REKLAM. inspiration att skapa. Produkter för Skylt & Reklam

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "REKLAM. inspiration att skapa. Produkter för Skylt & Reklam"

Transkript

1 REKLAM inspiration att skapa Produkter för Skylt & Reklam

2 Välkommen til Vink! Vink essåplast Group AB representerar ett av Sveriges största program för plasthalvfabrikat. Vi har plast i många olika former, så som plattor, rör, stänger och folier. Vi marknadsför även aluminiumkomposit, träfiberkomposit, kompaktlaminat samt material för digital printing. Vi arbetar inom affärsområdena: Skylt & Reklam, Industri, Bygg. Vink essåplast Group AB är en del av The Plastic Family som består av 134 bolag i Europa, USA, Canada, Australien och Nya Zeeland, gemensamt för oss är vår passion for plastics! Miljö och kvalitet Vår kvalitetspolicy är att erbjuda felfria produkter och tjänster till våra kunder i rätt tid och till rätt pris och vi arbetar efter kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001:2000 Vi vill vara med och värna om vår miljö och vårt miljöarbete är ständigt pågående och vi är miljöcertifierade enligt ISO14001.

3 Vår reklamavdelning......har 40 års erfarenhet av att vara en komplett, lösningsbaserad leverantör till reklambranschen. Vi jobbar med ett nätverk av Europas ledande leverantörer inom skylt, reklam och inredning och detta gör att vårt kompletta sortiment består av allt från plattor till printmedier. Vi har en egen modern produktionsavdelning som ger dig som kund tillgång till CNC-kapning, CNC-svarvning, CNC-fräsning, laserskärning samt bearbetning - helt enligt dina egna önskemål. Välkommen att låta dig inspireras av alla de möjligheter som plast ger!

4 Perspex Akryl Perspex Gjuten Akryl Gjuten klar akryl från Perspex är UV-beständig och dess tekniska egenskaper och ljustransmission har en mycket lång livslängd. Färgade gjutna akrylskivor behåller dess ursprungliga utseende och blir inte blekta. Det finns många fördelar som talar för akryl inom t.ex skylt och inredning: slågtåligt, formbart, bra ljustransmission och lätt att screentrycka. Perspex Frost Har en dubbelsidig matt yta med ett utseende som liknar etsat, sandblästrat glas. Perspex Frost finns i en rad fräscha färger och nya utvecklas hela tiden. Perspex Fluorescent Har intensivt fluorescerande kanter som nästan ser ut att vara självlysande. Denna extra effekt injicerar liv och ger nya framställningsformer för inredningsbranschen. Finns i en rad intensiva färger. Perspex Pearlescent Är ett intressant inredningsmaterial med en pärlemorskimrande yta som ger spännande effekter då den belyses.

5

6 Perspex Spectrum LED Upplysta färger - har tagits fram för att möta den ökade trenden av LED inom skylt- och displayapplikationer. Färgerna i Perspex Spectrum har tagits fram för att ge optimerad färgprestanda, både vid reflekterande ljus framifrån eller genomlyst bakifrån. Antingen om det är frågan om en släckt skylt på dagen eller en upplyst skylt nattetid. Perspex Coral Har en strukturerad yta med 3D effekt som ger materialet ett mycket speciellt och unikt utseende. Perspex Vario En känsla av rörelse och energi skapas i detta material som finns i 6 transparenta färger. En starkt fluorescerande kanteffekt ger ett mycket iögonfallande material. Perspex Metropolitan Framifrån är detta material vackert transparent och från sidan har det en slående och mycket distinkt kanteffekt. Finns i 4 olika färger. Perspex Clear Vision & Perspex Hi Vision En produkt som ger preciserad klarhet till den projicerade bilden och har en glansig yta på båda sidor. Finns som klar och opal (Hi Vision). Perspex Sparkle En produkt med ett ytskikt med små glittrande prickar. En spännande produkt som andas glamour.

