Den lite annorlunda Irlandsresan: Nordöstra Irlands kust, Dublin och Belfast 25 september 1 oktober 2016 med SPF

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Den lite annorlunda Irlandsresan: Nordöstra Irlands kust, Dublin och Belfast 25 september 1 oktober 2016 med SPF"

Transkript

1 Den lite annorlunda Irlandsresan: Nordöstra Irlands kust, Dublin och Belfast 25 september 1 oktober 2016 med SPF Städerna Dublin och Belfast är de två hållpunkterna under vår resa. Men resan tar oss även till dramatiska klippor vid havet, osannolika stenformationer och pittoreska byar längs med Irlands nordöstra kust. Vi ser historiska slott, lyssnar till traditionell folkmusik, går på hundkapplöpning och provar lokal öl och whisky. Under denna resa ser vi både de för en förstagångsbesökare viktiga sevärdheterna men även några mer udda aspekter av Irland. Céad Mile Fáilte hundratusen gånger välkommen till Irland! Dag 1: 25 september Helsingfors - Dublin Vi har ett tidigt morgonflyg från Helsingfors Vanda direkt till den irländska huvudstaden Dublin. Vid ankomst möter vår svensktalande guide upp vid flygplatsen, och vi startar direkt med en orienterande stadsrundtur genom staden. Dublin, med en 1000-årig historia, har inspirerat författare, besökare och politiska eldsjälar. Vandra längs georgianska gator och torg, förbi storslagna byggnader, där lysande och ibland skandalösa handlingar ägt rum. Dublin är i dag modernt och kosmopolitiskt, men har ändå bibehållit atmosfären och delvis arkitekturen från sjutton- och adertonhundratalen. Under turen får vi en översikt över staden och passerar bland annat det storslagna Bank of Ireland som först var det irländska parlamentet, slottet Dublin Castle, katedralerna Christchurch och St Patricks, flera av Dublins museer och Phoenix Park.

2 Phoenix Park är Dublins lekplats! Parkens omkrets mäter cirka 7 kilometer, och den är med sina 712 hektar Europas största omgärdade stadspark. Phoenix Park erbjuder stadens invånare stora rekreationsområden, här fins vackra prydnadsträdgårdar, stora ängar som avgränsas av trädalléer med bland annat ek, bok, tall, lindar och kastanjer. Husdjursflockar betar på sina ängar, hjortdjur döljer sig i skogsdungarna och ponnyhästar tävlar på polo-fält. Efter denna inledande stadsrundtur checkar vi in på Camden Court Hotel, och har resten av dagen till eget förfogande. På kvällen träffas vi igen för en gemensam välkomstmiddag på hotellets restaurang Iveagh Restaurant. Dag 2 26 september Dublin Efter en gedigen irländsk frukost startar vi dagens rundtur med buss och guide och börjar direkt med en av Dublins höjdpunkter, Guinness Storehouse, det bryggeri och museum som nyligen tilldelats titeln Europas ledande turistattraktion. Beläget i hjärtat av St James Gate Brewery, som har varit den svarta ölens hem sedan 1759, är Guinness Storehouse Irlands kanske mest besökta sevärdhet. Inrymt i en gammal jäsningsanläggning, nu renoverad för att likna ett gigantiskt glas en pint - av Guinness, får besökaren lära känna Guninness-ölets historia, om dess framställningsprocedur och varumärke. Vandringen tar besökaren genom bryggeriets 250 åriga historia, för att avslutas i Gravity Bar där besökaren får njuta av en pint Guinness tillsammans med den spektakulära 360 graders vyn över Dublin. En nyhet på Guinness Storehouse är ett rum där man får lära sig mer om ölprovning, om att utforska de aromer och smaker som skall ingå i en Guinness och få veta var de kommer ifrån. Gästen tar sedan sitt lilla provningsglas till Velvet room, och här berättar personalen om det korrekta sättet att provsmaka öl.

