En känsla av lätthet. Pressrelease 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "En känsla av lätthet. Pressrelease 2014"

Transkript

1 En känsla av lätthet Pilot är en ny, elegant och komfortabel konferensstol som skapar känslan av lätthet i sin moderna och nätta form med millimetertunn kant. Ambitionen i designprocessen har varit att skapa intrycket av en lätt sits som ändå erbjuder mycket god sittkomfort, säger formgivaren Alexander Lervik som av möbeltillverkaren Johanson fick uppdraget att skapa en modern uppföljare till företagets storsäljande konferensstol Bella. Pilot erbjuder ett stort antal justeringsmöjligheter såsom vippfunktion, armstöd samt höj- och sänkbart stativ. Den kan beställas med både hög och låg rygg, Pilot High respektive Pilot Low. Att kunna välja höjd på ryggen gör att den kan anpassas mycket väl till rummets förutsättningar, säger Alexander. Stativet har samma utseende som underredet i Johansons bordsserie Madison, vilket gör att Pilot-stolar och Madison-bord är som gjorda för varandra. Klädsel kan beställas i ett stort antal material och färger. Stativet kan fås i 192 RAL-färger plus fyra olika ytfinisher, vilket numera är standard hos Johanson. Samarbetet kring Pilot mellan Lervik och Johanson är bara ett i en lång rad de senaste åren. Pilot är helt svensktillverkad och tas fram i Johansons produktionsanläggning i Markaryd. Provsitt Pilot i vår monter A20:20 på årets Furniture & Light Fair i Stockholm den 4-8 februari Välkommen!

2 Flexibel bordsserie för konferensmiljöer Johansons flexibla bordssystem Madison Conference kompletteras med ett nytt underrede och en bordsskiva med ny form. Skivans välvda form skapar en bra gruppkänsla för de som sitter runt bordet samtidigt som det är en smäcker och vacker design, säger formgivaren Alexander Lervik, som sedan många år samarbetar med Johanson. Tack vare bordets anpassbara underrede går det att ha många skivstorlekar. På så sätt går det att skapa ett riktigt stort konferensbord, förklarar Alexander. Johansons nya bordsskiva och underrede i Madison-serien tillgodoser den ökande efterfrågan som finns efter just större konferensbord. Grundtanken med Madison Conference är att kunna erbjuda flera skivstorlekar samtidigt som stabiliteten bibehålls i bordet oavsett skivstorlek. De nya tillskotten i Madison-serien finns redan i produktion och tillverkas i företagets anläggning i Markaryd. Underredet kan fås i 192 RAL-färger plus fyra olika ytfinisher. Bordsskivan kan beställas i ett flertal olika färger och material. Denna stora valmöjlighet gällande färg- och materialval vid beställning är något av ett signum för Johansons flexibla tillverkning. Madisons enkla, rena och strama former är ett signum för Johansons skandinaviska och tidlösa design. Madison Conference, övriga nyheter och utvalt sortiment från Johanson finns att beskåda i vår monter A20:20 på årets Furniture & Light Fair i Stockholm den 4-8 februari Välkommen!

3 Om Johanson Design Genuint skandinaviskt möbelhantverk med en global kundkrets Johanson Design är ett av Sveriges mest expansiva möbelföretag. Det ägs av bröderna Dan och Paul Johanson som genom en satsning på erkända designers, en konsekvent skandinavisk formlinje och gediget möbelhantverk nått en bred internationell kundkrets. Johanson Design startades 1953 och har sedan dess haft det genuina möbelhantverket som en plattform för verksamheten. Sedan Paul och Dan Johanson tog över familjeföretaget i början av nittiotalet byggde man vidare med att skapa en egen stil. Det är den som idag är så starkt förknippad med varumärket Johanson Design världen över. Vi hade insett att nyckeln till framgång låg i att kombinera hantverkskunnandet med en medveten satsning på högkvalitativ design, säger Paul Johanson. Det startade med designern Leo Thafvelin som hörde av sig till företaget med en stol han gjort som examensarbete. Bröderna Johanson kände direkt att den symboliserade den form de var ute efter. Efter anpassning till produktionen lanserades den 1996 som pallen Snaps. Därefter har flera erkända designers som Simon Pengelly, Mattias Ljunggren, Alexander Lervik, Anders Hjelm och Johan Lindstén knutits till företagets produktutveckling. Hela tiden har de gnuggats med de yrkeskunniga medarbetarna vilket i slutändan resulterat i alla de möbler som gett Johanson Design dess profil. De omdömen vi fått och som då blivit till vad vårt varumärke står för är enkelhet och minimalistiskt men grafiskt uttryckfullt och skandinaviskt med rena linjer, säger Dan Johanson. Johanson Design viker inte heller från honnörsord som genomgående högklassiga materialval, kvalitet och leveranssäkerhet. Målgruppen för Johanson Design är bred och återfinns världen över. Praktiskt taget allt köps genom arkitekter och inredare. Det handlar främst om offentliga miljöer med högt ställda kvalitetskrav som kontor, butiker, lobbyer, hotell, restauranger och kryssningsfartyg. Skandinavien och Storbritannien är främsta marknader följda av Benelux, Frankrike, Tyskland och Italien samt en mindre andel till USA. Fakta Johanson Design Omsättning 95 MSEK Export 50 procent Antal anställda 49 personer

4 Code minimalistisk och bekväm Den enkla, bekväma och stapelbara stolen Code premiärvisas av möbeltillverkaren Johanson på Furniture & Light Fair i Stockholm. Med sina vackra, runda former och höga komfort kan stolen placeras i vilken miljö som helst. Code har ett brett tilltal med sina fina ergonomiska egenskaper. Det här är en stol som är skön att sitta i länge för alla typer av personer, till exempel i konferensmiljö, säger Johan Lindstén, som formgivit stolen. Code är en avskalad, elegant och minimalistisk vidareutveckling av stolen Dresscode. Code är nättare och mindre, men har samma sittkomfort som ger en skön omslutande känsla. Sömmarna delar in stolen i fyra delar, från ryggen hela vägen ned i mitten, och från själva sittkurvan till längst in. Denna sömnadsdetalj blir en fin effekt samtidigt som den underlättar tapetseringen av stolen, som tillverkas i Johansons produktionsanläggning i Markaryd. Valet av tyger är stort och Johansons standard för stativ med 192 RAL-färger och fyra ytfinisher att välja på gör variationsmöjligheterna i stort sett obegränsade. Det långvariga samarbetet mellan Lindstén och Johanson har resulterat i en mängd spännande produkter, exempelvis stolen Speed, fåtöljen Stealth och ljudabsorbenten Leaf. Code kan du se och känna på i vår monter A20:20 på årets Furniture & Light Fair i Stockholm den 4-8 februari Välkommen!

