TA KONTAKT MED EN AVATAR MASTER

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "TA KONTAKT MED EN AVATAR MASTER"

Transkript

1 Swedish

2 Harry Palmer, författare av Avatarmaterialen VAD ÄR AVATAR? Avatar är det mest kraftfulla, renaste självutvecklingsprogrammet som finns tillgängligt. Det är en serie upplevelsemässiga övningar som ger dig möjlighet att åter - upptäcka dig själv och anpassa ditt med - vetande med vad du vill uppnå. Du kommer att uppleva dina egna unika insikter och uppenbarelser. Ingen kommer att berätta vad du ska tro eller vem du är. Det är du som lär dig om dig själv. Skulle du vilja vara fri från gamla bojor som gör dig olycklig? Skulle du vilja samstämma dina föreställningar med de mål du vill uppnå? Skulle du vilja känna dig mer trygg i din förmåga att hantera ditt eget liv? Skulle du vilja uppleva ett högre, visare, mer fridfullt uttryck av ditt jag? Skulle du vilja kunna höja dig över världens sorger och kamper och se dem för vad de egentligen är? Skulle du vilja uppleva det tillstånd av medvetenhet som traditionellt beskrivs som upplysning? Avatar är för dig. Som en Avatarelev definierar det... Organisationen Avatar anser att vi kan skapa en bättre värld genom att höja det mänskliga medvetandet en person i taget. Avatarkursen är en icke-religiös kurs på nio dagar som i linje med detta mål ger människor möjligheten att återknyta kontakten med det sanna andliga jaget. Och längs vägen, upptäcker elever på denna kurs källan till sin oro, sina problem och bekymmer. De lär sig sätt att lösa och eliminera dessa och som en följd får de möjlighet att skapa det liv de vill. Detta kallas att leva avsiktligt. R. S.

3 HUR FUNGERAR AVATAR? Avatar utrustar dig med verktyg för att medvetet omstrukturera de föreställningar som utgör ditt livs mönster. Dina egna föreställningar är faktiskt de mäktigaste krafterna som påverkar din existens. De bestämmer vad du uppfattar och hur du uppfattar det. De påverkar dina tankar, dina förväntningar och dina hand - lingar. De formar din personlighet. De påverkar även resultatet av dina handlingar och hur andra uppfattar dig och besvarar dig. Avatar hjälper dig att gå bakom kulisserna i din existens och upptäcka outforskade, dolda övertygelserna som gör att ditt liv är som det är. VAD ÄR AvAtAr? VAD GÖR AVATAR UNIKT? I stället för att presentera dig för ytterligare en uppsättning föreställningar att leva efter, väcker Avatar din naturliga förmåga att skapa och ta bort föreställningar. Med denna färdighet kan du sen strukturera ditt liv enligt den mall du väljer. VARFÖR BEHÖVER JAG AVATAR? Utan de förmågor som Avatar utbildningen väcker, styrs människors liv genom påtryckningar från deras genomskinliga föreställningar, som ligger längst inne och som de har mest motstånd emot. Tänk dig om de människor du fruktar mest, gillar minst och som tröttar ut dig, automatiskt färgade 90 % eller mer av dina beslut. Det är livet utan Avatar. VAD KAN JAG FÖRVÄNTA MIG FRÅN AVATARKURSEN? Målet för den 3-delade kursen är att guida dig i utforskandet av dina egna föreställningssystem och att rusta dig med verktygen med vilka du kan förändra det du vill. Avatarkursen öppnar ett fönster till det inre arbetet i ditt eget medvetande. Kursen lär ut livs-lärdomar (upplevelsemässiga) snarare än ordlärdomar (intellektuella). Av den anledningen krävs det en utbildad Avatar Master för att guida dig in i de faktiska lärdomarna som redan finns i ditt eget medvetande.