7 Altuglas Akryl Altuglas Extruderad Akryl Är namnet för extruderade akrylskivor från Altuglas International. Programmet erbjuder lösningar för både inomoch utomhusapplikationer. Extruderad akryl är vanligast i klart eller opalt utförande, men kan fås i ett begränsat antal färger. Altuglas Dual Satin Har en matterad ytstruktur på båda sidor, som är silkeslen. Finns i 28 olika färger. Altuglas Night n Day En produktgrupp som används till främst skyltar, men kan även användas för vissa displays. Night n Day är ett samlingsnamn för akrylprodukter som kan skifta färg. Med detta menas att budskapet syns tydligt både på natten och på dagen, om man så önskar. Budskapet kan även göras osynligt om det inte belyses på natten. Altuglas Soft Fluo Har en unik kanteffekt när materialet kommer i kontakt med ljus. Altuglas Frosted Ett extruderat akrylmaterial med frostad yta på båda sidor. Materialet är perfekt för vakuumformning och har bättre tjocklekstoleranser än det gjutna materialet.

8

9 Aluminium Reynobond aluminiumsandwichplattor Reynobond är en lätt, plan och stark aluminiumsandwichplatta som består av en kärna av polyeten vilken är täckt på båda sidor av en lackerad aluminiumplatta med skyddsfolie. Reynobond är det perfekta material för utställningar, bokstäver, displayer, skyltar mm, då materialet kan formas och bearbetas efter dina önskemål. Materialet finns i ett brett urval av attraktiva färger - till exempel guld, silver, koppar och metallic. IBond IBond är namnet på vår nya och prisvärda aluminiumsandwichplatta, där både ekonomi och god kvalitet är i fokus. Plattorna finns i en mängd färger och utföranden.

10 Vikuprint Vikuprint PP FPU 250 Denna folie kombinerar styrkan från syntetiskt papper, såsom hållbarhet och vattenavvisning, med en jämn och stark yta. Det ger en slitstark UV-utskrift i en mycket hög kvalitet. Materialets yta skapar en vacker kontrast till de lysande UV-tonerna. Dess hållbarhet utomhus, i kombination med att materialet också är vattenavvisande, ger ett fantastiskt UV-tryck med lång hållbarhet. Folie levereras på rulle. Vikuprint Tako 1069 Denna folie fäster på alla släta ytor och kan tas bort så många gånger du vill. Det är varken en självhäftande folie eller en statisk film. Den har inget lim eller klister, så den lämnar inga rester vid utskrift på ytan bakom. Det är faktiskt ännu bättre, eftersom den kan fästas utan bubblor. Tako betyder bläckfisk på japanska och den har fått namnet på grund av den patenterade micro sugkoppsstruktur som finns på baksidan, precis som en bläckfisk. Den är fri från PVC, miljövänlig och 100% återvinningsbar. Den kan lika gärna användas på UV-printer, som på pigmenterade ECO/solvent och latexskrivare. Vikuprint Jelly Vikuprint Jelly använder en annan teknik och ett annat basmaterial än Vikuprint Tako, därför har den fått ett eget namn. Dock har den samma egenskaper när det gäller att fästa på alla släta ytor, utan lim eller klister och kan enkelt avlägsnas utan att lämna en kletig yta. Basmaterialet i Vikuprint Jelly är en kristallklar folie och dess ytstruktur är framtagen främst för UV silk screen och UV digital printing. Den är fri från PVC, miljövänlig och 100% återvinningsbar.

11 PVC och skummad PVC Foamalux skummad PVC Detta material är en vit skummad PVC platta, som även kan fås i en rad olika färger. Materialet är perfekt för diverse butiksinredningar, utfrästa bokstäver, reklamskyltar samt mässmontrar. De är lätta att printa på och bearbeta. FoamaLite Detta är en extremt mångsidig skummad PVC-skiva med en överlägsen kvalitet. Levereras som standard med en polyeten folie på ena sidan. När man sedan avlägsnar maskeringsfolien visar sig en extremt slät yta som är perfekt för bl.a digitalt tryck. FoamaLite produceras dessutom under mycket stränga miljökrav och är fri från barium, kadmium och bly. Massiv PVC PVC skivor är speciellt användbart inom reklam. Det kan användas för displayer, vakuumformade produkter, utfrästa bokstäver. Dessutom passar PVC skivor mycket bra för UV-print. Kombinationen av goda print egenskaper och unika bearbetningsegenskaper öppnar vägen för en rad olika applikationer. PVC folie PVC folie ses ofta i form av etiketter, priskantlister, displayer, vakuumformade, kartonger och förpackningar. PVC folie lämpar sig mycket väl för screentryck, UV-tryck och offsettryck och är därför mycket populär i den grafiska världen. Kombinationen av goda tryckegenskaper och unika bearbetningsegenskaper ger många användningsområden.