3 Vår djupdykning i öltillverkningens hemligheter följs av en tvårätters lunch på Quays restaurang i Temple Bar. Restaurangen har ett utmärkt läge i hjärtat av Dublins kulturkvarter, erbjuder en fin utsikt över Temple Bar Square och är en av Dublins mest kända pubar. Ofta spelas livlig irländsk musik nere i baren, och traditionella irländska specialiteter står på menyn. På eftermiddagen besöker vi Christchurch katedralen som grundlades kring år 1030 av Sitric, kung av det vikingatida norska kungadömet Dublin. Christchurch är Dublins äldsta och mest erkända landmärke och katedral. Att notera är att Katedralkören räknar sitt ursprung tillbaka till år 1480 och bland annat är känd för sitt deltagandet i uruppförandet av Händels Messias. Efter en liten vilopaus skall vi ta oss ut på en lite speciell tur! Vi gör en Musical Pub Crawl för att höra och lära om den traditionella irländska musiken under en pubrunda. Två professionella musiker tar oss till två olika pubar i centrala Dublin och underhåller oss på vägen med sånger och spel på olika instrument, och berättar historien om den irländska sångens och musikens utveckling. Vår pubrunda tar cirka två timmar och utlovar craic agus ceol mycket skoj, stämning och musik! För dryckerna står var och en själv. Dag 3 27 september Belfast Efter frukost startar vi mot staden Belfast, som i dag inte bara en industri-, utan även en uppskattad kulturstad. Namnet Belfast kommer från det gamla irländska Béal Feirste, som refererar till de sandbankar som ligger i havsbrynet, framkomna ur floderna Lagan och Farset. Belfast växte under den industriella revolutionens tid, då takten i samhället ökade, och blev rikt främst genom tygväverier, repslageri, tobakshandel, tyngre industri och framförallt fartygsvarven. Staden har utstått svält under potatispestens tid, bombräder under krigen och politiska oroligheter mellan den katolska och protestantiska befolkningen, som avstannade först i slutet av 1900-talet. Under en stadsrundtur kommer vi till östra Belfast, var författaren C.S. Lewis bodde och Samuel Beckett undervisade, och till stadens västra sida, var vi även ser de omsorgsfullt målade husgavlarna som ger uttryck för bland annat de känslor som uppstod i krisåren efter 1969 med oroligheter som blev orsak för död och medförde ett stort antal skadade och hemlösa då hus och affärer måste överges. Vi äter en gemensam tvårätters lunch på trevliga Garrick Bar innan vi avslutar vår tur med ett besök till det nyaste tillskottet i Belfasts kulturutbud: Titanic museet, som från sin första dag blev ett måste för Belfastbesökaren.

4 Denna största utställning kring den legendomspunna Titanicförlisningen tar fram sambandet mellan fartyget och Belfast. Museet ligger i stadens centrum, vid platsen för det berömda Harland & Wolff varvsområdet där fartyget byggdes. Den 6 våningar stora utställningsbyggnaden är konstfullt designad för att påminna om skeppsstävar, och berättar om fartyget från konstruktionsbörjan till dess tragiska slut. Vi följer passagerares och besättningsmäns historier och tar del av den interaktiva utställningen. På eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell för två nätter. Kvällen tillbringas på egen hand. Dag 4 28 september Causeway Coastal Route Vi lämnar Belfast för att i dag njuta av magnifika landskap och natur på norra Irland längs med vägen för Causeway Coastal Route. Vi stannar till vid dramatiska Carrick-a-rede hängbro som är uppsatt cirka 30 meter över havsytan från huvudön till lilla ön Carrickarede. Bron fanns redan för 350 år sedan och nyttjades av laxfiskare under fiskesäsongen. Den som vågar ta sig över bron belönas med en underbar vy över Rathlin Island, Skottland och Causeway kusten. Ovanifrån kan man se ned i det klargröna vattnet som i skummande vågor svallar kring urgröpningar och vulkaniska bergsformationer. Vi fortsätter färden mot unika Giants Causeway, som är en världsarvsplats, ett nationellt naturreservat och en av norra Irlands främsta sevärdheter. Giants Causeway visar ett tusental rödfärgade basaltpelare, som av naturen har ställts sida vid sida på ett sätt som känns som om mänsklig hand varit inblandad. Kustlinjen följs här av många kilometer av fotvandringsleder som bjuder på fantastiska utsiktspunkter och en natur som inte är jämförbar med någon annan. Vi stannar även till för lunch på egen hand innan vi fortsätter till Bushmills whiskydestilleri.