5 Eye Lounge - nytt tillskott i Eye-serien Johansons uppseendeväckande Eye-serie, skapad av Alexander Lervik, utökas med ytterligare en variant - Eye Lounge. Den kombinerar bekvämligheten i en fåtölj med en lättmöblerad puff. Alexander säger: Eye-lounge får en stark grafisk identitet med de två ögonen som är placerade i stolsryggens sidor. På detta vis förblir formen hel mot ryggen och ger en god komfort. Namnet Eye på serien kommer sig utav de urtagna hålen i stolsryggen, som för tankarna till just ögats form. Eye-seriens utformning uppmuntrar till olika utföranden vad gäller beklädnad. Köparen har möjlighet att helt på egen hand påverka tyg- och färgval. Exempelvis går det att kombinera olika tyger i en och samma stol. Detta lämpar sig kanske till miljöer av mer lekfull karaktär. Söker man en stramare stil finns möjlighet att klä stolen i enfärgat tyg eller skinn. Eye-serien passar perfekt i pausytor på kontor, i loungemiljöer, i fikarum och på caféer. Den privata miljön skall dock inte glömmas bort. Här finns ofta begränsade utrymmen med stort behov av sittmöjligheter. Med sin form bidrar även Eye med ett starkt formelement i hemmamiljön för den kräsne och inredningsintresserade. Eye är helt svensktillverkad och tas fram i Johansons produktionsanläggning i Markaryd. Eye Lounge finns i vår monter A20:20 på årets Furniture & Light Fair i Stockholm den 4-8 februari Välkommen!

6 Johanson ett äkta svenskt möbelföretag För dig som inte känner till Johanson har vi i mer än 60 år skapat svenska möbler med stilrena, enkla linjer och genomtänkt design. Börje Johanson fick idén att sy braskuddar och startade företaget 1953 i Markaryd. Hans båda söner Dan och Paul Johanson tog över företaget Med en mycket målmedveten satsning på möbler för offentlig miljö har sedan dess mycket tid, energi och resurser lagts på design, produktutveckling och marknadsföring. Det har gett imponerande resultat. Företagsnamnet är välkänt och hängivna kunder finns numera i Europa, USA, Mellanöstern och Asien. Ett viktigt steg i förnyelsen av företaget var att börja jobba med externa formgivare. Vi utvecklar kontinuerligt vår breda möbelkollektion i nära och långsiktiga samarbeten med några av Sveriges och Europas främsta formgivare. En grundläggande filosofi är att producera möblerna själva och på svensk mark. När stora delar av tillverkningsindustrin flyttar till lågkostnadsländer har Johanson gjort tvärtom. I princip all tillverkning sker i våra egna moderna produktionsanläggningar i Markaryd. Varje möbel är omsorgsfullt framtagen med skickligt och mångårigt hantverkskunnande och en strikt kvalitetsmedvetenhet. Johanson satsar mycket på miljö- och kvalitetsarbetet. Företaget är ISO certifierat, våra produkter är Svanenmärkta och kriterierna för Möbelfakta uppfylls. Vi följer EU-normernas högsta krav för provning och hållfasthet på offentlig miljö. Johanson är idag ett internationellt företag som omsätter 120 miljoner kronor och har 65 medarbetare. Cirka 50 procent av produktionen går på export. Ambitionen är att fortsätta växa med bibehållen kvalitet, leveranssäkerhet och samma stora engagemang och service som präglar vårt samarbete med våra befintliga kunder. Välkommen till vår monter, A20:20, på årets Furniture & Light Fair i Stockholm den 4-8 februari 2014.

7 Johanson helt enkelt Dan och Paul Johansons möbelföretag utvecklas hela tiden. Företagets svensktillverkade möbler med ren, enkel och genomtänkt design vinner stadigt nya marknadsandelar. Som en logisk konsekvens av detta uppdaterar företaget nu sin logotyp. Den nya loggan innehåller kort och gott namnet Johanson. Vi kände att det var dags att även vår logotyp får ett modernare utseende samtidigt som den fortfarande har en tydlig samhörighet med den gamla loggan, säger Paul och Dan Johanson. Uppdraget gick till formgivaren Peter Sellberg som med varsam hand vidareutvecklat Johansons handritade logotyp. Peter Sellberg är utbildad vid Forsbergs School of Design och jobbade i fem år på design- och reklambyråer i London innan han flyttade hem till Stockholm. Han har bland annat arbetat med flygbolaget Swiss International Airlines grafiska identitet och har även utvecklat grafiska profiler för flera svenska arkitektkontor. Välkommen till Johansons monter, A20:20, på årets Furniture & Light Fair i Stockholm den 4-8 februari Den nya loggan är lite kraftigare, mer balanserad och andas ett skandinaviskt formspråk i sin avskalade, svartvita enkelhet, säger Peter Sellberg.