12

13 Polyester APETlite Denna polyester från Foamalite har hög slagtålighet, god transparens och utmärkt kemikaliebeständighet. När det gäller de ständigt nya utmaningarna som varumärkeschefer och designers möter i sin vardag, inom skylt och display, kan APETlite vara materialet som ger innovativa lösningar på problemet. Med APETlite kan man skapa komplicerade former och samtidigt vara kostnadseffektiv. Denna skiva ger utmärkta resultat inom ett brett spektrum av applikationer inom reklam-, bygg- och industrisektorn. APETlite är också godkänt för användning i livsmedel- och läkemedelsindustrin. APETlite är 100% återvinningsbart. Axpet (APET) Axpet kan med fördel användas till vikbara displayer, affischskydd, prisetiketter, lådor och backar. Axpet är mycket miljövänligt, behåller sin slagtålighet vid temperaturer ner till -20 grader C och kan snabbt och enkelt varmbockas. Materialet kan även kallbockas upp till 2 mm med bra gångjärnseffekt. Vivak (PETG) Användningsområdena för Vivak sträcker sig från industriella- till kommersiella applikationer, varför materialet kan användas till både displayställ, myntautomater, butiksutrustning och som applikationer till läkemedelsindustrin. Vivak kan varmformas och det har utmärkta mekaniska egenskaper, vilket ger designers frihet att skapa komplicerade transparenta former. Behåller också sin slagseghet vid temperaturer ner till -40 grader C, vilket gör det idealiskt för avancerade applikationer. Finns i klar, brons och fluofärger. Vivak UV (PETG) Är en väderbeständig PETG som kan termoformas, hög brandklassning och är mycket slagtåligt. Vivak UV lämpar sig bäst för P.O.S, displayer, skyltar etc för utomhusbruk. Vivak Design (PETG) Är en frostad PETG som är mycket slagtåligt, hög brandklassning och är helt återvinningsbart. Passar utmärkt för möbler, väggavskiljare, butiksinredning etc.

14 Polystyren Behöver du ett klassiskt material till säljfrämjande produkter såsom golv- och bordsdisplayer med eller utan ljus, så är lösningen Polystyren. Materialet har under flera år tilltalat formgivare på grund av goda tryck- och bearbetningsegenskaper. Polystyren finns i en rad olika standardfärger och kan fås i matt, blankt, opalt och vitt utförande. Spegel- och antireflex varianter kan också levereras direkt från lager i skivor. Polypropen PP Kanalplattor Detta material kan böjas upprepade gånger, utan att de går sönder och är därför perfekt för förpackningar, lådor och reklamskyltar. Plattorna är lätta, tåliga mot smuts och fukt, så de är utmärkta vid användning vid fuktiga förhållanden. Materialet är lätt att skära, stansa och dekorera - egenskaper som gör att PP kanalplattor kan ersätta t.ex. vanlig wellpapp. PP Folie PP folie är ett fantastiskt material för framställning av pärmar, displayer, kassetter, visitkort, lådor och alla typer av mappar. Materialet är så robust och starkt, att det kan vikas om och om igen, utan att det går sönder. PP finns i en mängd olika färger, är miljövänligt, coronabehandlat och antistatiskt på båda sidor. Därför uppnås också en perfekt printning med PP.

15 Lexan Polykarbonat Lexan 9030 Detta är en massiv polykarbonat som är känd för att vara otroligt slagseg och är därför perfekt för skyltar och ljusreklam på platser som är särskilt utsatt för vandalism. Plattorna levereras i både klar och opal - med eller utan UV-skydd. Lexan folie Denna folie är utmärkt för produktion av membrankontakter, etiketter, väderstabila märkningar och maskinpaneler. Lexan folien utmärker sig med sin reptåliga yta, bra temperaturbeständighet, hög mekanisk styrka, bra transparens och goda tryckegenskaper. Lexan för skylt (Lexan SG305) Denna produktgrupp innehåller några av de tuffaste och mest mångsidiga materialen inom Lexan polykarbonat. Finns att tillgå i regnbågens alla färger och ytskikt som alla hjälper till att skapa en skyltning som ger ett starkt och bestående intryck.