5 I den lilla byn Bushmills finner man landets äldsta verksamma destilleri, i vilket ägarfamilj och anställda arbetat under många generationer sedan dess början för cirka 400 år sedan. Fortfarande bryggs whiskyn i små portioner och hantverket och kvaliteten har varit ledord under åren. Vi får tillfälle att följa produktionen från det att mältat korn och vatten blandas för att sedan fermenteras med hjälp av jäst. Whiskyn destilleras tre gånger innan den får mogna i ekfat innan den exporteras till många l änder i världen. Bushmills uppskattas för sin mjukhet, och efter besöket får vi tillfälle att själva testa dess smak. Återfärd till Belfast på eftermiddagen, middag på egen hand. Dag 5 29 september Belfast Malahide - Dublin Efter frukost har vi någon timmes tid för att på egen hand göra de sista strövtågen i Belfast innan vi samlas för att ta oss till byn Malahide och dess slott med samma namn. Malahide Castle har under sin 800 år långa historia varit allt från försvarsborg till privat bostad, vilket speglas av dess yttre där ett antal arkitektoniska stilar och tillbyggnader sammanstrålar. Besöksmöjligheterna har på senare tid setts över, så att tillgängligheten i dag är god. Ägarfamiljen Talbot presenteras för besökaren, liksom andra av slottets tidigare invånare. Även dess trädgårdar är i dag öppna för besökare. Vi fortsätter mot Howth, en pittoresk fiskeby som vid udden av Howth Head erbjuder en panoramisk vy över hela Dublinbukten. Med Dublin och Wicklowbergen som bakgrund anses här bjudas på en av världens finaste sjöutsikter. Vi äter en tvårätters gemensam lunch på gemytliga Abbey Tavern Pub, som lämpligt nog avslutas med en Irish coffee. Vi återkommer till Dublin mot kvällssidan och checkar igen in på Camden Court Hotel för två nätter. Kvällen är fri för egna strövtåg.

6 Dag 6 30 september Dublin Den här dagen finns det tid för egna strövtåg, och kanske för lite shopping på kända affärsgatorna Grafton Street eller Henry Street? Eller för att beundra konsten på nationalgalleriet eller IMMA, museet för modern konst? På kvällssidan sammankommer vi för bussfärd till ett lite annorlunda Dublin-nöje: vi besöker Shelbourne Park Greyhound Racing Stadium. Här får vi uppleva den speciella stämning som råder på en hundkapplöpningsbana av världsklass, där det finns plats för både elegans och tävlingsiver. Vi äter middag på restaurangen med stora glasfönster som bjuder på god utsikt över banan. Grandstand Restaurant erbjuder ett välrenommerat kök och service. Vill man delta i lite vadslagning så går det bra att ordna direkt vid bordet! Dag 7 1 oktober Dublin Helsingfors För en del resenärer kan avslutningdagen samtidigt vara en av dess höjdpunkter: Det legendariska Trinity College, det äldsta universitetet i Irland, som har behållit en del av sin gamla avskildhet med stenlagda torg, trädgårdar och parker mitt i den livliga staden. Trinity College hyser flera av Irlands nationella kulturskatter, inklusive Book of Kells, ett manuskript från 900-talet, böcker från Durrow och Armagh och en tidig irländsk harpa. Utställningen The Book of Kells -Turning Darkness into Light förklarar bakgrunden och historien bakom det berömda manuskriptet och andra handskrifter. Vi avrundar vår resa med en avskedslunch på charmiga JW Sweetman Pub invid O Connell Bridge. JW Sweetman var ursprungligen en skeppshandel som sammanslogs med grannen Corn Exchange Tavern, och i dag är en populär mötespunkt med minibryggeri, bar, café, bokhörna och galleri. Vi passar på att göra en ölprovning av pubens produktion före maten! Vi har en eftermiddagstransfer till flygfältet och påbörjar vår hemflygning, som på sena kvällen tar oss tillbaka till Vanda flygfält.

