REKLAM. inspiration att skapa. Produkter för Skylt & Reklam

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "REKLAM. inspiration att skapa. Produkter för Skylt & Reklam"

Transkript

1 REKLAM inspiration att skapa Produkter för Skylt & Reklam

2 Välkommen til Vink! Vink essåplast Group AB representerar ett av Sveriges största program för plasthalvfabrikat. Vi har plast i många olika former, så som plattor, rör, stänger och folier. Vi marknadsför även aluminiumkomposit, träfiberkomposit, kompaktlaminat samt material för digital printing. Vi arbetar inom affärsområdena: Skylt & Reklam, Industri, Bygg. Vink essåplast Group AB är en del av The Plastic Family som består av 134 bolag i Europa, USA, Canada, Australien och Nya Zeeland, gemensamt för oss är vår passion for plastics! Miljö och kvalitet Vår kvalitetspolicy är att erbjuda felfria produkter och tjänster till våra kunder i rätt tid och till rätt pris och vi arbetar efter kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001:2000 Vi vill vara med och värna om vår miljö och vårt miljöarbete är ständigt pågående och vi är miljöcertifierade enligt ISO14001.

3 Vår reklamavdelning......har 40 års erfarenhet av att vara en komplett, lösningsbaserad leverantör till reklambranschen. Vi jobbar med ett nätverk av Europas ledande leverantörer inom skylt, reklam och inredning och detta gör att vårt kompletta sortiment består av allt från plattor till printmedier. Vi har en egen modern produktionsavdelning som ger dig som kund tillgång till CNC-kapning, CNC-svarvning, CNC-fräsning, laserskärning samt bearbetning - helt enligt dina egna önskemål. Välkommen att låta dig inspireras av alla de möjligheter som plast ger!

4 Perspex Akryl Perspex Gjuten Akryl Gjuten klar akryl från Perspex är UV-beständig och dess tekniska egenskaper och ljustransmission har en mycket lång livslängd. Färgade gjutna akrylskivor behåller dess ursprungliga utseende och blir inte blekta. Det finns många fördelar som talar för akryl inom t.ex skylt och inredning: slågtåligt, formbart, bra ljustransmission och lätt att screentrycka. Perspex Frost Har en dubbelsidig matt yta med ett utseende som liknar etsat, sandblästrat glas. Perspex Frost finns i en rad fräscha färger och nya utvecklas hela tiden. Perspex Fluorescent Har intensivt fluorescerande kanter som nästan ser ut att vara självlysande. Denna extra effekt injicerar liv och ger nya framställningsformer för inredningsbranschen. Finns i en rad intensiva färger. Perspex Pearlescent Är ett intressant inredningsmaterial med en pärlemorskimrande yta som ger spännande effekter då den belyses.

5

6 Perspex Spectrum LED Upplysta färger - har tagits fram för att möta den ökade trenden av LED inom skylt- och displayapplikationer. Färgerna i Perspex Spectrum har tagits fram för att ge optimerad färgprestanda, både vid reflekterande ljus framifrån eller genomlyst bakifrån. Antingen om det är frågan om en släckt skylt på dagen eller en upplyst skylt nattetid. Perspex Coral Har en strukturerad yta med 3D effekt som ger materialet ett mycket speciellt och unikt utseende. Perspex Vario En känsla av rörelse och energi skapas i detta material som finns i 6 transparenta färger. En starkt fluorescerande kanteffekt ger ett mycket iögonfallande material. Perspex Metropolitan Framifrån är detta material vackert transparent och från sidan har det en slående och mycket distinkt kanteffekt. Finns i 4 olika färger. Perspex Clear Vision & Perspex Hi Vision En produkt som ger preciserad klarhet till den projicerade bilden och har en glansig yta på båda sidor. Finns som klar och opal (Hi Vision). Perspex Sparkle En produkt med ett ytskikt med små glittrande prickar. En spännande produkt som andas glamour.

7 Altuglas Akryl Altuglas Extruderad Akryl Är namnet för extruderade akrylskivor från Altuglas International. Programmet erbjuder lösningar för både inomoch utomhusapplikationer. Extruderad akryl är vanligast i klart eller opalt utförande, men kan fås i ett begränsat antal färger. Altuglas Dual Satin Har en matterad ytstruktur på båda sidor, som är silkeslen. Finns i 28 olika färger. Altuglas Night n Day En produktgrupp som används till främst skyltar, men kan även användas för vissa displays. Night n Day är ett samlingsnamn för akrylprodukter som kan skifta färg. Med detta menas att budskapet syns tydligt både på natten och på dagen, om man så önskar. Budskapet kan även göras osynligt om det inte belyses på natten. Altuglas Soft Fluo Har en unik kanteffekt när materialet kommer i kontakt med ljus. Altuglas Frosted Ett extruderat akrylmaterial med frostad yta på båda sidor. Materialet är perfekt för vakuumformning och har bättre tjocklekstoleranser än det gjutna materialet.

8

9 Aluminium Reynobond aluminiumsandwichplattor Reynobond är en lätt, plan och stark aluminiumsandwichplatta som består av en kärna av polyeten vilken är täckt på båda sidor av en lackerad aluminiumplatta med skyddsfolie. Reynobond är det perfekta material för utställningar, bokstäver, displayer, skyltar mm, då materialet kan formas och bearbetas efter dina önskemål. Materialet finns i ett brett urval av attraktiva färger - till exempel guld, silver, koppar och metallic. IBond IBond är namnet på vår nya och prisvärda aluminiumsandwichplatta, där både ekonomi och god kvalitet är i fokus. Plattorna finns i en mängd färger och utföranden.

10 Vikuprint Vikuprint PP FPU 250 Denna folie kombinerar styrkan från syntetiskt papper, såsom hållbarhet och vattenavvisning, med en jämn och stark yta. Det ger en slitstark UV-utskrift i en mycket hög kvalitet. Materialets yta skapar en vacker kontrast till de lysande UV-tonerna. Dess hållbarhet utomhus, i kombination med att materialet också är vattenavvisande, ger ett fantastiskt UV-tryck med lång hållbarhet. Folie levereras på rulle. Vikuprint Tako 1069 Denna folie fäster på alla släta ytor och kan tas bort så många gånger du vill. Det är varken en självhäftande folie eller en statisk film. Den har inget lim eller klister, så den lämnar inga rester vid utskrift på ytan bakom. Det är faktiskt ännu bättre, eftersom den kan fästas utan bubblor. Tako betyder bläckfisk på japanska och den har fått namnet på grund av den patenterade micro sugkoppsstruktur som finns på baksidan, precis som en bläckfisk. Den är fri från PVC, miljövänlig och 100% återvinningsbar. Den kan lika gärna användas på UV-printer, som på pigmenterade ECO/solvent och latexskrivare. Vikuprint Jelly Vikuprint Jelly använder en annan teknik och ett annat basmaterial än Vikuprint Tako, därför har den fått ett eget namn. Dock har den samma egenskaper när det gäller att fästa på alla släta ytor, utan lim eller klister och kan enkelt avlägsnas utan att lämna en kletig yta. Basmaterialet i Vikuprint Jelly är en kristallklar folie och dess ytstruktur är framtagen främst för UV silk screen och UV digital printing. Den är fri från PVC, miljövänlig och 100% återvinningsbar.

