Ditt budskap. Varsomhelst, närsomhelst.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ditt budskap. Varsomhelst, närsomhelst."

Transkript

1 Ditt budskap. Varsomhelst, närsomhelst.

2 Visa ditt budskap med stil. Ett budskap ska ut. En tjänst ska marknadsföras. En produkt ska säljas. Look Media hjälper er att synas på nya och innovativa sätt. Vi når dit de traditionella medierna inte når och vi gör det på roliga, personliga och uppseendeväckande sätt. Med vespa, cykel, till fots, projicering eller varför inte helikopter kan ditt budskap synas på gator, på torg, vid butiken och i folkmassor på dagar eller kvällar, det bestämmer du. Vi levererar målgruppsspecifika marknadsföringslösningar som är unika, uppseendeväckande och kostnadseffektiva. I denna folder kan du inte läsa om var eller när det kan tänkas finnas utrymme för din marknadsföringsinsats. Tid och plats väljer du nämligen själv. Med Look Media kan du synas varsomhelst, närsomhelst! Välkommen till Look Media.

3

4 LOOK VESPA Look Vespa är en italiensk Vespa med ett specialdesignat reklamsläp som tar ditt budskap till din målgrupp på ett uppseendeväckande sätt. Kombinera gärna Look Vespa med sampling via vår personal och/eller med vår digitala bluetoothlösning. Vi erbjuder också möjlighet till musik och reklamjinglar via de inbyggda högtalarna. Våra förare använder enhetlig klädsel men om du önskar kan de använda specialanpassad klädsel som matchar reklamkampanjen. Reklamsläpen är bakbelysta och har storleken 101,5 cm x 150 cm, proportionellt mindre i eurosizeformatet för att ni ska kunna använda samma original oavsett val av media. Prisförslag Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn: Måndag-torsdag, kr/dag (5 tim) och vespa. Fredag-söndag, kr/dag (5 tim) och vespa. På andra orter tillkommer en logistikkostnad beroende på avstånd. Materialkostnad tillkommer (500:-/affisch). Alla priser är exklusive moms.

5 LOOK BIKE Look Bike är en cykel med en specialdesignad tresidig reklamskylt. Det är en lika uppseendeväckande, som miljövänlig produkt, som tar ditt budskap till cykelvägar, gator, torg, sportevenemang och utanför varuhus. Kombinera gärna Look Bike med sampling via vår personal och/eller med vår digitala bluetoothlösning. Vi erbjuder också möjlighet till musik och reklamjinglar via de inbyggda högtalarna. Våra förare använder enhetlig klädsel men om du önskar kan de använda specialanpassad klädsel som matchar reklamkampanjen. Den tresidiga reklamskylten är bakbeslyst och varje sida har storleken 61 x 145 cm. Prisförslag Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn: Måndag-torsdag, 4.500:-/dag (5 tim) och bike. Fredag-söndag, 5.500:-/dag (5 tim) och bike. På andra orter tillkommer en logistikkostnad beroende på avstånd. Materialkostnad tillkommer (1200:-/cykel). Alla priser är exklusive moms.

6 LOOK BOARD Look Board är en bärbar, bakbelyst skylt som tar ditt budskap dit traditionella medier inte hittar. Nu kan du föra din reklamkampanj på stranden, i ett varuhus eller under en konsert. Möjligheterna är oändliga. Kombinera gärna Look Board med sampling via vår personal och/eller med vår digitala bluetoothlösning. Vi erbjuder också möjlighet till musik och reklamjinglar via de inbyggda högtalarna. Vår personal använder enhetlig klädsel men om du önskar kan de använda specialanpassad klädsel som matchar reklamkampanjen. Den bakre reklamskylten är bakbeslyst och har måtten 61 x 145 cm. Den mindre skylten på framsidan är också bakbelyst och har måtten 60 x 50 cm. Prisförslag Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn: Måndag-torsdag, kr/dag (5 h) och board. Fredag-söndag, kr/dag (5 h) och board. På andra orter tillkommer en logistikkostnad beroende på avstånd. Materialkostnad tillkommer (500:-/board). Alla priser är exklusive moms.