4 AVATARKURSEN DEL I: Åter till Ytan Workshop Aspekter av medvetandet som adresseras: Föreställningar, Verklighet, Medvetenhet Del I Av Avatarkursen presenterar vissa idéer om förhållandet mellan föreställning och verklighet. Dessa idéer utsätts för olika tester och prov (i gruppdiskussioner och i egna utforskningar) för att du själv ska få bestämma om sådana relationer i själva verket existerar. Övningarna i del I tar dig bakom kulisserna i medvetandet för att titta på ritningar utifrån vilka du bygger ditt liv. Resan resulterar i en intim samhörighet med en djupare och mer medkännande och mer medvetet tillstånd av jaget. Del I erbjuds i en prisvärd 2-dagars workshop som innehåller information, demonstrationer och upplevelsemässiga övningar för att väcka dig och dina obegränsade möjligheter att leva medvetet SEK* DEL II: träningen Aspekter av medvetandet som adresseras: Skapelse, Perception, Upplevelse Del II av Avatarkursen utvecklar din förmåga att skapa den verklighet du föredrar. Djupare tillgång till din egna mentala programmering resulterar i transformerande insikter om varför vissa aspekter av ditt liv har kommit till korta och vad du kan göra för att korrigera dem. Du vänder det som var din största fiende till en ledsagande vän. Självsaboterande föreställningar blottläggs innan de kan göra dig mer illa. Stress byts ut emot avslappnad medvetenhet. Du lär dig att uppleva verklighet utan att döma, utan separation eller förvrängning. Del II tar ca 4 till 5 dagar att fullborda SEK* DEL III: Procedurerna Aspekter av medvetandet som adresseras: Identitet, Varande, Medvetenhet Del III av Avatarkursen utvecklar din förmåga att o-skapa verkligheter som fungerar som dolda rev och hinder för dig att verka som ursprung. En Avatar Master tar dig på en guidad initiering som introducerar dig till, och låter dig o-skapa, några av de mest grundläggande (och tidigare genomskinliga) föreställningsstrukturerna. Sen, genomför du egna procedurer som låter dig adressera kroppsliga sensationer, mellanmänskliga konflikter, beroenden, begränsningar, kroniska tillstånd, tvångsbeteenden och (utan ord eller argument) andras föreställningar. När du kan hantera vilken besvärande aspekt av din existens som helst från en skapares synvinkel, har du uppnått tillståndet av en Avatar. Del III tar ca 2 till 4 dagar att fullborda SEK* *Svenska priser; priser varierar från land till land

5 LEV UTIFRÅN DIN FRIA VILJA Upptäckten och utvecklingen av Avatar 1987, satte Harry Palmer ramen för en serie spännande mental procedurer. När de appliceras på rätt sätt, nystar procedurerna upp många av de mest djupgående mysterierna i mänskligt medvetande. För första gången kunde ett klart samband mellan mänsklig medvetenhet och mänsklig teknologi visas upp. Ämnen så olika som religion och fysik upptäckte plötsligt att de hade mycket gemensamt. Koncept som universal mind, massmedvetande och överkänslig medvetenhet, flyttade ifrån att vara luddig och spekulativ till att vara påtagligt upplevelsemässigt. Boken Lev utifrån din fria vilja berättar inte bara om Harrys letande efter en bättre väg för upplysning vilket i slutändan ledde till upptäckten och utvecklingen av Avatarmaterialen, utan presenterar också på ett tydligt och koncist sätt bakgrunden och det grundläggande för Avatarkursen. UTFORSKA AvAtAr ÅTER TILL YTAN Tekniker för att utforska medvetandet 165 SEK Vem är jag? VarFör är jag här? Vart är jag på Väg? Åter till ytan är ett nytt förhållningssätt till dessa urgamla frågor. Du kommer att hitta svaren genom att utforska den underliggande strukturen i ditt eget medvetande. Det är enklare än du kanske tror. Åter till ytan refererar till handlingen, där du befriar dig från gamla skapelser och återvänder till medvetenhet. Arbetsboken Åter till ytan är en guide som du använder för att utforska hur ditt eget medvetande fungerar. Anpassa din expedition in i medvetandet enligt dina egna behov. Hur långt du går avgör du själv. Inga försök kommer att göras för att indoktrinera dig med någon annans tro eller sanning. Vad du tror är vad du tror, och sanningen du upptäcker är din sanning. Du kommer att få många nya insikter i hur ditt liv fungerar, eller varför det inte fungerar. För att beställa kontakta din lokala Avatar Master, eller besök AvatarBookstore.com 165 SEK DET FINNS MYCKET MER PÅ AVATARBOOKSTORE.COM Böcker, DVD, CD och mer från Harry Palmer finns tillgängligt på nätet. Besök AvatarBookstore.com idag.