11 PVC och skummad PVC Foamalux skummad PVC Detta material är en vit skummad PVC platta, som även kan fås i en rad olika färger. Materialet är perfekt för diverse butiksinredningar, utfrästa bokstäver, reklamskyltar samt mässmontrar. De är lätta att printa på och bearbeta. FoamaLite Detta är en extremt mångsidig skummad PVC-skiva med en överlägsen kvalitet. Levereras som standard med en polyeten folie på ena sidan. När man sedan avlägsnar maskeringsfolien visar sig en extremt slät yta som är perfekt för bl.a digitalt tryck. FoamaLite produceras dessutom under mycket stränga miljökrav och är fri från barium, kadmium och bly. Massiv PVC PVC skivor är speciellt användbart inom reklam. Det kan användas för displayer, vakuumformade produkter, utfrästa bokstäver. Dessutom passar PVC skivor mycket bra för UV-print. Kombinationen av goda print egenskaper och unika bearbetningsegenskaper öppnar vägen för en rad olika applikationer. PVC folie PVC folie ses ofta i form av etiketter, priskantlister, displayer, vakuumformade, kartonger och förpackningar. PVC folie lämpar sig mycket väl för screentryck, UV-tryck och offsettryck och är därför mycket populär i den grafiska världen. Kombinationen av goda tryckegenskaper och unika bearbetningsegenskaper ger många användningsområden.

12

13 Polyester APETlite Denna polyester från Foamalite har hög slagtålighet, god transparens och utmärkt kemikaliebeständighet. När det gäller de ständigt nya utmaningarna som varumärkeschefer och designers möter i sin vardag, inom skylt och display, kan APETlite vara materialet som ger innovativa lösningar på problemet. Med APETlite kan man skapa komplicerade former och samtidigt vara kostnadseffektiv. Denna skiva ger utmärkta resultat inom ett brett spektrum av applikationer inom reklam-, bygg- och industrisektorn. APETlite är också godkänt för användning i livsmedel- och läkemedelsindustrin. APETlite är 100% återvinningsbart. Axpet (APET) Axpet kan med fördel användas till vikbara displayer, affischskydd, prisetiketter, lådor och backar. Axpet är mycket miljövänligt, behåller sin slagtålighet vid temperaturer ner till -20 grader C och kan snabbt och enkelt varmbockas. Materialet kan även kallbockas upp till 2 mm med bra gångjärnseffekt. Vivak (PETG) Användningsområdena för Vivak sträcker sig från industriella- till kommersiella applikationer, varför materialet kan användas till både displayställ, myntautomater, butiksutrustning och som applikationer till läkemedelsindustrin. Vivak kan varmformas och det har utmärkta mekaniska egenskaper, vilket ger designers frihet att skapa komplicerade transparenta former. Behåller också sin slagseghet vid temperaturer ner till -40 grader C, vilket gör det idealiskt för avancerade applikationer. Finns i klar, brons och fluofärger. Vivak UV (PETG) Är en väderbeständig PETG som kan termoformas, hög brandklassning och är mycket slagtåligt. Vivak UV lämpar sig bäst för P.O.S, displayer, skyltar etc för utomhusbruk. Vivak Design (PETG) Är en frostad PETG som är mycket slagtåligt, hög brandklassning och är helt återvinningsbart. Passar utmärkt för möbler, väggavskiljare, butiksinredning etc.

14 Polystyren Behöver du ett klassiskt material till säljfrämjande produkter såsom golv- och bordsdisplayer med eller utan ljus, så är lösningen Polystyren. Materialet har under flera år tilltalat formgivare på grund av goda tryck- och bearbetningsegenskaper. Polystyren finns i en rad olika standardfärger och kan fås i matt, blankt, opalt och vitt utförande. Spegel- och antireflex varianter kan också levereras direkt från lager i skivor. Polypropen PP Kanalplattor Detta material kan böjas upprepade gånger, utan att de går sönder och är därför perfekt för förpackningar, lådor och reklamskyltar. Plattorna är lätta, tåliga mot smuts och fukt, så de är utmärkta vid användning vid fuktiga förhållanden. Materialet är lätt att skära, stansa och dekorera - egenskaper som gör att PP kanalplattor kan ersätta t.ex. vanlig wellpapp. PP Folie PP folie är ett fantastiskt material för framställning av pärmar, displayer, kassetter, visitkort, lådor och alla typer av mappar. Materialet är så robust och starkt, att det kan vikas om och om igen, utan att det går sönder. PP finns i en mängd olika färger, är miljövänligt, coronabehandlat och antistatiskt på båda sidor. Därför uppnås också en perfekt printning med PP.

15 Lexan Polykarbonat Lexan 9030 Detta är en massiv polykarbonat som är känd för att vara otroligt slagseg och är därför perfekt för skyltar och ljusreklam på platser som är särskilt utsatt för vandalism. Plattorna levereras i både klar och opal - med eller utan UV-skydd. Lexan folie Denna folie är utmärkt för produktion av membrankontakter, etiketter, väderstabila märkningar och maskinpaneler. Lexan folien utmärker sig med sin reptåliga yta, bra temperaturbeständighet, hög mekanisk styrka, bra transparens och goda tryckegenskaper. Lexan för skylt (Lexan SG305) Denna produktgrupp innehåller några av de tuffaste och mest mångsidiga materialen inom Lexan polykarbonat. Finns att tillgå i regnbågens alla färger och ytskikt som alla hjälper till att skapa en skyltning som ger ett starkt och bestående intryck.

16 Lättviktsmaterial Stadur Viscom sign Denna produkt finns med två olika ytskikt och är det ideala reklammaterialet för inom- och utomhusbruk, oavsett om det rör sig om skylt- eller displaykonstruktioner. Med Stadur Viscom Sign har Stadur tagit fram en innovativ produkt med ett mycket hårt ytskikt och med den karaktäristiska egenskapen - hög styvhet, trots mycket låg vikt. Stadur Viscom Sign är ett perfekt material för digital printing, screen printing och laminering och till applikationer som reklamskyltar samt display konstruktioner. KAPA Den tekniska utvecklingen på marknaden för digitaltryck och fotografiska metoder går ständigt framåt. Detta har skapat ett större behov av ett bredare spektrum av lättviktspaneler än tidigare. Samtidigt ställer marknaden krav på lättviktsplattor, för montering, som kombinerar egenskaperna låg vikt, god dimensionsstabilitet och en plan och stadig yta, vilket är ett krav som KAPA möter fullt ut.