7 LOOK SADDLECOVER För att nå ut med ett budskap måste det synas där mottagaren inte kan missa det. Därför erbjuder vi marknadsföring via sadelskydd på cyklar. Kan det bli mer nära och personligt? Vi trycker ditt budskap på sadelskydd och sätter sedan dessa på cyklar i ett visst område: utanför universitet, ett bibliotek eller en arbetsplats. Du väljer platsen. Sadelskyddet håller vätan borta, är slitstarkt och håller således länge. Det är uppskattat av cyklisterna som använder det gång på gång vilket gör att ditt budskap får god tid på sig att fastna hos mottagaren. Prisförslag sadelskydd: 2500 ex kr 5000 ex kr 7500 ex kr ex kr Priset inkluderar tryckkostnad, material och montering på cykel. Material levereras 4 veckor innan kampanjstart som högupplöst PDF eller EPS. Alla priser är exklusive moms.

8 LOOK PROJECTION Projicera ditt budskap i stor skala på väggar, fasader eller gator. Look Projection väcker stor uppmärksamhet även på långt håll. Projiceringar varierar i storlek beroende på var man vill projicera sitt budskap. Ett vanligt format är 15 x 15 meter. Ljusa färger fungerar bättre än mörka och vitt syns bäst. Specialeffekter som exempelvis bildspel går att projicera. Fast projicering. Vi kan erbjuda projicering på ett fast ställe i Malmö och ett i Stockholm, Bromma. Projiceringen i Malmö är placerad på Sydsvenskans husfasader utmed motorvägen både till och från Lund. I Stockholm, Bromma är projiceringen utmed Ulvsundavägen vid KF:s fastigheter. Vid båda platser passerar cirka bilar per dag (mån fre)! 3D-projicering Vi erbjuder även 3D projicering, kontakta oss för offert. Fast projicering på Sydsvenskans husfasad! Vi erbjuder projicering på denna klassiska Malmöbyggnad som ligger utmed motorvägen till och från Lund och passeras av bilar dagligen. Oktober kr/vecka/fasad November kr/vecka/fasad December kr/vecka/fasad Januari kr/vecka/fasad Februari kr/vecka/fasad Mars kr/vecka/fasad Övriga månader kr/vecka/fasad Mobil projicering - valfri plats! Projicering via fordon. På andra orter än Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn tillkommer logistikkostnad. Startkostnad kr Pris/timme kr (Minimumbokning 2 timmar) Materialkostnad Fullfärg kr Gråskala kr Material levereras 3 veckor innan kampanjstart som högupplöst PDF eller EPS. Alla priser är exklusive moms.

9 LOOK HELI Marknadsföring via helikopter! Look Heli är för alla som vill synas lite extra. Våra helikoptrar flyger sakta, på låg höjd, vilket innebär en enorm impact! Ditt budskap syns på flera kilometers avstånd. Helibannern fästs efter helikoptern och den största bannerstorleken mäter 63 x 42 meter. Det är över 2200 m 2 och motsvarar tre fjärdedelar av en fotbollsplan. Bannern kan tillverkas i olika material och storlekar och är garanterad att hålla för minst 100 timmars flygtid. Vi vill mena att det är svårt att synas mer än så här. Det finns två storlekar på helikoptrarna beroende på vilken banner man väljer. Alternativ 1: Produktionskostnad för banners i storleken 465 till 1394 kvadratmeter: Banner 1394 m kr Banner 930 m kr Banner 697 m kr Banner 465 m kr Kostnad/flygtimme kr Alternativ 2: Produktionskostnad för banners i storleken från ca 2000 kvadratmeter: Banner 2210 m kr Kostnad/flygtimme kr Samtliga banners kan användas upp till 100 timmar Leveranstid för banners är ca 4 veckor. Eventuell logistik och transportkostnad tillkommer. Alla priser är cirka priser och exklusive moms. För exakta prisuppgifter begär offert.