CHOICE ELLINOR JACKIE. Klicka på vald produkt för mer info SOFFOR & FÅTÖLJER

CHOICE ELLINOR JACKIE. Klicka på vald produkt för mer info SOFFOR & FÅTÖLJER ELLINOR JACKIE STOP STURE VEGA KURBITS Klicka på vald produkt för mer info SOFFOR & FÅTÖLJER VÄNLIGT OCH SÄKERT MED MÅNGA VAL Finns i 3 sorters fåtöljer, 2-sitssofa och 3-sitssoffa Mjuka, rundade och överklädda

Läs mer

Pressinformation 2016-02-09. David design premiärvisar Scandinavian Grace Collection 2016

Pressinformation 2016-02-09. David design premiärvisar Scandinavian Grace Collection 2016 Pressinformation 2016-02-09 David design premiärvisar Scandinavian Grace Collection 2016 Trots sin medverkan på många av världens ledande möbelmässor så är det i Stockholm på Stockholm Furniture Fair som

Läs mer

Johanson ett äkta svenskt möbelföretag

Johanson ett äkta svenskt möbelföretag Pressrelease 2016 Johanson ett äkta svenskt möbelföretag För dig som inte känner till Johanson har vi i mer än 60 år skapat svenska möbler med stilrena, enkla linjer och genomtänkt design. Börje Johanson

Läs mer

PALLAR & STOLAR PLOCKEPINN PLOCKEPINN SPUTNIK SPUTNIK ALVASTRA BJÖRN CURT ELIN ELLINOR ERIK IDUN KNUT KURBITS RIALTO RIALTO

PALLAR & STOLAR PLOCKEPINN PLOCKEPINN SPUTNIK SPUTNIK ALVASTRA BJÖRN CURT ELIN ELLINOR ERIK IDUN KNUT KURBITS RIALTO RIALTO PLOCKEPINN PLOCKEPINN SPUTNIK SPUTNIK ALVASTRA BJÖRN CURT ELIN ELLINOR ERIK IDUN KNUT KURBITS RIALTO RIALTO SUNNANÖ WOODSTOCK TALAVID YES Klicka på vald produkt för mer info PALLAR & STOLAR LEKFULLT MED

Läs mer

Välkommen att inspireras av våra nya produkter för 2015. PETALS Högryggad fåtölj med ett alldeles eget formspråk.

Välkommen att inspireras av våra nya produkter för 2015. PETALS Högryggad fåtölj med ett alldeles eget formspråk. NYHETER 2015 1 I Vinslöv, i nordöstra Skåne, har vi vårt hjärta. Här tog Skandiform sin början 1962 och här finns vi än idag. Rena, enkla och tydliga linjer genomsyrar våra produkter, vårt skandinaviska

Läs mer

PRESSINFORMATION FRÅN STOLAB MASSIVT 2016

PRESSINFORMATION FRÅN STOLAB MASSIVT 2016 PRESSINFORMATION FRÅN STOLAB MASSIVT 2016 Kärleken till det massiva träet Stolab har tillverkat möbler sedan 1907. Det har gett företaget en värdefull skatt av kunskap som präglar hela verksamheten. Med

Läs mer

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS QUALITY IN WOOD SINCE 1857 TRADITION INNOVATION DESIGN 1 2 3 Trä är det mest miljövänliga, vackraste och mest flexibla golvmaterial som finns. Det är därför som vi bara

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

Årstider ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN FRONT

Årstider ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN FRONT Årstider ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN FRONT ARKITEKTRITADE KONTOR TILL ALLA Med Architection lanserar vi på Senab ett enklare sätt att förverkliga drömmen om ett arkitektritat kontor. Ett koncept som uppfyller

Läs mer

Radius. en möbelserie med mjuka former

Radius. en möbelserie med mjuka former en möbelserie med mjuka former Ett mjukt formspråk med naturliga material och en lugn färgskala. Det är utmärkande för vår nya egendesignade kontorsserie Radius. Snygga och praktiska detaljer i läder ett

Läs mer

furniture in time presented by Hans K

furniture in time presented by Hans K furniture in time presented by Hans K Rötter från Hyssna - från Hyssna till ett framgångsrikt internationellt möbelproducerande designföretag För den som är intresserad av möbler väcker namnet Hyssna direkt

Läs mer

Prislistan gäller till och med 2015-12-31, med reservation för eventuella tryckfel.

Prislistan gäller till och med 2015-12-31, med reservation för eventuella tryckfel. prislista 15 1 2 Prislistan gäller till och med 2015-12-31, med reservation för eventuella tryckfel. INSPIRING PEOPLE! Hos oss kommer alltid mötet i första rummet. Som kund eller återförsäljare ska du

Läs mer

CadabraRenässansTM -Kollektion Smidesmöbler

CadabraRenässansTM -Kollektion Smidesmöbler CadabraRenässansTM -Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö tillverkade i Florens, Italien. 1 Cadabra RenässansTM Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö

Läs mer

Grafisk Manual. Version 1.0 2011-06-01

Grafisk Manual. Version 1.0 2011-06-01 Grafisk Manual Version 1.0 2011-06-01 Inledning Identitet är viktigt. Omvärlden måste få klart för sig vilka vi är, vad vi gör och hur vi kan hjälpa våra kunder. Lika viktigt som det är för omvärlden,

Läs mer

Svenska. Engineered Design

Svenska. Engineered Design Svenska Engineered Design Our products can be found on every ocean, on every continent every day. Om Gislaved Folie Adderar funktion och design Produkter från Gislaved Folie adderar funktion och design

Läs mer

1.2 Logotypens färgsättning

1.2 Logotypens färgsättning GRAFISK MANUAL Vår grafiska profil Den grafiska profilen utgörs av logotypen, våra färger och vår typografi. Dessa bildar tillsammans bilden och uppfattningen av varumärket Ridentity. Denna manual beskriver

Läs mer

Ta den smidiga vägen från idé till färdig inredning

Ta den smidiga vägen från idé till färdig inredning Ta den smidiga vägen från idé till färdig inredning börja med ett besök i monter C 03:41! En del kallar den Stockholm Furniture Fair 2008 men vi skulle hellre säga Stockholm Happiness Fair 2008. Norra

Läs mer

Race - modern, generös och inbjudande

Race - modern, generös och inbjudande Race - modern, generös och inbjudande Race - Cory Grosser Johanson presenterar i samarbete med den Los Angeles-baserade formgivaren Cory Grosser, den nya sittgruppen Race. Det känns hedersamt att vara

Läs mer

Design Väst goes Tibro

Design Väst goes Tibro Design Väst goes Tibro DESIGN VÄST GOES TIBRO Fyra anrika familjeföretag har matchats med fyra framgångsrika formgivare, alla verksamma i Västsverige. Resultatet är fyra nya produkter som premiärvisas

Läs mer

Kontorsinredning. Kontorsinredning med form och funktion från Småland! Välj vackra och grönt tillverkade produkter för arbetsplatsen!