17 Solid Surface Avonite Foundations Är en solid surface i storlek: 3660 x 762 x 12,7 mm (kan fås upp till 1524 mm bredd). Finns i 51 olika färger. Avonite Studio Är en polyester solid surface i storlek: 3050 x 915 x 12,7 mm. Finns i glasslook och metallic färger som ger unika effekter. Finns totalt i 61 olika färger. Swanstone Är en förstärkt akryl solid surface med en rad goda egenskaper. Finns i 28 olika färger. Swancore Förfabricerade bänkskivor i Swanstone. Lyric Är tillverkad av en komposit av naturliga mineraler och ren akryl. Finns i 11 solida färger. Avonite Recycled Recyclad Avonite som finns i 12 olika färger, men fler är under utveckling. Diskhoar och tvättställ Marknadens bredaste sortiment av förfabricerade diskhoar och tvättställ som finns i ett urval av ovanstående produkter.

18 Kydex Är framställt av en materialblandning mellan PMMA och PVC, vilket ger materialet en mycket hög seghet. Plattorna tillverkas genom extrudering i en mängd olika färger, mönster, strukturer, tjocklekar och kvaliteter. Kydex 3D Laminate Med detta material finns det möjlighet för designers att skapa sömlösa hörn, logotyper, hål etc. Tillverkningsmetoden är membran-pressning av Kydex på en MDF-skiva. Användningsområdena för Kydex är främst butiksinredningar, diskar, displays, möbler, beklädnader till väggar och avskärmningar, ortopediska hjälpmedel samt flyg, tåg och fordonsinteriörer. Design Composites Clear-PEP (komposit) Högtransparent termoplast på båda sidor och den speciella transparenta PepCore - kärnan. Finns i en rad olika färger och ytstrukturer. AIR-board (komposit) Högtransparent termoplast på båda sidor med bikakekärna. Finns i en rad olika färger och ytstrukturer. Användningsområdena är främst arkitektur/konstruktion, mässor/scenframställning/reklam och design/möbler/sanitet.

19 Sveriges största och modernaste produktionsanläggning! Vink essåplast Group AB har en gemensam lager- och bearbetningsyta av mer än m2. Totalt har vi ca 50 kunniga medarbetare i vår produktion. Vi vågar påstå att vi har Sveriges största och modernaste produktionsanläggning... Ofta är kunskapen om material, applikationer och processer minst lika viktig eller kanske viktigare än själva produktionsprocessen. Ett samarbete mellan oss och kunden från idé, utveckling och framtagning ger oftast den bästa slutprodukten. Som marknadens totalleverantör är vi gärna med genom hela processen! Vi har ett nära samarbete med godkända underleverantörer och alla våra leverantörer skall arbeta enligt de kvalitetskrav som ställs via vår ISO 9001 certifiering. Tid är pengar. Genom att välja oss som totalleverantör, kan våra kunder minska antalet egna underleverantörer. Därmed sparas resurser och ansvaret för den kompletta lösningens funktionalitet är mer entydig. Vi erbjuder lösningar helt enligt kundens önskemål, baserade på följande produktionsprocesser: - CNC-kapning - CNC-svarvning - CNC-fräsning - Laserskärning - Bockning och limning

20 Välkommen att kontakta oss GÖTEBORG STOCKHOLM MALMÖ Hamneviksvägen 99 Stockholmsvägen 26 Ridspögatan Göteborg Upplands Väsby Malmö Tel: Tel: Tel:

Daneby Glas AB. Produkter Plast

Daneby Glas AB. Produkter Plast Daneby Glas AB Produkter Plast Daneby Glas säljer och monterar akrylplast, polykarbonat och styrénplast. Tillskärning och bearbetning. Se broschyren: Tjänster Bearbetning av plast Denna produktkatalog

Läs mer

Det är Vink essåplasts vision att vara den bästa leverantören av produkter för byggsektorn.

Det är Vink essåplasts vision att vara den bästa leverantören av produkter för byggsektorn. VINK essåplast Group AB Sedan etableringen 1989 har Vink Sverige servat marknadssegmenten industri, bygg samt skylt&reklam med idén att leverera plast där plast kan användas med fördel. Vink vänder sig

Läs mer

utgåva PLASTPRODukTER 2014 Avser plast som vi lagerhåller. Mer plast finns att beställa. kontakta din säljare för priser.

utgåva PLASTPRODukTER 2014 Avser plast som vi lagerhåller. Mer plast finns att beställa. kontakta din säljare för priser. utgåva 1 S A I N T- G O B A I N E M MA B O DA G L A S PLASTPRODukTER 2014 Avser plast som vi lagerhåller. Mer plast finns att beställa. kontakta din säljare för priser. Plastprodukter 2014 Denna utgåva

Läs mer

ylt/formning/byggplaster/glasning

ylt/formning/byggplaster/glasning /Glasning PVC-plattor till fasader finns i speciella UV-beständiga kvaliteter. PVC-plattor till skyltar finns i såväl homogent som skummat utförande, se alternativa kvaliteter på sid. 58. Användning av

Läs mer

Sandwichpaneler ALUCORE 12:1

Sandwichpaneler ALUCORE 12:1 ALUCORE 12:1 ALUCORE är en sandwichpanel i aluminium med god styvhet och extremt låg vikt. Kärnan består av en bikakemönstrad aluminumfolie - honeycomb - vilket ger panelen dess styrka. Till skillnad från

Läs mer

Prislista. plasthalvfabrikat till industrin

Prislista. plasthalvfabrikat till industrin Prislista plasthalvfabrikat till industrin 1 Symbolförklaring Symbol Förklaring Ämnesrör Stänger Plattor Folier Förklaring till lagersortiment LSE = Lager Vink i Sverige, 1-2 dagar LDK = Lager Vink i Danmark,

Läs mer

Sortiment- & Prislista

Sortiment- & Prislista Sortiment- & Prislista material till reklambranschen Perspex Frost Cast Acrylic Sheet Perspex Fluorescent Cast Acrylic Sheet 1 Symbolförklaring Rör Vårt professionella lagercenter erbjuder snabb uppkapning

Läs mer

bygg Fasader som tål att synas

bygg Fasader som tål att synas bygg Fasader som tål att synas VINK essåplast Group AB Sedan etableringen 1989 har Vink Sverige servat marknadssegmenten industri, bygg samt skylt&reklam. Vink essåplast Group AB är en del av The Plastic