16 Lättviktsmaterial Stadur Viscom sign Denna produkt finns med två olika ytskikt och är det ideala reklammaterialet för inom- och utomhusbruk, oavsett om det rör sig om skylt- eller displaykonstruktioner. Med Stadur Viscom Sign har Stadur tagit fram en innovativ produkt med ett mycket hårt ytskikt och med den karaktäristiska egenskapen - hög styvhet, trots mycket låg vikt. Stadur Viscom Sign är ett perfekt material för digital printing, screen printing och laminering och till applikationer som reklamskyltar samt display konstruktioner. KAPA Den tekniska utvecklingen på marknaden för digitaltryck och fotografiska metoder går ständigt framåt. Detta har skapat ett större behov av ett bredare spektrum av lättviktspaneler än tidigare. Samtidigt ställer marknaden krav på lättviktsplattor, för montering, som kombinerar egenskaperna låg vikt, god dimensionsstabilitet och en plan och stadig yta, vilket är ett krav som KAPA möter fullt ut.

17 Solid Surface Avonite Foundations Är en solid surface i storlek: 3660 x 762 x 12,7 mm (kan fås upp till 1524 mm bredd). Finns i 51 olika färger. Avonite Studio Är en polyester solid surface i storlek: 3050 x 915 x 12,7 mm. Finns i glasslook och metallic färger som ger unika effekter. Finns totalt i 61 olika färger. Swanstone Är en förstärkt akryl solid surface med en rad goda egenskaper. Finns i 28 olika färger. Swancore Förfabricerade bänkskivor i Swanstone. Lyric Är tillverkad av en komposit av naturliga mineraler och ren akryl. Finns i 11 solida färger. Avonite Recycled Recyclad Avonite som finns i 12 olika färger, men fler är under utveckling. Diskhoar och tvättställ Marknadens bredaste sortiment av förfabricerade diskhoar och tvättställ som finns i ett urval av ovanstående produkter.

18 Kydex Är framställt av en materialblandning mellan PMMA och PVC, vilket ger materialet en mycket hög seghet. Plattorna tillverkas genom extrudering i en mängd olika färger, mönster, strukturer, tjocklekar och kvaliteter. Kydex 3D Laminate Med detta material finns det möjlighet för designers att skapa sömlösa hörn, logotyper, hål etc. Tillverkningsmetoden är membran-pressning av Kydex på en MDF-skiva. Användningsområdena för Kydex är främst butiksinredningar, diskar, displays, möbler, beklädnader till väggar och avskärmningar, ortopediska hjälpmedel samt flyg, tåg och fordonsinteriörer. Design Composites Clear-PEP (komposit) Högtransparent termoplast på båda sidor och den speciella transparenta PepCore - kärnan. Finns i en rad olika färger och ytstrukturer. AIR-board (komposit) Högtransparent termoplast på båda sidor med bikakekärna. Finns i en rad olika färger och ytstrukturer. Användningsområdena är främst arkitektur/konstruktion, mässor/scenframställning/reklam och design/möbler/sanitet.

19 Sveriges största och modernaste produktionsanläggning! Vink essåplast Group AB har en gemensam lager- och bearbetningsyta av mer än m2. Totalt har vi ca 50 kunniga medarbetare i vår produktion. Vi vågar påstå att vi har Sveriges största och modernaste produktionsanläggning... Ofta är kunskapen om material, applikationer och processer minst lika viktig eller kanske viktigare än själva produktionsprocessen. Ett samarbete mellan oss och kunden från idé, utveckling och framtagning ger oftast den bästa slutprodukten. Som marknadens totalleverantör är vi gärna med genom hela processen! Vi har ett nära samarbete med godkända underleverantörer och alla våra leverantörer skall arbeta enligt de kvalitetskrav som ställs via vår ISO 9001 certifiering. Tid är pengar. Genom att välja oss som totalleverantör, kan våra kunder minska antalet egna underleverantörer. Därmed sparas resurser och ansvaret för den kompletta lösningens funktionalitet är mer entydig. Vi erbjuder lösningar helt enligt kundens önskemål, baserade på följande produktionsprocesser: - CNC-kapning - CNC-svarvning - CNC-fräsning - Laserskärning - Bockning och limning