7 SLAN ABHAILE säker hemfärd på gaeliska Pris: 1490 euro per person i dubbelrum, enkelrumstillägg 255 euro I priset ingår: 4 nätter på Camden Court Hotel**** i Dublin, 2 nätter på Days Hotel***+ i Belfast irländsk frukost varje morgon 4 middagar och 4 luncher, varav en på Harold s Cross Greyhound Racing Stadium bussresor och transfers enligt program svensktalande lokalguide under alla utfärder inträden och provsmakningar enligt programmet reseledare från SPF medföljer Tillkommer: Ej nämnda måltider, måltidsdrycker, personliga utgifter, reseförsäkring och avbeställningsskydd (skall tecknas i samband med bokningen, Axtours förmedlar Alandiabolagens reseförsäkringar) Bokningsvillkor: Anmälningsavgift 300 euro erläggs vid bokningstillfället. Slutfakturan förfaller 4 veckor före avresa. Avbokningsvillkor: före den 12.8 avbokningskostnad 300 euro, före den %, före den %, därefter 100% av resepriset. Minst 25 deltagare, begränsat antal platser. Senaste anmälningsdag är den 29 juli. Med reservation för programändringar. Camden Court Hotel ligger ca 500 meter från St Stephen's Green i Dublin. Här erbjuds ett fritidscenter med gym, pool, bubbelbad, bastu, spa och skönhetssalong. Alla de ljust inredda rummen på Camden Court Hotel har gratis WiFi och TV. I rummen finns hårtork samt kaffe- och tekokare. I eleganta Iveagh Restaurant serveras modern mat. Den moderna och avslappnade baren C Central erbjuder lättare snacks samt en storbilds-tv som visar nyheter och sport. Hotellet ligger vid spårvagnslinjen Luas, som ger dig utmärkt tillgång till staden. Det tar dessutom bara 10 minuter att gå från hotellet till Dublin Castle och Temple Bar. Holiday Inn Belfast City Centre ligger i centrum av Belfast och nära till lokala trafikförbindelser. Hotellet har gratis WiFi och TV med brett kanalurval, rymliga badrum och te-/kaffekokare finns i alla rum. Det välutrustade gymmet har luftkonditionering och gratis handdukar. En komplett irländsk frukost serveras i hotellets à la carte-restaurang, med ett brett utbud av rätter. Snacks och enkla rätter erbjuds 24 timmar om dygnet.

8 Hotellet ligger bra till för kollektivtrafik, shopping, bra restauranger och nattliv. Ulster Hall och Castle Court Shopping Centre ligger båda mindre än 10 minuters promenad från hotellet.

Upplev Dublin i full feststämning!

Upplev Dublin i full feststämning! Upplev Dublin i full feststämning! Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

DEN GRÖNA ÖN IRLAND 26 april - 2 maj 2016 i samarbete med Mariehamns pensionärsförening, Mariehamns församling och Norra Ålands pensionärer

DEN GRÖNA ÖN IRLAND 26 april - 2 maj 2016 i samarbete med Mariehamns pensionärsförening, Mariehamns församling och Norra Ålands pensionärer DEN GRÖNA ÖN IRLAND 26 april - 2 maj 2016 i samarbete med Mariehamns pensionärsförening, Mariehamns församling och Norra Ålands pensionärer Naturen har tagit tusentals år på sig för att forma Irland, medan

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015

UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015 UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015 Dublin är som ett komprimerat London. Lika bra shopping och nöjesliv, fast med allt inom behagligt gångavstånd. Att

Läs mer

Höstresa till Dublin, 2-5 oktober 2015 - i litteraturens tecken

Höstresa till Dublin, 2-5 oktober 2015 - i litteraturens tecken Höstresa till Dublin, 2-5 oktober 2015 - i litteraturens tecken Fredag 2 oktober Ankomst till Dublins flygplats. Den svensktalande guiden och chauffören möter gruppen i ankomsthallen med en välkomstskylt.

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Club Eriks rundresor i Europa Sagornas och legendernas Irland

Club Eriks rundresor i Europa Sagornas och legendernas Irland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks rundresor i Europa Sagornas och legendernas Irland Irland Följ med oss på en resa genom sagornas och legendernas Irland. Tillsammans besöker vi Georgianska

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle Måndag 8/11-10 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn 06:25 Byte till tåg i Gävle 10:00 Avfärd från Arlanda till Frankfurt I Frankfurt spärrades bandet där våra väskor skulle komma av. Det var lite obehagligt

Läs mer

DEN GRÖNA ÖN IRLAND med SPF 8-15 september 2014

DEN GRÖNA ÖN IRLAND med SPF 8-15 september 2014 DEN GRÖNA ÖN IRLAND med SPF 8-15 september 2014 Naturen har tagit tusentals år på sig för att forma Irland, medan människans hand har påverkat land och natur under de sista av dem. Konstnärer, poeter,