Läs mer

i arkitektur, inredning och design Akryl

i arkitektur, inredning och design Akryl i arkitektur, inredning och design Akryl En lysande idé förtjänar ett lyhört material Att förverkliga en vision kräver ett material som är flexibelt, formbart och lättbearbetat. Akrylplast kan skäras,

Läs mer

Laminering skyddar Dina Dokument

Laminering skyddar Dina Dokument Fick laminering Laminering skyddar Dina Dokument GMP Lamineringsteknologi Med en lamineringsmaskin plastar Du in materialet under tryck och värme. GMP lamineringsmaskiner finns med 2 olika värmesystem

Läs mer

Printbara textilier. Spacio

Printbara textilier. Spacio Printbara textilier AB System Telefon: 040-672 84 00 Säte: Malmö Vevaxelgatan 1 Fax: 040-672 84 05 Reg.nr. 556110-2061 212 41 MALMÖ E-mail info@spacio.se Filialer: Stockholm, Göteborg Internet: www.spacio.se

Läs mer

gop VI ÄLSKAR PLAST INDUSTRI & REKLAM

gop VI ÄLSKAR PLAST INDUSTRI & REKLAM gop VI ÄLSKAR PLAST INDUSTRI & REKLAM PETRA CARNBÄCK VD, gop 2 VÄLKOMMEN TILL gop! gop är ett familjeföretag som startade 1968. Med 50 år i branschen och en passion för plast i alla dess former kan vi

Läs mer

Inredningsskivor NYHET NYHET NYHET. SKIVOR i en rik palett av färger, mönster och strukturer ger många spännande möjligheter.

Inredningsskivor NYHET NYHET NYHET. SKIVOR i en rik palett av färger, mönster och strukturer ger många spännande möjligheter. Inredningsskivor SKIVOR i en rik palett av färger, mönster och strukturer ger många spännande möjligheter. TOPAN MDF DEKORIT CHOICE INNOVUS BYGGELITS INSPIRERANDE INREDNINGSPRODUKTER lämpar sig utmärkt

Läs mer

NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL

NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL Broschyr och prislista, feb 2012 NYTT SÄTT ATT SKAPA DIN SKJUTDÖRRSLÖSNING Gör verklighet av en förvaring som speglar din personliga

Läs mer

3M Industri. Tejp och lim. VHB tejp. Det beprövade alternativet. till skruvar, nitar och svetsning

3M Industri. Tejp och lim. VHB tejp. Det beprövade alternativet. till skruvar, nitar och svetsning 3M Industri Tejp och lim VHB tejp Det beprövade alternativet till skruvar, nitar och svetsning 30 år beprövad kvalitet 3M VHB tejp uppfanns av 3M för över 30 år sedan. Tejperna har visat sig ha en imponerande

Läs mer

Prislista. plasthalvfabrikat till industrin

Prislista. plasthalvfabrikat till industrin lista plasthalvfabrikat till industrin 1 Symbolförklaring Symbol Förklaring Ämnesrör Stänger Plattor Förklaring till lagersortiment LSE = Lager Vink i Sverige, 1-2 dagar B = Beställningsvara från leverantör

Läs mer

Leveransprogram. material till reklambranschen. Perspex Frost Cast Acrylic Sheet. Perspex Fluorescent Cast Acrylic Sheet

Leveransprogram. material till reklambranschen. Perspex Frost Cast Acrylic Sheet. Perspex Fluorescent Cast Acrylic Sheet Leveransprogram material till reklambranschen Perspex Frost Cast Acrylic Sheet Perspex Fluorescent Cast Acrylic Sheet 1 Vi vill vara nr. 1... Det är en ambitiös målsättning, som ställer stora krav på oss

Läs mer

BerryAlloc Kitchen Wall

BerryAlloc Kitchen Wall warm grey BerryAlloc Kitchen Wall BerryAlloc, wonderwalls Ett unikt sortiment väggpaneler som är både vackert och praktiskt; BerryAlloc. Modernt, retro eller klassiskt? Vi har många olika strukturer, kakeleffekter

Läs mer

utgåva 1 S A I N T - G O B A I N E M M A B O D A G L A S PLASTPRODUKTER

utgåva 1 S A I N T - G O B A I N E M M A B O D A G L A S PLASTPRODUKTER utgåva 1 PLASTPRODUKTER Rikstäckande organisation ger bättre service Du har alltid nära till glas när du arbetar med oss på Saint Gobain Emmaboda Glas. Vår rikstäckande organisation med regionkontor och

Läs mer

BerryAlloc Kitchen Wall

BerryAlloc Kitchen Wall warm grey BerryAlloc Kitchen Wall BerryAlloc, wonderwalls Ett unikt sortiment väggpaneler som är både vackert och praktiskt; BerryAlloc. Modernt, retro eller klassiskt? Vi har många olika strukturer, kakeleffekter

Läs mer

Sortiment- & Prislista

Sortiment- & Prislista Sortiment- & Prislista material till reklambranschen Perspex Frost Cast Acrylic Sheet Perspex Fluorescent Cast Acrylic Sheet 1 Vi vill vara nr. 1... Det är en ambitiös målsättning, som ställer stora krav

Läs mer

Setra Trägolv och Innerpanel Klassisk, Rustik och Design.

Setra Trägolv och Innerpanel Klassisk, Rustik och Design. Setra Trägolv och Innerpanel Klassisk, Rustik och Design. Massiva trägolv och innerpaneler är hållbara, vackra och i ständig utveckling. Vi har därför tagit fram en ny kollektion av trägolv och innerpaneler

Läs mer

Valmöjligheternas skjutdörr

Valmöjligheternas skjutdörr Valmöjligheternas skjutdörr 1 2 För personligheter som du! Med vårt nya skjutdörrskoncept kan vi skapa skjutdörrar som mer än någonsin passar just din stil. Det utökade sortimentet av färger och material

Läs mer

Innehåll 4 TEJP OCH FÖRSLUTNING

Innehåll 4 TEJP OCH FÖRSLUTNING Tillbeho?rskat 04 Tejp-fo?rslutn 2008:Tillbehörskat 4 Tejp-förslutn 08-04-23 14.18 Sida 1 Innehåll Sex saker att tänka på när du väljer tejp 1 Tejp 2 Hållare 6 Pappersremsor 7 Filmgarn 8 Gummiband 8 Häftpistoler

Läs mer

Produktblad - Arbetsö

Produktblad - Arbetsö Produktblad - Arbetsö ARBETSÖ 80x4 ARBETSÖ Arbetsön för dig som värdesätter flexibilitet och valmöjlighet. Betjäning från båda håll, välj mellan dörrar och lådor. Lådor tål upp till 50 kilos belastning