10 LOOK ADVAN Med en totalyta på 24 kvm är Look AdVan ett perfekt alternativ för dig som vill synas i stor stil utomhus, dessutom bestämmer du själv tid och plats! Look AdVan fungerar utmärkt i samband med konserter, festivaler och event. Den väcker stor uppmärksamhet när den är i rörelse och cirkulerar längs vägarna samtidigt som det är extrem exponering när den är parkerad på strategiska platser. Look AdVan är belyst för att synas väl i mörker samt utrustad med högtalare för musik och reklamjinglar. Kombinera gärna med sampling. Reklamskylten exponeras på båda sidor och mäter 4 x 3 meter. Prisförslag Stockholm: Måndag-torsdag, 4.500:-/dag (5 tim) och bil. Fredag-söndag, 5.500:-/dag (5 tim) och bil. På andra orter tillkommer en logistikkostnad beroende på avstånd. Materialkostnad tillkommer (12.000:-/bil). Alla priser är exklusive moms.

11 LOOK ADBUS Med vår 12 meter långa reklambuss kan du skapa extrem uppmärksamhet. Vi folierar reklambussen med ditt budskap och tar oss till din målgrupp på ett storstilat sätt. Väl på plats kombinerar vi gärna med personal som samplar etc. Look AdBus fungerar utmärkt i samband med konserter, festivaler och event. Välkomna dina kunder in i bussen där du kan ha ditt eget showroom med datorer, personal etc. Den väcker stor uppmärksamhet när den är i rörelse och cirkulerar längs vägarna samtidigt som det är extrem exponering när den är parkerad på strategiska platser, varför inte bjuda er målgrupp på skjuts? Look AdBus är 12 meter med sittplats för 25 personer och utrustad med soffor ljus och ljudanläggning. Reklamytan för foliering mäter ca 12 x 2 meter. Prisförslag Stockholm: Måndag-torsdag, :-/dag (5 tim) och buss. Fredag-söndag, :-/dag (5 tim) och buss. På andra orter tillkommer en logistikkostnad beroende på avstånd. Materialkostnad Foliering; Från ca :- beroende på utseende på original. Begär offert. Alla priser är exklusive moms.

12 LOOK DIGIADVAN Look DigiAdVan är en skåpbil med en digital touchskärm på ena långsidan. Via skärmen kan du kommunicera med din målgrupp på ett helt nytt sätt, precis där du har din målgrupp. Visa reklamfilm, hemsida, bildspel, eller, varför inte engagera din målgrupp med ett datorspel i storformat? Flera personer kan använda skärmen samtidigt och ta del av och styra innehållet, det är både informativt och socialt. Cirkulera där det rör sig många männsikor eller parkera på en strategisk plats där din målgrupp befinner sig, välj sjäv! Prisförslag Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn: DigiAdVan: Startkostnad: :- Måndag - torsdag: :- / dag*. (5 timmar) Fredag - söndag: :- / dag*. (5 timmar) *Minsta uthyrningsperiod 2 dagar i följd. Priset inkluderar grundprogrammering. Kostnad för logistik utanför dessa orter tillkommer. Material för programmering levereras 3 veckor innan kampanjstart. Alla priser är exklusive moms.

13 LOOK TOUCH Look Touch är en skärm med touchfunktion. Skärmen ger dig möjlighet att kommunicera med din målgrupp på nya sätt. Flera personer kan använda skärmen samtidigt och ta del av och styra innehållet, det är både informativt och socialt. Vill du visa upp något i en butik, på en mässa eller på ett event är detta en perfekt modern lösning. Använd en fristående kioskskärm, fäst skärmen på väggen, i ett skyltfönster, använd ett stativ eller varför inte i ett bord, välj sjäv! Prisförslag Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn: Multitouch skyltfönster: Startkostnad: 8.000:- Installation/avinstallation: :- Specialprogrammering material: Enligt offert. Hyra per vecka: (Minsta uthyrningsperiod 1 månad) Hyra per månad: :- Hyra från 5:e veckan: :- Multitouch bord: 8.000: :- Enligt offert : :- - Singletouch kiosk: 8.000: :- Enligt offert : :- - Priset inkluderar grundprogrammering. Kostnad för logistik utanför dessa orter tillkommer. Material för programmering levereras 3 veckor innan kampanjstart. Alla priser är exklusive moms.