Kontorsinredning. Kontorsinredning med form och funktion från Småland! Välj vackra och grönt tillverkade produkter för arbetsplatsen! Kontorsinredning med form och funktion från Småland! Välj vackra och grönt tillverkade produkter för arbetsplatsen! Kontorsinredning 08-22 44 50 - kontakt@boxitdesign.se - Boxit Design AB - Ulvsundavägen

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

2012 w w w. s c h e r l i n. s e

2012 w w w. s c h e r l i n. s e 2012 www.scherlin.se Det började en gång med en hallbänk till min egna bostad som jag ritade och lät tillverka i Småland. Sedan har det med åren blivit fler bänkar, hallförvaring i olika former, mat-

Läs mer

FUNKTION FORM VÅRA FORMGIVARE. JONAS Lloyd TOM STEPP

FUNKTION FORM VÅRA FORMGIVARE. JONAS Lloyd TOM STEPP NYTT FRÅN INOFF JONAS Lloyd Jonas Lloyd design eftersträvar att balansera funktionella och emotionella krav till en helhet. Han tar avstamp i vår tids kultur och livsmönster men vågar samtidigt hävda en

Läs mer

Tillbehör för RH Ambio Lounge: Armstöd i antracitgrått lackerat trä med läderklädd armstödsplatta.

Tillbehör för RH Ambio Lounge: Armstöd i antracitgrått lackerat trä med läderklädd armstödsplatta. rh ambio lounge En stol för avslappnade stunder RH Ambio Lounge är en stol för mer informella möten och för pauserna mellan de hårdare arbetspassen. Självklart designad med god ergonomi i åtanke. Ryggstödet

Läs mer

DUX INDUSTRIER 1926 AB

DUX INDUSTRIER 1926 AB DUX INDUSTRIER 1926 AB Pressrelease, Malmö, 2015-02-02 DUX på Stockholm Design Week 2015 I år återfinns DUX Showroom i nyrenoverade DUXIANA butiken, DUX egna retailkanal, på Nybrogatan 43 vid Östermalms

Läs mer

Tack för ditt val. Vi hoppas att du kommer att bli nöjd med din nya sittmöbel från

Tack för ditt val. Vi hoppas att du kommer att bli nöjd med din nya sittmöbel från Skötselråd Tack för ditt val Vi hoppas att du kommer att bli nöjd med din nya sittmöbel från OFFECCT. Den är formgiven för din livsstil och tillverkad av de allra bästa materialen. Våra möbler tål att

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

Arbetsstolar för det aktiva kontoret.

Arbetsstolar för det aktiva kontoret. Arbetsstolar för det aktiva kontoret. Stolar baserade på individuella, verkliga behov. Arbetet har blivit en funktion, inte en fysisk plats. Allt fler kontorsmiljöer är uppbyggda efter principen att människor

Läs mer

MILJÖDEKLARATION EZY Soffa Av Christophe Pillet

MILJÖDEKLARATION EZY Soffa Av Christophe Pillet EZY Soffa Av Christophe Pillet PRODUKTINFORMATION 2014 lanserade Christophe Pillet och Offecct den bekväma och tidlösa kollektionen Ezy som består av soffa, fåtölj, barstol och en bordsserie. Ezy är ursprungligen

Läs mer

DESIGN MILJÖ OCH TESTER BESKRIVNING GARANTI VARIANTER OCH MÅTT STOPPNING

DESIGN MILJÖ OCH TESTER BESKRIVNING GARANTI VARIANTER OCH MÅTT STOPPNING SPACE Space är designat av den tyska designduon Jehs+Laub. Duon är inspirerad av människokroppen och naturens förmåga att designa sig själv. Deras ambition är att alltid göra vad som enkelt och inte allför

Läs mer

KOLLEKTION MED KLASSISKA MÖBLER

KOLLEKTION MED KLASSISKA MÖBLER KOLLEKTION MED KLASSISKA MÖBLER FÖRSTKLASSIG SITTKOMFORT MED RESÅRHUS PÅ NOSAG MED MASSIVA TRÄSTOMMAR SVENSK KVALITET OCH DESIGN I KLASSISK STIL KOLLEKTION MED KLASSISKA MÖBLER KOLLEKTION MED TIDLÖSA MÖBLER

Läs mer

CARITA STOL. Carita Stol 3

CARITA STOL. Carita Stol 3 CARITA STOL 2 Carita Stol Carita Stol 3 CARITA STOL Det är viktigt att på bästa sätt ta hand om de som behöver det allra mest. Vi har därför gett vår möbelserie Carita alla de fördelar och förutsättningar

Läs mer

Lab & Support. Speciellt framtagna för unika arbetsplatser.

Lab & Support. Speciellt framtagna för unika arbetsplatser. Lab & Support. Speciellt framtagna för unika arbetsplatser. Speciellt utformade för de krav unika arbetsplatser som laboratoriemiljöer, kassor och tandläkarmottagningar ställer på det dagliga sittandet.

Läs mer

NYHET! Gyptone Quattro 70

NYHET! Gyptone Quattro 70 NYHET! Akustikundertak och -väggar med fina perforeringar NYHET! Rena, lätta ytor med behagligt ljud Skapa estetiska omgivningar med en behaglig ljudmiljö. Med den nya serien kan du designa rum med lätta,

Läs mer

DEC/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter

DEC/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter DEC/2015 ALLT OM DÖRRAR Nyhetsbrev Arkitekter TEMA: LJUDDÖRRAR MASSIVDÖRRAR När man pratar om ljuddörrar är det ofta massivdörrar man menar. En massivdörr är en trädörr som består av ett ramträ, en stomskiva

Läs mer

Fritt fram att. njuta av sommaren

Fritt fram att. njuta av sommaren 86 Fritt fram att njuta av sommaren Sommaren är en nyckfull årstid. En inbjudande klarblå himmel kan snabbt döljas av ett grått molntäcke, som därefter skingras lika fort och lämnar plats för sol och värme

Läs mer

Projekt - när det fungerar som bäst!