Läs mer

Trinity College Dublin The University of Dublin, Irland

Trinity College Dublin The University of Dublin, Irland Trinity College Dublin The University of Dublin, Irland Av Caroline Andin Jag sitter på en tom tågstation i en förort till Dublin, en gammal man med hund slår sig ner på bänken bredvid. Han berättar att

Läs mer

Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016

Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016 Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016 Nedanstående hotell erbjuder rum för kongressdeltagarna för bokning före 2016-09-24. Priserna är per rum och natt och inkluderar frukost och moms. Alla bokningar,

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2013 Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way, Fort William Inverness, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way är en underbar vandring från Fort William genom

Läs mer

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape En vinresa av och med BKWine Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape Vinresa med ekologiska förtecken! 29 juni 3 juli 2011 Följ med och njut av fina sommardagar innan den stora turistinvasionen har hunnit

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Peking-Tibet med tåg

Peking-Tibet med tåg Peking-Tibet med tåg 13 DAGAR - PEKING-LHASA-GYANTSE-SHIGATSE planerade avgångar 2013: 25/6, 10-21/9 Pris i delat dubbelrum (enkelrumstillägg 2550kr) avresa 25/6 23650kr avresa 10/9 24650kr Denna kontrastrika

Läs mer

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken.

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken. Gastromic tours: Vi erbjuder skräddasydda, exklusiva gastronomiresor till Baskien och Katalonien. Här är vår nästa gastromiresa till Baskien: Upplev vackra Baskien 15-18 september 2016 Detta är en resa

Läs mer

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha)

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) är huvudstad och största stad i Tjeckien samt är belägen vid floden Moldau (tjeckiska Vltava). Staden har drygt 1,2 miljoner invånare. Prags universitet, Karlsuniversitetet,

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Sri Lanka Tour 2016 med helpension

Sri Lanka Tour 2016 med helpension Sri Lanka Tour 2016 med helpension Dag 1 Negombo Efter vår ankomst åker vi till vårt hotell i Negombo som ligger ca 30 min med bil från flygplatsen. Vi bor nära havet så att vi kan koppla av lite efter

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

UPPLEV DEN GRÖNA ÖN MED BELFAST

UPPLEV DEN GRÖNA ÖN MED BELFAST UPPLEV DEN GRÖNA ÖN MED BELFAST Följ med på vår rundresa till Irland och Nordirland, och upplev två länder och två världsstäder på en och samma ö. Vi besöker självklart huvudstaden Dublin, och därtill

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

En vinresa av och med BKWine

En vinresa av och med BKWine En vinresa av och med BKWine Vi kallar denna resa för 3 klassiker! 7-11 april, 2010 Den tar dig nämligen till de tre mest klassiska distrikten i Frankrike: Champagne, Chablis och Bourgogne. Och allt detta

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - I r l a n d Guidad Rundresa Irland Upptäck Irlands unik kulturarv genom naturliga underverk och längs dramatiska

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND BALTIKUM LÄS, LÄR OCH RES med Estland, Lettland och Litauen Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden Pris: 7.200 kr i dubbelrum. Enkelrum:

Läs mer

ZHelhet. Träningsresa. Program. entaio m. Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive

ZHelhet. Träningsresa. Program. entaio m. Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive Resa för kropp & själ Mat & motion, möten & motivation upplev härliga Turkiet och tänk bara dig själv! Träningsresa Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten

Läs mer

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar Österlenleden, Simrishamn Kuskahusen 4 nätter Sida 1 av 5 Vandra i Sverige Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar I följande alternativ har du möjlighet att vandra den östra delen

Läs mer

Irlandsresan MMWS 12-17 maj 2010. Resedokument MMWS Irlandsresa 2010. Agenda. Onsdag 12 maj

Irlandsresan MMWS 12-17 maj 2010. Resedokument MMWS Irlandsresa 2010. Agenda. Onsdag 12 maj Resedokument MMWS Irlandsresa 2010 Agenda Onsdag 12 maj Samling Kastrup 08:30, Terminal 2. GLÖM IINTE PASSET!!!!!!!!!! Flyg Köpenhamn Dublin 10:30 11:40 Flight DY3692 Norwegian Airlines Incheckat bagage

Läs mer

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Veneto är ett mycket omväxlande landskap med otroligt vacker natur i form av berg & dalar, kulturstäder och inte minst italiens största sjö, Gardasjön

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

Vandra i Skottland. St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar St Cuthbert s Way, Melrose Lindisfarne, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar St Cuthbert s way är en underbar led som följer St Cuthberts liv

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer 03 JULI Ankomst Gruppen hälsas välkommen och bussen kör utan större stopp till Borgarnes som ligger ca. 12 mil, ca 2 timmar från flygplatsen.