14 LOOK DIGITAL Look Digital är en produkt som ser till att dina besökare aktiverar sig, allt som krävs är en mobiltelefon. Genom SMS, MMS eller Bluetooth kan din målgrupp kommunicera sin text eller sina bilder så att det syns på en stor skärm. De skickar sitt meddelande till ett specifikt nummer, innehållet visas då på skärmen. Det kan vara alltifrån text, bilder eller kanske en omröstning, det bestämmer du. Använd vid ditt event för att engagera målgruppen, i paneldebatter för omröstningar och åsikter från publiken eller i köpcenter för att aktivera besökare och skapa underlag till din kundklubb. Vår moderator sorterar ut vad som ska synas på bildskärmarna. Ni kan använda era befintliga skärmar eller så ordnar vi utrustning till er. Prisförslag Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn: SMS/MMS wall: BluWall : 1 dag: : :- Påföljande dagar: : :- Priset inkluderar moderator, programmering, dator, SMS-prefix och server. Kostnad för logistik utanför dessa orter samt eventuell skärm/ projektor tillkommer. Material för programmering levereras 3 veckor innan kampanjstart. Alla priser är exklusive moms.

15 LOOK EXTRA Look Extra omfattar produkter som är nischade och specialanpassade för olika målgrupper. När ni ska lansera en ny produkt, öppna en ny butik eller fira ett jubileum, låt Look Media hjälpa er med en kreativ lösning som sticker ut i mängden! Look Magnet - Vi trycker ditt budskap på en magnet som vi fäster i ett område utvalt av dig, till exempel på brevlådor i ett bostadsområde eller på olika platser i centrum. Utforma magneten så att mottagaren tar med den hem och fäster den på kylskåpet, då har ditt budskap nått hela vägen! Look Cards - Nå din målgrupp genom deras bil/cykel. Vi fäster ditt budskap i det område din målgrupp parkerar. Fäst en kundvagnspolett, isskrapa, p-skiva eller en cykellampa med ditt budskap, det ger ett mervärde till mottagaren. Look Myseat - Tryck ditt budskap på en specialtillverkad och patenterad sittdyna. Sittdynan har tryck på båda sidor och den blåses enkelt upp av mottagaren. Dela ut Look Myseat till din målgrupp i samband med ett idrottsevenemang, konserter eller till folk i parken, oavsett var blir målgruppen garanterat glad! Look Graffiti - Attrahera din målgrupp genom att engagera dem. Med Look Graffiti kan du måla digital graffiti på en hel husfasad. Med samma teknik kan man spela datorspel i storformat på husfasader. Låter det spännande, kontakta oss så berättar vi mer! Hör av er till oss för kreativa förslag. Kontakta våra säljare för exakta prisuppgifter samt ytterligare information.

16 KONTAKTA OSS Look Media erbjuder plats för marknadsföring, varsomhelst, närsomhelst. Vi tar ditt tar ditt budskap dit traditionella medier inte når. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information och priser: Malmö, Köpenhamn, Göteborg: Stockholm: Look Media Look Media Engelbrektsgatan 20 Majorsgatan Malmö Stockholm Tel: Tel: Martin Bergman Christian Bruun Marcus Mattsson

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje månad som du enkelt kan kopiera

Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje månad som du enkelt kan kopiera LYSTRING FÖRETAGARE: När du upptäcker de här hemligheterna kan du få fler kunder på en månad än vad du nu får på ett helt år! Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje

Läs mer

Så här funkar det i mobilen!

Så här funkar det i mobilen! Så här funkar det i mobilen! Hur köper jag Idrottsrabatten i mobilen? Du kan ladda ner Idrottsrabatten i din mobil på följande vis: 1. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play. Sök appen med namnet

Läs mer

Investera i Dig själv & våga förändra!

Investera i Dig själv & våga förändra! Investera i Dig själv & våga förändra! Bli en av oss på Milook 1 Är Du redo att prova på något nytt, få in flärd och glamour i Din vardag? Som återförsäljare/stylist väntar spännande utmaningar och personlig

Läs mer

EXPONERING. PRODUKT KATALOG & PRISLISTA VOLUM 1. www.comzone.se

EXPONERING. PRODUKT KATALOG & PRISLISTA VOLUM 1. www.comzone.se EXPONERING. PRODUKT KATALOG & PRISLISTA VOLUM 1 roll up - bildväggar - pop up - snäpp lister - mäss material - broschyrställ montrar - etiketter - storformat - bildsystem - podium - flaggor - posters display