Projekt - när det fungerar som bäst! PROJEKT HUS Projekt - när det fungerar som bäst! Denna broschyr beskriver hur Ballingslöv tillsammans med oss som återförsäljare vill göra livet enklare för dig som är arkitekt, entreprenör eller fastighetsägare.

Läs mer

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3 FM Mattsson Kök Trycksak nr 251/3 Tillgång på sand och kunskapen om metallbearbetning var en förutsättning när FM Mattsson grundades i mitten av 1800-talet. Kunskapen har gått i arv och sanden är fortfarande

Läs mer

Lingon & Blåbär 2008-03-10 Senast uppdaterad 2008-07-07

Lingon & Blåbär 2008-03-10 Senast uppdaterad 2008-07-07 Lingon & Blåbär 2008-03-10 Senast uppdaterad 2008-07-07 Vinnare av historiens första Beautiful Business Award blev Marie Höckerman och Britt Hörding som driver företaget Lingon & Blåbär. Företaget erbjuder

Läs mer

MILJÖDEKLARATION SMALLROOM SELECT Rumsavdelare Av Ineke Hans

MILJÖDEKLARATION SMALLROOM SELECT Rumsavdelare Av Ineke Hans SMALLROOM SELECT Rumsavdelare Av Ineke Hans PRODUKTINFORMATION Den redan flexibla soffserien Smallroom Plus kompletteras med Smallroom Select. Soffan Smallroom Select består av en hel rygg med halvhöga

Läs mer

OKT/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter

OKT/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter OKT/2015 ALLT OM DÖRRAR Nyhetsbrev Arkitekter NU BÖRJAR VI BLOGGA På Swedoor har vi som ambition att alltid vara en modern och relevant leverantör av design och innovation. Vi jobbar ständigt på att utveckla

Läs mer

Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN. skräddarsydda arbetsstolar

Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN. skräddarsydda arbetsstolar Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN skräddarsydda arbetsstolar REAL 9000 PLUS REAL 9000 PLUS EL ETT modulsystem fyra basmodeller En modern arbets-/specialstol

Läs mer

Grafisk profil till Dear Area

Grafisk profil till Dear Area Grafisk profil till Dear Area Av: Jenny Andersson & Josephine Persson 2008-09-26 Webbutvecklare på KY Akademien Introduktion Detta är en grafisk manual för Dear Area, ett designföretag som gör butiksinredning,

Läs mer

Johanson ett äkta svenskt möbelföretag

Johanson ett äkta svenskt möbelföretag Pressrelease 2015 Johanson ett äkta svenskt möbelföretag För dig som inte känner till Johanson har vi i mer än 60 år skapat svenska möbler med stilrena, enkla linjer och genomtänkt design. Börje Johanson

Läs mer

Kärleken till stålet BERÄTTELSEN OM UDDEHOLMS AB

Kärleken till stålet BERÄTTELSEN OM UDDEHOLMS AB Kärleken till stålet BERÄTTELSEN OM UDDEHOLMS AB I 350 år har vi tillverkat stål. Det har gett oss en erfarenhet och en kunskap som lett fram till att vi idag tillverkar världens bästa verktygsstål. 1668

Läs mer

NIBE MÖTER VITRE. Susanne Ek och Marie Christoffersson

NIBE MÖTER VITRE. Susanne Ek och Marie Christoffersson 20 NIBE MÖTER VITRE Susanne Ek och Marie Christoffersson VITRE Industridesign heter det företag som fick i uppdrag att formge det yttre till NIBE Brasvärmes nya Handöl 20-serie. Så här säger de om uppdraget:

Läs mer

Lovord för kvalitetskänsla och hantverk i Düsseldorf

Lovord för kvalitetskänsla och hantverk i Düsseldorf Nyhetsbrev april-maj 2016 Lovord för kvalitetskänsla och hantverk i Düsseldorf Vi är mycket glada över det varma mottagande som vår monter och presentationen av Najad 570 CC fick under boot i Düsseldorf,

Läs mer

Enkel Digital Skyltning. på några minuter...

Enkel Digital Skyltning. på några minuter... Enkel Digital Skyltning på några minuter... Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen Vi har tagit fram tre färdiga paket

Läs mer

De 20 vanligaste frågorna om Svanen

De 20 vanligaste frågorna om Svanen De 20 vanligaste frågorna om Svanen 1. Vilka står bakom Svanen? Hösten 1989 beslöt Nordiska Ministerrådet att införa Svanen, en officiell och gemensam miljömärkning för Norden. I Sverige sköter SIS Miljömärkning

Läs mer

JUN /2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter

JUN /2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter JUN /2015 ALLT OM DÖRRAR Nyhetsbrev Arkitekter NYHET BIM-objekt för Revit Vi har under en längre tid upplevt en ökad efterfrågan på BIM-objekt. Eftersom det är viktigt för oss att vara lyhörda för marknadens

Läs mer

Q4 2006. Manpower Arbetsmarknadsbarometer Sverige. En undersökningsrapport från Manpower. Manpower, Box 1125, 111 81 Stockholm www.manpower.