20 Välkommen att kontakta oss GÖTEBORG STOCKHOLM MALMÖ Hamneviksvägen 99 Stockholmsvägen 26 Ridspögatan Göteborg Upplands Väsby Malmö Tel: Tel: Tel:

3M Tejp och lim. Produktguide. Bästa. fäste med. rätt teknik

3M Tejp och lim. Produktguide. Bästa. fäste med. rätt teknik 3M Tejp och lim Produktguide Bästa fäste med rätt teknik Möjligheterna är obegränsade Läs och låt dig inspireras Goda råd och idéer Det är mycket lättare att uppnå perfekt resultat med tejp och lim om

Läs mer

Screentrycksfärger Kompetens för individuella lösningar

Screentrycksfärger Kompetens för individuella lösningar Screentrycksfärger Kompetens för individuella lösningar Framtid genom innovation och kvalitet Marabu kompetens i färger Alltsedan screentrycksteknikens början har Marabu följt utvecklingen av den redan

Läs mer

Märkmaskiner för industrin. 15 fantastiska år med GCC. Lighthouse generation 2. Nålprägling som märks

Märkmaskiner för industrin. 15 fantastiska år med GCC. Lighthouse generation 2. Nålprägling som märks Märkmaskiner för industrin 15 fantastiska år med GCC I vårt fortsatta positiva samarbete med GCC har vi utvecklat en alldeles ny skärlaser för rostfritt. Läs mer på sidan 7. Lighthouse generation 2 Omåttligt

Läs mer

Märkning, information & säkerhet

Märkning, information & säkerhet Märkning, information & säkerhet 2014 Välkommen! Rätt kunskap och produkter för märkning, information & säkerhet Rätt märkning och information är mycket viktigt för personalens och andra människors säkerhet.

Läs mer

Innovativ rullformning. Bättre produkt högre marginaler. Snyggare, starkare

Innovativ rullformning. Bättre produkt högre marginaler. Snyggare, starkare Innovativ rullformning God totalekonomi, minskad miljöbelastning, formskön design och lean production Bättre produkt högre marginaler Prismaflex AB, Staffanstorp Snyggare, starkare, Anderstorp generellt

Läs mer

Visa! Varna! Säkra! Vi fyller 40 år! Nya produkter Nya maskiner Nya lokaler Ny hemsida & webshop

Visa! Varna! Säkra! Vi fyller 40 år! Nya produkter Nya maskiner Nya lokaler Ny hemsida & webshop Visa! Varna! Säkra! SKYLTAR DEKALER GRAVYR Vi fyller 40 år! Nya produkter Nya maskiner Nya lokaler Ny hemsida & webshop...och förstås samma glada, kunniga och engagerade medarbetare! MÄRKNING Rätt kunskap

Läs mer

Kristallkronan till Stora Hotellet

Kristallkronan till Stora Hotellet Kristallkronan till Stora Hotellet Högskolan på Gotland 2012/ 2012;57 Examensarbete Författare: Roxanne Danielsson Programmet: Design & konstruktion Ämne: Industriell design Handledare: Bo Löfgren i Examensrapport

Läs mer

IDO Badrumskollektion 2014

IDO Badrumskollektion 2014 IDO Badrumskollektion 2014 2 IDO Innehåll Innehåll Historia...4 IDO designers...6 Inspiration...8 IDO Smart...14 Att planera sitt badrum...18 Sköt om ditt badrum....21 Badrumsmöbler...22 Speglar...48 Badrumsmöbler,

Läs mer

IDO Badrumskollektion 2015

IDO Badrumskollektion 2015 IDO Badrumskollektion 2015 IDO finns med i din vardag såväl hektiska morgnar som i avkopplande stunder i badet. Våra produkter är av hög kvalitet, har en noggrant genomtänkt design och är ett resultat

Läs mer

inspiration & innovation från gustavsberg 2012 2013

inspiration & innovation från gustavsberg 2012 2013 ETT SMARTARE BADRUM inspiration & innovation från gustavsberg 2012 2013 vägen till ett smartare badrum börjar i gustavsberg När jag var ung och ny i Stockholm var det första jag gjorde när jag flyttade