Läs mer

PRISLISTA DISPLAYPRODUKTER. Utvalda exempel

PRISLISTA DISPLAYPRODUKTER. Utvalda exempel PRISLISTA DISPLAYPRODUKTER Sid 1/4 konsulttjänster. ELIPS + gummiband Smidig golvpratare, alternativ till rollup. Väldigt enkel att ställa upp på plats; vik upp och låt formen stabilisera sig själv! Format:

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

Plastbearbetning. Designprodukter. Formsprutning. Extrudering

Plastbearbetning. Designprodukter. Formsprutning. Extrudering Vi är Lilja Group Lilja Group är specialiserat på att forma plast. Vi arbetar huvudsakligen med extrudering, formsprutning och bearbetning. Med en flexibel produktion och korta beslutsvägar kan vi erbjuda

Läs mer

Dekaler Skyltar Emblem Metabrite TM Overlayer Frontpaneler Membranpaneler Pekskärmar E.L - lampor

Dekaler Skyltar Emblem Metabrite TM Overlayer Frontpaneler Membranpaneler Pekskärmar E.L - lampor Dekaler Skyltar Emblem Metabrite TM Overlayer Frontpaneler Membranpaneler Pekskärmar E.L - lampor Välkommen till Danielson DANIELSON levererar industriell grafik för all typ av produktmärkning. Screentryckning

Läs mer

g in n d re sin tik u B

g in n d re sin tik u B Butiksinredning SID 2 BUTIKSINREDNING 2015 Ny butiksinredning? Vi besöker dig mer än gärna! På Tylöprint strävar vi efter att alltid kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar. När du anlitar oss för att

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

Produktblad - Miljödisk

Produktblad - Miljödisk Produktblad - Miljödisk MILJÖDISK TreCes miljöstationer är designade för att täcka hela kontorets avfallshantering och återvinning. Vi erbjuder allt från en mindre miljöstation med små kärl placerade i

Läs mer

SOBER BEACHFLAGGOR. Beachflagga Droppen. Beachflagga Hajfena. Beachflagga Rak

SOBER BEACHFLAGGOR. Beachflagga Droppen. Beachflagga Hajfena. Beachflagga Rak SEDAN 1990 SOBER BEACHFLAGGOR Beachflaggan är det senaste tillskottet i Sobers sortiment. Kommer i alla standardstorlekar och format, alltid inklusive snygg textilväska för transport/förvaring. Beachflagga

Läs mer

Vid behov utöver det som finns på prislistan, kontakta oss eller besök vår hemsida. Samtliga priser exkl.moms.

Vid behov utöver det som finns på prislistan, kontakta oss eller besök vår hemsida. Samtliga priser exkl.moms. Affischer 2 Banderoll 3 Beachflagg 4 Broschyrställ 5 Dekaler 6 Fordonsfoliering 7 Gatupratare 8 Ljuslådor 9 Mässbord 10 Roll-up 11 Snäppramar 12 Vepor 13 Väggdekor 14 Vid behov utöver det som finns på

Läs mer

GluePRO. Smältlimning för proffs. Snabb och exakt.

GluePRO. Smältlimning för proffs. Snabb och exakt. GluePRO Smältlimning för proffs. Snabb och exakt. Välkommen STEINEL Rubrikbezeichnung till nya möjligheter med smältlimning! Inget mindre än den ultimata limpistolen! Det var det krav vi ställde på oss

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

INNEHÅLLSFÖRTECKNING prislista 2012 INNEHÅLLSFÖRTECKNING A4-papper (budget)... 1 A4-papper (digital)... 2 A4-papper (offset)... 3 Affischer... 4 Almanackor... 5 Banderoller... 6 Block (budget)... 7-9 Block (digital)... 10-12

Läs mer

MÅNGSIDIGA ARBETSYTOR AV KVARTS

MÅNGSIDIGA ARBETSYTOR AV KVARTS SILESTONE MÅNGSIDIGA ARBETSYTOR AV KVARTS THE ORIGINAL DE BÄSTA ARBETSYTORNA AV KVARTS FÖR KÖK, BAD ELLER FÖR GOLVBELÄGGNINGAR. BAKTERIOSTATISKT SKYDD Silverbaserad teknik MOT SURA VÄTSKOR MOT STÖTAR MOT

Läs mer

INNEHÅLL. Tänk på att: GYM&FITNESS. - välja ett golv som passar in - ha rätt golv på rätt plats - dela in golvet i olika zoner

INNEHÅLL. Tänk på att: GYM&FITNESS. - välja ett golv som passar in - ha rätt golv på rätt plats - dela in golvet i olika zoner Gym & Fitness 04 Tänk på att: - välja ett golv som passar in - ha rätt golv på rätt plats - dela in golvet i olika zoner GYM&FITNESS Rätt golv - avgörande faktor Ljuddämpande golv Gummimattor 04 06 08

Läs mer

EXCELLENCE BY DESIGN. ALBION Wire, Rod & Displaykomponenter. excellent display

EXCELLENCE BY DESIGN. ALBION Wire, Rod & Displaykomponenter. excellent display EXCELLENCE BY DESIGN ALBION Wire, Rod & Displaykomponenter Ljustergränd 5-116 68 Stockholm, Sweden. - Tel. +46 (0)70 482 69 09 - christer@clipline.se - www.clipline.se Översikt ClipLine Återförsäljare

Läs mer

Unimer tätningslister

Unimer tätningslister Tätningslister 2.. Unimer tätningslister Unimer arbetar främst på den skandinaviska marknaden med såväl standardprodukter som kundanpassade lösningar inom framförallt slangar, tätningslister och gummiprodukter.

Läs mer

Tre träskikt och sju lager lack

Tre träskikt och sju lager lack Lita Parkettgolv Tre träskikt och sju lager lack Lita Parkettgolv är ett treskiktsgolv som limmas ihop med en miljövänlig limning. Ytskiktet på 3,5 mm är tillräckligt tjockt för att tåla flera omslipningar

Läs mer

Modellteknik. pro.form industridesign

Modellteknik. pro.form industridesign Modellteknik pro.form industridesign MODELLER Avsikten med att bygga en modell är för att skapa en illusion av en färdig produkt, för att kommunicera en gestaltning av en produkt, idé eller problemlösning.