Q4 2006. Manpower Arbetsmarknadsbarometer Sverige. En undersökningsrapport från Manpower. Manpower, Box 1125, 111 81 Stockholm www.manpower. Q4 26 Manpower Arbetsmarknadsbarometer Sverige En undersökningsrapport från Manpower Manpower, Box 1125, 111 81 Stockholm www.manpower.se 26, Manpower Inc. All rights reserved. Innehåll Q4/6 Sverige 4

Läs mer

Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva

Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva Värdehandling Årets säkraste gåva När du tänker efter så finns det många saker du inte vill förlora. Dels värdefulla föremål, men kanske framförallt oersättliga

Läs mer

MODULSTOLEN REAL 9000

MODULSTOLEN REAL 9000 MODULSTOLEN REAL 9000 Artikelnr: 803336 Mercado 0811 Giltig från 960601 REAL 9000 - Den svenska kvalitetsstolen ett system där behoven bestämmer utförandet När benen är svaga behöver man en stol både

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

HANDÖL 50-SERIE NYHET

HANDÖL 50-SERIE NYHET 50 SE HANDÖL 50-SERIE Handöl 50 är en ny serie med gjutjärnskaminer från Nibe Brasvärme. En modern kamin i sex varianter med runda eller raka former. Många valmöjligheter finns också som till exempel

Läs mer

ut av en helsvensk somma

ut av en helsvensk somma www.hillerstorp.se Outdoor living by Hillerstorp 2010 ut av en helsvensk somma Vårt hjärta klappar lite extra för trämöbeln. Det är kanske inte så konstigt, efersom vi har tillverkat produkter i furu i

Läs mer

DESIGN MILJÖ OCH TESTER BESKRIVNING GARANTI UTÖKADGARANTI VARIANTER STOPPNING

DESIGN MILJÖ OCH TESTER BESKRIVNING GARANTI UTÖKADGARANTI VARIANTER STOPPNING ICE Stolen Ice, som är designad av Kasper Salto, är den första stolen från Fritz Hansen och passar både utomhus och inomhus. Stolen och ryggen påminner om ribborna i ett blad, och modellen förenar fördelarna

Läs mer

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Geberit Group badstudıose 8-16 VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! UTAN spolkant för hygienens och städningens skull. Ny påfyllningsventil som sparar upp till 0,5 l vatten vid varje

Läs mer

Grafisk profilmanual FÖR REGION JÖNKÖPINGS LÄN

Grafisk profilmanual FÖR REGION JÖNKÖPINGS LÄN Grafisk profilmanual FÖR REGION JÖNKÖPINGS LÄN INLEDNING En region, ett varumärke, många möjligheter Den grafiska manualen beskriver Region Jönköpings läns visuella identitet, det vill säga hur vi presenterar

Läs mer

GALLERY. Anna Irinarchos

GALLERY. Anna Irinarchos GALLERY Anna Irinarchos Gallery är designat av formgivaren Anna Irinarchos som sitt examensarbete på Beckmans Designhögskola våren 2006. Skissen är på det första Gallery-köket. Gallerys utveckling 2007-2009.

Läs mer

Inredning för skolan. Förskolan

Inredning för skolan. Förskolan Inredning för skolan Förskolan mysa busaleka utvecklas pyssla fantisera Leken kan börja! Fråga ett barn vad det vill göra, och svaret blir nästan alltid leka. För barnen är leken det centrala, medan vi

Läs mer

Pop Graphic - djärvt, färgstarkt och geometriskt

Pop Graphic - djärvt, färgstarkt och geometriskt Pressmeddelande Stockholm 7 april, 2016 Ny trendrapport från Bemz: Pop Graphic - djärvt, färgstarkt och geometriskt Bemz formgivare lanserar nu sin trendrapport Pop Graphic. Inspirerade av bland annat

Läs mer

create oväntat flexibla skåp

create oväntat flexibla skåp create oväntat flexibla skåp Från idé och design till produktion. Över 120.000 löpmeter klädskåp produceras årligen av vår helägda fabrik i Slovakien. Cecilia Stööp, designern bakom Create Create är skåp

Läs mer

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har varje kurva en mening. Varje linje ett syfte. Formgiven av Idesign och namngiven efter en klassisk skönhet. En vacker stol som är enkel att tycka om. Med

Läs mer

Kundanpassade kvalitetslösningar. In i minsta detalj. Till rätt pris.

Kundanpassade kvalitetslösningar. In i minsta detalj. Till rätt pris. Kundanpassade kvalitetslösningar. In i minsta detalj. Till rätt pris. Tryckt på Cyclus Offset/Print, ett till 100% återvunnet och miljövänligt papper producerat av avsvärtat returpapper från hushåll och

Läs mer

DEN PERFEKTA GÅVAN. GÅVOKORT GÅVOKORT. BONUSGÅVA Snyggt tvådelat serverings-/salladsbestick. Värde:

DEN PERFEKTA GÅVAN. GÅVOKORT GÅVOKORT. BONUSGÅVA Snyggt tvådelat serverings-/salladsbestick. Värde: SAGAGIFTS erbjuder ett sortiment som vi vet är eftertraktat i butik, artiklar som många vill ha! Produkterna är skapade av våra kreativa formgivare med de skandinaviska trenderna som grund. Från det allra

Läs mer

Produktblad - Birdie

Produktblad - Birdie Produktblad - Birdie NYHET MILJÖSORTERING BIRDIE Formgivning: Skapa Design Studio Birdie 750 med skaft och fotplatta 1. Birdie 500 med skaft och fotplatta 1. 3 st Birdie 750 med skaft på fotplatta 3. 38

Läs mer

Ett nytt sätt att se på Falköping Sveriges första Cittaslow har börjat värdesätta sin särart och identitet

Ett nytt sätt att se på Falköping Sveriges första Cittaslow har börjat värdesätta sin särart och identitet Ett nytt sätt att se på Falköping Sveriges första Cittaslow har börjat värdesätta sin särart och identitet Allt är klätt i vitt denna vackra januaridag i Falköping, Sveriges hittills enda Slow City. Eller

Läs mer

Det flexibla sättet att inreda med textil. Kirsch Flexi Tips & inspiration

Det flexibla sättet att inreda med textil. Kirsch Flexi Tips & inspiration Det flexibla sättet att inreda med textil. Kirsch Flexi Tips & inspiration 1 Här har vi använt fyra Flexiskenor som skarvats ihop, två böjar 90 och sju takfästen. Kirsch Flexi är, precis som det låter,

Läs mer

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil Plisségardiner Unika uttryck för en personlig stil Förnya och förändra med vackra veck En plisségardin kombinerar på ett skönt sätt strama, raka linjer med mjuka och vackra tyger. Därför passar gardinen