6 THEAVATARTIMES.COM Utforska och förstå sambandet mellan dina föreställningar och dina upplevelser. Innan man har studerat människor under en längre tid, blir det uppenbart att många har glömt att de är de mest suveräna, allvetande skapare av sina egna liv. Man ser människor som ovetande skapar lidande för sig själva och sen försöker förklara lidandet genom att utnämna universum som orsak till det. Man ser människor som har krympt ner sin egen kreativa kraft till ilska, anklagelser och skuld, eller till tunna viskningar om nåd som kommer ur den rädsla och smärta som fyller deras liv. En milstolpe i utforskandet av Avatarmaterialen, var utvecklandet av en teknik som visade att den värld man upplevde, i slutändan formades av ens eget medvetande och inte tvärtom. Det visade sig även att tekniken skulle bevisa sig effektiv inte bara för att omforma medvetandet, utan för att förändra upplevelsen. Avatar avslutar för alltid förfallna konton av tidigare prövad psykisk terapi och religiösa ideologier och bekräftar den mänskliga kreativa potentialen. Nu är det Avatar-tider. Avatar Times. Prenumerera på det kostnadsfria nyhetsbrevet på theavatartimes.com. ANDRA WEBBSIDOR Lär dig mer om dig själv och världen som du skapar omkring dig. TheAvatarCourse.com Vill du veta mer om Avatarkursen? Börja på denna webbsida. Du kan ladda ner artiklar av Harry Palmer, författaren av Avatarmaterialen, titta på Avatar videor, registrera dig för kostnadsfria nyhetsbrevet Avatar Times, och få kontakt med en lokal Avatar Master. AvatarEPC.com När du har utforskat TheAvatarCourse.com besök då AvatarEPC.com. På denna webbsida hittar du bland annat information om de avancerade Avatarkurserna, nerladdningsbara minikurser och bokaffären. AvatarBookstore.com Vill du ha ett exemplar av Lev utifrån din fria vilja? Letar du efter Harrys föreläsning Life Challenges på DVD? Här är sidan för Avatarpublikationer och andra produkter. AvatarJournal.com Avatarjournalen är en kostnadsfri onlinetidning som i nnehåller nyheter och artiklar om event over hela världen och människor som bidrar till en upplyst planetär civilisation. Besök denna sida för att läsa om de goda nyheterna.

7 AVATARRESULTS.COM Personliga berättelser och insikter från Avatarelever Efter varje kurs får Star s Edge många brev där Avatarelever delar med sig av sina insikter, sin kärlek, tacksamhet och support. En liten del av mer än en halv miljon brev som Star s Edge har fått från eleverna, finns tillgängliga på denna webbsida. Från elever på kursen: Avatar har hjälpt mig finna modet att ta steget ut i ljuset, att märkas och hitta den person jag kom till denna värld för att vara. VILL DU veta mer? Jag rättade till och stoppade de standardmönster som jag levde efter. Jag inser att när man släpper fastlåst uppmärksamhet, skapas lättnad. Jag har hittat min egen, personliga guldgruva. Jag kan nu vara med mina nära och kära på ett nytt och närmare sätt. Jag har fått verktyg för att sopa undan förevändningar och för att visa för mig själv vilka spel jag spelar. Jag insåg vad jag gjorde, ägde det och stoppade det. Avatarverktygen skapar utrymme där något har möjlighet att förändras. Med Avatar du kan upptäcka livsmönster som håller dig borta från din sanna natur och som begränsar din tillväxt. Jag har inspirerande klarhet i vem jag är. Jag gick från lidande och förtvivlan till att känna glädje och syfte med att tjäna andra. Jag har brutit mitt offermönster.