Läs mer

utgåva PLASTPRODukTER 2014 Avser plast som vi lagerhåller. Mer plast finns att beställa. kontakta din säljare för priser.

utgåva PLASTPRODukTER 2014 Avser plast som vi lagerhåller. Mer plast finns att beställa. kontakta din säljare för priser. utgåva 1 S A I N T- G O B A I N E M MA B O DA G L A S PLASTPRODukTER 2014 Avser plast som vi lagerhåller. Mer plast finns att beställa. kontakta din säljare för priser. Plastprodukter 2014 Denna utgåva

Läs mer

Satsa på. säkra kort. korthållare plastfickor yoyos lanyards fästanordningar

Satsa på. säkra kort. korthållare plastfickor yoyos lanyards fästanordningar Satsa på säkra kort korthållare plastfickor yoyos lanyards fästanordningar Säker kortförvaring FÖR ETT TJUGOTAL ÅR SEDAN var det ingen som visste vad en korthållare var, än mindre såg nyttan av en sådan.

Läs mer

SE 108-12. inspiration. Renovera stort eller litet! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! Hitta din favoritdusch!

SE 108-12. inspiration. Renovera stort eller litet! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! Hitta din favoritdusch! SE 108-12 inspiration Renovera stort eller litet! Hitta din favoritdusch! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! 2 www.ifo.se Den spännande resan till ditt nya badrum. Du funderar på ett nytt badrum?

Läs mer

Icopal Decra taksystem. Decra taksystem När taket ska vara livet ut.

Icopal Decra taksystem. Decra taksystem När taket ska vara livet ut. Icopal Decra taksystem Decra taksystem När taket ska vara livet ut. 2 Ett nytt och vackert tak ger huset ett lyft. Icopal Decra taksystem Taket ska inte bara ge skydd mot väder och vind. Det är kanske

Läs mer

EN PARTNER MED HELHETSSYN

EN PARTNER MED HELHETSSYN INTERNORDIC AR... 3 EN PARTNER MED HELHETSSYN Med huvudkontor och lager i Nässjö, säljkontor i Stockholm och Umeå, finns vi tillgängliga för hela den nordiska marknaden. Sedan 1997 är vi en del av börsnoterade

Läs mer

2013 / 2014. Katalog. Fylld med nyheter & inspiration! Swimmingpooler Tillbehör Allt för ett lyckat poolköp!

2013 / 2014. Katalog. Fylld med nyheter & inspiration! Swimmingpooler Tillbehör Allt för ett lyckat poolköp! Swimmingpooler av norrländskt stål sedan 1989 2013 / 2014 Katalog Fylld med nyheter & inspiration! Swimmingpooler Tillbehör Allt för ett lyckat poolköp! Innehållsförteckning Pool Pool från oss... 6 Svensktillverkat...

Läs mer

no 45.2013 premium performance by iggesund

no 45.2013 premium performance by iggesund no 45.2013 premium performance EN TIDNING OM FÖRPACKNING & DESIGN by iggesund Aged years En källa till inspiration för designbranschen sedan 1998 ledare I höst får Incada en rejäl ansiktslyftning. Tryckytans

Läs mer

Innehållsförteckning

Innehållsförteckning Innehållsförteckning Presentation Ekens Golv AB sid 3 Undergolvsarbeten, fräsning, slipning av betong. sid 4 Sandavjämning före parkettläggning sid 4 Vattenskador, renovering och underhåll sid 5 Plattsättning

Läs mer

PROFFSMAGASINET VÅR 2015

PROFFSMAGASINET VÅR 2015 PROFFSMAGASINET VÅR 2015 / Peab bygger i Lund / Optimerad e-handel / OrganoWood i Ängelholm / Kebony vid Slussen / JobbGeneratorn / Spara pengar med solenergi Hörmann släpper ytterligare utföranden till