Läs mer

SÄLJGUIDE. - så lyckas du med din försäljning

SÄLJGUIDE. - så lyckas du med din försäljning SÄLJGUIDE - så lyckas du med din försäljning Hej! I den här guiden vill vi dela med oss av några tips och råd som vi tror att du och dina kompisar kan ha nytta av när webbutiken ska öppna och försäljningen

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND

OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND 8 mars 2010 OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND Version 1.0 8 mars 2010 Projektledare: Anders Ankarlid Vårt uppdrag: Att hjälpa företag med service. Invent Observer har funnits sedan

Läs mer

HANDBOK SÅ SKAPAR NI ENGAGEMANG I ER MARKNADSFÖRING

HANDBOK SÅ SKAPAR NI ENGAGEMANG I ER MARKNADSFÖRING HANDBOK SÅ SKAPAR NI ENGAGEMANG I ER MARKNADSFÖRING Därför fungerar quiz Så integrerar ni quiz i ert befintliga upplägg Alla fördelar och möjligheter Content marketing & Gamification Därför är Facebook

Läs mer

När du vill synas på och i Bussarna i Västerås och Västmanland

När du vill synas på och i Bussarna i Västerås och Västmanland April 2015 När du vill synas på och i Bussarna i Västerås och Västmanland Produktblad och prislista XXL - Västerås Ett prisvärt alternativ till den större Superbacks är den nya produkten XXL. På baksidan

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Tips för att lyckas med e-handel

Tips för att lyckas med e-handel Tips för att lyckas med e-handel Innehållsförteckning 1. PRODUKTER 3 PRODUKTTEXTER 3 PRODUKTBILDER 3 PRISSÄTTNING 3 2. MARKNADSFÖRING 4 SEO (SÖKMOTOROPTIMERING) 4 GOOGLE ADWORDS 7 NYHETSBREV 7 SMS 8 BANNERANNONSERING

Läs mer

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida?

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vi går igenom allt du bör tänka på innan köp. Råd som du tjänar på längre fram. sförteckning et i denna bok ser du till höger. Vill du gå direkt till något

Läs mer

Vill du nå t.ex ungdomar är detta den idealiska ytan. Koppla budskapen till aktiviteter via SMS/MMS och internet i övrigt.

Vill du nå t.ex ungdomar är detta den idealiska ytan. Koppla budskapen till aktiviteter via SMS/MMS och internet i övrigt. Malmö har ca 318 000 invånare och omkring 160 000 arbetstillfällen. Mer än 35 000 personer pendlar dagligen till Malmö för att arbeta eller studera. Du når alla via bussen. Årligen görs det nästan cirka

Läs mer

Varför skulle jag skaffa fiber?

Varför skulle jag skaffa fiber? Varför skulle jag skaffa fiber? Händige Ja varför skulle du skaffa fiber? Framförallt för att redan dagens tjänster på internet kräver allt mer bandbredd. För att inte tala om framtidens tjänster videosamtal,

Läs mer

Bygg ett konvent som inte kraschar

Bygg ett konvent som inte kraschar Bygg ett konvent som inte kraschar En trevlig manual i att arrangera konvent skriven av arrangörerna till lajvkonventet Prolog 2009 Innehåll Introduktion 3 Börja här 4 Praktiskt 5 Program 7 Ekonomi 9 Marknadsföring

Läs mer

Vill du också synas bättre?

Vill du också synas bättre? Vill du också synas bättre? Det rör på sig... Det händer saker i blomsterbranschen. Den ökande konkurrensen från fler aktörer och ett starkare allmänt reklambrus har gjort det svårare att göra sig hörd.

Läs mer

Att sälja smycken och tjäna på det

Att sälja smycken och tjäna på det Innehåll Kan man sälja smycken och tjäna på det? Sida 2 Vad vill du med ditt skapande? Sida 3 Hobby eller företag? Sida 4 Vem ska köpa dina smycken? Sida 5 Dina kunder Sida 6 Ge referenser Sida 7 Kundens

Läs mer

Enoff minskar din energiförbrukning utan att förändra din vardag!