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way, Milngavie Fort William, 10 nätter 1 Vandra i Skottland West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way är en klassisk vandring som startar strax

Läs mer

ICA Osby, Gourmetresa Bilbao / San Sebastian 21 27 augusti 2016

ICA Osby, Gourmetresa Bilbao / San Sebastian 21 27 augusti 2016 Inbjudan ICA Osby, Gourmetresa Bilbao / San Sebastian 21 27 augusti 2016 Hej alla mat o vin intresserade! I år tar vi klivet över till Spanien och kan njuta av lite Tapas o Pintxos vilket är helt rätt

Läs mer

Vykort från Cucao, Isla de Chiloé

Vykort från Cucao, Isla de Chiloé Vykort från Cucao, Isla de Chiloé Vi längtade ut till havet Océano Pacífico där vi trodde att vi kunde idka lite beach walking, dvs. vandring på stranden. Har man en gång provat detta vill man alltid tillbaka.

Läs mer

Club Eriks gastronomiresor kulinarisk weekend på engelska landsbygden

Club Eriks gastronomiresor kulinarisk weekend på engelska landsbygden Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks gastronomiresor kulinarisk weekend på engelska landsbygden England Det böljande gröna landskapet i Cotswolds, vackra slott och trädgårdar, idylliska byar

Läs mer

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 2015 GARDASJÖN Italiens största sjö, den azurblå Gardasjön med sitt kristallklara vatten, omgärdas av flera medeltida, pittoreska städer med smala gränder och charmiga stadskärnor.

Läs mer

Vinresa till Alsace. 24 30 september 2016

Vinresa till Alsace. 24 30 september 2016 Vinresa till Alsace 24 30 september 2016 Rhen, slätten, vinodlingarna och Vogeserna Alsace är som en öppen bok. Från Strasbourg till Colmar avlöser mjuka kullar, tobaksfält, fruktträdgårdar och vinodlingar

Läs mer

SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER

SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER Årets höjdpunkt = att få åka till Skottland, eller... Nu är det dax att boka in sig på EWA s utflykt till whiskyns mecka Skottland. Det bär av i oktober och vi är

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

Moseldalen Vinfest 16-22 augusti 2014

Moseldalen Vinfest 16-22 augusti 2014 Moseldalen Vinfest 16-22 augusti 2014 German National Tourist board/ernst Wrba Moseldalen under vinfesten - cykla eller följ med på utflykter 7 dagar Cykling eller Följ med på en underbar upplevelseresa

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

Resa till Irland sep Telefon : Telefon :

Resa till Irland sep Telefon : Telefon : Resa till Irland 25-30 sep 2017 Teknisk arrangör : Travel Arena Kontakt : Suzanne Aronsson Telefon : 010-4952931 Kontakt hos SPF : Lilian Spång Telefon : 076-1614371 MÅNDAG 25 SEPTEMBER 00.00 Västanhede

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

Vinresa i Södra Rhône-dalen

Vinresa i Södra Rhône-dalen En vinresa av och med BKWine Vinresa i Södra Rhône-dalen Det klassiska Châteauneuf-du-Pape och de nya stjärnorna i Côtes-du-Rhône 15-19 september, 2010 Floden Rhône passerar många vindistrikt på väg till

Läs mer

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai.

