barn-träffar sid 3 Om Spalten sid

Läs mer

Slöjdaren. Nr 2 2011. www.norrbottenshemslojd.se

Slöjdaren. Nr 2 2011. www.norrbottenshemslojd.se Slöjdaren Nr 2 2011 www.norrbottenshemslojd.se Hallå där alla medlemmar! Jag vill börja med att tacka för ert förtroende att leda hemslöjden i Norrbotten. Jag har precis i skrivande stund kommit hem ifrån

Läs mer

Årsmötet. Frivilliga inför föreningens 30-årsjubileum. Soporna - igen. Parkeringsbokning på webben. Vatten tillbaka i portarna

Årsmötet. Frivilliga inför föreningens 30-årsjubileum. Soporna - igen. Parkeringsbokning på webben. Vatten tillbaka i portarna JUNI 2009 Årsmötet Årsmötet som ägde rum den 14 maj var ovanligt välbesökt: 66 röstberättigade och 10 fullmakter. Därtill ytterligare ett stort antal boende på Akallahöjden. Punkterna på dagordningen klarades

Läs mer

JUNI. STROKE-Föreningen // i Stockholms Län. Trevlig sommar önskar vi på. Styrelsen och Kansliet

JUNI. STROKE-Föreningen // i Stockholms Län. Trevlig sommar önskar vi på. Styrelsen och Kansliet JUNI STROKE-Föreningen i Stockholms Län Informationsblad 2-2014 Trevlig sommar önskar vi på STROKE-Föreningen // Styrelsen och Kansliet 1 Informationsbladet utges av STROKE-Föreningen i Stockholms län

Läs mer

TRÄFF & TURBLADET SÖDERTÄLJE

TRÄFF & TURBLADET SÖDERTÄLJE TRÄFF & TURBLADET 2015 SÖDERTÄLJE ÅRSMÖTE MED FEST Fredag 13 mars 2015 kl. 19.00 på Igelsta Gård Årsmötesförhandlingar Utdelning av utmärkelser Mat, dryck och trevlig samvaro Skrivelser och motioner ska

Läs mer

Årsta Havsbads Samfällighetsförening www.arsta-havsbad.se info@arsta-havsbad.se Nr 67 December 2014

Årsta Havsbads Samfällighetsförening www.arsta-havsbad.se info@arsta-havsbad.se Nr 67 December 2014 Årsta Havsbladet Årsta Havsbads Samfällighetsförening www.arsta-havsbad.se info@arsta-havsbad.se Nr 67 December 2014 Årsta Havsbads styrelse... 2 Några ord från vår ordförande... 3 Styrelsen informerar...

Läs mer

DSÄNGSBULLETINEN. Nyheter och Information från Edsängens Villaägareförening Utgåva 28 Vinter 2010. Kallelse till årsmöte. Ordföranden har ordet

DSÄNGSBULLETINEN. Nyheter och Information från Edsängens Villaägareförening Utgåva 28 Vinter 2010. Kallelse till årsmöte. Ordföranden har ordet E DSÄNGSBULLETINEN Utgåva 28 Vinter 2010 Nu närmast kommer förhoppningsvis en lugn och trevlig julhelg för oss alla. Därefter kör vi igång igen med full kraft. Ses vi inte tidigare, så ska det bli trevligt

Läs mer