Läs mer

Plaster. i halvfabrikat och rörsystem PRODUKTPROGRAM. kunskap service kvalitet. www.janomattsson.se

Plaster. i halvfabrikat och rörsystem PRODUKTPROGRAM. kunskap service kvalitet. www.janomattsson.se Plaster i halvfabrikat och rörsystem PRODUKTPROGRAM kunskap service kvalitet www.janomattsson.se Teknik i plast Företaget AB Jan O. Mattsson startades 1965 för handel med industriella plasthalvfabrikat

Läs mer

FORMICA MAGNETIC LAMINATE

FORMICA MAGNETIC LAMINATE FORMICA MAGNETIC LAMINATE Formica Magnetic är ett dekorativt laminat med alla fördelar och samma garanterade kvalitet som traditionella Formica laminat men med ytterligare fördelar perfekta för kommunikation

Läs mer

RER IATO D A R EL N PA

RER IATO D A R EL N PA PANELRADIATORER 132502871 2547543453 85340028 NUMERÄR STYRKA Vi är nummer 1 i vår bransch eftersom vi tror och fokuserar på hårda, rationella fakta. Det krävs 100 % engagemang för att klara av att leverera

Läs mer

MILJÖSORTERING KITE. Formgivning: Annica Doms NYHET. Kite lockinsats i lackerad MDF, NCS S 0500-N, vit.

MILJÖSORTERING KITE. Formgivning: Annica Doms NYHET. Kite lockinsats i lackerad MDF, NCS S 0500-N, vit. Produktblad - Kite MILJÖSORTERING KITE MILJÖSORTERING KITE Kite en genialt designad möbel för källsortering tilldelades 2012 Red Dot Design Award för sin innovativa form. Moduluppbyggnaden och möjligheten

Läs mer

RAEX ANY TIME, ANY WEAR

RAEX ANY TIME, ANY WEAR RAEX ANY TIME, ANY WEAR RAEX TÄCKER DINA SLITAGEBEHOV Raex nötningsbeständiga stål är utformat för stålkonstruktioner som utsätts för hårt slitage. Raex-stålets slittåliga egenskaper kan förlänga livslängden

Läs mer

Borttappad bok returneras till:

Borttappad bok returneras till: Borttappad bok returneras till: Namn: Adress: Innehåll: Mindnotes historia 8-9 Mjukomslag av papper 10-13 Mjukomslag av PU 14-17 Hårdomslag av papper 18-21 6 Hårdomslag av PU 22-25 Hårdomslag av textil

Läs mer

KÅBE CORAL. Ordertelefon 0585-255 50 www.kabe-mattan.se

KÅBE CORAL. Ordertelefon 0585-255 50 www.kabe-mattan.se KÅBE CORAL Ordertelefon 0585-255 50 www.kabe-mattan.se FRÅN PRAKTISK OCH FUNKTIONELL... Antal steg för att stoppa 90% av smutsen Gata (standard) smuts Strand sand Extrem lera...till ATTRAKTIV OCH SPECIELL

Läs mer

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter,

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter, Bianca Bianca April 2010 Vi reserverar oss för tryckfel och utgångna modeller B305 Biancae ILVA Malmö Nornegatan 1, Svågertorp, 215 86 Malmö t 040-600 30 00 måndag fredag 10 20 lördag söndag 10 18 Unik

Läs mer

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta.

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. Setra Trägolv Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. 1 Noga utvalt Det är något speciellt med massiva trägolv. De är genuina och rejäla, samtidigt som de har tidlös design och

Läs mer

effektivitet, komfort och enkelhet

effektivitet, komfort och enkelhet UM UM effektivitet, komfort och enkelhet UM-sortimentet innehåller diffusorer med MesoOptics -teknik. Fördelarna med den här tekniken högeffektiv och optimerad ljusfördelning i kombination med en modern

Läs mer

innehåll kap 1. inledning kap 2. utomhus kap 3. inomhus

innehåll kap 1. inledning kap 2. utomhus kap 3. inomhus Manual för skyltar version 1.0 innehåll kap 1. inledning kap 2. utomhus kap 3. inomhus kap 1. Inledning sid 2 inledning Den här manualen vänder sig till dig som är ansvarig för framtagning av skyltar inom

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar.

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar. OM TEMAL Temal är ett finlandssvenskt familjeföretag som grundandes 1994 och som i egna fabriker i Nakkila och Järvenpää tillverkar möbler för badrum, tvättstuga, kök och förvaring. Huvudkontor, showroom

Läs mer

Framtidens skolor. med Trespa Meteon. Hedlunda Förskola - Umeå

Framtidens skolor. med Trespa Meteon. Hedlunda Förskola - Umeå Framtidens skolor med Trespa Meteon Hedlunda Förskola - Umeå En bra utbildning startar i en hållbart byggd skola. En bra skolmiljö ska spegla sin personal, elever och besökare och varje skolbyggnad kräver

Läs mer

Utomhus- och inomhusskyltar

Utomhus- och inomhusskyltar Utomhus- och inomhusskyltar Fasadskylt, standard i plåt Art.nr 801 Dag Mått: 1500 x 250 mm, anpassas Kantknäckt vit lackerad aluminiumplåt. Text och symbol i vinylfolie. Skylten påbelyses i överkant med

Läs mer

TORKMATERIAL IKATEX BOX. ikatex TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING

TORKMATERIAL IKATEX BOX. ikatex TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING TORKMATERIAL ikatex IKATEX BOX TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING Ikatex är en serie av textila, högklassiga torkdukar för den mest krävande användaren. Torkdukarna klarar hårda krav

Läs mer

Capo Sweden har ett utav Sveriges mest kompletta sortiment på kakellister, rörelsefogprofiler och listellos. Är det ändå något som saknas?

Capo Sweden har ett utav Sveriges mest kompletta sortiment på kakellister, rörelsefogprofiler och listellos. Är det ändå något som saknas? Capo Sweden har ett utav Sveriges mest kompletta sortiment på kakellister, rörelsefogprofiler och listellos. Är det ändå något som saknas? Hör i så fall av dig. Nämnde vi föresten att Capo Sweden säljer

Läs mer

Saniflex Thermobarb Slangkopplingar och nipplar i Plast

Saniflex Thermobarb Slangkopplingar och nipplar i Plast Saniflex Thermobarb Slangkopplingar och nipplar i Plast DB0942 Saniflex slangnipplar är precisionsgjutna för bästa passform och ytfinhet. Slangen är enkel att montera och sitter säkert. Nipplarna har låg

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong Gör duschen till en ren upplevelse Nu lanserar vi glasfixdörren! En serie duschdörrar som kombinerar funktion med skönhet och som ger dig alla möjligheter att skapa precis den badrumsmiljö du drömt om.

Läs mer

customized Perfection HighLine

customized Perfection HighLine customized Perfection HighLine med ram. HighLine UNIDRAIN Unidrain står för flexibelt nytänkande och design i särklass. Vi var först med att flytta golvavloppet tätt intill väggen och utvecklade en lösning

Läs mer

NYHET! Gyptone Quattro 70

NYHET! Gyptone Quattro 70 NYHET! Akustikundertak och -väggar med fina perforeringar NYHET! Rena, lätta ytor med behagligt ljud Skapa estetiska omgivningar med en behaglig ljudmiljö. Med den nya serien kan du designa rum med lätta,

Läs mer

Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin

Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin lista 2015 Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profi ler Opal Rubin Diamant Titan Symmetric Nordica Solid Belysning Avslutningssidor, paneler

Läs mer

SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin 4-5 6 7. Diamant 8-9. Titan 10-11. Symmetric 12-13. Nordica 14-15. Solid 16-17.

SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin 4-5 6 7. Diamant 8-9. Titan 10-11. Symmetric 12-13. Nordica 14-15. Solid 16-17. lista 205 SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin Diamant Titan Symmetric Nordica Solid Belysning Avslutningssidor, paneler m.m. PLANERA DIN INREDNING Med skjutdörrar Med färdiga hyllsatser INREDNING

Läs mer

stämpline VÄlKoMMEN till stämpline! VI hjälper dig Att synas ENKElt Att beställa Kundtjänst 033 15 18 00 INNEhåll

stämpline VÄlKoMMEN till stämpline! VI hjälper dig Att synas ENKElt Att beställa Kundtjänst 033 15 18 00 INNEhåll MÄRKNING & GRAVYRER stämpline Välkommen till Stämpline! Vi hjälper dig att synas Vi är ett av Sveriges ledande företag på stämplar och märkning. Vår framgång bygger på mångårig branschvana och ett gediget

Läs mer

Designa din egen förstklassiga innerdörr utifrån några utvalda, moderna arkitektsförslag

Designa din egen förstklassiga innerdörr utifrån några utvalda, moderna arkitektsförslag Designa din egen förstklassiga innerdörr utifrån några utvalda, moderna arkitektsförslag Maj 2008 SKräddarSY din dörr Kom in och upplev en ny serie kvalitetsdörrar från Swedoor. Selection betyder urval,

Läs mer

Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer

Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer Det enkla är alltid det vackra Hissgardiner kan uttrycka enkelhet och rena, raka linjer men också skapa en spännande kontrast med olika mönster och strukturer.

Läs mer

VARFÖR FÖNSTERFILM? ENERGI SMARTA LÖSNINGAR SOM FÖRBÄTTRAR TILLVARON

VARFÖR FÖNSTERFILM? ENERGI SMARTA LÖSNINGAR SOM FÖRBÄTTRAR TILLVARON FÖNSTERFILM VARFÖR FÖNSTERFILM? ENERGI SMARTA LÖSNINGAR SOM FÖRBÄTTRAR TILLVARON Med Ryds Glas fönsterfilm i ditt hem kan du minska dina energikostnader, få en säkrare och bekvämare bostad och motverka

Läs mer

ÖVRIGT Glasskyltar, Skyltdistanser, tampotryck m.m.

ÖVRIGT Glasskyltar, Skyltdistanser, tampotryck m.m. ÖVRIGT Glasskyltar, Skyltdistanser, tampotryck m.m. SKYLTDISTANSER BORDSSKYLTAR / GLASSKYLTAR KONTURSKUREN CELLPLAST 72 Vrigstad Skyltfabrik_NEUTRAL_Produktkatalog 2016 80s.indd 72 2016-07-07 17:09:52

Läs mer

DET VÅRAS FÖR ÅRETS TRÄDGÅRDAR.

DET VÅRAS FÖR ÅRETS TRÄDGÅRDAR. DET VÅRAS FÖR ÅRETS TRÄDGÅRDAR. Granit murbeklädnad Detta är en tunn naturstensplatta som används som murbeklädnad för montering på en stabil murstomme. Fronten är råkilad, medan baksidan och sidorna är

Läs mer

Vi bjuder på några idéer Hör av dig för mer inspiration. Välkommen!

Vi bjuder på några idéer Hör av dig för mer inspiration. Välkommen! En förpackning behöver inte vara brun Förpackningar behöver inte vara bruna De kan vara stora, små, långa och korta Skimrande eller matta Vadderade eller inte Det beror lite på innehållet Det är bara

Läs mer

Insektsnät. Njut av frisk luft i lugn och ro

Insektsnät. Njut av frisk luft i lugn och ro Insektsnät Njut av frisk luft i lugn och ro Håll oinbjudna gäster utanför De varma månaderna är fantastiska. Att kunna låta dörrar och fönster stå öppna till sent på kvällen är en härlig känsla. Och med

Läs mer

Purus Line. En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum. www.purusline.se

Purus Line. En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum. www.purusline.se Purus Line En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum Purus är sedan många år anslutet till Säker Vatteninstallation, Byggkeramikrådet och Golvbranschens Riksorganisation. Det gör valet tryggt, oavsett

Läs mer

ÖPPNA DÖRREN TILL NORDISK KVALITET

ÖPPNA DÖRREN TILL NORDISK KVALITET KOLLEKTION 2015 ÖPPNA DÖRREN TILL NORDISK KVALITET ARIA DUO TENORI B TEMPO LYRA & LYRA LINE SOINTU RUMBA DUURI PIANO KVARTETT MÅLADE NYANSER FÄRGER AV TERMOLAMINAT FAVORITER SOM HÅLLER TILLBEHÖR 1 2 4

Läs mer

Ett enklare sätt att färgsätta Breddar din designpalett

Ett enklare sätt att färgsätta Breddar din designpalett Fasad 1 Ett enklare sätt att färgsätta Breddar din designpalett Färger, skuggningar, texturer du som arkitekt eller designer har starka visuella verktyg. Våra fasadskivor i fibercement möter dig hela vägen.

Läs mer

ThermoWood by Stora Enso Det miljövänliga valet

ThermoWood by Stora Enso Det miljövänliga valet ThermoWood by Stora Enso Det miljövänliga valet Stora Enso Ta hand om människorna och planeten Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter

Läs mer

bulletin board pinboard linoleum

bulletin board pinboard linoleum bulletin board pinboard linoleum bulletin board PINBOARD LINOLEUM Anslagstavlor i linoleum, BULLETIN BOARD, är en enkel och praktisk lösning för att dela dina tankar. Ett smidigt sätt att skapa kreativa

Läs mer

Kostnadseffektiva färgetiketter vid behov

Kostnadseffektiva färgetiketter vid behov Epson TM-C3500-skrivare Kostnadseffektiva färgetiketter vid behov Vi har lösningen för såväl tillverkningsindustri som butik, apotek, sjukvårdsinrättningar och biljettkontor. Det finns en produkt i vårt

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns.vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Flexit - det enkla utställningssystemet för tygbilder En produkt av Big Image Systems

Flexit - det enkla utställningssystemet för tygbilder En produkt av Big Image Systems Flexit - det enkla utställningssystemet för tygbilder En produkt av Big Image Systems Hur & varför kom Flexit till? På Big Image jobbar vi med en enda sak, men på tusen olika sätt. Det är stora bilder

Läs mer

SGGMASTERGLASS. Ornamentglas med mönster för innovativ design SAINT-GOBAIN GLASS DESIGN