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai. FastighetsQuinnorna Syd inbjuder till resa med studiebesök till Dubai/Abu Dhabi/Förenade Arabemiraten 18-25 januari 2014 + tilläggsdagar för sol & bad 25-30 januari 2014 Burj Khalifa, världens högsta byggnad,

Läs mer

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Grönland 2016 Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden Uummannaqfjorden på nordvästra

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de sju

Läs mer

Arenales Del Sol Alicante Infinity View

Arenales Del Sol Alicante Infinity View Arenales Del Sol Alicante Infinity View Fastighetsbyrån spanska bostäder - Hem i Solen BESKRIVNING Tio kilometer söder om Alicante stad ligger "Solens sand", Los Arenales del Sol, som har vuxit till en

Läs mer

Vinresa i Champagne. En vinresa av och med BKWine. 13-17 oktober 2010

Vinresa i Champagne. En vinresa av och med BKWine. 13-17 oktober 2010 En vinresa av och med BKWine Vinresa i Champagne 13-17 oktober 2010 Det finns väl inte något annat i vinets värld som för tankarna till fest på samma sätt som Champagne? Men på denna resa kommer ni att

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Hotell Villa Platanias

Hotell Villa Platanias Hotell Villa Platanias ger dig det lilla extra här kan du njuta av livets goda, mitt i centrum av Platanias. Trots det centrala läget, är Hotell Villa Platanias lugnt och fridfullt. Hotellet är omgivet

Läs mer

Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november

Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november Mexiko är ett variationernas land, här kan man uppleva flera olika kulturer, många språk som inte

Läs mer

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA!

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! När vintermörkret har legat tungt över oss i månadsvis längtar både kropp och själ efter sol och rörelse! Då är en aktiv resa med oss till härliga Nerja på spanska

Läs mer

Resa till norra Italien Vin mat - kultur

Resa till norra Italien Vin mat - kultur Resa till norra Italien Vin mat - kultur 21 september - 1 oktober 2013 Italien har ett landskap med oförglömlig mångfald och skönhet och gamla byggnader restaureras med stor skicklighet och smak och med

Läs mer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck pittoreska

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Tack alla vänner som åkte med oss i år Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Jag hoppas att ni har trivts riktigt bra på våra resor, fått lite avkoppling,

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

REORIENT på Bali. Workshop Våren 2015

REORIENT på Bali. Workshop Våren 2015 REORIENT på Bali Workshop Våren 2015 REORIENT [def: to adjust or align something in a new or different way] Varmt välkommen till en inspirerande och utforskande workshop i fantastiska Ubud, Bali. Vi erbjuder

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

BARNENS SKIDPARADIS MITT I MALÅ SAMHÄLLE

BARNENS SKIDPARADIS MITT I MALÅ SAMHÄLLE BARNENS SKIDPARADIS MITT I MALÅ SAMHÄLLE 2 MALÅ MED ALLT SÅ NÄRA! Malå ligger i Västerbottens län och i landskapet Lappland, och är omgivet av storslaget vacker natur. Mitt i Malå samhälle ligger Tjamstanberget

Läs mer

Program konstresa för Göteborgs Konstmuseums Vänner till Dublin-Belfast oktober 2019

Program konstresa för Göteborgs Konstmuseums Vänner till Dublin-Belfast oktober 2019 Program konstresa för Göteborgs Konstmuseums Vänner till Dublin-Belfast 17-21 oktober 2019 Dublin är kanske mest känt för sina många författare och ett pulserande nattliv med irländsk musik på pubarna,

Läs mer

tio tips om den grekiska ön Santorini

tio tips om den grekiska ön Santorini tio tips om den grekiska ön Santorini 01 Bo i Oía (ía) Oía är, i min smak, den finaste delen av Santorini. När du bildsöker på Santorini är det mest bilder av Oía du hittar. Men, när du söker efter boende

Läs mer

Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016

Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016 Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016 Välkommen till Destination Läckö-Kinnekulle! Vi vill hälsa dig hjärtligt välkommen till Destination Läckö-Kinnekulle med Götene

Läs mer

Irland. individuella rundresor.

Irland. individuella rundresor. Irland individuella rundresor www.vespucci-tours.com Upplev Irlands spektakulära natur och fascinerande kulturarv på vår 10-dagars rundresa längs ett pittoreskt landskap, majestätiska slott och charmiga

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Grönland 2015 Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden Uummannaqfjorden på nordvästra

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Vandra i Portugal. Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar Algarvekusten, Aljezur - Sagres, 6 nätter 1(5) Vandra i Portugal Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar Detta paket ger dig en unik vandring längs den vackra, men något vilda, kusten

Läs mer

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING Portugal BESKRIVNING Rundresa Portugal flyg t/r 8 dagar En resa till Europas västligaste land, med sin långa Atlanthavskust som alltid betytt mycket för portugiserna. Den gjorde Portugal till en stor sjöfararnation

Läs mer