8 TA KONTAKT med en AvAtAr master INTRODUKTIONSKVÄLLAR Kostnadsfritt Följ med på en möjlighet att utforska hur det du tror på påverkar din verklighet och hur du kan använda Avatarverktygen för att ändra den mall som du använder. Under introduktions - kvällarna öppnas många ögon till att se nya möjligheter och att se hur värdefullt livet är. Om du är intresserad av att skapa resten av ditt liv mer medvetet eller om du har befunnit dig i ett återkommande mönster som du skulle vilja ändra, kommer du att se att Avatarkursen är inspirerande och stärkande. Kom till en introduktionskväll. Det kommer att bli ditt första steg på en resa där du upptäcker dig själv. TA KONTAKT MED EN AVATAR MASTER Skulle du vilja veta mer om dig själv och om världen du lever i? Skulle du vilja göra djupare utforskningar om den skapelse som du ser som DU? Skulle du vilja delta i en kostnadsfri Introduktionskväll? Prata med en Avatar Master. Det finns tusentals Avatar Masters över hela världen som är redo att hjälpa dig. Ta kontakt med den Master som gav dig denna folder: Eller besök Eller skicka din kontaktinformation till: Star s Edge International 237 N Westmonte Dr Altamonte Springs, FL USA tel: or fax: e-post: website: Alla rättigheter reserverade. Avatar, Åter till ytan, Upplyst civilisation på jorden och Star Edge International är registrerade varumärken licensierade av Star Edge, Inc. EPC SM ett varumärke licensierat av Star Edge, Inc. 07/11

Star s Edge International. Att få ihop livet. Garanterar framgång bli samstämd med ditt livs mening

Star s Edge International. Att få ihop livet. Garanterar framgång bli samstämd med ditt livs mening Star s Edge International Att få ihop livet Garanterar framgång bli samstämd med ditt livs mening Att hitta denna samstämning är det som leder vanliga människor att bli fantastiska människor. Den här sjunde

Läs mer

100 sätt att börja Älska sig själv

100 sätt att börja Älska sig själv 100 sätt att börja Älska sig själv Ta inte dig själv på för stort allvar! Det leder aldrig till något bra, haha. Om du kan skratta åt sig själv, är du på god väg. Bli kär i dig själv. Tänk på vad som gör

Läs mer

VI KÄNNER FÖR ATT VI HAR BEHOV

VI KÄNNER FÖR ATT VI HAR BEHOV HumaNova Europeiska Psykosyntesuniversitetet, Stockholm 3-årig utbildning till Diplomerad Samtalsterapeut VI KÄNNER FÖR ATT VI HAR BEHOV En jämförelse mellan psykosyntes och Kalkis dharma Examensuppsats

Läs mer

PÅ VÄG MOT ÅTERHÄMTNING

PÅ VÄG MOT ÅTERHÄMTNING PÅ VÄG MOT ÅTERHÄMTNING Ett studiematerial om att hantera svåra psykiska besvär Tommy Engman Studiematerialet är framtaget av Återhämtningsprojektet, som är ett samarbete mellan Riksförbundet för Social

Läs mer

EMPATI. - Hur utvecklar barn empati? EVELINA ALA-TAINIO CAMILLA LINDSKOG

EMPATI. - Hur utvecklar barn empati? EVELINA ALA-TAINIO CAMILLA LINDSKOG EMPATI - Hur utvecklar barn empati? EVELINA ALA-TAINIO CAMILLA LINDSKOG Akademin för utbildning, kultur och kommunikation Pedagogik Examensarbete i lärarutbildningen Grundnivå 15 hp Handledare Kamran Namdar

Läs mer

Preferenser, inte Behov En nyckelfaktor i utvecklingen av FIRO-teorin

Preferenser, inte Behov En nyckelfaktor i utvecklingen av FIRO-teorin Preferenser, inte Behov En nyckelfaktor i utvecklingen av FIRO-teorin Ethan Schutz Syftet med att använda Element B: Beteende och andra självskattningsinstrument är att hjälpa människor att öka sin medvetenhet

Läs mer

Använd av Gud. Av: Johannes Djerf

Använd av Gud. Av: Johannes Djerf Använd av Gud Av: Johannes Djerf Under den här adventstiden så har vi talat om en sak. Guds angelägenhet att få komma nära ditt liv. Vi har talat om Jesus som sann konung och Gud, som kommer ridandes in

Läs mer

första hjälpen vid spelproblem

första hjälpen vid spelproblem första hjälpen vid spelproblem för dig som har problem med spel om pengar för dig som vill hjälpa någon som har det för dig som vill veta mer om spelproblem Författare: Henrik Josephson Om.författaren.och.