Läs mer

EXPONERING. PRODUKT KATALOG & PRISLISTA VOLUM 1. www.comzone.se

EXPONERING. PRODUKT KATALOG & PRISLISTA VOLUM 1. www.comzone.se EXPONERING. PRODUKT KATALOG & PRISLISTA VOLUM 1 roll up - bildväggar - pop up - snäpp lister - mäss material - broschyrställ montrar - etiketter - storformat - bildsystem - podium - flaggor - posters display

Läs mer

För dig som tänker sitta ett tag. stöd, avlastning, avslappning och rörelse

För dig som tänker sitta ett tag. stöd, avlastning, avslappning och rörelse stöd, avlastning, avslappning och rörelse För dig som tänker sitta ett tag Forskning och arbetsplatsergonomi Ergonomiska finesser kommer bara till sin rätt om de verk ligen används. Med rätt inställning

Läs mer

Ljud skall vara kommunikation, inte irritation.

Ljud skall vara kommunikation, inte irritation. Ljud skall vara kommunikation, inte irritation. Det nya höglagret, 630 kvm med 8 m takhöjd, i Stockholm gör att direktleveranserna till kunder i Sverige och internationellt sker snabbt, rätt och effektivt.

Läs mer

Det handlar om ren luft

Det handlar om ren luft Ren luft för livet Det handlar om ren luft Lightair utvecklar produkter som kombinerar effektivitet, design, funktion och användarvänlighet för att erbjuda hälsosammare inomhusluft till alla. Lightair

Läs mer

Kartong på Iggesunds vis

Kartong på Iggesunds vis Kartong på Iggesunds vis Kunskapsmaterial Kartong på Iggesunds vis är en del av Iggesunds Ankarmaterial - ett informationsmaterial som består av följande publikationer: Paperboard Referensmanual Paperboard

Läs mer

Badrummet i Fokus. Fokussortiment 2014/2015 Sverige

Badrummet i Fokus. Fokussortiment 2014/2015 Sverige Badrummet i Fokus Fokussortiment 2014/2015 Sverige BADET I FOKUS En hel värld av innovation och design Villeroy & Boch har tillverkat innovativa badrumsprodukter i över 265 år. I den här produktguiden

Läs mer

We keep your card safe

We keep your card safe We keep your card safe Välkomna till CardKeep! Plastkort finns idag överallt. Ofta innehåller korten mycket värdefull information; i grafisk form som bild och text, i magnetisk eller elektronisk form.

Läs mer

SILVA. Arcontia. Shape Audio. Bee Safe. Från plast till metall. Smart utrustning för smarta kort. It sounds like a million bucks!

SILVA. Arcontia. Shape Audio. Bee Safe. Från plast till metall. Smart utrustning för smarta kort. It sounds like a million bucks! UTGÅVA 4 ETT MAGASIN KRING FRIFORMSFRAMSTÄLLNING FRÅN GT PROTOTYPER SILVA Det ligger kanske 60 år mellan pannlamporna, men det är ljusår mellan deras form och funktion. Idag tar GTP en aktiv del i utvecklingen

Läs mer

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft P&P AB Företagspresentation...ger dig konkurrenskraft P & P A B P&P AB är ett tillverkande företag inom pappersbranschen. Produktionen sker idag i en modern maskinpark där vi producerar rullprodukter och

Läs mer

Med kärlek till hantverket och ögat mot framtiden

Med kärlek till hantverket och ögat mot framtiden Med kärlek till hantverket och ögat mot framtiden HISTORIK Den gamla skolans kvalitet för den nya tidens behov Alnäs Möbelfabrik har i mer än ett halvt sekel varit synonymt med förvaringsmöbler för Sveriges

Läs mer

förvaring 6.995:- 2.495:- BADRUM & Vi förverkligade vår dröm. Före & Efter KNOCK- OUT PRIS BUBBELBADKAR BADRUMS- INREDNING Många smarta inredningar

förvaring 6.995:- 2.495:- BADRUM & Vi förverkligade vår dröm. Före & Efter KNOCK- OUT PRIS BUBBELBADKAR BADRUMS- INREDNING Många smarta inredningar Helena & Emanuel: Vi förverkligade vår dröm. Före & Efter BADRUM & förvaring & Många smarta inredningar Praktiska Skjutdörrsgarderober OUT PRIS BUBBELBADKAR TOBAGO BAS KNOCK- BADRUMS- INREDNING RACKEN

Läs mer