Läs mer

hansk.se Verona. DESIGN: MARKUS JOHANSSON

hansk.se Verona. DESIGN: MARKUS JOHANSSON hansk.se Verona. DESIGN: MARKUS JOHANSSON Design Markus Johansson. Med rötterna i Hyssna föds en tanke om en möbel som blir början till en livslång kärlek, Verona. Markus Johansson, designer, ville skapa

Läs mer

Ny grafisk symbol för Sölvesborg

Ny grafisk symbol för Sölvesborg Ny grafisk symbol för Sölvesborg På kommunfullmäktigesammanträdet i slutet av januari ligger ett ärende om en ny grafisk symbol för kommunen uppe för beslut. Denna symbol är tänkt att ersätta det träd

Läs mer

Carl Malmsten (1888-1972) foto Pål-Nils Nilsson/tiofoto

Carl Malmsten (1888-1972) foto Pål-Nils Nilsson/tiofoto Carl Malmsten (1888-1972) foto Pål-Nils Nilsson/tiofoto C A R L M A L M S T E N H A N T V E R K S G Y M N A S I U M välkommen till skolan med carl malmstens pedagogik, där grundtanken är»hand och tanke

Läs mer

VäLj Rätt badrum i höst. SpARA pengar! FÖRVANDLA Ditt badrum Små och StoRA FÖRäNDRiNgAR, NyheteR & RAbAtteR!

VäLj Rätt badrum i höst. SpARA pengar! FÖRVANDLA Ditt badrum Små och StoRA FÖRäNDRiNgAR, NyheteR & RAbAtteR! Välj rätt badrum i höst. Spara pengar! FÖRVANDLA DITT BADRUM Små och stora förändringar, nyheter & rabatter! Stora förändringen. Eller lilla. Indigo badrumsmöbler, 12 560:- Underdel 90 vågen (exkl. blandare)

Läs mer

MILJÖDEKLARATION MINIMA Soffa Av Claesson Koivisto Rune

MILJÖDEKLARATION MINIMA Soffa Av Claesson Koivisto Rune MINIMA Soffa Av Claesson Koivisto Rune PRODUKTINFORMATION Soffan Minima är formgiven av Claesson Koivisto Rune. Minima är en elegant soffa med mycket sittutrymme som också ska passa i miljöer som har mindre

Läs mer

create oväntat flexibla skåp

create oväntat flexibla skåp oväntat flexibla skåp Från idé och design till produktion. Över 120.000 löpmeter klädskåp produceras årligen av vår helägda fabrik i Slovakien. Create är skåp för kreativ möblering Create är vår nya flexibla

Läs mer

Sida 1 av 5 Arbetsmiljö Ett rum eller två i rummet, så kan man också skapa lite avskildhet i kontorslandskap. En ljuddämpande kreation, Mute floor från Horreds. Design: Fredrik Mattsson. Foto: Andy Praht

Läs mer

En balansakt. familjehemmet

En balansakt. familjehemmet 50 inredning En balansakt Förr om åren kom Köpenhamnsborna hit för att få se ryska, fina damer. I dag är huset ett modernt familjehem där en balans mellan ytterligheter karaktäriserar inredningen. STYLING

Läs mer

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO Designanpassade produkter från ELKO Scandic Grand Central Hotell ELKO vill som ledande leverantör av designprodukter, inom elinstallation, ge dig en helhetsbild av lösningar för hotellmiljöer. I denna

Läs mer

Dekorativa radiatorer

Dekorativa radiatorer InspiratioN Dekorativa radiatorer PURMO PURMO RADIATORER PURMO PURMO RADIATORER Vi bryr oss om stil. Passionerat. En personlig touch Dagens trender inom inredning handlar om att skapa ett rum med individuella

Läs mer

NOVA PRO SCALA Räta vinklar. Enkel, minimalistisk och tidlös.

NOVA PRO SCALA Räta vinklar. Enkel, minimalistisk och tidlös. GRASS UTDRAGSSYSEM NOVA PRO SCALA Räta vinklar. Enkel, minimalistisk och tidlös. www.grass.eu Nova Pro Scala Synonymt för flexibilitet, design, inspiration och kreativitet. Nova Pro Scala präglas av avskalad

Läs mer

Sommargåvan förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den!

Sommargåvan förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den! Sommargåvan förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den! Maxa din relation med Joyful Giftcard Sommargåva förstärker relationen Gåvoekonomin har funnits så länge män- Med en sommargåva till dina

Läs mer

Kök. KÖKSRUTAN en köksklassiker Storlek 50x70 Färg; blå/vit, röd/vit och svart/vit

Kök. KÖKSRUTAN en köksklassiker Storlek 50x70 Färg; blå/vit, röd/vit och svart/vit Whitecloud design 2009/2010 Kök Proffs i köket. För det dagliga arbetet i köket behövs hjälpredor som inte ger upp. Kockar uppskattar det förstklassiga hellinnet dels för dess oslagbara förmåga att suga

Läs mer

Blekinge län Dalarnas län Gotlands län Gävleborgs län Hallands län Jämtlands län Jönköpings län Kalmar län Kronobergs län Norrbottens län Skåne län

Blekinge län Dalarnas län Gotlands län Gävleborgs län Hallands län Jämtlands län Jönköpings län Kalmar län Kronobergs län Norrbottens län Skåne län PRISLISTA 2014 Blekinge län Dalarnas län Gotlands län Gävleborgs län Hallands län Jämtlands län Jönköpings län Kalmar län Kronobergs län Norrbottens län Skåne län Stockholms län Södermanlands län Uppsala

Läs mer

Visitas näringspolitiska 10-punktsprogram 2015-2018

Visitas näringspolitiska 10-punktsprogram 2015-2018 Visitas näringspolitiska 10-punktsprogram 2015-2018 Besöksnäringen är den snabbast växande näringen i Sverige exportvärdet har mer än fördubblats under åren från 2000. Näringen skapar årligen hundratusentals