Läs mer

Attityder och bemötande mot funktionshindrade.

Attityder och bemötande mot funktionshindrade. Beteckning: Institutionen för vårdvetenskap och sociologi. Attityder och bemötande mot funktionshindrade. Tanja Sjöstrand Juni 2008 Examensarbete 10 p Social omsorg HK 97 Anders Hydén Sammanfattning Studien

Läs mer

Mer tid för själen. En bok om hur vi alla kan bli lyckligare i grunden - känna mer frid, balans och samhörighet i vardagslivet. av Per-Anders Hedlund

Mer tid för själen. En bok om hur vi alla kan bli lyckligare i grunden - känna mer frid, balans och samhörighet i vardagslivet. av Per-Anders Hedlund Mer tid för själen En bok om hur vi alla kan bli lyckligare i grunden - känna mer frid, balans och samhörighet i vardagslivet av Per-Anders Hedlund Det finns en fridfull, lugn plats. Det finns en förnöjsamhet

Läs mer

Gå ut. i hela din värld

Gå ut. i hela din värld Gå ut i hela din värld 2 Introduktion Välkommen till undervisningen Gå ut i hela din värld. Det är väl investerad tid. Vi vet att Gud kommer att välsigna dig som tar denna tid att låta dig utrustas. Satsa

Läs mer

Vad är mentalisering och vad ska det vara bra för?

Vad är mentalisering och vad ska det vara bra för? Jon G. Allen Vad är mentalisering och vad ska det vara bra för? Översättning och bearbetning: Peter Friberg Du mentaliserar när du är medveten om tankar och känslor hos dig själv eller någon annan. Du

Läs mer

Att berätta om sin sorg

Att berätta om sin sorg Att berätta om sin sorg Äldres hantering av förlust Annika Jonsson, Karlstad universitet Innehållsförteckning: Inledning... 3 Syfte och forskningsfrågor... 3 Sorg och berättande... 4 Det empiriska materialet...

Läs mer

Den magiska dörren. - ett romanprojekt

Den magiska dörren. - ett romanprojekt Den magiska dörren - ett romanprojekt Idé och lärarhandledning av Josef Sahlin 2011 Bakgrund! 3 Idé! 3 Rättigheter! 4 Syfte! 4 Arbetets gång! 4 Lektionsupplägg! 5 Framsida! 5 Kapitel 1 - Hej! 6 Kapitel

Läs mer

Här får du en hel meditationshandbok av mig. Den är skriven av Ken Keyes, som har utvecklat en livsfilosofi som han kallar "living love way.

Här får du en hel meditationshandbok av mig. Den är skriven av Ken Keyes, som har utvecklat en livsfilosofi som han kallar living love way. De tre lyckorecepten Här får du en hel meditationshandbok av mig. Den är skriven av Ken Keyes, som har utvecklat en livsfilosofi som han kallar "living love way." Boken ger oss praktiska metoder att hela

Läs mer

Ta kontrollen över dina tankar

Ta kontrollen över dina tankar Ta kontrollen över dina tankar Vi vill alla må bra, känna lycka och nå våra mål. Men vi lägger ofta krokben för oss själva genom skuldkänslor, självförakt, oro eller svartsjuka. Genom att ändra ditt sätt

Läs mer

Ledarutveckling för kvinnor

Ledarutveckling för kvinnor Ledarutveckling för kvinnor En ledarskapskurs för kvinnor Det här är en kurs för kvinnor som vill utvecklas. Du behöver inte vara chef idag för att gå kursen. Kursen ger dig ett verktyg för att kunna utvecklas

Läs mer

MAN INNAS! En handbok för barn och unga som lever med skyddade personuppgifter.

MAN INNAS! En handbok för barn och unga som lever med skyddade personuppgifter. MAN VI U INNAS! En handbok för barn och unga som lever med skyddade personuppgifter. Länsstyrelsen Östergötland Handbok: Man vill ju finnas! En handbok för barn och unga som lever med skyddade personuppgifter.

Läs mer

Barnmöteslektioner som fungerar

Barnmöteslektioner som fungerar Barnmöteslektioner som fungerar 1 Presentation Lektioner som fungerar 2 Förord 2 Innan ni börjar 3 Bibelns syn på barn 6 2 De fyra viktigaste 4 lektioner 7 Till dig som ledare 7 1. Gud älskar mig 8 2.