SGGMASTERGLASS. Ornamentglas med mönster för innovativ design SAINT-GOBAIN GLASS DESIGN SGGMASTERGLASS Ornamentglas med mönster för innovativ design SAINT-GOBAIN GLASS DESIGN SAINT-GOBAIN GLASS DESIGN SGG MASTERGLASS Mönster för ett sofistikerat spel mellan material och ljus. SGG MASTER-CARRÉ

Läs mer

som är upp till 40 mm tjocka. Vi hoppas att SYNAS & SÄLJA ska inspirera och ge idéer till hur ditt företag kan exponeras i storformat.

som är upp till 40 mm tjocka. Vi hoppas att SYNAS & SÄLJA ska inspirera och ge idéer till hur ditt företag kan exponeras i storformat. C O M M U N I C A T I O N Vill du att ditt företag ska synas? Och att det ska synas ofta? Oavsett om du har många kvadratmeter till förfogande eller bara har plats för en enda skylt gäller det att ge ett

Läs mer

INFRAVÄRME. från TANSUN & HEATLIGHT MER VÄRME MINDRE LJUS

INFRAVÄRME. från TANSUN & HEATLIGHT MER VÄRME MINDRE LJUS INFRAVÄRME från TANSUN & HEATLIGHT MER VÄRME MINDRE LJUS FÖRDELAR MED QUARTZVÄRMARE En avancerad värmare för uteserveringen på restaurang eller altanen hos privatpersoner. Till skillnad från andra quartzhalogenvärmare

Läs mer

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC ZERO PVC -FRITT GOLV UPOFLOOR ZERO PVC-FRITT GOLV Fritt från PVC, klor och mjukgörare Fritt från ftalater, halogener och tungmetaller Homogen sammansättning Utmärkt hållbarhet Lätt att lägga Ingen vaxning,

Läs mer

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har varje kurva en mening. Varje linje ett syfte. Formgiven av Idesign och namngiven efter en klassisk skönhet. En vacker stol som är enkel att tycka om. Med

Läs mer

Ytbehandling aluminiumprofiler

Ytbehandling aluminiumprofiler Ytbehandling aluminiumprofiler Innehåll Anodisering 2 3 Lackering 4 Mekanisk/ Kemisk ytbehandling 5 Övrig ytbehandling 6 Kontakt och prover 7 Aluminium har redan i naturligt tillstånd en snygg och korrosionshärdig

Läs mer

Xtensiv. Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet

Xtensiv. Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet Xtensiv Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet 2 Gyptone Xtensiv Quattro 75 3 ETT VISUELLT VACKERT AKU- STISKT TAK FÖR 2000-TALET Detaljer är viktiga i byggnader runt om i världen levereras

Läs mer

Missa inte tillfället! Gör visningen till en professionell upplevelse. Visningskatalog

Missa inte tillfället! Gör visningen till en professionell upplevelse. Visningskatalog Missa inte tillfället! Gör visningen till en professionell upplevelse. Visningskatalog Våren 2010 Beachflag Droppen Roll-Up Eko Nu kan du visa upp dig i alla situationer. Flaggan håller sig alltid spänd

Läs mer

Produkter och priser 2009

Produkter och priser 2009 Print Reklam Skyltsystem Banderoller Original Dekaler Fordonsdekor Fönsterdekor Car Wrapping Roll-ups Hemsidor Snäppramar Ljuslådor Gatupratare m.m. Produkter och priser 2009 print reklam skyltsystem Chefen

Läs mer

gop gop gop ESSLON SKYLON SUNTUF TRAPETSTAK GÖR MER AV SOMMAREN

gop gop gop ESSLON SKYLON SUNTUF TRAPETSTAK GÖR MER AV SOMMAREN gop SUNTUF gop ESSLON gop SKYLON TRAPETSTAK GÖR MER AV SOMMAREN FÖRDELAR MED gop SUNTUF, gop ESSLON, gop SKYLON Hög slagstyrka och väderbeständig Kan återvinnas Ger ett behagligt ljusgenomsläpp Skyddar

Läs mer

Kök i rostfritt stål. Purus - specialisten på skräddarsydda diskbänkar. www.purus.se

Kök i rostfritt stål. Purus - specialisten på skräddarsydda diskbänkar. www.purus.se Kök i rostfritt stål Purus - specialisten på skräddarsydda diskbänkar www.purus.se Ledande nordiskt hantverk Purus är ledare i Norden på utveckling, framställning och försäljning av VVS produkter, samt

Läs mer

SSAB Domex OPTIMERAT FÖR DIG OCH STÅL- KONSTRUKTIONER

SSAB Domex OPTIMERAT FÖR DIG OCH STÅL- KONSTRUKTIONER SSAB Domex OPTIMERAT FÖR DIG OCH STÅL- KONSTRUKTIONER Om andra stål ger dig problem, testa SSAB Domex. Det är optimerat för att öka din produktivitet och slutproduktens prestanda. SSAB DOMEX UTFORMAT FÖR

Läs mer

Förpackningar - för vardag och fest!

Förpackningar - för vardag och fest! ar - för vardag och fest! Bubbelpåsar Denna populära produkt är lätt som luft och skyddande som en kudde. De små bubblorna ger utmärkt skydd för känsligt innehåll och det inre lagret är vattentätt. Det

Läs mer

Absorbtionstorn av styv PVC lining-kvalitet, utvändigt förstärkt med GAP. Ventilationsrör av styv PVC

Absorbtionstorn av styv PVC lining-kvalitet, utvändigt förstärkt med GAP. Ventilationsrör av styv PVC Exempel på tillverkning av styv Behållare av Trovidur NL med utv. GAP-förstärkning. Absorbtionstorn av styv lining-kvalitet, utvändigt förstärkt med GAP. Ventilationsrör av styv Detaljbild: processutrustning

Läs mer

Bänkskivor som är värda att mötas runt. Laminat Corian Granit och kompositsten Glas Massivträ Terrazzo och betong Stål Diskhoar

Bänkskivor som är värda att mötas runt. Laminat Corian Granit och kompositsten Glas Massivträ Terrazzo och betong Stål Diskhoar Bänkskivor som är värda att mötas runt Laminat Corian Granit och kompositsten Glas Massivträ Terrazzo och betong Stål Diskhoar Innehållsförteckning Laminat............... 3 Kompaktlaminat........ 4 Corian................

Läs mer

Cedral Board Mångsidig fasadskiva i många färger

Cedral Board Mångsidig fasadskiva i många färger minimalt underhåll fabrikslackerad enkel att montera Cedral Board Mångsidig fasadskiva i många färger www.cedral.se Cedrals DNA Sand, vatten, luft, cement, fibrer, träcellulosa. Den mångsidiga fasadskivan

Läs mer