Läs mer

SUPPORT- & SADELSTOLAR ARBETSSTOLAR FÖR ALLA MILJÖER

SUPPORT- & SADELSTOLAR ARBETSSTOLAR FÖR ALLA MILJÖER SUPPORT- & SADELSTOLAR ARBETSSTOLAR FÖR ALLA MILJÖER Arbetsstolar för den medvetne Vår kollektion av sadel- och supportstolar vänder sig till dig som förstår vikten av att variera mellan att sitta och

Läs mer

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar R Aluminium in Architecture För ett ljusare liv WICSLIDE 65FS Vikdörrar Dörrar som flexibla rumsavslutningar mellan inne och ute Vem önskar sig inte ett rum vars gränser vid vackert väder kan utökas med

Läs mer

Riktlinjer för marknadsföring av Linköpings kommun som arbetsgivare

Riktlinjer för marknadsföring av Linköpings kommun som arbetsgivare Riktlinjer för marknadsföring av Linköpings kommun som arbetsgivare Syfte Syftet med dessa riktlinjer är att ha ett gemensamt underlag för hur Linköpings kommun ska marknadsföras som arbetsgivare. Detta

Läs mer

Svankstödet ställs in med en pump som luftfyller kudden i svanken som ger extra stöd.

Svankstödet ställs in med en pump som luftfyller kudden i svanken som ger extra stöd. RH Logic RH Logic är en serie stolar för den som sitter mycket i arbetet. Därför är den helt och hållet designad utifrån 2PP, vår filosofi om vikten av rörelse i sittandet för att orka med dagar med långa

Läs mer

SKAPA MILJÖER UTOMHUS

SKAPA MILJÖER UTOMHUS outdoor event SKAPA MILJÖER UTOMHUS GARANTERAD KVALITET Våra storformatsutskrifter för utomhusbruk är gjorda för att motstå regn, damm, UV-strålar och frost. Tack vare moderna material och teknik behåller

Läs mer

PERSONLIGA BRODYRPRODUKTER

PERSONLIGA BRODYRPRODUKTER PERSONLIGA BRODYRPRODUKTER 1 INNEHÅLL HISTORIEN OM MORMOR LIISA HANTVERK OCH TRADITION PRODUKTER Kuddar Servetter Tavlor LINNETYG BRODYRFÄRGER TYPOGRAFI PRISLISTA 2 3 HISTORIEN OM MORMOR LIISA HANTVERK

Läs mer

VARUMÄRKET UDDEVALLA

VARUMÄRKET UDDEVALLA VARUMÄRKET UDDEVALLA 2 VARUMÄRKET UDDEVALLA LÖFTET TILL OSS SJÄLVA OCH ANDRA Uddevallas varumärke är allt det som förknippas med namnet Uddevalla - bilder, känslor och associationer. Varumärket är ett

Läs mer

Välkommen till. Ledande leverantör av produkter, lösningar och tjänster inom metallindustrin.

Välkommen till. Ledande leverantör av produkter, lösningar och tjänster inom metallindustrin. Välkommen till Invex Ledande leverantör av produkter, lösningar och tjänster inom metallindustrin. Vi tillhandahåller metallhalvfabrikat i aluminium, rostfritt, stål, titan och koppar/ mässing. Invex AB

Läs mer

Den traditionella spisen

Den traditionella spisen MK och MKM Den traditionella spisen Serien tillåter kombination av olika typer av kokplattor. Mycket robust spis Stor och flexibel kapacitet tack vare stor, slät kokyta Lång livslängd Stativ helt i rostfritt

Läs mer

Kappa. Kapprumsinredning. Innehållsförteckning Kappa Original 3 Kappa Klassisk 7 Kappa Bas 11 Upphängning 15 Färger 16

Kappa. Kapprumsinredning. Innehållsförteckning Kappa Original 3 Kappa Klassisk 7 Kappa Bas 11 Upphängning 15 Färger 16 Kapprumsinredning Kappa Innehållsförteckning Kappa Original 3 Kappa Klassisk 7 Kappa Bas 11 Upphängning 15 Färger 16 Kappa En lösning för alla Bredast utbud Oavsett vilket behov som finns i ert projekt

Läs mer

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Johanson Design. Delområde - Akustik- och skärmsystem. Input interiör Nord AB 556504-9060

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Johanson Design. Delområde - Akustik- och skärmsystem. Input interiör Nord AB 556504-9060 Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Akustik- och skärmsystem Johanson Design Input interiör Nord AB 556504-9060 Avropsproduktlista nr 1 - Avtalsnummer 96-73-2014:011 Input interiör avrop@inputinterior.se

Läs mer

MILJÖSORTERING KITE. Formgivare: Annica Doms.

MILJÖSORTERING KITE. Formgivare: Annica Doms. MILJÖSORTERING KITE MILJÖSORTERING KITE MILJÖSORTERING KITE Vår senaste nyhet Kite en genialt designad möbel för källsortering tilldelades 2012 Red Dot Design Award för sin innovativa form. Moduluppbyggnaden

Läs mer

ThermoCon Konvektorer THERMOPANEL. ThermoCon KOMPAKTA VÄRMEPAKET

ThermoCon Konvektorer THERMOPANEL. ThermoCon KOMPAKTA VÄRMEPAKET THERMOPANEL ThermoCon Konvektorer ThermoCon KOMPAKTA VÄRMEPAKET Stora glaspartier och öppna planlösningar. Det är 2000-talets boende, både i exklusiva villor och vanliga lägenheter. Här är det låga och

Läs mer

KAPPA FLEXIBELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL

KAPPA FLEXIBELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL KAPPA FLEXIBELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL Kappa Original 5 Kappa Klassisk 9 Kappa Bas 13 Upphängning 17 Färger 18 1 2 KAPPA Kappa En lösning för alla Bredast utbud Oavsett vilket behov som finns i ert projekt

Läs mer

RFID. 100% återvinningsbar. anpassning till redan idag licensierade ställningstillverkare.

RFID. 100% återvinningsbar. anpassning till redan idag licensierade ställningstillverkare. LASTKLASS 6 Standardiserad enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter för anpassning till redan idag licensierade ställningstillverkare. Svensktillverkad. 100% återvinningsbar. Typkontrollerade av SP (Sveriges

Läs mer