Läs mer

FÖRSVARSMAKTENS GUIDE för. par

FÖRSVARSMAKTENS GUIDE för. par FÖRSVARSMAKTENS GUIDE för par där någon av er ska göra utlandstjänst 1 2 INNEHÅLL Allmän information 3 När man är ifrån varandra... 4 Tiden före insatsen 6 Vad är det som gör att vissa vill åka på insats?

Läs mer

UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN IKT-FUNKTIONEN

UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN IKT-FUNKTIONEN UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN IKT-FUNKTIONEN UTREDNING Projekt: Författare: Version: Elever i behov av särskilt IT-stöd v3.3.017 Förvaltning/avdelning: Godkänd av beställare: Senast ändrad: Utbildningsförvaltningen,

Läs mer

Kommunal en lärande organisation? Nya perspektiv på kommunikation och förändring

Kommunal en lärande organisation? Nya perspektiv på kommunikation och förändring Kommunal en lärande organisation? Nya perspektiv på kommunikation och förändring För att en process ska hållas vid liv, måste den ständigt fyllas med ny energi och få andrum för att ladda energi. Processen

Läs mer

Lyssna på mig. Barnets upplevelse av skilsmässa och föräldrars konflikter

Lyssna på mig. Barnets upplevelse av skilsmässa och föräldrars konflikter 2013 Lyssna på mig Barnets upplevelse av skilsmässa och föräldrars konflikter Snacka aldrig skit om varandra. Aldrig. Det gör så jävla ont. Barn borde få bestämma 50% vid en skilsmässa så de vuxna inte

Läs mer

En bok kan förändra livet. En bokcirkel kan förändra världen. Samtalsmodell för bokcirkel

En bok kan förändra livet. En bokcirkel kan förändra världen. Samtalsmodell för bokcirkel En bok kan förändra livet. En bokcirkel kan förändra världen. Samtalsmodell för bokcirkel 1 Samtalsmodell för bokcirkel Läsning och livstolkning Livstolkning är något vi håller på med hela tiden: Vi försöker

Läs mer

OLIKA MEN LIKA ATT ARBETA MED BARNKONVENTIONEN I FÖRSKOLAN

OLIKA MEN LIKA ATT ARBETA MED BARNKONVENTIONEN I FÖRSKOLAN OLIKA MEN LIKA ATT ARBETA MED BARNKONVENTIONEN I FÖRSKOLAN Foto: Mostphotos Metodbok Rädda Barnen kämpar för barns rättigheter. Vi väcker opinion och stöder barn i utsatta situationer i Sverige och i världen.

Läs mer

Vägledning. för de unga

Vägledning. för de unga Vägledning för de unga Budskap till ungdomar från första presidentskapet VÅRA KÄRA UNGA MÄN OCH KVINNOR, vi har stort förtroende för er. Ni är älskade söner och döttrar till Gud och han har er i sina

Läs mer

Fritidspedagogen i skolannågon som sköter sig själv?

Fritidspedagogen i skolannågon som sköter sig själv? Södertörns högskola Institutionen för lärarutbildning Examensarbete 15 hp C-uppsats Höstterminen 2010 Fritidspedagogen i skolannågon som sköter sig själv? en essä om fritidspedagogens roll i samverkan

Läs mer

Jag är mer än bara cancer.

Jag är mer än bara cancer. Jag är mer än bara cancer. Arbetsmaterial för verksamheter som vill bli bättre på att möta cancerberörda. Det här materialet riktar sig till dig som möter personer med cancer och närstående i ditt yrke.

Läs mer

ÖPPNA VERKSAMHETEN! Ett metodmaterial om normer och inkludering i öppen ungdomsverksamhet

ÖPPNA VERKSAMHETEN! Ett metodmaterial om normer och inkludering i öppen ungdomsverksamhet respekt integritet delaktighet vara trygg känna självkänsla må bra lika värde och villkor ÖPPNA VERKSAMHETEN! Ett metodmaterial om normer och inkludering i öppen ungdomsverksamhet synas finnas var våga

Läs mer