Enoff minskar din energiförbrukning utan att förändra din vardag! Enoff minskar din energiförbrukning utan att förändra din vardag! Enoff är ett system som informerar och styr din energiförbrukning i hemmet, vilket gör att du kan spara energi och pengar. Med den portabla

Läs mer

Mottagarmakt 2015. Kommunikation på mottagarens villkor

Mottagarmakt 2015. Kommunikation på mottagarens villkor Mottagarmakt 2015 Kommunikation på mottagarens villkor >> Mottagarmakt 2015 Kommunikation på mottagarens villkor Innehåll Om rapporten... 2 Kommunikation på mottagarens villkor... 3 Mottagarmakten fortsatt

Läs mer

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring!

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring! Om du inte inför de här teknikerna så fort som möjligt kommer du att vara helt rökt om några år, kanske snabbare än så. Dina smartare konkurrenter kommer att krossa dig totalt Respirator-marknadsföring

Läs mer

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR!

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR! Joel Ström, Caroline Lindgren, Emilia Fagerberg, Dennis Berg, Julia Ärleskog, Daniel Holst, Josephine Jansson, Sebastian Moholm, Linus Blomqvist, Jonas Karlsson. Brinellgymnasiet nässjö klass Te08 RÄDDA

Läs mer

Produktkatalog. Luleå Studentkår Luleå tekniska universitet

Produktkatalog. Luleå Studentkår Luleå tekniska universitet Produktkatalog Luleå Studentkår Luleå tekniska universitet LULEÅ STUDENTKÅR 1 kår 6 sektioner Luleå Studentkår är en intresseorganisation som verkar för studenter på Luleå tekniska universitet. Vårt ansvarsområde

Läs mer

Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Arbetsmarknadsenheten EventPortfölj

Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Arbetsmarknadsenheten EventPortfölj Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Välkommen till Teknologkårens arbetsmarknadsenhet. Vi jobbar med mötet mellan studenter och företag genom dels vår arbetsmarknadsvecka, LARV, och dels olika

Läs mer

Goda affärer på räls. Konferenser och event

Goda affärer på räls. Konferenser och event Goda affärer på räls Konferenser och event Ta vara på alla möjligheter med tåget Det finns många fördelar med att resa tillsammans. Väljer ni tåget får ni ett alternativ som är bekvämt, prisvärt och miljövänligt.

Läs mer

Marknadsanalys. Ett moment i kursen Marknadsföring, 723G04. Skrivet av Jesper Petersson och Johan Blomgren. Sida 1

Marknadsanalys. Ett moment i kursen Marknadsföring, 723G04. Skrivet av Jesper Petersson och Johan Blomgren. Sida 1 Marknadsanalys Ett moment i kursen Marknadsföring, 723G04 Skrivet av Jesper Petersson och Johan Blomgren Sida 1 1 Sammanfattning!... 3 2 Bakgrund och syfte!... 4 3 Genomförande och metod!... 5 4 Nulägesanalys!...

Läs mer

Tjänstedokument Gymnasium.se

Tjänstedokument Gymnasium.se Tjänstedokument Gymnasium.se 1 Inledande ord OM GYMNASIUM.SE Gymnasium.se hjälper gymnasieskolor att rekrytera elever till sina utbildningsplatser. Detta görs genom vårt nätverk av ledande webbsidor, våra

Läs mer

SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se

SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se a v ti k A SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar www.ssu.se publicerat våren 2013 AKTIVA De aktiva är de som arrangerar aktiviteter i SSU-klubben och bär

Läs mer

Vi ser till att du får. till att göra det du är bäst på

Vi ser till att du får. till att göra det du är bäst på VI HJÄLPER SVERIGES BYGGARE ATT UTFÖRA SITT JOBB ÄNNU BÄTTRE Würth hela vägen bygg Vi ser till att du får TID ÖVER till att göra det du är bäst på Bra, Bättre, Bäst betala för den kvalitet du behöver Rätt

Läs mer

Vill du vara med och DESIGNA DIN FRAMTID och ge andra samma möjlighet?

Vill du vara med och DESIGNA DIN FRAMTID och ge andra samma möjlighet? Vill du vara med och DESIGNA DIN FRAMTID och ge andra samma möjlighet? Den här handboken är ett PEPP-PAKET som inspirerar och guidar dig från början till slut! PEPP-PAKETET innehåller Introduktion... 3

Läs mer